PDA

View Full Version : Football Manager - Real Time Editor v2.0



Ralph
27.November.2007, 05:56
This version works with:
- Football Manager 2009 with the first patch installed
- Worldwide Soccer Manager 2009 with the first patch installed

Current version is FMRTE v2.0.0088. Don't forget, this is a BETA version, so it may have some bugs on it, so backup your game before start using this editor.

Requirements
NET Framework 3.5 SP1 is needed.
If you don't have it, or if you don't know if you have it, download the installer version as it will check/download it for you.
Download Links for .NET 3.5SP1:

Features
- You can edit players contracts/attributes/positions, remove injuries/bans
- You can edit clubs finances, stadium capacity, reputation, kits colors
- You can edit Clubs Affiliations
- You can change players names
- All the other features that FMRTE for FM 08 has (like Clone Center, Players Relations....), will be included in future versions of this editor

http://www.fmscout.com/a-fmrte_real_time_editor.html

http://img412.imageshack.us/img412/5518/68878333iw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img412.imageshack.us/img412/68878333iw0.jpg/1/w978.png (http://g.imageshack.us/img412/68878333iw0.jpg/1/)

http://img152.imageshack.us/img152/3931/82615289rg4.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/82615289rg4.jpg/1/w977.png (http://g.imageshack.us/img152/82615289rg4.jpg/1/)

http://img396.imageshack.us/img396/2594/92470496ei6.jpg (http://imageshack.us)
http://img396.imageshack.us/img396/92470496ei6.jpg/1/w982.png (http://g.imageshack.us/img396/92470496ei6.jpg/1/)

NOT : Arkadaşlar kesinlikle öneriyorum.FM Modifierden daha çok seveceksiniz :)

narakan1969
27.November.2007, 07:47
Hata veriyor bende .Hata raporu gönder felan çıkıyor ..

mustio
27.November.2007, 08:07
bende de hata verdi baslangicta..

knsyr
27.November.2007, 08:20
.net framework 3,5 diyor arkadaşlar genelde bilgisayarlarda 2,0 oluyor sürüm güncellerseniz düzelir..

Ralph
27.November.2007, 22:07
.net framework 3,5 diyor arkadaşlar genelde bilgisayarlarda 2,0 oluyor sürüm güncellerseniz düzelir..

Evet.Kırmızı yazıyla belirttim.netten indirebilirsiniz.Microsoft'un sitesinde var.Modifier tarihe karışıcak bence.

Nocna Mora
27.November.2007, 22:38
Ben indirdim ama çalışmıyor :)

izmirgucu
27.November.2007, 23:25
bununla saveleri mi düzenleyebiliyoruz tam anlayamadım

Anders
27.November.2007, 23:26
Bunda da oyununcuların değerlerinin hepsini 20 yapıtıktan sonra verilen değerlerde düşme oluyor mu?

Edit:Net Framework 3.5'i yüklememe rağmen açamadım...


bununla saveleri mi düzenleyebiliyoruz tam anlayamadım

Evet. Buna "Kayıtlı Oyun Editörü"de diyebilirsin.

Quantin
28.November.2007, 00:06
Save değil bunlar Real Time Editor dur. Yani oyun çalışırken oyun üzerinde değişiklik yapmanı sağlar. Oyun dışında save dosyalarını açman söz konusu değildir.
Vista kullanıcıları programı yönetici olarak çalıştırsınlar...
Net 3.5 i yükleyip bilgisayara reset atın.

http://www.filefactory.com/file/e255fc/n/FMRTEv2_0_0088_rar. (http://www.filefactory.com/file/e255fc/n/FMRTEv2_0_0088_rar)
Bu adresi yapımcının linkidir bunu kullanın en son versiyondur ve hata vermiyor.

Prgramın resmi sitesi: http://www.bracasoft.com/forum/viewforum.php?f=3
olası hata ve sorunların çözümü programda istekleriniz ve en son versiyonları takip edebilirsiniz.

knsyr
28.November.2007, 00:10
ben çözüm önerisinde bulundum fakat 3.5 yüklememe rağmen aynı hatayı aldım :D

matrockmamy
28.November.2007, 00:11
rüştü'nün pa: 170
delgadonun: 160 :S

goosfraba
28.November.2007, 00:34
rüştü'nün pa: 170
delgadonun: 160 :S

Ama önemli olan CA, PA'dan ziyade. :)

Ralph
28.November.2007, 01:00
140 PA'sı olupda 170 lik adamdan iyi olan futbolcu biliyorum bu oyunda.

