PDA

View Full Version : Sivasspor Transfer Haberleri | Orhan Gülle ve Erkan Kaş

Pages : [1] 2

goosfraba
16.Aralık.2007, 04:42
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_sivasspor.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=223)

bugra 1905
03.Ocak.2008, 21:08
Süper Lig´in ilk yarısını zirvede bitiren Sivasspor, transferde düğmeye bastı. Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü´nden Murat Erdoğan´ı kadroya katmak için kolları sıvadı.
Murat gelmek istiyor
Devreyi lider bitirip, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sivasspor, bir yandan da transfer için çalışmalara başladı. Fransa’nın Lorient takımında oynayan 19 yaşındaki Karim’i deniyen Sivasspor, Ankaragücü’nün kaptanı Murat Erdoğan için de girişimlere başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, “Murat ile bir görüşme yaptım. Kendisi Sivasspor’da seve seve oynayacağını söyledi. Şimdi sıra Başkanımız Mecnun Odyakmaz’da” diye konuştu.
Başkanlar konuşacak...
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın da, birkaç gün içinde Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın ile masaya oturacağı ve transferin bu görüşmeden sonra kesinlik kazanacağı ifade edildi. Başkent temsilcisinde sergilediği futbol ile büyük beğeni toplayan Murat Erdoğan, orta alan ve sol kanatta görev yapıyor... Sivasspor’un Murat Erdoğan dışında, gelecek vaat eden 2-3 genç oyuncuyu da kadroya katabileceği öğrenildi. Bu oyuncuların da yurt içinden olacağı öğrenildi.
Kaynak:Fanatik

bugra 1905
05.Ocak.2008, 20:16
http://img110.imageshack.us/img110/5199/7238242ikili414232xz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/7238242ikili414232xz1.jpg/1/w414.png (http://g.imageshack.us/img110/7238242ikili414232xz1.jpg/1/)
Yiğidolar, transfer çalışmalarını hızlandırdı, Tunuslu yıldız Hamed Namouchi ile prensipte anlaşıldı. Murat Erdoğan için de pazarlıklar devam ediyor.
Rangers’ta da oynadı...
Lider Sivasspor çalışmalarını Antalya’da sürdürürken, transferde de hareketli günler yaşıyor... Kırmızı-Beyazlılar’ın, Fransa’nın Lorient takımında forma giyen başarılı orta saha futbolcusu Hamed Namouchi ile prensipte anlaştığı belirtildi. Daha önce Glasgow Rangers forması da giyen Tunuslu yıldızın, 35 kez milli takım forması giydiği ve 9 gol attığı belirtildi. 2006 yılından beri Lorient’te oynayan 24 yaşındaki futbolcunun, Fransız ekibinde 3 golü bulunuyor.

Başkan ile konuşacağız’
Transfer konusunda bir açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, “Başkanımız kampa katıldı. Namouchi için kendisiyle son bir durum değerlendirmesi yapacağız” dedi. Tunuslu yıldızın Antalya kampına yetişemeyeceği, bu nedenle Sivas’a geleceği belirtildi. Bunun yanı sıra Murat Erdoğan için de görüşmelerini sürdüren Uygun, “Para konusunda sıkıntı yaşanırsa, takas yoluna gidilir. En kısa zamanda bu işi de bitireceğiz. Konuyla ben ilgileniyorum” açıklamasında bulundu.
Kaynak:FANATİK

anilton
22.Ocak.2008, 23:37
Sivas Yannick Kamanan ile sözleşme imzaladı...

Klasik Bülent Uygun transferi.Çok iyi bir oyuncu aldı Sivas.Hücumda her yerde oynar.Güçlü,fuleli,süratli bir oyuncu.Son vuruşlarıda gayet iyi.İnanılmaz iyi koşular yapıyor.Anelka stilinde bir oyuncu.Hayırlı olsun...

Varonil
23.Ocak.2008, 00:02
Kamanan'ın ismini ilk defa duyuyorum ama Bülent Hoca mutlaka araştırmış,öyle takıma aldırtmıştır.İyi bir oyuncu çıkacağını düşünüyorum.Sivas'a hayırlı olsun bu transfer.

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2008, 18:01
Sivasspor'un aldığı yabancı oyuncular genelde iyi çıkıyor.Bülent Uygun buradada farkını gösteriyor.Bakalım Kamanan nasıl bir performans sergileyecek.Hayırlı olması dileğiyle..

Deniz
23.Ocak.2008, 18:06
Kamanan çok iyi bir futbolcu,her mevkide oynar,koşar,hızlı bir futbol yapısına sahiptir.Şemsi'ninde dediği gibi Bülent Uygun buradada farkını gösteriyor,Sivasspor için umarım yararlı bir transfer olur..

Since-1907
03.Şubat.2008, 16:48
Lig lideri Sivasspor'un, Ankaragücü'nden Murat Erdoğan ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

Kulübün internet sitesinde yapılan ''Murat Erdoğan ile anlaştık'' başlıklı duyuruda Sivasspor'un, Ankaragücü'nden Murat Erdoğan'a imza attırdığı belirtildi.

Duyuruda, Murat Erdoğan ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıl anlaşmaya varıldığı ve kulübün böylece transfere son noktayı koymuş olduğu kaydedildi.

Futbol yaşamında Galatasaray, Ankaragücü, Gaziantepspor, Ankaraspor, Malatyaspor, İstanbulspor, Erzurumspor, Mersin İdmanyurdu, Kırıkkalespor ve Soma Linyitspor takımlarının formasını giyen 1976 doğumlu deneyimli oyuncu, orta alanda görev yapıyor.

Ankaragücü forması altında bu sezon 1'i kupada, 2'si ligde olmak üzere 3 gole imza atan Murat Erdoğan, forma giydiği takımlarda genellikle oyun kuruculuk görevini üstleniyor.

ARA TRANSFERDE GELENLER VE GİDENLER
Sivasspor, ara transfer döneminde Murat Erdoğan'ın yanısıra İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımından 1981 doğumlu Fransız oyuncu Yannick Etienne Stanislas Kamanan ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Yiğidolar'ın, ayrıca Ankaragücü'nden 1988 doğumlu orta alan oyuncusu Tevfik Altındağ ve Keçiörengücü'nden 1988 doğumlu kaleci Cemal Şahin'i de renklerine bağladığı belirtildi.

Öte yandan, kırmızı-beyazlı ekibin genç oyuncularından Tayfur Emre Yılmaz'ın Göztepe'ye, Murat Yılmaz'ın Konya Şekerspor'a, Eyüp Kadri Ataoğlu'nun ise Giresunspor'a kiralık olarak gönderildiği bildirildi.
Kaynak:İnternetspor.com

div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}

bugra 1905
03.Şubat.2008, 18:58
İyi Oldu Bu Transfer Sola Adam Lazımdı

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2008, 01:25
İyi Oldu Bu Transfer Sola Adam Lazımdı

Murat Erdoğan bildiğim kadarıyla ortada oynuyor.Ne alaka solla? :confused:

bugra 1905
04.Şubat.2008, 01:35
Abi Ben Adamı Sol Taraf Diye Biliyordum

KaPaLı
04.Şubat.2008, 02:59
Abi Ben Adamı Sol Taraf Diye Biliyordum

Murat Erdoğan sol kanatta oynaması için arkasında hiç çıkmayan bir adam olması lazım. Ortasahada atağa yönelik oynar Murat

Alicanfmfan
04.Şubat.2008, 03:16
Abdurahman'ın crosing ve determation'unda herhangi bir artıs olucak mı harika oynuyor her maç.

shamur1
08.Temmuz.2008, 08:51
Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, Hollanda kampındaki ilk maçını Hollanda Kupası Şampiyonu Heerenveen ile oynadı. Yiğidolar rakibine farklı bir şekilde mağlup olurken, ilk karşılaşmada tat vermedi!: 5-0!

anilton
08.Temmuz.2008, 08:53
Sivasspor 5-0 mağlup oldu...

BaFraLı
08.Temmuz.2008, 08:55
Maçı izledimde ilginç bi maç oldu.5-0 ağır bir skor oldu bence hazırlık maçı olmasına rağmen.Daha iyi oyun bekliyordum Sivasspor'dan.

Addolorato
24.Mayıs.2009, 03:13
Hamed Namouchi ile anlaşıldı diyor gazeteler doğruysa süper transfer.

Sheriff
24.Mayıs.2009, 15:41
Murat Erdoğan gerçekten çok kaliteli bir oyuncu, mutlaka Sivas'a katkı sağlar. Ama Sivas'ın artık daha büyük isimlere ihtiyacı var..

KanaKe
24.Mayıs.2009, 16:29
Murat Erdogan yeni transfer degilki devre arasinda aldilar yarim sezondur oynuyor.

bugra 1905
24.Mayıs.2009, 17:13
Namochi Sivasa Geldi Çok İyi Transfer

nerazzuri
31.Mayıs.2009, 13:14
Yine yapacaklarını yaptılar, bu transferler birlikte Bülent Uygun'unda takımda kalması kesinleşti.
Çok iyi bir transfer tebrikler.

bugra 1905
05.Haziran.2009, 02:10
Gençlerbirliğinin sözleşme yenilemediği tecrübeli oyuncu Sivasspor'a imzaya cok yakın.
Gençlerbirliği Kulubü Başkan Vekili Tarık Artukmaç'ın, "Sözleşmesi biten Mehmet Nas ile anlaşmayacağız" açıklamasının ardından, harekete gecen kırmızı beyazlı yöneciler Mehmet NAS'a teklifde bulunulduğu, görüşmelerin devam ettiğini ve her an imza atılabileceği kulağımıza gelen dedikodular arasında.

Mehmet Nas ile Sivassporun haricinde; Trabzonspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'da talip ancak Mehmet NAS'ın Şampiyonlar Liginde oynayacak olması nedeniyle Sivasspor'a daha yakın olduğu söyleniyor.

Mehmet NAS kimdir ?

Mehmet Nas (d. 20 Kasım 1979, Kelkit Gümüşhane) 2004 yılında Samsunspor'dan Gençlerbirliği'ne transfer olmuş orta saha oyuncusu.

Mehmet Nas, 28 kez U-21 milli takımında oynamıştır.
Kaynak: Sivasspor.com

GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 18:35
Bülent hocanın transferde ne kadar isabetli tercihler yaptığı biliyoruz.Bütçeleri doğrultusunda iyi bir kadro oluşturacaklarını düşünüyorum.Ayrıca geçenlerde Bülent hoca Hasan Şaş'ın bize gelmesini isterim dedi.Eğer Hasan'ı alıp eski günlerine dönmesini sağlarlarsa çok önemli bir katkı alırlar Hasan'dan.Bunun olması olasılığıda bence var.

Bordo61Mavi
06.Haziran.2009, 06:28
Mehmet Nas bizim koyludur :) Iyi cocuktur, Ibrahim Dagasan gidecekse Mehmet yerini doldurur

TR.CaPTaiN
06.Haziran.2009, 15:37
Mücadeleci bir oyuncu Mehmet Nas. Zaten Bülent Uygun alıyorsa ondan kesinlikle yararlanacaktır. Hayırlı olsun.

tarikko
06.Haziran.2009, 15:54
Sivas iyi iş yapmış.Hayırlı olsun Sivas'a ve Mehmet'e ..

Aşk-ı Şehir
06.Haziran.2009, 16:15
Daha transfer bitmedi durun bakalım. Belki bir sürpriz olur.:p

bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 18:59
bir Mehmet olayı da Sivasspor ve Eskişehirspor arasında mı olacak?:D

Aşk-ı Şehir
06.Haziran.2009, 20:55
Valla ısrarla istenilen adamlardan biri Rıza Hoca tarafından.:) Yönetim'de teklif götürmüş bakalım ne olacak. Hee eğer as oynamanın garantisini alıyosa Sivasspor'dan 1 dakika düşünmesin bence.:)

bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 21:13
İbrahim Dağaşan, Fenerbahçe'ye giderse zaten Mehmet Nas ilk onbirde oynar.

bugra 1905
06.Haziran.2009, 22:19
İbrahim Dağaşan, Fenerbahçe'ye giderse zaten Mehmet Nas ilk onbirde oynar.
Yok Abi Bülent Hoca Açıkladı Tamamen Yanlış Anlaşılma Var İbrahim Dağaşan Konusunda İbrahim Dağaşan Sivassporda Kalacak İyi Teklif Gelirseki
Bilica Dışında Hiç Bir Oyuncuya Teklif Yok

tarikko
08.Haziran.2009, 02:26
Bir televizyon programına katılan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, "Bilica ayrılıyor. Fenerbahçe'ye gidecek" dedi.

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına canlı bağlanan Bülent Uygun, "Bilica Fenerbahçe'ye gidecek" diyerek Brezilyalı stoperin transferine son noktayı koydu.
Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğunu ve Bilica'nın da Sarı-lacivertli ekipte oynamaya sıcak baktığını belirten Uygun, transferin bittiğini ima eden açıklamalarda bulundu.
"Hasan süre istedi"
Hasan Şaş'a transfer teklifinde bulunduklarını ve cevap beklediklerini belirten Uygun, "Hasan bizden süre istedi. Uzun süredir formasını giydiği takıman ayrıldığı için, O'nun da piskolojisi biraz bozuk. Yakın zamanda sonuçlanır" dedi.

Goal

bugra 1905
08.Haziran.2009, 14:56
Sivas'a Gelirmisin ? Seve Seve
Yiğido´nun teknik direktörü Uygun, önceki gün Galatasaraylı Hasan Şaş´la telefonda konuştu... Başarılı hocanın, “Sivas´ta oynar mısın?´ sorusuna, tecrübeli futbolcu olumlu yanıt verdi
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Sivasspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray ile ipleri koparan Hasan Şaş ile Yiğidolar’ın teknik patronu Bülent Uygun önceki gün telefonda görüştü. Başarılı teknik adam, tecrübeli orta saha futbolcusuna, ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımın futbolcusu olur musun ?’ diye sordu. Şaş ise, ‘Seve seve’ yanıtında bulundu. 11 yıl formasını giydiği Galatasaray’la bazı sorunlar yaşadığını da belirten yıldız oyuncu Uygun’dan süre istedi ve “Başka kulüplerden de teklifler var. Ama benim ilk tercihim Sivasspor olacak” dedi.
‘Mehmet Nas’la görüşüyoruz’
Hamed Namouchi ile her konuda anlaşan Kırmızı-Beyazlılar’ın, Gençlerbirliği’yle sözleşmesi sona eren Mehmet Nas’ın transferinde de büyük aşama kaydettiği belirtildi. Nas ile görüştüklerini doğrulayan Bülent Uygun, “Bütçemiz doğrultusunda en iyi isimleri almaya çalışıyoruz. Yurt dışında takip ettiğimiz oyuncularda var, ama piyasa bu aralar oldukça yüksek. Biraz beklemeye karar verdik” ifadesini kullandı
İstanbul’da büyük toplantı
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, İstanbul Kozyatağı’ndaki ofisinde teknik direktör Bülent Uygun ile transfer toplantısı yapacağı belirtildi. Başta Hasan Şaş ve Mehmet Nas’ın kadroya katılması için maddi durumların ele alınacağı öğrenilirken, kamp tarihleri konusunda da bir görüşme yapılacağı bildirildi. İstanbul’da yapılacak kritik toplantının ardından, transfer bütçesinin büyük ölçüde netleşeceği ifade edildi
‘Şehmus ve Taner’le ilgilenmiyoruz’
Kırmızı-Beyazlı kulübün patronu Mecnun Odyakmaz, Altaylı Şehmus Özer ve Kocaelisporlu Taner Gülleri ile görüşmediklerini söyledi. Bu iki futbolcunun, günler öncesinden Sivassporlu yapıldığını söyleyen Odyakmaz, “Herkes kafasına göre konuşuyor. Ancak bu iki oyuncu ile kesinlikle bir görüşmemiz olmadı” dedi. Balili, Diallo ve Sylla’ya gelen teklifler hakkında da konuşan Başkan, “Eğer iki taraf da memnun olursa, transfer gerçekleşir” yorumunda bulundu
Kaynak: Fanatik

tarikko
08.Haziran.2009, 22:45
Sivasspor, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Yasin Çakmak'ı renklerine bağladı.

LİG TV'nin haberine göre Fenerbahçe'nin savunmasında çoğu zaman forma şansı bulamayan Yasin Çakmak, gelecek sezon Sivasspor formasıyla sahalarda olacak.

Yasin, Fenerbahçe'ye Rizespor'dan transfer edilmiş ancak transferinden bu yana ilk 11'de kendine şans bulamamıştı.

Maraton

Varonil
12.Haziran.2009, 10:41
Yasin epey çalıştı Fenerbahçe'de forma şansı bulabilmek için,fakat bulduğu fırsatları iyi değerlendiremedi.Son haftalarda biraz iyi oynamaya başlamıştı ama.Kaleye geçtiği Galatasaray kupa maçını hiç unutmayacağım :)
Sivasspor'a gittiği için içim buruk değil,seviyorum bir futbolsever olarak Yasin'i.

Bakalım 2.Servet vakası yaşanacak mı ? Yasin Bülent Uygun ile beraber Milli Takıma kadar yükselebilir ?

bugra 1905
12.Haziran.2009, 14:05
Bülent Uygunun Yaptığı Transfer Kötü Olmaz Yasine Hoş Geldin Sivasımıza Diyorum Başarılar Diliyorum
İnşallah 2.Servet Vakası Olacak
Futbolunu Ve Efendiliğini Beğendiğim Bir Futbolcu Yasin
Ayrıca Fenerbahçe Forması İle Şampiyonlar Ligi Tecrübesi Yaşamasıda Önemli Bir Artı

bugra 1905
15.Haziran.2009, 16:38
SİVASA CİVELLİ
Fenerbahçe´ye giden Bilica´nın yerini doldurmak isteyen Sivasspor, aradığı stoperi Fransa´da buldu. Teknik direktör Uygun, “Civelli gelirse, savunmada sıkıntı yaşamayız” diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Sivasspor, transfer çalışmalarına hız verdi. İlk etapta defans hattını kurmak isteyen Yiğidolar, Fenerbahçe’ye transfer olan Fabio Da Silva Bilica’nın alternatifini Fransa’da buldu: Renato Civelli. Marsilyalı 25 yaşındaki başarılı stoper, geçen sezon kiralık olarak Arjantin’in Gimnasia kulübünde forma giydi. 1.91 boyundaki ‘dev’ futbolcu, defansif özelliklerinin yanı sıra, duran toplarda da ileriye çıkıp sürpriz kafa gollerine imza atabiliyor.
Civelli’nin Sivasspor’a gelmesi halinde Bilica’nın yerini dolduracağını ifade eden Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu Bülent Uygun, bu oyuncunun transferiyle bizzat ilgilendiğini söyledi.
Bonservisi elinde...
Uygun, “Civelli, en az Bilica kadar kaliteli bir futbolcu. Üstelik Marsilya ile olan sözleşmesi bitti ve bonservisi elinde. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Çok hırslı ve istekli bir futbolcu, gelirse defansta sıkıntı yaşamayız. Kendisini kadroya katmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” açıklamasında bulundu.

---------------------------------

Civelli Gelirse Çok İyi Olur Bilicanın Yerini Doldurur
Birde Yöneticeler Mesajı EditlersE Sevinirim

Bordo61Mavi
15.Haziran.2009, 18:38
Bulent hocanin transferde yanlis yapcani sanmiyorum :) Istediyse bi bildigi vardir

TR.CaPTaiN
16.Haziran.2009, 15:26
Ve Erman Yiğido oldu!

