PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

HooijDonk07
16.Aralık.2009, 22:00
bekir kendini gösteremedi, yedek defanslara güvenim pek yok, bilica ceza aldığından beri defans toparlanamadı...

Bence bilica yedek olabilir yada bilicada gönderilip bir tecrübeli birde genç defans alınabilir

HooijDonk07
16.Aralık.2009, 22:01
takım topu iyi taşıyor ileri ve benim fikrimi soracak olursan gönlümden sercan geçiyor... zaten tek forvet oynuyoruz iki yabancı hakkımız oraya kullanmak mantıksız. kaldı ki güiza'dan daha iyi bir adam alınmasını istediğimize göre güiza hiç yedek kalmaya dayanacak bir tip değil... sabretmesini bilen ve hırslı bir genç alınabilir. anlaşılan daum furkan da o ışığı görememiş, yoksa antrenmanda mehmet topuzu forvet oynatacağına en azından onu çağırırdı...

Bence Sercan'a bu kadar para vericeğimize gidip yabancı genç ve daha iyi birisini alabiliriz.

enforcer
16.Aralık.2009, 22:12
bilica yedek oturtulabilir ama yabancı kontenjanı sıkıntı yaratıyor, bekir antep'teki bekir olsa işimizi görür ama ceza ve sakatlık durumlarında başımız ağırır... zaten yabancı kısıtlaması yüzünden yerlilerin fiyatı o kadar uçuk ya, tamam sercanın yeteneğine lafım yok ama 7-9 milyon €'ya nice genç oyuncular var hatta çok daha yetenekli. ne yapalım elimiz mahkum...

TuNdRaLoWeR
16.Aralık.2009, 22:58
Bence bizim forvetten ziyade bir forvet arkasına ihtiyacımız olacak.Alex artık yavaş yavaş bitiyor fakat oynamadığı zaman sonuçları görüyoruz, genelde kötü futbol sergiliyoruz Alex olmadan, Alex varken çok şey değişiyor BENCE.Yaşı da ilerledi artık, Güiza'yı yollamadan önce bir forvet arkası şart diye düşünüyorum.

Gerçi Güiza'yı hâla tutmamız bile hata, geçen sene Barça'dan teklif almışta bırakmamışız ahh ahhh akıl akıl gel peşime takıl...

KaF KeF
16.Aralık.2009, 23:02
Forvet arkası Özer var..

tarikko
17.Aralık.2009, 00:46
Bence bizim forvetten ziyade bir forvet arkasına ihtiyacımız olacak.Alex artık yavaş yavaş bitiyor fakat oynamadığı zaman sonuçları görüyoruz, genelde kötü futbol sergiliyoruz Alex olmadan, Alex varken çok şey değişiyor BENCE.Yaşı da ilerledi artık, Güiza'yı yollamadan önce bir forvet arkası şart diye düşünüyorum.

Gerçi Güiza'yı hâla tutmamız bile hata, geçen sene Barça'dan teklif almışta bırakmamışız ahh ahhh akıl akıl gel peşime takıl...

Ne gerek var yahu forvet arkasına.Alex'den sonra o bölgeye geçecek kişi belli: Özer Hurmacı ;;)

SAİT71
17.Aralık.2009, 02:57
Yahu bu Daum'a Messinin küçüklük halini versen onuda çürütürdü. Furkanı kaç maçta denediki. Adam hazırlık kampındaki maçta gol attı biraz abarttı diye fırça bastı. Böyle bir hocadan genç oyuncu yetiştirmesini yada oynatmasını bekleyemezsiniz. Özer gibi bir yeteneği bile tüm ısrarlara rağmen daha henüz takımda oynatıyor. Bence Dauma göre transfer yapmalı. Yani kaliteli isim almalı. Yoksa istediğin kadar genç al Fenerbahçede genç oyuncu şu aşamada oynayamaz. Bence A2 de çok kaliteli oyuncularımız var.

Gidecekler Listesi Bence:

Ali Bilgin, Önder Turacı, Deivid, Güiza.. Bence ilk operasyonda bir iki tanesi gitmeli. Daha üst düzey topçular almalıyız. Deivid in ne yaptığını biri açıklasın boşuna yatıyor. 6+2 gibi saçmalık oldukça Ekstradan 2 tane Avrupa'nın vasat oyuncuları kadromuzda olacaktır. Bence direk 6 tane olmalı. Boşuna para bu Artı olayı..

Edit: Benceleri çok kullandığım için kusura bakmayın.. :D

TR.CaPTaiN
17.Aralık.2009, 03:22
Furkan'dan, Onur'dan şu aşamada herhangi bir teknik direktörün yararlanması zor. Çünkü bu oyuncular Sakaryaspor'da bile şans bulamadılar. Oyuncuların kumaşı kötü demiyorum ama daha zamanları var. İzlediğim A2 ligi maçlarında bile Furkan Süper Lig'i kaldırabilecek bir oyuncu profili çizmiyor. Daum ve genç oyuncular konusunda güzel bir yazı vardı; o yazıyı okuduğumda Daum'un gençlere bakışı konusunda Daum'a haksızlık etmiş olabileceğimizi düşünmüştüm. Yazıyı bulabilirsem koyarım.

Ben forvete Mehmet Batdal gibi oyunculardan ziyade kendisini dünya çapında kanıtlamış bir oyuncuya acilen ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İsim verecek olursak; Kanoute her ne kadar 32 yaşına gelmiş olsa da alınması halinde PVH etkisi yapabileceğini düşünüyorum.

Özer bir röportajında en rahat oynadığı bölgenin ortasaha(göbek)olduğunu söylemişti; fakat Özer'in rahat ediyorum dediği bölgede Emre olduğundan doğal olarak Özer kanatlara kayacak. Özer'in sol kanatta da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Özer faktörü nedeniyle forvet transferi sol açıktan daha önce geliyor.

SAİT71
17.Aralık.2009, 03:51
Furkan'dan, Onur'dan şu aşamada herhangi bir teknik direktörün yararlanması zor. Çünkü bu oyuncular Sakaryaspor'da bile şans bulamadılar. Oyuncuların kumaşı kötü demiyorum ama daha zamanları var. İzlediğim A2 ligi maçlarında bile Furkan Süper Lig'i kaldırabilecek bir oyuncu profili çizmiyor. Daum ve genç oyuncular konusunda güzel bir yazı vardı; o yazıyı okuduğumda Daum'un gençlere bakışı konusunda Daum'a haksızlık etmiş olabileceğimizi düşünmüştüm. Yazıyı bulabilirsem koyarım.

Ben forvete Mehmet Batdal gibi oyunculardan ziyade kendisini dünya çapında kanıtlamış bir oyuncuya acilen ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. İsim verecek olursak; Kanoute her ne kadar 32 yaşına gelmiş olsa da alınması halinde PVH etkisi yapabileceğini düşünüyorum.

Özer bir röportajında en rahat oynadığı bölgenin ortasaha(göbek)olduğunu söylemişti; fakat Özer'in rahat ediyorum dediği bölgede Emre olduğundan doğal olarak Özer kanatlara kayacak. Özer'in sol kanatta da başarılı olabileceğini düşünüyorum. Özer faktörü nedeniyle forvet transferi sol açıktan daha önce geliyor.

Kanuote gelirse olay olur valla. Süper forvet. birde Bugünkü Kobenhavn ın maçında forvetleri N'Doye yi beğendim. 2 gol attı Praga.. Buradan (http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/round=2000037/match=2000891/report=rp.html) izleyebilirsiniz. Birde penaltı yaptırdıki attığı çalımı görmelisiniz.. Klas birisi..

Bence Aziz yıldırım Kanoute yi daha öncedende yoklamıştır. Benimde hayran olduğum adamlardan birisi.

Brugge'de oynayan Vargas'ta çok teknik, yetenekli izlediğim anda N'doye ile birlikte bu oyuncuyu beğendim. Bizim takımda olsa iş yapabilir. Ama mevkisi sağ açık ve birazda AMC.. :)

Attırdığı gol BURADA (http://www.uefa.com/competitions/uefacup/fixturesresults/round=2000037/match=2000884/report=rp.html)

Kısacası Güiza bizim forvetimiz olamaz bu sistemde. Bence yeni bir isim lazım. Gördük yürümüyor..

nerazzuri
18.Aralık.2009, 03:25
Bugünde gördük ki, forvete adam lazım. Semih'de bitmiş. Güiza zaten yok, arada parlıyor.

TR.CaPTaiN
18.Aralık.2009, 13:34
http://img704.imageshack.us/img704/6735/20091217cccarlos446.jpg (http://img704.imageshack.us/i/20091217cccarlos446.jpg/)

Örnek kişiliği ve tarifsiz yeteneğiyle formamızı taşıdığı ilk günden bu yana camiamıza önemli katkılar sağlayan Roberto Carlos'la yollarımız, Brezilyalı oyuncumuzun özel sebepleri nedeniyle bugün itibariyle ayrılıyor.

Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Roberto Carlos'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyor, Fenerbahçemiz adına yaptıkları ve yapacakları için teşekkür ediyoruz.

Değerli oyuncumuzu, gelecekte kulübümüzün bünyesinde farklı görevlerde görmeyi temenni ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://img707.imageshack.us/img707/1419/17883946.jpg (http://img707.imageshack.us/i/17883946.jpg/)

Fenerbahçe forması ile son maçına çıkan Roberto Carlos, maç sonunda yaptığı açıklamalarda, Fenerbahçe'den mutlu bir şekilde ayrıldığını ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Roberto Carlos, konuşmasını "Teşekkürler Türkiye" diyerek tamamladı.

Çok mutluyum

Maç sonrası ilk olarak yayıncı kuruluşa demeç veren Roberto Carlos, "Ayrılıklar her zaman için sıkıntılı ve üzüntülü olur. Ancak ben ayrılırken taraftarla bütünleştiğim için, burada güzel günler geçirdiğim için mutluluğumu yanımda götürüyorum. Ayrılıklar her zaman hüzünlüdür ama buradaki dostluklarımı beraberimde götürdüğüm için çok mutluyum. Benim buraya gelişim, bundan sonrası için Fenerbahçe'nin kapılarını yıldız oyunculara sonuna kadar açmıştır diye düşünüyorum. Yıldız oyuncular Fenerbahçe'yi ve Türkiye'yi tanıdılar. Artık yıldızların Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum. Şu ana kadar edindiğim tecrübemi futbolcu arkadaşlarıma ve teknik ekibe aktardığımı düşünüyorum. Benim mevkiimde oynayacak futbolcular var; Santos, Vederson ve Uğur bunlar yıldız oyuncular. Fenerbahçe'nin takıma yıldız getirecek gücü var. Yedek kulübesine baktığımız zaman da her futbolcunun yıldız ve yetenekli olduğunu göreceksiniz. Türk futbolunun her zaman takipçisi olacağım" diye konuştu.

Kalbimin bir parçası Fenerbahçe ile olacak

Carlos, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, "Buradan ayrılmak zorunda olduğum için üzüntülüyüm. Hayatımda öyle bir döneme gelmiştim ki; bir karar vermek gerekiyordu. O karar da Brezilya'ya dönme yönünde oldu. Corinthians ile anlaştım. Bundan sonra kariyerimi bir süre daha Brezilya'da sürdüreceğim, ancak kalbimin bir parçası burada Fenerbahçe ile olacak. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağım" diye konuştu.

Karşılıklı anlayışla ayrılıyorum

Roberto Carlos, sezon ortasında ayrılmasını ise "Kontratım sezon sonunda bitiyordu, ancak gitme kararımı biraz daha önceye çektim. Zamanı geldiğini düşünüyorum. Eşim hamile ve Brezilya'da. Tüm ailem Brezilya'da. Çözmem gereken şeyler var. 16 yıldır ülke dışında oynuyorum. Avrupa kariyerimin sonuna geldim. Sezon başında aldığım kararı biraz daha erkene çektim. Karşılıklı anlayışla Fenerbahçe'den ayrılıyorum" sözleriyle izah etti.

Bir gün tekrar görüşeceğiz

Roberto Carlos, Türkiye'de ve Fenerbahçe'de olduğu sürece güzel şeyler yaşadığını ifade ederek, "Futbol kariyerim bittikten sonra, saha dışında Real Madrid'de de olabilirim. Eğer Fenerbahçe bana bir teklif yaparsa, bir kez daha burada olmaktan mutluluk duyarım. Herkese teşekkür ediyorum. Bir gün tekrar görüşeceğiz. Teşekkürler Türkiye" diyerek sözlerini noktaladı.

http://img30.imageshack.us/img30/1533/200ev.jpg (http://img30.imageshack.us/i/200ev.jpg/)

Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Fenerbahçe formasıyla son kez sahaya çıktığı FC Sheriff maçının bitiminde, saha ortasında gerçekleştirilen muhteşem bir veda töreniyle uğurlandı. Maç bitiminde Fenerbahçeli futbolcular tarafından omuzlarda santraya götürülen Roberto Carlos, konfetiler eşliğinde takım arkadaşları tarafından havaya fırlatıldı. Roberto Carlos, tüm tribünleri Kaptan Semih'in eşliğinde selamladı.

Sheriff maçında ilk on birde görev almayan Roberto Carlos, 75. dakikadan sonra ısınmak için saha kenarına geldi ve taraftarlarımız, ısınma hareketleri yapan Roberto Carlos lehine tezahüratlar yapmaya başladı. Roberto Carlos da bu sıcak ilgiye, tribünlere kadar giderek cevap verdi. Maçın 89. dakikasında Roberto Carlos, alkışlar arasında Semih'in yerine oyuna girdi. Semih, kaptanlık pazubandını da Roberto Carlos'a emanet etti. Mücadelenin, Fenerbahçemiz lehine 1-0 tamamlanmasının ardından ise Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 'Carlos'a veda partisi' başladı. Takım arkadaşları ilk olarak, saha kenarında omuzlarına aldıkları Roberto Carlos'u santra yuvarlağına kadar taşıdı. Oyuncularımız, burada Carlos'u ilk önce havaya fırlattı, daha sonra çembere alıp alkışladı. Bu sırada saha kenarından konfetiler havaya yükseldi. Roberto Carlos, tüm takım üyelerinin çift taraflı yan yana dizilerek oluşturduğu tünelden geçerek soyunma odasına gitmek üzereyken, tribünlerin, 'Semih Carlos'u buraya getir' diye tempo tutması üzerine, Semih ve Roberto Carlos yeniden sahaya döndü ve tek tek tüm tribünleri selamladı. Veda töreni sırasında, stat hoparlörinden Türkçe ve Portekizce olarak, 2.5 sene boyunca Fenerbahçe'ye verdiği hizmetlerden ötürü Roberto Carlos'a teşekkür edildi ve "Güle Güle Roberto Carlos" dendi. Tören sırasında skorboardta , Roberto Carlos'un resminin yanında Türkçe, Portekizce ve İngilizce olarak "Güle Güle Roberto Carlos" yazısı belirdi. Roberto Carlos, taraftarların tezahüratları arasında soyunma odasına gitti.

http://img704.imageshack.us/img704/9933/69324744.jpg (http://img704.imageshack.us/i/69324744.jpg/)

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, FC Sheriff maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularından memnuniyetini dile getirirken, Roberto Carlos'un Türkiye'ye bugüne kadar gelmiş en iyi yabancı olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılmasıyla ilgili olarak da konuşan Daum,"Roberto Carlos'u takım olarak yarın uğurlayacağız. Türkiye'ye belki de gelmiş geçmiş en iyi yabancı olan Carlos'un vedasını görünce insan üzülüyor gerçekten. Benim istediğim şey maalesef olmadı. Benim istediğim onu şampiyon olduktan sonra uğurlamaktı. Ona hem özel hayatında, hem de sportif hayatında başarılar diliyoruz" dedi.

Fenerbahce.org

xxvolkan09xx
18.Aralık.2009, 15:51
Tuncay ve Aurelio gibi bedava gitmedi...

Brezilyalı futbolcu, bonservisi için 1.5 milyon Euro kendi cebinden verdi. 2 milyon Euro da kendi alacaklarından vazgeçtiği için sarı lacivertli kulüp, bu transferden toplam 3.5 milyon Euro kar etti.

Fenerbahçe’de Roberto Carlos defteri dün resmen kapandı... Ülkesi Brezilya’nın önemli takımlarından Corinthians ile el sıkışan tecrübeli oyuncu, sarı lacivertli kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak feshetme konusunda anlaştı.
Roberto Carlos giderken Fenerbahçe’ye tam 3.5 milyon Euro para kazandırdı. Sarı lacivertli yöneticiler birkaç gündür sözleşmesinin feshi için görüştükleri Brezilyalı futbolcuya, “Corinthians ile anlaşmana saygı duyuyoruz. Bu senin tercihin. Ancak senin bir bonservis bedelin var. 3 milyon Euro’yu getirirsen, gitmene izin veririz” dediler.

Kendim ödeyeceğim
Roberto Carlos, “Corinthians’a, ‘benim için bonservis bedeli ödemeyeceksiniz’ dedim. Bu saatten sonra onlardan para istemek olmaz. Bonservis paramı ben kendi cebimden ödeyeceğim. Size 1.5 milyon Euro vereyim, bu işi bitirelim” dedi. Fenerbahçeli yöneticiler de olumlu yanıt verince, taraflar masadan el sıkışarak ayrıldı. Sarı lacivertli kulüp, Roberto Carlos’a sezonun ikinci yarısı için ödemesi gereken 2 milyon Euro’dan da kurtulduğu için 3.5 milyon Euro kara geçmiş oldu.
Aurelio ve Tuncay gibi bedava gitmedi
Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı gibi yıldızlarından dahi tek kuruş kazanamayan Fenerbahçe, Roberto Carlos’tan giderayak 3.5 milyon Euro kazanmış oldu.

SAİT71
18.Aralık.2009, 17:02
Vay be 37 yaşında bile bunu yapabiliyorsa helal olsun.. O kadar yaşına ve son transferine rağmen kulübe güzel para kazanıdırarak gitti. İnşallah Daum'dan sonra futbolu bırakırda bizim hocamız olur. İlk deneyimini bizimle yaşar :D

TuNdRaLoWeR
18.Aralık.2009, 17:40
Özer'i oynatacaklarda ben göreceğim..:)

Ayrıca Özer'in ciddi bir sakatlık geçirdiğini düşünürsek (ki Allah yazdıysa bozsun:)) işimiz gene zora binecek.

SAİT71
19.Aralık.2009, 07:57
ROBERTO CARLOS İSTANBUL'DAN AYRILDI!

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/110680.jpg

Brezilya'nın Corinthians takımıyla anlaşan Roberto Carlos, İstanbul'dan ayrıldı. İki duyguyu bir arada yaşadığını söyleyen Carlos, "Corinthians'a gittiğim için mutluyum. Fenerbahçe'den ayrıldığım için de üzgünüm." dedi.

Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Brezilya'nın Corinthians takımına transfer olan yıldız futbolcu Roberto Carlos, İstanbul'dan ayrıldı. Iberia Havayolları'na ait IB 3763 sefer sayılı 06.55'teki uçağı ile İspanya'nın Madrid kentine giden Roberto Carlos, saat 05.20'de Atatürk Havalimanı'na geldi. Brezilyalı futbolcuyu Fenerbahçe Kulübü adına Hasan Çetinkaya uğurladı. Carlos, kendisini çiçeklerle uğurlayan kulüp yetkilileriyle sarılarak vedalaştı.

Uçağa binmeden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Roberto Carlos, iki duyguyu aynı anda yaşadığını söyledi. Carlos, ülkesine döndüğü ve Corinthians ile anlaştığı için mutlu olduğunu fakat İstanbul'dan ve Fenerbahçe'den ayrıldığı için üzgün olduğunu ifade etti. Türkiye'yi yeniden ziyaret edeceğini söyleyen Roberto Carlos, "En kısa sürede görüşmek üzere" diyerek İstanbul'dan ayrıldı.

(CİHAN)

Sheriff
20.Aralık.2009, 04:15
Gerçekten inanılmaz karakterli, inanılmaz kişilikli, inanılmaza düzgün bir insan. İşte bize böyle futbolcular lazım. Futbolculuğu Raberto Carlos kalitesinde olmasada olur yeterki bu kadar karakterli olsun. Herşey için teşekkürler Carlos. Seni hiç bir Fenerbahçeli'nin unutacağını veya kötü hatırlayacağını sanmıyorum.

eGowiCh
20.Aralık.2009, 14:02
R.Carlos futbol adına sadece ilk yıl bir şeyler kattı Fenerbahçe'ye, ondan sonraki yıllar deyim yerindeyse "yattı". İlk yıl oynadığı futbol üst düzeydi, zaten çeyrek final başarısında da payı çok büyük. Fenerbahçe'ye futboldan çok reklam olarak katkı sağladığını düşünüyorum. Dünyada ismimiz daha çok duyuldu R.Carlos'tan sonra, bundan böyle de öyle olacak. Kendisinin de cümlesi var: Fenerbahçe'nin kapısını dünya yıldızlarına açtım."

brotha
21.Aralık.2009, 22:33
@TheFm

bu kewell resmi ney merak ettim?

PesimiSTyLa
21.Aralık.2009, 22:38
Hayal kuruyo vatandaş :icon_smile:

SAİT71
21.Aralık.2009, 22:39
Türk futboluna demek istemiştim :D

Sığmayınca sadece Hayırlı olsun yazdım..

MeMo
21.Aralık.2009, 22:52
Hayal kuruyo vatandaş :icon_smile:

Pek de hayal kurmuyormuş :icon_smile:

scar face
21.Aralık.2009, 23:46
Arkadaşın yorumlarını okusanız son derece sportmen,Türk futbolunun yararını düşünen bir arkadaşımız.

el.nino
21.Aralık.2009, 23:50
Arkadaşın yorumlarını okusanız son derece sportmen,Türk futbolunun yararını düşünen bir arkadaşımız.

biliyoruz burak abi emre abide bunu bilerek söyledi.zaten gs-gençler maçında da görmüştük yorumunu thefm'nin.maksat şakalaşma art niyet yok.bende hoijdonk'u severdim.

nerazzuri
21.Aralık.2009, 23:52
kaldıki çok hayal kurduk fakat gerçekleştirdik :) Alex: '' Hayal ederseniz başarırsınız''

TR.CaPTaiN
21.Aralık.2009, 23:52
Fenerbahçe eski yöneticisi Tahir Kıran Hamit'in sarı-lacivert formayı giymesini istiyorum dedi. Sezon başında Bayern'le anlaşmışız, Hamit'e de güzel bir teklif yapmışız fakat menajer engelini aşamamışız. ''Tahir Kıran gibi eski Fenerbahçe yöneticisinin böyle bir transferde ne gibi rolü olabilir ?'' diye soracak olursanız, Hamit ve Halil'le Tahir Kıran'ın arası çok iyi. Hatta Tahir Kıran, ''Hamit Türkiye'de bana sormadan hiçbir takıma transfer olmaz'' diyecek kadar da iddialı. Devre arası düşük bir bonservis bedeliyle veya sezon sonu bonservissiz Hamit gibi bir joker oyuncu çok iyi olur. Hayırlısı..

Tahir Kıran ve Aziz Yıldırım'ın arası açık fakat Kıran bununla ilgili olarak; Aziz beyle tek anlaşabildiğimiz nokta Hamit'e Fenerbahçe formasını giydirmek istememiz diyor.

scar face
21.Aralık.2009, 23:56
Her sene çıkıyor bu Hamit haberleri hacı.Bi alsak of of of ...

TR.CaPTaiN
22.Aralık.2009, 00:02
Burak bu tip oyuncular teknik direktörün de elini çok güçlendirir. Mehmet Topuz, Özer, Hamit gibi oyunculara sahip olan teknik direktör maç içinde oyuncu değişikliği yapmadan tüm oyun formatını değiştirebilir, rakibi çözmek için bu oyuncuların yerlerini değiştirebilir. Bu nedenden dolayı, elde ne kadar çok bu tip oyuncu varsa takım o kadar başarılı olur.

SAİT71
22.Aralık.2009, 00:14
Hamit sağ tarafa ilaç olur valla.. Bence gelebilme ihtimali olsada Daha geleceğini düşünmüyorum Hamit'in...

scar face
22.Aralık.2009, 00:34
Aynen Kaptan sağ bek,sağ açık,mc,amc oynar...Büyük oyuncu.Maç içinde farklı pozisyonlarda oynaması rakibi çökertiyor resmen.Bence en iyi orta açan Türk oyuncu bi de...

sananes
22.Aralık.2009, 01:25
ah bi gelse hamit.ayrıca sağ da değil de hamit ortada oynamalı bence emreyle begenmiyorum ben cristianı ve hamit son zamanlarda ortanın ortasında oynuyo.milli takımda da ortada oynadıgında daha basarılı oluyo.emre hamit özer mehmet gibi cok koşan oyuncularımız olacagı için dmc'ye de gerek kalmaz gibi

BeeTLeJuiCe
22.Aralık.2009, 01:28
Hayal etmesi bile güzel
Özer Emre Hamit Mehmet :)
Ben Hamit'in 30'una kadar Türkiyeye geleceğini düşünmüyorum, gerçi para ile herşey mümkün ama bakalım belki FB belki GS getirir.

SAİT71
22.Aralık.2009, 01:33
Ama Hamit'e de 4 Milyon € felan verilmemeli bence.. Gelirse gelir gelmezse eyvallah..

sananes
22.Aralık.2009, 01:54
deividi gönderip onun aldıgını hamite versek maddi olarak sorun kalmaz önemli olan türkiyeye gelmeye ikna edebilmek

KaPaLı
22.Aralık.2009, 09:24
Hamit ve Halil haberleri her sene çıkıyo ama bu sene herşey daha somut sanki.

HooijDonk07
22.Aralık.2009, 20:23
Hamit gelimesin ortasahada atağı durduran adam M.Topuz Formdayken gereksiz bi isim bence çok gereksiz olur hamit Fener'e.Hamit'i hiç sevmiyorum vede bana göre kötü futbol oynuyor :/

eGowiCh
22.Aralık.2009, 23:39
Hamit'in transferi süper olur. Sağda ve ortada oynayabilecek, hatta gerektiğinde sağ bek bile oynayabilecek bir oyuncu, tam bir joker. Özellikle Emre'nin sakatlanma veya ceza alma ihtimali durumunda o bölgede Selçuk veya Deniz'in oynamasındansa Hamit'in oynaması çok daha iyi olur. Çok güçlü bir orta sahaya sahibiz bana göre şu an, Hamit de gelirse daha da güçlenmiş oluruz.

medievil
23.Aralık.2009, 22:11
Fred gündemde. Gelirse Guizadan daha çok iş yapar diye düşünüyorum.

Addolorato
23.Aralık.2009, 22:14
Fotomaç Thierry Henry diyor..

goosfraba
23.Aralık.2009, 22:17
Yıllardır diyor.

Estranged
23.Aralık.2009, 22:27
Anladığım kadarıyla Pandev şu anda bonservisini elinde bulunduruyor,Fenerbahçe'ye aranan kan bence Pandev'dir.

Ahmet Göktaş
23.Aralık.2009, 22:40
Fenerbahçeden önce bence pandevi alacak 20 tane takım vardır. Sanmıyorum bu transferin olacağını.

Estranged
23.Aralık.2009, 22:43
Fenerbahçeden önce bence pandevi alacak 20 tane takım vardır. Sanmıyorum bu transferin olacağını.

Yine de şansımızı denemeliyiz,Maddi açıdan fazla sorun yaratmayacak bir transfer olması tabii ki birçok klübün ilgisini çekecektir,ama oyuncunun Makedon olması ve bonservis maliyeti olmaması[dolayısıyla bizden alacağı maaştaki olası bir yükseklik] Türkiye'ye gelmesinde etkili olabilir.

TR.CaPTaiN
25.Aralık.2009, 18:23
SON DAKİKA... Fenerbahçe yönetimi Önder Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı.

Ntvspor

KanaKe
25.Aralık.2009, 18:24
insallah bedavaya vermezler..

MeMo
25.Aralık.2009, 18:24
İyi karar bence.

tarikko
25.Aralık.2009, 18:25
Çok doğru bir karar..

Sekopej
25.Aralık.2009, 18:34
Önder'i çok beğenirdim ama artık sınırı aştı. Zaten yine Daum dönemindeydi sanırım, ayrılmak istemişti hatta bir Rus takımıyla anlaşmıştı, sonra Zico gelince vazgeçmişti gitmekten.

Bekir'in son 2 maçta verilen şansı iyi değerlendirmesi de bu kararın alınmasını kolaylaştırmıştır. Bakalım Kazım konusunda nasıl bir gelişme olacak?

KaPaLı
25.Aralık.2009, 18:46
Önder yerine kimi almayı düşünüyolarki. Yollamışlar Önderi. Stoper kalmadı takımda : )

KaF KeF
25.Aralık.2009, 18:50
Bekir var.Ayrıca pek düşünlmez ama alt yapıdan Sertaç ve Hasan var..Olmadı Ali Turan'ın sözleşmesi bitiyor Kayseri'yi biraz yoklasak alabiliriz..

KaPaLı
25.Aralık.2009, 18:54
Kardeşim olduklarını bende biliyorum. Ama oynatacak adam yok. Sertaç'ın veya Serhat Hürriyet denen insan azmanının hiç olmadı Hasan Erbey'in A takıma çıkarılmasını bende çok istiyorum. Ama Abdül'e forma vermeyen Daum onlarımı oynatacak.

Sekopej
25.Aralık.2009, 18:58
Bekir var ve gerekirse Deniz oynar stoperde. Bence kulübün ilkeleri oyuncudan daha önemli olmalı. Nasıl ki iyi olmasına rağmen formayı yere attı diye Tomas gönderildiyse, sakatım diye deplasmana gitmeyip dinlenmesi gerekirken gece kulüplerinde gezen oyuncuya da gereken yapılmalı.

BaGa TaRKaN
25.Aralık.2009, 19:04
Kazım'ın Topçu Olmadığı Biraz Geç Oldu Ama Anlaşıldı. O Adama 11 de Forma Veren Hocanın Aklından Şüphe Duyarım Ben. Kazım'a Gelene Kadar Fenerde O Bölgede Oynayacak Kimler Vardı Kimler Gitti Hem de Hiç Şans Verilmeden.

goosfraba
25.Aralık.2009, 19:32
Kazım'ın Topçu Olmadığı Biraz Geç Oldu Ama Anlaşıldı. O Adama 11 de Forma Veren Hocanın Aklından Şüphe Duyarım Ben. Kazım'a Gelene Kadar Fenerde O Bölgede Oynayacak Kimler Vardı Kimler Gitti Hem de Hiç Şans Verilmeden.

Kazım'ın tek eksiği disiplin. Yoksa normalde neler yaptığını veya yapabileceğini biliyoruz.

TR.CaPTaiN
25.Aralık.2009, 19:41
Fenerbahçe Önder ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe yönetimi, Önder Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Turacı’nın menajeri, kararın resmi olarak bildirilmesi ile birlikte yurtiçi ve yurtdışından gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek ilk oyuncu Önder Turacı oldu. Sarı- lacivertli yönetim, Turacı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu karar Önder Turacı'nın menajerine iletirken, oyuncunun menajeri kulüpten konu ile ilgili resmi yazının gelmesinin ardından bir açıklama yapılacağını dile getirildi. Önder'e Türkiye'den iki, Almanya ve İngiltere ve Rusya'dan birer takımın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe kulübü ile olan sözleşmesi 2011 yılının mayıs ayında sona erecek olan milli oyuncu için sarı- lacivertli yönetim bonservis bedeli belirleyip açıklaması gerekiyor.

2004-2005 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan 28 yaşındaki Önder Turacı, 1 ay önce bir gece kulübünde alkollü olarak görülmüş ve o gecenin ardından evinde geçirdiği kaza sonrasında el bileğinden ameliyat olmuştu.

Ntvspor

GodfatheR
25.Aralık.2009, 19:42
Kazım çok güçlü, tekniği de iyi bir oyuncu sadece biraz disiplin sorunu var. O da hallolursa ligin kalbur üstü oyuncularından bence.

GodfatheR
25.Aralık.2009, 19:43
Umarım G.Saraya gider.

SAİT71
25.Aralık.2009, 20:06
Önder Turacı bana görede eskiden daha iyiydi. Tabiki sağ kanatta sürekli oynuyordu o zamanlar. Gökhan Gönül çıkınca kestiler. Stoper olarakta neler yaptığını gördük. Bekir İrtegün son maçlarda güzel oynadı. Bekir stoper olarak yeter bize. Genç takımdanda zahmet olmazsa 1 stoper çıkaralım artık..

BaGa TaRKaN
25.Aralık.2009, 20:08
Kazımdan Futbolcu Değilde Rugby'ci Olur Ancak Fiziği Ona Müsait:D

World Hollow o1
25.Aralık.2009, 20:09

Kazım'a topçu değil diyorsan dahada dicek lafım yok.

Adama İngilterede top oynamış, gelmiş Türkiyenin en iyi takımında oynamış yetmemiş Türk milli takımda görev almış ve gelmişsin topçu değil diyorsun.. :)

hoş bu devirde topçu Messi ve Ronaldodan ibaret sanırım. :)

Kazım herşeyini karaktersizliğinden kaybetti, genç ama çok şey biliyor ama yanlış biliyor.

BaGa TaRKaN
25.Aralık.2009, 20:11
Kazım'ın Tek Artısı Sürati Oluşu Enerjik Oluşu. Tekniğinde Kapasite Var Ama Kullanmasını Bilmiyor.

Aşk-ı Şehir
25.Aralık.2009, 20:22
Kazım'ın Tek Artısı Sürati Oluşu Enerjik Oluşu. Tekniğinde Kapasite Var Ama Kullanmasını Bilmiyor.

Ee daha ne olsun? :) Kullansa zaten şu an çok çok daha iyi yerlerde olurdu. Kazım'ı iyi motive etmek gerekli. Bunu Daum'un yapacağını pek sanmıyorum. Daum yüzeysel olarak disiplini çok seviyor. Kazım'a uyan hoca tipi daha çok futbolcularla içli dışlı olan, onlara güvendiğin, arkasında olduğunu her zaman dile getiren bir hoca lazım. Yani şöyle diyim Mourinho tipinde bir hoca lazım. :) Türkiye'de bunu Abdullah Avcı çok iyi yapıyor...

SAİT71
25.Aralık.2009, 20:24
Mehmet abi.. Kazımda her halt var ama onun disiplin sorunu yeteneklerini istikrarlı bir biçimde göstermesini engelliyor.. Bir kere Fiziğini iyi kullanıyor, top saklamasını iyi biliyor, çalım atabiliyor, hızlanması hızı iyi, orta ve şut bence harikaya yakın.. Ama işte savruk olduğu içinde başarılı olamıyor ve ben onun futbol yaşantısı boyuncada bir istikrar tutturacağını sanmıyorum. Ruh çıkar huy çıkmaz mı öyle bir atasözü var :D

BaGa TaRKaN
25.Aralık.2009, 20:27
Ooo Onun Oynamasını Uslanmasınımı Bekleyeceğiz. Başlarım Böyle İşe:D

World Hollow o1
25.Aralık.2009, 20:28

Günümüz futbolunda aranan her özellik Kazımda mevcut daha neyine topçu değil dersiniz anlamam..

RaSenGan
25.Aralık.2009, 21:52
Doğru bir karar olmuş.

Umarım G.Saraya gider.

Neden ?

Universal
25.Aralık.2009, 22:00
Hiçde üzülmedim, darısı Kazım'ın başına...

goosfraba
25.Aralık.2009, 22:04
Son dönemlerde basında hiç yer almadı (bildiğim kadarıyla) ama kulübe yakın 4-5 kişi, ki bunlar malum sitede duyum veren kişiler olarak adledilir, Frederico Chaves Guedes diyorlar. Bekleyip görmek lazım.

Sekopej
25.Aralık.2009, 22:10
Yıldız beklemiyorum, Güiza gönderilmezse hele yabancı yıldız bir forvet hiç alınmaz. Güiza da bu aşamada gönderilmeyecektir. Dünya Kupası'na gidebilmek için hem Santos hem de Güiza 2. devre formunu arttıracaktır.

Gelecek oyuncu zaman zaman yedek oturmayı sorun etmeyecek biri olacak muhtemelen.

nerazzuri
25.Aralık.2009, 23:14
Önder'i çok beğenirdim ama artık sınırı aştı. Zaten yine Daum dönemindeydi sanırım, ayrılmak istemişti hatta bir Rus takımıyla anlaşmıştı, sonra Zico gelince vazgeçmişti gitmekten.

Bekir'in son 2 maçta verilen şansı iyi değerlendirmesi de bu kararın alınmasını kolaylaştırmıştır. Bakalım Kazım konusunda nasıl bir gelişme olacak?

Bu arada küçük bir düzeltme yapmak istiyorum, Zico zamanında ayrılmak istemişti, Moskova takımı ile anlaşmıştı fakat Zico gidip Aragones gelince takımda kalmayı tercih etti. Hatta bu yüzden Moskova takımına borcumuz var ve ödemediğimiz için Avrupa Liginden gelen gelirlerimiz durduruldu. Derin.

Sekopej
25.Aralık.2009, 23:20
Böyle bir olayı hatırlıyorum da ne olduğunu tam hatırlayamamıştım. Ruslara verelim işte komple, kurtulalım.:D

nerazzuri
25.Aralık.2009, 23:26
açıkcası ben Önder'e yazık değildiğini düşünüyorum. Takımın vazgeçilmezi iken bir anda kesildi haksızlık edildi bana göre.

Hala kaliteli bir sağ bektir benim gözümde.

