PDA

View Full Version : Beşiktaş - Ankaraspor [ TSL 14. Hafta ]

goosfraba
04.Aralık.2007, 21:09
http://www.hizliresim.com/2008/12/4/2583.jpg (http://www.plus80.com)

Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Aralık.2007, 22:01
İnönü'de maç bırakmayacağımızı düşünüyorum.Zorlansak bile kazanırız :)

Trabzonspor
04.Aralık.2007, 23:21
beşiktaş alır maçı diye düşünüyorum ankara son haftalarda bozdu serisini

PesimiSTyLa
05.Aralık.2007, 04:08
Ankaraspor'un en önemli ismi Mehmet Cakır. Gecen hafta sakatlandı ve oynaayamadı. Ankaraspor da yenildi. Özer de önemli isim ama gol yollarında Cakır kadar etkili degil. Onun eksikliği cok cok büyük bir dezavantaj. Besiktas son macında yenildi ve bu mactan mutlak 3 puan ile ayrılmak zorunda. Zorlansa dahi 3 puanı bırakmaz Besiktas diye düşünüyorum...

El Barto
05.Aralık.2007, 04:13
Geçen hafta fenerbahçeye yenildik ama iyi oynadığımızı düşünüyorum aynı oyun ile oynarsak ankarasporu yeneriz kanısındyaım.

anilton
05.Aralık.2007, 04:17
7 haftalık süreçte 5 maçımız İnönüdeydi 2 maçımız ise derbiydi.Amaç İnönüde 5'te 5 yapmak ve derbilerden ekstra puanlar almaktı.İnönü serisinin ilk ayağında Eskişehir karşısında galip geldik,ardından Kadıköy'den elimiz boş döndük.İnönü serisinin devam etmesi adına galip geliriz...

Bobo'nun oynaması lazım artık...

anil luque
05.Aralık.2007, 04:22
bobo ilk 11 baslayacak buuk ıhtımalle adaşş .. bence es-es macındakı gıbı ılk yarıda bıraz zorlanacagız ama yıne alacagız macı zaten bu saatten sonra puan kaybı gıbı bır luksumuz kalmadı hele ınonu'de asla .. bır aksılık cıkmazsa kapalıdakı yerımde olacagım ve umarım sıkılmadan oflamadan puflamadan ama her zaman tam destekle 3 puana ulasırız ..

GeNç KaRTaL
05.Aralık.2007, 04:40
Ankaraspor'un deplasmanda güçlü takımlar karşısında çok fazla etkili olamadığını düşünüyorum.Hoş evindede ne kadar çok etkililer orasıda tartışır.(Genel performanslarına kıyasla) Bu maç geçen haftaki yenilgiyi unutturmak için oynayacaklardır oyuncularımız.Evimizde olmamız ve şu aralar fena oynamıyor olmamız sebebiyle bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

bugra 1905
05.Aralık.2007, 05:13
Beşiktaş Fenerbahçe Maçından Sonra Puan Kaybetmez

eXcitinG
05.Aralık.2007, 16:31
Ankaraspor bize ters geLiyor. Bu yıL tek güvencemiz İnönü atmosferi. Takım İnönüde başka oynuyor. Geçen yıL depLasmanLarda iyi sonuçLar aLıyorduk, bu yıL böyLe bir avantajımız yok. Sanırım 3 haftadır depLasmanda kazanamıyoruz. Ama sahamızda da yeniLmiyoruz. İnönü de kazanmaya devam etmeLi, depLasmanLarda da kazanabiLmek için birşeyLer üretmeLiyiz bundan sonrası için.

Artık Bobo yu sahada görmek istiyorum bende. YıLLardır bize geLen hocaLar bu hatayı yapıyor. Bir oyuncu tam form tutacak iken oyuncuya kesik atıyorLar. Artık kim formda ise o oynamaLı. Şu anda Nobre ve Bobo formda ikisi oynasın. İLk yarı sonuna kadar beraberLiğe biLe tahamüLüm yok benim, Umarım DenizLi nin de yoktur.

JunkChorn
05.Aralık.2007, 17:15
Bu maçı beşiktaş rahat alacaktır , Denizli dersine iyi çalışıp Ankaraspor'u deşifre eder.Diğer türlü futbol bu yüzden güzel denilecek bir sonuç ortaya çıkarsa klasik Beşiktaş krizi çıkabilir.

BlackEagle19o3
06.Aralık.2007, 01:25
Maçı öyle ya da böyle kazanırız bence ama Bobo artık oynamalı.Bu takımın en kaliteli , en önemli oyuncusu yedek kulübesinde.Anlamak güç...

anilton
06.Aralık.2007, 02:12
Takımımız Kampta

Futbol Takımımız, yarın akşamki (6 Aralık) Ankaraspor maçı öncesinde son idmanını yaparak kampa girdi.
Haftanın son antrenmanında Ankaraspor maçı taktiği üzerinde duran Siyah Beyazlılarımız daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli antrenman sonrasında şu isimleri kampa aldı:

“Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Uğur İnceman, Delgado, Nobre, Bobo, Tello, Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Ali Tandoğan, Holosko, Zapotocny, Tuna Üzümcü, İbrahim Toraman, Hakan Arıkan, Batuhan Karadeniz”

DeNiZ_1903
06.Aralık.2007, 19:31
Mutlaka kazanmalıyız ve kazanacağız da bana göre , Fenerbahçe yenilgisi çabuk unutturulmalı..

Deniz
06.Aralık.2007, 19:56
Bu maçta Beşiktaş'ta Mustafa DenizLi,Ankaraspor'da Mustafa DenizLi oLucak,radikaL kararLarıyla bu maçı riske sokma ihtimaLi çok yüksek.Yukarıda Hayrettin abininde dediği gibi Beşiktaş'ın avantajı İnönü,dezavantajı ise Mustafa DenizLi'nin radikaL kararları.İki takımada başarıLar diLiyorum.

Alicanfmfan
06.Aralık.2007, 23:34
İnönü Beşiktaşın en büyük kozu Anadolu rakipleri isterlerse 3-0 öne geçsin Beşiktaş çevirir.Ama;:D
Bu maçın böyle olacagını düşünmüyorum Ankaraspor maçı 1-0 yada 2-1 alıcagı kanısındayım

Addolorato
07.Aralık.2007, 02:13
Saha Yarı Kum Yarı Çimen :) Beşiktaş Kazanır Diye Düşünüyorum

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 02:16
Maç başladı :D

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 02:35
Neca güzel gol attı :)

Addolorato
07.Aralık.2007, 02:35
Neca Çok Şık Bir Golle Ankaraspor'u 1-0 Öne Geçirdi :)

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 02:45
Cidden güzel goldü Ankara 3'tür birebir çok çok net pozisyonları harcıyor

EreN
07.Aralık.2007, 02:47
Ankara önüne gelen pozisyonları çok cömert harcıyor şu ana kadar.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 02:49
Ekrem kale dibinden kaçırdı gol olsa tarihe geçerdi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bobo sıfırdan orta kesti ayak dışı ile top dış falso aldı gol oluyordu :)

EreN
07.Aralık.2007, 02:59
Atamayana atarlar tabiri her zaman mı tutar yahu :)

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 03:00
Aynen futbolun kuralı yine işledi :D Beşiktaş attı :)

PesimiSTyLa
07.Aralık.2007, 03:06
Son 5-10 dakika hariici oyun tamamen ankaranın üstünlüğü ile gecildi. Hürriyet ile 1 , Bilal ile 3 net pozisyon var ankaranın gol haricinde. Besiktasın ise gol harici en net pozisyonu ekrem ile bulduklarıydı. Ankara , özellikle bilal pozisyonları cömertle harcamasaydı soyunma odasına cok daha farklı bir skor ile gidebilirdi. Bakalım 2. yarı neler görecegiz. zevkli mac oluyor.

