Log in

View Full Version : Alakasız fiyatlar

kazma
07.Aralık.2007, 05:30
arkadaşlar oyuncular scoutlarda yazan sale valuelarından çok daha yüksek fiyatlara ancak alınabiliyorlar neden bu iş böyle eskiden aynısına alınırlardı

Shredder
07.Aralık.2007, 05:43
Bence eskisi yanlıştı bu sene doğru olmuş. Sonuçta aynı fiyata alınıp satılabilecekse ne anlamı kalır ki? Kulüpler genelde aynı fiyata oyuncularını satmazlar, daha fazla parayı veren oyuncuyu alır. Gerçekte de öyle olmuyor mu ?

ribelli
10.Aralık.2007, 23:44
Klüpler çok acımasız fiyatlar çok yüksek bencede HSV den bi adam alıcam boateng diye WBL oynuyo. Adama 20 m$ teklif ediyorum vermiyolar. Bide juventusdan bir futbolcuya 12 m$ teklif ettim reddettiler. aynı oyuncuyu 8m$ sattılar. anlamadım

Bülent Sert
11.Aralık.2007, 00:29
klübün populer klup olması transferlerde çok önemli bir etken oluyor. Klüb kabul etse bile futbolcu gelmeyebiliyor. hatta siz dünyaları verseniz bile.

kazma
12.Aralık.2007, 07:01
ya arkadaşlar yanlış anladınız neyse...

davidvilla
12.Aralık.2007, 07:25
scoutlar henuz daha gelişemedi hangi scout u kullanıyorsun bilmiyorum ama artık o sale valuelara pek guvenme.Genie Scout'un cıkmasını bekle.Genie Scout daha isabetli sale value degerleri bulacaktır.

sentugo
12.Aralık.2007, 18:11
eh baba gözlemcilerini değiştir :D

Centurion
12.Aralık.2007, 18:24
scoutlar henuz daha gelişemedi hangi scout u kullanıyorsun bilmiyorum ama artık o sale valuelara pek guvenme.Genie Scout'un cıkmasını bekle.Genie Scout daha isabetli sale value degerleri bulacaktır.

adamın dediği oyun içerisindeki scoutlar...

Arkadaşlar; hani yanlış anlamayın beni de,
biraz oyunu oyun gibi oynasak? dışarıdan fazla yardımcı program karıştırmasak? çok daha zevkli olacağını göreceksiniz...

Scout deyince direkt insanın aklına program mı gelir canım :D

davidvilla
12.Aralık.2007, 19:42
adamın dediği oyun içerisindeki scoutlar...

Arkadaşlar; hani yanlış anlamayın beni de,
biraz oyunu oyun gibi oynasak? dışarıdan fazla yardımcı program karıştırmasak? çok daha zevkli olacağını göreceksiniz...

Scout deyince direkt insanın aklına program mı gelir canım :D
yukarıda oyundan scoutlardan bahsetmiş arkadaslar,sonra demiş ki 'yanlış anladınız arkadaslar' ben de onu gorunce scout programından bahsettim kapiş:)

Ducaz
12.Aralık.2007, 20:25
cok haklisin arkadasim cidden scoutlarida degistirdim gene farketmedi valla adamlar ne derse en az 5 kati =)

hakanyilmaz1984
12.Aralık.2007, 20:58
Birde mesela transfer edeceginiz takımda o oyuncunun yeri doldurulamazsa onu satmazlar.
Mesela Galatasaraydan Arda yı istiyorsun istedigin parayı ver eger Galatasarayın elinde o oyuncunun yerini dolduracak oyuncu yoksa satmıyor. Onun yerine bir oyuncu aldıgı zamanda daha ucuza satabiliyor bazen:)

Benim sevmedigim olay şu mesela bir oyuncuyu transfer ediyorsun kulüple anlasıyorsun oyuncuyu ikna edeceksin. Örnegin adam eski klübünde haftalık 20 bin euro alıyor sen 50 bin euro veriyorsun kabul etmiyor. Bence esas sacma olan yanı bu. Dünyada ki herhanbi bi bir oyuncuya aldıgı ücretin 3 katını verirsen gelmemezlik yapmaz. Mesela Catladıkspor:) Messiye senelik 60mılyon dolar maas verse Messi gelirmi gelmezmi? Bence gelir.
Ama oyunda imkanı yok gelmiyor istedigin kadar para ver eger senin kulübün popileritesi düsükse gelmiyor cok abartı bence:)

ata0105
12.Aralık.2007, 22:23
Programları bilmem ama benim scoutların verdiği paralar tutuyor. Ancak fiyatlar aşırı yüksek :( Fenerbahçeyle 3. sezona başlayacağım bi forvet bulamadım hepsi ateş pahası. En sonunda 16M pound ile Asier Santisteban ve 10M pound ile Salvatore Foti arasında kaldım. Scoutun da ısrarıyla tercihimi asier sebastiandan yana kullandım, umarım sahada karşılığını alabilirim.

