PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Alicanfmfan
09.Ağustos.2009, 04:58
Bir beke göre fizigi zayıf ama iyi bir alternatif olabilir.

Gangstaa
09.Ağustos.2009, 18:22
Ne var yahu fiziği zayıfsa zaten 2-3 yıl banko oynaması söz konusu değil.Body ve gerekli egzersizlerle cılızlığını atabilir.

E.Cartman
10.Ağustos.2009, 03:11
"Aurelio ile ilgilenmiyoruz"
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İsveçli futbolcu Linderoth'un bir ay içerisinde takıma katılacağını, Manisaspor'lu Ufuk ve Sezer için son tekliflerini yaptıklarını, Aurellio'nun gündemlerinde olmadığını söyledi.
http://www.sporx.com/images/1/29/9847_B_Adnan-Sezgin014.jpg
Radyospor'a Galatasaray'da yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren Sezgin, önemli açıklamalar yaptı.

Yeni sezonda en büyük isteklerinin sakatlıkların olmaması olduğunu söyleyen Sezgin, “İyi ve uyumlu bir kadro kurduk. En büyük beklentimiz geçen yıl yaşadığımız sakatlıları bu yıl yaşamamak” dedi.

LİNDEROTH BİR AY İÇİNDE DÖNECEK

İsveçli futbolcu Linderoth'un başarılı bir ameliyat geçirdiğini, bir ay içinde sahalara dönebileceğini söyleyen Sezgin, “Linderoth çok şanssız bir futbolcu. Eski sakatlığı ile ilgili bir sıkıntısı yok. Bu kez menisküs ameliyatı oldu. Bu futbolcuyu göndereceğimiz yolundaki iddialar doğru değil. Sağlam bir Linderoth'a her zaman ihtiyacımız var. Bir ay içerisinde takımdaki yerini alacak düzeye gelecek. Sağlam olduğu takdirde bizim için çok önemli bir futbolcu” diye konuştu.

SEZER VE UFUK İÇİN TAKLİFİMİZ KABUL EDİLMEDİ

Manisasporlu Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan ile ilgilendiklerini ifade eden Sezgin, “Manisaspor'dan Ufuk ve Sezer için gerekli girişimleri yaptık. Son teklifimizi kulübe yaptık ancak kabul edilmedi. Bu iki futbolcunun transferi için görüşmeler durdu. Yaptığımız teklifin üstünde yeni bir teklif yapmayı düşünmüyoruz” şeklinde konuştu.

AURELİO İLGİLENMEDİK

Son olarak Real Betis'te oynayan Aurellio'nun Galatasaray'a geleceği iddialarını da yanıtlayan Sezgin, bu transfer iddialarına ilişkin net konuştu: “Auerellio ile ilgilenmedik. İlgilenmiyoruz da. Galatasaray'ın gündeminde Aurellio yok.”

Radyospor.com / Aydın CİNGÖZ

09.08.2009

E.Cartman
11.Ağustos.2009, 03:11
Lyon Arda'yı istiyor

10 Ağustos 2009 Pazartesi * 22:17

Fransa Ligi'ni üst üste domine eden ancak geçen sezon düşüş yaşayan Olympique Lyon, yıldızımız Arda Turan ile ilgileniyor.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/arda_milli1.jpg
Footmercato internet sitesinin Alman medyasına dayandırdığı habere göre;

2011'de Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Arda Turan'ı Avrupa'nın büyük takımları takip ederken, eski günlerini arayan Lyon da transfer ücreti 15-20 milyon Euro arasında tahmin edilen Arda için, en kısa sürede harekete geçip Galatasaray Yönetimi'nin kapısını çalması bekleniyor.

Forvet bölgesinde futbolcu sıkıntısı olan Lyon bugüne kadar yaptığı transferler için 72 milyon Euro harcadı.
Kaynak: DHA

Universal
11.Ağustos.2009, 03:25
Adnan Polat aylardır, yıllardır söylüyor, bu oyuncunun kariyer planlamasını ben yapacağım, gerektiği zaman Avrupa'da oynayacak diye. Arda, Lyon'a felan transfer olmaz.

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 03:30
Gecenlerde Arda'nın menajeri sporxe konuştu. "Bize gelen teklifler var ama kulüp ile anlasılması lazım." dedi. Adnan Polatın planlaması oldugunu da söyledi. Zamanı gelince gidecektir avrupaya ama bu sezon olmaz diye tahmin ediyorum. Belki gelecek sezon.

Alicanfmfan
11.Ağustos.2009, 03:41
Bana kalırsada gelecek sezon gidecek diye düşünüyorum. . .

E.Cartman
11.Ağustos.2009, 04:03
Bence gelecek sezon %45 gider ama sonraki sezon tutulabileceğini sanmıyorum...

nerazzuri
11.Ağustos.2009, 04:07
Ve sanırım bu sezon kendisi ile sözleşme uzatılacak. Yoksa 2011'de sözleşmesi sona eriyor.

Kariyer planlamasını Sn. Adnan Polat yapıcam diyor heryerde, ve avrupada kupa kaldırmadan kimeseyi bir yere göndermem gibi bir sözü de var sanırım.

Arda için ne kadar geçerli bu söz bilemem ama, bana göre bu sezon ve gelecek sezon takımda kalacak. 3. sezonu göremez :)

SAİT71
11.Ağustos.2009, 04:12
Bence büyük hedefleri varsa Manchester'a felan gitmeli. Lyon veya Bayern'e felan gitmemeli. Daha büyük takımlarda oynamalı.

E.Cartman
11.Ağustos.2009, 04:43
Bence büyük hedefleri varsa Manchester'a felan gitmeli. Lyon veya Bayern'e felan gitmemeli. Daha büyük takımlarda oynamalı.

Abi burdan direk Man.Utd biraz zorlayabilir Lyon'a gidip parlamak daha iyi olabilir hem ben Man.Utd nin Lyon'un vereceği parayı vereceğini sanmıyorum ama keşke piyasa kızışsa da bizde kârlı çıksak :zuhaha

Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2009, 04:49
c.ronaldoya 94 milyon euro verildiği riberye 70 milyn euroluk teklifler yapıldığı zamanda 15-20 e ardayı satmak angutluk istemek yüssüzlüktür artık 30 milyon eurodan aşağı satılmamalı.bu yaşta bu yetenek ve zeka kaç kere elimize geçti ki?

SAİT71
11.Ağustos.2009, 04:58
Eminim Arda Brezilya lı frasa lı veya portekizli olsaydı ve Adıda Cristiano Arda, Karim Ardamı, Franck Arda, Lionell Arda veya da Dimitar Arda felan olsaydı şimdiye 35 milyon € vermişlerdi Man u felan..

feanorringeril
11.Ağustos.2009, 05:48
Ola ki Arda topladı valizini çekti gitti... İzlemem sezonun geri kalanını, o kadar açık konuşuyorum.

Ne Kewell ne Keita ne Baros ne Elano !..

Ben Arda' yı izleyecem birader. Bu takımın yıldızı o. Hikaye anlatmasınlar bana.

Ya kaptanımızı tutsunlar bu takımda. Beceremeyeceklerse Adnan Polat şirketini satsın, Messi' yi getirsin !

eGowiCh
11.Ağustos.2009, 06:10
c.ronaldoya 94 milyon euro verildiği riberye 70 milyn euroluk teklifler yapıldığı zamanda 15-20 e ardayı satmak angutluk istemek yüssüzlüktür artık 30 milyon eurodan aşağı satılmamalı.bu yaşta bu yetenek ve zeka kaç kere elimize geçti ki?

Arda 30 milyon Euro etmez. Sebebi yetenek değil, yetiştirilme tarzı. Arda ile bahsi geçen isimler aynı yetiştirilmiyor. Onların altyapıları bizimkileri 100'e katlayacak düzeyde. Bu yüzden adamlar da haklı olarak gidip Ronaldo'yu Ribery'i alıyorlar. Arda da Messi gibi Barcelona altyapısında yetişmiş olsa Barcelona'nın sol kanadında Arda sağ kanadında Messi oynuyor olurdu.

SAİT71
11.Ağustos.2009, 06:27
her ne kadar yetiştirilme tarzları farklı olsada bir insana 100 milyon euro verilmez. Bence C ronaldo da o kadar etmez. Hele hele ribery e istenen rakam tamamen ronaldoya verilen paradan ibaret. Bu verdikleri paralar zaten abartı. Arda da etmese bile 30 milyon euro belki çok fazla ama verilebilir. 25-28 felan..

brotha
11.Ağustos.2009, 07:35
30 etmiyor ama 28 eder diyorsun :) komik bence

ShevAnil
11.Ağustos.2009, 07:38
Modric'in 22 m avro ettiği piyasada Arda Turan 25m avro eder.

SAİT71
11.Ağustos.2009, 08:28
30 etmiyor ama 28 eder diyorsun :h: komik bence

30 Milyon Euro etmez şöyle mesela marketlerde olurya 9.99 lira onun gibi. Yanıltıcı. :) Bence eder ama etmez. Çünkü bir adama 2 el 2 ayak 30 milyon euro fazla. Ama piyasaya bakınca Arda gibi bir yetenek 25-28 arası gidebilir. 30 a ise çıkmaz.

Yıllar önce Arsenal'in H.Şaş'ı 1 milyon euro yüzünden almaktan vazgeçtiğinide hatırlatırım :)

brotha
11.Ağustos.2009, 08:41
Arda belki atiyorum, Portodan yada Lyondan yada Sporting Lisbondan ciksa 25 30 teklif gelebilirdi, ama Turk ve Turkiyeden Yurt Disina cikislardaki talep azligi sebebiyle gitse gitse su formuyla ve su anda 10 ile 20 arasinda bir degere gider.

Son yillara bakin , hangi Turk futbolcuya 10 a yakin bir bedel verilmis Avrupadan? Arda gelecekte Son yillarda Avrupaya giden turklerden daha yetenekli olabilir ama buda ciksa ciksa maximumun maximumu 20 ye cikar.O bile zor. Ancak Gokdeniz ve Fatih Tekke ornegi gibi Rusya yada Ukrayna olursa olabilir ki Ardanin oraya gidecegini dusunmuyorum.

Ornegin Son yillarin en basarili oyunculardan Tugayin bonservisini bile hatirlamiyorum, Nihat Kahveci 5 m dolara,Tuncay bedavaya,Emre ve Okan bedavaya, Ilhan Mansiz 5 m dolara...

ShevAnil
11.Ağustos.2009, 08:45
Mehmet Topal'a 8 - 10 m avro civarında teklifler geliyordu sanırım. Dediğinizi anlıyorum ama bu sene ben takımımdan umutluyum son transferler dahilinde uefa'da iyi bir sıralama alabilirsek arda 25 m avrodan rahatça gider.( Şuanki performansına göre, 5 maç 2 gol 8 asist )

SAİT71
11.Ağustos.2009, 08:53
Arda belki atiyorum, Portodan yada Lyondan yada Sporting Lisbondan ciksa 25 30 teklif gelebilirdi, ama Turk ve Turkiyeden Yurt Disina cikislardaki talep azligi sebebiyle gitse gitse su formuyla ve su anda 10 ile 20 arasinda bir degere gider.

Son yillara bakin , hangi Turk futbolcuya 10 a yakin bir bedel verilmis Avrupadan? Arda gelecekte Son yillarda Avrupaya giden turklerden daha yetenekli olabilir ama buda ciksa ciksa maximumun maximumu 20 ye cikar.O bile zor. Ancak Gokdeniz ve Fatih Tekke ornegi gibi Rusya yada Ukrayna olursa olabilir ki Ardanin oraya gidecegini dusunmuyorum.

Ornegin Son yillarin en basarili oyunculardan Tugayin bonservisini bile hatirlamiyorum, Nihat Kahveci 5 m dolara,Tuncay bedavaya,Emre ve Okan bedavaya, Ilhan Mansiz 5 m dolara...

Bende önceki mesajımda senin bu söylediğini söyledim. Arda Cristiano olsaydı adı 25 -30 a giderdi dedim. Çünkü Tr'den oyuncuya vermiyorlar. Hele 30 dedimmi hiç vermezler. Ancak olağanüstü şeyler yapması lazım. Ben birazda şaka maksatlı söyledim. 30 Milyon Euro dedimmi adam direk düşünür. 20 küsürlerde söylersen belki verebilir. Hani 24-27 felan o civarlarda ama o da zor. Arda CL'de kendini göstermeli ayrıyetten milli takımda.

anilton
11.Ağustos.2009, 15:24
Daha önce bu konuda defalarca yazdım;

Türkiye'den hiç bir futbolcuya 20-30 milyon € verip almazlar.Haklılarda bence bizim Türk futbolcusunun Avrupa ve Dünya futbolunda karizması yok bir kere.Bir Nihat'ımızla,bir Tugay'ımızla övünüyoruz.Bunların dışında bir elin parmaklarını geçmez Avrupa'da tutunmuş ve istikrarı yakalamış Türk futbolcu.Türkiye'nin en büyük yıldızları diye gönderdiğimiz oyuncular bile tutunamamış,adapte olamamış(Emre,H.Şükür,Okan,Oktay,Arif,İ.Mansız,H.Ü nsal,Hami vb)...

Örneğin bir Modric'e Hırvat liginde D.Zagreb gibi bir takımdan 30 milyon Dolar verip alabiliyorlar.Arda Hırvat liginde H.Split'te ve Hırvatistan milli takımında göstermiş olsaydı bu performansını 2 sene önce 20 milyon €'ya transfer olurdu...

En büyük örnekte Tuncay;F.Bahçe'de hem ligde hem Avrupa kupalarında hemde Milli takım maçlarında gösterdiği performans ortada.Bir sene önce sözleşmesi devam ederken yok Milan 20 milyon € veriyor,öbürü şunu veriyor.Tuncay boşa çıktı.Teklif yok Tuncay'a.Şaka gibi Türk futbolunun en önemli yıldızı bedava,ama Premier Ligde kümeye oynayan takıma gidebiliyor sadece.Hani 20 milyon € veren Milan'a ne oldu?Adamların kıstas alabilecekleri bir futbolcumuz yok ki he bu adamlar yetenekli,Avrupa'da tutunabiliyorlar deyip rahatlıkla para sayabilsinler.Anca Rusya'dan verirler...

Arda 15'e giderse öpüp başına koysun G.Saray...

Zhirkov'un 21 milyon €,Aquilani'nin 20 milyon €,Valencia'nın 18 milyon €Motta'nın 15 milyon €,Gourcuff'un 15 milyon € ettiği piyasada Arda bana göre şuanda rahatlıkla 20 milyon € ve daha fazlası eder ama durum yukarıda anlattığım gibi...

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 15:35
Konu dışına çıkacak ama şunu beLirtmek isterim. Biz kendi oyuncuLarımızı yüksek fiyatLara satmak için önce ufaktan üç-beş başka oyuncuLarı para iLe yurtdışına gönderebiLiyor oLmamız gerek. Avrupa piyasası için Türkiye bedava aLınacak oyuncuLar konumunu içerir. Bu gün Avrupa da bir takım Türkiye de bir oyuncuyu beğendiği zaman onu uzun süreLi takibe aLıyor, daha sonra boşa çıkmak üzere iken gidip oyuncunun akLını karıştırıp, bedeLsiz oLarak transfer ediyor. Biz bugün Avrupa ya gönderdiğimiz kaç oyuncudan para kazandık. Emre-Okan-Hakan gibi yıLdızLarımızdan para kazanamadık. Zaten Avrupa ya sevk ettiğimiz oyuncu sayısı da ortada. Biz kendi üLkemizde oynatacak oyuncu buLamaz iken Avrupa ya hangi şartLarda oyuncu satarız orasıda muamma. Bırakın kendi oyuncuLarımızı miLyon doLarLar ödeyerek aLdığımız yabancı oyuncuLarı satarken biLe para kazanamadan satıyoruz. Türkiye de bu şartLar değişmediği sürece kimse kusura bakmasında Arda 50 miLyon Euro da ediyor oLsa en fazLa serbest oLarak gider Avrupa ya.

Ha şimdi herkes diyecek ki Arda takımını satmaz, o para kazandırmadan gitmez. Görürüz bakaLım, Arda ya sürekLi tekLif yapsınLar, GaLatasaray yönetimi sürekLi yüksek ücretLer istesin, Arda ya serbest kaLmak üzere iken MiLan tekLif yapsın, gidermi ? gitmez mi bunuda görürüz. Mecbur kaLacak gidecek.

Tuncay,Emre,Okan bu adamLar çok severek çok para kazandırmadan mı gitmek istedi ? Hayır sadece baktıLar para iLe gidemeyecekLer en sonunda kariyerLerini kurtarma adına bastıLar gittiLer. Bu işLer Türkiye de maaLesef böyLe işLemekte.

Ha Arda yı yarın GaLatasaray ciddi paraLara satar, bir öncüLük başLar bizde artık kendi oyuncuLarımızı yavaş yavaş para karşıLığı göndermeye başLarsak bir değişim başLarsada harika oLur. Ama ben NasıL bir Türk takımının ŞampiyonLar Ligini kazanacağına yıLLarca ihtimaL vermiyorsam bir Türk oyuncusununda MiLyon EuroLara Avrupa nın ciddi bir takımına transfer oLacağına ihtimaL vermiyorum.

Clayman
11.Ağustos.2009, 15:51
Bu sene Arda Galatasaray'da kalacak. Muhtemelen seneye de kalacak ama bir sonraki sezon Galatasaray'da izleyemeyeceğiz Kaptan'ımızı.

Adnan Polat, Arda'nın kariyer planlamasını ben yapacağım dedi. Muhtemelen 2011/2012 sezonunda Arda, Avrupa'da forma giyecek. Asıl önemli olan nokta şu, Arda'nın gideceği takım ve lig.

Hepinizin bildiği üzere Arda teknik bir oyuncu, bunda hemfikiriz. Hızı da fena sayılmaz. Ama bir gerçek de var ki Arda'nın fizik gücü üst düzey değil. Bu nedenle, İtalya ve Almanya gibi üst düzey dayanıklılık, güç vb. özellikler gereken liglerde Arda'nın tutunması imkansız nerdeyse. Fransa'da oynayacak olursa Arda vasat bir oyuncuyu geçmez diye düşünüyorum. Hele İngiltere'de oynayacak olursa Arda'yı orada har-car-lar.

Geriye hangi lig kaldı ? Tabii ki İspanya. Arda'nın oyun stiline en uygun lig bana ve birçok kişiye göre İspanya sanırım. Arda, Latin futboluna yakın bir futbol oynuyor. Teknik kapasitesi olan bir oyuncu. İspanya'da banko oynayabilecek kapasitesi var. Ligden sonra önemli olan oynayabileceği bir takıma gitmesi ki o da Adnan Polat ve Arda'nın kararıdır.

Fiyata gelince 15m €'ya satarsa Galatasaray öpüp başına koysun tarzı yorumlar gelmiş. Bütün Avrupa'nın gözü Arda'nın üzerinde ve eminim ki onun neler yaptığını görüyorlardır. Bu takımlar dediğiniz gibi Modric, Gourcuff, Motta gibi düz oyunculara, hiçbir ekstra özelliği olmayan oyunculara o paraları rahatlıkla verebiliyorlarsa Arda için hayli hayli verirler, siz rahat olun ;;)

Kendi futbolcumuzun Avrupa'ya büyük miktarlarla gitmeyeceğine inanmıyoruz. Bu da kendi oyuncularımıza güvenmediğimiz anlamına gelir. Ya da bu durumlar, Türk futbolunun günden güne Avrupa ve Dünya'da adından söz ettirdiğine inanmak istememizden kaynaklanıyor olabilir. Yanlış anlamayın, inanmak istemememiz derken iyi anlamda söyledim :)

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 15:56
Madem gözLer üstünde de Neden bu gün parası boL oLan ve Arda gibi bir adama ihtiyacı oLan MiLan çıkıpta MiLyon doLarLar vererek aLmıyor Arda yı ?

Kariyer pLanLamasını Adnan poLat yapacakmış. 2011 de satacakmış vs. Şimdi yarın A KuLübü Arda ya 20 miLyon euro verse Adnan poLat hayır arkadaşım satmıyoruz mu dicek ?

Bahsettiğimiz oLayLar bu şekiLde. Yoksa Tottenham çok saf bir kuLüp mü ? Neden Modric gibi sıradan bir oyuncuya 20 küsür miLyon doLar veriyor da ondan daha yetenekLi oLan bir Arda ya bu parayı vererek aLmıyor.

Keşke senin dediğin şekiLde yürüse bu işLer. Bizde böbürerek gezeriz Avrupa da .

anilton
Fiyata gelince 15m €'ya satarsa Galatasaray öpüp başına koysun tarzı yorumlar gelmiş.

Benim yazdığım yazının sadece bu kısmını okudun heralde...:)

nerazzuri
Fiyata gelince 15m €'ya satarsa Galatasaray öpüp başına koysun tarzı yorumlar gelmiş. Bütün Avrupa'nın gözü Arda'nın üzerinde ve eminim ki onun neler yaptığını görüyorlardır. Bu takımlar dediğiniz gibi Modric, Gourcuff, Motta gibi düz oyunculara, hiçbir ekstra özelliği olmayan oyunculara o paraları rahatlıkla verebiliyorlarsa Arda için hayli hayli verirler, siz rahat olun ;;)

Yahu bu nasıl bir üsluptur. Senin o saydıkların hepsinin extra özellikleri var :) Arda yetenekli,hatta Türkiye'de en beğendiğim futbolcu, hayranlığım var kendisine vs. Ama abartmaya hiç gerek yok.

Anıl'a çok çok katılıyorum 15'e giderse öpüp başına koysun.

Ayrıca bana göre maksimum 10 m € eder Arda.

titates1
11.Ağustos.2009, 16:03
Serkan'a kesinlikle katılıyorum Arda Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri olabilir ama öyle çok abartılacak bir futbolcu değil ayrıca gourcuff gibi lyon'un hegemonyasını sonlandırıp , takımını şampiyon yapmış bir oyuncuya düz diyorsan bravo sana =)

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 16:19
Konu iyice amacından sapmaya başLadığından, Arda dan Mehmet Topuz a geçmeye başLadığından mesajLarı siLdim. BeLLi oLdu biz tartışamayacağız deyip bu konuyu burada kapatmanızı rica ediyorum.

ShevAnil
11.Ağustos.2009, 16:37
Topuz'a bir dünya para veriliyor ve sonra arda'yla aynı kefeye konuyor, Arda'ya abartılacak bi oyuncu değilde dendi ya tebrikler :) Haldun Üstünel'in ingiltere'de olduğunu duydum doğrumudur?

erdemzorer10
11.Ağustos.2009, 16:45
Mehmet Topuz un 10 milyon euro ettiği bir piyasada Arda gözü kapalı 20-25 milyon euro eder..
zaten transfer olduğunda görürsünüz rakamı biz çok rahatız bu konuda..kaldı ki Arda en az 1 sezon daha takımda kalacak..

Clayman
11.Ağustos.2009, 17:00
Haldun Üstünel'in ingiltere'de olduğunu duydum doğrumudur?

Evet, sanırım doğru. Eboue gelirse şaşırmasın kimse :)

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 17:07
Arda 15'e giderse öpüp başına koysun G.Saray...

Yazının tamamını okudum Anıl; ama 15 e Arda'nın kramponunu alamazlar. 20-25 den asagı gidemez bu takımdan. Gecen sezon basında Topala 8-10 milyon euro teklif var dedigimizde o kadar etmez yorumları vardı, sezon ortasında baskan kendi dogrulamıştı teklifi. Servete 8 milyon veriyordu Marsilya, baskan degişnce transfer yattı. Bende iddia ediyorum 20 den asagı bu takımdan gitmez Arda. Transferi olunca konuşuruz, buradayız daha.

Ayrıca bana göre maksimum 10 m € eder Arda.

Bu harbi komik olmuş;mizah bölümüne falan yazsaydık keşke.

RIDVAN TLM
11.Ağustos.2009, 17:14
arda turan değilde ardadinho olsaydı şimdiden satılmıştı 30-35 e...arda bi sezon daha kalır ve görüldüğü üzere sürekli üstüne koyuyo böyle bi adam 25-30 etmicekte kim edicek avrupada verilen paralar ortada....modricin ardadan ne gibi farkı var ....ama biz kaptanın yeni yapılacak stadda oynamasını istiyoruz 2 yıl sonra zaten barcelona inter kapımızda yatıcaklar ardayı almak için....

nerazzuri
11.Ağustos.2009, 17:21
Topuz'a bir dünya para veriliyor ve sonra arda'yla aynı kefeye konuyor, Arda'ya abartılacak bi oyuncu değilde dendi ya tebrikler :) Haldun Üstünel'in ingiltere'de olduğunu duydum doğrumudur?
Allah Allah iyimisiniz :) Topuz'a 8.5 verdiniz diye atlayan benmiyim?

Bu harbi komik olmuş;mizah bölümüne falan yazsaydık keşke.

Tabikide, isterseniz enstantene de yapabilirsiniz :)

Maksimum 10 m €'dur avrupada değeri.

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 17:23
yok yok 5milyon eder maksimum. Böyle yorumlar yapılıyor, sonra yöneticiler sakin yorum yapmamızı istiyor. Sakin olmak mümkün mü?

eXcitinG
11.Ağustos.2009, 17:25
Niye Arda ya 5 miLyon Euro eder deyince kızıyormusun ?

Sen ne kadar edeceğini biLiyorsan yapıLan yorumLara neden aLdırış ediyorsun ?

Başkasına göre Topuz daha iyidir, Başkasına göre diğer futboLcu daha iyidir, daha çok eder. İLLa Arda en iyisi, en çok eder oLmasımı gerek. Herkes bir düşünemez.

Sana göre 50, bana göre 15, ona,buna şuna göre 5 eder. Herkes fikrini söyLer, bunda ne var ?

Clayman
11.Ağustos.2009, 17:25
Maksimum 10 m €'dur avrupada değeri.

Bak sen şu işe. Bir de kesin konuşuyorsun. Bağlantıların falan mı var Avrupa'da ? :)

erdemzorer10
11.Ağustos.2009, 17:27
Arda zaten bu sene bir yere gitmiyor..
Seneye gittiğinde de herkes burada olur ve görürüz kimin dediği çıkıyor..
Biz bu konuda çok rahatız..

Ama şu da bir gerçek ki Arda nın piyasa değeri max 10 milyon euro ise Türkiye den dışarıya satılan diğer oyuncular para bile etmez...

nerazzuri
11.Ağustos.2009, 17:29
Bak sen şu işe. Bir de kesin konuşuyorsun. Bağlantıların falan mı var Avrupa'da ? :)
Bunu bilmek için Avrupa'da bağlantın olması gerekmiyor.

Biraz fanatik olmayacaksın, birazda futboldan anlayacaksın :)

erdemzorer10
11.Ağustos.2009, 17:30
Arda ya max 10 milyon euro eder diyecek kadar çok anlıyorsun futboldan sen arkadasım :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve o kdr da az fanatik duygularla bunu yazıyorsun :)

eGowiCh
11.Ağustos.2009, 17:33
Mehmet Topuz un 10 milyon euro ettiği bir piyasada Arda gözü kapalı 20-25 milyon euro eder..
zaten transfer olduğunda görürsünüz rakamı biz çok rahatız bu konuda..kaldı ki Arda en az 1 sezon daha takımda kalacak..

M.Topuz'u yabancı takım almadı, Fenerbahçe aldı. Dolayısıyla saçma bir kıyaslama olmuş.

Avrupa kulübü Arda için 25-30 vermez, veren olursa zaten Hayrettin abinin dediği gibi Galatasaray gözü kapalı satar. Dünya transfer piyasası sürekli hareket içinde, atıyorum Man City dünyanın adamını aldı, istese Arda'yı da alabilirdi ama burada problem Arda'nın Non-EU statüsünde olması ve altyapısının çok iyi olmaması. Non-EU sayılan bir oyuncu transferi her zaman zordur. Ayrıca o bahsedilen isimlerin altyapıları harika ve Non-EU değiller, dolayısıyla da transferleri hiçbir zorluk çıkarmaz.

Adebayor 30 m Euro, Benzema 35 m Euro, Xabi Alonso 30 m Euro ettiğine göre Arda için bu bedelleri söylemek daha zor.

Türkiye'den yurtdışına gitmiş yüksek bedelli oyuncular Baliç ve Okocha sanırım, en yüksek bedel bunlara aittir. Bunlar da yerli değil, yabancı futbolcular. Yerli futbolcu pek nadir. Rüştü bile kariyerinin zirvesinde, dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olduğu dönemde bile Barcelona'da tutunamadı. Bu tip örnekler onlar için kötü bir iz bırakıyor haliyle. Dolayısıyla da o kadar yüksek bedel vermiyorlar Türk futbolculara.

erdemzorer10
11.Ağustos.2009, 17:40
M.Topuz'u yabancı takım almadı, Fenerbahçe aldı. Dolayısıyla saçma bir kıyaslama olmuş.

