View Full Version : Galatasaray - M.Kharkiv [UEFA Kupası B Grubu 3. Maç]
PesimiSTyLa
24.Kasım.2007, 22:31
http://server92.kucukresim.com/uploads/adsiz2f86e.jpg
Yayın : Futbol Smart
Hedef 3'de 3!
RaSenGan
24.Kasım.2007, 23:03
Avrupa serimize devam etmeliyiz.Kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Galibiyete yakın tarafız fakat berabere de kalabiliriz.Umarım zevkli ve heyecanlı bir maç olur ve kazanan biz oluruz.
Alicanfmfan
25.Kasım.2007, 03:03
İnşAllah kazanırız ama böyle laubali nasıl olsa 6 puan var dersek yeniliriz .Üstelik Türk takımları hep böyle rakiplere puan kaybediyor...Kharkiv i ciddi oynarsak yeneriz
deniz.91
25.Kasım.2007, 04:42
GS rahat kazanacktır bence bu sezon avrupadaki oyununu çok beğeniyorum
JunkChorn
25.Kasım.2007, 06:03
Galatasaray avrupada uzun zamandır olmadığı kadar iyi.Ligde ne olursa olsun Samiyen'de Kharkiv'in payını vereceğini düşünüyorum.
Onurap
25.Kasım.2007, 21:17
'Galatasaray final oynar'
http://www.tumspor.com/photos/149504427.jpg
Metalist Kharkiv'in hocası Myron Markevych, perşembe günü karşılaşacakları Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı.
25 / 11 / 2008 12:30
"G.Saray final oynar"
UEFA Kupası ön elemesinde Beşiktaş'ı saf dışı bırakan Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'in hocası Myron Markevych, perşembe günü karşılaşacakları Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı. Sarı-Kırmızılıları favori gösteren Ukraynalı teknik adam, Ertuğrul Sağlam'ın istifasına çok üzüldüğünü ifade etti.
Türk futbolseverler, UEFA Kupası'nda Beşiktaş'la eşleştiğinde duydu Metalist Kharkiv'in adını... "Çantada keklik" yorumları yapılırken temsilcimizi 1-0'ın rövanşında Ukrayna'da 4-1 yenerek saf dışı bıraktı. Bu mağlubiyetin ardından Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'taki görevini bırakırken, Ukrayna ekibi Türkiye'de büyük merak uyandırdı. Liginde ikinci sırada yer alan Sarı-Mavililerin teknik direktörü Myron Markevych ile G.Saray maçı öncesi Zaman Gazetesi'nden Yasin Tuncer görüştü. 2005 yılından beri Metalist'i çalıştıran 57 yaşındaki Ukraynalı teknik adam, ilginç açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş maçında forma giyen Coelho, Devic, Gueye gibi yabancı oyuncular Türk spor kamuoyunca çok beğenildi. Bu isimleri kadronuza nasıl kattınız?
Papa Gueye ve Marco Devic'i, şimdi Ukrayna İkinci Ligi'nde mücadele eden Volyn Lutsk'tan transfer ettik. Jackson Coelho'yu da Belçika kulübü Westerloo'dan aldık. Orada forma şansı bulamıyordu. Bize teklif ettiler. Onu gördüm ve "İşte benim futbolcum" dedim. Jackson'a çok az bir para ödedik. Gittiği hiçbir kulüpte istikrar yakalayamamış. Metalist'te ise ona güzel bir hazırlık programı yaptım, her gün onunla görüştüm, ilgilendim.
İstanbul'da Ali Sami Yen'de oynayacaksınız. G.Saray, bu statta seyircisinin desteğiyle Avrupa devlerini yendi. Çekiniyor musunuz?
Geçen yıl UEFA Kupası'nda İngiltere'de Everton'la oynadık. Everton taraftarı çok ateşli, gürültü çıkaran bir seyirci topluluğu. O maçta Everton seyircisi bizi etkilemeye çalıştı. Ancak, kulak asmadık ve 9 kişi kaldığımız maçtan 1-1'lik skorla ayrıldık. Eğer rakip sahada dikkatini seyirciye verirsen maçı kesin kaybedersin. Sami Yen'de sahaya çıkacağız, G.Saray seyircisini görmeyeceğiz. Futbolumuzu oynayacağız. Metalist'in de güçlü bir taraftarı var. Keşke İstanbul'da oynamasaydık.
