View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
deniz.91
08.Ağustos.2010, 00:28
Türk yöneticlerdeki bu mantığı anlamıyorum zaten mesela aurelio hakediyor abi neden 200 300 bin euro için adamı yollarsın ya tutmuş o mevkide iyide oynuyor işte neden riske atıyorsun aldığın baroni hem bonservsi verdin hemde belki ona vereceğin maaş kadar para verdin yerini doldurdumu bence hayır
HooijDonk07
08.Ağustos.2010, 00:42
Forvet Niang'tır ama ortasahayı merak ettim şimdi.Hiç isim filan da çıkmadı ortasaha için.
Diarra geçti içimden.
KanaKe
08.Ağustos.2010, 01:16
transfer olmaz beyler.. sampiyonlar liginden elendik transfer yapacaklarinimi saniyorsunuz siz hala
goosfraba
08.Ağustos.2010, 01:20
niang geliyor :)
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 01:22
niang geliyor :)
Maçta dökülmüş. İsteksiz ve Fenerbahçe'yi istediği her halinden belli. Ne zaman olur bu transfer sence. :)
goosfraba
08.Ağustos.2010, 01:24
Maçta dökülmüş. İsteksiz ve Fenerbahçe'yi istediği her halinden belli. Ne zaman olur bu transfer sence. :)
9 ağustos'a kadar açıklanır bence ve listede yer alır diye düşünüyorum. umalım böyle olsun.
KanaKe
08.Ağustos.2010, 01:24
niang kurtarir takimi gelsin bakalim defansta niangi oynatir aykut hoca
goosfraba
08.Ağustos.2010, 01:26
defans lugano-bilica olacak. lugano defansı toparlar merak etmeyin. ön libero da alabiliriz gibime geliyor.
ozaniel
08.Ağustos.2010, 01:28
transfer olmaz beyler.. sampiyonlar liginden elendik transfer yapacaklarinimi saniyorsunuz siz hala
Fenerbahçe 2006'da Dinamo Kiev'e yenilip Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra Edu-Lugano-Deivid-Kezman 4'lüsünü getirmişti.
KanaKe
08.Ağustos.2010, 01:28
o baska 100. yildi o
sananes
08.Ağustos.2010, 01:30
şu bilica oynamasın yahu çok antipatik sürekli pislik yapıyo bi şekilde. eldeki türk oyuncular luganonun yanında çok sırıtmaz bence.niang gelsin hiç yoktan iyidir tek başına takımı toparlayamaz tabi ki ama
Rsa
08.Ağustos.2010, 02:23
Niang bugün veya yarın açıklanabilirmiş.
goosfraba
08.Ağustos.2010, 11:01
deivid, güiza, önder ve v. babacan gidebilirmiş. bence zaten çok da yerinde olur gitmeleri.
niang transferi umarım bizim için iyi olur. pvh'den sonra doğru dürüst forvet izleyemedik. umarım niang bu açığı kapatır. 3 yıllık sözleşme yapmışız.
Since-1907
08.Ağustos.2010, 11:29
Fransa basınında hala Deschamps'ın sorun çıkardığı yazıyor.Umarım bu transfer sonuçlanır.Niang çok faydalı olacaktır.
Varonil
08.Ağustos.2010, 11:58
Deschamps Niang Fenerbahçe'de oynamak istediği ve bu saatten sonra Marsilya'da kalmasının pek faydalı olmayacağından Fenerbahçe'den koparabildiği kadar bonservis bedeli koparmaya çalışıyor.
10 M €'ya bitirdeysek bu transferi gayet iyi.Muhakkak taksitle veririz zaten.
Deniz
08.Ağustos.2010, 12:01
niang fenerbahçe'nin son transferi olacaksa o paraya kıyabilirler, eğer başka mevkilere de transfer yapacaklarsa o fiyatın altında birçok adam var, paraya yazık...
nannar
08.Ağustos.2010, 12:04
Beşiktaş kimi aldı acep. Geri sayım başlatmışlar resmi siteden :) Ama son 3 gün diyor ve 3 gün sonra gelirse Avrupa ligi listeleri verilmiş oluyor sanırım :n:
Anlaşılan bugün ve yarın hareketli saatler oalcak 3 büyüklerde...
Since-1907
08.Ağustos.2010, 12:20
Beşiktaş kimi aldı acep. Geri sayım başlatmışlar resmi siteden :) Ama son 3 gün diyor ve 3 gün sonra gelirse Avrupa ligi listeleri verilmiş oluyor sanırım :n:
Anlaşılan bugün ve yarın hareketli saatler oalcak 3 büyüklerde...
Fenerbahçe transfer haberlerindeyiz hocam :)
nannar
08.Ağustos.2010, 12:26
3 büyüklerde de hareketlenmeler var anlamında yazı yazdık :) Herkes hazır olsun, 3 kulübe de yeni oyuncular gelecen 48 saat içinde bence :)
Fenerbahçe'ye Niang gelirse gol sorunu çözülür mü bilemem ama dün Marsilya maçında skor 1-1'ken son dakikalarda kaçırdığı gol beni 50 liradan etti :D
Hugo
08.Ağustos.2010, 12:49
Niang müthiş oyuncu bence. Marsilya'nın itici gücü idi geçen sezon ve şampiyon oldular.
İnşallah gelmez Fenere :D
nannar
08.Ağustos.2010, 12:56
İnşallah gelmez diyoruz ama gelecek bence :p
Deniz
08.Ağustos.2010, 13:02
bir yandan da şu var; türkiye liglerin de fiziki mücadele ve teknik ön planda... niang fiziki açıdan iyi bir oyuncu ve çürütülmeyecek bir takıma gelecek o bakımdan transfer yararlı olabilir.
KanaKe
08.Ağustos.2010, 14:30
Türk yöneticlerdeki bu mantığı anlamıyorum zaten mesela aurelio hakediyor abi neden 200 300 bin euro için adamı yollarsın ya tutmuş o mevkide iyide oynuyor işte neden riske atıyorsun aldığın baroni hem bonservsi verdin hemde belki ona vereceğin maaş kadar para verdin yerini doldurdumu bence hayır
sorma ya 500 bin tl icin serdari biraktilar bu sezon genclerbirligine teklifte bulundular.. bunlarin zihniyeti böyle iste diyorumya ayagina top degmemis adamlar futbolu yönetiyor.. biraz avrupadan örnek alsinlar koysunlar sportif direktörü ellerini ceksinler futboldan bakalim basari geliyormu gelmiyormu.
eGowiCh
08.Ağustos.2010, 16:24
Gyan haberleri çıkmıyor hiç, Niang gelecek belli ki.
Ali Ece geçen gün Niang için şöyle dedi: "Güiza'dan sonra Niang, Banu Alkan'dan sonra Marlyn Monroe etkisi yaratır."
Revolution
08.Ağustos.2010, 16:26
F.Bahçe'ye iki kötü haber!
http://cdn.sporx.com/images/1/29/1150_2412_B_MamadouNiang002.jpg
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda haftalardır yabancı golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçeli yöneticiler, bir iki gün içinde bu konuya nokta koyma amacında. Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ile Murat Özaydınlı, yanlarına idari menacer Hasan Çetinkaya'yı da alarak, bir kez daha Fransa seferine çıktı. Ancak transfer listesinde olan Gyan ve Niang'dan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.
Geçtiğimiz cuma günü Marsilya'da "Vieux port " daki Sofitel Oteli'nde bir araya gelen Fenerbahçe ve Marsilya yöneticileri Niang'ın Fenerbahçe'ye transferi konusuna son noktayı koydular. Şampiyonlar liginde mücadele verecek olan Olympique Marsilya kulübü, en çok ihtiyacı olduğu bir sırada, geçen sezon Fransa Ligue 1'de gol kralı olmuş Niang gibi bir futbolcunun transferinin bir çılgınlık olacağını, kullanılabilecek en nazik ve diplomatik bir dille Fenerbahçe yöneticilerine anlattılar.
Cumartesi günü Fransa ligue 1'deki ilk karşılaşmasını 1. lige yeni yükselmiş Caen kulübüne karşı yapan Marsilya, maçı 2-1 kaybederken hücum bölgesinde ne kadar çok kaliteli futbolculara ihtiyacı olduğu gerçeğini de gözler önüne serdi. Durum böyle iken Mamadou Niang gibi bir futbolcunun takımdan ayrılmasını tasavvur bile edemeyen Marsilya teknik görevlileri tam tersine yeni bir kaliteli forvet ile hücum bölgesini güçlendirmek zorunda.
Niang'dan gelen haberle sarsılan Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Rennes futbol kulübü genel menajeri Pierre Dreossi'den geldi. Dreossi, Gyan için Fenerbahçe ile yaptıkları görüşmelerin kesildiğini söyledi.
Marsilya'nın tam tersine, nakit krizi içinde olan Rennes kulübü Ganalı milli golcüsü Gyan'ın Fenerbahçe'ye tranferine sıcak bakıyordu. Dreossi Fransız l'Equipe Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den kesin bir teklif almadıklarını belirterek Fenerbahçe ile görüşmelerin kesildiğini açıkladı.
Cumartesi günü yapılan Rennes-Lille karşılaşmasında yedek bekleyen Ganalı golcü için kapıların henüz kapanmadığını ve verilecek cazip bir teklif için Rennes kulübünün itiraz etme lüksünün olmadığını da belirten Dreossi, Fenerbahçe'ye ciddi bir teklif yapma konusunda son bir firsat daha bıraktıklarını ancak günlerdir haber alamadıklarını da belirtti.
08.08.2010
Kaynak : DHA
C h A o S
08.Ağustos.2010, 16:35
Fb sanırım Semih,Gökhan ve Guiza ile yola devam edicek.İlgilendiği oyunculardan tek tek olumsuz haberler geldi.Bir ara Keane ve pavlyuchenko'yu alsak alırdık ama biz istemedik gibi birşeyler çıkmıştı.Şimdi keşke alsak diyorlardır.Özellikle pavlyuchenko'yu...
sananes
08.Ağustos.2010, 16:43
o haberlerde her zamanki pohpohlama haberleriydi bence bu 2 adam bize gelmek isteyecekde yönetim mi istemeyecek hadi canım ordan sizde:D
metaLwrath
08.Ağustos.2010, 18:12
90 dk oynadı ama..
RiG0BeRT
08.Ağustos.2010, 18:20
Forvete sağlam,diri bi oyuncu alınmazsa Fenerbahçe PAOK'a karşı büyük sıkıntılar yaşar.
C h A o S
08.Ağustos.2010, 20:07
Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde‚ Fransız asıllı Arsenalli savunma oyuncusu William Gallasa‚ oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro net kazanç sağlayacağı bir teklif götürdüğümüz ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yolunda asılsız haberler yer almaktadır. William Gallas ile hiçbir şekilde ilgilenmediğimiz gibi‚ menajer kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bu haberler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur‚
Fenerbahçe Spor Kulübü
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 20:16
Bu takıma iş ahlakı olan topçular lazım. Transferde öncelik Almalardan olmalı. Mesela dünyanın en iyi kalecisi Oliver Kahn'dır. Fakat bir yerde okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bu adam futbol oynamayı sevmiyormuş ve para kazanmak için oynuyormuş. Sevmediği işi bu kadar harikulade yapan varken bizimkinler sevdikleri işlerde bir halt yapamıyor.
tarikko
08.Ağustos.2010, 21:10
Le 08/08/2010 18:42 | Mis jour le 08/08/2010 18:47 Foot - L1 - OM
Dassier : Niang?Tout est ouvert
Champion de France en titre‚ l´OM a t cueilli froid samedi soir par le promu Caen‚ victorieux au Vlodrome (2-1). Une dfaite juge comme une surprise pas trs bonne pour nous par Jean-Claude Dassier dimanche dans l´mission Stade 2. Nous avons bien jou pendant 20 minutes‚ avec un bon Lucho‚ mais nous n´avons pas marqu‚ a ajout le prsident de l´OM. Et‚ contrairement nous‚ Caen ont t bons. La dfaite est ennuyeuse et il faut analyser pourquoi nous sommes passs au travers. Mais il reste 37 matches... Il faut reconnaître que notre quipe tait diminue‚ Diawara tait bless... Je ne suis pas inquiet.
Aprs le match‚ Didier Deschamps a insist sur la ncessit de l´OM se renforcer‚ et trs vite. Le prsident olympien a confirm que les choses vont voluer dans les jours venir. Lundi‚ j´ai une runion de travail avec Antoine Veyrat‚ Jos Anigo et Didier Deschamps. On travaille tous les jours sur les dossiers et on va tenter de prendre des dcisions. On va acclrer certaines pistes‚ en explorer d´autres. Il faut surtout qu´on analyse bien ce qu´il se passe.
Mamadou Niang ne cesse de rpter qu´il veut partir aprs cinq ans de bons et loyaux services. Mais Didier Deschamps veut le garder tout prix le meilleur buteur de la saison passe. Rponse de Dassier : Tout est ouvert . Dj que l´OM a du mal attirer un gros poisson en attaque‚ alors si Niang s´en va‚ c´est sans doute deux joueurs offensifs que l´OM devra recruter. D´autant que Ben Arfa devrait rejoindre Newcastle dans les jours venir.
.......
Son Dakika...
Başkan Dassier‚stade 2 nin canlı yayınında konuştu;..
Yarın Anigo nun da katılacağı toplantıda herşeyi masaya yatıracağız ve herşeye açığız diyor BAŞKAN DASSİER!!!...
Niang ise ara vermeden gitmek istediğini tekrar ediyor‚Deschamps istemese de OM´in yeni forvetlere ihtiyacı gözüküyor ilerki günlerde‚deniliyor!!..
Varonil
08.Ağustos.2010, 21:25
Biz bir ara Pavlyuchenko ve Robbie Keane'i reddetmiştik değil mi? Bu sessizlikte hatırlayıverdim de birden.Bakalım elimizin tersiyle ittiğimiz bu futbolcular yerine kimi transfer edeceğiz.
Revolution
08.Ağustos.2010, 21:27
Robbie Keane müthiş olabilirdi..
RasAnt
08.Ağustos.2010, 21:39
UEFA ya liste 2 güne gonderılcek uefadan da elendık hayrılı olsun
sananes
08.Ağustos.2010, 22:28
Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor cidden anlamakta zorlanıyorum
eGowiCh
08.Ağustos.2010, 23:32
Niang gelecek. Oyuncu ısrarla bize gelmek istiyor gördüğümüz gibi. Gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutamazsınız. Marsilya da eli mahkum satacak. Oyuncu gelmek istemese, o zaman yapacak bir şey olmaz ama oyuncu kararlı davranıyor ve bu tutumunu sürdürürse 1-2 güne transfer biter.
tarikko
08.Ağustos.2010, 23:34
Transfer biterse yarin biter.Cunku yarin UEFA'ya liste verilmesi icin son gun.Bana gore yarin aciklanacak Niang..Hayirlisi olsun..
GodfatheR
08.Ağustos.2010, 23:58
Forvet transferini yarına kadar bitiremeyeceklerse hiç yapmasınlar.
