Log in

View Full Version : Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Pages : 1 [2] 3

TR.CaPTaiN
20.Temmuz.2010, 13:53
Eskişehirspor için çok önemli bir transfer. Hayırlı olsun.

anilton
20.Temmuz.2010, 14:00
Zapo'da yoldaymış...

Varonil
20.Temmuz.2010, 14:04
El Saka'nın gidişinden sonra bir tane stoper ihtiyacı var zaten Eskişehir'in.Zapotocny transferi çok yerinde olacaktır bu yüzden.

anilton
20.Temmuz.2010, 14:35
Tello,Zapo,Ali Kuçik Eskişehir'e,Batuhan Beşiktaş'a...:D

nerazzuri
20.Temmuz.2010, 14:36
Zapo Eskişehir'e transfer olursa, bu sezon şampiyon olacaklarından korkuyorum. Herif nereye gitse takım şampiyon oluyor. :icon_biggrin:
Bakarsınız 3'te 3 yapar.

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2010, 14:52
Riza Calimbay Bjk den vazgecmiyor, Yildirim Demirorende sagolsun anadolu icin cok hayir islerinde bulunuyor :)

anilton
20.Temmuz.2010, 16:31
http://www.eskisehirspor.org/haber_resim/20072010rodrigo-tello.jpg

izmer96
20.Temmuz.2010, 16:33
Eskisehir icin cok iyi transfer , hayirli ugurlu olsun

bjk4ever
20.Temmuz.2010, 16:51
Tello,Zapo,Ali Kuçik Eskişehir'e,Batuhan Beşiktaş'a...:D

Batuhan'in geri donecegini hic zannetmiyorum. Tello hayirli ugurlu olsun Eskisehir'e, Zapo'yu da alirlarsa cok iyi is cikarmis olurlar, seneye ust siralari kesinlikle zorlayacak bir takim. Uc buyuk disinda Antep, Gencler, Bursa, A.Gucu, Eskisehir oldukca guclu, cok cetin bir lig olacak, coooook. (O.Urundul tarzi bitireyim dedik)

Hugo
20.Temmuz.2010, 20:57
Batuhan geri dönecek tarzında bi saçmalık gördüm bugün. Doğru değildir herhalde??

Fearless Coward
21.Temmuz.2010, 13:07
Batuhan BJK'ye dönmez artık bence..Zaten bu saatten sonra forma şansı bile bulamaz BJK'de..Yalandır büyük ihtimal o haberler..Tello Eskişehirspor için çok iyi bir transfer olmuş.Zapo'da yolda heralde..

sentugo
21.Temmuz.2010, 13:14
ama bilemezsin şimdi teknik adam değişti.. Batuhan'da gitmek istemediğini belirtmiş.. Ama demiş eğer Eskişehir'in menfaatine olacaksa dönebilirim.. Adam futbolu Eskişehir'de bırakmak istiyormuş :D Öyle diyor bir raportajına rastlamıştım..

LaigLeNoiR
21.Temmuz.2010, 13:34
Batuhan evlerden uzak olsun.

TR.CaPTaiN
21.Temmuz.2010, 14:54
Dün Eskişehir basın sözcüsü radyoda Batuhan'la ilgili transfer söylentileri doğru değil; bizim ondan büyük beklentilerimiz var, gol kralı olacak falan dedi.

Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2010, 15:22
Batuhan'ın Beşiktaş'a geri dönmesi haberleri sadece bir medya hamlesidir. :) Batuhan en azından bu sezon Eskişehirspor'da oynayacak...

KanaKe
22.Temmuz.2010, 16:38
Batuhan daha gecen hafta Besiktas Ibrahimovic'i felan alacak galiba diyerek dalga gecmisti sanmiyorum Besiktas'in bu sözlerden sonra Batuhan'i geri isteyecegini

Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2010, 19:17
Batuhan daha gecen hafta Besiktas Ibrahimovic'i felan alacak galiba diyerek dalga gecmisti sanmiyorum Besiktas'in bu sözlerden sonra Batuhan'i geri isteyecegini

Evet hatta şöyle demişti; "Beni beğenmeyip yolladılar. Acaba benim tipimde daha iyisini mi alacaklar? İbrahimovic'i felan mı transfer edecekler yoksa."

RasAnt
23.Temmuz.2010, 13:10
TSL güçleniyor telloyu almak başarıdır tebrikler.

bjk4ever
23.Temmuz.2010, 13:23
Evet hatta şöyle demişti; "Beni beğenmeyip yolladılar. Acaba benim tipimde daha iyisini mi alacaklar? İbrahimovic'i felan mı transfer edecekler yoksa."

Hayir ama en azindan senin gibi simarik olmayan karakterli birini bulabiliriz. Hocasina televizyondan laf atmayan, antrenmanlara en azindan cikan, takim arkadaslari kamptayken tatil yapmayan birini bulabiliriz herhalde. Batuhan bize uzak Allah'a yakin olsun, futbolculuguna ve yetenegine kimse laf edemez, ancak bu kutsal formayi giyebilmek icin baska seyler de gerekli, Eskisehir'de basarilar dilerim.....

Aşk-ı Şehir
23.Temmuz.2010, 15:00
Hayir ama en azindan senin gibi simarik olmayan karakterli birini bulabiliriz. Hocasina televizyondan laf atmayan, antrenmanlara en azindan cikan, takim arkadaslari kamptayken tatil yapmayan birini bulabiliriz herhalde. Batuhan bize uzak Allah'a yakin olsun, futbolculuguna ve yetenegine kimse laf edemez, ancak bu kutsal formayi giyebilmek icin baska seyler de gerekli, Eskisehir'de basarilar dilerim.....

Batuhan'ın yapısı bu. Yapacak bişey yok. Huylu huyundan vazgeçmezmiş. Batuhan mutlu olduğu yerde şu anda. Biz de Beşiktaş'ta bu durumdan memnun. O yüzden 3 taraf açısındanda sorun yok. :)

Hugo
24.Temmuz.2010, 18:40
Milan'dan Es-Es'e teklif
İtalya'nın ünlü ekibi Milan bazı oyuncularını Eskişehirspor'a teklif etmiş...

Süper Lig'in kırmızı-siyahlı ekibi Eskişehirspor, kendilerine Milan'dan oyuncu önerisi geldiği açıkladı.

Asbaşkan Mesut Hoşcan, AA'ya yaptığı açıklamada transferin daha bitmediğini ve Zapotoncny'le görüşmelerin de sürdüğünü söyledi. Takımda morallerin yüksek olduğunu ve yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Hoşcan, yeni oyuncuları Tello ve Gomes'in antrenmanlarda harika bir performans sergilediğini duyurdu.

"İtalya'nın Milan takımıyla görüşmelerimizi sürüyor" diyen asbaşkan, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Milan’ın bize önerdiği birkaç oyuncu var. Bunları inceliyoruz. Milan takımı da hafta başı topbaşı yaptı. Bu yüzden Milan’dan haber bekliyoruz."

Öte yandan Ümit Karan konusuna da değinen Hoşcan, kesin kararın gelecek hafta verileceğini söyledi.

goal.com (http://www.goal.com/tr/news/454/t%C3%BCrkiye-haberleri/2010/07/24/2040126/milandan-es-ese-teklif?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter)

bjk4ever
24.Temmuz.2010, 19:01
Batuhan'ın yapısı bu. Yapacak bişey yok. Huylu huyundan vazgeçmezmiş. Batuhan mutlu olduğu yerde şu anda. Biz de Beşiktaş'ta bu durumdan memnun. O yüzden 3 taraf açısındanda sorun yok. :)

Olabilir, Es-Es'te basarilar dilerim, ama o zaman Es-Es'teyse BJK hakkinda aciklamalar yapmayacak, cenesini tutacak. Soru soruyorlarsa o defter kapandi, su an Es-Es'le ilgili soru sorun desin o zaman....

KanaKe
24.Temmuz.2010, 19:08
Milan'dan Es-Es'e teklif
İtalya'nın ünlü ekibi Milan bazı oyuncularını Eskişehirspor'a teklif etmiş...

Süper Lig'in kırmızı-siyahlı ekibi Eskişehirspor, kendilerine Milan'dan oyuncu önerisi geldiği açıkladı.

Asbaşkan Mesut Hoşcan, AA'ya yaptığı açıklamada transferin daha bitmediğini ve Zapotoncny'le görüşmelerin de sürdüğünü söyledi. Takımda morallerin yüksek olduğunu ve yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Hoşcan, yeni oyuncuları Tello ve Gomes'in antrenmanlarda harika bir performans sergilediğini duyurdu.

"İtalya'nın Milan takımıyla görüşmelerimizi sürüyor" diyen asbaşkan, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Milan’ın bize önerdiği birkaç oyuncu var. Bunları inceliyoruz. Milan takımı da hafta başı topbaşı yaptı. Bu yüzden Milan’dan haber bekliyoruz."

Öte yandan Ümit Karan konusuna da değinen Hoşcan, kesin kararın gelecek hafta verileceğini söyledi.

goal.com
Ronaldinho'yu getirir Eskisehir Unakitan'in sözü vardi bir kac sene önce cok iyi hatirliyorum :D

anilton
25.Temmuz.2010, 20:35
Zapo Eskişehirspor'la anlaşmış.Schuster izin verirse gidiyor...

Aşk-ı Şehir
26.Temmuz.2010, 00:32
Zapo zaten uzun zamandır Schuster'in izin vermesini bekliyor. :) Halliche ve Yahia transferleri olmayınca Zapo'ya iyice yüklenildi...

El Barto
26.Temmuz.2010, 00:36
Mustafacım var mı başka istediğiniz bir oyuncu olsun, teknik kadrodan birileri olsun, malzemeci çaycı vs. :D

Addolorato
26.Temmuz.2010, 00:49
Beşiktaş Kırmızı ile Siyah'ı yanyana görünce dayanamıyor.

bkz. Eskişehir , Gaziantepspor , Gençlerbirliği

Aşk-ı Şehir
26.Temmuz.2010, 00:54
Mustafacım var mı başka istediğiniz bir oyuncu olsun, teknik kadrodan birileri olsun, malzemeci çaycı vs. :D

Abi sen askerden gelince bi rica edersin hediye olarak Quaresma'yı yollarlar artık. :D

Lorik Cana19
26.Temmuz.2010, 01:03
Zapo'da gelir bence.

Aşk-ı Şehir
28.Temmuz.2010, 15:31
Tonel'i istiyormuşuz...

El Barto
28.Temmuz.2010, 16:48
Tonel'i istiyormuşuz...

Beşiktaş'ta Tonel diye bir futbolcu yok.

Aşk-ı Şehir
28.Temmuz.2010, 16:52
Beşiktaş'ta Tonel diye bir futbolcu yok.

Haklısın abi. :D

LifeYourself
30.Temmuz.2010, 18:22
ibrahimi de alsınlar:D

Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2010, 19:50
Corinthians'tan sol bek oyuncusu Bruno Bertucci Eskişehir'de. Kendisi antrenmanlarda denenecek ve büyük ihtimalle sözleşme imzalanacak. Kendisi 1990 doğumlu...

Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2010, 18:47
Bruno Bertucci 1 yıllığına kiralandı. Kadroya derinlik katacaktır...

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2010, 13:40
Bertucci beğenilmeyip gönderildi. :) Stoper arayışları sürüyor. Bu arada Tello'nun performansı gerek teknik heyeti gerekse yönetimi çok memnun etmiş..

LifeYourself
07.Ağustos.2010, 15:55
çocuğa yazık orda izleselermiş daha güzel olurmuş:)

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2010, 16:08
çocuğa yazık orda izleselermiş daha güzel olurmuş:)

Bertucci ilk antrenmana çıktı. Ancak ikinci antrenmana çıkmadan önce bana kontrat imzalatın öyle çıkayım demiş. Rıza Hoca ve yönetim önce seni izleyelim öyle karar vericez demişler. O zaman çıkmıyorum antrenmana demiş Bertucci. Kendi bileceği iş...

SAİT71
07.Ağustos.2010, 16:26
Anlaşılan her şeyden sorun çıkaran tipte bir oyuncu..

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2010, 16:56
İtalyadan bir stoper transfer edilmek üzere. Genç ve yetenekli bir oyuncu... %99 bitmiş. Şu anda isim zikretmek yanlış olur...

goosfraba
07.Ağustos.2010, 16:59
lorenzo ariaudo mu ? :D

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2010, 17:03
lorenzo ariaudo mu ? :D

Yok değil. :) Pek tanınmış bir oyuncu değil ancak Brezilya ve Portekiz'de çok iyi bir performans göstermiş...

anilton
07.Ağustos.2010, 17:23
Diego Angelo mu acaba? :D

izmer96
07.Ağustos.2010, 17:58
Roma'dan Juan herhalde :D

LifeYourself
07.Ağustos.2010, 21:09
o zaman kaybolsun gitsin.
haklıymış takım:)

Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 14:24
Diego Angelo'nun bugün imza atmasını bekliyorum..

Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 18:37
Diego Ângelo de Oliveira Eskişehirspor'da. Yarın Eskişehir'e gelerek takıma katılacak...

izmer96
09.Ağustos.2010, 18:40
Diego Ângelo de Oliveira Eskişehirspor'da. Yarın Eskişehir'e gelerek takıma katılacak...

