View Full Version : Hertha Berlin - Galatasaray | UEFA Kupası B Grubu 4. Maç
PesimiSTyLa
02.Aralık.2007, 02:18
http://server100.kucukresim.com/uploads/i65bad.jpg
Yayın : TRT 1
Hertha Berlin Maçının Hakemleri Açıklandı
Galatasaray'ın 3 Aralık 2008 Çarşamba akşamı UEFA Kupası B Grubu'nda yapacağı Hertha Berlin maçının hakemleri belli oldu. Berlin Olimpiyat Stadı'nda 21:45'te (TSİ) başlayacak karşılaşmayı İtalyan Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli yönetecek. Rizzoli'nin yardımcılıklarını Andrea Stefani ve Giuseppe De Santis yapacak. Maçın dördüncü hakemi Luca Marelli.
IcedEarth
02.Aralık.2007, 15:38
Bu maçı da alarak gruptan lider çıkacağımıza inanıyorum.
Alicanfmfan
02.Aralık.2007, 18:11
Skibbe'ye ve birkaç oyuncu dısında güvenmiyorum .İnşAllah kazanırız ama beraberlikte çok iyi olur.Servet bence bu maçta müsade almalıdır 2-3 ay dinlendirilmedilir.Oynarsada saçma sapan hatalar yapmasın..
PesimiSTyLa
02.Aralık.2007, 20:38
''HERTHA KENDİ SAHASINDA DEPLASMANA ÇIKACAK''
Alman gazeteleri, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda yarın oynanacak olan Hertha BSC Berlin-Galatasaray karşılaşmasına geniş şekilde yer verdi.
Bild gazetesi, ''Hertha kendi sahasında deplasman maçına çıkacak'' başlığıyla verdiği haberde, Hertha kulübünün karşılaşmaya yaklaşık 40 bin Türk seyircisi beklediğini belirtilerek, ''Bir düşünün evinize geliyorsunuz ve evinizde tanımadığınız kişiler oturuyor. Hertha için yarın böyle olacak'' şeklinde görüşe yer verildi.
Hertha'nın mali işler sorumlusu Ingo Schiller, statta Türklerin üstünlüğünün olacağını belirtirken, Hertha'nın oyuncusu Pal Dardai ise bu sezon deplasmanda çok iyi oyunlar çıkarttıklarına işaret etti.
Dardai, Hertha BSC Berlin ile Galatasaray arasında 26 Ekim 1999 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 4-1 kazandığı maçı hatırlatarak, ''Bizim için çok kötü bir geceydi. Sahada da Galatasaray tarafından alaya alındık. Bunun tekrarlanmaması lazım'' dedi.
Türk takımlarının her zaman yürekten oynadıklarını, önemli maçlarda yeteneklerinin üzerine çıktıklarını kaydeden Dardai, Türk futbolcuların, kendilerine karşı sert bir şekilde yakın oynanmasını sevmediklerini ve böyle bir durumda sabırlarını kaybettiklerini söyledi.
Dardei, takımda herkesin sert bir şekilde mücadele etmesi durumunda maçı kazanacaklarını savundu.
Hertha'nın Ukraynalı oyuncusu Andrey Voronin de bu karşılaşmanın kendileri için bir final maçı olduğunu, Galatasaray'a karşı yenilmeleri durumunda Olympiakos maçına turist gibi çıkacaklarını söyledi.
Hertha'nın menajeri Dieter Hoeness de sportif açıdan başarı sağlamak, Türklerle birlikte büyük bir şenliği kutlamak istediklerini belirtti.
Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Energie Cottbus'ta oynayan Cağdaş Atan da karşılaşmayı statta izleyeceğini ve Galatasaray'a şans dilediğini belirterek, ''Ben Türküm ve Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Ancak karşılaşmanın 1-1 berabere biteceğini tahmin ediyorum'' dedi.
''Berliner Morgenpost'' ve ''B.Z'' gazeteleri de maç hakkında Berlin'de yaşayan Türklerin görüşlerine yer verdiler.
Mehmet Yılmaz adlı vatandaş ''Berliner Morgenpost'' gazetesine yaptığı açıklamada, heyecanlı bir maç olmasını dilediğini, önemli olanın, dostluğun kazanması olduğunu söyledi.
Mehmet Yıldız adlı bir vatandaş ise ''Stada giderek Galatasaray'ın galibiyetini görmek istiyorum'' dedi.
Galatasaray Spandau kulübünün yöneticisi olan Burak Işıkdağlıoğlu ise ''B.Z'' gazetesine yaptığı açıklamada, gençliğinde Hertha BSC Berlin'de oynadığını, bu nedenle Hertha'yı tuttuğunu belirtti.
extensor
02.Aralık.2007, 21:20
Skibbe'ye ve birkaç oyuncu dısında güvenmiyorum .İnşAllah kazanırız ama beraberlikte çok iyi olur.Servet bence bu maçta müsade almalıdır 2-3 ay dinlendirilmedilir.Oynarsada saçma sapan hatalar yapmasın..
İki üç ay mı? Sence; senin için kazanılmış, canı pahasına mücadele verilmiş, şampiyonluğu getirmiş bir oyuncunun 2 hatası için 2-3 ay mı dinlendirilmesi gerekiyor.
Ayıp değilmi? O adama bu söz ayıp değil mi?
RaSenGan
02.Aralık.2007, 22:08
Sakat sakat oynayan,maskeyle oynayan canını dişine takan Servet'e laf söylemek yanlış olur.Her futbolcu gibi o da hatalar yapabilir.Skibbe haftasonu dinlendirmeli Servet'i bu maç oynamalı.
--------------------------
Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Kazanacağımızı da düşünmüyorum.UEFA'da Almanlara karşı pek şansımız tutmuyor.Seyirci olayını da pek abartmayalım.Geçen sene de Leverkusen maçında Türk seyirciler vardı da noldu (: İyi konsantre olursak,büyük hatalar yapmazsak maçı alırız ama pek ümitli değilim.1-1 biter bence.
Onurap
02.Aralık.2007, 22:33
---------------De sanctis----------------
Sabri--------Emre G.-----Meira----H.balta
------------------------------------------------
---------------M.topal-----Barış-------------
Arda----------Lincoln------------Kewell
-------------Baros------------------------
Bence en ideal kadro bu olur maçın sonucunu kestirmek zor ama en azından seyirci faktörü bizi olumsuz etkilemeyecek..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sakat sakat oynayan,maskeyle oynayan canını dişine takan Servet'e laf söylemek yanlış olur.Her futbolcu gibi o da hatalar yapabilir.Skibbe haftasonu dinlendirmeli Servet'i bu maç oynamalı.
--------------------------
Bu maçı kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Kazanacağımızı da düşünmüyorum.UEFA'da Almanlara karşı pek şansımız tutmuyor.Seyirci olayını da pek abartmayalım.Geçen sene de Leverkusen maçında Türk seyirciler vardı da noldu (: İyi konsantre olursak,büyük hatalar yapmazsak maçı alırız ama pek ümitli değilim.1-1 biter bence.
Servetin ki hata değil ahmaklık hata elinde olmayan şeyler yüzünden olur mesela cech in topu kaçırması bir hatadır ama orda servet kaşındı resmen..
PesimiSTyLa
02.Aralık.2007, 22:43
Servet'i bu takımdan zor kesersiniz. Bırakın artık skora göre yorum yapmayı. Defansta biri kesilecekse bu Meira'dır. Hacettepe macında döküldü resmen. Gerci o macta da sakatlığı vardı. Servet 1 hata yapar; 10 top keser.Metalist macında yaptıgı da banim bildiğim tek hatasıydı, saglık olsun...
Maca dönersek kesin birseey söylemek güc. Takım bizi hep sasırtıyor. Kolay galip gelir dediğimiz maclarda zorlanıyor. Galibiyet zor dedigimiz yerlerde müthiş oynuyor ve kazanıyor. Umarım kazanırız...
Nocna Mora
02.Aralık.2007, 22:46
----------------De sanctis----------------
Sabri-----Servet-----Meira----H.balta
------------------Barış-------------
Arda------------Lincoln----------Kewell
---------Ümit Karan-----Baros------------------
Galatasaray kazanmak istiyorsa böyle çıkmalıdır. Eğer beraberlik vs için ise;
Sabri-----Emre A.-----Servet----Volkan Yaman
--------------Meira------Barış-------------
----------Baros------------------
Onurap
02.Aralık.2007, 22:52
@Taylan, ümit sakat sanırım devreyide kapamış..
PesimiSTyLa
02.Aralık.2007, 22:55
Ümit, Hakan sakatlıktan ötürü götürülmediler. Ayhan da cezalı...
De Sanctis
Sabri - Servet - Meira - Volkan
Barış - Mehmet - Lincoln - Arda
Kewell - Baros
Bu sekilde cıksak daha iyi olur. Sag kanatta Barış olsun. Arada ortaya gecerek Mehmet Topal'a da yardım etsin. Kewell Baros'un yanında forvette olsun. Barıs ın Mehmet'e yardıma gittigi anlarda Sag tarafı Sabri tek basına da kullanabilir. Zaten ligde falan Kewell saga gectiginde hiç bir bindirme yapmıyor ve Sabri tek basına kullanıyor, onun gibi. Lincoln'de saga sola çalışsın. :)
World Hollow o1
02.Aralık.2007, 22:59
iki takımada kolay gelsin.
futbol zevkini verirler umarım.