Avrupa kulübü Arda için 25-30 vermez, veren olursa zaten Hayrettin abinin dediği gibi Galatasaray gözü kapalı satar. Dünya transfer piyasası sürekli hareket içinde, atıyorum Man City dünyanın adamını aldı, istese Arda'yı da alabilirdi ama burada problem Arda'nın Non-EU statüsünde olması ve altyapısının çok iyi olmaması. Non-EU sayılan bir oyuncu transferi her zaman zordur. Ayrıca o bahsedilen isimlerin altyapıları harika ve Non-EU değiller, dolayısıyla da transferleri hiçbir zorluk çıkarmaz.

Adebayor 30 m Euro, Benzema 35 m Euro, Xabi Alonso 30 m Euro ettiğine göre Arda için bu bedelleri söylemek daha zor.

Türkiye'den yurtdışına gitmiş yüksek bedelli oyuncular Baliç ve Okocha sanırım, en yüksek bedel bunlara aittir. Bunlar da yerli değil, yabancı futbolcular. Yerli futbolcu pek nadir. Rüştü bile kariyerinin zirvesinde, dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olduğu dönemde bile Barcelona'da tutunamadı. Bu tip örnekler onlar için kötü bir iz bırakıyor haliyle. Dolayısıyla da o kadar yüksek bedel vermiyorlar Türk futbolculara.

bundan önce böyle olduğu için bundan sonra da öyle olacak değil..

biraz kendimizi aşmamız gerek bazı konularda..bu yorumlar bu şekilde kalsın ve gelecek yıl bekleyip görelim Arda kaça satılmış ne kadar sansasyon yaratmış..
bu zor bişey değil ve biz bundan eminiz..Arda şuan Trabzonspor da oynuyor olsaydı da aynı yorumu yapacaktım kesinlikle taraftar duygularıyla yaptığım bir yorum değildir..

M.Topuz olayıyla kıyaslamamın nedeni cümlelerde sezdiğim fanatizmdir..daha dikkatli yorumlar yapılması adına..saçma falan değil o nedenle..

goosfraba
11.Ağustos.2009, 17:42
Mesaj kontrol. Bittiken sonra açılacak.

goosfraba
11.Ağustos.2009, 17:52
Mesajlara uyarı puanı vs vermiyorum çünkü verdikçe daha çok abartıyorsunuz. Bu mesajımdan sonra karşı görüşe üslupsuzca yaklaşan arkadaşların yazarlıkları alınacaktır, bu kadar net.

devam edebilirsiniz.

Gncl1905
11.Ağustos.2009, 17:53
Bencede Mehmet Topuz'la karşılaştırmak çok gereksiz.Mehmet Topuz yaklaşık 10 MN etti ama bir Türk takımına satıldı.8 yabancı kuralı olmasaydı veya yabancı takıma gitse anca yarısı ederdi herhalde...

Arda bencede 30 MN etmez.20 anca.Arda bizim yıldızımız, kaptanımız ama bir düşünün başka takıma gittiğinde(Tottenham, Valencia vs.) oralarda yıldız olabilecek mi?Taraftar onu tanıyormu, bu işlerin birde ekonomik boyutu var(forma satışı reklam vs.).Kulüpler bunu da düşünüyor.Arda'nın tanınmışlığı iyidir ama Avrupa'ya görede oralamadır diye düşünüyorum.
Üstelik gerçekten yurt dışında tutunabilmiş oyuncumuz az...

10 MN kadarda düşük olmaz :) 10 MN satılacaksa hiç satılmasın daha iyi...

Clayman
11.Ağustos.2009, 17:55
Bencede Mehmet Topuz'la karşılaştırmak çok gereksiz.Mehmet Topuz yaklaşık 10 MN etti ama bir Türk takımına satıldı.8 yabancı kuralı olmasaydı veya yabancı takıma gitse anca yarısı ederdi herhalde...

Arda bencede 30 MN etmez.20 anca.Arda bizim yıldızımız, kaptanımız ama bir düşünün başka takıma gittiğinde(Tottenham, Valencia vs.) oralarda yıldız olabilecek mi?Taraftar onu tanıyormu, bu işlerin birde ekonomik boyutu var(forma satışı reklam vs.).Kulüpler bunu da düşünüyor.Arda'nın tanınmışlığı iyidir ama Avrupa'ya görede oralamadır diye düşünüyorum.
Üstelik gerçekten yurt dışında tutunabilmiş oyuncumuz az...

10 MN kadarda düşük olmaz :) 10 MN satılacaksa hiç satılmasın daha iyi...

Arda'ya transfer döneminde Tottenham'dan teklif gelmişti. Hatta Tottenham'ın taraftar forumundan mesajlar konulmuştu. Onlar çok iyi tanıyorlar Arda'yı ve istiyorlar.

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 17:57
Topala 10, sertvete 8 verildi diyorum, buna ragmen max arda 10 eder dendi, benim için tartışma bitmiştir. Herkesn kendi görüşüdür o halde.

Dahada uzatmayacagım, zaten Kaptan gemisinin basında, oynadıgı oyunla cok kişinin canını yakacak, çok kişi iç çekecek.

Bu Arada Adnan Polat basın toplantısında;
-"BU SENE OLMAZSA ÖNÜMÜZDEKİ SENE ALACAĞIZ"-

Manisasporlu 2 futbolcu için kulüplerine teklif yaptık. Kendileri de Galatasaray’a gelmek istiyorlar. Bu konuda bir anlaşmazlık var futbolcularla kulüp arasında. Ben Manisaspor başkanına medya üzerinden gönderme yapması yerine konuya mantıklı yaklaşmasını tavsiye ediyorum. Bu futbolcularla biz anlaştık. Bu sene olmazsa önümüzdeki sene kendilerini kadromuza dahil edeceğiz.

"HAYAT BİTER, TRANSFER BİTMEZ"

Adnan Polat, son olarak transfer konusuna da değinerek "Bizim düşüncemiz bundan sonra transfer yapmamak. Ama transfer konusunu kestirip atamıyorsunuz. Öyle birşey geliyor ki, yapmak zorunda kalıyorsunuz. O yüzden ’Hayat biter, transfer bitmez’ dedik. Takip ettiğimiz oyuncular var ancak öncelikle mevcut arkadaşlarımıza şans vermek istiyoruz. Düşündüğümüz bölgelerde alternatif isimler var. Bugün karar versek, yarın iyi bir transfer gerçekleştirebiliriz. Bizim önceliğimiz mevcut arkadaşların forma giymesi" dedi.

Dün Haldun Üstünel Foxa konuşmuş; O da buna benzer, "bugün Rijkaard tamam dese transferi gerceklestiririz" Gibi bir söylemi oldu.
İsmi gecen oyuncular; Mensah, Coloccini, Neill. Bambaska bir isimde olabilir.

ForCimbom
11.Ağustos.2009, 18:03
coloccini gelirse artık...

oha derim. ama zor. o kadar maliyetin altına girmez bence yönetim.

mensah da pahalı olabilir. ama bilemem, haldun üstünel bu :p

Clayman
11.Ağustos.2009, 18:04
Ben Eboue'yi bekliyorum :)

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 18:05
Coloccini mükemmel olur. Sag bek, stoper, ön libero 3 mevkiide de oynar. Mensah da iyi olur. Bu 2sinden biri alınır umarım. Gerci bilinmez bi bakmışsın Haldun Abi bambaska birini getirmiş :)

Del Piero_10
11.Ağustos.2009, 18:06
Arda'nın bana göre şu anki değeri 15-20 milyon € dur ancak bu parayı gözü kapalı verecek takım pek yok. Türk futbolcuların %90'ının Avrupa'da yaşattığı hayal kırıklığı buradan oraya transfer olacak oyuncular için bir engel teşkil ediyor.

Arda'nın Modric'ten bir eksiği yok ama Modric'in Boban, Prosinecki gibi referansları varken Arda'nın referansı ne yazıkki Okan Buruk ve Emre Belözoğlu.

Ayrıca Arda'nın en büyük şansı önümüzdeki Dünya Kupası. Milli takımın kupaya katılması ve Arda'nın burada başarılı olması halinde 20 milyon üzeri rakamlardan bahsedebiliriz. Ancak milli takım kupaya katılamazsa ve Arda 2010'dan sonra da Galatasaray'da kalırsa Hasan Şaş olma yolunda ilerlemeye başlar.

erdemzorer10
11.Ağustos.2009, 18:08
TSL nin çok çok üzerinde bir kadromuz var zaten bunlara bir de Coloccini eklenirse avrupa için de müthiş bir adım olacak..

ve tam taraftarın seveceği tarz bir oyuncu..uzun saçlı,latin,yeri geldiğinde sert oynayan,mücadeleyi bırakmayan..off inşallah alırız ve bir bomba daha patlatırız böylece..

ForCimbom
11.Ağustos.2009, 18:12
coloccini neden olmasın diyorum ama newcastle küme düşmesine rağmen 2 tane çok fazla maliyetli satış yaptı, eli güçlü olur bu konuda bize karşı. bu yüzden maliyet konusunda belki bazı sorunlar doğabilir. haldun üstünel tabii ki halleder ama değer mi gerekir mi, buna rijkaard karar verir. tabi gelirse herkes gibi ben de çok sevinirim, o da ayrı elbette..

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 18:31
Zamanında burada Galatasaray'ın aldıgı oyuncular düşük bonservisli gösteriliyor deniliyordu, Başkan ona da acıklık getirmiş.

Transferler...
Biz transfer için Rijkaard ve Neeskens ile görüşüyoruz. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel de bunları değerlendiriyorlar. Hepimiz birbirimizden haberdar olarak sürdürüyoruz. Asıl burada sihirbaz olan Murat Yalçındağ. Biz sihirbaz olan yöneticiler ürettik bu aşamada. Herkes 'bu değirmenin suyu nerden geliyor?' diye soruyor. Herkesin unuttuğu bir konu var, biz üç futbolcumuza bonservis ödemedik. Leo Franco, Mustafa Sarp ve Gökhan Zan bedelsiz olarak transfer edildi. Keita ve Elano'ya ise toplam bonservis bedeli 15 milyon Avro ödenecek. Biz bunu dört seneye böldük. Toplasanız senelik 5,5 milyon Avro ediyor. Haldun Üstünel’i tebrik etmek gerek tabii ki. Ne yapıyor, nasıl ikna ediyor dört seneye bu futbolcuları bilemiyorum. Tebrik ediyorum kendisini. Transferin çabuk bitmesi ve ucuza mal olması için gizli kalması gerek. Çünkü isimler duyulunca maliyetler yükseliyor. Bu sene basını biraz terse yatırdık. Sağ gösterip sol vurduk ama bunu kasıtlı yapmadık. Öyle olması lazımdı.

Clayman
11.Ağustos.2009, 18:35
Biraz az kalır :D Baya bi terse yatırdık :D

erdemzorer10
11.Ağustos.2009, 18:36
bu konuda farklı takımdan arkadaşlarımızın kafasında birçok soru işareti vardı..
bu yazıyı okuyunca göreceklerdir gerçeği..

PesimiSTyLa
11.Ağustos.2009, 18:40
G.Saray’ın yeni stoperi de Lyon’dan
11 Ağustos 2009 Salı 10:21

Ganalı futbolcuya, Hollandalı hocadan vize çıktığı öğrenildi. Fransız L’Equipe ise tarafların 4 milyon Euro’ya anlaştığını öne sürdü...
Uzun bir süredir Aslan’ın gündeminde bulunan Ganalı futbolcuya, Hollandalı hocadan vize çıktığı öğrenildi. Fransız L’Equipe ise tarafların 4 milyon Euro’ya anlaştığını öne sürdü...
Sarı-Kırmızılı kulübün uzun süredir transfer gündeminde bulunan John Mensah’a, sonunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın da alınması yönünde onay verdiği öğrenildi. Servet ve Gökhan ikilisinin hava hakimiyeti yüksek olmasına rağmen, nispeten ayaklarına hakim bir stoper isteyen Hollandalı hocanın, Ganalı futbolcu hakkında ‘iyi iş çıkarabilir’ raporu verdiği belirlendi.

Ayrılmak istiyordu
Florya’da bu gelişmeler yaşanırken, yüksek tirajlı Fransız gazetesi L’Equipe’ten çarpıcı bir iddia geldi. Gazete, Mensah’ın kulübü Lyon’la, Galatasaray’ın 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığını öne sürdü. 26 yaşındaki stoper, geçen sezon Fransız ekibinde fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyordu. Mensah, 1.79 boyunda ve 55 kez milli oldu. Aslan daha önce Lyon’dan 5.5 milyon Euro’ya Baros’u, 8.5 milyon Euro’ya da Keita’yı almıştı.

http://www.jamati.com/online/wp-content/uploads/2008/07/johnmensah.jpg
:icon_smile:

Clayman
11.Ağustos.2009, 18:44
Kaslara bak ya :D Defansa bir zenci lazımdı zaten :n:

E.Cartman
11.Ağustos.2009, 19:01
Mensah'ta geLirse bizim hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna kayar :zuhaha biraz abartı oldu ama olsun hayal kurmak güzeLdir :zuhaha

Barney Stinson
11.Ağustos.2009, 19:28
Haldun abinin bahsettiği oyuncu Mensah ise çok sevinirim. Bekliyoruz..

Gangstaa
11.Ağustos.2009, 20:19
Arda Turan'a sürpriz talip

http://www.yazete.com/pics/news/110820090857355238973_2.jpg

Juve kapıyı çaldı.

Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'a Juventus talip oldu. İtalyan devi, Ağustos 2010'da tapusunu almak istediği yıldız futbolcu için Poulsen ve Almiron'u gözden çıkardı. Lyon da Arda için sırada.

Galatasaray'ın 10 numaralı kaptanı Arda Turan, performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. "4-4-2.com" sitesinde yer alan habere göre; Juventus, Arda Turan için düğmeye bastı. İtalyan devinin yöneticileri, uzun süredir ilgilendikleri yıldız oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çaldı. 20 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı belirtilen Juve'nin sarı kırmızılıların net olarak Arda'yı satmayacaklarını söylemesi üzerine yıldız oyuncuyu almak için daha fazla kaynak arayışına başladığıda belirtilenler arasında.

LYON DA ARDA'YI İSTİYOR

Serie A ekibi, Arda'nın Ağustos 2010'da itibaren tapusuna sahip olmak istiyor. Ayrıca takımda fazla şans bulamayan Cristian Poulsen ve Sergio Bernardo Almiron ikilisinden biri Galatasaray'a teklif edildi. Cimbom'un hücuma dönük orta saha oyuncusu Almiron'u istemediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin alamadığı Poulsen ise Linderoth ve Mehmet Topal'ın sakatlıklarında iyi bir alternatif olacağı için ciddi şekilde düşünülmeye başlandı. Bu arada Arda, Lyon'un da gündemine girdi. Fransız ekibinin 15-20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

BU HAREKET SUÇ MU?

G.Antep-G.Saray maçı sonrası gördüğü sarı kart nedeniyle soluğu hakem Bünyamin Gezer'in yanında alan Arda Turan'ın ceza alma ihtimali var. Turkcell Süper Lig müsabakaları statüsünün 5. Maddesi'nin 9. Fıkrası, "Müsabakanın bitiminden hakemler soyunma odası koridorlarına girene kadar, müsabakanın bitimi anında aktif olarak oyunda bulunan futbolcular ve hakemler dışında hiçbir kişi yeşil zemine giremez" ifadesini içeriyor. Arda'nın Gaziantep'te hakem Bünyamin Gezer'in yanına giderek özür dilemesinin faturasının ne olacağı merak konusu.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda 1.kaynaktan

Der türkische Ausnahmekönner soll für 2010 optioniert werden. Die Konkurrenz aber bleibt riesengross

http://www.4-4-2.com/displaynews/date/2009/08/10/uploads/pics/Juventus_03.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.4-4-2.com%2Fdisplaynews%2Fdate%2F2009%2F08%2F10%2Finde x.php%3FeID%3Dtx_cms_showpic%26file%3Duploads%252F pics%252FJuventus_03.gif%26width%3D500m%26height%3 D500%26bodyTag%3D%253Cbody%2520bgColor%253D%2522%2 523ffffff%2522%253E%26wrap%3D%253Ca%2520href%253D% 2522javascript%253Aclose%2528%2529%253B%2522%253E% 2520%257C%2520%253C%252Fa%253E%26md5%3Dc8817c8107b c0b49dc635073b4eb8406)

Galatasaray Istanbul wird womöglich eine letzte Saison Arda Turan in seinen Reihen halten können, ausser der Spieler möchte seine Karriere nicht woanders fortsetzen. Am 22-jährigen Offensivkünstler vom Bosporus haben schon praktisch alle europäischen Topklubs Interesse gezeigt, Galatasaray konnte aber bisher immer wieder der Verlockung standhalten und den technisch brillanten Spieler in seinen Reihen behalten. Doch auf die nächste Saison hin sieht es jetzt etwas besser aus für die potentiellen Käufer. Es zeigt vor allem Juventus Turin grosses Interesse. Die Elf von Trainer Ciro Ferrara will bereits frühzeitig den Markt der jungen, talentierten Spielern sondieren und so eine Preistreiberei im nächsten Sommer vermeiden.
Wie 4-4-2.com in Erfahrung bringen konnte, will der italienische Rekordmeister das Gespräch mit dem türkischen Rekordchampion schon jetzt vor Transferschluss Ende August suchen. Die Türken verlangen für Turan 25 Millionen Euro, eine Summe, die Juventus aktuelll nicht bezahlen möchte.

Aber Juventus hat eine Idee. Die Turiner wollen Galatasaray Sergio Bernardo Almiron oder Christian Poulsen und 15 Millionen Euro anbieten. Der dänische Mittelfeldspieler Poulsen (29) oder der Argentinier Almiron (28) würden bereits diese Saison Juventus verlassen, aber Turan müsste erst im Juli 2010 kommen. Aggressiv-Spieler Poulsen ist aber bisher stur geblieben und mochte (noch) nicht in die Türkei. Er hat Angebote von Besiktas und Fenerbahce ausgeschlagen. Dies könnte sich jetzt aber ändern, weil der Spieler mit seinem Verhalten und daraus resultierender fehlender Spielpraxis die WM-Teilnahme mit der Nationalmannschaft in Südafrika gefährden könnte. Die Turiner wollen auf jeden Fall erreichen, dass man für Turan eine Option für 2010 vom türkischen Spitzenklub erhält. Die Mission von Juves Sportchef Alessio Secco ist auf jeden Fall klar.

Juventus ist generell sehr aktiv und hat das nötige Kleingeld. Nebst Arda Turan ist der Klub aus dem Piemont wie berichtet auch an Lilles Eden Hazard dran. Turan würde aber bei Juventus als Nachfolger für Mauro German Camoranesi kommen.

Der türkische Nationalspieler ist aber auch bei Bayern München, Milan, Inter Mailand, Manchester United, FC Barcelona, Manchester City und Arsenal ein Thema. Hingegen ist die Akte Tottenham definitiv geschlossen.

Aber aufgepasst: Auch der französische Spitzenklub Olympique Lyon hat den Türken im Visier und möchte einen Versuch vor Ende August starten.

E.Cartman
12.Ağustos.2009, 03:16
"Sözleşmemi uzatmam"

11 Ağustos 2009 Salı * 17:08

Manisaspor yönetiminin sözleşmelerini uzatmadıkları gerekçesiyle kaptan Sezer'le birlikte kadro dışı bıraktığı kaleci Ufuk Ceylan konuştu.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/ufuk_ceylan002.jpg
Manisaspor yönetiminin sözleşmelerini uzatmadıkları gerekçesiyle kaptan Sezer'le birlikte kadro dışı bıraktığı kaleci Ufuk Ceylan, "Her an göreve hazırım. Ancak mukavelemi uzatmam" dedi.

Alt yapı Koordinatörü Mümin Özkasap gözetiminde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren genç kaleci, sorunun bir an önce çözülmesini beklediklerini belirterek şunları söyledi:

"Sezer'le birlikte takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli bir rol üstlendik. Görevimizi kusursuz yapmaya çalıştık. Bu arada performansımızı beğenen Galatasaray, geçen yıldan bu yana ısrarla bizi reklerine bağlamaya çalışıyor ve bunun için belirli bir rakama kadar da çıktı. Ancak Başkanımız Kenan Yaralı, belirli bir miktarda diretiyor. Sanırım arada az bir fark kaldı. Tek dileğimiz 2 kulübün bir an önce anlaşması ve bu sorunun çözülmesi."

İki futbolcunun sözleşmelerini uzatmasını beklediklerini söyleyen Başkan Kenan Yaralı ise Galatasaray'dan yeni bir teklif gelmediğini açıkladı, "Sezer ve Ufuk'a yaptığımız teklif aynen geçerli. İmza atmaları, hem kulübün, hem de kendi çıkarları için doğru bir hareket" dedi.

Kaynak: DHA

SAİT71
12.Ağustos.2009, 05:11
Ben Mensah'ı beğenmiyorum. Bence daha kaliteli bir topçu alsınlar. Coloccini gibi bir adam 2. ligdeyken kaçırılmaz. Maliyetide ucuza getirebilirler

erdemzorer10
12.Ağustos.2009, 05:32
gönül ister ki ikisi de gelsin :D

birkaç yerde Coloccini transferi bitti diyor bazı arkadaşlar ama basında çok yazıldığı için transfer ihtimalini düşürüyor sanki bu durum..
bekleyip görelim..

Gangstaa
12.Ağustos.2009, 17:40
Arda Barça'ya mı?

http://www.yazete.com/pics/news/120820091142372510219_2.jpg

İspanyol gazeteleri, Barcelona Başkanı Laporta’nın telefonla görüştüğü Rijkaard’dan, Galatasaraylı futbolcunun transferi için vize aldığını ileri sürdü. Diarioas gazetesi, Hollandalı hocanın bu sezon yararlanmak istediği yıldız futbolcuya önümüzdeki yıl izin vereceğini bildirdiğini yazdı.
İspanyol basını gerek sayfalarında, gerekse internet sitelerinde Rijkaard ile birlikte Arda Turan’ı da gündeme almaya başladı. Milliyet'te yeralan Mehmet Çiftçi imzalı habere göre El Mundo Deportivo ve Diarioas gazeteleri dünkü yayınlarında, Galatasaray Teknik Direktörü’nün, yıldız futbolcuyu önümüzdeki sezon Barcelona’ya kazandırmak için söz verdiğini ileri sürdüler.
El Mundo, Ivan Vargas imzalı haberde, Arsenal, Sevilla, Valencia ve Manchester City gibi dev kulüplerin de gözlerini diktiği Arda Turan için en önemli adımı Barcelona’nın attığını yazdı. Gazete, “Osmanlıların yeni gözdesi”diyerek övgüler yağdırdığı Arda Turan için, Rijkaard’ın devrede olduğunu ve bu oyuncuyu, Katalan ekibine kazandırmak istediğini iddia etti.
Laporta detaylı bilgi aldı
Diarioas gazetesi yazarlarından Moises Llorens ise Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard’ın, Arda’nın geleceğiyle ilgili bir telefon görüşmesi yaptıklarını yazdı. Llorens, İspanyol devi Barcelona’nın ABD’deki hazırlık kampındayken yapılan görüşmede, Başkan Laporta’nın Arda ile ilgili bilgi aldığı ve Hollandalı hocanın övgüler yağdırdığını da vurguladı.
Ancak haberde, Rijkaard’ın, Laporta’ya, bu sezon bırakmayı düşünmediklerini bildirdiği Arda Turan ile ilgili “Önümüzdeki sezon bu izni verebiliriz” hatırlatmasını yaptığı da belirtildi.

Alicanfmfan
12.Ağustos.2009, 18:13
Bu sene olmaz da ,seneye gidebilir...

Addolorato
12.Ağustos.2009, 18:17
Barcelona yerine Arsenal'e gitmesini tercih ederim

E.Cartman
12.Ağustos.2009, 19:34
Messi: "Arda takımımda hep var"
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_jo_kemal06.jpg
Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi Arda Turan hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar ile dikkat çekiyor: "Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum"

Gazetenin 25 Mart 2009 tarihli baskısında Galip Öztürk imzalı röportajın tamamı şu şekilde;

Önce bu özel röportaj nasıl yapıldı onu bir anlatalım.. Tarih Şubat 2009.. Arjantin Milli Takımı, akşam saat 21:00'de Fransa ile karşılaşacak. Teknik direktör Armando Diego Maradona oyuncular karşılaşmadan yaklaşık 4 saat önce Palm Beach Otel'de son hazırlıklarını yapıyor.

Otele geldiğimizde güvenlik önlemlerinin daha öncesine göre çok daha sıkı olduğunu görüyorum. Daha öncesinde Maradona ile görüşmemi sağlayan Noray Nakis'in cep telefonu problemi bir kez daha nüksediyor ve kendisine ulaşamayınca, güvenlik noktasında duran polislerin izin verdiği kadar, futbolculara kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum. Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'nın genç yıldızı Lionel Messi ile görüşeceğime dair bana söz veren Noray Ağabey sonunda toplantı odasından çıkıyor. Avazım çıktığı kadar "Noray Ağabey" diye bağırıyorum. Bir talimatıyla güvenlik koridorunun diğer tarafındayım. Hemen Messi'yi soruyorum. "Birazdan gelecek" yanıtını aldıktan sonra gözümü futbolcuların odalarından çıkıp geldikleri merdivene dikiyorum.

KAZANMAK SİZİN HAKKINIZDI
Sonunda Messi'yi görünce Noray Ağabey'in kolundan neredeyse çekiştirip, "Ağabey geliyor geliyor" diyorum. Onun "Lionel" diye seslenmesiyle genç yıldız yanımıza geliyor. Ama arka tarafta yüzlerce kişi ve gazeteciler bir fotoğraf, bir imza ve küçücük bir röportaj için çıldırıyor. O yüzden sakin bir yere geçiyoruz. Kendimi tanıtıyorum ve sorularımı bir bir sıralamaya başlıyorum. Kısa zamanda çok şey öğrenmeliyim. Önceliği milli takımımızın İspanya ile oynayacağı maçlara veriyorum. Messi'nin yanıtı beni oldukça şaşırtıyor: "Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda beğendiğim takımlardan biriydi. Özellikle geriye düşmelerine karşın hiç pes etmemeleri benim için büyük sürprizdi. Bu tür turnuva karşılaşmalarında geriye düşünce toparlamak çok zordur. Ama Türkiye en iyi oynadığı maçı ise kaybetti. Almanya karşısında kazanmak sizin hakkınızdı. Ancak futbol böyle bir oyun işte. Kötü oynar kazanırsınız iyi oynar kaybedersiniz.

İSPANYA İYİ TAKIM AMA...
O maçı almış olsaydınız finalde İspanya'yı da yenerdiniz. Çünkü yaratıcı oyuncularınız ve iyi bir kenar yönetiminiz var. Fatih Terim ismini son yıllarda sık sık duyuyorum. Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarında geriden gelip kazandınız. Ki bu iki takım da üst düzey kalitede ekipler. İspanya'daki maçı kazanırsanız hiç şaşırmam. İspanya Milli Takımı en forma dönemlerinden biri yaşıyor. Ama her takım yenilebilir. Bunu siz de biliyorsunuz. Umarım iki maç da futbol adına izleyenlere zevk verir."

BARCELONA'DA KALACAĞIM
Takım otobüsüne birlikte yürüyoruz. İleride bekleyen kalabalık sanki saldıracakmış gibi. Son sorumu yöneltmek zorundayım, çünkü yoğun trafikten sıyrılıp maçın oynanacağı Velodrome Stadı'na gitme vakti artık. "Barcelona'da oynuyorsun. Ama birçok takımın rüyasısın. Napoli'den Milan'a, Manchester City'den United'a kadar herkes peşinde". Messi gülümsüyor, "O işlerle aynı zamanda menajerim olan babam (Jorge Messi) ilgileniyor. Futbolumun etkilenmemesi için bana yansıtmıyor. Barcelona beni yetiştiren ve bugünlere gelmemi sağlayan kulüp. Bu konuda biraz duygusalımdır, realist değil. Bu kulüple birçok başarı kazandım. Mutluyum ve beni kovmadıkları sürece Barcelona'da kalmaya niyetliyim."

BEN MARADONA OLAMAM
Messi, "Kendini Maradona'nın veliahtı gibi görüyor musun?" sorusuna "Hayır görmüyorum. Maradona futbolun gelmiş geçmiş en büyük ismidir. O Arjantin'de bir ilahtır" yanıtını verdi..