FM profili bekliyorum senden mustafa , 5 dakkan var :D

Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 18:47
An itibariyle gördüm abi mesajı. Hemen aktarıyorum. :D

Geçen sezon Naval'da oynamış. Ocak ayında Genoa ile sözleşme imzalamış. Ancak İtalya'da yeni çıkan kural gereği Genoa göndermek zorunda kalmış. Naval takımının en yüksek CA'lı (121) ve PA'lı (136) oyuncusu. İlk sezon profili;

http://img716.imageshack.us/img716/3411/diegongelo.jpg (http://img716.imageshack.us/i/diegongelo.jpg/)

izmer96
09.Ağustos.2010, 20:59
Profili gercegi yansitiyorsa alicagi cok yol var bu adamin , ama bellide olmaz buyuk ihtimalle portekiz navalli arastirmacinin sucuda olabilir gorucez bu sezon , hayirli olsun eskisehire

LifeYourself
09.Ağustos.2010, 22:22
fiziksel olarak bu kadar kaliteliyse gerçekte türkiyede iş yapar

Aşk-ı Şehir
10.Ağustos.2010, 19:33
Brezilyalı defans oyuncusu Diego Angelo De Oliveira ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Brezilyalı defans oyuncusu Diego Angelo De Oliveira ile Acıbadem Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından,satın alma opsiyonu kulübümüzde bulunmak üzere bir yıllığına kiralık olarak sözleşme imzalanmıştır. 1986 doğumlu olan 24 yaşındaki genç sporcu, kulübümüze İtalya'nın Genoa takımından transfer edilmiştir. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi

Hayırlı olur inşallah. Nadarevic ile iyi bir ikili oluşturmalarını bekliyorum. :)

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2010, 13:55
Bir zamanlar Kayserispor ve Kocaelispor formaları giyen 28 yaşındaki Azeri stoper Rashad Sadıqov ile 2 yıllık sözleşme imzalandı...

SAİT71
30.Ağustos.2010, 14:04
Türk statüsünde oynayacak...

goosfraba
30.Ağustos.2010, 14:07
vitor pele'yi çok beğeniyorum. takımımda görmek isterim açıkcası. 22 yaşında çok iyi bir geleceği var.

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2010, 14:18
vitor pele'yi çok beğeniyorum. takımımda görmek isterim açıkcası. 22 yaşında çok iyi bir geleceği var.

"5.5 Milyon €'dan aşağı satılmaz" maddesi koydurmuş Porto yönetimi. Dün yine sahanın en çok koşanı. Yaklaşık 10 Km koşmuş. Disiplin problemleri olmasa süper olacak ama...

izmer96
30.Ağustos.2010, 14:21
"5.5 Milyon €'dan aşağı satılmaz" maddesi koydurmuş Porto yönetimi. Dün yine sahanın en çok koşanı. Yaklaşık 10 Km koşmuş. Disiplin problemleri olmasa süper olacak ama...

Eskisehir almadimi Pele'nin bonservisini ? kiralikmi oynuyor?

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2010, 14:32
Eskisehir almadimi Pele'nin bonservisini ? kiralikmi oynuyor?

Yok abi aldık. Böyle bir madde var sözleşmesinde işte. :) Yoksa Pelé 3 yıl bizimdir. :D

LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 16:45
Gerçekten ben de çok beğendim Pele'yi savunmayı ve orta sahayı o ayakta tuttu diyebiliriz. Ancak Sadıgov transferi bence çok gereksiz olmuş.

Varonil
30.Ağustos.2010, 16:48
Pele ve Jaycee Galatasaray maçından önceki akşam sahura kadar alem yapmışlar,karakolluk olmuşlar.Bu konuda 2 oyuncunun disiplinsizliği Eskişehirspor'un başını ağrıtabilir ileride.Rıza Hoca bu konuda muhakkak önlem almalı.

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2010, 16:50
Pele ve Jaycee Galatasaray maçından önceki akşam sahura kadar alem yapmışlar,karakolluk olmuşlar.Bu konuda 2 oyuncunun disiplinsizliği Eskişehirspor'un başını ağrıtabilir ileride.Rıza Hoca bu konuda muhakkak önlem almalı.

Jaycee'nin olduğu kesin ama Pele'nin orda olduğu garanti değil. Bir siyahi genç koşarak kaçmış. Jaycee'nin başka bir arkadaşıda olabilir Mert. :)

Revolution
30.Ağustos.2010, 17:05
Pele alemden çıkıp gelip böyle oynuyorsa, gerçek oynayışını düşünmek istemiyorum :)

deniz.91
30.Ağustos.2010, 17:10
Sadigov vasat bir oyuncu daha iyisini beklerdim

Ricardinho
30.Ağustos.2010, 18:29
Sadıgov iş yapar tecrübesi ile

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2010, 19:55
Sadıqov yedek olarak alındı zaten. :)

Aşk-ı Şehir
03.Eylül.2010, 19:34
Transferin son gününde Makedon Milli Forvetlerinden Agim İbraimi (29.08.1988), Dardanelspor'dan Erhan Aslan (28.03.1992) ve Eskişehir HARB-İŞ Spordan Anıl Çelik (01.05.1990) ile sözleşme imzalandı. İbraimi ile 31 Mayıs 2013'e, Erhan Aslan ile 31 Mayıs 2012'ye, Anıl Çelik ile 31 Mayıs 2015'e kadar sözleşme imzalandı...

RasAnt
03.Eylül.2010, 19:43
Yaw ben şu peleye hasta oldum acayip iyi bir oyuncu baroni yerine o oyuncuyu mutlaka alsın burdan aziz başkana aykuta sesleniyorum o adamı alın lütfen :)

Revolution
04.Eylül.2010, 00:37
Transferin son gününde Makedon Milli Forvetlerinden Agim İbraimi (29.08.1988), Dardanelspor'dan Erhan Aslan (28.03.1992) ve Eskişehir HARB-İŞ Spordan Anıl Çelik (01.05.1990) ile sözleşme imzalandı. İbraimi ile 31 Mayıs 2013'e, Erhan Aslan ile 31 Mayıs 2012'ye, Anıl Çelik ile 31 Mayıs 2015'e kadar sözleşme imzalandı...

Gelecek vaadeden gençleri almış belli ki Es-Es.. Hayırlı olsun :)

goosfraba
04.Eylül.2010, 00:47
Yaw ben şu peleye hasta oldum acayip iyi bir oyuncu baroni yerine o oyuncuyu mutlaka alsın burdan aziz başkana aykuta sesleniyorum o adamı alın lütfen :)

aykut kocaman mutlaka biliyordur pele'yi :) bence devre arası bir atak yaparız pele için. para + oyuncu teklifine hayır demez eskişehir :)

Aşk-ı Şehir
04.Eylül.2010, 02:05
5.5 Milyon €'yu verin götürün Pelé'yi Umut. :n: Önceki sayfadada söylemiştim. :n:

RasAnt
04.Eylül.2010, 10:55
Verelim ya veririz :) baroniye vermişiz okadar para bu makina gibi çalışan adamamı veremeyecekler,sırf bu adam için transfer dönemi başlasın artık :)

Bordo61Mavi
04.Aralık.2010, 05:14
Sinan Engine gore Fatih Tekke buyuk ihtimale EsEs e geliyor :)

ozaniel
04.Aralık.2010, 09:59
Fatih Tekke'nin bir Kasımpaşa'ya gönderilmediği kaldı.

Aşk-ı Şehir
22.Aralık.2010, 11:06
Halil Ünal Sezer'e ve Batuhan'a haber geldiğini doğrulamış. Benim bildiğim Serdal Adalı geçen hafta geldi Eskişehir'e ve görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Ya Beşiktaş düşük teklif verdi, ya da Fink'i felan önerdi o yüzden teklifi beğenmeyen Halil Ünal medya yardımı ile fiyat yükseltmeye çalışıyor.

SEZER ve BATUHAN’A BEŞiKTAŞ TALiP OLDU
Batuhan ve Sezer için ciddi teklifler geldiğini doğrulayan Başkan Ünal, "Futbolcu transferinde takas olayına sıcak bakmam. Birde kulübün menfaati önemli. Bu ortamda ince eleyip sık dokumak zorundayız" dedi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Batuhan Karadeniz ve Sezer Öztürk için kendilerine ciddi teklifler yapıldığını doğruladı.
Dün spor yazarlarına önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ünal, " Tekliflerin gelmesi doğal. Ancak hemen bu isimleri satacağız anlamına gelmesin. Kulübün menfaati çok önemli. Bize faydalı olan isimleri kolay kolay satmayız. Bizimde hedeflerimiz var. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmaktır" dedi.
Beşiktaş´ın Sezer ve Batuhan konusunda ısrarcı olduğunu vurgulayan Başkan Ünal, " Takas olayına pek sıcak bakmam. Zapo, Fing ve Tabata gündemimizde yok. Yani Sezer ve Batuhan´ı verip bu isimleri almam. Kulübün geleceği önemli. Parasal anlamda iyi bir teklif gelirse o zaman şartları masaya yatırır ve değerlendirme yaparız. Birde Tello konusu var. Bursaspor´un Tello´yu istediğini bizlerde gazetelerden okuduk. Böyle bir şey yok. Tello için resmi bir teklif gelmedi" diye konuştu. Takımın iyi bir noktaya doğru yol aldığını, kadronun ise giderek uyum içinde iyi sonuçlar aldığını ifade eden Başkan Ünal, " Taşları kolayca oynatmam. Hele faydalı olan, verimli bir şekilde formasına hizmet edenleri bırakmam. Elbet takviyeler olacak. Liste oldukça kabarık. Ancak kulübün ekonomik yapısını düşünüp 2 veya 3 isim alacağız" diyerek görüşlerini dile getirdi.

Ayrıca Fanatik Gazetesi'ne göre Rafael Moura ile ilgileniyormuşuz. :)

He-Man Es Es'e geliyor!

Transfer gündemi Eskişehirspor gözünü Brezilyalı Rafael Moura'ya dikti...

Ülkesinde kiralık olarak forma giydiği Goias’ta 25 maçta 18 gol atan Sambacı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenildi. ‘He-Man’ lakaplı 27 yaşındaki futbolcunun ikinci yarıda Kırmızı-Siyahlı formayı giymesi bekleniyor.

nerazzuri
22.Aralık.2010, 11:13
Sinan Engine gore Fatih Tekke buyuk ihtimale EsEs e geliyor :)
Konyaspor'a söz vermiş sanırım Tekke.

Bordo61Mavi
22.Aralık.2010, 12:48
Sinan Enginde herseyi bitiriyor ama kimse dedigi takimlara gitmiyor :D

nekop
22.Aralık.2010, 18:27
Konyaspor'a söz vermiş sanırım Tekke.
Ziyacı çıktı desene.. artık Ziya nerede oda orada!

Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2010, 00:59
Mehmet Yılmaz takıma geri dönebilir. Uzun vadeli bir planın parçası olacaktır Mehmet Yılmaz. Geldikten sonra futbolu burda bırakıp teknik kadroya gireceğini düşünüyorum.. Zaten gitmek istememesine rağmen Rıza Çalımbay istemediği için gönderilmiş.

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2010, 16:04
Fransa'nın en ünlü gazetelerinden Lequipe'e göre Paris Saint Germain bizden Sezgin Coşkun ile ilgileniyormuş. Sezgin defansif olarak her mevkiide oynayabilen bir oyuncu...

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2010, 17:28
BBC'nin yaptığı habere göre Hibernian'dan Derek Riordan ile görüşüyormuşuz.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/h/hibernian/9324360.stm

Lucas Neill
30.Aralık.2010, 16:06
Mehmet Batdal’ın menajeri Mahmut Güneş: "Mehmet’i Eskişehirspor ve Antalyaspor istiyor fakat büyük ihtimalle Eskişehirspor olacak."

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2010, 17:29
Ben hiç Mehmet Batdal ile ilgilendiğimizi duymadım.:) Ve geleceğinide sanmıyorum.

Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2011, 15:12
Derek Riordan transferinin bittiği felan konuşuluyormuş artık Hibernian taraftar forumlarında. 250.000 €'ya alınıyormuş. Derek Riordan FM'de İskoçya ligi oynadığımda başıma bela olan oyunculardan birisi olmuştur hep. :)

izmer96
02.Ocak.2011, 16:27
http://img205.imageshack.us/img205/6389/11111co.jpg (http://img205.imageshack.us/i/11111co.jpg/)

Aşk-ı Şehir
27.Ocak.2011, 20:05
Şu an gündemde olan forvet transferleri; Rafael Moura, Dimitrios Salpingidis, Djiby Fall. Ama en yakın ihtimal Rafael Moura imiş...

Kaynak: LİG TV

Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2011, 12:16
Transferin son 2 gününde 3 tane genç oyuncu alındı. Biri Galatasaray'dan Ulaş Tufan, diğeri Fenerbahçe'den Can Karabulut, diğeride Mamakspor'dan Muhammet Emin Açık.

TR.CaPTaiN
09.Mart.2011, 19:06
Es-Es'ten iki transfer

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, iki futbolcu ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

-''ŞİMDİLİK 2 GURBETÇİ FUTBOLCUYLA PRENSİPTE ANLAŞTIK''-

Uygun, ligin ikinci yarısında hiçbir transfer yapmamalarına rağmen, birlik ve beraberlik içinde güzel sonuçlara imza attıklarını belirterek, kaybedilen maçlarda yapılan hataların tamamen kendisine ait olduğunu kaydetti.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladıklarına da değinen Uygun, şöyle devam etti: ''Şimdilik 2 gurbetçi futbolcuyla prensipte anlaştık. Avrupa'da da yaklaşık 15 futbolcuyu takip ediyoruz. Önümüzdeki haftalardan itibaren hangi bölgeye hangi futbolcuları alacağımıza karar vereceğiz. Eskişehirspor'a, hedeflerine götürecek futbolcular kazandıracağız. Önümüzdeki sezon 25 kişilik bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor forması çok büyük bir ağırlığa sahiptir. Düşündüğümüz hedefleri kaldıramayacak futbolcular, gitmek isterlerse takımdan ayrılabilirler.''

