View Full Version : Ankaragücü - Galatasaray [ TSL 14. Hafta ]
goosfraba
04.Aralık.2007, 21:07
http://www.hizliresim.com/2008/12/4/2555.jpg (http://www.plus80.com)
Bilgilendirme:
Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;
Spor Taraftarlığı
- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.
Maç Başlamadan Önceki Yorumlar
- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır
- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.
Maç Başladığı Anda ki Yorumlar
- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.
- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.
Maç Sonrası
- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.
- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.
- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.
Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.
cureshot
04.Aralık.2007, 21:10
Benfica maçından sonra Fener maçında hiç iyi oynayamamıştık. Tek korkum bu türden bir gevşeme. Yoksa GS'nin rahat alması lazım. (Yine sarı-lacivert!!! :))
Onurap
04.Aralık.2007, 21:19
Benfica maçından sonra Fener maçında hiç iyi oynayamamıştık. Tek korkum bu türden bir gevşeme. Yoksa GS'nin rahat alması lazım. (Yine sarı-lacivert!!! :))
Arkadaşa katılıyorum ancak feldkampında gelmesiyle biraz daha disiplin li olabileceğimizi düşünüyorum..
PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 04:19
Avrupa macı dönüşü hep sorun yasadık, iyi oynayamadık. Yalnız bu macın böyle olacagını sanmıyorum. Artık oyuncular da işin ciddiyetine varmıştır. Barış ve Mehmet Topal'ın dönmüş olmaları takımın ortasahası için çok iyi oldu. Zorlansak da galibiyeti alacagımızı düşünüyorum...
bugra 1905
05.Aralık.2007, 05:38
Ankara Deplasmanında Rakip Kadar Sunu Çim Çok Zorlayacak Galatasarayı Ama Formda Olan Milan Baros-Cassio Lincoln İkilisinin Oyunu İle Kazanır Galatasaray
Revolution
06.Aralık.2007, 19:10
Avrupa dönüşü kötü futbol zincirini kırma vakti geldi sanırım :)
pegahmet10
06.Aralık.2007, 19:20
Ankaragücü son 10 yılın en kötü başlangıcını yaptı, ama sonra düzeldil son 3 maçında güçlü rakiplerle oynamasına rağmen(ankaraspor,eskişehir deplasmanı ve fenerbahçe) 7 puan aldı , galatasarayın yorgun ve suni çim faktörünü düşürsek Ankaragücü kaybetmez diyorum...
Emurafu
08.Aralık.2007, 01:19
Maça 3-5-2 ile cikiyormusuz, Bahri Havadır soyledi:D
Kaptan Ayhan olacakmis.
--------De Santics-------
-----Servet Meira H.Balta------
-----Baris--Ayhan--M.Topal-----
Arda-------------------------Kewell
---------Kewell - Baros------
El Comandante
08.Aralık.2007, 01:23
Maça 3-5-2 ile cikiyormusuz, Bahri Havadır soyledi:D
Kaptan Ayhan olacakmis.
--------De Santics-------
-----Servet Meira H.Balta------
-----Baris--Ayhan--M.Topal-----
Arda-------------------------Kewell
---------Kewell - Baros------
Kewell 2 kisilik oynayacak desene :icon_biggrin:
KaPaLı
08.Aralık.2007, 01:33
Barış büyük ihtimalle Sağ bek oynar. Ayhan - Mehmet Topal ortasahası olarak kurar. 3'lü savunma Servet varken kurmak intihar olur.
Emurafu
08.Aralık.2007, 01:36
Ntv'de söyledi..3-5-2 cıkıyoruz..Yanlız Savasan ortasahamız olacak..Barış,Topal,Ayhan her açıgı kapatacaklar..
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 01:38
Yok ya ne 3 lü savunması. Gs Tv de şimdi baglandı adam söyledi Barış Sagbekde oynayacak diye. Antrenmanlarda falan sagbekte oynatmış Barış'ı.
