View Full Version : galatasaray- kayseri erciyes
Nedvedmania
19.Mart.2006, 16:26
ewet beyler sizce kim kaç kaöç kazanır
bence galatasaray 2-0 kazanır
http://www.spor3.com/haberimaj/alisamiyen1101.jpg
Takımın son haftalardaki performansı ve havaların da ısınmasıyla Ali Sami Yen’deki maçlara daha fazla ilgi göstermeye başlayan Galatasaraylı taraftarlar, bu gece de tribünleri tamamen dolduracak.
Çarşamba günü satışa çıkan karşılaşma biletlerin büyük bir bölümünün satıldığı, kalan az sayıdaki biletin de bugün stat gişelerinden satışa sunulacağı ifade edildi.
Takımlarına tezahüratlarıyla destek vermeye hazırlanan Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin, çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle oynanacak rövanş maçına yönelik pankartlar da hazırladığı öğrenildi.
Bu arada Fenerbahçe derbisi için 200 YTL’ye satışa çıkarılan ‘özel tribün’ biletlerinin tamamının tükendiği kaydedildi. Derbi biletlerinin yarından itibaren satışa çıkacağı ifade edildi.
Volkan 11’e dönüyor
Saidou’nun Afrika Kupası’nda mücadele ettiği dönemde bulduğu şansı iyi değerlendirip formayı kapan Volkan Arslan, 11’deki yerine dönüyor
Sarı kart cezası nedeniyle geçen hafta deplasmanda Trabzonspor’la oynanan maçta görev yapamayan orta saha oyuncusunun, sakatlığı süren Saidou’nun görevini üstleneceği ifade edildi.
Gerets’in Volkan’ın takıma dönmesinin ardından Cihan’ı kenara çekmesi bekleniyor. Bir diğer alternatif ise Sasa Iliç’in yedek soyunup, Cihan-Volkan ikilisinin birlikte görev yapması.
nart_susruko
19.Mart.2006, 16:51
birazda erciyes ten bilgiler verseydin...
Kayseri Erciyesspor
Turkcell Süper Lig'de oynadığı 24 karşılaşmada 7 galibiyet, 10 beraberliği ve 7 mağlubiyeti bulunan Kayseri Erciyesspor topladığı 31 puanla 9. sırada bulunuyor. Mavi-siyahlılar bu karşılaşmalarda rakip filelere 25 gol gönderirken, kendi kalesinde 31 gol gördü. Mustafa Uğur’un çalıştırdığı Kayseri Erciyesspor’da en golcü oyuncu, attığı 14 golle Cenk İşler. Ara transfer kadrosuna 7 oyuncu katan Kayseri Erciyesspor, kadrosundaki 6 futbolcu ile yollarını ayırdı.
bu maçı farklı kazanırız diye düşünüyorum...
4-1 diyorum ben...
Laz_Asker_61
19.Mart.2006, 17:08
erciyes iyi oynayan bir ekip ama gs rahat alır
tahmini skorum 3-1
Neron_FB
19.Mart.2006, 18:01
Bana ya berabere kalırlar ya da GS yener gibi geliyo. 1-1 diyorum ben..
imperius
19.Mart.2006, 18:09
cenkın gol atcagını dusunuyorum..ya 1-1 bıter ya da 2-1 gs alır..
Nedvedmania
19.Mart.2006, 19:11
ewet kayserinin en etkili futbolcularından birisi cenk işler
Sekopej
19.Mart.2006, 19:41
kesinlikle cenk gol atar erciyes alır maçı
senderson
19.Mart.2006, 19:41
Erciyes 3-1 alır
ezicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G.S
Nedvedmania
19.Mart.2006, 20:34
goooooool ayhan attıııı!!!!!!!!!!!
Nedvedmania
19.Mart.2006, 20:44
goooool 2-0 necati attı bu arada hakem nedense hap galatasarayın alehine kararlar alıyor:@:(:(:(
aha 2-1 oldu cenk işler
Burak Duran
19.Mart.2006, 20:50
bu yan hakem ofsayt kuralını bilmiyor. çaldığı 8 pozisyondan 3ü yanlış ve bariz gol şanslarımızı kesti ama ne olursa olsun alıcaz
senderson
19.Mart.2006, 20:51
dünde Fb in yediği golde en az 2 kişi ofsayttı........