Uygun, Eskişehirspor'un defansında oynayan Diego'nun Türkiye'deki en iyi stoperlerden biri olduğunu anlatarak ''Çalışma azmini devam ettirdiği sürece İngiltere'de futbol oynayabilecek bir kapasiteye sahip. Onun gibi bir futbolcuya sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum'' dedi.

Sporx

Aşk-ı Şehir
01.Nisan.2011, 17:57
Es-Es'in gözü İskoç golcüde!
-SPORX ÖZEL HABER- Eskişehirspor golcü arayışlari için rotasını İskoçya'ya çevirdi.

01 Nisan 2011 Cuma - 15:07
Sporx.com

Transfer çalışmalarına erken başlayan Eskişehirspor, forvet arayışlarını sürdürüyor. Yeni sezona iddialı bir kadro ile girebilmek için çalışmalarını erken başlatan kırmızı-siyahlılar golcü arayışlarında rotayı İskoçya'ya çevirdi.

Ada basınının önemli kalelerinden biri olan Skysports'ta yer alan haberde Eskişehirspor'un, İskoçya Ligi takımlarından Hibernian'da forma giyen golcü oyuncu Derek Riordan'ı sıkı takibe aldığı ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncuya cazip bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Eskişehirspor'un izleme komitesinden yetkililerin 3 Nisan'da Hibernian ile Hearts arasında oynanacak Edinburg derbisinde Riordan'ı izleyeceğini öğrenildi.

1983 doğumlu İskoç oyuncu, Hibernian altyapısında başladığı futbol kariyerinde, 2006-2008 yılları arasında İskoçya'nın dev kulüplerinden Celtic'te top koşturdu. Celtic'de 24 maçta forma giyen Riordan, fileleri 5 kez havalandırdı. 2008'de Hibernian'a dönen Riordan, altyapısında futbola başladığı kulübünde 100 gol barajını aşan isimler arasında yer alıyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Eskişehirspor Asbaşkanlarından Nihat Çuhadar, transfer çalışmalarını Avrupa'nın bir çok ülkesinde sürdürdüklerini, İskoçya'da da oyuncu takip ettiklerini belirtti.

Çuhadar transfer çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Almanya, Belçika, Hollanda, İspanya ve İskoçya'da oyuncular takip ediyoruz. 7-8 kişilik temel bir oyuncu listemiz var, bu oyuncuları bir kaç maçta izleyip transfer etmek istemiyoruz. Sezon sonuna kadar kulüpten yetkili arkadaşlarımız listemizdeki oyuncuları izleyecek ve son kararımızı vereceğiz."

Kaynak: Sporx.com

Buda skysports'ta çıkan haber; http://www.skysports.com/story/0,19528,11781_6845524,00.html

TR.CaPTaiN
08.Nisan.2011, 01:17
"4 büyüklerden teklif var"

Bu sezon sergilediği başarılı futbolla dikkat çeken Eskişehirspor'un genç futbolcusu Alper Potuk büyük kulüplerin gözdesi haline geldi. Genç futbolcu, kendisine 4 büyük kulüpten de teklif geldiğini belirterek; Eskişehirspor yönetiminin izin vermesi halinde transfer olabileceğini ifade etti.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90347

Aşk-ı Şehir
08.Nisan.2011, 02:28
"4 büyüklerden teklif var"

Bu sezon sergilediği başarılı futbolla dikkat çeken Eskişehirspor'un genç futbolcusu Alper Potuk büyük kulüplerin gözdesi haline geldi. Genç futbolcu, kendisine 4 büyük kulüpten de teklif geldiğini belirterek; Eskişehirspor yönetiminin izin vermesi halinde transfer olabileceğini ifade etti.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90347

Alper 4 büyüklerden teklif var dememiş. :p

Alper'in hedefleri büyük. Bu yüzden Eskişehirspor'dan direk yurtdışına gitmeyi düşünüyo. Hatta sanırım İtalya'da oynanan u21 maçında Alper'i Juventus'lu gözlemciler beğenmiş..

Ayrıca bu tip haberlerin böyle maçlardan önce çıkmasına alıştık biz artık. :D O yüzden bizimkiler için bi motivasyon problemi olmuyo :D

vego
11.Mayıs.2011, 19:12
11 Mayıs 2011 17:44 | NTVSpor.net
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, yıldız oyuncuları Sezer için şu ana kadar gelen tek resmi teklifin Fransız ekibi Paris Saint Germain'den geldiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/144/sezerozturkhalilunal_OHTZZ.jpg
DEVRİM ÇETİN - Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Sezer Öztürk için NTV Spor'un sorularını yanıtladı.
Ünal, yıldız oyuncuları Sezer Öztürk'ü Fransa'nın Paris Saint Germain'in resmen istediğini söyledi.
Halil Ünal, "Sezer için Paris Saint German resmi teklifini yaptı. Başka bir Avrupa takımı daha var bu oyuncumuzu isteyen, ancak en ciddisi Fransız kulübü" dedi.
Devre arasında özellikle Beşiktaş'ın ısrarla almak istediği ve kadrosuna bir türlü katamadığı Sezer Öztürk'ün kaliteli bir oyuncu olduğunu ve herkesin takımında görmek isteyeceğini söyleyen Ünal, "Türkiye'den şu anda resmi bir teklif yok, ancak resmi bir teklif gelmesi durumunda oturup şartları konuşuruz, uygun olursa Eskişehirspor'un menfeatleri doğrultusunda karar veririz" diye konuştu.
Sezer Öztürk'ü, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da sezon sonunda kadrosuna katmak için Eskişehirspor'un kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında.

SAİT71
11.Mayıs.2011, 19:15
Ben olsam giderdim Sezer'in yerinde. Kendi gelişimi adına PSG iyi bir tercih olabilir.

A.FaruK
11.Mayıs.2011, 19:50
Piyasayı arttırmak için güzel bir yöntem. Halil başkanı tebrik etmek gerek (:

Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2011, 11:33
Piyasayı arttırmak için güzel bir yöntem. Halil başkanı tebrik etmek gerek (:

Halil Ünal'dan çok Ahmet Bulut'u tebrik etmek gerek. :)

Ayrıca;

Deniz Vural ile ön protokol imzalandı

Eskişehirspor olarak yeni transfer sezonumuzun ilk imzasını, gurbetçi futbolcu Deniz Vural ile ön protokolde attık.
Başkanımız Halil Ünal ile birlikte ön protokolu imzalayan Deniz Vural, Eintracht Frankfurt II takımında görev alıyor. 1988 doğumlu olan futbolcu 1.85 boyunda ve Orta Sahada görev alıyor.
Kendisine Eskişehirspor camiasına hoşgeldin diyerek başarılı bir futbol kariyeri diliyoruz.

Kaynak:http://www.eses.org.tr/haberler.asp?id=373

KaPaLı
13.Mayıs.2011, 11:47
Sefa Yilmaz'lada anlaşmak üzereymiş Es-Es. Duisburg'ta oynuyor Sefa.

Rehavi
13.Mayıs.2011, 13:00
Sezer e yurtdışından, Türkiye de edeceğinin yarısını belki verirler belki vermezler...

Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2011, 14:05
Sefa Yilmaz'lada anlaşmak üzereymiş Es-Es. Duisburg'ta oynuyor Sefa.

Ayrıca Furth'te forma giyen Sercan Sararer'lede anlaşılmak üzere olduğu söyleniyor. Bunlar güzel atılımlar...

KaPaLı
13.Mayıs.2011, 23:51
Mustafa, Duisburg'ta çalışan birisi var Antu'da sürekli bu oyuncularla ilgili bilgiler veriyor. İstersen gir bi bak. Üyelik gerektirmeden dolaşabiliyosun zaten sitede. Bulamadım konusunu şimdide gözüme çarpan bir mesaji ekleyeyim.

İzlediğim kadarıyla Sefa Yılmaz´ın kumaşı farklı. Şimdilerde alınmazsa sonra istense de alınamazmış gibi sanki. Üstelik forvet özellikleri olan güçlü ve teknik bir sağ açık şu anda çok büyük ihtiyaç. Yeni bir Serhat Akın olabilir bizim için ki tadından yenmez.

Rehavi
14.Mayıs.2011, 13:20
"BEŞİKTAŞ BATUHAN'I GERİ İSTEMİŞTİ"
14.Mayıs.2011 0:00

Eskişehirspor kulübü ikinci başkanı Mesut Hoşcan, Pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş karşılaşması ve Sezer Öztürk transferini HABER1903'e değerlendirdi.

Hoşcan yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDERİZ-

Ziraat Türkiye Kupasını müzesine götüren Beşiktaş'ı tebrik eden Mesut Hoşcan, "Eskişehirspor kulübü olarak Beşiktaş'ı kupayı aldığı için tebrik ediyoruz. Futbolseverlere zevkli bir mücadele izlettiler. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çok iyi bir futbol ortaya koydu. Fakat sonunda Beşiktaş kupayı kazanarak müzesine götürdü. Kendilerini tebrik ediyoruz." dedi.

- GÜZEL BİR MAÇ OLACAK -

Pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş karşılaşması ile ilgili, "İki takım içinde centilmence bir maç olacağını düşünüyorum. Bu tür maçlarda skorun ne olacağını bilemiyoruz. İlk yarıda Beşiktaş'ı kendi sahamızda 2-0 yenmiştik. Bu karşılaşmada da iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Artık iki takımında her hangi bir hedefi yok. Ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacaklar. İyi olan kazansın diyorum." dedi.

- GALATASARAY VE FENERBAHÇE SEZER'İ İSTİYOR -

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Sezer'i istediğini dile getirerek, "Beşiktaş'ın şuan için Sezer ile ilgili resmi bir görüşmesi olmadı. Daha önce görüşmelerimiz olmuştu. Sezer'in Fenerbahçe ile anlaştığı haberleri kesinlikle yalandır. Galatasaray ve Fenerbahçe Sezer ile ilgileniyor. İki kulüp ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şuana kadar sonuçlanan bir durum söz konusu değildir. Beşiktaş'ın kupa maçından sonra transfer çalışmalarına başlayacağını duyduk. Belki onlardanda önümüzde ki hafta bir talep gelir. Bizde kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklifleri değerlendiririz." dedi.

- SEZER'E 10 MİLYON EURO İSTİYORUZ -

Transferin gözde ismi Sezer Öztürk için 10 milyon Euro istediklerini söyleyen Mesut Hoşcan, "Sezer Öztürk için 10 Milyon Euro istiyoruz. Tabii ki gelişmelerde son noktayı nereye getiririz bunu bilemiyoruz. Artık kulüplerin bu konudaki kararlarına göre biz son duruşumuzu göstereceğiz." dedi.

- BEŞİKTAŞ BATUHAN'I GERİ İSTEMİŞTİ -

Beşiktaş kulübünün geçtiğimiz sezon Batuhan'ı geri istediğini vurgulayan Hoşcan, "Geçtiğimiz sezon Serdal Adalı ile Batuhan konusunda bir konuşmamız olmuştu. Sayın Adalı " Eğer pişmansanız Batuhan'ı bize geri verin " demişti. Batuhan'ı bizden istemişti. Bu sezon için Batuhan konusunda her hangi bir görüşmemiz olmadı. " diyerek sözlerini tamamladı.

-HABER1903 -

Dalga geçiyorlar herhalde... Yazık bu çocuğa, 10 M euro yu aklı selim kimse vermez.

europeanconquer
14.Mayıs.2011, 13:23
Nuri 12m euroya gidiyorsa Sezer Öztürk en fazla 6m eder :)

Sheriff
14.Mayıs.2011, 13:25
Nuri Şahin 10 Mil. Euro ya Real Madrid'e gitti, şakamı yapıyorlar :zuhaha

Rehavi
14.Mayıs.2011, 13:29
Aslında 10 M Euro yu cebine koyacaksın, 16-22 yaş aralığında Avrupa da ne kadar gurbetçi varsa hepsini alıp geleceksin :D 20-30 tane gurbetçi gelir bu paraya herhalde...

Aşk-ı Şehir
14.Mayıs.2011, 14:04
10 milyon € felan istemezler o kadar mantık dışı davranacaklarını düşünmüyorum. Bu adamın sözleşmesi bitiyo önümüzdeki sezon. Kimse 10 milyon € vermez zaten önümüzdeki sene çeker gider adam.

Bugün yerel gazetelerde Braga'nın kalecisi Arthur, Braga'nın stoperi Paulao ve Everton'un forveti Yakubu ile ilgilendiğimiz yazılmış. Ayrıca dünde konuştuğumuz gibi Sefa Yılmaz ve Sercan Sararer'inde transferlerinin bitmek üzere olduğu konuşuluyor. Belki size komik gelebilir ama ciddi ciddi bizimkiler gidip Mehmet Ekici ile görüşmüşler. :) Tabiiki kendisi reddetmiş heralde...

deniz.91
14.Mayıs.2011, 15:53
10 milyon € felan istemezler o kadar mantık dışı davranacaklarını düşünmüyorum. Bu adamın sözleşmesi bitiyo önümüzdeki sezon. Kimse 10 milyon € vermez zaten önümüzdeki sene çeker gider adam.