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 01:12
Biz bir ara Pavlyuchenko ve Robbie Keane'i reddetmiştik değil mi? Bu sessizlikte hatırlayıverdim de birden.Bakalım elimizin tersiyle ittiğimiz bu futbolcular yerine kimi transfer edeceğiz.
Evet hatta biri açıklama yapmıştı klüpten. İsteseydik ikiside takımın hazırlık kampının ilk gününe hazır olurdu. Fakat biz daha genç ve geleceği olan oyuncuları istiyoruz. Diye açıklama yapıldı tek gençte Gyan'dı olmadı. Yine yaşlı olacak. Şu takımda hiçbir zaman bir B Planı olmadıki. Bazen öyle zamanlar olduki A Planı bile yok.
goosfraba
09.Ağustos.2010, 01:30
marsilya forumlarında niang'a veda ediliyor :D
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 01:37
Her hangi bir forumun linkini verirmisin?
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:37
Abi ne karışık işler ya :D bi hafta önce Marsilya teknik direktörü "Hiçbir yere gitmeyecek" diyor. Ertesi gün veda ediliyor. NTVSpor takip edenler bilir menajerin bu yöndeki açıklamaları bonservis bedelini yükseltmek için olabilir gerçekten de :D
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 01:41
Abi ne karışık işler ya :D bi hafta önce Marsilya teknik direktörü "Hiçbir yere gitmeyecek" diyor. Ertesi gün veda ediliyor. NTVSpor takip edenler bilir menajerin bu yöndeki açıklamaları bonservis bedelini yükseltmek için olabilir gerçekten de :D
Hayır Niang mutsuz olunca verim alamazsın. Mesela dün ölü gibiydi diyenler var. Verim alamayacaksan satacan para kazanıcan diye düşünüyorlar. Hem adam yaşlı daha fazlasına asla gitmez.
sananes
09.Ağustos.2010, 01:46
Sadece forvet transferi kurtarmaz bu takımı yönetim biraz hızlı davran ya.Yada transfer yapmamayı düşünüyosan karar değiştir.orta düzey oyuncular yeter bize çünkü vasat ve altında oyuncu sayımız cok fazla.bekir önder bilica cristian semih selçuk bu adamlar fenerbahçede oynuyorsa eğer anadoluda hafif göze batan oyuncuları topla gelsin bunlardan iyi oynarlar.cidden iyi oynarlar en azından başarıya,paraya,popülariteye daha çok ihtiyaç duyduklarından mücadele ederler.Ayrıca Luganodan sonra en iyi stoperimiz Bilica bence ama o da çok antipatik olduğu için listeye girdi
goosfraba
09.Ağustos.2010, 03:12
ön libero için, monaco'dan nicolas n'koulou ve inter'den muntari isimleri geçiyor.
Varonil
09.Ağustos.2010, 03:20
Muntari olsun Muntari :D
Sheriff
09.Ağustos.2010, 03:33
Beklentileri fazla yüksek tutmamak gerek şu dkdan sonra..
Bordo61Mavi
09.Ağustos.2010, 05:48
Muntari imkansiz bir isim :) Kendisi icin kapida bekliyen Chelsea ve Tottenham kulupleri var, Interde zaten vermek istemiyor
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 10:24
ön libero için, monaco'dan nicolas n'koulou ve inter'den muntari isimleri geçiyor.
N'Kolou'yu FM'de almıştım. FM 2010'da fena bir oyuncu değil ama. Selçuk => :yildiz:
Yine büyük isimler ama gelenler hep küçük isimler. Xabi Alonso Xabi Alonso gelen Josico. Yine böyle birşey olmasın.
BeeTLeJuiCe
09.Ağustos.2010, 11:18
Muntaridir o. O olmasa bile en azından 3 zenci olacak bu sene takımda.
Rsa
09.Ağustos.2010, 11:25
Bülent Timurlenk'in haberine göre Roma, Lugano'yu istiyormuş.
LaigLeNoiR
09.Ağustos.2010, 11:31
Roma Baptista'yı GS'ye 5 milyon euroya satıp, o parayla da Lugano'yu alıcaklarmış.
İtalyan klüpleri 3.5 milyon euro getirirse serbest kalır maddesinden faydalanmak istiyor hem Lugano hem de Roma.
Sekopej
09.Ağustos.2010, 11:37
3.5 bonservise, Lugano'nun eline Fenerbahçe kazandığından daha fazlası geçmesi için, vergilerle beraber yine 3.5-4 arası oyuncuya, tabi Lugano'nun menajerinin kendisine istediği imzalama bedeli de var,1 milyon civarı. Bunları karşılayacaksa alabilir Roma yoksa Lugano buradan daha az kazanacağı bir takıma gitmez.
anilton
09.Ağustos.2010, 11:45
Muntari önlibero değil.Emre = Muntari.F.Bahçe'nin tam anlamıyla bir defansif orta saha oyuncusuna ihtiyacı var.N'koulou muhteşem ötesi olur ama Monaco kolay kolay bırakmaz.
Ahmet Göktaş
09.Ağustos.2010, 11:50
N'koulo'ya tapıyor adamlar sanmıyorum bırakacaklarını :)
RasAnt
09.Ağustos.2010, 11:56
Stoperden ve forvetten öncelik Appiah gibi bir orta saha olmalı.
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 13:00
Ya sabırsızlıkla 1 Eylül'ü bekliyorum. Transfer dönemi bitsin Lugano bu forma altında kalsın.
GodfatheR
09.Ağustos.2010, 14:13
Uefa'ya listelerin verilmesine saatler kaldı hala transfer yok. :0:
sananes
09.Ağustos.2010, 14:15
türkiyeden futbola uzaktan baktıgınızda hani "fenerbahce transfer haberleri" yazıyo bazen yani en son oraya yapılmıs oluyo yorum "aha diyorum bu sefer aldık oyuncu yorum yağmuruna tutuldu konu" sonra girip bakıyorum her zamanki gibi beklenti mesajları cidden son 3 sezondur çıldırtıyo yönetim hatta 4 ama en eskisinde zico mucizeler yaratmıştı
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 14:33
Valla ben şiştim yahu. 1 aydır 1 santrafor alamadı Fenerbahçe..
TR.CaPTaiN
09.Ağustos.2010, 14:54
Niang bir şartla ayrılacak!
Fransa Ligi temsilcilerinden Olimpique Marsilya, Alberto Gilardino ve Klaas Jan Huntelaar'ın yanı sıra Sevilla'nın forvet oyuncusu Luis Fabiano'yu takibe aldı.
Teknik direktör Didier Deschamps'ın kadrosunda görmek istediği Brezilyalı futbolcunun 2011 yılına kadar Sevilla ile 'yla sözleşmesi bulunuyor. Fabiano'nun da bu transfere sıcak baktığı, transferin gerçekleşmesi halinde bonservis bedelinin 13 ile 15 milyon euro arasında olması tahmin ediliyor.
Marsilya'nın bu transfer harekatını oyuncularından Hatem Ben Arfa'nın Newcastle United'a, Mamadou Niang'ın da Fenerbahçe'ye oldukça yakın olmasından hızlandırdığı biliniyor. Niang'ın transferi için konuşulan bedel ise 10 milyon euro civarında. Fabiano ve kulübü ikna edilebilirse Niang'ın Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilecek. Bugün Marsilya kulübü başkanı, sportif direktörü ve Deschamps'ın yapacağı toplantıda Fenerbahçe'yi de ilgilendiren karar alınabilir.
DHA
goosfraba
09.Ağustos.2010, 15:20
roma almak isteseydi geçen sene bonservisi elindeyken alırdı.
Cengo
09.Ağustos.2010, 17:09
Alberto Gilardino'yu keşke biz alabilseydik..
GodfatheR
09.Ağustos.2010, 17:54
Transferde yaprak kıpırdamıyor. Allah sonumuzu hayretsin.
murat taşlı
09.Ağustos.2010, 18:45
yokmu daha bir gelişme.
murat taşlı
09.Ağustos.2010, 18:47
sorun paraysa aramızda toplayalım,bu nedir yahu.
sananes
09.Ağustos.2010, 19:01
Ben sorunun para olduğunu düşünüyorum burda bir çok arkadaşımızın aksine.Sonuçta bu lige oyuncular artık geliyor arkadaşlar Q7 Guti Keita Baros son 2 bi kaç yılda rakiplerimizin yaptıgı üst düzey transferlerden bi kaçı ve bu oyuncuları getirirken bile rakiplerimiz öyle çok zor duruma düşüp çok ısrarcı olmadılar.ki olmuş bile olsalar geliyolar mı geliyolar demekki parayı veren düdüğü çalıyo yıllarca biz verdik parayı artık nasıl olduysa veremiyoruz nedenini çıkıp açıklamalı yönetim.Bence 2 sene sonraki Kongreye bütçeyi düzlüğe cıkararak girmek istiyorlar o yüzdende transfere para harcayamıyorlar
Zekirdek
09.Ağustos.2010, 19:41
Ben sorunun para olduğunu düşünüyorum burda bir çok arkadaşımızın aksine.Sonuçta bu lige oyuncular artık geliyor arkadaşlar Q7 Guti Keita Baros son 2 bi kaç yılda rakiplerimizin yaptıgı üst düzey transferlerden bi kaçı ve bu oyuncuları getirirken bile rakiplerimiz öyle çok zor duruma düşüp çok ısrarcı olmadılar.ki olmuş bile olsalar geliyolar mı geliyolar demekki parayı veren düdüğü çalıyo yıllarca biz verdik parayı artık nasıl olduysa veremiyoruz nedenini çıkıp açıklamalı yönetim.Bence 2 sene sonraki Kongreye bütçeyi düzlüğe cıkararak girmek istiyorlar o yüzdende transfere para harcayamıyorlar
Dediğin adamlar oynamak için gelmediki. Q7 top oynamadan geldi. Guti'nin kariyerinin son anları. Keita para için geldi. Baroş sakatlanmasa gelmezdi. Kewell'da böyle. Yani ben bu ligde oynayayım diye hedef koyan bir oyuncu yok.
Ahmet Göktaş
09.Ağustos.2010, 19:57
Robinho'yu kiralamak istiyormuş Fenerbahçe Niang olmazsa. Biz robinhoyu beklerken fener açıklarsa robinhoyu önce bileklerimi keserim sonra babamın av tüfeğiyle ağzıma bi fişek çakarım :zuhaha
sananes
09.Ağustos.2010, 20:00
Dediğin adamlar oynamak için gelmediki. Q7 top oynamadan geldi. Guti'nin kariyerinin son anları. Keita para için geldi. Baroş sakatlanmasa gelmezdi. Kewell'da böyle. Yani ben bu ligde oynayayım diye hedef koyan bir oyuncu yok.
Niangda bizi oynamak için istemiyo zaten değil mi? şu ligi küçümsemeni anlamıyorum bir türlü ki ben bundan bahsetmedim paraya geliyo oyuncular ver parasını getir anlamında bi mesajdı benimkisi.Ayrıca bu oyuncuların hepsi avrupada birinci sınıf takımlar olmasada bir seviye altı takımlarda oynayabilirler tüm takımlar ister bu oyuncuları.Ha bizimki kadar para vermezler belki ama Anelkada bu ülkeye para için geldi Appiah'ta hatta PVH'de.Ayrıca çok sevgili başkanımız verdiği avrupada kupa avrupada istikrar gibi sözleri tutsaydı belki ligimiz sınıf atlardıda her oyuncu gelmek isterdi buraya
I3esiktas
09.Ağustos.2010, 20:11
Ligde oynayayım diye hedef koycak adam siz getirinde izleyelim bari. Guiza,Maldonado,Bilica vs. Bunlar hedef koymuşlarmıydı ?
HooijDonk07
09.Ağustos.2010, 20:17
Baros gelmese bile yaptıkları ortada adam sakat sakat oynadı Ank.Gücü'ne 3 tane attı.Q7'nin suan yaptıklarıda ortada adam takımda en iyisi.Keweelde oynamak için geldim diyor.Oynamak için gelmeseydi Galatasaray'dan aldığı düşük maaş için kalırmıydı.Guti'ninde kariyeri ortada ne kadar R.Madrid'de çoğu oyuncunun arkasında kalsada kalitesi tartışılmaz.FenerBahçeli olmama rağmen böyle düşünen başka FenerBahçeli bulmak zor kardeşim (:
Ligde oynayayım diye hedef koycak adam siz getirinde izleyelim bari. Guiza,Maldonado,Bilica vs. Bunlar hedef koymuşlarmıydı ?
İmzamı atarım buna.
SAİT71
09.Ağustos.2010, 20:22
Sanki Tr'ye gelen adamların hepsi ligde oynayım diye geliyor :) Sonuçta şuanki durumda hepside parayı görünce geliyor. OYnamak daha sonraki iş.
goosfraba
09.Ağustos.2010, 22:02
niang'ın yarına kadar açıklanmasını bekliyorum...
RasAnt
09.Ağustos.2010, 22:21
Takımdan bekledıgım oyuncuları gondermedıler ya ne transfer yaparlarsa yapsın fos artık bi caacık olmaz bıızm takımdan bu sezon ,devre arasında gonderılırse ruhsuzlar ozman bı sans sampıyonluk ıcın
World Hollow o1
09.Ağustos.2010, 23:31
Asıl olan Fenerbahçe'nin forvet sıkıntısı değildir..
Fenerbahçe'nin en büyük transferi takım ruhunu oluşturmaktır..
Eğer takımdaki oyuncularda kaybetme üzüntüsü kazanma hırsı yoksa takıma Pele'yide getirsen boş..
RiG0BeRT
09.Ağustos.2010, 23:34
Fenerbahçe ve Galatasaray transfer için sanki birbirlerini bekliyorlar.Biri bi bomba patlatsa diğeride patlatcak :)
anil luque
09.Ağustos.2010, 23:38
Öyle öyle transfer dönemi bitecek haberleri yok =)
Niang alınmalı bence artık
sananes
10.Ağustos.2010, 00:03
Yazıklar olsun yönetim başkada yorum yapmıyorum
Revolution
10.Ağustos.2010, 00:06
Beyler bence bu kadar karamsar olmayın. Stoch alınmadan sadece 1 gün önce adı çıktı. Aziz Yıldırım'ın meydanı Yıldırım Demirören'e bırakacağını sanmıyorum alınan isimlerle. Mutlaka önemli takviyeler yapacaktır.
berkay19
10.Ağustos.2010, 00:08
Beyler bence bu kadar karamsar olmayın. Stoch alınmadan sadece 1 gün önce adı çıktı. Aziz Yıldırım'ın meydanı Yıldırım Demirören'e bırakacağını sanmıyorum alınan isimlerle. Mutlaka önemli takviyeler yapacaktır.
