View Full Version : Trabzonspor - Sivasspor [ TSL 12. Hafta ]
goosfraba
21.Kasım.2007, 02:49
http://www.hizliresim.com/2008/11/20/5720.jpg (http://urlal.com)
Bilgilendirme:
Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.
Maç Başlamadan Önceki Yorumlar
- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır
- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.
Maç Başladığı Anda ki Yorumlar
- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.
- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.
Maç Sonrası
- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.
- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.
- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.
Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.
a.arıcı-11
22.Kasım.2007, 01:15
maçın adı büyük olsada bu maçta bir gram seyir zevki olacağını düşünmüyorum.Pozisyonsuz bir maç olur.Atan kazanır atan olmazsada berabere biter.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Kasım.2007, 02:20
Bende beraberlik olacağını,eğer kazanan olursa Trabzon olacağını düşünüyorum (Ama inşAllah yanılırım ve Sivas kazanır Beşiktaş'ım için :D)
bugra 1905
22.Kasım.2007, 02:29
Haftanın En Güzel Maçı Kesinlikle Bol Pozizyonlu Olacak Ve Biz Mehmet Yıldız Pini Balili Abdurrahman Dereli Musa Aydın Gibi 4 Önemli Oyuncularımızı İyi Kullanır Savunmamızda Fabio Bilica Ve Yanında Oynayacak Olan Futbolcumuz Hata Vermezse Bizim İçin Daha Güzel Olur Son Maçlarda Deplasman Karnemiz Kötüde Olsa Bu Maçtan Alacağımız Puan Veya Puanlar Bizi Çıkışa Geçirir Her İki Takımada Başarılar
Bordo61Mavi
22.Kasım.2007, 11:48
Cok onem veriliyor bu maca iki taraftanda, Trabzon kenetlenmis durumda, mac oncesi ve sonrasi sovlar hazirlancak. Takim galibyetle suslerse oyunu gercekten cok guzel olur, su ligin ilk yarisinin sonlarina yaklasirken iyi bi puanda onde girmeliyiz.
Sivas belkide ligde en cok cekindigim takim, ins gunlerinde olmayip isimizi kolaylastirirlar
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 00:05
Lig 1.si Trabzonspor ile 4.sırada bulunan Sivasspor arasındaki karşılaşmanın çok çekişmeli olacağını düşünüyorum.2 tarafta çok mücadele eden kadrolara sahipler.Maçın kaderini değiştirebilecek isimler Trabzonspor'da daha fazla.Ayrıca Trabzonspor'un evinde oynayacak olması avantaj;fakat geçen sezon yaşanan olaylardan sonra taraftarın takımı baskı altına sokması muhtemel.Açıkcası 3 sonuca açık bir maç olduğunu düşünüyorum.Ayrıca farklı bir skor çıkmaz 2 taraf lehinede bence..
Fietra 10
23.Kasım.2007, 01:13
Sivas deplasmanda çok kötü biz içerde çok iyiyiz .. Taraftarımızla alırız maçı .. 3-1 ..
bySilver
23.Kasım.2007, 01:15
Maraton tribünü sadece oturarak izLemezLer inş.
Sadece kaLearkası tezahürat yapıyor. BirLik oLup bu maçı aLır Trabzon.
Fietra 10
23.Kasım.2007, 01:17
Maraton tribünü sadece oturarak izLemezLer inş.
Sadece kaLearkası tezahürat yapıyor. BirLik oLup bu maçı aLır Trabzon.
Son 3 maçı stattan takip etmedin zannediyorum ya da iyi gözlemleyememişsin ..
Taraftar hiç olmadıgı kadar hazır bu maça .. Sivas ile hiçbir sorunumuz yok hatta çiçeklerle karşıladık ama Musa Aydın denilen zat-ı unutamıyorum ..
bugra 1905
23.Kasım.2007, 01:40
Son 3 maçı stattan takip etmedin zannediyorum ya da iyi gözlemleyememişsin ..
Taraftar hiç olmadıgı kadar hazır bu maça .. Sivas ile hiçbir sorunumuz yok hatta çiçeklerle karşıladık ama Musa Aydın denilen zat-ı unutamıyorum ..