Bugün yerel gazetelerde Braga'nın kalecisi Arthur, Braga'nın stoperi Paulao ve Everton'un forveti Yakubu ile ilgilendiğimiz yazılmış. Ayrıca dünde konuştuğumuz gibi Sefa Yılmaz ve Sercan Sararer'inde transferlerinin bitmek üzere olduğu konuşuluyor. Belki size komik gelebilir ama ciddi ciddi bizimkiler gidip Mehmet Ekici ile görüşmüşler. :) Tabiiki kendisi reddetmiş heralde...

Mehmet ekici werder breene gitmiş zaten yakubu falan çok önemli isimler transferig erçekleşirse çok iyi olur

eng1n
14.Mayıs.2011, 16:03

Braga'nın kalecisi Arthur'un geleceğini sanmıyorum çok iyi kaleci Braga'da kalır aynı şekilde Paulao'nunda gelmez diye düşünüyorum ama Yakubu olabilir olursa çok da iyi olur.

KaPaLı
14.Mayıs.2011, 23:46
Bu sene ligde herkes kafayı kırdı. Ismael Blanco haberi vardı dün GOAL'de Es-Es için ama oyuncuyla Gaziantepspor ilgileniyomuş. Müthiş lig olacak seneye.

Aşk-ı Şehir
15.Mayıs.2011, 16:06
Braga'nın kalecisi Arthur'un geleceğini sanmıyorum çok iyi kaleci Braga'da kalır aynı şekilde Paulao'nunda gelmez diye düşünüyorum ama Yakubu olabilir olursa çok da iyi olur.

Wagner G.Antep'e geldiğine göre bu oyuncularda bize gelir diye düşünüyorum. :)

Aşk-ı Şehir
17.Mayıs.2011, 12:21
Batuhan'ın Panathinaikos'a transfer olacağı söyleniyor 4 milyon € karşılığında. Batuhan'da giderse en az 3 santrafor alır bizimkiler. Ümit Karan'da gidiyo...

Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2011, 20:23
Uğur Boral'la anlaştığımız haberleri var...

titates1
19.Mayıs.2011, 20:27
uğur boral eskişehir'e yararlı olabilir biz artık faydalanamayız heralde

SAİT71
20.Mayıs.2011, 02:05
Bence Uğur Boral kendini bi toparlayabilse çok kaliteli adam ama sakatlıktan kurtulamayışı kulüpten onu koparmaya yetebilir.

DaveJones
20.Mayıs.2011, 19:05
Batuhan Karadeniz Mersin İdman Yurdu'na transfer olmuş.

Addolorato
20.Mayıs.2011, 19:18
Batuhan Karadeniz Mersin İdman Yurdu'na transfer olmuş.

Sürpriz transfer..

kalemci
20.Mayıs.2011, 19:21
şuanda eskişehirin kendi forumunda yalanlandı bakalım 1-2 saate belli olur.

KaPaLı
20.Mayıs.2011, 23:51
Herkesten adam olur Batuhan'dan adam olmaz. 17 yaşında çocuk dedik biraz daha büyüsün kendine gelir dedik hala çocuk hala çocuk. Umarım gitmek gibi bir yanlışa düşmemiştir.

Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2011, 12:14
Batuhan'ın takımdan ayrılması söz konusu. M.İ.Y. başkanıda parayı görünce coştu. Semih - Batuhan felan. :) Bizimkiler 6 istemiş Batuhan için hemen çark etmişler. :) Zaten bizimkiler Blanco, Scocco, Webo transferlerinde felan takas için kullanmaya çalışıyolar. Olmadı Olympiakos felan istiyomuş zaten...

bjk4ever
21.Mayıs.2011, 12:26
Batuhan Eskisehir'de de adam olamadi, 1 sezon dayanamadilar. Biz alalim diyecegim Almeida'ya alternatif olarak, ama o da olmuyor sanirim. Bu kadar yetenekli cocugun goz gore gore kaybolmasi cok uzucu....

Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2011, 13:58
Batuhan Eskisehir'de de adam olamadi, 1 sezon dayanamadilar. Biz alalim diyecegim Almeida'ya alternatif olarak, ama o da olmuyor sanirim. Bu kadar yetenekli cocugun goz gore gore kaybolmasi cok uzucu....

Son haftalarda baya toparladı kendini esasında. Ama ondan beklenilenin çok altında kaldı bu sezon. Umarım Mallorca'ya gider. Hem karşılığında Webo'yu alırız. Hemde İspanya'da daha rahat bir ortamda oynar. Çünkü burda çocuk ne yapsa olay oluyor...

Bu arada Braga'nın stoperi Paulao ile anlaşıldığı ve ailesiyle beraber gelip önümüzdeki hafta Eskişehir'i gezeceği söylentileri var. Stoperlerimizde Diego Angelo ile Naval takımında beraber oynamışlar. Eğer gerçekleşirse çok önemli bir transfer olur bizim adımıza...

eng1n
21.Mayıs.2011, 14:06
Son haftalarda baya toparladı kendini esasında. Ama ondan beklenilenin çok altında kaldı bu sezon. Umarım Mallorca'ya gider. Hem karşılığında Webo'yu alırız. Hemde İspanya'da daha rahat bir ortamda oynar. Çünkü burda çocuk ne yapsa olay oluyor...

Bu arada Braga'nın stoperi Paulao ile anlaşıldığı ve ailesiyle beraber gelip önümüzdeki hafta Eskişehir'i gezeceği söylentileri var. Stoperlerimizde Diego Angelo ile Naval takımında beraber oynamışlar. Eğer gerçekleşirse çok önemli bir transfer olur bizim adımıza...

Bu Paulao finalde ki kritik hamleler yapan stoper dimi. Daha önce gelmez demiştim vay be gelirse çok iyi transfer gerçekten.

Aşk-ı Şehir
23.Mayıs.2011, 00:23
Webo ile anlaşılmış. Mallorca ile pazarlıklar sürüyor...

goosfraba
23.Mayıs.2011, 00:27
webo önemli bir oyuncu. katkısı olacaktır eskişehir'e.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2011, 00:28
Mükemmel transfer olur yahu Webo. :)

Aşk-ı Şehir
23.Mayıs.2011, 00:49
4 gözle bekliyorum Webo'nun gelmesini. :D

KaPaLı
23.Mayıs.2011, 01:09
Webo'yu tek benmi beğenmiyorum : )

ancar
25.Mayıs.2011, 14:43
LigTV: Eskişehirspor, Bursaspor'dan ayrılan İvankov ve Ali Tandoğan ile anlaşmaya vardı. Resmi imzalar 1 Temmuz'da atılacak.

vego
25.Mayıs.2011, 18:43
Ümit Karan futbolu birakti. Eskisehirspor'a Sportif Direktör oldu.

kalemci
25.Mayıs.2011, 18:45
ivesa ve ivankov 2sinin aynı takımda olması biraz lüks olmuş

TR.CaPTaiN
25.Mayıs.2011, 19:05
Ali ve Ivankov haberi yalanlandı da nerde yalanlandı onu hatırlayamadım.

Aşk-ı Şehir
26.Mayıs.2011, 00:31
Bülent Uygun yalanladı iki transferide. Ayrıca Ivesa gidecek büyük olasılık. O yüzden kaleci aranıyo....

KaPaLı
26.Mayıs.2011, 04:00
Mehmet Yıldız deniyor ısrarla Mustafa. Gelirse Es-Es'e çok iyi olur.

Aşk-ı Şehir
26.Mayıs.2011, 12:33
Adem'le takası söz konusymuş İsot. :) Valla bana uyar. Takımda forvet kalmadı. Batuhan'da gidici. Sadece Serdar kalıyo. 2 tanesi kaliteli, 1 tanesi genç 3 forvet almamız lazım. Mehmet Yıldız kaliteli sayılabilir. Onun önünde listede bulunan Yakubu, Obinna gibi oyunculardan biri alınırsa çok iyi olur...

Aşk-ı Şehir
26.Mayıs.2011, 14:13
Lig TV'ye göre gidecek olan Batuhan ve Sezer'in yerini AEK'dan Scocco ve Blanco ile dolduracakmışız...

Es Es bombaları patlatacak

Geride bıraktığımız sezona iyi başlayamayan ancak Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle toparlanan ve ligi 7. sırada bitiren Eskişehirspor, gelecek sezon daha iddialı olabilmek için kolları sıvadı.

Sezer Öztürk ve Batuhan Karadeniz'le yolları büyük oranda ayıracak olan kırmızı siyahlıların, bu isimlerin boşluğunu doldurabilme adına gözünü Yunanistan ligine çevirdiği iddia ediliyor.

Geride bırakığımız sezonda Yunanistan Ligi'ni 3. sırada bitiren ve finalde Atromitos'u yenerek kupa şampiyonu olan Aek'ten iki Arjantin'li oyuncu İsmael Blanco ve Nacho Scocco'nun, Eskişehirspor'un gündeminde olduğu ve transferinde önemli adımlar attığı kaydedildi.

Olimpiakos ve Panathinaikos'un ciddi şekilde ilgilendiği Batuhan Karadeniz'in boşluğunu doldurmak için düşünülen forvet İsmael Blanco 28 yaşında ve Yunan liginde iki kez gol krallığı yaşadı. 4 sezondur Aek'de forma giyen Blanco, Yunanistan'da 109 lig maçında forma giyerken 51 de gol attı.

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Sezer Öztürk'ün yerine düşünülen isminse yine Blanco'nun hem vatandaşı hem de takım arkadaşı Nacho Scocco olduğu kaydedildi.

25 yaşındaki Scocco, 2008'den bu yana Aek'te forma giyiyor ve geride bıraktığı 3 sezonda yunanistan liginde 74 maçta forma giyerken 23 gol attı.

Eskişehirspor'un devre arasından bu yana temaslarda bulunduğu bu iki arjantinli için özellikle Sezer Öztürk'ün transferinin netleşmesi bekleniyor.

Öte yandan Uefa Avrupa Ligi finalisti Braga'nın Brezilyalı savunmacısı Paulao'nun da Eskişehir'e geldiği ve şehri gezerek izlenimler edindiği iddia edildi. 29 yaşındaki oyuncu'nun Bülent Uygun'un listesinin başında olduğu ve transferi için tüm şartların zorlanacağı ifade edildi.. Braga'nın final oynamasıyla talipleri artan Paulao'yu ikna etmek için, Naval'dan eski takım arkadaşı olan Eskişehirspor'lu Diego'nun devreye girdiği de belirtildi.

Eskişehirspor'un transfer gündeminde olan bir başka isim olan Kamerun'lu Pierre Webo'yla da her konuda anlaşma sağlanırken, klübüyle pürüzleri gidermeye çalışan Eskişehirspor ikinci başkanı Mesut Hoşcan, önümüzdeki günlerde 29 yaşındaki oyuncuyla Eskişehirspor'a dönmeyi hedefliyor. Uruguay'ın Nacional takımından 2002'de Osasuna'ya gelen webo tüm Avrupa kariyeri boyunca ispanya'da forma giydi. Webo geçen sezon Mallorca formasıyla 34 maçta 11 gol kaydetti.

Kaynak: LİG TV

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 14:53
Mustafa senin duyumlar genelde tutar. Sezer için Fenerbahçe'den ne isteniyor ?

Aşk-ı Şehir
26.Mayıs.2011, 15:02
Mustafa senin duyumlar genelde tutar. Sezer için Fenerbahçe'den ne isteniyor ?

Nakit para öncelikli istek. Açıkçası pek bir bilgim yok. Ama taraftar Bilica'yı istemediğini net ve sert bir şekilde her platformda söylüyor. Bilica'nın geleceğini sanmam. Gökhan Ünal'ı isterler diye düşünüyorum malum takımda forvet yok. Ama dediğim gibi öncelikli istek nakit para 6 Milyon civarı bişey isteniyo diye biliyorum ben...

vego
26.Mayıs.2011, 20:52
ETB (Eskişehir Taraftar Birliği) yarın şehir içinde toplanıyor. Gündem; Bilca ve Ümit Karan... İkisi de istenmiyor.

kalemci
27.Mayıs.2011, 02:47
Bülent Uygun yalanladı iki transferide. Ayrıca Ivesa gidecek büyük olasılık. O yüzden kaleci aranıyo....

anladım ama taraftar ivesayı çok seviyordu diye biliyorum gönderilmesinin sebebi ne olur? ayrıca batu misal Gsye giderse Beşiktaşın kasasına 5milyon euro gidecek diye biliyorum veya fenere giderse yanlış mı ?

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 12:08
anladım ama taraftar ivesayı çok seviyordu diye biliyorum gönderilmesinin sebebi ne olur? ayrıca batu misal Gsye giderse Beşiktaşın kasasına 5milyon euro gidecek diye biliyorum veya fenere giderse yanlış mı ?

Bu sezonki performansı yeterli bulunmadığı için gönderilecek Ivesa. Ayrıca doğru biliyorsunuz. Batuhan Türkiye'de başka bir takıma giderse Beşiktaş'a 5 Milyon € verilecek..

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 13:49
Nakit para öncelikli istek. Açıkçası pek bir bilgim yok. Ama taraftar Bilica'yı istemediğini net ve sert bir şekilde her platformda söylüyor. Bilica'nın geleceğini sanmam. Gökhan Ünal'ı isterler diye düşünüyorum malum takımda forvet yok. Ama dediğim gibi öncelikli istek nakit para 6 Milyon civarı bişey isteniyo diye biliyorum ben...