Burak Duran
19.Mart.2006, 20:53
ya beni fb ilgilendirmiyo ben bu maça bakıyorum ve hakem kuralın ksini bilmiyor
Maymuncuk
19.Mart.2006, 21:00
evet sanırım yan hakem futboldan anlamıyor..3 tane posizynda &100 lük gole giderken ofsaytla alakasız yerleri çaldı ;) ama canı sağolsun ;)
Cenk İşler attığından daha kolay 2 tane posizyon kaçırdı..Bu gidişle Galtasaray alır gibime geliyor..Özellikle Hasan e Ümit hırslı ve iyiler..Saidou'nun eksikliği hissediliyor ;)
2-2 devam ediyor bakalım ne olacak!
oyuna aydın girdi. inşallah kazanırız. 73.dakika
yok abi olcak gibi deil bu gerets i gs yensede,yenilsede,farkta atsa,şampiyon da olsa kovmaları lazım ne salak adam yaa
oyuna aydın girdi. inşallah kazanırız. 73.dakika
abi teknik direktörün adam olmadıktan sonra ronaldinho girse bişe değişmez
Burak Duran
19.Mart.2006, 21:58
abi hakeme rağmen 4-2
87 ümit karan
92 kabze
85 te bariz penaltıyı vermedi bu kadar olmaz valla sinirden başım ağrıdı
Neron_FB
19.Mart.2006, 21:58
4-2 yendi GS.. 2 takıma da tebrikler...
abi hakeme rağmen 4-2
87 ümit karan
92 kabze
85 te bariz penaltıyı vermedi bu kadar olmaz valla sinirden başım ağrıdı
varya elimde bardak vardı. az kalsın tv ye fırlatıyodum. yeter bu türkiye liginin hakemlerden çektiği ya
perpetua
19.Mart.2006, 22:09
Yuzlerce maci canli veya TV'den 5 kitadan izledim ama hayatimda bu kadar kotu bir hakem uclusu gormedim. Ozellikle yan hakemler ofsayt, korner ve de faul kararlarinin hemen hemen hepsinde takdir hakkini Erciyes yaninda kullandi.
Galatasaray iyi oynamadi. Ozellikle Sabri'nin sag tarafda pozisyon hatalari ve Cihan'in orta sahada ileriye dogru pas yapamamasi Galatasaray'in ortaya iyi futbol koymasini engelledi. Necati'nin hastalik haline gelen top ezmeleri ve ozellikle Ilic pas atacak adam ararken Necati'nin defans oyunculari arkasina saklanmasi Gerets'in cozmesi gereken sorunlar.
Maymuncuk
19.Mart.2006, 22:10
Hakeme rağmen ...Kral konuştu !!!!
Böyle yan ve orta hakemler olmaz olsun..
Bu arada Gerets Hakan ile tartışmış 3. golden sonra Gerets gelip Hakan'ı öptü ama küs iken oyuna geç sokması profesyonelik dışı..
Yan hakem 4 tane ofsayt olmayan ve %100 gole giden posizyonlara ofsayt çaldı..Orta hakem bariz penaltıyı vermedi ama bence penaltıyı vermemesi bizimkileri gaza getirip 2 gol atmamızı sağladı..
Hakan Şükür bu yaşında rağmen Şu anda Türkiye'de en iyi santrafordur..
Yazık diyorum Böyle hakemlere..
Ama GALATASARAY önce Hakemi sonra da çok sert oynayan K.Erciyesspor'u yendi ..(Bu hafta B.J.K. ve F.B. maçlarında rakiplerde çok sertti)
Haa aklımda iken voleybol federasyonu Devran'a lisans çıkartacakmış ;)
Agali maçtan sonra kırmızı kart görmüş çok ilginç ;)
================================================== =================
http://img375.imageshack.us/img375/7692/necati3jb.jpg (http://imageshack.us)
Galatasaray'dan amansız takip: 4-2
Turkcell Süper Lig'in 26.Haftası'nda evinde Kayseri Erciyesspor'u konuk eden G.Saray sahadan 4-2'lik üstünlükle ayrıldı. Cumartesi akşamı Fenerbahçe'nin Ankara'dan 3 puanla dönmesinden sonra puan kaybına tahammülü olmayan Sarı-Kırmızılıların gollerini Ayhan, Necati, Ü.Karan ve Hasan Kabze atarken konuk ekibin gollerine Cenk imza attı.