Redrum
02.Aralık.2007, 23:27
Çift forvetten vazgeçmemeliyiz. Gerçi elimizde forvet yok ya o da doğru. Lincoln forvet gibi oynayamıyor. Kewell'ı biraz daha öne çekebiliriz. Sağa Barışı koysak fena olmaz.
deniz.91
02.Aralık.2007, 23:35
Bu maçı galatasaray inşallah alacak gsye iddaa basmayı düşünüyorum:)
extensor
03.Aralık.2007, 00:08
Galatasaray asıl bu maçta çift forvet oynamamalı. Mehmet ve Barış'ın kondisyonu yeterli olurmu. İleri uçtaki 4'lü çok yorgun. Servet - Meira sakat sakat oynuyorlar. Volkan, Sanctis ve Sabri dışında sorunsuz adam yok. Yeniliriz diyorum ben.
Hertha'da çok formda
PesimiSTyLa
03.Aralık.2007, 00:18
Favre, Ukraynalı oyuncu Andrej Voronin, Nicu ve Cicero'nun hasta olduklarını, Nicu'nun kesinlikle oynayamayacağını, Cicero ve dün antrenmanı yarıda bırakan, bugün de antrenmana katılamayan Voronin'in durumlarının yarın kesinlik kazanacağını ifade etti. Lucien Favre, Nicu'nun yerine, oynadıkları sistem içinde kimi oynatacağına henüz karar vermediğini söyledi.
............
Lucas Neill
03.Aralık.2007, 00:49
Sabri-----Servet-----Meira----H.balta
------------------Barış-------------
---------Ümit Karan-----Baros------------------
Galatasaray kazanmak istiyorsa böyle çıkmalıdır. Eğer beraberlik vs için ise;
Sabri-----Emre A.-----Servet----Volkan Yaman
--------------Meira------Barış-------------
----------Baros------------------
İlk yazdığın 11 le çıkarsak fark yeriz bence çünkü orta sahada savunmaya yönelik bi tek Barış var o da tam anlamıyla defansif bi oyuncu değil...
Nocna Mora
03.Aralık.2007, 00:54
Zaten o taktikle çıkamazmışız 2 sakatımız var.:D
Lucas Neill
03.Aralık.2007, 00:59
Benim demek istediğim tek önlibero ile oynamaktı yani öle çıkarsak fark yeriz:)Balta'nın götürülmemesi kötü olmuş Volkan onun kadar iyi oynayamıyor...
Alicanfmfan
03.Aralık.2007, 01:59
Servet ile oynarsak daha çok canımız yanar.Yani servet hep böyleydi değişen birşey olmadı ...Mücadalesine lafım yok edicek tabikide mecbur her futbolcu gibi ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkan yaman oynuyorsa H.Balta kadar defansta iyi olmasada mükemmel bindirmeleri var İnşAllah iiyi oynar.Mümkünse Ü.Karan bir dahaki maçların hepsinde alınmasın kadroya :D
Revolution
03.Aralık.2007, 02:41
GK- De Sanctis
Dr-S.Kurtuluş
Dl-Volkan Yaman
Dc-Servet
Dc-Meira
Dm-Barış
Dm-M.Topal
Mr-Sabri
Ml-Arda
Amc-Lincoln
St-Baros
Harry Kewell oyunda olduğunda zaten 65 dakika faydalanabiliyoruz..2. yarı oyuna girerse çok daha faydalı olur bence. Sağ kanatta da Serkan'la Aydın değiştirilip Sabri'yle mevkiisi değiştirilebilir.
Nocna Mora
03.Aralık.2007, 02:49
Evet böyle daha iyi olur gibi ama Skibbe gençlere şans veren hoca dediler ben göremiyorum nerede Serkan K.,nerede Alparslan, nerede Aydın oynat hepisini bir kupa maçında ilk 11de kazan gençleri yav.
El Comandante
03.Aralık.2007, 02:53
Stad full dolacakmis,stadta en azindan 40-45 bin taraftarimiz olacak.(=
Hertha Berlin´in yönetici bile dedi,stadin cogu sari-kirmizi olacak malesef diye:D
Ayagim sakat olmasa ben de giderdim,doktor 1 hafta rapor verdi.=(
Berlin buraya 5-6 saat uzaklikta.
Lucas Neill
03.Aralık.2007, 02:57
Böyle önemli maçlarda Serkan'ı falan oynattı diyelim Serkan'da bu maçta çok kötü oynadı hem taraftarın tepkisini çeker hem hocanın güvenini kaybeder.Ferhat 2 veya 3 sene önce falan Fb maçında oynamıştı o maçtada çok kötüydü sonra bi daha kendini toparlayamadı ve şimdi Gs'de değil.O yüzden bu maçlarda ligde bile oynatmadığı oyunculara şans vermesi yanlış olur.Lig maçlarında falan oynatsın yavaş yavaş kazanır futbolcuları öyle daha iyi olur.
Nocna Mora
03.Aralık.2007, 03:07
ben şahsen bu maçta demedim :) Ama arkadaş yazdıgı kadroda öyle demiş sen de haklısın bekte Sabri önünde de Kewell oynasa 70de yerini Aydın'a bıraksa daha iyi olabilir.
JunkChorn
03.Aralık.2007, 18:41
Şu ana kadar tüm maçları rahat rahat kazanabilecekti Galatasaray Uefa'da sadece Metalist maçında -o da çoğumuzun fikirbirliği yaptığımız maçtı- yenildi.
Herta'yı iki haftadır 90 dakika izliyorum.2 maçı da kazandı , ayrıca son 4 maçını kazanmış.Uefa'da ise 2 beraberliği var.Bence Galatasaray'ın bu maçı alması zor olacak.
Ayrıca Statta 70bin kişiden 40 bin Galatasaraylı/Türk olması ayrı bir gurur kaynağı.Çok güzel bir manzara olacağına eminim.Adamlar kendi statlarında şov izleyecek:D Tabiri caizse sağa sola bakınacaklar burası ne olmuş diye:D
Umarım gruptan her türlü sonuca rağmen gruptan çıkarız.
King_Theoden
03.Aralık.2007, 19:36
Maç için yoruma fazla gerek yok sonuçta biz kendi kendimize kazanıyor yada kaybediyoruz rakiple fazla alakamız yok. Belki defansa Emre güngör girebilir diye düşünüyorum.
KanaKe
03.Aralık.2007, 21:48
Icimde bir his var , Galatasaray bugün Hertha'yi yenecek. InsAllah yenerler bizide gururlandirirlar.
Nocna Mora
03.Aralık.2007, 23:05
umarım hislerin kuvvetlidir abi :D
barahir
03.Aralık.2007, 23:11
Maçı Hertha'nın kazanacağını düşünüyorum.. Takım gerçekten çok formda..evlerinde sanırım 5 maçtır galip geliyolar ve ligde de 4 maçtır galip geliyorlar..
Ayrıca Grupta 2 puanlarının olduğunu da düşünürsek mecburen kazanmaya ihtiyaçları var...
Tahminim hertha 1-0 2-1 gibi tek farklı sonuçlarla alır..
cureshot
03.Aralık.2007, 23:14
Goiko Kacar bize çok ters gelebilecek nitelikte bir oyuncu. Bence onu etkisiz hâle getirebilirsek iyi bir netice alırız.
bugra 1905
04.Aralık.2007, 02:00
Takımımız Benfica Maçındaki Gibi Kendisi Futbolunu Oynayıp Rakibe Oynatmazsa İyi Bir Galibiyet Alır Ve Metalist Kharkiv Maçının Kötü Anısını Siler
Professeur
04.Aralık.2007, 02:36
Bence iki takım arasında kalite farkı yok ama Hertha Berlin son dönemde inanılmaz formda.Galatasaray'ın oyunnuda ise Benfica maçından sonra bir düşüş yaşandı.Son dönem farkına göre Berlin önde gözüküyor.Galatasaray'ın Almanya'da oynaması ciddi bir avantaj bu Galatasaray'ın bir artısı.Ayrıca Alman takımları bize çok ters gelmiyor.Mesela bir İngiliz takımları gibi sürekli ters gelen takımlar değil bu da avantaj olabilir.Ama Hertha Berlin'in gerçekten de iyi futbolcuları var.Voronin olsun,Kacar olsun,Rafael olsun çok kaliteli oyuncular ve takım olarak takım oyununu da çok iyi yansıtıyorlar.Gönlüm Galatasaray'dan yana ama işimiz gerçekten zor.Skor tahminimi üzülerek söylüyorum Hertha Berlin 2-0 Galatasaray(İnşallah yanılırım)
W4lymr
04.Aralık.2007, 03:48
bencede Galatasarayımız ıcın zor mac olcak kondısyonu ıyı olan alır macı sonlarda oyundan dusen kım olursa kaybeder
Burak Duran
04.Aralık.2007, 04:23
bu maci alacagimizi dusunuyorum. Stadin 5te 4u Turk taraftarlarimizla dolu olacagi icin bu takima ekstra bir motivasyon olacaktir. Eger kendi oyunumuzu oynarsa bu maci aliriz. Basarilar ASLANLAR
Burak Duran
04.Aralık.2007, 04:28
Galatasaray :
De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
Hakan Balta
Mehmet Topal
Barış
Kewell
Arda
Lincoln
Baros
GeNç KaRTaL
04.Aralık.2007, 04:38
Bu maç öncelikle kolay bir maç olmayacak.Bunu kestirmek açıkcası çok zor değil;fakat sonucun ne olacağını kestirmek gerçekten zor.Galatasaray'ın bu sezon Avrupa'da son zamanların aksine daha iyi oynadığını biliyoruz.Ligde ise düzenli bir grafikleri olduğu söylenemez.Ayrıca ligde deplasmanda zorlandıklarını biliyoruz.Her ne kadar bu maçın Almanya'da olması deplasman olmasını bir nebze azaltsada deplasmanda olması maçın dezavantaj.Ondan sonra grupta 2 puan toplamış olmasına rağmen rakip bu sezon ligde iyi oynuyor.Şu an 3.ler.Orta sahalarında etkili isimleri varmış.Forvet elemanlarını ise bir çoğumuz zaten tanıyor.Vel hasılı kelam bu maç zor bir maç olacak 2 taraf adınada.Her türlü sonuç çıkabilir..