EreN
08.Aralık.2007, 01:54
Evdeki lig tv'yi iptal ettirdiğim için dışarıda izleyeceğim maçı. MeMo ile birlikte :D
CeSC FaBReGaS
08.Aralık.2007, 01:54
Bencede maça 3-5-2 çıkmayız.Bende Barış'ın sağ bek çıkacağını düşünüyorum maça.
Universal
08.Aralık.2007, 02:02
Ankaragücü son dönemde iyi form yakaladı, alt sıralardan hızlı bir şekilde kurtuluyorlar. Galatasaray Avrupa'dan yorgun dönmesi ve saha zeminin suni olmasından dolayı maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
spider3784
08.Aralık.2007, 02:04
Ankaragücü son dönemde iyi form yakaladı, alt sıralardan hızlı bir şekilde kurtuluyorlar. Galatasaray Avrupa'dan yorgun dönmesi ve saha zeminin suni olmasından dolayı maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Bir GS maçınada GS yener dersen, hazır kurban bayramıda geldi, kurban kesecem Batuhan :u:
Hertha Berlin maçındaki gibi oynarsak alırız bence ki öyle olmaması içinde bir sebebp görmüyorum.
RaSenGan
08.Aralık.2007, 02:39
Şu frikikleri niye adam gibi kullanmıyoruz ki.Biriniz vurun işte niye biriniz dokunuyo da diğeri vuruyo.
spider3784
08.Aralık.2007, 02:40
Sözümden döndüm.Yine Avrupa'daki maçlardan eser yok.
El Comandante
08.Aralık.2007, 03:00
Cok sansisiz yahu.Hele Lincoln´ün sutunu kalecinin kafasiyla cikarmasi sanstan baska birsey degil.Biraz kontrollü oynasak,Arda ve Kewell biraz daha aktif olsalar aliriz bu maci...
bySilver
08.Aralık.2007, 03:03
Kafasına resmen çarptı yani KeweLL in kaçan goLü var bu maçtata çok kaçıyor :)
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 03:05
4 Pozisyonumuz var golle sonuclanabilecek olmadı. Özellikle Lincolnün pozisyonunda serkan cok sanslıydı top kafasına carptı kornere gitti. 2. yarıda kilidi cözer galibiyeti alırız diye düşünüyorum..
Bu arada Ankaragücü defansındaki Luiz topu Kewell a kaptırdı Kewell karsı karsıya gidecekken arkadan ufak bi hamle ile cekti %100 foul ve sarı karttı. Hakem es gecti. Verebilseydi kartı Luiz 2. sarıdan atılmış olacaktı.
Universal
08.Aralık.2007, 03:16
Bir GS maçınada GS yener dersen, hazır kurban bayramıda geldi, kurban kesecem Batuhan :u:
Hertha Berlin maçındaki gibi oynarsak alırız bence ki öyle olmaması içinde bir sebebp görmüyorum.
Daha önce çok fazla dedim. :) Ama ben buradaki düşüncemi söylüyorum. Ankaragücü iyi toparlandı ne yazıkki gerçek bir futbol sahasında oynanmayan bir maçta ev sahibi daha avantajlı olacaktır.
IcedEarth
08.Aralık.2007, 03:30
Milaaaan Barooosss. Asist Lincoln galiba :)
Addolorato
08.Aralık.2007, 03:30
Milan Baros :) Ne Güzelde Gol Atarmışsın Sen :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kewelll 2-0 :) Oz Büyücüsü :)
IcedEarth
08.Aralık.2007, 03:32
Keweeeeeeeeeel. Bir gol daha. Bir anda 2-0 oldu. Statta yönetim istifa sesleri...
SiR ToMaSRoSiCkY1
08.Aralık.2007, 03:33
Galatasarayımız coştu:D
El Comandante
Lincoln 2 dakika da 2 süper asist yapti.Goller de bir o kadar güzel,Kewell ne güzel cakti öyle.(=
Lincoln acik ara asist krali olacak bu sene ...