Aynen. Kesinlikle 3 büyükler birer tane daha bomba patlatacaktır.
sananes
10.Ağustos.2010, 00:13
Bomba patlatsınlar patlatmasınlar son gün transfer yapacak kadar çapsız mı bu yönetim senelerdir son günlere kalıyolar.Cidden bıktırdılar ve bombaya ihtiyacı yok bu takımın sıradanda olsa mücadele edecek oyuncular bu takıma yeter bi orta saha bi forvet mücadeleci orta düzey oyuncu alsınlar yetecek.çok mu zor bunu yapmak.Bu taraftar her şartta destek oluyo bu takıma maddi manevi yönetimde gereğini yapmak zorunda
berkay19
10.Ağustos.2010, 00:18
Bomba patlatsınlar patlatmasınlar son gün transfer yapacak kadar çapsız mı bu yönetim senelerdir son günlere kalıyolar.Cidden bıktırdılar ve bombaya ihtiyacı yok bu takımın sıradanda olsa mücadele edecek oyuncular bu takıma yeter bi orta saha bi forvet mücadeleci orta düzey oyuncu alsınlar yetecek.çok mu zor bunu yapmak.Bu taraftar her şartta destek oluyo bu takıma maddi manevi yönetimde gereğini yapmak zorunda
Öyle deme abi bakarsın yarın açıklanır dur bir yahu ne karamsarlık bu? :D
BeeTLeJuiCe
10.Ağustos.2010, 00:29
Forvet transferi sözde akşam 10-11 gibi açıklanacaktı ama hala hareket yok. Başka biri için daha mı uğraşıyorlar yoksa Avrupa şartımı koştu adam acaba.
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 00:58
Beyler listeler verildikten sonra ilk maçtan 24 saat önce +1 kuralı ile bir oyuncunun ismi daha verilebiliyormuş. Niang için ilk maçın bir gün öncesine kadar süre var. 2. maçtada oynar eğer olursa.
Sekopej
10.Ağustos.2010, 01:02
Lugano milli takıma gitmiş, sakatlığı varsa, zaten takıma geç katıldı, hazırlık maçında Uruguay'ın çok mu ihtiyacı var Lugano'ya, izin isteyebilirlerdi, adam zaten hazır değil, git gel daha da yorulacak. Milli takıma gittiğine göre ligin ilk maçında oynayabilecek halde ve bu demek oluyor ki avrupa maçında da oynama ihtimali var, eğer söylendiği gibi transfer için oynamamazlık yapmıyorsa.
di canio
10.Ağustos.2010, 01:09
Lugano milli takıma gitmiş, sakatlığı varsa, zaten takıma geç katıldı, hazırlık maçında Uruguay'ın çok mu ihtiyacı var Lugano'ya, izin isteyebilirlerdi, adam zaten hazır değil, git gel daha da yorulacak. Milli takıma gittiğine göre ligin ilk maçında oynayabilecek halde ve bu demek oluyor ki avrupa maçında da oynama ihtimali var, eğer söylendiği gibi transfer için oynamamazlık yapmıyorsa.
Lugano düştü artık gözümden. Young Boys maçında oynamamak için sakatlığı bahane ettiğini düşünüyorum. Sakat olsa milli takıma gitmezdi, zaten bazı oyuncularını dinlendiriyorlarmış diye okudum sitelerden birinde. Milli takımda da oynar, oynamayacak olsa o kadar yol yorgunluğu çekmezdi sanırım.
Eskiden hiçbir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir denirdi. Eskide kaldır. Özellikle bazı oyuncular canları nasıl isterse, istedikleri gibi at oynatıyorlar. Gereğini yapan da yok; ne yönetimden ne de teknik heyetten.
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2010, 01:36
Büyük ihtimalle Uruguay'ın maçında forma giyemeyecek ama kaptan olduğu için gitmiştir.
Chivalry
10.Ağustos.2010, 01:39
arkadaşlarımı hazırlık maçına motive edeyim diye türkyiden uruguay a uçacağını sanmıyorum ama hayırlısı
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 11:48
Stopere Beşiktaş'ın elinden çıkarmak istediği Ferrari nasıl olur? Hemde İtalyan defansın kökeninden geliyor.
anil luque
10.Ağustos.2010, 11:50
Bu saatten sonra elimizden çıkarmak isteyeceğimizi pek sanmıyorum.. Gerek Sivok'un sakatlığı gerekse Villerreal maçındaki güzel oyunu..
sananes
10.Ağustos.2010, 11:59
Kazım'ı almamış hoca 25 kişilik listeye anlamıyorum ben yani o kadar adam varken Kazım mı batıyo gözüne.Deivid'i almasın Kazım ne alaka
anil luque
10.Ağustos.2010, 12:02
Kazım'ı almamış mı ? Neler oluyor Fenerbahçe'de merak ediyorum..
SAİT71
10.Ağustos.2010, 12:02
Yerinde bir karar olmuş bence. O adamın işi yok takımda..
anil luque
10.Ağustos.2010, 12:03
Yerinde bir karar olmuş bence. O adamın işi yok takımda..
Şu an için emin ol var abi..
sananes
10.Ağustos.2010, 12:05
Geçen seneki olaylarda faturayı kazm'a kestiler sonra ikinci dönem anlaşıldıki kazımla hiç alakası yok vedersonmuş asıl suçlu.Medyanın gazına gelmeyin beyler.Tamam Young Boys maçında topu havaya attı bu 10 maçın 8inde olur hakem çok kıl çıktı 2. sarıdan attı.ben daha önce görmedim böyle 2. sarı kart görmezden gelir genelde hakemler.Hadi onu geçtim çok sevgili Stoch kendini yere atmasa belki tur atlayacaktık.Ve stoch'unki çok daha disiplinsizceydi onu da mı almasaydık listeye.Kazım'a sıra gelene kadar gitmesi gereken 10 tane adam vardır bu takımda
anil luque
10.Ağustos.2010, 12:12
Sananes haklı .. Kazım en azından geçen seneden sonra defalarca akıllandım dedi , yaptıgı amatöre birşey belki ama normalde böyle olaylarda kolay kart cıkarmıyor hakemler hele oyuncunun ıkıncı kartıysa.. Bence KAzım bu takıma lazımdır..
SAİT71
10.Ağustos.2010, 12:14
Ama bence Stoch henüz çok tecrübesiz ve onun atılması olayını tamamiyle kazanma isteğine ve takımına yararlı olma hırsına bağlıyorum. Kazım'ın disiplinsizlikleri 1 değil 2 değil. Neyse hayırlısı olsun bakalım..
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 12:18
Uzun süredir Olympique Marsilya'nın Senegalli forveti Mamadou Niang'ın peşinde koşan Fenerbahçe, bu transferde mutlu sona yaklaşıyor.
L'Equipe gazetesinin haberine göre Güney ekibi, Sevilla'dan Luis Fabiano ile her konuda anlaşmaya vardı. Brezilyalı yıldızın transferini hafta içinde açıklaması beklenen Marsilya'nın Niang'ın takımdan ayrılmasına da onay verdiği öğrenildi. Marsilya'ya 10 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek olan Fenerbahçe'nin Niang ile de her konuda anlaştığı ancak oyuncunun milli takımda olması nedeniyle perşembe gününden önce resmi bir açıklama yapılmayacağı belirtildi.
Goal.com
anil luque
10.Ağustos.2010, 12:19
Fenerbahçeliler için iyi haber
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 12:23
Yanılmıyorsam Avrupa Ligi için listeler bugün veriliyor. Niang'ı ve alacağımız bir ön libero ya da stoper'i bu listeye dahil edemezsek bugün den sonraki hiç bir transferin taraftar için pek önemi olmayacaktır.
İsterse İbrahimovic gelsin.
anil luque
10.Ağustos.2010, 12:25
İyi de bu turdan sonra tekrardan verilmiyor mu listeler yani gruplara kalınca ?
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 12:29
Elbet veriliyor fakat, elimizdeki mevcut kadro ile Paok'u eleyeceğimizi şahsen düşünmüyorum. :)
Clayman
10.Ağustos.2010, 12:31
Kazım gibi bileği yumuşak kanat oyuncusu bulacaksa Fenerbahçe, göndersin Kazım'ı. Unutmasınlar ki Kazım'ın takımında sürekli forma şansı bulması hem Fenerbahçe için hem de Milli Takım için faydalı olacak. Bu konudaki görüşlerim bunlar.
anil luque
10.Ağustos.2010, 12:33
Orası da başka bir boyutu tabi işin =) Ben de Young Boys faciasının bir ders olacagını dusunup elersınız dıyorum şahsen , ondan snrasında yenı transferlerle grupta iyi işler yapabilir Fenerbahçe..
Varonil
10.Ağustos.2010, 12:33
Listeler dün verildi Uefa'ya.Güiza listede var,Kazım yok.1 tane boş kontenjan var sonradan gelecek bir transferi dahil etmek için.
Önder Turacı'nın Kayserispor'a gideceği iddaaları artmaya başladı.Umarım sadece Önder'i vermeyiz, karşılığında Eren Güngör'ü filan alırız.
deniz.91
10.Ağustos.2010, 12:41
Önder şuan kayseridyemiş ajanslara göre gökhan ünalda bir gelişme varmı acaba asıl onu bekliyoruz:)
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 12:45
Aykut hoca'nın Güiza'yı düşünmediği için Gökhan Ünal'ın gönderilmesine izin vereceğini zannetmiyorum.
Gökhan yüksek bir ihtimal önümüzdeki 3-4 maç bu takımın birinci forveti. Yeni forvet sonrası 2.forvet konumuna geçecek.
Semih'i isterseniz alabilirsiniz :)
sananes
10.Ağustos.2010, 12:48
Önder'i verelim ama bedavaya değil bonservis ödemeleri gerek.Zaten önderle birlikte 5 tane stoperimiz var bu sayı fazla 4e indirmek doğru olacaktır
goosfraba
10.Ağustos.2010, 12:51
listelerde 1 kontenjan boş bırakılmış. bu da düşündürüyor tabi insanı.
BleedingMoon
10.Ağustos.2010, 12:53
kazım'dan adam olmaaaaz...
deniz.91
10.Ağustos.2010, 12:55
Aykut hoca'nın Güiza'yı düşünmediği için Gökhan Ünal'ın gönderilmesine izin vereceğini zannetmiyorum.
Gökhan yüksek bir ihtimal önümüzdeki 3-4 maç bu takımın birinci forveti. Yeni forvet sonrası 2.forvet konumuna geçecek.
Semih'i isterseniz alabilirsiniz :)
Semih olsa daha ne:)
Sekopej
10.Ağustos.2010, 12:57
Kazım'ın alınmaması iyi olmuş, tez zamanda takımdan gönderilecek diğer oyuncular arasında yer alır umarım. Kazım'a güvenilip sürekli oynatılmaz, ona güvenilip sezona girilmez. Takıma takviye yapılmadığı için de gönderilecek oyuncular herhalde 26'sından sonra belli olacak. Ya da sakatlar iyileşip takıma katıldığında. Tabi bir de Kazım neden milli takıma alınıyor deyip, sonra Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edildiğinde, Kazım da çok iyi oyuncu, neden oynatılmıyor demek de garip oluyor.:)
Zico, Aragones ve Daum, sonrasında da 6 ay Fransa. Ve hala ilk gün nasılsa o halde Kazım, gelişme gösteremedi, ısrar etmek faydasız, belki öncelikli gönderilmesi gereken oyuncu olmayabilir ama bir şekilde bunların da gönderilmesi gerekiyor. Sırada Deivid, Önder vardır umarım.
Sekopej
10.Ağustos.2010, 12:58
Önder ve Semih'i verip Eren'i alsalar keşke, ben çok memnun olurum. Güiza da takımda tutulur, gelecek forvet, Güiza ve Gökhan takımın forveti olur.
Addolorato
10.Ağustos.2010, 12:59
Şu Young Boys maçları tam Güiza'nın maçlarıydı aslında geniş alan 3'lü defans özellikle İsviçre'de ki maçta en az bir tane yazardı.
Revolution
10.Ağustos.2010, 13:04
listelerde 1 kontenjan boş bırakılmış. bu da düşündürüyor tabi insanı.
1 kontenjanın boş bırakılmasının başka bir anlamı olabileceğini düşünmüyorum. Fenerbahçelileri heyecanlı saatler bekliyor demek ki :)
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 13:09
O kontenjan Niang'ın.
izmer96
10.Ağustos.2010, 13:09
GS , BJK ve FB uc takiminda aticak son bir tutam barutu oldugunu dusunuyorum transfer piyasasi kapanmadan (dunya capinda taninan birer oyuncu)
RasAnt
10.Ağustos.2010, 13:10
Önder gitti sırada baroni bilica deivid var umarım tez zmanda bunlarda kulübü terkederler santosta gitsin dicem onu gönderemezler bu saatten sonra,oyuncu gondereceklerını pek sanmıorm ama hayırlısı bakalım 20 gunde halletsınler su ıslerı ya
goosfraba
10.Ağustos.2010, 14:55
serkan kırıntılı ile anlaşılmış sanırım.
HooijDonk07
10.Ağustos.2010, 15:07
Büyük ihtimal bizde . Ankaragücüyle sözleşmesini fesh etti çünkü.
SAİT71
10.Ağustos.2010, 15:08
gelirse iyi bir alternatif olur valla. Kalede sadece Volkanla olmuyordu. Serkan gibi bir alternatif iyi olur kadro için..
sananes
10.Ağustos.2010, 15:15
serkan kırıntılı iyi bi kaleci volkanın alternatifi olması açısından faydalı olacaktır babacan'ı da elden çıkarmalıyız bu transferle birlikte.hoş bir takviye olur.Eğer Önderi yollamışsak Kayseriyi karşılığında da bişeyler alacak olmamız gerek gerekirse 1 oyuncu daha verip Eren'i alalım bence.Bu iki takviye yapılırsa güiza yada deivid gönderildikten sonra 1 orta saha 1 forvet yabancı transferi gerçekleştirilip başarılı olabilecek bir kadro oluşturulabilir.Zor mu bunları yapmak bana düşündüğümde o kadar zor gelmiyo şu yazdıklarımı gerçekleştirmek ,belkide FM'nin etkisinde kaldım çok:)
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:15
1 kontejyan zaten bos birakilacakti takimda 9 yabanci var 1 kontejyan otomatik olarak bos kaliyor bunun bir anlami yok hala transfer bekliyorsunuz transfer olmayacak.. güiza'da listeye alinmis bu satten sonra Niangi almazlar Güiza gitseydi alirlardi takimda 4 tane forveti ne yapacak aykut hoca.. transfer bu sene bana göre yine tam bir fiyasko.. gerekli mevkilere transfer yapilmadi takimda bolluk olan bölgelere transfer yapildi takimda zaten 10 tane kanat oyuncusu vardi gittiler 2 tane daha kanat oyuncusu transfer ettiler madem kanat transfer ediyorsun ozaman elindeki adamlari elden cikar kazim ve deividi yolla 2 adami yollamak bu kadarmi zor.. ihtiyac olan bölgelere yine transfer yapilmadi luganonun yanina stoper, yedek kaleci, yedek sag ve sol bek alinmaliydi.. bir sakatlik veya ceza olsa o bölgeler yine Allah'a emanet..
goosfraba
10.Ağustos.2010, 15:17
1 kontejyan zaten bos birakilacakti takimda 9 yabanci var 1 kontejyan otomatik olarak bos kaliyor bunun bir anlami yok hala transfer bekliyorsunuz transfer olmayacak.. güiza'da listeye alinmis bu satten sonra Niangi almazlar Güiza gitseydi alirlardi takimda 4 tane forveti ne yapacak aykut hoca.
yabancı transfer olacağına her iddiasına girerim.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:20
ben antu duyumlarina inanmiyorum krasic ile forlan kesin geliyordu ne oldular haber varmi:)
sananes
10.Ağustos.2010, 15:22
Niang kesin gelecek bence ama önemli olan başka transfer olacak mı birde orta saha olmalı mutlaka.Ve güizada gidecek gibi geliyor bana
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 15:23
Bonservis ödenmeyecekse ne hoş. İyide bir kaleci. İnşallah hayırlı olur ve bir Serdar Kulbilge etkisi yaratır inşallah.
gerekli mevkilere transfer yapilmadi takimda bolluk olan bölgelere transfer yapildi takimda zaten 10 tane kanat oyuncusu vardi gittiler 2 tane daha kanat oyuncusu transfer ettiler madem kanat transfer ediyorsun ozaman elindeki adamlari elden cikar kazim ve deividi yolla 2 adami yollamak bu kadarmi zor..