Nocna Mora
04.Aralık.2007, 04:43
Galatasaray :
De Sanctis
Sabri
Meira
Servet
Hakan Balta
Mehmet Topal
Barış
Kewell
Arda
Lincoln
Baros
Bu kadro klasikleşti ama güzel kadro :) ayrıca Hakan Balta sakat diye biliyordum:icon_confused:
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 04:53
Berlin olimpiyat sarı-kırmızı. Allah yardımcımız olsun...
RaSenGan
04.Aralık.2007, 05:03
Bu kadro klasikleşti ama güzel kadro :) ayrıca Hakan Balta sakat diye biliyordum:icon_confused:
2 aydır bu oyuncular oynamıyor.Nasıl klasikleşti :)
Formamızda güzelmiş.
RaSenGan
04.Aralık.2007, 05:26
Sabri gözünü seveyim sen şut çekme.
EreN
04.Aralık.2007, 05:31
Almanyadaki Fb ve Gs maçlarını çok seviyorum tribünler açısından. Bu arada barış çok enerjik. O olmasa adamlar orta sahayı rahat geçer gibi. Gs daha iyi şu ana kadar.
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 05:48
Allah nazarlardan saklasın mükemmele yakın oynadık.Lincoln ün pozisyonunda temas varsa nasıl sarı kart yiyor ?
IcedEarth
04.Aralık.2007, 05:50
Takımda güzel oyun söz konusu, ama her alan kaleye vuruyor, o yüzden atak bulmakta zorlanıyoruz. Ama oyun umut verici. İçimde de bir his var, bence bu maçı alacağız...
Nocna Mora
Sabri'nin şutları bir acayip;) Lincoln'e kaptanlık yaramış gözüküyor :) Arda etkili olamadı pek ama çabalıyor. Kewell da çabalıyor.Barış yine iyi oynuyor Mehmet TOpal biraz korkar oynuyor Baros'ta sonlarda açıldı.. GEnel olarak iyiyiz ayrıca Lincoln'ün faulü bence fauldü çünkü ayağını kaldırmasa(hakeme göre kendini atmasa) bacağı kopacaktı :)
PesimiSTyLa
İlk yarının özeti: Kurtuldular... Lincoln'ün pozisyonu bana göre penaltıydı. Sol ayagına küçük de olsa müdahele vardı. Lincoln 2 kez müthiş şut yolladı; özellikle 2. müthişti. Bir cok pozisyonumuz var yararlanamadık. Umarım 2. yarı gol veya golleri buluruz. Barış, Servet, Hakan, Lincoln, Baros ilk yarıda göze batan isimlerdi. Mükemmeldiler bence...
Haydi Aslanlar alalım şu macı.
Nocna Mora
04.Aralık.2007, 05:52
penaltı değil faul;)
penaltı değild çünkü müdahale yok serbest gelmiş ancak son anda değmemiş lincoln'de top açılınca kendini yere attı
Redrum
04.Aralık.2007, 05:56
Baros'u öldürmezlerse herhalde iyi sonuç alacağımızı temenni ettiğim maçtır.
EreN
04.Aralık.2007, 05:56
Lincoln'e müdehale olduğunu düşünmüyorum. Yavaşlatılmış bir gösterimde göremedik bir türlü. Sarı kart bence doğru. Gs maçı bir şekilde kazanacaktır. Berlin 3 pas arka arkaya yapamadı daha. Kazanırlarsa zaten ayıp olur.
RaSenGan
04.Aralık.2007, 06:03
Şimdi önden gösterdiler.Sol ayağına cidden müdahale var.
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 06:04
Müdahele kesinlikle var daha şimdi gösterdi pozisyonu. Pozisyonun içeride yada dışarıda oldugu tartışılır sadece. Foulu yapana da sarı gerekirdi.
EreN
04.Aralık.2007, 06:06
Şimdi önden gösterdiler.Sol ayağına cidden müdahale var.
Müdahele kesinlikle var daha şimdi gösterdi pozisyonu. Pozisyonun içeride yada dışarıda oldugu tartışılır sadece. Foulu yapana da sarı gerekirdi.
Müdahale gelmeden ayağını sürtüp kendini yere atmış gibi geldi bana. Bende sık sık yapardım bunu pozisyonumu kaybettiğimde. Tekrarı sizin dediğiniz gibiyse faul. Ama düşüş biçimi ofsayt. Yani ayağına tekme yiyen adam öyle düşmez.
Universal
04.Aralık.2007, 06:29
Penaltıda olsa sonunda geldi gol. Baros iyi penaltı atıyor. Topa gelişinden belli. :)
Bu arada ASY'dekinden daha fazla Galatasaray taraftarı var. :D
Universal
04.Aralık.2007, 06:56
Galatasaray,son dakikada nasıl maçı kurtardı merak ettim. :) Herta son dakikalarda az kalsın atacaktı. =)
Tebrikler Galatasaray, artık lider olur. :)
Redrum
04.Aralık.2007, 06:58
Arkadaşlar adamlar çok haksız yenildi bence. Penaltıları verilmedi.
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 06:59
İşte bu kadar. Harikasınız cocuklar. Yazacak birsey bulamıyorum. Mantklı yorum yapabilecegimi de sanmıyorum!
Sadece sunu söyleyeyim: Metalciler haftaya Benficayı deplasmanda yenemezlerse lideriz. Beraberlik de yetmiyor. Metal 7 puan ; Biz 9 ...
Helal olsun cocuklar! Helal olsun!
Alicanfmfan
Yıllardır bizimkiler verilmiyordu salla birazda onlar çeksin ;;)
EreN
Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Galatasarayın formasındaki o arka kısım. Ense kısmı, defo mu yoksa formanın orjinalindede var mı o minik kumaş fazlası?
Maça gelince berlin sonlara doğru açılsa da ilk yarıdaki oyunuyla maçı hakeden taraf galatasaraydı. Gsnin penaltı pozisyonunun birebir kopyası denilebilecek şekilde son dakikada berlin lehine geldi, devam kararı verildi. Gs iyi kurtardı yani maçı son dakikada...
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:01
Son sözüm Helal Olsun Aslanara ama Özelikle Barış 'a yorulmak bilmedi bastı her tarafa aslanım benim be Milli TAkım büyük bir savaşçıyı kaybetti..
Eray Dengiz
04.Aralık.2007, 07:01
haksız yenildi derken?
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:02
Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Galatasarayın formasındaki o arka kısım. Ense kısmı, defo mu yoksa formanın orjinalindede var mı o minik kumaş fazlası?
Maça gelince berlin sonlara doğru açılsa da ilk yarıdaki oyunuyla maçı hakeden taraf galatasaraydı. Gsnin penaltı pozisyonunun birebir kopyası denilebilecek şekilde son dakikada berlin lehine geldi, devam kararı verildi. Gs iyi kurtardı yani maçı son dakikada...
Evet hakem sayesinde aldık yeter mi .Allah Allah ya !
guarin14
04.Aralık.2007, 07:03
maç boyunca üstün oynayan bizdik sadece hertha 2.yarı başlarında ve golden sonra geldi sadece inşallah metalist son maçı kazanmazda grup 1. oluruz.
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:05
Benfica nın çıkma gibi bi ihtimali yok galiba .Metalciler e verirler maçı .
gerrrard
04.Aralık.2007, 07:06
Metalist'in 87'de attığı golle adeta yıkıldık. Maalesef grup 2. siyiz ve ŞL'nden gelen bi takım bizi eler. 3.'lük her zaman daha karlı oluyor 2. likten UEFA'da. Bu galibiyet matematiksel olarak önemsizleşti maalesef.
El Comandante
04.Aralık.2007, 07:07
HERTArafi Berlin olsa ne yazar ?!
Auf Wiedersehen (=
Helal olsun Aslanlar,helal olsun !
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:08
Metalist'in 87'de attığı golle adeta yıkıldık. Maalesef grup 2. siyiz ve ŞL'nden gelen bi takım bizi eler. 3.'lük her zaman daha karlı oluyor 2. likten UEFA'da. Bu galibiyet matematiksel olarak önemsizleşti maalesef.
Edmar atmıs gene.Belki Bordo gibi bir süpriz yaparda Benfica İnşAllah yanıltır bizi...
El Comandante
04.Aralık.2007, 07:08
Grup 1.siyiz yahu,ne 2.si.Metalist 7 puanda,son macini Benfica karsisinda oynayacak,mutlak galip gelmeleri gerekiyor.1 puan alsalar bile biz lider olarak cikariz gruptan!