BeeTLeJuiCe
25.Aralık.2009, 23:43
Son dönemlerde basında hiç yer almadı (bildiğim kadarıyla) ama kulübe yakın 4-5 kişi, ki bunlar malum sitede duyum veren kişiler olarak adledilir, Frederico Chaves Guedes diyorlar. Bekleyip görmek lazım.

Lyondaki ilk haline döndüyse gelsin, yoksa hiç çekilmez...

SAİT71
26.Aralık.2009, 00:44
bence yenetekli genç arjantinlileri almalıyız. U-20 U-18 takımlarından. Burada yedekten maçlara sokup yetiştirmeliyiz..

sentugo
26.Aralık.2009, 01:18
fm mi sandın sen hayatı :D

SAİT71
26.Aralık.2009, 01:30
Yok ondan değilde, Avrupadaki Espanyol, Hoffeinheim gibi takımlar gidip genç arjantinli oyuncuları kaparken bende Fenerbahçede öyle yapmalı dedim.. Sonuçta yapılamayacak şey değil.. Hem yedek sorunu olmaz hem genç ama kaliteli ileride satabileceğimiz adamlarımız olur.

KanaKe
26.Aralık.2009, 01:39
Yok ondan değilde, Avrupadaki Espanyol, Hoffeinheim gibi takımlar gidip genç arjantinli oyuncuları kaparken bende Fenerbahçede öyle yapmalı dedim.. Sonuçta yapılamayacak şey değil.. Hem yedek sorunu olmaz hem genç ama kaliteli ileride satabileceğimiz adamlarımız olur.
bu olay ancak Bursaspor,Kayserispor,Gaziantepspor'da felan olur.. 3 büyüklerde yabanci futbolcu yedek kaldimi basin o oyuncuyu bitirmek icin elinden geleni yapiyor.. adamin özel hayatindan tut aldigi ücrete kadar yazip ciziyorlar :D

eGowiCh
26.Aralık.2009, 13:07
Trabzonspor istiyormuş sanırım Önder'i, yönetim biraz akıllı davranıp Giray'la Önder'i takas ederse çok iyi olur. Olmazsa Ali Turan transfer edilmeli diyeceğim ama Kayserispor'un iddialı olduğu bir ortamda takım kaptanını kolay kolay satmazlar.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 13:19
Ali Turan'ın sözleşmesi bitiyor diye biliyorum. Önder'e verdiğimiz paranın yarısına çok rahat gelir. Giray'a hiç gerek yok.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 13:52
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı...

Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı oyuncusu Deivid de Souza eski çalıştırıcısı Zico’nun antrenörlüğünü yaptığı Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı.
Yunan ekibinin Deivid’in bonservisi konusunda Fenerbahçe’den yanıt beklediği belirlendi.

Colin Kazım’ın babası Rodney Richards da kulübe gelerek Başkan Aziz Yıldırım ile görüştü ve oğlunun mutlaka takımdan ayrılacağını, takım aradığını duyurdu.

İnternetspor.com

KaPaLı
26.Aralık.2009, 14:00
Ankaragücü'ne gelseydin ya Deivid : p

Hadi hayırlı olsun. Yunan takımından Galletti alınabilir aslında.

KanaKe
26.Aralık.2009, 14:34
Colin'in babasi artik menajeri degil. Haberin kolpa oldugu besbelli.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 14:46
Colin'in babası demiş zaten, menejeri dememiş. Bizzat babasıda gidip söyleyebilir bunun bir mahsuru yok. İlla menejer gidip bildirecek diye bir kuralda yok.

Sekopej
26.Aralık.2009, 15:15
Ne güzel haberler yahu, umarım doğru çıkar.:D Deivid'i Zico Rusya'dayken satabilseydik iyi para da kazanabilirdik aslında.:D

Emeği oldu takıma katkısı mutlaka ama yine dehiç beğenmedim Deivid'i. Attığı goller unutulmaz, iyi hatırlayacağım yine de.

2 kontenjan açılmış olacak. Yıldız oyuncu yine beklemiyorum, yedek kalabilecek yabancılar getirilecektir muhtemelen.

Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 15:17
Son Dakika.... Beşiktaşla anlaşan Sezer Öztürk için Fenerbahçe'de devreye girdi...

goosfraba
26.Aralık.2009, 16:10
Milan Jovanovic: ´´Fenerbahçe bana 3‚5 yıl için 12‚5 Milyon Euro teklif etti..´´

NTVSpor

nerazzuri
26.Aralık.2009, 16:12
Yıllık 4 Milyon Euro gibi bir rakam. Jovanovic'e çok kusura bakmayın. Öyle bir aptallık yapmaz umarım yönetim, Hele Güiza'ya senede 3.5 Milyon Euro verirken.

goosfraba
26.Aralık.2009, 16:15
O paranın iyi bir forvete verilmesi taraftarıyım, ki o bölgede rekabet artsın. Özer'in Alex'in, Topuz'un nokta pasları heba edilmesin.

MeMo
26.Aralık.2009, 16:15
Jovanovic gelicek galiba.Antu'da 2.5 Milyon Euro diyorlar yıllık alacağı için.Fena transfer olmaz...

nerazzuri
26.Aralık.2009, 16:22
Yalnız Jovanovic gelirse Avrupa Liginde yararlanamayacağız. Anlamsız olacak her yönden.

Burada Jovanovic'i kötülemiyorum, çok kaliteli bir forvet, fakat.

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2009, 16:24
Jovanovic, hem TSL hemde Avrupa için iyi bir transfer olabilir. (Tabi Avrupa Liginde oynatabilecekmiyiz bilmiyorum) Hatta sistemimizede uyacağı kanısındayım. En azındanGüiza'da çok daha iyi performans gösterecektir. Yanlız bu kadar para onun için değer mi tabiki büyük soru işaret.

Birde Fred ve Jovanovic isimi şu anda daha çok gündemde, ben bu ikisindende Jovanovici tercih ederim. En azından kariyerinde bir ara düşüş yaşamamış, devamlı yükselişte olan bir oyuncu.

GodfatheR
26.Aralık.2009, 16:25
Jovanoviç müthiş transfer olur hem forvet hem sol açık da kullanabiliriz. Antu'dan yalan haber çıkmaz :D

Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 16:29
Europa ligde oynatılamaz ama....

Sekopej
26.Aralık.2009, 16:30
Jovanoviç, kısa vadede düşünmemek gerekir. Güiza eğer şans da bulursa Dünya Kupası'nda muhtemelen gelecek sezon İspanya yolcusu. Bu sezon avrupada yaralanamayacak olsak da seneye takımın birinci forveti olacaktır.

MeMo
26.Aralık.2009, 16:32
Antu'da Avrupa Liginde fomra giyebileceği söyleniyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum.

Sekopej
26.Aralık.2009, 16:34
Eğer ŞL'de oynayan Avrupa Ligi'nde oynayabilir diye bir kural varsa giyebilir. Bir ara bu kuralda bir değişiklik oldu diye duymuştum. UEFA'nın sitesinden bakmak gerek talimatlara.

Trabzonspor
26.Aralık.2009, 16:35
Sezeri biizmkiler alsa yahu nerde ıyı bır genc kacırıyoruz.Özer konsuuda adamı kulübğn kapısına kadar getiriolar almıyolar sora başka buyuk takıma gıderken almaya calısıyolar el bos kalıyor ve aval aval ızlıolar olmaz boyle bısey ya.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 16:39
Bu arada 3.5 yıl için teklif edilen 12.5 Milyon Euro'yu Valencia ve Milan takımlarıda teklif etmiş Jovanovic'e.

Suicider
26.Aralık.2009, 16:51
Jovanovic gelirse Guiza gidecek mi ozaman ? yada semih mi gidecek ? çünkü Guiza da Jovanovic te yedek oturmaz

nekop
26.Aralık.2009, 16:55
Trabzonspor istiyormuş sanırım Önder'i, yönetim biraz akıllı davranıp Giray'la Önder'i takas ederse çok iyi olur. Olmazsa Ali Turan transfer edilmeli diyeceğim ama Kayserispor'un iddialı olduğu bir ortamda takım kaptanını kolay kolay satmazlar.

Pek forma şansı bulmasada Giray takımda düşünülen bir isim Önder'le takas yapmak için kullanılmaz.Song'un Afrika Kupası'na gidecek olmasına rağmen takımda pek stoper eksiğimiz yok bence..Giray,Egemen,Ceyhun,Tayfun gibi o bölgede oynayabilen oyuncularımız var.Önder gereksiz olur.

nerazzuri
26.Aralık.2009, 17:06
Jovanovic gelirse Guiza gidecek mi ozaman ? yada semih mi gidecek ? çünkü Guiza da Jovanovic te yedek oturmaz

Kimse gitmesede olur. Güiza seve seve oturur klübede bu performansı devam ederse.

Ayrıca Jovanovic'i forvet olarak değil Sol açık olarak düşüyormuşuz, bir sürü duyumlar var.

Universal
26.Aralık.2009, 17:08
Eğer ŞL'de oynayan Avrupa Ligi'nde oynayabilir diye bir kural varsa giyebilir. Bir ara bu kuralda bir değişiklik oldu diye duymuştum. UEFA'nın sitesinden bakmak gerek talimatlara.

Evet bu kural var, ama; FM oyununa yansıtılmamış. Büyük ihtimalle orada ki sistem yüzünden aklın karışmış olabilir.

tarikko
26.Aralık.2009, 17:38
Jovanovic'i ben isterim şahsen..Beğendiğim bir oyuncu..

Bakalım nasıl gelişmeler olacak..

TR.CaPTaiN
26.Aralık.2009, 18:20
Milan Jovanovic: ´´Fenerbahçe bana 3‚5 yıl için 12‚5 Milyon Euro teklif etti..´´

NTVSpor

Eğer sözleşmesi sona eriyorsa ve bu nedenden dolayı ödenecek bonservis düşükse bu para normal.

KanaKe
26.Aralık.2009, 20:00
bence jovanovic gibi düz bir oyuncuya fazla hatta ucmus bunlar..

SAİT71
26.Aralık.2009, 20:48
Ne 12.5 milyon eurosundan bahsediyor bu adam.. Çok fazla eğer doğruysa.. En az 3.100 felan alcak buna göre..

KanaKe
26.Aralık.2009, 20:56
Colin'in babası demiş zaten, menejeri dememiş. Bizzat babasıda gidip söyleyebilir bunun bir mahsuru yok. İlla menejer gidip bildirecek diye bir kuralda yok.
senin söyledigin imkansiz bir olay.. sonucta rodney sadece colin'in babasi yani menajeri degil! dolayisi ile kulüple resmi olarak temas kurmasida mümkün degil adama gülerler öyle bir olayda zaten gecenlerde ligtv ye aciklama yapmisti transfer ile ben ilgilenmiyorum artik menajeri var diye.

HooijDonk07
26.Aralık.2009, 22:01
Janko'yu Jovanovic'e tercih ederim.

scar face
26.Aralık.2009, 23:06
Jovanovic iyi bir oyuncu hızlı,bitirici,sert..

Fred in maclarını izliyorum çok geri eski Fred'den

GeorgeWeah
26.Aralık.2009, 23:46
Birçok sitede haberler geçiyor Fenerbahçe hakkında. En önemlisi de Jovanovicin yaptığı açıklama. Bence Jovanovic alınırsa sol açık oynatılacak. Çünkü bugün resmi siteden Güizanın satılmayacağı veya takasta kullanılmayacağı açıklandı. Tabi şöyle bir durum da var. Fenerbahce yalanlıyorsa mutlaka bir olay olacaktır. Carlos da yalanlanmıştı sonra geldi diye açıklama yapıldı :D

KanaKe
27.Aralık.2009, 00:20
bende internette daum'un jovanovic'i sol acikta düsündügünü okudum.. sol acik icin alinacaksa daum eski sisteme dönüyor demektir.. Tuncay-Nobre-Anelka 3 lü forvet gibi birsey oynatacak yine.

BeeTLeJuiCe
27.Aralık.2009, 00:23
Sol açığa Jovanovic yada o tarz golcü özelliği ön planda bir sol açık alınırsa, Güiza sağ açık oynasın, forvetsiz 4-6-0 oynayalım daha çok pozisyona gireriz. Güiza nasılsa atamıyo en azından top yaparız o şekilde sonuca gideriz...

SAİT71
27.Aralık.2009, 00:49
Eminim Güizayı sağ açığa koysan orada daha verimli olur. Sprinter bir oyuncu. Bence İspanya maçında bize attırdığı gol gibi güzel kesmeler yapar.. Güiza aynı zamanda iyi bir asistçi :D

nerazzuri
27.Aralık.2009, 00:52
Bunu fm'de denedim daha önce. Gayet iyi oynadı sağ açıkta asist felanda yaptı.

el.nino
27.Aralık.2009, 10:23
Eminim Güizayı sağ açığa koysan orada daha verimli olur. Sprinter bir oyuncu. Bence İspanya maçında bize attırdığı gol gibi güzel kesmeler yapar.. Güiza aynı zamanda iyi bir asistçi :D

bence de öyle guize takip ediyorum geldiğinden beri ne kadar çok gol kaçırsada attığı ara pasları mükemmel.bir oyunkurucu(lincoln,alex) gibi ara pası atıyor.

nerazzuri
27.Aralık.2009, 10:42
http://www.bigafb.com/resim/2009-02-05_guiza446.jpg
Bugün Vatan Gazetesi muhabirlerinden Ferudun Niğdelioğlu'nun imzasıyla '14 Milyon euro'ya sahibinden satılık' başlığıyla yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Oyuncularımızdan Daniel Güiza'yı satmak ya da İspanyol futbolcuyu herhangi bir takasta kullanmak gibi bir niyetimiz olmadığını resmi internet sitemiz vasıtasıyla defalarca belirtmemize karşın, bu tip asılsız haberlerin ısrarla yapılıyor olmasını art niyete ve sayfayı doldurma telaşına bağlıyoruz.

Spor kamuoyunun bilgisine sunar, gerçekle ilgisi olmayan bu habere taraftarlarımızın itimat etmemesini rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

barahir
27.Aralık.2009, 11:52
Güiza bu aralar iyi.. bu formunu devam ettirirse bizi şampiyon bile yapabilir..

Universal
27.Aralık.2009, 12:25
Güiza bu aralar iyi.. bu formunu devam ettirirse bizi şampiyon bile yapabilir..

Mehmet daha geçen gün beraber izledik, o kaçırdığı golü. Ben Güiza'nın geldiği günden beri form tuttuğuna inanmıyorum. Diyeceksiniz ki bu sezon 7 gol attı, TSL istatistiklerine bakıldığında güzel bir sonuç ama; kaçırdığı goller. Türkiye'de hiçbir futbolcu bu oyuncu kadar pozisyona girmemiştir.

barahir
27.Aralık.2009, 12:30
Orası öyle batuhan.. Hakan Şükür de nice boş kalelere atamadı ancak Galatasarayın başarısında çok önemli rol oynadı.. Semih oynadığında da gördük? Pozisyona giremedik o varken.. Güiza en azından pozisyona girmeyi beceriyor. Birinciyi atamasa da 2. yada 3. atıyor.. Nitekim Şu soon 3 haftada attığı gollerin bize galibiyet getirdiğini de düşünürsek bence şuan yararlı..

Ha yönetim derse ki ben bunu satıp yerine çok daha iyisini alcam. Tamam derim.. Ama Jovanoviç gelcekse ben Güiza derim.. Her zaman gelen gideni aratıyor maalesef.. Biz demiyomuyduk Kezman keşke kalsaydı diye..

Universal
27.Aralık.2009, 12:34
Orası öyle batuhan.. Hakan Şükür de nice boş kalelere atamadı ancak Galatasarayın başarısında çok önemli rol oynadı.. Semih oynadığında da gördük? Pozisyona giremedik o varken.. Güiza en azından pozisyona girmeyi beceriyor. Birinciyi atamasa da 2. yada 3. atıyor.. Nitekim Şu soon 3 haftada attığı gollerin bize galibiyet getirdiğini de düşünürsek bence şuan yararlı..

Ha yönetim derse ki ben bunu satıp yerine çok daha iyisini alcam. Tamam derim.. Ama Jovanoviç gelcekse ben Güiza derim.. Her zaman gelen gideni aratıyor maalesef.. Biz demiyomuyduk Kezman keşke kalsaydı diye..

Bana kalsa PVH kalsaydı, bu takımda hala forma giyerdi. Anadolu Kulüplerine gol atmak önemli değil, Avrupa'da bizi sırtlayacak bir forvet lazım.

Semih Şentürk bana göre iyi bir golcü. Ama uzun süredir oynayamıyor, bir maçda dört gol bile attı zamanında. O nedenle Semih bir kaç maç üst üste oynarsa verimli olacaktır.

barahir
27.Aralık.2009, 12:37
Semih yedek bırakıla bırakıla artık pes etmiş gibi görünüyo.. Umarım iyi bi geri dönüş yapar..

KaPaLı
27.Aralık.2009, 12:55
Semih'ten artık umudum yok benim. Oynamıyorum diye o kadar olay yapıyo. Oynadığında ne olduğunu gördük.

NisRoc
27.Aralık.2009, 13:19
Bugün gazetelerde Standard Liege´li futbolcu Milan Jovanoviç´in Fenerbahçe´den 12.5 milyon euroluk bir teklif aldığına dair açıklamaları yer almaktadır.

Kulübümüzün bu futbolcunun Sırp medyasına yaptığı iddia edilen açıklamalarla hiçbir ilgisi yoktur. Milan Jovanoviç´e yönelik her hangi bir transfer girişimimiz kesinlikle söz konusu değildir.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fernando Gago
27.Aralık.2009, 13:22
Bu yalanlamaya sevindim ..

KaF KeF
27.Aralık.2009, 13:26
Bu yalanlamaya rağmen sene sonu bu adamı alırsak zaten resmi siteye güvenen pek yok,artık siteye giren olmaz heralde.:D

eGowiCh
27.Aralık.2009, 14:35
Güiza bence gönderilmemeli, gönderilecek en kötü zaman olur çünkü. Devre arası veya sezon sonu gönderip de onun Dünya Kupası'nda göstereceği performans yüzünden büyük kayıp yaşayabiliriz. Dünya Kupası'ndan sonra satılsın illa satılacaksa.

Güiza defansı dağıtan bir futbolcu, yukarıda FenerBahceli'nin de söylediği gibi çok pozisyona giren bir oyuncu. Semih ile tamamen zıt özelliklere sahip. Semih'i gördük, pozisyona giremedi gerçekten kaç maçtır. Güiza defansı dağıttığı için Alex ve diğer futbolculara da alan yaratıyor. Bence takımda kalmalı, geldiğinden beri eleştirilmesine rağmen ben beğeniyorum.

Kaçırdığı goller elbette olacak, futbol bu, yeri geliyor Alex de inanılmaz basit golleri kaçırıyor, diyoruz Alex bunu nasıl kaçırır diye, nihayetinde futbol bu.