Deivid'i nasıl gönderileceğini açıklarmısın? Adam gitmek istese bile o maaşı verecek klüp yok. Adamın yaşı geçti. 2 yıldır top oynamadı. Bu haliyle 2.Lig takımı alırken tereddüt yaşar. Kazım sağ kanatın alternatifi. Dia ile Kazım'dan başka kırma olmayan safkan sağ kanadımız yok.
goosfraba
10.Ağustos.2010, 15:24
ben antu duyumlarina inanmiyorum krasic ile forlan kesin geliyordu ne oldular haber varmi:)
aykut kocaman'ın koca bir sezonu formsuz forvetlerle mi götüreceğine inanıyorsun?
aykut kocaman durumun farkında. bile bile intihar etmeyecektir.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:26
tamamda ozaman güiza ne olacak ? sen aykut hocanin güizayi takimda kalirsa oynatmayacaginimi saniyorsun? baskiyi kaldiramaz mecbur oynatir. Güiza gitseydi Niang gelirdi listeye alinmasi Güiza'nin gitmeyecegini gösterir o halde de forvet transferi yatar.
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 15:29
tamamda ozaman güiza ne olacak ? sen aykut hocanin güizayi takimda kalirsa oynatmayacaginimi saniyorsun? baskiyi kaldiramaz mecbur oynatir. Güiza gitseydi Niang gelirdi listeye alinmasi Güiza'nin gitmeyecegini gösterir o halde de forvet transferi yatar.
Güiza eldeki forvetlerden en kalitelisi ve en iyi oynayanı. Bir Semih, Bir Gökhan'ın Güiza'dan artısı yok. Zaten Marseilla Niang'ı satmak istemiyor. Fener'de satmazsa riskine karşı Güiza'yı elde bulunduruyor. Güiza satılıpta forvet alınamaması korkunç bir durum olur.
goosfraba
güiza'nın akibeti ne olur bilmiyorum. ama forvet gelecek. gelmesi lazım !
KanaKe
Bonservis ödenmeyecekse ne hoş. İyide bir kaleci. İnşallah hayırlı olur ve bir Serdar Kulbilge etkisi yaratır inşallah.
Deivid'i nasıl gönderileceğini açıklarmısın? Adam gitmek istese bile o maaşı verecek klüp yok. Adamın yaşı geçti. 2 yıldır top oynamadı. Bu haliyle 2.Lig takımı alırken tereddüt yaşar. Kazım sağ kanatın alternatifi. Dia ile Kazım'dan başka kırma olmayan safkan sağ kanadımız yok.
eduyu appiahi nasil yolladilar parasini verip.. deividi de yollayabilirlerdi deivid torpilli kim ne derse desin alexin torpili ile takimda kalan bir oyuncu deivid.. siz fenere gelmeden önce adini kac kez duydunuz o adamin alexin önerisiyle fenere getirdiler 1 sezon oynadi 3 sezondur yatiyor takimdaki hocalar baskan veya yöneticiler bu adamin yattigini görmüyorsa torpilli demektir.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 15:32
Krasic Juventus ile her konuda anlaştı. Bonservis konusu en geç 1 hafta içerisinde çözülür, Diego'yu Wolfsburg'a sattılar 16 milyon €'ya.
Diego Forlan ise takımda kalacağını açıklamasına rağmen, İnter ile görüşüyor.
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 15:34
eduyu appiahi nasil yolladilar parasini verip.. deividi de yollayabilirlerdi deivid torpilli kim ne derse desin alexin torpili ile takimda kalan bir oyuncu deivid.. siz fenere gelmeden önce adini kac kez duydunuz o adamin alexin önerisiyle fenere getirdiler 1 sezon oynadi 3 sezondur yatiyor takimdaki hocalar baskan veya yöneticiler bu adamin yattigini görmüyorsa torpilli demektir.
Deivid'in Alex torpiliyle alakası yok. Deivid yıllık net kazancı £3M kazanıyor. Bu adamında 2 yıllık sözleşmesi var. Fesh etmesi £6M ediyor. Bu parayla transfer bile yapılır. Adamın kontratı sağlam. Edu taş çatlasa £1.5M ya alıyordu ya almıyordu.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:34
Krasic Juventus ile her konuda anlaştı. Bonservis konusu en geç 1 hafta içerisinde çözülür, Diego'yu Wolfsburg'a sattılar 16 milyon €'ya.
Diego Forlan ise takımda kalacağını açıklamasına rağmen, İnter ile görüşüyor.
bak yine kesin konusuyorsunuz daha keisn degil hicbirsey diego imzayi atmismi? krasic atmismi? forlan atmismi? hicbirisi daha imza atmadi imza olmadigi sürece hepsi söylentiden ibarettir he transfer bugün yarin bitebilir imzalar atilabilir ozaman kesin oldu deriz.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:38
Deivid'in Alex torpiliyle alakası yok. Deivid yıllık net kazancı £3M kazanıyor. Bu adamında 2 yıllık sözleşmesi var. Fesh etmesi £6M ediyor. Bu parayla transfer bile yapılır. Adamın kontratı sağlam. Edu taş çatlasa £1.5M ya alıyordu ya almıyordu.
ben alexin torpiline inaniyorum alexin geldigi sezondan beri yapilan transferlere bir göz atin alexin birlikte oynadigi adamlar transfer edildi sürekli.. edu,fabiano,deivid,nobre,bilica,maldonado bu adamlar alexle ayni takimlarda oynamis adamlar sizce bu transferler fiyaskomu su yapilan transferlerde laf söylemiyecegim 2 adam var edu ile nobre birtek onlar tuttu gerisi fiyasko.
Sekopej
10.Ağustos.2010, 15:43
Nobre zaten Alex'ten önce gelmişti. Önce Alex'in takım üzerindeki etkisini kırmak gerekiyor o zaman, Alex'e muhtaç olunmayan bir sistem. Bunu söyleyip, Alex'i kenara alınca da denmedik şey kalmıyor Aykut Kocaman'a. Güiza listeye alındı, kesin kalacak anlamıdır diyorsun, Kazım alınmadı, o zaman Kazım kesin gidecek diyebilirsin, bu da bir gelişmedir en azından, sırada Deivid ve Önder var.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:48
Nobre zaten Alex'ten önce gelmişti. Önce Alex'in takım üzerindeki etkisini kırmak gerekiyor o zaman, Alex'e muhtaç olunmayan bir sistem. Bunu söyleyip, Alex'i kenara alınca da denmedik şey kalmıyor Aykut Kocaman'a. Güiza listeye alındı, kesin kalacak anlamıdır diyorsun, Kazım alınmadı, o zaman Kazım kesin gidecek diyebilirsin, bu da bir gelişmedir en azından, sırada Deivid ve Önder var.
ben alexin kenara alinmasina kesinlikle karsi degilim hatta bircok fenerbahcelide buna karsi degil alexin artik yasi geldi bu saatten sonra oynamasada farketmez diye düsünüyorum mehmet topuz özer gibi adamlar var onun yerinde oynayabilecek.. kazim gidecek bana görede.. zaten bu davranislarindan sonra takimda kalmasi zor.. benim sinir oldugum nokta güizanin hala takimda kalmasi adam sezon basinda antrenmanlara cikmadi aykut hocayi resmen takmadigini gösterdi buna ragmen bu adam takimda kalirsa taraftara ihanettir bu... paok maclarinda oynatilmassa gönderilebilir diye düsünüyorum.. fakat bir yandanda aykut hoca adami oynatmayacaksa niye listeye alsin diyorum sonucta semih ile gökhan feci derecede formsuz.. güiza ise hicbir macta forma giymedi sezon basinda.. belki paok karsisinda etkili olabilir diye kadroya alinmistir.
SAİT71
10.Ağustos.2010, 15:50
Niang bugün yarın açıklanabilir..
Sekopej
10.Ağustos.2010, 15:59
Senin için dememiştim zaten, basın Aykut Kocaman'ı yemeyi kafaya koydu, Alex olmadan kaybedilecek ilk puanda işler daha da karışır, işte taraftarın desteği ancak Aykut Kocaman'ı kurtarır, şimdilik taraftarın tepkisi de yönetime, Aykut Kocaman'ı direk hedef alan tepkileri daha pek görmedik taraftarın.
Bu transfersizlikten en rahatsız olan yine hoca bence. Transfer bekliyor ama gelen giden yok, böyle davranan oyuncunun benim takımımda yeri yok dedi, baktı ki Güiza'yı yok pahasına satmayacak yönetim (bazı konularda kulüp duruşunu iyi gösteriyor bazen de ipleri oyuncuya veriyor, bu tutarsızlık da bir garip aslında, Güiza ben istiyorum, beni bedavadan gönderin diyerek ayrılamaz buradan, Fenerbahçe'nin istediği para teklif edilirse ayrılır), Güiza huysuzluklarından vazgeçip takımla çalışmalara başladı, daha elenmeden önce demişti Aykut Kocaman, bu maçtan sonra Güiza'yı düşünmeye başlayabilirim diye (hatta bu açıklamaya bakarsak forvet gelmeyecek mi acaba diye de yorumlamıştık) ve YB maçından sonra takımla çalışmalara başladı.
Güiza pek çok gol attı, hatta kimi goller krtik, Fenerbahçe'ye puan kazandıran gollerdi ama kaçırdıkları fazla olunca, onlar göze battı normal olarak. Takımda 3 forvet var ve en iyisinin hala Güiza olduğunu düşünüyorum, yabancı forvet alınsa da takımda tutulmalı Güiza. Yedek kaldığında sorun çıkartmayacağına inanılırsa (bu da kesin değil) takımda kalması iyi olur, direk 11 olarak yeni sezonda düşünülüyorsa, bu yine sıkıntı doğurur.
GeorgeWeah
10.Ağustos.2010, 16:24
Niang, Serkan Kırıntılı ve 1 yabancı daha alınacağını umuyorum. Deivid ve Bilica ile de yollar ayrılsa hiç fena olmaz.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 16:25
Bu saatten sonra zannetmiyorum, kadroya derinlik katması amacı ile Önder ve Volkan Babacan dışında kimsenin takımdan ayrılmasını beklemiyorum.
GodfatheR
10.Ağustos.2010, 16:26
Hadi be oğlum Ning ayrıl da gel. :0:
Sekopej
10.Ağustos.2010, 16:28
Ancak şöyle olur, orta sahaya yabancı alınacak olursa Cristian, defansa yabancı alınacak olursa Bilica gönderilir. Güiza'nın durumu net değil, Önder, Babacan ve belki Deivid gönderilebilir. Zaten Deniz, Ali Bilgin ve Vederson'dan kurtulmuştuk. Şimdi yerine gelecek oyuncu belli olmadan başkaları gönderilmez, en azından bu transfer döneminde gönderilmez.
eGowiCh
10.Ağustos.2010, 16:39
Önder Turacı Kayserispor ile her konuda anlaştı. Kayserispor ile Fenerbahçe arasındaki görüşmeler sürüyor, muhtemelen anlaşma sağlanacak ve Önder resmi sözleşmeyi imzalayacak. Önder'in gönderilmesine sevindim, son birkaç sezondur çok kötü, eski Önder çok kaliteli bir stoperdi. Kendisine vermiş olduğu emekler için teşekkür ederiz. Yolu açık olsun.
Serkan Kırıntılı da sözleşmesini tek taraflı feshettiğine göre Fenerbahçe'ye imzayı atacak. Yedek olarak iyi bir kaleci.
Güiza'nın takımda kalmasına sevindim. Kazım'ın listeye alınmaması doğru karar.
1 boş kontenjan da Niang'a ayrıldı. Muhtemelen Güiza-Niang ikilisi sahada olacak PAOK maçında.
goosfraba
10.Ağustos.2010, 16:43
DUYURU
10.08.2010
Kulübümüz profesyonel futbolcu Önder TURACI ile prensipte anlaşmıştır. Bundan sonraki aşamalarda kulübüyle görüşmelere devam edeceğiz. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=863
eGowiCh
10.Ağustos.2010, 17:06
Marsilya Fabiano için Sevilla ile anlaşmış. 13 milyon Euro bonservis bedeli, şaka gibi. Luis Fabiano gibi bir adam nasıl bu kadar ucuz oluyor, anlamadım. Biz alsak bari :P
goosfraba
10.Ağustos.2010, 17:08
marsilya'nın fabiano'yu alacak olması niang olasılıklarını da artırıyor.
Sekopej
10.Ağustos.2010, 17:08
Türkiye deyince 13 olur 18-19.:D Tabi oyuncu da buraya gelmek için 2 katı para ister, o nedenle bize baya zor olur Fabiano.
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 17:34
Marsilya Fabiano için Sevilla ile anlaşmış. 13 milyon Euro bonservis bedeli, şaka gibi. Luis Fabiano gibi bir adam nasıl bu kadar ucuz oluyor, anlamadım. Biz alsak bari :P
Sözleşmesinin son senesinde diye £13M. Zatende 29-30 yaşında olmuş olması lazım. Daha da etmez yani. Bu sene gitmesse seneye beleşe gidecek.
BeeTLeJuiCe
10.Ağustos.2010, 18:09
Stopere Beşiktaş'ın elinden çıkarmak istediği Ferrari nasıl olur? Hemde İtalyan defansın kökeninden geliyor.
Sivok sakatlanmasaydı alabilirdik. Görüşülmüş.
Bu sene Babacan yerine Mert 2. kaleci olacak. Volkan Babacan için Buca, Bursa, İBB devrede.
Serken Kırıntılı gelirsede güzel olur, onun hakkındaki haberler doğrudur inşallah Volkan ile forma mücadelesi verebilecek bir kaleci.
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 18:31
Serken Kırıntılı gelirsede güzel olur, onun hakkındaki haberler doğrudur inşallah Volkan ile forma mücadelesi verebilecek bir kaleci.