Sağol Mustafa. 6 milyon fazla gibi. Bilica konusunda da herşey performansa bakar bence. Bilica gelsin 2-3 maç iyi oynasın, tepki falan kalmaz. Sadece Eses için değil tüm takımlar için tüm transferler için aynı şey geçerli.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:54
bilica gelsin beşiktaşa es kaza 34 maçta iyi oynasın hala her sahaya adım attığında yuhalanır :) bilicaya özel o :)

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 15:29
Sağol Mustafa. 6 milyon fazla gibi. Bilica konusunda da herşey performansa bakar bence. Bilica gelsin 2-3 maç iyi oynasın, tepki falan kalmaz. Sadece Eses için değil tüm takımlar için tüm transferler için aynı şey geçerli.

Taraftar iddialı Bilica gelirse şehrin girişinde bekleriz almayız içeri diyolar. :)

Zekirdek
27.Mayıs.2011, 18:59
Taraftar iddialı Bilica gelirse şehrin girişinde bekleriz almayız içeri diyolar. :)

Bilica sorun etmez çarpar kaçar. :) Aranızda moto-kurye varmı?

eng1n
27.Mayıs.2011, 19:00
Es es almazsa Bilica'yı başka Anadolu kulübü alır. Bilica Anadolu kulüpleri için aranan tip de defans oyuncusu ama asla büyük takım oyuncusu olamaz.

Aşk-ı Şehir
28.Mayıs.2011, 12:40
Webo salı günü imzaya geliyormuş. Ayrıca diğer gelmesi beklenen forvette Kris Boyd...

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 12:42
Aynen bende onu yazacaktım. Kris Boyd'la kesin olarak anlaşmış Eskişehir sanırım.

Aşk-ı Şehir
28.Mayıs.2011, 12:43
Boyd ve Webo gayet iyi bir ikili gibi gözüküyor...

SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:36
Tr Ligi'nde çok iyi bir ikili olabilirler. Body'de kendin ispatlamış birisi. Webo zaten Mallorca'da 2 gol atmıştı en son izlediğimde. İsabetli transfer olacak.

Revolution
28.Mayıs.2011, 16:16
Boyd-Webo gelecek sezona damgasını vuracak bence. :)

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2011, 15:15
Bülent Uygun transferlerle ilgili açıklamalar yapmış.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93378

KaPaLı
05.Haziran.2011, 01:07
Berk Elitez hayırlı olsun.. Arkadaşlarına Eskişehir'e gidiyorum demiş. Sezer karşılığında olabilitesi nedir bilmiyorum.

kalemci
05.Haziran.2011, 02:26
bonservisle mi yoksa kiralık mı ?

Aşk-ı Şehir
05.Haziran.2011, 11:45
Berk Elitez inşallah bonservisiyle gelir. En son bizimkiler bonservisini istiyolardı. Bu sene kiralık oyuncuda istenmiyo esasında bakalım ne olacak..

KaPaLı
05.Haziran.2011, 11:55
Berk Elitez, kiralık olarak gönderilecekmiş.

vego
07.Haziran.2011, 21:48
Eskişehirspor'un gözü Webo'da

7 Haziran 2011 17:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, teknik direktör Bülent Uygun'un Mallorca'da forma giyen Kamerun'lu Webo'yu takımda görmek istediğini söylediğini belirtti.

http://media1.ntvspor.net/C/I/154/webo3_39IXX.jpg
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Spor Toto Süper Lig'in bitiminin ardından bütün takımlarını transfer çalışmalarına hız verdiğini ifade ederek, Eskişehirspor'un da formasına yakışacak oyunculara imza attırmaya çalıştığını söyledi.
Eskişehirspor yöneticilerinin yurt içinde ve yurt dışında oyuncularla görüştüğünü bildiren Ünal, ''Yurt dışında üç gurbetçi futbolcuyla görüşüyoruz. Herkes bir şeyler yazıp çiziyor. Biz de görüştüğümüz futbolcuları gazetelerden öğreniyoruz. AEK'dan Scocco ile Beşiktaş'tan Bobo ile hiç ilgilenmedik. Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Mallorca'da forma giyen Kamerun'lu Webo'yu takımda görmek istiyor. Webo'nun takımından alacağı var. Bu alacağını tahsil ederse Webo, Eskişehirspor formasını giyebilir. Sezer Öztürk transferinde de Fenerbahçe ile temaslarımız devam ediyor. Eskişehirspor formasına yakışan takımı üst sıralara taşıyacak futbolcuları takıma katacağız'' dedi.

Aşk-ı Şehir
10.Haziran.2011, 13:48
Bugün yerel gazetelerde Halil Altıntop haberleri var. Keşke gelse...

goosfraba
11.Haziran.2011, 00:27
eskişehirspor yakubu ile ilgileniyormuş.

Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2011, 00:56
eskişehirspor yakubu ile ilgileniyormuş.

Yakubu ile uzun zamandır ilgileniliyo zaten. Başkan 16 Haziran'da 5 transfer açıklayacağız 5 tane çok önemli oyuncunun transferini bitirdik dedi. Biri Halil Altıntop olabilir...

Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2011, 22:33
Yeni CEO Ümit Karan'ın (!) Yıldıray Baştürk'ün düğünü için Almanya'ya gittiği ve orada Halil Altıntop ile görüşüp transferi bitirdiği yazılıyor...

eng1n
11.Haziran.2011, 22:38
İstenmeyen adam Ümit Karan transfer mi yapıyor takıma :D

Aşk-ı Şehir
13.Haziran.2011, 11:21
Yarın açıklanması beklenen transferler; Sercan Sararer (Furth), Taner Yalçın (Köln), Mehmet Boztepe (Bourissia Dortmund II), Halil Altıntop (Frankfurt), Pierre Webo (Mallorca)

bjk_melo_151
13.Haziran.2011, 15:03
Yarın açıklanması beklenen transferler; Sercan Sararer (Furth), Taner Yalçın (Köln), Mehmet Boztepe (Bourissia Dortmund II), Halil Altıntop (Frankfurt), Pierre Webo (Mallorca)

Gayet başarılı. Savunmaya ve kaleye takviye şart bence. Özellikle de kaleye...

Revolution
13.Haziran.2011, 15:12
Taner gelirse Eses'e müthiş transfer olur.

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 14:12
Yıldızlar Eskişehir'i geziyor!
Eskişehirspor transferde atağa kalktı.

14 Haziran 2011 Salı - 12:29
DHA
Yıldızlar Eskişehir'i geziyor! Eskişehirspor transfer bombalarını patlatıyor. Doğan Haber Ajansı'nın haberi şöyle devam ediyor: "Aralarında Halil Altıntop ve Kamerunlu Pierre Webo'nun da bulunduğu öğrenilen 5 futbolcu şu anda Eskişehir'de geziyor. Yöneticiler gizli tuttukları bu olayda futbolculara Eskişehir'i tanıtıyor."

Ayrıntılar Az Sonra...

Kaynak: Sporx.com

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 15:52
DHA'yı iyi keklemişler Halil konusunda. :D Sözleşmeyi Almanya'da imzalayacakmış Halil Altıntop. Bu iki ismin yanındaki 3 isim ise belki bu isimlerden daha bomba; Quincy Owusu Abeyie, Kris Boyd, Taner Yalçın...

vego
14.Haziran.2011, 18:58
Eskişehirspor Mehmet Boztepe ile anlaştı

14 Haziran 2011 17:31 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Mehmet Boztepe ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/156/eskisehispor3_4KEAG.jpg
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Mehmet Boztepe ile prensipte anlaştıklarını söyledi.
Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon için genç ve güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini belirtti.
Almanya'nın Borussia Dortmund II takımında forma giyen Boztepe'nin dün Eskişehir'e geldiğini ifade eden Ünal, ''Mehmet ile prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde genç gurbetçiyle resmi sözleşmeye imza atacağız. Eintracht Frankfurt II takımında forma giyen Deniz Vural'dan sonra ikinci gurbetçi transferimizi gerçekleştirdik. Resmi imzayı toplu şekilde attıracağız'' dedi.

NisRoc
14.Haziran.2011, 19:00
Tam ben koyacaktım bu haberi :) Neyse hayırlı olsun Mehmet..

vego
14.Haziran.2011, 19:02
Boztepe ile anlaşıldığına göre Sezer gitmiş.2008'de alırdım hep Samsun'a :)

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 19:07
Mantıklı bir transfer hamlesi yaptı yönetim ve teknik heyet...

vego
14.Haziran.2011, 19:25
Halil Ünal: "Batuhan'ın Beşiktaş ile yaptığımız protokol gereği Fenerbahçe'ye veya Galatasaray'a transferi söz konusu değil."

Halil Ünal: "Manisaspor'la görüşmemiz oldu, bize Batuhan karşılığında Makukula'yı önerdiler. Yunanistan'dan bir takımla takas olabilir."

Bordo61Mavi
14.Haziran.2011, 19:46
Batu yunanistani iyice krize sokar :D akkili bi hamle olur, Alperide bize vereydiler iyi olcakta.

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 19:53
Batu yunanistani iyice krize sokar :D akkili bi hamle olur, Alperide bize vereydiler iyi olcakta.

Alper 10 Milyon €. :)

Batuhan kalabilir bellide olmaz. Halil Altıntop ve Webo ile yarışsın bakalım birazcıkta. :) Hep 1. adam oldu. Şimdi 3. adam olsunda görelim bi Batuhan'ı. :)

Addolorato
14.Haziran.2011, 20:29
Ne Alper 10 M €'mu ahaha. Ne yapmış bu adam 10 M €'luk merak ediyorum. En faza 3-4 M € verilir.

Sirius Black
14.Haziran.2011, 20:31
Alper 10 Milyon €. :)

İşte Türkiye'de futbolun neden ilerlemediğinin sebeplerinden biri.

bjk_melo_151
14.Haziran.2011, 20:32
İşte Türkiye'de futbolun neden ilerlemediğinin sebeplerinden biri.

Buna göre Necip Uysal'ı 15-20 milyon € olarak değerlendirmek gerek. O bölgede yerli oyuncumuz çok az. Alper de yetenekli bir oyuncu, önü açık.

ozaniel
14.Haziran.2011, 20:54
Nuri Şahin 10 milyon €. :)

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 21:16
Alper'i izlememiş kimseler için bu yazıları yazmak çok basit...

DenizlispoR
14.Haziran.2011, 21:41
Eskişehir Alper'i 3 milyon'a satacak , onun yerini o fiyata hangi Türkle doldurabilecek acaba ? 10 milyon ideal rakamdır bence de . O bölgede yetenekli Türk oyuncu sayımız fazla değil .

Sirius Black
14.Haziran.2011, 21:49
Alper Potuk 10 milyon ise, Selçuk İnan 25 milyon eder en az. Tabi Nuri Şahin'i ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ayrıca evimde Lig Tv var ve çoğu maçı takip ettim bu sene takmayın kafanıza.

goosfraba
14.Haziran.2011, 21:51
yabancı sınırı kalktığı anda 3 milyon'a bile satamaz eskişehir.

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 22:19
Alper Potuk 10 milyon ise, Selçuk İnan 25 milyon eder en az. Tabi Nuri Şahin'i ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Ayrıca evimde Lig Tv var ve çoğu maçı takip ettim bu sene takmayın kafanıza.

Televizyon başka, sahadan izlemek başka. Televizyon topu takip eder. Ben oyuncuları izlerken hep topa bakmıyorum. Daha çok oyuncunun saha içinde ne yaptığına bakıyorum. Sezer'le ilgili son mesajlarıma bakın; 1 Milyon € bile vermem diyorum. Ama Alper başka. Bu piyasa işi, Alper'de öyle boş bir oyuncu değil. Avrupa'nın bir çok kulübü izliyo zaten. He illaki inanmıyosanız bekleyin zamanı gelince hak vereceksiniz bana...

Ayrıca 10 Milyon € benim biçtiğim değer değil bunuda belirtmek isterim. 10 milyon € istiyo yönetim...

SAİT71
14.Haziran.2011, 22:28
Zamanı gelince istenir tamamda şimdi 10 milyon euroluk ne yapmış diyor arkadaşlarda. Her önüne gelen takım bir oyuncu çıkarınca sakız gibi 10 milyon euro istiyor. :)

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2011, 22:37
Zamanı gelince istenir tamamda şimdi 10 milyon euroluk ne yapmış diyor arkadaşlarda. Her önüne gelen takım bir oyuncu çıkarınca sakız gibi 10 milyon euro istiyor. :)

Bende diyorumki Alper kötü bir oyuncu değil. Şimdi Trabzonspor istiyo. Alırlarsa Selçuk'un yerini çok rahat kapatırlar. O kadar söyleyeyim...

Bordo61Mavi
14.Haziran.2011, 23:39
Yok artik 10 milyon ver sana Sissokoyu getirim :) 6 milyona Hernandezi

Sezeri alin yanina Tayfun Cora 2 de cebinize attimi tamamdir :)

KaPaLı
15.Haziran.2011, 00:03
10 milyon € çok fazla ama bank asya topçusuda yapmayın. 5-6 rahat verilir Alper için.

eXcitinG
15.Haziran.2011, 00:05
ALper 10 sa Necip 18-20 rahat ediyor oLması Lazım o zaman Eskişehirspor un mantığına göre.

Rehavi
15.Haziran.2011, 02:13
Fazla zorlamaya gerek yok... Herkes fiyatların yüksek olmasının sebebinin yabancı sınırı olduğunu biliyor. Sezer e de zamanında deli para istemişti Eskişehir yönetimi, hatta Avrupa dan teklif var demişti. Ne olduysa bugünlerde hiç adları geçmiyor... Yanına dahi yaklaşmaz Avrupa dan bir takım bu fiyatların. Henüz hiçbir şey gösterememiş, Türk A Milli Takımı nda dahi oynamayan 20-21 yaşlarında bir oyuncuya, Avrupa dan kimse 3-4 ten yukarı vermez.

