Log in

View Full Version : GSGM Başkanı Mehmet Atalay istifa etti!

GeNç KaRTaL
02.Aralık.2007, 02:26
Mehmet Atalay istifa etti!
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, görevinden istifa etti. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, görevden ayrılmak isteyen Mehmet Atalay'ın istifasını kabul etti.

Bakan Murat Başesgioğlu, Atalay'dan boşalan göreve Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül'ü vekaleten atadı.

"ŞURA BENİM JUBİLEMDİ"

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden istifa eden Mehmet Atalay söylendiği gibi Trabzon'dan belediye başkan adaylığının söz konusu olmadığını söyledi.

Bundan bir yıl önce bir kurumda 5 yıldan fazla kalmanın doğru olmadığını her fırsatta dile getirdiğini belirten Atalay "Daha önce de söylediğim gibi, Şura benim jübilemdi. Bu sabah izne ayrıldım ancak sayın bakan ile görüştükten sonra, bu iznin de anlamsız olduğunu ve bir an önce istifa etmem gerektiğini belirtim. O da anlayışla kabul etti. Ancak bu istifamın kesinlikle belediye başkanlığı ile ilgisi yok, böyle bir şey sözkonusu olamaz" dedi.

Kaynak : DHA ve AA

El Comandante
02.Aralık.2007, 02:38
iyi yapmis,olimpiyatlardaki basarisizligimizdan sonra görevde kalmasi dogru olmazdi.Zaten nasil o mevkiye geldigi de ortada.

Addolorato
02.Aralık.2007, 02:40
Baran Abi Sanma Ki Başarısızlıklarını Kabul Edip İstifa Etti Belediye Başkanlığına Aday Olmak İçin Bıraktı Görevini.

GodfatheR
02.Aralık.2007, 02:44
Baran Abi Sanma Ki Başarısızlıklarını Kabul Edip İstifa Etti Belediye Başkanlığına Aday Olmak İçin Bıraktı Görevini.

Aynen aynen nerde onlarda o gurur.Başarısızlıktan sonra ellerini çeksinler.