Log in

View Full Version : Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Pages : 1 [2]

erenredwolf
21.Aralık.2007, 19:50
tmm orjinal olmadan önceden oynyodm 9,1 ile

Ravenholm
21.Aralık.2007, 20:00
sigamesdeki linkden indirdim indi ancak yüklerken bir süre sonra 'Error reading file block 97'yazıo ve orada duruyo.:(

El Barto
21.Aralık.2007, 20:02
tmm orjinal olmadan önceden oynyodm 9,1 ile

oynuyordun çünkü çalışan bir exe bulmuştun yani c.rack ama bu forumda bulamazsın.

sigamesdeki linkden indirdim indi ancak yüklerken bir süre sonra 'Error reading file block 97'yazıo ve orada duruyo.:(

Allah Allah. Biraz bekle bir süre sonra indirmeyi dene arkadaşım şimdi inmiyor demekki.

Ravenholm
21.Aralık.2007, 20:13
Şöyle ;

http://img377.imageshack.us/img377/1381/sshot1bg4.png

World Hollow o1
21.Aralık.2007, 20:29
Emre abi, şimdi benim 9.1 ile olan kayıtlı oyunum var.

ben oyunda hata ile karşılakmadım şükür, olsun ama şöyle bir sorum olucak eğer bir okuma şansın olursa.

şimdi ben oyuna giriyom diyelim maça girdi, 3D açılırken bir uzun zaman 40 50. saniyelik zaman dilimi bekliyor açılsın diye, acaba bu benim bilgisayarımla olan sorunum mudur? yoksa oyun içinde hata diye bilirtilen olayda bununda parmağı varmıdır.?

birde kayıtlı oyunda mesela oynarken hata alma olasılığım varmı, belki önceki sayfaları oku diye bilirsin ama sana sormak istedim...

teşekkürler...

El Barto
21.Aralık.2007, 20:34
o bilgisayarından kaynaklı bir sorun Serhatcım sistem gereksinimlerini tam karşılayamadığından tam performans alamadıgında oluyordur. Hata ile karşılaşma lasılığın herzaman var ve konu fm olunca yüzdesi bir hayli fazla. :)

Melekovic
21.Aralık.2007, 20:38
Şöyle ;

http://img377.imageshack.us/img377/1381/sshot1bg4.png

Senin sorunun bir kardeşimde daha olmuştu.İnternetten indirilen dosyanın çekim sırasında bozulmasıyla alakalı.Bazen antivirus programı internetten indirim esnasında bir araştırmaya girerse bu tür bozulmaya neden oluyor,çoğu zamanda çekim sırasındaki bozuk yükleme.Bu yamayı tekrar internetten indirmen gerekiyor.Bir daha yamayı indirip kurduğunda sorunun kalmayacaktır.İndirmek için en iyi ihtimali olan yeri dene.

Ravenholm
21.Aralık.2007, 20:55
4.defa indiricem :D bakalım internet aylık parası ne kadar gelicek.indirirken antivirüsüde kapatayım.

Oyun orjinal.

walkinspace
21.Aralık.2007, 21:01
arkadaşlar oyun hızlanıyo ama maç toplantılarına katılmıyosunuz dolayısıyla oyun da ilerlemiyo, 1 günde 1 oyunu kaydediyo, para birimi arnavut leki oluyo (ve bunlar değiştirilemiyo) ,kısacası 9.2.0 update i oyunu mahvdeiyo bence..

KanaKe
21.Aralık.2007, 21:02
arkadaşlar oyun hızlanıyo ama maç toplantılarına katılmıyosunuz dolayısıyla oyun da ilerlemiyo, 1 günde 1 oyunu kaydediyo, para birimi arnavut leki oluyo (ve bunlar değiştirilemiyo) ,kısacası 9.2.0 update i oyunu mahvdeiyo bence..
senin kullandigin i.lac ile alakali bu.. oyun orjinal ise bu tür sorunlar olmaz.

walkinspace
21.Aralık.2007, 21:03
senin kullandigin i.lac ile alakali bu.. oyun orjinal ise bu tür sorunlar olmaz.
oyun orjinal de bu i.lac ne demek bilmiyorum.. söylersen belki çözüm bulabiliriz..

World Hollow o1
21.Aralık.2007, 21:11
abi peki teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Nocna Mora
21.Aralık.2007, 21:14
c rac k=i.lac demek istemiş

Memedov
21.Aralık.2007, 22:34
***** lazım beyler açmıyor oyunu..

Tam Sürüm FM 2009 Linkleri, C_R_A_CK Burada Hemen Tıkla! (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69068)

buyur.;)

Steven_Gerrard
21.Aralık.2007, 23:12
biraz önce bende aldım oyunu steamden bakalım umarım değer.. bu arada 901 i kurmadan direk 902 kurdum bi sorun olmaz dimi??

Cengo
21.Aralık.2007, 23:12
Torrentten indirin 9.0.2'yi, en temizi, rahat rahat indi, indirdikten sonra da 1,15 gb upload yapmışım.

LaigLeNoiR
22.Aralık.2007, 00:59
10 sene hakkında bişey demedim dkkat ettiysen. Milli olmayanlar 5 sene değilde, 3 seneydi diye hatırlıyorum dedim.

Yanlış hatırlıyorsun :)

91ugos
22.Aralık.2007, 07:05
çok teşekkürler :)

91ugos
22.Aralık.2007, 08:40
yükledim ama key falan gösteriyor :S

burakonair
22.Aralık.2007, 11:50
"Antaylaspor" dikkat eden var mı oyunda yazılışına? :)

Anders
22.Aralık.2007, 20:19
Steam'den sadece kod almamız mümkün mü?

heavy86
22.Aralık.2007, 22:24
mümkün değil , üzgünüm.