Serdar Kulbilge etkisi yaratsın yeter.
canavar20
10.Ağustos.2010, 19:29
Niang bir an önce gelse de rahatlasak. Son anda Güiza ile yola devam edeceğiz demelerinden ciddi anlamda korkuyorum.
murat taşlı
10.Ağustos.2010, 20:21
ne kadar hurda bir takımmışız işe yarar oyuncu yok.Satsan satılmıyor göndersen tomarla para kim yaptıysa bu transferleri helal olsun istesen bu kadar kötü yapılmaz .
murat taşlı
10.Ağustos.2010, 20:23
FM'ye hiç bakmıyormu bu adamlar:))))
SAİT71
10.Ağustos.2010, 20:24
Şu başlığada her girerken transfer açıklandı diye umutla giriyorum ama birşey olmadığını görüyorum. Bari kilitlesek..
vego
10.Ağustos.2010, 21:07
Bu arada gökhanlada görüşmeler varmış ama fenerin niangı almasına bağlıymış kayseri transfer haberinden
gökhan giderse güiza kalır:) bence:D
last breath
10.Ağustos.2010, 21:20
Star haber de son dakika haberi geçti niangı almışız diye ama pek inandırıcı gelmedi bana:)
HooijDonk07
10.Ağustos.2010, 21:25
Star haber de son dakika haberi geçti niangı almışız diye ama pek inandırıcı gelmedi bana:)
Star Haber diyorsa güvenim tam Uğur Dündar söylemiştir.Guiza , Gökhan Ünal , Bilica'yı filan oradan öğrenmiştim.
SAİT71
10.Ağustos.2010, 21:29
Eğer geçtiyse doğru haberdir.
goosfraba
10.Ağustos.2010, 21:47
star haber'e göre niang cuma günü istanbul'da.
Zekirdek
10.Ağustos.2010, 21:48
star haber'e göre niang cuma günü istanbul'da.
İlk maç ne zaman Paok ile.
nerazzuri
Bi önemi yok, Liste dün Uefa'ya gönderildi.
vego
o zaman gökhan kayseriye gidebilir
goosfraba
İlk maç ne zaman Paok ile.
19 ağustos.
HooijDonk07
10.Ağustos.2010, 21:49
o zaman gökhan kayseriye gidebilir
Paok maçlarından önce gitmez bence.
EndoplazmiK RetikuluM
10.Ağustos.2010, 21:55
Hayırlı Olsun (:
http://img826.imageshack.us/img826/9524/niang.jpg (http://img826.imageshack.us/my.php?image=niang.jpg)
2. Defa Tutar mı Bilmiyorum (:
RaSenGan
10.Ağustos.2010, 21:57
Biz de yedik :)
EndoplazmiK RetikuluM
10.Ağustos.2010, 21:58
Son satırı oku Aygün (:
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 21:59
Hiç olmamış yalnız :n: .
Fener'in bence forvetten önce bir ortasaha alması lazım .Baroni ve Selçuk'la olmaz bu iş .
vego
10.Ağustos.2010, 22:00
yapan iyi yapmış :zuhaha
Addolorato
10.Ağustos.2010, 22:00
Sanırım sahte bir resim fenerbahce.org'a girdim böyle birşey yok..
HooijDonk07
10.Ağustos.2010, 22:03
Sanırım sahte bir resim fenerbahce.org'a girdim böyle birşey yok..
Son satırı oku Eralp .Kendi çapında eğlence gibi birşey :p
EndoplazmiK RetikuluM
10.Ağustos.2010, 22:03
Kimse son satırı okumadımı yahu :zuhaha
SAİT71
10.Ağustos.2010, 22:17
hiç hoş bi şey değil duygularımızla oynadınız. Ne hayaller kurmuştuk oysaki...
titates1
10.Ağustos.2010, 22:25
Forvete ola toivonen i alsak psvden
goosfraba
10.Ağustos.2010, 22:26
cumartesi akşamı o introyu görebiliriz :)
RaSenGan
10.Ağustos.2010, 22:27
cumartesi akşamı o introyu görebiliriz :)
Transfer sezonu başladığından beri hemen hemen her gün bir tarih veriyorsun abi pazartesi birisi geliyo cumartesi birisi açıklanıyo çarşamba imza atıyo :D
goosfraba
10.Ağustos.2010, 22:30
Transfer sezonu başladığından beri hemen hemen her gün bir tarih veriyorsun abi pazartesi birisi geliyo cumartesi birisi açıklanıyo çarşamba imza atıyo :D
ben en azından kesin konuşmuyorum. bitmiş, gelecekmiş yazıyorum. :)
Varonil
10.Ağustos.2010, 22:33
Paok maçlarına yetişse bari Niang :)
Serkan Kırıntılı ismi geçti bugün bir bilgisi olan var mı bununla ilgili?
RaSenGan
10.Ağustos.2010, 22:34
ben en azından kesin konuşmuyorum. bitmiş, gelecekmiş yazıyorum. :)
Pazartesi birisi İstanbul'da yazmıştın.Kimdi o unuttum şimdi :)
goosfraba
10.Ağustos.2010, 22:38
Paok maçlarına yetişse bari Niang :)
Serkan Kırıntılı ismi geçti bugün bir bilgisi olan var mı bununla ilgili?
serkan bugün kulübüyle sözleşmesini feshetti. muhtemelen biz aldık.
eng1n
11.Ağustos.2010, 00:16
Forvet transferinde ümitlerim azalıyor.
NE lionEL messi, NE SamuEL eto'o, NE Lucho Gonzalez SENDEN BÜYÜK YOK DANİEL GONZALEZ GÜİZA :D şimdi çok uymadı ama takımda kalmayı garantileyince daha iyi yazarım :d
goosfraba
11.Ağustos.2010, 01:16
''niang gelecek'' mi desem, ''gelecekmiş'' mi desem bilmiyorum hangisini söyleyeyim :D
vego
11.Ağustos.2010, 01:17
niang geliyor de :n:
Addolorato
11.Ağustos.2010, 01:34
Fenerbahçe Niang için yıllık 4.5 M € öneriyor
L'equipe
eng1n
11.Ağustos.2010, 01:46
çok vermişiz zaten ama olsun şu takım kaç yıldır forvet görmüyor gelsin kurtarsın bizi zaten maksimum 2 veya 3 yıl yarar sağlar
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2010, 02:00
Fenerbahçe'nin maaş konusunda sınırı 4 m €; bunun üstüne çıkılacağını sanmıyorum. Zaten o para da Carlos'a veriliyordu. Bunun haricinde kalan iyi oyuncular için limit 3.5 m €. Niang 3.5 m €'ya her türlü razı olur.
Niang'ı transfer ettikten sonra bir de Zokora tarzı bir ortasaha almalıyız.
Zekirdek
11.Ağustos.2010, 02:04
Fenerbahçe Niang için yıllık 4.5 M € öneriyor
L'equipe
İsterse £10M alsın yeterki gol atsın ya. Gol ya gol.
goosfraba
11.Ağustos.2010, 02:15
bonservisi 7 milyon euro.
di canio
11.Ağustos.2010, 02:20
Niang kaliteli bir oyuncu ancak gelince Kezman ve Güiza gibi etkisiz kalmayacağının da garantisi yok. Kariyerli olması, geçmişinin iyi olması gerekmiyor benim için. Bu kadar para vermesinler, arasınlar tarasınlar, isimsiz bir oyuncu getirsinler, sıralasın golleri, Nobre gibi. Transferde başarı ünlü, kariyerli oyuncu getirmek değil sadece. Niang'ı beğenmediğim şeklinde anlaşılmasın bu yazdığım. Niang transfer edilse bile sorunlar bitmeyecek. Sanki şu an bir forvet transferi olsa, sorun kalmayacakmış gibi bir hava seziyorum. Şu ana kadar genç, umut vaadeden yabancı oyuncu bulamazlarmıydı Deivid ve ++2'de kullanılacak milyon avro alan yabancı yerine? Önder gidecek gibi ama Bilica, Baroni, Uğur nolacak. Koskoca Fenerbahçe gönderemiyor mu bu oyuncuları? Sıkıntı çok, Umut'un duyumları da olmasa başka umudumuz yok :)
Addolorato
11.Ağustos.2010, 02:23
Marseille Luis Fabiano'yu alırsa Niang geliyor.. Marseille Sevilla'ya 14 ve Luis Fabiano'ya 4 M € net para önermiş..
tarikko
11.Ağustos.2010, 03:10
Niang haftasonu gelir buyuk ihtimalle Istanbul'a.Marsilya ile son macini oynayip veda edecekmis heralde.Marsilya'da Fabiano ile anlasmaya cok yakinmis.
Kezman ve Guiza'dan sonra Niang gercekten muthis olacak..Gelirse ben cok faydali olacagini dusunuyorum...
World Hollow o1
11.Ağustos.2010, 03:13
Niang kaliteli bir oyuncu ancak gelince Kezman ve Güiza gibi etkisiz kalmayacağının da garantisi yok. Kariyerli olması, geçmişinin iyi olması gerekmiyor benim için. Bu kadar para vermesinler, arasınlar tarasınlar, isimsiz bir oyuncu getirsinler, sıralasın golleri, Nobre gibi. Transferde başarı ünlü, kariyerli oyuncu getirmek değil sadece. Niang'ı beğenmediğim şeklinde anlaşılmasın bu yazdığım. Niang transfer edilse bile sorunlar bitmeyecek. Sanki şu an bir forvet transferi olsa, sorun kalmayacakmış gibi bir hava seziyorum. Şu ana kadar genç, umut vaadeden yabancı oyuncu bulamazlarmıydı Deivid ve ++2'de kullanılacak milyon avro alan yabancı yerine? Önder gidecek gibi ama Bilica, Baroni, Uğur nolacak. Koskoca Fenerbahçe gönderemiyor mu bu oyuncuları? Sıkıntı çok, Umut'un duyumları da olmasa başka umudumuz yok :)
Çok güzel noktaya değindiniz, belki Aykut hocanında böyle bir isteği olmuştur ama Aziz başkan'ın şampiyonluk sözlerinden dolayı belkide böyle bir transfer gerçekleşmedi..
BleedingMoon
11.Ağustos.2010, 03:35
bize güçlü kuvvetli hayvan gibi bir adam lazımdı zaten. ne güiza, ne de kezman güçlü oyunculardı. pierre ve nobre güçlüydü mesela. hatta washington da on kaplan gücündeydi. izleyenler hatırlar.
bu durumda niang'ın başarısız olma ihtimali yok. gücünden öte hızı, teknik ve atak özellikleri de cabası.
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 03:45
bize güçlü kuvvetli hayvan gibi bir adam lazımdı zaten. ne güiza, ne de kezman güçlü oyunculardı. pierre ve nobre güçlüydü mesela. hatta washington da on kaplan gücündeydi. izleyenler hatırlar.
bu durumda niang'ın başarısız olma ihtimali yok. gücünden öte hızı, teknik ve atak özellikleri de cabası.
Hakkaten, fizikleri güçlü, ki Nobre'yi Fenerbahçede 2 sene izledik. Ortaya alıyorsun kanat yok, kanat alıyorsun ortaya yok.. :zuhaha
Gökmen Özdenak zamanında haklıymış demekki :D
eGowiCh
11.Ağustos.2010, 04:11
Niang gelirse ilaç olur. Kafayla atıyor, ayakla atıyor, her türlü atıyor, komple bir golcü. Fiziği de çok iyi. Çok doğru bir transfer olur.
di canio
11.Ağustos.2010, 05:05
Niang'a da fazla umut bağlamamaktan yanayım. Sadece Niang ile bu takım değişmeyecektir. Değişmesi gereken çok şey var takımda. Hatta kulüpte değişmesi gereken çok şey var, en tepeden başlayarak. Niang da gelince ortama ayak uydurabilir. Bakmışsınız Denizlispor olmasa da bu sezon berabere bitmekte olan herhangi bir maçta son dakikada atılan galibiyet golüne, kulübeden kulaklarında kulaklık takılı müzik dinleyerek sevinebilir. Ve buna bir yaptırım uygulanmaz. Öyle bir kulübüz.
Ahmet Göktaş
11.Ağustos.2010, 05:48
Anlamadıgım Marsilya niangıı fenere satıp Fabianoyu alacakmış. Fener direk alsa Fabiano'yu olmaz mı ? Marsilyaya giden Fenere çok rahat gelir.
goosfraba
11.Ağustos.2010, 05:57
marsilya'ya giden bize çok rahat gelmez.
fabiano bizi neden tercih etmez?
*marsilya şampiyonlar liginde oynayacak.
*ligue 1'in yine en büyük şampiyon adayı marsilya.
*fransa ligi her anlamda türkiye liginden daha iyi. yani fabiano fenerbahçe'ye sıcak baksa bile ligden dolayı gelmek istemeyecektir.
*deschamps kariyerli bir oyuncu idi ve aynı zamanda kariyerli bir teknik direktör. adamın geçmişinde juventus var.
*fabiano tahminimce avrupada tanınmayan bir hoca ile çalışmak istemez.
örnekler çoğaltılabilir.
sözün özü,
fabiano ile ilgili girişimimiz olsa bile elimiz boş döneriz ve bu bize zaman kaybı olarak döner.
murat taşlı
11.Ağustos.2010, 10:36
marsilya'ya giden bize çok rahat gelmez.
fabiano bizi neden tercih etmez?
*marsilya şampiyonlar liginde oynayacak.
*ligue 1'in yine en büyük şampiyon adayı marsilya.
*fransa ligi her anlamda türkiye liginden daha iyi. yani fabiano fenerbahçe'ye sıcak baksa bile ligden dolayı gelmek istemeyecektir.
*deschamps kariyerli bir oyuncu idi ve aynı zamanda kariyerli bir teknik direktör. adamın geçmişinde juventus var.
*fabiano tahminimce avrupada tanınmayan bir hoca ile çalışmak istemez.
örnekler çoğaltılabilir.
sözün özü,
fabiano ile ilgili girişimimiz olsa bile elimiz boş döneriz ve bu bize zaman kaybı olarak döner.
şu ana kadar gyan falan uğraşacağına direk fabiano ya talip olsak daha mantıklıymış.
murat taşlı
11.Ağustos.2010, 10:38
ayrıca sözleşmesinin sona eren veya son senesinde olan futbolculara teklif götürseler daha kolay anlaşabilirler.
anil luque
11.Ağustos.2010, 10:40
O kriterlere sahip oyuncu bulmak da zor be abi .. Hem kaliteli bir isim olacak Fenerbahçe'nin aradığı düzeyde hem son senesinde olacak falan.. Carew var bir aklıma gelen , o da gelirse bize (BJK) gelir tahminimce..
Sekopej
11.Ağustos.2010, 12:23
MArsilya senelik 4 verecekmiş, tamam vergiler belki Fransa'da daha yüksektir ama oyuncu Türkiye'ye gelecekse 6-7 vermen gerekir senelik, tabi Fabiano'nun da yaşı artık genç değil, üstelik Marsilya ŞL'ye direk katılıyor ve ilerleyen yıllarda da direk katılma ihtimali yüksek. Fransa'nın şartlarının daha iyi olması da cabası.
