PDA

View Full Version : Beşiktaş - Ankaragücü [ TSL 15. Hafta ]

goosfraba
11.Aralık.2007, 23:25
http://www.hizliresim.com/2008/12/11/5114.jpg (http://www.plus80.com)

sakary Ali
12.Aralık.2007, 00:36
Geçen hafta İnönüde Ankaraspora 3-1 yenildik.Taraftar tepki göserdi.Futbolcularda moraller bozuk.Ankaragücü'de geçen hafta Galatasaraydan 3 gol yedi hemde kendi sahasında.Buna bakılarak bizim en az 4 gol atmamız lazım İnönüde.Ama zor.İlk golü yersek, çok kötü olur.Ama ilk golü atarsak ve erken gelirse farkada gidebilirz.

Bence İlk golü atan Kazanır

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2007, 01:14
ne olursa olsun kazanmalıyız çünkü eğer puan kaybı yaşarsak neredeyse kopuyoruz yarıştan.

GeNç KaRTaL
12.Aralık.2007, 01:26
2 hafta önceki Fenerbahçe yenilgisinin üstüne geçen haftaki Ankaraspor yenilgisi çok ağır geldi.2 hafta önce tekrar lider olma şansımız varken şu an 6.sıradayız.Fakat yukarısıyla puan farkı çok fazla değil.Önemli olan şimdilik o farkın açılmasına engel olmak.Bu yüzden bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor..Ankaragücü'nde ise geçen haftaya kadar bir toparlanma söz konusuydu.5 dakikada gelen 3 gol takımı çökertti.Üstüne hoca taraftarın tutumuna artık dayanadığını belirterek istifa etti.Hafta içidede sorunların ana kaynağı olduğu ileri sürülen başkan..Yani kısacası Ankaragücü takımı büyük kaos içerisinde..Bütün bu durumlara rağmen Ankaragücü elinden gelen mücadeleyi gösterecektir.Beraberlik için oynayacaklarını düşünüyorum.Zira kazanmaları biraz zor.Bizde ise oyuncular geçen haftaki kayıbı unutturmak ve Galatasaray maçı öncesinde arayı açmamak için oynayacaklar.Eğer Ankaragücü savunmasını aşıp golü bulabilirsek bence maçı kazanabiliriz.Aksi takdirde beraberlik çıkar bu maçtan..

Biz atarsak evet ama A.Gücü atsada bir türlü çeviririz bence.Çünkü kritik bir maç..

Alicanfmfan
12.Aralık.2007, 09:20
Geçen hafta İnönüde Ankaraspora 3-1 yenildik.Taraftar tepki göserdi.Futbolcularda moraller bozuk.Ankaragücü'de geçen hafta Galatasaraydan 3 gol yedi hemde kendi sahasında.Buna bakılarak bizim en az 4 gol atmamız lazım İnönüde.Ama zor.İlk golü yersek, çok kötü olur.Ama ilk golü atarsak ve erken gelirse farkada gidebilirz.

Böyle bir kıyaslama olamaz mantık dısı .Karsı tarafta böyle düşünürsek .Ankaragücü de Beşiktaş hakkında böyle düşüncek..

eXcitinG
12.Aralık.2007, 20:13
Diğer sayfada ki rakip takımLarın maç yorumLarına bakıyorum. Herkes işte GaLatasaray da LincoLn, Baros oynarsa aLırız maçı diyor, Fenerbahçe de ALex gününde oLursa fark atarız diyor, Trabzonsporda Yattara oynarsa bu maçı rahat aLırız diyorLar.

Peki bizde kim oynayacak ve biz maçı aLacağız ? Varmı arttıran ? Bende yok, Pas...

travis1903
12.Aralık.2007, 21:35
adı üstünde oynarsa işte. bizde de delgado ve holosko oynarsa her maçı rahat alırız.
iş onları oynatmakta biter. her ikisininde nasıl yeteneklere sahip oldugunu hepimiz biliyoruz.

:0:

anil luque
13.Aralık.2007, 06:40
evet hayrettın abı barı sen yapma yahu mıllet oynarsa ederse dıye yorumda bulunuyor eger marıfet boyle onerı getırmekteyse bende soyluyorum holosko gercek performansıyla oynasın onunde duracak savunmacı tanımıyorum ben ligimizin en iyi golcüsü bana göre ki bu görüşüme katılacak bir sürü kişi bulurm yani demem o ki hayrettin abi iş eger onerıde bulunmksa yanı su oynarsa bu oynarsa demekse buyur bızde dıyoruz .. bence dedıgım gıbı holosko bu macta patlama yapacak delgado akıttıgı gozyasları kadar pozısyon yaratacak!! ben şahsım adına güzel günlerin baslangıcı olarak görüyrum bu maçı ..