The Dark Lord
22.Aralık.2007, 22:43
mümkün arkadaşım oyunu satın alıyosun steam programında oyunu download etmek istemiyorusan oyunun üzerine gelip sağ tıklıyosun view game cd key diyosun kod orda ;)

Nocna Mora
22.Aralık.2007, 23:01
80 YTL verip satın alıpta hemde orjinal :) oyunu indirip kurmayana affedersiniz ama ben "sal.k derim :)

sardokar
22.Aralık.2007, 23:04
Beni merak etiiğim bir konu var. Çoz fazla maradona gibi , pele gibi regen çıkıyordu bu sorun 9.02 de düzeltildimi?

Anders
22.Aralık.2007, 23:27
80 YTL verip satın alıpta hemde orjinal :) oyunu indirip kurmayana affedersiniz ama ben "sal.k derim :)

Ayıp oluyor ama!!! :D

Oyun bende hali hazırda mevcut. Ama orjinal değil :)

furkan601
22.Aralık.2007, 23:35
ya arkadaşlar bana yardm edin fm09 9.2.0 ı indirdimm key istiyor bunu ne anlama geliorrhttp://adsız

http://www.fb.combide resim naısıl koyabiliyoruss msn adresim [email protected]

Nocna Mora
22.Aralık.2007, 23:50
Oyunun korsan demektir bu. Oyunun orjinalinde kabın arkasında yazan keyi yazacaksın tabii sende o kap yok :)

Anders
22.Aralık.2007, 23:51
Oyunun korsan demektir bu. Oyunun orjinalinde kabın arkasında yazan keyi yazacaksın tabii sende o kap yok :)

Maalesef yok. Bende sadece key alabileceğim bir yer arıyorum.

Nocna Mora
23.Aralık.2007, 00:25
Öyle beleşe alamazsın :D

Anders
23.Aralık.2007, 00:28
Öyle beleşe alamazsın :D

Beleşe değil zaten parasıyla :) Eğer steam oyunu indirmeden keyi veriyorsa ordan alıcam.

The Dark Lord
23.Aralık.2007, 02:09
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70716

gerekli tartışmayı burda yaptık ve sonuçlandırdık... yararlanabilirsiniz...

dred
23.Aralık.2007, 02:47
Yanlış hatırlıyorsun :)

iyi de bizim yattara türkiyeye geleli 10 sene oldu mu da türk vatandaşlığına başvurdu. Milli takımında zaten oynuyor. 10 sene olayını anlamıs değilim yani. seninle aynı fgikirdeyim bu işte bir yanlışlık var

akcakil
23.Aralık.2007, 04:32
arkadaşlar kimse yamanın nasıl olduğuna değinmemiş anlatırmısınız biraz ona göre indiricez teşekkürler

The Dark Lord
23.Aralık.2007, 05:55
arkadaşlar kimse yamanın nasıl olduğuna değinmemiş anlatırmısınız biraz ona göre indiricez teşekkürler

nası değinmemiş ya pff ağzı olan konuşuyo... sağa sola bak bakım

Thorux
23.Aralık.2007, 06:51
Yamayı deneyen arkadaslar biraz anlatabilir misiniz özellikle maç motorunu, eskisine göre nasıl olmuş falan forvetlerin gol atamama sorunu çözülmüş mü mesela?

The Dark Lord
23.Aralık.2007, 07:08
Yamayı deneyen arkadaslar biraz anlatabilir misiniz özellikle maç motorunu, eskisine göre nasıl olmuş falan forvetlerin gol atamama sorunu çözülmüş mü mesela?

al bi tane daha

Cengo
23.Aralık.2007, 08:36
iyi de bizim yattara türkiyeye geleli 10 sene oldu mu da türk vatandaşlığına başvurdu. Milli takımında zaten oynuyor. 10 sene olayını anlamıs değilim yani. seninle aynı fgikirdeyim bu işte bir yanlışlık var

Alsa da yerli sayılayamayacak şu an.
Trabzonspor çok zorluyor ama imkansız gibi.

eXcitinG
23.Aralık.2007, 17:16
Yine farkettiğim bir özeLLik.

FM08 ve 901 de oLmayan bir oLay. SoL ayakLı bir kanat oyuncusunu diyeLim sağ kanatta oynattığınız zaman adam çizgiye indiği zaman topu soL ayağına aLıp ortasını yapıyor. Diğer seriLerde iLLa da sağ ayağı iLe orta açmaya çaLışıyordu şimdi ise bu şekiLde oLması güzeL oLmuş.

Ama 902 beni pek tatmin etmedi. 901 daha iyi gibiyidi sanki.

sardokar
23.Aralık.2007, 18:53
Beni merak etiiğim bir konu var. Çoz fazla maradona gibi , pele gibi regen çıkıyordu bu sorun 9.02 de düzeltildimi?

Şu soruya cevap verecebilecek biri yokmu koca forumda?

boran19_6886
23.Aralık.2007, 19:47
yine kaleci golü oldu :(

eXcitinG
23.Aralık.2007, 20:07
Şu soruya cevap verecebilecek biri yokmu koca forumda?

