View Full Version : Sizce BJK'nin İlacı Kim Olur?(Gerçek Hayatta)
Bence Sissoko olur.Liverpool'a 8 milyon £ transfer etti.Benfica maçında sakatlandıktan sonra bekleneni veremedi.Beşiktaş Sissoko'yu 6 milyon £ gibi ucuz bir fiyata alabilir.Bide 2 forvet alınması lazım.Bence siyahi 2 forvet gerekli çünkü fizik olarak çok güçlüler. Not:Başka bir siteden ulaştığım bilgilere göre Tigana M.Sissoko'yla anlaşmış.Forvet olarak Piquoenne ile Kalou ile anlaşmış.Doğru olabilir.Çünkü:Carew'i almadan 3 ay öncede BJK'nin alacağını yazmıştı.O siteyi yazmıyorum çünkü reklam yapmak istemiyorum.;;)
Selman Ozturk
20.Mart.2006, 17:44
Konu Football Manager ile alakalı olmadığı için Futbol Genel bölümümüze taşıyorum...Ayrıca bir Galatasaray'lı olarak Beşiktaş'ın en büyük ilacı olarak gençlerini görüyorum...Gökhan Güleç-Mehmet Sedef-Rıza vs.vs. Ama illa ki yabancı biri olacaksa Tigana'nın devre arasında almaya çok yaklaştığı Louis Saha'dır.Ayrıca orta sahada Kleberson'un acilen toparlanması gerek.Defansın sağında da %100 defans olan biri oynamalı.Orta sahadan bozma oyunculardan defans olmuyor ne yazık ki (Ali Tandoğan-Ali Güneş...Bir örnek de Galatasaray'daki Cihan) Defansın ortasında Toraman-Zan ikilisi bozulmamalı.Zira ikisi de çok kaliteli oyuncular.
TüMeR_yAğıZ
20.Mart.2006, 17:45
beşiktaşın şu aşamada iki forvet ile anlaşacağını sanmıyorum.bence gökhanın yanına bir tane hava hakimiyeti yüksek ve mücadeleci bir forvet almalılar.sissoko konusunda ise 6 milyon £ ucuz bi rakam değil bence :)
bu yaklaşık onbir milyon dolar ediyor ve ondan çok daha kaliteli kendini kanıtlamış genç ortasaha oyuncularından alınabilir.
imperius
20.Mart.2006, 19:48
saha man utd yı bırakıp bjk ye gelmez bence..bjk ye defansın ortasına orta sahada klebersonun yanına bı de forvete yabancı gerekıyo..1-2 yerlı 2-3 yabancı alınmalı bnce fzla transferler uyum asamasını arttırır..
Jesus_FB
20.Mart.2006, 20:01
beşiktaşın ilacı zaten şu an takımın başında Jean Tigana
Laz_Asker_61
20.Mart.2006, 20:03
ne saha ne de sisokko nun geleceklerini zannetmiyorum
beşiktaşın ilacı özüne dönmesi ve gençlere ağırlık vermesi olur
TüMeR_yAğıZ
20.Mart.2006, 20:22
saha man utd yı bırakıp bjk ye gelmez bence..bjk ye defansın ortasına orta sahada klebersonun yanına bı de forvete yabancı gerekıyo..1-2 yerlı 2-3 yabancı alınmalı bnce fzla transferler uyum asamasını arttırır..
van nistelrooy manchester ile kontrat yenilerse büyük ihtimal ile Tigana'nın Fulham'da birlikte çalıştığı Louis Saha seneye Beşiktaş forması giyecektir.Kendini yeniden ispatlamak için kiralıkta olsa Beşiktaş'a gelir.Bu konuda kartala en çok yardımı dokunacak kişiler ise Jean Tigana ve Nicolas Anelka'dır.
Selman Ozturk
20.Mart.2006, 20:31
Saha'nın Beşiktaş'a kiralık olarak geleceği yüksek bir ihtimaldir.