EreN
04.Aralık.2007, 07:09
Evet hakem sayesinde aldık yeter mi .Allah Allah ya !
Anlamadım?
haksız yenildi derken?
Bildiğin haksız yenildi işte eraycım. Lamı cimi yok bu işin. Adamlar koskoca 10 dakika boyunca baskı yaptı atak yaptı şut bile çekti. Sen daha neyin hakkından bahsediyorsun. Dile kolay 10 dakika top oynadı adamlar!!! (::):D
Son sözüm Helal Olsun Aslanara ama Özelikle Barış 'a yorulmak bilmedi bastı her tarafa aslanım benim be Milli TAkım büyük bir savaşçıyı kaybetti..
G.Saray, 20 yaşındaki Barış Özbek'i Almanya'nın Essen takımından transfer etti. Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Özbek'in Türkiye yerine Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Almanya teknik sorumlusu Metin Tekin, Barış'ı Milli Takım'a davet etmelerine rağmen Almanya'yı tercih ettiğini söylerken, baba Şinasi Özbek ise Türk yetkililerinin oğluyla yeterince ilgilenmediğini iddia etti.
Eski bir amatör futbolcu olan baba Şinasi Özbek, Alman yetkililerin oğlu Barış'ı çok küçük yaşlarda takip ettiğini belirterek, "Maalesef aynı sıcak ilgiyi Türkiye'den göremedik. Hiçbir davet alamadığımız için de Almanya'nın U19 milli takımını tercih ettik. Bir Türk olarak ben de oğlumun Ay-Yıldızlı formayı giymesini arzu ediyorum. Bunu da birkaç kez dile getirdim. Ama bir türlü beklediğimiz davet gelmeyince Almanya'yı seçtik." dedi.
Baba Şinasi Özbek, oğlu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sadece Antalya'da yapılacak seçmeler için davet geldiğinin altını çizerek, "Ümit Milli Takım düzeyinde oynayacak bir oyuncu için seçme yapılmasını anlamsız buluyorum. Benim oğlumun oynadığı takım belliydi. Her hafta Rot-Weiss Essen formasıyla sahaya çıkıyor. Takip etmek isteyenler gelirler ve maçını izlerler. Eğer beğenirlerse kadroya çağırırlar. Kimse kusura bakmasın; ama ben oğlumu 150 kişilik futbolcu seçmelerine göndermem. İki maçta bir futbolcunun kalitesi nasıl anlaşılacak?" şeklinde sitem etti.
Metin Tekin: Barış'ı Almanlardan önce davet ettik
Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin, Barış Özbek'i Almanlardan daha önce davet ettiklerini söyledi. Tekin, "Ocak 2006'daki Antalya kampımız için Barış Özbek ve kulübüne resmî yazı yazdım. Sonra Yunanlı menajeri ile bir araya geldim. Türkiye milli takımlarına Barış'ı kazandırmak istediğimizi sözlü olarak da ilettim. Bana Almanya Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyledi." diye konuştu. Tekin, "2007 Ocak ayında bir kez daha Barış ile bir araya geldim. Yüz yüze görüşmemizde şu anki takım arkadaşı Serkan Çalık da vardı. Bana yine Almanya yönünde tercihinde ısrarlı olduğunu söyledi. Resmî davet mektupları şu an elimde." dedi. Barış bir röportajında ayrıca Kimse kusura bakmasın Almanya milli takımını tercih edeceğim gibi bir söylemde bulunmuştu gstvde.
Onurap
04.Aralık.2007, 07:09
Son anlarda zorlansakta kazandığımız için mutluyum..Barış 5 kişilik oynadı bence maçın adamıydı..:D
Benficanın çıkma ihtimalini bilmiyortum fakat metalistin orda benficayı kesin yeneceklerini sanmıyorum..Bence lider biz oluruz..
EreN
04.Aralık.2007, 07:10
HERTArafi Berlin olsa ne yazar ?!
Auf Wiedersehen (=
Helal olsun Aslanlar,helal olsun !
Sen niye maça gitmedin :uzgun:
KanaKe
04.Aralık.2007, 07:10
Yıllardır bizimkiler verilmiyordu salla birazda onlar çeksin ;;)
Ikinizede katiliyorum :D galibiyet iyi oldu..
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:11
Grup 1.siyiz yahu,ne 2.si.Metalist 7 puanda,son macini Benfica karsisinda oynayacak,mutlak galip gelmeleri gerekiyor.1 puan alsalar bile biz lider olarak cikariz gruptan!
Gökay Metalcilerin benfica yı yenicegini zannettigi için yani benfica vericegini sandıgı için böyle bir ifade kullandı
Nedvedmania
Maça gelince berlin sonlara doğru açılsa da ilk yarıdaki oyunuyla maçı hakeden taraf galatasaraydı. Gsnin penaltı pozisyonunun birebir kopyası denilebilecek şekilde son dakikada berlin lehine geldi, devam kararı verildi. Gs iyi kurtardı yani maçı son dakikada...Hee defo lu mal satmışlar bize :D Hemde ne tesadüf her maç aynı defo :D Orjinalinde var o ama neden olduğunu çözemedim. Sanırım Metin Oktay zamanında öyleydi orjinalliği bozulmasın diye aynısını yapmışlar.
Maçta süper oynadık tam bir lincoln şov vardı. Kewell gene bildiğimiz gibi süper. Barış geri döndü :) Sabri ye diyecek söz bulamıyorum. Aynen böyle devam et inşallah satılırsın yada kovulursun. Adam tam güzel top kapıyor sonra bi vuruyor stadyum dışına atıyor topu. Son dk larda onların kalecisinin gelmesi komik bir durum yaşattı :)
Taraftarımız gene mükemmeldi :) Almanca Güle Güle size tezahuratı yapıldı :D
Ne haksızlığı yahu. İzlemedinmi maçı kat kat üstün oynadık. Sahadaki 11 aslana haksızlık ediyorsun.
El Comandante
Tabi tabi defolu formamiz,Allah askina Eren takacak baska bisey bulamadin mi ?Orjinal forma var bende ve o kisim bütün orjinal formalarda bulunuyor.
gerrrard
04.Aralık.2007, 07:12
Baran Metal fırtına iddiasız Benfica'yı yer abi ya. 2. olmakta berbat birşey UEFA'da. 3. olmak daha karlı vallaha.
Oghuse
04.Aralık.2007, 07:14
Tartışılan ve maçın sonunda Hertha Berlin'e de aynı denilen pozisyonla penaltı pozisyonunun alakası yok ve farklı yorumlanır..Öncelikle bizim penaltı pozisyonumuzda evet insan sıçrarken kollarıyla desteklenerek sıçrar ama dirsek kafa seviyesini aşmaz bu nedenle penaltıydı..Rakibin pozisyonunda ise topun önüne atılma var ve gördüğüm kadarıyla oyuncu çapraz poziyonda ve yakın mesafe..
El Comandante
04.Aralık.2007, 07:15
Baran Metal fırtına iddiasız Benfica'yı yer abi ya. 2. olmakta berbat birşey UEFA'da. 3. olmak daha karlı vallaha.
Ya öyle ahim sahim takimlar gelmiyor CLden.Sanki gören hic CL de oynamamisiz,CL tecrübemiz yok ta,oradan gelen takimlara karsi sansimiz olmadigini sanar.Arkadaslar takimin avrupada oynadigi oyun ortada,bu oyunla kim rakibimiz kim olursa olsun kazanabiliriz.
EreN
04.Aralık.2007, 07:16
Tabi tabi defolu formamiz,Allah askina Eren takacak baska bisey bulamadin mi ?Orjinal forma var bende ve o kisim bütün orjinal formalarda bulunuyor.
Bence siz bana karşı ön yargılısınız. Affınıza sığınarak diye ekledim başa dikkatinizi çekerim. Ben galatasaray taraftarı değilim. Fenerbahçe topiklerini takip etsen oralarda da ne detaylara takıldığımı göreceksin. Adam gibi çıkıp cevap verseniz ölürsünüz yani.. Daha önce sabrinin adının sarbi olduğunu, numara yanlışlarını falan gördüm. Ama bu kumaş fazlasının formada ne işe yaradığını gerçekten bilmiyorum. Üzerinde Türk bayrağı olan bir formayı aşağılayacak kadar aşağılık biri değilim.
guarin14
04.Aralık.2007, 07:16
benfica hiç değilse taraftarını biraz olsun mutlu etmek adına metalisti yener düşüncesindeyim
KanaKe
04.Aralık.2007, 07:18
Metalist Benfica'yi 2. bir bozguna ugratacak bence :D
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:19
Şl den Fener gelsin :D
El Comandante
04.Aralık.2007, 07:19
Bence siz bana karşı ön yargılısınız. Affınıza sığınarak diye ekledim başa dikkatinizi çekerim. Ben galatasaray taraftarı değilim. Fenerbahçe topiklerini takip etsen oralarda da ne detaylara takıldığımı göreceksin. Adam gibi çıkıp cevap verseniz ölürsünüz yani.. Daha önce sabrinin adının sarbi olduğunu, numara yanlışlarını falan gördüm. Ama bu kumaş fazlasının formada ne işe yaradığını gerçekten bilmiyorum. Üzerinde Türk bayrağı olan bir formayı aşağılayacak kadar aşağılık biri değilim.