Arkadaşım biraz sabır. Oyun daha yeni çıktı. Çoğu kişi anca bir sezon biLe bitirememiştir. Bu sorunun cevabını buLman için biraz bekLemen gerekicek sanırım.

ayaz1984
23.Aralık.2007, 20:36
Arkadaslar mac motoru cok daha iyi olmus , 9,01 deki sacma goller sacma ataklar olmuyo, türkiye ligi oyuncuları şikayetlere göre tekrar puanlandırılmış daha gusel olmus, fakat bi kaç oyuncunun bi kaç özelliğinin fazla abartlıdığını dusunuyorum ,baskılara dayanamamıslar:) herneyse, genç oyuncuların astronomik rakamları ortadan kalkmıs yıne pahalılar ama current reputationa göre fiyatı belırlenıyor, kluplerın reputaionları duzeltilmiş, sakatlık problemi "kesinlikle yok" , buglar yok, regenler hakkında daha bısey dıyemıcem daha oynamam lazım ama bana 9,01de sacma gelmedı ki bende inanılmaz regenler cıkmıyoyu biyeri iyiyse diger yeri cok kotu olduyo, ayrıca turkiye niye hep under 20 lerde şampiyon oluyor? nedeni bizim gencler hakkaten iyi ama kimse alıp oynatmıyo oynamadıkca ozellıklerı halıyle dusuyo, işte serdar özkan, arda, ki onlarında nasıl sansa cıkıtgı biliyoruz arda o zaman 2 sol kanat oynucusu sakatlanmıstı ole forma gıymıstı, falan falan herneyse regenlerıde biraz oynadıktan sonra size soylerım arkadaslar şimdilik iyi fmler=)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yabancı milli takımda oynamıssa youth caplarda dahıl 10 seneye cıkıyo eger hiç oynamamışsa 3 sene içinde turk olabiliyor, kafanızı karıştıran yattarının nasıl turk oldugu federasyon bazı kişilere torpil geçiyor gerçekte nobre, wederson (sanırım), yattara ki turk oldumu suan onuda bilmiyorum acıkcası , yani kurallar boyle arkadaslar gercektede fmdede.

Yalnız yöneticilere bişey sormak istiyorum youth capta forma giyse bile yine 3 sene içinde turk olması lazım youth capı kimsenın umrunda deıl hatamı yoksa gercektede bolemı bana cok sacma geldi?

Anders
23.Aralık.2007, 21:32
Arkadaşımın orjinal Fm 2009'u var (Seriali vermedi artist :)) Fenerbahçe ve Galatasaray'la oyun açtığı zaman sezon hedefi sormuyor fakat Kayserispor, Sivasspor gibi takımlarla oyun açtığında sezon hedefi soruyor. Bu bug mu?

Melekovic
23.Aralık.2007, 21:34
Yok abisi.Sormama nedeni iki takımın başkanının mutlak şampiyonluk beklemesi.

Anders
23.Aralık.2007, 21:52
Yok abisi.Sormama nedeni iki takımın başkanının mutlak şampiyonluk beklemesi.

Sağol abi :)

seckin1907
24.Aralık.2007, 01:20
Yamayı yükledim kayıtlı oyunumdan devam ediyorum. Taktik ekranında 13 futbolcu olmuyor artık. Ama maç ekranında hava durumunun yanındaki bulut-güneş vs. şekiller kayboldu, nasıl yamaysa çalışan şeyi de bozuyor :)

Bazı arkadaşlarda yamadan sonra setting up match yazısı çıkmıyormuş, bende hala çıkıyor. Belki kayıtlı oyundan devam ediyorum diye olmuştur. Oyunda da ben bir hızlanma görememedim açıkçası yama sonrası.

Crabbyandayyash
24.Aralık.2007, 02:59
indirmek için ewe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.,

tek istediğim maç a girerken settin up dememesi....başkada bi sorunum yok:)

ayrıca herkes orjinal deil korsan die hata war dio.ama bana bugune kadar orjinalde hiç olmayıpta korsana özgü olan bi sorun söyleyebilirmi ?

2000 yada 2001 den beri her sene cm-fm oynadım.ama gerçekten hiç öle bişey kesinleşmedi.

The Dark Lord
24.Aralık.2007, 04:46
indirmek için ewe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.,

tek istediğim maç a girerken settin up dememesi....başkada bi sorunum yok:)

ayrıca herkes orjinal deil korsan die hata war dio.ama bana bugune kadar orjinalde hiç olmayıpta korsana özgü olan bi sorun söyleyebilirmi ?

2000 yada 2001 den beri her sene cm-fm oynadım.ama gerçekten hiç öle bişey kesinleşmedi.

tatile çıkma sorunu var arkadaşım..

MOURINHO
24.Aralık.2007, 05:14
selamlar ben oyunu yenı aldım dvdsını orjınaldır

aktıve ettım 9.10 kurmama gerek yok degılmı 9.20 kursam yeterldırı sadece?

The.Crow
24.Aralık.2007, 07:03
selamlar ben oyunu yenı aldım dvdsını orjınaldır

aktıve ettım 9.10 kurmama gerek yok degılmı 9.20 kursam yeterldırı sadece?

Evet bildiğim kadarıyla yeterli.

noescape85
24.Aralık.2007, 09:35
* Oyun genel olarak gayet hızlanmış ( ana menü, profillerde gezme, özellikle transferlerin gösterildiği ekrana çıkıp back yaparak tekrar girerken olan yavaşlık vs vs )

* Maça girerken setting up match zımbırtısı kaybolmuş.

* Sakatlıklar normalde ve gayet iyi ayar verilmiş.

* Maç motoruda gayet iyi.. İzlenim modu; sadece önemli anlarda gösterilen posizyon sayısıda artırılmış bu arada ( daha can alıcı posizyonlar sanki daha çok ve gayet güzel atak gelişimleri mevcut )

vs vs ..