Sir DEATH
20.Mart.2006, 20:31
...doğru hamleleri yapabilecek kişilerin sorumluluk almasıdır.(bence)
koray_capello
20.Mart.2006, 20:54
öncelikle bir arkadaşın da belirttiği gibi bizim ilacımız tiganadır.bu adama güveniyorum getireceği oyuncularında bizi çok faydalı olacağına inanıyorum.ama arkadaşın dediği gibi sissoko, kalou, piquonenne yi alabileceğini hiç mi hiç sanmıyorum.bu oyuncuların 1 tanesini bile alsak büyük transfer sayarım ben ama 3 ü birden imkansız.25-30 milyon dolara mal olur ayrıca hepsi bjk ye gelmekte istemeyebilir.belki tigana ikna edebilir ama benitezin valencia dan getirdiği sissoko yu bırakacağını sanmıyorum
Jesus_FB
20.Mart.2006, 21:28
sissoko daha çok genç liverpool bırakmaz bence bıraksada avrupadaki diğer büyük klüpler sıraya girerler Saha'yı izlemek güzel olur işallah gelir
koray_capello
20.Mart.2006, 21:34
hee saha dediğin iyi oldu onun hakkında da birşeyler söyliyecektim unutmuşum.inşaallah o futbol fakiri beşiktaş a gelmez.tigana nında onu alacağına inanmak bile isteimyorum.biz youla dan bezmişken birde onu görmeyelim.youla nın aynısı işte biraz daha yeteneklisi.bize öyle adam lazım değil..
Jesus_FB
20.Mart.2006, 21:38
hee saha dediğin iyi oldu onun hakkında da birşeyler söyliyecektim unutmuşum.inşaallah o futbol fakiri beşiktaş a gelmez.tigana nında onu alacağına inanmak bile isteimyorum.biz youla dan bezmişken birde onu görmeyelim.youla nın aynısı işte biraz daha yeteneklisi.bize öyle adam lazım değil..
peki kim gelsin beşiktaşa bi reçete sun bizlere :)
koray_capello
20.Mart.2006, 21:42
estağfirullah o bize düşmezde saha tarzı bir adamdansa uzun boylu bir santraforun bu naçizane futbol bilgimle beşiktaşa daha yararlı olacağını düşünüyorum..
çokmu alçakgönüllü konuştum:D
Jesus_FB
20.Mart.2006, 21:44
aslında gökhan güleçin yanına carew tarzı bir adam cuk oturur takıma
koray_capello
20.Mart.2006, 21:57
aynen dediğin gibi işte..
Frank_Castle
20.Mart.2006, 22:01
ilhan mansız ..
sakatta olsa topalda olsa iş yapar.
francesco10
20.Mart.2006, 22:19
beşiktaşın ilacı zaten şu an takımın başında Jean Tigana
çok doğru bi tespit, 2 sene daha bizde allaha şükür tigana :)
carew keçke hiç satılmasaydı ama keşkelerle olmuo , saha gelmesin bence de, gökhanın yanına hava hakimiyeti olan top saklayabilen bi adam lasım
sissoko gelse , iananılmaz olur gerçekten, ortasaha top kaptrcak endişesiyle maç izlemekten kurtulurz en azından ama gelmesi zor hem çok para 6mil pound
bide ilhan ın futbol hayatı bizden ilk gittiğinde bitmişti ki adamın kronik sakatlığı war, samsundayken daha bilinen bişidi
koray_capello
20.Mart.2006, 22:27
evet sissoko nun gelmesi imkansız denecek kadar düşük bir ihtimal ama gelse manyak olur.ben hep sissoko yu bjk de hayal etmişimdir.budan yıllar önce pascal daha gelmeden çoğu kimse tanımazken bende tanımıyordum lens maçının özetlerini izlerken bir tv de pascal 2 gol atmıştı ve şu adam keşke bizde olsa demiştim ve gelmişti.eğer sissoko da gelirse mucize olur.
beşiktaşın asıl reçetesi iyi bir psikiyatr bence..bu takım kurulduğunda kesin kafaya oynar denen bi takımdı ama sonuç malum..tigana teknik açıdan olmasa da gençlere verdiği önemle beğendiğim bi teknik adam..artı fransız ekolü hala geçerli bir ekol dünya üzerinde..transferde tiganın vatandaşlarına yada kendine yakın isimlere yönelecei kesin(malum fullham'daki transferlerden aldığı komisyonlardan dolayı mahkemelikti) asıl dikkat edilmesi gereken bence bu...ve fransızın,beşiktaşın çalıştıracağı son takımı olacağını açıklaması da ayrı bir handikap..sözün özü beşiktaşa dünya çapında bi transfer (ismi ve mevkii öneml değil çünki hermen her mevkide adama ihtiyaç var) ve çok iyi bir psikolog lazım..benim reçtem bu..bu pisikolog kim derseniz isim belli : sinan engin yada o tarz bi isim..
francesco10
20.Mart.2006, 22:49
sinan engin önce millete laf atmayı bıraksn yola gelsn , çok değişti bjk yi bıraktıktan sonra
bende sewerdm onu ama zamanında artk iice gözümden düştü, bida bu klüpten içeri girmesn, programlarda saçma sapan yorumlar yapmasn , kendi psikolojisine dikkat etsin kafiii
koray_capello
20.Mart.2006, 23:20
sinan engin mi?
arkadaşım dediklerine sonuna kadar katılıyorum yalnız sinan engin hariç..
sinan engin beşiktaşın bu hale gelmesinin en büyük sebebidir.siz onun beşiktaşlı göründüğüne bakmayın..