Maradona ile birlikte Arjantin Milli Takımı'nda en çok ilgi gören isim olmak nasıl bir duygu? Genç yıldızın bu ilgi hoşuna gitse de, zaman zaman çok bunaldığını söylüyor: "İspanya'da şampiyonluğa oynayan bir takımdasınız. İlgi elbette çok güzel bir şey. Ama zaman zaman normal bir insan gibi sokakta gezmeyi, oturup bir yerde kahve içmeyi çok özlüyorum. Bunu ünlü bir futbolcu olunca yapabilmeniz imkansız. Bazen kendi kendime 'Keşke normal bir insan olsaydım' dediğim oluyor. Futbolu şöhret olmak için seçmedim, futbola aşık olduğum için seçtim." Peki kendisini Maradona'nın veliahtı olarak görüyor mu? "Hayır görmüyorum. Maradona futbolun gelmiş geçmiş en büyük ismidir. Arjantin'de o bir ilahtır. Tek başına Arjantin'i dünya şampiyonu yapmayı başardı. Ama 2006'da bizden bunu başarabilen çıkmadı. Onun takımın başına gelmesi birçok şeyi değiştirdi.

BEN SADECE ÖĞRENCİSİYİM
Yakında çok daha iyi, 1980'lerdeki gibi bir Arjantin seyredeceksiniz. O hem çok iyi ve ciddi bir teknik direktör, aynı zamanda herhangi bir sıkıntınız, derdiniz olduğunda siz söylemeden bunu anlayan ve size arkadaş gibi yaklaşan birisi. Maradona olarak anılmak benim için büyük onur. Ama ben sadece onun öğrencisiyim diyebilirim."

VE SON SÖZ
Sorunun ardından bana çevirmenlikte gönüllü olan ve çocukluğundan bu yana tanıdığı Noray Ağabey'e sarılıyor. Benimle de tokalaşıyor ve ardından eliyle omzumu sıkıyor. Bizi geride bırakıp otobüse tam binmeye hazırlanırken, ileride Fransız polisini atlatıp koşarak gelen yaklaşık 100 kişi görüyoruz. Noray Ağabey cansiperane bir şekilde öne atlayıp taraftarları, fena şekilde fırçaladığı Fransız polisiyle birlikte, durdurmayı başarıyor. Ne de olsa bugün en az 150 milyon euro olan bir yıldız Messi.

GALATASARAY VE F.BAHÇE
Messi'nin Galatasaray ve Fenerbahçe için de söylediği birer cümle vardı. Genç yıldız, Fenerbahçe için, "Geçen yıl Inter'i yendikleri maçın özetini izlemiştim. Roberto Carlos ve Güiza'nın F.Bahçe'de oynadığını biliyorum" diye konuştu. Messi, Galatasaray'a dair de şu yorumu yaptı: "UEFA Kupası'nı aldıklarını biliyorum. Bu önemli bir başarı."

ARDA BENİM TAKIMIMDA HEP VAR
Messi, Türkiye'de en çok beğendiği yıldızın Arda Turan olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Şüphesiz Arda. Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. Play Station'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor" ifadesini kullandı. Peki aynı ligde forma giydiği Real Sociedad ve Villarreal'de büyük işlere imza atan Nihat Kahveci ile ilgili ne düşünüyordu Messi?

"SİZİ NİHAT KAHVECİ TANITTI"
"Nihat, Türkiye'nin tanınmasında çok etkili oldu. Onun La Liga'ya gelmesinin ardından Türkiye hakkında pek bir şey bilmeyen futbol dünyası Nihat'ın sayesinde gözünü ülkenize çevirdi. Her şeyden önce sahada son derece pozitif bir oyuncu. Kazanma hırsı yüksek. Forvet oynamasına karşın duran topları son derece etkili. Şanssız sakatlıklar yaşadı, ama oynadığı zamanlarda büyük başarılara imza attı. Sociedad'ta Kovaçeviç ile birlikte takımın başarılı olmasına büyük katkı sağlamıştı."

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=54409

erdemzorer10
12.Ağustos.2009, 22:47
röportaj doğruysa..Arda yürü koçum..!!

Corpus
12.Ağustos.2009, 22:57
Barça isterse yarın gitsin :)

Addolorato
12.Ağustos.2009, 23:00
Arda Pes'te o kadar iyi degil be :D Master League'de iyi gelişiyo ama.

ForCimbom
12.Ağustos.2009, 23:43
Barcelona'ya Arda sözü

.
.
.
.
.
.
.
İspanyol gazeteleri, Barcelona Başkanı Laporta'nın telefonla görüştüğü Rijkaard'dan, Galatasaraylı futbolcunun transferi için vize aldığını ileri sürdü. Diarioas gazetesi, Hollandalı hocanın bu sezon yararlanmak istediği yıldız futbolcuya önümüzdeki yıl izin vereceğini bildirdiğini yazdı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; İspanyol basını gerek sayfalarında, gerekse internet sitelerinde Rijkaard ile birlikte Arda Turan'ı da gündeme almaya başladı. El Mundo Deportivo ve Diarioas gazeteleri dünkü yayınlarında, Galatasaray Teknik Direktörü'nün, yıldız futbolcuyu önümüzdeki sezon Barcelona'ya kazandırmak için söz verdiğini ileri sürdüler.
El Mundo, Ivan Vargas imzalı haberde, Arsenal, Sevilla, Valencia ve Manchester City gibi dev kulüplerin de gözlerini diktiği Arda Turan için en önemli adımı Barcelona'nın attığını yazdı. Gazete, "Osmanlıların yeni gözdesi" diyerek övgüler yağdırdığı Arda Turan için, Rijkaard'ın devrede olduğunu ve bu oyuncuyu, Katalan ekibine kazandırmak istediğini iddia etti.
Laporta detaylı bilgi aldı
Diarioas gazetesi yazarlarından Moises Llorens ise Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard'ın, Arda'nın geleceğiyle ilgili bir telefon görüşmesi yaptıklarını yazdı. Llorens, İspanyol devi Barcelona'nın ABD'deki hazırlık kampındayken yapılan görüşmede, Başkan Laporta'nın Arda ile ilgili bilgi aldığı ve Hollandalı hocanın övgüler yağdırdığını da vurguladı.
Ancak haberde, Rijkaard'ın, Laporta'ya, bu sezon bırakmayı düşünmediklerini bildirdiği Arda Turan ile ilgili "Önümüzdeki sezon bu izni verebiliriz" hatırlatmasını yaptığı da belirtildi.
Moises Llorens, Arda konusunda yürütülen bu gizli görüşmeler sonucunda Barcelona'nın önemli gelişmeler kaydettiğini, Türk yıldızın transferi için önümüzdeki aylarda açıklama yapılabileceğinin altını çizdi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12262497.asp?gid=229

Suicider
12.Ağustos.2009, 23:49
rijkaard ın gelmesinin tek kötü yanı bu oldu her durumda artık bizi barça yla karşılaştırıolar barça kim biz kim ayrıca transfer döneminde bütün barça daki oyuncuları gs ya transfer ettiler

E.Cartman
13.Ağustos.2009, 04:59
Mathieu Coutadeur
http://loft1.weltfussball.de/bilder/spieler/gross/52464.jpg
Evet, peşinde çok takım var. Hoş, bütün yayın organlarının yazdığı transferler olsaydı, zor transfer yapan, genelde kemiğini hep koruyan Manchester United bile bu sezon komple rektefeydi. Belki de bu sezonki bir ihtiyacımız değil. Bizimde hem Rijkaard ile, hem de Üstünel ile transfer konusunda vizyonumuz gayet genişlemişken yazmadan edemedik. Geçtiğimiz sezon bolca takip ettiğimiz, ancak gelen Elano, Keita gibi isimler olunca, artık bizimde biraz ağzımızı bol keseden açmamız gerek diye düşündük. Senelerdir bir Palacio’yu yazamazdık belki, ancak Genoa’da bize boşuna durduğumuzu anlattı o transferle.

Büyük kulüp olmak demek, seneler sonrasını düşünmek gerek, her türlü hareket tarzını önceden belirlemek demek. Elano’nun, Arda’nın, Baros’un, Keita’nın, Uğur Uçar’ın, Hakan Balta’nın vesairenin vesairenin önümüzdeki iki üç senelik periyotta büyük yeri ve önemi olacak bu takımda. Ancak artık belli bir yaşa gelenler, bu yaşının da getireceği performans düşüklüğünü derinden hissedebilecek bir kaç oyuncuda elbette olacak. Bunlardan birisi de Ayhan Akman. Hazır çok iyi bir futbol oynamışken son maçta, belki bu düşünce hoş gitmez ama, işin gerçeği de bu.

Bahsi geçen oyuncunun yerine bahsi geçecek oyuncu, adının bir kenara not edilmesini istediğimiz oyuncu Mathieu Coutadeur. Daha önce Kallström’ü yazmıştık, şimdiki adayımız yine Fransa’dan.Belki Fransa’yı geçtiğimiz sezonlar iyi takip eden arkadaşlar, hemen pencereyi kapatacak bu noktada. Belki imkansız olduğunu düşünecek. Belki hakkında çıkan haberlere takılacak. Olabilir, dediğimiz gibi Fransa Ligi’nde sükse yapıyorsanız, isminizin hemen Arsenal ya da Lyon ile yan yana yazılmasından daha doğal hiç bir şey olamaz. Ama şunu da unutmamak lazım. Belki sadece 14 ay önce Manchester’a, Elano transferi için inseniz, daha kulübe gelmeden pasaport görevlisi yollardı sizi geri. Hemde kahkahalarla gülerek. Ama futbol bu. Futbol olduğu kadar da hayat. Ne zaman, ne olacağı hiç bilinmez. Önemli olan sürekli takip etmek. Önemli olan futbolcuya bir sene boyunca kendisini istediğinizi hissettirmeniz. Bir gerçek var ki, Mathieu Coutadeur Galatasaray’da yaratılmaya çalışılan sisteme tam anlamıyla oturacak, gerçekten büyük katkı verecek, Ayhan’ın yerini tam anlamıyla kapatabilecek bir oyuncu. Emre Çolak sesleri de elbette olacaktır. Elbette Emre Çolak’tan da ümitliyiz. Ancak çok yetenekli oluşu, daha iki üç senelik bir gelişme sürecine ihtiyacı olduğu gerçeğini ne yazık ki değiştirmez.

20 Haziran 1986 doğumlu, 23 yaşında genç bir oyuncu. Le Mans alt yapısından yetişme. Fransa Milli Takımında Gourcuff ile arkalı önlü oynayarak, takımın önemli bir parçası olmuş. Ancak A Milli takım formasını giyememiş. Mathieu Coutadeur’un bu sezonki en önemli hedefi Fransa ile Dünya Kupasına gitmek. Ancak önündeki rakipleri düşündüğümüzde bu biraz zor gözüküyor. Yine de bu sezon Gervinho’yu da kaybeden Le Mans’ın en büyük güvencesinin Coutadeur olacağını, genç oyuncunun bu sezon takımda en fazla sorumluluk alan oyuncu olması beklendiği göz önüne alındığında, belki de bir süpriz olur diye düşünmek de mümkün.

Eskiden iki yönlü derlerdi, şimdi box to box diyorlar. Siz ne derseniz deyin Mathieu Coutadeur gerçekten çok iyi bir orta saha oyuncusu. Hem ikili, hem üçlü orta sahada çok başarılı olan, seri, hızlı, oyun görüşü gerçekten iyi bir seviyede. Gerektiği anda top tutabilen, yandaki arkadaşları ile olumlu pas alışverişi yapabilen, gerektiği anlarda ise savunma arkasına çok kreatif toplar bırakabilen, maç içinde sürekli hareketli, duran topları son derece etkili kullanabilen Mathieu Coutadeur’un adının aslında Arsenal, Lyon gibi devlerle yanyana yazılması bir süpriz değil. Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Coutadeur’un ise aklında PSG’de Makelele ile oynamak var şimdilik. Gelecek sezon ayrılması ve daha üst düzey bir takımda oynaması içinde başkanından söz almış bile. Le Mans’da öyle oyuncuyu bağlayan bir yapıya sahip değil yönetimsel olarak. Daha ziyade kendi keşfettikleri oyunculara ya da B takımından gelen genç oyunculara güvenmeyi tercih ediyorlar.

Frederic Thomas’ı Auxerre’e sattılar, Samassa’yı A takıma çıkardılar. Hasan Yebda’yı beleşe kapıp, Benfica’ya gönderdiler. Sessegnon’u ikinci ligden bulup P.S.G.’ye çok iyi bir karla gönderdiler. Grafite ve Bangoura gibi önemli isimlerden ciddi paralar kazanıp, Gervinho’yu yok parasına aldılar. Romaric ve Marko Basa gibi önemli isimlerden ciddi ücretler kazandılar. Ancak Matsui, De Melo bu sezonda Pele gibi önemli isimleri ücretsiz kaptırdılar. Bu sezonda Gervinho’da çok iyi bir fiyata Lille’e pazarladılar.

Gördüğünüz gibi sürekli bir döngü içinde gidiyor Le Mans. Daha çok futbolcu pazarlama üzerine bir sistemleri var. Hiç bir futbolcu onlar için vazgeçilmez değil. Vazgeçilmez olsa bile, Le Mans gibi bir takımın hedefleri daha mütevazi olduğu için futbolcular elde tutulamıyor. Bonservis ücreti olmasa bile sözleşmesini doldurup gidiyorlar. Mathieu Coutadeur’un da bu sezon sözleşmesi bitiyor. Belki bonservis bedeli olmadan, belki de Üstünel sayesinde uygun bir bedelle. Kesin olan şu ki elimizde bir Rijkaard kozu varken bu transferde bizim de önemli bir şansımızın var olması. İsmini bir kenara kesinlikle not etmek gerekiyor.

Saygılarımızla

Izzet Kilic / ScoutGS.com

kendisini hiç izlemedim ama adını duymuşluğum var yorumlarınızı bekliyorum...

Oghuse
13.Ağustos.2009, 05:04
Bu transfer için verilen bir isim değil. Öylesine bir inceleme.

LaigLeNoiR
13.Ağustos.2009, 14:53
Le Mans - Lyon maçını izledim.Penaltıdan gol attı bu oyuncu.Maç ta 90.dakikada Lisandro'nun frikikten attığı golle 2-2 bitmişti zaten :)

İzlediğim özete göre fena bir oyuncu değildi.Genç bir oyuncu zaten.İyi bir transfer olabilir alınırsa tabi.

Corpus
13.Ağustos.2009, 15:47
Evet, sanırım doğru. Eboue gelirse şaşırmasın kimse :)

İnşallah gelir gerçekten süper bir isim :)

Ayrıca Arda Avrupa'da 10 eder diyen arkadaş fener in 8-10 verdiği topuz un avrupa da kaç ediceğini düşünüyor acaba ? Topuz avrupa da 10 eder de fenerde buna göremi para verdi?

Arkadaşlar Türk oyuncuyu küçümsemeyin ayıptır günahtır. Arda Çok yetenekli bir oyuncu ve 20 de eder fakat Avrupalı takımlar bu fiyata Türk almazlar onun yerine Liglerin kalite farkını düşünüp beleş e alırlar

E.Cartman
14.Ağustos.2009, 03:06
G.Saray'dan Sercan atağı
http://www.sporx.com/images/1/29/9950_B_SercanYildirim008.jpg
Galatasaray, Denizlispor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Milli Takım kaplarından dönen Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Arda Turan, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Serkan Kurtuluş, Elano Blumer, Milan Baros ve Shabani Christophe Nonda sahada yenileme koşularının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ve yolculuk ertesi programlarını tamamladılar. Diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Mehmet Topal bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı. Serkan Çalık salonda ve sahada kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.

GALATASARAY, BURSASPORLU SERCAN İÇİN YENİDEN HAREKETE GEÇİYOR

Bu arada sezonu birbirinden flaş transferlerle açan Galatasaray, bir kez daha Bursaspor'un genç golcüsü Sercan'ın transferi için girişimlere başladı.

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in Bursaspor'a cazip bir transfer pakedi hazırlığında olduğu öğrenilirken, milli futbolcunun da Galatasaray'a gelmek için çok istekli olduğu öğrenildi. Ancak Bursaspor yönetiminin taraftar baskısından çekinerek bu transfere soğuk baktığı bildirildi.
13.08.2009
Kaynak : DHA

Suicider
14.Ağustos.2009, 03:08
Özgür Can Çaykur rize ye kiralanmış ntvspor da altyazı geçti

Clayman
14.Ağustos.2009, 03:11
Rize'nin Özgürcan'ı oynatacağını hiç sanmam...

tarikko
14.Ağustos.2009, 03:13
Rize'nin Özgürcan'ı oynatacağını hiç sanmam...

Niye oynatmasin ki Orhan.Ribeiro ile super ikili olurlar bence..

Clayman
14.Ağustos.2009, 03:15
Niye oynatmasin ki Orhan.Ribeiro ile super ikili olurlar bence..

Bence de öyle ama, o takımlar bu tür oyuncuları Galatasaray'dan kiraladıklarını unutuyorlar. Aynı şekilde Fenerbahçe ve Beşiktaş için de geçerli. Madem oynatmayacaksın niye kiralıyorsun ?

Herhalde kendileri üst düzey takımlar, Özgürcan gibi genç yetenekler kesmiyor onları. Buna karşı olduğum için öyle bir tepki mesajı yazdım :) Yoksa Özgrücan Bank Asya'da çok rahat ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu bence...

tarikko
14.Ağustos.2009, 03:22
Ah su Ozgurcan'i Kaf-Kaf'a bi alabilseydik super olurdu :)

E.Cartman
14.Ağustos.2009, 03:30
Ben Eboue'yi bekliyorum :)

Haber doğruysa eğer daha çok beklersin:zuhaha:zuhaha:zuhaha (Not: Yanlış anlaşılmasın tamamen espri niyetine)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dani Alves dikkat et!..
http://www.sporx.com/images/1/42/9644_B_eboue.jpg
Transfer sezonuna ezeli rakibi Real Madrid'e göre suskun başlayan Barcelona, yeni sezonda kadrosuna ilk olarak forvet bölgesine Palmeiras'ın genç yeteneği olan Keirrison'u kattı ve esas büyük bombasını daha sonrasına sakladı!

Katalan ekibninin sorunlu süper starı Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılmak istemesinden ötürü, Barcelonalı yöneticilerin hemen harekete geçip Kamerunlu golcü yerine o ayarda bir santrafor arayışına gitti ve Real Madrid'in transferde el atmadığı tek isim olan Inter'in İsveçli yıldızı Ibrahimovic'i, 40 milyon avro artı takas olarak Samuel Eto'o'yu Inter'e vererek kadrosuna kattı.

İngiliz basın organı The Sun'ın haberine göre, Barcelona Zlatan Ibrahimovic'i transfer ettikten sonra kadrosuna diğer bölgelere de takviye girişimlerini hızlandırdığını bildirdi.

Son olarak Daniel Alves'e alternatif bir isim peşinde koşan Katalan ekibi, Arsenal'in 26 yaşındaki Fil Dişili oyuncusu Emmanuel Eboue'yi takipe aldı. The Sun'a göre Barcelona, Eboue için Arsenal'e yaklaşık 10 milyon avroluk bir teklif sunacağı belirtildi.
13.08.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

PesimiSTyLa
14.Ağustos.2009, 17:33
İspanyada Guti haberleri cıkmış. Guti Türkiyeye gelmek istemiyormuş ama. Radyospora ispanyada gazetecilik yapan bir Türk baglanmış. Galatasaray'ın Gutiyi istedigini; ancak Pellegrini'nin Gutiden memnun oldugunu söylemiş, transfer zor demiş.
Aynı gazetecide Arda'nın Barcelona tarafından izlendigini, orada yayın yapan 4 büyük spor gazetesinde bu haberlerin çıktıgını söylemiş. Barca kulübünü aramışlar ve bu konuda bir yalanlamada gelmemiş. Normalde gercek olmayanları hemen yalanlarmış. Arda ile ilgilenildiginin dogru oldugunu düşünüyorlarmış ve bu sezon sonu 20-25 milyonluk bir bonservis önerebilirmiş Barca.
Sercan'ın menejeride baglanmış. Galatasaray'ın Sercanla ilgilendiginin dogru oldugunu, baska 2 kulübün daha teklif yaptıgını ve transferin olumlu/olumsuz 3-4 gün içinde kesinleşecegini söylemiş.

eXcitinG
14.Ağustos.2009, 19:05
Bütün pLanLarını Sercan üstüne kurmuş bir Bursaspor un ben Sercan ı vereceğine imkan vermiyorum.

Corpus
14.Ağustos.2009, 19:22
Televizyonda Guti haberini öyle bir anlattılarki sanki rijkaard kendi cep telefonuyla perez i arayıp ''Guti ' nin fiyatını söyleyin uleyn '' :D demiş. Biz medya bu yeteneğini sinema filmi senaryosu yazarken kullansa arada:D

E.Cartman
14.Ağustos.2009, 21:32
Milliyet'te bugün Henry'nin seneye gönderilip yerine Arda'nın transfer edileceği yazılıyordu 10M€ + Henry ya da 15M€ + Henry tekliflerini de kabul edebiliriz diye düşünüyorum ben... :zuhaha

Corpus
14.Ağustos.2009, 21:54
Milliyet'te bugün Henry'nin seneye gönderilip yerine Arda'nın transfer edileceği yazılıyordu 10M€ + Henry ya da 15M€ + Henry tekliflerini de kabul edebiliriz diye düşünüyorum ben... :zuhaha

Henry i 3 ten saysan :D arda o kadar az etmez . Ben messi + 25 diye düşünmüştüm :D

Gangstaa
14.Ağustos.2009, 22:44
Aslan'da Guti harekatı

http://www.yazete.com/pics/news/140820091455517382788_2.jpgGalatasaray Keita ve Elano'dan sonra bir bomba transfer daha mı gerçekleştirecek?

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca, Real Madrid'in yıldız oyuncularından Guti'nin transferi için, G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın harekete geçtiğini öne sürdü. Habere göre Rijkaard'ın gelecek sezon Avrupa'da başarı için Baros, Keita, Elano, Arda gibi yıldızların yanına bir de Guti'nin eklenmesini istediği belirtildi. Real Madrid ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Jose Maria Guti'nin yapılan yeni transferler sonrasında sezonun büyük bir bölümünü yedek kulübesinde geçirmek zorunda kalacağı için Madrid'e veda etmeye hazırlandığını iddia etti. Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ise 31 yaşındaki yıldıza soğuk baktığı için Madrid Yönetimi'ne satılması yönünde rapor sunduğu bildirildi. Bonservisi 10 milyon euro civarında tahmin edilen Guti'nin bu rakamın daha da altında transferinin mümkün olduğu ileri sürülüyor.

El Mundo, Barcelona’nın eski teknik direktörü olan Rijkaard’ın, "eski düşmanı Real Madrid"ten Guti’nin bonservis bedelini öğrenmek istediğini yazdı. Galatasaray’ın Elano, Leo Franco, Baros, Kewell ve Türk futbolcu Arda gibi önemli oyunculara sahip olduğunu belirten İspanyol gazetesi, Rijkaard’ın Guti’yi alarak "takımın kalitesini daha da artırmak ve geçen sezon 2 kupa kazanan Beşiktaş’ın üstünlüğünü kırmak istediğini" savundu.
Galatasaray’ın ilk olarak Deco’yu kadrosuna dahil etmek için uğraştığı, ancak netice alamayınca Guti’ye yöneldiği de kaydedildi.
1995 yılından bu yana Real Madrid takımında olan Guti’nin mevcut durumda 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğu hatırlatılırken, 33 yaşındaki futbolcunun teknik direktör Manuel Pellegrini ve bazı kulüp yöneticileri ile konuşup "bu sözleşmesini tamamlamak arzusunda olduğunu" dile getirdiği ifade edildi.
El Mundo, transfer sezonunun 31 Ağustos akşamı sona ereceğini belirterek, zengin kadrosunu 25 futbolcuya indirmek zorunda olan Real Madrid’in birçok oyuncusunu satmak istediğinin bilindiğini vurguladı.
Bu arada Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema gibi oyuncuları yüksek bonservis bedelleri ile transfer eden ve toplamda 257 milyon Avro harcayan Real Madrid’in, Robben (25 milyon Avro), Sneijder (25 milyon Avro), Negredo (18 milyon Avro), Van der Vaart (12 milyon Avro), Gago (20 milyon Avro) ve Miguel Torres’i (3 milyon Avro) satmak istediği ve en az 60 milyon Avro gelir hedeflediği İspanyol basınında iddia ediliyor. Ekonomik krizden dolayı Avrupa’daki kulüplerin Real Madridli futbolcuların yüksek bonservis bedellerini ödemeye yanaşmadığı ve fiyat düşeceği umuduyla ağustos sonuna kadar beklediği yorumları da yapılıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off Guti Türkiye liglerinin çok üstünde bir futbolcu,inanılmaz yaratıcı ve pas özelliği olan bir futbolcu,Beckhamın nokta pasları gibi defansdan ayağa pas atıyor.Haberi çıkması bile çok heycanlandırdı :D

erdemzorer10
14.Ağustos.2009, 23:14
Miguel Torres 3milyon euro ise herkesten önce gidip onu alalım bence..Savunmanın her yerinde oynayabilen bir oyuncu..kaldı ki Guti transferi mevkisi açısından pek inandırıcı gelmiyor..

E.Cartman
15.Ağustos.2009, 01:14
Aslında bizim ekonomi biraz daha sağlam olsaydı örneğin Fenerbahçe'nin ki gibi olsaydı Haldun Üstünel ve Rijkaard faktörleriyle sömürürdük biz Real'i :zuhaha

Guti'nin gelmesi çok iyi olur tam nokta transfer olur orta sahada pas yapacak adam arıyorduk zaten...

IcedEarth
15.Ağustos.2009, 01:17
Ben Guti'yi istemem şahsen. Kimi kesip oynatacağız ki Guti'yi, hiç gereği yok. Biz illa transfer yapacaksak bir stoperle kapatalım transfer dönemini, kafidir...

Homer J.S
15.Ağustos.2009, 01:42
Guti falan yaş iş.. Stoper lazım en hızlısından..

SAİT71
15.Ağustos.2009, 04:39
Fotospor'da Henry'nin yerine Arda'yı alacağını Rijkaard'ın onu Barça için yetiştirdiğini ve formayı kapınca barça'da 10 yıl kimseye vermeyeceğini Avrupanın mücevheri olduğunu yazmış. Tabi bu yazılanların sport ve diğer Marca gibi gazetelerin haberi olduğunu belirtmiş. Bence yalan değildir. Yalan olsa bu kadar gazete yazmaz. Helal olsun Arda'ya. Bence oynar Barça'da. Bence fb li olarka oturur gururla izlerim çocuğu. Bizimde milli takımda ve ülkede bir top klas topçumuz olur. Yani her anlamda ünlü, sürekli büyük kupalara talip olan takımlarda oynayan, Büyük bir ligde oynayan vs. o anlamda top klas. Bence yok Arda'yı kupa almadan bırakmayız onu salmam gibi bahanelerle bu tür transferleri tıkamasın yöneticiler. Arda ve Messi aynı takımda düşünmesi bile süper. :D

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2009, 04:46
Guti ye ne gerek var ya.

Yabancı bir stoper alınmalı Gökhan'ın yerine.

Bu arada Özgürcan'ın Rizespor'a gitmesinin tek nedeni de Başbakan Tayyip Erdoğan'dır :) Bizzat devreye girmiş ve transferi bitirmiş tabi işin içinde Hakan Şükür'de var.Neyse bu konuya fazla girmeyeyim.

Alicanfmfan
15.Ağustos.2009, 05:08
Ben şuanda su 5-6 maclık periyotta Gökhan'dan cok memnunum.

SAİT71
15.Ağustos.2009, 11:35
Arda'nın fiyatını tartışıyorduk bununla ilgili bir haber buldum. Bayram Tutumlu'nun söylediğiklerinede dikkat edin..