Maçın sonlarına doğru oyuna giren Hakan Şükür son iki golün baş mimarı olarak taraftar tarafından büyük alkış aldı.
Maç bittikten sonra hakem Zafer Önder İpek'e itiraz eden K.Erciyessporlu Agali kırmızı kart gördü.
G.Saray bu galibiyetle şampiyonluk yarışı için şansını sürdürdü.
MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada ceza sahasında kaleci Mondragon ile karşı karşıya kalan Cenk'in vuruşunda Song, kaleye giden topu son anda kornere attı.
6. dakikada sol kanattan Tomas'ın ortasında ceza sahasında iyi yükselen Ümit Karan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.
6. dakikada Timuçin'in pasında ceza sahasında kaleci Mondragon ile karşı karşıya kalan Cenk'in vuruşunda Mondragon, açılarak tehlikeyi önledi.
8. dakikada Orhan Ak'ın, ceza sahası yayı üzerinden çektiği sert şutu kaleci Fadhel kornere çeldi.
10. dakikada sol kanattan Devran'ın ortasında ceza sahasında Agali'nin kafa vuruşu yandan az farkla auta gitti.
23. dakikada Ümit Karan'ın sağ kanattan ortasında Bouazizi'den seken topa arka direkte Ayhan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 1-0
27. dakikada Ümit Karan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu, kaleci Fadhel iki hamlede kontrol etti.
31. dakikada Cenk'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta meşin yuvarlak, defansa çarparak yandan az farkla kornere gitti.
41. dakikada Tomas'ın sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahasında Şenol'dan seken topa gelişine bir vuruş yapan Necati'nin şutunda meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 2-0
43. dakikada Ümit Karan'ın ceza sahası sağ çaprazından çektiği şutta yerden seken topu kaleci Fadhel kornere çeldi.
44. dakikada ceza sahasında Necati'nin şutunda kaleci Fadhel'den seken topu Kayseri Erciyesspor defansı kornere attı.
45. dakikada ceza sahası sol çaprazından Cenk'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci Mondragon'un eline çarparak ağlarla buluştu. 2-1
49. dakikada Hasan Şaş'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak, yandan az farkla auta gitti.
50. dakikada ceza sahasında kaleci Fadhel'i çalımlayan Necati'nin boş kaleye gönderdiği topu İlkem son anda kayarak kornere attı.
58. dakikada ceza sahası dışından Cenk'in sert şutunda Tomas'a da çarpan meşin yuvarlak, kaleci Mondragon'u yanıltarak ağlarla buluştu. 2-2
61. dakikada ceza sahası sol çaprazında Ümit Karan'ın indirdiği topa Iliç'in gelişine çektiği sert şut, yandan az farkla auta gitti.
64. dakikada Orhan Ak'ın sol kanattan yaptığı ortada ceza sahasında Ümit Karan'ın topun gelişine yaptığı vuruş, üstten auta gitti.
73. dakikada Hasan Şaş'ın uzak mesafeden sert şutunda top üstten az farkla auta gitti.
84. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında iyi yükselen Orhan Ak'ın kafa vuruşunu Devran elle son anda çizgi üzerinden çıkardı.Ama hakem posizyona devam dedi.Stadyum ve futbolcular deliye döndü..