Ya Erenim böyle stresli mactan sonra gelip formanin arka kisimindaki seyi sorman sence ne kadar mantikli,Allah askina bir düsün.Hayir maclarimizi izleyen birisin,her macta bu formalar böyle.(=
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benfica´nin sansi devam ediyor arkadaslar,adamlar havlu atmis degil.Umutlari var halen,Metalist karsisinda yatis yapmazlar yani ...
Nedvedmania
04.Aralık.2007, 07:20
Beyler siz ne dediğinizin farkındamısınız ? Benfica neden Metallere maçı varsinki ? Benficanın iddasız olduğunu kim söyledi ? Benfica yenerse gruptan çıkar. E böyle bir şansları varken neden maçı satsınlar ?
Puan durumu şöyle
1-*GALATASARAY 9
2-*Metalist 7
3-Olimpiakos 3
4-Herta 2
6-Benfica 1
*Çıktı
Kalan maçlar
Olimpiakos - Herta
Benfica - Metalist
EreN
04.Aralık.2007, 07:22
Ya Erenim böyle stresli mactan sonra gelip formanin arka kisimindaki seyi sorman sence ne kadar mantikli,Allah askina bir düsün.Hayir maclarimizi izleyen birisin,her macta bu formalar böyle.(=
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benfica´nin sansi devam ediyor arkadaslar,adamlar havlu atmis degil.Umutlari var halen,Metalist karsisinda yatis yapmazlar yani ...
Bu maçta da strese giriyorsan sen ohoo.. Gruptan çıkmayı garantilemişsiniz daha ne olsun... Bir daha sormam böyle abuk sorular zaten;). Ayrıca Gs birinci metalist ikinci olacaktır. Benfica küçük takım değil yatış yapacak kadar. Ama berbat oynuyorlar metalist yenebilir onları.
fenerbahce_1907
04.Aralık.2007, 07:23
Beyler siz ne dediğinizin farkındamısınız ? Benfica neden Metallere maçı varsinki ? Benficanın iddasız olduğunu kim söyledi ? Benfica yenerse gruptan çıkar. E böyle bir şansları varken neden maçı satsınlar ?
Puan durumu şöyle
1-*GALATASARAY 9
2-*Metalist 7
3-Olimpiakos 3
4-Herta 2
6-Benfica 1
*Çıktı
Kalan maçlar
Olimpiakos - Herta
Benfica - Metalist
Benfica'nın en az 8 fark atması lazım,sen 8 fark olucagına inaniyor musun?
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:24
Sonucta çıktık....
Nedvedmania
04.Aralık.2007, 07:24
Benfica'nın en az 8 fark atması lazım,sen 8 fark olucagına inaniyor musun?
hmm avarajı düşünmemiştim hatta diğer maçın en fazla beraberlikle sonuçlanacağını düşünmemiştim :) olsun sonuçta gene bir umut var :) Benfica en azından taraftarını mutlu etmek için yenmeye oynayacaktır.
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 07:39
Mac baslamadan önce her spor sitelerinde muhtemel kadroda Meira-Topal ikilisinin ön liberoda olacagı; defansın da Emre- Servet olacagı yazılıyordu. Bu beni düşündürüyordu. Meira cok formsuz ve Barış gibi bir oyuncunun yedekte tutulmasını anlayamamıştım. İlk 11 i gördüm ve rahatladım. Ön libero Barıs - Mehmet; Defans da Servet - Meira idi.
Tribünlerde ezici üstünlüğümüz vardı. Hertha deplasmanda oynadı adeta. İlk 11 ler gelirken Lincoln'ün kaptanlık pazubandını görünce cok sasırdım. Macın ilk yarısı tamamen bizim üstünlüğümüz ile gecildi. Kacan pozisyonlar, müthiş paslasmalar, defansta yerinde mudaheleler. Hertha yarı sahasından cıkamıyordu. Golü bulmalıydık aslında bu baskılı oyun ile ama olmadıı.
2. yarı yine iyi baslamıştık aslında. İlk 5-10 dakika yine cok iyiydik. Rakip dengeyi yavas yavas kurdu. Oyunu dengeledi derken Kewell'ın ortasını eliyle kestiler ve penaltı kazandık. Baros yine cok soğukkanlı bir vuruşla top ve kaleciyi ters köşelere yatırdı. Öne gectik.
Bu dakikadan sonra rakip bastırmalıydı. Nitekim de bastırıyordu. Golü atmış olmanın rehaveti de üzerimize çöktü. Üst üste kornerler ile boğdular ama Santis ve defansın yerinde müdaheleleri golü engelledi. Daha sonra oyunu dengeledik ve ortasahada Barış, Topal ile toplar kaptık. Hızlı cıktık 3 e 2, 2 ye 1 pozisyonlar yakaladık ama yararlanamadık. Son dakikalarda bastırması gereken rakipti. Gol için her seyi denediler ama olmadı. Son 5-10 dakika üstündüler sadece. Genelde üstündük, hakettik ve hakettiğimizi aldık...
Macta gözüme carpan 4 oyuncu vardı. Lincoln, Barıs, Hakan ve Servet...
Lincoln: Maca kaptan çıktı. Ben cok sasırdım kaptan olmasına. Sabri yada Arda kaptan olur diyordum; fakat Lincoln olmuştu. O bize yine resital izletti. İlk yarıda cektigi 2 sut var ki Drobny müthiş çıkardı. Estetik hareketler; pardon basınımızın tabiri ile rakibi asagılayıcı, terbiyesizce hareketleri ile bize show izletti. Ortasahaya geldi top kaptı rakibi ataga kaldırdı. Tek eksigi goldü ve kaptanlığı da bekledigimden çok iyi yaptı, O'na cok yakıştı!
Barış: Valla bu cocuga ne söylenir bilemiyorum. Kaç cigerin var senin? Bir insan sahada basmadık yer bırakmaz mı ? Sen ki daha sakatlıktan yeni çıktın ve böyle oynuyorsun. Ne denilebilir ki. Kaptıgın toplar, rakibe basman. Verdigin cok sakin paslar, kuşkusuz seni macın adamı yaptı. İyi ki varsın, iyi ki geri döndün Barış Özbek! Özlemişiz seni!
Hakan: Hucum anlamında pek katkı yapmadı; fakat kestigi toplar, karsıladıgı akınlar ile macın iyilerindendi. Yine soğukkanlılığını, kesiciliğini konuşturdu.
Servet: Herkes diyordu burada yedek olsun diye. Metal macında yaptıgı hata sanki dünyanın sonuymuş gibi herkes sallıyordu servete. Bugun yine her hava topunu aldı. Bir pozisyon var ki; Sanctis boşa cıktı , Herthalı oyuncu topu kaleye yolladı o an gözlerimi kapadım, gol sandım ki gözlerimi bi actım orada biri var. Servet Cetin! Topu kesmiş, kornere yollamış ve belkide takımını ipten almıştı. Helal olsun Servet...
Bu 4 oyuncunun dışında Sanctis de gayet iyiydi. Sabri 3 sut attı ve 3 ü de göğü deldi. Hatta uA da bir abimiz güzel birsey dedi. Artık yörüngeye bir top yerlestirdik. Sabri bunu basardı. :icon_biggrin: Meira da Servet in yanında iyiydi. Kewell etkisiz gözükse de yine skora etki etti ve penaltıyı yaptırdı. Arda etkisizdi. Mehmet Topal da cok iyiydi. Barış kadar olmasada ortasahada yine bircok top kesti. Onu da cok özlemişiz. Hoşgeldin Örümcek Mehmet!
ve son olarak Berlin olimpiyatı Ali Sami Yene ceviren taraftarımıza helal olsun. Hepsinin agzına yüregine saglık...
Tesekkürler Galatasaray!
Tesekkürler ASLANLAR !
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 07:49
Sabrinin neden kaptan olamadagını 26.dk de anladım :zuhaha
Burak Duran
04.Aralık.2007, 07:49
Harika top oynadik. Keske her mac boyle oynayabilsek helal olsun cocuklara. Burda haksiz galibiyet diyenlere cevap bile vermicem komik bir durum cunku. Ayrica Lincoln'u attigi o calimlardan dolayi kiniyorum 40 metre cizgide top surulur mu ya da sol acikta oyle calim atilir mi rakibi rencide etmeye ne hakki var anlamiyorum!!!
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 08:03
Bu arada Baros'u atlamışım. O da gayet iyi oynadı. Her aldığı topta rakibin sert müdahelelerine maruz kaldı. Penaltıyı cok sakin gole cevirdi. İyi bir mac cıkardı.
El Comandante
04.Aralık.2007, 08:07
2.bir Berlin zaferine taniklik ettik bu macta.:)
70.000 kisilik Berlin Olimpiyat stadinda 40.000 Türk vardi,Galatasarayi macin basindan sonuna kadar harika desteklediler,macin sonlarinda klasik Auf Wiedersehen(güle güle) eksik olmadi tabi ki. (=
Mactan önce kadrolari görünce cok umutlandim,cünkü orta sahamiz da dinamik,pres yapan,cok kosan Baris-Mehmet Topal ikilisi vardi.Hakan Balta´nin da sakatligini atlatip ilk 11de olmasi iyice heyecanlandirdi beni.O kadrolari gördügümde anladim,bizim bu macta bir daha tarih yazacagimizi.
ilk 20 dakika kontrollü gecti oyun her 2 taraf adina da,Hertha Pantelic ile sansini yoklarken,biz Sabri ile tribünleri asmayi planliyorduk.=)
Sonra iste gercek futbolumuzu oynamaya basladik.Lincoln sazi eline aldi ve takimi sef gibi yönetti,bütün ataklari o yönetti,cok tehlikeli sutlar cekti,takimin cosmasinda bas etkenlerden birisiydi.