İndirime girmiş haliyle 29.99 $ a tavsiye: % 99..

uniwherecity
24.Aralık.2007, 09:56

birşey soracagim oyunu korsan alip bu kapi ele gecirenler orjinalmiş oynayabileceklermi ?

bizim burda teknosa var ve her dvdnin kapagi acik ?
yani ele geçirmese bile ordaki key'i yazar bi kagida ve gider evde kurar ?
buna kafam takildi dA?

turayansin
24.Aralık.2007, 17:05
Çok doğru söyledin uniwherecity bu gidişle korsan bitmez bizde afedersiniz ama ahmak gibi orjinal oyun alırız. Sırf düzgün şekilde oyun oynayabilmek için.

maestro_alper
24.Aralık.2007, 23:26
Arkadaşlar bende hala setting up match çıkıyo uyuz oldum
patchleri nasıl silebilirim ??? sadece 9.2.0 ı yüklicem tek başına !

makalele81
25.Aralık.2007, 02:48
Çok doğru söyledin uniwherecity bu gidişle korsan bitmez bizde afedersiniz ama ahmak gibi orjinal oyun alırız. Sırf düzgün şekilde oyun oynayabilmek için.

Ben 2 tane aldım ve öğrenciyim isteyen herkes alabilir ahmaklık değil orjinal kullanmak çok güzel ve gerekli birşey,yani senede 80 ytl öyle aman aman bir para değil.Hemen asgari ücret tartışmaları yapılıyor ama benim aylık gelirim 400 ytl düzgünce düşünülürse rahatça alınabilir.

Yalnız Steam'den arkadaş aldı ben pek hoşlanmadım en iyi klasik DVD den almak.

Crabbyandayyash
25.Aralık.2007, 03:07
tatile çıkma sorunu var arkadaşım..

farkındaysan tatil sorunu orjinal oyunlardada war.korsana mözgü birşey değil.
ayrıca tatil sorunu çoktan çözüldü.
ki duyduğuma göre orjinal oyun kullanıp tatil yüzünden cr a cc k yapan bi sürü kişi war...

9.2 de tatil sorunu warmı ya merak ettim.

Aydin
25.Aralık.2007, 03:20
9.0.2'de tatil sorunu yok.

maestro_alper
25.Aralık.2007, 03:23
Yaw biri yardımcı olabilir mi ? bu patchleri nasıl kaldırıyoruz arkadaşlar _???

Crabbyandayyash
25.Aralık.2007, 03:25
saolss..o zaman yüklüyem.sistemim tam min konfigürasyonda bakalım setting up çıkçakmı :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
patch i o kadar indirip kurmuşun nie kaldırcaksınki yaw

maestro_alper
25.Aralık.2007, 04:33
kaldırıp yeniden yüklicem çünkü setting up match yazısı çıkıp duruyo sinirimi bozuyo

Nocna Mora
25.Aralık.2007, 04:38
Kayıtlı oyun ise çıkabilir

maestro_alper
25.Aralık.2007, 05:17
yeni oyuna başladım yinede çıktı napsam ya :(

Centurion
26.Aralık.2007, 05:04
ben bu yamayla ilgili görüşlerimi "var mı böyle bir şey" adlı başlıkta bildirdim,
ancak evet, haklarını yemeyelim o setting up yazısının süresi bende de çok azalmış, maçlar çabuk başlıyor, demek bilg. özellikleriyle alakalı bir şey.

maestro_alper
26.Aralık.2007, 05:55
yaw onu bende fark ettim ama o yazı hiç çıkmıyor diyenler var ! ne iş anlamadım

Cengo
26.Aralık.2007, 05:56
Maalesef yok. Bende sadece key alabileceğim bir yer arıyorum.

Oem key satan siteler vardı ama satış illegal midir onu bilmiyorum, en güzeli steamden al, çok ucuz olacağını sanmıyorum, olsa da 5$-10$ iner en iyi ihtimalle..

ayaz1984
26.Aralık.2007, 06:56
Nisan ayında konyada alabildigine kar var ?? hatamı acaba bu?

olcayto_seyis
26.Aralık.2007, 07:50
10 yildir cesitli maneger serileri ile bu oyunlari oynuyorum. sanirim 3 veya 4 yildir da `fm` serisini oynuyorum. Ama bu yil hakkaten `FM` serisindeki hatalardan biktim. 9.0.2 update inin sadece lisansli urunlere has olmasi benim icin bardagi tasirtan son damlaydi.Artik Birakiyorum elveda sana `Fm`, elveda sana manager oyunlari, elveda size bu forumlarda bizlere genc yetenekler onerenler. Sizi kasten abuk sabuk oyun yapan ve sonrasinda updatelerinin sadece lisansli kullanicilara has oldugu emperyalist oyun sektorunun kollarina birakiyorum.(ki bunluda belirtmek isterim ki hayatinda hic online fm oynamamis sadece hafta sonlari dar vaktinde fm oynayan, lisansli urun almak icin 100ytl ye yakin bi mebla odemek icin gelir duzeyi yeterli olmayan benim gibi bircok insanin duygularini dile getirdigime inaniyorum)

not:admin ve yoneticilerden site icerigine aykiri icerikli (korsan yanlisi) konusma yaptigim icin ozur dilerim,ama bunlarin dile getirilmesi gerektigini dusunuyorum.

size de elveda diyorum adminler ve boylece uninstall deyip `fm` i kalbime gomuyor sizlere de saygilar diyorum

uniwherecity
26.Aralık.2007, 08:02
10 yildir cesitli maneger serileri ile bu oyunlari oynuyorum. sanirim 3 veya 4 yildir da `fm` serisini oynuyorum. Ama bu yil hakkaten `FM` serisindeki hatalardan biktim. 9.0.2 update inin sadece lisansli urunlere has olmasi benim icin bardagi tasirtan son damlaydi.Artik Birakiyorum elveda sana `Fm`, elveda sana manager oyunlari, elveda size bu forumlarda bizlere genc yetenekler onerenler. Sizi kasten abuk sabuk oyun yapan ve sonrasinda updatelerinin sadece lisansli kullanicilara has oldugu emperyalist oyun sektorunun kollarina birakiyorum.(ki bunluda belirtmek isterim ki hayatinda hic online fm oynamamis sadece hafta sonlari dar vaktinde fm oynayan, lisansli urun almak icin 100ytl ye yakin bi mebla odemek icin gelir duzeyi yeterli olmayan benim gibi bircok insanin duygularini dile getirdigime inaniyorum)

not:admin ve yoneticilerden site icerigine aykiri icerikli (korsan yanlisi) konusma yaptigim icin ozur dilerim,ama bunlarin dile getirilmesi gerektigini dusunuyorum.