Alicanfmfan
13.Aralık.2007, 06:49
evet hayrettın abı barı sen yapma yahu mıllet oynarsa ederse dıye yorumda bulunuyor eger marıfet boyle onerı getırmekteyse bende soyluyorum holosko gercek performansıyla oynasın onunde duracak savunmacı tanımıyorum ben ligimizin en iyi golcüsü bana göre ki bu görüşüme katılacak bir sürü kişi bulurm yani demem o ki hayrettin abi iş eger onerıde bulunmksa yanı su oynarsa bu oynarsa demekse buyur bızde dıyoruz .. bence dedıgım gıbı holosko bu macta patlama yapacak delgado akıttıgı gozyasları kadar pozısyon yaratacak!! ben şahsım adına güzel günlerin baslangıcı olarak görüyrum bu maçı ..

Bizm Oynarsa dediklerimiz , oynuyor ama .Ayrıca harika performansları ile takımı sırtlıyorlar..Biz Oynucagını bildigimiz için oynarsa diyoruz :D:D

pegahmet10
14.Aralık.2007, 00:16
bir ankaragüçlü olarak üzülerek sölüyorum;Teknik direktör yok başkan yok bu maçı beşiktaş rahat kazanır...

bugra 1905
14.Aralık.2007, 00:32
Trabzonun Puan Kaybettiği Bu Haftada BJK Puan Kaybetmez Delgado-Nobre İkilisiyle Bulacağı Pozizyonları Değerlendirir Maçı Kazanır

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2007, 01:53
Trabzonspor'un kaybetmesiyle bu maçta alınacak 3 puan dahada kıymetli oldu.Umarım kayıpsız geçeriz..

İlk 11'imiz..

İŞTE 11'İMİZ

1. Rüştü
58. İbrahim Toraman
5. Gökhan Zan
26. Zapotocny
22. Ali Tandoğan
17. Ekrem
4. Cisse
10. Delgado
21. Serdar Özkan
23. Holosko
11. Nobre

shamur1
14.Aralık.2007, 01:55
Biz kaybettik ya bu hafta gerideki bütün takımlar kazanır :) Beşiktaş'ta kazanır umarım , ne güzel haftaya Gs-Bjk maçı vardı o maçta favorim Beşiktaş'tır :)

LaigLeNoiR
14.Aralık.2007, 02:10
Kazanalım artık yahu.

GodfatheR
14.Aralık.2007, 02:14
Beşiktaş'ın puan kaybetmesi imkansıza yakın.Delgado ve Holosko bu hafta patlama yapacaklar gibi geliyor bana.Skor tahminim 2-0 veya 3-1.

SiR ToMaSRoSiCkY1
14.Aralık.2007, 02:19
Tribünler süper.Beşiktaş taraftar deteği ile iyi başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skibbe tribünde.Beşiktaşı analiz ediyor.İnşallah boşuna gelmemiştir:DÇözer Beşiktaşı...

DeNiZ_1903
14.Aralık.2007, 02:49
Holosko'nun golüyle durum 1-0 :)

SiR ToMaSRoSiCkY1
14.Aralık.2007, 02:52
Nobre boş kaleye atamadı.Doğrusu uzanamadı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş 2. yarı farka gidebilir.İlk yarının bitmesine 2 dakika var.

DeNiZ_1903
14.Aralık.2007, 03:03
İlk yarı 1-0 lık skorla tamamlandı..

PesimiSTyLa
14.Aralık.2007, 03:14
Golü yiyene kadar A.Gücü daha iyi olan taraftı. Gökhan ve Muratla pozisynları vardı ki cok büyük hatadan golü yediler. Golden sonra Besiktas üst üste pozisyonlar buldu ama golle sonuclandıramadı. 2. Yarı fark acılabilir.

garydelgadov
14.Aralık.2007, 03:20
Of demirören git artık yahu.:)
Fena değiLiz,Nobre iddiaya girmiş herhaLde kaçmayacak goLLer kaçırırım diye.İkinci yarı Boboyu umuyorum.Ne oLursa oLsun sıradan maçLar bunLar.Bizim için maçLar adı anıLmayasıca gidince başLayacak.:)

SiR ToMaSRoSiCkY1
14.Aralık.2007, 03:32
Of demirören git artık yahu.:)
Fena değiLiz,Nobre iddiaya girmiş herhaLde kaçmayacak goLLer kaçırırım diye.İkinci yarı Boboyu umuyorum.Ne oLursa oLsun sıradan maçLar bunLar.Bizim için maçLar adı anıLmayasıca gidince başLayacak.:)

Çok aşırı bir tepki göstermişsin.Beşiktaş iyi oynuyor, Nobre'de 100. maç stresi yaşıyor...Haksızmıyım?