Aşk-ı Şehir
15.Haziran.2011, 02:25
Yok artik 10 milyon ver sana Sissokoyu getirim :) 6 milyona Hernandezi

Sezeri alin yanina Tayfun Cora 2 de cebinize attimi tamamdir :)

Fazla vermişsiniz yahu. :) 2 dandik alt yapı topçusu verin bide üstüne 100.000 € verin yeter. Siz olayın mantığını kavrayamamışsınızki. Mesela Ronaldo'yuda 1.000.000.000 € getiren alıyo. Yani ne demek bu? Satılık değil demek. Aynı mantık işte. Başkan Alper satılık değil demek istiyo...

Dahada kimseyle polemiğe girmem. Kimseyede Alper'i anlatmak zorunda değilim. Ha şöyle yapalım; Trabzonspor'lusu açsın Trabzonspor maçlarını izlesin, Beşiktaş'lısı Beşiktaş maçlarını...

besiktas1903
15.Haziran.2011, 02:41
Eskisehir'in 10 milyon istemesi yerli piyasanin yüksel olmasi ve elindeki iyi oyuncuyu kaybetmemek istemesi. Bu demek olmuyorki Alper'in degeri 10 milyon.

BaGa TaRKaN
15.Haziran.2011, 02:45
Alper Yeni Jenerasyonun En İyi Ortasaha Oyuncularından Biridir. Bugün Machester United ve Liverpool 18-19 Yaşındaki Gençlere 18M Euro, 24M Euro Veriyorsa Alper'den de En Az 10 M Euro İstemeleri Çok Normal. Geleceği Olan Oyuncu Her Zaman Değerlidir. Bugün Her Takım Bünyesinde Geleceği Olan Oyuncuları Kolay Kolay Bırakmaya Yanaşmaz Bıraksa da Tuzlu Meblağlar Olur.

kalemci
15.Haziran.2011, 02:53
Alper-Necip 2'lisi Milli takımda ve avrupada adından çok söz ettirecek ilerde.piyasayı bu hale getiren 4 büyükler 20 yaşında ve potansiyeli bi hayli çok olan Alper'de 10 eder.Baga'nın dediklerine katılıyorum 11e koyacakları adamada 20 milyon £ veriyorlar İngilterede ilk 18'e giremeyenede.

goosfraba
15.Haziran.2011, 13:20
halil altıntop ile anlaşmış eskişehirspor.

nouma16
15.Haziran.2011, 14:42
taner yalçın transferi noldu acaba ya? eğer geldiyse sezonun en flaş transferi olur şimdilik benim için.

Aşk-ı Şehir
15.Haziran.2011, 15:32
Taner Yalçın ile maddi anlamda hiçbir problem yok. Tek sorun kendisinin Türkiye'ye gelmekteki çekinceleri. Bu yüzden zaten kiralık gelecek (satın alma opsiyonu ile) Büyük ihtimal ikna edilecektir Ümit Karan tarafından. Halil Altıntop ile beraber gelirse şaşırmam...

Bordo61Mavi
15.Haziran.2011, 20:24
Es Es baskani 10 milyon bi arada gormusmu hic ?

Alpere kotu diyen yok hatta Selcuktanda iyi olacak eminim ama satmiyorsan sacma rakam sallamasinlar.

Sezeride satmiyordular bi ara simdi pazarlamaya calisiyorlar...

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2011, 13:12
1860 Münih'ten Tarık Çamdal ile anlaşıldı...

Revolution
16.Haziran.2011, 13:30
1860 Münih'ten Tarık Çamdal ile anlaşıldı...
FM 2010'da iyi topçuydu. Hadi bakalım hayırlı olsun :)

Bordo61Mavi
17.Haziran.2011, 20:49
Bilica hayirli olsun

eXcitinG
18.Haziran.2011, 00:28
BiLica geLdiyse geLecek sezon Eskişehir stadının penaLtı böLgesinde ki çimLeri temizLemeyin. NasıL oLsa BiLica haLLeder.

KaPaLı
18.Haziran.2011, 00:51
Bilica'nın çok başarılı olacağını düşünüyorum bende. Bülent Uygun'un oyun tarzını biliyor, kapanan takımlarda ne kadar başarılı olduğunuda gördük. Ön yargılı bakıyoruz bence Bilica'ya.

Aşk-ı Şehir
18.Haziran.2011, 02:04
Daha kesinleşen bişey yok. Neden bu kadar sevindiniz onu anlamadım ama ben size birkaç bilgi vereyim. Eskişehirspor taraftarı şu an böyle söylentilerden dolayı çok tepkili. Bilica geldiğinde verilecek tepkileri düşünemiyorum...

Sheriff
18.Haziran.2011, 02:09
Bilica Eskişehirspor a faydalı olacaktır, hayırlı olsun..

Lim10
18.Haziran.2011, 02:12
Yönetim transferi onayladıktan sonra taraftar istediği kadar tepki göstersin ne olur?Adaları mı bombalayacaklar ne olacak yani Bilica transferi gerçekleşirse?Es-Es taraftarının bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum.Lucio, Carvalho trensferi falan mı bekliyorlar.Bilica gayet Eskişehir standartlarına uyacak bir stoperdir bana göre ve Bülent Hocanın eski oyuncusu olmasından, Sivas'ta sergilediği performans göz önünde bulundurulduğunda ben de başarılı olacağını düşünüyorum.Kaldı ki partneride hemşerisi olacak.

Bordo61Mavi
18.Haziran.2011, 05:05
Tepkili olmalari normal ama teknik adam istedimi sonuc degismiyor, ornek Bulent Uygunun Eskisehire gelisi

Aşk-ı Şehir
18.Haziran.2011, 11:21
Yönetim transferi onayladıktan sonra taraftar istediği kadar tepki göstersin ne olur?Adaları mı bombalayacaklar ne olacak yani Bilica transferi gerçekleşirse?Es-Es taraftarının bu kadar tepki göstermesine anlam veremiyorum.Lucio, Carvalho trensferi falan mı bekliyorlar.Bilica gayet Eskişehir standartlarına uyacak bir stoperdir bana göre ve Bülent Hocanın eski oyuncusu olmasından, Sivas'ta sergilediği performans göz önünde bulundurulduğunda ben de başarılı olacağını düşünüyorum.Kaldı ki partneride hemşerisi olacak.

Sergiyeleyeceği performans kimsenin umrunda değil. İyi oynar kötü oynar. Maksat karakter meselesi. Sorunlu oyuncuları takımdan yollamaya çalışıyolar örnek; Sezer, Batuhan ama Bilica gibi bir ismi getirmek saçma olur. Hele Nadarevic gibi bir karakter abidesi varken takımda onu yollayıp yerine Bilica'yı almak düşüncesi taraftarı delirtiyo...

goosfraba
18.Haziran.2011, 19:21
http://maraton.com.tr/newpics/news/180620111543206098453.jpg

umarım kendini geliştirip tekrar döner fenerbahçe'ye birgün.

bir 6-7 yıl sonra kendisini almak için sezer + para veririz artık. :D

Aşk-ı Şehir
18.Haziran.2011, 21:18
Yönetim taraftardan korkup Bilica'yı aldık veya almadık diyemiyor yahu. Bunlar bu kadar işte...

vego
19.Haziran.2011, 19:15
Tarık Çamdal, Es Es'e imzayı attı

19 Haziran 2011 18:06 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor, Almanya'nın 1860 Münih takımından Tarık Çamdal'ı (20), üç yıllığına renklerine bağlayarak, resmi imzayı attırdı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/158/tarik1_CEB6Q.jpg
Eskişehirspor, Almanya'nın 1860 Münih takımından Tarık Çamdal'ı (20), üç yıllığına renklerine bağlayarak, resmi imzayı attırdı.
Kırmızı-siyahlı takımın tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde, Almanya'nın 1860 Münih takımında forma giyen Tarık Çamdal, kendisini 3 yıllığına Eskişehirsporlu yapan resmi imzayı attı. Almanya'dan gurbetçi futbolcuları transfer etmeye devam eden Es-Es, Deniz Vural ve Mehmet Boztepe'nin ardından üçüncü gurbetçi futbolcu Tarık Çamdal'ı da renklerine bağladı.
Bu yıl gurbetçi futbolculara yönelen Eskişehirspor, bir başka gurbetçi futbolcu olan Halil Altıntop transferinde de ısrarlarını sürdürüyor.

World Hollow o1
19.Haziran.2011, 19:21
Sergiyeleyeceği performans kimsenin umrunda değil. İyi oynar kötü oynar. Maksat karakter meselesi. Sorunlu oyuncuları takımdan yollamaya çalışıyolar örnek; Sezer, Batuhan ama Bilica gibi bir ismi getirmek saçma olur. Hele Nadarevic gibi bir karakter abidesi varken takımda onu yollayıp yerine Bilica'yı almak düşüncesi taraftarı delirtiyo...

Güzel düşünce katılıyorum...
Herşeyden önce takımı takım yapan topçuların karakterlerinin sağlam olmasıdır.

Oghuse
20.Haziran.2011, 00:51
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal: ''Halil Altıntop ile her konuda anlaşmaya vardık''

fırat günayer

RasAnt
20.Haziran.2011, 14:11
Gelsin Halil faydalı olabilir.Güzel Türk futbolcular alınıyor yanına kaliteli yabancılar gelirse seneye eskisehir antepin yaptığı çıkışı yapabilir.

vego
20.Haziran.2011, 19:08
@tribundergi: Eskisehirspor Baskani: "Halil Altintop ile anlastik. Sadece ailesinde kayinvalidesi ile ilgili bir rahasizlik sözkonusu"

NisRoc
20.Haziran.2011, 20:31
@tribundergi: Eskisehirspor Baskani: "Halil Altintop ile anlastik. Sadece ailesinde kayinvalidesi ile ilgili bir rahasizlik sözkonusu"

Sesli güldüm valla :D:D

vego
20.Haziran.2011, 20:34
Aynen :D

Aşk-ı Şehir
20.Haziran.2011, 21:15

Aynen :D

Peki sizi bu eyleme iten neydi?

vego
20.Haziran.2011, 21:20
Kayınvalide konusu komik geldi olamaz mı?

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2011, 01:34
Kayınvalide konusu komik geldi olamaz mı?

İnsanın ailevi sorunları olamaz mı yahu? Tamam hakkaten bazen saçmalayabilir Halil Ünal. Ama bu konuda doğruları söylüyo.

Suicider
21.Haziran.2011, 02:17
Bence orda gülünen hallil ünal değil hani kayınvalide ile sorun olması komiklik doğurmuş.

Börk
21.Haziran.2011, 02:27
Galiba transferlerde yaşanan eş sorunlarından sonra kayınvalide sorunu diye hiç beklenmedik birinden çıkan sorun olunca komiklik doğurmuş :)

NisRoc
21.Haziran.2011, 04:39
Galiba transferlerde yaşanan eş sorunlarından sonra kayınvalide sorunu diye hiç beklenmedik birinden çıkan sorun olunca komiklik doğurmuş :)

Aynen enteresan bir durum yani :)

Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2011, 12:06
Kayınvalidesi hastaymış. Sorun bu. Yani kayınvalidesi çıkıp ;" Eskişehir'e gelmem ben'' demiyor

vego
21.Haziran.2011, 18:12
Tamam ne bilelim yahu:d ama ilk bakışta gelmem Eskişehir'e gibi duruyor:n:.Buda komik.Ben gülsem ne olur gülmesem boşversene yahu :n:

vego
22.Haziran.2011, 12:58
Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşçan: "Halil Altıntop Eskişehir'e geldi. Menajerini bekliyoruz

KaPaLı
22.Haziran.2011, 12:59
Oğuz Öztürk ısrarla Halil Altıntop, Eskişehir'de şu an ve şehri geziyor diye tweet atıyo.

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2011, 14:09
Halil Altıntop görüşmeler için Eskişehir'de

Başkanımız Halil Ünal ve 2. Başkanımız Mesut Hoşcan ile transfer görüşmeleri için Eskişehir'e gelen Halil Altıntop, kısa bir Eskişehir gezisinin ardından, tesislerimizi de ziyaret ederek Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ve Sportif Direktörümüz Ümit Karan ile bir araya geldi.

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=419

http://i52.tinypic.com/20t439d.jpg

RaSenGan
22.Haziran.2011, 14:25
Bir an Şemsi abi sandım :D Hayırlı olsun Halil transferi.

footballer33
22.Haziran.2011, 15:02
Şemsi Eskişehirspor'da. :D Halil Altıntop hayırlı olsun, çok iyi bir transfer Eskişehir için. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Haziran.2011, 15:14
Bir an Şemsi abi sandım :D Hayırlı olsun Halil transferi.

