View Full Version : Ankaragücü Transfer Haberleri
KaPaLı
01.Eylül.2009, 16:42
Mavi Beyazlı Ankaraspor AŞ Kulübü'nün 5 futbolcusu bugün Kulübümüze imza atarak sezon sonuna kadar kiralık olarak katılacak.Bu futbolcuların; Adem Koçak, Hürriyet Güçer, Mehmet Çakır, Roguy Meye ve kaleci Stefan Seneck olması bekleniyor.
Bunun yanında geçen sezon Ankaraspor AŞ Kulübünde forma giyen ancak şuanda boşta olan Fredrick Risp 'in de takıma katılması gündemde.
Bu gelişmelerin yanında Futbol Federasyonunun inceleme başlattı.
Bunun üzerine Ankaragücü Kulübü Başkanlığına seçilen Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek ise cevaben Ankaraspor'daki görevinin fahri bir görev olduğun belirterek, "Hiçbir ücret almadım. Hiçbir usulsüzlük yapılmamıştır, hiçbir çekingenliğimiz yoktur. Her türlü inceleme başlatılabilir" dedi.
TFF Hukuk Kurulu ise incelemenin daha detaylı yapılabilmesi için TV kuruluşlarından kongre ile ilgili görüntüleri istedi.
Kiralık geleceklermiş :) Özgür Çek gelseydi keşke.
tarikko
01.Eylül.2009, 17:42
Belki satın alma opsiyonu vardır İsmail abi :)
ShevAnil
01.Eylül.2009, 17:51
Ankarasporu resmen harcıyorlar bakalım ankaragücü neler yapabilicek bu ufak çapta birleşmeden sonra.
SAİT71
01.Eylül.2009, 18:03
Yazık vallahi, ne kadar enteresan bir ligimiz var yahu. Jürgen Röber'e acıyorum adam Almanyada iyi bir isme sahip Ankara'ya bu sezon geçti Ediz başta, M.Çakır sonra tüm kilit adamlar veriliyor. Ben olsam tepkimi koyardım. NTVSpor'dada dediler TFF nin bu tür şeylere artık bir önlem alması şart.
İşin garibi Antalyaspor Ankara ya yenildiğinde Ankaragücüne giden oyunculara karşı oynamışlardı. Şimdi Ankaragücü ne giden oyuncular 2. kez Antalya ile oynayacaklar :D
Fietra 10
01.Eylül.2009, 18:18
Merak ettiğim Ankaragücü memnun mu bu skandal gelişmelerden?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaragücü taraftarı..
BeeTLeJuiCe
01.Eylül.2009, 18:19
Ankaraspor teknik direktörü elinde kalan takım ile başarılı bir grafik çizerse, Hikmet Karaman ile yer değiştirebilir.
Varonil
01.Eylül.2009, 18:21
Jürgen Röber'i zor günler bekliyor.Kısıtlı bir kadro ile kurtlar sofrasına atıldı adeta.Ankaraspor'un bundan sonraki performansını merakla takip edeceğim.
KaPaLı
01.Eylül.2009, 19:03
Merak ettiğim Ankaragücü memnun mu bu skandal gelişmelerden?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaragücü taraftarı..
Ben daha iyi oyuncular bekliyodum açıkçası. çöpspor 2 olmamıza gerek yoktu. Ama kısa vadede böyle bir çözüm bulmuşlar sanırım. O yüzden içim rahatta olmasa takımı destekliyorum.
BeeTLeJuiCe
01.Eylül.2009, 19:12
Transfer sezonunun başındaki anlaşmazlık olmasaydı, Ankaragücü Vassel kalitesinde bir kaç yabancı oyuncu daha katabilirdi takıma.
Hürriyet'in geçmesini beklemiyordum şahsen benim için süpriz oldu. Direk takım kaptanlığınıda verirler böyle giderse. :)
SAİT71
01.Eylül.2009, 19:15
Aslında Sol Campbell ismi geçmişti bir ara Kölne giden Maniche Ankaragücünde diye yazılmıştı. Aslında Maniche yi alabilse süper iş yapardı.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 19:16
Ankaragücü ligede türlü oyunlarla çıkmıştı zaten, şimdi de aynı şekilde takım kuruyorlar...
KaPaLı
01.Eylül.2009, 19:24
Aslında Sol Campbell ismi geçmişti bir ara Kölne giden Maniche Ankaragücünde diye yazılmıştı. Aslında Maniche yi alabilse süper iş yapardı.
Sol Campbell Swen Goran Erikson faktörüyle notts county'e gitti.
Maniche için çok sağlam sponsorlar bulunmuştu ama araya Köln girince futbolcu Türkiye'ye gelmedi.
Birde üstüne kongreydi, Geçen seneden olan futbolcuların alacakları, malum şahsın bıraktığı borçlar eklenince takımı çok güçlendiremedi yönetim.
BeeTLeJuiCe
01.Eylül.2009, 19:24
TFF'nin takipe almasının nedenide bu zaten. Oyuncu geçişlerindeki ücretleri araştırıyorlar. İki kulup bu ödemeleri zamana yayarak belgeleyecekler sanırım. Gerçi şu anda kiralık olarak geçtiler.
Melih Gökçek'ten beklentim, Ankaraspor'un isim haklarını başka bir takıma satmak, oradan Ankaragücüne kaynak yaratmak. Ayrıca stad projesi falanda var. Bakalım Ankaragücü cephesinde olaylar nasıl gelişecek. Devre arasına kadar projeler belli olacaktır.
tarikko
01.Eylül.2009, 21:33
Galatasaray’ın genç futbolcusu Yaser Yıldız, Ankaragücü ile anlaştı.
Galatasaray’a Kartalspor’dan transfer edilen Yaser, 1 sezonun ardından sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak zorunda kaldı.
21 yaşındaki Yaser, Ankaragücü ile anlaştı.
Başkent ekibinin Artantinli sol kanat oyuncusu Brogi ile de anlaştığı, ayrıca Sosibo ile olan sözleşmesini de feshettiği öğrenildi.
Maraton
eXcitinG
01.Eylül.2009, 21:34
Senaryo beLLi Ankaragücü Ligde tutuLacak, Ankaraspor küme düşürüLüp unutuLması sağLanacak..
Röber sezon ortasında Hikmet Karaman yerine Ankaragücü başınada geçer.
GeLecek yıL için pLanLamaLar şimdi den hazır.
İyimi oLacak, kötü mü oLacak diye tarışmak yerine bazı güçLerin kafasına göre bazı şeyLeri değiştirmesi benim garibime gidiyor.
KaPaLı
02.Eylül.2009, 00:32
Ankaragücü ilk transfer döneminin son gününde kadrosunu Ankaraspor'dan Fredrik Risp, Hürriyet Gücer, Mehmet Çakır, Muhammet Hanifi Yoldaş, Galatasaray'dan Yaser Yıldız ve Arjantin'in Banfield takımından Ariel Brogi ile güçlendirdi. Ankaragücü ayrıca, sol kanat oyuncusu Calvin Sosibo'nun sözleşmesini feshetti.
Ulan Hikmet hoca Sosibo takımda en banko adamdı onuda yolladınmı takımdan. Kaldık yine tank İlkem'e.
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 00:35
Gece KonduLuLar büyük ihtimaL isyandadırLar ..
Şehrin onLardan daha iyi oLan takımını resmen topLadıLar takıma .. FormaLar biLe neredeyse aynı .. Ankaragücü'nün o taraftarı bunLarı hak etmiyor bence .. Tabi şurasıda var takım iyi oLacaksa amenna ama piLot takım gibi oLmamaLıydı .. PiLot takım gibi bir durum şuanda bana göre .. Ama sonuç ne oLacak Ankaraspor kümeye sonra GençLerbirLiği Hacettepe gibi devam edecek bu serüven ..
KaPaLı
02.Eylül.2009, 18:26
Son transferler belli oldu.
Arjantinli Broggi sol kanadı full kullanan bir oyuncu hucumcu bek özellikli. Sosibo'yu gönderdiklerine göre bir düşünceleri vardır.
Risp , Henrique uzun sakatlandığı için alındı sanırım ama bana hiç güven vermiyo.
MUhammed Hanifi niye alındı anlamadım. Sağ bek olarak Elyasa var Suat Baş var gerektiğinde Koray Çölgeçen var ilginç.
Mehmet Çakır - Ortasahada ihtiyacımız olan patlayıcı güç olur. Sağda solda ortada forvette her yerde oynama özelliği olan müthiş bir transfer. Bana görede şu ana kadar büyük takımlara gitmemesinin tek sebebi devamlılığının olmaması.
Hürriyet defansif olarak takımı sırtlayan ateşleyici güç. Adem Koçak deniyodu ama onu yollamadı sanırım Jurgen Rober.
Neyse artık hayırlısı olsun. Aykut - Mehmet Güven - Yaser - ALparslan içinde çok girişim oldu ama Galatasaray onları vermedi. Son dkda Ufuk transferinde kullandılar bu oyuncuları.
erdemzorer10
02.Eylül.2009, 18:31
Jurgen Rober çok sürmez istifasını verir bence..Ya da Hikmet Hoca bırakırsa o geçer Ankaragücü'nün başına :p
Şaka bir yana pek hoş görünmüyo bu tarz transferler..Yapılacaksa sezon başlamadan yapılmalıydı..Bazı şeyler daha ince düşünülebilirdi..
ShevAnil
02.Eylül.2009, 21:09
Rober? ankaragücünemi geçti.
BeeTLeJuiCe
02.Eylül.2009, 21:11
Jurgen Rober hala Ankaraspor'un teknik direktörü, ortada birşey yok. Sadece bu gidişle Ankaragücünü başınada o geçer diyoruz. :)
Kişisel tahminim, bu takımla iyi bir başarı yakalarsa, Ankaragücü'nün en ufak başarısızlığında Ankaragücüne geçebilir.
KaPaLı
02.Eylül.2009, 21:11
Ankaraspor'dan gelen oyuncular oldu ya. O yüzden dedi sanırım erdem.
Ankaraspor Hürriyet'i göndermez diye bekliyodum ama adamlarda Theo azmanı var ondan rahatlar. Sağ kanat zaten Ömer Aysan oynuyo. Mehmet Çakır yerini genç oyuncuları var 91 doğumluydu sanırım adını unuttum onunla dolduracaklar.
Aşk-ı Şehir
02.Eylül.2009, 21:34
Ankaraspor'dan gelen oyuncular oldu ya. O yüzden dedi sanırım erdem.
Ankaraspor Hürriyet'i göndermez diye bekliyodum ama adamlarda Theo azmanı var ondan rahatlar. Sağ kanat zaten Ömer Aysan oynuyo. Mehmet Çakır yerini genç oyuncuları var 91 doğumluydu sanırım adını unuttum onunla dolduracaklar.
Doldurabileceklerini mi düşünüyosun İsot? Ben hiç düşünmüyorum. Ankaragücü zaten ahım şahım bir takım değildi. 4 tane yıldız oyuncusu gitti. Şimdi ancak düşmemeye oynarlar...
KaPaLı
17.Aralık.2009, 13:56
Ankaragücü kadrosunda bulunan 2 futbolcuyla yollarını resmen ayırdı...
Kalabalık kadrosyla dikkat çeken Ankaragücü, forma şansı bulamayan futbolcularda Abdülaziz Solmaz ve Mustafa Er ile yollarını ayırdı...
Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu Uyuşmazlık ve Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvuran Abdülaziz ile görüşen Ankaragücü yönetimi 50 bin TL karşılığında Abdülaziz'in mukavelesini feshetti. Hakan Kutlu'nun büyük umutlarla takıma kazandırdığı Abdülaziz, mahkemedeki davasını çekti...
Ankaragücü yönetiminin yine forma şansı bulamayan Mustafa Er ile de görüşerek anlaşmaya vardığı ve Konyaspor'dan gelen futbolcu ile de yolların ayrıldığı öğrenildi...
Ankaragücü yönetiminin, kulübü mahmeye veren futbolcularla görüşmeye hazırlandığı ifade edildi... Ankaragücü yönetiminin mahkemedeki davasını çekmeyen futbolcuları, talipli kulüp çıkması durumunda bonservissiz olarak verebileceklerini aksi tardirde Beştepe'ye gönderileceklerini futbolculara ileteceği kaydedildi...