Turkcell Süper Lig'i 2'nci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılmaya hak kazanan Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı. Transfer döneminin başlaması ile birlikte Sivasspor yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek oyuncuları transfer etmeye başladı. İlk olarak Fenerbahçe'de forma giyen Yasin Çakmak'ı renklerine bağlayan Sivasspor, dün akşam saatlerinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı. Erman Kılıç'a karşılık İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Herve Tum ve Kanfory Sylla'nın verildiği ve bir miktar da para alındığı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler ile dün akşam saatlerinde bir araya geldik ve Erman Kılıç'ı transfer etmek istediğimizi söyledik. Uzun süren görüşmeler sonucu bu futbolcu ile anlaştık. Bize büyük emek veren iki futbolcumuz Herve Tum ve Kanfory Sylla'yı da bu kulübe verdik. Ben bu kulübe giden iki futbolcumuza da teşekkür ediyorum. Bizde emekleri çok. İnşallah orada da başarılı olurlar. Taraftarımız merak etmesin. Şampiyonlar Ligi'ne yakışan transferler yapacağız" dedi.

DHA

KaPaLı
16.Haziran.2009, 15:34
Sivasspor ortasahasına güç verecek bir oyuncu Erman. İbrahim Dağaşan yokken çok sıkıntı çekiyolardı o bölgeye 2. adamda geldi

Addolorato
16.Haziran.2009, 15:34
Erman Kılıç çok yetenekli bir futbolcu ama Herve Tum'u vermeleri çok kötü olmuş sanırım yabancı kontenjanını açmak için vermişler.

anilton
16.Haziran.2009, 15:46
Erman Kılıç çok iyi transfer oldu Sivasspor orta sahasına...

Bülent Uygun mevcut yabancılar ile yollarımızı ayırıp takımı şampiyonlar liginde mücadele edebilecek daha iyi yabancılar ile takviye edeceğiz demişti...

deniz.91
16.Haziran.2009, 15:52
Eman Kılıç çok iyi olmuş güç katar

TR.CaPTaiN
16.Haziran.2009, 16:17
http://img72.imageshack.us/img72/9818/newsmansetresiml3yasinc.jpg (http://img72.imageshack.us/i/newsmansetresiml3yasinc.jpg/)

Yasin resmen Sivaslı

Sivasspor, Bilica'yı verdiği Fenerbahçe'den aldığı Yasin Çakmak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan ''Yasin Resmen Yiğido Oldu'' başlıklı açıklamaya göre, Yasin Başkan Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde imzayı attı.

Sivasspor'un başarılı stoperi Fabio Alves Da Silva Bilica'nın Fenerbahçe'ye transferinin ardından Sivasspor'a verilen başarılı stoper Yasin Çakmak, Sivassporlu olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Yasin, şunları söyledi: ''Fenerbahçe'de oynadığım süre içerisinde Sivasspor ile karşı karşıya geldiğimizde sergiledikleri performansa şaşırıyordum. Özellikle kendi saha ve seyircileri önünde golcü elemanlarını durdurmak beni zorluyordu. Anadolu'dan çıkan bir takımın 'şampiyonlukta ben de varım' demesi önemli bir olaydı. Birlik ve beraberliklerine gıpta ediyordum. Gıpta ettiğim, başarılarını kıskandığım bir takımda forma giymek beni heyecanlandıracak.''

''ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM''

İmza töreninde çok heyecanlandığını ifade eden Çakmak, ''Sivasspor'un çok iyi bir başkanı, başarılı bir teknik heyeti, birlik ve beraberlikten taviz vermeyen yönetimi ve sporcuları var. Tam özlediğim ve arzuladığım bir anlayışla başarıya kucak açan bir takım'' dedi.

Yasin, ''Artık terimi Sivasspor'un başarılı için akıtacağım, Sivasspor'un başarısı için çaba sarf edeceğim. Bana güvenenleri ve beni bu formaya layık görenleri asla mahcup etmeyeceğim. İnşallah yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile şampiyonluk sevincini yaşarım'' diye konuştu. Yasin Çakmak, Sivasspor'da ''5'' numaralı formayı giyecek.

YASİN ÇAKMAK KİMDİR?

Öte yandan, kulübün resmi internet sitesinde Yasin Çakmak'ın öz geçmişi ve futbol kariyeri ile ilgili bilgilere de yer verildi. Sitede yer alan bilgilere göre, Yasin Çakmak, 6 Ocak 1985'de Rize'de doğdu. Futbola Çaykur Rizespor'da başlayan ve defansın ortasında görev yapan, 1 metre 86 santimetre boyundaki Yasin, Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansla beğeni topladı.

Milli takıma kadar yükselen Yasin Çakmak, ilk milli deneyimini 2006 yılında Türkiye'nin Azerbaycan ile oynadığı maçta yaşadı. Stoper olarak görev yapan Yasin, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma da dahil edildi.

Yasin, son 2 sezondur Fenerbahçe'de forma giyiyordu.

Ligtv

ForCimbom
16.Haziran.2009, 16:21
yasin çakmak iyi mücadele eder sivas'ta.. yararlı olabilir..

KaPaLı
16.Haziran.2009, 16:28
Sivas'ın transferlerine bakın hep nokta adamlar. Yasin Çakmak ve Erman Kılıç. Çok adı olmayan ama sahada terini son damlasına kadar akıtan adamlar. Büyük ihtimalle sağ açık ve forvet alacaklar daha yabancı. Ondada fransadan arıyolar sanırım.

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 16:39
Erman orta sahanın her yerinde oynuyor İso. Özellikle sağ açıkta oldukça başarılı. Civelli ismi geçiyordu gelirse bomba olur. Bilica'nın yerini çok iyi doldurmuş olur Sivasspor...

bugra 1905
16.Haziran.2009, 19:22
Erman Kılıç Çok İyi Oldu Yabancılardan Balili Kalacak Sanırım
Onun Dışında Civelliyi Alabilirsek Süper Olur Bülent Hoca Bilir İşini
Yeni Transferleri Sabırsızlıkla Bekliyoruz

anilton
16.Haziran.2009, 19:32
Civelli'nin yanısıra ABD Milli takımının stoper Onyewu ilede ilgileniyormuş Sivas...

İnanılmaz güçlü bir stoper,dün Gilardino'ya adım attırmadı.S.Liege'de bu sene toplamda 54 maçın 50'sinde 90 dakika oynadı.Bırakır mı Liege bilmiyorum ama alınırsa çok çok iyi olur...

tarikko
16.Haziran.2009, 20:05
Saglam transfer Erman helal Sivasa...Civelli ya da Onyewu gelirse Sivasspor cok iyi isler yapar bence..

Knightmare
16.Haziran.2009, 20:48
Onyewu nun sözleşmesi bitiyo olabilir. FM'de öyle hatırlıyorum :)

goal'de Tum'un Belediye'ye gittiği yazıyor doğru mu?

KaF KeF
17.Haziran.2009, 02:42
Herve Tum ve Kanfory Sylla gitti İBBye..

BaFraLı
17.Haziran.2009, 02:42
goal'de Tum'un Belediye'ye gittiği yazıyor doğru mu?

Evet tam bilmiyorum ama Kanfoy ve Tum karşılığında Erman'ı almış Sivas.

bjk_melo_151
17.Haziran.2009, 04:20
Onyewu da Civelli de kademede kötüler o yüzden ikisi de (Onyewu İngiltere'de, Civelli Fransa'da) başarılı olamadılar. Fiziklerine diyecek yok ama iki oyuncu da Servet'in benzeri. Güçlü, hırslı ve adam tutan adamlar. Onyewu, uzun taç da atar. Civelli de Onyewu da hücuma da çıkıyorlar. Alınmayacak oyuncular değil. Umarım alınır.

scar face
17.Haziran.2009, 05:45
Civelli'nin de sözlesmesi bitiyor ama geleceğini sanmıyorum...

bjk_melo_151
17.Haziran.2009, 12:02
Civelli'nin de sözlesmesi bitiyor ama geleceğini sanmıyorum...

Bulunmaz Hint kumaşı mı? Adam, yalnızca uzun.

fmsmyrna
18.Haziran.2009, 15:07
Cihan Yılmaz ile ilgileniliyor sanırım

barahir
19.Haziran.2009, 03:16
Sivas Devler Ligi'ne hazırlanıyor

http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_l3_BulentUygun01.jpg

Futbolda 2008-2009 sezonunu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamlayarak Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına katılma hakkını kazanan Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ön eleme maçlarını geçerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun ve ekibinin beğendiği, yurt içi ve yurt dışından transfer listesinde yer alan isimlerle ve kulüpleriyle görüşmeler yapıyor.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun'un koordinesinde yapılan transfer çalışmalarında, hem transfer edilecek futbolcunun takıma sağlayacağı katkı, hem kulübün bütçesi ve kadroda yer alan futbolcular arasında fiyat dengesi göz önünde tutuluyor.

Geçen sezonki kadrosunun büyük bir bölümü koruyan Yiğidolar, bünyesine katacağı yerli ve yabancı isimlerle Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ve yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyor.

Transferde Avrupa tecrübesi bulunan yıldız isimlerin yanı sıra genç ve gelecek vaat eden oyunculara da yönelen kırmızı-beyazlı ekip, önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Turkcell Süper Lig'de başarılı olmayı hedefliyor.

KADROYA 9 YENİ İSİM DAHA KATMA PLANI

Başarılı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica'yı Fenerbahçe'ye verip sarı-lacivertli ekipten genç stoper Yasin Çakmak'ı alan Sivasspor, önümüzdeki günlerde de yeni transferleri yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'den ve yurt dışından bazı isimlerle görüşen Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, 3 yıllık sözleşme imzalayan eski Fenerbahçeli Yasin Çakmak'ın ardından 4'ü yabancı, 5'i ise yerli olmak üzere 9 yeni ismi daha kadroya katmayı planlıyor.

GÖRÜŞÜLEN İSİMLERDEN BAZILARI

Bu isimler arasında, Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namouchi (25), Fransa'nın Olimpik Marsilya takımında oynayan Arjantinli stoper Renato Civelli (25), Belçika'nın Standart Liege'de forma giyen ABD vatandaşı Oguchialu Jacob Onyewu (27) ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen genç oyuncu Erman Kılıç bulunuyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin prensipte anlaştığı Tunuslu oyun kurucu Namouchi'nin önümüzdeki Perşembe günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Tunuslu oyuncunun Sivasspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bilica'nın Fenerbahçe'ye transferinin ardından stoper mevkisine yeni isimler arayan Sivasspor'un, Olympique Marsilya'nın stoperi Civelli veya Onyewu'dan birini kadrosuna katmak istediği, bu iki oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü, futbolcuların Sivasspor'a transferleri konusunda ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ın transferi için de İstanbul ekibiyle görüşmelerin yapıldığı, görüşmelerin olumlu geçtiği, büyük bir ihtimalle Erman'ın Sivasspor'a transfer olacağı belirtildi. İstanbul ekibinin bu oyuncuya karşılık Sivasspor'dan Kamerunlu forvet Herve Germain Tum ve Gineli orta saha oyuncusu Kanfory Sylla'yı istediği öğrenildi. Ayrıca İstanbul ekibinin Erman'a karşılık Tum ve Sylla'yı aldıktan sonra Sivasspor'a bir miktar para vereceği ifade edildi.

Öte yandan, kırmızı-beyazlı ekipten Bilica'dan sonra Brezilyalı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ve tecrübeli oyuncu Mohammed Ali Kurtuluş'un da ayrılacağı öğrenildi. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olduğu, Mohammed Ali'nin ise yurt içi ve yurt dışından gelen tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR UYGUN

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de ligde başarılı olacak bir Sivasspor takımı oluşturmak için gayret sarf ettiklerini söyledi.

Transfer politikalarına değinen Uygun, ''Hem Sivasspor'un geleceğine, hem de şimdiki başarısına endeksli bir transfer politikası izleniyor'' dedi.

Takımın mevcut kadrosunu büyük ölçüde koruduklarını, Fenerbahçe'den stoper Yasin Çakmak'ı kadrolarına kattıklarını belirten Uygun, ''Transfer çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bunun ilk ayağı Yasin ile başladı. Takıma 4 yabancı oyuncu katılacak. Bunlarla ilgili çalışmalar gizli bir şekilde yürütülüyor. Türkiye'den de takıma hem genç, hem de yetenekli olan 5 arkadaş daha katılacak'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Erman Kılıç ve Tunuslu Namochi'nin transferleri ile ilgili gelişmeleri de doğrulayan Uygun, Marsilya'nın stoperi Civelli ve Standart Liege'nin stoperi Onyewu ile de ilgilendiklerini kaydetti.

NAMOCHİ, ONYEWU VE CİVELLİ KİMDİR?

Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Tunuslu Hamed Namochi, orta alanda görev yapıyor. Tunus milli takımının formasını da giyen Namochi, İskoçya'nın Glasgow Rangers ve Fransa'nın Cannes takımlarının da formasını giydi.

Standart Liege'nin tecrübeli stoperi Onyewu, 1 metre 92 santimetre boyunda. Geçen sezon forma giydiği 32 maçta 3 gol atarak takımı Standart Liege'nin şampiyon olmasında pay sahibi olan ABD vatandaşı Onyewu, birçok kez ABD milli takım formasını da giydi.

Belçika pasaportuna da sahip olan Onyewu'nun Standart Liege ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2009'da biteceği öğrenildi.

Olimpik Marsilya'nın Arjantinli stoperi Renato Civelli, 1 metre 91 santimetre boyunda. Geçen sezon Arjantin'in Gimnisia takımında kiralık olarak forma giydiği öğrenilen Civelli'nin bonservisinin elinde olduğu, menajeriyle görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Lig TV

Universal
19.Haziran.2009, 03:46
Sivasspor, Civelli ve Onyewu'yu alırsa çok iyi iki stoper transfer etmiş olacak. Yasin Çakmak'ta bu takımda yedek konumuna düşecek. Sivasspor, Şampiyonlar Liginde katılmak istiyorsa mutlaka tecrübeli isim alması gerekiyor.

KaPaLı
19.Haziran.2009, 21:04
Cihan Yılmaz ile ilgileniliyor sanırım

Cihan Yılmaz için 750bin TL istiyo Karşıyaka o yüzden transfer biraz çıkmaza girmiş durumda ama eğer böyle bir transfer olursa çok yararlı olur. Etkili oyuncu Cihan.

bugra 1905
20.Haziran.2009, 02:04
Uğur Kavuk Sivasspor da
Antalyaspor'un başarılı defans oyuncusu Uğur Kavuk Sivasspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Yasin Çakmak'ın ardından tecrübeli defans oyuncusu Antalyasporlu Uğur Kavuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde gerçekleştirilen imza töreni ile Uğur da Yiğido oldu.

İmza töreninde Başkanımız Mecnun Otyakmaz; '' Takımı sırtlayacak, başarımıza imza atacak futbolcularla kadromuzu güçlendiriyoruz. Çakmak ve Kavuk'un ardından gelecek haftada Fransız asıllı Namouchi ve Davidas ile sözleşme imzalayacağız.'' Dedi.

İmza töreninde konuşan Uğur Kavuk ise ; '' Hedefi olan ve başarıya endekslenen bir takımda forma giymek beni mutlu edecektir. Sivasspor'un başarısı için terimi akıtacağım. '' Dedi.
Kaynak: Sivasspor.org

anilton
20.Haziran.2009, 02:22
Abdurrahman'a iyi bir alternatif...

Rsa
20.Haziran.2009, 02:27
Fatih Ceylan'ın da Sivasspor'la anlaştığı söyleniyor.

tarikko
20.Haziran.2009, 03:40
İyi transfer Sivas için Uğur Kavuk..

KaPaLı
20.Haziran.2009, 12:29
Yıllar sonra ben bir takımın bu kadar nokta transfer yaptığını görüyorum.

DenizlispoR
20.Haziran.2009, 13:06
Uğur çok iyi transfer :).

anilton
23.Haziran.2009, 19:16
Sivasspor eski Trabzonspor'lu Ömer Rıza ile anlaşmış...

BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:21
Ömer Rıza 100 metre koşucusu gibi adam.
Sadece koşuyor :D Top Kontrolü, topa vuruş hepsi vasat. Trabzondan sonra nerde oynadı bilen varmı?

Sivas Ferhat Bıkmaz ile anlaşmış deniyor birde.

Bordo61Mavi
23.Haziran.2009, 19:22
Omer Riza Denizlidede oynadigi donemde iyidi bize geldi bekleneni veremedi. Antremanlarini yaptiysa bos durmadiysa Sivas'ta basarili olacaktir

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2009, 19:23
Omotoyossi'yi aldılar daha koşan adam arıyolar. :n: Acayip adamlar alıyor Sivasspor. Ama gerçek şu ki aldıkları bütün oyuncular günümüz futboluna uyan futbolcular...

Sekopej
23.Haziran.2009, 19:23
Bülent Uygun'u transferleri konusunda hep takdir ederdim ama Ömer Rıza transferi bende hayal kırıklığı yarattı. Umarım bir bildiği vardır da yanıltır beni.:)

KaPaLı
23.Haziran.2009, 19:25
Ogbetu'yu aldılar Ömer Rıza aldılar. Şampiyonlar liginde geride karşılayıp Kamanan - Ömer Rıza - Ogbetu yla gol arayacak :) Mehmet Yıldız en uçta olur yine boğuşur arkadan gelenlerde atar.

DenizlispoR
23.Haziran.2009, 19:28
Bence Sivasspor iyi transferler yaptı.İso abi Ogbetu değil Agbetu,Akeem Agbetu :).

BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:34
Balili yerine iki fişek gibi adam aldılar işte :D
Sivas daha yabancı transferi yapacak sanırım.

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2009, 19:52
Ömer Rıza 100 metre koşucusu gibi adam.
Sadece koşuyor :D Top Kontrolü, topa vuruş hepsi vasat. Trabzondan sonra nerde oynadı bilen varmı?

Sivas Ferhat Bıkmaz ile anlaşmış deniyor birde.

http://sivasspor.org.tr/index.php?mod=haberler&nws_id=429

Vallahada almışlar Ferhat'ı.:)

DenizlispoR
23.Haziran.2009, 20:03
Ferhat hayırlı olsun.Bu gidişle seneye TSL çok zevkli olacak :).

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2009, 21:24
Bülent Uygun Sivasspor'la birlikte öyle bir yapılanmaya gitti ki bitmiş, ölmüş denilen oyuncuları harmanlayarak 2 senedir ligin flaş ekibi oldu. Dolayısıyla futbolseverlere transfer konusunda büyük güven veriyor. Bülent Uygun Maldonado'yu istese onda bile bir düşündüğü vardır diyecek kadar. :p

Umarım Sivas çok kaliteli transferler yaparak yeni sezonda da zirveye oynar. Transferler hayırlı olsun.

Crocodile1963
24.Haziran.2009, 02:41
Mehmet Yıldız, Sivas'tan transfer oldu mu acaba ? Gazetelerde ismi geçmiyorda

KaPaLı
24.Haziran.2009, 12:55
Bu sezon hiç Mehmet Yıldız demiyolar bende ona şaşıyorum :n: Adamlar sezon ortasında ne haber yapıyolardı. Hergün 3 forma giyiyodu Yıldız.

DenizlispoR
24.Haziran.2009, 13:01
Bu sezon hiç Mehmet Yıldız demiyolar bende ona şaşıyorum :n: Adamlar sezon ortasında ne haber yapıyolardı. Hergün 3 forma giyiyodu Yıldız.
Mehmet Topuz haberleriyle Mehmet kontejanı doldu heralde :n:.

Since-1907
29.Haziran.2009, 14:49
Sivasspor, Moreno'nun peşinde

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, NTV Spor'da yayınlanan Doğru Transfer programına katılarak Sivasspor taraftarına müjdeyi verdi. Uygun, geçtiğimiz sezonun başında Steaua Bükreş formasıyla Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında Galatsaray'a karşı oynayan Dayro Moreno'yu almak istediklerini söyledi.

Kolombiya Milli Takımı'nda da forma giyen golcü oyuncuyla ilgilendiklerini son dakika gelişmesi olarak değerlendiren Uygun, golcü oyuncunun transferi için bugün görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Uygun, forvet hattı için sürpriz bir transfer daha yapabileceklerini de ifade etti.