Laz_Asker_61
20.Mart.2006, 23:21
abi carew deyipte yaramızı deşmeyin
TüMeR_yAğıZ
20.Mart.2006, 23:26
walla ya deşmeyin yaramızı.çocuğumun adını carewcan koymayı düşünüyordum ama o gitti :(
Jesus_FB
20.Mart.2006, 23:26
ilk defa gördüm sinan engin sevmeyen beşiktaşlıları ve çok sevindim ben ilk günden beri sevmiorum bu adamı :D
Laz_Asker_61
20.Mart.2006, 23:29
sende gönlümüzde taht kuran noumacan koy be abi
Jesus_FB
20.Mart.2006, 23:31
benim köpeğimin adı JAY JAY dı :D:D:D
FeYYaz1989
20.Mart.2006, 23:32
abi carew deyipte yaramızı deşmeyin
Gelen gideni aratıyor(Ailton-Youla).Ah yönetim ah...
Birde şu Sissoko lafları geçiyor ama artık o bir hayal.Onun yerine araştırıp yeni Sissoko'ları bulmalıyız bence.Henüz parlamamış ama parlamak üzere olan yıldızları bulmalıyız bence.L.Saha gelirse belki J.Tigana sayesinde iş yapabilir.
Ben daha çok gençlere şans verilmesini istiyorum.En azından sahada para için değil forma için mücadele ediyorlar.Bu arada Rıza Şen diye bir bir çocuk var.Koşuyor,mücadele ediyor.Bence ona daha fazla şans verilmesi lazım.
TüMeR_yAğıZ
20.Mart.2006, 23:33
sende gönlümüzde taht kuran noumacan koy be abi
yok ya sonra çocuğumun eli şortu çıkmaz,para yetiştiremem :D
ridvanu
20.Mart.2006, 23:48
Tiganaya çok güveniyorum
saha yı istiyorsa bi bildii vardır
Saha BJK forması giyerse sevinirim
bence beşiktaşın ilacı
Transfer şampiyonu olmak için transfer yapmaktan vazgeçmek
ve özellikle üstüne basa basa söylüyorum
Türk liginden yabancı transfer etmeyi kafasından çıkarmasıdır.
arkadaşlar..sinan engin sadece bir misaldir..bu işi şimdiye kadar en iyi yapan kişidir..beşiktaşıma neler ettiğini sizler kadar bedne biliyorum(lucescu'nun altını oyması mesela)..ama tüm bu eksilerinin yanında artılarıda var..zaten sinan engin bu kulüpten içeri bi daha zor girer..önemli olan onun gibi birini bulmak..bu arada ridvanu sölediklerinde tamamen haklısın (saha hariç)..bizim öncelikle ligdeki yabancıları almaktan vazgeçmemiz lazım...
ama ısrarla sölüyorum dünya çapında marka bi isim şart...Sissoko bu isim mi derseniz hayır derim..o paraya daha tanınmış biri şart.prestij için bile olsa dünya straı almalıyız..hem takıma güven hem trübüne neşe versin..isim derseniz bir sponsor desteğinde zidane olabilir mesela(r.carlos fenerle anlaşmak üzere aynı şartlarda)..neden olamasın ?
koray_capello
21.Mart.2006, 01:14
zidane'dansa sissoko yu tercih ederim.zaten isim olsun diye aldığımız transferlerden başımız yandı kaç kere.
öncelikle bir arkadaşın da belirttiği gibi bizim ilacımız tiganadır.bu adama güveniyorum getireceği oyuncularında bizi çok faydalı olacağına inanıyorum.ama arkadaşın dediği gibi sissoko, kalou, piquonenne yi alabileceğini hiç mi hiç sanmıyorum.bu oyuncuların 1 tanesini bile alsak büyük transfer sayarım ben ama 3 ü birden imkansız.25-30 milyon dolara mal olur ayrıca hepsi bjk ye gelmekte istemeyebilir.belki tigana ikna edebilir ama benitezin valencia dan getirdiği sissoko yu bırakacağını sanmıyorumbenim duyduğuma göre gazatelerden 40milyon£ bütçe yapçak demirören yapar mı? bilmiyorum.ama verirse gelirler
3 oyuncunun bonservisi toplam 18milyon$
sissoko:11 yaş:20
kalou:3,5 yaş:28
piquenne:3,5 yaş:27
ama sadece biri gelcekse sissoko gelsin.(yaş'a ve özelliklere bakılırsa)
kavara
21.Mart.2006, 15:05
besiktasa ibrahima bakoyoko gibi bir golcu, mariano gonzalez gibide sag kanat lazım :))
celsinho(17) ve mikel obi(19) olabilir.