Ha gelmez mi, elbette gelir Fabiano da ama senelik haylü yüksek bir miktar ödersen, Fenerbahçe Carlos için limitin üzerine çıktı, diğer oyuncular için 3.5'un üzerine çıkmıyorlar, Niang da muhtemelen 3.5 alacaktır, bonservisine de 7-8 civarı verilirse, Gyan kazığından kurtulduğumuz için daha çok sevinirim.:p
Lig maçı pazar günü, gelecekse de, hafta içi artık mutlaka gelmeli, Antalya maçında kulübede olur, belki ilerleyen dakikalarda girer ve PAOK maçında da kadroda yer alır.
nerazzuri
11.Ağustos.2010, 12:32
Golcü transferini noktalamaya çalışan Fenerbahçe, Marsilya'nın forveti Mamadou Niang ile yıllık 2.6 milyon avroya, kulübü ise 7 milyon avroya el sıkıştı.
Milliyet'te yer alan habere göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Paok maçlarında Senegalli yıldızın takımda olmasını istiyor. 3+1 yıllık sözleşme yapılacak olan Senegalli oyuncunun pazar günü İstanbul'a getirilip, isminin UEFA'ya bildirilmesi bekleniyor.
Ancak yönetime dün "gelirim kulübümle bir daha görüşün" diyen Rennes'in golcüsü Asamoah Gyan'ın kafaları karıştırdığı iddia edildi.
Niang konusunda frene basan yönetminin cuma günü bir karar vermesi bekleniyor.
goal.com
Varonil
11.Ağustos.2010, 12:47
7 M € oldukça iyi bir fiyat.Üstelik 2 yıllık taksitle ödeyecekmişiz sanırım.Hadi bakalım Niang hayırlı olsun takımımıza.
Gyan'da parazit yapmasın bu arada :D
nerazzuri
11.Ağustos.2010, 12:57
Açıkcası korkmuyor da değilim Gyan konusunda, bizimkile bir delilik edipte 16m€ verir bu adama.
canavar20
11.Ağustos.2010, 13:06
Niang için 7 M gerçekten çok iyi, başarılı bir transfer olacak.
Revolution
11.Ağustos.2010, 13:09
Gyan gelsin Gyan :D
sananes
11.Ağustos.2010, 14:02
Niang kesin alınacakta daha önceki yorumlardan birinde söylenmiş Zokora tarzı hatta direk Zokora alınıp gelse şu takıma sınıf atlatır cidden
Universal
11.Ağustos.2010, 14:09
Niang artık kesin olarak gelir. ÇünkÜ; bir transfer bu kadar yazılıyorsa gerçekleşir.
Revolution
11.Ağustos.2010, 14:11
Kallström de yazıldı geldi dendi ama gelmedi :) Aslında bu ayrı bir durum çünkü Fenerbahçe'nin maddi kaynağı oldukça yüksek..
Ahmet Göktaş
11.Ağustos.2010, 14:17
Goal.com anlaşıldı yazıyorsa Niang transferi yatabilir beyler :)
Crazycat
11.Ağustos.2010, 14:41
Gyan da çok yazıldı şimdi de Niang yazılıyor.Gelseler de artık bitse bu transfer işi.Yani bu kadar da geç kalınmaz ki.Sezon başlayacak hâlâ daha "Forvete kimi alsak, defansta Bilica'nın yanına adam lazım, bu ortasaha ile olmaz, ortasahaya da adam lazım." diyoruz, çoktan halledilmesi lazımdı bunların.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 15:29
Niang pazar günü gelicekmiş.Lugano'nun yanına kariyerli bir stoper düşünüyorlarmış.Lugano'nun gitme ihtimali %50'ymiş.Dikkatinizi çekerim hep MİŞ'li (:.
Edit : Kazım'ı kayseri kiralamak istiyormuş.
SAİT71
11.Ağustos.2010, 15:40
Hemen versek Kazım'ı.
GodfatheR
11.Ağustos.2010, 15:41
Geçen sezon başında bonservisi elinde olan Lugano'yu istemeyen ya da istese dahi Lugano ve menajerinin istediklerini karşılayamayan İtalyan kulüpleri, şimdi neden bu kadar Luagno'nun üstüne düşüyor anlamıyorum. Lugano aynı Lugano, hatta 1 yaş daha yaşlanmış Lugano. Demek ki 3.5 milyon Euro batıyormuş onlara :p Ben Lugano'nun kalacağını düşünüyorum çünkü Roma Burdisso'yu almak üzere, Lugano fuzuli olur.
Niang'a gelirsek, işte Pierre'den beri aradığımız forvet bu. Adama kafayla atıyor, sağla atıyor solla atıyor, olmayacak yerlerden gol vuruşu yapıyor, güçlü kuvvetli tam aradığımız golcü. Adamın lakabı yaban domuzu daha ne olsun yahu :p
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 15:42
Hemen versek Kazım'ı.
Ben umutluyum Kazım'dan bi sene daha kiralık gönderilse iyi olur gibime geliyor.
GodfatheR
11.Ağustos.2010, 15:43
Kazım artık olmayacak gitmesi hem bizim için hem de kendisi için daha iyi olacak sanırım.
BleedingMoon
11.Ağustos.2010, 15:44
kazım'ın sözleşmesi seneye bitmiyor mu zaten?
Homer J.S
11.Ağustos.2010, 15:45
Fenerbahçe'nin sorununu Niang falan çözemez bence. Fener son 7-8 sende kaç tane gol kralı veya süper forvet harcadı.
1- Anelka
2- Kezman
3- Semih
4- Gökhan Ünal
5- Güiza
Ondan önce düzeltilmesi gerekenler var.
SAİT71
11.Ağustos.2010, 15:48
Ben umutluyum Kazım'dan bi sene daha kiralık gönderilse iyi olur gibime geliyor.
Umudunu kırmak istemem ama;
Görünen köy kılavuz istemez,
Yedisinde ne ise yetmişinde de odur,
Huylu huyundan vazgeçmez,
Adamın iyisi iş başında belli olur,
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,
GodfatheR
11.Ağustos.2010, 15:54
Fenerbahçe'nin sorununu Niang falan çözemez bence. Fener son 7-8 sende kaç tane gol kralı veya süper forvet harcadı.
1- Anelka
2- Kezman
3- Semih
4- Gökhan Ünal
5- Güiza
Verdiğin örneklerle Niang bir değil yalnız. Niang'a benzeyen sadece Semih var, ona da gerekli şansı vermedik adam kaç senedir takımda üst üste 5 maça ilk 11 çıkamadı.
Anelka zaten forvet oynamadı, Daum onu sağ açık oynatıyordu.
Kezman,Güiza,Gökhan ise aynı tip santraforlar açık alanda iş yapabilen, ama bizim ihtiyacımız tam da Niang tipinde bir santrafor. Gyan gelseydi bu dediklerine katılırdım ama Niang aradığımız adam.
Tek sorunumuz forvet değil haklısın. Bu takıma acil olarak bir stoper ve orta alan oyuncusu da gerekli.
titates1
11.Ağustos.2010, 15:55
1- Anelka
2- Kezman
3- Semih
4- Gökhan Ünal
5- Güiza
Anelka kanatlarda oynatıldı kaldı ki anelka tek forvet oynayacak isim değil , kezman ceza sahası içi golcüsü yine tek forvet oynayabilecek isim değil gökhanla güizanın tarzı biraz benziyor ancak onlarda tek forvetli sistemde başarılı olacak tipte oyuncular değil , yani hiçbirisi süper forvet değil belki süper ikinci forvetler , niang da çift forvet oynamasına rağmen şu an ki sistemde de rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu , Fenerbahçe'nin tam aradığı isim olabilir , çok çok yararlı olur forvet sorununu 3 seneliğine çözer ilerki zamanlarda yanına da birileri alınır.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 15:55
Umudunu kırmak istemem ama;
Görünen köy kılavuz istemez,
Yedisinde ne ise yetmişinde de odur,
Huylu huyundan vazgeçmez,
Adamın iyisi iş başında belli olur,
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,
Olsun umudum var o adamdan açıkcası sadece bi sağlam dayak atmak lazım :p
titates1
11.Ağustos.2010, 15:57
Verdiğin örneklerle Niang bir değil yalnız. Niang'a benzeyen sadece Semih var, ona da gerekli şansı vermedik adam kaç senedir takımda üst üste 5 maça ilk 11 çıkamadı.
Anelka zaten forvet oynamadı, Daum onu sağ açık oynatıyordu.
Kezman,Güiza,Gökhan ise aynı tip santraforlar açık alanda iş yapabilen, ama bizim ihtiyacımız tam da Niang tipinde bir santrafor. Gyan gelseydi bu dediklerine katılırdım ama Niang aradığımız adam.
Tek sorunumuz forvet değil haklısın. Bu takıma acil olarak bir stoper ve orta alan oyuncusu da gerekli.
Niang'la Semih'in neresini benzettin ? stoper ve orta saha oyuncusu fikirlerinize de katılıyorum.
Revolution
11.Ağustos.2010, 16:00
Niang Senegal basınına verdiği demeçte ' Ayrılıyorum. Kararım kesin. ' demiş..
SAİT71
11.Ağustos.2010, 16:01
Ben Semih'in fiziğini beğenmiyorum. Ama Niang'da iyi fizik var.
GodfatheR
11.Ağustos.2010, 16:02
Niang'la Semih'in neresini benzettin ? stoper ve orta saha oyuncusu fikirlerinize de katılıyorum.
İkiside sırtı dönük oynayabilen oyuncular olduğu için Semih-Niang örneğini verdim :) Ömer Üründül tarzı bi yorum oldu ama neyse :p
GodfatheR
11.Ağustos.2010, 16:04
Semih şu anda Türkiye'nin en iyi Türk santraforu. Semih neden bu kadar kenara itiliyor aklım almıyor.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:08
Semih şu anda Türkiye'nin en iyi Türk santraforu. Semih neden bu kadar kenara itiliyor aklım almıyor.
G.Ünal'ı Semihten daha iyi görüyorum.Benim düşüncem böyle.
GodfatheR
11.Ağustos.2010, 16:10
G.Ünal büyük takım oyuncusu olmadığını hem Trabzon'da hem de bizde gösterdi bence. Bu da benim düşüncem tabi.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:20
G.Ünal büyük takım oyuncusu olmadığını hem Trabzon'da hem de bizde gösterdi bence. Bu da benim düşüncem tabi.
G.Ünal'ı daha iyi olduğunu düşünme sebebim Semih'in çabuk yılması.G.Ünal o fiziğe rağmen Semih'ten hızlı ama vuruşlara gelince iş değise bilir diyeceğim ama G.Ünal'ın frikik gölleride var (:.böyle düşününce ikilemde kalıyor insan.
SAİT71
11.Ağustos.2010, 16:22
Şahsen Semih'i G.Ünal'dan daha iyi buluyorum. (oyun olarak)
Clayman
11.Ağustos.2010, 16:24
İkiside sırtı dönük oynayabilen oyuncular olduğu için Semih-Niang örneğini verdim :) Ömer Üründül tarzı bi yorum oldu ama neyse :p
Niang'ın tarzında onu göremedim ben. Niang hızıyla iş yaptı Fransa'da izlediğim maçlarında.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:25
Stoper için İngiltereden oyuncu arayışlarımız varmış.
goosfraba
11.Ağustos.2010, 16:28
man city'nin satılık listesine koyduğu micah richards ve nedum onuoha ile ilgileniyoruzdur umarım. madem stoper bakılıyor ingiltere'de. bu ikisi bilica'dan katbe kat iyiler.
titates1
11.Ağustos.2010, 16:29
Stoper için İngiltereden oyuncu arayışlarımız varmış.
Nerden bu mış'lı haber ?
Ayrıca Semih bence çok yetersiz bir adam hangi maçtan sonra yazdım hatırlamıyorum guiza ileride basıyordu gol atamıyordu ama karşı takımı çıkarmıyorduk , taraftar baskı yaptı , daum guizayı çıkardı semihi aldı alır almaz semih sadece dolandığı için takım geriye yaslandı ve goller yemiş puan kaybetmiştik , belki de taraftarın o tepkisi bize şampiyonluğu kaybettirdi
SAİT71
11.Ağustos.2010, 16:30
Ohoo millet lige başlıyor biz daha stoper için görüşmüyoruz bakmaya aramaya gidiyoruz. Orada İngiltere :D
goosfraba
11.Ağustos.2010, 16:31
kim ne derse desin elimizde bulunan forvetlerin hiçbiri iyi değil. güiza da kötünün iyisi.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:31
Nerden bu mış'lı haber ?
Alp Burak Cücenoğlu belki tanımazsın.DR.ABC diyede geçiyor.Çoğu transferi suana kadar ondan duydum (:.
goosfraba
11.Ağustos.2010, 16:35
Robinho, Roque Santa Cruz, Craig Bellamy, Nigel De Jong, Jo, Pablo Zabaleta , Micah Richards, Michael Johnson, Vincent Kompany, Stephen Ireland, Kelvin Etuhu, Felipe Caicedo, Shaun Wright-Phillips ve Nedum Onuoha gibi oyuncular topun ağzında. Genel Menajer Roberto Mancini “Yaklaşık 20 günde 14-15 oyuncumuzu satmamız gerektiğinin farkındayım. Bu oyuncuların 25 kişilik kadromuza dahil olması çok zor.” diye konuştu
eğer haber doğruysa man city'nin oyuncularıyla kesinlikle ilgileniyoruz bence.
Revolution
11.Ağustos.2010, 16:36
ABC'yi bende biliyorum. Güvenilirdir...
vego
11.Ağustos.2010, 16:36
bu satacakları adamlardan oluşan kadro ing ilk 10 a girer:zuhaha tüh adebayor yok:(
nerazzuri
11.Ağustos.2010, 16:37
eğer haber doğruysa man city'nin oyuncularıyla kesinlikle ilgileniyoruz bence.
Nigel De Jong, orta saha, Kompany içinse en ciddi aday Arsene Wenger'li Arsenal.
Geriye tek seçenek kalıyor, onuda bizimkiler alırmı, mechul.
titates1
11.Ağustos.2010, 16:38
Alp Burak Cücenoğlu belki tanımazsın.DR.ABC diyede geçiyor.Çoğu transferi suana kadar ondan duydum (:.
Sağolasın =)
de jong , santa cruze veya bellamy'i alıp gelsinler işte =)
sananes
11.Ağustos.2010, 16:39
Nerden bu mış'lı haber ?
Ayrıca Semih bence çok yetersiz bir adam hangi maçtan sonra yazdım hatırlamıyorum guiza ileride basıyordu gol atamıyordu ama karşı takımı çıkarmıyorduk , taraftar baskı yaptı , daum guizayı çıkardı semihi aldı alır almaz semih sadece dolandığı için takım geriye yaslandı ve goller yemiş puan kaybetmiştik , belki de taraftarın o tepkisi bize şampiyonluğu kaybettirdi
aynen katılıyorum hatta Kadıköydeki bursa maçında yaptın bence bu yorumu yani okumadım ama o maç staddaydım bu dediklerinin aynısını düşünerek döndüm eve.Semih'in tavırlarınıda oyunuda beğenmiyorum.Kazıma gelince bence geçen sene olduğu gibi yine medyanın gazına geliniyor.Geçen senede aynı sekilde yollattı resmen medya adamı sonra ikinci devre Kazım suçsuzmuş Kazımla alakası yokmuş vs gibi haberler yapıp durdular
sananes
11.Ağustos.2010, 16:41
Birde Hollanda milli takımında De Jongu izleyip beğenmeyen listeye giremez diyen adama ben hoca moca demem.De Jong Türkiyeye gelmez mi ki acaba
goosfraba
11.Ağustos.2010, 16:42
Nigel De Jong, orta saha, Kompany içinse en ciddi aday Arsene Wenger'li Arsenal.