KaPaLı
29.Haziran.2009, 14:51
Topla iyi olan oyuncu bilekleride yumuşak. Alırsa çok yararı olur.

Addolorato
29.Haziran.2009, 22:06
Fotomaç'ın haberine göre Namouchi Sivas'ta çocugumu okutucak okul yok gelmiyorum ben demiş :n:

Ghonedre
30.Haziran.2009, 13:51
Arfkadaşlar Gece izledim Ntvspor a bağlandı Uygun, 'Artık sizede açıklamanın vakti geldi Moreno Sivas Havaalanı'nda' dedi..Bu transferi biriemişler Sivasspor a hayırlı olsun güzel transfer!!

Since-1907
30.Haziran.2009, 14:42
Ersen Martin Sivas'ta mı?

Gaziantepspor'la yaptığı anlaşma son anda bozulan Ersen Martin'in Sivasspor'a yakın olduğu öne sürüldü. Yiğidoların gündemindeki bir diğer isimse Steau Bükreş'in yıldız Dayro Moreno.

http://i.media.goal.com/g/36835_news.jpg

Ersen Martin Sivasspor'a katılabilir. İspanya'nın Recreativo takımıyla yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli golcünün, Süper Lig'in flaş takımıyla anlaşma aşamasında olduğu ifade edildi. Fanatik gazetesinde yeralan haberde, 30 yaşındaki santraforun yarın kendisini Sivassporlu yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öne sürüldü.

Öte yandan Sivas takımının Steau Bükreş'te forma giyen Dayro Moreno ile de anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu olan 23 yaşındaki Kolombiyalı'nın da önümüzdeki sezon Sivasspor formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

KanaKe
30.Haziran.2009, 15:21
adamlar kac tane forvet oyuncusu aldi yahu.. omotoyossi,agbetu,ersen takim zaten forvet doluydu

anilton
30.Haziran.2009, 15:24
Bülent Uygun 4-3-3 oynatır...

Atar ön tarafa M.Yıldız'ı.Top tutsun,indirsin sağa sola,savunmayı yorsun.Çabuk adamlar işi bitirsin...

----------------M.Yıldız------------

Omotoyossi-----------------Agbetu

bugra 1905
30.Haziran.2009, 15:47
Dayro Moreno Alınırsa Gerçekten Çok Kaliteli Bir Transfer Olur Ayrıca Yabancı Stoper Arayışları Sürüyor
Bu Sene Nokta Transferler Yaptık Kadromuza Kaliteli İsimler Kattık Bu Sene İnşallah İstediğimizi Alacağız

Addolorato
02.Temmuz.2009, 23:22
Ersen Martin ile sözleşme imzaladı Sivasspor.

bugra 1905
02.Temmuz.2009, 23:23
Evet Çok İyi Oldu Bu Forvetdeki Alternatiflerimiz Çoğaldı Ersen İle

tarikko
02.Temmuz.2009, 23:31
Cihan Yılmaz'da %90 Sivasspor'da...

tarikko
03.Temmuz.2009, 23:08
Süper Lig takımlarından Sivasspor, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinde, ''Mbemba Yiğido oldu'' başlığıyla yer alan haberde, kırmızı beyazlı ekibin, geçen sezon PSV Eindhoven'de kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki Pieter Mbemba ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde düzenlenen imza töreninde Mbemba'nın kendisini 4 yıllığına Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attığı, Kongolu stoperin Sivasspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylediği bildirildi.

Maraton

gerrrard
03.Temmuz.2009, 23:34
Omotoyossi lige damgasını vurur.

deniz.91
04.Temmuz.2009, 03:14
Sivasın daha iyi transferler yapamsı gerek şl için

Bekq
04.Temmuz.2009, 19:47
Agbetu-Omotoyossi-Kamanan-M.Yıldız-Mbami

Bu sene forvet sıkıntısı çeker Sivasspor.Ama azlıktan değil fazlalıktan.:D

bugra 1905
04.Temmuz.2009, 19:48
Mbamba Forvet Değilki:D
Ersen Alındı Forvete:D

Bekq
04.Temmuz.2009, 19:48
Mbami değil Mbamba + stopermiş.:DNasıl dinliyorsam transferleri.

Onun yerine Ersen Martin gelmiş yine 5 sayılır.:p

titates1
04.Temmuz.2009, 20:16
kamanan agbetu Omotoyossi kanatlarda kullanılır ersen veya m.yıldızı beslerler çok da fazla değil bence forvetler .. hatta dayro moreno ismi geçiyor onu da almaları gerek bence..

DenizlispoR
04.Temmuz.2009, 20:23
Sivas şampiyonlar liginde başarılı olacak kanımca :).

bugra 1905
04.Temmuz.2009, 20:23
Evet Dayro Moreno İle Büyük Olasılıkla Sivasspor Forması Giyecek

Addolorato
04.Temmuz.2009, 20:56
Sivas şampiyonlar liginde başarılı olacak kanımca :).

Her türlü gruplara kalamayacaklar orası kesin.

scar face
04.Temmuz.2009, 21:03
Moreno gelirse her sey daha güzel olur...Neden kalamasın futbol sahada oynanır

DenizlispoR
04.Temmuz.2009, 21:03
Kalacaklar :).Moreno gibi klas bi AMCleri olsa.Agbetu-Omotoyssi ile iyi kontraya çıkarlar ileride Ersen yada M.Yıldız topu saklar :).Defanslarını da güçlendiriyorlar.Özellikle 80.dkden sonra etkili olacaklarına inanıyorum :).Sanırım Ömer Rıza'yı bu yüzden aldılar :).

Addolorato
04.Temmuz.2009, 21:08
Kalacaklar :).Moreno gibi klas bi AMCleri olsa.Agbetu-Omotoyssi ile iyi kontraya çıkarlar ileride Ersen yada M.Yıldız topu saklar :).Defanslarını da güçlendiriyorlar.Özellikle 80.dkden sonra etkili olacaklarına inanıyorum :).Sanırım Ömer Rıza'yı bu yüzden aldılar :).

Sivasspor’un muhtemel rakibi olacak seri başı takımlar ise

Shakthar Doneskt (Ukrayna),Sporting Lizbon (Portekiz), Celtic (İskoçya) ve Anderlecht (Belçika) olacak.

Üsttekileri geçerse :

Arsenal (İngiltere)‚ Atletico Madrid (İspanya), Fiorentina (İtalya), Olympique Lyon (Fransa), Stuttgart (Almanya).

Bu rakipler Omotoyssiyle Agbetuyla geçilecek takımlar degil.

bugra 1905
04.Temmuz.2009, 21:09
Futbol Sahada Oynanıy Hiç Birşey Belli Olmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Futbol Sahada Oynanıy Hiç Birşey Belli Olmaz
Oynanır:D:D:D

DenizlispoR
04.Temmuz.2009, 21:30
Eralp koyduklarından Anderlecth gelir ondan sonra Stutgart gelebilir.O 2sini eleyebilecek güçte Sivas :).1.turu geçeceklerdir :).Buğra'yada katılıyorum.UEFA Kupası finalinde kimse GSye şans vermiyordu ama aldı.Chelsea ilk maçında kimse FBye şans vermiyordu ama kazandı :).

Addolorato
04.Temmuz.2009, 21:44
Neyse fazla uzatmaya gerek yok ama şöyle söyliyim Sivas 1. turu geçerse 2. turda ki rakibini görünce keşke 1. turu geçmeseydim diyebilir.

Universal
04.Temmuz.2009, 22:54
Neyse fazla uzatmaya gerek yok ama şöyle söyliyim Sivas 1. turu geçerse 2. turda ki rakibini görünce keşke 1. turu geçmeseydim diyebilir.

Sivasspor eğer ilk turda elenirse Avrupa Ligine katılmak için playoff oynayacak, eğer ikinci turda elenirse direkt Avrupa Ligi gruplarına kalacak.

Enterokinaz
04.Temmuz.2009, 22:57
sorun sivas'ın ilk turu geçmesi zaten. avrupa arenasında sadece 4 maça çıkmış bir takım, kadrosu kesinlikle yetersiz zaten birde karşısına yukarıda belirtilen rakiplerden birisi çıktığında, vay hallerine.

çok düşük bir ihtimal, sivasspor'un tek tur bile atlaması.

Universal
04.Temmuz.2009, 23:03
sorun sivas'ın ilk turu geçmesi zaten. avrupa arenasında sadece 4 maça çıkmış bir takım, kadrosu kesinlikle yetersiz zaten birde karşısına yukarıda belirtilen rakiplerden birisi çıktığında, vay hallerine.

çok düşük bir ihtimal, sivasspor'un tek tur bile atlaması.

Trabzon, Kıbrıs takımına elendikten sonra, geçen yıl Allborg'un ve Anartothsi'nin gruplara girdikten sonra ben Sivasspor'dan ümitliyim. Belki Şampiyonlar Ligine kalamaz, çok zor rakipler var ama; ilk turu geçebilir.

sananes
04.Temmuz.2009, 23:14
sivas gruplara kalamaz gibi ama 3. tura kalıp elense bile avrupa ligine gidebilse keşke bana bu yeter yani:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca tek seri bası takım onlar degil sivasın eleyebilecegi bi sürü seri bası takım vardır ben anderlecti de eleyebilir diyorum hatta

Universal
04.Temmuz.2009, 23:33
sivas gruplara kalamaz gibi ama 3. tura kalıp elense bile avrupa ligine gidebilse keşke bana bu yeter yani:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca tek seri bası takım onlar degil sivasın eleyebilecegi bi sürü seri bası takım vardır ben anderlecti de eleyebilir diyorum hatta

Oynayacağı ilk turdada elense Avrupa Ligine kalıyor. Kısaca Avrupa macerası bitmiyor. Bu nedenle ilk turu geçerlerse ikinci turda elendikleri taktirde direkt Avrupa Ligi gruplarına kalacaklar.

Trabzonspor
05.Temmuz.2009, 02:06
Sivasın aldığı Kongolu oyuncudan haberi olan var mı?Nasıl oynuyor acaba.

dakara
05.Temmuz.2009, 03:55
sivasın önceliği turkcell süper lig olmalı eğer bu senede ilk 4 te yer alırlarsa belli bir istikrar yakalamış olurlar ama yok benim avrupada başarılı olmak önceliğim derlerse belki gençler ve denizlinin yaptığını yapar(gruplara kalması imkansız değil)ama ligde ilk 6ya kalamaz ve takımın havası bozulur ayrıca kimse sivastan avrupada başarı beklemiyor

deniz.91
05.Temmuz.2009, 04:12
Sivas şlde gruplara kalamz kanımca am avrupa liginde birşeyler bekliyorum

tarikko
07.Temmuz.2009, 02:27
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, Cihan Yılmaz'ın Sivasspor'a transferi tamamlandı.

Cihan Yılmaz'ın bonservisi konusunda daha önce anlaşan ve bonservis ücretinin bir kısmını ödeyen Sivasspor'un, bedelin tamamını ödemesinin ardından transfer de noktalandı.

Anadolu ekibiyle antrenmanlara çıktığı öğrenilen Cihan Yılmaz, gelecek sezon Sivasspor forması giyecek.

Daha önce genç oyuncusu Rıdvan Şimşek'i Beşiktaş'a veren yeşil-kırmızılı takımda, Ahmet Burak Solakel de Denizlispor ile anlaşmıştı.

Cihan Yılmaz, geçen sezon Turkcell Süper Lig'e yükselme şansını play-off final maçında yitiren Karşıyaka'dan bu sezon Turkcell Süper Lig'e transfer olan 3. futbolcu oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Maraton

KaPaLı
07.Temmuz.2009, 11:58
Kerem'de Mersine gitti. Neyse o başka konu.

Cihan oyunu 2 yönlü oynayabilen oyuncu Sivas için iyi transfer olacaktır. Özellikleri Sezer Badur'la hemen hemen aynı.

anilton
08.Temmuz.2009, 21:46
Sivasspor'un bu akşam saat 20:00'da Heerenveen ile hazırlık maçı yapıyor.TRT1'den yayınlanacak maç...

bugra 1905
08.Temmuz.2009, 22:12
Bu Haberin İçin Sağol Anıl Abi

anilton
08.Temmuz.2009, 22:20
Bilmiyormuydun yahu?

Bu arada maçı var yazacağıma yapıyor demişim,dandik bir cümele olmuş,şu düzenle butonu niye olmaz ki ya?:)

bugra 1905
08.Temmuz.2009, 22:21
Yok Abi Haberim Yoktu:D

anilton
08.Temmuz.2009, 22:21
Nasıl Sivssporlusun sen...:)

bugra 1905
08.Temmuz.2009, 22:39
Nasıl Sivssporlusun sen...:)
Ne Desen Haklısın Vallaha:D

ForsakeN
09.Temmuz.2009, 03:49
ŞL'de de bu skorları göreceğiz.Sivas'ın oyun sistemi Türkiye sınırları dışında zayıf kalıyor.. Geçen yılda Braga'ya bu skorlarla elenmişlerdi.

Altaylee1914
09.Temmuz.2009, 03:53
allahtan şamp. olmadılar yoksa direkt gruplarda barça artık 39 mu atar napardı

Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 04:13
İşte ben buna karsıyım Sivas cıkar fark yer diyoruz peki diger türk takımları sanki cok sükse yapıyorlar her yıl avrupada degil mi ?

Çok zor ihtimal bile olsa şl ye kaldılar degilim Sivas oradan gelen paraya bakar bi nebze yok fark yemiş pek ilgilenmezler sonucta kapasitesi bu kadar...

Hazırlık macı skor olarak konusulmamalı oyun olarak konusulmalı.

Varonil
09.Temmuz.2009, 04:17
5-0 gibi bir skor gelince ister istemez odak noktası oluyor,ama hazırlık karşılaşmasında Sivasspor'un oyun felsefesi konuşulmalı,Bülent Uygun muhakkak bu maçtan gerekli dersleri çıkartacak ve takımına yapılacakları aşılayacaktır.

Sekopej
09.Temmuz.2009, 04:18
Konunun Sivasspor Transfer Haberleri olduğunu hatırlatırım.:)

bugra 1905
09.Temmuz.2009, 16:08
5-0 Yenildiğimiz Maçta Rezil Oynadık Ama Toparlanırız İnanıyorum Buna Ben
5 Gol Yememize Rağmen Yasini Çok Beğendim Ben Çok İyi Transfer Gerçekten
Ayrıca Spiker Ağzından Kaçırdı Sivasspor Bir Güney Amerikalı Futbolcu İle Pazarlıkta Diye Bu Futbolcuda Dayro Moreno Yüzde 90 Bitti

BeeTLeJuiCe
09.Temmuz.2009, 16:16
Moreno mu :s
Omotoyossi, Agbetu, Kamanan, Mehmet, 4 tane forvet yokmu Sivas'ta. Ortasaha ve defansa takviye gerekli bence Sivas için. ŞL'de mücadele edecek daha iyi bir ortasaha kurmalılar.

DenizlispoR
09.Temmuz.2009, 16:19
Mustafa abi şöyle düşünüyor sanırım Bülent Uygun.AMC Moreno WG Agbetu Omotoyossi Tek FC M.Yıldız(Ersen).AMCye Cihan Yılmazıda aldılar ama :).

Fietra 10
09.Temmuz.2009, 18:37
5-0'lık maçta gördükki Sivas'ın defansif anlamda daha çok yok alması gerekiyor Avrupa'da..Bunun yanında güçlü bir orta sahada gerekiyor..Yol geçen hanı gibiydi dün göbek..Maç 5-0 bitti ama 6-7 bile olabilirdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5-0'lık maçta gördükki Sivas'ın defansif anlamda daha çok yol alması gerekiyor Avrupa'da..Bunun yanında güçlü bir orta sahada gerekiyor..Yol geçen hanı gibiydi dün göbek..Maç 5-0 bitti ama 6-7 bile olabilirdi..

not:Dogrusu bu şekilde olacak..Lanet olası düzenle butonu:)

KaPaLı
09.Temmuz.2009, 18:52
Ben katılmıyorum burdaki eleştirilere. Dün Sivas yeni transferlerini denemek için öyle çıktı. Normal kadrosu olsa bu kadar kötü olmazdı. Yıllardır sol bek oynayan Faruk AMR gibi oynadı. Mehmet Yıldız gibi ileride top tutacak adam yoktu. Veya Ortasahasındaki eksik adamları saymama gerek yok herhalde. Daha hiçbirşey belli değil. Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar bu kadro kaç kere değişecek belli değil.

bugra 1905
09.Temmuz.2009, 21:41
Şunu Söyleyeyim Faruk Bayar Bu Takımın Standartında Bir Oyuncu Değildir Gider İnşallah
Ayrıca Hocamız Bülent Uygunu Hakaret Eden Bir Trabzonspor Taraftarı İle Kaleci Antrenörümüz Murat Göksu Kavga Etmiş
Taraftar Şikayetçi Olunca 3 Saat Karakolda Kalmış
Murat Göksunun Davranışını Tasvip Etmesemde İyi Olmuş Sivaslılar Ses Çıkarmadıkça Başta İnternet Alemi Olmak Üzere Trabzonlu Taraftarlar Pek Çok Yerde Çirkefleşiyorlar Eğer Ligin 1.Haftasında SİVASSPOR-trabzonspor Maçında Olaylar Çıkarsa Hiç Şaşırmayacağım

Fietra 10
09.Temmuz.2009, 22:34
Şunu Söyleyeyim Faruk Bayar Bu Takımın Standartında Bir Oyuncu Değildir Gider İnşallah
Ayrıca Hocamız Bülent Uygunu Hakaret Eden Bir Trabzonspor Taraftarı İle Kaleci Antrenörümüz Murat Göksu Kavga Etmiş
Taraftar Şikayetçi Olunca 3 Saat Karakolda Kalmış
Murat Göksunun Davranışını Tasvip Etmesemde İyi Olmuş Sivaslılar Ses Çıkarmadıkça Başta İnternet Alemi Olmak Üzere Trabzonlu Taraftarlar Pek Çok Yerde Çirkefleşiyorlar Eğer Ligin 1.Haftasında SİVASSPOR-trabzonspor Maçında Olaylar Çıkarsa Hiç Şaşırmayacağım

Dün oldugu gibi hiç bir zaman küfür eden bir taraftarı savunacak halimiz yok bu Trabzonspor taraftarı olsa bile..Şunuda söyleyeyim yarın Sarçoglu'nda İnönü'de biri yine Sivas'a küfür ederse onlaradamı saldırılacak..demek istediğim şu teknik heyet daha 'profesyonel' olmalı bu konularda..O bana sövdü çat bu böyle yaptı pat..Yenildin hakeme saldır..Olmaz böyle..Her yerde var küfür bak topçulara her yıl ana bacı kalmıyor adamlarda hepsi söven taraftaramı dalsın..Adı üstünde taraftar..Bir olmamalı topçu ve ya teknik ekip onlar ile..

Ayrıca biz olay çıkarmayız Sivas'ta geliriz paşa paşa maçımızı izleriz..Gidip Sivaslı'larla kavga edecek halimizde yok..Takımını sevmiyor olabilir taraftar ama unutmayın olaylı maçta Sivaslı kardeşlerimiz tribünde dururken hiçbir zarar görmemişlerdir..Ekleyeyim eger olası bir Trabzonspor galibiyetinde eminimki Bülent Uygun öderliğinde 'kavga politikası' izlenecktir..Eminim buna..Her zaman olan şeyler..Ama dediğim gibi bizi dost bileni bizde dost bilriiz..Gerisi onların sorunu (::)

Addolorato
09.Temmuz.2009, 23:09
Bu arada sizin Murat Göksü denilen antrenörünüz sınır dışı edildi paşa paşa Türkiye'ye döndü (:

Bordo61Mavi
10.Temmuz.2009, 07:29
Maca gelip kufur edenede, o kufuru duyup efendi olmiyanada yaziklar olsun.