Abdülaziz için Hakan Kutlu çok ümitliydi Denizlispor'a alırsa hiç şaşırmam : )
KaPaLı
18.Aralık.2009, 10:07
Ankaragücü Fransız bir hocayla görüşüyomuş şu anda. Anlaşma sağlanmak üzereymiş. Adını açıklamıyo yöneticiler.
KaPaLı
18.Aralık.2009, 12:03
Ankaragücü'ne efsane hoca
Uzun zamandır teknik direktör arayışını sürdüren Ankaragücü, ünlü Fransız hoca Roger Lemerr’de karar kıldı.
Milliyet Gazetesi'nin 18 Aralık 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Sarı-lacivertli ekip Lemerr ile prensipte anlaşırken Ankara’ya davet etti.
Tecrübeli hoca ile altı aylığına el sıkışıldı. Sezon sonunda memnun kalınması halinde yeniden anlaşma zemini aranacak. Öte yandan Lemerr’in yardımcılığına Ümit Özat’ın getirileceği öğrenildi.
18.12.2009
Kariyeri
Oyuncu
* 1957-1960: Bricquebec
* 1960-1961: St-Lô 1
* 1961-1969: CS Sedan-Ardennes
* 1969-1971: Nantes ! FC Nantes 1
* 1971-1973: AS Nancy-Lorraine 1
* 1973-1975: RC Lens
Antrenör
* 1975-1978: Red Star
* 1978-1979: RC Lens 1
* 1979-1981: Paris FC 1
* 1981-1983: RC Strasbourg
* 1983-1984: Esperance Tunis
* 1985-1986: Red Star 1
* 1986-1996: 1 Fransa
* 1997: RC Lens
* 1998-2002 : Fransa
* 2002-2008 : Tunus
* 2008-Temmuz 2009: Fas
Umarım bu sefer anlaşma olur.
Aşk-ı Şehir
18.Aralık.2009, 12:04
Bu şu uzun sarı saçlı hoca mı? :)
KaPaLı
18.Aralık.2009, 12:09
http://www.afriscoop.net/journal/IMG/arton409.jpg
Roger Lemerre. Fransa'ya Euro 2000 kazandıran hoca.
SAİT71
18.Aralık.2009, 17:07
Cidden iyi bir hoca.. Yararlı olabilir. Devre arasında takıma bakalım ne yapacak. Gerçi tanımıyor takımı ama..
barahir
18.Aralık.2009, 17:08
Hele bi gelsin de.) ondan sonra yorum yapalım
KaPaLı
18.Aralık.2009, 17:27
Ankaragücü'ne şampiyon hoca.. Uzun zamandır teknik direktör arayışını sürdüren Ankaragücü, ünlü Fransız hoca Roger Lemerr’de karar kıldı.
Sarı-lacivertli ekip Lemerr ile prensipte anlaşırken Ankara’ya davet etti. Tecrübeli hoca ile altı aylığına el sıkışıldı. Sezon sonunda memnun kalınması halinde yeniden anlaşma zemini aranacak. Öte yandan Lemerr’in yardımcılığına Ümit Özat’ın getirileceği öğrenildi.
Roger Lemerre, 1998 yılında Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nın yardımcı hocasıyken, 2000 yılında takımın başına geçti ve Fransa'yı Avrupa Şampiyonu yaptı... 2001'de Fransa ile Kondeferasyon Kupası'nı kazanan Lemerre, 2004 yılında Tunus'u Afrika Şampiyonu yaptı...
Sollied - Co Adriaanse - Victor Fernandez görüşülen hocalar şimdiye kadar. Ümit Özat'ın gelecek olması güzel ama o konudada istemeyen taraftarlar var. Ankara'dan Gençlerbirliğinde yetişmesini söylüyolar.
tarikko
19.Aralık.2009, 16:41
ANKARAGÜCÜ'NÜN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ROGER LEMERRE OLDU!..
Ntvspor'da son dakika olarak verildi..
KaPaLı
19.Aralık.2009, 17:19
Roger Lemerre maçı izliyomuş 19 Mayıs'ta maşşallah oyuncular kendilerini iyi gösteriyolar 2-0 yenik durumda takım.
KaPaLı
19.Aralık.2009, 17:28
Ankaragücü kulübü cuma günü akşam saatlerinde teknik direktörle sözleşme imzaladı yardımcılığını Ümit Özat yapacak. Ümit Özat'ın girişimleri ile Almanya'nın önemli stoperlerinden biri ile kesin anlaşma sağlanmış bulunuyor.
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim : )
Cengo
20.Aralık.2009, 15:14
6 aylık, toplamda opsiyonlu 1,5 yıllık anlaşma sağlanmış.Yardımcısı ise Ümit Özat olacak.
Kariyerinde önemli isimler olarak Lens, Paris Saint-Germain, Fransa Milli Takımı var.
Fransa ile 1998'te yardımcı antrenör iken Dünya Kupası'nı aldı, 2000'de teknik direktörü olarak Avrupa Şampiyonu oldu.2004 yılında Tunus ile de Afrika Şampiyonluğu yaşadı.
tarikko
20.Aralık.2009, 15:18
Hayırlı olsun..
KaPaLı
22.Aralık.2009, 13:05
Ve Lemerre imzaladı
Ankaragücü, uzun süredir devam eden teknik direktör arayışlarının ardından Fransız teknik adam Roger Lemerre ile 6 aylığına sözleşme imzaladı. Lemerre'nin yardımcılığına da Ümit Özat getirildi.
Sarı-lacivertliler, Fransa Milli Takımı ile 2000 Avrupa
Futbol Şampiyonası'nda kupaya uzanan Lemerre ile yapılan görüşmeler sonrasında 6 aylığına sözleşme imzalarken, sezon sonunda da 1 yıllık opsiyon hakkını elinde bulunduracak.
Roger Lemerre, 1998 yılında Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nda Aime Jacquet'nin yardımcısıyken Jacquet'nin görevden ayrılmasıyla milli takımın başına geçti.
2000 yılında Fransa'yı Avrupa şampiyonu yapan Lemerre, 2001'de de Kondeferasyon Kupası'nı kazandı. Fransa milli takımının 2002 Dünya Kupası'nda ilk turda elenmesi üzerine görevden ayrılan Lemerre, 2004 yılında Tunus ile Afrika şampiyonluğu sevinci yaşadı.
Ahmet Göktaş
22.Aralık.2009, 15:28
Lemerre'nin A.Gücü düşme potasından kurtaracağını sanmıyorum.
KaPaLı
22.Aralık.2009, 16:01
"Ankaragücü en iyi olmak için tüm imkanlara sahip"
Ankaragücü, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız teknik adam Roger Lemerre ile resmi sözleşme imzaladı.
Saray Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp başkanı Ahmet Gökçek'in yanı sıra bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Fransız teknik adam ile 6 ay ve ardından 1 yıl da opsiyonlu olmak üzere resmi sözleşmeye imza atıldı.
Törende ilk olarak söz alan kulüp başkanı Ahmet Gökçek, uzun süredir teknik direktör arayışında olduklarını, son olarak da Roger Lemerre ve Ümit Özat ikilisinde karar kıldıklarını belirterek, ''(Türkiye'nin gücü Ankaragücü) sloganımızı, gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.
Teknik direktör arayışlarının 7-8 haftayı bulduğunu ve bunun da yönetim kurulunun ince eleyip, sık dokumasından kaynaklandığını ifade eden Gökçek, ''Gerek Lemerre, gerekse de Ümit Özat, futbol dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Hocamız, Fransa'da büyük başarılara imza atmış, dünyada saygı duyulan bir teknik adam. Ümit Özat, Türkiye'de çalışmaya karar verdiği an ilk olarak bizimle çalışacağına dair söz vermişti. Her iki hocamıza da teşekkür ediyorum. Ekip olarak çok çalışarak Ankaragücü'nü çok iyi yerlere taşıyacağız'' diye konuştu.
-TEKNİK DİREKTÖR ROGER LEMERRE-
Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Roger Lemerre ise Saray Tesisleri'ni dünyada gördüğü en iyi tesis olarak nitelendirirken, ''Teknik ve idari yapısı dikkat çekici olan Ankaragücü'nün sorumluluğunu bana verdikleri için, başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim'' dedi.
Kendilerine sunulan olanaklarla en iyiyi yapmaya çalışacaklarının altını çizen Fransız teknik adam, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Ankara, büyük bir başkent. Daha önce iki kez Ankara'ya gelmiştim. Buradaki havayı tamamen Avrupai buluyorum. Türkiye, Avrupa Birliği'ne girerse, bundan en büyük mutluluğu duyacak kişi benim. Ankaraspor ile olan birleşme, kulüp adına kolay olmamıştır. Ancak bu başarıya ulaşan başkanımızı tebrik ediyorum. Kulüp, en iyi olmak için tüm imkanlara sahip. Şimdi ekip ve yönetim olarak yeteneklerimizi ortaya koyma zamanı. İstanbul ile olan çekişmeyi biliyorum. Başarı için elimizden geleni yapacağız.''
Lemerre, takımda birçok futbolcunun yer aldığının hatırlatılması üzerine ise ''Çok kişiyi idare etmek zordur. Bu kadar kalabalık bir oyuncu grubunda, çekişme ve mücadele gücü düşer'' dedi.
Fransız teknik adam, Ankaragücü'nün Turkcell Süper Lig'de son sıralarda yer almasını nasıl değerlendirdiği sorusu üzerine, ''Şu an itibariyle son sıralarda yer alıyor olabiliriz, ama yeteneklerimizi ortaya koyarak, üst sıralara tırmanacağız. Oyuncular hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim. Sivasspor maçını izledim. Bu maçta çok fazla bireysel hata oldu. Ortaya konan oyunun özüyle ilgili çok fazla endişe duymuyorum. Ama oyun yapısıyla ilgili ele alınması gerekenler var. Bugünün gerçeği, yarının gerçeği demek değildir. Başarısızlıktan çıkarılacak çok dersler vardır'' ifadelerini kullandı.
Lemerre, sözleşmenin neden kısa süreli yapıldığı ile ilgili bir soruyu ise, ''6 aylık süre sonunda devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Yapılan bu sözleşme dürüstlük meziyetidir. Ben, çalıştığım her yerde ayrılırken bile olumlu izler bırakarak gitmek istemişimdir. Sezon sonunda, devam edip etmeme konusunu başkanımızla konuşacağız'' şeklinde yanıtladı.
-ÜMİT ÖZAT-
Fransız hoca Lemerre'in yardımcılığını yapacak olan Ümit Özat ise 2.5 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.
Hayatında hiçbir zaman plan ve program yaparak yaşamadığını, her zaman içindeki sesi dinlediğini vurgulayan Özat, şunları söyledi:
''Başkanımız Ahmet Gökçek ile 10 yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Belki çok sık görüşme imkanımız olmuyor, ama her biraraya gelişimizde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başkanımızın gözlerindeki başarıya ulaşma hırsı, Türkiye'ye dönmemde önemli rol oynadı. Türkiye'de yardımcı antrenörlük yapmak istemiyordum. Hocamızın ismi, başarıları ve bana katacakları nedeniyle de bu teklife sıcak baktım. Ankaragücü'nün ve başkanımızın bendeki yeri ayrıdır. Güzel bir başlangıç yapıyoruz, umarım sonu da güzel olur.''
22.12.2009
SAİT71
22.Aralık.2009, 22:43
Umarım takımlarımız hoca seçimlerinde gösterdikleri klas, kaliteli transferleri yabancı oyuncu seçimlerindede gösterirler.. Tebrik ederim Özat ve Lemerre yararlı olacaktır..
KaPaLı
24.Aralık.2009, 10:23
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza2.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza2.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza3.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza3.jpg)
Saray tesislerimizhttp://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza7-150x150.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza7.jpg)de düzenlenen ve Başkanımız Ahmet Gökçek’in yanı sıra bazı yöneticilerimizin de katıldığı imza töreninde Fransız teknik adam ile 6 ay ve ardından 1 yıl da opsiyonlu olmak üzere resmi sözleşmeye imza attık.
