Log in

View Full Version : Yeni Patch(9.0.2) Ne Zaman Çıkar?

CheD EvanS
29.Kasım.2007, 02:59
Fm 2009 u 80 YTl verip aldım ama gerçekten oynancak halde değil , geçen sene deli gibi oynadığım oyundan eser yok nasıl soğudum oyundan anlatamam:(..bi ton hata var si 'ın forum larına bakarsanız orda da zaten gözüküyor bu..

ama yeni patchin ne zaman çıkacağı hakkında hiç bi bilgi yok..:confused:bilen birisi varsa lütfen söyliyebilirmi..:s7:umarım erken bi zamandır , çinkü fm siz kalmak istemiorum, oyunu şu haldeyken oynamakta sıkıyor beni açıkçası..

selamlar ve sevgiler..

El Comandante
29.Kasım.2007, 03:02
Aynen Burak oyun cok hatali,hic keyif vermiyor oynarken.Ben kariyer aciyorum,hazirlik maclarini oynuyorum sonra oyunu kapatiyorum,o derece yani.Böyle sacma bir oyun hayatimda görmedim ...

bearyn
29.Kasım.2007, 03:08
benim asıl merak ettiğim şey; yıllardır sadece bu oyunu yapan bir yapımcı firma nasıl hala bu kadar hatalı bir oyun yapıyor. Hadi yeni hatalar falan olur da eski hatalarından ders bile çıkaramıyorlar veya düzeltemiyorlar

goosfraba
29.Kasım.2007, 03:08
Tahminen şubat ayında çıkar arkadaşlar, diğer serilerde olduğu gibi.

bearyn
29.Kasım.2007, 03:10
bence daha erken çıkar. ilk patchi bile oyunla aynı gün çıktı

BeaT
29.Kasım.2007, 03:12
ben kendimi yalnız zannetmıstım ama değilmişim hakikaten oynanmıyor oyun zar zor 1 yıllık fb karıyerı sonrası yok 08 de sımdıye kadar kac tane takım denemıstım.Kesinlikle en gec ocak sonu cıkması gerek

grgdn
29.Kasım.2007, 03:33
hakikaten ocağa şubata kadar bekleyecek miyiz ya, bende kaç gündür bir umut girip bakıyorum var mı update diye, demek daha çok bekleyeceğiz ha, çünkü oyun şu haliyle gerçekten keyifsiz kalıyor geçmiş yıllara göre.

CheD EvanS
29.Kasım.2007, 03:35
Şubat mı..oooffff çok var daha ya geçen sene yılbaşında çıkarmamışlarmıydı ya ben mi yanlış hatırlıyorum..Umarım yeni yılla beraber çıkarırlar patchi..ya anlamadım bu adamlar bi sene boyunca yattımı ya devrim devrim diolardı gördük devrimi..maç motoru denendi deniyodu oyun çıkmadan patch çıktı dalgamı geçiolar bunlar bizle ya..

Coupet
29.Kasım.2007, 03:55
onlar reklam devrimi yaptılar. muhtemelen oyunda en iyi işleyen sistem reklam panolarındaki reklamlar olacak. baksanıza en çok ona uğraşılmış heralde.

trkz
29.Kasım.2007, 03:58
Benim düşüncem oyun mükemmel , hiç bir cm - fm serisinden bu kadar haz almamıştım. Bir kaç küçük düzeltmeden sonra eminim sizinde hoşunuza gidecektir.

CheD EvanS
29.Kasım.2007, 04:05
Benim düşüncem oyun mükemmel , hiç bir cm - fm serisinden bu kadar haz almamıştım. Bir kaç küçük düzeltmeden sonra eminim sizinde hoşunuza gidecektir.

aynı oyunu oynadığımızdan şüphe ettim şuan..bide 2d classicte tv mode ta değilken saha yı küçültmüşler onada gıcık oldum..

kaiserkaan
29.Kasım.2007, 06:04
yine subatta cikarirlar. o zamana kadar sigames a selam fm 08 e devam

aliCHaN_FM
29.Kasım.2007, 06:23
Harbiden oyundan soğumaya başladım. Ama inanıyorumki yeni patchle oyun oynanabilir hale gelcektir.

CheD EvanS
29.Kasım.2007, 06:57
walla yeni yıla kadar çıktı çıktı yoksa çok taraftarını kaybeder fm çünkü martta cm 2009 bomba gibi geliyor..Düşünceme göre tam yılbaşında veya christmas ta çıkarıcaklar yamayı..INŞALLAH!!:d

Centurion
29.Kasım.2007, 06:58
Aynen Burak oyun cok hatali,hic keyif vermiyor oynarken.Ben kariyer aciyorum,hazirlik maclarini oynuyorum sonra oyunu kapatiyorum,o derece yani.Böyle sacma bir oyun hayatimda görmedim ...

Nereleri hatalı ki oyunun? "çok" ???

CheD EvanS
29.Kasım.2007, 07:03
Nerelerimi hatalı?