Jovanovic'in sol kanada alınması da iyi bir fikir değil. Özer gibi parlayan bir futbolcuyu söndürmek olur sol kanada yapılacak olan transfer, tamamen saçma ve gereksiz olur.

Özer-Emre-Cristian-Topuz dörtlüsü sakatlıklar ve cezalar hariç bozulmamalı sene sonuna kadar.

Sekopej
27.Aralık.2009, 14:40
Semih'i önceden de çok beğenmezdim, bu takımı taşıyacak, sırtlayacak bir forvet değil. Bu takım her maç 15-20 gol pozisyonuna gire, sağdan soldan ortalar sürekli ceza sahasına gönderilir de, o zaman Semih bitiriciliğiyle atar golleri. Ama şimdiki durumda çok zor, oynadığı maçlarda da gördük, pozisyona giremiyor. Güiza ise sürekli kaçırdıkları aklımıza geldiğine göre, sürekli pozisyona da giriyor demektir, üstelik son haftalarda attığı gollerle de takıma puan olarak katkısı çok fazla. atamadığı kadarını atsa bile gol kralı olur Güiza.:D

Eğer topuğundaki sakatlığı atlatabilirse ve biraz kuvvetlenebilirse 2. devre daha çok gol atacaktır, çünkü dünya kupası için hırslı olacaktır. Tekrar ülkesinde kendinden söz ettirebilmesi için büyük fırsat. Dünya Kupası'nın bu nedenle hem Santos'ta hem de Güiza'da ayrı bir hırs sağlayacağı düşüncesindeyim.

Eğer Hooijdonk gibi hem oyun zekası yüksek, hem hava toplarında iyi hem de yeri geldiğinde iyi servis yapabilen bir oyuncu gelecekse, Güiza yedek beklesin hiç sorun değil.:) Ama yönetimin şu aşamada Güiza'yı yedek bekletecek bir oyuncu getireceğini de düşünmüyorum.

tarikko
27.Aralık.2009, 14:48
Guiza'nın sene sonunda satılması daha mantıklı bence.Dünya Kupası sonrası iyi bir fiyata satabiliriz diye düşünüyorum..
http://forum.antu.com/images/bos.gif

HooijDonk07
27.Aralık.2009, 16:05
Al Saad istiyormuş Guiza'yı ne kadar doğru bir fikri olan ?

tarikko
27.Aralık.2009, 17:06
Hollanda milli takımının hocası Marwijk ile kanaryanın eski yıldızı Hooijdonk, Huntelaar'a Fenerbahçe'yi tavsiye etti.

Bert Van Marwijk golcüye, “Milli takıma girmek için sezonu boş geçirmemelisin. Milan’da bulamadığın şansı F.Bahçe sana veriyorsa, gitmen yararına olur” dedi. Habertürk'ün haberine göre, Sarı-Lacivertliler’in eski yıldızı Pierre van Hooijdonk’un ise kendisine “Gideyim mi?” diye soran Klaas Jan Huntelaar’a “Hiç düşünmeden gidebilirsin. Orada güzel günler yaşadım. Sen de banko oynarsın” dediği öğrenildi.

Hollanda Milli Takımı’nın hocası Bert Van Marwijk ve eski Fenerli Pierre Van Hooijdonk, Milan ile yollarını ayıracak olan Huntelaar’a Sarı-Lacivertli takıma gitmesi için tavsiyede bulundu.

Forvet arayışlarının sürdüğü Fenerbahçe’nin listesinde bulunan Klaas Jan Huntelaar’ın transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Milan’da forma giyme şansı bulamayan genç yıldızın Hollanda Milli Takımı’na çağrılması da tehlikede. Bunun için de golcü futbolcu ünlü İtalyan kulübünden ayrılıp oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. İşte bu anda da Fenerbahçe devreye girip Huntelaar’ı transfer etmek için girişimlere başladı. Bu gelişmeler üzerine Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Bert Van Marwijk, Huntelaar’a Sarı-Lacivetli takıma gitmesi konusunda tavsiyede bulundu. Marwijk, futbolcuya “Milli takıma gelebilmen için sezonu boş geçirmemen gerekiyor. Milan’da bulamadığın şansı Fenerbahçe sana veriyorsa gitmen yararına olur” dedi.

‘BANKO FORMA GİYERSİN’
Huntelaar, hocasının bu tavsiyesi üzerine hemen bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Hooijdonk ile temasa geçerek Sarı-Lacivertli kulüple ilgili bilgi almaya çalıştı. Huntelaar’ın “F.Bahçe’ye gideyim mi?” şeklindeki sorusuna, Hooijdonk’un “Hiç düşünmeden gidebilirsin. Orada güzel günler yaşadım. Sen de banko forma giyersin ve rahatlıkla da milli takıma çağrılırsın. Kulüp açısından da bir sorun yaşamazsın” cevabını verdiği öğrenildi. Bu olaylar sonrasında Huntelaar konusunda hafta içerisinde gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Habertürk

:D

MeMo
27.Aralık.2009, 17:13
Oynarsın tabi gel Huntelaar :D

KanaKe
27.Aralık.2009, 17:20
Gelsin tabi :D Ronaldinho'yu da yaninda getirsin :D

el.nino
27.Aralık.2009, 17:24
patoyuda alsın fenerde kupa maçlarında da oynar :D

SAİT71
27.Aralık.2009, 19:07
Bu gazetelerde nereden bağlasam yalanı diye düşünüyorlar.. Öyle demişte sen nerden duydun habertürk? Yalan haber..

TR.CaPTaiN
27.Aralık.2009, 19:19
Daum sahip çıktı ve...

Fenerbahçe'den ayrılacak gözüyle bakılan Önder Turacı devre arası hazırlıklarına katılacak.

Evinde yaralandıktan sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Başkan Aziz Yıldırım’ın “Kendine kulüp bul” dediği Önder Turacı’ya, teknik direktör Daum sahip çıktı. Alman hoca Lugano ve Bilica'nın alternatifsiz olduğunu ve Önder'e ihtiyacı olduğunu söyledi. Daum, "Ya transfer yapalım ya da Önder kalsın" derken, menajeri ile yapılan görüşmelerde milli futbolcunun affedileceği belirtildi. Önder'in 4 Ocak'ta tesislerde olması istendi ve takımla beraber Antalya kampına götürüleceği de ifade edildi.

DHA

Yönetimin Güiza gibi maliyetli bir oyuncuyu alelacele devre arasından elden çıkarmak isteyeceğini sanmıyorum. Elden çıkarılsa dahi devre arasından kısa sürede komple bir forvet bulmak zor. Dolayısıyla diğer arkadaşların da bahsettiği gibi sezon sonu Dünya Kupasından sonra İspanya milli takımı oyuncusu etiketiyle daha iyi bir paraya satma imkanımız olacaktır. - Güiza'nın İspanya milli takımına seçileceğini düşünüyorum. - Fakat yine de rekabeti arttıracak, maliyeti düşük bir forvet transferi yapılmalı. Güiza'nın şuanda sakatlığı, Semih'in ceza alma durumu nedeniyle Eskişehirspor maçında forvet oynatabilecek oyuncumuz yok. Fenerbahçe gibi bir takım 2 forvetle yola çıkmamalı.

Deivid'in gönderileceği haberi maalesef yalanlanmış. Menajerlerin CSKA dedikoduları nedeniyle yangından mal kaçırırcasına Deivid'le kontrat yenilendi. Yanılmıyorsam yıllık 2.3 m € alıyor. Böylesine hem maliyeti yüksek hem de bir sezon hariç verimli olamayan bir oyuncuyu takımda tutmak bana göre doğru değil. - Verimli olduğu sezon da ŞL'de iyi işler başardı fakat genele bakıldığında verimi tartışılır -

vuque
27.Aralık.2009, 19:40
Güiza bence gönderilmemeli, gönderilecek en kötü zaman olur çünkü. Devre arası veya sezon sonu gönderip de onun Dünya Kupası'nda göstereceği performans yüzünden büyük kayıp yaşayabiliriz. Dünya Kupası'ndan sonra satılsın illa satılacaksa.

Güiza defansı dağıtan bir futbolcu, yukarıda FenerBahceli'nin de söylediği gibi çok pozisyona giren bir oyuncu. Semih ile tamamen zıt özelliklere sahip. Semih'i gördük, pozisyona giremedi gerçekten kaç maçtır. Güiza defansı dağıttığı için Alex ve diğer futbolculara da alan yaratıyor. Bence takımda kalmalı, geldiğinden beri eleştirilmesine rağmen ben beğeniyorum.

Kaçırdığı goller elbette olacak, futbol bu, yeri geliyor Alex de inanılmaz basit golleri kaçırıyor, diyoruz Alex bunu nasıl kaçırır diye, nihayetinde futbol bu.

Jovanovic'in sol kanada alınması da iyi bir fikir değil. Özer gibi parlayan bir futbolcuyu söndürmek olur sol kanada yapılacak olan transfer, tamamen saçma ve gereksiz olur.

Özer-Emre-Cristian-Topuz dörtlüsü sakatlıklar ve cezalar hariç bozulmamalı sene sonuna kadar.
Tam Bu Mesaj'ı Alıntıladım.Yazımı Yazıcaktım Arka Sayfadaki Yazılarıda Okuyayım Dedim Ve Yazacağıma Paralel Bir Haber Gördüm...
Huntelaar Gelebilirse Çok Faydalı Olur Öncelikle Onu Belirteyim...
Şimdi İse O Haberi Görmeden Yazmayı Planladığım Yazıyı Yazayım Sonda Birbirine Bağlarım :p
Öncelikle Yazdıklarına Kesinlikle Katılıyorum.Bence Güiza İyi Bir Oyuncudur...
Herkes Onun Atamadıklarını Ön Plana Çıkarmaya Çalışıyor Ama Zor Maçlarda Attıkları,Girdiği Pozisyonlar,Rakip Defansa Verdiği Hasar,Bireysel Çabasıyla Takım'a Maç Kazandırması Hep Göz Ardı Ediliyor.Arkadaş Tamam Bu Adam Çok Kaçırıyor Olabilir Ancak Pozisyon'a Giriyor Ki Kaçırıyor...
Bence'de Fenerbahçe'nin Orta Sahası Bozulmamalı...
Elinde Kazım-U.Boral-A.Bilgin-Deivid Gibi Kanat Oynayabilecek Oyuncular Var Zaten Orta Saha Zaten Güçlü...
Bu Saydığım 4 Yedek Oyuncu'dan 2'sinin Gittiğini Varsayarsak(Büyük İhtimalle Deivid Ve Kazım) Bile 2 Tane Seni İdare Edecek Kanat Oyuncun Var.O Sebeple Bence Kanat Oyuncusu Transferi Gereksiz Olur Hele Sol Kanada Çok Gereksiz Olur Çünkü Orada Santos'da Oynayabiliyor.Koy DL'ye Vederson'u Çek A-ML'ye Santos'u Eğer Özer Sakatlanırsa-Cezalanırsa Birşey Olursa...
Bence Opsiyonu En Bol Olan Yere Transfer Yapmak Yersiz...
Haa Jovanovic İyi bir Oyuncudur Bence'de Ama Şu Aşamada Takıma Gereksizdir.Forvet İçin Alacaksan Bile Gereksizdir Ki Sen Onu Sol Tarafa Düşünüyorsun Dahada Gereksizdir...
Sol Tarafa Neden Gereksiz Olduğunu Açıkladım,Birde Forvete Neden Gereksiz Onu Açıklayayım...
Senin Elinde Güiza Gibi Bir Sprinter Oyuncu Var Zaten Bir Tane Daha Aynı Tarz'da Oyuncu Alarak Çok Birşey Elde Edemezsin...
Güiza'nın Yanına Kule Tipi Diye Tabir Edilen Hava Toplarında Etkili Güiza'ya Top İndirebilecek,Güiza'ya Yardımcı Olabilecek Bir Forvet Oyuncusu Lazım.Bence O Tip Bir Oyuncu Huntelaar O Sebeple Faydalı Olur(Huntelaar Aslında Aklımda Bile Yoktu Ben Çok Bilinmeyen Ancak Kaliteli Bir Kule Tipi Genç Oyuncu Alıp Onu Fenerbahçe'de Parlatıp Yıldız Yapma Taraftarıydım Ancak Hazır Yıldız Gelecekse'de Hayır Demem :D )
Bu Şekilde Bir Genç Oyuncu Alınmalı Bence...
Yok Ben Genç Ve Tanınmamış Oyuncu Alıp Riske Girmem Diyorsanda Karşında Huntelaar Gibi Bir Opsiyon Var Olmadı O.Cardozo Gibi Bir Dev'i Getir...
Oda Olmadı Pogrebnyak Olabilir(Yeni Klübünde Ne Alemde Bilmiyorum,Mutlu Mu-Mutsuz Mu? Başarılı Mı? Değil Mi? Bilemiyorum Ancak Pogrebnyak Her Zaman Takdir Ettiğim Bir Oyuncu Olmuştur...)
Daha Birçok Seçenek Çıkabilir Karşına Böyle...
Bence Fenerbahçe Futbol Hayatının Son Dönemindeki Oyuncuları Değil Gençleri Tercih Etmelidir...
Onuda Yapamıyorsa Orta Yaşlı(Futbol İçin) Oyuncuları Tercih Etmeli Ve İleride Üzerinden Para Kazanma Olasılığını Her Zaman Elinde Tutmalıdır...
Sen 28 Yaşında Bir Oyuncu Aldığın Zaman Onu 2 Sene Oynatsan Bile Bir Daha Talibini Zor Bulursun Ancak 24-25 Yaşında Bir Oyuncu Alsan 3 Sene Bile Oynatsan Rahatlıkla Satabilirsin...
Lafı Bağlamak Gerekirse Orta Saha'yı Bozmadan Gerekirse Yedek Kalabilecek Genç Bir Kule Forvet Fenerbahçe'ye Çok Faydalı Olur.Çünkü Artık Alex 90 Dakika Oynayamıyor.1 Devre Oynayabiliyor...
1 Devre Alex'le Oynayacaksın 4-5-1 Oynayacaksın.Sonra Alex Çıkacak Kule Forvet Veya Güiza Girecek 4-4-2'ye Döneceksin...
Hem Maç İçerisinde 1 Oyuncu Değiştirerek Anında Sistem Değiştirip Rakipleri Gafil Avlayabilirsin Hemde Kaliteli-Güzel Futbolla Özlenilen Fenerbahçe'yi Tekrar Canlandırabilirsin...
Biraz Uzun Bir Yazı Oldu Farkındayım :smismileyiw2: Üşenmeyip Sonuna Kadar Okuyan Herkese Teşekkür Ediyorum Ve Gözlerinizi Ağrıttığım İçin Özür Diliyorum :p

nerazzuri
27.Aralık.2009, 21:54
Daum sahip çıktı ve...

Fenerbahçe'den ayrılacak gözüyle bakılan Önder Turacı devre arası hazırlıklarına katılacak.

Evinde yaralandıktan sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Başkan Aziz Yıldırım’ın “Kendine kulüp bul” dediği Önder Turacı’ya, teknik direktör Daum sahip çıktı. Alman hoca Lugano ve Bilica'nın alternatifsiz olduğunu ve Önder'e ihtiyacı olduğunu söyledi. Daum, "Ya transfer yapalım ya da Önder kalsın" derken, menajeri ile yapılan görüşmelerde milli futbolcunun affedileceği belirtildi. Önder'in 4 Ocak'ta tesislerde olması istendi ve takımla beraber Antalya kampına götürüleceği de ifade edildi.

DHA

Yönetimin Güiza gibi maliyetli bir oyuncuyu alelacele devre arasından elden çıkarmak isteyeceğini sanmıyorum. Elden çıkarılsa dahi devre arasından kısa sürede komple bir forvet bulmak zor. Dolayısıyla diğer arkadaşların da bahsettiği gibi sezon sonu Dünya Kupasından sonra İspanya milli takımı oyuncusu etiketiyle daha iyi bir paraya satma imkanımız olacaktır. - Güiza'nın İspanya milli takımına seçileceğini düşünüyorum. - Fakat yine de rekabeti arttıracak, maliyeti düşük bir forvet transferi yapılmalı. Güiza'nın şuanda sakatlığı, Semih'in ceza alma durumu nedeniyle Eskişehirspor maçında forvet oynatabilecek oyuncumuz yok. Fenerbahçe gibi bir takım 2 forvetle yola çıkmamalı.

Deivid'in gönderileceği haberi maalesef yalanlanmış. Menajerlerin CSKA dedikoduları nedeniyle yangından mal kaçırırcasına Deivid'le kontrat yenilendi. Yanılmıyorsam yıllık 2.3 m € alıyor. Böylesine hem maliyeti yüksek hem de bir sezon hariç verimli olamayan bir oyuncuyu takımda tutmak bana göre doğru değil. - Verimli olduğu sezon da ŞL'de iyi işler başardı fakat genele bakıldığında verimi tartışılır -
Sezonda 3 Milyon Euro gibi bir rakam alıyor Deivid.

scar face
27.Aralık.2009, 23:01
Serkan galiba 2.1 mn € alıyor.

nerazzuri
27.Aralık.2009, 23:12
Serkan galiba 2.1 mn € alıyor.
3 Milyon Euro diye biliyorum ben.

Knightmare
27.Aralık.2009, 23:47
2 de olsa çook 3 te olsa :D küllün zarar :))

nerazzuri
27.Aralık.2009, 23:51
Hatta evet, eminim 3 milyon Euro alıyor. İlk geldiği sezon 1 milyon Euro alıyordu. Sözleşme yenilenince 3 Milyon Euro'ya çıkartıldı.

SAİT71
27.Aralık.2009, 23:53
Biz niye Bu adama bu kadar para verdik.. Yenilemezse yenilemeseydi.. İsraf.. 700-800 bin euro bilemedin 1.250 bin euro dan fazla etmez bunun maaşı aslında.. 3. milyon euro yu avrupadaki çoğu adam alamıyor..

KanaKe
27.Aralık.2009, 23:55
aslinda takimda dursada bir zarari olmaz iyi bir yedek olur fakat aldigi ücret fazla.

nerazzuri
27.Aralık.2009, 23:55
Biz niye Bu adama bu kadar para verdik.. Yenilemezse yenilemeseydi.. İsraf.. 700-800 bin euro bilemedin 1.250 bin euro dan fazla etmez bunun maaşı aslında.. 3. milyon euro yu avrupadaki çoğu adam alamıyor..
Yenilendiği dönemde formunun zirvesindeydi ama. Cska ile söylentiler çıktı. Çeyrek Final oynadığımız sezonun devre arasında yenilendi.

Alel acele yenilendi,elden kaçırmamak için %200'lük bir zammı kabul etti yönetim.

Ayağı kırılmamış olsaydı, eminim bu paranın karşılığını verirdi.

scar face
28.Aralık.2009, 00:46
Tartışmalara noktalıyorum Deivid i aradık ne kadar alıyorsun dedik :)

Yanıt üstüne para bile veriyorum bu formayı,armayı çok seviyorum oldu :p

Şaka bi yana 2.3 mn € alıyor kesin ...

nerazzuri
28.Aralık.2009, 01:17
Cengiz abi ( ABOO ) gelince bu sorunun yanıtı verecektir.