SiR ToMaSRoSiCkY1
İki golün pasıda Lincoln'den.Helal olsun.
C h A o S
08.Aralık.2007, 03:34
Şov yapıyoru şov.3-0.
Addolorato
08.Aralık.2007, 03:35
Barosss 3 Oldu :) Lincoln Şov Yapıyor Şov 3 Asist
IcedEarth
3 oldu. Lincoln asist hattrick'i yaptı :zuhaha. Gol Milan Baros.
Nedvedmania
Helal bu müthiş 3 lüye (Lincoln - Kewell - Baros)
DK 61
Kewell'ın sol kanattan yaptığı ortada Lincoln topuğuyla topu Baros'un önüne bıraktı. Baros bekletmeden ceza sahası içinde şutunu attı ve top ağlaara gitti. 1-0
DK 62
Lincoln gerilerden süratle gelen Kewell'ın önüne topu bıraktı. Ceza sahası içinde topla buluşan Kewell sol ayağıyla müthiş vurdu ve jeneriklik bir gole imza attı. 2-0
Edit: bu mesajı yazarken 3-0 oldu :D:D
DK 65
Yine Lincoln ile başlayan atakta. Lincoln, Kewell verkaçında Lincoln sol kanattan ceza sahasına girdi. Yerden yaptığı ortaya Baros yakın mesafeden ayak koydu ve topu ağlara gönderdi. 3-0
Universal
Tebrikler Galatasaray, beş dakikada üç gol. :) Baros ve Kewell takımı sırtlardı götürüyor. Lincoln gene asistini yaptı.
El Comandante
08.Aralık.2007, 03:37
3 oldu,Lincoln asist,Baros gol.
Dedigim gibi ilk yarida sansizdik,2.yari da golü bulunca rahatladik ve devami geldi.
Lincoln cosuyor,costuruyor ...
SiR ToMaSRoSiCkY1
08.Aralık.2007, 03:37
Baros affetmiyor.Canavar gibi:)
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 03:40
Böyle goller atılmaz. Nasıl 3 gol öyle. Lincoln şov. 3 asist. Sektir Lincoln Sektir.
IcedEarth
08.Aralık.2007, 03:42
Lincoln'e laf edenler nerde? Hadi şimdi çıksınlar o sahtekar yorumcular...
El Comandante
08.Aralık.2007, 03:50
Taraftarlarimiz müthis destekliyor bizi.ASY de oynuyoruz sanki.
Eee ne kadar övünsek az,Ankara deplasman sayilmaz.(=
Nedvedmania
08.Aralık.2007, 03:53
Sanki samiyende oynanıyor maç :D
El Comandante
08.Aralık.2007, 03:54
Lincoln´ün 14 asisti olmus(+7 gol),terbiyesizlesme Lincoln,daha ligin 2.yarisi var:D
RaSenGan
08.Aralık.2007, 03:56
Lincoln´ün 14 asisti olmus(+7 gol),terbiyesizlesme Lincoln,daha ligin 2.yarisi var:D
:zuhaha
Oh be Baros'ta kendine geldi :p Lincoln süper zaten (:
Nedvedmania
:D:D:D
Bakalım Lincoln e laf edenler susacakmı.
YusufT19
Forza L10 ;)
3 assist :P
Nedvedmania
08.Aralık.2007, 03:59
Tribünler coştu :D:D
demin yapılan tezahurata dikkat "Lalalaylaylaaay Saldır Galatasaray" Bu tezahurat bazı tribünlerde alıntı yapılmaya başlandı. Çalıntı demiyorum Alıntı diyorum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve maç bitti 3 gol 3 puan
anilton
08.Aralık.2007, 04:09
Fazla söze gerek yok...
İyi futbol,iyi futbolcularla oynanır...
Tebrikler G.Saray...