İlk bakışta benziyor harbiden :zuhaha Hayırlı olsun Halil transferi Es-Es'e...

vego
22.Haziran.2011, 19:39
Halil'in imzası İstanbul'a kaldı

22 Haziran 2011 18:35 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Halil Altıntop, Eskişehir'deydi. Biraz önce İstanbul'a hareket etti. Altıntop, menajeri ve Asbaşkan Mesut Hoşcan ile birlikte büyük ihtimal İstanbul'da anlaşma imzalayacak" dedi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/159/halil1_TX7YI.jpg
Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Halil Altıntop, Eskişehir'deydi. Biraz önce İstanbul'a hareket etti. Altıntop, menajeri ve Asbaşkan Mesut Hoşcan ile birlikte büyük ihtimal İstanbul'da anlaşma imzalayacak" dedi.
Uygun, Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlenen tanışma toplantısı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon birçok olumsuzluğa rağmen, ligi iyi yerde bitirdiklerini belirterek, bu durumda en büyük payın taraftara ait olduğunu söyledi.
Taraftarın kaos ortamında bile kendilerini desteklediğini anımsatan Uygun, "Geçen sezon elimizdeki kadronun eksikliğine rağmen güzel futbol oynadık. Malum benim yaşadıklarım... Elimde belgelerim olmasına rağmen, ceza aldım. Dağda kurt öldüğünde benden bilen bir zihniyet var. Türkiye'deki başarılı insanları karalamak isteyen zihniyetin engellemelerine rağmen, zorlu süreci tek yürek olup atlatmasını bildik" dedi.
"HALİL ALTINTOP İMZAYI..."
Uygun, Eskişehirspor'un, Anadolu futbolunun önde gelen takımlarından biri olduğuna dikkati çekerek, taraftarın elde edilen başarıda büyük katkısının olduğunu bildirdi. Uygun, transfer sezonunda yönetimden çok önemli 4 oyuncu istediğini belirterek, şöyle devam etti:"Bunlardan biri stoper, biri orta saha, ikisi de forvet oyuncusuydu. Bu dört futbolcu olursa ben hayal ettiklerimi başarabileceğimi söyledim. Nitekim baktığımızda Vebo, ile Kamara 25- 26 Haziran'da Eskişehir'e gelecek. Halil Altıntop, Eskişehir'deydi. Biraz önce İstanbul'a hareket etti. Altıntop, menajeri ve Asbaşkan Mesut Hoşcan ile birlikte büyük ihtimal İstanbul'da anlaşma imzalayacak. Almanya ya da Rusya'dan bir stoper alacağız. Çok kaliteli bir orta saha oyuncusu bulursak da transfer edeceğiz. Ondan sonra transferi kapatacağız. Yapılan transferleri göz önünde bulundurduğumuzda, kentin önde gelen dinamikleri de bir araya getirdiğimizde Eskişehirspor, arzuladığı hedeflerine ulaşacaktır."
Eskişehirspor'un geleceğini hazırlamak için çalıştıklarını vurgulayan Uygun, "Aldığımız genç futbolculardan Tarık Yalçın, Mehmet Dağ, Abdülaziz, Abdülkadir, ve Deniz çok kaliteli oyuncular. Bu futbolcular en kısa sürede takıma uyum sağlayacaklardır. Eskişehirspor'un 5 özel transer yapması benim açımdan mutluluk vericidir" dedi.
"BİLİCA'NIN TRANSFERİ SÖZ KONUSU BİLE DEĞİLDİ"
Uygun, bir gazetecinin Bilica transferi ile ilgili sorusu üzerine, "Bilica'nın transferi söz konusu bile değildi. Birileri ortaya bir şeyler attı.
Hatta bana hakaret edenler, klavyenin arkasına geçip 'Klavye delikanlılığı' yapanlar oldu. Bundan vazgeçtim, sanal ortamda kızıma, aileme yazanlar oldu. Eskişehirspor teknik direktörüne bu tarz yorum yapanları ben zaten Eskişehirspor taraftarı olarak nitelendirmiyorum. Ben Bilica'nın gündemimizde olmadığını defalarca söyledim" yanıtını verdi.
YENİ SEZON ÇALIŞMALARI
Uygun, yeni sezon hazırlıklarını 28 Haziran'a kadar Eskişehir'de yürüteceklerini belirterek, "1- 13 Temmuz arasında Kartepe'de kampa gireceğiz. 12 Temmuz'da Kartepe'de Kasımpaşaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Daha sonra Belçika'da kampa gireceğiz. Burada 4 hazırlık maçı yapıp 1- 2 Ağustos'ta Eskişehir'e döneceğiz. Bu tarihten itibaren ligin başlamasını bekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2011, 22:48
Nürnberg'in stoperi Andreas Wolf ile ilgileniyormuşuz. Umarım alırız. İyi transfer olur...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/andreas-wolf/profil/spieler_1572.html

fbdevil190737
23.Haziran.2011, 17:35
Eskişehirspor Diomonsy Kamara'yı Eskişehir'e getirdi . Sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atacak .

Radyospor

Doğruysa Halil falan yanında laf kalır tam Eskişehir'in aradığı santrafor hızlı , güçlü , bitirici .

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2011, 23:21
Evet Diomonsy Kamara ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Haziran.2011, 23:39
Off mükemmel transfer... :) Gerçekten Halil'i unutturur bence de.

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2011, 01:11
Kamara Eskişehirspor'da

Senegal Milli Takımında 49 kez forma giyen ve son olarak da kariyerini İngiltere Premier Liginde devam eden Diomansy Kamara ile 3 yıllık sözleşme imzaladık.
Gün içinde öncelikle sağlık kontrollerinden geçen Kamara, daha sonra Başkanımız Halil Ünal ile bir görüşme yaparak, birlikte tesislerimize geçtiler, burada Teknik Dierktörümüz Bülent Uygun ile de bir görüşme yapan futbolcu, kendisini Siyah Kırmızı'lı yapan imzayı Başkanımız Halil Ünal ile birlikte attı.
1980 doğumlu Kamara, forvet hattında oynayıp, profesyonel kariyerine 1998 yılında Paris'in Red Star takımında başladı. Ardından Catanzaro ve Modena'da forma giyen Kamara, 2004 yılında İngiltere macerasına Portsmouth ile başladı. West Bromwich Albion'dan sonra Fulham'da forma giyen Kamara, Fulham'dan Celtic ve Leciester City takımlarına kiralık olarak gitti. 2011 yılında Fulham'la sözleşmesi biten Kamara, özellikle hızı ve çevikliği ile dikkat çeken bir oyuncu.
Kendisine hoşgeldin der, formamız altında büyük başarılar yaşamasını dileriz.

Kaynak: http://www.eses.org.tr/haberler.asp?id=426

İyi transfer oldu. En az Halil kadar kaliteli bir oyuncu bonservis bedeli verilmeden alındı. Hayırlı uğurlu olsun...

KanaKe
24.Haziran.2011, 02:33
bence ne derseniz deyin halilin yaninda sönük kaldi biraz bu adam :) halil yillarca bundesliga ekiplerinde düzenli olarak forma giymis birisi frankfurt bu sezon küme düsmeseydi bundesligada devam ederdi fakat 2. ligde oynamak istemiyor anlasilan.. bir yanda kamara 31 yasinda premier ligde tutunamamis bir oyuncu he türkiye ligi icin yeter mi yeter ama halilin yaninda sönük bir transfer.. marka bakimindan..

eng1n
24.Haziran.2011, 02:40
Halil'den daha yararlı olacağına düşünüyorum Kamara'nın ama marka bakımından tabii ki de Halil'den daha sönük.

vego
24.Haziran.2011, 18:04
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/329370961.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1308925209&Signature=j4Az9MJl7K9CquQJ5%2FfnhgFaImw%3D

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2011, 18:22
Osman Altunterim'e göre Andreas Wolf'u getirmişiz Türkiye'ye. Elimizden kaçırmasak bari...

fbdevil190737
27.Haziran.2011, 18:26
Andreas Wolf sağlam stoperdir . Tek eksi yönü ağır olması ama Diego sürati ile Wolf'ün açığını kapatır . Eğer doğruysa çok sağlam transfer yaptı Eskişehirspor .

Eminoski
27.Haziran.2011, 18:46
Osman Altunterim'e göre Andreas Wolf'u getirmişiz Türkiye'ye. Elimizden kaçırmasak bari...

sadri şener duymasın :)

Aşk-ı Şehir
27.Haziran.2011, 19:25
sadri şener duymasın :)

Espriyi yapan 100. kişisin hacıı. :) Tebrikler benden bir Bugatti Veyron kazandın. :n:

vego
27.Haziran.2011, 20:43
Wolf Eskişehir için geldi
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Eskişehirspor, Andreas Wolf'ü Türkiye'ye getirdi.

27 Haziran 2011 Pazartesi - 18:13
AA
Almanya (http://www.sporx.com/futbol/avrupa/almanya/) Birinci Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Nürnberg (http://www.sporx.com/nurnberg/)'de forma giyen Andreas Wolf (http://www.sporx.com/andreas-wolf/)'un, Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/) ile görüşmek üzere Türkiye'ye geldiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre, kırmızı siyahlı ekibin bir süredir görüştüğü defans oyuncusu Wolf, Atatürk Havalimanı'nda Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/) Sportif Direktörü Ümit Karan tarafından karşılandı.
Wolf'un, transferin detaylarını görüşmek üzere Eskişehir (http://www.sporx.com/eskisehir/)'e geldiği bildirildi.

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2011, 02:04
ertunc_oner Ertunc Oner (Ligtv spikeri)
Eskişehirspor bugun Mehmet Yıldız ıle sozlesme ımzalayacak!

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 02:08
Mehmet Yıldız - Webo - Wolf ile sözleşme imzalanıp transfer kapatılacak sanırım...

Eminoski
28.Haziran.2011, 10:58
Espriyi yapan 100. kişisin hacıı. :) Tebrikler benden bir Bugatti Veyron kazandın. :n:

Adresimi yolladım özelden hediyemi kapıya yollarsın :)

Mehmet Yıldız hayırlı olsun

fbdevil190737
28.Haziran.2011, 11:01
Mehmet Yıldız Eskişehir'e gelmiş . İmzayı atacakmış .

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 11:54
Adresimi yolladım özelden hediyemi kapıya yollarsın :)

Mehmet Yıldız hayırlı olsun

Tamamdır hacı. :) Sizede Adem Sarı hayırlı olsun. Savaşçı futbolcudur ama kendini Benzema felan sanıyo. :) Kapasitesini öğrenirse iş yapar. :)

http://devrimderki.blogspot.com/2011/06/andreas-wolf-eskisehirsporda.html

Buda Andreas Wolf analizi. Bir blog yazarı tarafından yazılmış..

fbdevil190737
28.Haziran.2011, 12:04
Hakikaten Adem'i Eskişehir neden gözden çıkardı ? İzlediğim kadarıyla baya iyi bir adamdı her maç gol atıyordu . Bank Asya'ya düşmesi biraz garip geldi yaşı da gençken .

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 13:15
Hakikaten Adem'i Eskişehir neden gözden çıkardı ? İzlediğim kadarıyla baya iyi bir adamdı her maç gol atıyordu . Bank Asya'ya düşmesi biraz garip geldi yaşı da gençken .

Dediğim gibi kendisine aşırı güveniyo. İlk 11'de yer bulamadığı ve 18'e giremediği maçlarda hemen küsüyo. Yoksa iyi bir futbolcu ama karakter zaafları var. Bülent Uygun onu Denizlispor'a oynasın diye gönderdi. En az 10 gol bekliyorum senden Denizlispor'da. 10 golü at gel burda forman hazır dedi. Adem sadece 2 gol atabildi yanlış hatırlamıyosam...

RasAnt
28.Haziran.2011, 14:05
Eskişehirde iyi transferler yaptı

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 15:57
Wolf'uda elimizden kaçırabiliriz. :) Werder Bremen girmiş araya ve Wolf 2 gün istemiş bizden..

goosfraba
28.Haziran.2011, 15:58
eğer durum buysa mantıklı olan werder bremen'e gitmek :)

asıl nokta, eskişehirspor ve bülent uygun'un izlediği transfer politikası. bence iyi yoldalar.

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 16:02
Paulao - Wolf ikilisinden birisi kesin olacak. Ama hangisi olur bilinmez. İşin bir yönü daha var. Wolf giderse Bremen'de 11 oyuncusu olmayacak. Ama bize gelirse yeri kesin. :)

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 16:15
Bu arada Batuhan'a da yol göründü. 2.5 Milyon €'ya satış listesine konulmuş...

Bordo61Mavi
28.Haziran.2011, 17:56
Ahh Batu ahhh, kafan degisse buyuk topcu olcaktinda malesef tip henuz okadar ilerlemedi.

Eminoski
28.Haziran.2011, 18:04
Bu arada Batuhan'a da yol göründü. 2.5 Milyon €'ya satış listesine konulmuş...

Bize gelse keşke :)

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 18:09
Rusya'ya veya Yunanistan'a gitmesini bekliyorum ben Batuhan'ın. :)

fbdevil190737
28.Haziran.2011, 18:21
Bursaspor'a Batuhan , Sercan takası teklifi sunulmuş .

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2011, 19:11
Bursaspor'a Batuhan , Sercan takası teklifi sunulmuş .

İbrahim Yazıcı kabul etmiş ama Ertuğrul Sağlam Batuhan'ı istememiş..

Karşılıklı olarak 1 yıllık kiralanacaktı sanırım ikiside. :)

fbdevil190737
28.Haziran.2011, 19:12
Gelseydi Sercan Eskişehir'e çok faydalı olurdu .

bjk_melo_151
28.Haziran.2011, 21:54
Gelseydi Sercan Eskişehir'e çok faydalı olurdu .

Her ikisi de Rusya'ya gitmeli. Anca toparlarlar kendilerini. :)

fbdevil190737
28.Haziran.2011, 21:59
Her ikisi de Rusya'ya gitmeli. Anca toparlarlar kendilerini. :)

İkiside kendi kendini bitirdiler . Disiplinli olup kendilerini futbola verselerdi şu anda ikisi de Milli Takım'da olurlardı .