Galatasaray'ın 22 yaşındaki kaptanı Arda Turan, en değerli Türk futbolcusu olarak gösteriliyor, ancak ismi Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan yıldız futbolcunun gerçek bonservis bedeli kafa karıştırmaya devam ediyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı nakit 15 milyon euroluk teklifi bazıları abartılı, bazıları az bulmuştu.
FARUK SÜREN
(Galatasaray Eski Başkanı)
Fevkalade yetenekli bir oyuncudan bahsediyoruz. 22 yaşındaki Arda, Rijkaard gibi bir hocayla çalışma fırsatını da iyi kullanırsa, bu piyasa şartlarında C.Ronaldo ve Kaka gibi isimlere yakın bir değere ulaşabilir.
İBRAHİM YAZICI
(Bursaspor Başkanı)
Çok özel yetenekleri olan bir futbolcu. Her takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir değer. Ona bir değer biçmek zor.
İBRAHİM KIZIL
(Gaziantepspor Başkanı):
Arda'nın bir bedeli yok. Bu yıl Türkiye'de en pahalı transferi kim yaptıysa onun en az iki misli eder. Dünya yıldızı olma yolunda ilerliyor. Bugün 20 milyon eurolara mal edilen yabancıların çok ötesinde bir oyuncu.
H.BİLAL KUTLUALP
(Fenerbahçeli Eski Yönetici):
Grafiği sürekli yükselen bir oyuncu. Rahatlıkla 20 milyon euro eder. Bugün Fenerbahçe'ye vereceklerini bilsem, 20 milyon euroyu gözden çıkaracaklarını söyleyebilirim.
BÜLENT TULUN
(Futbol Yorumcusu):
Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yetenek. Bugün Arda'dan, Galatasaray rahat 20-25 milyon euro kazanır. Bu sezonu iyi geçirirse Arda değerini artırır.
BAYRAM TUTUMLU
(FIFA Menajeri):
Arda, Brezilyalı olsa rahat 30 milyon euro ederdi. Ancak Türk olmak, futbol piyasasında bir dezavantaj. Çünkü bugüne kadar 10 milyon eurodan yukarıya bir oyuncumuzu ihraç etmedik. Bugün Barcelona-Real Madrid gibi kulüpler gelip Arda için 15-20 milyon euro vermezler. Kaldı ki Arda henüz tam olarak bir şeyler gerçekleştirmedi.
CEYLAN ÇALIŞKAN
(FIFA Menajeri):
15 milyon euroya Arda Turan'a Avrupa'da rahat bir kulüp bulunur. Fakat şu bir gerçek ki Avrupalı, Türk futbolcusuna yatırım yapmak istemiyor. Ronaldo, Real Madrid'e gitmeden önce yıllarca M.United gibi bir takımda oynadı. Arda ise Galatasaray'da oynuyor. 22 yaşında, kendi takımında ve Milli Takım'da üst düzey başarılara imza atması gerekir. Arda'da bunları yapabilecek ışık var.
NURULLAH SAĞLAM
(Teknik Direktör):
Avrupa ve Güney Amerika liglerini yakından izliyorum. Oradaki fiyatlara bakarak söyleyebilirim ki Arda için Galatasaray en az 15 ile 25 milyon euro arasında bir rakam kazanır.
milliyet

PesimiSTyLa
15.Ağustos.2009, 15:38
Arda'nın fiyatını tartışıyorduk bununla ilgili bir haber buldum. Bayram Tutumlu'nun söylediğiklerinede dikkat edin..

Niye onunkine bakıyoruz sadece? :icon_smile: Yine mi aynı konuyu tartışacagız?

anilton
15.Ağustos.2009, 15:46
Niye onunkine bakıyoruz sadece? :icon_smile: Yine mi aynı konuyu tartışacagız?

Emre 2 menajer var bu yorumlarda ikiside aynı şeyi söylüyor.Durum böyle,ama yine söylüyorum Arda benim gözümde 30 milyon €'da eder.Avrupa'dan bu paraları verip Türk oyuncu almazlar...

Clayman
15.Ağustos.2009, 15:49
Hiç ses seda yok transfer ile ilgili :) Haldun Reis kesin adamı getirmeye gitti. Yarın veya öbür gün sabahleyin açıklanır heralde yeni transfer :D Fırtına öncesi sessizlik gibi bir sessizlik var çünkü etrafta :D

Maksic
15.Ağustos.2009, 16:03
Sercan ve Caner Erkin gelirse çok iyi olur..

Corpus
15.Ağustos.2009, 16:43
Bana Micah Richards ı getirecek gibi geliyor :zuhaha Haldun Baba bu herşey beklenir :)

Gangstaa
15.Ağustos.2009, 18:29
Zan'a D. Kiev talip

15 Ağustos 2009 Cumartesi * 09:02

Galatasarayımıza bonservis (http://www.webaslan.com/s/) bedeli ödenmeden imza (http://www.webaslan.com/imza/) atan Gökhan Zan (http://www.webaslan.com/gokhan-zan/)'a talipli çıktı.

http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif

Galatasarayımıza bonservis (http://www.webaslan.com/s/) bedeli ödenmeden imza (http://www.webaslan.com/imza/) atan Gökhan Zan (http://www.webaslan.com/gokhan-zan/)'a talipli çıktı. Galatasaray defansındaki partneri Servet ile birlikte milli takımın defans (http://www.webaslan.com/s/) göbeğini de oluşturan ve ayyıldızlıların Ukrayna'yı 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada başarılı bir oyun ortaya koyan yıldız oyuncuya Dinamo Kiev talip oldu.

Kiev'de oynanan karşılaşmada özellikle Shevchenko'ya adım attırmayan ikiliden Gökhan Zan (http://www.webaslan.com/gokhan-zan/) için menajeriyle irtibata geçen Dinamo Kiev yönetimine, "Gökhan (http://www.webaslan.com/gokhan/), G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'a yeni imza (http://www.webaslan.com/imza/) attı ve takımıyla büyük hedefleri var. Teklifiniz için teşekkür ederiz" yanıtı verildiği öğrenildi.
Kaynak: Sabah

Homer J.S
15.Ağustos.2009, 22:03
Böyle saçmalık mı olur..

Sirius Black
16.Ağustos.2009, 16:28
Sabah salla da usturuplu salla.

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 05:35
Sercan için teklif yaptıgımız doğruymuş. Stara konuşmuş Sercan yayınladılar röportajı. "Galatasaray babamla görüştü." dedi. Daha önce FBnin de teklif yaptıgını söyledi.
"FB yada GS de oynar mısın?" sorusuna. "Oynarım" dedi.
"FB taraftarı mı GS taraftarı mı?" sorusuna, "2si de ayrı" dedi. Sonradan "Galatasaray taraftarı daha çok coşturuyor" dedi.
Transfer olumlu olumsuz ne zaman netleşir sorusuna da "Haftaya" dedi.

Muhtemelen Bursa bırakmaz; ama Bursa ile anlaşılabilse Sercan gelmeye gönüllü. Gerceklesse müthiş olur ama çok zor.

Alicanfmfan
17.Ağustos.2009, 05:40
Sercan Yıldırım bana kalırsa fenerli , dedesi bizim müşterimiz adam asırı derecede fanatik fenerli o adamın torunununda fenerli oldugunu zannediyorum :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yanlıs olmasın dedesinin kardeşiydi galiba :D

E.Cartman
17.Ağustos.2009, 15:34
Caner sesleri

17 Ağustos 2009 Pazartesi * 08:51

Galatasarayımız defansın solundaki sıkıntıyı çözmek için harekete geçti.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/caner_erkin536.jpg
Galatasarayımız defansın solundaki sıkıntıyı çözmek için harekete geçti. Volkan'ı göndermeyi planlayan yönetim ve teknik heyet, Hakan Balta'nın sezon başındaki performansını da yetersiz bulurken, bu bölgeyi takviye etmek için kolları sıvadı. Cimbom, CSKA Moskova'da forma giyen Caner Erkin ile yakından ilgileniyor.

"G.Saray'a gelirim"

Yöneticimiz Haldun Üstünel'in, 20 yaşındaki oyuncu ile yaptığı telefon görüşmesinde olumlu yanıt aldığı bildirildi. Rusya'da mutlu olmayan Caner'in, "Kulübümle anlaşırsanız gelirim" dediği belirtildi. Üstünel'in, açıkta da oynayabilen futbolcu için Rusya'ya giderek CSKA ile masaya oturacağı bildirildi.
Kaynak: Sabah

Kaynak Sabah ama oLsun haber haberdir :zuhaha

King_91
17.Ağustos.2009, 16:12
hakan balta'yı yetersiz bulup caner'i alcakmışız ha :D komik adam bunlar

erdemzorer10
17.Ağustos.2009, 16:13
sabah salla da biraz usturuplu salla yahu..

uAburak89
17.Ağustos.2009, 16:42
Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala gündemde yer almaya devam ediyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Sercan Yıldırım için kıyasıya bir pazarlığın içinde.

Konuyla ilgili olarak Sercan Yıldırım’ın çiçeği burnunda menajeri Metin Korkmaz’a ulaşan MARATON.COM.TR İstihbarat Şefi Burak Özkaya, oldukça ilginç bilgiler edindi.

Korkmaz’ın verdiği bilgilere göre Fenerbahçe, Sercan ile ilgili olarak Bursaspor’la son görüşmesini 15 gün önce yaptı. Fenerbahçe’nin golcü oyuncu için yaptığı teklif 4 milyon Euro.

Galatasaray ise paranın yanı sıra futbolcu formülünü de devreye sokmuş durumda. Galatasaray’ın, Sercan’a biçtiği fiyat 3,5 milyon Euro ve 4 futbolcu. Ancak bu futbolcuların isimleri halen netleşmiş değil.

“Sercan’ı bu sene transfer edemezlerse seneye asla edemezler. Çünkü Premier Lig’den birçok takım o’nun peşinde” şeklinde konuşan Metin Korkmaz ayrıca, yarın akşam Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşeceğini ve bu transferin büyük olasılıkla yarın netleşeceğini de belirtti.

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN BASIN YAYIN ORGANLARINCA KULLANILAMAZ

MARATON.COM.TR ÖZEL

erdemzorer10
17.Ağustos.2009, 16:45
eğer teklifimiz 3.5 artı 4 futbolcu ise bu futbolcular m.güven,alpaslan,yaman,yaser olur tahminen..

bu sene Sercan'ı bu fiyata almak için son fırsat olabilir menajeri doğru söylemiş..pek ihtimal vermiyorum ama umarım gerçekleşir bu transfer..

Clayman
17.Ağustos.2009, 17:11
Dün gece Fubolig'de izledim, Ertem Şener Sercan'la teleröportaj yapmış. Orada kendisini Manchester United, Manchester City ve Blackburn'ün istediğini söyledi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldığını da doğruladı.

Fakat Beşiktaş'ın şuan bir girişimi olmadığını ve transferin ise haftaya netleşeceğini söyledi. Tabi bu görüşme ne zaman yapıldı orası da bir soru işareti...

ForCimbom
17.Ağustos.2009, 17:44
eğer teklifimiz 3.5 artı 4 futbolcu ise bu futbolcular m.güven,alpaslan,yaman,yaser olur tahminen..

bu sene Sercan'ı bu fiyata almak için son fırsat olabilir menajeri doğru söylemiş..pek ihtimal vermiyorum ama umarım gerçekleşir bu transfer..

süper teklif, böyle oyuncular anadolu klüplerinde kendini daha iyi gösterebiliyorlar, ha kalsalardı iyi olabilirdi ama gitseler de bizim için problem olmaz. bursa açısından bakarsak; valla takımın yarısını yenilemiş olurlar, hepsi 11 oynayabilecek kapasitede. üstüne üstlük 3,5 milyon avro. hiç fena değil. bence kabul edebilir bursa. ederse ne mi olur?

bence;

(2)(vv)(dd)(ı)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon ya o senin önerinmiş, ben haber sandım :zuhaha

neyse aşağı yukarı böyle olur zaten :D

erdemzorer10
17.Ağustos.2009, 18:18
ForCimbom

dediğin gibi gelirse çok iyi olur..zorlu maratonda Nonda-Baros ikilisi yeterli olmayabilir..bunun kartı var cezası var sakatlığı var..Sercan bu iki oyuncumuzu da zorlayabilecek kapasitede ve satışından ciddi kar elde edebilirz :D

Clayman
17.Ağustos.2009, 18:21
ForCimbom

dediğin gibi gelirse çok iyi olur..zorlu maratonda Nonda-Baros ikilisi yeterli olmayabilir..bunun kartı var cezası var sakatlığı var..Sercan bu iki oyuncumuzu da zorlayabilecek kapasitede ve satışından ciddi kar elde edebilirz :D

Sercan çok kaliteli oyuncu da, dün Futbolig'de teleröportajını izledim. Sercan'ın gönlü Fener'de herhalde. O yüzden gelmesini istemiyorum...

Addolorato
17.Ağustos.2009, 18:22
Mehmet Güven : 500 k €
Yaser Yıldız : 1 m €
Volkan Yaman : 1.5 m €
Alparslan : 500 k €

Bu adamların piyasa degeri aşagı yukarı böyledir heralde. Birde 3.5 m € veriyoruz. 3.5'da oyuncuların toplam degeri eder sana 7 m €. Bence iyi teklif

erdemzorer10
17.Ağustos.2009, 18:26
dün takip edemedim ama biraz da şöyle düşünmek lazım röportajı yapan muhabirlerimiz çok mu temiz..hani istedikleri cevabı öyle yada böyle bi şekilde söyletiyorlar genç futbolculara..tahminim Sercan ın konuşmalarında da bu görülmüştür..sonuçta adı en çok Fb ile anıldı..muhabir de oradan yüklenmiştir..e haliyle Bursa da oynayan bir genç futbolcunun Fenerbahçe ye kötü diyeceği yok ama Fenerbahçeyi çıkar soruyu Galatasaray yada Beşiktaş ile sor alınan cevaplar birbirine yakın olur..en azından geçmiş bize bunu öğretti :)
ama eğer gönlü bizde değilse sana katılıyorum Orhancığım..

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 18:30
Gönlünün nerde oldugunu nasıl anladınız? Bende izledim röportajı belli etmedi Sercan. Sercanın gönlünün nerde oldugundan cok Bursanın gönlü önemli :) İbrahim Yazıcı Lig TV ye baglandı; "Aklıma yatan bir teklif olursa saatarım, şuan öyle bir teklif yok" dedi.

Clayman
17.Ağustos.2009, 18:35
Gönlünün nerde oldugunu nasıl anladınız? Bende izledim röportajı belli etmedi Sercan. Sercanın gönlünün nerde oldugundan cok Bursanın gönlü önemli :) İbrahim Yazıcı Lig TV ye baglandı; "Aklıma yatan bir teklif olursa saatarım, şuan öyle bir teklif yok" dedi.

Tabiki de öyle ama, Ertem Şener'in ısrarla Fenerbahçe'yi sorması karşısında böyle nasıl derler, istemem yan cebime koy hesabı bir tavrı var gibi geldi bana :)

PesimiSTyLa
17.Ağustos.2009, 20:52
Lig TV'de Volkanın kesin gönderilecegini söylediler. O bölgeye Caner'i almak için görüşmelere başlamışız.

gerrrard
17.Ağustos.2009, 20:56
Volkan iyi bir yedek olabilir bence yavaş olabilir fakat durarak çok iyi ortalar açıyor.

uAburak89
17.Ağustos.2009, 21:11
Volkan iyi bir yedek olabilir bence yavaş olabilir fakat durarak çok iyi ortalar açıyor.

Dediğin doğru, ama başka bir özelliği yok. Sabri de iyi koşuyor, ama diğer özellikleri rezalet. Bize daha klas adamlar lazım, her yönden daha verimli adamlar lazım. Hakan Balta olmadığı zaman tedirgin oluyorum ben, ve genelde haklı çıkıyorum ne yazik ki.

King_91
17.Ağustos.2009, 21:27
bence alpaslan kalmalı balta'nın yedeği olarak bence onda iş var biraz üstüne gidilirse iyi işler çıkarabilir . kesinlikle yollanmasına karşıyım , aynı şekilde yaser'in de kendilerini göstermek için yeterli şansı bulamadılar henüz bence . M.Güven ve Yaman ise kesinlikle gönderilmeli

ForCimbom
17.Ağustos.2009, 21:31
bursa bu teklifi kabul etmezse artık fantazi peşinde olduklarını düşüneceğim. inşallah bu hataya düşmezler de sercan a kavuşuruz :D

eGowiCh
17.Ağustos.2009, 21:46
Sercan yarışı kızışmışa benziyor. Galatasaray Sercan'ı da alırsa artık her maç en az 3 gol atar.

Lucas Neill
17.Ağustos.2009, 22:30
Sercan gelirse çok iyi olur bi kaç seneye kalmaz avrupada iyi bi takıma da gider ve takımımıza para kazandırır tabi eğer gelirse:)

E.Cartman
17.Ağustos.2009, 22:40
Mehmet Güven : 500 k €
Yaser Yıldız : 1 m €
Volkan Yaman : 1.5 m €
Alparslan : 500 k €

Bu adamların piyasa degeri aşagı yukarı böyledir heralde. Birde 3.5 m € veriyoruz. 3.5'da oyuncuların toplam degeri eder sana 7 m €. Bence iyi teklif

Transfermarkt.de'ye göre değerleri böyle oyuncuların...

Mehmet Güven: 600K€
Yaser Yıldız: 1.2M€
Volkan Yaman: 1.8M€
Alparslan Erdem: 500K€

3.5M€'da para verdiğimizi düşünürsek transferin toplam değeri 7.6M€ kabul edilebilir bir miktar bence Necati'yide verebilirler Necati'nin de değeri 2.2M€ olarak gözüküyor bu yüzden de transferin potansiyel değeri 9.8M€ internette gördüğüme göre en az 10M€ istiyolarmış 2K€ da düşsünler artık :zuhaha

El Barto
17.Ağustos.2009, 22:50
Mehmet Güven: 600K€
Yaser Yıldız: 1.2M€
Volkan Yaman: 1.8M€
Alparslan Erdem: 500K€

Elbette herşey yazılıp speküle edilebilir ama reelde Volkan ve Yaser'e toplam 3M€ veren bir kulüp bulsak ya. :D Vermezler ki.

uAburak89
17.Ağustos.2009, 22:58
İyi güzel yazmışsınızda, o adamların değeri ne kadar olursa olsun sonuçta bunların maaşı var, kadroya giremedikleri zaman doğacak sıkıntılar vs vs bir sürü şey var. Nakit para ile bir tutulmaz bence.

uAburak89
18.Ağustos.2009, 00:21
Transferin hızlı takımı Galatasaray, şimdi de gözünü CSKA Moskova’nın Türk yıldızı Caner Erkin’e dikti!.. Manisaspor’dan 2007 yılında Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer olan Caner için sarı kırmızılı kulübün nabız yokladığı öğrenildi!..

Genç oyuncunun durumuyla ilgili olarak MARATON.COM.TR’ye konuşan Caner’in menajeri Batur Altıparmak, “Galatasaray, Caner ile ilgileniyor ancak şu an için net bir şey yok. Galatasaray’ın bir ilgisi var ama ‘haydi şu transferi bitirelim’ diye bir tavırları şu anda söz konusu değil” dedi.

Kulübü CSKA Moskova’nın Caner’i bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını da açıklayan Altıparmak, “CSKA Moskova Yönetimi, “Caner’i zaten 3 milyon Euro’ya aldık, bonservis bedeli olarak 4,5-5 milyon Euro’dan aşağı bir bedelle satmayız’ diyor. Zaten şu anda da Caner satış listesine konulmuş değil. Yani satmak gibi bir niyetleri yok. Sadece G.Saray’ın bir girişimi var” ifadelerini kullandı.

CSKA Moskova Teknik Direktörü Arthur Zico ile Caner Erkin arasındaki krize de değinen Batur Altıparmak, genç oyuncunun oyundan alınırken sadece küçük bir tebessüm etmesi nedeniyle Brezilyalı teknik adamla aralarının bozulduğunu belirtti. Altıparmak şöyle konuştu:

“Arthur Zico, Caner iyi de oynasa, kötü de oynasa hep oyundan çıkartıyordu. Zico, Rubin Kazan maçının 63. dakikasında takım 1-0 yenikken Caner’i oyundan aldı ve Caner çıkarken sadece ‘Yine mi ben?’anlamına gelebilecek bir tebessüm etti. Caner'in çıkmasından sonra CSKA 2 gol attı ve maçı kazandı. Bu maçın ertesi günü Zico, Caner’e “Senin artık 2. takımla çalışmanı istiyorum’ dedi. Bu 1 hafta sürdü. Daha sonra yönetim devreye girdi ve Caner yeniden A takımla çalışmalara başladı. Şu anda kadroya giremiyor ancak ilerleyen haftalarda kadroya alınabilir. Zaten belki de Zico takımdan ayrılacak”

MARATON.COM.TR ÖZEL

Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2009, 01:01
Volkan'ı ciddi ciddi istiyoruz biz. Dün Adnan Sezgin'le görüşmüş Halil Ünal. Büyük olasılık bitmiş bu transfer...

RaSenGan
18.Ağustos.2009, 01:05
Ciddi ciddi alın Volkan'ı.:) Takımda en gereksiz oyunculardan biri.Sol beke iyi bir isim lazım Hakan Balta'nın yerine.

ShevAnil
18.Ağustos.2009, 01:10
Hakan Baltanın yerinemi yedeğinemi ?

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 01:15
Hakan takımda yeri en banko oyuncu Arda ile. Alınacaksa ona yedek alınır.

IcedEarth
18.Ağustos.2009, 01:32
Hakan Balta'nın yerine mi :zuhaha Türkiye'de böyle bir isim yok henüz. Avrupa'da bile sayılı bir oyuncudur Hakan Balta benim için, dünyada belli bir sol bek sıkıntısı olduğunu düşünüyorum, böyle bir ortamda sol bekimiz hem kaliteli hem de Türk. Daha ne isteriz ki :)

E.Cartman
18.Ağustos.2009, 03:18
Elbette herşey yazılıp speküle edilebilir ama reelde Volkan ve Yaser'e toplam 3M€ veren bir kulüp bulsak ya. :D Vermezler ki.

Orasını karıştırma abi :zuhaha:zuhaha

-----------------------------------------------------------------------------------

Sercan'ın menajerinden açıklama...

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın menajeri Metin Korkmaz açıkladı: “Bursaspor Sercan’ın bonservisi için Fenerbahçe’nin Mehmet Topuz için verdiği ücretten aşağısını kabul etmiyor”

Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Korkmaz, “En net ve ciddi görüşme Galatasaray’la yapıldı. Haldun Üstünel 4 oyuncu artı 3 milyon euro teklif etti. Görüşmeler en geç iki içerisinde sonuçlanır” şeklinde konuştu. Metin Korkmaz ayrıca Beşiktaş'ın da Bobo'yu St.Etienne satması durumunda Sercan için devreye gireceğini söyledi.

Mehmet Topuz’la ilgili olarak da konuşan Korkmaz, “Mehmet’in Fenerbahçe’de en ufak bir sorunu yok. Oynayamama korkusu da yaşamıyor” şeklinde konuştu.

İşte Secan Yıldırım ve Mehmet Topuz’la ilgili çarpıcı açıklamalar:

EN CİDDİ VE SON TEKLİF GALATASARAY’DAN

Sercan Yıldırım için kulüpler düzeyinde temaslar devam ediyor.
Ancak Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı net ve ciddi anlamda sadece Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le görüşmüştür. Bu, Sercan konusundaki en son görüşmedir.

Fenerbahçe ise 1 ay önce ciddi bir teklif yaptı. Fakat Galatasaray’ın bu hamlesinden sonra Fenerbahçe’nin bir iki gün içerisinde yeni bir teklifle gelmesi bekleniyor.
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin tavrı farklı… Mehmet Topuz transferinde direkt futbolcuyla görüşülmüştü. Ancak bu iki kulübümüz önce Bursaspor’la görüşmeyi tercih ediyorlar.
Hafta sonuna kadar her iki kulüpten de net bir yanıt alacağız.

PRIMEIR LİG’E A MİLLİ TAKIM ENGELİ

Sercan ve Bursaspor Kulübü çok ciddi bir biçimde yurtdışını düşünüyordu. Ama özelikle İngiltere’de Premier Lig’de oynamak için A Milli takımda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında milli takımda oynama şartı var. Sercan oynamadığı için İngiltere’ye bu sezon transfer olamayacak. Eğer Galatasaray’a ya da Fenerbahçe’ye transfer olmaz ise bu sezon Bursaspor’da göstereceği performansla A milli takımın da değişmezi olmayı amaçlıyor. Sezon sonunda ise sadece İngiltere’den gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

10 MİLYON EURODAN AŞAĞI OLMAZ

Bursaspor, Sercan için olağanüstü teklif gelmeli derken, Fenerbahçe’nin Mehmet Topuz’a yaptığı teklifi kastediyor. Mehmet Topuz için verilen ücretin altında bir ücret teklif edilmediği sürece Bursaspor gelen teklifleri değerlendirir. Fenerbahçe Mehmet Topuz için Kayserispor’a 10 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin’i vermişti.
Galatasaray, Sercan için 4 oyuncu artı 3 milyon euro veriyor. Galatasaray ile Bursaspor yönetimi iki gün içerisinde görüşmeleri sonuçlandıracak.
Sercan, kalpten Bursasporlu onun için Beşiktaş’a, Galatasaray’a ya da Fenerbahçe’ye gitmek fark etmiyor. Bursaspor menfaatleri hangi kulübe gitmesini gerektiriyor ise o kulübe gidecek. Metin Korkmaz ayrıca Beşiktaş'ın da Bobo'yu St.Etienne satması durumunda Sercan için devreye gireceğini söyledi.

MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE’DE ÇOK MUTLU

Mehmet Topuz’la Daum arasında mükemmel bir diyalog var. Mehmet Topuz Fenerbahçe’den büyük bir oyuncu değil. Zaten Mehmet de ben şu mevkide oynarım diğerinde oynamam diyecek bir karaktere sahip değil.
Mehmet Topuz ile Fenerbahçe arasında en ufak bir sorun yok. Mehmet’in yedek kalma gibi bir korkusu da yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Milliyet.com.tr

RaSenGan
18.Ağustos.2009, 05:04
Hakan Baltanın yerinemi yedeğinemi ?

Yedeğine olucaktı pardon yanlış yazmışım.

Knightmare
18.Ağustos.2009, 06:04
Sercan ve Bursaspor Kulübü çok ciddi bir biçimde yurtdışını düşünüyordu. Ama özelikle İngiltere’de Premier Lig’de oynamak için A Milli takımda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında milli takımda oynama şartı var. Sercan oynamadığı için İngiltere’ye bu sezon transfer olamayacak. Eğer Galatasaray’a ya da Fenerbahçe’ye transfer olmaz ise bu sezon Bursaspor’da göstereceği performansla A milli takımın da değişmezi olmayı amaçlıyor. Sezon sonunda ise sadece İngiltere’den gelen teklifleri değerlendirmek istiyor.

gerçekten var mı böyle bi kural yaa?

brotha
18.Ağustos.2009, 07:04
bildigim kadariyla, avrupa birligi vatandasi degilse milli takiminda maclarin yuzde 70 ni oynamasi gerekir. fm dede var zaten bu , calisma izni.

Melekovic
18.Ağustos.2009, 15:42
Milli maçların %75'inde oynaması gerekiyor. Takımda olup da maça girmezse sayılmıyor. Ve oynadığı milli takımın Fifa Sıralamasında ilk 70 ülke içinde olması gerekiyor.

Bu şartlara uymayanlar için " special talent" statüsü devreye giriyor. Bu uygulamaya göre oyuncunun dosyası kurula götürülüyor. Kurul oyuncunun gelecek vaadedip vaad etmediğine, yeteneğinin İnglitere'de oynayıp oynamamaya yetmeyeceğine, yani üst düzey bir futbolcu olup olmadığına karar veriyor.

Bu şartlar zaten Sercan'da mevcut ve bu ikinci durumdan faydalanabilir , çünkü çoğu yabancı araştırmacıların listesinde ve takibinde.

O zaman ya Sercan bir şekilde kandırılıyor gönderilmesin diye, ya ortalıkta bir teklif yok, ya da 3 Büyük kulubumuzden biri oyuncunun Bursa kulubu yöneticisi ve menejerine oyuncunun aklını çelin gitmeyeceğine inandırın bize gelsin diyor.

Bu 3 seçeneğin hangisi olduğunu bilmiyorum ama bir tanesi olduğu aşikar.

Premier Lig'de ilk şartı tutturamayıp bu şekilde dosya götürülme ile oynayan çok futbolcu var.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da ilgili tam kuralın metni

http://www.premierleague.com/staticFiles/c3/23/0,,12306~140227,00.pdf

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 19:09
Sercan için son teklif

Galatasaray’ın uzun süredir peşinden koştuğu Bursasporlu Sercan için son teklifini yaptığı ve yanıt beklediği ortaya çıktı. Sarı kırmızılıların genç futbolcunun bonservisine 3 milyon Euro ve 4 futbolcu önerdikleri belirtildi. Önerilen futbolcuların kaleci Aykut, Mehmet Güven, Volkan Yaman ve seçilecek gençlerden biri olduğu öğrenildi. Teklife sıcak bakan yeşil beyazlıların ise dördüncü oyuncunun Nonda veya Aydın olmasını istedikleri bildirildi.

Bursaspor’un istediği Nonda’nın "Ben Türkiye’ye Galatasaray için geldim, başka bir kulübe gitmem" dediği, Teknik Direktör Rijkaard’ın da Aydın’dan vazgeçmediği, bu nedenle de transferden henüz sonuç alınamadığı belirtildi.
Sarı kırmızılıların gündeminde olan isimlerden Manisasporlu Sezer’den tamamen vazgeçtiği ancak kaleci Ufuk için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Galatasaray’da Talin maçının hazırlıkları sürerken teknik direktör Rijkaard’ın Denizlispor maçının kadrosunda değişikliğe gideceği ve dinlendirdiği Sabri , Servet , Gökhan Zan, Ayhan gibi as oyuncularına yeniden ilk 11 ’de şans vereceği ifade edildi. Bu arada Elano’nun bugün basına kapalı yapılan antrenmanda ilk kez takımın antrenmanının tamamında yer aldığı belirtildi.