Bu Kadar Emin Konuşmayın Futbol Bu Ayrıca Musa Aydın Denilen Zat Sana Ne Yaptıda Unutamıyorsun
Fietra 10
23.Kasım.2007, 01:50
Bu Kadar Emin Konuşmayın Futbol Bu Ayrıca Musa Aydın Denilen Zat Sana Ne Yaptıda Unutamıyorsun
uzatmaya gerek yok .. Trabzonspor'a olan antipatisini kendide dile getiriyor .. Şimdi burada ben şöyle yaptı desem konu dahada uzayacak .. Ayrıca bu kadar emin konuşmayın derken neyi kastettin anlamadım ..? Takımımın kazanacagına inanıyorum ve bunu dile getiriyorum bunu belirtirkende bazı verileri ortaya sunuyorum .. Bunu kastediyorsan evet eminim .. Sende diyebilirsin.. Sivasspor kazanacaktır diye bunda bi engel göremiyorum ..
bugra 1905
23.Kasım.2007, 02:23
uzatmaya gerek yok .. Trabzonspor'a olan antipatisini kendide dile getiriyor .. Şimdi burada ben şöyle yaptı desem konu dahada uzayacak .. Ayrıca bu kadar emin konuşmayın derken neyi kastettin anlamadım ..? Takımımın kazanacagına inanıyorum ve bunu dile getiriyorum bunu belirtirkende bazı verileri ortaya sunuyorum .. Bunu kastediyorsan evet eminim .. Sende diyebilirsin.. Sivasspor kazanacaktır diye bunda bi engel göremiyorum ..
3-1 Falan Diyorsun Ya Ayrıca Bizim Takımda Ne Musa Aydının Nede Başka Bir Futbolcunun TSye Antipatisi Yok Balilininde(::)
Fietra 10
23.Kasım.2007, 02:30
3-1 Falan Diyorsun Ya Ayrıca Bizim Takımda Ne Musa Aydının Nede Başka Bir Futbolcunun TSye Antipatisi Yok Balilininde(::)
3-1 görüşümdür ne yani yazmayayım mı ..?
Ayrıca Musa'nın antipatisini ben değil kendi söylüyor .. Bende kendisini sevmedğimi belirtiyorum bunda ters olan bir şey yok ..
Balili'yi sona eklemen buradaki amacını ortaya koyuyor ki kusura bakma uyarı almaya pek niyetli değilim ..;)
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 02:40
Beyler forumlarımızda konu dışına kayan 2 li münakaşaya giremezsiniz.Uyarımı dikkate alıp devam etmezseniz sevinirim.
bugra 1905
23.Kasım.2007, 02:42
3-1 görüşümdür ne yani yazmayayım mı ..?
Ayrıca Musa'nın antipatisini ben değil kendi söylüyor .. Bende kendisini sevmedğimi belirtiyorum bunda ters olan bir şey yok ..
Balili'yi sona eklemen buradaki amacını ortaya koyuyor ki kusura bakma uyarı almaya pek niyetli değilim ..;)
Bir Amacım Yok Kardeş Balili İle İlgili Musayı Senin Sevmemen Normal Sivasta Seyirciler Bile Bazen Musayı Yuhluyor Maça Gelirsek Umarım Güzel Bir Maç Olur Ve Bol Gollü Olur
deniz.91
23.Kasım.2007, 05:31
Haftanın en iyi maçı olacağını düşünüyorum ligin iki iyi ekibi sivasspor bu sene oyununun en çok beğendiğim takım şuan bence beraberlik
shamur1
23.Kasım.2007, 05:33
Bugün Fb ve Gs puan kaybı yaşamışlar , bunun üstüne oynanacak olan derbileri de göze alırsak bu maçtan alacağımız bir 3 puanla ilk yarıyı çok rahat bir şekilde Lider kapatabileceğimizi düşünüyorum.
Tek dezavantajımız Umut'un ilk 11'de oynayacak olması :) Hadi utandır Bizi BuLut :)
garydelgadov
23.Kasım.2007, 06:33
Trabzonda kaybederse tadından yenmez bir hafta oLacak bizim için.:)
Bordo61Mavi
23.Kasım.2007, 11:48
Trabzonda kaybederse tadından yenmez bir hafta oLacak bizim için.:)
Cok emin konsusmusun :) BJK nin 1 puani bile garanti degil o macta, Youla eski takimina karsi oynicak ;)
Bu hafta asil biz yenersek tadindan yenmicek bi hafta olcak.