TR.CaPTaiN
28.Aralık.2009, 03:07
Fenerbahçe devre arasındaki transfer bombasını patlattı ve Joshua Simpson'un işini bitirdi. Sarı-lacivertli ekip, Kanadalı yıldıza karşılık Manisaspor'a para+oyuncu verecek

Fenerbahçe Roberto Carlos'tan boşalan yabancı kontenjanına aradığı kanı Türkiye'de buldu ve Manisaspor'un hücum oyuncusu Joshua Simpson ile prensipte anlaştı. Manisaspor Asbaşkanı Erdal Türek'in dün Ege TV'ye bağlandığı ve Kanadalı yıldızın transferini doğruladığı iddia edildi. Ege temsilcisinin maddi konularda Fenerbahçe ile tamamen anlaştığı, Simpson karşılığında takas olarak bir sarı-lacivertli oyuncunun Manisaspor'a gönderileceği ifade edildi. Bu ismin kim olacağı henüz kesinlik kazanmazken, geldiği günden bu yana forma bulmakta zorlanan Ali Bilgin'in ön plana çıktığı sızan haberler arasında.

SİNYALİ DAUM VERDİ

Bilindiği gibi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kupada 3-0 kazandıkları Altay maçı sonrası "Devre arasında ofansa yönelik bir oyuncu alacağız" demişti. Daum'un istediği tarzda bir oyuncu olan Simpson, orta sahada hücuma dönük oynadığı gibi forvette de görev yapabiliyor. Alman ekibi Kaiserslautern'den sezon başında Manisaspor'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de forma giydiği 14 maçta 4 gol atarken, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı da boş geçmemişti.

Sabah
______

Normalde kolay kolay Milliyet, Hürriyet, Sabah, Takvim, Akşam gibi gazetelerin spor haberlerine itibar edip foruma taşımam ama Antu'da Manisa başkanının Ege TV'ye açıklamasını canlı olarak dinledim diyen bir arkadaş olduğu için bu haber doğru olabilir.

SAİT71
28.Aralık.2009, 03:15
Bence hem devre arası olması hemde maliyet açısından en uygun isimlerden birisi olur.. Ligimizi tanıyor. Tr ye adapte oldu. Yaşıda 26.. Alırsak eskiye göre ortalamamız düşecek. Hemde Brezilyalı değil.. Git gide değişik ülkelerin oyuncularını almalıyız. Belli bir ülkeden toplarsak takımda gruplaşmada olabilir. Tüm bunları gözönünde bulundurunca yararlı olacaktır gelirse.

GeorgeWeah
28.Aralık.2009, 03:29
Hürriyet de bir haber yayınladı. Fenerbahçe Huntelaarı falan istemiyormuş. Gönüllerde Suarez varmış. Ama çok iyi olmasından dolayı değeri 25 m eurolara çıkmış. Bu senenin tek transferi Manisadan Simpson olacak. Deividin gitmesini de Daum istemiyormuş. Deividi joker olarak düşünüyormuş. Yani devre arası yıldız oyuncu transferi olmayacak anlaşılan.. Tabi doğrusu da bu..

SAİT71
28.Aralık.2009, 08:47
FB Ronaldinho'dan neden vazgeçti? VİDEO

http://image.tumspor.com/photos/996797286.jpg

Ronaldinho Fenerbahçe'ye direkten döndü. Evet yanlış okumadınız, Ronaldinho Barcelona'dan ayrılmadan önce Fenerbahçe ile görüştü ve evet dedi. Bu transfer söylentisi o günlerde, günlerce yazıldı çizildi. Fenerbahçe'nin Ronaldinho'yu alamayacağı ya da Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye gelmeyeceği konuşuldu. Tümspor Ronaldinho'nun Fenerbahçe ile adının geçtiği o ganlere gitti ve çok çarpıcı bilgilere ulaştı.

http://www.tumspor.com/photos-inner/613559688.jpg

BU İMZA NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?
İlk kez sporun net adresi www.tumspor.com (http://www.tumspor.com/) açıklıyor. Radyo 7'de TÜMSPOR programına konuk olan Fenerbahçe'nin Arap lakaplı eski futbolcu İsmail Kartal Ronaldinho'nun Fener'e direkten döndüğünü açıkladı. Ronaldinho transferi % 60 oranında bitti ancak transferden neden vazgeçildi? Cevabı videomuzda...

http://www.tumspor.com/haber/20091227/FB-Ronaldinhodan-neden-vazgecti-VIDEO.php

Videoyu izlemeden söyleyeyim: Takım içindeki dengelerin bozulacağı için vazgeçilmiş diyor.. %55-60 oranına kadar anlaşmaya varılmış vs vs.

KaPaLı
28.Aralık.2009, 10:09
İnşallah gelmez Simpson..

Fernando Gago
28.Aralık.2009, 11:08
Andre Santos Real Madrid'e!

Transfer sezonun resmen açılmasına günler kala İspanya'da gündem Real Madrid'in Ocak ayı içinde yapabileceği transferler. Marca gazetesinin 28 Aralık Pazartesi günkü sayısında ise manşette tanıdık bir isim var; Andre Santos.

Fenerbahçe'nin bu sezon Cristian Baroni ile birlikte Corinthians takımından transfer ettiği Andre Santos'un Real Madrid'in transfer listesi içinde olduğu sportif direktör Jorge Valdonado'nun başkan Florentino Perez'e verdiği raporda yer aldığı iddia ediliyor. Bu transfer için F.Bahçe'den ayrılan dünyaca ünlü eski Real Madrid'li yıldız Roberto Carlos'tan da tavsiye alındığı belirtiliyor.

Perez'in önüne seçim olarak sunulan diğer futbolcu ise bir başka Brezilyalı, 1987 doğumlu David Luiz. Benfica'da forma giyen genç yıldız defansın ortası olduğu kadar sol bekte de görev yapabiliyor. Bu iki ismin Real Madrid'in transferinde ön plana çıkmasının en büyük sebebi ise takımın Portekizli defans oyuncusu Pepe'nin bu ay içinde yaşadığı ciddi sakatlık. Sezonu kapatan Pepe ile defansta sıkıntılar yaşamayan istemeyen Real Madrid'in bu bölgeye transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Madrid cephesinde defansif bölge için geçen yeni oyuncu adaylarında ilk kıvılcım ise Aralık ayının ortasında atılmıştı. İspanyol gazetelerinden AS Velez Sarsfield'in genç ismi Otamendi ile birlikte Borussia Dortmund'dan Subotiç ve Fenerbahçe'den Lugano'nun bu bölge için düşünüldüğünü yazarken, Marca Cruzeiro'lu Jonathan, Andre Santos'u sol bek için öne çıkarmıştı ve bugünkü sayısında adayların ikiye düştüğünü, İspanyol ekibinin Garay'ın defansın ortasında oynamasından da yararlanarak sol beke transfer yapacağını iddia ediyor.

Aday sayısının ikiye düşmesinin ardından Real Madrid'in Fenerbahçe cephesine bu transfer için nasıl bir teklif ile geleceği ise merak konusu. Sezon başında ortaya atılan iddialara göre Fenerbahçe Cristian ve Santos'u Corinthians'tan toplamda yaklaşık 10 milyon dolarlık bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

TR.CaPTaiN
28.Aralık.2009, 12:16
...
SPORX'TEN NOT: Bu haber üzerine editörümüz Hilmi Sever'in görüştüğü Manisaspor Genel Menajeri Öner Karalar haberi net bir şekilde yalanladı. Simpson'un Fenerbahçe ile anlaşması bir yana, resmi bir teklifin bile şu ana kadar gelmediğini söyleyen Karalar sözlerini şöyle sürdürdü: "

Süper Lig'in ikinci yarısı çok daha zorlu geçecek ve Simpson bizim en önemli oyuncularımızdan bir tanesi. Onu şu an için bırakmayı düşünmüyoruz. Ama yine de transfer döneminde ne olacağı belli olmaz. Herhangi bir oyuncumuz için gelecek çok cazip bir transfer teklifi olursa da bunu yönetim kurulumuz oturup değerlendirir ve son kararını verir. Transferde ilk gözettiğimiz konu Manisaspor'un çıkarlarıdır."

KaPaLı
28.Aralık.2009, 12:51
Alsınlar Santos'u versinler Marcelo + 5 milyon € : p

KanaKe
28.Aralık.2009, 14:34
Drenthe'ye de raziyim ben sahsen.. Drenthe yada Marcelo'dan birisi + para olabilir sayet Real Madrid'in Andre Santos'a ilgisi varsa :)

Sekopej
28.Aralık.2009, 16:22
Devre arası satmamak gerekir, tabi 15 milyon Euro diye duydum bende, İspanyol gazeteleri yazmış. Alınan bedelin 2 katına satmak iyi gibi gözükse de, Dünya Kupası'nı beklemek gerek. Santos artık sol bekte oynayacak ve Dünya Kupası'nda yer almak için Güiza gibi 2. devre daha hırslı ve istekli olacaklardır. Dünya Kupası'nda oynaması ihtimali olan bir oyuncuyu devre arası satmak mantıklı değildir.

Deivid takımda kalıyor, 1 tane yabancı alınacak, o da forvete değil orta sahaya olacak muhtemelen. Yıldız bir isim olmayacak, takımda cezalı ve sakatlar olduğunda zaman zaman forma giyebilecek, +2 dolsun diye alınmış bir oyuncu olacak gibime geliyor. Büyük beklenti içerisinde olmamak gerekir.

SAİT71
28.Aralık.2009, 19:20
Dediğim gibi Santos veya Christian gibi keşfedilmemiş, Avrupada futbol oynamaya aç isimleri bulmalıyız. Arjantin takımlarında çok yetenekli orta sahalar var.. Tv den maçları izlerken Francı Zuculini gözüme çarptı DM mevkisi.. Adam harikaydı birde gol atmıştı.. Keşke Aziz başkanda şunu keşfetsede alsak demiştim.. Ardından Almanyaya transfer oldu.. Yedekte sorun çıkarmayacak çok isim bulabiliriz.. Brezilyalı olmayacak ama..

ozaniel
28.Aralık.2009, 21:41
Kendimi biran Fotospor okuyor gibi hissettim bu sayfada.

MeMo
28.Aralık.2009, 22:12
Kendimi biran Fotospor okuyor gibi hissettim bu sayfada.

Neden?

...

Addolorato
28.Aralık.2009, 22:30
Neden?

...

Haberlere baksana Huntelaar Fenere Andre Santos Real'e :D

MeMo
28.Aralık.2009, 22:42
Haberlere baksana Huntelaar Fenere Andre Santos Real'e :D

İyi de hepsi aynı bunların Fotospor diye ayırmaya gerek yok klasik medya :D

goosfraba
29.Aralık.2009, 17:52
Fenerbahçe´de sürpriz gelişme. Sarı-Lacivertliler Güiza´nın sözleşmesini iki yıl daha uzatmak için harekete geçti.

Kamuoyundan ve taraftardan gelen yoğun tepkilere rağmen‚ Fenerbahçeli yöneticilerin İspanyol yıldızla birg örüşme yaptıkları ve bu görüşmede Güiza´nın‚ "Ben Fenerbahçe´de çok mutluyum. Eğer siz de benden memnun iseniz‚ sözleşmeyi iki yıl daha uzatmayı düşünürüm" dediği öğrenildi.

Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçeli yöneticilerin bu öneriye sıcak baktığı ve 2010 Dünya Kupası maçlarından önce Güiza´nın sözleşmesini iki yıllık daha uzatmayı planladığı belirtildi.

Bilindiği gibi Güiza´nın Fenerbahçe ile 2012 yılına kadar sözleşmesi var. Yeni bir anlaşma sağlanırsa İspanyol yıldızın sözleşmesi 2014 yılına kadar uzatılacak.

Kaynak : Ligtv

tarikko
29.Aralık.2009, 17:59
Fenerbahçe´de sürpriz gelişme. Sarı-Lacivertliler Güiza´nın sözleşmesini iki yıl daha uzatmak için harekete geçti.

Kamuoyundan ve taraftardan gelen yoğun tepkilere rağmen‚ Fenerbahçeli yöneticilerin İspanyol yıldızla birg örüşme yaptıkları ve bu görüşmede Güiza´nın‚ "Ben Fenerbahçe´de çok mutluyum. Eğer siz de benden memnun iseniz‚ sözleşmeyi iki yıl daha uzatmayı düşünürüm" dediği öğrenildi.

Başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçeli yöneticilerin bu öneriye sıcak baktığı ve 2010 Dünya Kupası maçlarından önce Güiza´nın sözleşmesini iki yıllık daha uzatmayı planladığı belirtildi.

Bilindiği gibi Güiza´nın Fenerbahçe ile 2012 yılına kadar sözleşmesi var. Yeni bir anlaşma sağlanırsa İspanyol yıldızın sözleşmesi 2014 yılına kadar uzatılacak.

Kaynak : Ligtv

Şaka heralde :)

TR.CaPTaiN
29.Aralık.2009, 18:19
Semih ile 1 yıl daha!

Yabancı golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Semih Şentürk'ün sözleşmesinde yer alan 1 yıllık opsiyonu kullandı.

Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte golcü oyuncu ile bir görüşme yapan Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yöneticilerin, tatile çıkmadan önce Semih ile anlaşmaya vardıkları ve yeni sözleşmeyi imzaladıkları öğrenildi.

Teknik Direktör Daum'un "Carlos'tan boşalan kontenjan için ofansif oyuncu alacağız" açıklaması sonrası takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Semih Şentürk attığı yeni imza ile 2011 yılının Haziran ayına kadar Sarı-Lacivertli takımda kalmaya devam edecek. Semih daha önce 2008 yılında
Fenerbahçe ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Takımdan ayrılan Roberto Carlos'un yerine forvete yeni bir yabancı arayan Sarı-Lacivertliler, öncelikle iç transfere el atarken, dışarıda da arayışlarını sürdürüyor.

Şu ana kadar Fenerbahçe ile anılan Toni, Johanoviç, Janko ve Zigiç gibi isimler için bir girişimde bulunulmadığı öğrenilirken, teknik direktör Daum'un tatile çıkmadan önce bir rapor sunduğu ve listedeki isimler arasından en hesaplı ve en faydalı olması beklenen bir santraforun transfer edilmesine yoğun çarba harcandığı belirtildi.

DHA

BeeTLeJuiCe
29.Aralık.2009, 18:38
Güiza'nın sözleşmesi de 2 yıl daha uzatılacakmış sanırım :D

goosfraba
29.Aralık.2009, 18:53
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=267117

GodfatheR
29.Aralık.2009, 19:50
2 habere de sevindim .) Özellikle Semih'e.

ozaniel
29.Aralık.2009, 20:13
İyi de hepsi aynı bunların Fotospor diye ayırmaya gerek yok klasik medya :D

Ronaldinho'yu Fener formasıyla görünce hemen Fotospor aklıma geldi.:D

TR.CaPTaiN
30.Aralık.2009, 18:46
Fenerbahçe'nin genç yıldızı İstanbul B. Belediye'de

http://img96.imageshack.us/img96/8128/liveimagessporfotoabdul.jpg (http://img96.imageshack.us/i/liveimagessporfotoabdul.jpg/)

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında başarılı bir performans sergileyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, genç oyuncu transferini sürdürüyor. Daha önce ümit milli takım oyuncusu Tevfik Köse'yi transfer eden lacivert-turunculu takım, ikinci bombayı ise Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Abdülkadir Kayalı'yı transfer ederek gerçekleştirdi ve sarı-lacivertli takımın 18 yaşındaki ön liberosu Abdülkadir Kayalı'yı 1.5 yıllığına kiraladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Fenerbahçe'nin geçen sezon Ankaragücü'nden devre arasında kadrosuna dahil ettiği genç oyuncuyu 1.5 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk futboluna genç yıldızı kazandırmak amacıyla bu transferi gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Daha önce başka bir genç oyuncu Tevfik Köse'yi transfer etmiştik. Geleceği olan, kulübümüzün yapısına uygun ve teknik direktörümüzün arzu ettiği böyle genç futbolcular olursa transferlerini yine gerçekleştireceğiz'' dedi.

Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak Cumartesi günü başlayacak.

AA

GodfatheR
30.Aralık.2009, 19:00
Çok güzel bir haber. Abdullah Avcı gibi gençlere büyük önem veren ve alt yaş grupplarından tanıyan bir hocanın altında çalışması çok yararlı olacaktır. Forma şansı da bulup kendini geliştirecektir Abdülkadir.

BeeTLeJuiCe
30.Aralık.2009, 19:11
Oh be, bizde oynayamadığından çürüyüp gidecekti, kiralık gitmesi çok iyi olmuş. Forma şansıda bulacağını düşünüyorum. Zaten orada farkını gösteremez ise bizimkilerin gözüne kolay kolay giremez bi daha, oda bunun farkında iyi oynayacaktır...

E.Cartman
30.Aralık.2009, 20:12
Fenerbahçe’de Kocaman, Suarez, Tardelli ve Huntelaar için uğraşırken Daum ise “Novakoviç, David Villa veya Thierry Henry’i isterim” diyor

F.Bahçe yabancı forvet transferinde ciddi bir ikilem yaşıyor. Sportif direktör Aykut Kocaman ile Daum, aday isimler konusunda görüş ayrılığına düştü, Kocaman alınmasını istediği Suarez için yönetimin de desteğini aldı.

Alternatif Huntelaar

Kocaman’ın listesindeki bir diğer isim ise Brezilya takımı Atletico Mineiro’nun 24 yaşındaki forveti Diego Tardelli... Milan’ın Hollandalı golcüsü Huntelaar da Kocaman’ın alternatif olarak düşündüğü bir diğer isim.

Daum, Novakoviç ya da Janko'yu istiyor

Daum’un tercihleri ise çok farklı. ünlü Thierry Henry ve David Villa’yı isteyen Alman hocanın, bu transferlerin zorluğunun hatırlatılması üzerine Köln’ün 1.92’lik Sırp forveti Milivoje Novakoviç ve Salzburglu Janco’yu yönetime önerdiği belirtiliyor.

Kaynak: Fotospor :D:D

Sheriff
31.Aralık.2009, 00:34
Çok uzun bir geyik muhabbeti olduğu için baz mesajları sildim, gündem konusu olabilecek mesajların ön plana çıkması adına..

sananes
31.Aralık.2009, 00:47
david villayı mı istiyomuş daum haberi yazan uçmuş herhalde biz nasıl alalım villayı...ayrıca o listede huntelaar alternatif falan olmaz ilk secenek olur ancak

tarikko
31.Aralık.2009, 09:44
Çok iyi oldu bu haber..Biraz oynayıp tecrübe kazanması lazım Abdulkadir'in..İnşallah iyi bir şekilde döner takıma..

