PDA

View Full Version : Sivas'ta liderlik sevinci!



bugra 1905
14.Aralık.2007, 21:00
Turkcell Süper Lig'de sahasında Hacettepe'yi yenerek puanını 31'e çıkaran ve Trabzonspor'un Bursaspor'a yenilmesi üzerine, averajla liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'da büyük sevinç yaşanıyor.
Ligde 15. haftaya 31 puanlı lider Trabzonspor'un 3 puan gerisinde ikinci sırada giren ve geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sahasında başarılı performans sergileyen Sivasspor, dün evinde konuk ettiği Hacettepe karşısında aldığı galibiyetle puanını 31'e yükseltti.

Bu sonuçla zirve yarışındaki iddiasını sürdüren kırmızı- beyazlı ekipte, Trabzonspor'un da Bursaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olması üzerine averajla liderlik koltuğuna oturmanın sevinci yaşanıyor.

-84 GÜN SONRA LİDER-
Bu sezon ilk kez 3. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan ve 4. haftada koltuğu kaptıran Sivasspor, böylece liderlik koltuğunu 84 gün sonra yeniden devraldı.

Bu sezonun 3. haftasında, 14 Eylül 2008'de iç sahada Bursaspor'u 3-1 yenerek Beşiktaş, Gaziantepspor ve Trabzonspor'un averajla önünde 7 puanla liderlik koltuğuna oturan Sivasspor, 4. haftada Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Beşiktaş'a kaptırmıştı.

-İÇ SAHADAKİ GALİBİYET SERİSİNİ 7'YE ÇIKARDI-
Bu sezonun ilk haftasında iç sahada Kayserispor ile berabere kalan ve daha sonra sahasında yaptığı Bursaspor, Fenerbahçe, Ankaragücü, Denizlispor, Gaziantepspor ve Konyaspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan Sivasspor, Ankara ekibini de yenerek sahasındaki galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Kayserispor beraberliğinin ardından yaptığı 7 iç saha maçını da kazanarak iyi bir seri yakalayan Sivasspor, iç sahada ligin en başarılı takımı konumunda bulunuyor. Ligde sahasında en son geçen sezonun 33. haftasında Galatasaray'a 5-3 mağlup olan Sivasspor, tam 223 gündür 4 Eylül Stadyumu'nda yenilgi yüzü görmüyor.

-TUM, GOL SAYISINI 3'E ÇIKARDI-
Sivasspor'un Kamerunlu golcüsü Herve Germain Tum, Hacettepe karşısında attığı 2 golle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. En son, bu sezonun 3. haftasında Bursaspor'u 3-1 yendikleri maçta 1 gole imza atan Tum, Hacettepe filelerini de 2 kez havalandırarak uzun bir aradan sonra gol sevinci yaşadı.

Sivasspor'un gol yollarındaki en önemli silahlarından biri olan Tum, Hacettepe'ye attığı 2 golle, gol sayısını 3'e yükseltti.

-PETKOVİÇ 433 DAKİKA SONRA GOL YEDİ-
Sivasspor, 4 maç aradan sonra kalesinde gol gördü. Konyaspor, Trabzonspor, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında kalesini gole kapatan Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç, Hacettepe'nin 43. dakikada penaltıdan Sandro Da Silva ile attığı gole engel olamayarak tam 433 dakika sonra kalesinde gol gördü.

Petkoviç, en son 10. haftada 2-1 yenildikleri Antalyaspor maçının 70. dakikasında Orhan Ak'ın attığı gole engel olmamıştı.
Kaynak:Ajansspor

GeNç KaRTaL
14.Aralık.2007, 21:41
Haftaya bir aksilik yaşamazlarsa geçen seneki gibi tekrardan devreyi lider bitirecekler.Bir çok kişi gibi bende bu sezon aynı performansı gösteremeyeceklerini düşünüyordum.Helal olsun valla.İstikrarlı bir şekilde yollarına devam ediyorlar..

bugra 1905
14.Aralık.2007, 21:50
Haftaya bir aksilik yaşamazlarsa geçen seneki gibi tekrardan devreyi lider bitirecekler.Bir çok kişi gibi bende bu sezon aynı performansı gösteremeyeceklerini düşünüyordum.Helal olsun valla.İstikrarlı bir şekilde yollarına devam ediyorlar..
Bunda Teknik Kadronun Yönetimin Ve Futbolcuların Azmi Var Sivasspor Braga Maçlarında Kötüydü Ama Bunda Tecrübesizlik Ve Volkan Ünlünün Hataları Vardı

El Barto
14.Aralık.2007, 21:52
Sivas küçük takımlara karşı puan kaybetmiyor bu performansı ona bağlı bence. Ama şampiyon olabileceklerini sanmıyorum bu sene.

bugra 1905
14.Aralık.2007, 21:57
Sivas küçük takımlara karşı puan kaybetmiyor bu performansı ona bağlı bence. Ama şampiyon olabileceklerini sanmıyorum bu sene.
Bu Sene Bir Antalya Yenilgimiz Varki Evlere Şenlik Deplasmandada Olsak 10 Kişilik Antalya Yenmişti Bizi Zaten Süper Ligde Büyük Takım Küçük Takım Ayrımı Olmamalı Sivasspor İçeride Fenerbahçeyi Yendi Ama 10 Kişilik Bir Antalyaya Yenildi Geçen Sezon İçeride BJK-GS-FB Maçlarından 2sini Kazansak Şampiyon Olurduk Ama Bu Sezon Anadolu Deplasmanları Zor Antep Ankara VS O Yüzden Dediğiniz Gibi Şampiyonlukda Zor