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=60021

Fietra 10
18.Ağustos.2009, 20:05
gerçekten var mı böyle bi kural yaa?

Kısaca Fm'deki çalışma izni sanırım:)

Melekovic
18.Ağustos.2009, 20:09
Bilmiyorum ama Sercan'a en ihtiyacı olmayan iki takıma Sercan giderse kendini yakar. Herhalde Sercan'ın akıl hocaları bunu düşünüyordur. Semih+Guiza'yı mı kesecek yoksa Baros+Nonda'yı mı? Hadi diyelim ki Nonda Bursa'ya gitti,Baros'un oynamadığı zamanlar onun dinlendiricisi görevini mi görecek? Bence bu sene öyle ya da böyle kim aklını çeldiyse İngiltere'ye gidemez diye gitmesin ama Bursa'da kalsın Milli Takımımızda rahat oynasın kimseninde bahanesi kalmasın.

BeeTLeJuiCe
18.Ağustos.2009, 20:14
Galatasaray'ın önerdiği 4. oyuncu Necati Ateş galiba.
Bursa'nın nakit paraya ihtiyacı olduğu söyleniyor eğer öyleyse 4 oyuncunun maliyetiyle uğraşmaktansa Fenerbahçe'nin verdiği parayı kabul edebilir(5.5MN€). Birde Fenerbahçe para yanında bir oyuncu daha önermiş.

Clayman
18.Ağustos.2009, 20:57
Bilmiyorum ama Sercan'a en ihtiyacı olmayan iki takıma Sercan giderse kendini yakar. Herhalde Sercan'ın akıl hocaları bunu düşünüyordur. Semih+Guiza'yı mı kesecek yoksa Baros+Nonda'yı mı? Hadi diyelim ki Nonda Bursa'ya gitti,Baros'un oynamadığı zamanlar onun dinlendiricisi görevini mi görecek? Bence bu sene öyle ya da böyle kim aklını çeldiyse İngiltere'ye gidemez diye gitmesin ama Bursa'da kalsın Milli Takımımızda rahat oynasın kimseninde bahanesi kalmasın.

Katılıyorum abi. Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe de Galatasaray da Sercan'ı yedek kulübesi için istiyor. Bu çok açık.

Böyle yetenekli bir genç futbolcunun yedek kulübesinde oturmasındansa adam gibi ilk 11'de forma giyeceği Bursaspor'da kalması onun için çok daha faydalı olacaktır. Sercan gerçekten müthiş bir oyuncu. En azından o çürümesin yedek kulübelerinde :)

erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 21:11
Katılıyorum abi. Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe de Galatasaray da Sercan'ı yedek kulübesi için istiyor. Bu çok açık.

Böyle yetenekli bir genç futbolcunun yedek kulübesinde oturmasındansa adam gibi ilk 11'de forma giyeceği Bursaspor'da kalması onun için çok daha faydalı olacaktır. Sercan gerçekten müthiş bir oyuncu. En azından o çürümesin yedek kulübelerinde :)

+ bu sayede Milli Takım konusunda daha ciddi ilerleme katedip Premier Lige gidebilecek duruma gelsin..çalışma izni açısından..

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 21:50
Sercan için girişimler hızlanmış.
Aykut, Volkan, Mehmet ve Yaser + 3 Milyon € önermişiz.
Bursa bunu kabul etmeyip Nonda + 5 Milyon € talep etmiş. Görüşmeler devam ediyormuş.

NTVspor

Melekovic
18.Ağustos.2009, 21:54
Dilerim olmaz ve görüşmeler tıkanır. 1 Eylül gelse de şu çocuk kurtulsa çekiştirilip durmaktan,bir yıldızı daha kaybetmeyelim.

ForCimbom
18.Ağustos.2009, 21:59
Sercan için girişimler hızlanmış.
Aykut, Volkan, Mehmet ve Yaser + 3 Milyon € önermişiz.
Bursa bunu kabul etmeyip Nonda + 5 Milyon € talep etmiş. Görüşmeler devam ediyormuş.

NTVspor

bence bu iş olur.

ayrıca "çürür" diyenlere katılmıyorum ben. nonda geçen sene ligde 14 ü ilk 11 olmak üzere 24 maç oynamış. fenerbahçe deki durum ile daha farklı bence. orada mutlak oynaması gereken bir güiza ve o olmayınca kesinlikle kendisi olması gereken yine as sayılacak bir semih var. galatasaray a gelirse hata yapmaz kanımca.:)

batuhanry
18.Ağustos.2009, 22:00
Sercan, Ufuk ve Caner bu gençlerden kaçını alırsak alalım çok iyi iş yapmış oluruz.

ForCimbom
18.Ağustos.2009, 22:01
nonda örneğini vermemin sebebi; yine önünde baros gibi birinin olması ve genellikle tek forvet olmamız.

ShevAnil
18.Ağustos.2009, 22:04
Sercan rahat rahat forma şansı bulur. Nonda bizde kalırsa onun önünde yer alır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Sercan rahat rahat forma şansı bulur. Nonda bizde kalırsa onun önünde yer alır

Yanlış anlaşılmasın Sercan Nondanın önünde kalır demek istedim. Baros'la değişmeli bile oynayabilir.

PesimiSTyLa
18.Ağustos.2009, 22:09
Birde Rijkaard durumu var. Bu hafta denizli karsısında gördüğümüz rotasyonu büyük ihtimalle bazı lig maclarında yine görecegiz. Rijkaardlı maçlara baktıgımızda neredeyse takımdaki herkes forma sansı bulmuş. Sercan transferi gercekleşirse mutlaka forma bulur Sercan.

sentugo
18.Ağustos.2009, 22:16
Sercan'ın bu sene BUrsasporda kalması herkes için daha faydalı olacaktır...

erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 22:32
[B]arada çok fark kalmamış..bu iş olur bence..
ama bursa aykut,yaman,m.güven gibi oynatmayacağı oyuncuları alıp onlara yıllık ücret vermek istemeyecektir..bu noktada bence nonda+parada ısrarcı olabilirler..

Maksic
18.Ağustos.2009, 22:59
Sercan'ı ne olursa olsun almalıyız...

ForCimbom
18.Ağustos.2009, 23:05
Sercan'ı ne olursa olsun almalıyız...

katılıyorum :0:

gerçekten olağandışı yetenekli bir topçu sercan.:0:

GebzeLi1907
18.Ağustos.2009, 23:13
Benim tanıdığım Aziz Yıldırım Sercan'ı Galatasaray'a kaptırmaz.
Yanlış anlamayın Galatasaray alamaz demiyorum ama Aziz Yıldırım'da ilgileniyordu bu futbolcuyla Gs ye gidiyo olduğunu duyarsa napar eder gerekirse cebinden cıkarır fazlasını öder, Sercan'ı alır.Tabi Sercan illede Gs de oynamak istemiyorum demezse.Hoş bazen onu bile dinlemiyo başkan..

Pek sanmıyorum transferin gerçekleşeceğini o açıdan ama Gs alırsa bencede harika ötesi bi iş yapmış olur ihtiyaç duydukları bi mevkiye Türkiye'deki en iyi ismi almış olurlar.Bekleyelim görelim..

Bence Bursa'da kalır Sercan..

gezenti
18.Ağustos.2009, 23:40
Bursanın nondaya ihtiyacı yok ne 5 milyonu yaa fener topuz için 9 milyon ve gökhan emreciksini verdi.Sercan topuzdan genç ve dünyanın en çok konuşulan mevkisi olan forvette oynuyor.Onca avrupa klubü izliyor.Nonda Sercanla aynı kalitede değil 5 milyonda o kadar çok bir para değil sercan gibi biri için inşallah alamaz galatasaray...

ShevAnil
19.Ağustos.2009, 00:01
Bursanın nondaya ihtiyacı yok ne 5 milyonu yaa fener topuz için 9 milyon ve gökhan emreciksini verdi.Sercan topuzdan genç ve dünyanın en çok konuşulan mevkisi olan forvette oynuyor.Onca avrupa klubü izliyor.Nonda Sercanla aynı kalitede değil 5 milyonda o kadar çok bir para değil sercan gibi biri için inşallah alamaz galatasaray...

Man City bile istediğiniz teklifi vermemişse artık bilemiyorum :)

sentugo
19.Ağustos.2009, 00:03
Volkan Yaman Bursa'da nasıl oynamaz. Direk ilk 11 oynar.. Aydın zaten Bursa'ya gelirse Gs için yanlış olur.. YOk yok Sercan bu sene Bursaspor'da..

uAburak89
19.Ağustos.2009, 00:39
Es-Es Volkan'ı bitiriyor

Galatasaray Kulübü, Volkan Yaman'ı bonservisiyle birlikte Eskişehirspor'a veriyor. Sarı-kırmızılı yönetim, iki sezondur takımda forma giyen ancak bekleneni veremeyen Volkan Yaman'ı, Eskişehirspor'a gönderecek. Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Volkan için yapılan görüşmeler sonucunda, iki kulübün anlaşma sağladığı öğrenildi. Ancak Volkan Yaman ile Eskişehirspor arasında ücret konusunda yaşanan anlaşmazlık şu ana kadar sona erdirilemediği için transferin kesin olarak bitmesi yarına kaldı.

Sarı-kırmızılı kulübün Futbol Şube Sorumlusu Üstünel, "Eskişehirspor ile transfer konusunda anlaştık. Bizim açımızdan bu transferin olmaması için bir neden yok. Volkan da Eskişehirspor ile anlaşma sağlarsa bu transfer sonlanacak" dedi.

Öte yandan Galatasaray, Volkan Yaman'ın Eskişehirspor'a transferi kesin olarak gerçekleşmesi sonrasında ise CSKA Moskova'nın Türk yıldızı Caner'i transfer etmek için harekete geçecek.

BİR NOT (HİLMİ SEVER): Galatasaraylı Volkan Yaman'ın, Eskişehirspor'a transferindeki şu an için gözüken tek sorun, Volkan'ın sarı-kırmızılı kulüpten olan yüksek meblağdaki alacağı. Galatasaray ile Eskişehirspor kulüpleri bu alacak konusunu çözmesi halinde, transferin gerçekleşmemesi için hiç bir sorun yok. Sarı-kırmızılı yöneticiler, bu alacağı ödenmesi için Eskişehirspor'un Volkan'ı kiralamak için vereceği ücreti arttırmasını istiyor.

Maksic
19.Ağustos.2009, 01:33
Dün Volkan'ı Bakırköy Capacity'de görmüştüm demekki bu İstanbul'daki son günleriymiş güle güle Volkan demek o ki Sercan transferinde Volkan'dan gelen parayıda oraya aktarabiliriz diye düşünüyorum daha Bursaspor'a fazla para verip 2 oyuncuyla bitebilirde Sercan işini diye düşünüyorum..

gezenti
19.Ağustos.2009, 01:37
Man City bile istediğiniz teklifi vermemişse artık bilemiyorum :)

Eee bizde onlara Sercanı vermedik:):):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaa başkanın açıklaması var bana öyle bir teklif yapmalılar ki ben satmak zorunda kalayım bursasporun bir tek eksiği sol bekte oraya da alt yapıdan güzel çocuklar yetişiyor kesin seneye birini koyarız Sercanı nie verelim ki anlamak güç bence bu transferin olur yanı yok:)

Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 02:51
Sercan'a Kewell,Topal ve Arda'yı önerdigimiz halde verecekler galiba.

Clayman
19.Ağustos.2009, 03:16
Topuz gibi inada binmesin de iş :)

E.Cartman
19.Ağustos.2009, 04:16
Sercan eğer GS yada FB'den birine gidecekse en hayırlısı GS olur çünkü Daum eLinde ne kadar geniş kadro olursa olsun belli kişilerle oynayan bir hoca yorumcuların dediği gibi 13 kişiyle oynayan bi hoca GS'de Rijkaard'ın hak edene forma mantalitesi Sercan'ın daha çok şans bulmasını sağlar ve GS onun için daha iyi bir vitrin olacağı için belki Sercan'ı Man.City'de değil BarceLona, Man.Utd, Liverpool gibi takımların istediğini ya da bu takımlarda oynadığını görürüz herkes için en hayırlısı buymuş gibi gözüküyor...

gezenti
19.Ağustos.2009, 04:41
Sercan'a Kewell,Topal ve Arda'yı önerdigimiz halde verecekler galiba.

Yaa bu mantığıda anlamıyorum adamın ağzından çıkar derki ben gidiceğim sercan hiçbir zaman böyle bir açıklama yapmadı aksine sözleşme yeniledi.İster verir ister vermez bu seni ne ilgilendirir.Evet öyle yapınca vericeğiz var mı?Senelerce Bursaspor yetiştirdi bu adamı öyle hemen hazıra konmakla olcak iş değil.Okul hayatından milli takımına oturduğu evden ailesinin durumuna bu klup ilgilendi hocaları ilgilendi.Şimdi galatasaray istiyor diye vericekmiyiz yada vermek zorundamıyız?Sen ardayı versene 15 milyona ama kaptan yapıosun 10 numara veriosun takımda kalması için psikolojik saldırıyorsunuz adama.Vitrin diyorsunuz arda içinde sıradan bir ingiliz takımı daha fazla vitrin demktir.Ama satmıyorsunuz.Ama bizden Bursa çocuğunu bu kdar kolay alabileceğinizi sanıyorsunuz.Ne taraftar ne yönetim satmayı istiyor.Tok satıcıyız işinize gelirse alırsınız gelmezse almazsınız daha ötesi var mı bunun?

Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 04:52
Arkadasım Biri Bursaspor Biri Galatasaray.

E.Cartman
19.Ağustos.2009, 04:53
Yaa bu mantığıda anlamıyorum adamın ağzından çıkar derki ben gidiceğim sercan hiçbir zaman böyle bir açıklama yapmadı aksine sözleşme yeniledi.İster verir ister vermez bu seni ne ilgilendirir.Evet öyle yapınca vericeğiz var mı?Senelerce Bursaspor yetiştirdi bu adamı öyle hemen hazıra konmakla olcak iş değil.Okul hayatından milli takımına oturduğu evden ailesinin durumuna bu klup ilgilendi hocaları ilgilendi.Şimdi galatasaray istiyor diye vericekmiyiz yada vermek zorundamıyız?Sen ardayı versene 15 milyona ama kaptan yapıosun 10 numara veriosun takımda kalması için psikolojik saldırıyorsunuz adama.Vitrin diyorsunuz arda içinde sıradan bir ingiliz takımı daha fazla vitrin demktir.Ama satmıyorsunuz.Ama bizden Bursa çocuğunu bu kdar kolay alabileceğinizi sanıyorsunuz.Ne taraftar ne yönetim satmayı istiyor.Tok satıcıyız işinize gelirse alırsınız gelmezse almazsınız daha ötesi var mı bunun?

Arda için sıradan bi İngiliz takımı daha iyi vitrinse Türkiye'de futbol niye oynanıyor ki ne gereği var Tuncay'da gitti sıradan bi İngiliz takımına gayette güzel oynadı noldu var mı taLibi yok o zaman konuşmayacağız...:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca ister verir ister vermez biz sadece teklif yaptık istedikleri miktara göre bizde bir benzetme ya da ironi -ne derseniz artık- yapıldı ayrıca Sercan için Kewell, Topal, Arda diyerek ne kadar iyi bir futbolcu olduğunuda belirtilmiş olundu

ShevAnil
19.Ağustos.2009, 05:00
Sen Sercanın avrupada oynamasını istiyorsan ilk önce büyük takıma göndericeksin ;)

Cengo
19.Ağustos.2009, 05:22
Sercan eğer GS yada FB'den birine gidecekse en hayırlısı GS olur çünkü Daum eLinde ne kadar geniş kadro olursa olsun belli kişilerle oynayan bir hoca yorumcuların dediği gibi 13 kişiyle oynayan bi hoca GS'de Rijkaard'ın hak edene forma mantalitesi Sercan'ın daha çok şans bulmasını sağlar ve GS onun için daha iyi bir vitrin olacağı için belki Sercan'ı Man.City'de değil BarceLona, Man.Utd, Liverpool gibi takımların istediğini ya da bu takımlarda oynadığını görürüz herkes için en hayırlısı buymuş gibi gözüküyor...

Fenerbahçe'de 3. santrafıor eksikliği S.O.S. veriyor, paftan Yasin'i çıkartıp oynatırsa bile kimse şaşırmaz.

Sercan Fenerbahçe için ayrıca kontratakta top taşıyacak, delici, bu kadar pas trafiği yapan takımda önce geçince arkaya sarkarak çok pozisyon bulabilecek bir oyuncu olacaktır.Kontratak için çok hızlı top taşıyabilecek, alanı katedebilecek bir oyuncu Fenerbahçe için maden olur.Hatta öyle parlatır ki, çok büyük paralara bile sattırır.

Fenerbahçe için acil forvet gerekli.
Galatasaray elindeki fazla oyunculardan kurtulmaz ise takım uyumunda rotasyon şişkinliği farkedilmese de sıkıntılı olabilir.Bu kadar oyuncu ile sezona başlamak doğru değil, daha kemik 23-24 kişilik kadro olması lazım.
Elindeki Serkan Çalık'ı bu anlamda hiç kullanmadı Galatasaray, daha da iyi bir oyuncu alabilir yabancı rotasyonundan açılacak kontenjan ile ama Fenerbahçe bunun yapabilecek durumda değil maalesef.Oyuncuya muhtaç.

Eğer City gibi bir takımdan teklif geliyorsa bir oyuncunun bu ligde kalması çok yazık.Hemen atması lazımdı kendisini.

ShevAnil
19.Ağustos.2009, 05:28
Fenerbahçe'nin aldığı genç oyuncuları bitirmekten başka birşey yaptığını henüz gözlemliyemedim 1-2 istisna haricinde tabiki. Yazık eder Sercan Fenerbahçeye giderse. Son olarak Sercan galatasaray'a gelmelidir, bursayla iyi bir teklif karşılığında anlaşılmalıdır. Oda olmadı Avrupada oynayan/oynayacak bir takıma gitmesi gerekli.

Cengo
19.Ağustos.2009, 05:36
Fenerbahçe'nin aldığı genç oyuncuları bitirmekten başka birşey yaptığını henüz gözlemliyemedim 1-2 istisna haricinde tabiki. Yazık eder Sercan Fenerbahçeye giderse. Son olarak Sercan galatasaray'a gelmelidir, bursayla iyi bir teklif karşılığında anlaşılmalıdır. Oda olmadı Avrupada oynayan/oynayacak bir takıma gitmesi gerekli.

Bu anlaşılabilir bir cevap değil.
Taraftarlığı bir yana koyarak yorum getirmek gereklidir.

ForCimbom
19.Ağustos.2009, 05:41
@ ABOOO;

yıllardır bir semih var, nöbetçi diye çağrılan. ama ne kadar iyi performans gösterirse göstersin, illa birilerinin altında kalıyor, 11 dışında bırakılıyor. dün kezman dı başkasıydı, bugün güiza ydı. hep böyle. bu şartlar altında, tek forvet oynayacak bir sisteme sahip fenerbahçe'de sercan ın şans bulması çok zor. hem de çok.

Cengo
19.Ağustos.2009, 05:50
@ ABOOO;

yıllardır bir semih var, nöbetçi diye çağrılan. ama ne kadar iyi performans gösterirse göstersin, illa birilerinin altında kalıyor, 11 dışında bırakılıyor. dün kezman dı başkasıydı, bugün güiza ydı. hep böyle. bu şartlar altında, tek forvet oynayacak bir sisteme sahip fenerbahçe'de sercan ın şans bulması çok zor. hem de çok.

O Semih'i oynatarak Milli Takım'a çıkartan takım Fenerbahçe.
Dediğim gibi tamamen taraftarı olduğu takıma gelmesini istiyorsunuz, o yüzden bunu yorumlarken lütfen taraftarlığınızı unutun.Bu mantık ile Semih'in çoktan gönderilmesi lazımdı, başı tacı yapılması değil.

İkincisi genç oyuncuları harcanmadı.Yetersiz altyapı hocaları olabilir, yine altyapıya yanlış oyuncu seçimleri olabilir.Hiçbiri yeterli oyuncular değillerdi, ya fiziksel eksiklikleri vardı ya da tam bir teknik eğitim alamadılar.Bu oyuncular Anadolu takımlarına gittiler, yükselmeleri gerekirken neden alt lig oyuncuları olarak bile tutunamadılar?

Oyuncu harcayan bir kulüp değil, oyuncu yetiştiremeyen bir kulüp.Bu konuda da yeterli materyal olmasına rağmen organizasyonu kuramayan bir yönetim mevcut, bu da onların hatası.Onlar yargılanmalıydı.

Yeteneği olan aynı Semih de bu yoldan geldi ve tepeye kadar çıktı.Hatta çok özel yetenekleri bile yoktu, tamamen deneyim ile geliştirdi.
Yeteneği olan oyuncu ise gösterip formayı alır, Semih teknik özelliklerinden çok oyun zekasını geliştirerek bir yere geldi ama bu da onun artısı.Kendisine güvenmeyen, rekabete açık olamayn oyuncunun dev bir ormanda yeri yok.Teknik ve fizik özellikleri olan oyuncuların formayı kapamaması gibi bir durum olamaz, formayı söke söke alırlar.

Sercan 19 yaşında, eğitimini tamamlamış bir oyuncu, pek genç oyuncu değil.16-17 yaşındaki oyunculara genç oyuncu gözü ile bakılıyor Avrupa'da artık.

ShevAnil
19.Ağustos.2009, 05:54
Cengiz abi Semih'i milli takıma çıkartan fenerbahçe demişsin..
Farzedelimki Semih Bursada oynuyor, sürekli yedek kalsaydı genede milli takımda oynayabiliceğine inanıyormusun?

ForCimbom
19.Ağustos.2009, 05:58
O Semih'i oynatarak Milli Takım'a çıkartan takım Fenerbahçe.
Dediğim gibi tamamen taraftarı olduğu takıma gelmesini istiyorsunuz, o yüzden bunu yorumlarken lütfen taraftarlığınızı unutun.Bu mantık ile Semih'in çoktan gönderilmesi lazımdı, başı tacı yapılması değil.

İkincisi genç oyuncuları harcanmadı.Yetersiz altyapı hocaları olabilir, yine altyapıya yanlış oyuncu seçimleri olabilir.Hiçbiri yeterli oyuncular değillerdi, ya fiziksel eksiklikleri vardı ya da tam bir teknik eğitim alamadılar.Bu oyuncular Anadolu takımlarına gittiler, yükselmeleri gerekirken neden alt lig oyuncuları olarak bile tutunamadılar?

Oyuncu harcayan bir kulüp değil, oyuncu yetiştiremeyen bir kulüp.Bu konuda da yeterli materyal olmasına rağmen organizasyonu kuramayan bir yönetim mevcut, bu da onların hatası.Onlar yargılanmalıydı.

Yeteneği olan aynı Semih de bu yoldan geldi ve tepeye kadar çıktı.Hatta çok özel yetenekleri bile yoktu, tamamen deneyim ile geliştirdi.
Yeteneği olan oyuncu ise gösterip formayı alır, Semih teknik özelliklerinden çok oyun zekasını geliştirerek bir yere geldi ama bu da onun artısı.Kendisine güvenmeyen, rekabete açık olamayn oyuncunun dev bir ormanda yeri yok.Teknik ve fizik özellikleri olan oyuncuların formayı kapamaması gibi bir durum olamaz, formayı söke söke alırlar.

Sercan 19 yaşında, eğitimini tamamlamış bir oyuncu, pek genç oyuncu değil.16-17 yaşındaki oyunculara genç oyuncu gözü ile bakılıyor Avrupa'da artık.

taraftarlık falan değil, inanın. bugün galatasarayda baros tan başka as oynayacak(yani bir şekilde, rotasyonda iyi olabilecek) futbolcu yok, en azından rijkaard ın gözünde.(nonda yı saymıyorum, muhtemelen gidecek sercan a karşılık takas olarak vs.) ne kaldı geriye? koca bir hiç. sadece baros. fenerbahçe'de ne var peki? gol kralı olması hedeflenen, beklentilerin çok yüksek olduğu bir güiza. onun hemen ensesinde de semih, "a milli" semih. ayrıca dediğim gibi iki takım da tek forvetli düzende oynuyor. benim fikrim bu. şimdi burada hangi takıma daha gerekli kim alacak diye tartışmaya da pek gerek yok. ayrıca ben oyuncu harcama/genç oyuncu idaresi vs. ile ilgili şuanda birşey demedim. sadece sercan mevzusunu baz aldım yorumda. onun için orayı alınmıyorum üstüme.

Bekq
19.Ağustos.2009, 05:58
Önce elinizdeki Yaser'i kullanmalısınız.

Eğer kullanmıyorsanız kiralamalısınız.

Yanlış anlamayın ama hep bize derler gençleri harcıyoruz diye fakat Yaser Yıldız Galatasaray'a gelmeden önce Bank Asya'da neler yaptığını ve fm'den verilen değerlerini hala hatırlıyorum. Şu an kötü oynuyor olabilir fakat Yaser Yıldız inanıyorumki ilerde ne olduğunu gösterecektir ve bir Servet bir Arda gibi fenomen olacaktır.

ShevAnil
19.Ağustos.2009, 06:01
Önce elinizdeki Yaser'i kullanmalısınız.

Eğer kullanmıyorsanız kiralamalısınız.

Yanlış anlamayın ama hep bize derler gençleri harcıyoruz diye fakat Yaser Yıldız Galatasaray'a gelmeden önce Bank Asya'da neler yaptığını ve fm'den verilen değerlerini hala hatırlıyorum. Şu an kötü oynuyor olabilir fakat Yaser Yıldız inanıyorumki ilerde ne olduğunu gösterecektir ve bir Servet bir Arda gibi fenomen olacaktır.

Rijkaard Yaser'i baros'un alternatifi olarak düşünmüyor. Yaser'i sağ açık ve sol açıkda denedi birkaç maç. Ayrıca şu oyuncu harcamaktan bahsetmeyin lütfen gülüyorum..

nannar
19.Ağustos.2009, 06:05
iyi de semih'i FB çıkarmadıki milli takıma :) asıl aldıgı forvetleri formsuz ve sakatken semih yedek olarak sahaya sürüldü ve gollerini attı.... gollerini atarak gol kralı olunca da milli takıma çağrıldı :)Ben Galatasaray'lıyım, Fenerbahçe'yi ya da başka bir kulübü kötülemek için söylemiyorum bunu ama bence Türkiye'de potansiyeli olan genç oyuncular için gelişmelerine en uygun kulüp Galatasaray... Bunun bir sürü örneğini sayabiliriz.. Galatasaray hiç genç oyuncu bitirmedi mi? tabiki de bitirdi :) fakat diğer takımlar kadar değil... Hele hele FB ve BJK kadar hiç değil.... Sercan oyun yapısı olarak Baros'a çok benzediği için Galatasaray'a gelirse deplasmanlarda %90 yedek olur ama kendi sahamızdaki maçlarda ilk 11 oynar..Gerçi hoş Rijkard'ın bu hafta milli maçtan sonra milli oyuncuları dinlendirerek geçen haftaki 11'den 6 tane farklı adamla sahaya çıkması Sercan için daha iyi bir ortam oluşacağının habercisi gibi ama bakalım neler olacak :)

King_91
19.Ağustos.2009, 06:15
bence de kimse yanlış anlamasın ama fenerbahçe hiçbir zaman gençler için en iyi tercih olmamıştır . her takım oyuncu harcamıştır elbette ama galatasaraylılığımı bırakıyorum bir yana ; eğer ben gelecek vaadeden bir futbolcu olsam fener'e gitmezdim . milli takıma çıkarıldı denen semih bile forvette ilk tercih değil fener'de .

Sekopej
19.Ağustos.2009, 13:31
İyi ki Fenerbahçe var da, gençler biz burada biteriz diye gelmiyor, koşa koşa Galatasaray'ı seçiyor. Fenerbahçe olmasa, Galatasaray genç oyuncu alamayacak demek ki.

Semih çıktı gol kralı oldu, kayboldu mu? Hayır. Takımda ve mücadelesine devam ediyor. Gökhan 1 sene içersinde Bank Asya'da oynarken Chelsea'ye karşı oynamaya başladı. Oyuncunun içinde olduktan sonra mücadele gücü, oynama isteği, savaşma arzusu, her türlü formayı kapar. Ama bunlar yoksa, istediği kadar yeteneği olsun formayı kapamaz. O nedenle şu takım oyuncu harcıyormuş, bunlar bitiriyorlar boş şeyler. Serkan Çalık ve Yaser Yıldız var, çok şey bekleniyor, onların bitirlmemesi sağlanabilir mesela.