Emrah kardes soyle ol biras ya :D destek verin Umuta, 2 sezon bu takimda aymanin paslarina gol atti, Selcugun verdigi paslarami atamicak ;)
Trabzonspor
23.Kasım.2007, 18:53
fb ve gs puan kaybettı bu maçı kazanırsak çok iyi bi fark olacak arada hadi aslanlarım gorelım gücünüzü :D
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 21:17
İlk 11'ler belli oldu..
TRABZONSPOR
Tony Sylva
Serkan Balcı
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan Ünal
Umut Bulut
SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Sedat
Bilica
Hayrettin
Sezer
Musa
Tum
İbrahim
Balili
Mehmet Yıldız
Dün Fenerbahçe ile Galatasaray'ın puan kayıplarının üstüne bugün Trabzon'da puan kaybı yaşarsa tam süper olacak valla.:icon_smile:
extensor
23.Kasım.2007, 21:34
:D Sivas yine 3 forvet çıkmış. Egemen hayatının en zorlu maçına çıkacaktır. Egemen'i 11 de başlatması çok akıllıca zira Mehmet ve Tum ezebilirdi Song ile Giray'ı.
Abdulrahman ve Musa sol kanatsız Trabzonu çok zorlayabilir o taraftan. İzlemeyi çok istiyorum ama kız arkadaşımı ekemiyorum. Ne yapmalıyım haydar hocam :D
Onurap
23.Kasım.2007, 22:02
Sivas 3 forvetle çıkınca hem bol gollü yeniliyor..:D
Tum yedek kalmalıydı bence..
nerazzuri
23.Kasım.2007, 22:49
Tum orta sahaya daha yakın oynuyor. Amc misali.
GeNç KaRTaL
23.Kasım.2007, 22:54
Trabzonspor şu ana kadar daha üstün olan taraf.Özellikle sağ taraftan Yattara ile etkili oluyorlar.2 tane çok net pozisyondan yararlanamadılar.Bu maçı alacaklar gibi gözüküyor.Bakalım ne olacak ilerleyen dakikalarda..
nerazzuri
23.Kasım.2007, 22:55
Evet genelde sağ kanattan Yattara ile geliyorlar. Başta taraf işlemiyor :D
Deniz
23.Kasım.2007, 23:26
Evet 3 maçtır gol yemiyen Trabzonspor,Deplasmanda sıkıntı çeken Sivasspor.Benim fikrim Trabzonspor alır maçı. :)
El Barto
23.Kasım.2007, 23:35
Bu maçta 0-0 bitecek gibi. :)
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 00:01
sadece sağ kanattan atak yapıyoruz çünkü takkımda sol acık yok ve bole olunca gol bulmak zorlasıo tek kanatla nere kadar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yıne yattara cıktı ıssac gırdı lanet olsun ya ya tek kanattan atak buluosun ve onuda cıkarıyorsun hangı akla mantığa sıgar bu ya
GeNç KaRTaL
24.Kasım.2007, 00:36
Haftanın 5. 0-0 sonuçlanan maçı oldu.Lig lideri Trabzonspor'da şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe gibi haftayı beraberlikte kapatarak puan farkını açma şansını elinden kaçırdı.Eğer akşam Es-Es'i yenersek haftanın en karlı takımı olacağız.Fakat içimde bizin maçında 0-0 bitmesi korkusu var.:icon_biggrin:
İlk yarıda Sivas çok dağınık oynadı.Öyleki Trabzonspor'da Song bile ataklara destek vermekten korkmuyordu.Trabzonspor sağ kanatta Yattara ile geldi hep.Önemli pozisyonlarda buldu;fakat değerlendiremediler.2.yarıda Sivas daha derli toplu oynayınca Trabzonspor ilk yarıdaki kadar etkili ataklar gerçekleştiremedi.Yinede üstün olan taraf onlardı.Galibiyeti getirecek golü bulamayınca maç 0-0 sona erdi.Haftaya yine zorlu bir maçları var deplasmanda Kayseri ile.Bakalım ne yapacaklar..
bugra 1905
24.Kasım.2007, 00:36
Sivasımı Tebrik Ediyorum Yine Trabzon Deplasmanından Yenilmeden Döndük Maça Gelirsek İki Takımda İyiydi Biz Biraz İyi Olsaydık Yenerdik Trabzonu Ama Buda İyi Oldu Sivasspor İçin Bu Maçtan Sonra Daha Kolay Kolay Puan Kaybı Yaşamayız Diye Düşünüyorum
Deniz
24.Kasım.2007, 00:37
Tempo yüksekti maçta fakat iki takımda gole erişemedi.