Belgorth
08.Aralık.2007, 04:15
bermuda şeytan üçgeni gibi mübarek, top arka arkaya Kewell-Lincoln-Baros'un ayağına değince gol oluyor :)
bir de Arda'yla Kewell arasında kıskançlık olduğunu, anlaşamadıklarını söyleyenlere Kewell'in golü sonrası ilk yanına koşup üzerine atlayanın kim olduğuna dikkat etmelerini rica ediyorum ;)
Lucas Neill
08.Aralık.2007, 04:16
Kewell İngiltere'den geldiğini belli ediyor o nasıl goldü öyle...Lİncoln bu maçta çok iyiydi...Baros yine affetmedi...Ama Arda'yı pek göremedim yorgunluktan olsa gere...
GReeN BeReT
08.Aralık.2007, 04:38
Bu arada Ünal Karaman istifa ettiğini açıklıyor.
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 04:42
Bu arada Ünal Karaman istifa ettiğini açıklıyor.
İzledin mi Lincoln'ü ? :icon_biggrin:
Lincoln-Kewell-Baros 5 dakikada işi bitirdik.
Aydın da oyuna sonradan girip sag tarafa dinamizm getirdi. Çok iyi mac cıkardı. Mehmet Topal döndü Ayhan daha rahat şimdi. Çok daha iyi oldu. Barış da sag bek oynamasına ragmen sırıtmadı. Çok iyiydi. Sakatlanarak çıktı ama Skibbe önemli birseyinin olmadıgını söylemiş.
EreN
08.Aralık.2007, 04:45
Lincoln'e laf edenler nerde? Hadi şimdi çıksınlar o sahtekar yorumcular...
Vallahi geçen sene lincoln hakkında yazdığım herşeyi bulabilirsin forumda. Hep eleştirdim. Hala da eleştirilerime devam ediyorum. Her zaman iyi kumaşa sahip ama istikrar yoksunu biri olduğunu üstüne basa basa söyledim. Yani ben geçmişte ve şu an lincoln'e sık sık laf edenlerdenim. Hala hakemi aldatmaya yönelik kendini atmalardan bıkmadı. Zaten 10 dakika da işi halletti Gs. Lincoln'ün payı büyük.
Gs bugün maçı baştan sona haketti demek yanlış olmaz, iki tarafta çok pozisyon buldu, ama Gs'nin buldukları daha net pozisyonlardı. Murat resmen katletti bugün ankaragücü ataklarını. Her pozisyonda hata yaparak takımında temposunu aşağı çekti. Lincoln golde ve golden sonra takımı tek başına sırtladı diyebiliriz.
Kewell'in futbol zekası mükemmel. Gerçekten şahane. Tebrik etmekten başka da yorum yapılmaz Gs'ye. Bu arada hakem bazı hatalar yaptı. Bu konulara değinmeye gerek yok aslında ama belirtmek istiyorum; Ankaragücü 10 kişi kalmalıydı. Kewell'in kesilen atağında kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Orada bariz bir çekme, el müdehalesi var.
Skor da çok net. 3-0.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
demin yapılan tezahurata dikkat "Lalalaylaylaaay Saldır Galatasaray" Bu tezahurat bazı tribünlerde alıntı yapılmaya başlandı. Çalıntı demiyorum Alıntı diyorum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve maç bitti 3 gol 3 puan
Hangi tribünlerde?
MeMo
08.Aralık.2007, 04:51
Maçı Eren abiyle beraber izledim.Maçın sonucuna pek üzülemiyorum onla buluştuğum için :p zaten 5dk da 3 gol atınca baya şaşırdık kendimize gelemedik :D Galatasaray haketti Lincoln maç içerisinde fazla yoktu ama gollerde önemli rol oynadı.Tebrikler Galatasaray...
