View Full Version : tarafsız yazar mı?alın size mehmet demirkol..
koray_capello
19.Mart.2006, 04:12
modern yapılarda futbol güzel oluyor tabii ki. ama bu dünya yüzünde gittiğim onca statta aldığım futbol keyfi bir yana, dolmabahçe'de olmak bir yana. hele de maç gündüzse. ve bahar da yüzünüze vuruyorsa, inönü eşsizdir. fenerbahçe'nin, galatasaray'ın o stadı nasıl bıraktıklarını hiç anlayamadım ben. ama bu, o stadın bir başka farkını da ortaya koydu. o statta her hafta söylenen "yeni beste"ler, yeni güftelerde açıkça ortaya konan bir hayat görüşünü. kimse kırılmasın. her takımın taraftarı büyük ve saygı duyulasıdır. ama gerçek bir dünya görüşünü ortaya koyabilmiş tek taraftardır inönü'deki. düpedüz başkadır. bu başkalığın kaybolma ihtimaliydi beni tedirgin eden. yoksa beşiktaş'ı o ya da bu yönetmiş, takım kötü ya da iyi olmuş mesele değil. bu duruş, bu aykırılık, bu tribün neşesi, bu muhalefet yaşasın yeter ki! çünkü renk tüm siyah-beyazlığa rağmen oradaydı hep. endişem bunun küfürde ve isyanda kaybolmasıydı. pazar günü inönü'den gelen haberler temiz ve yine neşeli tribünlerden bahsediyor hep. ve bu haberler yüreklere su serpiyor. kimbilir belki bu neşeli tribünler bahar seviyor.
MEHMET DEMİRKOL-2006
francesco10
19.Mart.2006, 14:19
geçen hafta programda dinlemiştim onu,
doğru söze nedenirki :)
nart_susruko
19.Mart.2006, 14:33
her takımın taraftarı büyük ve saygı duyulasıdır. ama gerçek bir dünya görüşünü ortaya koyabilmiş tek taraftardır inönü'deki. düpedüz başkadır.
MEHMET DEMİRKOL-2006
genelden bahsetmiyorum sadece buraya aktardığın yazı ve özelliklede bu seçtiğim bölümden bahsediyorum...
nasıl bir tarafsız yazı anlayamadım...
fb iyi bjk en iyi
gs iyi bjk en iyi
aynen böyle olmuş...
...sadece benim fikrim...
genelden bahsetmiyorum sadece buraya aktardığın yazı ve özelliklede bu seçtiğim bölümden bahsediyorum...
nasıl bir tarafsız yazı anlayamadım...
fb iyi bjk en iyi
gs iyi bjk en iyi
aynen böyle olmuş...
...sadece benim fikrim...
bende böyle düşünüyorum....
koray_capello
19.Mart.2006, 15:02
niçin tarafsız biliyonmu çünkü mehmet demirkol bir fenerli dir.her ne kadar ben gençlerbirliğini tutuyorum desede kendisi bir fenerli.ve bir fenerli bunları diyor ise bu onu tarafsızlığını gösterir ok.
niçin tarafsız biliyonmu çünkü mehmet demirkol bir fenerli dir.her ne kadar ben gençlerbirliğini tutuyorum desede kendisi bir fenerli.ve bir fenerli bunları diyor ise bu onu tarafsızlığını gösterir ok.
iyide yazdığın yazıda MEHMET DEMİRKOL un hangi takımlı olduğu yazmıyoki
koray_capello
19.Mart.2006, 15:12
herkes biliyordur diye düşündüm kusura bakma.
nart_susruko
19.Mart.2006, 15:17
herkes biliyordur diye düşündüm kusura bakma.
bizim gibi cahilleride düşünmen lazım dı... ;;)
Sir DEATH
19.Mart.2006, 15:44
Forumdaki herkes gibi spor yazarlarının da tuttuğu takımlar var.Hatta hakemlerin bile. (gerçi hakemler organize olarak tek bir takımı tutuyo ama:)) Bu durum yadırganmamalı son derece doğal.Ama asıl olan gönlündeki renkleri yaptıkları işe karıştırmamalıdırlar. Mesela her gazetenin her kanalın yorumcuları bir takım taraftarıdır.Ama yorumları da amigo tarzındadır ve yaptıkları işin ahlakına aykırıdır.Demem o ki; eğer bunlar izleyiciye(okuyucuya) belli edilmediği sürece ve de abartılmadığı(bkz:mehmet demirkol) sürece sorun çıkarmaz.
emirduman
19.Mart.2006, 15:45
O adamın yorumlarını beğenirim, 90 dakika bence onla birlikte daha kaliteli bir hal aldı...
dinaMYt
19.Mart.2006, 17:03
şu ana kadar hıncal ulucun karşısında durabilmiş ender insanlardan.dünya futboluyla da ilgilenmesi yorumlarına ayrı bir kalite getiriyor.
Nedvedmania
19.Mart.2006, 17:05
ewet mehmet demirkol gerçekden kaliteli bir yazarımız
Laz_Asker_61
19.Mart.2006, 17:13
fenerli olmasına rağmen bjk taraftarını övmüş helal derim ben
comandante
19.Mart.2006, 19:25
fenerli olmasına rağmen bjk taraftarını övmüş helal derim ben
+1...........