Universal
07.Aralık.2007, 03:07
Çok iyi maç oluyor. Ankaraspor sanki kendi evinde hiç çekinmeden oynuyor. Ben Televizyondan Beşiktaş'ın sol kanatı olmadığını gördüm umarım Denizli'de görür. Ankaraspor her atağını oradan gerçekleştirdi. Rüştü, Beşiktaş'ı ipten aldı. Zapo'nun golü ise Ankaraspor'un defansının kötülüğünden geldi arkada iki adam boş Zapo vurmada diğeri vuracak bu kadar kötü defans anlayışı olamaz.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 03:09
İlk yarının son dakikasında bence penaltı ile alakası olmayan 2 pozisyona itiraz ettiler kim bilmiyorum :D Cidden çok zevkli maç oldu

sakary Ali
07.Aralık.2007, 03:12
Bu Ankaraspor Kadıköyde nerdeydi??

Bu arada maçın başında taraftlar .........dışarı diye tempo tuttular kime dışarı dediler??

Universal
07.Aralık.2007, 03:30
Sivok kendi kalesine ancak bu kadar güzel bir gol atabilir. :)

Ankaraspor'lular rakibi sıkıştırmadan gol attılar.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 03:48
Tartışmalı bir penaltı pozisyonunda hakem devam dedi tartışılır ama bence değil

Universal
07.Aralık.2007, 03:51
Bu maç çok konuşulacak... Kırmızı kart doğru mu bilmiyorum... Bir kaç defa daha izlemem lazım...

Addolorato
07.Aralık.2007, 03:56
Kırmızı Kart Kesinlikle Doğru Sivok Resmen Ayağına Basıyor Rakibinin

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 03:56
Çok çok doğru Sivok rakip topa kayınca zıplayıp kasğına bastı çok doğru bir karar hakemi tebrik etmek lazım ayrıca demin Theeo mix e Tello yumruk attı. Hem de yardımcı hakemin gözü önünde ama kart vermediler;)

KaF KeF
07.Aralık.2007, 03:59
Delgado Islıklarla kenarda ..Holosko girdi ..

nerazzuri
07.Aralık.2007, 04:00
Bu takım asla başarılı olamaz. İnanılmaz bir taraftar baskısı altında oynuyor oyuncular. Rahat hareket edemiyorlar bana göre. Delgado yuhalanıyor. Taraftar iyi günde iyi kötü günde kötü olacaksa bu takımda işler yürümez yazık diyorum.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:01
Çok yanlış yaptı M.Denizli bence Serdar Özkan çıkmalıydı bu arada Ankaralı oyuncular çok cömertçe harcıyorlar pozisyonları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivok'un düşürdügü oyuncunun lifi koptu sanırım orasını tutuyordu Sivok gibi adamlar nasıl Beşiktaş'ta oynuyor anlamıyorum resmen adamı katletti!!:(

Alicanfmfan
07.Aralık.2007, 04:10
Çok yanlış yaptı M.Denizli bence Serdar Özkan çıkmalıydı bu arada Ankaralı oyuncular çok cömertçe harcıyorlar pozisyonları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivok'un düşürdügü oyuncunun lifi koptu sanırım orasını tutuyordu Sivok gibi adamlar nasıl Beşiktaş'ta oynuyor anlamıyorum resmen adamı katletti!!:(

Sivok u suclu bulmamak lasım isteyerek yaptıgını düşünmüyorum ki sadece bu maçta öyle bir hareketini gördüm sen .Tjikuzu , Lugano , Hürriyet vs imüdahelelerini izlemiyorsun herhalde..

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:11
elbetteki de seyrediyorum onları ama bence Sivok bilerek yaptı o hareketi ayağını öne de atabilirdii

GReeN BeReT
07.Aralık.2007, 04:12
Yönetim istifa çığlıkları yankılanırken Ankaraspor 3-1 öne geçti.Çok dramatik bir an oldu.

Alicanfmfan
3-1 Bilal..

Rsa
Yönetim istifa sesleri arasında Ankara 3.golü attı.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:13
3-1 oldu. Ankara farkı kaçırdı. Ama 3. golü buldu maç 10'a kadar giderdi. Bu arada Beşiktaş taraftarları Ankaraspor'u alkışlıyorlar...

Beşiktaş mağlubiyeti haketti. Ankara farkı kaçırdı. Ankaraspor'u tebrik ederim. Bu arada olay çıktı İbrahim Üzülmez rakibe saldırdı tokat attı rakibine......... mevzu var...

KaF KeF
İbrahim ü. yakışan hareketler..

Alicanfmfan
Ayıp be İbrahim ayıp..

Universal
07.Aralık.2007, 04:15
İbrahim Üzülmez ve Yıldırım Demirören futboldan ilişkisini kesmeli...Bu maçın tek özetidir. Gönder gül gibi teknik adamı... Bunlar müstahaktır Demirören için...

Alicanfmfan
İnönü Beşiktaşın en büyük kozu Anadolu rakipleri isterlerse 3-0 öne geçsin Beşiktaş çevirir.Ama;:D
Bu maçın böyle olacagını düşünmüyorum Ankaraspor maçı 1-0 yada 2-1 alıcagı kanısındayım

Tahminim çıktı , İddiada da böyle oynamıstım son bi maç kaldı :D

EreN
Bjk tribünleri felaket baskı kuruyor beşiktaş üstünde. Ben bile sıkıldım izlerken maçı. Tebrikler ankaraspor.. Hakettiler bence.

Nocna Mora
Nasıl hala İbrahimleri takımda tutuyorlar anlamıyorum resmen saldırıyorlar...

EreN
07.Aralık.2007, 04:17
İbrahime bak yahu.. ayıp.

Alicanfmfan
07.Aralık.2007, 04:18
Nasıl hala İbrahimleri takımda tutuyorlar anlamıyorum resmen saldırıyorlar...

Zaten sezon başında belliydi İbrahimleri affettigi an orda iş bitti.Birileride çıkıp asıcaz kesicez,giremezler dedi sonra affettik ufak bir tartısma dedi ;;)

RaSenGan
07.Aralık.2007, 04:19
Tebrik ediyorum Ankaraspor'u.İyi oynadılar ve 3 puanı 3 golle aldılar.Beşiktaş yönetimi ve taraftarları aynı tas aynı hamam devam ediyor.

BeeTLeJuiCe
07.Aralık.2007, 04:19
Ankaraspor beklemediğim şekilde harika oynadı. Sivok atıldıktan sonra iyice baskı kurdular. Murat Tosun fanteziye kaçmasaydı 3. gol daha erken gelirdi.

Tebrikler Ankaraspor'a.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:23
Babam benim Belediye'de çalışıyor ve Beşiktaş'ın yöneticilerini falan tanıyor Yıldırım Demirören için çok çok kötü diyor(aslında öyle demiyor ama kibarca bu:))

Bazı arkadaşlar Denizli'yi suçluyorlar. Suç tamamen Yıldırım Demirören'de arkadaşlar o takımdan gittiği gün Beşiktaş tekrar yükselişe çıkar

Yorumlarda Kaptan Sanlı kırmızı kartın 3 kere kırmızı kart olduğunu söyledi neredeyse adamın ayağını kırııyordu da dedi

El Comandante
07.Aralık.2007, 04:26
http://img146.imageshack.us/img146/7657/sssssan8.jpg

Universal
07.Aralık.2007, 04:27
Bilgili'yi zamanında küfür edip göndermeyecekti Beşiktaş taraftarı, giden geleni arattı Demirören o şahane takımı batırdı...

