Log in

View Full Version : Fabio Luciano Corinthians'a Geri Dönüyor!

Koray Düşova
21.Mart.2006, 02:30
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Luciano sezon sonunda ayrılıyor.Corinthians Kulübü Başkanı Alberto Dualib, Brezilya Haber Ajansı Estadoa'ya yaptığı açıklamada Fenerbahçe'de forma giyen Fabio Luciano ile her konuda anlaşmaya vardıklarını duyurdu.
http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/haber/manset_fabio_luciano_brezilyayadonuyor.jpg

http://www.turksportal.net/futbolhaber/9245/fabio-luciano-corinthiansa-geri-donuyor.htm

Jesus_FB
21.Mart.2006, 02:49
hayırlı olsun yerine çok daha iyi biri alınacaktır

koray_capello
21.Mart.2006, 03:51
valla onun yerini doldurabilecek tek adam bayern'li lucio'dur veya juveli trezeguet:D:D:D

Hububat_Fiyatları
21.Mart.2006, 04:31
fener onun yerine van buyten i alsın avrupanın en gole dönük defans oyuncusu

Neron_FB
21.Mart.2006, 08:54
Üzüldüm desem yalan olur :D Hayırlısı olsun....

Koray Düşova
21.Mart.2006, 14:51
fener onun yerine van buyten i alsın avrupanın en gole dönük defans oyuncusu

Galatasaray Song'dan önce Van Buyten ile görüşüyordu,almayı başaramadı,Van Buyten doğal olarak Hamburg'u seçti,Fenerbahçe alabilirse müthiş iş yapar,gol atması bir kenara savunma kurgusunu çok iyi yöneten bir defans adamı...

Sekopej
21.Mart.2006, 18:40
valla hiç üzülmedim bir fenerli olarak lucianonun tek beğendiğim yanı arada bi gol atması gerisi boş...

Sir DEATH
21.Mart.2006, 19:27
Luciano eğer bir çok kritik gole imza atmasaydı taş ve sopalarla kovulacaktı. İddia ediyorum ki defans namına tam bir facia. Ben hayatımda böyle bir kademe düşmanı görmedim. Yrn ki maçta lütfen dikkat edin adam rakip forvetler için biçilmiş kaftan. (bkz:ne diyor lan bu)

nart_susruko
21.Mart.2006, 19:29
söylebileceğim tek şey...önce hata yapıp takımının gol yemesine sebep olan sonra da çıkıp bi duran top pozisyonunda gol atarak kendisini affettiren bir oyuncu..

emirduman
21.Mart.2006, 20:19
GS'li olarak pek sevinemem...

Ama FB'li olarak düşünürsem sevinmem gerekir.. ;)

Maymuncuk
21.Mart.2006, 20:20
Fenerbahçe 'nin sevinmesi lazım emir inde dediği gibi ;)

nekop
21.Mart.2006, 20:39
aman gidsin onun kadar hata yapmaya acık bi defans daha görmedim neredeyse fbnin avrupada basarılı olamamasının tek nedeni bence luciano

zargı
21.Mart.2006, 21:08
GS'li olarak pek sevinemem...

Ama FB'li olarak düşünürsem sevinmem gerekir.. ;)

aynen (aa)(aa)(aa)

senderson
21.Mart.2006, 21:36
seviyordum luci yi ama sonuçta Fenerbahçe daha iyisi gelir

imperius
21.Mart.2006, 22:52
seviyordum luci yi ama sonuçta Fenerbahçe daha iyisi gelirhakkaten ole ya bende cok sevıorum lucıanoyu ozellıkle gol sonrası sevınclerındekı hırsı fb yı ne kadar benımsedıgnın bı gostergısı bence..ama iddalı bı kadro ıcın daha ıyısı gerekıyo..lucıo herhalde bayern ı bırakıp fener e gelmez :)ıhsallah daha ıyısı alınır.

Kemal_Milan
21.Mart.2006, 23:06
Bence femerbahceye luciano kadar iyi bir defans gelmemiştir tamam ara sıra hataları oluyor ama adamın hırsı gözlerinden okunuyor.adam gol atıp bütün takımı ateşliyor ve kendinide affettiriyor tabiki.gerçekten gitmesine üzüldüm ama Fenerbhaçe bu yerini dolduracak birisini bulur tabikide!

comandante
21.Mart.2006, 23:10
yerine korayın da dediği gibi bi forvet alınmalı:D

ayrıca sevmek ayrı da arkadaşlar çok fazla kademe hatası yapıyordu.cidden üzüldim gitmesine

Kemal_Milan
21.Mart.2006, 23:13
Kademe hatası vardı arladasım dogru ama kendini affettirmesinide biliyordu ama degil mi?

FeYYaz1989
21.Mart.2006, 23:15
Ben Beşiktaşlı olmama rağmen severim Fabio Luciano'yu.Çünkü hırslı,forma için mücadele eden adam.Bu zamanda böyle oyuncular kolay bulunmuyor.

Kemal_Milan
21.Mart.2006, 23:18
evet arkadasım dogru söylüyorsun ama fenerbahcede para var.Lucianoyu gönderiyor ki yerine düşündügü bir isim vardır herhalde
ama gitmese bence keşke!