DenizlispoR
19.Ağustos.2009, 13:38
İyi ki Fenerbahçe var da, gençler biz burada biteriz diye gelmiyor, koşa koşa Galatasaray'ı seçiyor. Fenerbahçe olmasa, Galatasaray genç oyuncu alamayacak demek ki.

Semih çıktı gol kralı oldu, kayboldu mu? Hayır. Takımda ve mücadelesine devam ediyor. Gökhan 1 sene içersinde Bank Asya'da oynarken Chelsea'ye karşı oynamaya başladı. Oyuncunun içinde olduktan sonra mücadele gücü, oynama isteği, savaşma arzusu, her türlü formayı kapar. Ama bunlar yoksa, istediği kadar yeteneği olsun formayı kapamaz. O nedenle şu takım oyuncu harcıyormuş, bunlar bitiriyorlar boş şeyler. Serkan Çalık ve Yaser Yıldız var, çok şey bekleniyor, onların bitirlmemesi sağlanabilir mesela.
Katılıyorum.Zaten klişe olmuş bu FB genç yıldız almak ister GSli gençleri bitiriyor der.Her zaman böyle olmuyor mu ?

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 14:04
Serkan Kurtuluş vardı ne oldu arkadaşlar?

Galatasaray'da Sercan Yıldırımın Alt yapıdayken PAF takımdayken Kaptanıydı?

Tutturdumu kendisini yoksa sakat mı?

IcedEarth
19.Ağustos.2009, 14:08
O değil de Abdülkadir Kayalı vardı, o ne oldu?

Sekopej
19.Ağustos.2009, 14:11
Liste çıkarmaya ne dersiniz? Hadi liste çıkaralım, kimler harcanmış ona bakalım? Konunun adını da değiştireyim hemen.

Gerçekten merak ediyorsan ne olduğunu söyleyeyim, laf sokmak için yazdıysan boşuna yorulmayayım.:)

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 14:12
O değil de Abdülkadir Kayalı vardı, o ne oldu?

yahu senin için fesatsa ben ne yapayım :icon_frown:

Ben şimdi bunu sizi kötülemek için mi sordum ?

sadece gençlerin ve Sercan haberlerini görünce Serkan aklıma geldi bende sordum şimdi bunun ne alakası var?

IcedEarth
19.Ağustos.2009, 14:15
Benim de birden aklıma geldi sorayım dedim ;)
Serkan Kurtuluş geçen yıl kritik maçlarda oynadı. Fena performans göstermedi oynadığı maçlarda, yaşı daha gençtir, 1-2 yıl kiralanır pişer geri gelir oynar...

Sekopej
19.Ağustos.2009, 14:17
Galatasaray transfer haberleri konusunda Abdülkadir mi aklına geldi? Hala merak ediyor musun yoksa lafı soktum rahatladım, cevap önemli değil diye mi düşünüyorsun?

ForCimbom
19.Ağustos.2009, 14:20
serkan çalık 1-1,5 yıldır sakat. hala doğru düzgün antrenman yapamıyor. ama ilk geldiğinde bayağı bir maça çıkmıştır, trabzon a gol atmıştı falan. oynamıştı yani :p

yaser, son sezon 12 kez lig maçına çıkmış. çoğunda kötü performans göstermesine karşın 12 maç, 20 yaşında bir oyuncu için. önceki sezon da yine bir sürü maçı var, golü de.

serkan kurtuluş, geçen sezon 8 maça çıkmış ligde. 19 yaşında.

gençler konusunda galatasaray ı yargılayacak bir takım yok türkiye de. hele üç büyükler arasında :)

sercan konusuna gelince. dediğim gibi baros tan sonra yedek yok(nonda yı saymıyorum dediğim gibi takasta kullanılacak muhtemelen[yaser de kanat düşünülüyor veya takasta gönderilecek, rijkaard ın görüşlerini bilmiyorum]), sercan bu açığı dolduracak birisi. gösterdiğim örneklerde de görülüyor ki, oyuncular kendisini göstermek için yeteri kadar şans buluyor galatasarayda, özellikle gençler. sercan özel yetenekli biri olarak, hayli hayli bulacaktır bu şansı. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özür dilerim, "kötü" olacak . düzeltilirse iyi olur.

IcedEarth
19.Ağustos.2009, 14:21
Serkan Kurtuluş diyince birden aklıma geldi, laf sokma arıyorsan kralını bu sayfada defalarca gördük zaten Serkan Abi. Yönetici vazfına sahip arkadaşlarımız bile çok güzel laf soktu buralarda yani ;)
Cevap vermek istemiyorsan da sorun değil, ben arar bulurum biryerlerden... Ayriyetten laf soktuğumu düşünüyorsan da mesajımı silip uyarı verebilirsin abi. Ben razıyım...

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 14:21
Peki hiç bu sene oynadı mı sağ bek konusunda burdaki yorumları okuduğum kadarıyla sıkıntı vardı, Serkan alınırken Bursa'dan sağ bek olarak gelmişti sanırım.

Serkan abi, öyle değil şimdi benimde aklıma direk o geldi, Serkan Kurtuluş, Abdülkadir Kayalı

şimdi soyadları K ile başlıyor ya ordan aklına gelmiştir.:D

IcedEarth
19.Ağustos.2009, 14:24
Vay şakacı gençlik sarmış buraları ;) Aralarında 1 yaş var ve ikisi de büyük kulüplere geldi, buradan aklıma gelmiş olabilir mi acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca bu sene sağ bek sıkıntımız filan yok, Sabri-Uğur yeterlidir. Serkan da zaten sağ bek değil bence...

World Hollow o1
19.Ağustos.2009, 14:27
heh peki :)

Ben takıldım öylesine ama cidden Yöneticilerin dediği gibi, harbidende bir rakip diğer rakibe iyide olsa yorum yaptımı o mesaj artık tamam.. :)

Neyse Galatasaray hakkında ki transferler inşALLAH hayırlısıyla olur ve biter..

Sekopej
19.Ağustos.2009, 14:39
Gerçekten merak ettiysen yazayım, geçen sene alındı, daha 1 haftayı doldurmadan sakatlandı kulüpte. Aragones zaten devre arası transfer istemiyordu, bu nedenle Abdülkadir'i hiç mi hiç düşünmedi. Fenerbahçe yönetimi de, sezon sonuna kalırsa başka takıma gidebilir diye fırsatı varken aldı Abdülkadir'i. Sakatlıktan kurtulup bir türlü kendisin gösteremedi hoşAragones'e nasıl gösterebilirdi orası da tartışılır.

Bu sezon başı kampında ön plana çıktığını hiç duymadım, genç oyuncular bazen bu kamplarda sivrilir, en azından adlarından söz ettirirler ama Abdülkadir'de bu pek olmadı. Daum şans verdiği hazırlık maçlarında da sağ kanatta denedi. Göze girecek bir performans sergilemediği için de takıma girmesi çok zor, belki kiralanabilir.

Serkan Çalık ve Yaser kaybedildi diye yazmadım, onlar da takıma kazandırılabilir forvet olarak, bu yeteneklerini gösterdiler diye yazdım.

Ayrıca gençlerin yetişmesi ayrı şey, artık 20 yaşına gelmiş bir oyuncunun alınıp takımda tutunması ayrı şey. Oyuncuda varsa zaten tutunur yoksa da kaybolur gider. Servet dışında 3 büyüklerden gönderildikten sonra başarılı olmuş oyuncu var mı? Ki Servet da Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda kötü değild, Tomas alındığında Daum fazla şans bulamayacaksın dedi ve Servet de daha fazla oynayabileceği bir takıma gitti.

Diğer oyuncular ister Fenerbahçe'den gitmiş olsun, ister Galatasaray'dan, ister Beşiktaş'tan. Geri dönüşleri oldu mu? Galatasaray'da daha az oluyor diyorsunuz, bilmiyorum, olabilir, bunu da alınan oyuncuların doğru seçimine bağlıyorum ben. Alt yapıdan iyi oyuncular çıkaran hocalar, gelişme kaydedip, kaydedemeyecek oyuncuyu da daha iyi seçerler. Bu nedenle de hata şansı az olur.

Ama Sercan artık bu dakikadan sonra hangi takıma giderse gitsin, orada tutunamazsa bunda en büyük hata kendisinin olur, sonra teknik direktör seçimleri ve kulüp yapısı gelir.

IcedEarth
19.Ağustos.2009, 14:47
Bizim dediğimiz de bu zateni Sercan için uygun olan kulüp Galatasaray. Burada forma bulma şansı yüksek, Rijkaard lig maçlarında rotasyonu çok kullanacak gibi. Baros'tan sonra da Sercan olacak o mevkiide eğer gelirse. Ayrıca önünde Hakan Şükür gibi bir örnek de var. Bildiğim kadarıyla Hakan bize Bursaspor'dan geldi. Neden ikinci bir Hakan olmak istemesin?

Sekopej
19.Ağustos.2009, 15:04
Zaten Fenerbahçe en son 1 ay önce teklif yapmış, şu anda ilgilenen Galatasaray. Belki de Fenerbahçe hiç devreye girmez, eğer Tuncay'ın geri dönme ihtimali yüksekse. Ertuğrul Sağlam yerine kendimi koyuyorum, Sercan satıldığında yeni oyuncu transferi için zaman daralıyor, bu nedenle takasla gelebilecek teklifi yapan Galatasaray'a daha sıcak bakarım.

PesimiSTyLa
19.Ağustos.2009, 15:41
Boşuna 2 sayfadır tartışıyorsunuz :D Bu gidişle Sercan Bursada kalacak.

Sekopej
19.Ağustos.2009, 15:56
Evet bende dönüp baktım, uyku sersemliğiyle oldu herhalde, dağılmış, sonra zor toplanmışız.:D

E.Cartman
19.Ağustos.2009, 16:05
Caner pazarlığı!
http://www.sporx.com/images/1/29/4206_B_caner003.jpg
Teknik direktör Arthur Zico’nun defterden sildiği, CSKA Yönetimi’nin de göndermek istediği milli futbolcunun kısa süre içinde Florya’ya ayak basması bekleniyor.

Fanatik Gazetesi'nin 19 Ağustos 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; CSKA 3.5 milyon Euro’ya satmak istiyor, ancak Cim Bom şu an için 150 bin Euro vererek kiralamayı, yaz aylarında ise üzerini tamamlayarak bonservisini almayı taahhüt ediyor. İki kulüp arasında anlaşma çok yakın, çünkü taraflar, Caner’in aldığı yıllık 2 milyon Euro’luk ücreti bile yarı yarıya ödemek konusunda pazarlıklar yapıyor.
19.08.2009
Kaynak : Fanatik

Gangstaa
19.Ağustos.2009, 16:59
Yarıyarıya ödesek bile maaşını caner için 1milyon € çok fazla.Takımda sorunlar çıkar bu yüzden.

gezenti
19.Ağustos.2009, 19:36
Arda için sıradan bi İngiliz takımı daha iyi vitrinse Türkiye'de futbol niye oynanıyor ki ne gereği var Tuncay'da gitti sıradan bi İngiliz takımına gayette güzel oynadı noldu var mı taLibi yok o zaman konuşmayacağız...:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca ister verir ister vermez biz sadece teklif yaptık istedikleri miktara göre bizde bir benzetme ya da ironi -ne derseniz artık- yapıldı ayrıca Sercan için Kewell, Topal, Arda diyerek ne kadar iyi bir futbolcu olduğunuda belirtilmiş olundu

Yaa şimdi burda herkes az çok futboldan anlar.Gözü olan insan Ardayla Tuncayı karşılaştırmaz.Arda bu ülkenin teriştirdiği en büyük eytenek ben Bursa maçlarında o adam yüzünden konsanrtre olamıyorum.Bizim kanadı hallaç pamuğu gibi atıyor ağzım açık kalıyor(Ne kadar sinir olsamda olan bu).Ben tuncayıda defalrca izledim tuncayda bilek yok Hırs ve Hız var Tuncayla Arda bir değil.Hem Arda şu anda gidicem dese en azından tottenham da oynar.Ve inan galatasaraydan çok daha fazla vitrini olur onun için.
Dönelim Sercan olayına yaa taraftar bağarıyor"Sercanı satanı bizde satarız" Diye.Ertuğrul hoca diyorki bir sonraki sene bu oyuncunun fiyatı 2 katına çıkacak.Bizim uefa hedefimiz var bu sene ve bunu başarabilecek bir kadroya sahibiz.Ama sercanı verdik takımın gol yükünü kim çekecek.Adam her maç gol atıyor.Sanki gol atmak için doğmuş.Zamanında baliçi 9 milyona gönderdik ne oldu soruyorum o para havaya uçtu gitti Bursaspor zaten o kadrodan sonra toparlanamadı.Biz geçmişten dersler çıkardık.O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz...

scar face
19.Ağustos.2009, 19:40
Caner zengin olmus eğer o parayı alıyorsa:D

Crocodile1963
19.Ağustos.2009, 19:54
Halâ mı Sercan diyorsunuz arkadaşlar. Eğer bu oyuncu satılmak istense idi transfer sezonunun başında para yok iken satılırdı. 2'de 2 yapan 19 yaşındaki bir oyuncuyu 3-5 M €'ya hiç kimse satmaz. . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sercan'ın son olarak bugün yaptığı açıklama

Transferin gündeminin ilk sırasında yer alan Bursaspor’lu Sercan Yıldırım, Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na iddialı açıklamalar yaptı.

Doğuştan Bursaspor’lu olduğunu söyleyen Sercan, “Kulübümün uygun gördüğü her takımda oynarım. Bu konuda özel bir tercihim yok. Kendime güvenim tam. Gittiğim her kulüpte direkt oynarım. Ama İngiltere’de oynamayı hepsinden çok isterim. Amacım Manchester United’de oynayan ilk Türk futbolcu olmak” şeklinde konuştu.

TRANSFERDE TEK KRİTER BURSASPOR’UN ÇIKARLARI
Bursaspor’la 2012’ye kadar sözleşmem var. Transferim konusunda tek kriter kulübümün menfaatleri. Transferim ancak Bursaspor’un menfaatleri doğrultusunda gerçekleşir.
Ben doğuştan Bursasporluyum. O nedenle beni transfer etmek isteyen takımlardan özellikle birisini çok istiyorum diyemem. Bursaspor’da çok mutluyum. Çocukluğumdan bu yana taraftar beni heyecanlandırıyor.

HER TAKIMDA DİREKT OYNARIM
Kendime çok güveniyorum hangi takıma gidersem gideyim direkt oynayabilirim. Yedek kalma gibi bir korkum yok.

PREMIER LİG’E GİTMEMİN ÖNÜNDE ENGEL YOK
Premier Lig’den gelen teklifleri menajerlerim araştırdı. Ortaya çıkan sonuç şu: Eğer 22 yaşından büyükseniz Premier Lig’de oynamak için A milli takımızda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında forma giymeniz gerekiyor, ama ben 19 yaşındayım ve bu engele takılmıyorum. Sadece çalışma izni gerekiyordu. Bunu için de bana talip olan kulüpler bize teminat vermişlerdi

M.UNITED’DAKİ İLK TÜRK FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM
Manchester United ve birkaç İngiliz Kulübü’nden teklif aldım. Kulübüm teklifleri tatmin edici bulmadığı için transferim gerçekleşmedi.
Bana Türkiye’deki kulüpler mi Avrupa Kulüplerimi deseler, Avrupa’yı özellikle de İngiltere’yi tercih ederim. Manchester United’daki ilk Türk futbolcusu olmak istiyorum.
Ama bu konuda aceleci değilim. Belki 3, belki 5 sene sonra olabilir.

A MİLLİ TAKIMIN DEĞİŞMEZİ OLMAK İSTİYORUM
A Milli Takım’la üç kez kampa katıldım. A Milli Takım’a önce gidip, sonra gitmemek çok üzüntü verir. Dolayısıyla A Milli Takım’da kalıcı olmak istiyorum. Bursaspor’da da ilk 5 içerisinde olmayı hedefliyoruz.

KAFAM ÇOK RAHAT
Bu transfer belirsizliğinden dolayı kafam karışık değil. Kafam karışık olsaydı Bursaspor’da iyi futbol oynayamazdım. Ama görüldüğü gibi iyi oynuyorum. Bursaspor’da çok mutluyum.

radyospor.com

bugra 1905
19.Ağustos.2009, 20:12
Sercan Bursaspordan Ayrılırsa Türkiyede Bir Kulübe Değil İnşallah İngiltere Ligine Gider Buralarda Harcanacağına Adaya Gitmeli

Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 20:30
En sevmedigim acıklamalar her takımda direkt oynarım falan filan cokta iyi bir forvet degil gelseydi bile barosun arkadsın yedek bekliyor olurdu,umarım sonu okan yılmaz gibi olmaz

ShevAnil
19.Ağustos.2009, 21:06
Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol vakalarına dönmez umarım.

Maksic
19.Ağustos.2009, 21:44
Bence ManU Sercan'ı istese hemen alır bi dakika bile durmaz ve ManU istese bu kadar süre beklemez.. Ayrıca iyi olan futbolcu dediği gibi her takımda oynar Fenerbahçe'de,Beşiktaş'ta ve diğer büyüklerde formayı kapar o potansiyel var Sercan'da Türkiye'de hiç bir takımda çok uzun sürede yedek kalmayacak bir oyuncu..

Aydin
19.Ağustos.2009, 21:48
İngiltere ligine gidemez son 2 senede milli takımın maçlarının %75'inde oynayamadığından.

Maksic
19.Ağustos.2009, 21:51
İngiltere ligine gidemez son 2 senede milli takımın maçlarının %75'inde oynayamadığından.

Evet ama ben sanmıyorum kolay kolay İngiltere'de forma giyeceğini..

Cengo
19.Ağustos.2009, 21:51

Evet, aynen öyle.
Manu'nun teklifinin hayal ürünü olduğunu düşünüyorum, zira Macheda bile kadroya girmekte zorlanıyor forvet rotasyonunda.Berbatov, Rooney, Owen var ike kadroya girmek imkansız.

eXcitinG
19.Ağustos.2009, 21:53

O 20 yaşı ve üzeri futboLcuLar için geçerLi. 20 yaş aLtı için sadece çaLışma izni yeterLi oLuyor..

FM de biLe 19 yaş aLtı genç oyuncuLarı çaLışma izni iLe direk aLabiLiyorsun. 20 Yaşını geçince MiLLi takımda oynamıyorsa izin çıkmıyor.

Bursaspor
19.Ağustos.2009, 22:56
Yukarıdakilerin hepsine ek olarak, ayrıca özel yetenek statüsü ile de AB dışından oyuncu alınabiliyor diye biliyorum. Manchester United geçen sezon Tosic'i ve Ljajic'i bu yolla almışlardı.

GebzeLi1907
19.Ağustos.2009, 22:58
....

O günden sonraki gelişmelere bakalım. Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan, Sercan için iki Premier Lig takımından resmi teklif aldıklarını ancak oyuncuyu satmayacaklarını bugün Radyospor'da açıkladı. Sercan'ı satmamak kulübün kararıdır, bu fikre katılmaz, saygı duyarsın. Teklifler doğru olduğuna göre Mesut Mestan'ın açıklamalarının devamına bakalım. Mesut Bey, Premier Lig hakkında bizi bilgilendiriyor(!) "Sercan Yıldırım’ın İngiltere’den teklif aldığı belirtiliyor, ama yabancı bir futbolcunun Premier Lig’de oynaması için ülkesinin A Milli Takımı’nda yüzde 70 oranında forma giymesi gerekiyor. Sercan ise genç milli takımlarda forma giydi, ancak A Milli takımda geniş kadroda düşünülmesine karşın bu oranda forma giymedi. "

Manchester United, Bursaspor'a resmi teklif geçiyor ve Alex Ferguson'un ekibi, Sercan'ın Premier Lig'de oynamayacağını bilmiyor. Bu mümkün mü? Üstelik bu kulüp Tosic transferini yapmışken!

O zaman kural nedir? Ona bakalım. Mesut Bey'in %70 dediği oran %75. Son iki yılda bir yabancı oyuncu A milli takımda maçların %75'inde forma giymeli. Peki 5 Nisan 1990 doğumlu Sercan Yıldırım'ın 17 yaşından beri A Milli Takım'ın oynadığı her dört maçın üçünde forma giymesi kolay mı? Değil. İşte bu "kolay" olmayan durumlar için İngilizler bir çare bulmuşlar ama elindeki en değerli futbolcunun geleceği hakkında konuşan Futbol Şubesi Sorumlusu'nun bundan haberi yok. Premier Lig'in sitesine girse ya da google'da arasa halbuki doğru bilgiyi ulaşacaktı.
Şimdi tekrar soralım: Sercan Yıldırım Premier Lig'de oynayabilir mi?
Premier Lig'in statüsünden bakıp adım adım ilerleyelim.
Öncelikle "Work Permit" çalışma iznini şart koşan Premier Lig yönetimi değil. Bu İngilizlerin bir yasası. Sadece futbol değil her alanda belirledikleri kalite standartı var. Kısaca İngiltere'de çalışacaksan İngiltere'ye bizde olandan fazla ne vereceksin?

"Many people wrongly believe that it is the English Football authorities that insist on a Work Permit. It is in fact a British government law that all "foreign" workers apply for residency and a work permit. The rules governing footballers is a special arrangement jointly agreed between the UK Home Office and the English FA to simplify the process and allow football clubs to plan their purchasing based on a set criteria. A Work Permit is not residency. All non EU citizens must also apply for residency as a seperate procedure. This is not special to footballers and the process, as with any inidivudal, examines everything from politcial activities to criminal records to financial dealings."

Gelelim Premier Lig'in yabancı kriterine: A Milli Takım maçlarının %75'inde onbirde başlamak ya da sonradan oyuna girmek. Yedek beklemek sayılmıyor. Ülkenin de FIFA sıralamasında ilk 70 içinde bulunması gerekiyor.

"Criteria for Players : To be eligible for a Governing Body Endorsement under PBS: 1. A player must have played for his country in at least 75% of its competitive “A” team matches he was available for selection, during the 2 years preceding the date of the application; and 2. The player’s country must be at or above 70th place in the official FIFA World Rankings when averaged over the 2 years preceding the date of theapplication"

Evet buraya kadar Bursaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan haklı. Sercan Yıldırım mevcut milli takım kariyeriyle İngiltere'de çalışma izni alamaz.

Peki çıkış noktası var mı? Mesela Sercan'ı isteyen Manchester United, Partizan'da forma giyen ve milli takım şartını yerine getiremeyen 1987 doğumlu Zoran Tosic'i 2009 yılında nasıl transfer etti? Nasıl çalışma izni aldı?

İşte burada "Special talent" dan bahsetmek lazım. Premier Lig kulübü oyuncunun İngiliz futboluna katkıda bulunacağına inandığında kriterlere uymaması rağmen çalışma izni almak için bunu bir kurula götürüyor. Kurul oyuncunun durumunu değerlendiriyor ve olumlu ya da olumsuz bir yanıt veriyor kulübe. Red cevabı alındığı takdirde aynı sezon içinde tekrar başvuru yapılamıyor. İşte Tosic de bu kuruldan geçti ve çalışma iznini aldı. Sercan da bilinen yetenekleriyle bu kuruldan geçer mi; geçmez mi? O kurulun karşısına önce dosyasının çıkması lazım!

Where an application does not meet the published criteria, a club may request a panel to consider the player's skills and experience. In these cases The Football Association will refer the club's evidence to an independent panel. Where possible the club's supporting evidence will be sent to The Football Association and other football bodies in advance for their consideration in order to allow an informed decision. The panel will normally consist of representatives from the relevant football governing bodies together with up to three independent experts.
The panel's terms of reference are:
 To consider whether the player is of the highest calibre.
 To consider whether the player is able to contribute significantly to the development of
the game at the top level in England.The panel will make a recommendation to The Football Association whose decision will then be relayed to the club. Full terms of reference and roles of the panel members and the club are available to attendees. Clubs should note that, in respect of any application, there will only be one panel available (ie a panel and recommendation, followed by a decision). A club should therefore ensure that all evidence it wishes to present in support of its application is presented to the panel. If the club has previously made an application that was unsuccessful at panel a further panel cannot be requested for the same player during the season. For these purposes a season is deemed to run from 1 June until 31 May.

Sonuç olarak, Sercan'ı uzun zamandır izleyen ve onu takımında görmek isteyen Alex Ferguson ve scout ekibi, futbolcunun durumundan haberdar. Ne yapacaklarını da iyi biliyorlar tabii! Bilmeyen ise; Bursaspor'un Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan...
Türkiye'de kulüpler işte böyle yönetiliyor, genç yeteneklerin önü böyle kapanıyor.
Sercan'ın yerinde olsam aşağıdaki linkteki dosyayı print alır, Futbol Şubesi Sorumlusu Mesut Mestan'ın masasına koymaz, atardım...

Aceto Balsamico

diye bi yazı okumuştum koyayım dedim Sercan muhabbeti burda geçiyor yeri gs haberleri değil belki ama olsun
Sercan İngiltere'ye gidebilir yani.
Bu arada Sercan gs ya gelmiycek gibi olmaya başlayınca oyuncuyu küçümsemekte olmuyor cokta iyi forvet değil falan :)

Sercan'ın açıklamalarını ben beğendim kendine güveniyor,öyle fırlama bi kişiliğide yok gibi şımaracak yapıya sahip değil yaşına göre olgunda konuşuyor.
İnşallah hedeflerini gerçekleştirebilir şansıda yanında olur milli takım içinde çok önemli oyuncu olacağı kesin..
Bize gelmesinide istemiyorum çok fazla şans bulamaz Bursa'da kalsın bu yıl ertesi yıl Avrupa'ya gidebilecek kıvama gelir tam anlamıyla..

Selman Ozturk
19.Ağustos.2009, 23:27
Bugün öğle saatlerinde Galatasaray altyapıya 14 yaşında 1,88 boyunda bir genç getirdi İzmir'den. Neeskens'e kasetlerinin izletilmesinden sonra kendisinin isteği üzerine kulübe çağrıldı. Muhtemelen ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşecekler.

Santrafor oynuyor bugün çift kale maçta 40 dakika forma giyip 2 gol attı. Antrenman sonrası Carlos Cuadrat ile bir süre sohbet etme imkanı buldum. Fiziğinden beklenmeyecek kadar da teknik olduğu yorumunu yaptı. Altyapıya inanılmaz önem veren bu adamların böyle yorumlar yapması birşeylerin olduğunu gösterir. Hayırlı olsun diyelim...

ForCimbom
19.Ağustos.2009, 23:29
Bugün öğle saatlerinde Galatasaray altyapıya 14 yaşında 1,88 boyunda bir genç getirdi İzmir'den. Neeskens'e kasetlerinin izletilmesinden sonra kendisinin isteği üzerine kulübe çağrıldı. Muhtemelen ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşecekler.

Santrafor oynuyor bugün çift kale maçta 40 dakika forma giyip 2 gol attı. Antrenman sonrası Carlos Cuadrat ile bir süre sohbet etme imkanı buldum. Fiziğinden beklenmeyecek kadar da teknik olduğu yorumunu yaptı. Altyapıya inanılmaz önem veren bu adamların böyle yorumlar yapması birşeylerin olduğunu gösterir. Hayırlı olsun diyelim...

oha, 14 yaşında 1.88 :icon_biggrin:

vay be, vizyon bu olsa gerek:u:

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 00:16
kalite,vizyon,tecrübe hepsi bir arada ve en üst düzeyde..
gerçekten böyle bir ekibimiz olduğu için çok şanslıyız..:)

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada sol bek konusunda adı geçen Caner in sol bek oyuncusu olduğunu düşünmüyorum..Alpaslan o bölgede iyi bir yedek olabilir (savunma yönünü geliştirip)

Maksic
20.Ağustos.2009, 00:23

İsmi peki söylenmeyecek mi?

Crocodile1963
20.Ağustos.2009, 00:36
En sevmedigim acıklamalar her takımda direkt oynarım falan filan cokta iyi bir forvet degil gelseydi bile barosun arkadsın yedek bekliyor olurdu,umarım sonu okan yılmaz gibi olmaz

Doğuştan Galatasaraylıydım diye bir açıklama yapsaydı sevinirdin herhalde. Okan Yılmaz'ın çıkış yaptığı yaş ile Sercan'ın yaşı arasında büyük fark var. Öyle bir şeyin olmayacağı kesin.

Murat Hacıoğlu, Zafer Biryol vakalarına dönmez umarım.

İstanbul takımlarından birine transfer olsaydı saydığın bu isimler gibi olur mu diye konuşurduk. Bunun en yeni örneği İlhan Parlak.

Kimseye laf yetiştirme gibi bir hevesim hiçbir zaman olmadı olmazda ancak Sercan 3 takımdan birine gitseydi ne konuşulurdu şimdi ne konuşuluyor.

Selman Ozturk
20.Ağustos.2009, 00:37
İsmi peki söylenmeyecek mi?