Maca dicek bisey yok, bence Bulent Uygun cok fazla revizyon yapti. Ben Herve Tum un gonderilmesine anlam veremiyorum, Agbetu nunda ondan iyi olacagini sanmiom

bugra 1905
11.Temmuz.2009, 16:09
İşte Yiğido Bu!!
Hollanda´daki ilk hazırlık maçında fark yiyen Sivasspor dün Bulgaristan 1. Lig temsilcilerinden Lokomotiv Mezdra´yı yenerek gönül aldı.
Sivasspor Hollanda kampındaki ikinci hazırlık maçında Bulgaristan 1. Ligi takımlarından Lokomotiv Mezdra’yı 2-1 yendi. Bir gün önce Hollanda 1. Lig takımlarından Heerenveen’e 5-0 yenilen Yiğidolar karşılaşmaya kontrollü başladı. Rakibini baskı altına almaya başlayan ekibimiz 33. dakikada Kamanan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Bulgar ekibi baskısını artırdı. 55. dakikada Podorov eşitliği sağladı: 1-1. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Sivasspor 69. dakikada Cihan’ın golüyle sahadan galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmayı seyreden az sayıda gurbetçi Sivasspor lehine tezahüratta bulundu. Kırmızı-Beyazlı ekip hazırlık kampının üçüncü maçını yarın Meksika’nın Chivas takımıyla yapacak.
Kaynak:Fanatik
--------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni Transferimiz Cihan Yılmaz Golünü Atmış:)

Knightmare
11.Temmuz.2009, 20:10
tv verecek mi Chivas maçını? güzel-gollü maç olur gibi geliyor bana :)

bugra 1905
11.Temmuz.2009, 21:58
Evet Nerzhull MaçI Verecek Trt 1

bugra 1905
13.Temmuz.2009, 01:52
Hazırlık Kampının 3.Maçında Chivas İle 2-2 Berabere Kaldık
Gollerimizi Yannick Kamanan Attı
Öte Yandan Omotoyossi Transferi Yattı Gibi Görünüyor
Oyuncunun Verilen Sürede Kampa Katılmaması Teknik Heyetimizi Kızdırmış

BaFraLı
13.Temmuz.2009, 01:53
Erman'ı çok beyendim ben.Çok iyi transfer oldu Sivas için.Mbemba'da iyiydi.İlginç bir maç oldu :D.

Knightmare
13.Temmuz.2009, 02:24
ikinci yarısını izleme fırsatı buldum... bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama Sivasspor topla oynarken biraz panik oluyor gibi geldi bana. bir iki oyuncu haricinde gözlemlediğim bu oldu. Ersen Martin'i pek bi beğendim :) soğuk kanlı iyi top tutuyor, 2-3 kişiyle boğuşuyor ilerde bırakmıyor topu :)
Sivas'ın hazırlık maçı seçimleri de çok hoşuma gitti, Olympiakos ve PSV ile de maçlar yapacaklarmış.

Fietra 10
13.Temmuz.2009, 17:37
Defans olarak eksikleri sürüyor Sivas'ın Chivas,Heerenveen gibi takımlarla da hazırlık maçı oynayınca daha çok ortaya çıkıyor bu sorun..Bilica 'nın gidişi bayagı etkilemiş defansif anlamda takımı..Bülent Hocanın buna çözüm bulması gerekiyor..

bugra 1905
16.Temmuz.2009, 15:29
Hazırlık Kampının 4.Maçını 3-1 Kaybettik
Başabaş Oynamamıza Rağmen Duduyu Durduramadık
Olympiakos Takımına 3-1 Yenildik
Golümüzü Ersen Martin Penaltıdan Attı

Crocodile1963
16.Temmuz.2009, 15:34
Sivas, hazırlık karşılaşmasında iyi bir görüntü çizmedi. Belki rakipler güçlüydü belki takım fazla sıkmadı ancak ŞL'de takımların bu ayarda olacağı kesin. . .

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 15:38
Dün maçı izleyemedim ama daha önce izlediğim 2 maçta şunu farkettimki Mbamba daha çok tecrübesiz. Yasin - Sedat veya Murat Sözgelmez'i oynatmalı Bülent hoca. Agbetu'dan birşey olmayacağı belli. Kamanan - Sezer - Musa Aydın önlerinde Ersen martin veya Mehmet Yıldız çok iyi olacaktır. Agbetu - Mbamba'yla Şampiyonlar ligi hayal.

bugra 1905
16.Temmuz.2009, 15:39
Şunu Söyleyebilirimki Bu Hazırlık Maçlarındaki Futbol Kesinlikle ŞL Maçlarında Olmaz Oyuncular Sıkmadı Sakatlık Vs Gibi Durumlar Çıkmasın Diye Ama Yinede Dün Kamanan Sakatlandı
Zaten Mehmet Yıldız Ve Sezer Badur Maçlara Yetişemeyecek
Birde Takımdan Başka Oyuncularda Sakatlansa Kötü Olur

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 15:42
İBB'den gelecek adamı değerlendirir o zaman. Abdurrahman'da inanılmaz düşüş var. İzlediğim maçların hepsinde orrdan açık verdi Sivasspor. Kademe hiç yapmıyo. Uğur Kavuk oyuna girdikten sonra etkisini gösterdi Chivas maçında. Onu denemesi lazım.

bugra 1905
16.Temmuz.2009, 15:46
Abi Abdurrahmanda Geçen Sene 3-0 Kazandığımız Trabzon Maçından Beri Bir Düşüş Var Sanırım Gitmek İstiyor Oraya Uğur Kavuk Monte Edilmeye Çalışılıyor
Bence Hazırlık Maçlarında İyiydi Uğur
Dediğin Gibi Mbamba-Agbetu Bizim Takıma Göre Değil Dialloyu Kiraya Verdiler D.Bakıra Keşke Mbambayı Verselerdi Agbetu İçinse Hazırlık Maçlarında İğrenç Oynadı Anca Rotasyon Oyuncusu Olur

erdemzorer10
16.Temmuz.2009, 18:16
Bülent Uygun un transfer hamlelerini pek anlayamamıştım zaten..hazırlık maçlarındaki bu skorlar normal..

takımdan giden oyuncular mental açıdan gelenlerden daha iyiydi..

bugra 1905
17.Temmuz.2009, 19:23
VE Karşınızda Son Yiğido
Uzun süren görüşmelerin ardından Sivas, Omotoyossi transferinde mutlu sona ulaştı. M´Brough ve Portsmouth´un da devrede olduğu 23 yaşındaki golcü dün kampa katıldı, takımla tanıştı
Teknik direktör Bülent Uygun’un ısrarcı olduğu Razak Omotoyossi dün Sivasspor kampına katıldı. Kırmızı-Beyazlılar; yıldız oyuncunun bonservisinin bulunduğu Fransız Metz kulubüyle 100 bin Euro’luk krizi çözdü ve uzun süren görüşmelerin ardından transferde mutlu sona ulaştı. 23 yaşındaki golcü, Hollanda kampında ilk olarak Bülent Uygun’la bir araya geldi. Yeni hocasıyla kısa bir görüşme yapan Omotoyossi, daha sonra takım arkadaşlarıyla tek tek tanıştı.
Çizme’den övgüler yağdı
İngiltere Premier Lig takımları Portsmouth ve Middlesbrough’un da devrede olduğu Omotoyossi, kariyerinde Sunshine Stars, ASJA, JS Pobe, Sheriff, Helsinborg, Al Nasr ve son olarak da Metz takımlarının formalarını giydi. Benin Milli Takımı’nda 28 maçta 14 kez fileleri havalandıran genç futbolcu, İtalya’nın Guerin Sportivo Dergisi tarafından da geleceğin 50 yıldızı arasında gösterildi.
Teknik direktör Bülent Uygun’la konuşan Omotoyossi, hocasıyla ilk görüşmesinde oldukça samimi bir tablo çizdi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Anderlecht Kurasının Üstüne Bu Haberi Öğrenmek Beni 2 Kat Mutlu Etti
Omotoyossi Sivassporumuza Hayırlı Olsun

KanaKe
17.Temmuz.2009, 20:23
Namouchi ile Moreno gelmedi galiba ?

bugra 1905
17.Temmuz.2009, 20:49
Kardeş Namouchi Transferinden Vazgeçildi
Moreno Konusunda Çalışmalar Sürüyor
Umarım Kadromuza Katarız

dakara
18.Temmuz.2009, 02:13
bu Omotoyossi kaliteli adama benziyor

ForsakeN
18.Temmuz.2009, 02:44
Sivas,Konfederasyon kupasından da tanıdığımızSiphiwe Tshabalala ile de ilgilenmiş fakat bonservis bedeli yüksek geldiği için vazgeçilmiş.

Maksic
18.Temmuz.2009, 04:56
Tabi ki bir performans göstermeden yorum yapmak saçma ama Omotoyossi'nin balon çıkıcağını düşünüyorum nedense..

bugra 1905
18.Temmuz.2009, 16:26
Tabi ki bir performans göstermeden yorum yapmak saçma ama Omotoyossi'nin balon çıkıcağını düşünüyorum nedense..
Sivasın Aldığı Hiç Bir Adam Balon Çıkmadı
Yerlilerden Abdurrahman-Sedat-Murat İbrahim Dağaşan-Musa Aydın Vs Yabancılardan
Kamanan-Tum-Sylla-Petkovic Vs Bu Liste Uzayıp Gider
Bence Siz Sivasa Olan Düşmanlığınızdan Dolayı Gelen Her Oyuncunun Balon Çıktığını Düşünmüyor İstiyorsunuz

anilton
18.Temmuz.2009, 16:51
Bülent Uygun'un transferlerini her zaman beğenirim.Bu senede iyi isimler kattı kadroya ancak bu kadar revizyona gerek yoktu.Tamam gelen oyuncular iyi ama giden yabancılarda iyiydi.Bilica,Sylla,Tum,Balili,Diallo,hepsi iyi işler yapan,Sivasspor'un başarısında çok büyük katkıları olan oyuncular.Şimdi yenilerin uyum süreci,birbirlerine alışıp takım olma süreci falan olumsuz etkileyebilir takımı...

deniz.91
18.Temmuz.2009, 16:54
Omotoyossinin iy transfer olduğunu düşünüyorum

Fietra 10
18.Temmuz.2009, 22:24
Çok ilginç..Şuanda Sivasspor hazırlık maçında PSV ile karşılaşıyor..9 kişi kalınca Sivas 30.dk'da, sahaya girmek isteyen taraftarlar oldu ve bir kişi sahaya girdi..Hakemde soyunma odasına gitti..

scar face
18.Temmuz.2009, 22:28
İnanılmaz seyler oluyor macta...Hakem cekmiste mi gelmis...Yazık

Fietra 10
18.Temmuz.2009, 22:32
Hazırlık maçında Kırmızı kart çok ilginç..

ilk müdahele sertti dogrudur ama uyarılabilirdi..İkinci kartta ise hakemi itti bu yüzden attı İbrahim'i..

Hakem Anderlechtliymiş Bülent Uygun söyledi :n:

Crocodile1963
18.Temmuz.2009, 22:36
Geçen sezon başı Bursaspor - İnegölspor hazırlık maçında Yusuf kırmızı görmüştü. Ligdeki ilk üç maçta forma giyememişti.

Böyle şeyler olabiliyor. Ama kırmızı kart kararları çok ağır. . .

BaFraLı
18.Temmuz.2009, 22:37
Bende şimdi TRT 1'i açtımda maç durmuş belirsizlik süüriyor.Ne oldu maçta tam olarak?

anilton
18.Temmuz.2009, 22:39
Bülent Uygun; " hakemin kendi embesilliği" :D

Fietra 10
18.Temmuz.2009, 22:53
Hakem : Yasin'i oynatırsanız onuda atarım :n:

Psikopata baglamış adam :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakemin Fifa kokartı oldugunu duydum dogru mu ? :icon_biggrin:

bugra 1905
18.Temmuz.2009, 23:00
Ya Rapor Yazarsa Şampiyonlar Ligi Maçında Oynayamayacak İbo İle Peter Ama Bizimkilerin İtiraz Hakları Varki Elimizde Görüntüler Var Sanmıyorum Ceza Alacaklarını

bugra 1905
18.Temmuz.2009, 23:50
3-0 Kaybettik Maçı Aslında Sonucu Hiç Umarsamıyorum
Türkiye Ligindeki Hakemleri Kötü Diyoruz Ya Bu Hakeme Ne Denir Rezaletin Ötesindeydi
İbonun Peterin Alakasız Kırmızı Kartları Zaten Stoper Yok Yasin Oynarsa Onu Atarım Demesi Stoperde Onurun Oynaması
Çizgiyi Geçmediği Halde Golü Vermesi Resmen Rezaletti
UmarıM Yiğitlerimizin Yiğidolarımızın Moralleri Bu Rezil Hakem Yüzünden Bozulmaz
Hollanda Kampında Oynadığımız 5 Maçtan 1 Galibiyet 1 Beraberlik 3 Mağlubiyet İle Tamamladık
İnşallah Anderlecht Maçında Daha İyi Oluruz

Maksic
19.Temmuz.2009, 00:16
Sivasın Aldığı Hiç Bir Adam Balon Çıkmadı
Yerlilerden Abdurrahman-Sedat-Murat İbrahim Dağaşan-Musa Aydın Vs Yabancılardan
Kamanan-Tum-Sylla-Petkovic Vs Bu Liste Uzayıp Gider
Bence Siz Sivasa Olan Düşmanlığınızdan Dolayı Gelen Her Oyuncunun Balon Çıktığını Düşünmüyor İstiyorsunuz

Evet Sivas'a antipatim var ancak geçen sezon Sivas'ın aldığı futbolcular mükemmeldi ona lafım yok ancak bu sezon nedense bu olmayacak gibi geliyor bana kim haklı çıkıcak görüceğiz..

Sekopej
19.Temmuz.2009, 23:09
Konunun Sivasspor Transfer Haberleri konusu olduğunu hatırlatır, artık transfer harici atlan mesajların silineceğini belirtirim.

TR.CaPTaiN
26.Temmuz.2009, 21:18
Ülkemizi Beşiktaş ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sivasspor, Fransız basınına göre Nancy'nin orta sahada beyini olan Monsef Zerka'yı transfer etmek istediği bildirildi.

Fransız basın organı Football365'in haberinde, yeni sezon için Nancy teknik direktörü Jacques Rousselot'nun kadroda düşünmediği Faslı oyuncu ile Sivasspor'un yakından ilgilendiği ve Zerka'nın da Nancy'den ayrılacağından dolayı Sivas'ın teklfini değerlendirdiği yazıldı.

2000 yılından beri Nancy forması giyen 27 yaşındaki Zerka, takımı adına oynadığı 192 karşılaşmada 26 golü bulunuyor.

Sporx

anilton
10.Ağustos.2009, 20:20
Sivasspor Kadir Bekmezci'yi almış...

Kadir iyi oyuncu ama o bölgede İ.Dağaşan,Onur,Sezer Badur,Cihan gibi adamlar varken ne gerek var böyle bir transfere...

Maksic
10.Ağustos.2009, 20:22
Kadir iyi oyuncu ama Sivasspor'a pek yaracağını düşünmüyorum bu seneki transferlerin çok fos transferler bu ilk maçtan belli oluyor Balili,Tum ve Kanfory'nin bedelini çok öder Sivas bu sene..

anilton
11.Ağustos.2009, 01:23
Sivas Hacettepe'den Kadir ile birlikte İbrahim Şahin'ide almış...

Kadir gibi İbrahim'de iyi bir oyuncu ama hücum bölgesinde Kamanan,Agbetu,M.Yıldız,Ersen gibi isimler varken hiç gerek yok....

Bülent Uygun'u transfer konusunda beğenirim ama gereksiz kalabalık yaptı kadroda...

SAİT71
11.Ağustos.2009, 01:30
Bence Tum gibi bir silahı göndermek hataydı. Kamanan-Yıldız-Tum-Agbetu yeterdi bence. Agbetu yedek olurdu Kamanan ile Tum da taktiğe göre rotasyon yapılabilirdi. Kendi görüşüme göre..

tarikko
11.Ağustos.2009, 01:50
Kadir ile Ibrahim iyi oyuncular ama Sivas'in ihtiyaci olan oyuncular degildi bans gore.Sivas'in stopere ihtiyaci oldugunu dusunuyorum.

bugra 1905
11.Ağustos.2009, 01:55
Muhakkak Surette Orta Saha Ve Stoper Oyuncusu Almalıyız İbrahim İle Kadir Bizim Takımımızın Klasına Yakışan Futbolcular Değil Ama Daha Transferin Bitmesine Zaman Var Eminim İyi Futbolcular Alacağımıza
Bir Sezer Birde Bilica Kalitesinde 2 Topçu Alırsak İyi Olur

erdemzorer10
14.Ağustos.2009, 01:43
[B]bugün Lig Tv deki Futbol Gündemi ne katılan Mecnun Başkan ; Omotoyossi transferinin gerçekleşmediğini söyledi.
oyuncunun hem bir kulüpte sözleşmesi hemde başka bir kulüple anlaşması varmış..FIFA lık olmaya gerek yok o yüzden vazgeçtik tarzında bir açıklama yaptı başkan..
Sivas ne kadroyu koruyabildi ne de gidenlerin yerini zerre kadar doldurdu..
bu sene işleri çok çok zor..taraftar fazla bişey beklemesin..

bugra 1905
14.Ağustos.2009, 23:33
Ada'dan "Sol"a Takviye!
Sivasspor'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'da forma giyen sol kanat oyuncusu Hameur Bouazza'yı renklerine bağlamaya yakın olduğu bildiriliyor..
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Premier Lig'den flaş bir transfere imza atmak üzere.

Ünlü İngiliz haber portalı skysports.com, Sivasspor'un Fulham'un Cezayirli oyuncusu Hameur Bouazza'yı transfer etmeye yakın olduğunu duyurdu.

2007 yılından Fulham'a transfer olan Bouazza, Watford formasıyla gösterdiği performansla yıldızını parlatmıştı. Fulham Teknik Direktörü Roy Hodgson'la yıldızı bir türlü barışmayan Cezayirliği oyuncu geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Charlton'da kiralık olarak tamamlamış daha sonra ise Ocak ayı transfer döneminde Birmingham'a gönderilmişti.

Bouazza, sezon bitiminden sonra Fransa'ya gidebileceğini açıklamıştı. İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın da Cezayirli oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyordu.

24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hameur Bouazza, 2007 yılı Şubat ayından beri Cezayir Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.

tarikko
15.Ağustos.2009, 00:51
Sivasspor Stepjan Tomas ile anlasmak uzereymis...

SAİT71
15.Ağustos.2009, 01:02
Tomas Gençlere gitmişti

tarikko
15.Ağustos.2009, 01:21
Genclerbirligi vazgecmis..

SAİT71
15.Ağustos.2009, 04:55
İyide Steğjan Tomas değilki o dedikleri. Bosna oyuncusu Ivan Radelcic'i yazmışlar. Tüm sitelerde Tomas ın resmini koymuş :D

tarikko
15.Ağustos.2009, 05:01
İyide Steğjan Tomas değilki o dedikleri. Bosna oyuncusu Ivan Radelcic'i yazmışlar. Tüm sitelerde Tomas ın resmini koymuş :D

Cunku G.Birligi vazgecti ondan ve Sivas ile anlasacagi icin resmini koymuslar :)

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2009, 05:05
Bouazza 'da müthiş oyuncu ancak yine yanlış yere transfer yapıyor Sivas.

Sol kanatta zaten Agbetu var Kamanan var Musa var birkaç isim daha var aklıma gelmiyor şu anda.Bence Sivasspor'un da 10 numaraya ihtiyacı var.Geçtiğimiz senelerde ki Sergio-Mohamed tipinde oyuncular gerekli.

tarikko
15.Ağustos.2009, 05:13
Bouazza 'da müthiş oyuncu ancak yine yanlış yere transfer yapıyor Sivas.