size de elveda diyorum adminler ve boylece uninstall deyip `fm` i kalbime gomuyor sizlere de saygilar diyorum

bir fenomenin isyani :D
arkadaşım sana tamamen katiliyorum . her kelimesine katiliyorum .
ama bende malesef fm aşkı bitmedi bitiremedim ve mecburen orjinalini aldim .
değermi değmezmi bu tartışılır ama ben kendi adima değdiğini düşünerek aldım .

akcakil
26.Aralık.2007, 08:19
nası değinmemiş ya pff ağzı olan konuşuyo... sağa sola bak bakım

sen öle sağa sola laf yetiştiripte bak bakalımlı falan konuşmada çok fazla insan gibi bişey yazıyosak insan gibi cevaplar ver hatta cevapta verme

ua_anil
26.Aralık.2007, 10:05
Arkadaşlar şimdi bende -çoğumuzda olduğu gibi- korsan oyun var. Doğal olarak 9.2.0ı kuramadım. Şimdi Steamden baktım, fiyatı 30$ olmuş oyunun ve yarın almayı düşünüyorum. Benim sorum şu, şimdi ben diyelim ki steamden aldım ve oradan keye baktım (bir arkadaş indirmeden keye bakılabileceğini yazmıştı). Benim oyunu indirmeden keyi girerek orjinal yapmam mümkün mü? Bunu nasıl yapabilirim, elimdeki korsan dvd ile tekrar mı yüklemem gerekecek yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HooijDonk07
26.Aralık.2007, 23:32
Korsan cd lerdeki Tatil sorunu duzeLdimi ona gore orj. alıcamda

prceXtu
27.Aralık.2007, 05:44
Maç yapay zekasi bence tek kelime ile süper ! Her maçta durumdan duruma göre değişen taktiklerden bir tarafa tutunda öncesinde yaptığım maçlardaki analizlerimi okumalarına kadar ben çok beğendim.

Uzun bir süre total dominasyonu kullanmakta idim ve rakibin yavaş yavaş taktiğimi kavramaya başladığını bildiğim için kendi hazırladığım taktik ile rakibin karşısına çıkmaya karar verdim. En başta 4-1(DMC)-2(MC)-2(AMR-L)-1 taktiği ile karşıma çıkan rakip maç esnasinca sürekli çeşitli yıpratma yolları denedi.Zira Martin Palermo gibi bir golcüye sahiptiler. Lakin farklı taktik ile karşılarına çıkınca simetrik taktik anlayışından uzaklaştılar ve defansın zayıf halkası Luca Altonini'nin bulunduğu taraftan saldırmaya çalıştılar bende Gattuso'u Mr bölgesine alarak önlemimi aldim.Tabiki kastetmek istediğim bu değil. Kastetmek istediğim simetrik dizilişten de vazgeçebiliyorlar. Ve ben bundan çok etkilendim.

http://img520.imageshack.us/img520/9995/tacticsbw7.jpg

Korsan cd lerdeki Tatil sorunu duzeLdimi ona gore orj. alıcamda
Evet ben steamdan aldim sorun yok !

ayaz1984
27.Aralık.2007, 07:49
Hala anlanştığımız genç oyuncular 18 yasına kadar oyuncular gelmıyor ??? son patchte duzeltilmiş yazıyodu???

Cengo
27.Aralık.2007, 08:21
Arkadaşlar şimdi bende -çoğumuzda olduğu gibi- korsan oyun var. Doğal olarak 9.2.0ı kuramadım. Şimdi Steamden baktım, fiyatı 30$ olmuş oyunun ve yarın almayı düşünüyorum. Benim sorum şu, şimdi ben diyelim ki steamden aldım ve oradan keye baktım (bir arkadaş indirmeden keye bakılabileceğini yazmıştı). Benim oyunu indirmeden keyi girerek orjinal yapmam mümkün mü? Bunu nasıl yapabilirim, elimdeki korsan dvd ile tekrar mı yüklemem gerekecek yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Korsan üzerine hiçbir zaman yükleme yapmayın, garantisi yok.İçinde trojan-keylogger olup olmadığını bile bilemezsiniz.

ua_anil
27.Aralık.2007, 10:51
Korsan üzerine hiçbir zaman yükleme yapmayın, garantisi yok.İçinde trojan-keylogger olup olmadığını bile bilemezsiniz.

Neyse gerek kalmadı zaten, internet kafeden indirdim, eve gelip aktivasyonunu yaptım, rahat rahat oynuyorum şimdi :)

Valheru
27.Aralık.2007, 18:56
arkadaşlar merhaba,bişi sormak istiyorum.Ben bu patch 9.0.2 Yükledim fakat preferences ayarlağına girdiğimde oyun 9.9 diye bi ibare veriyor.ama new game den 9.0.2 yi seçebiliyorum.ayriyetten ikide bir prefences ayarlardan ayarlamama rağmen para birimi Albania(arnavutluk) LEK çıkartıyor.Bunun orjinal olmayan fm ile bi alakası varmı .başka kimseye aynı durum oldumu?ayrıca oyunu ikidebir save ediyor.

fkayadelen
27.Aralık.2007, 20:10
arkadaşlar merhaba,bişi sormak istiyorum.Ben bu patch 9.0.2 Yükledim fakat preferences ayarlağına girdiğimde oyun 9.9 diye bi ibare veriyor.ama new game den 9.0.2 yi seçebiliyorum.ayriyetten ikide bir prefences ayarlardan ayarlamama rağmen para birimi Albania(arnavutluk) LEK çıkartıyor.Bunun orjinal olmayan fm ile bi alakası varmı .başka kimseye aynı durum oldumu?ayrıca oyunu ikidebir save ediyor.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69905

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70744

bu linklerden gerekli yardımı alabilirsin...