Galatasaray'da Kewell, Baros, Meira ve Lincoln gibi yıldızlar var. Bu futbolculara özel önlem almayı düşünüyor musunuz?
Evet, hepsini iyi biliyorum. Fakat bizim oyun sistemimiz aynı. Özel defansif tedbirlerimiz olmayacak. Sadece kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Türk seyircilerine iyi bir futbol izletmek istiyoruz. Bizim hedefimiz bu. Galatasaraylı taraftarlar Ali Sami Yen'de birçok Avrupa zaferi gördü. Ama biz onlara engel olmaya çalışacağız.
Grubunuzdan sizce hangi takımlar çıkar?
Galatasaray, şimdiye kadar iki maçı kazanarak, büyük ölçüde gruptan çıkmayı garantiledi. Ama diğer takımlar play-off'lara kalmak için ciddi bir mücadele içine girecek. Gruptan çıkacak diğer iki takımın kim olacağını tahmin etmek gerçekten zor.
UEFA Kupası'nın en büyük favorisi olarak Milan gösteriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sezon UEFA Kupası finalinin İstanbul'da oynanacağını biliyorum. Ve benim en büyük adayım Galatasaray. Sanırım bu kulüp bu yıl final oynayacak... (gülüyor)
Türkiye'de de görev yapan Lucescu, şimdi Ukrayna'da çalışıyor. Sizce başarılı mı?
Evet, çok başarılı. Lucescu, Shakhtar Donetsk'teki kariyeri süresince güzel bir takım oluşturdu. Geçen sene mükemmel bir kadrosu vardı. (Marica, Tymoschuk, Elano, Matuzalem) O kadro UEFA Kupası'nı kazanabilirdi. Ama nereden bileceksiniz ki Sevilla kalecisi Palop kafayla gol atarak Shakhtar'ı eleyecek. Bu, Lucescu'nun gerçekten çok şanssız olduğunu gösteriyor. Lucescu'ya, Ukrayna'da futbola yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek lazım. Futbolda hep iyi anları, güzellikleri hatırlamalıyız. Ve ona Shakhtar'dan sonra gideceği yer için "bol şans" diliyorum.
Ertuğrul Sağlam istifa etmemeliydi
İkinci kez bir Türk takımıyla daha karşılaşacaksınız... Galatasaray'ı, Beşiktaş'tan daha zor bir rakip olarak görüyor musunuz?
Beşiktaş taraftarlarını asla incitmek istemem ancak Galatasaray, daha güçlü bir ekip. Avrupa kupalarında büyük bir şöhreti var. UEFA Kupası'nı, Süper Kupa'yı kazanmışlar ve geçmişte Şampiyonlar Ligi'nde başarılı maçlar çıkarmışlar. Beşiktaş iyi bir ekip ancak G.Saray Avrupa'da daha meşhur. Biz Beşiktaş'ı yendik, belki de o gün iyi bir günümüzdeydik. Futbolda böyle maçlar olur. Ertuğrul Sağlam'ın istifasına çok üzüldüm. Gerçekten iyi bir takım kurmuş. Yeni gelen hocaya güçlü bir takım bırakarak gitti.
Ukrayna'daki mağlubiyet, istifa etmesini gerektiriyor muydu? Sağlam'ın, ligde 4 galibiyeti, 2 beraberliği vardı, mağlubiyeti yoktu...
Hayır, asla... İstifası tamamen yanlış bir karardı. Ben de bir antrenörüm ve Ertuğrul Sağlam kesinlikle bırakmamalıydı.
zaman
nerazzuri
25.Kasım.2007, 21:51
Ukrayna'daki mağlubiyet, istifa etmesini gerektiriyor muydu? Sağlam'ın, ligde 4 galibiyeti, 2 beraberliği vardı, mağlubiyeti yoktu...
Hayır, asla... İstifası tamamen yanlış bir karardı. Ben de bir antrenörüm ve Ertuğrul Sağlam kesinlikle bırakmamalıydı.
Olayları bilmiyorki. Mağlubiyet yüzünden istifa etti sanıyor.
RaSenGan
25.Kasım.2007, 22:17
İstanbul'da Ali Sami Yen'de oynayacaksınız. G.Saray, bu statta seyircisinin desteğiyle Avrupa devlerini yendi. Çekiniyor musunuz?