Sol kanatta zaten Agbetu var Kamanan var Musa var birkaç isim daha var aklıma gelmiyor şu anda.Bence Sivasspor'un da 10 numaraya ihtiyacı var.Geçtiğimiz senelerde ki Sergio-Mohamed tipinde oyuncular gerekli.

+ Erman Kilic,Murat Erdogan var...

Bu arada Sivasspor'un Tomas transferi yararli olacaktir.Stoper eksikleri vardi Tomas gibi tecrubeli bir oyuncu eksikliklerini giderir bana gore...

KaPaLı
15.Ağustos.2009, 12:07
Bouzza alınırsa süper transfer olur. Watford'ta oynarken izlemiştim oyuncuyu iyi oyuncu kumaşı sağlam. Erman Kılıç - Murat Erdoğan - Kamanan - Musa sol kanat oyuncuları değilki. Bunları oynadıkları oyunlarla gördük.

Clayman
15.Ağustos.2009, 14:57
Sabah NTV Spor'da dinledim Bülent Uygun'un açıklamasını, pazar gününe kadar İngiltere Premier Ligi'nden bir oyuncu getireceğiz büyük ihtimalle dedi. Kim acaba o ?

eXcitinG
15.Ağustos.2009, 15:00
Bouzza herhaLde büyük ihtimaLLe.CezayirLi FuLhamda oynayan.

anilton
15.Ağustos.2009, 15:21
Hameur Bouazza golcülük özelliği çok yüksek bir sol kanat oyuncusu.Tam bir AML.Süratli ve teknik.M.United'a yarım vole ve City'ye attığı frikik gollerini hatırlıyorum,müthiş gollerdi...

İyi transfer...

Sivasspor'un çok kalabalık bir kadrosu oldu...

Sivas genellikle 4-3-3 oynayacak gibi duruyor;

--------------------Petkovic------------------

Abdurr.---------Sedat-----Yasin--------Hayrettin

--------------------İ.Dağaşan------------------

-----------------Cihan------Sezer--------------

Musa------------------------------------Bouazza

----------------------M.Yıldız--------------------

----------------------Akın------------------------

Uğur-------------Murat---MBemba-----------Faruk

----------------------Kadir-----------------------

------------------Onur---Murat-------------------

Erman------------------------------------Kamanan

---------------------Ersen------------------------

Artı; İbrahim Şahin,Agbetu,Aytaç Ak,Ferhat Bıkmaz

bugra 1905
15.Ağustos.2009, 16:22
Anıl Abi Stoperde Sedat-Yasin Oynamaz
Stopere Takviye Gelecek Büyük İhtimal
Bugün Alpaslan Erdem Haberlerini Duydum Ama Bilmiyorum Doğruluğunu
Ayrıca Ortasahaya Bir Yabancı Transfer Edilebilir

anilton
15.Ağustos.2009, 16:46
Ben zaten öylesine kadro yaptım,bolluğu belli etmek için.Stoper ve orta saha mı gelecek?40 kişilik kadro oluyor.Gidecek yok mu hiç?

Örneğin Faruk,Onur,Aytaç,Murat Erdoğan gibi isimler elden çıkarılabilir...

bugra 1905
15.Ağustos.2009, 16:58
Abi Sezon Başında Zaten Bayağı Bir Oyuncu Gitti
Yine Gider Stoper Gelecek Büyük İhtimal Ama Kadir Bekmezci Transferinden Sonra
Ortasaha İle İlgili Net Bişey Söyleyemeyiz Zaten Sezer Badur İle Mehmet Yıldız#9# İyileşince Asıl Transferler Onlar Olacak

bugra 1905
16.Ağustos.2009, 21:16
Büyük Bir Olasılıkla Stepajen Tomasla Anlaşmışız

TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2009, 03:32
Murat Erdoğan Sivas'tan kopuyor

Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi.

Daha önce Gaziantepspor, Galatasaray, Malatyaspor, Ankaraspor ve Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki oyuncu ile teknik direktör Bülent Uygun dün bir görüşme yaptı. Bülent Uygun, "Murat gerçekten iyi bir futbolcu ama takıma yeni gelen arkadaşlarımız sonucu kadroya girmekte zorluk çekiyordu. Ben de dün kendisi ile görüşerek durumu anlattım. Kendisine kulüp bulmasını söyledim. O da 2-3 tane kendisini isteyen kulüp olduğunu söyleyerek benden onlar ile görüşmek için izin istedi. Bu zamana kadar takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

19.08.2009
Kaynak : DHA

Lucas Neill
23.Ağustos.2009, 22:29
Sivasspor Kulübü, büyük ümitlerle transfer edilen Cezayirli 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamer Bouazza ile yollarını ayırdı.
İngiltere Premier Ligi'nden transfer edilen ve Shakhtar Donetsk maçında ilk 11 forma giyen Cezayirli orta saha oyuncusu Hameur Bouazza'nın sözleşmesi kulüp ile kendisi arasında karşılıklı olarak fesh edildi. Hamer Bouazza'nın ayrılış nedeni ise takıma ve şehre alışamadığı için olduğu öğrenildi. Aldığı peşinatı iade eden tecrübeli oyuncu, bavullarını toplayarak ülkesine gitti.

23.08.2009
Kaynak : DHA

Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 22:31
Sivas'ta yaprak dökümü gerçekleşiyor. . .

bugra 1905
23.Ağustos.2009, 22:33
Ya Bouzza Olayına İnanamadım Ya Nasıl Bıraktı Hayret Ettim
Bu Sene Karabulutlar Dağılmıyor Üstümüzden Biri Büyümü Yaptırdı Bu Takıma Ya
Allah Sonumuzu Hayır Etsin

Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2009, 22:35
???

Nasıl oluyor yahu? Sivasspor bu sene çok zorlanır...

anilton
23.Ağustos.2009, 22:36
Nasıl bir sözleşme bu...

Geleceksin parayı alacaksın...

Senin üzerine planlar kurulacak...

Sonra ben alışamadım hadi görüşürüz diyeceksin...

Maksic
23.Ağustos.2009, 23:56
Sivasspor'un çöküşünü belgeleyen bi durum..

bugra 1905
24.Ağustos.2009, 00:04
Hiç Birşey İstemiyorum Sadece 1 Adam Gibi Bir Stoper Lazım Bize
Mehmet Yıldız Dönünce Çok Farklı Olacaz Ama Yönetim Lütfen Bize Bir Stoper Alsın
Yasini Görünce Tüylerim Diken Diken Oluyor
Bouzza İyi Transferdi Ama Oynadığı Mevkide İyi Oyuncular Vardı O Yüzden Alınmasa Bişey Olmazdı
Transfer Dönemi Bitmeden İnşallah 1 Stoper Alırız

SAİT71
24.Ağustos.2009, 00:05
Bu şoktan sonra bilmiyorum Shaktar maçı ve ligde ne yapacak. Allah kolaylık versin. Balili, Diallo, Tum bence hepsini geri almalı

bugra 1905
24.Ağustos.2009, 00:06
Bu şoktan sonra bilmiyorum Shaktar maçı ve ligde ne yapacak. Allah kolaylık versin. Balili, Diallo, Tum bence hepsini geri almalı
Balili Tumu Pek Önemsemiyorum Ama Diallo Gibi Oyuncuyu Nasıl Verdiler Diyara Anlamıyorum
Diallo Takımı Bilen Bir Oyuncuydu Oynadığı Maçlarda Hiç Sırıtmıyordu
Dialloyu Verip Mbambayı Almak Büyük Bir Hataydı

Redrum
24.Ağustos.2009, 00:10
Beyler Omotoyossi noldu ya?

RaSenGan
Aurelio'yu alsınlar :p Şaka maka iyi olur alınırsa :) Sivasspor'dan bu sene hayır gelmeyeceği çok açık ve net.Mehmet Yıldız gelince çok şey değişeceğini sanmıyorum.Defans daha sağlamlaşmazsa Sivas çok daha fazla zorluk çeker bu sene.

Cyzio

Yalan oldu.

anil luque
24.Ağustos.2009, 00:11
Haklısın kardeş .. O Diallo TS macında döktürdü resmen ..

bugra 1905
24.Ağustos.2009, 00:13
Metz Kulubünün Etik Olmayan Tavırlarından Dolayı Alınmadı Omotoyossi
Aygün Mehmet Yıldız Gelince Hücumda Rahatlarız Ama Senin Dediğin Gibi Muhakkak Defansın Sağlamlaşması Lazım
Açıkcası Ben Korkmuyorum Sivasspor Kaliteli Bir Takımdır Toparlanacaktır
Ama Transfer Günlerinin Sonlarını Yaklaşıyoruz Artık Stoper Alınmaması Beni Tedirgin Ediyor

SAİT71
24.Ağustos.2009, 00:21

en son oda gelmekten caymış askıya alınmıştı sanırsam vazgeçildi

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 20:13
Yahu bu nasıl bir transfer anlayışıdır. Hem Sivasın hem de Bouazza'nın zaafı var. 2 tarafta yeterince profesyonel davranmamış.

bugra 1905
24.Ağustos.2009, 20:18
Murat Abi Bouzzanın Yaptığı Yanlış Sivassporunda Aslında Bouzzayı Alması Yanlış Ama Alındı Bouzza Ben Alışamadım Diyip Takımı Bırakıyor 1 Maç Vasat Oynadın Diye Bırakacaksan Ne Diyim
İyiki Bizimkilerde Fesh Etti Kontratı Kafasında Sivassporu Bitirmiş Oyuncu Zaten
Bir Stoper Bir Ortasahaya 2 Yabancı Gelecek Haberini Aldım İnşallah Doğrudur
Transfer Bitmeden Alınır İnşallah

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2009, 20:20
Buğra tamamda senin de dediğin gibi.

Bouazza'yı bu durumda Sivasspor nasıl kadrosuna kattı.
Bouazza sen premier ligde oynamış adamsın gideceğin takımın bulunduğu şehire git bak biraz incele yaşayıp yaşamayacağını gör.

Bence burada iki tarafında hatası var. Tabii Bouazza'nın bonservisinin elinde olması da bu transferin bu kadar kolay kapanmasına neden oluyor.

bugra 1905
24.Ağustos.2009, 20:28
Ne Diyelim Artık Hayırlısı Abi Şu Stoper Artık Alınsada Bizdeki Telaş Bitse

ForsakeN
24.Ağustos.2009, 22:54
Bence Bouazza daha iyi bir kulüp buldu. Ayrılmak için de bahane uydurdu. Yoksa bir oyuncunun şehri görmeden bilmeden imza atması çok anlamsız.

Crocodile1963
25.Ağustos.2009, 21:13
Faruk Bayar, Sivas'tan ayrılmış. . .

bugra 1905
25.Ağustos.2009, 21:15
Evet Erdinç Ayrıldı Murat Erdoğan İle Beraber Muratın Geçen Sene 2.Devre Katkıları Olmuştu Ama
Faruk Sivassporun Kalitesinde Klasında Bir Oyuncu Değil Gitmesi Kariyeri İçin Doğru Oldu Oynayamazdı Zaten

Lucas Neill
01.Eylül.2009, 18:11
Turkcell Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve Avrupa'ya erken veda eden Sivasspor, transferin son gününde orta sahasını kuvvetlendirdi!..

Kırmızı beyazlı yönetim, Beyaz Rusya'nın Dinamo Minsk takımında forma giyen Bruno Mbanangoye Zita ile anlaştı!..

Orta sahada görev yapan Gabonlu oyuncu 29 yaşında. 22 kez Gabon Milli Takımı'nda forma giyen Zita, 2006 yılından bu yana Dinamo Minsk'te forma giyiyordu.

MARATON.COM.TR ÖZEL

bugra 1905
01.Eylül.2009, 19:27
Stoperde Alsalardı Keşke

RaSenGan
01.Eylül.2009, 19:29
Stopersiz olmaz.Bu gidişle almayacaklar.Kendi iplerini kendileri çekiyor.

bugra 1905
01.Eylül.2009, 19:43
Sivasspor, Fransa'nın Clermond-Ferrand takımında forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Mehdi Benatia'yla anlaştığı öğrenildi.

Sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan Sivasspor, transferin son saatlerinde savunmasına takviye yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı kulübün, Fransa 2. Lig takımlarından Clermont-Ferrand'da forma giyen Faslı stoper Mehdi Benatia ile anlaştığı öğrenildi.

Olimpik Marsilya'da yetişen 22 yaşındaki Benatia, profesyonel kariyerinin ilk 3 yılında da bu kulüpte yeralmış; ancak 1 yıl Tours, 1 yıl da Lorient takımlarına kiralık olarak gönderilmişti.

Clermont-Ferrand ile 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Benatia'nın, Sivasspor'a kaça malolacağıysa şimdilik bilinmiyor
--------------------------------------------------------------------------------------
Doğrumu Bilmiyorum Ama Alındıysa İyi Transfer

SAİT71
01.Eylül.2009, 19:53
Süper ya süper nasıl sevindim anlatamam. Arkadaşlar bende Sivasspor kariyerimde almıştım halada oynuyorum. Süper defans. Ayrıca DM dede oynayabilmekte. Allah allah Sivas bence müthiş bir transfer yaptı müthiş. :D Çok sevindim. Stoperde sorun yaşamayacaktır.

vego
24.Aralık.2009, 19:34
Sivasspor ile Ersen Martin'in yolları ayrıldı

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Ersen Martin ile karşılıklı oturup kulüp olarak anlaştıklarını ve bu oyuncuyla yolları ayırdıklarını söyledi.

getCSS("3053751")

Ersen Martin, yönetimle anlaşarak Sivasspor'dan ayrıldı.
Diğer futbolcuların durumlarının belli olmadığını, ancak listelerinde 5 tane gidecek, 5 tane de gelecek oyuncunun bulunduğunu ifade eden Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, gidecek oyuncuların kulüp bulamadıkları takdirde takımda kalabileceğini belirterek, ''Onun için tek tek, gittikçe bunları açıklarsak daha sıhhatli olur'' dedi.
Ara transfer döneminde 4 yabancı, 1 yerli oyuncu transfer edeceklerini kaydeden Ünsal, teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın alternatifli bir liste hazırladığını bildirdi.

Muhsin Ertuğral'ın ciddi bir altyapıcı olduğunu, gelecek yıllarda altyapıdan ilk 11'de oynayacak en az 2-3 ismi takıma katacağına inandığını anlatan Ünsal, Bülent Uygun'da olduğu gibi bir sıkıntı yaşamazlarsa Ertuğral ile çok iyi 3-5 sene geçirebileceklerini vurguladı.

"FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ"
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''İkinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak'' dedi.
Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın kapalı tribününün altına açılan Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz Et Lokantası'nda basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Ünsal, burada yaptığı açıklamada, Sivasspor'un ligin ilk yarısındaki performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Önceki 2 sezonda çok ciddi bir performans gösterdiklerini anımsatan Ünsal, ''Birinde aslında üçüncüydük, ama dördüncü yaptılar, masa başı oyunlarıyla. Üçüncü bitirdik, ben dördüncülüğü asla kabul etmiyorum. Birinde ise ligi ikinci bitirdik. Bu başarıları da bize o günkü yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız yaşattı'' diye konuştu.
O günleri yaşatan Bülent Uygun ve ekibine teşekkür eden Ünsal,''2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında çok başarılı olan Bülent hoca ve ekibi, 2006-2007 sezonunda bu takımı Karol Pecze'den 13. haftada 12 puanla devralmışlardı. Takımın puan ortalaması 1'di. Bıraktıkları zaman, 8. hafta sonunda 0,5 puan ortalamasıyla yine 17. sırada bıraktılar. Bu da bir ilahi tesadüf olsa gerek'' dedi.
Sezon başında yönetim olarak teknik direktörleri Bülent Uygun'a çok güvendiklerini belirten Ünsal, yıllardır yaptığı transferlerde hata payı en fazla yüzde 10-20 olan Uygun'un bu güveni kendilerine verdiğini anlattı. Ünsal, ''Tabii bu yıl da yine kendisine bıraktık, ama işin doğrusu yönetim kurulu olarak Şampiyonlar Ligi'nden dolayı biz de bir komite kurup her yılki gibi yapamadık. İşte stadyumun durumu; buraların ne şartlarda, ne kadar kısa bir zamanda yetiştirildiğini hepiniz biliyorsunuz. Onun için bahane aranmaz, neticede hata bizde de vardır, hocada da vardır, bunu böyle kabul etmek lazım. Ama yönetim kurulu bizsek, en büyük hata mutlaka bizde vardır, kendimizde aramalıyız. Herkes de hatasını kabul etmeli'' şeklinde konuştu.
''TAKIMIN İSKELETİ BOZULDU''Transferlerin tutmadığını, kadroda uyum sorunu olduğunu, takımın iskeletinin bozulduğunu vurgulayan Ünsal, Bülent Uygun ve ekibinin ayrılmasından sonra göreve getirilen Muhsin Ertuğral ile ilgili, ''Hocamız Türkiye'yi de yeni yeni tanıyor, ligi çok fazla tanımıyor. Buna rağmen çok büyük bir özveri göstererek tüm günlerini tesislerde futbolcularla birlikte geçirdi. Elindeki malzemeyle bizi 17 puana ulaştırdı. Kendisine de üstün gayret gösteren futbolcularımıza da teşekkür ediyorum'' dedi.
Taraftarlara ve basın mensuplarına da zor günlerde destek oldukları için teşekkür eden Ünsal, büyük maçlarda, şampiyonluğa oynadıkları dönemde şeref tribününde en ön sırada oturanları, bu zorlu süreçte destek vermedikleri gerekçesiyle ciddi biçimde kınadığını söyledi.
Geçen hafta Ankaragücü maçına bir Sivas milletvekilinin bile gelmediğine dikkati çeken Ünsal, ''O da beni derinden yaraladı. Yani demek ki bizim düştüğümüz zaman sahibimiz yoktur. Bunu da gördük, yani varlığı da gördük, yokluğu da gördük. Bu da bizim için bu yaştan sonra büyük bir tecrübe oldu'' diye konuştu.
TRANSFERİkinci yarıda iç saha maç kaybetmemeleri, özellikle de deplasmanda maç kazanmaları gerektiğinin altını çizen Ünsal, yapacakları nokta transferlerle başarılı olacaklarına inandığını bildirdi.
Ünsal, teknik direktörleri Muhsin Ertuğral'ın bugün itibariyle futbolcu beğenmek üzere çeşitli ülkelerde geziye çıktığını belirterek, ''Hemen hemen dünyada bir tur atacak gibi geliyor. Yeni futbolcularımızı da takıma adapte ettiğimiz an ikinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak. Ama o ön sırada oturanlar bizim maçlarımıza şimdi gelmedikleri, gibi o zaman da gelmesinler'' ifadelerini kullandı.

bugra 1905
24.Aralık.2009, 19:38
Hele Şükür Ersen Sırığından Kurtuluyoruz Allah Boy Vermiş Ama O Boyu Kullanacak Zeka Vermemiş Bu Adama Yinede Yolu Açık Olsun

DenizlispoR
24.Aralık.2009, 21:57
Sivasspor ile Ersen Martin'in yolları ayrıldı

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Ersen Martin ile karşılıklı oturup kulüp olarak anlaştıklarını ve bu oyuncuyla yolları ayırdıklarını söyledi.

getCSS("3053751")

Ersen Martin, yönetimle anlaşarak Sivasspor'dan ayrıldı.
Diğer futbolcuların durumlarının belli olmadığını, ancak listelerinde 5 tane gidecek, 5 tane de gelecek oyuncunun bulunduğunu ifade eden Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, gidecek oyuncuların kulüp bulamadıkları takdirde takımda kalabileceğini belirterek, ''Onun için tek tek, gittikçe bunları açıklarsak daha sıhhatli olur'' dedi.
Ara transfer döneminde 4 yabancı, 1 yerli oyuncu transfer edeceklerini kaydeden Ünsal, teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın alternatifli bir liste hazırladığını bildirdi.

