Log in

View Full Version : kayserispor 1-0 beşiktaş

comandante
21.Mart.2006, 23:06
ilk yarısı zevkli bir maçtı.ibrahim akın girdikten sonra son paslarında başarılı olsa sonuç çok farklı olurdu.10 kişi kalıp da golü bulan kayseriyi tebrik etmek lazım...

cordobayı türkiye liginin en iyi kalecisi olarak görenlere her zaman ki gibi bence ilk 3e giremez diyorum.bu maçtan sonra da iyicew perçinlendi bu görüşüm.

imperius
21.Mart.2006, 23:17
cordoba cok ıyı ama cok ıstıkrarsız bı kaleci..bjk yı tebrık edrız kupa da basarılar.

hezzo
21.Mart.2006, 23:39
bence güzel mactı bide cordoba bence tartısmasız cok iyi bi kaleci arada manyaklıklar yaptığı oluyo ama oda amerikalı kalecilerin huyu diyelim:)

koray_capello
21.Mart.2006, 23:50
bjk çok kötü oynadı hatta hiç oynamadı bile.i.akın son paslarda ne zaman iyiydiki.ben çok şaşırmadım zaten eğer o pasları verebilseydi asıl o zaman şaşırırdım.cordoba konusunda ise iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.ama beşiktaşa gelmiş son zamanlardaki en iyi kaleci olduğuda açık..

comandante
21.Mart.2006, 23:59
abiler cordobanın yediği gol hatalıydı YİNE...orta geliyo adam ön direğe yapıimış.sonra bi topta taaa ceza yayına çıktı gereksiz yere kendini de sakatladı...ben hiç beğenmiyorum ya...

RoCCo_42
22.Mart.2006, 01:37
Bence bu tur KAYSERİ'nin hakkıydı arkadaslar ilk maçtada KAYSERİ oynamısdı bu maçtada KAYSERİ oynadı.Hayırlısı BESİKTAS'a basarılar.

CORDOBA bence Türkiyedeki en iyi 3.kaleci olur birinci MONDRAGON ikinci VOLKAN. Rüstü ilk 5 e bile giremez benim görüsümdür tartısma maksadlı degildir.

Laz_Asker_61
22.Mart.2006, 10:50
futbol adına hiçbirşey yoktu maçta kayseri maçı güzelleştirmek istesede futbol oynamayan bir beşiktaş seyir zevkini düşürdü
sonuçta turu geçtik bence bu kupaya uzanan yol olacak

volkan yaşı itibari ile 2. olabilir ama şu anda kalite ve tecrübe olarak cordoba ligdeki en iyi 2 kaleceiden bir diğeri de mondi

Burak Duran
22.Mart.2006, 15:27
valla kayserinin attığı golün iptali bana yanlış gibi geldi. artık beşiktaş böle kontrataklarla nereye kadar gider bilmiorum ama hayırlı olsun

TüMeR_yAğıZ
22.Mart.2006, 15:45
Beşiktaş sahaya turu atlamak için çıkmış,kazanmak için değil.nitekim ilk yarı çok iyi mücadele etti,kalesinde pozisyon görmedi.ikinci yarı ise anlamadığım bir şekilde dahada geriye çekildi.okan aldığı her topu kayseri oyun kurucusuna ikram etti kardeş atak başlat dedi.koray ve kleberson'da çok iyi performans gösterdi.rakip on kişi kaldıktan sonra birden rehavet geldi ve beşiktaş oyun disiplininden koptu.sonra rakip oyuncu üç kişi arasından yükselerek topu kafayla ağlara gönderdi.bütün takım adeta cordobaya yeter artık mükemmel performansın şu golüde ye artık der gibi gole davetiye çıkardı.bu golde cordobayı suçlamak ve yediği bir gol için ilk üçe giremez demek çok büyük haksızlıktan,skor yorumlamaktan başka bir şey değildir diye düşünüyorum.cordoba çok iyi bir kalecidir.yıllanmış şarap gibi özellikle son aylardaki performansından çok memnunum.
Takım kontraatak veya defansif oynadığı için tabiki üzgünüm ama sonuçta bu telafisi olmayan bir maçtı,o yüzden de riske etmek istemedi garanti oynattı.yoksa kazanmamız gereken cuma günkü maçı nasıl oynayıp kazandığımızı Türkiye görüyor.takım olma yolunda iyi işler yapıyoruz.birde ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamamız gerekir.bunuda sağlamalıyız.

ridvanu
22.Mart.2006, 15:53
Beşiktaş istediğini elde etti
Cordoba da bana göre Türkiyedeki en kaliteli kaleci

bursa_mc
22.Mart.2006, 17:55
kayseri ye guveniyodum ve İDDAA da kayseri ye oynadım helal olsunn

Sir DEATH
22.Mart.2006, 19:22
kayseri ye guveniyodum ve İDDAA da kayseri ye oynadım helal olsunn

Aynen.Şimdi sıra GS'de.Hadi bakalım hayırlısı....

mustang
23.Mart.2006, 19:40
Dünkü maçta kayseri'nin yüzde yüzlük golünü vermediler ve turu kaçıran tafar oldu ama futbolluyla alkış topladı bundan sonra hedefimiz lig 3.

SaMaNYoLu
24.Mart.2006, 01:11
Bu maçı ilk yarılı olarak iddada tutturdum zevkli bir maçtı ama bjk tuuru hak etmişti bjk nin yolu açık olsun.