Trabzonspor 0-0 Sivasspor.
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 01:01
-+tempo ıyı ama hava sartları cok zorladı ayrıca yıne umut ve gokhan mutlak goller kacırdı hele gokhan nasıl kacırır onları anlamıs değilim.
ayrıca hakeme cok sınırlendım umuta yapılan bır penaltı vardı vermedı.bir pozisyondada eline carptı dıye gordum tam dıkkatlı ızleyemedım oda penaltı gıbı duruyordu.taratfarı tebrık edıyor takıma cok ıyı destek verdıler
bugra 1905
24.Kasım.2007, 01:03
TS Taraftarı Takımına İyi Bir İtici Güç Gerçekten Çok İyi Destekliyor Bizim Sivastaki Gibi Çekirdek Tayfası Değiller
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 01:11
ozette hıc gorulmedı ve dünlediğimdede okadar üzerınde durulmadı.tvde tartışılmasındada mehmet hiç bahsi geçmedi. ayrıca umutun pozısyona herkes penaltı dıyor
bugra 1905
24.Kasım.2007, 01:13
Olabilir Ama Songun Müdalesi Çok Sertti Kartlıktı Ayrıca Hakem Bizden İtiraz Edene Sarı Kart Tsden İtiraz Edenlere Uyarı Bunlarada Dikkat Etmek Lazım Ayrıca Bilica Nasıl Bir Stoper Tek Başına Tüm Tsli Forvetlere Karşı Geldi Bilicam Yavrum Bir Başına Takım Bülent Uygun 1 Puan İçin Gittik Dedi 1 Puanı Aldı Keşke 3 Puana Gitseydi Bülent Hoca
eXcitinG
24.Kasım.2007, 01:18
Trabzonspor un maçın başında ki penaLtısı veriLseydi pozisyon anLamında da çok daha keyifLi bir maç oLacaktı. Sivasspor gerçekten çok iyi bir fizik kapasitesine sahip, bu aLanda Ligde ki en iyi takım tartışmasız, adamLar goL yemek istemezLer ise gerçekten onLara goL atmak çok zor. Trabzonsporda bastırdı ama bir kaç pozisyonda buLdu ve değerLendiremedi. Fizik açıdan iyi bir maç izLedik diyebiLiriz.
bugra 1905
24.Kasım.2007, 01:19
Trabzonspor un maçın başında ki penaLtısı veriLseydi pozisyon anLamında da çok daha keyifLi bir maç oLacaktı. Sivasspor gerçekten çok iyi bir fizik kapasitesine sahip, bu aLanda Ligde ki en iyi takım tartışmasız, adamLar goL yemek istemezLer ise gerçekten onLara goL atmak çok zor. Trabzonsporda bastırdı ama bir kaç pozisyonda buLdu ve değerLendiremedi. Fizik açıdan iyi bir maç izLedik diyebiLiriz.
Doğru Bir Tespitte Bulumuşsunuz Fizik Gücü Bizim Takımın Çok İyi Sadece Mehmette Düşüş Var
a.arıcı-11
24.Kasım.2007, 01:28
maçın berabere biteceğini söylemiş üstüe birde maçta pozisyon bile olmaz demiştim ama galaba yanılmışım.Trabzonspor bir kaç pozisyona girmiş okuduğum kadarıyla.