Anders
28.Aralık.2007, 00:43
Oem key satan siteler vardı ama satış illegal midir onu bilmiyorum, en güzeli steamden al, çok ucuz olacağını sanmıyorum, olsa da 5$-10$ iner en iyi ihtimalle..

Oem sitelerden key aldığım zaman bana 5 kullanımlık kod mu verecekler yoksa aynı keyi 5 farklı kişliyemi vericekler?

En iyisi steamden almak :)

guarin14
28.Aralık.2007, 09:18
bu yamayı kaldırmak için ne yapmak gerekiyor

cryshal
28.Aralık.2007, 09:40
sakatlıklar coştu bende, çileden çıkartıyo insanı.

antremanlar medium seviyesinde hep ama her maç onlarca sakat ilallah valla.

El Barto
28.Aralık.2007, 19:36
bu yamayı kaldırmak için ne yapmak gerekiyor

oyunu silip tekrar kurabilirsin.

Cengo
28.Aralık.2007, 19:45

Orjinal oyunda böyle şeyler olmaz, orjinal oyunda çıkan hatalar hemen düzeltilir ki böyle hatalar da yok zaten.

maestro_alper
28.Aralık.2007, 20:17
oyunu silip tekrar kurabilirsin.

Oyunu nasıl silicez peki java hatası verio ... :(

El Barto
28.Aralık.2007, 20:23
Önce program files'ten silip sonra program ekle kaldırdan kaldırabilirsin. Sonra başlat/çalıştır'a regedit yazın.HKEY_LOCAL_MACHINE içerisinden SOFTWARE'i seçin ve sports interactive anahtarını silin. Sonra oyununuzu tekrar yükleyin.

(Bir dipnot: Eğer yamayı oyununuz kopya olduğu için kaldırmak istiyorsanız, kaldırsanız dahi oyunu bir daha yükleyip oynayamaacaksınız.)

maestro_alper
28.Aralık.2007, 21:31
Oyunum orjinal

El Barto
28.Aralık.2007, 21:33
ozaaman kaldırıp tekrar yükleyin.

Cengo
28.Aralık.2007, 21:55
Oyunum orjinal

klasörünü kaldırıp, Java sürümü yükseltip yeniden kurun, sonra kaldırmayı deneyin..

Oyun değil de Java hatası alıyorsunuz, ounun altyapısı Java çünkü.

maestro_alper
29.Aralık.2007, 03:13
sun java kullanıyorum çünkü lime wire programım lisanslı mecburen onu kullanıyor ! Sun java'nın da son sürümünü kullanıyorum valla bu sene fena çuvalladı FM inşallah 2010 böyle olmaz ve türkçe dil desteği eklenir bu ne ya !!!

emre_fb_58
03.Ocak.2008, 02:46
Yüklediğime bin pişman oldum.Bu ne kardeşim settings up yine başa bela!

Cengo
03.Ocak.2008, 03:50
Yüklediğime bin pişman oldum.Bu ne kardeşim settings up yine başa bela!

Ekran kartı SM 3.0 destekli değil ise çok normal, çünkü Direct 3D kullanıyor.

emre_fb_58
03.Ocak.2008, 05:11
Ekran kartı SM 3.0 destekli değil ise çok normal, çünkü Direct 3D kullanıyor.

Valla bilmiyom da.3d de değil 2d de oynuyorum :S Yine de aynı sorun...

fripp
05.Ocak.2008, 03:07
bende steamden direk 9.0.2 kurulu gelen oyunu satın aldım. setting up yazısı "tv view" de ayarlıyken bende de çıkıyor. fakat sorun olmayacak kadar kısa bir süre gözüküyor. orjinal oyuna son yamayı kurup da bu settings up ı gören başkaları var mı?

Cengo
05.Ocak.2008, 06:17
Valla bilmiyom da.3d de değil 2d de oynuyorum :S Yine de aynı sorun...

Ekran kartın yetmiyor, 2D'yi de aynı motor kullanıyor.İşlemciden de yapar, En az Core 2 Duo,X2 bir işlemci olsun, en az 2.4 ghz hız.

antipatiq
06.Ocak.2008, 22:36
Ekran kartın yetmiyor, 2D'yi de aynı motor kullanıyor.İşlemciden de yapar, En az Core 2 Duo,X2 bir işlemci olsun, en az 2.4 ghz hız.

2d için ekran kartına gerek yok dandik bi onboardla da oynarsın işlemci biraz iyi olsun yeter.
p.4 1.6 ghz yeter de artar(maç için)
bi de 1 gb ram oldu mu rahat oynar

Cengo
07.Ocak.2008, 07:07
2d için ekran kartına gerek yok dandik bi onboardla da oynarsın işlemci biraz iyi olsun yeter.
p.4 1.6 ghz yeter de artar(maç için)
bi de 1 gb ram oldu mu rahat oynar

O sorunlar hiçbir zaman gitmez ama..