İsmi Emirhan ancak soyismini hatırlamıyorum ne yazık ki. Yarın Florya'da çekimimiz olursa öğrenip foruma aktarmaya çalışırım...

Addolorato
20.Ağustos.2009, 00:39
Selman abi bilmedigimden soruyorum sen tam olarak ne işle meşgulsun ?

Selman Ozturk
20.Ağustos.2009, 00:43
Selman abi bilmedigimden soruyorum sen tam olarak ne işle meşgulsun ?

Kendi şirketlerimizle birlikte Galatasaray Televizyonu yönetimindeyim.

Addolorato
20.Ağustos.2009, 00:45
Teşekkür ederim abi.

E.Cartman
20.Ağustos.2009, 03:42
Abi Sercan Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber özele katılmış konuşmanın bi kısmına göre Sercan'a işlemiyor o kural...

PREMIER LİG’E GİTMEMİN ÖNÜNDE ENGEL YOK

Premier Lig’den gelen teklifleri menajerlerim araştırdı. Ortaya çıkan sonuç şu: Eğer 22 yaşından büyükseniz Premier Lig’de oynamak için A milli takımızda bir sezon içerisinde yüzde 70 oranında forma giymeniz gerekiyor, ama ben 19 yaşındayım ve bu engele takılmıyorum. Sadece çalışma izni gerekiyordu. Bunu için de bana talip olan kulüpler bize teminat vermişlerdi

Bu da tamamı
http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=102237
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Görmemişim önceki sayfadakileri pardon...

gezenti
20.Ağustos.2009, 04:07

Sen futboldan anlamıyorsun:)Birde Bursada oturuyormuşssun maçlara hiç gelmiyorsun galiba.Gelsen nasıl takımı alıp götürdüğünü görürdün.Sercan bursanın herşeyi ya ben bu Sercanı çok seviyorum.
TEKSASLI SERCAN:):):)

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 05:04
Sen futboldan anlamıyorsun:)Birde Bursada oturuyormuşssun maçlara hiç gelmiyorsun galiba.Gelsen nasıl takımı alıp götürdüğünü görürdün.Sercan bursanın herşeyi ya ben bu Sercanı çok seviyorum.
TEKSASLI SERCAN:):):)

sen futboldan anlamıyorsun diyip de gülücük koymuyormusun ya helal sana..
yorumlarına saygı bekliyorsan önce sen saygı duy..
herkes fikrini söyleme hakkına sahip..

gezenti
20.Ağustos.2009, 05:21
sen futboldan anlamıyorsun diyip de gülücük koymuyormusun ya helal sana..
yorumlarına saygı bekliyorsan önce sen saygı duy..
herkes fikrini söyleme hakkına sahip..

Sana sormıyacağım ne yapıcağımı.Gülücük koyduk espri olduğu anlaşılsın diye.Ayrıca bu benim fikrim madem o kada riyi forcet değil 4 futbılcu üstüne milyon dolarlar bvermeyin kardeşim neden istiyorsunuz sene başından beri?

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 05:36
Sana sormıyacağım ne yapıcağımı.Gülücük koyduk espri olduğu anlaşılsın diye.Ayrıca bu benim fikrim madem o kada riyi forcet değil 4 futbılcu üstüne milyon dolarlar bvermeyin kardeşim neden istiyorsunuz sene başından beri?

bunu futboldan anlamıyorsun şeklinde dile getirmen yanlış diyorum..
önemli olan farklı düşünceleri kaldırabilmektir bu tarz msjlar atmak yerine..
Sercan'a gelince 2sezon sonra dünya devlerinden birine transfer olacak bir oyuncuya kim hayır der..

SAİT71
20.Ağustos.2009, 05:52
Erdem heralde futboluna değil yaptığı açıklamaya göre iyi bir şey değil dedi. Yoksa Sercan iyi bir fubolcu bence

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2009, 16:33
Milliyetteki Elano haberi konulmamış :icon_lol:
Ben koyayım, kolpa milliyet, kolpa mehmet çiftçinin haberini.

"Elano bedavaydı" başlıklı bir haber çok konuşulur, muhtemelen de konuşalacak. Ben de konuşayım o zaman. Haber, Milliyet'in manşetinde. İspanya muhabiri Mehmet Çiftçi imzalı. Elano'nun bedava olduğunu, Galatasaray'ın 7 milyon euro bonservis ödediğini Santos Başkanı Marcelo Teixeira'ya dayandırarak veriyor. Habere geçmeden bir not düşeyim..
1-Bu haber 14 Ağustos tarihli, geçtiğimiz günlerde de Habertürk'te doğru çevirisiyle yer aldı. Mehmet Çiftçi'nin çevirisiyle haber 5 gün sonra "manşetlik" olmuş!.. Gelelim habere. Aynen alıntılıyorum:
Marcelo Teixeira, Galatasaray’ın, 7 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği sambacıyı sıfır maliyetle almak için Manchester City ile anlaştıklarını söyledi, “İmzalar atılacakken Türkler reddedilmesi güç bir teklif yaparak bizi resmenortada bıraktılar” dedi
"Teixeira, 2001-2005 yılları arasında Santos forması giyen Elano’nun transferini neden bitiremediklerini Brezilya’da yayın yapan Radyo Globo’ya anlattı. Brezilyalı yıldız ile görüşerek alacağı ücret için el sıkıştıklarını vurgulayan Başkan Teixeira, “Elano bize, ‘Kulübümle anlaşırsanız hemen Santos’a gelirim’ dedi. Ardından Manchester City ile masaya oturduk. İngilizler, Elano’yu sıfır maliyetle bize vermeyi kabul ettiler. Bu gelişme üzerine resmi evrakları hazırlamaya başladık. Ancak tam imzalar atılacakken devreye giren Galatasaray yaptığı reddedilemeyecek teklifle bizi ortada bıraktı” ifadelerini kullandı.
28 yaşındaki Elano için Manchester City’ye 7 milyon euro bonservis ödemeyi kabul eden Galatasaray’ın yaptığı teklifi geçmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Santos Başkanı Teixeira, büyük hayal kırıklığı yaşadığını sözlerine ekledi. Bu arada Tevez, Adebayor, Santa Cruz ve Kolo Toure gibi birçok yıldız oyuncuyu renklerine bağlayan Manchester City’nin, Elano’yu, Menajer Mark Hughes’le yaşadığı problemler yüzünden bedelsiz bırakmayı kabul ettiği iddia edildi. Santos Başkanı Teixeira’nın, forma bulma ihtimali iyice azalan Elano’nun takımdan ayrılmak istemesini de kullanarak, Manchester City’yi bedelsiz transfer konusunda ikna ettiği kaydedildi.

Şimdi de Brezilya basınında çıkan haberin orijinaline bakalım, Placar'dan:
"Tínhamos acertado tudo com o Elano, inclusive o salário e o empréstimo de graça com o Manchester (City). Mas surgiu a proposta do Galatasaray, que acabou sendo completamente irrecusável para o clube inglês. Estávamos com os documentos trocados, mas infelizmente ficamos sem o Elano", lamentou o presidente santista em entrevista à Rádio Globo. Apesar de perder o seu 'presente' para o futebol turco, Marcelo Teixeira reiterou que um grande nome desembarcará na Vila Belmiro, mas evitou criar especulações. "O Elano seria a nossa cereja do bolo. Mas como não veio, nós trocaremos a fruta e traremos uma mais adocicada", metaforizou.

Şimdi iki haber arasındaki farkı bulalım: Mehmet Çiftçi'nin haberinde "sıfır maliyetle bize vermeyi kabul ettiler" cümlesi orijinalde "bedelsiz olarak kiralamak" olarak geçiyor. Santos Başkanı yani Elano'nun bonservisini bedavaya alacağından bahsetmiyor.
Bu futbol dünyasında benzerine çok rastladığımız bir transfer modeli. Oyuncuya ihtiyacın yoksa, yıllık ücretini ödemek istemiyorsan (bkz:Shevchenko/Milan, Cassano/Sampdoria) futbolcuyu bedelsiz kiralarsın. Bir kulüp gelip bonservisiyle almak isterse (bakınız aynı Cassano) oturur fiyatını belirlersin. Aynen Manchester City'nin yaptığı gibi. Galatasaray'da oyuncuyu satın almayı tercih etmiş. Brezilya Milli Takımı forması giyen 28 yaşında bir futbolcunun bonservisinin bedava olmadığını, Santos Başkanı'nın ne dediğini bence Mehmet Çiftçi de biliyor( ya da ben umut ediyorum) ama manşet sevdası işte! Mehmet Çiftçi'nin haberinin 2. paragrafının ise Brezilya'daki haberde bir karşılığı yok. O bölüm tamamen kendi yorumu ama o da Santos başkanına dayandırılmış...
Devir artık değişti. Ne oralarda yaşamaya gerek var; ne Brezilya radyosu dinlemek (ki yok öyle bir şey) ; ne de Portekizce'yi bilmek (!) bir mecburiyet.
Mehmet Çiftçi'nin "empréstimo de graça"yı "Bedava bonservis" olarak çevirdiği, çevirmeyi tercih ettiği "buralarda böyle diyorlar, siz de yiyin" tarzı gazetecilik ölmüştür. O, bu ölüm ilanını İspanya'da yaşadığından görememiş bizim gazetelerde... Biri bir zahmet "Güiza'ya karşılık Robinho" haberinin mürekkebi kurumadan fakslasın!..
Aceto Balsamico

Güiza - Robinho takasını yazan adamdan ne beklersin. GS ve Elano üzerinden reklamını da yaptı. O degil bütün basın sazan gibi atladı habere. Google Translate kolpa habercileri.

Homer J.S
20.Ağustos.2009, 16:43
Oo msn.com'da bile vardı aynı haber. :D

nerazzuri
20.Ağustos.2009, 16:53
Bu habere Galatasaray'lı olmamama rağmen ben bile kızdım.

Elano gibi bir oyuncuyu 0'a da alsan, 7'ye de alsan, 20'ye de alsan, bedava olduğu halde, büyük bir başarıdır.

uAburak89
20.Ağustos.2009, 16:59
Bence kızmaktan ziyade gülüp geçmek lazım. Gerçekten yazık, bu kadar kolay mı gazetici olmak. Hadi bu gazetici bozuntusu haberi vermiş, basılırken kimse görmüyor mu bunu, anlamıyorum artık iyice suyu çıktı bu işin.

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 17:09
Erdem heralde futboluna değil yaptığı açıklamaya göre iyi bir şey değil dedi. Yoksa Sercan iyi bir fubolcu bence

üstteki yazımda da belirttim Sercan gibi bir futbolcuyu kim istemez diye..yanlış anlaşılma olmasın ben verilen reaksiyon olumsuzdu dedim :)

Melekovic
20.Ağustos.2009, 17:11
Eskiden az çok bilirdim , oralarda bulunmuşluğum var.

Hatırladığım kadarıyla " inclusive o salário e o empréstimo de graça " iyi niyet karşılığı maaşı içinde kiralama demek.

Gangstaa
20.Ağustos.2009, 19:48
Galatasaray'ı istiyorum"

20 Ağustos 2009 Perşembe * 09:38

Bursasporlu Sercan Yıldırım (http://www.webaslan.com/sercan-yildirim/), samimi açıklamalarda bulundu.

Yerli transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) piyasasının en flaş ismi olan ve başta kulübümüz olmak üzere bir çok takımın da gündeminde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım (http://www.webaslan.com/sercan-yildirim/), samimi açıklamalarda bulundu. G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) etmek için büyük çaba harcadığı ve son olarak Bursaspor (http://www.webaslan.com/bursaspor/)'a 3 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) euro+dört futbolcu önerdiği yıldız oyuncu, ilk kez açık ve net bir şekilde "G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'da oynamak istiyorum" dedi. 19 yaşındaki golcü, G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ı tercih etmesinde Frank Rijkaard (http://www.webaslan.com/frank-rijkaard/) faktörünün büyük rol oynadığını söyledi.

Hollandalı teknik adamla çalışmaktan gurur duyacağını belirten Sercan "Onun gibi dünya çapında bir hocanın takımında oynamayı kim istemez" dedi. Her şeye rağmen G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ın Bursaspor (http://www.webaslan.com/bursaspor/)'la anlaşması gerektiğini vurgulayan Sercan "Transferim olmazsa da sorun değil, çünkü ben Bursa'da mutluyum" diye konuştu. Bu arada Bursaspor (http://www.webaslan.com/bursaspor/) ile G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/) arasındaki pazarlığın sürdüğü ve tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi. G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/), Sercan için 3 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) euro ile kaleci Aykut, Mehmet Güven (http://www.webaslan.com/mehmet-guven/), Alparslan ve Yaser'i önermişti.

Kaynak:Webaslan

KaPaLı
20.Ağustos.2009, 19:49
Eminim Sercan böyle şeyler söyler :)

Melekovic
20.Ağustos.2009, 19:50
Bu Sercan'dan kaç tane var,dakikada bir farklı açıklaması yayınlanıyor da her yerde :n:

DenizlispoR
20.Ağustos.2009, 19:50
Eminim Sercan böyle şeyler söyler :)

Katılıyorum İsmail abime (:.

Crocodile1963
20.Ağustos.2009, 20:02
''SERCAN'I SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ''-

Sağlam, ''Sercan'ın gitme ihtimaline karşı B planınız var mı'' sorusuna ise şu yanıtı verdi: ''Biz bu sene hedeflerin büyütülmesi çerçevesinde kadronun korunması yönünde bir karar aldık ve Sercan'a çok ciddi teklifler gelmesine karşı kadromuzda tuttuk. Geçen yılki kadromuzu koruyup kaliteli takviyeler yaptık. Sercan'ın dışında Volkan, Shin ve bazı genç oyuncularımıza teklifler var. Biz Sercan'ı satmayı düşünmüyoruz. Ancak, reddedilmeyecek bir teklif gelirse gerekli değerlendirmeyi yaparız. Sercan çok yetenekli, ancak futbolu daha yeni yeni öğreniyor. Sercan, 1 yıl daha Bursaspor'da kalırsa Avrupa'nın sayılı oyuncularından biri olur. Ona öğretecek çok şeyimizin olduğunu düşünüyorum.''

Medyanın elinde haber yapacak isim kalmadığı için sürekli Sercan üzerinden gazete satmaya çalışıyorlar. Kimsenin bir yere gittiği yok. Biz söylemekten bıktık medya karalamaktan bıkmadı. Ne diyelim Türk Medyasının sorunu bu. . .

Maksic
20.Ağustos.2009, 20:03
Dün Man.Utd'u istiyordu bugün Galatasaray'ı yarın Fenerbahçeyi böyle gider bu kolpa basına pek inanmıyorum açıkçası 1 hafta sonra bekleyelim görelim Sercan hangi takımda ama Sercan'ı Galatasaray'da görmek istiyorum umarım gelir..

E.Cartman
20.Ağustos.2009, 20:52
Galatasaray'ı istiyorum"

20 Ağustos 2009 Perşembe * 09:38

Bursasporlu Sercan Yıldırım (http://www.webaslan.com/sercan-yildirim/), samimi açıklamalarda bulundu.

Yerli transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) piyasasının en flaş ismi olan ve başta kulübümüz olmak üzere bir çok takımın da gündeminde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım (http://www.webaslan.com/sercan-yildirim/), samimi açıklamalarda bulundu. G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) etmek için büyük çaba harcadığı ve son olarak Bursaspor (http://www.webaslan.com/bursaspor/)'a 3 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) euro+dört futbolcu önerdiği yıldız oyuncu, ilk kez açık ve net bir şekilde "G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'da oynamak istiyorum" dedi. 19 yaşındaki golcü, G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ı tercih etmesinde Frank Rijkaard (http://www.webaslan.com/frank-rijkaard/) faktörünün büyük rol oynadığını söyledi.

Hollandalı teknik adamla çalışmaktan gurur duyacağını belirten Sercan "Onun gibi dünya çapında bir hocanın takımında oynamayı kim istemez" dedi. Her şeye rağmen G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ın Bursaspor (http://www.webaslan.com/bursaspor/)'la anlaşması gerektiğini vurgulayan Sercan "Transferim olmazsa da sorun değil, çünkü ben Bursa'da mutluyum" diye konuştu. Bu arada Bursaspor (http://www.webaslan.com/bursaspor/) ile G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/) arasındaki pazarlığın sürdüğü ve tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi. G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/), Sercan için 3 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) euro ile kaleci Aykut, Mehmet Güven (http://www.webaslan.com/mehmet-guven/), Alparslan ve Yaser'i önermişti.

Kaynak:Webaslan

Bu haberi yapan fotomaç olduğu için ben pek dikkate almadım ama doğruysa bilemem artık :D Bir de Elano Santos'a bonservisiyle değil Kiralık olarak gidiyormuş sadece maaşı karşılığı :zuhaha

ForCimbom
20.Ağustos.2009, 20:54
Bu haberi yapan fotomaç olduğu için ben pek dikkate almadım ama doğruysa bilemem artık :D Bir de Elano Santos'a bonservisiyle değil Kiralık olarak gidiyormuş sadece maaşı karşılığı :zuhaha

bu verildi zaten :) ;)

30 ağustos a, hatta (emin değilim) 3 eylül e kadar hiçbir habere inanmayı düşünmüyorum artık. 10 gün sonra herşey bitmiş olacak ve en doğrusunu en kesinini göreceğiz :)..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit:10 gün 15 gün ne farkeder:D

uAburak89
20.Ağustos.2009, 21:26
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı’nın, Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ne Sercan’ın transferi için gittiği ve Galatasaraylı idarecilerle görüştüğü öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, genç golcü için daha önce yaptığı para teklifini yükseltti. Galatasaray’ın son teklifi: 5 milyon Euro + Shabani Nonda.

Sercan Yıldırım’ın transferi konusundaki gelişmeler MARATON.COM.TR’de olmaya devam edecek!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA

erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 21:29
Teklif bu ise transfer bitmiştir hayırlı uğurlu olsun..

uAburak89
20.Ağustos.2009, 21:35
Galatasaray 5 milyon euro verir mi emin değilim ben şahsen, ayrıca Nonda Bursaspor'a gitmek ister mi o da ayrı konu. Bakalım ne olacak transferin son günlerinde..

Maksic
20.Ağustos.2009, 21:36
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı’nın, Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ne Sercan’ın transferi için gittiği ve Galatasaraylı idarecilerle görüştüğü öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, genç golcü için daha önce yaptığı para teklifini yükseltti. Galatasaray’ın son teklifi: 5 milyon Euro + Shabani Nonda.

Sercan Yıldırım’ın transferi konusundaki gelişmeler MARATON.COM.TR’de olmaya devam edecek!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA
Nonda Türkiye'ye Galatasaray için geldim başka takıma gitmem demişti sanmıyorum gideceğini teklif iyileştirilmiş bi teklif olduğu için Nonda olmasada başka bir oyuncu kabul edilebilir gözüküyor eğer haber doğruysa..

Addolorato
20.Ağustos.2009, 21:37
Sercan Yıldırım gelirse mükemmel olur..

BeeTLeJuiCe
20.Ağustos.2009, 22:06
Fenerbahçe, Galatasaray ile benzer şartları sunarsa Sercan'ı biz alırız diye düşünüyorum. Bursaspor başkanı'nın, başkanlığı kazanırsa Aziz Yıldırıma bir sözü vardı çünkü. Sanırım bizim teklifimiz 5MN€ + Uğur Boral. Galatasaray nakitte daha üstüne çıkar yada, 5MN'nun yanında önerdiği oyuncuyu Ertuğrul Sağlam daha çok isterse anca o şekilde GS bitirir bu transferi. Yoksa FB çekilmedikçe Sercan GS'ye gidemez.

uAburak89
20.Ağustos.2009, 22:12
Radyospor'da, Fenerbahçe'nin 5.5 milyon euro ve Ali Bilgin'i önerdiğini söylemişler. Ben senin gibi düşünmüyorum, şartlara baktığın zaman 5 milyon euro + Nonda daha mantıklı olur. Sonuçta Giden forvetin yerine, hem para hem de ligin iyi forvet oyuncularından birini alıyorsun. Tabii daha önce dediğim gibi ne bizim 5 milyon vereceğimizi ne de Nonda'nın gideceğini sanmıyorum. Bir anca önce bitsin bu Sercan transferi artık, kime gidecekse yada takımında kalacaksa belli olsun gelecek vadeden bir oyuncu, kafası karışacak süre uzadıkça..

BeeTLeJuiCe
20.Ağustos.2009, 22:19
Antu'da Uğur Boral adı geçiyor hatta bi arada Uğur ve Ali beraber teklif edilmiş GS'nin teklifinden sonra 5+ Uğur denmiş.

Clayman
20.Ağustos.2009, 22:47
Vallahi ben de açıkçası senin gibi düşünmüyorum Beetlejuice. Bursaspor açısından hem Fener'den hem bizden giden tekliflere bakıldığında, bizim teklifimiz bir adım önde görünüyor. Neden diye soracak olursanız;

Bursaspor için Sercan'ın önemini geçtim, öncelikle bir forvet oyuncusu. Takımın en golcü oyuncusu sanırım. Bursaspor'da Sercan giderse eğer onun performansını gösterebilecek bir forvetleri yok herhalde. Eğer Bursaspor başkanı mantıklı düşünürse en iyi oyuncularının yokluğunu onun mevkisinde oynayan Avrupa'da top koşturmuş bir oyuncuyla doldurmayı tercih eder.

Diyelim oldu da hani FM'de olduğu gibi, Bursa hem Fener'in hem de bizim teklifimizi kabul etti, bu transfer için objektif olarak bakarsak yine biz bir adım önde görünüyoruz. Gerek Dünya çapında bir teknik direktör ve yardımcı antrenörü ile, gerekse bu sene transfer edilen futbolcular ile. Bu sene duyumlarıma göre Rijkaard antremanları pozisyonlara göre yaptırıyormuş. Yani bir stoper ile bir forvet aynı antrenmana çıkmıyormuş ki bu da oyuncuların gelişimine doğrudan etki edecek bir olay. Sercan da eminim kendi futbolunu daha yukarıya taşımak istiyordur elbet. Bu da onun için ayrı bir fırsat.

Son olarak da Bana göre Sercan'a olan ihtiyacımız, Fenerbahçe'ye daha fazla. Görünüşe göre Daum, bu sene tek forvet oynayacak. Ya da Semih olmadığı için tek forvet oynadı. Eğer tek forvet oynayacak ise Sercan takımdaki 3. forvet olur ki bu da onun çok zor forma şansı bulacağı anlamına gelir. Ama Galatasaray'da Baros'tan sonra sırıtmayacak bir forvet görünmüyor. Nonda'nın da gitmeyi kabul ederse gideceğini düşünürsek Yaser kalıyor geriye. Sercan da Yaser'i rahatlıkla kesebilir.

Tabii bütün bunlardan önce Nonda gitmeyi kabul eder mi bilemem. Ben yorumumu olasılıklar üzerine değerlendirdim yanlış anlaşılmasın...

gezenti
20.Ağustos.2009, 22:51
Sercan Bursa çocuğu rahat olun kafası karışmaz.Adam daha 19 yaşında o yüzden zaten Bursaspordan gidicem diyor.Bursada onu satmıyor.Yaa Bursaspordan komik denecek kadar az maaş alıyor.Takımı seviyor.Şimi Bursaspora hem maddi yönden zararı yok.Hem Bursaspor seneye satsa iki katı fşyat alıcağını biliyor.Takıma yararı var zararı yok.Yani satmak çok saçma.Ben Sercanın gidiceğini zannetmiyorum.Gidicek olsa sözleşmesini devam ederken 1 sene daha uzatmazdı demi;)

BeeTLeJuiCe
20.Ağustos.2009, 22:55
Bursa için direk oynayacak forvet sıkıntısı yok kanısındayım. Sercan yerine Muhammed Demir'i monte edebilirler.

Önemli olan Nonda yada takasta forvet vermek değil, Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncuyu vermek ki, Nonda da Uğur'da istediği oyuncular. :)

Fenerbahçedeki toplam forvet sayısı 2 olduğuna göre Sercan geldiği takdirde rahatlkla forma bulabilir. Semih'in Avrupa Şampiyonasından beri zırt pırt sakatlandığını göz önüne alırsak ve Güiza'nın ayda bir iyi oynadığını düşünürsek, Sercan gibi ligimizde etkili bi forvet bizde de oynayabilir.

Biz konuşuyoruz ama bakalım soneç ne olacak. Her ne olursa olsun Türk Futbolu kazansın...

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2009, 22:58
Denildiği gibi Nonda + 5 vermiş ve Nondayı gitmeye ikna edersek bu işin bitme olasılığı yüksek bence.

BeeTLeJuiCe
20.Ağustos.2009, 23:01
Sözde nakit ihtiyacı olan bir Bursa ve Sercan'ın en az 5 katı kazanan bir Nonda. En az 1.5milyon€ alıyordur GS'den.

Merakle beklediğim haberlerden biri şu Sercan olayı. Topuz gibi inada binsede Sercan'ıda alsak :D Bence Geleceği parlak bir oyuncu.

Crocodile1963
20.Ağustos.2009, 23:13
Sercan'ın yarısını Fenere yarısını Galatasaray'a verelim ne dersiniz ?

Haberimiz yok oyuncuyu satmışız da hangisi iyi olur onu konuşuyoruz. . .

IcedEarth
20.Ağustos.2009, 23:24
İsterseniz sakin olun. Satmazsanız oynatırsınız olur biter. Bu kadar abartılacak bir durum yok. Burada ayrılmayı tercih ederse kime gidebileceği konusunda fikirler belirtiliyor. Kimse ayrılıyor kesin demiyor. Gelirse iyi oyuncudur, faydası dokunur, hoşgelir; gelmezse de birşey kaybedeceğimizi düşünmüyorum ben açıkçası. O mevkiiye altyapıdan Cem Sultan yükselir 1-2 yıla kadar. Hatta gelmemesi belki daha hayırlı bile olabilir, zira ortaya ciddi miktarda para konacak ve o mevkiiye transferin gereksiz olduğunu düşünüyorum ben.

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2009, 23:26
Bursalı arkadaslar niye geriliyorsunuz? Burada ckan haberler hakkında yorum yapıyoruz, gelir yadaa gelmez bilemeyiz ama 1 eylüle kadar transfer dönemi bitene kadar dedikodular bitmez :)

E.Cartman
20.Ağustos.2009, 23:33
Yazıyoorrr yazıyooorrr Türkspor.net yazıyooorr :zuhaha

BURSA BAŞKANI İBRAHİM YAZICI FLORYA'DA.. NEDEN GELDİLER? CEVABI ADNAN SEZGİN VERDİ..
Galatasaray ile Burasspor kulübü arasındaki muhabbet her geçen gün biraz daha ileri gidiyor.. Başkan İbrahim Yazıcı ile eksi dostu Adnan Sezgin arasında su sızmıyor.. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta sonu Adnan Sezgin Eskişehir Bursa maçını izlemeye gitmiş daha sonra Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı ve ortak dostları ile yemek yemişlerdi.. Bugün ise Bursaspor başkanı ve yine ortak dostları FLORYA'YA ziyarete geldiler.. TURKSPOR.NET ZİYARETİN AMACINI SORDU.. ADNAN SEZGİN NE CEVAP VERDİ.. MUHABBET ÇOK AMA NEDEN SONUÇ YOK..
http://www.turkspor.net/images/news/adnansezgin_turkspor.jpg
Turkspor.net geçtiğimiz gün BURSASPOR TOK SATICI.. GALATASARAY TOK ALICI diye bir haber yapmış Sercan olayında son gelişmeleri taraftarların bulundukları noktayı açıklamıştı..
Bursaspor TOK SATICI olunca ya da bu rolü oynayınca, Galatasaray'da AMAN SERCAN'I MUTLAKA ALMALIYIZ modunda değilde OLURSA İYİ OLUR diyerek hareket edince, adımlar santim santim atılıyor, iki kulüp arasında muhabbet üst düzeye çıkıyor ama her iki tarafta kartlarını açık bir şekilde ortaya koyarak SON NOKTAYI KOYMA DURUMUNA GELMİYOR..

Bursaspor İSTEMEM YAN CEBİME KOY AMA KOYACAKSAN BİRAZ FAZLA KOY diyerek, karlı bir alış veriş için muhabbeti koyulaştırırken, GALATASARAY çıtayı yükseltebileceği yere kadar yavaş yavaş yükseltiyor..

Evet Adnan Sezgin'in Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile yediği yemekten sonra Bursaspor Başkanı Yazıcı ve arkadaşları bugün FLORYA'ya ziyarette bulundular..

Turkspor.net ziyaretin amacını özellikle İÇ TRANSFERDE görüşmeleri sürdüren isim olan ADNAN SEZGİN'e sordu..

SADECE NEZAKET ZİYARETİ .. ÇAY İÇMEYE GELMİŞLER..