87. dakikada ceza sahası sağ köşesinden Hasan Kabze'nin ortasında Hakan Şükür'ün kafa ile vurduğu topu en son Ümit Karan uçarak kafa ile tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-2
90+4. dakikada Ümit Karan'ın topuk pasında ceza sahasında Hakan Şükür, topu Hasan Kabze'nin önüne bıraktı. Hasan Kabze'nin, topun gelişine yaptığı plase vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 4-2
Maçın bitiş düdüğünün ardından tepki gösteren Kayseri Erciyesspor'dan Agali'ye, hakem Zafer Önder İpek, ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Zafer Önder İpek , Metin Kıtmır , Ayhan Akgöz
GALATASARAY: Mondragon , Sabri (Hakan Şükür dk. 79 ), Song , Tomas , Orhan , Hasan Şaş (Hasan Kabze dk. 76 ), Cihan , Iliç (Aydın dk. 71 ), Ayhan , Ümit , Necati
YEDEKLER: Aykut, Volkan, Ferhat, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets
KAYSERİ ERCİYESSPOR: Fadhel , Gökhan , Bouazizi , Şenol , İlkem , İlhan , Emre , Devran , Timuçin (Mutlu dk. 81 ), Cenk , Agali
YEDEKLER: Zafer, Serge Die, Ömer, Burhan, Ali Akdeniz, Murat
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Uğur
GOLLER: Ayhan (dk. 23), Necati (dk. 41), Cenk (dk. 45 ve 58), Ümit Karan (dk. 87), Hasan Kabze (dk. 90+4)
===========================Alıntıdır============== ====================
Burak Duran
19.Mart.2006, 22:16
erciyes inanılmaz sert oynadı özellikle emre ve agali bizim oyuncuları biçti. yan hakemleri verdi komik kararlar orta hakemin kart çıkartmayıp rakibin sert oyununa izin vermesi ama herşeye rağmen süper bir sonuç sadece helal olsun
84. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında iyi yükselen Orhan Ak'ın kafa vuruşunu Devran son anda çizgi üzerinden çıkardı.
(maymuncuk bunu hangi siteden aldın ya)
84. dakika oynanıyor. Köşe atışı kullanıldı. Ceza sahasının içinden bir şut. Top Erciyes ağlarına gitmek üzere iken Erciyesli Devran topu voleybolcu gibi elle karşıladı. Hakem bu pozisyonda inanılmaz bir karar ile penaltıyı vermeyeyerek köşe atışını işaret etti. Galatarsaraylı futbolcular çıldırdı bu karara.
(internetspor.comdan alıntıdır)
nart_susruko
19.Mart.2006, 22:25
işte maçın geniş özeti...
...imzada...
Burak Duran
19.Mart.2006, 22:26
sinirden başım ağrıyor valla bende tvye kırıyodum penaltı pozisyonunda
nart_susruko
19.Mart.2006, 22:28
yan hakemin çaldığı ofsaytları %90 yalan...olmaz böyle bişey...
ronaldinh0_10
19.Mart.2006, 22:44
Türkiye ligi hakemleri böyle alışmamız lazım. Olsun sonuçta yendik ya yeter.
nart_susruko
19.Mart.2006, 22:47
nasıl yeter ya...deliriyordum maçta...adam hakemin gözünün önünde elle oynuyor...z.ö.i. nerde görcek ya da yan hakem...
artık eliyle top çıkardıya bi yerlere mesaj gönderiyor galiba...beni de transfer edin bende filenin sultanıyım diye...
ronaldinh0_10
19.Mart.2006, 22:56
Ya tamam haklısın TÜrkiyedeki hakemlere artık alışmamız lazım. Ben alıştım hiç bir pozisyonu takmıyorum. Ha başka liglerde (La liga'da) aynı olay olursa Barcelona'nın alehine kararlar verilirse deliririm. Ama türkiyedeki hakemleri takmıyorum artık ben. Ama buna federasyonunda el atması gerekiyor bence. Böyle yürümez bu iş. Böyle yapan hakemleri görevden atsalar ne güzel olur.Hem diğer hakemlerin de aklı başına gelir.
TüMeR_yAğıZ
19.Mart.2006, 22:57
nasıl yeter ya...deliriyordum maçta...adam hakemin gözünün önünde elle oynuyor...z.ö.i. nerde görcek ya da yan hakem...
artık eliyle top çıkardıya bi yerlere mesaj gönderiyor galiba...beni de transfer edin bende filenin sultanıyım diye...
olaabilir belki voleybola geçer :)
pozisyonu izledim elle müdahele var ama çarpmamıdır kasıtlımıdır bunu kesinlikle tvden izleyerek anlayamayız.anlık bir pozisyon çünkü.o yüzden ben pek süzemedim.neyseki galatasaray maçı kazandı.
nart_susruko
19.Mart.2006, 22:58
bıraksınlar yabancı sınırını kaldırmayı...adam gibi hakem yetiştirsinler...
nart_susruko
19.Mart.2006, 23:00
olaabilir belki voleybola geçer :)
pozisyonu izledim elle müdahele var ama çarpmamıdır kasıtlımıdır bunu kesinlikle tvden izleyerek anlayamayız.anlık bir pozisyon çünkü.o yüzden ben pek süzemedim.neyseki galatasaray maçı kazandı.
voleyboldan bahsetmiyorum sen beni yanlış anladın...filenin sultanları...
nasıl tv den anlayamayız ya(bu pozisyon için tabii)...top adama doğru kısa mesafede bir anda gelmiyorki...adam göğsüyle de vurabilirdi topa...
penaltı değil mi diyorsun sen...