Addolorato
28.Haziran.2011, 23:25
Rusya'ya giderlerse sarışın kırma çocuklar kucaklarında gelirler Türkiye'ye. İkiside gece hayatı falan Rusya onlara nimet.

KaPaLı
29.Haziran.2011, 00:23
Adem Sarı'yı ben çok beğeniyorum. Ama anlatıldığı gibiyse çok iş yapmaz, yapamaz. Batuhan için Yunanistan adı çok geçmeye başladı. Ben açıkçası gitsede Tümer Metin etkisi yapar diye düşünüyorum.

SAİT71
29.Haziran.2011, 00:33
Batuhan ve Sercanın yerinde ben olsam Rusya'dan uzak dururdum. Orda kendilerini bitirirler. Zaten orda biterlerse bir daha yükselme şansları biter.

vego
03.Temmuz.2011, 20:42
tribundergi: SON DAKİKA: Eskişehirspor'da Bülent Uygun, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın sözleşmeleri askıya alındı.

RaSenGan
07.Temmuz.2011, 13:08
Bülent Uygun,Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'la yollar ayrılmış.

DenizlispoR
07.Temmuz.2011, 13:53
Adem Sarı'yı ben çok beğeniyorum. Ama anlatıldığı gibiyse çok iş yapmaz, yapamaz. Batuhan için Yunanistan adı çok geçmeye başladı. Ben açıkçası gitsede Tümer Metin etkisi yapar diye düşünüyorum.
Abi ben de çok beğeniyordum , hatta msnde Mustafa abiye de demiştim . O da Adem saman alevi gibidir dedi , harbiden öyle çıktı :n: .

William Rookwood
07.Temmuz.2011, 14:34
Bülent Uygun ile Ümit Karan hapse girdi

Aşk-ı Şehir
07.Temmuz.2011, 21:15
Basın Açıklaması

Daha önceden dondurmuş bulunduğumuz Bülent Uygun ve Ümit Karan'ın sözleşmelerini Eskişehirspor Kulübü olarak tek taraflı feshetmiş bulunmaktayız.
Kamuoyuna duyurulur.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu

Kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi.

Ayrıca;

Kris Boyd Eskişehirspor yolunda;

http://www.mfc.co.uk/page/news/latest/0,,1~2388327,00.html

KaPaLı
07.Temmuz.2011, 23:59
Mehmet Yıldız'a ne oldu peki ?

KaPaLı
08.Temmuz.2011, 01:45
Kris Boyd hayırlı olsun.

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=444#

http://www.buraistanbul.com/wp-content/uploads/p08-kris-boyd-getty-_56904t.jpg

vego
08.Temmuz.2011, 02:03
http://www.eskisehirspor.org/haber_resim/08072011krisboyd.jpg

DenizlispoR
08.Temmuz.2011, 02:46
Hayırlı olsun Kris Boyd Eskişehirspor'a .

Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2011, 02:51
Kris Boyd süper oldu yahu. Sonunda adam gibi bir santraforumuz oldu. Gerçi daha ligde kalıp kalmama konumuz belli olmadı ama büyük ihtimal ligde kaldık spor avukatlarının dediğine göre. Mehmet Yıldız olayı muamma. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım.

Fearless Coward
08.Temmuz.2011, 02:53
Eskişehir ligde kalır en kötü bir şey olursa da eksi puanla başlarlar...

KaPaLı
08.Temmuz.2011, 02:55
Kris Boyd süper oldu yahu. Sonunda adam gibi bir santraforumuz oldu. Gerçi daha ligde kalıp kalmama konumuz belli olmadı ama büyük ihtimal ligde kaldık spor avukatlarının dediğine göre. Mehmet Yıldız olayı muamma. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım.

Kamara ve Boyd müthiş olur Mustafa. Onu saymayı unuttun sanırım : )

Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2011, 03:06
Hakkaten bu yoğun gündemde Kamara kaynadı arada. :) Stoper içinde Rafik Halliche için girişimler varmış.

Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2011, 17:11
Kris Boyd imza töreni için geldi ve ben gidemedim. :s

BaFraLı
08.Temmuz.2011, 18:36
http://www.porsukekspres.com/Upload/Images/528b04653ca945f989e5851c97b0622e.jpg

Çok iyi bir fiziği var. Kaliteli bir oyuncu. EsEs'e baya yararı olacaktır.

Bujsas
08.Temmuz.2011, 18:56
Ooo çok iyi santrafor tam bir golcü :) İnşallah faydalı olur.

Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2011, 19:47
İmzayı attı Boyd. Hayırlı uğurlu olsun...

footballer33
09.Temmuz.2011, 00:19
Anadolu takımları içerisinde bu sezon şu ana kadar yapılan en iyi transfer bence, hayırlı olsun. :) Fakat, Mehmet Yıldız gönderilirse bir yerli forvete daha ihtiyacı olabilir takımın, Batuhan'ın da gönderilecekler listesinde olmasından ötürü.

Revolution
09.Temmuz.2011, 01:32
Baya iyi transfer Boyd, hayirli olsun :)

vego
11.Temmuz.2011, 01:49
Es-Es, Mustafa Denizli'den cevap bekliyor

10 Temmuz 2011 14:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Eskişehirspor, Bülent Uygun'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdürüyor. Mustafa Denizli'ye teklif götüren kırmızı siyahlı yönetim, Denizli'den gelecek cevabı bekliyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/165/denizli3_2U5QA.jpg
Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Eskişehirspor yönetimi yeni teknik direktör arayışlarına hız verdi.

Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Uygun ve sportif direktör Ümit Karan'ın sözleşmelerinin tek taraflı feshedildiğini açıklayan Eskişehirspor yönetimi, yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
Mustafa Denizli'ye teklif götüren kırmızı siyahlı yönetim, Denizli'den gelecek cevabı bekliyor. Öte yandan Galatasaray'da gecen sezon teknik direktör Hagi'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu'nun da Eskişehirspor'un sözleşme imzalamak isteği yeni teknik adamlar arasında adı geçiyor.
Eskişehirspor'un yerli bir teknik direktörle anlaşamaması durumunda Christoph Daum, Arthur Zico ve John Benjamin Toshack gibi Türk futbolunu yakından tanıyan yabancı isimlerle temasa geçmesi bekleniyor.

Bu arada Eskişehirspor'u Kartepe kampında Uygun'un yardımcı antrenörleri Bayram Bektaş, Toprak Kırtoğlu ve Sefer Yılmaz çalıştırıyor.

HOŞCAN: PRENSİPLİ İNSANLARI HEP BAĞRIMIZA BASMIŞIZDIR
Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, ''Biz takımımızı başarıya ulaştıracak, etik kurallar içerisinde hareket eden, düzgün ve prensipli insanları hep bağrımıza basmışızdır. Bu prensiplere sahip hoca arayışımız devam ediyor'' dedi.
Kampta oyuncuların mutlu olduğunu birbirleriyle iyi arkadaşlık kurduklarını ifade eden Hoşcan, ''Takımımızın kemikli iskelet yapısı var. Biz bunlara ilaveten nokta transferlerle takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilecek bir transfer politikası izledik. Transferler konusunda yıldız futbolcular üzerinde yoğunlaştık. Bu kapsamda öncelikli olarak Senegalli golcü Diomansy Kamara'yı transfer ettik. Şu an Kamara'dan çok memnunuz. Kamara, Suriye Milli takımıyla yaptığımız hazırlık maçında birisi penaltıdan olmak üzere 2 gol attı'' diye konuştu.
Yeni transferlerinden Kris Boyd'un forvette iyi bir oyuncu olduğunu ve spor camiasının kendisini yakından tanıdığınia dikkati çeken Hoşcan, ''Boyd, 3 kez gol kralı olan bir oyuncudur. Yaklaşık 2-3 aydır biz bu transferle uğraşıyorduk ve sonunda transferi gerçekleştirdik. Kendisini Türkiye'ye getirerek sözleşmesini imzalattık. Boyd, Kartepe kampına katılarak takımla çalışmalara başladı. Takımımızda çok güzel bir kemikleşmiş bir yapı var. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele eden ve Spor Toto Süper Ligi 2011-2012 sezonunda üst sıralarda mücadele edebilecek bir takım olmak istiyoruz. Camiamız artık böyle bir özlemin içerisindedir'' dedi.
Türk futbolunun gündeminde şike operasyonlarının olduğunu, yargının bu konuyla ilgilendiğini vurgulayan Hoşcan, ''Şike olayı futbol takımları, teknik direktörler ve futbolcular için hoş bir konu değildir. Teknik direktörümüzün ve eski kaptanımızın böyle bir olaya bulaşması bizi son derece rahatsız etmiştir. Bu olay olur olmaz yönetim kurulu olarak toplandık ve teknik direktörümüz Bülent Uygun ve sportif direktörümüz Ümit Karan'ın sözleşmelerini askıya alarak süreci izledik. Daha sonra Uygun ve Karan'ın sözleşmelerini fesh ettik. Yeni transferlerimizden Mehmet Yıldız'ın da dondurduğumuz sözleşmesiyle ilgili toplantımızı yarın veya 12 Temmuzda yapacağız ve ona göre hareket edeceğiz'' diye konuştu.
''Biz takımımızı başarıya ulaştıracak, etik kurallar içerisinde hareket eden, düzgün ve prensipli insanları hep bağrımıza basmışızdır. Bu prensiplere sahip hoca arayışımız devam ediyor'' diye konuşan Hoşcan, ''Kulüp ve takım olarak olarak istediğimiz hedeflere uluşabilmek için kariyeri ve deneyimi olan ayrıca prensiplerimize uyabilecek teknik direktörlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan bunları kamuoyuyla paylaşırsak görüştüğümüz hocalarla ilgili sorun çıkarabilir. Kısa zamanda bu konuyla ilgili net bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

byariff
11.Temmuz.2011, 02:15
gelirse mustafa denizli iyi olur es es icin..

Revolution
11.Temmuz.2011, 02:19
Mustafa Denizli iyi tercih olur Eskişehir için cidden de. en iyi Türk hocalardan birisidir kendisi.

Revolution
11.Temmuz.2011, 16:38
Ersun Yanal ismi de geçiyor. Cuk oturur.

goosfraba
12.Temmuz.2011, 14:56
mustafa denizli'yi bilemem ama ersun yanal eskişehirspor için uzun vadede daha yararlı olur.

Varonil
16.Temmuz.2011, 15:01
Michael Skibbe ismi geçiyor bugün de teknik direktörlük için.Mustafa Denizli ve Ersun Yanaldan olumlu bir yanıt alınamadı sanırım.

Facx
16.Temmuz.2011, 18:37
Ntvspor Son Dakika

Teknik direktör michael skibbe ile prensip anlaşmasına varıldı

onu bunu bilmemde eğer skibbe nin sistemine uyarsa oyuncular ligin en iyi hücum yapan takımı olur eskişehir

Sirius Black
16.Temmuz.2011, 18:51
Güzel hücum, bol gol fakat kötü savunma ve fiziksel sorunlar. :)

Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2011, 19:11
Skibbe benim başından beri istediğim bir isim. Keşke gelse...

Universal
16.Temmuz.2011, 21:44
Skibbe gene Türkiye sahnesinde olacak. Bakalım yabancı aşısı tutacak mı? Geçen sezon izlediklerimden sonra yabancı isimlere karşı olan sempatim azaldı.

goosfraba
16.Temmuz.2011, 21:50
umarım galatasaray'dan göremediği ilgiyi eskişehirspor'dan görür.

yetenekli bir hoca olmasının yanında, akıcı oyun mentalitesiyle eskişehirspor'a yarar sağlayacaktır.

byariff
16.Temmuz.2011, 22:04
Burda dogma buyume almanyali bi abim var ama ispanyada yasiyor skibbe gittigi her takimdan kovuldu demisti bana bakalim eskisehirde tutunabilcekmi...

Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2011, 23:57
Skibbe saat 19.30 civarı tesislere gelmiş. Arada ufak tefek pürüzler kalmış. Yeni hocamız %99 Michael Skibbe olacak..

Son 2 görevinden ayrıldıktan sonra bıraktığı takımların ne hale geldiğini gördük. Skibbe'nin arkasında durursak iyi işler başaracağını düşünüyorum...

Varonil
17.Temmuz.2011, 00:14
Sabır gösterilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum Skibbe'nin.İyi bir kadro var elinde.

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2011, 00:16
Tabi bizim yönetimin önce şehri gezdirip sonra imza attırması olayı var bide. Eğer Skibbe şehri beğenirse (ki beğeneceğini sanıyorum) takıma adapte olabilimesi için hemen kampa gitmesi lazım. Çünkü yarın akşam ilk hazırlık maçımız var...

Facx
17.Temmuz.2011, 00:53
Burda dogma buyume almanyali bi abim var ama ispanyada yasiyor skibbe gittigi her takimdan kovuldu demisti bana bakalim eskisehirde tutunabilcekmi...

skibbe GS ın eski teknik direktörüdür tanımak için almanyada yaşayan biri olmaya gerek yok hücum açısından gördüğüm en iyi teknik direktörlerden biridir skibbe lincoln ü getirtmeye çalışabilir es es e :D

Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2011, 17:05
Skibbe açıklandı..

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=457

Revolution
17.Temmuz.2011, 17:32
Skibbe iyidir hoştur, güzel hücum futbolu oynatır da bir an aklıma 4 Stoper+ Hakan Balta'yla çıktığımız maç geldi. Emre Güngör-Servet-Meira-Uğur önlerinde Balta-M.Topal.

Hayırlı uğurlu olsun.