O kadar çok hata varki burda say say bitmez..bide bu adamlar bu oyunu geç çıkardılar , bu kadar hatayı nasıl görmediler HAYRET!

Melekovic
29.Kasım.2007, 07:08
Forumlarında konuşuldu bu konu hakkında.Hatta aynı konu bir kaç kere açılıp kapandı.Moderatörlerinin bildiği şubat/mart dönemi.Fakat tepki çokluğuna göre erken bir surpriz olabilir.Hala niyecekleri Ocak transferlerinin de gerçekleşmesini beklemek.Diğer gerekçeleride çıkan hataların hepsine hakim olup yamayı öyle çıkarmak.

ker
29.Kasım.2007, 07:48
Başka çare yok yeni yama çıkana kadar bununla idare edicez artık...

licentia
29.Kasım.2007, 07:56
SI forumunda bi moderator noel'den once cikma ihtimalinin yuksek oldugunu soledi yani ocak ayi transferleri icin her yil cikan guncelleme'den once kesin bi yama cikicaktir.

dahanapalim
29.Kasım.2007, 08:09
yama bence anca ocak transfer döneminden sonra çıkar,daha bu hataları biraz daha çekeceğiz malesef :s

licentia
29.Kasım.2007, 08:16
yama bence anca ocak transfer döneminden sonra çıkar,daha bu hataları biraz daha çekeceğiz malesef :s

keske benim yazdiklarimi okusaniz buyuk olasilikla noel'den once bi yama cikicak sebep derseniz:

1. onceki yazimda dedigim gibi boyle bi olasilik hakkinda bir moderator yorum yapti SI forumlarinda

2. SI forumlarinda bazi arastirmacilarin gelecek yama icin data update yapmayi dusunmuyorum demesi (ocak yamasi olsa boyle bi durum soz konusu olamaz) (::)

yigitbjk
29.Kasım.2007, 08:51
ben almadım ve belli bir sürede almıycam gibi gözüküyo yada hiç almam çünkü bana diğer fm tadlarını vermedi belki türkçesi çıkarsa bi denerim belki öyle oynanılabilir gelir...

narakan1969
29.Kasım.2007, 20:24
Oyun git gide beter hale geliyor..

gokhaneFe
01.Aralık.2007, 01:44
her sene de çıkarırken uydururlar ha. yok efendim şu hatalar düzeltildi yok şu özellik geliştirildi hep aynı palavralar her zaman en guzel oyun 2. yamadan sonra olluyo hala akıllanmıyolar.

xxvolkan09xx
01.Aralık.2007, 02:40
yok ya 9.0.2 de hatali cikar kesin :mad:

BLAZİN1903
01.Aralık.2007, 02:44
ben gayet güzel zevk alarak oynuyorum hata derken en çok canımı sıkan tatil sorunu onuda azda olsa hazırlık maçlarını yönetimini asistana vererek giderdim .

atillaatilla
01.Aralık.2007, 03:49
bende gayet keyif alarak oynuyorum sadece en can sıkıcı şey tatıle gıdememek.onun harıcınde hersey mukemmel bence takdır edıyorum emegı gecenlerı..

klansman
01.Aralık.2007, 04:10
Oyunun acilen patchlenmesi lazım. Bu oyundan zevk falan alınmaz.
SI oyunu yetiştirecem derken eline yüzüne bulaştırdı, patchle patchle bitmez. Keşke CM09 gibi geç çıkarsalardı, sağlam oyun çıkarsalardı.

CM/FM serisini 1996'dan günümüze oynayan biri olarak söylemeliyim ki, FM 09 şu ana kadar CM/FM serisi içinden çıkmış en rezil oyun olarak oyun dünyasındaki yerini aldı.

Gangstaa
01.Aralık.2007, 04:11
tatile gidememek hata değil sadece orjinal oyunla korsan arasındaki farklardan birtanesi

xxvolkan09xx
01.Aralık.2007, 04:41
tatile gidememek hata değil sadece orjinal oyunla korsan arasındaki farklardan birtanesi

ne alaka? ben orjinal oyun aldim yinede gidemiyorum tatile

LvEbGm_
01.Aralık.2007, 16:13
ne varmışki bu kadar kötülencek oyunda anlamadım valla.

nyldrm
21.Aralık.2007, 08:32
oyun harika siz alismissiniz bir golvunun 40 gol atmasına her maci 6/7 0 kazanmaya tabiki ufak tefek hatlar var ama taktik olayi herm acin farklii taktikle çikma zorunlulugu bence harika yok oyle kolay mac kazanmak her maca uygun taktik yada devre arasinda ona uygun taktikle cikacaksiniz millet 4 saatte 1 sezon bitiriyordu yok oyle oturun her maci oynayin

chawush
25.Aralık.2007, 05:29
Hiç birşey değilde şu devamlı sakatlık olayları can sıkıcı oyunum orjinal 8.0.2 yamayı da yükledım hala her maç iki sakat:)

El Barto
25.Aralık.2007, 07:06
Çıktı :)