Belki ilk yarida golü bulabilirdik ama oynanan futbol,ortaya konulan futbol bizi daha da ümitlendirdi maci kazanacagimiz konusunda.Mutlaka golümüz gelecekti,öyle ya da böyle.Bu cok net bir sekilde belli oluyordu.
Nitekim 2.yariya tempolu basladik,Lincoln sovlarina devam etti,Kewell bu dakikalarda etkili göründü sol kanatta.Baris-Topal ikilisi orta sahaya inanilmaz dinamizm getirdiler,Hertha takimini kendi yari sahasina hapsoldu.Ve Baros´un golüyle öne gectik.Golü bulduktan sonra kontrollü futbolumuza devam etmemiz cok önemliydi,takim mücadeleyi bir an bile elden birakmadi.Hakan Balta,Servet,Baris,Mehmet Topal defansta cok kritik müdahalelerde bulundular,Sanctis cok tehlikeli sutlar cikardi.Macta zor anlar yasamamiza ragmen kazanmamiz cok iyi oldu.
Nitekim bugün maci kazanmamizda en büyük etkenlerden birisi cok iyi dayanisma,mücadele ve konsantrasyondu bana kalirsa.Kewell,Lincoln tecrübeleriyle hücumda takimi organize ettiler,cok sogukkanli davrandilar pozisyonlarda.Lincoln´e kaptanlik yaradi.
Servet haddini bilerek oynadigi zaman,ruhunu ortaya koydugu zaman inanilmaz isler basariyor,bu bilinen birsey zaten.Bugün de cok yerinde müdahalelerde bulundu,defansin en önemli parcasiydi.
Baris ve Mehmet Topal macin yildizlariydilar bana göre.Bu 2li defansa cok yardim ettikleri gibi,hücumda da iyi isler yaptilar,topu cok iyi ileri tasidilar,Lincoln bugün bu kadar etkili olduysa bu ikilinin payi büyüktür!
Lincoln bugün gercekten cok terbiyesizce oynadi,kardesim sen deplasmandasin,rakip takim maglup durumda,yakisiyor mu sana o hareketler ? Bak degerli(!) spor yazarlarindan laflar yiyeceksin yine,o sovlar yakisti mi ?
Coooook yakistiiiii ....
Artik Metalist-Benfica macini bekliyoruz,gruptan ciktik ama 1. ya da 2.olmamiz bu maca bagli.2.olsak bile bizim bu serüvenimiz devam edecektir bana kalirsa,Avrupa da baska bir ruhla oynuyoruz,cok iyi mücadele ediyoruz.Bu oyunu sürdürdügümüz takdirde yolumuza emin adimlarla ilerlemeye devam ederiz.
RaSenGan
04.Aralık.2007, 08:15
Çok iyi oynadık ve kazandık.Fazla söze gerek yok hakeden kazandı.Tebrik ediyorum takımımızı.Umarım grupta lider oluruz.
Bedlamite
04.Aralık.2007, 08:21
Galatasarayı tebrik ederim valla acıkcası bekledigimden daha iyi ve cesur bi futbol oynadı :) Lincoln ü begendim ben şahsen takımını fevkalade atağa kaldırdı GS nin 10 numarasının hakkını verdi :) Birde sahada hakem vardı ki evlere şenlik bence iki taraf adınada oyunun hakimiyetini kaybetti.. Sonuc olarak R. Carlos gibi benim hayalimde Gs ile kadıköyde final oynamak :)
Orce
04.Aralık.2007, 08:26
Yıne Muthıs Oynadık
Hertha Berlin Bızım Son Dakkalarda Gerı Cekılmemız Sayesınde Pozıyonlar Buldu Zorladı Bıraz
Onun Dısında 3 Pas Yapamadılar Doru Duzgun
Lincoln Harıkaydı Buqun Kaptanlıkta Ayrı Bı Hava Katmıstı
Ama Kendını Cok Cabuk Yere Bırakıyor Bazı Pozısyonlarda Sarı Kart Gordugu Pozısyondada Haken Doğru Karar Verdi
En Onemlı ve Kilit Adamımız Barış
Adam Yorulmak Tukenmek Bılmıyor Cokta Akıllıca Kullanıyor Kazandıgı/Ayağındakı Topu
Orta Sahamızda Onun Gıbı Bı Adam Daha Olsa Gecılmez Olur
Baros 30-35. Dakkadan Sonra Toparladı Baya İyi Toparladı Hatta Cok İyi Oynadı
Avrupa Kupalarında Bu Oyun Bu Istek Olursa Her Macta Cok Buyuk Isler Basarırız Kesınlıkle
İnşallah Bu Sekılde Devam Ederız Hep
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 09:14
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/08-09/hertha-gs-sonuc.gif
http://www.sporx.com/images/galeri/38/7071/B_ad6a62a76da632503f0443c85b948826.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/38/7071/B_569ba24d25b1650c6eac1127f456cef8.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/38/7071/B_e24af84bff88123457f0a9b222f4d2a8.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/38/7071/B_b6cd600d4eb0b68905afa06ec491207a.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_as_lincoln.jpg
03Gs1905
04.Aralık.2007, 09:26
Galatasaray'dan başka hiçbir takımın bu sene V yaka diye tabir edilen bir şekilde Adidas tarafından üretilmiş forması yok.V yaka şeklinin sağlanabilmesi için yakanın arka kısmının biraz daha yukarda kalmasını sağlamak için kullanılan bir parça bana göre. :)
Defo değil orjinal formalarda da var aynı parça.:icon_biggrin:
Alicanfmfan
04.Aralık.2007, 09:39
Bu Volkan yaman bayaa kiloluymus ha :D
uaemrah
04.Aralık.2007, 09:41
Meco nasıl matematigin var ! 4-0 galibiyet yeter Benficaya :) 4 fark olunca Metalden 4 silindigi gibi; Benficaya da 4 ekleniyor :icon_smile:
isterse metalisten -15 silinsin! benficanin rakibi metalist değil...artık benfica atarsa sadece kendi için ve tek umudu için atacak ki 15-0 yense bile olimpiyakos kazandığı sürece benfica nal toplar...ancak ve ancak olimpiyakos maçı berabere biterse benficanin farkli yenmesine bakilacak....ama 1-0 yada 25-* bilemem ama benfica evinda prestij için o maçı alır...
puskas
04.Aralık.2007, 17:21
Tebrikler cimbomum.Takimda öyle biri vardiki iyiki sahalara döndü.heryere ucuyor,daliyor,top kapiyor.Helal sana be Bariş.diğer en iyi oyuncumuz ise kuşkusuz kaptan lincoln idi.Diğerleri de takim olarak cok iyilerdi,yardmlaşma superdi.tebrikler GaLaTaSaRaY.
Ilhan
04.Aralık.2007, 17:43
Maç kadrosunu görünce Galatasaray'ın yine maça iyi başlayacağını tahmin etmiştim. Galatasaray'ın kadrosu çok iyi. Hemen her pozisyonda direkt oynayabilecek ikişer oyuncuları var. Örnek olarak orta sahanın ortasını verebiliriz. Ayhan, Barış, Mehmet Topal, Meira ve sakatlıktan kurtulabilirse Linderoth o bölgede oynayabiliyor. Bu iki 5 oyuncudan herhangi ikisi diğer iki büyük takımda olsa, en iyi orta saha bizde demekten asla çekinmez o takımın taraftarları.
Galatasaray'ın en büyük sorunu, Skibbe'nin ısrar ettiği anlayış. Galatasaray çok iyi pas yapıyor, burası bir gerçek. Topu ileri taşıyabilecek yetenekli oyuncuları da mevcut. Ancak Galatasaray topu ileri taşımada değil, tutmada sorun yaşıyor. Baros bugün forvette yine çok yalnız kaldı. Dizilişte yanında gözüken Lincoln çoğu kez ön libero mevkiisine gelip top aldı, dağıttı. Lincoln bir forvet değil. Serbest bir oyuncu.
Kadroda Kewell, Lincoln ve Arda'dan biri fazla. Bu üçünden ikisi oynamalı ve forvet sayısı ikiye çıkmalıdır diye düşünüyorum. Barış, oynarsa Ayhan zaten hücuma muazzam katkı yapan oyuncular. Bu şekilde de Galatasaray iyi pas yapacaktır, hücuma top taşıyacaktır, aynı zamanda ileride top da tutabilecek, daha çok gol pozisyonuna da girebilecektir. Pozisyonlar sadece uzaktan şutlardan ibaret olmayacaktır.
Galatasaray'ın kadrosu UEFA'da final oynamayı hakeden bir kadro.
Arda dün özellikle 70'ten sonra çok yoruldu. Sahada yürüdü adeta. Zaten yakın zamanda rahatsızlık geçirmiş birini bu kadar sahada tutmak yanlış. Aydın'ı sokmalıydı Skibbe, bilmiyorum kadroda var mıydı, varsa 60'da Arda'nın yerine girmeliydi Aydın.
Barış, Galatasaray'ın son yıllardaki en büyük transfer başarılarından biri olarak gördüğüm yetenekli futbolcu, dün de harikaydı bence. Sert oyunuyla, defansif müdahelelerdeki başarısıyla, top kesmeleriyle, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahanın en iyisiydi. Almanya Milli takımını seçme kararından döndürülecebilecekse, döndürülmelidir diye düşünüyorum. Milli takımda böyle oyunculara ihtiyacı var Terim'in.
