Log in

View Full Version : Kazım Aragones'e Küfür Etti

Alicanfmfan
13.Aralık.2007, 06:37
Fenerbahçe'de Colin Kazım, Kiev maçı kadrosunu almayınca sinirlenerek Aragones'in odasını basıp küfür etti.

F.BAHÇE’NİN kadro yetersizliği yüzünden rakip kaleye bile gidemediği Kiev deplasmanında Colin Kazım ile Emre’nin niye 18 kişilik kadroya alınmadığı ortaya çıktı.. İşin ucu cuma gecesi oynanan Denizli maçına kadar dayanıyor.. Aragones, Denizli maçının devre arasında Colin Kazım’ı “Sana verdiğim hiçbir görevi yerine getirmiyorsun.. Böyle oynarsan seni çıkarırım” diye uyarıyor.. Kazım “Yes sir” karşılığını veriyor ama 2. devre de sahada bildiğini okuyor.. ’Dede’ maçtan sonra soyunma odasında herkesin içinde Kazım’a 2. fırçayı da atıyor: “Gökhan sakatlanmasa seni kenara alacaktım.. Mecburen kaldın ama yine verilen görevi yapmadın..” Kazım yine kafası önünde hocasını dinliyor..

İKİSİ DE İDMANDA YOK

DERKEN pazartesi sabah idmanında ipler geriliyor.. Kazım, “Kasığımda ağrı var” deyip kaytarmaya yelteniyor ama yine de idmana çıkıyor.. Emre ise Aragones’e gidip “Hocam sizden rica etsem, bugün salonda çalışabilir miyim?” diye soruyor.. İspanyol teknik adam “Hayrola, neyin var?” diye sorunca “Arka adalemde hafif bir ağrı var, çok önemli değil ama kendimi riske etmek istemiyorum” karşılığını alıyor.. İdmandan kaçan oyunculara karşı sert tavırlarıyla tanınan Dede, pazartesi akşamı panoya astığı maç kadrosuna Colin’i de Emre’yi de almıyor

KAPILARI ÇARPIP GİTTİ

DENİZLİ’DE attığı golle moral depolayan Emre’nin yokluğu yönetimin dikkatini çekiyor, yöneticiler Emre’yi arayıp “Hayırdır, neyin var?” diye merak ediyorlar.. Emre ise “Hiçbir şeyim yok.. Sadece son idmana çıkmadım.. Kiev’de oynamazsam nerede oynayacağım” diyerek tepkisini ortaya koyuyor.. Aragones ise yöneticilere “Sakat adamları kadroya alacağıma 18 sağlam adamla oynamayı tercih ederim” diye kestirip atıyor.. En büyük tepki ise Colin Kazım’dan geliyor.. “Beni nasıl kadroya almazsın?” diye Aragones’in odasına giden Kazım, “Hem sahada verdiğim görevleri yapmadın, hem de kasığında problem varmış” karşılığını alıyor.. Çileden çıkan Kazım, “F..k off” diye küfrederek ve kapıları çarparak Samandıra’yı terkediyor.. Bu olaydan sonra Aragones’in sildiği Kazım’ı başkan Aziz Yıldırım’ın da gözden çıkardığı öne sürülüyor.

Kaynak:Vatan

Universal
13.Aralık.2007, 06:47
Kazım Kazım, zaten gidiyor. Çünkü; hiçbir oyuncu Kazım'ı sevmiyor. Sevilmeyen adam oldu. Aragones zaten gelmesin nereye giderse gitsin. Emre'ye de tamamen hak veriyorum. Bu olanların bütün sorumlusu Aragones'tir.

Nedvedmania
13.Aralık.2007, 06:48
doğruysa ilerliyen günlerde ortaya çıkar

KaF KeF
13.Aralık.2007, 06:54
Anti FB Medyası..;)

JunkChorn
13.Aralık.2007, 07:11
Allah aşkına Vatan gazetesi Aragones'in odasına ne koymuşta Kazım'ın "f.. off" yazdığını biliyor :D
Herşeyiyle yalan!

Lionel Andres Messi
13.Aralık.2007, 07:13
zaten hep aynı küfür f... off.basın başka küfür öğrenemedi daha.