Turkspor.net ziyaretin amacını sorduğunda Adnan Sezgin "Nezaket ziyareti için geldiler.. Doğrudur.. Ama VALLAHİ birşey yok.. Çay içmeye geldiler.. " diye cevapladı..

Aslında kız istemey bile önce ÇAY İÇMEK için gidildiği düşünüldüğünde, SERCAN olayı ile PEKİŞEN BU MUHABBETİN ADIM ADIM TRANSFERE DOĞRU gittiği de ortada..

Ama her iki tarafta , çok istekli olmadıklarını, bunun da pazarlık güçlerini kuvvetlendireceğini düşünerek, olayı ağırdan alıyorlar.

Görünen o ki, Galatasaray'ın Sercan'a ne kadar ihtiyacı varsa, Bursaspor'un da o kadar ihtiyacı var..

Sercan G.Saray için OLMAZSA OLMAZ değil, Bursaspor'un ise MADDİ GETİRİ İÇİN SERCAN'ı satması OLMAZSA OLMAZI değil..

Zaten olay burada düğümleniyor..
Bursaspor bu tavrı ile G.Saray'ın teklifini biraz daha yukarı taşımasını bekliyor..

Galatasaray ise Sercan için düşünülen LİMİT NOKTASINA adım adım gidiyor..

İşin aslı MUHABBETİN , YEMEKLERİN, ÇAY İÇMELERİN asıl sebebi de bu.. BAĞLANTIYI KOPARMAMAK...

Sonuç olarak G.Saray ve Bursaspor arasındaki SERCAN MUHABBETİ devam ediyor.. Sona doğru da yaklaşılıyor gibi..

turkspor.net özel

SAİT71
20.Ağustos.2009, 23:49
Nonda zaten 33 ünde. En fazla 500-600 bin euro eder bonservisi. 2 yıl daha verim alırsın. Eğer Gs Nona Artı 5 m € ya kapatırsa Sercan'ı toplam 5 buçuğa yada en fazla 6 ya mal etmiş olurlar ki çok karlı.

Clayman
21.Ağustos.2009, 00:21
Sercan'ın yarısını Fenere yarısını Galatasaray'a verelim ne dersiniz ?

Haberimiz yok oyuncuyu satmışız da hangisi iyi olur onu konuşuyoruz. . .

Gitmeyecek,sağlam kaynaklardan haber. Boş yere sevinmeyin.

Yanlışlıkla Sercan kesinlikle Bursa'dan ayrılacak mı dedik biz, yoksa ben mi bilmiyorum ? Ne bu sinir yahu. Sakin olun...

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 12:18
Bizi kamçılayan bir durum yok, biz sadece olası transferleri konuşuyoruz burada, ki gayet normal birşeydir bu. Ama Bursa taraftarı üyeler bu konuda gereksiz bir agresiflik içinde. Biraz daha sakin olun, Bursa Sercan'ı satarsa heralde siz bu sayfada bize iyiden iyiye saldırırsınız, görünen o. Ama şunu unutmayın, oyuncu madem o kadar seviyor Bursa'yı, saten yönetim suçlu durumdadır, kulübüne bağlı oyuncunun aklına girmek mümkün değildir.

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 13:41
Takımımızın tecrubeli defans (http://www.webaslan.com/s/) oyuncusu Sabri Sarıoğlu (http://www.webaslan.com/sabri-sarioglu/) için İtalyanların ünlü kulübü Milan'ın devrede olduğu belirtildi. Sabri'nin menajerliğini yapan Ali Güven, Milan'ın istatikçilerinin Sabri'yi seyretmeye geldiğini söyleyerek, “Zaten Milan Sabri'yi uzun zamandır takip ettiriyor ve ediyordu. Bu maçı ve Sabri'yi tekrar izlemeye geldiler” dedi.
Kaynak: Hürriyet

KaPaLı
21.Ağustos.2009, 13:48
Webaslan şaka yapıyo herhalde :)

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 13:53
Bence yurt dışına gidecekse İtalya ideal. Ama Milan alır mı bilemem. İzlesinler de Sabri izlendiği maçlarda güzel oynuyor :)

erdemzorer10
21.Ağustos.2009, 18:41
bu arada Lig Tv de Futbol Gündeminde söylenene göre şu sıralara Florya da transfer zirvesi yapılıyor..Santrafor transferi üzerinde duruluyor fakat sürpriz bir transfer de yapılabilirmiş..

kişisel fikrim stoper transferidir..Emre Aşık artık belli bir yaşı geçti..Servet geçen sezon sakattı ..Allah korusun nüksederse falan..
G.Zan şuana kadar çok iyi götürdü ama belli değil ne olacağı..
Emre Güngör ise bana göre TSL nin en kaliteli 3stoperinden biri olmasına rağmen geçen sene üst üste gelen şansız sakatlıkların etkisinde..ve şuanda fazla kilosu var..
bu 4stoperin yanına avrupa deneyimi olan bir stoper gerek diye düşünüyorum..
tek hayalim..Fabrizio Coloccini..:)

Sekopej
21.Ağustos.2009, 18:59
Öncelikle şunu hatırlatmakta fayda var, isteyen istediği konuya mesaj yazabilir. Burada takımcılık yoktur. Sen bu takımı tutmuyorsun, bu oyuncu hakkında da yazı yazamazsın demeye hiç kimsenin hakkı yoktur.

Sabri'nin kendi taraftarları tarafından da defalarca eleştirildiğini, yaptığı ortaların burada alay konusu olduğunu -yine kendi taraftarları tarafından- defalarca gördüm. Bunu kendi taraftarınız yaparken sorun yok, başkaları gündeme getirince mi rahatsız oldunuz? Mesela edminimiz Aydın, onun Sabri ile ilgili yorumları hep komiktir, hiç kimsenin de bundan rahatsızlık duyduğunu görmedim. Galatasaraylı olduğu için mi? Galatasaraylı olmayan birisi yazınca mı rahatsızlık başlıyor. Kimse kusura bakmasın ama Sabri'yi Milan istiyor haberine sadece gülünür. Basının kolpası denip geçilir.

Ve fikirlerin belirtilmesine gelirsek. Bu haber beni de güldürür ama çıkıp da çok güldüm diye yazmam. Sabri şöyle şöyle iyi yapamıyor, şurada eksikleri var, bu nedenle Milan'da oynayamaz ya da oynar diye yorumda bulunurum.

Yaptığınız yorumların altı dolu olsun, sadece laf olsun diye yorum yapmayalım. Burada heyecanlı, takımına destek vermek isteyen, onun lehine konuşulduğunda rahatsızlığını dile getiren üyeler hemen parlayabiliyor. Onları da anlıyorum çünkü hepimiz o devirlerden geçtik. Bu nedenle herkes mesaj yazarken, okurken hoşgörülü olursa, art niyetlileri seçmek aradan zor olmayacaktır ve onları ayıklamakta da sıkıntı yaşamayız.

Şimdi sadece Galatasaray Transfer Haberleri ile devam edelim...

IcedEarth
21.Ağustos.2009, 19:04
Her neyse umarım Sabri herkesi yanıltır ve Rijkaard'la patlamasını yapar. Patlamadan kastım sadece istikrar, kalan herşey mevcut zaten Sabri'de...

Melekovic
21.Ağustos.2009, 19:10
Eski Sabri'yi hiç sevmiyordum ama şimdi yavaş yavaş uslanıyor gibi gözüküyor.GS TV'deki açıklamasında maç sonrası, sen pek ileri çıkmadın denmesine Keita ileride her türlü şeyi yapıyor benim bindirmeme gerek kalmadı demesi güzeldi.

Milan'ın isteme olayına gelince kesinlikle yalan haberdir, Milan izlese izlese bizim takımın en yaşlı oyuncularından Ayhan'ı ya da Nonda'yı izlemek üzere gelmiştir :D :D :D

Bizdeki sağbek sıralamasına gelecek olursak, hücuma ihtiyacımız olduğu maçlarda özellikle içsaha maçlarında Sabri, özellikle deplasmanlarda ise Uğur Uçar olmalı.Bu konuda Rıdvan Dilmen'e tamamıyla katılıyorum.

Clayman
21.Ağustos.2009, 19:13
İnsanlar laf sokmak için pusuda bekliyor resmen, birkaç üye resmen özellikle bakıyor bu sayfaya laf sokabilmek için. Şikayet edince böyle diyorsunuz. Biz hakkımızı nasıl aramalıyız Serkan Abi? Cidden bir yere kadar sabrediyoruz ama belli sürekli sınır aşılıyor. Cevap verince ceza alıyoruz.

Katılıyorum. Nedense biz sesimizi çıkarınca uyarılar ve cezalar yağıyor. Hak aramak da suç oldu. Yöneticiye söyleyin diyorsunuz ama söyleyince ilgili topice bir uyarı mesajı ve hatalı mesajlar siliniyor, öyle kalıyor. Mesajı yazanlara bir uyarı veya ceza yok. Siz bu cezayı vermezseniz adam yapmaya da devam eder haliyle.

erdemzorer10
21.Ağustos.2009, 19:17
yorumlarım da siliniyor oh ne güzel..:)

neyse Sabri umarım gider ama Hürriyet in doğru haber yapma alışkanlığı pek olmadığından inandırıcı gelmiyor..

Sekopej
21.Ağustos.2009, 19:34
Katılıyorum. Nedense biz sesimizi çıkarınca uyarılar ve cezalar yağıyor. Hak aramak da suç oldu. Yöneticiye söyleyin diyorsunuz ama söyleyince ilgili topice bir uyarı mesajı ve hatalı mesajlar siliniyor, öyle kalıyor. Mesajı yazanlara bir uyarı veya ceza yok. Siz bu cezayı vermezseniz adam yapmaya da devam eder haliyle.

Alıntı yaptığın kısmı göremedim, bu nerede geçti? Cevap vermek isterdim ama mesajın aslını göremiyorum.

Senin mesajına gelirsek, burada ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. Mesaj silinmesi gerekiyorsa siliyoruz, uyarı verilmesi gerekiyorsa veriyoruz, atılması gerekiyorsa atıyoruz.

Ha sizler istiyorsanız her sildiğimiz mesaja uyarı verelim, daha sert olalım, kendinizi de düşünün. Olaya sadece tek taraflı bakmayınUyarı verirken kriterlerim bellidir, bunları uygularken de takım ayrımı yapmam, her takım için atılan bir sürü mesaj siliyorum, gün geliyor sizin mesajlarınız da olabiliyor. Haksız uyarı verdiğim görülmüş müdür?

yorumlarım da siliniyor oh ne güzel..:)

neyse Sabri umarım gider ama Hürriyet in doğru haber yapma alışkanlığı pek olmadığından inandırıcı gelmiyor..

Sabri'nin Milan'da oynayacağına inanıyor musun? Yoksa takımımın oyuncusun laf ediliyor, savunmalıyım diye mi düşünüyorsun.

Bilmediğimden soruyorum, geçmişte de Sabri hakkında Milan'da oynayabilir diye mi düşünüyordun? Geçmişten beri böyle ise ben özür dilerim.

benım mesajımı neden siliniyor?

Şimdi herkes bir şeylerden şikayetçi. Herkesi memnun etmek görevimiz değil, bir düzeni sağlamak ve sorun çıkmadan ilerlemesine katkıda bulunmak görevimiz.

Sen kötü niyetle o benzetmeyi yapmadın ama, bunu algılamakta sıkıntı yaratanlar da çıkıyor. Bana ne onlardan diyebilirsin. Ama ben diyemem, yanlış anlaşılmayacak bir kelime kullanabilirsin Coşkun.

erdemzorer10
21.Ağustos.2009, 19:39
@ Sekopej

haberin inandırıcı gelmediğini zaten belirtmişim orda..

ben Fenerbahçeli arkadaşın yapılan yorumu alıntılayıp "saçma sapan konuşma" şeklindeki yazısına dert yandım..bu bir yorum değil..taşlama,kışkırtmadır..

yoksa bir yorummudur ? yorum ise özür diliyorum..;)

Sekopej
21.Ağustos.2009, 19:43
@ Sekopej

haberin inandırıcı gelmediğini zaten belirtmişim orda..

ben Fenerbahçeli arkadaşın yapılan yorumu alıntılayıp "saçma sapan konuşma" şeklindeki yazısına dert yandım..bu bir yorum değil..taşlama,kışkırtmadır..

yoksa bir yorummudur ? yorum ise özür diliyorum..;)

Yorumun özünü anladınız mı? Sadece bir yorum olsa mesaj orada duruyor olurdu.

Üslup yanlış ama içerik? Sabri defol, artık seni bu formayla görmek istemiyorum diyen Galatasaraylı birisine bu kadar tepki verilmedi. Aynı şeyi bir Fenerbahçeli yazsa, duyacağın rahatsızlık fazla olmaz mı? Samimi bir cevap istiyorum.

Ha, burada kimse ahkam kesemez, kesenin de cezasını verilir.

erdemzorer10
21.Ağustos.2009, 19:45
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/canerson.grid-6x3.jpg

Caner transferinde geri sayım

CSKA Moskova kulübünde forma giyen Caner’in transferi için Galatasaraylı ve Moskovalı yöneticiler bir araya geldiler ve bu transfer için taraflar birbirlerine son teklifi sundular.

Teknik direktör Zico ile problemi olan ve yönetiminde gözden çıkarmayı düşündüğü Caner’in de yakın çevresine “Galatasaray’dan gelen bu teklifi değerlendirip yeniden ülkemde forma giymek istiyorum. Burada kaldığım sürece geçmişte yaşanan bazı problemler nedeniyle forma giyme şansım yok” dediği öğrenildi.
Galatasaraylı yöneticilerle Rus yöneticilerin Caner’in transferinde bu yıl için kiralık olarak el sıkıştıkları belirtiliyor. Galatasaray önümüzdeki sene de Caner’i kadroda tutmak istemesi halinde ise CSKA Moskova kulübüne verilecek bir meblağ karşısında önceliğin yine Galatasaray’da olacağı öğrenildi.

İki kulüp yöneticileri arasında yapılan maddi görüşmelerde mutabakat sağlandığı taktirde Caner'in transferinde pazartesi gününe kadar son nokta konulacak.

kaynak : NTV Spor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yorumun özünü anladınız mı? Sadece bir yorum olsa mesaj orada duruyor olurdu.

Üslup yanlış ama içerik? Sabri defol, artık seni bu formayla görmek istemiyorum diyen Galatasaraylı birisine bu kadar tepki verilmedi. Aynı şeyi bir Fenerbahçeli yazsa, duyacağın rahatsızlık fazla olmaz mı? Samimi bir cevap istiyorum.

Ha, burada kimse ahkam kesemez, kesenin de cezasını verilir.

tabi daha fazla bir rahatsızlık duyardım bu bir gerçek ama benim de demek istediğim şey şu : zaten Sabri üzerine biz de çoğu kez espri döndürmekteyiz..hatta ekşisözlükte en çok entry girilen futbolculardan biri sabri 50 sayfa entrysi var ve çoğu espri..

ama tahrik içeren şeyler olduğunda burada herkes tepki verme çabası içine giriyor..nitekim ben de..ha espri yapılacaksa da yapılabilir ama dediğim gibi kışkırtıcı yorumlar "saçma sapan konuşma" vs. bunlar yorumdan espriden ziyade taşlama niteliğinde..benim derdim bunu söyleyebilmek..

Sekopej
21.Ağustos.2009, 20:00
O mesajlar zaten rapor edilmiş, şikayet dile getirilmiş, mesajlar silinmiş.

Yeri değil ama yaklaşık 1 saatttir, farklı konularda, farklı kişilere aynı şeyleri anlatmaya çalışıyorum. Siz şikayetinizi bildiriyorsunuz haklı olarak ama diğer taraf da geliyor diyor ki neden silindi, onların da böyle böyle mesajları vardı. (Bu olayda olmadı, aynı anda farklı olaylar olduğundan bu örneği verdim) Ona da dert anlatıyorsun, kuralları anlatıyorsun, şu sebeplerle mesajı sildim diyorsun. Kimisi anlamamakta ısrar ediyor, kimisi haklı olduğunu savunuyor ve biz özür dileyip hatamızı geri alıyoruz.

Ama siz, yani üyeler takım sevgisiyle de (ki kötü bir şeydir demiyorum, bende yönetici olmasam, çoğu konuda aşırı tepki çekebilecek mesajlar yazabilirim çünkü takımımı seviyorum ama yöneticiyim ve bu kendimi frenlemem gerekiyor) olaya tek taraflı bakıyorsunuz. Ben kurallara uyarak, ipin ucunu kaçırmadan denge kurmaya çalışıyorum.

Nasıl ki siz (mesela bugün şikayette bulunanlar) rahatsızlığınızı dile getirdiniz, aynı şekilde diğer takım taraftarları da sürekli şikayetlerini bildiriyorlar. Hepsini silip, uyarı vermeye kalksak forumda mesaj kalmaz çünkü bazı gerçekler, doğru olmasına rağmen bazılarını rahatsız ediyor ve bunu şikayet ediyor o da.

Sizlerin de biraz bizi anlamasını diliyorum.

Konuyu daha fazla amacından saptırmadan, artık transfer haberlerinin konuşulmasını istiyorum, diğer konularda her türlü düşünceniz için, özel mesajı, destek alanını, hatta msni bile kullanıp bana istediklerinizi söyleyebilirsiniz.

Aydin
21.Ağustos.2009, 20:05

Öyle kaldığını nerden biliyorsunuz? Bana o kadar mesaj gelmiş, o mesaj atanların eski konularda buna benzer mesajlarını görüyordum ben. Arada tezatlık oluşuyor.

Herneyse bu forumda oturtmaya çalıştığımız birşey var, herkes birbirini sevmek zorunda olmasa da karşıt fikirlere saygı duymak zorunda. Bir fikir söylediğiniz zaman ispatlanmamış birşey değilse cümlenin başına bence koyun dememiz boşuna değil. Çünkü bu sizin fikrinizdir. Bu fikirlere kalkıp biri "saçmalamayın, koptum burada" gibilerinden aşağılayamaz bu forumda. gereği yapılır. o yüzden rahat olun.

Clayman
21.Ağustos.2009, 20:11
Bu fikirlere kalkıp biri "saçmalamayın, koptum burada" gibilerinden aşağılayamaz bu forumda. gereği yapılır. o yüzden rahat olun.

Yapanlar var ama hala ne uyarı ne birşey göremiyoruz. Nasıl rahat olabiliriz ki ?

Aydin
21.Ağustos.2009, 20:16
Adama yarım saattir verilmeyen uyarıdan rahatsızsınız yani. Belki cezayı yarın da veririz. Size gereği yapılır diyoruz. Sen hala birşey yok falan diyorsun. Neyse, bir sabri için bu kadar yaygara çıkmasına üzülüyorum başka birşey için değil. hadi Aydın Yılmaz olsa neyse.

Memedov
21.Ağustos.2009, 20:34
Sercan'ın kafası karışık felan değil, Kafam karışık olsa bu kadar iyi performans gösteremezdim dedi geçen gün kendisi canlı yayında.

Sercan en az 1 sene daha Bursaspor'da kalacak, ve kulübün menfaatleri doğrultusunda satılacak.

Sercan'ın ilk tercihi yurt dışı, ve İngiltere Premier Ligi. hatta Manchester United'de oynayan ilk Türk Futbolcu olmak istiyorum demişti aynı konuşmasında.

Sekopej
21.Ağustos.2009, 20:35
Yapanlar var ama hala ne uyarı ne birşey göremiyoruz. Nasıl rahat olabiliriz ki ?

Üyeye uyarı verilip verilmediğini zaten siz göremezsiniz. Sadece yöneticiler görebilir.

Bir üye öyle bir mesaj atmıştır ki, mesajı silinir ama cezasına tek başına bir yönetici karar veremez. Bunu kendi aramızda tartışmak için ofiste yazar. Diğer yöneticiler de kendi görüşlerini yazar ve bir karara varılıp uygulanır.

Yani ceza verilmemiş olması, verilmeyecek anlamına gelmez. Ki ben uyarı da verdim sildiğim mesajlarda. Üyelere uyarı verdiğimi haber vermek gibi bir zorunluluğum yok, olsa üyelerin aldığı uyarıları, diğer üyelerin de görmesini engellemezdik.

Melekovic
21.Ağustos.2009, 21:31
Adama yarım saattir verilmeyen uyarıdan rahatsızsınız yani. Belki cezayı yarın da veririz. Size gereği yapılır diyoruz. Sen hala birşey yok falan diyorsunuz. Neyse, bir sabri için bu kadar yaygara çıkmasına üzülüyorum başka birşey için değil. hadi Aydın Yılmaz olsa neyse.

:n: Aman şakayı ciddi olarak algılamasınlar abisi de bir sayfada Aydın Yılmaz hakkında görmeyelim mesajları şurada :D :D :D

PesimiSTyLa
21.Ağustos.2009, 21:39
Caner transferi %90 bitmiş. Kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonu ile. Volkan'ın Eses'e transferi gerceklesince acıklanacakmış büyük ihtimalle.

SAİT71
21.Ağustos.2009, 23:46
Caner sağlam oyuncu. CSKA'dada rahat oynardı ama şans vermediler. Bence Galatasaray'da iş yapabilir..

Aşk-ı Şehir
22.Ağustos.2009, 00:03
Caner transferi %90 bitmiş. Kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonu ile. Volkan'ın Eses'e transferi gerceklesince acıklanacakmış büyük ihtimalle.

Volkan işi bitti %99 demek ki Caner'in işide %99 bitmiş.:)

E.Cartman
22.Ağustos.2009, 01:43
Bir bomba daha patlayacak mı?
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/08/21/fft17_mf350959.Jpeg
5-0'lık Talinn galibiyetiyle Avrupa Liginin kapısını şimdiden aralayan Galatasaray gözünü daha yükseklere dikti.

Baros, Keita, Arda ve Elano'lu kadrosuyla fırtına gibi esen Sarı-kırmızılılar buna rağmen kadroya takviye yapmayı düşünüyor. Ligtv'nin internet sitesinin haberine göre; Başkan Adnan Polat ve yöneticiler 1 Eylül'e kadar mutlaka bir transfer daha yapacaklar. Bu oyuncu Bursasporlu Sercan veya sürpriz bir golcü olacak.

Fenerbahçe'nin tazminat talebinin Tahkim Kurulu tarafından reddedilmesiyle Türkiye'ye transferinde hiçbir engel kalmayan Mehmet Aurelio da Galatasaray'ın listesinde. Ancak kadrosunda Mehmet Topal, Ayhan, Linderoth ve Mustafa Sarp gibi ön libero görevini yapacak oyuncular bulunması, Galatasaray'ın bu transfere pek sıcak bakmamasına yol açıyor.

Bu arada 5-0'lık galibiyet sonrası bir açıklama yapan ve bu maçta ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Elano zamana ihtiyacı olduğunu söyledi

Keita'nın her geçen gün yükselen form grafiği Rijkaard ve yardımcılarını sevince boğarken, bir başka golcü Baros da iddialı konuştu

Kaynak: Milliyet.com.tr

MaliKaya
22.Ağustos.2009, 01:54
Bence Aurelio takima cok faydali olacaktir.

O bolgede cok fazlalik oldugu soylenemez ki Aurelio o bolgedeki en iyi oyuncu olacaktir bence Galatasaray'da.

gerrrard
22.Ağustos.2009, 02:10
Aurelio'yu istemiyorum.

Uchiha Itachi
22.Ağustos.2009, 02:29
Aurelio'yu istemiyorum.

Aynen, bende istemiyorum.Mustafa Sarp çok iyi oynuyor bence.Mehmet Topal'ı zaten biliyoruz.Linderoth var sakat da olsa geldiği zaman direkt oynayabilicek bir oyuncu.O bölgede bu kadar oyuncu varken Aurelio gereksizdir.

RaSenGan
22.Ağustos.2009, 02:35
Aurelio'ya ihtiyacımız yok.Onu alırsak bonus olarak da başımıza bela almış oluruz.Belalı adam.Gerek yok ona.Şuanki kadromuz o mevkii için yeterli.

PesimiSTyLa
22.Ağustos.2009, 02:47
Aurelio'yu daha önceden istiyordum; fakat Mustafa Sarp'ın oyununu görünce gerek görmüyorum bu transfere. Mehmet de iyileşti. Sarp-Topal 2lisi yeterlidir. Kör topal Linderoth var birde. Marco'ya gerek yok.
İçimden bir ses Caner ve bir forvet alıp transferi noktalayacagız diyor, bakalım.

E.Cartman
22.Ağustos.2009, 03:20
Mustafa, Mehmet ve Linderoth o bölgenin oyuncuları Ayhan ve Barış'ta o bölge de oynayabiliyor ve daha elimizde Mehmet Güven var eğer başka bir takıma gitmezse o da o bölgenin oyuncusu ayrıca Rijkaard'ın gençlere güvenine de bakarsak hiçbiri olmazsa alt yapıdan bir oyuncuyu 1-2 maçlığına oynatabilir ki buna gerek kalmadan Hakan Balta'da o bölgede çat patta olsa oynayabilen bir oyuncu yani Aurelio'ya gerek yok bence :)

SAİT71
22.Ağustos.2009, 07:05
Makaay G.Saray'ın kapısında

http://www.fotomac.com.tr/2009/08/22/im/9EFC919407B7104F910C30B6x.jpg

Yönetim, bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Hollandalı yıldıza sıcak bakıyor. Neeskens de 34'lük golcü için "En az iki yıl rahatlıkla oynar" görüşünü taşıyor

Özellikle Avrupa kulvarı için Nonda'nın yerine çok kaliteli ve tecrübeli golcü arayan G.Saray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Roy Makaay, sarı-kırmızılı kulübe önerildi. G.Saraylı yöneticiler, menajerler aracılığıyla yapılan teklifi, iki gün önce teknik direktör Rijkaard'a ilettiler. Hollandalı teknik adamın ise "Şimdi önümüzde Levadia Tallinn maçı var. Bu maçtan sonra konuyu düşüneceğim" dediği belirtildi. Rijkaard dün yardımcısı Neeskens'e konuyu açtı ve Makaay hakkındaki düşüncesini sordu.

Neeskens de, "Çok iyi bir golcü ama yaşı 34 oldu. Yine de en az iki yıl rahatlıkla oynar. Hollandalı olması da avantaj" yanıtını verdi. Rijkaard'ın, Makaay'ın transferiyle ilgili kararını birkaç gün sonra vereceği vurgulandı. Feyenoord, kadroya giremeyen tecrübeli futbolcuyu elden çıkaracağını açıklarken, bu oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden alınacak olması Galatasaray yönetimine oldukça cazip geliyor. Hollanda futbolunun yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan Roy Makaay, 2002-03 sezonunda Deportivo formasıyla 29 gol atarak, Avrupa Gol Kralı unvanını elde etmişti.

http://fotomac.com.tr/i2/logo.gif (http://fotomac.com.tr/ana101.html)

Selman Ozturk
22.Ağustos.2009, 07:20
Makaay G.Saray'ın kapısında

http://www.fotomac.com.tr/2009/08/22/im/9EFC919407B7104F910C30B6x.jpg

Yönetim, bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Hollandalı yıldıza sıcak bakıyor. Neeskens de 34'lük golcü için "En az iki yıl rahatlıkla oynar" görüşünü taşıyor

Özellikle Avrupa kulvarı için Nonda'nın yerine çok kaliteli ve tecrübeli golcü arayan G.Saray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Edinilen bilgiye göre, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
bir dönem attığı gollerle fırtına gibi esen ve Avrupa Gol Kralı olan Roy Makaay, sarı-kırmızılı kulübe önerildi. G.Saraylı yöneticiler, menajerler aracılığıyla yapılan teklifi, iki gün önce teknik direktör Rijkaard'a ilettiler. Hollandalı teknik adamın ise "Şimdi önümüzde Levadia Tallinn maçı var. Bu maçtan sonra konuyu düşüneceğim" dediği belirtildi. Rijkaard dün yardımcısı Neeskens'e konuyu açtı ve Makaay hakkındaki düşüncesini sordu.

Neeskens de, "Çok iyi bir golcü ama yaşı 34 oldu. Yine de en az iki yıl rahatlıkla oynar. Hollandalı olması da avantaj" yanıtını verdi. Rijkaard'ın, Makaay'ın transferiyle ilgili kararını birkaç gün sonra vereceği vurgulandı. Feyenoord, kadroya giremeyen tecrübeli futbolcuyu elden çıkaracağını açıklarken, bu oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden alınacak olması Galatasaray yönetimine oldukça cazip geliyor. Hollanda futbolunun yetiştirdiği en büyük golcüler arasında yer alan Roy Makaay, 2002-03 sezonunda Deportivo formasıyla 29 gol atarak, Avrupa Gol Kralı unvanını elde etmişti.

http://fotomac.com.tr/i2/logo.gif (http://fotomac.com.tr/ana101.html)

Alttaki o güzide logo yorumun en güzelini zaten yapıyor. Bir de biz yorum yapıp kirliliğe yol açmayalım :)