Törende ilk olarak söz alan Başkanımız Ahmet Gökçek, uzun süredir teknik direktör arayışında olduklarını, son olarak da Roger Lemerre ve Ümit Özat ikilisinde karar kıldıklarını belirterek, “Türkiye’nin gücü Ankaragücü sloganımızı, gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza11.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2009/12/roger_lemerre_imza11.jpg)Teknik direktör arayışlarının 7-8 haftayı bulduğunu ve bunun da yönetim kurulunun ince eleyip, sık dokumasından kaynaklandığını ifade eden Kulüp Başkanımız, “Gerek Lemerre, gerekse de Ümit Özat, futbol dünyasının önemli isimleri arasında yer alıyor. Hocamız, Fransa’da büyük başarılara imza atmış, dünyada saygı duyulan bir teknik adam. Ümit Özat, Türkiye’de çalışmaya karar verdiği an ilk olarak bizimle çalışacağına dair söz vermişti. Her iki hocamıza da teşekkür ediyorum. Ekip olarak çok çalışarak Ankaragücü’nü çok iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.
Ankaragücümüzün yeni teknik direktörü Roger Lemerre ise Saray Tesislerimizi, dünyada gördüğü en iyi tesis olarak nitelendirirken, “Teknik ve idari yapısı dikkat çekici olan Ankaragücü’nün sorumluluğunu bana verdikleri için, başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.
Lemerre’in yardımcılığını yapacak olan Ümit Özat ise 2.5 yıl aradan sonra tekrar Türkiye’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.
Hayatında hiçbir zaman plan ve program yaparak yaşamadığını, her zaman içindeki sesi dinlediğini vurgulayan Özat, şunları söyledi; “Başkanımız Ahmet Gökçek ile 10 yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Belki çok sık görüşme imkanımız olmuyor, ama her bir araya gelişimizde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başkanımızın gözlerindeki başarıya ulaşma hırsı, Türkiye’ye dönmemde önemli rol oynadı. Türkiye’de yardımcı antrenörlük yapmak istemiyordum. Hocamızın ismi, başarıları ve bana katacakları nedeniyle de bu teklife sıcak baktım. Ankaragücü’nün ve başkanımızın bendeki yeri ayrıdır. Güzel bir başlangıç yapıyoruz, umarım sonu da güzel olur.”
Dün Maçtaydı Ümit Özat ama sadece takımı gözlemlemek için geldiğini söyledi. Yedek kulubesinde değildi.
KaPaLı
02.Ocak.2010, 09:42
Nuno Gomes ısrarı
Portekiz Milli Takımı’nın eski santrforu, Ankaragücü Teknik Direktörü Lemerre ile yaptığı görüşmede transfere ‘Evet’ dedi.
Portekiz'in Record Gazetesi, Benfica'da forma giyen Nuno Gomes'in Türkiye için hazırlandığını iddia etti. Gazete, 7 yıldır Benfica'da bulunan 33 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin biteceği ve Ankaragücü'nün başına geçen Lemerre ile transfer görüşmesi yaptığını belirtti.
Alacaklarına karşılık bonservisini istedi
Saviola ve Cardozu'yu geçip forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediği ifade edilen Nuno Gomes'in Ankaragücü forması giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Buna göre, Gomes, A.gücü'ne gelebilmek için kulüp yönetimine başvurup sezon sonuna kadar olan alacaklarına karşılık bonservisini istedi.
Almanya'nın en önemli defans oyuncularından biriylede anlaşmışız ama büyük ihtimalle kongre sonrası açıklanacak.
Deus Dominus
02.Ocak.2010, 11:21
Yardımcı Ümit Özat olunca ilk aklıma gelen Köln'den bir oyuncunun olası transferi...defans denilince de bir tek aklıma Geromel geldi :)
KaF KeF
02.Ocak.2010, 15:28
Geremi haberleri çıktı ama ne derece doğru bilmiyorum..
TR.CaPTaiN
02.Ocak.2010, 16:18
2. Topuz vakası!
Sezon başında Fenerbahçe Kayserispor ile anlaşmış ama Mehmet Topuz da Beşiktaş ile el sıkışmıştı !.. Aynı durum bu kez de Kayserispor'un şimdiki kaptanı Ali Turan'da ortaya çıktı !.. Galatasaray Ali Turan ile el sıkıştı ama başarılı oyuncu için Ankaragücü'nün de devreye girdiği ve Kayserispor ile anlaştığı ortaya çıktı !..
Başkent temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biten savunma oyuncusu için astronomik bir teklif yaptığı, Kayserispor'un da bunu kabul ettiği belirtildi. Kayserisporlu yöneticilerin Ankaragücü'ne "Ali Turan'la anlaşırsanız bu transfer bitmiştir" dedikleri bildirildi.
Bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Ali Turan'la anlaşan Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in de Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'yı aradığı öğrenildi. Hurma'nın "Biz Ankaragücü'ne söz verdik. Eğer Ali Turan'ı ikna edemezlerse o zaman sizinle görüşürüz. Salı gününe kadar bekleyin" dediği ifade edildi.
Kayserispor'un Ankaragücü'nün teklifinden daha düşük bir öneri gelmesi halinde Ali Turan'ı Galatasaray'a vermeyeceği açıklandı. Şu anda kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın iki kulübe de gitmemesi halinde sezonu PAF takımıyla çalışarak tamamlayacağı, ardından da sözleşmesi bittiği için serbest kalacağı belirtildi.
Ligtv.com.tr
deniz.91
02.Ocak.2010, 16:24
Doğru haber olabilir hurma para kazanmadan bırakmaz oyuncuyu
KaPaLı
02.Ocak.2010, 17:40
Geremi gelirse ne kadar yararlı olur bilinmez. Hürriyet - Adem iyi ikili oldular.
SAİT71
02.Ocak.2010, 19:15
Ankaragücü böyle devam ederse yakın gelecekte Roberto Carlos gibi dev oyuncuları getirip marka yapacak.. Bence ilk iş bir tane veteranda olsa 32 lik 33 lük oyuncuda olsa kulübün ismini duyuracak bir bomba transfer yapmalılar.. Ondan sonra alabilirler istedikleri kaliteli oyuncuları.
tarikko
02.Ocak.2010, 19:49
Geremi çok iyi olur..
KanaKe
02.Ocak.2010, 20:29
Ankara'ya gelmez.
KaF KeF
02.Ocak.2010, 20:34
Ankaragücü'nde Geremi bombası http://www.iha.com.tr/haber/Assets/img/kategoriler/detay/bolgec.gif
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Njitap Geremi ile prensip anlaşmasına vardı.
İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Ankaragücü, kadrosunu Real Madrid ve Chelsea gibi dünya devlerinin de formasını giymiş Kamerunlu Geremi ile kuvvetlendirmek üzere.
Ankaragücü yetkililerinin, şu an İngiltere 2. Ligi'nde (Championship) mücadele eden Newcastle United'ın formasını giyen Geremi ile görüştükleri ve prensipte el sıkıştıkları öğrenildi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu genç yaşta Gençlerbirliği'nde dikkatleri üzerine çekmiş ve 21 yaşında Real Madrid'e transfer olmuştu.
Prensipte anlaşılan Geremi'nin transferinin resmiyete dökülmesi durumunda Kamerunlu futbolcu 10 yıllık bir aranın ardından yine Ankara'ya dönmüş olacak.
Geremi, daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.
İHA
KanaKe
02.Ocak.2010, 20:36
Newcastle'da tomarla para aliyor birakipta Ankaragücü'ne gelecegini sanmiyorum gerci sezon sonu sözlesmesi bitiyor ne olacagi belli olmaz.
Addolorato
02.Ocak.2010, 23:55
Ankaragücü'nünde tomarla parası var Ankara'nın vergileri , faturaları nereye gidiyor sanıyorsun :)
BeeTLeJuiCe
02.Ocak.2010, 23:59
Ankaragücü'nünde tomarla parası var Ankara'nın vergileri , faturaları nereye gidiyor sanıyorsun :)
Komik olmayın, böyle birşey ortaya çıksa sorumlularına ne olur tahmin bile edemezsiniz.
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 00:01
Geremi gelirse ne kadar yararlı olur bilinmez. Hürriyet - Adem iyi ikili oldular.
Hürriyet tamamda ben Adem'i pek beğenmiyorum. Bence Geremi yada o tarz bir oyuncu ile daha sağlam bir ortasahaya sahip olabilirler.
KaPaLı
03.Ocak.2010, 09:17
Ankara'ya gelmez.
Valla bende dün haberi okuduğumda gelmez diyodum hatta dikkat edersen avuttum kendimi Hürriyet - Adem falan diye :D ama ciddi görüşmeler olmuş. Sene başındaki Sol Campbell olayı gibi değilmiş. Vassell'in ismide referans olmuş. Olabilme ihtimali çok yüksek diyolar.
Ankara'nın vergileri, faturaları Ankaragücü'ne gidiyo öylemi :) Kulubun ne kadar borcu var bilmediğin için yaz bakalım kolay olan o zaman. Kır saçlı adam yüzünden kulup borç batağında. Haa ödenmeyecek borçlar değil Melih Gökçek 1 gecede halleder hepsini ama herkes bugün olacak kongreyi bekliyo.
Dün Nuno Gomes haberleri vardı bugün Njitap Geremi : ) Hadi bakalım hayırlısı. Ayrıca Kulup İlkem Özkaynak ve Konate'yle yollarını ayırdı.
Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, 7-8 tane üst düzey yabancı futbolcuyla görüştüklerini söyledi.
Yurtgüven, yaptığı açıklamada Kulüp başkanı Ahmet Gökçek'in talimatıyla 7-8 tane üst düzey futbolcuyla transfer görüşmesi yapmaya başladıklarını ve ara transfer döneminde bu futbolculardan 2'sini kadrolarına katmayı hedeflediklerini söyledi.
Ender Yurtgüven, Kayserispor'da forma giyen ve Galatasaray'a transfer olacağı haberleri basında yer alan Ali Turan'la ilgili bir soruyu da ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği bütün futbolcularla biz de ilgileniyoruz'' şeklinde yanıtladı.
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 12:38
Konata isabet olmuş, Ankaraspordan niye getirdiler hiç anlamamıştım. Iglesias bile uzun boyu sayesinde ondan daha faydalı olurdu.
İlkem'im ayrılmasına ise üzüldüm. Bence iyi bir oyuncuydu ona kadar ne adamlar var daha.
nerazzuri
03.Ocak.2010, 12:43
Ender Yurtgüven, Kayserispor'da forma giyen ve Galatasaray'a transfer olacağı haberleri basında yer alan Ali Turan'la ilgili bir soruyu da ''Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği bütün futbolcularla biz de ilgileniyoruz'' şeklinde yanıtladı.
Egoları çok yüksek arkadaş. Bir yere gelemezler böyle.
KaPaLı
03.Ocak.2010, 13:55
Mustafa İlkem'e gelecek kadar Broggi varya. Adamın oyununa hayranım çok sağlam oynuyo. Arkasında Özgür Çek var.
Gelecek hafta Yıldıray Baştürk gelebilir Ankaragücü'ne. Melih Gökçek kongre hediyesi diye anlaşmış oyuncuyla : )
TR.CaPTaiN
03.Ocak.2010, 16:15
Ankaragücü bombayı patlattı!
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Geremi ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.
Kamerunlu orta saha oyuncusu Nijitap Geremi, Saray Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan genel kurula getirilerek adeta ''şov'' yapıldı. Başkent ekibinin Geremi ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı duyuruldu.
AA
tarikko
03.Ocak.2010, 16:20
Valla helal olsun genel kurula getirmişler adamı :D
GodfatheR
03.Ocak.2010, 16:21
Resim resim :D resim olmadan inanmam :D
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 16:22
Umarım böyle transferlerle Ankaragücü fazla borç altına girmiyordur. Malum bu borçları çıkarabileceği, forma satışı, kombine satışı, stad geliri gibi şeyleri büyük takımlara göre daha az.
Neyse bu borç olayı bir gün Ahmet Gökçek giderse ortaya çıkacaktır, o zamana kadar bekleriz.
Yazdıklarım bir yana Geremi transferi eğer resmilik kazandıysa çok iyi transfer. Madem böyle yabancılar alacaklardı neden Ankarasporun yabancıları önce Ankaragücüne kiralayıp sonra devre arasında serbest bıraktı anlamış değilim. Başka takımlara kiralasalardı keşke...
Sekopej
03.Ocak.2010, 16:24
Borç mu? Belediye destekli değil mi artık yahu, belediye takımlarında genelde borç olmaz, bir şekilde kaynak aktarılır belediyeden Mustafa. Boşuna Ankaraspor'u ortada bırakıp Ankaragücü'ne geçmediler herhalde.:D
Crocodile1963
03.Ocak.2010, 16:29
Hayırlı olsun Ankaragücüne.