maslow
12.Aralık.2007, 22:39
Benim sevmedigim olay şu mesela bir oyuncuyu transfer ediyorsun kulüple anlasıyorsun oyuncuyu ikna edeceksin. Örnegin adam eski klübünde haftalık 20 bin euro alıyor sen 50 bin euro veriyorsun kabul etmiyor. Bence esas sacma olan yanı bu. Dünyada ki herhanbi bi bir oyuncuya aldıgı ücretin 3 katını verirsen gelmemezlik yapmaz. Mesela Catladıkspor:) Messiye senelik 60mılyon dolar maas verse Messi gelirmi gelmezmi? Bence gelir.
Ama oyunda imkanı yok gelmiyor istedigin kadar para ver eger senin kulübün popileritesi düsükse gelmiyor cok abartı bence:)

Man City, Buffon'a 15 verdi, düşünmeden reddetti Buffon ki Juve'den 5 milyon kazanıyordu. Aynı teklifi Casillas'a da yaptılar o da kabul etmedi. Oluyor böyle şeyler.

sentugo
13.Aralık.2007, 09:25
Programları bilmem ama benim scoutların verdiği paralar tutuyor. Ancak fiyatlar aşırı yüksek :( Fenerbahçeyle 3. sezona başlayacağım bi forvet bulamadım hepsi ateş pahası. En sonunda 16M pound ile Asier Santisteban ve 10M pound ile Salvatore Foti arasında kaldım. Scoutun da ısrarıyla tercihimi asier sebastiandan yana kullandım, umarım sahada karşılığını alabilirim.

10 M + 10 M pound a Mevlüt ve Saivet i alabilirdin.. Hatta daha ucuza bile kapatabilirdin..

Sercan Yıldırım ilk sene alırsan 2,5 M pound..

hey yavrum :D Harbi ucuz

Nocna Mora
13.Aralık.2007, 10:20
Oyuncunun değeri çok etkiliyor satış fiyatını;)

enforcer
14.Aralık.2007, 00:54
scout un kalitesi kesin fiyat belirlemesini etkiliyor... ayrıca o fiyatları ne zaman belirlediğine de dikkat et, raporu 6 ay önceden hazırlamıştır 6 ayda fiyatı değişir oyuncunun...

kazma
18.Aralık.2007, 03:52
ya ben oyun dışı scoutlardan bahsediyorum arkadaşlar

enforcer
18.Aralık.2007, 21:38
ya ben oyun dışı scoutlardan bahsediyorum arkadaşlar

scout programında yazan değerin satış değeri olduğundan emin misin? oyuncunun normalde yazan değeri olabilir...

ALİ_can
19.Aralık.2007, 03:24
zaten baştan beri yanlış sistem.benim bildiğim klüp oyuncunun bonservisini atıyorum 10 milyon$ olarak bildirdiye o oyuncu o paraya alınır.hatta bonsorvisi indirmek için pazarlıklar yapılır.bunda maşaallah 10 milyon$ lık futbolcuyu 16-25 arası bi değere anla alıyorun (iyi bir oyuncu ise)

UlquioRRa
19.Aralık.2007, 03:37
Scoutların tam da satış fiyatını kesin olarak belirlemesi bug olurdu. Şuan gerçek hayatta bir gözlemci bir oyuncunun satış fiyatını bulabilir mi? Hayır ama mantıklı bir rakam söyler. Ayrıca oyuncunun kabul etmemesi biraz da o oyuncunun kulübüne bağlılığın göstergesi.

foreverblackwhi
19.Aralık.2007, 07:53
fatih tekke'yi 700 milyara aldım fakat 16 -17 yaşındaki çoçukların fiyatları bile 900 ya da 1 çok mantıksız olmuş bence

sardokar
19.Aralık.2007, 20:34
fatih tekke artık futbol hayatının son dönemlerini yaşıyor.
Daha kaç sezon oynayabilirki? Ama genç oyuncular en az 10 sezon çıkartır ve bu yüzden o parayı eder.

ysa89
05.Ocak.2008, 21:03
mevlüt erdinç değeri 5,75 € ama ben 11m peşin 5,1 m € 12 ay taksitle aldım kolay kolay vermiyolar o fiyata...