BlackEagle19o3
24.Kasım.2007, 01:32
Beklediğim gibi berabere bitti.İddaa'da da 0-2 çş oynamıştım.Bu hafta Beşiktaş'ın haftası olacak gibi:)Umarım bu fırsatı iyi değerlendirip, liderle farkı 2'ye indiririz.
shamur1
24.Kasım.2007, 01:33
Hakem 2 pozisyondan en az birine penaltı verse yada Gökhan o golleri kaçırmasa ne olacaktı ki yine aynı yine aynı Ersun Hocamız .. Dakika 80 olunca Çık olum Yattara gir Isaac . Bir kere de bu kadar beceriksiz olan Gökhan ya da Umut'u alsana be hocam dışarı. Maç nerdeyse Yattara'nın tarafında Yattara tarafından oynandı , o kadar baskıda golü bulamadık ve bu kadar kötü bir Sivas'a beceripte 1 gol atamayıp Gs ve Fb nin puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir 2 puanı bıraktık.
Haftaya yine aynı senaryo Kayseri'de , eğer maç eşit gidiyorsa dakika 80 e gelince çık Yattara gir Isaac ve tek kanadı olan bir takım kanatsız bir şekilde ilerde 3 forvetle gol arıyacak.
Yazık oldu 2 puana.
Ayrıca Umut - Gökhan Ünal'ın yerinde bir tane ayağında top tutabilen forvetimiz olsa Fatih Tekke gibi güle oynaya yolumuza devam eder olurduk.
Takım son 20 dakika neden yoruluyor ? Bunun sebebi ilerde top saklıyamayan Umut ve Gökhan'ın aynı anda oynamasıdır. Çünkü ileriye atılan her top duvara çarparmışcasına tekrar geri geliyor ve ortasahamız belli bir süreden sonra yorgun düşüyor.
bugra 1905
24.Kasım.2007, 01:37
Hakem 2 pozisyondan en az birine penaltı verse yada Gökhan o golleri kaçırmasa ne olacaktı ki yine aynı yine aynı Ersun Hocamız .. Dakika 80 olunca Çık olum Yattara gir Isaac . Bir kere de bu kadar beceriksiz olan Gökhan ya da Umut'u alsana be hocam dışarı. Maç nerdeyse Yattara'nın tarafında Yattara tarafından oynandı , o kadar baskıda golü bulamadık ve bu kadar kötü bir Sivas'a beceripte 1 gol atamayıp Gs ve Fb nin puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir 2 puanı bıraktık.
Haftaya yine aynı senaryo Kayseri'de , eğer maç eşit gidiyorsa dakika 80 e gelince çık Yattara gir Isaac ve tek kanadı olan bir takım kanatsız bir şekilde ilerde 3 forvetle gol arıyacak.
Yazık oldu 2 puana.
Ayrıca Umut - Gökhan Ünal'ın yerinde bir tane ayağında top tutabilen forvetimiz olsa Fatih Tekke gibi güle oynaya yolumuza devam eder olurduk.
Takım son 20 dakika neden yoruluyor ? Bunun sebebi ilerde top saklıyamayan Umut ve Gökhan'ın aynı anda oynamasıdır. Çünkü ileriye atılan her top duvara çarparmışcasına tekrar geri geliyor ve ortasahamız belli bir süreden sonra yorgun düşüyor.
Bu Kadar Kötü Sivas Derken Ne Demek İstedin Anlamadım Sivasspor Bu Sezonda Hiç Kötü Oynamıyor Sadece Şanssızdık Bir Kaç Maç O Kadar
shamur1
24.Kasım.2007, 01:40
Yani Sivasspor bu maçta şanssızdı öylemi ? Ne diyim sana.
bugra 1905
24.Kasım.2007, 01:44
Yani Sivasspor bu maçta şanssızdı öylemi ? Ne diyim sana.
Hayır Bu Maçı Demedim Yenildiğimiz Antalya Ankara Maçlarında:)
shamur1
24.Kasım.2007, 01:48
E Bende bu kadar Kötü Sivas'a dedim . Genel anlamda Sivas kötü oynuyor demedim. Şu maçta Umut - Gökhan yerine bırak Tekke'yi , Ersen bile olsaydı kazanırdık. İlerde top tutamadıkları gibi girdikleri pozisyonları da değerlendiremiyor forvetlerimiz.
bugra 1905
24.Kasım.2007, 01:50
E Bende bu kadar Kötü Sivas'a dedim . Genel anlamda Sivas kötü oynuyor demedim. Şu maçta Umut - Gökhan yerine bırak Tekke'yi , Ersen bile olsaydı kazanırdık. İlerde top tutamadıkları gibi girdikleri pozisyonları da değerlendiremiyor forvetlerimiz.