Kırmızı kart pozisyonu 50 kere kırmızı kart. Doğru bir karar.

Ankaraspor, eğer istese çok daha fazla gol atabilirdi. Üçüncü golü kendi bencilliklerinden kaçırdılar. Beşiktaş taraftarı için üzülüyorum böyle bir başkanı hak etmiyorlar. Hatta bu stadın çimlerinde futbol bile izlemek işkence. Bari şu çimleri yaptırın...

KanaKe
07.Aralık.2007, 04:28
Ankaraspor harika oynadi tebrik etmek lazim..

PesimiSTyLa
Ankaraspor galibiyeti hakeden taraftı. Hatta farkı kacırdılar diyebilirim. Bilal ve M.Tosun cömertce harcadılar pozisyonları. Sivok'un gördügü kart bence doğruydu. Rakip kaydıktan sonra ezdi resmen adamı.

Mac sonu İ.Üzülmezin rakibinin üstüne yürümesi hoş degildi.
Delgado cok kötü. Islıklandı da taraftarlar tarafından. Bobo dendi . Bugun sahada yoktu. Holosko ve Nobre bence bu takımın forvetleridir. İ.üzülmez gibi bir de sol beke sahipsen o kanatını rakip felc eder. Bugun de özellikle ilk yarı o kanat felç oldu.

Tebrikler Ankaraspor.

LaigLeNoiR
Beşiktaş adına sahada olumlu hiçbirşey yoktu.

Tello ve Üzülmez'in de artı kırmızı kart görmesi gerekiyordu.

Nocna Mora
Çimler yapılı olduğu maçtan önce belirtildi. Kış geldiği için kum atmışlar çimlere yoksa hiç bir problem yokmuş;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ankaraspor galibiyeti hakeden taraftı. Hatta farkı kacırdılar diyebilirim. Bilal ve M.Tosun cömertce harcadılar pozisyonları. Sivok'un gördügü kart bence doğruydu. Rakip kaydıktan sonra ezdi resmen adamı.

Mac sonu İ.Üzülmezin rakibinin üstüne yürümesi hoş degildi.
Delgado cok kötü. Islıklandı da taraftarlar tarafından. Bobo dendi . Bugun sahada yoktu. Holosko ve Nobre bence bu takımın forvetleridir. İ.üzülmez gibi bir de sol beke sahipsen o kanatını rakip felc eder. Bugun de özellikle ilk yarı o kanat felç oldu.

Rakibin üzerine yürümeyi geç VURDU rakibine

Tebrikler Ankaraspor.

Beşiktaş adına sahada olumlu hiçbirşey yoktu.

Tello ve Üzülmez'in de artı kırmızı kart görmesi gerekiyordu.

İkisine de katılıyorum abi..

I3esiktas
07.Aralık.2007, 04:35
Bu nasıl bir taktik bu nasıl bir düzen. Defansda Zapo toraman Ön libero Ugur Sivok Oynatıo. Ertugrul saglam döneminde ligin en az gol yiyen takımıydık Nie? Zapo - Sivok Yan yana oynadıgı için. Sen kimsinde bozuosun o ikiliyi en az gol yiyen ikili sen illa orta sahaya cekıosun Sivoku. Sen Yorumcu iken demiyomuydun Mükemmel ikili Besiktasın Ronaldo - Zagodan sonra en iyi ikilisi sen Nie bozuosun neden? Kardeşim 2-1 Yeniliyoruz Maçın basında oynıyacagı 4lü defansı 2-1 Yenildigimiz dakikalarda oynatıyor. Zapo Serdar degisikliginide anlamış degilim.Şu maçta diyecek bir laf Rüştüye Helal olsun.
Sıra geldi hakeme ben böle türk hakemleri gormedim kardeşim bunların gözlerinde sorun var sanırım neden her hafta bize oluyor bunlar? o Penaltıları nasıl görmezsin senya. Hı bide Her sene Ankaraspor Maçlarında böle olması biraz ilgi çekti sanki Artık baska seyler düşünüyorum Her sene Ankaraspor maçlarında sorunlar olunca. Sonra Besiktas tribünü neden küfür ediyor diyorlar Kardeşim 2 penaltı verilmiyor Her hafta kırmızı kart goruyoruz Neden bunlar tek bize?

PesimiSTyLa
07.Aralık.2007, 04:39
Bu arada macı izlerken tello nun pozisyonu kacırmışım. weeks'i resmen yumruklamış. önce sırtına yumruk, daha sonra yüzüne ve tüm bunlar yardımcının gözünün önünde oluyor. Direk kırmızılık pozisyon. Sivok'un pozisyonundan bile daha net kırmızı :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu nasıl bir taktik bu nasıl bir düzen. Defansda Zapo toraman Ön libero Ugur Sivok Oynatıo. Ertugrul saglam döneminde ligin en az gol yiyen takımıydık Nie? Zapo - Sivok Yan yana oynadıgı için. Sen kimsinde bozuosun o ikiliyi en az gol yiyen ikili sen illa orta sahaya cekıosun Sivoku. Sen Yorumcu iken demiyomuydun Mükemmel ikili Besiktasın Ronaldo - Zagodan sonra en iyi ikilisi sen Nie bozuosun neden? Kardeşim 2-1 Yeniliyoruz Maçın basında oynıyacagı 4lü defansı 2-1 Yenildigimiz dakikalarda oynatıyor. Zapo Serdar degisikliginide anlamış degilim.Şu maçta diyecek bir laf Rüştüye Helal olsun.
Sıra geldi hakeme ben böle türk hakemleri gormedim kardeşim bunların gözlerinde sorun var sanırım neden her hafta bize oluyor bunlar? o Penaltıları nasıl görmezsin senya. Hı bide Her sene Ankaraspor Maçlarında böle olması biraz ilgi çekti sanki Artık baska seyler düşünüyorum Her sene Ankaraspor maçlarında sorunlar olunca. Sonra Besiktas tribünü neden küfür ediyor diyorlar Kardeşim 2 penaltı verilmiyor Her hafta kırmızı kart goruyoruz Neden bunlar tek bize?

2 Penaltı ? Hangileri oluyo bunlar ?

I3esiktas
07.Aralık.2007, 04:41
Ya Herkez kırmızıları konusuyorda 2 penaltı verilse belkı bunlar olmıcaktı.

El Comandante
07.Aralık.2007, 04:42
Ibrahim Üzülmez ve Tello muhakkak kirmizi kart görmelilerdi,büyük olasilikla videolardan anlasilacaktir 2 oyuncunun neler yaptigi,PFDK´ya sevkedilirler,en az 2 mac ceza yerler ...

Alicanfmfan
07.Aralık.2007, 04:43
Durduk yerede penaltı verilmez ama degil mi

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:43
Penaltılar için Bir sıfırdan çevirilen top dışardan çeviriliyor ve çarpma ikincide ben göremedim elinin arasından geçiyor.

LaigLeNoiR
07.Aralık.2007, 04:45
Ne penaltısı yaa penaltı menaltı yok maçta.

Ankaraspor Beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi attı sahadan.