Gökçekler, Sercan'a da talip olurlar mı acaba ? :D
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 16:37
Hayır Belediye destekli değil. Ankarada belediyelerin ilişki içerisinde olduğu tek takım Keçiörengücü kaldı.
Ankaraspor zaten AŞ oldu.
Gökçek Ankaraspor'a olan katkısını artık Ankaragücü için vereceğini söyledi. Birde yönetim kurulundaki kişilerin katkısı var.
Dediğim gibi bu kişiler giderse ciddi borç altında kalabilir Ankaragücü. Gerçi bu kişiler giderse Melih Gökçek seçimleri kaybettiğinde gider, o zamande kendi başkan olarak geçer. :D
KaPaLı
03.Ocak.2010, 16:39
Fanatik yazmştı biz kaynak yapmıştık hadi canım falan diye :D Hatta ben Kongrede sürpriz olurmu dedim :D Vay anasını yaa yürüüü Ahmet Gökçek kim tutar seni (::)
Başarıları
Kulüp
Olimpiyat Oyunları Şampiyonluğu
2000 Kamerun
Afrika Uluslar Kupası Şampiyonluğu
2000 Kamerun
2002 Kamerun
Afrika Uluslar Kupası 2.liği
2008 Kamerun
FIFA Konfederasyon Kupası 2.liği
2003 Kamerun
Kariyere bak. Helal olsun Ahmet Gökçek. Vizyon budur işte.
KaPaLı
03.Ocak.2010, 16:43
http://img705.imageshack.us/img705/2077/geremigokcek.jpg
Heyt koçum benim :D
BaFraLı
03.Ocak.2010, 16:44
Resmiyet kazandıysa iyi transfer.İşte bu adamı diyorum ben kim Geremi'nin yanındaki ? :D He Ahmet Gökçek sanırım :D
Universal
Ankaragücü oyuncu alımından çok, oyuncu göndermesi gerek. 50 küsür oyuncu ile idman yapıyorlar. =)))
Sekopej
Sonuçta arkasında bir güç var, belediye. Mesela İzmir'de de belediye destekli takım yok ama belediye destek veriyor kulüplere. Bu sezon hala devam ediyor mu bilmiyorum ama geçen sene alınan puan başına belediye İzmir kulüplerine yardımda bulunuyordu.
Şimdi Gökçek, Ankaragücü taraftarı diye kulübe başkan oldu diyemeyiz.:D Bir gücü var ve bunu taraftarın da desteğiyle kullanmak için başkan oldu. Bu gücün de büyük bölümü babasından, çevresinden geliyor. Ulaşımda mesela belediyenin otobüslerinin kullanılması bile masrafı düşürür.
Ama dediğin gibi, baktı başarı yok, bırakırsa ortada kalır kulüp, borcun altına girecek paralı birisi çıkmazsa sonu kötü olur. Umarım kurulan takım istikrar sağlar, ve uzun dönemde harcanan paralar normal şekilde takımın dengesinin oluşmasını sağlar. Ben pek olumlu bakmıyorum, devre arasında da bir sürü oyuncu doldurulacak takıma bence, teknik direktör d ne kadar tecrübeli olsa da, bizi bilmiyor, işi çok zor.
Geremi'ninse mutlaka faydası olacaktır, yararlı olmaz diyen de yoktur herhalde.:D
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 16:46
Ankaragücü oyuncu alımından çok, oyuncu göndermesi gerek. 50 küsür oyuncu ile idman yapıyorlar. =)))
Yaklaşık 10-11 oyuncu tesislerde yer olmadığı için bireysel antreman yapıyormuş diye duydum ben :D
KaPaLı
03.Ocak.2010, 16:46
Resmiyet kazandıysa iyi transfer.İşte bu adamı diyorum ben kim Geremi'nin yanındaki ? :D
Ahmet Gökçek. Hiç babasına benzemiyo :n:
Oyuncuların çoğu takımdan yollanıyo. Brabec - Meye falanda gidecek takımdan. Theo - Vassell kalacak sadece.
Homer J.S
03.Ocak.2010, 16:47
Sonuçta arkasında bir güç var, belediye. Mesela İzmir'de de belediye destekli takım yok ama belediye destek veriyor kulüplere. Bu sezon hala devam ediyor mu bilmiyorum ama geçen sene alınan puan başına belediye İzmir kulüplerine yardımda bulunuyordu.
Şimdi Gökçek, Ankaragücü taraftarı diye kulübe başkan oldu diyemeyiz.:D Bir gücü var ve bunu taraftarın da desteğiyle kullanmak için başkan oldu. Bu gücün de büyük bölümü babasından, çevresinden geliyor. Ulaşımda mesela belediyenin otobüslerinin kullanılması bile masrafı düşürür.
Ama dediğin gibi, baktı başarı yok, bırakırsa ortada kalır kulüp, borcun altına girecek paralı birisi çıkmazsa sonu kötü olur. Umarım kurulan takım istikrar sağlar, ve uzun dönemde harcanan paralar normal şekilde takımın dengesinin oluşmasını sağlar. Ben pek olumlu bakmıyorum, devre arasında da bir sürü oyuncu doldurulacak takıma bence, teknik direktör d ne kadar tecrübeli olsa da, bizi bilmiyor, işi çok zor.
Geremi'ninse mutlaka faydası olacaktır, yararlı olmaz diyen de yoktur herhalde.:D
Yazılabilecek her şey..
Ahmet Göktaş
03.Ocak.2010, 16:54
vay ankaragücü için süper bi transfer. 2-3 tane daha ünlü adam gelse türkiyenin City'si olacak ankara. :)
KaPaLı
03.Ocak.2010, 16:54
MELİH GÖKÇEK KONUŞUYOR
İlk kongremizde elimden gelen desteği vereceğimi söylemiştim. En az 5 milyon lira nefes almak için para aktarılacağı ifade edilmişti. Bu genel kurula gelirken arkadaşlara sordum, "Ne kadar para aktardınız" diye. 7 milyon lira aktarılmış. Ligin ikinci yarısı için 12 milyon lira daha kaynak sağlanacakmış.
Melih Gökçek kongrede konuşmuş..
GEREMİ SAHNEDE
Başkan Ahmet Gökçek, bomba transfer Geremi'yi sahneye çağırdı. Genel Kurul delegelerine bir de konuşma yapan Geremi, "Ankara'da tekrar olmaktan çok mutluyum. Başkan Ahmet Gökçek'in çağrısı üzerine Ankaragücü'ne geldim. Kariyerimi bu kulüpte sonlandırmak istiyorum. Başkanımızın büyük projeleri var. Ben de bu projelerin içinde yer almak .istedim
Ve Njitap Geremi.
BAŞKAN AHMET GÖKÇEK KONUŞUYOR:
Sözler vererek bu göreve geldik. Bu sözlerin bir kısmını yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Allah'ın izniyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Ayrılık, dargınlık olmayacak. Fitne fesat kendine destek bulmayacak. Geçmişi kötülüyerek bir yere varamayız. Geçmişte hatalar varsa, bunlardan dersler çıkartacağız.
Ahmet Gökçek.
http://img138.imageshack.us/img138/1281/bykankaragller.jpg
Bu pankarta Gecekondu çok kızacak :D
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 17:02
Aaaa Ankaraspor'un tesisleride Ankaragücü kullanıyomuş :D Yeni öğrendim :D
Bende diyorum Saray'da Ankaragücüdemi tesis yapmış diye.
Bilmeyenler için Havaalanına 5 dakika uzaklıkta muhteşem devasa bir tesis. 16ydı sanırım farklı çimlerden saha var. İçerisinde başta futbolcular için yapılmış daha sonra halkada satılması kararlaştırılan süper lüx villalar var. Mini bir stadyum var.
Türkiyedeki sayılı tesislerden biri.
KaPaLı
03.Ocak.2010, 17:08
Dünya'da sayılı tesislerden biri Mustafa. Ankaragücü artık orda yapıyo çalışmalarını. Lemerre ilk geldiğinde görünce çok etkilenmiş. Hatta spor akademisi kurmayı düşünüyolar. http://tr.wikipedia.org/wiki/Clairefontaine Bu tesis örnek alınacakmış.
Sekopej
03.Ocak.2010, 17:10
Bir de belediye desteklemiyor diyorsun, Ankaraspr için Melih Gökçek'in yaptırdığı tesisler değil mi onlar?:D Belediye illa ki cebinden para vererek destek olmaz ki, bunlar da bir destektir. Yanlıştır demiyorum çünkü ülkemizde belediyelerin bu şekilde desteklediği çok takım var, az azından tesis yapılmış, kalıcı yatırımlar kazandırılmış.
GeNç KaRTaL
03.Ocak.2010, 17:15
Geremi transferi hayırlı olsun öncelikle.İyi bir transfer olduğundan şüphesi olan yoktur herhalde.Ankaragücü yönetimi daha planlı programlı bir şekilde elindeki gücü kullanırsa önümüzdeki senelerde adlarından bahsettirebilirler..
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 17:35
Geremi transferinde aracı Lemerre imiş.
Tesisleri belediye Ankara için yapmıştı evet, ben destek biliyodumda her kaynağına kadar destek olduğunu bilmiyodum :D
Bu arada dipnot ekleyim, Ankaraspor'un isim hakları başka bir ilden başka takıma şu günlerde satılabilir. Eğer doğruysa bir kaç güne haberinide görürüz.
enforcer
03.Ocak.2010, 17:42
Geremi transferinde aracı Lemerre imiş.
Tesisleri belediye Ankara için yapmıştı evet, ben destek biliyodumda her kaynağına kadar destek olduğunu bilmiyodum :D
Bu arada dipnot ekleyim, Ankaraspor'un isim hakları başka bir ilden başka takıma şu günlerde satılabilir. Eğer doğruysa bir kaç güne haberinide görürüz.
fifa genelde takımların isim haklarının satılmasına karşı hele ki farklı bir ilden. sportif başarı olmadan lig yükselmeyi istemiyorlar. ancak bir şirkete falan satılabilir...
BeeTLeJuiCe
03.Ocak.2010, 17:45
Bir kılıf uydurabilirler, bunun örneğini bir çok defa ülkemizde gördük. Gerçi farklı bir il oldumu hatırlamıyorum ama yapılacaksa elbet bi şekilde hallederler.
KanaKe
03.Ocak.2010, 17:53
Vallah helal olsun Ankaragücü'ne beni sasirttilar :) cok iyi bir transfer Geremi.
KaPaLı
03.Ocak.2010, 18:03
En büyük transfer kırsaçlı adamın artık gitmiş olması. 13 yıllık hegomanyası sona erdi.
Kongreden fotoğraflar..
http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakikaGaleri&ArticleID=1181338&PAGE=1
ForzaBeşiktaş forumundaki arkadaşlarada helal olsun açık yüreklilermiş bayaa eğlendim akşam akşam :n:
http://img245.imageshack.us/img245/7435/geremi.jpg
Addolorato
03.Ocak.2010, 18:20
Geremi iyi transfer Ankaragücü için.. Yaşıda daha 30 falan olması lazım 2-3 sene iş yapar.
Ahmet Göktaş
03.Ocak.2010, 22:33
hangi konuda resimi mi forzadan yapmışlar anlamadım da :n:
Ayrıca kıraçlı adam kim cemal aydın mı ?
SAİT71
03.Ocak.2010, 22:41
Bence Anadolu takımlarına böyle güçlü eller lazım.. Helal olsun süper bir politika.. Bakalım daha kimleri alacaklar.. Yakında Beckham felanda gelir heralde :D
Bu arada Vassel kampı terketmiş deniyor.. Bunun aslı nedir? Bir mazereti mi var? Tatilden dönmüş Antalyada 1 saat kalmış ve mazeretsiz ayrılmış diye okudum.. Vassell açılacak 2. yarı bana göre gitmemesi daha iyi olur A.Gücü için... Parasal sıkıntısı mı ne varmış
Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2010, 02:01
Youla haberleri var. İnşallah olur. :D 2 oyuncu+para veriyolarmış. Gerçi Youla o kadar etmez ama olsun. :D
KaPaLı
04.Ocak.2010, 09:27
hangi konuda resimi mi forzadan yapmışlar anlamadım da :n:
Ayrıca kıraçlı adam kim cemal aydın mı ?