Gökhanı Eleştiryorsunuz Ama Gökhan Bu Ligde Kayserispor İle Gol Kralı Olmuş Bir Futbolcu Bunuda Göz Önünde Bulundurun Adam Kayseri İle Kral Olduysa Trabzon İle Şimdi Mehmet Yıldızın Üstünde Gol Krallığında Zirvede Olması Lazımdı
shamur1
24.Kasım.2007, 01:56
Zaten Gökhan Kayseri'de ki Gökhan Ünal gibi oynasa gol sıkıntısı yaşamayız. Trabzonspor'un sol kanadı yok ama en verimsiz bölgesi de forvet mevkii.
GeNç KaRTaL
24.Kasım.2007, 01:58
@bugra 1905
Olayları sürekli saptırıyorsun.Emrah abi orada Sivasspor bu sezon kötü oynadı diye bir şey söylememesine rağmen olayı yanlış anlıyorsun.Ki söylediklerinde haklı bence.Bugün Sivas hiç iyi değildi.Sonrada bu maçta top tutmasını beceren,en azından bulduğunu atan bir forvet olsa maçı büyük ihtimal kazanacaklarını söylüyor.Bundada haklı bence.Sende Gökhan Ünal'ın gol kralı olmasından bahsediyorsun.E Gökhan gol kralı oldu diye ömür boyu eleştirilemeyecek mi? Çok heyecanlı bir arkadaşsın.Her şeye atlıyorsun.Daha dikkatli olman bence senin faydana olacaktır.
jarosik_61
24.Kasım.2007, 02:03
trabzonspor ilk dakikalar iyi başladı oyuna.gökhan ünalın golü olsa sivas üzerimize gelecek diğer golller için şans olacaktı.tek kanat oynamamızın da sorunu var hucum hattında.sivasspoda zaten buraya beraberlik için geldi istediğini aldı biraz açık oynasalardı kötü olurdu onlar için.
m.yıldızı canlı seyrettim bugun adam tank gibi ya topu öyle bir saklıyorki bi pozisyonda 3 kişi topu alamadı.
son olarak maç sonları biz taraftarlar için eziyet oluyor stadyumdsn çıkamıyoruz yarım saatte çıktım caddeye hastahane tarafındaki kapılar kapalı zaten tek bi kapıdan koca maraton tribünü çıkıyor bu nereye kadar gidecek yarın zaten trabznspor bilgi işlem müdürlüğünü arıyacam sorunları dile getirecem böle olmaz
shamur1
24.Kasım.2007, 02:33
İşte maçın özeti
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/572-2C0G3H7M.jpg
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 02:35
emrah resmı ıyı bulmussun :D
bySilver
24.Kasım.2007, 02:42
Gerçektende öyLe cömertce harcanan pozisyonLar çok aradık çook.
Alicanfmfan
24.Kasım.2007, 03:00
Biz herhafta hakeme sinirleniyoruz ama olmuyor artık rakipten başka hakemide yenmek gerekiyor anlasılan:)
shamur1
24.Kasım.2007, 04:00
Maçın henüz başları..
http://img184.imageshack.us/img184/7347/penaltilv7.gif
Ayrıca son dakikalarda da cezasahası içinde elle oynama vardı.
Alicanfmfan
24.Kasım.2007, 04:08
Net bir penaltı topu kurtarıyor sanırım.Ama dedigim gibi emrah abi her hafta g.saray mçlarında oluyor ama vermiyorlar.
El Barto
24.Kasım.2007, 04:13
Hakem bunu çalmadı mı cidden? :confused:
Bordo61Mavi
24.Kasım.2007, 07:33
Pozisyonu bende izledim, Umut topu kurtario ve faul direk ona yapiliyo. Trt dekiler penalti dedi ;)
Bi pozisyonda Abdurahman yere dusuyo, Umut topu kapio ve Gokhana verio, orda plase vurulurmu ya, Allah ne verdiyse o topu do$icen kaleye.
Sivas pres yapamadi, macin ozelikle bazi bolumlerinde cok iyi cevirdik topu, ama herkesin dedigi gibi forvetler bisiy yapamiyorr.
Emrah kardes Yattara yi transfer olayindan sonra ilk defa bukadar iyi gordum. Yane biraz condisyon eksikligi var, mactan koptu 70 ci dakkadan sonra.