Sheriff
13.Aralık.2007, 07:15
Kazım Kazım, zaten gidiyor. Çünkü; hiçbir oyuncu Kazım'ı sevmiyor. Sevilmeyen adam oldu. Aragones zaten gelmesin nereye giderse gitsin. Emre'ye de tamamen hak veriyorum. Bu olanların bütün sorumlusu Aragones'tir.
Allah aşkına Batu nerden biliyorsun sevilmediğini gideceğini :)

Universal
13.Aralık.2007, 07:18
Allah aşkına Batu nerden biliyorsun sevilmediğini gideceğini :)

Futbolculardan, Kazım'ı seven zaten bir Fenerbahçe taraftarı yok... Tribünden görüldüğü kadarı ile, içeride kim bilir nasıldır. Milli Takım'da da yalnızı oynayan bir isim...

Sheriff
13.Aralık.2007, 07:24
Niye mesela ben seviyorum Kazım'ı, taraftarı heycanlandıran bir futbolcu, ufak tefek eksikleri ve bazende pekte ufak olmayan hataları oluyor ancak çok yetenekli bir futbolcu ve diğer futbolcularında onu sevmediğini sanmıyorum(hatta geçenlerde tüm magazin programlarında Güiza ile beraber bardan çıkarkenki görüntüleri gösterilmişti)

Alicanfmfan
13.Aralık.2007, 10:52
Çok ayıp etmiş,Senin deden yaşında adama denir mi bu laf :D

nekop
13.Aralık.2007, 13:47
Allah aşkına Vatan gazetesi Aragones'in odasına ne koymuşta Kazım'ın "f.. off" yazdığını biliyor :D
Herşeyiyle yalan!

Öyle deme türk medyasının bardakla duvar dinleme tekniği oldukça gelişmiştir.Oturdukları yerden tüm Türkiye'yi bardakla dinleyebilirler. :D

Fernando Gago
13.Aralık.2007, 18:00
Böylesine sorumsuz bir futbolculdan beklenebilecek bir hareket Ocakta gönderilmesi lazım en acilinden

BeeTLeJuiCe
13.Aralık.2007, 18:04
Keşke yapmış olsa, ikide yumruk ataydı :D
QTM'yi tekrar tebrik etmek geliyor içimden :D Fenerbehçe Tesislerinin güvenlik kameralarına erişim izinleri falan var sanırım :)

Nedvedmania
13.Aralık.2007, 18:42
Dün gecede bir radyoda şunu söylediler (sanırım lig radyo)

Kazım"Hocam bacağımın arka tarafında ağrı var ama yinede oynamak istiyorum"demiş ve hoca riske etmemiş :)

TR.CaPTaiN
13.Aralık.2007, 18:56
Fenerbahçe’nin genç yıldızı Kazım, Aragones’e küfür ettiği yolundaki haberleri yalanladı, "Hiç bir zaman hocama karşı böyle saygısızlık yapmam. Kendisiyle sorunumuz da yok" dedi.

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Colin Kazım, hakkında çıkan haberlere isyan etti. Dinamo Kiev maçı öncesinde sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroya alınmayan Kazım, "Aragones’in odasını bastı, küfretti" şeklindeki haberlerin tamamen uydurma olduğunu söyledi.

Her futbolcu gibi kendisinin de her zaman sahada olmak istediğini dile getiren Kazım, teknik direktör Luis Aragones ile arasında normal bir konuşma geçtiğini bunun da farklı yorumlandığını belirterek şunları söyledi:

Saygısızlık yapmam

''Denizlispor maçından sonra hafif sakatlığı medeniyle takımdan ayrı çalıştım. Kiev’e gitmeden önceki son antrenmanın bitiminde hocamın beni kadroya almadığını gördüm. Kendisine sadece oynayabileceğimi söyledim. O da sakat olduğum için kadroya almayacağını dile getirdi. Ben de kendisine saygı duyarak evime gittim. Bütün bu gelişmeler nasıl oluyor da medyaya farklı yansıtılıyor. Anlamış değilim. Bu sezon zaman zaman afresif tavırlarım ile dikkat çektiğimin farkındayım. Ama böylesine saygısızlık yapmam söz konusu olamaz."

Hürriyet

GodfatheR
13.Aralık.2007, 19:01
Bu konuda burada kapanmıştır.

Universal
13.Aralık.2007, 19:02
Bizimkiler keşke şu haberi ciddiye alıp kovsalar şunları. :D

Nedvedmania
13.Aralık.2007, 19:28
nasrettin hocanın tencere fıkrasına döndü bu olay :) 2 açıklamada gerçekliliği belli olmayan gazetelerden çıktı. Eğer yalansa resmi ağızdan yalanlanır.

IcedEarth
13.Aralık.2007, 20:57
Komik olay yahu. Basın bence yine uyduruyor. ah basın keşke Türk fubolunu rahat bıraksan...

Alicanfmfan
13.Aralık.2007, 23:08
Vatan baya iyi salllıyor zaten :D