Geçen yıl UEFA Kupası'nda İngiltere'de Everton'la oynadık. Everton taraftarı çok ateşli, gürültü çıkaran bir seyirci topluluğu. O maçta Everton seyircisi bizi etkilemeye çalıştı. Ancak, kulak asmadık ve 9 kişi kaldığımız maçtan 1-1'lik skorla ayrıldık. Eğer rakip sahada dikkatini seyirciye verirsen maçı kesin kaybedersin. Sami Yen'de sahaya çıkacağız, G.Saray seyircisini görmeyeceğiz. Futbolumuzu oynayacağız. Metalist'in de güçlü bir taraftarı var. Keşke İstanbul'da oynamasaydık.
Siz ne kadar bizi görmek istemesenizde biz kendimizi gösteriririz size :)
El Comandante
25.Kasım.2007, 22:23
Yine klasik oyunlardan birisi.Rakip takimi favori gösterip üzerindeki baskiyi azaltip,rakip takimi zihinsel olarak cökertmeyi planliyor.
Galatasaray bu macin favorisi,yok final oynar söylemleri tamamiyle adamin stratejik bir oyunu ...
Bizim millet cok cabuk gaza gelir,baskalari bizi favori gösterdiginde nedense maci oynamadan kazanmis havasina bürünürüz.Ama umarim ki yine ayni hataya düsmeyiz.
bySilver
25.Kasım.2007, 22:24
FM de yaptıgım taktiklerden birisi karşı takımı göğe çıkarmak. Bunu yapınca karşı takım kendini favori zannediyor ve hezimet geliyor. Bkz . Beşiktaş - Metalist
Onurap
26.Kasım.2007, 00:07
Sağlam destek!
Bir Türk ve bir Alman el ele verdiler ve Galatasarayımızın UEFA Kupası'nda başarısı için fikir alışverişinde bulundular. G.Saray'ın perşembe günü UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Metalist Kharkov maçı öncesinde, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Ukrayna ekibi hakkında tüm bildiklerini sarı kırmızılı takımın teknik adamı Skibbe'ye aktardı.
Beşiktaş'ın Metalist Kharkov'a elenmesi ile koltuğundan olan Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ın, Ukrayna ekibi karşısında aynı zorluğu yaşamaması için Skibbe'ye destek verdi. Geçen pazartesi akşamı Skibbe'nin evine kadar giden Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ın başarısı için Alman teknik adama Kharkov hakkında tüm bildiklerini anlattı. Ertuğrul Sağlam'ın yaklaşık 2 saat kadar Skibbe'nin evinde kaldığı ve Ukrayna ekibi hakkında ayrıntılı rapor verdiği öğrenildi. Ertuğrul Sağlam, Metalist Kharkov'un 50 numaralı Brezilyalı oyuncusu Jackson'a mutlaka önlem alınması gerektiğinin bilgisini vererek, Skibbe'ye "sağlam" uyarılarda bulundu. İki teknik adam bu sohbet sonrasında son derece samimi bir arkadaşlık kurarak vedalaştılar. Ertuğrul Sağlam'ın yakın dostlarına verdiği bilgiye göre, Skibbe'yi insan olarak çok takdir ettiğini ve tanıdıktan sonra da bu fikrinin pekiştiğini söylediği öğrenildi.
Kaynak: DHA
PesimiSTyLa
26.Kasım.2007, 03:09
Metalist Td si aynı seyleri Besiktas için de söylemişti. Taktiği bu adamın. Ama o 1 kere olur :)
Alicanfmfan
26.Kasım.2007, 05:50
Evet bu tuzaga Helsinborg maçında düşmüştük İnşAllah bu maçta düşmeyiz ve ukrayna temsilcisini evine boş göndeririz
Gncl1905
26.Kasım.2007, 05:57
Gene aynı sahne G.Saray final oynarmış :) küçük takımların genel taktiği...
İnşallah G.Saray havaya girmez zira bu takım Beşiktaş'a 4 atmış bir takım...
G.Saray hakkaten Avrupa'da bu yıl süper oyunlar ortaya koydu buna devam ederse alır diyorum bu adama inanıp kendini büyük görürse kaybetmez ama kazanamazda...
Cengo
26.Kasım.2007, 07:40
Yıllarca bunu yaptılar, gaz verip gaz verip kontralar ile iş bitirdiler.