FeYYaz1989
19.Mart.2006, 23:07
Biz Beşiktaşlılar artık alıştık.Geçen Ahmed Hassan'ın verilmeyen golü vardı ama hiç bu kadar mevzu olmadı.Ama sanırım Galatasaray'lılar pek alışkın değil hemen kükrediler.Pozisyonu görmediğim için bir şey söylemem güç.Neyse yinede Galatasaray kazanmış.Tebrikler.Önemli olan buydu zaten.
TüMeR_yAğıZ
19.Mart.2006, 23:16
voleyboldan bahsetmiyorum sen beni yanlış anladın...filenin sultanları...
nasıl tv den anlayamayız ya(bu pozisyon için tabii)...top adama doğru kısa mesafede bir anda gelmiyorki...adam göğsüyle de vurabilirdi topa...
penaltı değil mi diyorsun sen...
penaltı yada değil diye bir yorum yapmıyorum ben kendimde bir zamanlar amatör olarak top oynadığım için o olayların anlık olduğunu anlatmaya çalıştım.o topun gidiş süresi nefes alıp vermenden bile kısa bunu söylemeye çalıştım ben :) gördüğüm kadarı ile top beş metre civarından geliyor.15-20 metre olsa kesin penaltı derim ama mesafe kısa olunca tvde aldatıcı oluyor topun şiddeti açısından anlaşılmıyor.çıplak gözle görenler daha iyi anlar onu anlatmaya çalıştım :)
bu arada voleybol konusu anladım ama gereksiz yere polemik çıkmasın bazı arkadaşlarımızı kırmayalım diye yazmadım :)
Burak Duran
19.Mart.2006, 23:16
Biz Beşiktaşlılar artık alıştık.Geçen Ahmed Hassan'ın verilmeyen golü vardı ama hiç bu kadar mevzu olmadı.Ama sanırım Galatasaray'lılar pek alışkın değil hemen kükrediler.Pozisyonu görmediğim için bir şey söylemem güç.Neyse yinede Galatasaray kazanmış.Tebrikler.Önemli olan buydu zaten.
ya bizde alıştıkta artık sus sus nereye kadar. şimdi erman toroğlu bile yorum yaparken 4 bariz gol şansımızı kesen yardımcı hakemlere ve bariz penaltıyı vermeyen hakeme laf söledi feyyaz kardeş maçı bi seyret anlarsın ne demek istediğimi
dinaMYt
19.Mart.2006, 23:17
14 kişi bir oldu yine de yenemedi galatasarayı.bu muhteşem galibiyeti tüm değerli hakem camiasına ve muhterem kişilik aziz yıldırıma hediye ediyorum.
nart_susruko
19.Mart.2006, 23:21
hayda gel şimdi burdan yak...
o geçenleri biz de sayarsak destan olur...
nart_susruko
19.Mart.2006, 23:26
penaltı yada değil diye bir yorum yapmıyorum ben kendimde bir zamanlar amatör olarak top oynadığım için o olayların anlık olduğunu anlatmaya çalıştım.o topun gidiş süresi nefes alıp vermenden bile kısa bunu söylemeye çalıştım ben :) gördüğüm kadarı ile top beş metre civarından geliyor.15-20 metre olsa kesin penaltı derim ama mesafe kısa olunca tvde aldatıcı oluyor topun şiddeti açısından anlaşılmıyor.çıplak gözle görenler daha iyi anlar onu anlatmaya çalıştım :)
bu arada voleybol konusu anladım ama gereksiz yere polemik çıkmasın bazı arkadaşlarımızı kırmayalım diye yazmadım :)
ben de oynadım amatör...bilirim anlık pozisyonları...
ama pozisyon o kadar açık ve netki adam resmen kanat çırpar gibi çıkardı topu...