Berlin'de Pantelic'in topsuz alan becerisi çok hoşuma gitti. Defanstaki boşluklara çok iyi giriyor, çok çabuk yer değiştirebiliyor. Ancak Voronin çok statik kaldığından dolayı Servet ve Meira karşısında etkisiz kaldılar.
Servet'e sanırım bir uyarı gelmiş. Aldığı bütün topları Meira'ya verdi. Enerjisini sadece savunmayı düşünerek harcadığı için de çok etkili oldu. Kafa vuruşlarında topa katettirdiği mesafeler muazzamdı.
Trabzonspor
04.Aralık.2007, 18:07
galatasarayı tebrık ederım güzel galibiyet.Arda yine çok yorgun geld bana sakatlandı çıktı bişe olcak bu çocuğa diye korkuyorum ya mlli servet bıyerde :D
Emurafu
04.Aralık.2007, 18:24
Avrupada kimse kimseye maç hediye etmez..(iddiası kalmasada:))Bordeaux da panionios'a satacaktı..Ne oldu adamlar çıkıp çatır çatır oynadılar..Buyüzden benfica maçından umutluyum:)
King_Theoden
04.Aralık.2007, 18:35
Dünde yazmıştım biz kendi kendimize oynar gibiyiz ya oynayıp kazanıyoruz yada oynamayıp kaybediyoruz. Akşamda motive olduk oynadık ve kazandık. De sancisin boşa çıktığı ve Servetin direk dibinde karşıladığı pozisyonda yüreğim ağzıma geldi. Akşam servet çok iyi toplar kesti Lincoln ile iyi çıktık ve kendi sahamızda iyi pozisyon alıp rahat oynamalarına müsade etmedik 1-2 pozisyon hariç kontraya çıkma fırsatıda vermedik. Güzel bir galibiyet, sahamızdaki maçı alamayıp işin matematiğine kendimizi mahkum etmemiz üzücü. Kuralar çekildiğinde fikstür avantajı var kolay maçları içerde zorları dışarda oynayacağız dedik ama sanki bize zor gözükenler daha kolay oldu :D
Ben 3. lük 2. likten daha iyi ŞL den gelen takımlarla oynamak kötü diyenlere Gruplara göz atmalarını öneririm. ŞL den Man. City, Milan, Sevilla ayarında kaç takım gelebilirki?
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 19:26
isterse metalisten -15 silinsin! benficanin rakibi metalist değil...artık benfica atarsa sadece kendi için ve tek umudu için atacak ki 15-0 yense bile olimpiyakos kazandığı sürece benfica nal toplar...ancak ve ancak olimpiyakos maçı berabere biterse benficanin farkli yenmesine bakilacak....ama 1-0 yada 25-* bilemem ama benfica evinda prestij için o maçı alır...
Haklısın. Bende ne diye Metal ile Benficayı kıyaslıyorsam :icon_biggrin: Benficanın derdi Oli ile ve 8 atması lazım :zuhaha Tabi Oli-Hertha da 0 bitmeli (:
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_974827fde5a06cc597c44e91573170b4.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_21126aed4772c5f4e6a5ed08a98846b2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_f42d20af7a0f3cd38f22ba56e02eca79.jpg
Kalp atacak AGA ! :zuhaha
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_0dcdf12a0fd95e74c7dec8dbcf37a7f6.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_3c0079342e345bf68474ee48afe520fc.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_1243a30f5f9678286ba435d6760e2c93.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_49f79f60566a318ff3a3679c569f405c.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_5d7973e19498455c43c6823b45a51ddc.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_432c4cbb9ba29465091ba1fe3fc785f3.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_01e1db68abe54ba36fa6ee6763b63a29.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_98e415c9f1c8e43a86e021e91af8d4ae.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_ac0b4ba101ba7a7f9cc62af1222854b2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_96a569d972f9b4f2e1cdecfada994af0.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_b8819b6d65593f4ee3bc5c66a7243e7f.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_96712a573195000b6aba3647f8a9ebbb.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_7a4e796d8c7100cdb1e6748437943115.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_acb8254dd7046479af1f71e997bc3a10.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_9fed14daa49d395edd3f89a995de48dc.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_da6edc9dd851698c6f87acf7d1734b2b.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/6/496/B_5f7ef714fc8cb16cfa0507635a28294f.jpg
eXcitinG
04.Aralık.2007, 19:35
AbartıLacak bir oLay değiL. GaLatasaray BerLin den 5 gömLek daha büyük ve iyi bir takım. Bu gaLibiyet normaL ve sıradan bir gaLibiyettir bence. Eğer puan veya puanLar kaybetseydi o zaman aksi bir durum oLmuş oLurdur.
TebirkLer GaLatasaray.
cureshot
04.Aralık.2007, 19:51
Sıradan yenilgiler bile abartılırken böylesine güzel bir oyunla elde edilmiş bir galibiyeti küçük görmek de yanlış. Şu andaki Nonda ve Ümit'tense Kewell'ı tercih ederim ama çift forvet oynamamız gerekiyor bence de. Lincoln'ün arkasına Barış-Ayhan-Arda-Topal dörtlüsünden üçünü koyarsak pekala da olur. Ama dediğim gibi Nonda böyle oynayacaksa tek forvet oynamak daha iyi. Baros en azından gol atıyor.
Trabzonspor
04.Aralık.2007, 20:08
61.dk da güzel goruntuler oldu ts traftarları ordada şovunu yaptı :D trtde soylemıslerdı sanırım
PesimiSTyLa
04.Aralık.2007, 20:30
bSJaiU3Fd_Q
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/73e30e693f23c2d3bc6651530d57ee6e04ee33672ce4fcd2b5 ed5d0bce14f08ab436403cff585617028
deniz.91
04.Aralık.2007, 20:42
Galatasarayı tebrik ederim dün gerçekten iyi bir mücadele verdiler.Özellikle baros lincoln ve servet çok iyiydi.Maçı hakkıyla aldı kanımca
extensor
04.Aralık.2007, 21:48
Keşke Servet'i 2-3 dinlendirseydik te. Simuniç bize 2-3 kafa golü atsaydı yenilseydik ne güzel olurdu dimi.
fmsmyrna
04.Aralık.2007, 21:59
Tebrikler Galatasaray Lincoln'u bu sene izlemek keyif veriyor.
RaSenGan
04.Aralık.2007, 22:14
Keşke Servet'i 2-3 dinlendirseydik te. Simuniç bize 2-3 kafa golü atsaydı yenilseydik ne güzel olurdu dimi.
+ Servet çizgide ayağını koymasaydı Kacar o golü atsaydı (:
anilton
04.Aralık.2007, 22:37
Servet'in nesini tartışıyoruz hala.Bu ülkede Servet tartışılacaksa vay diğer stoperlerin haline...
extensor
04.Aralık.2007, 22:40
[B]Galatasaray topu ileri taşımada değil, tutmada sorun yaşıyor.
İlerde top tutabilecek nitelikte oyuncusuda var Galatasaray'ın. Örnek Ümit'le Nonda o tarz adamlar. Ancak onlarda çok ağır kalıyor. Sanırım bu sistem için yaratılmış en baba adam Mehmet Yıldız.
ama söylediğinde haklısın İlhancım.
Redrum
05.Aralık.2007, 01:50
Bildiğin haksız yenildi işte eraycım. Lamı cimi yok bu işin. Adamlar koskoca 10 dakika boyunca baskı yaptı atak yaptı şut bile çekti. Sen daha neyin hakkından bahsediyorsun. Dile kolay 10 dakika top oynadı adamlar!!! (::):D
Abi adamların bildiğin penaltısı verilmedi işte. Buz gibi penaltıydı. Neyse yendik, mutluyum fakat umutlu değilim fazla.
EreN
05.Aralık.2007, 02:01
Abi adamların bildiğin penaltısı verilmedi işte. Buz gibi penaltıydı. Neyse yendik, mutluyum fakat umutlu değilim fazla.
Orası muhakkak 1 net, diğeri tartışılacak penaltı pozisyonları var. Ama bu sonucu değiştirse bile Gs'nin Berlinden iyi oynadığı gerçeğini değiştirmezdi.
Redrum
05.Aralık.2007, 02:05
Orası muhakkak 1 net, diğeri tartışılacak penaltı pozisyonları var. Ama bu sonucu değiştirse bile Gs'nin Berlinden iyi oynadığı gerçeğini değiştirmezdi.
İyi oynadı ama iyi oynamak da bazen yetmiyor. Biz bir penaltı kazanamasaydık golü bulamayacaktık belki de(ki penaltımız da yoruma açık bi pozisyon, yüzünü koruduğu şeklinde de yorumlanabilir). Ayrıca aynısı bize olsaydı böyle tepki vermezdik. Onun için bana karşı alaycı konuşan arkadaşları da kınıyorum.
PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 02:17
Valla biraz rakip taraftar forumlarına baktım bazısı hakeme sallamış, baya üzgünler. İçinde biraz objektiflik olan da dünkü oyunumuzu imrenerek izlemiş ve sende bir Galatasaraylı olarak böyle düşünüyorsan sana diyecek söz bulamıyorum :) 2 deplasman macı oynadık; 2 sini de ezici bir sekilde kazandık. Hani bir laf var: Bazıları bunu komik bulsana "Galatasaray gibi oynamak" diye onu oynadık biz bu 2 macta. Metal macını da gayet lakayitce kaybettik. O yüzden rakibi ciddiye aldıgımızda canlarını cok yakıyoruz bu da su götürmez bir gercek...