---------------Rüştü--------------
Toraman - Zapo - Üzülmez
Ekrem------Sivok----------BOŞ
BOŞ--------Uğur------------BOŞ
BOŞ----Delgado-Tello----BOŞ
----------Nobre-Bobo-----------

bu dizilimi birisi bana anlatabilir mi ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha o Zapo'nun çevirdiği posizyon belki penaltı olabilir.

I3esiktas
07.Aralık.2007, 04:46
Aynı maçları izlemedık sanırım Penaltı yok diyosunuz. Zapo ve İbrahim'in penaltısı?(İbrahim tam görmedim ama)

shamur1
07.Aralık.2007, 04:46

Sizin sorununuz hakem falan değil kardeşim , geçen seneyi de bu şekilde geçirdiniz.Sorunun adı Yıldırım Demirören. + Mustafa Denizli'nin Ertuğrul Sağlam'dan ne fazlası vardı da teknik direktörlüğü getirildi.

Yarın G.Saray yenerse Beşiktaş 6.sıraya düşüyor.Yanlış hatırlamıyorsam E.Sağlam bıraktığında 2.sıradaydı Beşiktaş.

World Hollow o1
07.Aralık.2007, 04:47
Murat Tosun bu kadar iyi olmanın bir anlamı yok ya.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:50
Aynı maçları izlemedık sanırım Penaltı yok diyosunuz. Zapo ve İbrahim'in penaltısı?(İbrahim tam görmedim ama)

Kesinlikle penaltı yok..

LaigLeNoiR
07.Aralık.2007, 04:51

Üzülmez'in posizyonunda alakası yok atıyor kendini yere hakem olsam artı bir de sarı kart verirdim.

Zapo'nun ki belki.

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2007, 04:51
Ertuğrul hoca gidip M.Denizli geldiğinde umutlarım zayıflamıştı.M.Denizli'den sonra takım daha hareketli oynamaya başlayınca bir çok Beşiktaşlı gibi bende acaba demeye başlamıştım açıkcası.Fakat bu akşam yine tabana vurdu umutlarım.Sanırım bu sezon yine bize hüsran..

Mustafa hoca televizyonun başından konuşmasını biliyordu.Gerçi hala konuşuyor.Fakat henüz bir icraat göremedik.Takım o geldiğinden beri üst üste galibiyet alamadı.Böyle gitmez bu iş.Fenerbahçe'ye bile geçildik böylece.Büyük ihtimal haftayıda 6.bitireceğiz.Halbuki geçen hafta kazansaydık liderdik..Bakalım yine çıkıp bu tür kayıplar olacaktır ama bu kayıplar şampiyonluğu etkilemeyecektir diye açıklama yapacak mı M.Denizli merak ediyorum..

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 04:53
Zapo'nun penaltı pozisyonunda top dışardan çeviriliyor

El Comandante
07.Aralık.2007, 04:55
Besiktasli arkadaslarim kusura bakmasinlar ama ben Türk futbol tarihinin en balon adami olarak görüyorum Mustafa Denizli´yi.isi gücü konusmak,sirf hava gazi ...

Bizim basimizdayken de öyleydi,Fbnin basindayken de öyleydi,Bjknin basindayken de öyle.

Yorumculuk yaparken kolay,salliyordu gelene gecene,sonunda amacini gerceklestirdi ve geldi Besiktas´a.
Ama ne oldu,takke düstü,kel göründü ..

Bir diger mevzu ise ibrahimlerin takimi batirdigidir.Ayrica takimda inanilmaz bir gerginlik var,futbolcular sahaya savasmaya cikiyorlar(ters manada),rakiplerle ugrasiyorlar,hakeme laflar atiyorlar,anlamiyorum ben bunlarin ne yaptiklarini ...

Besiktaslilara Allah sabir versin,ne diyeyim ...

LaigLeNoiR
07.Aralık.2007, 04:56
---------------Rüştü--------------
Toraman - Zapo - Üzülmez
Ekrem------Sivok----------BOŞ
BOŞ--------Uğur------------BOŞ
BOŞ----Delgado-Tello----BOŞ
----------Nobre-Bobo-----------

bu dizilimi birisi bana anlatabilir mi ?

Onurap
07.Aralık.2007, 04:58
Ertuğrul sağlamı çok arar beşiktaş..

sakary Ali
07.Aralık.2007, 05:08
Besiktasli arkadaslarim kusura bakmasinlar ama ben Türk futbol tarihinin en balon adami olarak görüyorum Mustafa Denizli´yi.isi gücü konusmak,sirf hava gazi ...

haklısın abi çıkmış gene LİGTV'de haftaya bunların tam tersi şampiyonluktan falan bahsediyo..Yazık ya...

Alicanfmfan
07.Aralık.2007, 05:23

Hmm anladım adamı eziceksin adamı çiğniceksin ,basıcaksın sonra neden bize kırmızı kart veriliyor diyosun.Üstelik Tello güzek boks yaptı..

I3esiktas
07.Aralık.2007, 05:37
Hmm anladım adamı eziceksin adamı çiğniceksin ,basıcaksın sonra neden bize kırmızı kart veriliyor diyosun.Üstelik Tello güzek boks yaptı..
Ya ezdi diyosunda 1. Kasıtlı bisey yok 2. o pozisyonda Gerçekten öyle bir darbe yese ayaga kalkamazdı ama iste profesyonellık eline geçen fırsatı degerlendırdı bizi 10 kişi bıraktı. Böyle konusuyosun tello boks yaptı iyi yaptı Onlarda ilk yarıdaki penaltıyı verselerdi.

King_91
07.Aralık.2007, 05:38
lig giderek ilginçleşiyor . 3 büyüklerin sonu son değil bakalım nolcak sonunda :D

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 05:42
Tello gerçekten çok kötü vurmuş Theo Weeks'e ayrıca Theo Weeks'in adalesi kopmuş olabilirmiş

GeNç KaRTaL
07.Aralık.2007, 05:43
@I3esiktas

Çok sinirlisin,seni anlıyorum.Bende baya üzüldüm çünkü.Daha sakin olmayı denersen sevinirim.Hatta kapat bilgisayarı git başka bir şeylerle uğraş.Belki sakinleşirsin..:)

shamur1
07.Aralık.2007, 05:48
Neyse ki Mustafa Denizli '' Hedemizden sapma yok '' diyor.

Yarın yenersek Beşiktaş'ın liderle arasında 6 puan fark olacak. + Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynayacağı maçı da hesaba katarsak bu futbolla kazanması da çok zor.

Valla her zaman söylerim bizim takımlarımız ne çektiyse Başkanından , yönetiminden ve teknik adamından çekmiştir. Bu üçlü iyi olmadıktan sonra futbolcu kadrosu bir yere kadar.

eGowiCh
07.Aralık.2007, 05:56
Sivok'un pozisyonu kırmızı karttı, 2 maç ceza alması lazım. Maç sonu yaptığı hareketlerden dolayı da Üzülmez ceza almalı. Beşiktaş İbrahimleri kadro dışı bırakarak olumlu bir adım atmıştı ama ikisini tekrar takıma monte edince işler eskisi gibi oldu, bozuldu.