FeYYaz1989
19.Mart.2006, 23:27
hayda gel şimdi burdan yak...
o geçenleri biz de sayarsak destan olur...
Arkadaşım bana diyorsan,geçenleri sayarsam burdan uzaya yol olur.Ben sadece onu örnek verdim.Hatalar devamlı oluyor,buna rağmen kazanmışsınız ne mutlu sizeSallamayın demek istedim.
nart_susruko
19.Mart.2006, 23:32
Arkadaşım bana diyorsan,geçenleri sayarsam burdan uzaya yol olur.Ben sadece onu örnek verdim.Hatalar devamlı oluyor,buna rağmen kazanmışsınız ne mutlu sizeSallamayın demek istedim.
evet kardeş sana dedim...ne yapalım kazanınca susalım kaybedincemi yakalım yıkalım...
neyse bu,size çok oldu bize çok oldu muhabbetini uzatmayalım...
TüMeR_yAğıZ
19.Mart.2006, 23:33
ben de oynadım amatör...bilirim anlık pozisyonları...
ama pozisyon o kadar açık ve netki adam resmen kanat çırpar gibi çıkardı topu...
tvden izlediğim için pek güvenemiyorum görüntülere :)
ondan yorum yapmak istemem arkadaşım.orada herkes emek harcarken kimsenin emek hırsızlığı yapmasını da istemem.
FeYYaz1989
19.Mart.2006, 23:36
Tekrar ediyorum.Ben sana oldu bana oldu muhabbeti yapmadım.Devamlı hatalar oluyor dedim sadece.Artık maç yorumlarından çok hakem hatalarının konuşulmasından sıkıldım.Neyse tamam zaten beni ilgilendirmez,karıştığım içinde özür dilerim.Hadi eyvallah.
nart_susruko
19.Mart.2006, 23:39
Tekrar ediyorum.Ben sana oldu bana oldu muhabbeti yapmadım.Devamlı hatalar oluyor dedim sadece.Artık maç yorumlarından çok hakem hatalarının konuşulmasından sıkıldım.Neyse tamam zaten beni ilgilendirmez,karıştığım içinde özür dilerim.Hadi eyvallah.
eyvallah kardeş kızma hemen...tamam konuşmayalım hakemleri...
nart_susruko
19.Mart.2006, 23:43
maçın 2.yarısında Gerets ısınması için Kabze yi gönderince...hafta içinde yaşanan tatsız olayın belirtiler devam diyor diye düşünüldü...ama 3. golden sonra bütün takımın KRAL'ın yanına gitmesi ve Gerets'in Kral ile "Kıskananlar Çatlasın" dercesine sevinmesi...herşeyi açıklıyordu...
tombul taho
19.Mart.2006, 23:49
haftalar ilerledikçe takımlar arası rekabet kızıştığından herkes canını dişine takarak oynuyor. hakemlere de bu durumda çok iş düşüyor doğal olarak. çünkü bu haftalardan sonra kolay maç olmaz hiçbir zaman. ama gelin görün ki sadece gs - kayseri erciyes maçı diil hemen hemen diğer tüm maçlarda hakemleri oyunu bi katledişi göze çarpmakta. ama gene de haklı olan taraf kazanıyor. bazen de kazanamıyor ondan sonra boyna küfür yiyolar tabi.
beni üzüldüğüm lig tvde maçtan sonra hasanın soyunma odasına giderken hakeme : "hocam 8 aydır para alamıyoruz emeğimize yazık diil mi?" diye bağırması oldu. çünkü haklılar! haklının hakkı yeniyorsa mutlaka itiraz etmesi baş göstermesi gerekiyor bu kim olursa olsun. ister gs ister fb ister amatör ister anadolu takımları...
Frank_Castle
19.Mart.2006, 23:54
hakeme yuh diyorum , gördüğümü çaldım diyor .. yazık adam artniyetli de değil, kör ..
tombul taho
19.Mart.2006, 23:57
devran'ı kutluyorum. hem elle kontrol ettiğini hem de agalinin kırmızı kartının doğru olduğunu söyledi. işte futbolcu dediğin böyle olmalı! aldığı para annesini ak sütü gibi helal olsun!
comandante
19.Mart.2006, 23:59
maratonda izledim...hakemle devran arasındaki bir sürü şey var.oksijen azot karbondioksit ve diğer gazlar...görmemsi doğal!!!