Farklı olarak BJk maçında seyirci etkisinden midir bilmiyorum yalnız çok iştahlı, kontraya iyi çıkan bir takım vardı ama bir iki oyuncu hariç üç büyüklerde oynayacak kalitede pek değiller.
Bilinçli, istekli ve özellikle presli ofansif oynarsa Gs, zaten çıkartmazlar bile.
Başarılar.
Deniz
26.Kasım.2007, 10:39
Galatasaray kendini pek kasmaz diye sanıyorum.1-0,2-1'li skorlarla maçı alırız diye düşünüyorum..Galatasarayımıza başarılar. :)
IcedEarth
27.Kasım.2007, 04:21
Beşiktaş'ımızın intikamını bu maçta alacağız. Bir Türk takımını kupa dışında bırakmak ne demekmiş onlara göstereceğiz ;)
Varonil
28.Kasım.2007, 01:48
Galatasaray gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemiş olabilir,fakat ben bu maçı Galatasarayımızın mutlaka kazanması gerektiğini düşünüyorum.Ülke puanında rakiplerimizden geride kalmamalıyız.
Redrum
28.Kasım.2007, 02:14
Zannetmiyorum ki Galatasaray kazanır. Belki mağlup bile oluruz. Tamamen konsantrasyon meselesi. Metalist bizi burda da yener. Tabi eğer 6 puanın rehavetine kapılıp, lig yorgunluğunu bahane edip, kendi sahamızda diye rakibi ciddiye almayıp, adamakıllı oynamazsak.
Deniz
28.Kasım.2007, 02:33
Mutlak kazanmalıyız.Grup 3.leri ile eşleşeceğiz bir üst turda.Dediğim gibi 1-0,2-1'li skorlarla geçeriz diye düşünüyorum..
maNga 33
28.Kasım.2007, 02:52
Galatasaray ligde istediğini alamıyor.Fakat avrupada iyi gidiyoruz.Galatasaray maçı kazanır :)
puskas
28.Kasım.2007, 02:59
Kazanarak 3 te 3 yapmak istiyoruz.inşallah bu akşam zafer bizim olur.Beşiktaşinda öcünü aliriz...
Addolorato
28.Kasım.2007, 03:46
Gol Olmuş Ama Kim Attı Bilmiyorum sonuçta 1-0 öndeyiz :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsaytmış :S
Eray Dengiz
28.Kasım.2007, 03:48
Gol Olmuş Ama Kim Attı Bilmiyorum sonuçta 1-0 öndeyiz :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ofsaytmış :S
ofsaytmış.
IcedEarth
28.Kasım.2007, 04:13
Baros'un golü ofsayttan iptal edilmiş, bir de Lincoln'ün girdiği bir pozisyonda vuran kim bilmiyorum ama top çizgiden çıkarılmış. İnşallah bu maçı alacağız.
IcedEarth
28.Kasım.2007, 04:51
Baros'un laubaliliği beni deli edecek. Yine elle müdaheleden sarı kart gördü.
Edit: 1-0 Edmar....
RaSenGan
28.Kasım.2007, 04:55
Gol yedik ya şaka gibi.Bu maç var bir sorun oyuncularda..
fyagiz
28.Kasım.2007, 05:01
Servet sen hatayı yaptın tamam bir şey demiyorum. De Sanctis'te çıkarken ayağının üstüne nasıl düşersin yahu? Bu takımda bir şeyler var...
eXcitinG
28.Kasım.2007, 05:09
Kamera şakası gibi. Kharkiv yine bize hüsran yaşattı. GeLecek yıLLarda karşımıza tekrar çıkmasını sabırsızLıkLa bekLiyorum.
Universal
28.Kasım.2007, 05:10
Galatasaray, bugün bencilliğinden kaybetti. Özellikle son dakikalarda yüklenirken boştaki hiçbir kanat oyuncusuna dönülmedi. Böyle bir mantık olamaz. Kanat oyuncusuna döneceksin atacaksın ortanı.
Yenilen gole gelirse, Servet o kadar Avrupa maçına çıktı, o kadar Avrupa Kupasına Milli Takımla yarı final oynadı. Hala bu pozisyonlarda top ilk ayağına geldiğinde taca atılacağını öğrenememiş. Yazık vur orada taca olsun bitsin. İllaha kahramanlık yapacaksın... Sonra Skibbede suç bulunacak. Skibbe kalkıpta Servet'e nasıl top kontrol edileceğini söyleyemez ki...