Yok hayır transferi tartıştıkları mesajlar vardı 2-3 tane onlardan bahsediyorum : )
Evet cemal aydın'dan bahsediyorum.
Bu arada Vassel kampı terketmiş deniyor.. Bunun aslı nedir? Bir mazereti mi var? Tatilden dönmüş Antalyada 1 saat kalmış ve mazeretsiz ayrılmış diye okudum.. Vassell açılacak 2. yarı bana göre gitmemesi daha iyi olur A.Gücü için... Parasal sıkıntısı mı ne varmış
Ankaragücü Genel Menajer yardımcısı Cenk Karayel konuyla ilgili yaptığı açıklamada Vassell'in ailevi nedenlerden dolayı teknik direktör Roger Lemerre'den izin alarak kamptan ayrıldığını söyledi. Karayel, taraflar arasında bir sıkıntının olmadığını da belirtti...
Ankaragücü'nde parasal sıkıntı var ama dünde eklemiştim Gökçek'ler 12 milyon YTL kaynak aktarıyolar takıma..
Youla haberleri var. İnşallah olur. :D 2 oyuncu+para veriyolarmış. Gerçi Youla o kadar etmez ama olsun. :D
Sanırım olacak gibi Mustafa.. Oyuncu dedikleride muhtemelen Ceyhun Eriş 1 takas oyuncusu olacak. Çok istiyo onu Eskişehirspor.
Sezer Öztürk'le ilgileniyo Ankaragücü.. Bu futbolcu için Manisaspor'la anlaşmaya çalışıyomuş Ahmet Gökçek..
KaPaLı
04.Ocak.2010, 09:32
ANKARAGÜCÜ'NÜN BORCU NE KADAR ?
Ankaragücü'nün toplam borcu tam 44 milyon 803 bin TL...
Yöneticilere borçlar 10 milyon 668 bin TL
Kulüplere borçlar 1 milyon 239 bin TL
Menajerlere borçlar 106 bin TL
TFF borçları 243 bin TL
Firma cari borçlar 1 milyon 849 bin TL
İcra borçları 1 milyon 214 bin TL
Vergi borçları 1 milyon 414 bin TL
SSK Prim borçlar 1 milyon 146 bin TL
Teknik direktör ve antrenör borçları 4 milyon 309 bin TL
2008-2009 futbolculara borçlar 1 milyon 481 bin TL
2009-2010 futbolculara borçlar 16 milyon 76 bin TL
2009-2010 voleybolculara borçlar 692 bin TL
Personele borçlar 387 bin TL
TEB Kredi borçları 1 milyon 314 bin TL
FİBA Kredi borçları 2 milyon 104 bin TL
Şekerbank Kredi borçları 432 bin TL
İş Bankası Kredi borçları 122 bin TL
ANKARAÜCÜ'NÜN 2010 YILI BÜTÇESİ NE KADAR ?
Ankaragücü'nün 2010 yılındaki bütçesi ise 57 milyon TL oldu.. İşte tahmini gelir-gider tablosu...
Gelirler
Profesyonel faaliyet gelirleri 16 milyon TL
Amatör faaliyet gelirler 1 milyon TL
Bağış, yardım ve borç/alacak gelirleri 30 milyon TL
Diğer gelir kalemleri 10 milyon T
TOPLAM: 57 milyon TL
Giderler
Profesyonel faaliyet giderleri 30 milyon TL
Amatör faaliyet giderleri 2 milyon 500 bin TL
Tesis ve yatırım giderleri 500 bin TL
Diğer idari ve genel giderler 4 milyon TL
Borç ödemeleri 20 milyon TL
TOPLAM 57 milyon TL
Kulup gelir giderleri..
Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2010, 10:50
Valla İsot benim duyduğum 2 futbolcu+bi miktar para. Futbolculardan biri Konate veya Bebbe olabilir. Diğer futbolcuda Semavi veya Ceyhun olabilir. Ama Ceyhun'unda Sivas'la anlaştığı haberleri var. Nasıl olacak bilmiyorum. :)
KaPaLı
04.Ocak.2010, 10:55
Ceyhun işi net değil en çok isteyen Eskişehir - Manisa - Diyarbakır. Konate'nin sözleşmesi fesh edildi. Bebbe olabilir dediğin gibi. Bu arada Bebbe artık Türk statüsünde değil : )
Aşk-ı Şehir
04.Ocak.2010, 11:23
Ceyhun işi net değil en çok isteyen Eskişehir - Manisa - Diyarbakır. Konate'nin sözleşmesi fesh edildi. Bebbe olabilir dediğin gibi. Bu arada Bebbe artık Türk statüsünde değil : )
Ceyhun bizde oynar. Yeter ki gelsin. Ayrıca Youla için Bebbe+Ceyhun+Para çok bile olur. Ama sanırım Ankaragücü kadrodaki şişliği indirmek için futbolcuları yarı fiyatına yolluyo. O yüzden Ankaragücü zarar ediyor diyemem.:)
nerazzuri
04.Ocak.2010, 21:56
Nuno Gomes haberleri var ?
TR.CaPTaiN
05.Ocak.2010, 00:20
Ankaragücü'nde Geremi bilmecesi
Ankaragücü'nde Genel Kurul'a getirilerek anlaşma sağlandığı açıklanan Geremi ile ilgili Newcastle'dan şok eden bir açıklama geldi. Siyah-beyazlılar, Kamreunlu oyuncunun hiç bir kulübe satılmadığını açıkladı.
Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek'in tekrar başkanlığa seçildiği Genel Kurul'a damgasını vuran isim Njitap Geremi'ydi. Alkışlarla geldiği salonda kürsüye çıkan ve başkan Gökçek tarafından transferi müjdelenen Geremi ile ilgili İngiltere'den şok bir haber geldi.
Kamerunlu oyuncunun kulübü Newcastle United, yaptığı açıklamayla, Geremi'nin hala kendi oyuncuları olduğunu duyurdu. Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamada, "Geremi ile ilgili Türk takımı Ankaragücü'ne transfer olduğu yolunda çıkan haberler asılsızdır. Kendisine bir çok talip olmakla beraber, şu an Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı kafilesinde yer almaktadır. Geremi'nin satıldığı yönünde fikir belirtmek erken olup, Afrika Kupası bitene kadar bizim oyuncumuzdur" denildi.
Ankaragücü Kulübü'nün 1.5 yıllık anlaşma sağladığını duyurduğu Geremi'nin transferi ile ilgili, bu açıklamadan sonra nasıl bir tepki vereceği merak konusu....
Ntvspor
Sheriff
05.Ocak.2010, 00:40
Vassel tranferinde de benzer bir muhabbet dönmüştü ama, hadi bakalım..
KanaKe
05.Ocak.2010, 01:03
Emre transferinde de Newcastle yanilmiyorsam ilk basta yalanlamisti.. Fiyat arttirmak icin yapiyor olabilirler.
GeNç KaRTaL
05.Ocak.2010, 02:24
Artık oyuncu sahaya çıkmadan bir transfere inanamayacağız herhalde.
KaPaLı
05.Ocak.2010, 09:27
FURTHER to reports in various sections of the media today regarding the transfer of Geremi to Turkish side Ankaragucu, Newcastle United wishes to make it clear that whilst there are a number of clubs interested in possibly acquiring his services, any talk of him leaving St. James' Park at this moment is extremely premature.
Geremi remains a Newcastle United player and has today linked up with Cameroon for the African Cup of Nations.
Newcastle aklınca Afrika KUpasında iyi oynarsa başka takımlarda talip olur fiyatı artar diye bekliyo. Bakalım görcez neler olacak.
Nuno Gomes için ciddi girişimler varmış.
KaPaLı
06.Ocak.2010, 12:11
.. Newcastle United, Ankaragücü’nün yaptığı görüşmelerle ikna oldu. Kamerunlu futbolcunun bir yılı opsiyonlu altı aylık sözleşmesi geçerli kılındı.
Ankaragücü’nde Njitap Geremi krizi, aşıldı. Başkent ekibiyle sözleşme imzalamasına rağmen, İngiliz Kulübü Newcastle United, resmi sitesinden bu transferi yalanlamıştı. Ancak gün boyu Sarı-Lacivertli yöneticilerin yaptığı temaslar, sorunun çözülmesini sağladı.
Başkente gelirken görüşme izni veren İngiliz temsilcisinin bir şart koştuğu, onun da, “Git görüş ama bize sonucu bildir” olduğu öğrenildi. Ancak Geremi’nin imza attığı öğrenen Newcastle’ın buna tepki göstermek için transferi yalanladığı bildirildi.
Anklaragücü yöneticileri ve futbolcunun İngiliz Menajeri, Newcastle yetkilileriyle görüşüp, ikna etmeyi başardı.
Geremi’nin bir yılı opsiyonlu sezon sonuna kadar olan sözleşmesi, geçerli kılındı. İngiliz ekibine herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Siyahi futbolcu, Newcastle’den alacağı olan para konusunu, kendi çözecek.
Geremi transferi çözülmüş.
Ankaragücü’nün gündeminde olan Portekizli futbolcu Nuno Gomes, Türkiye’ye gelmiyor.
Geremi transferi ile adeta şov yapan başkent ekibi, ikinci bombayı patlatamadı. Benfica kulübü, Ankaragücülü yöneticilere, “Ne kadar para verirseniz verin, Gomes bizim sembol futbolcumuz. Satılması da mümkün değil” cevabı verdi.
Bu gelişme üzerine Sarı-Lacivertli yöneticiler, listelerindeki diğer isimlere yöneldi.
Bu gelişmeden sonra Youla için daha ciddi girişimler olacakmış. Meye'yle takası gündemde.
Kağan Söylemezgiller denenmiş antrenmanda.Beğenilmiş bayaa.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/56528/kagan-soeylemezgiller/profil.html
KanaKe
06.Ocak.2010, 13:00
Youla - Sezer Öztürk takasi gündemdeymis :) Manisa sayet Sezer'i Youla ile takas ederse transferden cidden anlamiyor demektir :)
KaPaLı
06.Ocak.2010, 13:54
Manisaspor Ersen Martin'i aldı ve elinde Isaac var zaten gerçekleşmez.
tarikko
07.Ocak.2010, 20:15
Ahmet Gökçek, kamuoyu tarafından merak edilen Kamerunlu oyuncu Geremi transferi ve Vassell olayına da değinerek, ''Newcastle United takımının çeşitli basın-yayın organlarında bu şekilde açıklama yapması gayet normal. Çünkü Geremi, bize elinde bir sözleşmeyle geldi ve bu sözleşmede 4 Ocak'a kadar bir kulüple anlaştığı taktirde serbest kalacağı belirtiliyordu. Biz de o sözleşmeye istinaden görüşmelerimizi yaptık ve anlaşmayı imzaladık. Şu anda görünürde hiçbir sıkıntı yok ve Geremi transferi yüzde 95 bitti. Yani gönül rahatlığıyla Geremi'nin bonservisiyle birlikte bizim oyuncumuz olduğunu söylüyorum'' diye konuştu.
Sporx
KaPaLı
08.Ocak.2010, 10:49
Transferde yıldız isimlerle görüşen Ankaragücü, Eskişehirspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Youla için temaslarını hızlandırdı.
Transferde yıldız isimlerle görüşen Ankaragücü, Eskişehirspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Youla için temaslarını hızlandırdı. Sarı-Lacivertliler’de hedef adam haline gelen Ceyhun Eriş’in tüm alacaklarını ödeyerek kulüpte tutan Başkent ekibinin bu futbolcuyu, Youla’nın transferinde takas olarak kullanacağı öğrenildi.
Ankara temsilcisinin Youla transferinde, Meye ile Semavi’yi de gözden çıkaracağı belirtildi.
VASSELL KAMPA KATILDI...
Geçtiğimiz günlerde hem aileve hem de kulüp ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayan, önce yöneticiler ile kulüpdeki sorunlarını aşan Vassell ailevi problemlerini de çözerek Antalya'da kampa döndü.
Kişisel bloğunda yaşananları tüm çıplaklığı ile sürekli anlatan Vassell, yazılarının Klasspor'da yayınlanarak taraftarlarla paylaşıldığını da arkadaşlarından öğrenmiş.
Vassell kişsel blog sayfasında.