GReeN BeReT
08.Aralık.2007, 04:54
İzledin mi Lincoln'ü ? :icon_biggrin:
Yok stada gitmek kısmet olmadı evde seyrettim :uzgun:
Maça gelince Galatasaray etkili oyuncularıyla yine sonuca gitmesini bildi.Lincoln özel bir oyuncu,geçen sene bazı problemlerden dolayı kayıp bir sezon geçirmişti ama bu sezon kendini gösteriyor.Ankaragücü ise ligi bırakmış içişleri ile uğraşıyor resmen.Taraftarlar "Sensiz 66 gün cennet gibi gelir" diyecek kadar çok seviyorlar başkanı.Bu olaya çözüm bulamazlarsa ligden düşmeleri kaçınılmaz olur.
Alicanfmfan
08.Aralık.2007, 04:54
Lincoln ayıp ya 3 asist yapılır mı !.
Dünya yıldızlarımız ile farka gittik .Tebrikler.
MeMo
08.Aralık.2007, 04:57
Bu arada Lincoln'ü eleştirenler susacak mı bakalım? gibi yorumlar yapmayın lütfen Lincoln bu sene daha iyi geçen seneyi nasıl değiştirsin ki? Yarın bugün formsuzlaşsa Lincoln biz mi diyelim Lincoln'ü övenler nerde diye...Tamam Lincoln süper buna lafımız yok ama laf sokarak abartmayın lütfen :)
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 05:11
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_a312b9893a42d25b63b9a3a7878d880e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_edd9d51d667a34c48de858f993cd459e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_b230421f88e378a52c9a1f49fc25ba95.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_202d6e6154bee98b92a397e0fe7e4f34.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_6a27f54a1cacc4c8b1ef52331103bc21.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_5ad9ff6f3e140c5602fd5d98c7e927fb.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_a2714daba260241e6e7fdf6a6cb1de91.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_c62cf720d87df1fde491fca42b8490aa.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_f0374911de16a202122cb2e2f5254a91.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_1f81e36f0f1ec02135e3789007834f49.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_bac4bee8eaeefd4c33016e2deb2f44bc.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/497/B_2d985a17ec23b7112fa526097add742e.jpg
Onurap
08.Aralık.2007, 05:13
5 dk oynamamız yetti çok teknik oyucularımızda var gerçekten Ardada gerçek performansına ulaştığında bizi durduracak defans göremiyorum :)
Alicanfmfan
08.Aralık.2007, 05:26
Servet hafa toplarında başarılıydı ama yine çok büyük hatalar yaptı bazı yerlerde ama birde gol cıkardı Ayı boğan :D
TR.CaPTaiN
08.Aralık.2007, 05:50
Her kötü sonuçtan sonra 1 teknik direktör değiştirerek yola devam. 98 yıllık kulübü bu duruma sokanlar gerekirse her gün teknik direktör değiştirir ama her pis işlerinin içine Ankaragücü'nü sokarak kendilerinin değiştirilmesine karşı çıkarlar. Allah ıslah etsin.
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 05:59
Ünal Karaman gibi bir TD yi haketmiyor bu camia. Bence iyi yaptı Ünal Kahraman. Mac boyu Cemal Aydın'ın anasını bacısını bırakmadı Ankaragücü taraftarı. Kendisi ile hiçbir alakası olmamasına ragmen böyle pis bir yerde duramayacagını anlayan Ünal Kahraman da istifa etti. Ayrıca Ünal Kahraman'da gayet iyi yönetiyordu takımı. Fenerbahceye yenilmed, Ankarasporu yendi. son 4 mactır yenilmiyordu. Bize yenildiler. Bu da gayet normal. Bence Ankaragücü önce taraftar olarak kendine cekidüzen versin daha sonrada Cemal Aydın ceksin elini etegini bu takımdan.
World Hollow o1
08.Aralık.2007, 06:32
Tebrikler Galatasaray..
Ankaragücü çöküş resmen.
fmsmyrna
08.Aralık.2007, 06:50
Lincoln'u izlemek keyif vermeye devam ediyor umarım bu formunu sürdürür de güzel hareketler izleriz.Lincoln' e Kewell da katılınca Galatasaray canlanıyor.Baros'u bu ikili kadar iyi bulmuyorum bu ikili tek tek maçı çevirebiliyorlar ama Baros'un bunu tek başına da yapabileceğini düşünmüyorum.