PesimiSTyLa
28.Kasım.2007, 05:11
Mac beraberlik macıydı. 2 takımdan biri bizim yaptığımız gibi golü ikram ederse esitlik bozulurdu; biz elimizle ikram ettik. Saglık olsun.
Redrum
28.Kasım.2007, 05:15
Dediğim çıktı, iyi götürdüğümüz şeyi iyi bitirdiğimiz nerde görülmüş ki zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özeti verecek kanal var mı beryler bu arada?
feanorringeril
28.Kasım.2007, 05:34
Kazanacağımız maçı Servet altın tepside ikram etti, maçın özeti yok başka.
Ben anlamıyorum, günde 6 saat antrenman yapıp, her hafta en az bir kere profesyonel futbol maçına çıkıp bir oyuncu nasıl bu kadar kontrolsüz olur ve nasıl bu kadar kendinden bi haber olup yapamayacağını inatla yapmaya çalışır.
Yahu anladık, kalas geldin kalas gideceksin, belki de bu yüzden Türkiye' den başka yerde oynayamayacaksın. Ama bir futbolcu, süper lig futbolcusu, Galatasaray futbolcusu, uefa futbolcusu filan değil; bir futbolcu, kendi futbolunu bilir ve ona göre maç içinde hangi pozisyonda ne yapacağını bilir. Ne yapamayacağını da bilir. Denemez onu. Ona göre stratejisi olur. Her maç Servet' in kendi kalesine dönük aldığı top ve her maç nabız 180 'e vuruyor, bu kadar dengesiz olunmaz. Bunu tek maç yüzünden konuşmuyorum. Her maç bunu yapıyor, bir kurtuluyor, iki sıçrıyor, üçüncüde ya penaltı yapıyor ya gol hediye ediyor. Madem kendini geliştiremiyorsun / geliştirmiyorsun, bırak artık geleni tutma ayağında, vur taca, vur kornere o da olmadı.. Daha iyidir bundan. Buna bencer, ama çizgiye daha yakın pozisyonlarda da, olur olmadık perdeleme yapmaya çalışıyor, yarısı aslında faul ile karışık..
Bir değil iki değil, artık öğrenmesi lazım. Bu maçın telafisi var ama Servet bu kafayla giderse üç maçta bir bunu izleriz, hiçbirşey değişmez.
Alicanfmfan
28.Kasım.2007, 05:53
Laubali oynadık, Bu maçta Servet'in ne kadar gereksiz bir defans oyuncusu oldugunu anladık artık gitsin yahu yeter . 1 degil 2 degil .Baros gol atamıyor ama isterse 100 gol kaçırsın defansı dagıtıyor ümit karan hele boş topcu.Skibbe,Servet,Ü.Karan,Volkan yaman gitsin yeter
Bizim takım bilere oynamadı Skibbe gitsin diye...
Lucas Neill
28.Kasım.2007, 05:59
Ne zaman takımdan Baros'u çıkarsa ilerde rakibe pres yapamıyoruz ardından gol yiyoruz hala anlamadı skibbe...Ümit Karan'ı niye alıyo anlamıyorum Nonda'yı koy veya ikili forvete dön...
Universal
28.Kasım.2007, 06:05
Baros'u çıkarmak hata. Zaten gol atamıyorsun. Baros'u ileride tut. Rakibi yoruyor. Onun yanına ortasahadan veya defansdan birisini çıkarıp yanına Ümit Karan'ı veya başka bir ismi al çift forvete dön. Artık evinde oynuyor al bu riskleri...
Alicanfmfan
28.Kasım.2007, 06:07
Vallahi Volkan yaman'ın yerine beni koysanız sırıtmazdım volkan gibi bune yahu yazıkalr olsun volkan sana
Nocna Mora
28.Kasım.2007, 06:09
Maçı seyretmeyi düşünüyordum iyiki seyretmemişim :)
Onurap
28.Kasım.2007, 06:31
Tamamen şanssızlık ve beceriksizlik..
Topa hakim olan taraf bizdik iyide mücadele ettik metalist sarhoş oldu bi ara..:)
Gol attık ofsayt yoktu saymadılar..
Servetin asistide bitirdi maçı..
Zaten metalist in gol atması için bir kırmızı karın yağması bide bizim asist yapmamız gerekiyordu..
