View Full Version : Ayın Kariyeri
RaSenGan
14.Aralık.2007, 04:42
İyi akşamlar..Biliyorsunuz ki Fm 09'un çıkmasıyla Kariyer Alanı kariyerlerle doldu taştı.Bu kariyerlerin arasında bir çok iyi kariyerler var.Az önce "En İyi Kariyer" anketine bakınca aklıma bir şey geldi.Birkaç kişi gönüllü olsa Kariyer Alanı'nı takip etse yayınlanan kariyerleri takip etse ve bir ay sonra Ayın Kariyeri'ni seçseler.Gönüllü bir kaç kişi olması daha iyi çünkü herkese açık olursa yakın arkadaşı diye oy vs. verebilir daha iyi bir kariyer arka planda kalabilir.Gönüllü bir kaç kişi forumdaki kariyerlerinden o ay ki en iyi kariyeri seçtikten sonra bu kariyerin başına veya sonuna "Ayın Kariyeri" yazısı eklenip o kariyer 1 ay boyunca sabit bir başlık olarak kalabilir.Bu sayede Kariyer Alanı'ndaki kariyerler daha güzel daha zevkli olabilir.Bu sadece basit bir fikir.Uygulamak size kalmış.:)
LaigLeNoiR
14.Aralık.2007, 04:46
Aynı fikri bende daha öncelerden gündeme getirmiştim ancak yeni sistem falan denmişti o arada kaynadı galiba.
RaSenGan
14.Aralık.2007, 04:48
Aynı fikri bende daha öncelerden gündeme getirmiştim ancak yeni sistem falan denmişti o arada kaynadı galiba.
Sistemle bir alakası yok ki bunun.Konu başlığına ekleme yapmak ve sabit yapmak için yeni sistemi beklemeye ne gerek :)
LaigLeNoiR
14.Aralık.2007, 04:49
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=62774
Buyur Mayk :)
GodfatheR
14.Aralık.2007, 04:49
Bencede güzel fikir,mantıklı.
sakary Ali
14.Aralık.2007, 05:07
Herkes güzel fikir yazmış bir önceki konuya ama hiçbir şey olmamış..:)
Güzel fikir..bencede
BeeTLeJuiCe
14.Aralık.2007, 05:36
Dergi varken her ay bir tanesi oraya konuyordu. Bu fikirde güzel.
Raten
14.Aralık.2007, 05:59
Mantıklı bence de bir de sonradan Yılın Kariyeri anketi yapılıp Yılın Kariyerine sahip olan kişinin profiline bu ödül eklense hiç de fena olmaz.Sonuçta ortada bir emek var.
Sekopej
14.Aralık.2007, 18:45
Taktik konusunda da böyle bir düşüncemiz var, kariyer için de olabilir. Tabi bunu her yönüyle düşünmesi gerekiyor bizlerin, ileride çıkabilmesi muhtemel sorunlarırla birlikte.
xxvolkan09xx
15.Aralık.2007, 04:59
nasil olucak simdi bu herkes oy verebilicekmi :S kafam karisti :D
sakary Ali
20.Mart.2008, 00:14
Bu uygulama arada kaynadı galiba:)
Düzeni sağlamakla görevli olduğum alanlarda yeni fikirlere her zaman açığım. Öncelikle bunu belirterek başlamak istiyorum. Zaten farkedenler mutlaka olmuştur. Tek düzelikten pek hoşlanmıyorum. Cıvıl cıvıl bir konu yada çok farklı bir organizasyon peşindeyim.
Bu öneri daha öncede bizlerle paylaşılmıştı. Yeni sisteme geçişte bu öneriyle aynı kapıya çıkan bir durum oluştuğundan dolayı yeni sistemin beklenmesini söylemiştik. Yoksa ayın kariyer adaylarını seçmek, oylamaya sunmak ve o konuyu sabitlemek bizler için o kadar imkansız şeyler değildi.
Durum değerlendirmesi yapıp sevabını günahını hesapladıktan sonra gerekli duyuru yapılacaktır.