Nedvedmania
07.Aralık.2007, 06:02
Maçı izlemedim ama Sonuca bakarsak Helal olsun Ankara'ma.

jarosik_61
07.Aralık.2007, 06:04
bu lig uzun maraton bjk'lı arkadaşların tepkilerini normal karşılıyorum ama şunu unutmayın 4 büyüklerin nerde ne zaman puan kayıpları yaşayacağı belli olmuyo yani köprünün altından çok sular akacak
ankarasporda maçı hakederek aldı.telloda kırmızı karttan ucuz kurtuldu

fmsmyrna
07.Aralık.2007, 06:05
Mustafa Denizli geldiğinde takıma göre taktik çıkaracağını belirtmişti ama geldiğinden beri aynı taktik sinyaller verilmesine rağmen taktiğini değiştirmedi.Kocaeli karşısında maçı çevirirsinde Ankaraspor gibi iyi isimleri olan bir takıma karşı zor.Bugün Ankaraspor'un ukalalıktan yapamadığını Sivok yaptı.Üzülmez'e ceza gelebilir ancak Tello'ya verebileceklerini sanmıyorum.Mustafa Denizli'nin birtakım şeyleri değiştirmesi gerek.

Memedov
07.Aralık.2007, 06:11
Ankaraspor iyi oynadı ve kazandı. Zapo'nun pozisyon penaltıydı bana göre Beşiktaşın penaltısı verilmedi. Sivok'un kırmızı kartı %100 doğru bir karar. Tello ise aynı hareketi Bursaspor maçında Gökhan Güleç'e yapmıştı ikidir hakemler hes geçiyor Tello'yu. Boksörden farkı kalmadı artık attığı yumruklar ortada kasti yapılan hareketler ilerleyen haftalarda Beşiktaşın başını daha çok ağırtabilir bu durum Tello uyarılmalı.

Ankaraspor üst sıralara oynamaya devam ediyor, tebrikler.

PesimiSTyLa
07.Aralık.2007, 06:15
Telegolde gösterdi. Tello aynı yumruktan bursa oyuncusu gökhan gülece de atmış. Hareket aynı :D Alışkanlık edinmiş demekki.

BlackEagle19o3
07.Aralık.2007, 06:15
Bazıları yine taraftara sallamaya başlamış bilmeden etmeden, yahu siz neden bahsediyorsunuz?Beşiktaş İnönü'de rahat maç kazanamazmış.Hadiyin ordan!Bugün tribündeydim.Delgado'ya tepkiler açık tribünden geldi.Kapalı ise bu tepkilere oyuncuyu alkışlayarak , ve Delgado lehine tezahuratta bulunarak tepki verdi.Islıklayanlar da yine Beşiktaş taraftarı tarafından susturulmaya çalışıldı.Herşey ordan görüldüğü gibi değil yani, zaten Beşiktaş tribünde mikrofon var diye iftira atan adam taraftara sallamış , pek şaşırmam ;)

Maç hakkında ise;

Geldiğinden beri Denizli'yi savunuyordum.Kaybetsek de iyi oynuyorduk diye kendimi avutuyordum.Bu maçta gördüm ki bu takımın doğru düzgün bir taktiği yok, kazanırsa duran toplardan veya bireysel çabalar doğrultusunda oluşacak pozisyonlarda gol bulabilir.Zira duran toptan bulduğumuz bir pozisyonda Toraman akıl almaz bir gol kaçırmasa yine bu maçı kazanabilirdik.Sivok artık defansa geçmeli, Denizli niye bozar Zapo-Sivok uyumunu anlamam...Bobo'yu eleştirenler de var, hala savunuyorum ki Bobo bu takımın forvetidir.İlk 11'de esame listesine adı ilk yazılacak futbolculardandır.Açıkcası bu mağlubiyeti hiç beklemiyordum...Artık mağlubiyette payu olan herkes aklını başına devşirmeli, şapkasını önüne koyup düşünmeli...
Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak,
Kursağımızda kalıyor.
Söylesene bize hoca,
Takım niye oynamıyor?

fmsmyrna
07.Aralık.2007, 06:16
Önce sırtına vuruyor sonra göğsüne doğru hem de hakemin gözünün önünde Aykut Kocaman'ın dediği hakemlerin 'kuvvetli' olması gerekiyor sözüne doğruluyor bu olay.

travis1903
07.Aralık.2007, 07:19
ulen ankara anca bizi yenersin zaten. lige çıktıklarından beridir bu adamlar bize bela oldu yahu. kume düşesiniz emi :)

özer hurmacı birader sen nasıl topcusun öyle, fazla geliyorsun ankara'ya. seni dolmabahçe taraflarına alalım hemen.

:0:

garydelgadov
07.Aralık.2007, 07:30
Hani bir rekLam varya Biryağ ne kadar güzeL oLabiLir gibi birşey.Peki bir başkan bir takımın içine ne kadar edebiLir ?
Sezon başından beri söyLüyorum kaLeye Buffonu aL defansa Terryi aL orta aLana Gerardı aL iLeriye Etoyu aL yine şampiyon oLamaz bu takım diye.Sözde başkanımız ne yaptı etti batırdı takımı.Bu nede söyLesem sonuçta futboLcu oynuyor diyor.Ama futboLcunun,antrenörün havasını huzurunu bozarak batırıyor takımı.DefoL git be adam!

anilton
07.Aralık.2007, 09:14
Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak
Kursağımızda kalıyor
Söylesene bize Hoca
Takım niye oynamıyor?

Bu beste bugün cuk diye oturdu.İşin taktiğine,tekniğine girmeyeceğim.Yıldırım Demirören geldiğinden beri onlarca futbolcu değişti.5 tanede Hoca.Ama her sezon aynı senaryo,biraz toparlanma,bir kaç hafta iyi oyun sonu yine hüsran.Olmuyor,olmuyor,olmuyor.Uğursuz bu adam,bildiğin uğursuz...

Söyleyebileceğim tek bir şey var...

Yönetim İstifa...

Bu arada bu kadar sinir ve strese rağmen mutlu olduğum bir nokta vardı.Özer Hurmacı.Al A milli takımın 10 numarası yap direk.Bugün Delgado ve Özer takım değiştirseydi sonuç çok daha farklı olurdu...

Bordo61Mavi
07.Aralık.2007, 13:43
Bu Bjk daha duzelmez ;) En azindan duzelmeleri cok zor.

Ankarasporada helal olsun, suan bulunduklari yerde coktan olabilirlerdi ama Aykut hocayi 10 defa gonderip geri getirdiler. Sanmiomki sene sonu bukadar yukarida olsunlar, 6cilik onlarin yeri heralde.

BJK halen Fenerbahceden yedigi darbeyi uzerinden atamamis, kotu dedigimiz Fenerbahce suan Bjk nin de uzerinde :)

World Hollow o1
07.Aralık.2007, 14:06
Maçın Özet görüntülerinin bir kısmını izledim..

Beşiktaş'ın son golü evlere şenlik yok böyle bir gol, o defansı neden o kadar boş bırakırsın neden 3 e 2 bırakmaz hiç anlamam doğrusu adam 20 25 metre gitti topla sonucunda attı..

Beşiktaş gibi böyle bir takım kalite seviyesi üstlerde olan bir takım bu gibi defans hataları yaparsa vay haline Türk liginin..

eXcitinG
07.Aralık.2007, 17:39
DeLgado ve Yönetime yapıLan isyan sonuna kadar doğru. Hatta ikisi için geç biLe kaLınıLdı. Ama ediLen küfürLer yaLnış.

Aykut Kocaman ne idi beLirsiz davranışLarda.

Sivok baştan adama bastı, oh iyi oLmuş dedim, sonra adamın ayağını kırdığını görünce de yuh be İnsanmısın dedim.

Bizden bir cacık oLmaz artık. Hep hevesimizi kursağımızda bırakıyorLar.

El Comandante
07.Aralık.2007, 18:09
Özer Hurmaci da bize gelecekti,transferinde sorun cikti.Keske gelseydi bize,cok kaliteli bir futbolcu.Ama eminim ki Özer devre arasinda 4 büyüklerden birisine gidecek.

