Log in

View Full Version : hıncal uluç un dediği

zargı
21.Mart.2006, 21:20
sezon başında hatırlasınız fener ve galatasaray emre için baya bi uğraşmış fakat emre newcastle'a gitmişti hıncal uluç ta ''2 takım içinde en hayırlısı oldu'' demişti sebep olarakta emre sürekli sakatlandığını müzmin sakat olduğunu söylemişti bütün sezon boyunca emreyi izledikten hıncal uluç a hak vermeye başladım çünkü emre neredeyse her ikili mücadelede sakatlanıp maçı yarıda bırakıyo.Sizin bu konuda görüşleriniz nedir?????????????

ridvanu
21.Mart.2006, 21:35
emre emredir abi
ben takımımda olsun isterim

zargı
21.Mart.2006, 21:41
emre emredir abi
ben takımımda olsun isterim

abi bnm emrenin futbolculuğuna bişe dediim yok ben cok asırı sakatlanmasından bahsediyorum yaa

mustang
21.Mart.2006, 21:52
Emre niye bu kadar çok sakatlanıyor anlamıyorum ya çok güçsüz yada sanş yok

Sir DEATH
21.Mart.2006, 22:08
Hıncal Uluç'un emre hakkında söylediği her şeye kaılıyorum ve de ekliyorum maalesef ki bu artık Newcastle'nin şansı(sızlığı) mıdır bilinmez çok sevmeme rağme Keiron Dyer da aynı dertten müztalip.

Eray Dengiz
21.Mart.2006, 22:28
Emre gibi bir futbolcuyu kim istemezki. Türkiye Milli Takımında oynadığı maçları anca izliyebiliyorum gerçekten çok iyi oynuyordu. Newcastle'da en son iyi götürüyodu ama sakatlanması kötü. Bir yandan Hıncal Uluç'a katılıyorum bir yandan katılmıyorum. Ama Emre iyi futbolcudur..

imperius
21.Mart.2006, 22:37
emrenın kas yapısında bı sorun var dıye bılıyorum.gs harıcı son 5 sene hıc bı takımda dewamlılıgı olmadı..sureklı oynamıcak bı emre yı takımımda ıstemem ben..cunku yedek dıe dııl ılk 11 oyuncusu olarak alıosun ama 34 macın 10 unda yok..

comandante
21.Mart.2006, 23:08
her zaman derim hala da diyorum emre istikrarsız bir futbolcu.ayrıca da nouma gibi.1 maç var 3 maç yok.sebepleri farklı o kadar...

ama buna rağmen de takımımda isterim.

emirduman
21.Mart.2006, 23:58
Emre vücut sağlığına pek dikkat etmiyor kanımca...

Ama yinede takımımda olsun her zaman isteyebileceğim bir topçu...

Jesus_FB
22.Mart.2006, 02:22
emre son yıllarda gelişme göstermiyor bence yerinde saymaya başladı interde oynayamıyordu o yüzden diye düşünüyordum ama newcastle geldi burdada bir şey değişmedi

koray_capello
22.Mart.2006, 04:31
bizim hangi futbolcumuz biraz parladıktan sonra kendisini geliştirmişki emre de geliştirsin.emre de 5 senedir aynı nihat da.bari nuri ile altıntop kardeşler aynı hataya düşmese.

comandante
22.Mart.2006, 12:42
sanmıyorum o ikisinin aynı hataya düşeceğini.çünkü yetiştirilişleri farklı.

francesco10
24.Mart.2006, 01:36
emre de kronik sakatlığı olduğu bi gerçek, adeleleri zayıf bunu n.castle da alırken biliodu ztn
emre ben kendimi bildm bileli böyle, ama sonuçta emre emredir , her takıma lasımdır:):)

TüMeR_yAğıZ
24.Mart.2006, 23:16
çok yetenekli ama güçsüz bir futbolcu.zaten bu sakatlık yüzünden inter onu bıraktı yoksa kesinlikle emreyi satmazlardı.