Frank_Castle
20.Mart.2006, 00:00
hakem düzgün yönetse süper maç olarak geçecekti belki de..
cenk işler enfes oynadı kayseri de..
lakin 3. gol . anlatamam o sevinci tribündeki..
nart_susruko
20.Mart.2006, 00:01
maçtan sonra zaten cümle alem görmüş elle vurduğu söylese ne söylemese ne...
tombul taho
20.Mart.2006, 00:01
sadece tribündeki mi?
ya saha içindeki ? hakan şükür ağladı daha ne olsun ? eric gerets yerinden çıktı köşe bayrağına hakanın yanına kadar gitti sarıldı kucakladı fln.. takım gerçekten birbirine inanmış. ben galatasaray'ı uzun zmndır bu kdr birbirine bağlı bu kdr candan ve içten görmemiştim. helal olsun çocuklara... ben hiç bir takımın bu şartlar altında çıkıp da böyle top oynayacağını düşünmüyorum açıkçası...
nart_susruko
20.Mart.2006, 00:09
Erik Gerets'ten maç yorumu: Korku filmi gibiydi
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, çok değişik bir maç izlediklerini ifade ederek, ''Sonuna doğru neredeyse bir korku filmini andırdı'' dedi.
Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında 2-0 öne
geçip, 3. golü atmak isterken, kendi kalelerinde gördükleri golün
oyuncularını telaşlandırdığını belirterek, ''Maalesef bugün çok
güvendiğimiz oyuncular formda değildi. Bu yüzden kalemizde pozisyonlar
yaşadık'' ifadesini kullandı.
Normalde oyun sistemlerinde değişiklik yapmaktan taraf
olmadıklarını anlatan Belçikalı teknik adam, ''Bunun için oyuncu
değişikliği için bekledik. 3-4-3 oynamak istiyorduk, bazı
disiplinsizlik ve oyuncularımız kendini kaptırdığı için bazen forvet
sayımız orta sahadan fazla oldu, bunları öğrenmeliyiz. Sonuçta 2-2'lik
sonuçtan sonra risk almalıydık'' diye konuştu.
-''ELLE OYNAMA ÇOK NETTİ''-
Basın mensuplarının Devran'ın kale çizgisi üzerindeki pozisyonu
ile ilgili sorusu üzerine Gerets, bu pozisyonda elle oynamanın çok net
olduğunu ileri sürdü.
Erik Gerets, pozisyonları kulübeden çok iyi göremediklerini
kaydederek, ''Ancak sonradan televizyondan bu pozisyonu gördük. Elle
oynama çok net. Bunları değerlendirmemiz yersiz. Yan hakem ile orta
hakemin çok iyi anlaşamadıkları görülüyor, ama burada herhangi bir
suçlamaya girmiyoruz'' diye konuştu.
Hakem olaylarında ocak ayından itibaren bazı şeylerin düzelmeye
başladığını anlatan Gerets, ''Bazı şeyler objektif olmaya başladı.
Bugün bir soru işareti oluştu, ama genelde düzelme var'' dedi.
Gerets, oyuncuların stresli olduğunun belirtilmesi üzerine de,
''Halen liderlikte iddialıyız. Oyuncular maçın ilk dakikasından son
dakikaya kadar stresle yaşamak mecburiyetindir'' ifadesini kullandı.
Belçikalı teknik adam, Fenerbahçe maçında Mondragon'ın oynayıp
oynamayacağı sorusuna ise ''Çarşamba günü görürsünüz'' yanıtını verdi.
Sabri'yi de değerlendiren Gerets, ''O gerçekten Trabzon'da güzel
oyun sergilemişti. Kendi sahamızda oynadığımızdan, daha fazla ofansa
katılsın diye düşündük. Bugün Trabzon'daki seviyesine tam olarak
ulaşamadı'' dedi.
İliç'in yerine Aydın'ı alması konusunda sorulan bir soruyu da
Gerets, ''Ayhan'ı sol kanattan içeri alıp, Aydın'ın bireysel
yetenekleriyle daha fazla atak yapabilmek istedik. Burada sadece
ofansta daha atak olma düşüncesi nedeniyle bu değişikliği yaptık.