Redrum
05.Aralık.2007, 02:25
Valla biraz rakip taraftar forumlarına baktım bazısı hakeme sallamış, baya üzgünler. İçinde biraz objektiflik olan da dünkü oyunumuzu imrenerek izlemiş ve sende bir Galatasaraylı olarak böyle düşünüyorsan sana diyecek söz bulamıyorum :) 2 deplasman macı oynadık; 2 sini de ezici bir sekilde kazandık. Hani bir laf var: Bazıları bunu komik bulsana "Galatasaray gibi oynamak" diye onu oynadık biz bu 2 macta. Metal macını da gayet lakayitce kaybettik. O yüzden rakibi ciddiye aldıgımızda canlarını cok yakıyoruz bu da su götürmez bir gercek...
Bana kalırsa bir Galatasaraylı'nın ezdiğimizi düşünmesi çok normal, olağan, doğaldır ama bir o kadar da subjektiftir. Bence bana diyecek söz bulamaman da normal çünkü alışmışsınız Galatasaray taraftarı Galatasaray'ın iyi oynadığını düşünür diye. Yine de iyi mücadele etmemize rağmen umutlu değilim. Gol bölgelerinde çok etkisiziz. Nonda'dan ümidi kestim artık, Ümit Karan bir iyileşse, form tutsa da çift forvet oynasak diye hayal ediyorum.
Onurap
05.Aralık.2007, 02:45
Bana kalırsa bir Galatasaraylı'nın ezdiğimizi düşünmesi çok normal, olağan, doğaldır ama bir o kadar da subjektiftir. Bence bana diyecek söz bulamaman da normal çünkü alışmışsınız Galatasaray taraftarı Galatasaray'ın iyi oynadığını düşünür diye. Yine de iyi mücadele etmemize rağmen umutlu değilim. Gol bölgelerinde çok etkisiziz. Nonda'dan ümidi kestim artık, Ümit Karan bir iyileşse, form tutsa da çift forvet oynasak diye hayal ediyorum.
Bence senin yaptığın objektif durum değil aşırı derecede kötümserlik(en kibar söyleyişiyle:D)
Çift forvette takımın işleyişini bozarız..
Redrum
05.Aralık.2007, 02:57
Bence senin yaptığın objektif durum değil aşırı derecede kötümserlik(en kibar söyleyişiyle:D)
Çift forvette takımın işleyişini bozarız..
İnşallah dediğiniz gibidir, bir penaltı golüyle zar zor yenmemize rağmen süperizdir, harikayızdır, mükemmelizdir. İnşallah bu mükemelliğimizi her maçta koruruz. Daha fazla da uzatmak istemiyorum. Amin.
PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 03:35
Yahu nasıl bir penaltı golü :s İlk yarıda hapsettik rakibi sahasına. Hangi takım deplasmanda rakibini bu kadar boğmuş ? Bu kadar da pesimistlik iyi degil. Bu oyunla 2. yarı golü atamayıp golü yeseydik yemin ediyorum buraya gelip takımı kutlayacaktım. yenileceksek de böyle yenilelim.
Alicanfmfan
05.Aralık.2007, 07:49
Penaltı olmasada golü atardık biz üstelik Ü.Karan ı bir daha ilk 18 de bile görmek istemiyorum
PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 07:58
Alican Servet'i de görmek istemiyordun :) Ne oldu ?
extensor
05.Aralık.2007, 09:30
Penaltı olmasada golü atardık biz üstelik Ü.Karan ı bir daha ilk 18 de bile görmek istemiyorum
Zaten bizim özelliğimiz bu. SABIRSIZIZ. Sadece sen değil. Senin gibi genç taraftarlar, basın, yöneticiler vs.
Çok iyi hatırlıyorum geldiği sezonun devre arası gönderiliyordu Hagi senin gibiler yüzünden :)
Daha ilk maçında bir penaltı dan bir frikikten iki gol atmıştı 2-1 almıştık maçı. Maç yağmurluydu. Penaltıyı atarken yere düşmüştü. Yinede gol olmuştu. Maçtan sonra basın... Daha ayakta duramıyor baston kullansın demişti.
Turgay Şeren yorumcuydu. Oda bundan bişey olmaz demişti.
Bir maçta adam yargılanmaz hala öğrenemediniz dank etmedi gitti.
Aydin
05.Aralık.2007, 09:37
aldığımız sonuç değil de beni bu maçta en mutlu eden şey sabri varken lincoln'ün sahaya kaptan çıkmasıydı. gerçi lincoln veya diğerleri farketmez. 3 kaptan yokken sabriye veriyorlardı kaptanlığı. ben de maçı kapatıp o sırada teletabileri falan izlemeye başlıyordum. iyi oldu gerekli mesajı almıştır artık yazacam ama onun hiçbir mesajı alacağını zannetmiyorum.
extensor
05.Aralık.2007, 09:39
aldığımız sonuç değil de beni bu maçta en mutlu eden şey sabri varken lincoln'ün sahaya kaptan çıkmasıydı. gerçi lincoln veya diğerleri farketmez. 3 kaptan yokken sabriye veriyorlardı kaptanlığı. ben de maçı kapatıp o sırada teletabileri falan izlemeye başlıyordum. iyi oldu gerekli mesajı almıştır artık yazacam ama onun hiçbir mesajı alacağını zannetmiyorum.
tabi aynı derecede düşündürücü olanda neden bir Servet varken, veya Meira varken Lincoln taktı o pazubandı?
PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 09:41
tabi aynı derecede düşündürücü olanda neden bir Servet varken, veya Meira varken Lincoln taktı o pazubandı?
Kapak diyecegim olmayacak :icon_smile:
Erdoğan Arıca diyelim ve Lincoln'e destek , gaz, iteleme artık adını sen koy :D
Aydin
05.Aralık.2007, 09:45
Aslında servet konusunda haklısın. bu takımda 3 kaptan yokken kaptanlığı hakeden bir tek o var. Meira ise liderlik vasfı ne kadar yüksek olursa olsun kaptanlığı alamaz kolay kolay. barcelonanın kaptanı popescu anca son senesinde kaptan olabildi.
Ben de lincoln'e destek olabilir diye düşünüyorum bu kararı. ama inşallah değildir de sabriye kapak olmuştur.
PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 09:51
Kapak derken sabriyi kastedmemiştim ben :p
Servet bu takımda kaptanlığı asla alamaz. Tamam takımın en önemli isimlerinden. Yeri gelir Arda kesilir Servet kesilmez. Ona da eyvallah. Mücadele eder herseyi yapar ama yine de kaptanlığı alamaz.
Neden alamaz? Bir Servet düşünün Kadıkoy deplasmanı ve oraya gelen 2000 kişilik taraftar tüm futbolcuları tek tek tribüne cagırıyor. Serveeet Serveet diye bagırıyorlar ama Servet oralı degil. Duymuyo desek; Arda, Sabri uyarıyor. Yine gitmiyor. ki bunu daha önce de yapmış. Sabıkalı. Yani oraya kadar nice eziyetlerle gelmiş taraftarın önüne gidip, 2 alkış tutmuyorsan bu takımda kaptanlığı da yapamazsın. Servet in oyunu mükemmeldir, harika mücadele eder; ama mücadele her zaman kaptanlığı getirmez. O yüzden o pazubandı takamaz Servet...
Macta ben Sabri takar diyordum olmazsa Arda takar diyordum ama Lincoln taktı. Sahadaki yabancıların en kıdemlisiydi ve gelişen bazı olaylar buna etken olmuştur muhtemelen...
Ilhan
05.Aralık.2007, 17:43
Kaptanlık bugün liderlik vasfından öte takımı yönlendirme becerisine de bakıyor. O yüzden zeki oyuncuları kaptan olarak seçmek en mantıklısı ki Lincoln de bu örneğe uyuyor. Terry nasıl kaptan oluyor derseniz, dünyanın en zeki defans oyuncusu olduğundan derim. Ki Lincoln tipinde bir oyuncuyu da kaptan yaparsanız daha çok sorumluluk alır, tıpkı Delgado örneğinde olduğu gibi.
Alicanfmfan
06.Aralık.2007, 03:43
Hala öyle düşünüyorum Servet mükemmel oynasa bile servet G.Saray da bir meira yada bir emre den daha iyi degil ,dengesiz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten bizim özelliğimiz bu. SABIRSIZIZ. Sadece sen değil. Senin gibi genç taraftarlar, basın, yöneticiler vs.
Çok iyi hatırlıyorum geldiği sezonun devre arası gönderiliyordu Hagi senin gibiler yüzünden :)
Daha ilk maçında bir penaltı dan bir frikikten iki gol atmıştı 2-1 almıştık maçı. Maç yağmurluydu. Penaltıyı atarken yere düşmüştü. Yinede gol olmuştu. Maçtan sonra basın... Daha ayakta duramıyor baston kullansın demişti.
Turgay Şeren yorumcuydu. Oda bundan bişey olmaz demişti.
Bir maçta adam yargılanmaz hala öğrenemediniz dank etmedi gitti.
Bende bir maçta yadırgamıyorum ki Ümit i izliyorsundur ne kadar egoist .Kontrolden aciz,