Aşk-ı Şehir
07.Aralık.2007, 19:00
Tello'nun yumruğunu görmeyen yan hakeme Türkiye Görme Engellileri Koruma Derneği tarafından plaket verilmeli. Bu kadar görme kusuru varken nasıl hakemlik yapıyor diye.

Ankaraspor sezon başından beri oynadığı gibi oynadı. Baskılı, rakibe her noktada pres yapan oyununu dünde sergiledi. Taraftar desteğini ise yanlış anlamak olmaz bence. Şöyle düşünelim. Demirören Beşiktaş'ın değilde tuttuğunuz takımın başkanı olsaydı? :) Hayal etmesi bile kötü değil mi? Bu arada günün en şanssız adamı Theo Weeks idi. Adam oyuna girdi. Bir yumruk yedi bir de Sivok ayağına bastı. Bu arada TV Yorumcusu Mustafa Denizli'ye saygılar...

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 19:01
MostapHa evet bencede yazık oldu adama:(

Trabzonspor
07.Aralık.2007, 19:22
ankarayı tebrik ederim valla baya iyi oynamışlar çok pas yapan bi takım Ankara aykut hoca ıyı çalıştırıyo ögrenclerini

anilton
07.Aralık.2007, 19:26
Bu arada galip geldiğimizde 30 mesaj olmayan maç başlığımız yenildiğimizde rakip takımı tebrik mesajları ile dolup taşıp 5 sayfayı buluyor.Beşiktaş sayfasının yanından geçmeyen arkadaşlarımız bile yazıyor.Beşiktaş'ın yenilmesi,kötü duruma düşmesi insanların mutluluk kaynağı olmuş...

Oda güzel...:)

Not:Kimse yanlış anlamasın,kızdığımdan yazmadım,biraz garipesedim sadece...

shamur1
07.Aralık.2007, 19:39
Özer Hurmaci da bize gelecekti,transferinde sorun cikti.Keske gelseydi bize,cok kaliteli bir futbolcu.Ama eminim ki Özer devre arasinda 4 büyüklerden birisine gidecek.

Özer Hurmacı Trabzon doğumlu , Eski futbolcumuz Lemi Çelik dayısı , eski Teknik direktörümüz ve şu an altyapının başına getirilen Sadi Tekelioğlu'da eniştesidir. Sezon başında transferi gündemdeydi ama Ankaraspor bonservisini çok yüksek tutmuş.Dedikodulara göre sezon sonu Trabzonspor'a gelebilirmiş , e bu kadar Dayı ve Enişte işin içinde olduktan sonra gelmesi gerekir Trabzonspor'a :)

Tff Tam Saha

"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

anilton
07.Aralık.2007, 19:48
Özer Hurmacı için yazılacak çok şey var.Alt yapısını yurt dışında aldığı çok net belli oluyor zaten.Dün kendiside nasıl bir oyuncu oluduğunu çok iyi açıkladı maç sonu röportajında.Ben ne tam 6 numarayım ne de 10 numarayım,tam manasıyla 8 numarayım dedi.Yani orta sahanın hem defansif yönünü hemde ofansif yönünü oynuyor demek bu.Yüksek teknik kapasitesinin yanında müacedeleci ve güçlü bir yapısı olmasıda en büyük artısı...

Bütün bunların yanında her iki kanatta da en iyi şekilde görev yapabiliyor.Çok süratli değil belki ama adam geçme becerisi ve mücadele gücü sayesinde bunuda en iyi şekilde becerebiliyor...

En kısa sürede milli takıma alınması ve oynatılması dileğiyle...

Alicanfmfan
07.Aralık.2007, 19:51
Özer Hurmacı Trabzon doğumlu , Eski futbolcumuz Lemi Çelik dayısı , eski Teknik direktörümüz ve şu an altyapının başına getirilen Sadi Tekelioğlu'da eniştesidir. Sezon başında transferi gündemdeydi ama Ankaraspor bonservisini çok yüksek tutmuş.Dedikodulara göre sezon sonu Trabzonspor'a gelebilirmiş , e bu kadar Dayı ve Enişte işin içinde olduktan sonra gelmesi gerekir Trabzonspor'a :)

Tff Tam Saha

"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor.

Aslında Bilal ide konusmak lazımdı çok güzel oynadı.Beşiktaş maçında...

Sekopej
07.Aralık.2007, 20:22
Özer'in oynadığı oyuna zaten söyleyecek lafımız yok ama maçtan sonra yaptığı aklı başında yorumlarda çok güzeldi. Sadece futbol açısından değil, kişiliği, kültürünü de iyi geliştirmiş izlenimi verdi bana. Futbolda sadece yeteneği olan değil aklını iyi kullanan iyi yerlere geliyor. Eminim ki Özer'de iyi yerlere gelecektir.

Sivok'un kendi kalesine attığı golde, diğer ayağıyla topa girse ya da ayağının içiyle müdahele yapsa topu dışarı çelebilirdi, sonrasında gördüğü kırmızı kart ise takımını yaktı. Ne olursa olsun maç 11'e 11 olsa Beşiktaş son dakikalarda baskı kurup beraberlik golü atabilirdi. Ayrıca Sivok'un bilerek bastığını düşünüyorum, sakınmak istese 2 ayağıyla da basmazdı en azından birini kurtarırdı, şimdi Galatasaray maçında da oynayamayacak, çok ağır ceza almalı yönetimden.

Tello'da aynı şekilde, eğer hakemimiz kör olmasaydı o da kırmızı görecek ve en az 2 maç ceza alacaktı ve GS maçında o da oynayamayacaktı. Yönetim bence Tello'ya da para cezası vermeli. Ve İbrahim Üzülmez, sanırım o da attığı tokatlar nedeniyle 2 maç ceza alacak ve o da GS maçında oynayamayacak. Tello ceza almaz, çünkü hakemin önünde ve hakem vermiyor.

Kanatlarda tek adam kullanarak Ankaraspor'un ekmeğine yağ sürdü Denizli. Üzülmez'e Tello hiç destek vermeyince orayı çok iyi kullandı Ankaraspor. Aykut hoca ayağa bas, sürekli pas ve uzun oynamayarak oyuna hakim oldu. Klasik anadolu takımları mantığıyla mücadele etmeyince ve Beşiktaş da çok kötü olunca deplasmandan 3 puanla döndüler. 3 büyüklerin kötü olduğu bu sezonda arkadan daha çok takımın üst sıralarda olmasını isterim.

Nocna Mora
07.Aralık.2007, 20:24
Umarım bu sene bir Anadolu takımı birinci olur :)

KaF KeF
07.Aralık.2007, 20:31
Bu arada galip geldiğimizde 30 mesaj olmayan maç başlığımız yenildiğimizde rakip takımı tebrik mesajları ile dolup taşıp 5 sayfayı buluyor.Beşiktaş sayfasının yanından geçmeyen arkadaşlarımız bile yazıyor.Beşiktaş'ın yenilmesi,kötü duruma düşmesi insanların mutluluk kaynağı olmuş...

Oda güzel...:)

Not:Kimse yanlış anlamasın,kızdığımdan yazmadım,biraz garipesedim sadece...
Bunda garip bir durum yok ki.Bence gayet normal.Gidipte bir FB'li,GS'li Yada TS'li Beşiktaş'ın yenilgisine üzülecek hali yok..Tabii ki Bjk'nin yenilmesine sevineceğiz..

shamur1
07.Aralık.2007, 20:37
Bunda garip bir durum yok ki.Bence gayet normal.Gidipte bir FB'li,GS'li Yada TS'li Beşiktaş'ın yenilgisine üzülecek hali yok..Tabii ki Bjk'nin yenilmesine sevineceğiz..

