PDA

View Full Version : Özer Fenerbahçe'ye Doğru



Onurap
12.Aralık.2007, 22:30
http://www.ajansspor.com/resim/ozerhurmaci_ankaraspor_poz.jpg

Ankaraspor’un genç yıldızı Özer Hurmacı’nın dayısı Trabzonspor’un eski futbolcularından Lemi Çelik, Best FM’den Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamada, “Melih Gökçek Özer’i Fenerbahçe’ye verecek” dedi. İşte Lemi Çelik’in Best FM’den Özkan Öztürk’e yaptığı açıklamalar;

ÖZER DAHA İYİ OLACAK
"Özer bence şu an oynamış olduğu futbolun çok daha üzerinde bir futbolcu. Ben tabi daha yakın takip ettiğim için taşıdığı bütün özellikleri bilmekteyim. Bu özellikleri şu an dönem dönem ortaya koymaktadır. Biraz daha kuvvetlendiği ve güçlendiği zaman çok daha iyi olacaktır"

"SEZON BAŞI TRABZON ALMAK İSTEDİ"
"Sezon başında Trabzonspor almak istedi Özer’i. Hatta Melih Gökçek bana jest yaparak fiyatını 500 bin Euro daha düşürdü ve Trabzonspor’a çok kolaylık sağladı. Fakat Trabzonspor’un o zamanki şartları uygun değildi ve alamadı"

"ÖZER FENER’E YAKIN"
"Fenerbahçe Özer’i daha çabuk elde edebilir. Çünkü sayın Melih Gökçek koyu bir Fenerbahçeli. Bana ifadesi şu; “Lemi Hoca sen bu çocuğu Trabzonspor’a götürmek istiyorsun. Ama benim gönlüm bu çocuğu Fenerbahçe’ye vermekten yana” dedi. Bunu da açık açık söyledi. Özer’in mukavelesini iki yıl daha uzattık. Fakat kulüp ile anlaşıldığı zaman Özer ile ve biz ile sorun olmaz. Çünkü Özer’in hedefleri çok büyük"

"ÖZER BENDEN ÇOK DAHA İYİ"
"Özer’in bütün yaşamı futbol. Ben 15 yıl aralıksız top oynadım. Çok istikrarlıydım. Ama ben bile Özer kadar profesyonel değilim. Bu çocuk futbolcu yaratılmış"

"ÖZER’İ 16 YAŞINDA TRABZON’A GETİRDİM İLGİLENMEDİLER"
"Özer’i 16-17 yaşında Trabzon’a getirdim ilgilenmediler. Sebat birinci ligdeydi onlara götürdüm ilgilenmediler. Sonra Samet Hoca’ya telefon açtım ve O Ankaraspor’a aldı. Samet Hocaya tekrar teşekkür ediyorum. Aykut Hoca da çok teşekkür ediyorum. O’nu çok iyi geliştirdi"

"GALATASARAY’A GELECEKTİ"
"Galatasaray ile Ankaraspor Özer için anlaştı. Ancak Galatasaray 800 bin Euro’yu vermeyince bu transfer olmadı"

KAYNAK (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20081210/ozer_fenere_dogru.html)

Galatasaray sanada Allah akıl fikir versin sen o parayı git serkan kurtuluşa,carruscaya ver..:(:(:(

Redrum
12.Aralık.2007, 22:35
serkan kurtuluş özerden daha genç, ve bana kalırsa daha iyidir.

KanaKe
12.Aralık.2007, 22:39
Özer bize gelirse Burak Yilmaz gönderilir umarim..

I3esiktas
12.Aralık.2007, 22:43
Bu haberler neden besiktas macından önce yoktu? Bence yalan haber hepsi

Cengo
14.Aralık.2007, 01:17
Haber doğru, transfer gerçekleşecek sanırım.

Universal
14.Aralık.2007, 01:19
Özer Hurmacıyı alıyoruz ama; şuanki kadroya ilaç olacak bir oyuncu değil. Gelecek için yapılan bir transfer olur. Takımı alıpda kurtarabilecek bir isim kesinlikle değil. Eğer gerçekleşirse Emre'den, Güiza'dan daha iyi transfer olur.

GodfatheR
14.Aralık.2007, 01:22
Bu transferin olacağı epeydir konuşuluyor.Ama Özer büyük takımı kaldırabilirmi ondan şüpheliyim.

a.arıcı-11
14.Aralık.2007, 02:13
Özer dinamik bir futbolcu.Bize gelse takımın ateşleyici gücü olabilir ama gelip diğerlerine ayak uydurma ihtimali de var.

Fernando Gago
14.Aralık.2007, 02:57
Kazım'ı gönderip Özer'i almamız çok güzel bir hamle olacak ...

Varonil
15.Aralık.2007, 01:47
Oyun içinde ortasaha bölgesinin çok çeşitli yerinde oynayabilen,çok yetenekli bir oyuncu Özer.Açıkcası bu transferin gerçekleşmesini çok isterim..

IcedEarth
15.Aralık.2007, 03:07
Özer umarım Fenerbahçe'ye imza atmaz. Melih Gökçek'in gazına gelmez, kariyerini yakmaz...

Onurap
15.Aralık.2007, 03:18
Ya bu kaçıncı yaa tuncay i.mansız gökhan gönül şimdide özer 3 kuruş için imza attırmadığımız adamlar yıldız oluyor buda olur :)

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2007, 04:19
Özer umarım Fenerbahçe'ye imza atmaz. Melih Gökçek'in gazına gelmez, kariyerini yakmaz...

Fenerbahçe oyuncuların kariyerini yakmaz, oyuncular kendi hatalarından dolayı kariyerlerini yakarlar. Formayı hakeden futbolcunun elinden kimse formayı almaz. Bu transferin gerçekleşmesi güzel olur.

Ayrıca Nuri Şahin'e Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddialar soruldu. Teklif gelmediğini fakat şartların oluşması halinde Türkiye'ye gelebileceğini söyledi.

World Hollow o1
15.Aralık.2007, 04:30
off gelirse çok iyi olur birde Murat Tosun'u kadroya dahil etseler eyvah eyvahh

Muhammet Celik
15.Aralık.2007, 04:53
Ben Özer Hurmacı' nın sayısız maçını seyrettim yani sizin gibi youtube Özer Hurmacı Show yazıp da sadece iyi özelliklerini seyretmedim. 3 büyüklerde oynayacak futbolcu değil çünkü adamda hiç zihinsel özellik yok sahada ne yaptığını bilmiyor aynı Sabri (GS) hatta Sabri’dende kötü, fizik desen Alex’den berbat, teknik desen oynadığı mevkiye göre kötü hemde fizik olmayınca Alex, Lincoln, Delgado gibi tekniğin olmadıkdan sonra senin ne işin var FB’de GS’de, BJK’de...

goosfraba
16.Aralık.2007, 04:57
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70449