Geriye tek seçenek kalıyor, onuda bizimkiler alırmı, mechul.
cayır cayır ön libero ve stoper arıyorlar o yüzden de jong'u da koydum. richards ve onuoha kısa boylu ama hızlı stoperler. lugano uzun boylu ve ilk topları kesici olarak oynatıldığında daha çok verim alınıyor.
yıllardır uzunboylu-kısaboylu defans göbeğinin hayalini kurdum umarım gerçekleştiririz bu yıl :D
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:43
"benim birebir sohbetim olan kişi fenerbahçeye son yıllardaki en başarılı hocasını getiren azız başkana çok yakın bir işadamı ve konuşma birebir benle onun arasında "
ABC'nin bir yorumu.. ABC nerden öğrendiğini merak edenler için.
titates1
11.Ağustos.2010, 16:44
aynen katılıyorum hatta Kadıköydeki bursa maçında yaptın bence bu yorumu yani okumadım ama o maç staddaydım bu dediklerinin aynısını düşünerek döndüm eve.Semih'in tavırlarınıda oyunuda beğenmiyorum.Kazıma gelince bence geçen sene olduğu gibi yine medyanın gazına geliniyor.Geçen senede aynı sekilde yollattı resmen medya adamı sonra ikinci devre Kazım suçsuzmuş Kazımla alakası yokmuş vs gibi haberler yapıp durdular
Evet galiba o maçtı ... Kazım'ı da ne kadar sevmesem de bence yedek olarak kesinlikle kalmalı takımda gerektiğinde forvette de kullanılabilecek bir oyuncu.
sananes
11.Ağustos.2010, 16:55
City gerçekten yolluyosa De Jong'u hemen alalım orta sahanın tüm derdi biter.Niang zaten gelecek.Stopere gelince Şampiyonlar liginde değiliz sonuçta yani Avrupa ligi ve Türkiye için yeterli stoperlerimiz.Lugano döndüğüne yanına kimi koyarsan toparlar orayı.Bence öncelik orta sahada olmalı cunku eldeki cristian selcuk ikilisi ile cok yaslanıyoruz, çıkamıyoruz hücuma.De Jong mükemmel bi oyuncu düşünülüyor mu acaba cidden oraya takviye
Zekirdek
11.Ağustos.2010, 17:09
man city'nin satılık listesine koyduğu micah richards ve nedum onuoha ile ilgileniyoruzdur umarım. madem stoper bakılıyor ingiltere'de. bu ikisi bilica'dan katbe kat iyiler.
Bu Micah Richards FM'de acayip çılgın atıyordu ya. Keşke gelse. Bu adamı hayal etmiştim hep.
Geçen sene Cristian transfer edildiğinde birde 5 yıllık kontrat imzalanmıştı. Geleceğimizi onlara emanet ettik demiştik. (Andre'de var burada) Şimdi harıl harıl ön libero arıyoruz.
SAİT71
11.Ağustos.2010, 17:25
Durun durun bombayı ben patlatıyorum :D
"Beşiktaş'a değil, Fener'e gelirim"
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs228.snc4/38762_417322969038_229942694038_4985197_1009736_n. jpg
Fanatik, transferin gözde ismi Robinho'ya ulaştı. Yıldız futbolcu Türkiye'ye Sarı-Lacivert mesajlar yolladı...Fenerbahçe cephesi her ne kadar, “Robinho ile ilgilenmiyoruz” dese de, Brezilyalı yıldız Sarı-Lacivertli ekibin gündeminden düşmüyor. Guti’nin Beşiktaş’a transferinde önemli rol oynayan Türk... menacer Marco Kırdemir, FANATİK adına Robinho ile görüştü. Sambacı’nın sözleri kısa ve netti: Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe’nin beni istediğini biliyorum. Eğer Türkiye’ye gitmeye karar verirsem şunu çok açık söyleyebilirim ki; tercih edeceğim takım Beşiktaş değil, kesinlikle Fenerbahçe olur.
:D :D
goosfraba
11.Ağustos.2010, 17:29
robinho beşiktaş'ta. kaynağım sağlam.
Revolution
11.Ağustos.2010, 17:35
Yapma abi yapma..
ForsakeN
11.Ağustos.2010, 18:11
Beşiktaş Robinho'nun maliyetinin altına giremez.
vuque
11.Ağustos.2010, 18:12
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10518_Fenerbahçe_SK.jpg
:0: :schaf:
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 18:16
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10518_Fenerbahçe_SK.jpg
:0: :schaf:
Hepsi yabancı olursa 7 yabancı olcak forvet niang garanti bide Lugano'nun yanına adam aldık mı sorun kalmaz .Orta saha 3'lüsü zaten Özer , Topuz ve Emre'den olcak
eXcitinG
11.Ağustos.2010, 18:19
Bizim Robinho transferi Umut yüzünden yatar arkadaş.
eGowiCh
11.Ağustos.2010, 18:19
Niang artık Fenerbahçe'de gibi bir şey. Kendisi açıkladı milli takım kampında, kararım kesin, ayrılıyorum, transferde her şey yolunda gidiyor diye. Hayırlı olsun.
Gönderilecekler de gönderilse de belirsizlik sona erse.
vuque
11.Ağustos.2010, 18:21
Hepsi yabancı olursa 7 yabancı olcak forvet niang garanti bide Lugano'nun yanına adam aldık mı sorun kalmaz .Orta saha 3'lüsü zaten Özer , Topuz ve Emre'den olcak
3 Transfer'den birisi kaliteli Türk oyuncu(Gurbetçi'lerden) olabilir diye düşünüyorum :D
Mesela Gökhan İnler,Serdar Taşçı,Ömer Toprak alınabilir isimler bence :)
Niang olmazsa olmaz değildir.Güiza bana göre kötü bir oyuncu da değil.Çünkü rakibi yıpratıyor,pozisyona giriyor,gol atıyor...
Ancak çok kaçırdığı için göze batıyor...
Neyse beklemedeyiz :0:
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 18:21
Niang artık Fenerbahçe'de gibi bir şey. Kendisi açıkladı milli takım kampında, kararım kesin, ayrılıyorum, transferde her şey yolunda gidiyor diye. Hayırlı olsun.
Gönderilecekler de gönderilse de belirsizlik sona erse.
Önder kayseriye bonsvervisiyle , Kazımda kiralık gidebilir.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 18:22
3 Transfer'den birisi kaliteli Türk oyuncu(Gurbetçi'lerden) olabilir diye düşünüyorum :D
Niang olmazsa olmaz değildir.Güiza bana göre kötü bir oyuncu da değil.Çünkü rakibi yıpratıyor,pozisyona giriyor,gol atıyor...
Alex'i kesip G.Ünal veya Semih oynatsaydık Guiza'yla hatta Furkan'ı suana kadar Guiza'dan herkes memnun olurdu.
BleedingMoon
11.Ağustos.2010, 18:24
önder'den de kurtuluyoruz inşallah. kaldı geriye deivid, güiza, bilica, selçuk ve futbolu kafasında bitirmiş baroni.
dile kolay 8 senedir selçuk fenerbahçe'de... kimler geldi, kimler geçti. galatasaray'a attığı gollerin yüzü suyu hürmetine 10 seneyi tamamlayacak sanırım.
vuque
11.Ağustos.2010, 18:25
Alex'i kesip G.Ünal veya Semih oynatsaydık Guiza'yla hatta Furkan'ı suana kadar Guiza'dan herkes memnun olurdu.
Bence de ama bunları söylediğinde Alex'e saygısızlık yapıyorsun,çok emek verdi falan muhabbetine giriyor bazıları.Bence Alex Fenerbahçe'nin sırtına kambur oluyor...
Neyse bu konuya fazla girmeyelim zaten dertliyim yazarda yazarım :D
Zekirdek
11.Ağustos.2010, 18:27
Boşuna bekleriz. Bizim yönetimde Ömer Toprak'ı kim tanıyorki. Varlığından haberleri yok. :) Ömer Toprak'ı tanıyon mu diye sorsak iş adamımı derler?
vuque
11.Ağustos.2010, 18:28
Boşuna bekleriz. Bizim yönetimde Ömer Toprak'ı kim tanıyorki. Varlığından haberleri yok. :) Ömer Toprak'ı tanıyon mu diye sorsak iş adamımı derler?
Halis Toprak'ın yeğeni :D :zuhaha
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 18:29
Bu oyuncuları getirmek çok zor bence.. Belki Ömer Toprak olabilir ama diğer ikisi mümkün değil bence..
vuque
11.Ağustos.2010, 18:32
Bu oyuncuları getirmek çok zor bence.. Belki Ömer Toprak olabilir ama diğer ikisi mümkün değil bence..
Alex'e,Deivid'e,C.Baroni'ye verilen paralar verilirse hiç zor değil.Sonuçta bunlar profesyonel oyuncular.Ancak yönetimler bu oyuncular Türk kökenli;bu adamlara bu paralar verilir mi biz Deivid'lere vermeye devam edelim derlerse tabii ki getirmek çok zor olur (::)
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 18:33
Bence de ama bunları söylediğinde Alex'e saygısızlık yapıyorsun,çok emek verdi falan muhabbetine giriyor bazıları.Bence Alex Fenerbahçe'nin sırtına kambur oluyor...
Neyse bu konuya fazla girmeyelim zaten dertliyim yazarda yazarım :D
Alex'in yaptıkları hakkında hiç bi sözüm yok şuan en sevdiğim oyuncu fenerbahçe'deki ve öyle kalıcak.Ama bi zamandan sonrada dur demek lazım pres yaptığı en son Young Boys maçında Kazım atılınca gördüm.Pres yapsa çok iyi olucak ama bakalım bu sene kesilicek gibi (:.
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 18:36
Alex'e,Deivid'e,C.Baroni'ye verilen paralar verilirse hiç zor değil.Sonuçta bunlar profesyonel oyuncular.Ancak yönetimler bu oyuncular Türk kökenli;bu adamlara bu paralar verilir mi biz Deivid'lere vermeye devam edelim derlerse tabii ki getirmek çok zor olur (::)
Bu oyuncuların yaşı da genç, paraya bakacak yaşta değiller henüz. Bu adamları 28'den önce Türkiye'ye getirmek neredeyse mümkün değil, ki Ömer Toprak'tan emin olmasam da diğer ikisi takımlarında tutulan, sevilen isimler..
goosfraba
11.Ağustos.2010, 18:41
ömer toprak şuan hiç iyi değil bildiğim kadarıyla. sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. böyle olmasaydı hamburg, w. bremen gibi takımlar çoktan kapmıştı.
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 18:54
ömer toprak şuan hiç iyi değil bildiğim kadarıyla. sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. böyle olmasaydı hamburg, w. bremen gibi takımlar çoktan kapmıştı.
Trafik kazası geçirmişti.Son 10 maçta oynamıstı sanırsam iyide oynamıs galiba.
vego
11.Ağustos.2010, 18:56
devre arası döndü diye hatırlıyorum.
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 18:58
Haftasonu geliyormuş Niang öyle deniliyor tv'de :)
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 19:00
Haftasonu geliyormuş Niang öyle deniliyor tv'de :)
Pazar günü (:.P.tesi'de resmi imza .
goosfraba
11.Ağustos.2010, 19:25
- O dönemde, Kulübümüze Louis Fabiano teklif edilmiş ancak kadromuzda Anelka gibi önemli bir futbolcu olduğu için adı geçen oyuncu ile ilgilenmediğimiz karşı tarafa bildirilmiştir.
http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/detay.asp?ContentID=20484
HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 19:28
Şekip Bey ( :n: ) spor servisinde söyledi .
Hugo
11.Ağustos.2010, 19:45
Louis Fabiano, Luis Fabiano mu? :)
Sekopej
11.Ağustos.2010, 19:48
Burada asıl konu, Anelka'yı istemesek sezonbaşında Fabiano teklif edildiğinde, elimizde Anelka var diye reddetmezdik, Anelka'yı göndermek gündemimizde yoktu diyor.
Zico takımı çift forvet oynatacaktı ve Anelka da sağ kanattan kurtulacaktı.
Addolorato
11.Ağustos.2010, 19:48
Görmeyeli fransız vatandaşlığına geçmiş Fabiano :D
KanaKe
12.Ağustos.2010, 01:37
louis fabiano dur o.. brezilyadan 2. sinif golcü önermislerdir.. isin sakasi tabiki, ben inanmiyorum bu dediklerine anelkanin yaninda nobreyi oynatacagina fabiano anelka oynat daha iyi degilmi yok efendim anelka var diye 2 tane iyi forvete gerek yokmus 1 tane kazma 1 tane iyi forvet yetermis.
tarikko
12.Ağustos.2010, 05:54
Ve aylardır beklemede olan sarı-lacivertliler yılın transferini yaptı. F.Bahçe, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Robinho'yu aldı. İngiltere'ye giden Asbaşkan Ali Yıldırım, İngiliz kulübü ile 20 milyon euroya el sıkıştı. Robinho ise yıllık 6 milyon euroya "evet" dedi.
Ve transferde beklenen bomba patladı. Fenerbahçe aylardır sürdürdüğü transfer çalışmalarını müthiş bir adımla noktaladı. Sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş'ın aylardır peşinde koştuğu, dünyanın dev kulüplerinin rüyalarını süslediği Robinho'yu renklerine kattı. Aylardır golcü transferi ile ilgilenen F.Bahçe, sonunda Aziz Yıldırım'ın "Her sene bir yıldız" sözünü gerçekleştirdi. Müthiş transfer haftalar önce başladı. İki kulüp arasında süren görüşmeler dün sonuçlandı. Transfer için
İngiltere'ye giden Asbaşkan Ali Yıldırım, Manchester City Kulübü ile sıkı bir bonservis pazarlığına girişti. Yıldırım, İngiliz yöneticileri Robinho'nun bonservisini 20 milyon euroya verme konusunda ikna etti. F.Bahçe yöneticisi daha sonra Brezilyalı yıldızın menajeri ile bir araya geldi. Karşılıklı görüşmeler sonunda Robinho, yılda 6 milyon euro karşılığı sarı-lacivertli takımda oynamayı kabul etti. Brezilyalı yıldızın sponsorluk gelirleri ile bu rakamdan çok daha fazlasını kazanacağı belirtildi. F.Bahçe Robinho transferini Cuma günü açıklayacak. Bu arada golcü transferinde de sona gelindi. Niang'ın da Pazar günü İstanbul'da olacağı, ertesi gün kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atacağı kaydedildi.
Yeni Şafak
Zekirdek
12.Ağustos.2010, 05:56
İki forvet asla almaz fener. Hangi yabancıyı yedek oturtacak. Güzel sallayamamış Yeni Şafak.