Muhsin Ertuğral'ın ciddi bir altyapıcı olduğunu, gelecek yıllarda altyapıdan ilk 11'de oynayacak en az 2-3 ismi takıma katacağına inandığını anlatan Ünsal, Bülent Uygun'da olduğu gibi bir sıkıntı yaşamazlarsa Ertuğral ile çok iyi 3-5 sene geçirebileceklerini vurguladı.

"FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ"
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''İkinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak'' dedi.
Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nın kapalı tribününün altına açılan Kırmızı Beyaz Köfte Piyaz Et Lokantası'nda basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Ünsal, burada yaptığı açıklamada, Sivasspor'un ligin ilk yarısındaki performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Önceki 2 sezonda çok ciddi bir performans gösterdiklerini anımsatan Ünsal, ''Birinde aslında üçüncüydük, ama dördüncü yaptılar, masa başı oyunlarıyla. Üçüncü bitirdik, ben dördüncülüğü asla kabul etmiyorum. Birinde ise ligi ikinci bitirdik. Bu başarıları da bize o günkü yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız yaşattı'' diye konuştu.
O günleri yaşatan Bülent Uygun ve ekibine teşekkür eden Ünsal,''2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında çok başarılı olan Bülent hoca ve ekibi, 2006-2007 sezonunda bu takımı Karol Pecze'den 13. haftada 12 puanla devralmışlardı. Takımın puan ortalaması 1'di. Bıraktıkları zaman, 8. hafta sonunda 0,5 puan ortalamasıyla yine 17. sırada bıraktılar. Bu da bir ilahi tesadüf olsa gerek'' dedi.
Sezon başında yönetim olarak teknik direktörleri Bülent Uygun'a çok güvendiklerini belirten Ünsal, yıllardır yaptığı transferlerde hata payı en fazla yüzde 10-20 olan Uygun'un bu güveni kendilerine verdiğini anlattı. Ünsal, ''Tabii bu yıl da yine kendisine bıraktık, ama işin doğrusu yönetim kurulu olarak Şampiyonlar Ligi'nden dolayı biz de bir komite kurup her yılki gibi yapamadık. İşte stadyumun durumu; buraların ne şartlarda, ne kadar kısa bir zamanda yetiştirildiğini hepiniz biliyorsunuz. Onun için bahane aranmaz, neticede hata bizde de vardır, hocada da vardır, bunu böyle kabul etmek lazım. Ama yönetim kurulu bizsek, en büyük hata mutlaka bizde vardır, kendimizde aramalıyız. Herkes de hatasını kabul etmeli'' şeklinde konuştu.
''TAKIMIN İSKELETİ BOZULDU''Transferlerin tutmadığını, kadroda uyum sorunu olduğunu, takımın iskeletinin bozulduğunu vurgulayan Ünsal, Bülent Uygun ve ekibinin ayrılmasından sonra göreve getirilen Muhsin Ertuğral ile ilgili, ''Hocamız Türkiye'yi de yeni yeni tanıyor, ligi çok fazla tanımıyor. Buna rağmen çok büyük bir özveri göstererek tüm günlerini tesislerde futbolcularla birlikte geçirdi. Elindeki malzemeyle bizi 17 puana ulaştırdı. Kendisine de üstün gayret gösteren futbolcularımıza da teşekkür ediyorum'' dedi.
Taraftarlara ve basın mensuplarına da zor günlerde destek oldukları için teşekkür eden Ünsal, büyük maçlarda, şampiyonluğa oynadıkları dönemde şeref tribününde en ön sırada oturanları, bu zorlu süreçte destek vermedikleri gerekçesiyle ciddi biçimde kınadığını söyledi.
Geçen hafta Ankaragücü maçına bir Sivas milletvekilinin bile gelmediğine dikkati çeken Ünsal, ''O da beni derinden yaraladı. Yani demek ki bizim düştüğümüz zaman sahibimiz yoktur. Bunu da gördük, yani varlığı da gördük, yokluğu da gördük. Bu da bizim için bu yaştan sonra büyük bir tecrübe oldu'' diye konuştu.
TRANSFERİkinci yarıda iç saha maç kaybetmemeleri, özellikle de deplasmanda maç kazanmaları gerektiğinin altını çizen Ünsal, yapacakları nokta transferlerle başarılı olacaklarına inandığını bildirdi.
Ünsal, teknik direktörleri Muhsin Ertuğral'ın bugün itibariyle futbolcu beğenmek üzere çeşitli ülkelerde geziye çıktığını belirterek, ''Hemen hemen dünyada bir tur atacak gibi geliyor. Yeni futbolcularımızı da takıma adapte ettiğimiz an ikinci yarıda fırtına gibi esen bir Sivasspor olacak. Ama o ön sırada oturanlar bizim maçlarımıza şimdi gelmedikleri, gibi o zaman da gelmesinler'' ifadelerini kullandı.
Ersen Denizliye :D.

Suicider
27.Aralık.2009, 16:42
Keita Sivasspor'da

Sivasspor'un, Katar'ın Al Arabi takımından Souleymane Keita ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

Sivasspor'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Sivasspor, Katar'ın Al Arabi takımında orta saha oynayan Malili 23 yaşındaki Souleymane Keita ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ı yakından tanıdığını belirten Keita, ''Sivassspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Beni Sivasspor ile buluşturanları asla utandırmayacağım'' dedi.

Kaynak : AA

bugra 1905
27.Aralık.2009, 17:27
Evet Bu Transfer Ortasahaya ÇoK İyi Oldu

anilton
08.Ocak.2010, 21:20
Sivasspor Xanthi'den önlibero Nabil Taider'i almış...

http://www.fclweb.fr/administration/upload/photo/1169473154taidernabil.jpg

Taider 26 yaşında,Fransız asıllı Tunuslu oyuncu.Fransa Ümit Milli takımı formasını giymiş 2 defada Tunus milli takım forması giyip 1'de gol atmış...

Toulouse alt yapısında yetişmiş.2001-06 yılları arasında bu takımda 144 maçta oynayıp 4 gol atmış.2007 ve 2008 yıllarında Reimse ve Lorient takımlarında kiralık olarak forma giydikten sonra Yunanistan'ın Xanthi takımına transfer olmuş.Yunanistan Süper Liginde 29 maçta 3 golle oynamış...

bugra 1905
08.Ocak.2010, 21:44
Ayrıca Elrio Van Heerden İle Anlaşıldı

anilton
08.Ocak.2010, 21:58
Ayrıca Elrio Van Heerden İle Anlaşıldı

Off off çok iyi...

Muhsin Hoca Sivas'ı bu transferlerle birlikte ligde tutar...

Sekopej
08.Ocak.2010, 22:04
Muhsin Hoca izyonu çok geniş bir hoca, bu sene kümede kalma mücadelesi verecek olsalar da, ki bence ligin sonlarına kalmadan Sivas orta sıralara gelir, uzun yıllar çalışılırsa Sivas'ı sürekli yukarıyı zorlayan bir takım yapacaktır.

Afrika'dan genç, potansiyeli olan daha çok sayıda oyuncu bekliyorum, ülkemizde Afrika'yı ondan iyi bilen yoktur herhalde.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2010, 00:29
Muhsin hocanın Afrikalı genç yeteneklerin ülke futbolumuza katkı sağlayabilmesi açısından önemli bir katkısı olabileceği fikrine bende katılıyorum.Sivasspor'u geçtiğimiz 2 sezondaki gibi sürekli üstlere oynayan bir takım haline getiremeyebilir ama genç yetenekleri ucuza getirip iyi fiyatlara satan bir takım haline getirebilir.Böyle bir rol modelde Sivasspor için fena değildir herhalde.

KaPaLı
09.Ocak.2010, 10:29
Takımına kendi istedği adamları aldırıyo herhalde Muhsin hoca. Mutlaka bildiği vardır alınan adamlar Fransızca konuşan adamlar. Hem Muhsin hoca'nın iletişimi kolay olacak hemde Kamanan yanlız kalmayacak.

KaF KeF
26.Mayıs.2010, 20:20
Sivasspor, Hayrettin Yerlikaya'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2010, 20:18
Mehmet Nas Sivasspor'da!

İç transferi bitiren Sivasspor, ligimizin tecrübeli orta saha oyuncularından Mehmet Nas'ı renklerine kattı !.. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Nas ile anlaştıklarını Lig TV'nin canlı yayınında açıkladı !..

Lig TV'de yayınlanan Transfer Dosyası programına telefonla bağlanan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "İç transferi bitirdik. Dış transferde de az önce Mehmet Nas ile anlaştım." dedi. Mesut Bakkal ile Mehmet Nas bundan önce Gençlerbirliği ve Manisaspor'da beraber çalışmıştı. Mehmet Nas bu sezon Manisaspor'da 29 maçta forma giydi ve 1 de gol kaydetti.

LigTv

Bordo61Mavi
30.Mayıs.2010, 16:11
Mehmet Nas bizim koyludur, yane Yusuf Guneylede ayni koylu. Yavas Yavas Gumushaneye yaklasiyor kariyerinin sonlarina dogru :)

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:23
Ayman-Ziya Dogan iliskisi ne ise aynisi M.Bakkal-M.Nas icin de gecerli. Nereye gitse aliyor adami yahu.:)

BaFraLı
30.Mayıs.2010, 21:38
Aynen ya Mehmet Nas bu saatten sonra Sivasspor'a ne verirki.
Sen 2 sene zirveyi sonra ardından küme düşmekten zar zor kurtul. Adam gibi transferler yapmaları gerekli bence.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 11:54
Barbaros Barut, Sivasspor'la anlaşmak üzere..

vego
07.Haziran.2010, 19:12
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, geçtiğimiz sezonu yurtdışında tamamlayan tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş’i kadrosunda görmek istediğini söyledi.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ceyhuneri%C5%9Fmesutbakkalll.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 16:21 TSİ 07 Haziran. 2010 Pazartesi

NTV Spor’a konuşan Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Ceyhun Eriş’i kadrolarına katmak istediklerini söyledi.
Tecrübeli oyuncuya orta saha ihtiyaçları olduğunu belirten Bakkal, yönetimin Ceyhun ile görüştüğünü ve imza attırmaya yakın olduklarını söyledi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 21:27
Ceyhun Eriş Sivas'a doğru

Ceyhun Eriş Sivasspor ile anlaşmak üzere.
Lig TV’de hergün yayınlanan Transfer Dosyasında son dakika olarak verilen haberde, Ceyhun ile Sivassspor arasında transferin olumlu olarak sonuçlanmak üzere olduğu, imzanın da an meselesi olduğu belirtildi. Programda ayrıca Mesut Bakkal’ın Ceyhun’un transferine onay verdiği de belirtildi.
Ceyhun geçen sezon İsveç 2.Lig takımlarından Assyriska’da forma giydi..

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 21:28
İbrahim Sivas'tan koptu

Sivasspor'dan ayrılması gündemde olan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan, ''Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı'' dedi.

Transferde adı, Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun'un yeni takımı Bucaspor ile anılan İbrahim Dağaşan, yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerine değindi. Transferi ile ilgili henüz belirlenen bir şey olmadığını ifade eden Dağaşan, ''Ben ayrılmak için Mecnun başkanım ve Mesut hocadan izin almıştım, gitmek istediğimi belirtmiştim ama bu kötü bir şekilde değil. Sadece yeni bir heyecan, yeni bir şeyler yapmak için öyle bir dileğim olmuştu. Ama şu anda henüz bir şey yok'' dedi.
Eski teknik direktörü Bülent Uygun'un takımı Bucaspor'a transfer olup olmayacağı yönündeki soruya Dağaşan, ''Her şeyin hayırlısı. Birkaç takım var. O takımların arasında Bucaspor da var. Bakalım, hayırlısı bekliyorum'' diye konuştu.
Sivasspor ile sözleşmesi normalde 31 Mayıs 2011'de sona erecek olan İbrahim Dağaşan, şunları söyledi:
''Sivasspor'da çok iyi, çok mükemmel iki sezon geçirdim. Bir sene şampiyonluğa oynadık, diğer sene biraz daha zor geçti ama bir Sivaslı olarak Sivas'a hizmet ettiğimi düşünüyorum. Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı. Henüz bir şey yok. Hayırlısı diyorum.''
Sivasspor'a 2008-2009 sezonunda Bursaspor'dan transfer olan ve başarılı 2 sezon geçiren İbrahim Dağaşan, ortaya koyduğu futbolla Sivasspor camiasından alkış almıştı.

LigTv

LaigLeNoiR
10.Haziran.2010, 21:23
Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Ricardo Pedriel Suarez Sivasspor ile anlaşmış. Bir kaç gün içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

KaF KeF
11.Haziran.2010, 21:39
Sivas'tan iki transfer

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un, gole dönük orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş ve Bolivyalı golcü Ricardo Pedriel Suarez ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin İsveç ikinci liginde mücadele eden Ceyhun Eriş ile anlaşma sağladığı, tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Açıklamada, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi üst düzey takımlarda forma giyen ve geçen sezonun devre arasında İsveç İkinci Lig takımlarından Assyriska FF ile anlaşarak futbol hayatını yurt dışında sürdüren Ceyhun Eriş'in, yeni sezonda Sivasspor forması giyeceği kaydedildi.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın Ceyhun'a yeni sezonda görev vermek istemesi üzerine harekete geçen başkan Mecnun Otyakmaz'ın futbolcuyla bir görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Yönetimin, orta sahadaki 10 numara ihtiyacını Ceyhun ile kapatmanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.

SUAREZ'İ DE KADROSUNA KATTI
Sitede yapılan ''En Yeni Yiğido Suarez'' başlıklı açıklamada da, Sivasspor'un, geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Bolivyalı golcü oyuncu Ricardo Pedriel Suarez ile anlaşma sağladığı duyuruldu.

23 yaşındaki golcü oyuncu Suarez'in, Bank Asya 1. Lig'de en çok dikkat çeken bir kaç oyuncudan biri olduğunun vurgulandığı açıklamada, Romanya'nın Steau Bükreş takımından geçen sene gelen ve Giresunspor'da kiralık oynayan Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez'in Giresunspor forması altında 3'ü Türkiye Kupası'nda, 11'i ligde olmak üzere 14 gole imza attığı, Sivasspor ile Giresunspor arasında oynanan maçta da Sivasspor filelerini 2 kez havalandırdığı bilgisine yer verildi.

Ntvspor

A.FaruK
11.Haziran.2010, 22:08
Ceyhun transferi bence çok yanlış.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Haziran.2010, 22:11
Suarez yararlı olacaktır ama Ceyhun ne amaçla alındı hala anlamış değilim...

RiG0BeRT
12.Haziran.2010, 01:08
Ceyhun kendini bulduğunda harika işler yapan bi oyuncu.Sadece futbolla ilgilenip başka işlerle uğraşmasa şu an çok farklı yerlerde olabilirdi.

Pedriel'de BA'da oldukça iyi bi performans sergiledi.Bence 2 Transferde çok iyi.Ceyhun geçmişten biraz ders aldıysa Sivas'ı eski günlerine döndürebilir.

Bordo61Mavi
12.Haziran.2010, 05:36
Huylu huyundan vazgecmez :) Ceyhuna cok sans verildi, hic bi beklenti icinde olmasin Sivasli taraftarlar Ceyhun sezon ortasi olmadi sezon sonu garanti bank asyaya gider :)

SAİT71
12.Haziran.2010, 14:11
Ceyhun tarzı adamları almak bence akıllıca bir politika değil..

KaPaLı
12.Haziran.2010, 16:04
Yav bırakın Allah aşkına Ceyhun'dan bir yol olmaz. Takımı 2ye böler. Taraftarların çok sevdiği birini küstürür takımdan ayrılır. Ahada buraya yazıyorum.

nerazzuri
16.Ağustos.2010, 20:29
Tshabalala, bir iki gün içinde Sivasspor'lu olabilir. Görüşmeler sürüyor.

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2010/06/Tshabalala415.jpg

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 20:44
Sivasspor Tshabalala'nın peşinde

Transfer çalışmalarına devam eden Sivasspor, Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Güney Afrika'lı Tshabalala'yı kadrosuna katmak üzere.

16 Ağustos 2010 Pazartesi - 15:24
Radyospor

Bu oyuncunun transferi için uzun süredir çalışan Sivasspor, bu transferi bitirmek için Sivasspor'un eski çalıştırıcısı Muhsin Ertuğral'ı da devreye soktu. 24 yaşindaki Tshabalala 2010 Dünya Kupası'nda ortaya koyduğu performans ve Meksika'ya açılış maçında attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti.

Konu hakkında Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal, Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'nra yaptığı açıklamada “Çok yakında transfer bombasını patlatabiliriz. Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Tshabalala'yı her an kadromuza katabiliriz. Bu transfer için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bu arada Tshabalala'nın transferi için kulübü Kaizer Chiefs'in 1.5 milyon avro istediği öğrenildi.

TR.CaPTaiN
18.Aralık.2010, 23:18
"BILICA GÜNDEMİMİZDE"

Rıza Çalımbay, Fenerbahçeli Bilica'yı transfer etmek istediklerini açıkladı. Devre arasında her mevkiye oyuncu alacaklarını, alacakları oyuncuları tespit ettiklerini anlatan Çalımbay, şunları söyledi:

''Bilica gündemimizde var. Biz istiyoruz, Fenerbahçe bırakırsa alabiliriz. Başkanımız görüşüyor, bırakırlarsa Bilica da bizi isterse seve seve alırız. Bilica, Sivas'ta çok güzel günler geçirmiş. Şu anda resmi hiçbir teklif yok. Olursa almak isteriz.''

Ligtv

KaPaLı
08.Ocak.2011, 23:36
http://l11.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-snc4/hs1396.snc4/164797_166467166731574_103771009667857_357604_5021 685_n.jpg

Kamil Grosicki, Sivasspor'da..

fbdevil190737
18.Ocak.2011, 19:43
Sivasspor Eneramo ile anlaşmış . Helal olsun hakikaten çok iyi transfer ligimiz renklenmeye devam ediyor . Eneramo uyum sağlayabilirse Sivasspor'a Emenike 2 olabilir . Eneramo-Mehmet Yıldız 2.yarıda çok can yakacaklardır .

Bu arada kaynak Sporx .

Zekirdek
18.Ocak.2011, 19:46
Eneramo FM 2010'da çok süperdi. Fakat 2011'de denemedim. Sivasspor hakikaten büyük iş yaptı. Eğer FM'deki gibi bir oyuncu ise ve Sporx'te bonservisi elinde diyordu. Galatasaray istediği golcüyü nerelerde arıyor merak ediyorum.

Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2011, 20:01
Rıza Çalımbay ipleri eline almış. İstediği transferleri çatır çatır yaptırıyo valla. :)

izmer96
19.Ocak.2011, 09:42
Sivasspor Emenikesi'ni buldu!
Sivasspor aradığı golcüyü Tunus'ta buldu...

http://www.sporx.com/img/3/2011/eneramo.jpg Haber: Hilmi SEVER
Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Nijeryalı golcü Michael Eneramo (http://www.sporx.com/michael-eneramo/)'yu renklerine bağladı. Son iki sezonu Tunus (http://www.sporx.com/tunus/) Ligi takımlarından Esperance'de geçiren ve ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Eneramo, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un ligin ikinci yarısındaki en büyük gol silahı olacak.
İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'a getirilen ve 1,5 yıllık anlaşma sağlanan Eneramo ile yarın resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.
Tunus (http://www.sporx.com/tunus/) Ligi'nde oynadığı 95 maçta 60 gol atan Nijeryalı golcünün bonservisi elindeydi. Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un ikna çabaları ise ikinci yarının başlamasına kısa bir süre kala sonuç verdi. Yıllık 1,5 milyon avronun üzerinde bir ücret talep eden golcü oyuncu, Tunus (http://www.sporx.com/tunus/)'ta çıkan olayların da etkisiyle fiyatında indirime gitti ve Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) bu transferi noktaladı.
25 yaşında ve 1,87 boyunda olan Eneramo, güçlü fiziği ve süratiyle dikkat çekiyor. Karabükspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/karabukspor/)'dan Emenike (http://www.sporx.com/emenike/)'yi andıran oyun yapısıyla ligin ikinci yarısında adından çokça söz ettirecek gibi gözüküyor.

http://i54.tinypic.com/29xujx5.jpg

Volkan Şen
19.Ocak.2011, 15:05
Süper transfer tebrik ederim Sivası.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ocak.2011, 14:41
Sivasspor'un Grosicki ve Eneramo transferleri çok iyi transferler... Kesinlikle çok katkı sağlayacaklardır...

vego
17.Mayıs.2011, 18:26
Jacques Faty 'Sivasspor' dedi!