"Bazıları benim Türkiye'ye transferimi bir trajedi olarak nitelendirdi. Benim cevabım ise ''Olmamalıydı''
Benim donmuş pencerem Ocak ayında hala açık ve kapatmadım, aralık bıraktım. Bunun nedeni ise bana yeni bir başlangıç için söz vermeleri oldu.
Soldaki resimde gördüğünüz yer benim yatak odamın penceresinden dışarıya baktığınızda ortaya çıkan manzaradır.
http://www.klasspor.com/uploads/habericfoto/shapeimage_1.png
SOĞUK VE KAR
Uyandığımda yerde 6 inç kar vardı ve sabah koşum iptal oldu. Şu an bu gün yapacaklarımı organize ediyorum ve son durağım avukatım olacak.
Bloğuma çok fazla mail geldi ve bunlar güncelleme açısından benim 15-20 dakikamı alıyor. Daha fazlası için maalesef vaktim yok.
Kulüp yöneticileri ile görüştüm ve bana ''Herşey yolunda, dönüş için senin ve ailenin uçak biletleri hazır'' demelerini bekliyorum.
Ankaragücü taraftarı benim İngiltere'de evimde kişisel problemlerimi çözdüğümü ve dönmek için kulüp yöneticilerinden haber beklediğimi biliyor.
7 Ocak 2010
Öncelikle yazımı geliştirmesi gerektiğini düşünüyom. Takım arkadaşlarından duyduğuna göre, yerel basında blogtan bahsedilmeye başlanmış.
Hepimizin sıkıntıları var, ama her defasında kendime "Bu dünyada benden daha kötü durumda olan insanlar var, dolayısıyla sağlığım, ailem, arkadaşlarım ve sahip olduklarım için şükretmeliyim" diyerek rahatlatmaya çalışıyorum.
Nişanlım, derin düşüncelere daldığım zamanlarda surat ifademin Grinch'e benzediğini söylüyor.
realizm ile karamsarlık arasındaki sınırın altını çizmem gerek, ama düşüncelerimi olduğu gibi söylediğimi de belirtmeliyim.
Şimdi takımla beraberim, yeni hocalarla tanışma toplantısı sinirleri yatıştırdı. şimdi rahat uyuyabilirim.
"Kabus yok, sadece deneyimler, duygular ve öğrenmek"
KaPaLı
09.Ocak.2010, 10:53
Almanya Bundesliga'da oynayan bir stoperle ilgilendiği ve imza aşamasına gelindiği haberleri çıktı..
Buda Voronin haberi..
ANKARAGÜCÜ BOMBAYI HERAN PATLATABİLİR !!!
ANKARAGÜCÜ Liverpool'da Forma Giyen Andriy Voronin İle Görüşüyor Liverpool Bu oyuncu İçin 3,5 Milyon £ İStediği Ve Ankaragücü Yönetiminin Bu Fiyatı aşağıya çekmek için uğraştığı öğrenildi.!!!
Aşk-ı Şehir
09.Ocak.2010, 10:57
Ya bırakın Voronin'i size cillop gibi Youla verelim. :D
Bordo61Mavi
09.Ocak.2010, 12:40
Voronin Rusyaya gitmedimi ??
KaPaLı
09.Ocak.2010, 12:56
Dinamo Moskova'yla sözleşme imzalamış.. Çok güvendiğim kaynak değil zaten : )
KaPaLı
09.Ocak.2010, 17:52
Çağlar ısrarı
A.Gücü , Denizlispor'un başarılı savunmacısı Çağlar Birinci'yi transfer etmek için yeşil-siyahlı kulübün kapısını çaldı. Sarı- lacivertliler, Çağlar'a karşılık orta saha oyuncusu Semavi'yi önerdiler. Denizlispor cephesi ise kesin kararını birkaç gün içinde bildirecek.
Broggi'nin kiralık olması sebebiyle arayışlara girdi yönetim...
SERKAN KALIYORRRRR !!!!
Ankaragücü, milli kalecisi Serkan Kırıntılı ile yola devam etme kararı aldı...
Sözleşmesi 10 gün sonra sona erecek olan Serkan ile görüşen Ankaragücü yönetimi, genç file bekçisi ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.
Serkan Kırıntılı'nın takımda kalmasını Fransız teknik adam Roger Lemerre'nin istdeği bildirimdi. Serkan'ın kısa bir süre içinde sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi...
5 senedir Ankaragücü formasını giyen 24 yaşındaki Serkan Kırıntılı, bu sezon başında Ankaraspor ile protokol yaptığı için taraftarlarından büyük tepki almıştı...
KaPaLı
09.Ocak.2010, 18:05
Almanya'dan gelecek olan stoper belli oldu. 1 hafta içinde sözleşmeler imzalanabilir...
http://i48.tinypic.com/332ymgg.jpg
KanaKe
09.Ocak.2010, 18:09
Ricardo Costa degilmi resimdeki :)
nerazzuri
09.Ocak.2010, 18:15
ahaha yok artık. Ricardo Costa'da gelirse oha derim. Her takımın başına genç bir başkan lazım arkadaş. Eski kafalarla olmuyor artık, çağdaş bir beyin lazım. Helal olsun Ahmet başkana.
SAİT71
09.Ocak.2010, 18:35
Valenci'a ya gitmedi mi Costa? Bakalım büyük bir isim gelecek gibi duruyor..
KaPaLı
10.Ocak.2010, 11:02
Ankaragücü Gençlerbirliği kaptanı İlhan'ı resmen istedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in babası Melih Gökçek Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ı arayıp kaptan İlhan Eker'i istedi.
Bu teklifi Teknik Direktör Doll'a ileten Cavcav, Alman hocanın bazı sorunlar yaşadığı ve bir dönem kadroya almadığı İlhan Eker'i Ankaragücü'ne vermeye razı olduğu öğrenildi.
Görüşmelerin son aşamaya geldiği ve İlhan'ın transferinin yüzde 80 oranında bittiği öğrenildi.
5 oyuncu daha istedi
Bu arada Melih Gökçek'in İlhan Cavcav'dan İlhan dışında 5 oyuncu daha istediği ve isimlerin önümüzdeki günlerde kesinleşeceği gelen bilgiler arasında. Daha önce de Eskişehirspor'un istediği ve 2 milyon 250 bin Euro bonservis ücreti teklif ettiği Mehmet Çakır'ı bedelsiz olarak Ankaraspor'a veren Cavcav'ın Melih Gökçek'in istediği futbolcuları Thomas Doll'un izin vermesi halinde Ankaragücü'ne vereceği öğrenildi.
Kadro fazlası G.Birliği'ne
Bu arada Melih Gökçek'in kamp sonrası Lemerre'nin takımda düşünmediği futbolcularda önceliği Gençlerbirliği'ne vermeyi teklif ettiği ifade edildi
İlhan Eker'le anlaştık büyük ihtimalle. Yedek olacak İlhan.
Costa Valencia'yla anlaşamamış. 16 Aralıkta çıkmıştı o haber ama hala transfer gerçekleşmedi. Ümit Özat ilk geldiğinde söylemişti Almanya Bundesliga'nın önemli stoperlerinden biriyle anlaştık diye. Kesin birşey yok ama anlaştıkları haberleri çok yayılmaya başladı. 2 gün önce haberleri çıkmıştı isim kesinleşince açıklama yaptılar.
TR.CaPTaiN
10.Ocak.2010, 13:01
Ligtv'de Ahmet Gökçek Pazartesi veya Salı günü bir sürprizimiz olabilir dedi.
Bordo61Mavi
11.Ocak.2010, 04:03
Ara sirada gondersinler yav :D Kac kisiyi salona gonderip calisiriyor bu teknik adam
KaPaLı
11.Ocak.2010, 10:01
Kağan Söylemezgiller'le sözleşme imzalandı. 21 yaşında ofansif ortasaha oyuncusu kendisi.
http://transfermarkt.co.uk/en/spieler/56528/soeylemezgiller-kagan/profil.html
Konate - İlkem - Abdulaziz - Mustafa Er şu anda takımdan yollanan oyuncular.. Diğer kadroda düşünülmeyenler takasta kullanılacak veya sözleşmeleri iptal edilecek.
KaPaLı
13.Ocak.2010, 10:37
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Geremi ve gurbetçi Kağan Söylemezgiller'den sonra Ankaraspor'da forma giyen Uğur Demirkol'u da idmana çıkarmaya başladı. Sol kanatta Broggi'ye alternatif arayan sarı-lacivertli yönetim Ankaraspor'un gurbetçi futbolcusu Uğur Demirkol'u da büyük ölçüde kadrosuna kattı. Uğur Demirkol Türkiye'nin gelecek vaat eden futbolcuları arasında gösteriliyor...
Broggi'nin yerinin tutarmı bilinmez ama geleceği parlak birini almak çok iyi oldu.
Gençlerbirliği'nin genç stoperi İlhan Eker konusunda, Ankaragücü ile görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. İlhan'ın, Ankaragücü'ne gitmek istemediği, ancak Ankaragücü Kulübü yönetiminin ısrarla bu futbolcuyu kadrolarına katmak istediği bildirildi
Ankaragücü kadro dışı bıraktığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Ceyhun'u Eskişehirspor'dan Youla ile takas yapmak üzere...
Sezer Öztürk için Manisaspor ile anlaşamayan sarı lacivertliler Eskişehirspor'un forvet elemanı Youla ile için atağa geçti. Gönderilecekler listesini yapmak için takımın Ankara'ya dönmesini bekleyen sarı lacivertli yöneticiler Ceyhun-Youla takasını sonlandırmak üzere Eskişehirspor yönetimi ile masaya oturacak.
Ceyhun-Youla takasının hafta içinde sonuçlandırılması bekleniyor.
TR.CaPTaiN
19.Ocak.2010, 00:48
Ankaragücü'den Appiah bombası!
Ankaragücü, Stephan Appiah ile prensip anlaşmasına vardı.
Turkcell Süper Ligi'nin 2. yarısı öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, İtalya'nın Bologna takımında forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Stephan Appiah ile prensip anlaşmasına vardı.
Daha önce Newcastle United forması giyen Kamerunlu oyuncu Njitap Geremi'yi transfer eden Ankaragücü, yeni bir transfer bombası patlatmaya hazırlanıyor. Ankaragücü'nün bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Ganalı Stephan Appiah ile görüştüğü öğrenildi. 3 ay önce Bologna takımına transfer olan ancak burada forma giyemeyen Appiah'ın transferi için iki tarafın prensipte el sıkıştığı öğrenildi. Bir aksilik olmaması durumunda Appiah'ın sezonun ikinci yarısında Ankaragücü forması giymesi bekleniyor.
30 yaşındaki Appiah, Juventus takımında parladıktan sonra 2005 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de sakatlanana kadar başarılı bir performans gösteren Appiah, daha sonra olaylı bir şekilde Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmıştı. Yaklaşık 1.5 sene forma giymeyen Appiah, Bologna takımına transfer olmuştu.
Öte yandan Ankaragücü, Almanya'nın Kircheim takımından gurbektçi oyuncu Kağan Söylemezgiller ile 4.5, Ankaraspor'dan Umut Sözen ile de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ankaragücü, Volkan Arslan, Barbaros Barut, Semavi Özgür ve Emre Aygün'den ise kulüp bulmalarını istedi.
Habertürk
Appiah'ı tekrar Türkiye'de görmek güzel olur.
SAİT71
19.Ocak.2010, 00:52
Eğer alırsa gelmiş geçmiş en iyi 2-3 transferden birisini yapar. Tadı damağımızda kalan bir oyuncu. Schalke maçında golünü ve her golden sonraki eliyle yaptığı sevinci unutamıyorum.. mutlaka almalılar.. Appiah'ı yeniden izlemek çok büyük keyif olacak..
KanaKe
19.Ocak.2010, 01:12
Appiah'i görmek güzel olurda adamin ahi gitmis vahi kalmis 3 senedir mac oynamamis Ankaragücü'ne pek bir faydasinin dokunacagini sanmiyorum.
SAİT71
19.Ocak.2010, 01:16
Milli takımda maçlara çıkıyordu sanırsam. Antrenmanlı gelecek.. Bence eski formunu kazanması çokta zor değil..
KaPaLı
19.Ocak.2010, 09:56
Stjepan Tomas'la büyük ölçüde anlaşıldı...