King_91
11.Ocak.2008, 06:31
9.0.1'de çok can sıkıyor şu hata ,bu yüzden 9.0.2'yi yükle dediğiniz bir hata var mı ? Çok belirgin bir hata yoksa yüklemeyi düşünmüyorum da .

tubilicino
12.Ocak.2008, 07:14
oyun cok kolaylasmıs gibi gldi fiorentinayla seri a yı kazandım sadece 2 transfer yaptım ıtalya kupası finale cıktım sampiyonlar liginde ceyrek final oynadım
orjinal oyununun etkisi mi yoksa 9.2 nin mi bilmiyorum
daha once 9.1 korsan olarak oynuyordum...

ermanka26
12.Ocak.2008, 08:21
Fm'de patch 224 mb görünüyor ama indirirken rapidshare'de 101 mb

2 part halinde mi indireceğiz?

BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2008, 01:19
Kırek'i olsa bile bu siteden bulamazsın.;)
Sitemizin kurallarını lüften tekrar okuyunuz.

BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2008, 01:40
Kurallarımızı okumanı önermiştim fakat bunu yapamamışsın sanırım. Ben sana yardımcı olayım.

C.rack ve Muhteviyatı
- Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.

Her yola başvuracaksan teknosa, bimeks gibi yerlerden 80 YTL'ye almak yerine internet üzerinden 25$'a Steam ile satın alabilirsin.

maestro_alper
30.Ocak.2008, 18:41
Arkadaşlar yeni yama ne zaman çıkar tahmini ??? transferlerle ilgili olan

zyxcell
02.Şubat.2008, 21:25
9.2.0 indirdim. nasıl yukluyoruz yardımcı olurmusunuz.teşekkurler..

Trabzonspor
02.Şubat.2008, 21:28
9.2.0 indirdim. nasıl yukluyoruz yardımcı olurmusunuz.teşekkurler..

ındırdıgın exe'ye tıkla o kendı yukeleyecegı yerı buluyordu sanırım sora yuklemem bıtyınce kurulmuş oluyor.

zyxcell
02.Şubat.2008, 21:31
ındırdıgın exe'ye tıkla o kendı yukeleyecegı yerı buluyordu sanırım sora yuklemem bıtyınce kurulmuş oluyor.

tesekkurler denıyorum....

egelikartal_
02.Şubat.2008, 21:34
Kusura bakmayın arkadaşlar bunu sorcak başka yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Bundesliga da devam eden kariyerim var... Devre arasında futbolcu trasnfer ettim. Oyuncu geldiğinde numara falan sorulmadı... Bu arada takip ediyorum registration bitiş tarihi 31 ocak diyo... Takım kadrosunda da en altta numara verme falan yok... Sonuç: Tarih geçti ve oyuncuyu kadroya dahil edemedim... 31 ocakta kaydedip çıktım... Allaşkna niye transfer ettim oynatamıcağm oyuncuyu?? Nasıl numra vericem lütfen yardımcı olun...

Not: %100 steam den alınmış orjinal oyun kullanıyorum....

zyxcell
02.Şubat.2008, 21:38
9.2.0 surumu kurdum ama key istiyor ne yapacağım

Trabzonspor
02.Şubat.2008, 21:40
9.2.0 surumu kurdum ama key istiyor ne yapacağım

oyun korsansa bu normaldır ve çözumu burda bulmaasın kardesım orjınal alman lazım oyunu.

egelikartal_
02.Şubat.2008, 21:41
Kusura bakmayın arkadaşlar bunu sorcak başka yer bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Bundesliga da devam eden kariyerim var... Devre arasında futbolcu trasnfer ettim. Oyuncu geldiğinde numara falan sorulmadı... Bu arada takip ediyorum registration bitiş tarihi 31 ocak diyo... Takım kadrosunda da en altta numara verme falan yok... Sonuç: Tarih geçti ve oyuncuyu kadroya dahil edemedim... 31 ocakta kaydedip çıktım... Allaşkna niye transfer ettim oynatamıcağm oyuncuyu?? Nasıl numra vericem lütfen yardımcı olun...

Not: %100 steam den alınmış orjinal oyun kullanıyorum....

Yok mu bilgisi olan bu konuda?

zyxcell
02.Şubat.2008, 21:42
tesekkkurler...

KaPaLı
02.Şubat.2008, 21:44
Yok mu bilgisi olan bu konuda?

egelikartal arkadaşım. Bu oyunda yer alan bir hata. 08'dede böyle bir hata vardı. 1 sene oluyo sanrm böyle birşey sonraki senelerde böyle bir hata olmuyo.

egelikartal_
02.Şubat.2008, 21:46
egelikartal arkadaşım. Bu oyunda yer alan bir hata. 08'dede böyle bir hata vardı. 1 sene oluyo sanrm böyle birşey sonraki senelerde böyle bir hata olmuyo.

Fidan gibi Fred Hamburg'da maçları tribünden seyretcek yani 6 ay? pehh..
Saol arkadaşım söyledğin için, uğraşcaktım bütün gün...

Rizelee34
02.Şubat.2008, 22:00
acaba seriaL sorununu nasıL cozucez... Dier boLumde okudum pek anlayamadım o yuzden soruyorumda

El Barto
03.Şubat.2008, 03:09
acaba seriaL sorununu nasıL cozucez... Dier boLumde okudum pek anlayamadım o yuzden soruyorumda

Orijinal oyun alarak ;)

14perseus04
03.Şubat.2008, 03:46

saol kardes bılgılendırddın ıcın aynı sorun bendede var ve devre arasında fenere saviola yı aldım napcam adamı 17 hafta trıbundemı oturtcam
tekrar saol bılgılendırmen ıcın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fidan gibi Fred Hamburg'da maçları tribünden seyretcek yani 6 ay? pehh..
Saol arkadaşım söyledğin için, uğraşcaktım bütün gün...