El Comandante
14.Aralık.2007, 03:34
Çok aşırı bir tepki göstermişsin.Beşiktaş iyi oynuyor, Nobre'de 100. maç stresi yaşıyor...Haksızmıyım?

100.mac stresi nedir yahu ? 100.macina cikiyor diye ona plaket mi verecekler ?
Nobre iyi oynuyor,ama cok gol kaciriyor,bu da Besiktas´in skor olarak rahat olmasina engel oluyor.

JunkChorn
14.Aralık.2007, 04:00
Beşiktaş az önceki direkten dönen toptan sonra biraz daha geri çekilir.
Ayrıca söylemeden edemem Nobre ne olursa olsun çok güzel faul alıyor , defansı rahat bırakmıyor.

SiR ToMaSRoSiCkY1
14.Aralık.2007, 04:04
Nobre 100.maçında gol atmak istiyor Baran.Bence buda ona stres yapıyor.

JunkChorn
14.Aralık.2007, 04:06
Ben bu kadar ufak şeyleri taktığını düşünmüyorum , herzaman gol atmak ister; bu da stres yaratır.
Beşiktaş küfüre başladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş biraz olsun rahatladı , tebrikler.

SiR ToMaSRoSiCkY1
14.Aralık.2007, 04:15
Beşiktaş maçı kazandı ama istenmeyen şeyler yaşandı.Direk Galatasarayamıza deli gibi küfür ettiler.Bir kere bile tribünler uyarılmadı:(

I3esiktas
14.Aralık.2007, 04:22
Sen bu taktikle anca ankaragücü,Eskişehir,Gençlerbirligi gibi takımlara pozisyon bulabilirsin Ama disine göre rakipler cıkınca(Kayseri,Sivas vs.) puan kaybı oluyor. Bırak su 3lü defansı bırakya. Cisse yerine ön liberoda Ugur oynatsan aynı seviyede oynar ve yabancı kontenjanda 1 kısılık yer bosalır Cisseye gelen 10 topun 9u ayagında ezildi. dk 85 olmus 1-0 öndesin adamlar 2ye 3 geliyolar ve top direkden dönüyor ya gol olsa? yine puan kaybetmiş olacaz. sen 4lü defansa geçmeden zapo - sivok ikilisini yan yana koymadan Bobo'yu ilk 11de oynatmadan bu takımla bisey yapamazsın.

Addolorato
14.Aralık.2007, 04:26
Beşiktaş çok güzel oynadı tebrik ederim son zamanlarda sıkılmadan izlediğim nadir maçlardan biriydi. Ankaragücünüde teşekkür ederim futbolu çirkinleştirmediler.Eğer Ankaragücü 85. dakikada o golü atsaydı bir Galatasaraylı Olarak İçim Parçalanırdı çünkü Beşiktaş kazanmayı hak etmişti.

Bir paragrafta Nobre ve Mustafa Denizli'ye ayırmak istiyorum. Nobre belkide bugün şanssızdı ama çok gol kaçırdı cidden. Mustafa Denizli'nin bence bunu görüp Holosko değilde Nobreyi çıkarması gerekiyordu bence.Nobre'nin girdiği pozisyonların yarısına Bobo girse eminimki gol atardı.

Onurap
14.Aralık.2007, 04:33
100.mac stresi nedir yahu ? 100.macina cikiyor diye ona plaket mi verecekler ?
Nobre iyi oynuyor,ama cok gol kaciriyor,bu da Besiktas´in skor olarak rahat olmasina engel oluyor.

:icon_biggrin:

Beşiktaş daha fazlasını yapabilirdi..Ankaragücünün direkten dönen topuda gol olsa şahane olucaktı ama.. :smismileyiw2:

Addolorato
14.Aralık.2007, 04:39
Galatasaraylı Olarak İçim Parçalanırdı çünkü Beşiktaş kazanmayı hak etmişti.