BeeTLeJuiCe
31.Aralık.2009, 13:06
Hamit'i kiralayabilirmişiz...

nerazzuri
31.Aralık.2009, 13:08
Hiç sanmıyorum ben.

tarikko
31.Aralık.2009, 13:21
Fenerbahçe, oyun stili Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi'ye benzetilen Denizlispor'un 15 yaşındaki oyuncusu Recep Niyaz'ı kadroya kattı...

SARI-LACİVERTLİLER sessiz sedasız bir bomba daha patlattı: Recep Niyaz. Daha 15 yaşında olan Denizlisporlu genç yeteneğin tarzı Lionel Messi’ye benzetiliyor. U-15 Milli Takımı’nda 8 maçta 4 gol atan Recep, Coca Cola Akademi U-16 Ligi’nde ise şov yapıyor. Denizli formasıyla 7 maça çıkan Recep 8 golle ligin en golcüsü.

NORMAL şartlar altında 16 yaşının altında olan oyuncularla anlaşmak yasak ancak Denizlispor’un 3 yıl önce Recep 12 yaşındayken profesyonel sözleşme imzalaması 31 Mayıs’ta sözleşmesi bitecek olan yeteneğin F.Bahçe ile anlaşmasını sağladı. Ailesi de Denizlispor’a “F.Bahçe’yle anlaştık, gideceğiz. İsterseniz devre arasında konuşun, anlaşın siz de para kazanın” diyerek transferin bittiğini iletti.

GodfatheR
31.Aralık.2009, 20:12
Yakışmadı be Semih :/

SAİT71
31.Aralık.2009, 20:51
İyide Ailesi gideceğiz dedikten sonra ALi İpek ne yapsın onu anlayamadım.. Bağlasan durmazlar artık.. Adamın geleceği garanti altında Fenere gelince.. Denizlide kalınca bu kadar büyük bir şans elde edemez.. Bence hem çocuk için hemde ailesi için iyi oldu.. Ama oynatırlarmı ileride bilemem.. Kendini gösterirse elbet oynar..

GeNç KaRTaL
31.Aralık.2009, 23:49

Ne oldu ki? :icon_confused:

Cengo
01.Ocak.2010, 02:05

Dedikodu o sadece, her duyduğunuza itibar etmeyin.

scar face
01.Ocak.2010, 15:16
Dedikodu o sadece, her duyduğunuza itibar etmeyin.
Size bir sorum vardı cevaplarsanız sevinirim..
Deivid in yıllık ücreti ne kadardı?

Universal
01.Ocak.2010, 20:31
Ben Fenerbahçe´li Semih olarak doğdum. Futbolu burada bırakmak istiyorum. Fenerbahçe´li Semih olarak futbolun içinde kalmak en büyük hayalim.

Bugüne kadar ki sözleşmelerimde hiçbir zaman gerek kulübüme karşı‚ gerek yönetimime karşı problem yaratmadım. Ancak aynı zamanda profesyonel bir futbolcuyum. Ailemin ve çocuğumun geleceğini düşünmek durumundayım. Fenerbahçe kulübü sözleşmedeki opsiyonu tek taraflı olarak‚ bana hiçbir bildirimde bulunmaksızın‚ ve görüşümü almaksızın federasyona bildirmiştir.

Bende herhangi bir hak kaybına uğramamam için‚ hukuken yapmak zorunda olduğumuz bu başvuruyu fedarasyona yaptım.

Bu işlemi profesyonel bir futbolcu olarak yapmam en doğal hakkım. Ancak bu tablo‚ asla Fenerbahçe´yi sildiğim veya gitmek istediğim anlamına gelmemeli. Fenerbahçe yönetimi ve başkanı benim de başkanım ve yönetimimdir. Zamanı geldiğinde oturup anlaşırız ve gerektiğinde ben Fenerbahçe´de kalırım.

Basında bu konu para meselesi gibi yansıtılmıştır. Bu konunun para olmadığını özellikle belirtmek isterim. Benim Fenerbahçeliliğim konusunda şüphe duyulmasına ilişkin yazıları eshefle karşılıyorum. Konu para olsaydı eğer‚ Turkcell Süper Ligi´nde gol kralı olup‚ ardından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası´nda gösterdiğim performanstan ötürü gelen bir çok teklifi değerlendirmeye alırdım. Şunu herkes bilmelidir ki‚ buradaki tek mesele kulübümün bana herhangi bir bildirimde bulunmaksızın federasyona başvurması ve benim hak kaybına uğrayacak olmamdır. Bu hak kaybına uğramamak için federasyon´a bu başvuruyu yapmak zorundaydım.

Önümüzdeki günlerde bu yaşanan problemlerin en iyi şekilde çözüleceğine inanıyorum.

2010 yılının tüm Fenerbahçe camiasına sağlık‚ huzur‚ mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Saygılarımla
Semih Şentürk

http://www.semihsenturk.com.tr/h2.asp

sananes
03.Ocak.2010, 17:19
semihi forvet olarak begenmiyorum gökhan unal takas edilmesine bile razıyım şu sıra

GodfatheR
03.Ocak.2010, 17:31
Semih Türkiye Ligi gol Kralı apoleti olan bir forvet. Ayrıca Avrupa şampiyonasında da giden maçları nasıl çevirdiğini gördük. Ama nedense herkes de bir anti-Semihçilik oluştu bunu anlamak mümkün değil. Bu adam üst üste 3 maç ilk 11 de çıkmamış yav daha ne performans bekliyorsunuz Semih'ten. Kezman'a , Güiza'ya gösterdiğimiz sabrı Semih'e gösterseydik Semih şimdi çok farklı yerlerdeydi.

Sekopej
03.Ocak.2010, 17:37
Sanmıyorum, eğer bu sistem devam edecekse Semih'ten üstün performans beklemek hayalcilik. Güiza da bu sistemin adamı değil ama sahip olduğu özelliklere göre bu sisteme Semih'e göre daha uygun.

Topu sürekli ceza sahasına taşıyan ve kanatları etkin kullanıp bol bol orta yapan bir takım olsak, Semih'i topla ceza sahasının uzağında değil, ceza sahasının içerisinde buluşturan bir yapımız olsa, Semih elbette iş yapar. Peki böyle bir yapıya geçiş yapabilir miyiz? Kısa vadede sanmıyorum, o nedenle Semih'in de etkili olabileceğini düşünmüyorum ben.

GodfatheR
03.Ocak.2010, 17:42
Serkan abi esas Güiza bu sistemin adamı değil. Tek forvet oynayamıyor, duvar olamıyor, defansın arasında kaybolup gidiyor. Semih bu özelliklere sahip bir adam ama maç kondüsyonu o kadar az ki en belirgin özelliklerini bile sahaya yansıtamıyor. Alex bile bu sistemin adamı Semih demişti yanılmıyorsam.

BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 17:43
Semih'in devamlı ceza sahası içinde buluşması için, Deivid gibi içeri kat eden, onu içeride rahat ettirecek kenar oyuncuları gerekli yada Uğur gibi tam bir çizgi adamı.

Bizde kanatlarda şu anda Mehmet ve Özer oynadığına göre pek mümkün değil. Şu anda Güiza'ya daha uygun bir yapımız var. Teknik kapasitesi yüksek onun önüne top atabilecek bir ortahaha oynuyor. (Aynı İspanya gol kralı olduğunda arkasında ortasaha gibi)

Ama transferler ile Daum'un Anelka,Tuncay,Hooijdonk'lu ileri uçlu haline döner isek o zaman Semih daha etkili olabilir. Bunun içinde sadece sol tarafa bi oyuncu yeterlidir bence. Güiza'nın devamlı sağ tarafa kaçması falan bunun olabilme ihtimalini arttırıyor.

Sekopej
03.Ocak.2010, 18:26
Fenerbahçe sürekli rakibin arkasına toplar atarak pozisyona girmeye çalışıyor. Semih'in önüne topu attığında sürüp kaleye ulaşamaz. Güiza'nın yokluğunda oynadığı maçlarda da zaten pozisyona dahi girememişti Semih ama Güiza sürekli pozisyona giriyor, kaçırsa da giriyor.

Topu at, ileride Semih tutsun, arkadan gelenleri pozisyona soksun tarzında oynamıyor ki fenerbahçe. Geçen sene Aragones böyle oynatmak istedi, olmadı.

Şu anda, Alex, Emre, Mehmet, oynadığı zaman Özer, rakibi geçip boşa kaçan adama pas atabilecek oyuncular. Oyuncu formsuz olabilir, sakat olabilir ama Semih'in 11'de çıktığı maçlarda dikkat ettim, pozisyona giremiyoruz, ne kadar kötü de olsa, 1 defa dahi olsa pozisyona girer. Güiza'nın ise attığından çok kaçırdıkları belki aklımıza geliyor, yani pozisyona girebiliyor, kaçırsa da.

Bu nedenle benim ilk tercihim de Güiza olur, Alex geçtiğimiz yıllarda bu sistemin oyuncusu Semih dediğinde, oynadığımız oyun, topu ileri at, sonra arkadakiler destek versin üzerineydi, Güiza topu aldığında önünde rakibi görünce ne geçebiliyordu ne de topu tutabiliyordu. Şimdi ise öyle oynamıyoruz, ya Güiza'nın koşuyoluna toplar atılıyor ya da paslarla rakip sahaya geliyor, Güiza burada tek paslarda başarı sağlıyor, ayrıca Semih gibi durarak oynamadığından, defansın dengesini bozuyor, kenarlara kaçtığında geriden gelenlere boş alan yaratıyor.

Sürekli defansın arkasına sarkma potansiyeli olan, anında patlama yapan bir oyuncu mu yoksa sırtı dönük oynayabilen, yeterince hızlı değil, aldığı topu kaleye uzaksa yardım bekleyen birine karşı mı oynamak istersin diye sorsalar defans adamlarına 2. seçer çoğu.

Semih iş yapmaz, yeteneksiz demiyorum, şu aşamada iş yapmaz. Alex olmasa belki kanatların önem kazandığı çift forvetli bir sistem olur, orada iş yapar, ya da Mustafa'nın dediği gibi orta saha düzeni değişir, topu taşıyıp, kanatlardan bol orta yapacak isimler oynamaya başlar, o zaman da Semih iş yapar, Güiza yapmaz.

Fernando Gago
04.Ocak.2010, 21:59
Kazım ve Önder Kadro Dışı

Fenerbahçe'de, özel yaşamları nedeniyle ellerinden yaralanarak bir süre önce takımdan ayrı kalan Kazım ve Önder, çalışmalarına da takımdan ayrı devam edecek. 2009-2010 sezonunun ikinci yarı hazırlıkları için Can Bartu Tesisleri'ne gelen iki futbolcuya, takımdan ayrı çalışacakları bildirildi.

Yarından itibaren kendilerine tahsis edilecek antrenör yönetiminde çalışacakları belirtilen Kazım ve Önder'in, sarı-lacivertli ekibin 14-21 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceği kamp çalışmalarına da katılmayacakları açıklandı.

Kaynak : AA

Universal
04.Ocak.2010, 22:33
Güzel karar‚ tebrikler yönetim. Hiçbir oyuncu kulüpten büyük değildir. Herkese ders olsun. Gökhan Emreciksin neden gönderildiyse‚ bu oyuncular da aynı şekilde gönderilmelidir.

GodfatheR
05.Ocak.2010, 00:08
Serdar Ali Çelikler Haftanın Renklerinde Huntelaar'ın bize yakın olduğunu söyledi ve o olmazsa da kesin bir yabancı forvet alınacağını söyledi bakalım ne kadar doğru.

Sekopej
05.Ocak.2010, 00:17
Tomas ve Gökhan olaylarında gösterdiği tutumu şimdi de göstermesi gerekiyordu yönetimin ve gösteriyorlar da. Bu formayı taşımayı haketmeyenlerle yollar ayrılmalı.

Deivid'in durumuna göre, eğer Kazım gönderilirse 2 kanatta da oynayabilecek bir yabancı alınır muhtemelen çünkü Deivid'in form tutamaması durumunda orada sıkıntı yaşayabiliriz.

2 oyuncu bir süre takımdan ayrı çalışacak, eğer istenilen bedelde kendilerine kulüp bulurlarsa gönderilirler, 1 görüşme daha yapılacağını düşünüyorum ama bu 2 oyuncuyla, Aykut Kocaman tarafından. Bu görüşmenin ardında da her şey belli olur.

KanaKe
05.Ocak.2010, 00:57
Serdar Ali Çelikler Haftanın Renklerinde Huntelaar'ın bize yakın olduğunu söyledi ve o olmazsa da kesin bir yabancı forvet alınacağını söyledi bakalım ne kadar doğru.
Huntelaar zor bonservis ücreti yüksek, ancak kiralik gelebilir.

KaPaLı
05.Ocak.2010, 09:30
Abdulkadir - Colin - Önder gidenler. Gelenler yok.

Sekopej
05.Ocak.2010, 13:59
Önder'i Ankaragücü almaz mı yahu, hem iyi de para verebilirler.:D

Universal
05.Ocak.2010, 15:13
Önder'i Ankaragücü almaz mı yahu, hem iyi de para verebilirler.:D

Hazır Önder'i alıyorlar, bari arada Kazım'ı da alsınlar. İkisi için toplam bonservis bedeli 6 milyon €, 5 versinler yeter. =)))

KaPaLı
05.Ocak.2010, 15:32
Önder için girişim olabilir Serkan Ali Turan'a bağlı biraz : ) Ama Kazım için olmayacağı kesin :D

Yönetim sadece Kazım için 5 milyon € belirlemiş zaten Batu : )

SAİT71
05.Ocak.2010, 15:41
Bence Kazım Anadoluda zor oynar hatta oynamaz. Direk İngiltereye yada büyüklere gider.. Başka takıma gitmez.

CeNTeR_TR
05.Ocak.2010, 15:50
Yetenekli bir oyuncuyu kaybediyoruz.Ama Mehmet Topuz gibi bir oyuncuyu kazanacağız Kazım'ın kadro dışı kalmasıyla.Önder içinse yeri doldurulmazsa sıkıntı yaşarız gibime geliyor.

KanaKe
05.Ocak.2010, 16:07
Kazim büyük ihtimalle Premier Lig'e döner. Önder'de anadoluda oynamaz bence ya Galatasaray'a yada Avrupa'dan bir kulübe gider.

tarikko
05.Ocak.2010, 19:15
Dogru bir karar Kazım ve Önder'in kadro dışı kalmaları..Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak..

GodfatheR
05.Ocak.2010, 20:22
Huntelaar zor bonservis ücreti yüksek, ancak kiralik gelebilir.

Kiralık söylentileri var zaten. Dünya kupası kadrosunda olmak için sürekli forma giyebileceği bi takıma gitmesini söylemiş Milli takım antrenörü. Sanırım menajeride haber yollamış kulübe. Tabi bu söylenti ne kadar doğru bilemiyorum.

Universal
05.Ocak.2010, 20:31
Önder için girişim olabilir Serkan Ali Turan'a bağlı biraz : ) Ama Kazım için olmayacağı kesin :D

Yönetim sadece Kazım için 5 milyon € belirlemiş zaten Batu : )

Senin renk Sarı-Lacivertte, şehir belli değil. :D

Kazım için 4, Önder için 2 diyorlardı...

scar face
05.Ocak.2010, 22:08
Kazım Cska Moskova'Ya gidecek diye okudum dün bi gazetede...

SAİT71
05.Ocak.2010, 22:22
aslında Krasic i kapabilsek süper olur :D

tarikko
05.Ocak.2010, 23:06

Krasic çok çok zor..Peşinde Man. City,Milan gibi takımlar var..

Cengo
06.Ocak.2010, 00:52

Vagner Love'un bonservisi yeterli :)

SAİT71
06.Ocak.2010, 01:16
Oda olur.. Ta Çeyrek final oynadığımız zamandan beridir bizde olmasını hayal ederdim. Öyle bir adam lazım aslında ileri.. Tekniği ile defansı dağıtabilecek...

sananes
06.Ocak.2010, 01:31
bi an önce transfer yapılsa artık son gunlere kalınmasa

KanaKe
06.Ocak.2010, 01:44
transfer yalan olur... fazla gerek yok aslinda transfere, forvet transferi olsa fena olmaz ama olmasada olur bence :) zaten forvete kim gelse yoklari oynar bu sistemde.

SAİT71
06.Ocak.2010, 11:01
Arkadaşlar medyada V.Love, Huntelaar ve Oscar Cardozo isimleri geçiyor.. Ben ilk 2 ismi düşük buluyorum. Daha çok Cardozo nun olabileceğine ihtimal veriyorum. Hem Paraguay hem Portekiz basını Fenerle flört ettiğini yazmış hatta bir Benficalı yöneticinin ağzından birşeyler yazmışlar.. Bilmiyorum olacakmı 26 yaşında gelirse iş yapabilir.. Güizanın menajeri takas önermiş diye yazıyordu..

Fernando Gago
06.Ocak.2010, 11:29
Vagner Love bildiğim kadarıyla madde kullandığı ve psikolojisi bozuk olduğu için Brezilyaya gönderildi . Sorunlu oyunculardan kurtulmaya çalışırken yeni sorunlarla uğraşmamaız gerekir

Suicider
06.Ocak.2010, 11:40
Ben 3 isminde Fener e geleceğinin düşünmüyorum yönetim almak istese içlerinden Love yada Cardozo yu alabilir huntelar hiç zanetmiyorum alacağını.Cardozo ve Love ismini de Fener in istediğini düşünmüyorum..

BeeTLeJuiCe
06.Ocak.2010, 11:53
Janko yada Boghossian'dan birini alsak daha iyi olur aslında. Cardozo biraz zor ihtimal, bonservisi yüksek falan, bu iki oyuncu ile daha düşük fiyata anlaşabiliriz gibi. Boghossian'ın Türk Statüsünde oynama olayı falanda varmış, kesin kulp buluruz ona onu getirelim :)

SAİT71
06.Ocak.2010, 12:50
Boghossian işi nasıl olacak, Türk statüsünde felan ?

BeeTLeJuiCe
06.Ocak.2010, 13:44
Ermeni asıllı, Uruguaylı. Aslında artık tamamen Ermeni, çünkü Ermenistan Milli Takımını seçmiş.
Uruguay'a giden Ermeniler eskiden Maraşta yaşayan Türk vatandaşı oldukları için böyle bir hak tanınıyormuş deniyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabiki.

sananes
06.Ocak.2010, 14:08
kazım neden kadro dışı anlamadım yani teknik ve fiziği birleştirebilen nadir oyunculardan aynı zamanda türk medya sayesinde oyuncu harcıyoruz bence alem yaptı bize yakışmadı deniyosa tek o yapmadı vedersonlar santoslar hepsini yollayalım o zaman.onun dışında kaza yaptığı için kadro dışı kalması da saçmalık olur keza antremana yetişmeye çalışırken kaza yaptı bu adam

TR.CaPTaiN
06.Ocak.2010, 17:12
Fenerbahçe Ediz´i istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe‚ Ankaragücü´nde forma giyen Ediz Bahtiyaroğlu´nu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe´nin listesinde bulunan Ediz Bahtiyaroğlu‚ Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman´ın ısrarla istediği isimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe‚ Ankaraspor´la 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Ankaragücü´nde kiralık olarak forma giyen Ediz Bahtiyaroğlu´nu‚ sezon sonu gelmeden bonservisiyle transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum´un‚ yönetimin kadro dışı bıraktığı Önder Turacı ve Colin Kazım´ın affedilmesi için bir kez daha başkan Aziz Yıldırım´la görüşmesi bekleniyor.