Yok Anıl , Trabzonspor bugün puan kaybederse 2. ile arasında ki puan farkını 5'e çıkaramayacağı için üzülecektir eminim :)

anilton
07.Aralık.2007, 20:40
Benim söylediğim çok farklı bir şey...

Elbette rakibinizin puan kaybetmesine sevinebilirsiniz,bundan doğal bir durum yok...

Beşiktaş iyi oynayıp galip geldiği zaman maç başlığına bırak yazmayı okumayanlar bile yenildiği zaman girip methiyeler düzüyor.Bunu garipsedim yoksa sevinmeniz gayet doğal...

Not yazdık yanlış anlaşılmasın diye ama nafile...

GReeN BeReT
07.Aralık.2007, 20:43
Konunun başlığını okuyalım ona göre yorumlara devam edelim ;;)

goosfraba
07.Aralık.2007, 20:54
Arkadaşlar konunun adı Beşiktaş - Ankaraspor. Bu maçın konuşulması için açılmış bir konu ve sizin konuştuğunuz konu, milli takım, kim alınmalı, kimler alınmamalı ve fatih terim. Rica ediyorum maç hakkında konuşalım.

DeNiZ_1903
07.Aralık.2007, 20:59
Ankaraspor gerçekten iyi oynadı , Sivok ard arda iki hata yaptı pahalıya patladı galibiyet için fazla şey yapmadık ama verilmeyen bir penaltımız olduğunu da söylemeliyim , Delgado'ya verilen tepkiler yanlıştı ama onunda kendini düzeltmesi lazım artık..Ayrıca maçın sonunda tüm stadın alkışla tempo tuttuğu bir beste vardı klasik melodide , onun sözlerini bilen varmı ?

fmsmyrna
07.Aralık.2007, 21:05
Maçın Özet görüntülerinin bir kısmını izledim..

Beşiktaş'ın son golü evlere şenlik yok böyle bir gol, o defansı neden o kadar boş bırakırsın neden 3 e 2 bırakmaz hiç anlamam doğrusu adam 20 25 metre gitti topla sonucunda attı..

Beşiktaş gibi böyle bir takım kalite seviyesi üstlerde olan bir takım bu gibi defans hataları yaparsa vay haline Türk liginin..

Bu çok normal değil mi? Sivok kart görmüş Zapo çıkmış Toraman ortada tek ona en yakın Kurtuluş ve Üzülmez kalmış ve dakika 90 2-1 yeniksin tüm takım hücumda bu tür kontra normal bence

BlackEagle19o3
07.Aralık.2007, 21:28
Ankaraspor gerçekten iyi oynadı , Sivok ard arda iki hata yaptı pahalıya patladı galibiyet için fazla şey yapmadık ama verilmeyen bir penaltımız olduğunu da söylemeliyim , Delgado'ya verilen tepkiler yanlıştı ama onunda kendini düzeltmesi lazım artık..Ayrıca maçın sonunda tüm stadın alkışla tempo tuttuğu bir beste vardı klasik melodide , onun sözlerini bilen varmı ?

Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak,
Kursağımızda kalıyor
Söylesene bize Hoca,
Takım niye oynamıyor?

El Barto
07.Aralık.2007, 21:44
Dün rezil bir Beşiktaş izledik. Maçı seyredipte olaylı Samsunspor maçını aklından geçirmeyen yoktur heralde. Kadroyu öğrendikten sonra aklımdan geçenleri maçtan sonra Rıdvan Dilmen NTVSpor'da dillendirdi. Beşiktaş'ın dün ne oynadığını anlayabilen dünya üzerinde çok az insan ya vardır ya yoktur. Ankaraspor gibi topla oynamayı seven, pas yapmayı seven bir takıma karşı Mustafa Denizli ne düşünerek böyle bir takım çıkardı anlamak, kelimeler ile tarif etmek mümkün değil.

Maça gelirsek, gerçekten rezil bir oyun oynadık. Kaleci Rüştü bence maç 1-3 bitmesine rağmen Beşiktaş için maçın adamıdır. 6-7'ye doğru gidiyordu maç ki şükür Ankaralı oyuncuların ve Rüştü'nün sayesinde 3'te kaldı. Tello, Bobo ve Delgado 3'lüsünün sahada ne yaptığı belli olmayan oyunları ile 1 gol bulmuş olmak dahi bu maç için bir mucize ki zaten gol bir karambol sonrasında topun oyuncuya gelmesi ile oldu. Sivok'un kırmızı kart gördüğü pozisyonda yaptığı futbolculuğu bırakın insanlığa sığmayan bir hareketti en az 3-4 maç ceza almalı diye düşünüyorum. Ama bu cezayı vermezler -veremezler- yada verip 2 maç olarak onanır ki zaten onuda kırmızı karttan zaten aldı. Eskişehir maçında Serdar'ın Rüştü'ye yaptığı harekete sinirlenen bizler bu pozisyonda birşey yokmuş gibi davranırsak olmaz, bize yakışmaz. Bir iki lafta Tello için etmek lazım. Tello futbolu bırakıp boksör olmaya merak saldı heralde. Bursaspor maçında Gökhan'a attığı sol kroşeden sonra bu maçta da aynısını tekrarladı. Yan hakemin o pozisyonu görmüş olmamasına ihtimal dahi vermiyorum. Ama 2. kırmızı kartı istemeye yüreği yetmedi sanırım. Beşiktaş yönetimi Tello'ya ağır bir para cezası vermeli bu davranışlarından ötürü ama nerde...

Bu saatten sonra bir Beşiktaş taraftarı olarak şampiyonlukla ilgili herhangi bir beklentim kalmadı. Zaten takımdan bunu beklemiyordum ama şampiyonluk adaylarından Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kötü formları neden olmasın dedirtiyordu ancak artık Beşiktaş'ta herhangi bir ışık yok. İbrahim Üzülmez ve Sivok'un muhtemel cezaları ile A.Gücü ve Galatasaray maçlarına çıkacak Beşiktaş puan kayıplarını sürdürecektir ve şampiyonluk yarışına havlu atacaktır kanısındayım.

Beşiktaş'ın en büyük handikapı bence yıldız bir oyuncusunun bulunmayışı. Rakiplere baktığınızda beğenir yada beğenmezsiniz ama bir Arda, Lincoln, Kewel, Baros diğer yanda yine beğenir yada beğenmezsiniz ama Guiza, Semih, Alex, Deivid gibi oyuncular varken Ekrem ile, ne yapacağı kestirilemeyen Delgado ile, hayalet gibi ortalarda dolanan Tello ile Bobo ile, formsuz Serdar ile ne şampiyonluğundan bahsedeceğiz ki.

Sezon başında da söylemiştim Beşiktaş yönetiminin yaptığı transferler büyük hedefler koymuş bir takımın transferleri değildi. Beşiktaş bu kafa ile bir 10 yıl daha şampiyonluk göremez. Ama adam gibi bir yönetim gelip, arkadaş benden 3 yıl 5 yıl şampiyonluk beklemeyin çok transfer beklemeyin ama sonunda adam gibi bir takım izleyeceksiniz desin, hayır diyecek bir Beşiktaşlı çıkmaz.

Rakiplerimize bundan sonra şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum. Umarım büyük takımlar bukadar kötü iken bir Anadolu takımı şampiyonluğa ulaşır.