Ankaragücünün direkten dönen topuda gol olsa şahane olucaktı ama.. :smismileyiw2:

İkimizde Galatasaraylıyız Tek Bir Farkla Seninki Benden Biraz Fazla.. :icon_biggrin:

LaigLeNoiR
14.Aralık.2007, 05:17
O nasıl bir maçtı yahu.

Skoru duyan ite-kaka kazandı der ama maça baksan enaz 6-7 gol kaçırdık.Tabi Ankaragücü'nün de 2-3 gollük posizyonu vardı.

Alicanfmfan
14.Aralık.2007, 05:52
Tebrikler Beşiktaş.Umarım haftaya takılırsınız :D

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2007, 22:19
Başkansız ve hocasız bir takım karşısında nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık evimizde.Pozisyonlara girdik değerlendiremedik.Bu pozisyonları değerlendirememiz maçın 82.dakikasında pahalıya patlayabilirdi;Fakat şans yanımızdaydı.

Bu galibiyet ile kötü gidişe bir dur dedik;Ama gelecek haftaki derbi için çok umut verici bir tablo yok maalesef ortada.Lider ile aradaki fark 3 puan.Belki geçen hafta kaybetmesek 6.bitirmemizin muhtemel olduğu bu haftayı liderde kapatabilirdik.Böylesine hassas bir yarış içerindeyiz..

Dün akşam göze batan isimler Holosko,Nobre ve Ekrem'di.Ekrem'in performansı bir çok Beşiktaş'lı gibi benimde çok hoşuma gidiyor.Umarım bu çizgisini bozmadan devam ettirir..

Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 03:44
Ankaragücünün penaltısı verilmemiş.Acaba hakemler penaltı nedir unuttularmı.Yanlıs anlamayın geçen haftada beşiktaş ın verilmedi.

pegahmet10
15.Aralık.2007, 04:17
Ankaragücünün penaltısı verilmemiş.Acaba hakemler penaltı nedir unuttularmı.Yanlıs anlamayın geçen haftada beşiktaş ın verilmedi.

yok hakemler işlerine gelince çok rahat çalıyorlar penaltıyı

I3esiktas
15.Aralık.2007, 04:39
Nerden çıktı penaltı konusu 1 kisiden bile duymadım penaltı var diye

BlackEagle19o3
15.Aralık.2007, 05:09
Penaltı falan yok, uydurmayın.Öyle kolay penaltı mı olur...?

Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:24
Sanırım Gökhan Zan rakibini çekiyor yere dogru itiyor net bir penaltı.

I3esiktas
15.Aralık.2007, 05:38
Türkiye Liginde 1 maç söylermisin bana öyLe pozisyonlara penaltı veren hakem?

Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:41
Türkiye Liginde 1 maç söylermisin bana öyLe pozisyonlara penaltı veren hakem?

Bak zaten ilk mesajdada dedigim gibi aslında bu pozisyonların takdiri penaltıdır.Ama bu bjk-gs-fb-ts 'inde lehine olsa vermiyorlar anlatabilmişimdir şimdi İnşAllah

I3esiktas
15.Aralık.2007, 05:44
O zaman türkiye liginde vermediklerini biliyosan konuyu acmaya grk varmı sence?

Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 05:45
O zaman türkiye liginde vermediklerini biliyosan konuyu acmaya grk varmı sence?

Fikrimi söyledim sadece,Ben hoş ankaragücünün hakkı yendi demedim ki :D

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2007, 00:49
Bu arada 80 lerde kontraya yakalandığımız pozisyonda (direkten dönen) oyuncularımızın çoğunun rakip ceza sahasına gitmesi,gidenlerdende bir tane bile adamın ceza sahası yayının etrafında dönen top için beklememesi Beşiktaş gibi büyük bir takımda yapılmaması gereken acemi bir hatadır.Çok pahalıya patlıyordu.Ucuz yırttık valla.Umarım teknik heyet bu konuda oyuncularımızı uyarır.

eXcitinG
16.Aralık.2007, 01:02
Biz bu yıL anca böyLe takımLarı yeneriz, eseriz, gürLeriz. Sivas,Ankara ve derbiLerde nerdeydin ey takım ?

Beni tatmin etmiyor bu gaLibiyetLer. Biz bu gaLibiyetLer iLe tatmin oLacak takım oLmamaLıyız.