Anders
28.November.2007, 01:44
Çalşıtırabilen var mı?

BLAZİN1903
28.November.2007, 02:00
dostum indirip rardan masaüstüne atınca fm 08 in simgesi çıkıyo
üstüne tıklayıncada hata veriyo net framework 3,5 kurulu bende

klansman
28.November.2007, 02:04
dostum indirip rardan masaüstüne atınca fm 08 in simgesi çıkıyo
üstüne tıklayıncada hata veriyo net framework 3,5 kurulu bende

Aynı durum bende de oluyor.

BiLGeN90
28.November.2007, 02:27
anladığım kadarıyla fm 2009 açıkken çalışıyor arkadaşlar oyun kapalıyken çalışmaz(fm 2009 daha yüklemedim)

Ralph
28.November.2007, 02:36
Oyun kapalıyken açılıyormu açılmıyormu bilmiyorum ama bende oyun açıkken bir sorun olmuyor.

Anders
28.November.2007, 02:55
Oyun açıkkende aynı hatayı aldım.

klansman
28.November.2007, 03:21
Oyun açıkkende aynı hatayı aldım.

Ne açıkken, ne de kapalıyken çalıştıramadım.

Ralph
28.November.2007, 03:23
Baktım kapalıykende açıkken de açılıyor.Siz birşeyleri yanlış yaptınız sanırım.Bilemiyorum.

33avci33
28.November.2007, 05:11
hata verio bndede.açılmıo bile direkt hata raporu gönder

Ralph
28.November.2007, 05:57
hata verio bndede.açılmıo bile direkt hata raporu gönder

NetFramework 3.5 yükledin mi?

enforcer
28.November.2007, 06:39
güzel bir arayüzü var ve kullanımı kolay.. ileride oyun içerisinde bir problem olur mu bilmem ama satış ve kiralık listesine koyma işlemi rahat oluyor daha seri yapabiliyoruz...

yalnız ikinci vatandaşlığı düzeltme yok zannedersem

Ralph
28.November.2007, 06:45
Bende ilk sezonun sonlarında crush dump hatası verdi. Programdan dolayımı bilmiyorum.

narakan1969
28.November.2007, 07:07
Evet oyun ile değişiklikler yapınca genelde crush dump hatası veriyor :S Hileciliğin önüne geçmek için adım mı atılmış acaba ?

enforcer
28.November.2007, 07:15
çok fazla değişiklik yapınca olabiliyor bütün serilerde böyleydi. bir de oyunun normalde bizim kontrolümüzde olmayan kısımlarını değiştirmek tehlikeli..

Quantin
28.November.2007, 09:44
Oyun Açıkken çalışır, Yönetici olarak çalıştır demelisiniz.
Bunun dışında bir hata almadğımdan bilemeyceğim. Çok fazla değişiklik yapmayın bencede.
Ben sadece adamların sakatlık durmu için kullanıyorum o kadar.

klansman
28.November.2007, 16:57
Programı kullanamayan arkadaşlar şuradan indirsinler. Bu setup versiyonu. Net framework yüklemesini ve ayarlarını kendi yapıp editorü yüklüyor. Bende çalıştı.

http://www.filefactory.com/file/72fd2d/n/FMRTEv2_0-Setup_exe

Trabzonspor
28.November.2007, 20:52
ben kurdum bunu ama ıkona ıkı kere tıkladıgımda bılgısayar ıslem yapmaya baslıyor ancak program açılmıyor

Anders
29.November.2007, 01:55
Programı kullanamayan arkadaşlar şuradan indirsinler. Bu setup versiyonu. Net framework yüklemesini ve ayarlarını kendi yapıp editorü yüklüyor. Bende çalıştı.

http://www.filefactory.com/file/72fd2d/n/FMRTEv2_0-Setup_exe

Bu linktekini indirip çalıştırdım programı. Oyun açıkken ve kapalıyken çalıyor.

33avci33
29.November.2007, 04:11
Programı kullanamayan arkadaşlar şuradan indirsinler. Bu setup versiyonu. Net framework yüklemesini ve ayarlarını kendi yapıp editorü yüklüyor. Bende çalıştı.

http://www.filefactory.com/file/72fd2d/n/FMRTEv2_0-Setup_exe


link ölü dostum

Anders
29.November.2007, 04:22
link ölü dostum

Link sağlam. Alt tarafta üzerinde "2 Try FileFactor'y Basic Service" yazan bir resim çıkacak. Ona tıklayarak dosyayı indirebilirsiniz.

uygarozdemir
29.November.2007, 05:16
Teşekkür ederim...