ridvanu
21.Mart.2006, 16:41
hehheh oldu olucak
kerlon la vitti yi alsın forvete
koray_capello
21.Mart.2006, 20:49
benim duyduğuma göre gazatelerden 40milyon£ bütçe yapçak demirören yapar mı?
www.kolpahaber.net
www.kolpahaber.net (http://www.kolpahaber.net)acaba bi sorun mu var açmıyo
imperius
21.Mart.2006, 23:42
van nistelrooy manchester ile kontrat yenilerse büyük ihtimal ile Tigana'nın Fulham'da birlikte çalıştığı Louis Saha seneye Beşiktaş forması giyecektir.Kendini yeniden ispatlamak için kiralıkta olsa Beşiktaş'a gelir.Bu konuda kartala en çok yardımı dokunacak kişiler ise Jean Tigana ve Nicolas Anelka'dır.
kontrat yenılese bıle sanıosam 10 mılyon pound a yakın bı bedel odedıklerı bı oyuncuyu ne satarlar ne de kıraya verırıler..ıkıncı forvettır kı bırakıp gelmez o ligi..anelka gıbı sılınmek uzereyken cıkıs yapmak ıcın gelme durumu daa yok..
koray_capello
21.Mart.2006, 23:47
acaba bi sorun mu var açmıyo
ya yok ya haber yalan onu diyorum..
tigana bence doğruyu bulacaktır.bence defansa thuram ı falan alır.(tecrübe açısından)forvette(wiltord la ve kluivert)gibi bide defansif orta saha olarak klebersonun yanına sissoko gibi süper olur.
imperius
22.Mart.2006, 23:19
demırorenın babası bence gereklı parayı ogluna vercektır..hırs yapıcak nerdeyse adam verdıgı her para bosa gıttı..cok degıl az-öz transfer lazım bjk ye..
kleberson ve cordoba kalsın.öbür yabancı thuram-wiltord-kluivert-sissoko lazım.türk olarak g.ünal m.topal m.batdal fln olabilir.
ne gerek var wiltorda falan anlamıyorum bence ne saha ne wiltord ne thuram ne kluivert hiç bi işe yaramaz, genc brezilyalı veya afrikalı oyuncuların alınması daha yararlı olucaktır nitekim tigana da oyle yapar bence
TüMeR_yAğıZ
23.Mart.2006, 20:10
evet tigana genç oyunculardan iyi bir kadro kurmaya çalışacaktır.
ben gazetelerden okuduğuma göre geremiyi fln yazdım.ilk geldiğinde demişlerdi zaten 16-20 yaşında afrikalı ve brezilyalıları alıyo ondan yazmıştım şu üçünü celsinho(17)-sissoko(20)(liverpooldaki)-mikel obi(19)
francesco10
24.Mart.2006, 01:33
demırorenın babası bence gereklı parayı ogluna vercektır..hırs yapıcak nerdeyse adam verdıgı her para bosa gıttı..cok degıl az-öz transfer lazım bjk ye..
adam o paraları klübe hibe etmioki, sakın öyle 30-40 mil pound luk bütçe yapmasınlar bu yönetim altında klüp batar onu söliyeyim, gs şuanki durumuna 2 sene içinde geliriz
demirören haddini bilsn, ona göre bütçe hazırlasn, (bugün klübe hibe ediorm ayağına yatar,ilk seçimde saltanattan aşağı inice benm klüpten alacağım wardı olur:))
tekrar söliyeyim, bu yabancı sınırlaması kalkıcak,ozman bizmde arsenal den farkımız kalmıcak;fransızlaşma bakımından diorm yannış anlaşılmasn :)
ama bu fransızlaşma olayının suyu çıkmaması lasım, ztn tigana 2 genç türk daha istiomuş,böyle dengeli bi biçimde giderse çok güsel bi takım ortaya çıkarcağına inanıorm
abedi pele 2. ve 3. fransa mali ve ünlü ama 21 yaşına kadar oyuncular araştırıyo çok merak ediyorum kimleri alcak bide 500bin$ mehmet batdal'ı alacakmış.boy:1.98
barman
26.Mart.2006, 12:29
kendi adrosundaki bobo yetenekli bide saha gelse bide miccoli alınsaydı güzel olurdu