BeeTLeJuiCe
12.Ağustos.2010, 11:04
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman‚ Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ve Ömer Temellinin de katıldığı sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertli kulübün dünyanın en büyüklerinden biri olma yoluna girdiğinin altını çizen Kocaman‚ transferler‚ takımın son durumu ve lig hakkındaki tüm sorulara net yanıtlar verdi. Kimse bindiği dalı kesmez diyen Aykut Kocaman‚ 6. haftadan sonra nereye doğru gideceğimiz belli olur. İstediklerimiz olursa yola devam edeceğiz. Tersi bir durumda ise başka arayışlara gireriz. Stoch ve Diadan sonra Niangı alırsak istediğim yabancı transferler yapılmış olacak. Niang benim için en iyisi. Fenerbahçeye çok yararlı olacak. Transfer bitti diyemeyiz. Çünkü arzular var. Her an her şey olabilir diye konuştu. Fenerbahçedeki kadro yapısı ve sistem değişikliğine herkesin alışması gerektiğine vurgu yapan Kocaman‚ karar vericilerin de tüm yeniliklere hazırlıklı olmasının daha objektif sonuçlar getireceğini ifade etti. İşte Kocamanın Alexten Diaya‚ Bilicadan Dauma‚ Güizadan Kazıma kadar yaptığı değerlendirmeler:
Alex %99.9
Alex doğru söylüyor. Topa sahip olamazsan‚ boşa koşarsın. Bunu kendisine söyledim‚ ama yanıt vermedi. Ne benim Alexle‚ ne Alexin benimle sorunu var. Young Boys maçındaki değişiklik‚ fiziki dengeyi kurmak içindi. Doğru olduğunu da herkes gördü. Direncimiz arttı ve baskı kurduk. Değişime herkes alışmalı. Alex‚ benim kadromda her zaman yeri olan bir isim. Ona kadroda yüzde 99.9 yer vereceğim. Emre de Fenerbahçenin temel taşlarından biri. Takım içindeki ilişkilerinin iyi olduğunu sanıyorum. Benimle bir sorunu yok.
Huzursuzluğa izin vermem
Kazımla yollarımız ayrıldı. Ben‚ sıkıntılı ortama gelemem. Takım içinde problem çıkması‚ huzursuzluk yaşanmasına asla tahammülüm yok. Yerlilerin çoğundan memnunum. Gökhan Gönül iyi başladı. Diğer sakatlarımız Uğur Boral‚ Özer Hurmacı ve Mehmet Topuz da döndü.
Bilica‚ tekmeye kafa uzatıyor
Bilica genelde beğenilmiyor. Ama ben onu yeterli buluyorum. Yürekli oynuyor. İyi kademe yapıyor. Tekmeye kafa uzatan bir yapısı var. Güiza şu anda bizimle birlikte. UEFAya gönderdiğimiz listede adı var. Zaman Güiza için belirleyici olacak. Lugano bizim oyuncumuz. Başka bir takıma gideceğine ihtimal vermiyorum. En azından öyle bir düşüncesi olmadığını biliyorum. Yoksa bana söylerdi.
Bir savunmaya‚ bir ön liberoya
Teknik direktör Aykut Kocaman‚ Niangla birlikte istediği oyuncuların alındığını vurgularkan‚ transfer için açık kapı da bıraktı. Arzu ve isteklerin bitmeyeceğini ifade eden Kocaman‚ Savunmaya transfer yapılır mı? sorusuna‚ Olabilir anlamında bir yanıt verdi. Bu arada savunmanın ortasının yanı sıra‚ ön liberoya da bir takviye düşüncesi olduğu belirlendi. Kocamanın her iki bölge için de araştırma yaptığı öğrenildi.
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2010, 11:42
Robinho bizim için mantıklı bir transfer olmaz. Dia olmasaydı olabilirdi; ancak şuan tamamen gereksiz. Önlibero ve stoper sorunumuz varken, Robinho'yu transfer etmek; evimizin kapısı yokken klima taktırmaya benzer.
SAİT71
12.Ağustos.2010, 11:54
Bende Robinho transferini mantıklı bulmuyorum. Tabi ne kadar doğru orası da tartışılır. Niang gelirse bizim için daha güzel bir transfer olur. 31 yaşında da olsa kalitesiyle vreilen parayı kapatacak bir oyuncu.
sananes
12.Ağustos.2010, 11:55
Robinho bizim için mantıksız bir transfer olur.Eğer Alexi söylediği gibi oynatacaksa sürekli olarak önlibero şart Özer-Emre-Mehmet üçlüsü çok koşarak fiziksel olarak orta sahada yeterli olurdu ama Alex oynadığında bu 3lüden 2si arkada zayıf kalır o yüzden güçlü fizikli ayağıda fena olmayan bi ön libero almak zorundayız.Stoperden önce bu yapılmalı bence
anil luque
12.Ağustos.2010, 12:09
Stoch ve Dia geldikten sonra Robinho'nun geleceğine inanmıyorum , tırt haberdir..
Fernando Gago
12.Ağustos.2010, 13:04
Robinho'yu almak intihar olur umarım yalan haberdir ..
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2010, 13:11
Vatan Gazetesi'nden Tayfun Bayındır'ın haberi:
Aykut Kocaman, Ömer Temelli ve Şekip Mosturoğlu’nun davetlisi olarak F.Bahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nin terasındayız. Tatlı bir esinti var. Ve o esinti günlerdir İstanbul’u yakıp-kavuran sıcak ve nemli havadan biraz olsun bizi uzaklaştırıyor. Masada 7 gazeteciyiz. Ayrıca kulübün iletişim sorumluları Mehmet Sümer ile Orkun Yazgan da var. Önce ‘yazılmamak’ koşuluyla sohbete başlıyoruz. Ne var ki bir süre sonra gazetecilik heyecanımız ağır basıyor. Gözümüzün önünden manşetler geçiyor. Ve F.Bahçe’nin duayen yazarı Alaattin Metin dayanamıyor, "Hocam burada konuşulanları yazalım. Biz yazmasak yalan-yanlış yazılır" diyor. Aykut Hoca’dan "Olur ama o zaman ben de kontrollü konuşurum" yanıtı gelince rahatlıyoruz....
İlk olarak Sportif Direktörlük konusu gündeme geliyor. "F.Bahçe’nin sportif direktörü kim?" diye soruyoruz. Kocaman, aidiyet duygusuna dikkat çekip "Geliş şeklim belki biraz anormal oldu ama benim tabii ki" diyor. Mosturoğlu söze giriyor: "Aykut Hoca iki görevi birden yapacak. Bu kurumsallaşma adına düşünce devrimidir." Ardından bağlantılı soru geliyor Aykut Hoca’ya "Üzerinize sportif direktör getirselerdi tavrınız ne olurdu?" Yanıtı şöyle: "Ben bir sportif direktör ile çalışmayı gerçekten çok isterim. Benimle aynı dili konuşan, transferleri yöneten, takip eden birisini çok isterim. Bakın bunu şöyle kanıtlayabilirim. Genel olarak bizde teknik direktörler transfer işlerine girerler. Ben girmem. Bu işleri sportif direktörler yapmalı."
"Lige galibiyetle dönmek çok önemli. Arka arkaya maçlarımızı kazanmalıyız. Süper Lig’deki 6 haftalık periyot nereye gidebileceğimizi gösterecek. Bu sürede kendimi nereye gidiyoruz diye ikna edeceğim. Belki sonuçlara göre yöntem değişikliğine gideriz. Zaten antrenörlüğün gereği bu. Bir şeyleri denemek, sonra olup-olamayacağı konusunda kanaat oluşturmak, olamayacağı durumunda da başka yol bulmak. Oyuncularım F.Bahçe’nin kıymetini bilmeliler. Ve ben her şeye hazırlıklıyım."
"BILICA'DAN MEMNUNUM, LUGANO GİTMEYECEKTİR"
"Bilica benim gözüme Lille’de girdi. Tekmeye kafa koyan birisi.. Kontrolünü arttıracağız."
"Gökhan'ı stoper oynatmayı düşünmüyorum. O zaman savunmamızın boyu kısalıyor. Benim sağ bek alternatifim Mehmet Topuz. Orada daha önce oynadı ve başarılı oldu. Bilica’nın Beşiktaş maçında yaptığını F.Bahçeliler dahi hazmedemediler. Ama öbür taraftan da Bilica mücadeleci bir oyuncu. Benim gözümde onun test maçı Lille karşılaşmasıdır. Skor 2-1 olduğunda Gervinho da oyuna girmişti. Bilica, o iki tane yırtık uçurtmayı (Gervinho-Hazard) maç boyunca kovalayıp fedakârca oynadı. Tekmeye kafa koyar, Gökhan ve Lugano’nun arkasına atılan toplara koşar. Kontrolüne biraz daha dikkat ederse tam olacak."
"Bence yabancı futbolcular Türkiye’den kolay kolay gitmezler. O nedenle Lugano’nun da gideceğini sanmıyorum. (Araya giren Mosturoğlu: "Zaten teklif yok.") Dia’dan beklentim, ne kadar gol atar bilemiyorum ama her maç en az 3-4 pozisyona kendisi girecektir ya da arkadaşlarını pozisyona sokacaktır."
"DAUM YALAN SÖYLÜYOR"
"Daum'un söylediği 'Transfer yapmamızı Aykut istemedi' sözü kesinlikle A’dan Z’ye kadar yalan. Tekrar ediyorum kesinlikle yalan. Böyle bir şey yok. Cristian, Daum’un istediği bir oyuncuydu. Ben izledim. İlk izlediğimde 20. dakikada 2-0 geriye düştüler. 10 kişi kaldılar. Neredeyse top bile göremedi. Hem Cristian, hem takım. Beğenmeyerek döndüm. Ancak içime sinmedi, gittim ikinci defa izledim, 3 sefer arka arkaya seyrettim. Bu sefer olumluydu. Onun yanına Andre Santos da bize uygun olunca, o dönemde bu transferleri gerçekleştirdik."
"KAZIM'IN DURUMU NET"
"Kaleci sıkıntımız küçük çapta var. Ama bunu ortadan kaldıracak iyi bir kaleci geliyor. Mert’in ufak tefek rötüşları var, iyi olacak. Tasfiye listemiz yok. Ama bir tasarruf olacak. UEFA listesine Kazım’ın yerine Uğur Boral’ı aldık. Kazım ile ilgili herşey çok net ortada. Yorum yapmaya gerek yok."
"Cristian yüksek konsantrasyon yakaladığı zaman çok yetenekli bir oyuncu. Brezilya kapısı kapanıyor demek yanlış oluyor. Adamlar ceketlerini çıkartıp futbol oynuyorlar. Futbol için yaratılmışlar. Bize uygun olanı bulursak alırız tabii ki."
"DENTINHO ÇOK PAHALI"
"Dentinho'yu beğenmediğim yönünde çıkan medyada yer alan haberler doğru değil.. Çünkü oyuncuyu izledim ve gerçekten yetenekli.. İşin doğrusu şu; Dentinho için istenen paralar kıvamında olmadığını söyledim. Kulübü Corinthians oyuncunun değerinden çok fazlasını talep edince, biz de vazgeçtik. Bonservisi 3-4 milyon Euro civarında bir para olsaydı eğer, genç ve yetenekli olduğu için alınmasını isterdim. Ama 8.5 milyon Euro’dan asla taviz vermediler. Bu rakama değmezdi kesinlikle."
"ALEX SEZON SONUNA KADAR BİZİMLE"
"Alex'in 'Biz futbol oynamadık, topun peşinde koştuk' sözlerini eleştiri olarak aldım. Hem takıma, hem de bana bir eleştiriydi bu. Dün antrenmanda Alex ile konuştum, 'Doğru söylüyorsun' dedim. Topu koruyamazsak koşarız. Alex dahil hiç kimseye ‘Adam kovala’ demedim. Takım savunması denen bir şey var. O da kişilikle yapılır. Topu kaybettiği anda herkes adamına koşar, temel budur."
"Benim hiçbir futbolcu ile sıkıntım olmaz. Zaten sıkıntı yaşadığım biri olursa, onu istemem. Benim ne Alex ne de Emre ile hiçbir sorunum yok. Emre’nin takım ile bir problemi olduğunu da hiç sanmıyorum. Alex yüzde 99.99 bu sezon sonuna kadar bizimle. Benim onunla ilgili hiçbir tasarrufum sözkonusu değil. Güiza performansını daha ileriye taşımak zorunda."
"NIANG MİLLİ MAÇTAN SONRA BİZE KATILIR"
"Benim santrfor transferindeki birinci adayım Asamoah’tı. Kendisini 7.5 ay takip ettim. Ancak ilk görüşmemizde 22 milyon Euro istediler, olmadı. 12-13 milyon Euro deselerdi, transfer olabilirdi. İkinci adayım ise Niang’dı. Müthiş tecrübeli, çok kaliteli bir golcü. Takıma büyük katkı yapar. Sanırım milli maçtan sonra bize katılır."
"KRASIC 'GELİRİM' DEDİ İSTEMEDİK"
"Krasiç’i çok arzu ettim. Önce ‘Hayır’, ardından ‘Kabul ediyorum’ dedi. Ama gönülsüz gelen isimlerden bıkmıştım."
"Hazard'ı istedik ama çok pahalı. Kulübü onu gelecek sezon 40 ila 50 milyon Euro arasında satmayı planlıyor. Krasiç bizi 1.5-2 ay uğraştırdı. Krasiç’in olmasını çok istedim. Hem bir renk. İçeriye dışarıya top taşıyan, seyirci anlamında havayı değiştirebilecek bir oyuncu. Önce gelmedi.. O ‘Tamam, gelebilirim’ dediğinde de biz istemedik. Ben zaten istemeye istemeye gelen adamlardan bıktım. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum, F.Bahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri. En büyük olmaya doğru gidiyor."
"Bu kulübü istemezse ben de onu istemem. Çok istiyordum ama kulübün büyüklüğü her şeyin üstünde gelir. Krasiç ‘2010 Dünya Kupası’na gitmeden transferimi bitirmek istiyorum’ demişti bana. Bitiremedi ve mali anlamda zıplama yapmak istiyordu. Ama Dünya Kupası’ndaki durum kafaları karıştırdı. Sonrasında da hâlâ bir takıma gitmedi diye biliyorum."
Ligtv.com.tr
Transfer dışında kalan bir iki ufak bölümü çıkarttım; tamamı ligtv'nin sitesinde var.
World Hollow o1
12.Ağustos.2010, 13:15
Aykut hocadan samimi açıklamalar var..
Umarım herşey bu hafta başlayacak ligle birlikde daha güzel olacak.
Deniz
12.Ağustos.2010, 13:19
yeni şafak gazetesine ne kadar güvenebiliriz ki ? robinho'nun gitmediği türk takımı kalmadı herhalde..
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 13:39
Cacaresle görüşüyormuşuz ne kadar doğru ?
nerazzuri
12.Ağustos.2010, 13:52
Cacaresle görüşüyormuşuz ne kadar doğru ?
Özgür daha iyi bilir, görürse cevaplayacaktır. :)
nerazzuri
12.Ağustos.2010, 13:53
Özgür daha iyi bilir, görürse cevaplayacaktır. :)
Pardon, Caceres Juventus'ta kiralık oynamıştı.
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2010, 13:58
Umarım Krasiçin yerine Dia'yı aldığı için ilerde pişman olmaz Aykut hoca.