Alman teknik adamın‚ transfer yapılmaması halinde bu iki futbolcuya da yeni bir şans verilmesini istiyor.

Ntvspor

GodfatheR
06.Ocak.2010, 17:18
Yerli bi stopere ihtiyacımız var kesinlikle. Ediz güzel olur o bölgeye.

TR.CaPTaiN
06.Ocak.2010, 17:46
Ediz İstanbul yolcusu mu?

(ÖZEL) Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu transferi ile ilgili tüm ayrıntıları Ajansspor.com'a açıkladı..

Son yıllarda adı her transfer sezonunda İstanbul takımları ile anılan Ediz Bahtiyaroğlu, son transfer iddialarına açıklık getirdi.

Ajansspor'dan Alper Aslan'a değerlendirmelerde bulunan Ediz, şuan için Ankaragücü'nün futbolcusu olduğunu ve transferi ile ilgili kendisi ve takımına hiçbir teklif gelmediğini söyledi.

Başarılı futbolcu sezon başında kendisine gelen gayri resmi teklifler olduğunu ancak şuan gazetelerde yazılan transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Ediz, Fenerbahçe ve Galatasaray'la isminin anılmasına değinerek; "Ankaraspor forması giydiğim dönemlerde sık sık adım transfer dosyalarına taşındı. Kulübüme resmi, bana ise gayri resmi transfer teklifleri geldi. Ancak şu an için yazıldığı gibi Fenerbahçe veya Galatasaray'a transferim söz konusu değil. Ben sezon sonuna kadar Ankaragücü'nde kalacağım. Adımın bu dedikodularda anılması olası transferimi de zaten etkiler. Performansımı ise düşürür. Ben ilk ağızdan bu haberlerin doğru olmadığını belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin başında kendisini tanıyan bir isim olduğunu kaydeden Ediz, "Fenerbahçe'de, benim hocalığımı, hatta nikah şahitliğimi yapmış olan Aykut Hocam var. Bu haberler beni yıprattığı gibi hocamı da zor durumda bırakır. Söylemeye çalıştığım tek şey şu an Ankaragücü kampında bulunduğum ve sezonu Başkent ekibi ile tamamlayacak olduğumdur. Sezon sonu geldiğinde transfer düşünülür" diyerek sözlerini noktaladı.

Ajansspor

Sekopej
06.Ocak.2010, 18:22
kazım neden kadro dışı anlamadım yani teknik ve fiziği birleştirebilen nadir oyunculardan aynı zamanda türk medya sayesinde oyuncu harcıyoruz bence alem yaptı bize yakışmadı deniyosa tek o yapmadı vedersonlar santoslar hepsini yollayalım o zaman.onun dışında kaza yaptığı için kadro dışı kalması da saçmalık olur keza antremana yetişmeye çalışırken kaza yaptı bu adam

Basında haberler çıkıyor, Kazım'a soruyorlar ve Kazım bunu yalanlıyor. Ertesi gün basın fotoğrafları yayınlayınca Kazım'ın yalanı ortaya çıkmış oluyor. Eğlenmesine değil, yalan söyleyip, yönetimi kandırmasına kızıyorlar. Aynı şekilde Önder de, sakatım, dinleneceğim diye deplasmana gitmiyor, dinlenmesi gerekirken gece kulüplerine gidiyor, O'nu da yalan söylüyor diyerek kadro dışı bırakıyorlar.

sananes
06.Ocak.2010, 23:29
basında kazım barlarda diye haber çıkmıştı yani son haberden bahsediyorum santosla bara gittiler gece geç saate kadar eğlendiler vs vs.ama öyle değil işte gittikleri istanbulda lüks bi restauranttı.tamam bu adamlar çok profesyonel olmayabilirler ama kazımın daha yaşı 23 yada 24 yani rooneye ronaldinhoya teveze riberye tahammül edebiliyo yabancılar.bunlarda sorunlu ama yetenekli yani sorunlu dediğim hiç biri adriano gibi değil ama rooney içmiyo mu alkol ben birayı aşırı tükettiğini biliyorum rooney'nin.yani 30 yasında bi adamdan bahsetmiyoruz daha cok genç bi oyuncu kazım.biz göndeririz avrupada patlama yapar sonra şimdi gitsin diye elinden gelen medya fener bi yeteneği daha harcadı diye yazar.önder konusunda yorum yapmıyorum o bence de gitmeli ama kazım'ı sadece şike olayı doğruysa göndermeliyiz bence

Sekopej
06.Ocak.2010, 23:43
Gece eğlenmesi, içki içmesi sorun değil işte, öyle olsa başkaları da gönderilirdi. Yönetime hayır ben gitmedim diyerek yalan söylüyor, yönetim Kazım'ın sözüne güvenip haberi yapanı sitesinden kınayıp, haberi yalanlıyor ve ertesi gün haberi yapan kişi fotoğrafları çıkarınca Fenerbahçe zor durumda kalıyor.

Hem bir takımda bu tür olayları yapan oyuncu sayısı fazlaysa, bunun önüne geçmek için birileri kurban verilmeli ki diğerlerine ibret olsun. Aslında Kazım'ın gönderilmeyeceği istenilen yüksek bonservisten belli, muhtemelen Aykut Kocaman ile bir görüşme daha yapıp takımla birlikte idmanlara başlar. Tabi o zaman kadar Bochum savcılığı dosyayı gönderir ve orada adı geçen Kazım, bizim Kazım ise, takımda kalma şansı 0.

TR.CaPTaiN
07.Ocak.2010, 15:46
Yazılı ve görsel basında , Ankaragücü Spor Kulübü oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nu transfer etmek için görüşmelerde bulunduğumuz yönünde çıkan asılsız haberler üzerine spor kamuoyunu bilgilendirme gereği doğduğuna inanıyoruz.

Adı geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız veya düşüncemiz bulunmamaktadır. Bu yöndeki haberlere önem verilmemesini rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

nekop
07.Ocak.2010, 21:41
Kazım için gerçekten 5 milyon euro civarı bir bonservis mi isteniyor? Ben hayal dünyamda bile o fiyata satamam onu..Maksimum 2 milyon euro falan verilir.

sananes
07.Ocak.2010, 22:46
kazım mı maksimum 2 milyon euro eder üste para verelim hatta:)

Suicider
07.Ocak.2010, 23:25
kazım mı maksimum 2 milyon euro eder üste para verelim hatta:)

yeteneğine bakarak 7 milyon avro mentala bakarak -5 milyon avro geriye 2 milyon kalıyor :) şaka yapıyorum alınma :)

sananes
07.Ocak.2010, 23:33
yok yahu alınmam tabiki de transfer piyasası uçmuşken kazımın yaşı daha gençken hemen hemen aldıgımız fiyata mı satalım kazım'ı yani ingilterede tanınan bi adam bu piyasası var.satılmasını istemiyorum ama satacaksakta diyecek ki ingilizler son 2 yıldır milli takımda oynuyo türkiyenin şampiyonluga oynayan takımlarından birinde banko oynuyo vs vs yani 5 milyon alt limit olmalı bence kazımda

tarikko
07.Ocak.2010, 23:40
Kazım için gerçekten 5 milyon euro civarı bir bonservis mi isteniyor? Ben hayal dünyamda bile o fiyata satamam onu..Maksimum 2 milyon euro falan verilir.

Bedavaya verelim :)

Kazım satılırsa en az 5'e satılır..

eGowiCh
08.Ocak.2010, 00:10

Gökhan Ünal bile 6 milyon Euro ediyorsa, Kazım haydi haydi eder.

TR.CaPTaiN
08.Ocak.2010, 13:41
8 Ocak 2010 tarihli Habertürk Spor Gazetesi'nde Senad Ok imzasıyla yer alan "Yıldırım'a şok cevap" başlıklı haber gerçek dışı ve baştan aşağı hayal mahsulüdür. Spor kamuoyunun bu tip dedikodu merkezli haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Bu vesileyle hatırlatmak ve kamuoyunu bilgilendirmek isteriz ki;

Futbolcularımız Colin Kazım ve Önder Turacı ile ve menajerleriyle tüm görüşmeleri Sportif Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman gerçekleştirmektedir.

Bu görüşmelerde adı geçen futbolculara şu anda takım kadrosunda düşünülmedikleri ve kendilerine kulüp bulmaları söylenmiş, aksi takdirde sözleşmelerinin sonuna kadar Fenerbahçe'nin sporcusu olarak devam edecekleri ifade edilmiştir.

Bu çerçevede yine aynı tarihli Habertürk Spor Gazetesi'nde "Kocaman'dan istifa sözü" ve Vatan Gazetesi'nde "Kocaman iki yıldıza kefil" başlıklarıyla yer alan haberler de gerçek değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularının bonservis bedelleri sözleşmelerinde belirtilmektedir. Bu bedellerin değişmesi ya da değiştirilmesi söz konusu değildir.

Vatan Gazetesi muhabirlerinden Ferudun Niğdelioğlu ise, 'Colin Gerçeği' başlıklı haberinde, 'Yönetimin Kazım konusunda haklı olduğunu ispatlamak için genç oyuncunun tüm arızalarını belgeledi' şeklinde iddialarda bulmaktadır.

İddialarını sekiz ana başlıkta toplayan muhabirin ifadelerinin aksine, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi, böyle bir belge çalışmasına girmemiştir.

Yer doldurmak maksadıyla üretilen asılsız bu habere itibar edilmemesini rica ediyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

nekop
08.Ocak.2010, 15:16
Gökhan Ünal bile 6 milyon Euro ediyorsa, Kazım haydi haydi eder.

Gökhan Ünal'ın fiyatını konuşurken Trabzonspor'da yaptıklarına göre değerlendirmemek lazım.Biz ona Kayserispor'da yaptıklarından dolayı verdik o parayı yinede o kadar etmezdi o ayrı mesele..Tabi bide olaya şöyle bakmak lazım Kayserispor'da gol krallığı yaşamış takımını zirveye taşıyan oyunculardan biri olmuş Gökhan Ünal bile abartı bir fiyatla satılmasına rağmen 6 milyon euro ediyorsa, 2.5 sezondur Fenerbahçe'de olan 3-4 maç üst üste aynı performansı sergileyememiş, disiplinsiz hatta bu disiplinsizliği yüzünden kadro dışı bırakılıp satış listesine koyulan Kazım'a kim neden o kadar para versin?

KaPaLı
08.Ocak.2010, 15:47
Euro 2008'de Türk Milli Takımının oyuncusu olmuş. Bunu unutmuşsun.

Bordo61Mavi
08.Ocak.2010, 16:22

Olmusta napmis :D hangimiz Fatih Terimin kadro secimini begendiki. Kazim ve Emre onun orta sahasinda degisilmezleriydi.

Hatta Portekiz macina Kazim yerine Arda ile baslansaydi cok degisik biterdi ama neyse konu dagilmasin.

Kazimi 5 e satarsa Fenerbahce cok buyuk is basarmis olur, ben sasirmam bi ingiliz klubu bu parayi verirse :) Fenerbahceye simdiden hayirli olsun bi hayirsiz adamdan kurtulcaklar

Neron_FB
08.Ocak.2010, 16:31
Kazımın adına üzüldüm.. Çok iyi işler yapabilirdi fenerbahçe'de ama şımarıklığına yenik düştü.. Eğer davranışı düzgün bir futbolcu olsaydı şuan çok sinirleniyor olurdum FB yönetimine ama zaten öyle bir durumda da FB yönetimi göndermezdi kazımı. Hayırlı olsun Fener'e, umarım transfer yaparız devre arasında..

attirson
08.Ocak.2010, 19:00
http://www.kophaber.com/images/news/11404.jpg
Önder'e teklif yağıyor

Fenerbahçe yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Önder Turacı’nın menajeri Doğan Ercan, 4 Premier Lig ekibinden teklif aldıklarını ve görüşmelere başladıklarını söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Ercan, “Şu anda bekliyoruz. Fenerbahçe yönetiminden görüşmek için talep gelmedi, ama bizim tavrımız belli. Önder, Fenerbahçe’nin futbolcusu ve önceliğimiz takımda kalmak” şeklinde konuştu.

İngiltere, Fransa ve Rusya’dan çok ciddi teklifler aldıklarını dile getiren Doğan Ercan, “Önder Turacı’ya yurtdışından 4-5 kulüpten teklif var. 1 hafta içerisinde Fenerbahçe Kulübü’yle görüşüp, sonuç almak istiyorlar. Bizim tavrımız Fenerbahçe yönetiminin kararına göre şekillenecek. Zaten, Önder’in Fenerbahçe’yle 1 buçuk yıllık daha sözleşmesi var.

Şu anda İngiltere’den 4 Premier Lig takımından, 1 Fransız takımı ve Rusya Ligi’nin önemli takımlarıyla görüşüyoruz. Bonservis bedelini söyledik. Biz de ortaya konan bir fiyat koyduk, bu çerçevede görüşmelerimiz sürüyor. Rus kulüpleriyle oturup konuşacağız” dedi.

ÖNDER AYRILMAK İSTEMİYOR
Önder’in takımda kalmak istediğini belirten Ercan, “Önder Turacı’yı Önder yapan Fenerbahçe Kulübü’dür. Kulübünü seviyor. Takım arkadaşlarını çok seviyor.

Yurtiçinden her hangi bir takımla görüşmedik. Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş’ın ilgilendiği yönünde söylentiler var, ama biz doğrudan teklif almadık” şeklinde konuştuk.

tarikko
08.Ocak.2010, 19:50
Forvet hattında sorunlar yaşayan sarı lacivertliler, Manchester City'nin Paraguaylı golcüsü için teklifini sundu.

Güzia'nın form durumu ve son olarak Semih ile yaşanan sıkıntıların ardından Fenerbahçe bir forvet transferini gündemine aldı.

Roberto Carlos'un gidişinin ardından yabancı kontenjanı boşalan sarı lacivertliler, Manchester City'de forma şansı bulamayan Paraguaylı golcü Roque Santa Cruz için teklifte bulundu.

Star'ın haberine göre, Alman basınına konuşan 28 yaşındaki golcünün menajeri Jan van Baal, kendilerine bir çok teklif geldiğini ancak Fenerbahçe'nin en ciddi teklifi yaptığını söyledi.

Bu sezon sadece 8 kez forma şansı bulan yetenekli golcü de Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor.

Santa Cruz, daha önce Bayern Münih ve Blackburn Rovers takımlarının da formasını giymişti.

Goal

nekop
08.Ocak.2010, 20:00

Bizim Gökhan'ı aldığımız zamanlarda oda türk milli takımının oyuncusuydu.

TR.CaPTaiN
09.Ocak.2010, 14:55
Uğur Boral için PSG iddiası!

Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Fransa Birinci Lig takımlarından Paris Saint Germain'in, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Uğur Boral'ı transfer listesine aldığını iddia etti.

Gazetede yer alan haberde, sol kanat oyuncusu arayışlarını sürdüren Paris Saint Germain'in, Rennes takımında forma giyen Olivier Thomert'i transfer etmek istediği belirtildi.

Fransız kulübünün, Fulham ve Blackburn kulüplerinin de yakından ilgilendiği Olivier Thomert'in transferini gerçekleştiremediği takdirde Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

DHA

Sekopej
09.Ocak.2010, 14:58
Eğer yabancı hakkı forvetten yana kullanılırsa, Carlos'un da ayrılmasıyla Uğur'a daha fazla şans doğacağından Daum'un, Uğur'un gitmesine izin vereceğini sanmıyorum. Zaman zaman kullanacaktır O'nu.

Börk
10.Ocak.2010, 13:01
"Fenerbahçe'ye bedava veririm"
Başarılı savunma oyuncusunun ayartıldığını düşünen Genel Menacer Süleyman Hurma, Cim Bom'dan rövanşı almak için Fenerbahçe'nin devreye girmesini bekliyor!

http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm839231.jpg

Galatasaray ile Kayserispor arasındaki Ali Turan restleşmesi devam ediyor. Son olarak Adnan Sezgin ile Süleyman Hurma, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için bir araya gelmiş, ancak gergin geçen görüşme olumsuz sonuçlanmıştı. Hurma bu buluşmanın ardından, “Benim için Galatasaray defteri kapanmıştır, artık Galatasaray’la işim olmaz” açıklamasını yapmıştı. Kayserisporlu idarecinin, Galatasaray’a olan öfkesinin halen geçmediği ve yakın çevresine, “Fenerbahçe istesin, Ali Turan’ı bedava vereceğim” dediği öğrenildi. Kayseri’de kaptanlık görevini de yürüten Ali Turan, Cim Bom’dan gelen teklif sonrası kulübüyle köprüleri atmış, ardından da kadro dışı bırakılmıştı.

Başlık Güzel Olmuş :n:

nerazzuri
10.Ocak.2010, 13:25
Bedavaya verirmiymiş :icon_surprised:

tarikko
10.Ocak.2010, 13:30
Portekiz'in spor gazetesi O Jogo, Fenerbahçe'nin Benfica'nın Arjantinli yıldızı Javier Saviola ile ilgilendiğini iddia etti.

Portekize kulübü Benfica'ya geldiğinden beri ikinci baharını yaşayan Saviola, Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Maradona'nın da dikkatini çekmiş ve Maradona, Arjantin Milli Takımı'nın kapılarının Saviola'ya açık olduğunu deklare etmişti. Portekiz'in O Jogo gazetesi, Arjantinli yıldız futbolcuyu transfer etmek için kesenin ağzını açacağını iddia etti.

DHA

tarikko
10.Ocak.2010, 13:32
Bu arada Ahmet Gökçek Ediz için Fenerbahçe ile görüşüyoruz demiş...Burak + para istiyorlarmış Ediz için..

nerazzuri
10.Ocak.2010, 13:35
Ediz transfer edilirse çok iyi olur. Burak ise verilsin bence gözden çıkartılmalı bu saatten sonra.

El Barto
10.Ocak.2010, 13:38
Ediz transfer edilirse Gökhan Emreciksin gibi olur.

tarikko
10.Ocak.2010, 13:43
Bende Ediz'e pek sıcak bakmıyorum..Yerli stoper alacaksak ilk tercihimiz Aykut Demir olmalı Gençlerbirliğinden ya da Orhan Şam...Ali Turan'da olabilir Kayserideki durumuna göre..