Ilhan
28.Kasım.2007, 07:02
Galatasaray'ın sorunu sistemde. Baros, sonra da Ümit Karan yalnız kaldı. Rakip iyi alan daraltan, fizikli bir ekip. Çift forvet oynanmalı ki ilerde top tutulabilsin. Kanatlar ortalarda isabet bulamadılar. Metalist stoperleri karşısında Baros ve Ümit eridi.
Rakip savunma sabitti, bekler ileri çıkmadı, beraberliğe razıydılar, bir hata sonucu golü buldular. Skibbe ise maçı kazanmak için bir hamle yapmadı. Halbuki Barış'ı alacağına Baros'u çıkarmadan Ümit'i veya Nonda'yı alıp tek ön liberoya dönseydi, maçın seyri daha farklı olurdu.
Galatasaray'a bu mağlubiyet çok birşey kaybettirmedi gruptaki durumu açısından ama Skibbe'nin sistem anlayışında biraz daha değişikliğe yatkın olması gerektiğini gösterdi bu maç.
Maçın adamı olarak Ayhan'ı seçtim. çok önemli müdahelelerde bulundu, defansını toparladı. Topu ileri taşıdı, dikine paslarda iyiydi.
Barış da defansif yönden iyiydi ama sakatlıktan yeni çıktığı için basit hatalar da yaptı. Oynadıkça çok daha iyi olacak.
Bordo61Mavi
28.Kasım.2007, 11:57
Feldkampin geri geldigi anlasiliyo ....
Galatasarayin en kolay kazancagi macti, rakibi iyi analiz edememis Skibbe.
Deniz
28.Kasım.2007, 13:55
Sen git Portekiz'de Benfica'ları yen gel.Kendi sahanda Metalist Kharkiv'i yeneme.Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
JunkChorn
28.Kasım.2007, 17:13
Mac beraberlik macıydı. 2 takımdan biri bizim yaptığımız gibi golü ikram ederse esitlik bozulurdu; biz elimizle ikram ettik. Saglık olsun.
Yapma be abi , o kadar güzel giderken 6 puan almışsın yediğin gol yok.Tamam yine her halükarda gruptan çıkar Galatasaray fakat keşke Kharkiv'i bi evir çevire yenebilseydik.
Servet'i senelerdir izlerim , fizik gücü dışında hala söylüyorum tekniği aynı.Hep aynı hatalar.Hiç şaşırmadım.
Yine de haklısın yapacak bişey yok.
a.arıcı-11
28.Kasım.2007, 18:14
Maçı seyretmedim ama yazılan yorumlardan ve takımlar arasındaki güç dengesinde nasıl bir maç olduğu anlaşılıyor.
Bu sene Galatasaray'ın en büyük sorunu olan Servet'in topla değişik varyasyonlar yapmaya çalışması sonucu gene golü yemiş Galatasaray.Servet'i zaten beğenen bir değilim.Fiziği ile işi kurtaran birisi.Ne doğru dürüst kafa vurabilir nede ayak hakimiyeti vardır ama fiziği ile işi götürür.
Bilmiyorum Galatasaray sayılmayan golü dışında net pozisyonlar buldumu ama eğer bulduysa ve değerlendiremediyse bana göre antrenörün bir suçu yoktur.Sonuçta o sistem topu santraforun ayağına kadar getiriyorsa ceza sahasında gerisi santraforun işidir antrenörün değil.
Eğer bu maçtan sonra Galatasaray yönetimi altını oyduğu Skibbe'yi gönderirise şu Metalist'le bir maçta bizimkiler yapsında Aragones'ide bi zahmet yollasınlar:D:zuhaha
Universal
28.Kasım.2007, 19:38
Yapma be abi , o kadar güzel giderken 6 puan almışsın yediğin gol yok.Tamam yine her halükarda gruptan çıkar Galatasaray fakat keşke Kharkiv'i bi evir çevire yenebilseydik.
Servet'i senelerdir izlerim , fizik gücü dışında hala söylüyorum tekniği aynı.Hep aynı hatalar.Hiç şaşırmadım.
Yine de haklısın yapacak bişey yok.