DeNiZ_1903
07.Aralık.2007, 22:26
Beşiktaş'ın en büyük handikapı bence yıldız bir oyuncusunun bulunmayışı. Rakiplere baktığınızda beğenir yada beğenmezsiniz ama bir Arda, Lincoln, Kewel, Baros diğer yanda yine beğenir yada beğenmezsiniz ama Guiza, Semih, Alex, Deivid gibi oyuncular varken Ekrem ile, ne yapacağı kestirilemeyen Delgado ile, hayalet gibi ortalarda dolanan Tello ile Bobo ile, formsuz Serdar ile ne şampiyonluğundan bahsedeceğiz ki.

Güzel söylemişsin Emre abi ama Delgado'nun da yedeği olmaması ciddi bir sorun , o mevkinin adamı olan başka bir oyuncu bilmiyorum takımda Delgado'dan başka. Yıldız oyuncu konusuna da katılmıyorum oyuncularımız formda ve inançları tam bir şekilde sahaya çıksa arada yıldız oyuncu farkı ortadan kalkar bence , örneğin Ekrem Dağ ; dün haricinde son birkaç haftadır harika bir futbol ortaya koyuyor , Beşiktaş'a gelmeden önce ismini hiç duymadığım bir adamdı ama 40 yıllık Beşiktaş'lıymış gibi oynuyor .Elbette Roberto Carlos gibi kariyeri olan ve sahada otorite sağlayacak bir adamın olması her takım için artı değer de olabilir . :)

El Barto
07.Aralık.2007, 22:28
Zaten elinizde yıldız oyuncu olmaya aday oyuncunuz yoksa en büyük kozunuz takım oyunu aynayıp takımı yıldız yapmaktır. Ama bunun zerresi yok.

EreN
08.Aralık.2007, 19:25
Çarşı´da liderlik kavgası

Geçen hafta Fenerbahçe maçında bir grup taraftardan tokat yiyen Alen ile arkadaşları Ankaraspor maçında tribüne çıkartılmadı.

Geçmişte olduğu gibi kapalı üst tribünde amigoluk görevini yapan Alen Markaryan‚ Ankaraspor maçının ilk yarısını kapalı alt tribünden izledi. Alen´in yokluğunda ise tezahüratları yeni liderlerin yönettiği belirtiliyor.

DEVRE ARASI SİLAHLAR PATLADI

Bu arada Beşiktaş - Ankaraspor maçının devre arasında koridorların ışıklarının kapanmasını fırsat bilenler‚ Alen ve yardımcılarıyla tartıştığı ve ardından silahların patladığı öğrenildi.

İnönü Stadı güvenlik amirleri olayın araştırıldığını ifade ederken taraftarların maç bitiminde güvenlik güçlerine "Burnumuzun dibinde silahlar patlıyor" diyerek şikayette bulundukları öğrenildi. Geçen hafta Fenerbahçe maçında bir grup taraftardan tokat yiyen Alen ile arkadaşlarının Ankaraspor maçında tribüne çıkartılmaması dikkat çekti.

BlackEagle19o3
08.Aralık.2007, 19:51
Böyle saçma haberleri taşımasak şuraya.Adi herifler ne sallayacaklarını şaşırdılar...

anilton
08.Aralık.2007, 19:59
Evet doğru olaylar var ama Alen abi ile alakası yok olayın.Alen abi setteydi bu maçta.Bir ara koridorda olay oldu onu ayırmaya indiler.Yoksa Alen abi setteydi...

Ama farklı olaylar ve olmayada devam edecek.Önümüzdeki haftalarda canlar yanabilir...

EreN
08.Aralık.2007, 21:19
Evet doğru olaylar var ama Alen abi ile alakası yok olayın.Alen abi setteydi bu maçta.Bir ara koridorda olay oldu onu ayırmaya indiler.Yoksa Alen abi setteydi...

Ama farklı olaylar ve olmayada devam edecek.Önümüzdeki haftalarda canlar yanabilir...

İşin içine son 2 maçtır silah girdi bu çok kötü. Biz tribünleri az çok doğrulttuk bu konudan, darısı çarşıya.

anilton
08.Aralık.2007, 21:41
Olacak gibi değil Eren.Olsa sezon başından beri olurdu.Olmuyor,sonu kötü yani bu işin...

Bordo61Mavi
09.Aralık.2007, 00:09
E. Saglam 6 macta 14 puan
M. Denizli 8 macta 11 puan

Daha cok aricaklar cok. Demiroren kesin gitmesi lazim, futboldan pek fazla anladigini sanmiyorum

anilton
09.Aralık.2007, 00:13
E.Sağlam'la M.Denizli'yi kıyaslamak olmaz şu aşamada...

Ama Yıldırım Demirören'in futboldan ve yöneticilikten anlamadığı kesin...

goosfraba
09.Aralık.2007, 00:15
Kıyaslamak olmaz ama gelen gideni arattı orası doğru :)

shamur1
09.Aralık.2007, 00:26
Kıyaslamak değil de M.Denizli'nin E.Sağlam dan hiçbir artısı yok. M.Denizli ofansif oynatıyor diyordunuz ama Ankara maçında golü Zapotocny attı. Sahaya sürdüğü kadro da tartışılır. Tabi bunların hiçbiri Y.Demirören'in Kötü bir Başkan olduğunu değiştirmez.

JunkChorn
09.Aralık.2007, 00:38
Kıyaslamak değil de M.Denizli'nin E.Sağlam dan hiçbir artısı yok. M.Denizli ofansif oynatıyor diyordunuz ama Ankara maçında golü Zapotocny attı. Sahaya sürdüğü kadro da tartışılır. Tabi bunların hiçbiri Y.Demirören'in Kötü bir Başkan olduğunu değiştirmez.

Beşiktaş'ın şampiyon olması dahi bu durumu değiştire(e)mez.
Açıkcası şu yönetim ile Beşiktaş şampiyon olursa ileri değil geriye gidecektir!Devre arasına kalmayabilir bu durum.

anilton
09.Aralık.2007, 00:41
M.Denizli geldiğinden beri benim tek mutsuz olduğum maç Ankara maçıydı.Yenildiğimiz Kayseri,F.Bahçe ve berabere kaldığımız Bursa ve Sivas maçlarında bile oynanan oyundan kendi adıma memnundum.Ben henüz M.Denizli'yi yargılama ve eleştirme hakkına sahip olduğumuzu düşünmüyorum.Devre arası olsun,ikinci yarıda oynandıktan sonra ancak sezon sonu onun muhasebesini yapabiliriz...

GeNç KaRTaL
09.Aralık.2007, 06:24
Ertuğrul hoca çok defansif oynatıyor diye şikayetçiydik.Mustafa hocada aşırı ofansif oynatıyor takımı şimdide.Öyleki Ankaraspor'a evimizde çok pozisyon verdik son karşılaşmada.Keza ondan önceki Fenerbahçe maçında yine öyle.Ondan önceki maçlarda durum pek öyle değildi aslında.Bursa ve Kayseri maçlarında pozisyon bile vermedik rakiplere.Mustafa hoca döneminde bir türlü istikrarı sağlayamadık.Zaten sorunda bu.Üst üste galibiyetimiz yok.Bu durumda sıkıntı yaratıyor.Ama Anıl'ın dediğine katılıyorum.Başarılı veya başarısız olduğu konusunda ancak sezon sonu bir şeyler söyleyebiliriz.Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak bu sezonki şampiyonluk beklentimi minimuma indirdim o ayrı konu..