Ayhan'ı da oyundan alabilirdim'' yanıtını verdi.
Hakan Şükür'ü öven Gerets, Trabzon'daki oyundan çok memnun
kaldığından dolayı bu oyuncuya şans vermediğini belirterek, şunları
kaydetti:
''Trabzon'daki iyi oyundan dolayı takımda çok fazla değişiklik
yapmadım. Hakan Şükür'ü bu nedenle ilk 11'de oynatmadım, ama Hakan
bugün takım için ne kadar değerli oyuncu olduğunu gösterdi. Tüm kafa
toplarını kazanan, yetenekli bir oyuncu. O her zaman kaliteli bir
oyuncu. Cihan Trabzonspor maçında iyi oynadığı için Volkan'a şans
vermedim, bu zor bir seçimdi. Cihan bu akşam güzel bir futbol
oynadı.''
...Alıntıdır...
mutlee
20.Mart.2006, 00:23
Hakem penaltiyi nasi gormedi veya nasi degerlendirdi anlamak mumkun degil.
10_Osmanozc
20.Mart.2006, 00:34
Belki de penaltıyı vermemesi daha iyi oldu.Son gelen gol ve tribünler Galatasaray'ın birbirine daha da kenetlenmesine ve inanmasına neden oldu.
Laz_Asker_61
20.Mart.2006, 11:14
Belki de penaltıyı vermemesi daha iyi oldu.Son gelen gol ve tribünler Galatasaray'ın birbirine daha da kenetlenmesine ve inanmasına neden oldu.
4 sayfadaki en beğendiğim yazı bu olsa gerek takım süper sevindi ya
Sir DEATH
20.Mart.2006, 12:26
Hakemin eyyamcılık ötesi tutumu, art niyet aramayanları bile buna zorlayan kararları ve skandal yönetim tarzıyla damgasını vurduğu maç olmuştur. Bravo, Türk futbolunu çok iyi bir noktaya taşıyorsunuz.
varya elimde bardak vardı. az kalsın tv ye fırlatıyodum. yeter bu türkiye liginin hakemlerden çektiği ya
türkiye liginin deil abi galatasarayın nedir bu hakemlerden cektiği
devran'ı kutluyorum. hem elle kontrol ettiğini hem de agalinin kırmızı kartının doğru olduğunu söyledi. işte futbolcu dediğin böyle olmalı! aldığı para annesini ak sütü gibi helal olsun!
ne helalı abi önce yap sonra itiraf et,sonra da herkes seni baş tacı yapsın olmaz öle seyhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon8.gif
Angry
Burak Duran
20.Mart.2006, 17:00
valla bende hakan şükürün ağladığını görünce ağlıcaktım bu ne hırstır ya valla helal olsun
Nedvedmania
20.Mart.2006, 18:04
yaa one biçim hakem yaa sinir etti beni yaaa adam elleriyle çıkarıyo oynayın diyo :(:(:(+ 3 golümüzü vermedi(sözde ofsaytteki ler devam atseydi üçüde %90 goldü)
ama herşeye ramen KAZANDIIIK!!!:e:
emirduman
20.Mart.2006, 18:17
GS ve Erciyes'i sahaya yanstıkları müthiş izlenesi maçtan dolayı kutlamak istiyorum önce...
Hakem konusuna gelince; Türkiye Süper Lig'inde böyle hakem hataları görmek beni üzüyor, çok amatörce hakem hataları, yan hakemler o kadar yetenekli olmayabilir onların suçu değildir ama bu kadar üst düzey maça vermeyeceksin o zaman, onları da kendini de yakarsın...
Zafer Önder İpek penaltıyı nasıl göremedi anlayamıyorum, açısı da güzelmiş, bu tür hatalar neticesinde hakemlerimize yazık oluyor, ya GS maçı alamasaydı?...
Son olarak GS'yi son anlara kadarki azmi ve inancı için kutluyorum....
SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 01:20
ezdik resmen
4 lü şeytan sahaya çıktımı korksun herkez bizden.
Necati , Ümit Karan, Hasan Kabze, Hakan Şükür.
tabi Ümit karan sakatlandı :(
geri kalan 3 silahşör bizi şampiyon edicektir.
barman
26.Mart.2006, 12:35
erciyeside tebrik etmek lazım iii oynadı