Teknik'den çok zeka yok. Bugün yapılan hatayı hiçbir takım yapmaz. Yıllar önce Fenerbahçe, G.Rangers ile Şampiyonlar Ligi ön elemede eşleşti. İlk maç İskoçya'da golsüz bitti. Son dakikalarda İskoç ekibi gol atmak için ileri çıkacağına kendini riske atmadı ve son topu kalecilerine geri pas olarak gönderdiler. Taraftarda bu yapılana alkış tutarak takımını destekledi.
Servet Çetin, artık orada kahramanlık arayacağına hızlı bir şekilde topu kalecisine veya taca atsaydı bugün Galatasaray o golü yemeyecekti. Ama artık iş işten geçti bu saatten sonra Servet'e o topu taca atacağını kimse öğretemez. Umarım yetişen yeni nesil futbolcular futbolun basit kurallarını öğrenir ve gelecekte bu tip hatalar yapmazlar.
nannar
29.Kasım.2007, 01:16
Galatasaray Skibbe kaldıgı sürece bazı maçlarda avrupa devlerini deviri bazı maçlarda da en kolay rakibe boyun eğer. bunun sebebi taktik,teknik ya da oyuncu kalitesi değil bence. tek sebebi Skibbe'nin disiplini sağlayamamış olması.Arda,Sabri,Baros gibi disiplin edilmediği durumlarda dagılan topçularla maç kazanmak imkansızlaşıyor.Fenerbahçe deplasmanında Arda'nın maç boyu tek olumlu yanı yok! Ankaraspor maçında da aynıydı, dün de aynıydı... her maç küfür yemek bunlara zevk veriyor anlaşılan. GS'de oynamak istemeyene kapı sonuna kadar açık olması lazım. Adamı yedirip içirip yıldız diye el bebek gül bebek edersen sonu böyle olur. Yıllarca popescu ve hagi GS de yıldız statüsünde oynadılar ama Fatih terim hiçbir zaman disiplini elden bırakmadı
gerrrard
29.Kasım.2007, 17:16
Sen git Portekiz'de Benfica'ları yen gel.Kendi sahanda Metalist Kharkiv'i yeneme.Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
Benfica dediğin takım Olimpiakos'tan 5 yedi.
Neyse artık yapacak birşey yok. Şurada grup liderliğini garantileceğimize üstüne birde yenildik. Servet'in futbol zekasını artık geliştirmesi lazım. Herkes asmış kesmiş Servet'i. Servet o pozisyon dışında kötü de oynamadı bu maçta. Oyun zekasını geliştirmesi şart.
Deniz
29.Kasım.2007, 17:24
Benfica dediğin takım Olimpiakos'tan 5 yedi.
Neyse artık yapacak birşey yok. Şurada grup liderliğini garantileceğimize üstüne birde yenildik. Servet'in futbol zekasını artık geliştirmesi lazım. Herkes asmış kesmiş Servet'i. Servet o pozisyon dışında kötü de oynamadı bu maçta. Oyun zekasını geliştirmesi şart.benfica'nın genel performansından bahsettim ben,itibarından bahsettim hemde benfica maçını deplasmanda yendik gelip istanbul'da metalist'i yenemedik.
Nedvedmania
01.Aralık.2007, 06:38
Konuyu görünce yazayim dedim :)
Maçtaydım. 5 derecede . Saha sularla doluydu.Maçtan önce yağan yağmur stadı sularla doldurmuştu. Koltuklarda ayakta durmaya kalksak su var ayağımıza su kaçardı. Bizde ayağımızla ittirdik sular. O sırada su kaçtı gene. 90 tezahurat yaptık ama beliminizin altını hissetmiyorduk :)
Maç için söyleyeceğim tek birşey var.
Morgan tam anlamıyla berbat bir kaleci. Yada bu maçta tam anlamıyla berbattı. Degaj dikemiyor. Dikse en fazla ortasahayı geçmiyor.
Bu maçtata yediğimiz gol tam önümde oldu. Morgan maçta sakatlandı (kameralar çekmedi bunu) ve kalede sekerek ısınmaya çalışıyordu. Sonra kenara beni değiştirin işareti yaptı. aradan 1-2 dk geçti tamam iyiyim dedi ve ondan sonra bir atak geldi ayağı kaydı düştü golü yedik. Sakatsan çık. Kalecilik futbolda en önemli mevki .
Hatırlıyorum mondragonda Barça maçında sakatlanmıştı ve ısrarla çıkmamıştı. O maç akıl almaz goller yemiştik.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.