BAŞARILARI
Hırvatistan Prva HNL Şampiyonluğu
1995-1996 Dinamo Zagreb
1996-1997 Dinamo Zagreb
1997-1998 Dinamo Zagreb
1998-1999 Dinamo Zagreb
1999-2000 Dinamo Zagreb
Hırvatistan Kupası Şampiyonluğu
1996 Dinamo Zagreb
1997 Dinamo Zagreb
1998 Dinamo Zagreb
Hırvatistan Süper Kupa Şampiyonluğu
1996 Dinamo Zagreb
1997 Dinamo Zagreb
1998 Dinamo Zagreb
Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu
2003-2004 Fenerbahçe
2005-2006 Galatasaray
Türkiye Kupası Şampiyonluğu
2005 Galatasaray
Rusya Premier Ligi Şampiyonluğu
2008 Rubin Kazan
Appiah'la anlaştığı haberleri çıkıyo çok iyi transfer olur gelirse. Zaten sürekli antrenmanını yapıyodu kendisi. Hürriyet - Geremi - Appiah ortasahası herhalde Türkiye liglerinin defansif olarak en güçlü ortasahası olur.
Gençlerbirliğinde oynayan Jacques Momha'nın ismi geçiyo.. Takım aynı bölgeye Uğur Demirkol'uda deniyo.. İlerleyen günlerde belli olur herşey.
KaPaLı
19.Ocak.2010, 10:23
30 milyon YTL kulube yardım yapıldı. . .
SAİT71
19.Ocak.2010, 10:54
30 milyon YTL kulube yardım yapıldı. . .
Kim yaptı :D İyi bir para.. Demekki sağlam adamlar gelecek.:icon_eek:
Bordo61Mavi
19.Ocak.2010, 17:05
Iyi yapiliyorda bukadar buyuk yatirimlar birden bire niye kalkmaya calisiyor bu kulup ayaga. Isklet kadro kurup seneye 3-4 takviye yaparak isi yapsalar daha iyi degilmi. 40 oyunculari oldu :D
KaPaLı
19.Ocak.2010, 17:12
Yönetime yeni girenlerden toplandı para. . Ankara'nın en sağlam adamlarını topladılar yönetime : )
Birazda mecburiyetten. Kongrede söz verdiler en iyisi olmak için çalışıyoruz diye. Pazartesi - Salı bomba var dediler hakkaten patladı içimizde :) Stjepan Tomas - Stephan Appiah - Ricardo Costa gündemde olan adamlar. Hep ortasaha alıyo yöneticiler bakalım forveti nasıl yapacaklar.
Barbaros Trabzon'la anlaşırsa bonservisi verilecekmiş.
KaPaLı
19.Ocak.2010, 17:15
Birde az önce dolaşırken haber gördüm yazılan oyuncular dikkatimi çekti. Haber Anti - X sitesinden alıntı. Yönetime en yakın taraftar grubudur kendileri.
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, İtalya'nın Bologna takımında forma giyen eski Ganalı orta saha oyuncusu Stephan Appiah ile prensip anlaşmasına vardı.
Ankaragücü 100. yılda ses getirmeye devam ediyor. Sportif başarının gelmesi için tecrübeli isimlerle görüşen ve olumlu yanıt alan Ankaragücü Stephan Appiah'ı renklerine bağlamak üzere.
Ricardo Costa'lı Appiah'lı Gremi'li Vassell'li kadro tribünleri şimdiden hareketlendirmeye başladı.
Ankaragücü taraftarının her zamanki gibi üzerine düşeni yapacağından şüphemiz yok. Hafta sonu oynanacak Diyarbakırspor maçında tribünlerin tıklım tıklım dolması bekleniyor.
ShevAnil
19.Ocak.2010, 17:24
Ricardo Costa?
Bordo61Mavi
19.Ocak.2010, 17:38
Yönetime yeni girenlerden toplandı para. . Ankara'nın en sağlam adamlarını topladılar yönetime : )
Birazda mecburiyetten. Kongrede söz verdiler en iyisi olmak için çalışıyoruz diye. Pazartesi - Salı bomba var dediler hakkaten patladı içimizde :) Stjepan Tomas - Stephan Appiah - Ricardo Costa gündemde olan adamlar. Hep ortasaha alıyo yöneticiler bakalım forveti nasıl yapacaklar.
Barbaros Trabzon'la anlaşırsa bonservisi verilecekmiş.
Ben dediydim sana bonservisiz gelir diye :)
KaPaLı
19.Ocak.2010, 17:44
Anti - X daha önce kesin olarak aldık demişti. Ve inatla yazıyolar Ricardo Costa'yı ilginç geldi banada. Tomas derken o gelirse herkes ters köşe olacak.
Barbaros - Emre Aygün - Semavi - Volkan Arslan takımdan yollanmıştı. Volkan Arslan, Orduspor'la anlaşmış. Dediğim gibi Barbaros içinde Trabzonspor - Eskişehirspor devrede. Semavi ve Emre Aygün'ü Hakan Kutlu çok istiyo.
Aşk-ı Şehir
19.Ocak.2010, 17:47
Fahri Tatan transferinden sonra Barbaros'u alacağımızı pek sanmıyorum. :)
KaPaLı
19.Ocak.2010, 17:57
BAKİ GİTTİ , TOMAS VE APPİAH GELİYOR !
Ankaragücü'nde ''yaprak dökümü'' devam ederken, takımdan son ayrılan futbolcu Baki Mercimek oldu. Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son maçta taraftar tepkisiyle karşılaşan Baki'nin kendilerine, bu durum sonrasında istese de takıma yararlı olamayacağını söylediğini belirterek, ''Biz de kendisine anlayış gösterdik. Yaptığımız görüşme sonrasında karşılıklı olarak anlaştık ve Baki Mercimek ile yollarımızı ayırdık'' dedi.
Kavlak, transfer çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizerek, ''Takıma katmak istediğimiz bazı oyuncular var. Tomas ve Appiah da bu isimler arasında yer alıyor. Her iki futbolcuyla yaptığımız görüşmeler çok olumlu ilerliyor. İki futbolcuyla da son aşamaya geldik diyebiliriz. En kısa sürede hem Tomas'ı, hem de Appiah'ı takıma kazandırmak istiyoruz'' diye konuştu.
Kaynak: AA
İşte bu en sonunda oldu Baki denen molozdan kurtulduk. Hee bide tepki göstermeseydi baki. Sayende 12 puan + 1 ZTK maçı kaybettik.
yunusgs
19.Ocak.2010, 18:21
Baki,Beşiktaş'ta iken bu kadar kötü değildi.Gerçekten Ankaragücü'ne çok zararı dokundu.Ama zararın neresinden dönülürse kardır,akıllıca bir hamle.
KaPaLı
20.Ocak.2010, 16:47
Süleyman DEMİREL'in "Dün dündür bugün bugündür" sözünü doğrulayan son örnek
Avni KAVLAK 19 Ocak 2010 Salı
Kavlak, transfer çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizerek, ''Takıma katmak istediğimiz bazı oyuncular var. Tomas ve Appiah da bu isimler arasında yer alıyor. Her iki futbolcuyla yaptığımız görüşmeler çok olumlu ilerliyor. İki futbolcuyla da son aşamaya geldik diyebiliriz. En kısa sürede hem Tomas'ı, hem de Appiah'ı takıma kazandırmak istiyoruz'' diye konuştu.
Kaynak : AA
Avni KAVLAK 20 Ocak 2010 çARŞAMBA
Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Appiah ve Tomas hakkında konuştu.. Tomas'ın transferini kapadıklarını söyleyen Kavlak, daha önce gündemlerinde olduğunu söylediği Appiah ile ise ilgilenmediklerini ifade etti..
avlak, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:
''Görüştüğümüz 5 ayrı yabancı futbolcu var. Ankaragücü için en uygun olanını takıma kazandırmak istiyoruz. İnce eleyip, sık dokuyoruz ve bu konuda acele etmiyoruz. Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe formaları da giyen Hırvat futbolcu Tomas ile transfer görüşmesi yaptık, ancak şartlardaki uyuşmazlık nedeniyle şu an için bu transferi askıya aldık. Biz, Tomas'a şartlarımızı sunduk. Futbolcunun da bizden istekleri oldu. Ancak, kulüp olarak bu şartları kabul etmemiz mümkün değil. Şu an için transferi askıya aldık. Transfer görüşmesi yaptığımız iddia edilen Appiah ise gündemimizde yer almıyor.''
Sizin yapacağınız işede sizede şimdi. Hey Allah'ım yarabbim yaa. Daha dün Appiah ve Tomas'ı alıyoduk bugün ilgilenmiyoruz diyo.
Şu ana kadar toplam gönderilenler;
Baki Mercimek, Mustafa Er, Abdulaziz Solmaz, Barboros Barut, Semavi Özgür, Volkan Arslan, Emre Aygün, Konate, İlkem Özkaynak, Zafer Özgültekin, De Santos, Iglesias, Padilha, Handerson, Ceyhun Eriş, Ufuk Bayraktar, Sanemala, Sosibo
KanaKe
20.Ocak.2010, 17:20
Appiah'i almamaniz iyi olmus adam 3 senedir top oynamadi Ankaragücüne ne faydasi dokunabilirki. Tomas ise bildigim kadari ile 33 yada 34 yasinda olmasi lazim onun yerine daha genc stoperlere yönelsinler daha iyi.
KaPaLı
22.Ocak.2010, 11:56
Rothen, direction la Turquie
Jérôme Rothen continue de sillonner l'Europe. Six mois après son arrivée aux Glasgow Rangers, le milieu gauche, 31 ans, va quitter l'Ecosse pour partir à la découverte du Championnet turc. Selon L'Equipe de ce vendredi, Rothen, sous contrat avec le PSG jusqu'en 2011, va terminer sa saison à Ankaragücü. L'ancien international doit encore satisfaire à la visite médicale pour finaliser son transfert vers le club entraîné par Roger Lemerre, actuel 15e et premier non-relégable de son Championnat.
Fransızlar bile Ankaragücü'nü yazıyo : ) Jerome Rothen Ankaragücü'nde (::)
SAİT71
22.Ocak.2010, 12:10
gerçekten mi ? Eğer öyleyse harika bir transfer :)
KaPaLı
22.Ocak.2010, 13:47
FRANSIZ ROTHEN A.GÜCÜ'NDE
Orta sahada istenilen taze kan, Glasgow Rangers'de kiralık oynayan Jerome Rothen ile bulundu.
Ankaragücü, orta sahasında 10 numara için Fransız futbolcu Jerome Rothen ile anlaştı.
Paris Saint Germain'in futbolcusu olan Rothen, geçen sezon Eylül 2009 yılında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımına 800 bin Euroya kiralık olarak gitti.
31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Rangers'te sol kanat olarak oynamış.
10 numara diye tabir edilen mevkide oynadığını belirten Rotten için geçen yıl Trabzonspor'da devreye girmiş ancak yabancı kontenjanı dolu olduğu için bu transfer gerçekleşmemişti.
2004 yılında Monaco'da oynarken şampiyonlar liginde final oynadığını belirten Rotten 13 kez de Fransa milli takım formasını giydi.
Jerome Rothen Ankaragücü'nde (::)
Addolorato
22.Ocak.2010, 13:48
süper transfer helal olsun valla :D
SAİT71
22.Ocak.2010, 13:51
Peki kaç yıllık anlaşıldı? Kiralık felan değildir heralde..
KaPaLı
22.Ocak.2010, 13:53
Sezon Sonuna kadar kiralandığı yönünde bütün haberler.
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2010, 14:09
Rothen'e sorsalar muhtemelen Türkiye'de İstanbul'dan başka şehir tanımıyodur. Eğer böyle bir transfer olursa Roger Lemerre'in payı büyük olacaktır.
bursa_mc
22.Ocak.2010, 14:13
Hocanın isminin büyük olması transferleri kolaylaştıracaktır.
GeNç KaRTaL
22.Ocak.2010, 14:38
Rothen'i 2004'te çok beğeniyordum ama oradan sonra sıçrama yapamadı.Ankaragücü için iyi bir transfer ama.Hayırlı olsun..