BlackEagle19o3
08.Aralık.2007, 08:19
Ciddi misin sen, kim kimden (ç)alıntı yaptı acaba?Böyle konulara sonuç alamayacağınızı bile bile girmeyi ne kadar çok seviyorsunuz :icon_biggrin:
IcedEarth
08.Aralık.2007, 16:09
Lincoln en iyi oynadığı maçlar sonunda bile "Galatasaray'ın tartışılan yıldızı" diye lanse ediliyorsa bu ayıp birşeydir. Gazetede yazıp tepki gösteremeyeceğimize göre tabii ki o gazetelere tepkimizi buradan göstereceğiz ki, camiamızın bütünlüğünü bozmaya çalışan sahtekar gazeteciler çenelerini kapamayı, Galatasarayla uğraşmamayı öğrensin...
El Comandante
08.Aralık.2007, 16:25
Bu sene deplasmandaki 2.galibiyetimizi aldik,sonunda bu fobimizi yiktik bu macla.Gerci deplasman sayilmaz di bu mac,nitekim taraftarlarimiz stadi Ali Sami Yen Stadina cevirdiler,sirf onlarin sesleri duyuldu(ha tabi arada Ankaragüclü taraftarlarin küfürleri de duyulmadi degil).
Maca etkili basladik,takim istekli oynuyordu ilk yari da.Ama gerek sansizliklar olsun,gerekse de Kewell ve Arda´nin pasif gözükmesi ilk yari da gol getirmedi.Ankaragücü de ilk yari da Gökhan ile gole cok yaklasti ama füzesi direkten döndü.Galatasaray´in en önemli pozisyonu ise müthis paslasmalar sonucu ceza sahasina giren Lincoln´ün sutunun kaleci Serkan´in kafasina carpip(!)kornere cikmasiydi.
Macin 2.yarisinda baskimiz sürüyordu ama birseyler eksikti,gol gelmiyordu.Baris´in yerine Aydinin girmesiyle takim daha da atak oynamaya basladi,Aydin sag tarafi koridor gibi kullaniyordu.Sonunda Lincoln Kewell´in sik pasini müthis kontrol edip,cok güzel bir sekilde Baros´a vererek golü bulmamizi sagladi.
Ardindan 1 dakika gecmedi,Lincoln´ün pasinda Kewell´in füzesi geldi.Harika bir goldü,Kewell tam 90a cakti.Ayrica Kewell´in attigi golden sonra Arda´nin goldeki sevinisi bazi degerli(!)spor yazarlarina kapak olur,malum Arda ile arasi bozukmus ya.
Galatasaray costu bir kere durar mi ?! 5 dakika icinde 3.golü buldu.Lincoln yine süper bir asist yapip,Baros´a golü attirdi.Cassio bu macta 3.asistini yapti,3ü de cok güzel asistlerdi.Baros ise ligdeki 10.golünü atti,gollere devam.
Mehmet Topal´in ve Baris´in dönüsüyle orta sahada dinamizm kazandigimiz apacik ortada,gercekten bu ikili cok iyi oynuyorlar,Baris sag bekte oynamasina ragmen cok top kapti,cok mücadele etti,dinamizmini oraya tasidi.Topal da keza cok top kapti,Ayhan´i rahatlatti,onun ileriye cikmasini sagladi.Zaten Ayhan iki yönlü oyuncu oldugundan yaninda Topal gibi adam olunca hücum meziyetlerini de iyi kullaniyor.
Nitekim güzel macti,macin basindan sonuna kadar baskili oynadik,ama isin icine Lincoln-Kewell-Baros girince skor hemen lehimize dönüyor.
#10 Cassio Lincoln = 6 gol,11 asist.
#19 Harry Kewell = 6 gol.
#15 Milan Barosa = 10 gol + 5 asist.