Sekopej
10.Ocak.2010, 15:30
Yerli stopere gere yok bence, yedekte Bekir var, Ediz alınsa da oynamayacak, Bekir'in de arkasında kalacak. Eğer sıkıntı olursa Deniz de stoperde oynayabilir.

BeeTLeJuiCe
10.Ocak.2010, 15:45
Deniz'in alternatifi bir oyuncu bulmalıyız bence, Beklerde oynayabilecek, stoper oynayacak, ön libero oynayacak, ilk 11 kalitesinde olacak. Tüm bunları toplayınca Türk olarak sadece Orhan Şam'ı görüyorum.

Ediz gelir ise bekler durur garibim, ama kaliteli alternatiflere ihtiyacımız var gelirse kadro derinliği açısından iyi olur, belkide kendini gösterir yabancı kontenjanımızı başka bi yerde kullanırız belli mi olur :)

Burak ile takasıda çok iyi olur, bizde şans bulamadı orada bir nebze bulur iyi bir oyuncu ama büyük takımım ağırlığını kaldıramıyor.

Yanlız ben hala Ediz'in GS'ye gideceğini düşünüyorum, duyuyorum, gerçi çocuk fenerliymiş ama profesyonel tabiki :)

HooijDonk07
10.Ocak.2010, 17:55
Yahu bi genç forvet alalım ileriye dönük :D.

KanaKe
10.Ocak.2010, 18:26
Ali Turan ile Orhan Sam'i alsinlar yeter.

Varonil
10.Ocak.2010, 20:17
Orhan Şam her transfer döneminde beklediğim bir oyuncu Fenerbahçe için,çok yönlü bir oyuncu olduğu için gelmesi kadro derinliği açısından çok iyi olacaktır.

KaPaLı
11.Ocak.2010, 09:18
Deniz Barış 2 istiyosanız Eskişehir'li Sezgin tam böyle oyuncu. Sağ - Sol - Stoper - Defansif ortasaha. Adamın oynamadığı yer yok : ) Dün akşam stoper oynadı öyleyken bile neredeyse hatasızdı.

Neron_FB
13.Ocak.2010, 18:51
Gökhan Ünal'a FB ile GS teklif yapmışlar Fenerbahçe'nin daha ciddi olduğunu açıklamış Trabzon. Sizce de çok gerekli mi bu transfer ?

GodfatheR
13.Ocak.2010, 18:54
Gökhan Ünal'a FB ile GS teklif yapmışlar Fenerbahçe'nin daha ciddi olduğunu açıklamış Trabzon. Sizce de çok gerekli mi bu transfer ?

Tamamen gereksiz.

nerazzuri
13.Ocak.2010, 19:02
Tamamen gereksiz.
Katılmıyorum Osmancım sana.

Semih ve Güiza'nın kendilerine gelmeleri lazım. Gökhan Ünal kesinlikle forvet bölgesinde rekabet yaratacak bir oyuncu.

Kalitesi,kumaşı belli. Eğer Gökhan'da kendine gelirse, izleyiniz.

GodfatheR
13.Ocak.2010, 19:15
Katılmıyorum Osmancım sana.

Semih ve Güiza'nın kendilerine gelmeleri lazım. Gökhan Ünal kesinlikle forvet bölgesinde rekabet yaratacak bir oyuncu.

Kalitesi,kumaşı belli. Eğer Gökhan'da kendine gelirse, izleyiniz.

Evet Serkan kumaşı belli gol kralı olmuş bir oyuncu bu adam. Ama büyük takım forveti değil bence. Zafer Biryol ve Serkan Aykut'un kaderini paylaşacak gibime geliyor.

nekop
13.Ocak.2010, 21:22
Gökhan mutlaka alınmalı! Hep beraber bu konuda yönetime yüklenelim. :D

nerazzuri
14.Ocak.2010, 00:43
değerini bilmiyorsunuz, çok pişman olacaksınız. :D

TR.CaPTaiN
14.Ocak.2010, 02:38
Hangi takıma daha yakın?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, NTV Spor Radyo'ya çok önemli açıklamalar yaptı.

Bülent Yüksel'in sunduğu 'Sportif Görüş' programına katılan Hasan Yener, bordo-mavili takımdan kopma noktasına gelen Gökhan Ünal'la ilgili olarak, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldıklarını belirtti ve golcü futbolcunun hangi takıma daha yakın olduğunu açıkladı.

Gökhan'ı Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nun yapıldığı gün transfer ettiklerini hatırlatan Yener, "Ben de oradaydım, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'dan Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Yıldırım Demirören de Gökhan'ı istedi. Ancak Kayserispor'un bize sözü vardı ve transfer lehimize sonuçlandı. Gökhan Ünal, gol krallığı yaşamış kaliteli bir futbolcu. O gün gibi bugün de talipleri olması normal" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ GALATASARAY'DAN CİDDİ"

Hasan Yener, Gökhan Ünal için gelen tekliflerle ilgili olarak, "Futbolcumuzu Fenerbahçe ve Galatasaray ısrarla istiyor. Tabii ki Fenerbahçe, transfer dönemlerinde bir futbolcuyla ilgilenmişse her zaman biraz daha önde olur. Fenerbahçe'nin teklifi, Galatasaray'ın teklifinden çok daha ciddi" diyerek, transferin Fenerbahçe lehine sonuçlanabileceğinin sinyalini verdi.

Ntvspor

Gökhan yerliler içinde alınabilecek önemli oyunculardan bir tanesi. Halil düşünülebilir fakat Türkiye'ye dönüş konusunda muhtemelen sıkıntı çıkarır. Sercan için Bursaspor cephesi zaten satmayacaklarını açıkladı; satsalar dahi istenilen parayı yönetim vermezdi. Geriye Mustafa Pektemek kalıyor; O da şimdilik büyük takıma kaldıramaz endişesiyle gündeme gelmemiş olabilir. Gökhan da eğer maliyeti fazla olmayacaksa kadroda derinlik yaratabilecek bir oyuncu.

Bordo61Mavi
14.Ocak.2010, 03:46
Gokhan buyuk ihtimal Fenerbahcede :) Karsiliginda 3 kusur milyon para ve Burak yilmaz

indie
14.Ocak.2010, 04:41
3 küsur milyon verip Gökhanı alan Fenerbahçeliler mi yoksa Burak Yılmazı takasta kabul eden Trabzonsporlular mı pişman olacaklar acaba?

Bence ikincisi. Ben Trabzonsporlu yönetici olsam "Burak Yılmazı da verecekseniz 3 küsur değil 5 küsur milyon isteriz" derdim.

Bordo61Mavi
14.Ocak.2010, 05:25
Burak Yilmaza taraftar karsi ama Senol Gunes istemis bende Burakta ne gordugunu anlamadim ama hayirlisi diyelim

KaPaLı
14.Ocak.2010, 09:41
Ehh hadi hayırlı olsun o zaman. Şenol hoca istediyse vardır bildiği demek istiyorum ama aynı tarzda Murat Tosun'u aldı zaten daha önce.

Bordo61Mavi
14.Ocak.2010, 12:35
Murat Tosunu yonetim aldi, Senol Gunes ozelikle istememisti ama bakalim ne olcak.

Hem daha resmi haberler cikmasi lazim. Bana gore Gokhan fenerbahcedede basarili olcak

SAİT71
14.Ocak.2010, 12:39
Şahsen Gökhan Ünal'ı istemiyorum. neye göre yapıldığınıda anlayamadığım bir transfer oldu. Formuna bakınca hiç iç açıcı görünmüyor. Birde yüklü para verilirse yazık olabilir. Riskli bir transfer.

KanaKe
14.Ocak.2010, 13:26
Gecen sene 15 gol atmis. Bu sene formunda degil fakat Gökhan Ünal'in kalitesi belli gol krali olmus bir oyuncu kesinlikle iyi bir transfer olur.

Fernando Gago
14.Ocak.2010, 13:28
Gökhan bize yararlı olur Bence Umarım bu transfer bitiririz

barahir
14.Ocak.2010, 14:36
Gökhan gelsin gelsin.. Her zaman beğendiğim bi oyuncu.. Biz ne formsuz forvetlere sabrettik..

Trabzonspor
14.Ocak.2010, 14:40
Vallaha saçmalık ya Burak yılmaz ne yapacak bu takımda ya bır Umut daha ıstemıyorum lanet olsun.Gökhan kalsın bu adam düzelir ya of offff 6 m € al git 3.5m€ sat bide Burak al zarar işte zarar sanki çok zengin kulubüzde bide zararına adam saıtyoarlar.

vuque
14.Ocak.2010, 15:30
Sanırım Radyo'dan Haber Geçmiş 3.2M Euro+Burak Karşılığı G.Ünal F.B'ye Transfer Olmuş...
Ne Kadar Doğru Bilemiyorum...

TR.CaPTaiN
14.Ocak.2010, 15:43
Gökhan Fenerbahçeli gibi!

Bugün ikinci devre kampı hazırlıkları için Antalya'ya giden Fenerbahçe Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ın transferini büyük ölçüde tamamladı, iş sadece imzaya kaldı. Galatasaray'ın da devrede olduğu öne sürülen milli golcünün transferi ile ilgili Fenerbahçe kulübünün kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

Trabzonspor'da sezonun ilk yarısında bekleneni veremeyen ve eleştirilerin odağında kalan Gökhan Ünal da Fenerbahçe'ye evet dedi. Çok ufak pürüzlerin giderilmesiyle birlikte Gökhan Ünal Fenerbahçe'nin Antalya kampına dahil olacak. 27 yaşındaki tecrübeli golcü Haziran 2008'de Kayserispor'dan Trabzonspor'a transfer olurken, bordo-mavili ekipte ilk sezonu 15 golle tamamlamıştı.

Antalya'dan gelişmeler Sporx'te olacak.

Sporx

barahir
14.Ocak.2010, 15:52
Hadi İnşallah.)

BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2010, 15:55
Milan Güiza için 12MN€ teklif etmiş deniyor.

barahir
14.Ocak.2010, 15:56
Hiç düşünmesinler..

BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2010, 15:59
Huntelaar'ı alsınlar bide tadından yenmesin :)

KaPaLı
14.Ocak.2010, 16:00
Hadii 1 günde bu kadar iyi haber çok değilmi ya :D

Gûiza gidiyo Gökhan geliyo oda yetmedi artık kulupler daha çok para alacak :n: Hadi akşama 1 bomba :zuhaha

BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2010, 16:09
Gökhan kesin mi şimdi?
Semih, Güiza, Gökhan 3 tane gol atamayan Gol Kralımız olacak :D

SAİT71
14.Ocak.2010, 16:36
Hadii 1 günde bu kadar iyi haber çok değilmi ya :D

Gûiza gidiyo Gökhan geliyo oda yetmedi artık kulupler daha çok para alacak :n: Hadi akşama 1 bomba :zuhaha

Bu sene UFA kupasını biz alacakmışız :D:p

scar face
14.Ocak.2010, 16:40
Bence 3te 3 yapacaz :)

GodfatheR
14.Ocak.2010, 17:43
Allahım sana geliyorum :D

HooijDonk07
14.Ocak.2010, 17:45
Yahu ne yapıyorlar anlamıyorum oda alıcak 3m € yıllık sonra sat sata bilirsen.Adam gibi birini almıcaz bu gidişle.

Sekopej
14.Ocak.2010, 20:46
Güiza bu takımdayken yabancı, iyi bir golcü getirmek zaten hata olur, takımın havasını bozar. Türkiye şartlarında düşünüldüğünde de alınabilecek, üstelik bu fiyata alınabilecek iyi oyunculardan Gökhan. Trabzon'da hep mutsuz bir görüntüsü vardı, yeniden heyecanını yakalayabilirse faydalı olur. Tabi ki takımın devamlı oyuncusu olamayacağını kendisi de biliyordur.

Semih ile yaşanan sıkıntıdan sonra muhtemelen sezon sonu yollar ayrılabilir. 3 tane gol kralı olması, üstelik tek forvet oynayan bir takımda olması kesinlikle sıkıntı yaratacaktır. Güiza satılırsa ki sanmıyorum ve satılmamalıdır, 2 yabancı hakkı doğacak. Gökhan alınırsa yabancı hakkı, oyunu çift yönlü oynayabilen bir orta sahadan yana kullanılacak gibi.

barahir
14.Ocak.2010, 21:39
Alex'i de say abi.. 4 tane gol kralı olcak takımda .)

Sekopej
14.Ocak.2010, 21:40
Alex gol atıyor en azından, O'nun harici 3 gol kralının attığı gol kadar atar herhalde tek başına.:p

Bordo61Mavi
15.Ocak.2010, 03:51
Gokhan transferi bugun netlik kazanir. Buraki istemiyoruz taraftar olarak ama Senol hoca istiyor bakalim nolcak

nerazzuri
15.Ocak.2010, 04:37
Guiterrez imzayı attı. Bana göre Gökhan transferi bir iki gün içerisinde biter.

BeeTLeJuiCe
15.Ocak.2010, 12:38
Antuda komlo teorisi yazdılar, Tanjevic istifa ettiken sonra açıklayacaklar Gökhan transferini diye.

Bir günde 2 haber çok fazla gelir bize :D

TR.CaPTaiN
15.Ocak.2010, 14:01
Gökhan arkadaşlarına veda etti!

FLAŞ... Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan golcü futbolcu Gökhan Ünal Trabzonsporlu arkadaşlarına veda etti. Resmi açıklama için Başkan Sadri Şener'in Kolombiya'dan dönmesini bekliyor.
Ayrıntılar birazdan...

Sporx

nerazzuri
15.Ocak.2010, 14:11
Bende haberi koymak için foruma girmiştim, önce davranmışsın. Transfer bitti diyebiliriz.

Nedvedmania
15.Ocak.2010, 14:17
TS Asbaşkanı "Fenerbahçeyle prensipte anlaştık" dedi.

KaPaLı
15.Ocak.2010, 14:37
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs154.snc3/18140_281820508059_156909333059_4543592_5417386_n. jpg

Yakışmadı adama forma :p

Professeur
15.Ocak.2010, 14:47
Gökhan Ünal Fenerbahçe'de

Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın transferi için oyuncuyla ve kulübüyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaynak:www.fenerbahce.org

KaPaLı
15.Ocak.2010, 14:50
Daha az önce girdim siteye haber yoktu : )

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18310

Ceyhun Gülselam'ıda alsalar süper olur :p

HooijDonk07
15.Ocak.2010, 14:52
Yahu kafa göz gircem bari Ceyhun'uda alın yahu :D

BeeTLeJuiCe
Umarım Trabzonda atamadığı golleri bizde atar. Hayırlısı olsun.
Mehmet Topuz ile tekrar yanyana oynayacak, birbirini çok iyi tanıyan 2 adamın beraber oynaması her zaman iyidir.

Birde Gökhan, biraz Semih ile Güiza karşımı bir oyuncu ama hala aradığımız forvet değil, şu Güiza yerine devasa bir forvet olsa fenamı olur...

KaPaLı
Kariyerinin İlk Yılları

Kariyerine amatör olarak Kayaşsporda başladı.1999 yılında yine amatör olarak Gençlerbirliği’ne geçen Gökhan, 2000 yılında aynı kulüpte profesyonel oldu. Turkcell Süper Lig 'deki ilk golünü 18 yaşındayken 12 Mayıs 2000 tarihinde Kocaelispor 'a atmıştır. İlk zamanlar Gençlerbirliği 'nde fazla forma şansı bulamayan Gökhan 2001-2002 sezonunun ilk döneminde Gençlerbirliği Oftaş 'da, ikinci döneminde Ankaraspor oynamıştır.2002 de Kayserispor a transfer olmuş ancak 2002-2003 sezonunda Yimpaş Yozgatspor 'a kiralık olarak gönderilmiştir.

Kayserispor

Gökhan Ünal, Gençlerbirliği 'den ayrıldıktan sonra 19 Ağustos 2003 tarihinde Kayserispor ile anlaşmıştır. Turkcell Süper Lig 'de Kayserispor ile ilk golünü 21 Kasım 2004 tarihinde Denizlispor 'a atan Gökhan, yine aynı sezon (2004-05) oyuna sonradan girip, Galatasaray'a attığı 2 golle tanınmaya başladı. 2005-06 sezonunda çok başarılı bir sezon geçiren Gökhan, takımının ligi 5. bitirmesinde önemli rol oynadı ve 2005-06 sezonunu 25 gol atarak Turkcell Süper Lig'ni Gol Kralı olarak tamamladı.2006-2007 sezonuna İntertoto Kupası ile başlayan Gökhan Ünal şanssız bir sakatlık geçirerek 8 hafta sahalardan uzak kalmıştır.2006-2007 sezonunda 25 maçta 16 gol atmıştır.Kayserispor ile son olarak 2007-2008 sezonunda Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu yaşayan Gökhan sezonu 11 gol ile kapatmıştır.3 Haziran 2008 'de ise Kayserispor ile yollarını ayırarak Trabzonspor'a transfer olmuştur. Trabzonspor'da 2008-2009 sezonunu 15 gol ile tamamlamıştır.2009-2010 yılında fenerbahçe transfer olmuştur
Milli Takım Kariyeri

Milli takımının formasını ilk kez 1 Mart 2006 tarihinde Çek Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık maçında giyen Gökhan, ilk golünü ise, 28 Mayıs 2006 'da Estonya ile oynanan maçta atmıştır. Gökhan, 24 Mart 2007 tarihinde Pire 'de Yunanistan ile oynanan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçında ikinci golü atarak Millî Takımın tarihindeki 550. golünü kaydetti. İzmir'de 11 Şubat 2009 tarihinde oynanan Fildişi Sahilleri maçında attığı şık gol hala akıllardadır.2010 sezonunun devre arasında Fenerbahçe ye transfer olmuştur.

Kişisel

* 2005-2006 sezonu Turkcell Süper Ligi gol kralı (25 gol)
* A Millî Futbol Takımı'nın tarihindeki 550. golünü attı

Kayserispor

* Fortis Türkiye Kupası: 2007-08
* UEFA İntertoto Kupası: 2006

vikipedi.com

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs127.snc3/17471_419116890340_123158995340_10831541_891864_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=10831541&op=1&view=all&subj=427407755367&aid=-1&auser=0&oid=427407755367&id=123158995340)

HooijDonk07
15.Ocak.2010, 14:53
Semihi verdik mi ki :D

Sekopej
15.Ocak.2010, 15:00
Sezon sonu Semih veya Güiza'nın gitmesi ihtimalini de hesaba katarsak ve eğer gerçekten istekli oynarsa ki Trabzon'da oynarken Umut ile kıyasladığımda, Umut en azından çabalıyor, uğraşıyor, Gökhan hiç mücadele etmiyor diye eleştirirdim sürekli. Yeniden motive olursa, Topuz'un olması O'nu daha da rahatlatırsa ve kendini yeniden ispatlamak için hırslı olursa faydası olacaktır.

Forvette hala ilk tercih Güiza bana göre. Semih ve Gökhan ne kadar zorlar onları göreceğiz.