kardes bende muzdarıpım aynı dertten ve tay gıbı saviola fenerde cardozanın ındırdıı toplara kosmak yerıne trıbunde takılıcak olaya gel:icon_evil:

emrekarga85
06.Şubat.2008, 03:58
9.2.0'da ara sıra para birimi değişmesi gibi bozukluklar olduğunu söyledi arkadaşım acaba bu her oyunda oluyomu yoksa onun hatasımı beni bilgilendirirmisiniz?

baristayfur
06.Şubat.2008, 04:38
>emrekarga85

Oyunun korsan olması muhtemeldir

BiLGeN90
06.Şubat.2008, 05:59
oyunum orjinal
bazen lige başlarken derbiyle başlıyorum o tamam şansada
her kariyer açtığımda (galatasarayla oynarım muhtemelen) avrupa maçlarımdan hemen sonra bir derbi koyuyor

anlatmaliymis_meger
08.Şubat.2008, 20:39
fm 2009 databaseini
fm2008de kullanmak mümkün mü?

tufan20
14.Şubat.2008, 18:41
Arkadaşlar acaba 901 yamasını kurmadan 902 kursam problem olur mu

Sekopej
14.Şubat.2008, 18:42
Arkadaşlar acaba 901 yamasını kurmadan 902 kursam problem olur mu

9.02 yaması için 9.01'i kurmaya gerek yoktur.

tufan20
14.Şubat.2008, 18:45
901 de çözülen problemler 902 de de çözülmüş olur mu ?

El Barto
14.Şubat.2008, 18:50
920 datası zaten 910'in güncellenmiş hali dolayısıyla sorunuzun cevabı evet.

Sekopej
14.Şubat.2008, 18:51
Evet, zaten bunlar ayrı ayrı yapılmış yamalar değil. 9.01 çıkarılıyor, sonra orada farkedilen hatalar üzerine 9.02 çıkarılıyor. 9.01 üzerine yapıldığı için 9.*2 ayrıca 9.01 kurmanıza gerek yoktur.

tufan20
14.Şubat.2008, 19:07
tşk ederim

zyxcell
27.Şubat.2008, 01:00
merhaba ben 9.2 yı ındırdım kurum asamasında key istedı benden neden anlayamadım...ne yapabılırım yardımcı olabılırmısınız?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
merhaba ben 9.2 yı ındırdım kurum asamasında key istedı benden neden anlayamadım...ne yapabılırım yardımcı olabılırmısınız?

El Barto
27.Şubat.2008, 01:09
key sadece orijinal oyun sahiplerinde bulunuyor eğer sizde keyiniz olsun istiyorsanız orijinal oyun kullanmalısınız.

Kopya oyunlarla ilgili yardım edemiyoruz maalesef.

zyxcell
27.Şubat.2008, 01:10
ınternetten key bulamayız mı?

El Barto
27.Şubat.2008, 01:12
Buyrun deneyin bir bilgim yok maalesef.

Ayrıca;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358#c_rack

C.rack ve Muhteviyatı
- Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.

kurallara uyarsak iyi olur.

ouss90
14.Mart.2008, 05:18
ben werdiğiniz linkten yamayı indirdim program filesten girip içine yapıştır yaptım ama bi değişiklik olmadığından emin değilim nasıl emin olabilirim yada nasıl yapmam gerekiyodu

RPalacio
14.Mart.2008, 05:27
kopyalamayacaksın zaten kuracaksın

emremusa
31.Mart.2008, 19:12
2009 u yukledım.ama ıngıltere lıgının ve almanya lıgının logoları neden yok.nasıl yamasını yuklıcez.ındırıyorum nereye atacaz pekı.bu transferler neden bu kadar zor.5 mılyonluk adam 40 vermek zorundamıyız.zaten para yok.hılemı yapalı yanı

Xabi Alonso18
10.Nisan.2008, 22:22
Ya arkadaşlar ben indirdim fakat bir sorun verdi ve olmadı.Ne yapmalıyım?

Hakan Karadag
12.Temmuz.2009, 02:10
FM2009'un turkcelestirilmis yamasini indirmek istiyorum fakat Turksportal'da rapid ile indirin diyor ve rapid linki vermiyor :)
Ben anlamadim bu nasil bir istir, yardimci olabilecek bir arkadas var mi acaba? Tesekkur ederim.

Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2009, 02:56
FM2009'un turkcelestirilmis yamasini indirmek istiyorum fakat Turksportal'da rapid ile indirin diyor ve rapid linki vermiyor :)
Ben anlamadim bu nasil bir istir, yardimci olabilecek bir arkadas var mi acaba? Tesekkur ederim.

http://img22.imageshack.us/img22/4212/dasdb.jpg (http://img22.imageshack.us/i/dasdb.jpg/)

Biraz geç kaldım. Kusuruma bakmayın.:)

Orada indir yazan yere basarsanız. Yeni bir sayfa açılacak. Oradan oyunu indir'e tıklarsanız Rapid linki açılır. Saygılar.:)

Sheriff
12.Temmuz.2009, 03:44
Ya arkadaşlar ben indirdim fakat bir sorun verdi ve olmadı.Ne yapmalıyım?
Sorunu biraz açabilirmisiniz?

Hakan Karadag
12.Temmuz.2009, 15:58
http://img22.imageshack.us/img22/4212/dasdb.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg22.imageshack.u s%2Fi%2Fdasdb.jpg%2F)

Biraz geç kaldım. Kusuruma bakmayın.:)

Orada indir yazan yere basarsanız. Yeni bir sayfa açılacak. Oradan oyunu indir'e tıklarsanız Rapid linki açılır. Saygılar.:)

Cok tesekkur ederim ilginiz icin, estagfurullah gec mi olur hic :)
Simdi anladim islemi tam olarak, hemen indiriyorum.
Saygilarimla :)