Onlar bu sene takimin gol yükünü sirtlaniyorlar,yürüyedurun!
shamur1
08.Aralık.2007, 17:03
G.Saray'ın diğer takımlardan tek artısı Lincoln,Kewell,Baros üçlüsü. Özhan Canaydın görevde olsaydı bu tip yabancılara sahip oLamazdı Gs.
2 Hafta sonra oynanacak Gs-Bjk maçı çok şeyi değiştirecektir.
Burak Duran
08.Aralık.2007, 17:20
G.Saray'ın diğer takımlardan tek artısı Lincoln,Kewell,Baros üçlüsü.
Daha ne olsun :):)
Revolution
08.Aralık.2007, 17:29
Ciddi misin sen, kim kimden (ç)alıntı yaptı acaba?Böyle konulara sonuç alamayacağınızı bile bile girmeyi ne kadar çok seviyorsunuz :icon_biggrin:
Bu bir şarkının melodisi zaten..İlk olarak da Fenerbahçe kullandı bileklik nerden çıktı diye :D Hiç kimsenin bestesi falan değil yani. İlk olarak GFB kullandı sadece ;;)
Nocna Mora
08.Aralık.2007, 18:18
Aydın nasıldı arkadaşlar ben maçı seyredemedim de?
EreN
08.Aralık.2007, 18:21
İlk olarak bizim tribünlerde kullanılan bir melodi bu kerem. Bileklik tezahüratımız var, malum stadımızda uygulanan bir olay maratonda. Bir hafta sonra aynı melodi üstüne beşiktaş tribünleri söz yaptı... Sonra gs tribününe geçti. Tezahüratlar birebir aynı olunca sıkıntı oluyor, gs ve bjk arasında bir çok tezahüratta var bu sıkıntı.. Melodinin aynı olması pek farketmiyor yine de. Ama olaya farklı bakmak lazım. 3 takımda istanbul takımı. Tribünleri benzer karakteristik özelliklere sahip, bağıran kesim için söylüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bildiğin aydın işte :p. İyi oynadı...
Onurap
08.Aralık.2007, 18:38
Aydın bence gayet iyidi gerek top sürüşleri driblingleriyle tekniğini belli etti..Sert paslar ve ortalar yaptı..
PesimiSTyLa
08.Aralık.2007, 19:13
Aydın oyuna girince sag tarafa hareket geldi. Keza ne Arda ne :Kewell sagda pek etkili olamadılar. Aydın Bekte oynamasına ragmen genelde ilerideydi ve orayı cok iyi kullandı. Artık Skibbe nin Aydın ın süresini arttırması lazım. Son 5 dk da alırsan oyuna etkisiz görünür tabi. bugun biraz daha fazla oynadı ve bence gayet de iyiydi.
Haftaya Ayhan Cezalı. Sabrinin yetişmesi zor. Barış-Mehmet ortasahası. Aydın ile da sag tarafta baslar umarım...
Alicanfmfan
08.Aralık.2007, 22:25
O şarkı ;
İçime işlerken farkına varmamısım :D
pegahmet10
09.Aralık.2007, 22:16
Ünal Karaman gibi bir TD yi haketmiyor bu camia. Bence iyi yaptı Ünal Kahraman. Mac boyu Cemal Aydın'ın anasını bacısını bırakmadı Ankaragücü taraftarı. Kendisi ile hiçbir alakası olmamasına ragmen böyle pis bir yerde duramayacagını anlayan Ünal Kahraman da istifa etti. Ayrıca Ünal Kahraman'da gayet iyi yönetiyordu takımı. Fenerbahceye yenilmed, Ankarasporu yendi. son 4 mactır yenilmiyordu. Bize yenildiler. Bu da gayet normal. Bence Ankaragücü önce taraftar olarak kendine cekidüzen versin daha sonrada Cemal Aydın ceksin elini etegini bu takımdan.
evet cemal aydının gitmesi lazım ama gitmiyor!!!