17 Mayıs 2011 12:04 | NTV Spor ve Ajanslar
Fransa temsilcisi Sochaux'nun Senegalli defans oyuncusu Jacques Faty, sosyal paylaşım sitesi twitter'da Sivasspor ile görüştüğünü açıkladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/146/fatysivasspor_GCKPI.jpg
Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'nun Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Sivasspor ile transfer görüşmesi yaptığını açıkladı.
Faty, Twitter'dan yazdığı mesajda, gelecek sezon Sivasspor forması giyebileceğini belirtti. 27 yaşındaki oyuncu, Sivasspor ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
6 kez Senegal milli takımında oynayan Faty, Sochaux'ya 2008'de Marsilya'dan transfer oldu.

KaPaLı
18.Mayıs.2011, 00:45
Gelirse ligimize renk katar kesinlikle. Ortasahada oynama özelliğinin olmasıda extra özelliği.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2011, 17:59
FM 2007'nin en yetenekli defanslarından biriydi Faty. Nedense Sivasspor'un transferlerini beğeniyorum ya. Eneramo,Grosicki,Faty...

Revolution
18.Mayıs.2011, 18:41
FM 2007'nin en yetenekli defanslarından biriydi Faty. Nedense Sivasspor'un transferlerini beğeniyorum ya. Eneramo,Grosicki,Faty...

Bu işte FM'nin parmağı da olabilir :p

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2011, 18:52
Bu işte FM'nin parmağı da olabilir :p

Aynen. :p Malumumuz Eneramo'da FM 2010'da vazgeçilmezimizdi... :D

Heroon
18.Mayıs.2011, 23:57
Ya bu sezon Eneramo'nun performansı nasıldı fm deki profilini yansıttımı

SAİT71
23.Mayıs.2011, 12:26
METE’YE TAŞ GİBİ KANCA
http://www.pusulagazetesi.net//images/haberler/meteye_tas_gibi_kanca.jpg

Kırıkkalespor’un 20’lik genç yeteneği Metehan Andaç Özlü’ye Süper Lig’den teklifler yağıyor. İsminin henüz açıklanmasını istemeyen Mete, Süper Lig ekiplerinden bir tanesine gitmek için gün sayıyor. Kırıkkalespor yönetimi ise önünü açıp, gelecek parayı takıma harcamayı düşünüyor.

METE İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Cumartesi günü yaptığımız haberlerle Pazartesi günü(bugün) transferleri duyuracağımızı okurlarımıza duyurduk. İşte açıklıyoruz. Metehan’a Türkiye’nin dört büyük takımından biri olan Beşiktaş’ın talip olduğunu siz değerli okurlarımıza duyuruyoruz. Süper Lig’de 3 takımın yarıştığı transfer harekatında ön önde olan takımın ismini transferin olumsuz sonuçlanmaması için açıklamıyoruz. Ancak Beşiktaş’ın geçen hafta Metehan’ı Kırıkkale’de yakın spor camiasına sordurduğu öğrenildi. Metehan’ın açıklanmasını istemediği takım işi bitirmek üzereyken, Beşiktaş kanca attı.

BEŞİKTAŞ ARAYA GİRDİ

Beşiktaş’ın araya girmesi ile birlikte transferi geciken Metehan’ın, gelecek hafta mutlak surette takımdan ayrılması söz konusu. Bu arada diğer yandan yine Süper Lig takımlarından Sivasspor’un da Metehan ile ilgilendiği gelen bilgiler arasında. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Metehan için kulübü aradığı ve transfer etmek istediklerini söylediği öğrenildi.

MENAJERİ GÖRÜŞMELERİ SÜRDÜRÜYOR

Metehan ise menajeri Tarık Üstün’e tüm yetkiyi bırakarak, gelen teklifleri değerlendiriyor. Şuan Antalya’da ailesinin yanında tatilini sürdüren Mete, gelecek yıl için büyük umutlar beslediğini söyledi. Kırıkkalespor’un kendine çok şey verdiğini belirten Mete, buradan ayrılması takdirde hiçbir zaman Kırıkkale’yi ve taraftarları unutmayacağını söyledi. Kırıkkalespor’da bu yıl çok iyi bir performans sergilediğini dile getiren Mete, gelecek yıl bu performansının üstüne koyarak, milli formayı sırtına geçirmek istiyor.

HABER-FOTO: KADİR YAHŞİ
Pusula Gazetesi (Kırıkkale)

Hem Sivas hem BJK adları geçiyor buraya koydum haberi...

TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2011, 13:11
Sivas'ta bir devir kapanıyor!

Sivasspor'un elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan deneyimli oyuncu Mehmet Yıldız ile yollar ayrılıyor.

Adı Sivasspor ile özdeşleşen ve kırmızı-beyazlı takımın uzun yıllardır kaptanlığını yapan Mehmet Yıldız'ın, Sivasspor defteri kapanıyor. Yönetim ve teknik ekibin aldığı karar doğrultusunda tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedileceği öğrenildi.

Sivasspor'un Süper Lig'e damga vurduğu 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında takımın en önemli parçası olan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezondan beri gerek sakatlığı gerekse de performansındaki düşme nedeniyle bekleneni veremiyor. 2009-2010 sezonunda yalnızca 13 maçta forma giyen yıldız 5 gol atmıştı. Bu sezon ise 31 maçın, 23'üne ilk 11'de başlayan deneyimli golcü, rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandırabildi.

Eneramo ve Pedriel'in gelişiyle forma şansı bulmakta zorlanan Yıldız'ın tesislerde takım arkadaşlarıyla bir araya gelip, bu hafta içinde vedalaşacağı öğrenildi.

Mehmet Yıldız'ın Sivasspor'dan ayrılacağı haberi; 'acaba Eskişehirspor'a mı transfer olacak? sorusunu da akıllara getiriyor. Bülent Uygun'un, Sivas'ta en güvendiği isimlerden olan Mehmet'in, Ümit Karan ve Batuhan'ın takımdan ayrılması yönünde karar alınmasından sonra forvet arayışına başlayan Eskişehir'in yeni golcüsü olup olmayacağını yakın zamanda göreceğiz.

Sporx

KaPaLı
24.Mayıs.2011, 13:24
En iyi zamanında satmadılar Mehmet'i şimdi alacak takım arıyolar.

Zekirdek
24.Mayıs.2011, 15:20
En iyi zamanlarında Fenerbahçe'de oynamasını isterdim. Nedense Alex - Mehmet uyumu güzel olur diye düşünüyordum. Ama şimdi herhangi bir Anadolu klübüne gitmesi muhtemel.

titates1
24.Mayıs.2011, 15:40
yine büyük takımlarda yedek forvet olarak görev alabileceğini düşünüyorum , fiziğe dayalı ligimizde hertürlü iş yapar

vego
24.Mayıs.2011, 18:12
Sivasspor, teknik direktörü Rıza Çalımbay ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

vego
30.Mayıs.2011, 18:11
Sivasspor'da transfer belirsizliği

30 Mayıs 2011 16:40 | NTV Spor ve Ajanslar
Sivasspor'da 4 futbolcunun sözleşmesi yaırn sona eriyor, transferdeki belirsizlik ise devam ediyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/151/sedat1_RRNU7.jpg
Sivasspor'da 4 oyuncunun sözleşmesi yarın itibariyle sona erecek.
Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'da, kadroda bulunan stoper Sedat Bayrak, sağ bek oyuncuları Abdurrahman Dereli ve Uğur Kavuk ile genç kaleci Alişan Şeker'in sözleşmesi yarın itibariyle sona erecek.
Sivasspor'da 2007-2008 sezonundan itibaren forma giyen tecrübeli oyuncular Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli ile 2 sezondur kırmızı-beyazlı ekipte top koşturan Uğur Kavuk ve Alişan Şeker'in durumları belirsizliğini koruyor. Kırmızı-beyazlı ekibin, sözleşmesi sona erecek 4 futbolcusunu kadroda tutup tutmayacağı merak ediliyor. Sivasspor'a Ankaragücü'nden transfer olan Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli ikilisi, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında kırmızı-beyazlı ekibin ligde şampiyonluğu kovaladığı, Türkiye Kupası'nda yarı final oynadığı, Avrupa kupalarında mücadele ettiği kadroda da yer aldı ve takıma önemli katkılar sağladı.
Sivasspor, ayrıca mukavelesi 31 Mayıs 2011'de sona erecek olan Fransız forvet Yannick Kamanan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etmişti. Kırmızı-beyazlı ekibe devre arasında kiralık olarak transfer olan kaleci Lubos Kamenar da sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesi üzerine takımdan ayrılmıştı.
Sivasspor yönetiminin, teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Yönetimin, teknik heyetin kadroda tutulmasını istediği oyuncular ve menajerleriyle görüşmeler yapacağı, gitmesi yönünde rapor verilen oyuncular ile ilgili de yolları ayıracağı ileri sürüldü.

vego
31.Mayıs.2011, 21:14
Sivasspor Jacques Faty ile anlaştı

31 Mayıs 2011 20:05 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz küme düşme hattından son haftalarda kurtulan Sivasspor, bu sezona ise iddialı girmek için transfere hız verdi. Yiğidolar, Fransa'da Sochaux'da forma giyen Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/JacquesFaty3_G1BCX.jpg
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Sivasspor, Fransa'da top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Spor Toto Süper Lig'de son 2 sezonda yaşadığı sıkıntıları ve küme düşme korkusunu önümüzdeki sezon yaşamak istemeyen Sivasspor, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için harekete geçti. Geçen hafta sonu yapılan olağan kongrede güven tazeleyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler, kongrenin hemen ardından transfer çalışmalarına başladı.
Teknik direktör Rıza Çalımbay ve yardımcılarının bir süredir takip ettiği, transfer listesine aldığı oyuncularla görüşmeye başlayan Sivasspor yönetimi, Fransa'da top koşturan 27 yaşındaki Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty ile anlaşarak sezonun ilk transferini yaptı.
Transferde öncelikle savunma hattına takviye yapmak isteyen yönetim, önceki gün menajeriyle İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçirilen Faty ile anlaşmaya vararak, Senegalli oyuncuyu kadroya kattı.
Fransa Birinci Futbol Ligi takımlarından Sochaux'da 3 yıldır top koşturan Jacques Faty, 6 kez Senegal milli takımında forma giydi. Sochaux'a 2008 yılında Marsilya'dan transfer olan Faty, Sochaux'dan önce Marsilya ve Rennes takımlarının formasını giydi. Faty'nin, Sochaux'ta bu sezon forma giydiği 24 lig maçından 23'üne ilk 11'de çıktığı belirtildi.
Stoper mevkisinde görev yapan ve sağ ayağını daha iyi kullanan 1 metre 85 santimetre boyunda, 75 kilo ağırlığındaki Senegalli oyuncu, çift pasaport (Senegal ve Fransa) taşıyor.
KADRODA KAN DEĞİŞİMİ
Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik heyetin, transfer çalışmalarını İstanbul'daki Sivasspor irtibat bürosunda sürdürdükleri öğrenildi.
Transfer çalışmalarının, 28 Haziran'da Bolu'da başlayacak olan ilk etap kampa kadar tamamlanmasının planlandığı, yeni transferlerin Bolu ve Avusturya kamplarında takımla birlikte çalışmalara katılmasının hedeflendiği belirtildi.
Bu arada, yeni sezonda Sivasspor kadrosunda bir kan değişimi yaşanacağı, yapılacak transferlerle kadronun yenileneceği öğrenildi.
Kırmızı-beyazlı ekiple sözleşmeleri bugün itibariyle sona eren Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli'nin, Sivasspor ile yollarının ayrılacağı ileri sürüldü.
MEHMET YILDIZ DA AYRILMA NOKTASINDA
Sivasspor'un kaptanı golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın da takımdan ayrılma isteğini kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticilere ilettiği, yönetimin Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi olan golcü oyuncuya gereken kolaylığı sağlayacağı ve başka bir takıma transferine izin vereceği öğrenildi.
Yönetimin, yıllardır kırmızı-beyazlı formayı giyen kaptan Mehmet Yıldız ile 2007-2008 sezonundan itibaren Sivasspor'un başarısı için ter döken tecrübeli oyuncular Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli ile önümüzdeki günlerde görüşeceği, yolların ayrılacağı bu oyunculara hizmetlerinden dolayı teşekkür edeceği belirtildi.
Sözleşmesi sona eren 4 oyuncu arasında yer alan sağ bek Uğur Kavuk ve genç kaleci Alişan Şeker'in ise büyük ihtimalle takımda kalacağı, bu iki oyuncuyla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
Yabancı transferine ağırlık veren Sivasspor yönetiminin, yabancı kontenjanını açmak için geçen sezon pek verim alınamayan Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ve Letonyalı savunma oyuncusu Deniss İvanovs ile de yolları ayırmayı planladığı, Sivasspor ile 1'er yıl daha sözleşmeleri bulunan bu 2 oyuncunun da durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.
Sivasspor, mukavelesi bugün itibariyle sona eren Fransız forvet Yannick Kamanan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etmişti. Devre arasında kiralık olarak transfer edilen kaleci Lubos Kamenar ise sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesi üzerine takımdan ayrılmıştı.

vego
02.Haziran.2011, 18:13
TRANSFER: Milan Borjan Sivasspor'da. http://goo.gl/2BASa

vego
09.Haziran.2011, 15:44
Sivasspor'a orta saha takviyesi

9 Haziran 2011 13:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor'un, Karşıyaka'nın genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaştığı bildirildi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/155/kivanc3_8ZWBO.jpg
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor'un, Karşıyaka'nın genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaştığı bildirildi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile prensipte anlaşma sağladı. Karşıyaka ile sözleşmesi 31 Mayıs 2011'de sona eren genç oyuncunun, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşmek üzere İstanbul'a gittiği öğrenildi.
İstanbul'da bugün sağlık kontrolünden geçeceği belirtilen Kıvanç'ın Sivasspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Futbola Beylerbeyi A.Ş'de başlayan Kıvanç, Beşiktaş ve Selimiye takımlarında amatör olarak forma giydikten sonra 2005 yılında Beykozspor 1908 A.Ş'de profesyonelliğe geçti. Beykozspor 1908 A.Ş'nin ardından Yalovaspor'un formasını giyen Kıvanç, 2008-2009 sezonunun başında ise Yalovaspor'dan Karşıyaka'ya transfer oldu.
Kıvanç Karakaş, İzmir ekibi Karşıyaka'nın forması altında son 3 sezonda 81 lig ve 4 kupa maçında 9 gol kaydetti. Kıvanç, 2009-2010 sezonu başında Sivasspor'a transfer olan Cihan Yılmaz'ın eski takım arkadaşı.
Şu ana dek Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin ve Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan'ı kadrosuna katan Sivasspor'un, pilot takımı olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan da genç oyuncular Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadrosuna kattığı öğrenildi. Alt yapıdan yetişen Ziya Erdal'ı geçen sezon başında, Muhammed Ali Atam'ı ise devre arasında kadrosuna katan Sivasspor'un, alt yapıdaki futbolcuların forma şansı bulduğu Anadolu Üsküdar 1908 Spor'un genç oyuncuları Burçağ ve Caner'i de yeni sezonda (A) takıma kazandırmayı planladığı kaydedildi.
Sivasspor, anlaşmaya vardığı oyunculara 14 Haziran'da imza attırmayı planlıyor.

KaPaLı
10.Haziran.2011, 00:38
Kıvanç iyi oyuncudur. Keşke birisi KSK'den Taha'yıda alsa.

vego
18.Haziran.2011, 18:17
Sivasspor Atilla Yıldırım ile anlaştı

18 Haziran 2011 15:38 | NTV Spor ve Ajanslar
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, Hollanda Birinci Lig ekiplerinden FC Utrecht'te top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaştı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/157/atillayildirim_8SHLH.jpg
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Sivasspor, Hollanda Birinci Lig ekiplerinden FC Utrecht'te top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaştı.
Daha önce Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty, Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin, Sırbistan ekibi FK Rad Belgrad'dan kaleci Milan Borjan, Karşıyaka'dan genç orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ve Adana Demirspor'dan genç stoper Murat Akça ile pilot takım olan Anadolu Üsküdar 1908 Spor'dan genç oyuncular Burçağ Başel ve Caner Hüseyin Bağ'ı kadrosuna katan Sivasspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Kırmızı-beyazlı ekip, Kardemir Karabükspor'dan sağ kanat oyuncusu Kerim Zengin'in ardından Hollanda'da top koşturan gurbetçi forvet Atilla Yıldırım ile de prensipte anlaşma sağladı. Abdurrahman Dereli ile yolların ayrılmasının ardından sağ bek mevkisine Uğur Kavuk'un yanına Kerim Zengin'i, yolların ayrıldığı golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın mevkisine de Hollanda'nın Ajax takımının alt yapısında yetişen genç forvet Atilla Yıldırım'ı transfer etmeyi planlayan Sivasspor, iyi bir yabancı forvet oyuncusu daha alarak transferi noktalamak istiyor. Prensipte anlaşma sağlanan Kerim ve Atilla'nın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Şu ana dek 7 oyuncuyu kadrosuna katan, 2 futbolcuyla da prensipte anlaşma sağlayan Sivasspor, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transferler yaparak yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor. Sivasspor yönetimi ve teknik heyeti, Bolu'da yapılacak ilk etap hazırlık kampı öncesinde transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamayı ve yeni transferleri Bolu ve Avusturya'taki hazırlık kampına dahil etmeyi planlıyor.
TEKNİK DİREKTÖR ÇALIMBAY
Teknik direktör Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, son olarak Hollanda'nın FC Utrecht takımında forma giyen, 20 yaşındaki forvet Atilla Yıldırım ile prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi.
Takımın iskelet kadrosunun yüzde 99'unu koruduklarını belirten Çalımbay, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transferler yaptıklarını ifade etti.
Kulübün ekonomik gücü oranında transfer çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Çalımbay, ''Gücümüz el verdiğince transfer çalışmalarımız devam edecek. İyi bir santrfor alıp transferi kapamak istiyoruz'' dedi.
ATİLLA YILDIRIM VE KERİM ZENGİN KİMDİR?
Atilla Yıldırım, 22 Kasım 1990'da Almanya'da doğdu. Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Navruzyaylası köyünden yurt dışına giden gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Atilla Yıldırım, küçük yaşta ailesiyle birlikte Hollanda'nın Amsterdam kentine yerleşti.
Futbola 7 yaşında başlayan ve ilk olarak Amsterdam'daki DCG takımında oynayan Yıldırım, Elinkwijk ve HFC Haarlem takımlarında forma giydikten sonra Ajax'ın alt yapısında yer aldı. Ajax yıldız takımında iki yıl futbol oynayan Yıldırım, daha sonra FC Utrecht'e transfer oldu. FC Utrecht'in A2 takımında 13 maçta 16 gol atıp, 7 asist vererek kendisini ispatlayan Yıldırım, daha sonra (A) takıma yükseldi.
FC Utrecht'te başarılı maçlar çıkaran ve birçok kulübün transfer listesine giren Yıldırım, 1 metre 90 santimetre boyunda ve güçlü fiziği ile dikkati çekiyor. Avrupa'da top koşturan yetenekli Türk futbolcular arasında ismi yer alan Yıldırım'ın, Türkiye'de top koşturmayı planladığı ve (A) Milli Takım forması giymeyi hedeflediği belirtildi.
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen sağ bek oyuncusu Kerim Zengin ise 1985 yılında Mersin'de doğdu. Mersin İdman Yurdu takımından 2001 yılında Fenerbahçe'nin PAF takımına transfer olan Kerim Zengin, 2003 yılında Fenerbahçe'de profesyonel oldu. 2004 yılında eski takımı Mersin İdman Yurdu'na kiralık olarak giden Kerim, 2005 yılında tekrar Fenerbahçe'ye dönerek (A) takımda bir dönem başarılı bir şekilde forma giydi.
Fenerbahçe'den 2007-2008 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralık olarak verilen Kerim, daha sonra Süper Lig takımlarından Medicalpark Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor'da top koşturdu. Genç milli takımlara çeşitli kategorilerde 61 kez çağrılan Kerim Zengin'in Sivasspor ile prensipte 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.

vego
26.Haziran.2011, 14:52
Sivasspor'dan bir yıldız kaydı
Sivasspor'un en golcü oyuncularından biri olan ve aynı zamanda da takım kaptanlığı görevini üstlenen Mehmet Yıldız'ın Sivasspor ile yolları ayrıldı.