Burak Duran
19.Mart.2006, 19:43
bi tarafsız yazar daha ve buda fenerli şekip hazar
Kadıköy'de küfür yokmuş
Yokmuş çünkü; başkan Aziz Yıldırım bir el işaretiyle bütün tribünleri anında susturuyormuş...
F.Bahçe Başkanı''ndan habersiz Şükrü Saracoğlu''nda sinek uçamaz, tribünlere bir tek pankart asılamazmış...
Tam 2.5 yıldır Aziz Yıldırım yalakası gazetecilerin bu tür palavralarıyla aldatıldı spor kamuoyu...
Pekii; bir zamanlar "Lorant''a meyve tabağı yolladı" gibi sıradan bir haberi dahi resmi siteden tekzip eden başkan Yıldırım, bu palavraları neden yalanlamadı? "Benim böyle bir gücüm yok. Bir el hareketimle koskoca tribünleri nasıl susturabilirim?" diye neden konuşmadı?...
Konuşmadı çünkü, işine geldi...
Kulüp başkanları veya yöneticiler, gururlarını okşayan yalanlar karşısında ilk kez sessiz kalmıyorlar ki...
Çook gördük, "Falanca başkan cebinden milyonlarca dolarlar harcadı, yönetici bilmem kim Pires için İngiltere''ye gitti" şeklindeki haberleri...
Şimdiye kadar böyle palavralar için "Aslı astarı yok" dendiğini duydunuz mu hiç?
Ama kendilerini birazcık inciten bırakın minik yalanları, doğrular karşısında bile hepsi panter kesiliyor...
"Külliyen yalan" diye anında tekzip göndermesini biliyorlar...
İşte; F.Bahçe''nin önce Beşiktaş''la lig, ardından da G.Saray''la kupada oynadığı karşılaşmalarda herkes gördü...
Beşiktaş maçında yüzlerce F.Bahçeli taraftar organize oldu, ellerinde kartonlarla "İTAAT ET" diye yazdı. İtaat kelimesinin ilk iki harfi siyah-beyaz renklerden oluştu...
G.Saray karşılaşmasında ise Hasan Şaş''a tribünlerden koro halinde küfürler yağdı...
Ayrıca sarı-kırmızı renklerle hazırlanmış, "Kadının yeri kocasının yanıdır" pankartı asıldı tribünlere...
Tam da herkes Aziz Yıldırım''a, "Eee, hani küfür yoktu stadınızda? Hani bir el hareketiyle tribünleri susturuyordunuz? Hani sizden habersiz sinek uçamazdı? Hani bilginiz dışında pankart açılamazdı?" diye soracaktı ki; F.Bahçe Başkanı''ndan trajikomik açıklama geliverdi: "Efendim, küçük yerleri idare etmek kolay ama tribünlerimiz büyüdü. Seyirci sayısı 52 bine yükseldi. Söylendiği gibi ''Aziz Yıldırım''ın kuş uçsa haberi olur'' diye bir şey yok artık..."
Yapma yaa!...
Madem böyle bir şey yoktu da, şimdiye kadar neden söylemedin?
İşine geldiği zaman sus, işine gelmediğinde içindeki kini kus...
O yüzden geçeceksin bunları...
koray_capello
19.Mart.2006, 21:16
yazıya tamamen katılıyorum ve tamamını alkışlıyorum yalnız alkışlamadığım bir yer var çünkü orayada gülüyorum:
Tam da herkes Aziz Yıldırım''a, "Eee, hani küfür yoktu stadınızda? Hani bir el hareketiyle tribünleri susturuyordunuz? Hani sizden habersiz sinek uçamazdı? Hani bilginiz dışında pankart açılamazdı?" diye soracaktı ki; F.Bahçe Başkanı''ndan trajikomik açıklama geliverdi: "Efendim, küçük yerleri idare etmek kolay ama tribünlerimiz büyüdü. Seyirci sayısı 52 bine yükseldi. Söylendiği gibi ''Aziz Yıldırım''ın kuş uçsa haberi olur'' diye bir şey yok artık..."
mutlee
19.Mart.2006, 21:46
Kendisi soylemisti Fenerli olmadigini.
Frank_Castle
20.Mart.2006, 00:18
Galatasaray lisesi mezunu bir fenerli olduğunu hatırlatayım ..
Çok şükür lisem ülkemizde öss başarısı amaçlı liseler gibi tornadan tıpatıp aynı öğrenciler yetiştirmiyor da birey yetiştiriyor..beşiktaş başkanı da mezun oldu, fenerbahçeli yazar da..
Böyle yazsın bırakalım da tek kusuru fenerbahçeliliği olsun ..
ayrıca bence de en güzel maç inönüde izleniyor ..
Laz_Asker_61
20.Mart.2006, 11:08
ayrıca bence de en güzel maç inönüde izleniyor ..
kesinlikle
SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 01:20
Saygılar.. gerçekten iyi bir yorumcu.