Ralph
29.November.2007, 06:08
Benden size bir uyarı; Oyuna fazla müdahale etmeyin! Aksi taktirde 'crush dump' hatası alabilirsiniz.

Trabzonspor
02.December.2007, 22:22
ca ve pa ogrenmek için işe yarar bi program

feanorringeril
04.December.2007, 01:09
Sakatlıklar için kullanılır, çok iyi oldu bunu gördüğüm.
Oynadığım oyundan birşey anlamıyorum, u20 squad' dan adamlar ile kadroyu tamamlamaktan bıktım..

yasin92
09.December.2007, 08:21
arkadaslar fm oynayan arkadasların oyuncuların ca we pa sını bılmemesi ama bunu ogrenmenın kolay bı yolu var http://www.fmscout.com/a-ingame_fmscout09.html bu lınkı kullanarak oyun ıcınde ıstedıgınız oyuncu nun ca we pa degerlerıne bakabılırsınız ve ayrıca bu sıtede fmedıtoren dıe bı programda var b program ıle de scout programında oldugu gıbı dunyadakı butun genc yetenekleri kesfetme ve alma ımkanınız var

prceXtu
11.December.2007, 05:45
Service Pack III yükledim çalışıyor artık !

pappi
13.December.2007, 23:53
bende çok merak ettim iş yerinde indirdim.netframework 3,5 i kendi kurup reboot yaptı.pc açılınca kuruluma deva edip tamamladı.kısayol simgesini tıkladığımda işaretçinin yanında kum saati gidip geldi hiç bir icraat yapmadı:) sonra tekrar denedim ve açıldı.yalnız oyun kurulu olmadığı için deneyemedim artık evde denerim akşam.ayrıca service pack 2 kurulu bende.

Ralph
14.December.2007, 00:58
Service Pack 2'de çalışıyor zaten.

__Trex__
16.December.2007, 06:48
bu editörde sadece aldığın takımda oynama yapabiliosun diğerlerinde yapamıyosun doğrumudur?

Ralph
17.December.2007, 18:08
İstediğin her takımda istediğin değişikliği istediğin gibi yaparsın :)

ghan
27.December.2007, 02:03
ben 9.2.0 ı yukleyince fm 2009 update calısmamaya basladı bunun cozumu nedir??

northstar
28.December.2007, 00:08
Editor sınırlı değişimlere izin veriyor.Örneğin kontrat süresini kısaltıp uzatamıyorsunuz.Herşeye müdehale etme şansı yok.

WebMaster91
02.January.2008, 01:31
Editör hatasız yükleniyor, açılıyor fakat "Load Game" butonuna bastıktan sonra "ERROR LOADING TEAMS DATA" şeklinde bir hata veriyor..Bunun çözümü için yapılabilecek bir şey bilen var mı acaba?..

capa
03.January.2008, 22:44
http://rapidshare.com/files/176539061/FMEditorEN.rar sorunsuz calışıyor beyler ben denedim oldu

Ceyh10
06.January.2008, 02:50
hata veriyo arkadaşlar ayarlayın lütfen

joe_satriani
09.January.2008, 22:49
Arkadaslar calistirabilmeniz icin (Vista kullananlar icin);

1. .Net Framework 3,5'i yukleyin. Pc'yi acip kapatin.
2. Vista'nin Service Pack 1.0'ni yukleyin. Pc'yi acip kapatin.

Boyle calismasi lazim. Az evvel arkadasin pc'ye yaptik, calisti.

eyes-on-you
11.January.2008, 04:23
ben dediklerini aynen uyguladım maalesef çalışmadı :(

byvirus
14.January.2008, 03:33
yaw ben niye indiremiyom premium üyelik istiyor :S

devilsunti
15.January.2008, 16:36
Arkadaslar calistirabilmeniz icin (Vista kullananlar icin);

1. .Net Framework 3,5'i yukleyin. Pc'yi acip kapatin.
2. Vista'nin Service Pack 1.0'ni yukleyin. Pc'yi acip kapatin.