26 Haziran 2011 Pazar - 13:42
AA
Yıllardır formasını giyip kaptanlığını yaptığı Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden golcü oyuncu Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/), kırmızı-beyazlı forma altında Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'de çıktığı 148 maçta 48 kez fileleri havalandırdı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un başarılarında önemli bir pay sahibi olan kaptan Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/), bir süre önce kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz (http://www.sporx.com/mecnun-otyakmaz/) ve teknik direktör Rıza Çalımbay (http://www.sporx.com/riza-calimbay/) ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Bunun üzerine Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) yönetimi, 31 Mayıs 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun ayrılık isteğini değerlendirdi.

Yönetim, yıllardır kulübe hizmet veren Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/)'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, golcü oyuncuya izin verdi. Adı Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) ile özdeşleşen Mehmet, kırmızı-beyazlı ekiple sözleşmesini 7 Haziran 2011'de karşılıklı olarak sonlandırarak Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) defterini kapattı.

Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/)'a, şu anda Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'den ve Bank Asya (http://www.sporx.com/bank-asya/) 1. Lig'den birçok takım talip. Kısa süreli ayrılıklar dışında 11 yıldır Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un başarısı için ter döken, kırmızı-beyazlı ekibin ligde şampiyonluğu kovaladığı, Türkiye Kupası (http://www.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/)'nda yarı final oynadığı, Avrupa Kupalarında mücadele ettiği dönemlerde kadronun vazgeçilmez ismi olan golcü oyuncunun yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak ediliyor.

-SİVASSPOR'DA PROFESYONEL OLDU-

Ankara Tigemspor'da yetiştikten sonra profesyonelliğe 7 Temmuz 2000 yılında Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'da geçen Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/), profesyonel olmasının ardından kısa süre kiralık olarak Çarşambaspor (http://www.sporx.com/carsambaspor/)'da forma giydi. 2001-2002 sezonunda tekrar Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'a dönen Yıldız, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) forması altında 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında ikinci ligde top koşturdu. Bir süre Antalyaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/antalyaspor/) ve Türk Telekomspor'da forma giyen Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/), futbol hayatına tekrar Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'da devam etti. Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un, 2004-2005 sezonunda İkinci Lig (A) Kategorisi'nde şampiyon olarak tarihinde ilk kez Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'e çıkmasını sağlayan kadrosunda yer alan Yıldız, attığı gollerle takımının Süper Lige yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un Süper Ligde ilk kez mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda, Alman teknik direktör Werner Lorant tarafından fazla şans verilmeyen Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/), o sezon 4'ü ilk 11'de olmak üzere 14 karşılaşmada forma giydi. Bu maçlarda 2 kez gol atma başarısı gösteren Mehmet, devre arasında ikinci ligde mücadele eden İstanbulspor (http://www.sporx.com/istanbulspor/)'a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderildi.

-UYGUN İLE PARLADI-

Kısa bir ayrılığın ardından tekrar döndüğü Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'da, 2006-2007 sezonunda Slovak teknik direktör Karol Pecze döneminde de fazla forma şansı bulamayan Mehmet, sezonun 12. haftası sonrasında Pecze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktörlük görevine Bülent Uygun (http://www.sporx.com/bulent-uygun/)'un getirilmesiyle birlikte ilk 11'in vazgeçilmez ismi oldu.

Uygun ile adeta parlayan Mehmet, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un şampiyonluğu kovaladığı 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında çok iyi bir performans sergiledi. Bir dönem yedek kalmasına, başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesine rağmen yılmadan çalışmaya devam eden Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/)'ın bir anda yıldızı parladı.

Sergilediği performansla bazı büyük kulüplerin transfer listesine de giren Yıldız'ın, o dönem ismi Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/) başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından birçok kulüple anıldı. Güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti, pivot forvet özelliği ve mücadeleci futboluyla dikkati çeken Yıldız'a, o dönem bir çok kulüpten önemli transfer teklifleri geldi. Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'da kalıp kalmayacağı günlerce konuşulan Yıldız, ligde şampiyonluğu kovalayan ve Avrupa kupalarında mücadele eden takımında kaldı.

-(A) MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ-

Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un en önemli gol silahı olan Yıldız, o dönem sergilediği performansla (A) Milli Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Takımı'nın kadrosuna da çağrıldı. 9 kez (A) Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/) kadrosunda yer alan Mehmet, 4'ü 2008 Avrupa Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Şampiyonası grup eleme maçı, 1'i 2010 Dünya Şampiyonası grup eleme maçı, 4'ü ise özel maç olmak üzere 9 kez milli takım kadrosunda bulundu.

2008-2009 sezonu sonunda yaşadığı şanssız sakatlık sonrası eski performansını yakalayamayan Mehmet, son 2 sezonda kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Mehmet'in yıldızlaştığı dönemlerde ligde şampiyonluğu kovalayan, zirve mücadelesi veren Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/), golcü oyuncunun performansının düştüğü son 2 sezonda ise kümede kalmayı son haftalarda garantileyebildi.

-SÜPER LİG'DE 48 GOLE İMZA ATTI-

Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) yaşamının son 10-11 yılı, kısa süreli ayrılıklar dışında hep Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'da geçen 29 yaşındaki forvet Mehmet Yıldız (http://www.sporx.com/mehmet-yildiz/), Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) forması altında son 6 sezonda 148 Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) maçında 48 gole imza attı.

Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'un şampiyonluk mücadelesi verdiği 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında ligde 14'er gol atan Mehmet, her iki sezonda da gol krallığında zaman zaman iddialı konuma geldi. 2009-2010 sezonunda ligde 6 kez fileleri havalandıran Mehmet, 2010-2011 sezonunda ise sadece 2 kez gol atma sevinci yaşadı. Mehmet, 2006-2007 sezonunda ligde 10, 2005-2006 sezonunda ise 2 gol kaydetti.

İkinci Lig'de, Türkiye Kupası (http://www.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/)'nda ve özel maçlarda da Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) forması altında birçok gol kaydeden Yıldız, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) forması altında Avrupa kupalarında da 3 maça çıktı ve 2 gole imza attı. Mehmet, UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) İntertoto Kupası 2. turunda Karadağ'ın OFK Grbalj takımı ile deplasmanda oynanan maçta 1'i penaltıdan olmak üzere 2 gol atmıştı. OFK Grbalj'a karşı 2 maçta forma giyen Mehmet, 3. turda Portekiz'in SC Braga (http://www.sporx.com/braga/) takımına karşı 1 maçta görev almış, SC Braga (http://www.sporx.com/braga/) ile deplasmanda oynanan rövanş maçında ise kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamamıştı. Mehmet, bir sonraki yıl Belçika (http://www.sporx.com/belcika/)'nın RSC Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/) takımı ile UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ve UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi play-off turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk (http://www.sporx.com/shakhtar-donetsk/) takımlarıyla oynanan maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

William Rookwood
02.Temmuz.2011, 15:48
Sivas bu sene düşer gibi duruyor

Revolution
12.Temmuz.2011, 18:27
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
TRANSFER: Milan Cerny Sivasspor'da. http://twitpic.com/5p2pu2

vego
15.Temmuz.2011, 06:43
Sivas'ta 2 transfer!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Milan Cerny ve Atilla Koca ile anlaştıklarını bildirdi.

14 Temmuz 2011 Perşembe - 19:21
AA
Sivasspor, Milan Cerny ve Atilla Koca'yı renklerine bağladığını kamuoyuna duyurdu.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren takımın transfer çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi: ''Yiğidolar Çek Cumhuriyeti'nden orta saha oyuncusu Milan Cerny ve Eskişehirspor'dan kaleci Atilla Koca'yı transfer etti. İki futbolcu da Sivasspor'un Avusturya kampına katılarak çalışmalara başladı.''

Milan Cerny kimdir?

Milan Cerny 16 Mart 1988’da Prag (Çek Cumhuriyeti)’da dünyaya geldi. Futbola SK Slavia Prag’ta başlayan Cerny, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda çeşitli kademelerde 36 kez forma giyerken 4 gole imza attı. Milan Cerny orta saha görev yapıyor ve sağ ayağını kullanabiliyor.

Atilla Koca kimdir?

Atilla Koca, 16 Temmuz 1980 Toral (Gümüşhane) dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fenerbahçe’de başladı. 1999 yılında profesyonelliğe geçen Atilla Koca daha önce Fenerbahçe, Uşakspor, Kartalspor, Ç.Rizespor, Diyarbakırspor, Sakaryaspor ve Eskişehirspor formalarını giydi. Atilla, geçtiğimiz sezon 6’sı Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/), 1’i Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/) olmak üzere toplam 7 kez Eskişehirspor forması giydi.

vego
04.Ağustos.2011, 17:18
"Casillas ve Buffon'u örnek alıyorum"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un yeni transferi kaleci Milan Borjan, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

04 Ağustos 2011 Perşembe - 16:14
AA
Sivasspor'un yeni transferlerinden kaleci Milan Borjan, Sivasspor'un başarısı için elinden geleni yapmak istediğini söyledi.

Sivasspor'un bu sezon kadrosuna kattığı Sırp asıllı Kanadalı kaleci Milan Borjan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, futbol kariyeri ve Sivasspor'daki hedefleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sırbistan'da doğduğunu, ancak savaş nedeniyle 13 yaşında Kanada'ya gittiğini ifade eden Borjan, daha sonra Uruguay ve Arjantin'e geçtiğini, ardından da Belgrad'a dönmek zorunda kaldığını belirterek, ''Rad Belgrad takımında üçüncü kaleci olarak başladım. Birinci kaleci olmak için her türlü çalışmayı, özveriyi yaptım. Bu esnada da bana Kanada Milli Takımı'ndan teklif geldi. Orada da 5 maçta görev aldım'' dedi.

Sivasspor'dan teklif aldığında çok mutlu olduğunu bildiren Borjan, Sivasspor'un kendisi için iyi bir deneyim olacağına dikkati çekerek, şöyle devam etti: ''Böyle bir kulübe gelip oynamak benim için büyük bir şans. Çünkü Sivasspor bir kariyeri olan bir takım. Açık söylemek gerekirse şehir olarak Sivas'ı duymamıştım. Ancak her ciddi futbolcunun yaptığı gibi ben de dünya liglerini takip eden birisiyim. Doğal olarak Sivasspor'u Şampiyonlar Ligi'nden, Türkiye Ligi'ndeki başarılardan biliyordum. Eğer Sivasspor'da başarılı olursam hem kendim için, hem de takımım için faydalı olacaktır. Sivasspor'da olduğum sürece Sivasspor'un başarısı için ter dökeceğim. Artık sorumluluklarım var. Sivasspor beni istediyse ben de takım için elimden geleni yapmak istiyorum.''

Sivasspor'un tesislerinin mükemmel olduğunu vurgulayan Borjan, ''Öncelikle Sivasspor tesisleri çok güzel, kaliteli bir yer. Bir çok kulüpte bu şartlarda, bu imkanlarda tesisler yok. Sivas şehrini çok kısa bir gezme imkanım oldu. Güzel ve sempatik bir şehir. İnsanlar henüz beni tanımıyor. Ama en kısa sürede tanıyacaklarına inanıyorum. Sivas'ta tanındıkça, sahiplendikçe daha iyi olacağıma inanıyorum'' dedi.

Borjan, eski takımı Fk Rad Belgrad'a karşı cumartesi günü Sivas'ta oynayacağı için çok mutlu olduğunu belirtrek, ''Nitekim orada 3 sezon geçirdim. Bir sürü futbolcu arkadaşım oldu. Futbolcu, yönetici, başkan, idareci, hepsini görmek için sabırsızlanıyorum. Ben Sırbistan'dan buraya geldim. Oradaki diğer futbolcuların da önünü açmış oldum. Onlar da kendini, gösterme şansı yakalayacak'' ifadesini kullandı.

Takım içinde herkesle tek tek vakit geçirme şansının henüz olmadığını, ancak takım arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladığını anlatan Borjan, ''Başta antrenörümüz ve takım arkadaşlarım olmak üzere çok iyi karşılandım. Tüm takım arkadaşlarım ile iyi bir şekilde anlaşıyorum. Hepsi benim için çok iyi arkadaş'' dedi.

Türkiye Ligi'nin dünyanın en iyi, en kaliteli liglerinden biri olduğuna işaret eden Borjan, ''Gelen giden oyunculara baktığımız zaman zaten bunu görüyoruz. Devamlı gelişen bir lig. Oyuncunun da gelip kendini geliştirebilme şansına sahip olduğu bir lig. Türkiye Ligi'nin kendini daha da geliştireceğine inanıyorum'' diye konuştu.

-CASİLLAS, VAN DER SAR VE BUFFON'U ÖRNEK ALIYOR-

Borjan, kaleciler Iker Casillas, Van Der Sar, Buffon'u kendine örnek aldığını bildirdi. Borjan, ''Bu isimler dünyanın en iyi 3 ismi. Dünyada kendini kanıtlamış kaleciler. Ben de sürekli maçlarda onları takip ediyorum ve bu kalecileri kendime örnek alıyorum'' dedi.

Taraftarlardan her zaman maçlarda tribünleri doldurarak kendilerini desteklemelerini çok istediği belirten Borjan, ''Sırbistan'da bazı kulüpler tribünleri doldurabiliyordu. Benim gönlümden geçen Sivasspor taraftarının cumartesi günü Rad Belgrad maçında tribünleri doldurması. Hem bizim için, hem de onlar için güzel bir atmosfer yaratmış olurlar. Dolu tribünlerle daha iyi motive olunuyor. Sadece bu maç için değil, Sivas'ta oynadığımız tüm maçlarda, her zaman tribünlerin dolu olduğunu, taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyorum'' diye konuştu.

Bu arada, Sivasspor'un sezon açılışında Sırbistan ekibi Fk Rad Belgrad ile oynayacağı hazırlık maçı, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de başlayacak. Maçı futbolseverler ücretsiz olarak izleyecek.

vego
18.Ağustos.2011, 20:08
G.Birliği'nden Sivasspor'a
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Mahmut Boz'u renklerine bağladı.

18 Ağustos 2011 Perşembe - 17:04
Sporx.com
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/), (http://www.sporx.com//) Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/)'nden Mahmut (http://www.sporx.com/mahmut/) Boz'u renklerine bağladı.

Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/) Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/)'nin defans oyuncusu Mahmut (http://www.sporx.com/mahmut/) Boz'u 1 yıllığına kiraladı.

Kendisini 1 yıllığına Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'a bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklamada bulunan Mahmut (http://www.sporx.com/mahmut/) Boz, (http://www.sporx.com//) Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/)'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Önemli bir Anadolu kulübüne geldim. Sivasspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/sivasspor/), (http://www.sporx.com//) 3 sene önce şampiyonluğa oynayan bir takımdı. Takımım ve kendim için iyi şeyler yapacağıma inanıyorum."

Mahmut (http://www.sporx.com/mahmut/) Boz Kimdir?

Mahmut (http://www.sporx.com/mahmut/) Boz, (http://www.sporx.com//) 16 Nisan 1991'de Eskişehir (http://www.sporx.com/eskisehir/)'de dünyaya geldi. Futbola Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/) alt yapısında başladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'de 19 maçta, Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/)'nda ise 5 maçta Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/) formasını giyerek başarılı bir performans sergiledi.

Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2011, 20:58
Mahmut Boz futbola Gençlerbirliği altyapısında başlamadı. :) Alt yapısını Eskişehir Sağlıkspor'da aldı. Profesyonel olarak G.Birliği'ne imza attı...

vego
06.Eylül.2011, 01:14
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, transferin son gününde, İskoçya'nın Celtic takımından Danimarkalı forvet Morten Nicolas Rasmussen'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Eurosport

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Eylül.2011, 01:44
Sivas'a 1 forvet şarttı. İyi oldu :)

ShevAnil
06.Eylül.2011, 03:40
Rasmussen son sezonu kiralık olarak geçirmiş;

Sezon başı Mainz'a kiralanmış 5 maçta 2 gol performansı var,
forma şansı bulamayınca devre arasında ülkesinden Aalborg'a geçmiş 14 maçta 6 gol atmış. Hayırlısı olsun.

kalemci
30.Aralık.2011, 05:56
Takımdan Rasmussen, Mahmut Boz, Milan Borjan, Tomas Rada, Sandro Mendonça, Souleymane Keita ayrılmış.

eng1n
30.Aralık.2011, 14:05
Takımdan Rasmussen, Mahmut Boz, Milan Borjan, Tomas Rada, Sandro Mendonça, Souleymane Keita ayrılmış.

Mahmut Boz kalsaymış fena olmazmış ama diğerleri bence iyi kararlar olmuş. Sandro ve Keita bu sezon katkı vermediler takıma, Milan borjan'da kötü kaleci gönderilmesi iyi olmuş

BaGa TaRKaN
30.Aralık.2011, 14:38
Sandro Kalsaydı Daha İyiydi Türk Vatandaşlığına Az Kalmıştı :)

byariff
30.Aralık.2011, 20:18
Sivasspor, Çek stoper Rajnoch ile anlaştı.

BaFraLı
30.Aralık.2011, 20:52
Rajnoch sağlam transfer olmuş. Milan Borjan'ın da Sivasspor'dan ayrılmasına çok sevindim. Nerden bulup getirmişler acaba o arkadaşı ? Zaman geçirme konusunda üstad, kalecilikte bizim bakkal Lütfü'nün oğlundan beter bir kaleci. Gayet hoş olmuş giden isimler.

Bu gibi isimleri gönderdikten sonra Rajnoch gibi ülkemiz de ki yabancılardan ve yerli kaliteli oyunculardan ( Sezer Badur mesela ) transferler yaparlarsa Sivasspor daha üst sıraları zorlar gibi. Çünkü takımda kemik kadro oluşturmak için bazı bölgelerde yeterli oyuncular var. Eksik olan bölgeler giderildiğinde daha iyi olacaktır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Aralık.2011, 22:43
Rajnoch ilaç olacaktır DC'lerine. Navratil'le iyi ikili olabilirler.

KaPaLı
30.Aralık.2011, 23:54
Jan Jan Jan Rajnoch : ) Süper transfer yaptı Sivas. 2. Bilica etkisi yaratıp okutabilirler iyi fiyata.

MeLiHCaN
31.Aralık.2011, 16:55
Çek stoper Jan Rajnoch transferinin ardından Beşiktaş'ın genç oyuncuları Burak ve Atınç'ı renklerine katmakta kararlı olan Sivasspor, bugün Beşiktaş yönetimi ile son bir görüşme yapacak.
Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Burak Kaplan ve Atınç Nukan ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu oyuncuların transferi için siyah-beyazlı yönetimle son bir görüşme yapacak.
Siyah-Beyazlılarda Teknik Direktör Carvalhal'in bu iki oyuncunun deneyim kazanmaları amacıyla kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sivasinsesi

kalemci
31.Aralık.2011, 16:56
Rajnoch resmi ağızdan açıklandı mı peki ??

MeLiHCaN
31.Aralık.2011, 17:09
Henüz açıklanmadı.