Kotu oynayinca kazaniyoruz, iyi oynayinca puan kaybedioz Nasil bi i$tir anlamadim :)
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 15:52
yattara nasıl mactan kopmasın kı sureklı ordan gırıyosun rakıp sahaya kaleye ordan gıdıyosun ısde bide sol açık olsa onun yukude hafıfler ve 90dk verım alınır
extensor
24.Kasım.2007, 17:16
Maçın henüz başları..
http://img184.imageshack.us/img184/7347/penaltilv7.gif
Ayrıca son dakikalarda da cezasahası içinde elle oynama vardı.
yuh insanlık dışı bişey bu. Hakemliği geçtim. Yazıklar olsun. Buna söyleyecek laf bulamıyorum. Bu insan hakem olamaz başka bişey de diyemeyeceğim
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 17:56
zaten o pozısyon ıcın mantıklı dusunsen bıle hayrettın vursa duz gıder taça doğru gitmez umut ayuagının dışıyla ceviriyo oda gelıo vuruyo ffanın görev verdiği bir hakemin bunu görmesi lazım
Fietra 10
24.Kasım.2007, 20:51
Henüz maçın 3.dk'sında öne geçiyorduk penaltı ile ama Selçuk Dereli ( Son 2 haftada oynanan oyunların bir halkası) sagolsun 2 penaltıyı vermedi bir el , bir Umut'a yapılan bir de son dakiklardaki var ama o verilmeyebilirdi ona itiraz etmeyeceğim ..Anlamıyorum penaltı olması için adamın ayagının eline verilmesi gerekiyor !! Tabi biz konuşsak ne olur İstanbul takımlarına olacakki sesleri çıksın(Penaltıların bahsi geçmiyor programlarda..yok Ersun hocaya alkış , Bülentt hocaya alkış ..) Banane kardeşim benim puanım gitmiş ..
Çok hızlı başladık maça Avni Aker'deki bu sezonki bütün maçlardaki gibi .. Golü bulsaydık çok daha zevkli bir maç olacaktı .. Maçı konuşmak dahi istemiyorum .. Sadece şunu söylüyorum sadece Trabzonspor değil Türk futbolunun üstünde kara bulutlar dolaşıyor kimse sesini çıkarmıyor .. Maç konusunda da tartışamıyoruz dogal olarak ..
Bir cuma maçı daha oynayacagız bu hafta .. Ne diyebilirim ki şaşırmıyorum artık ..!!
Ha birde istemiyorum iyi oynayıp kaybetmek .. Kötü oynayıp 3 puan alalım .. Bu lig ne kötü oynayıp kazanılan şampiyonluklar gördü .. Varsın Trabzon kötü oynadı desinler .. A.Gücünün yeneriz kolay rakip derler .. Kendileri gidip takılırlar .. GEnçlerbirliği'ni yeneriz şans olur , Konya'yı yeneriz kötü oyunla derler .. Ama unutukları bir şey var .. Bizim kötü oyunumuz bile onlarınkinden çok daha iyi .. O yüzden 27 puanla lideriz ..
jarosik_61
24.Kasım.2007, 21:23
ya selçuk dereli hani görmedi diyelim yav yardımcı hakemde mi görmedi tam önünde pozisyon anlamıyorum bu hakemleri topu kurtardı umut çok sert bi hareketle yere düşürüldü penaltının allahı ya anlayamıyorum bu hakemleri bu sene çok kötü durumdalar.
cuma günleri maç olmasından artık sıkıldım pazar oynadık dinlenmeden cuma maç oynuyoruz bu birkaç kere başımıza gelmişti.şu türkiye liglerinde cuma günü en çok maç oynayan takım biziz bununda sebebi lig tv yüzündendir.haftada 4 maç yayınlamak zorunda olduğu için federasyon böle bir çözüm buluyor.
Trabzonspor
24.Kasım.2007, 21:52
13 isabetli orta açmışız bu maç ama gol atamdıkya yazık ya bu frovetlerın bır an evvel toplanıp kenine gelmesi lazım. ozmn hiç tutulmaz oluruz
Alicanfmfan
25.Kasım.2007, 03:00
ersen yada fatih olsa bu pozisyonlar onların ayagına gelse of of :D