Boyle calismasi lazim. Az evvel arkadasin pc'ye yaptik, calisti.

arkadaşın dediği gibi yapınca çalışıyor.
ama
tek bir sorun var oyuncuların özellliklerini biraz değiştirince kısa süre sonra eski hallerini alıyor :( bunun bir çözümü varmı acaba?

fahat
22.January.2008, 05:12
emeği geçen herkese yüzlerce binlerce kere teşekkürler çok güzel bi program bende çalıştı. Daha yeni kullanmaya başladım. Ben oyuncu maaslarına ayrılan butce konusunda sıkıntı yasıyordum onda kullandım ise yaradı ayrıca tabiki ca ve pa lar icin ise yarayan bi program gibi

byvirus
23.January.2008, 23:46
Programı türkçeleştirmeye çalışıyorum.Yamayı çıkarmama az bi zaman kaldı :D

semhfenerbahce
24.January.2008, 01:40
bende Net.Framework 2.0 oLmasına rağmen çaLıştırdı.Allah nazarlardan saklasın bi de bozulur falan:) Gerçekten bu Modifieri faLan soLLar.Yapanlara ve paylaşanlara çok teşekkürler...

byvirus
24.January.2008, 02:52
Orta oranda türkçeleştirme bitti.Türkçeleştirme tamamlandıktan sonra bu konu altında yayınlarım.Şimdi biraz oyun zamanı :D;)

Clayman
01.February.2008, 23:56
Çalışmıyor:D Framework 3.5 ve Vista SP1 yüklü ona rağmen çalışmıyor...

BabHell
28.February.2008, 06:47
NET Framework 3.5 SP1'i indirdim kurdum oyuna girdim açtım bunu ama yine hata verdi vistada yönetici olarak çalıştırılıyo öyle bi hata veri sonra fm2009... çalışmayı durdurdu çıkıyo sinir oldum res de attım yine olmadı kota da gitti 7 gb oldu :S

capa
28.February.2008, 21:25
http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=ggxrc5c92h 9.3.0 ıle uyumlu editor buyrun:)

BabHell
29.February.2008, 08:15
ben vista kullanıorum framework 3.5 var onu silicem ve baştan yapıcam anladığım kadar böyle vista için framwork 3.5 sp1 yüklicem sonra res atıcam oyuna giricem oynadığım takımı yani save.li olan oyunuma gircem sonra bu programı açıcam ve istediğim herşeyi yapıcam :D doğrumu yanlış mı

BabHell
29.February.2008, 08:19
ben vista kullanıorum framework 3.5 var onu silicem ve baştan yapıcam anladığım kadar böyle vista için framwork 3.5 sp1 yüklicem sonra res atıcam oyuna giricem oynadığım takımı yani save.li olan oyunuma gircem sonra bu programı açıcam doğrumu yanlış mı

BabHell
29.February.2008, 08:34
bende oldu ama yardımcı antrenörümü fln elliyemiorum sadece oyuncuları ve takımı elliyebiliosun keşke modifier olsaydı :S

Ralph
29.February.2008, 17:59
Create History Points diye bir seçenek gelmiş buna.İşlevini anlayan var mı?

sakgoz79
04.March.2008, 04:06
dostlar bu nasıl iş ya bende vista service pack 1 var dediğiniz herşeyi yaptım framework 3.5 i de indirdim yönetici olarakda çalıştır dedim ama olmuyo neden çalışmıyo kafayı yiycem ya

33avci33
04.March.2008, 05:22
9.0.3 ile çalışmıomu arkadaşlar bende çalışmadı yaw :S

Ralph
05.March.2008, 06:39
9.0.3 ile çalışmıomu arkadaşlar bende çalışmadı yaw :S
Sanırım onda çalışmıyor.

digichaos
11.March.2008, 00:37
arkadaşlar bende herşey normal çalışıyor fakat mesela bi oyuncunun güçlerinin arttırdım bi kaç hafta güçler istediğim gibi kalıyor.sonra nedense düşüyor neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum

KaPaLı
12.March.2008, 11:16
arkadaşlar bende herşey normal çalışıyor fakat mesela bi oyuncunun güçlerinin arttırdım bi kaç hafta güçler istediğim gibi kalıyor.sonra nedense düşüyor neden olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum


CA düzeyi bu özellikleri kaldırmadığı için böyle oluyo. CA düzeylerini artırırsan bir sorun olmayacaktır.

lorbo31
31.March.2008, 23:37
Mesela bir oyuncunun özelliğini arttırdım ama eskisi gibi yapmak istiyorum ne yapmalıyım normale nasıl getiririm?