KaPaLı
23.Ocak.2010, 14:03
http://www.francefootball.fr/FF/brev...ec-rothen.html (http://www.francefootball.fr/FF/breves2010/20100122_201744_cousin-avec-rothen.html)
http://www.francefootball.fr/Xml/Football/Titres/Media/220110_cous_ff.jpg
Alıntı:
Éliminé cruellement de la CAN avec le Gabon par la Zambie (1-2), Daniel Cousin (Photo Reuters) pense désormais à son avenir en club. Dans une interview publiée sur son site officiel, l'att**uant de Hull City fait le point sur sa situation dans le nord de l'Angleterre. Désireux de le quitter dès cet hiver, le buteur gabonais annonce qu'il vient cependant de refuser une offre provenant de D2 anglaise, préférant d'autres destinations comme la Grèce ou la Turquie.
« Je viens de refuser les Queen's Park Rangers, car jouer en 2e division ne me dit pas trop. Je pense pouvoir encore jouer à haut niveau, même dans un autre championnat. J'ai deux offres pour le moment mais j'hésite, explique le joueur. Un club grec, celui de Larissa, qui me veut absolument. Le président n'arrête d'ailleurs pas de m'envoyer des mails. Puis un club turc, celui où Jérôme Rothen s'est engagé, Ankaragücü. Il est entraîné par Roger Lemerre d'ailleurs. Bref, on verra dans les jours qui viennent... »
Haberleri çıkan oyuncular gelirse kadro aynen böyle :)
Serkan - Elyasa - Ediz - Costa - Broggi - Hürriyet - Geremi - Rothen - Aydın - Cousin - Vassell
Bordo61Mavi
24.Ocak.2010, 05:32
Rothen Iskocya liginin en kotu transferi secilmisti :) Galiba olmicak bu is
KaPaLı
27.Ocak.2010, 15:37
Bu seferde Hayrettin adı geçiyo. Ceyhun'la takası olabilirmiş.
Diğer adayda Olympiakosta oynayan Zewlakow.
KaPaLı
27.Ocak.2010, 15:43
Şu anda o kadar karışşıkki kulup kimse net birşey söylemiyo. Ama Geremi'yle anlaşma yapıldı daha Lisansı çıkmadı veyada TFF sağolsun güncellemedi. Afrika Kupasından elendi Kamerun bugün yarın Geremi işide belli olur.
tarikko
27.Ocak.2010, 17:30
Geremi alindi diye biliyorum.Klup aciklama yapmisti.Ahmet Gokcek de aciklamasinda soylemisti zaten..Gelir heralde bu hafta..
ShevAnil
28.Ocak.2010, 02:21
Ankaragücü, Paris Saint-Germain'in Glasgow Rangers'da kiralık olarak oynayan Fransız kanat oyuncusu Jerome Rothen'i kadrosuna katmayı başardı.
Kaynak : Goal.Com
13 kez Fransa Milli Takımı forması giyen ve 2003-2004 sezonunda Monaco ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Jerome Rothen'in transferinde, Ankaragücü'nün Fransız hocası Roger Lemerre'in etkili olduğu öğrenildi.
Başkent ekibi, yabancı kontenjanınında yer açmak için Çek savunma oyuncusu Erich Brabec ile yollarını ayırdı.
BaGa TaRKaN
28.Ocak.2010, 03:59
Rothen Çok İyi Transfer. Büyük Takımlarda Bile Çok İş Yapar.
izmer96
28.Ocak.2010, 09:20
rothen , geremi en azindan bilal kisa dan iyidir :P
Aşk-ı Şehir
28.Ocak.2010, 09:28
Rothen orta sahanın ortasında oynamıyomuydu? Öyleyse; Adem-Bilal-Kaan-Rothen-Geremi-Hürriyet-Theo Weeks-Umut Sözen (zaman zaman)- Cihan (zaman zaman)- Semavi (gönderilmezse)
Tamam kaliteli oyuncu kabul ancak lüks değil mi? Bomba transfer getireceksen sol bek getir Ankaragücü'ne. Ya da sağ veya sol açık...
KaPaLı
28.Ocak.2010, 09:59
Yok Mustafa şu aşamada Broggi'den iyisi zaten gelmez. Onun gibi istikrarlı oynayan adamı yollamakta yemez.
Rothen sol açık oynuyo çizgide. Lemerre' 4-3-2-1 oynayacak sanırım. Hürriyet full defans Geremi yanında çift yönlü oynayacak adam Rothen'de ofansif ortasaha. Ama işte böyle oynayacak forvet yok elinde. Vassell çok kısa ve sadece uzun toplara hareketlenen oyuncu. Artık 4-5 gün süre kaldı 1 forvet daha gelebilir belki.
KaPaLı
28.Ocak.2010, 10:05
http://i50.tinypic.com/2v0hlvs.jpg
Dün böyle demiştim adamlar getirdi :) Gökçekler tamamen şova dökmeye başladılar bu işi.
Rothen geldi, Brabec gitti..
Ankaragücü, bir süredir ilgilendiği Fransız orta saha oyuncusu Jerome Rothen ile anlaşmaya varırken, Çek savunma oyuncusu Erich Brabec ile yollarını ayırdığı bildirildi.
Bonservisi Paris Saint Germain'de olan ve Glasgow Rangers'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya varan Ankaragücü, Rothen'i Ankara'ya getirdi.
Ankaragücü'nün, Rothen'i, satın alma opsiyonu kendisinde olmak üzere sezon sonuna kadar kiraladığı öğrenildi. 2003 yılında Monaco ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Rothen, o sezon asist kralı olmuştu. Rothen, 13 kez de Fransa (A) Milli Takım formasını giydi ve 1 gol attı.
Rothen'in transferinde Fransız teknik adam Roger Lemerre'nin etkiliği olduğu öğrenildi.
Öte yandan Ankaragücü'nün, Rothen'in transferinden sonra yabancı kontenjanını açmak için Çek savunma oyuncusu Erich Brabec ile yollarını ayırdığı bildirildi.
Önceki gün Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya ile anlaşan Başkent temsilcisi, savunma ve orta sahaya iki takviye daha yaptı. Sarı-Lacivertliler, Yunanistan’ın Olympiakos takımında forma giyen Polonyalı savunmacı Michal Zewlakow ile bonservisi PSG’de olan ancak İskoç ekibi Glasgow Rangers’ta kiralık olarak oynayan orta saha oyuncusu Jerome Rothen’le anlaştı.
eXcitinG
28.Ocak.2010, 10:18
Ankaragücü nün ne kadar oLursa oLsun başarıLı oLması çok zor. SEzon başında başka bir kadro, şimdi başka bir kadro, yeni bir hoca. Bu takım birbirine aLışacakta, oynayacakta, oho. GeLecek sezon izLemek Lazım adam akıLLı.
bjk4ever
28.Ocak.2010, 11:11
Ankarargucu'nun vizyonunu genis tutmasi guzel, ancak bu sekilde kadroyu gereksiz yere sisirerek olmaz bu is. Kadroda 40 oyuncu oldu hala aliyorlar, hicbir plan ve sistem yok......
KaPaLı
28.Ocak.2010, 11:29
Herkesin ağzında laf 40 oyuncu 40 oyuncu. Ankaragücü devre arasında 11 oyuncu yolladı 3 oyuncu aldı. Gelecek olan 3 oyuncuya karşılık yabancılardan 3 taneside yollanacak takımdan. Artı olarak A2 takıma yollanan adamlarda var. Kadro şu anda 28-29 kişi.
Gelen oyuncular: Uğur Demirkol - Umut Sözen - Kağan Söylemezgiller
Giden oyuncular : Kaan Kanak - İlkem Özkaynak - Abdulaziz Solmaz - Mustafa Er - Zafer Özgültekin - Mustafa Aydın - Volkan Arslan - Emre Aygün - Semavi Özgür - Barbaros Barut - Ceyhun Eriş
Bunlardan ayrı gidecek Konate - Brabec - Meye - Bebbe var daha. Tabi bunlar oyuncu alınırsa yollanacak.
Ankaragücü'nün Fransız futbolcu Jerome Rothen ile her konuda anlaşmaya vardığı ve Rothen'i Ankara'ya getirdiği öğrenildi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/rodddddd.hlarge.jpg
=
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 01:25 TSİ 28 Ocak. 2010 Perşembe
Ankaragücü, bir süredir ilgilendiği Fransız orta saha oyuncusu Jerome Rothen ile anlaşmaya vardı.
Bonservisi Paris Saint Germain'de olan ve Glasgow Rangers'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya varan Ankaragücü, Rothen'i Ankara'ya getirdi.
Ankaragücü'nün, Rothen'i, satın alma opsiyonu kendisinde olmak üzere sezon sonuna kadar kiraladığı öğrenildi. 2003 yılında Monaco ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Rothen, o sezon asist kralı olmuştu. Rothen, 13 kez de Fransa (A) Milli Takım formasını giydi ve 1 gol attı.
Rothen'in transferinde Fransız teknik adam Roger Lemerre'nin etkiliği olduğu öğrenildi.
Öte yandan Ankaragücü'nün, Rothen'in transferinden sonra yabancı kontenjanını açmak için Çek savunma oyuncusu Erich Brabec ile yollarını ayırdığı bildirildi.
KanaKe
28.Ocak.2010, 11:54
Fena transfer sayilmaz.. Bana göre isi bitmis bir oyuncu ama bellide olmaz belki burda formunun zirvesine ulasabilir :)
KaPaLı
28.Ocak.2010, 14:29
ANKARAGÜCÜ'NDE 3 İMZA BİRDEN
100. yılında büyük hedeflerle yola çıkan Ankaragücü, transfere doymuyor...
Haber Detayı 28 Ocak 2010 | 10:17 |
Paylaş
16
100. yılında büyük hedeflerle yola çıkan Ankaragücü, transfere doymuyor...
Önceki gün Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya ile anlaşan Başkent temsilcisi, savunma ve orta sahaya iki takviye daha yaptı.
Sarı-Lacivertliler, Yunanistan’ın Olympiakos takımında forma giyen Polonyalı savunmacı Michal Zewlakow ile bonservisi PSG’de olan ancak İskoç ekibi Glasgow Rangers’ta kiralık olarak oynayan orta saha oyuncusu Jerome Rothen’le anlaştı.
Hala forvet transferi yok ilginç.
KaF KeF
28.Ocak.2010, 15:39
A.Gücü'nden bir bomba daha!
Norveç'te geçen sezonun lig şampiyonu Rosenborg'un kulüp başkan yardımcısı Erik Hoftun, Slovak orta saha oyuncusu Marek Sapara'nın, Ankaragücü'ne satılacağını, transferin de 1-2 gün içinde gerçekleşeceğini bildirdi. Erik Hoftun, 27 yaşındaki Slovak futbolcunun, sağlık kontrolü için Türkiye'de bulunduğunu belirterek, transferin 1-2 gün içinde tamamlanacağını duyurdu.
Sapara'nın sözleşmesinin, 2010 sezonundan sonra sona ereceğini ve serbest oyuncu statüsüne düşeceğini belirten Hoftun, Sapara'nın yerine şimdilik yeni bir isim düşünmediklerini ifade etti.
Sapara da Ankaragücü'nün Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmesi için yapacağı katkıya değindi. MAREK SAPARA KİMDİR?
Slovak futbolcu Marek Sapara 31 Temmuz 1982'de Kosice'de dünya geldi. Orta sahada görev yapan Sapara, müthiş futbol tekniği ve topla olan sürati ile tanınıyor. Sapara'nın Norveç'in en önemli takımlarından Rosenborg'ta oynadığı 77 maçta 19 golü bulunuyor. Norveç Ligi'nde Rosenborg ile 2006 ve 2009 yıllarından şampiyonluk sevinci yaşayan Sapara'nın, Slovakya Milli Takımı'nda oynadığı 23 maçta ise 2 golü bulunuyor.
28.01.2010
Kaynak : Sporx.com ve AA
KaPaLı
28.Ocak.2010, 15:41
Tam bunu yazmak için girdim :D Bizimkiler vites yükseltti herhalde :n:
KaPaLı
28.Ocak.2010, 15:46
Rosenborg og Ankaragücü blir trolig enige om en overgang for Marek Sapara i løpet av kort tid. Slovaken var torsdag morgen på reise til Tyrkia, hvor han håper å bli endelig klar for ny klubb.
- Dette vil bli en ny og stor utfordring for meg, klubben har en dyktig trener og har sikret seg flere gode spillere. Jeg har tro på at laget blir bra, og tror og håper det kan bli spill i Champions League etterhvert, sier Sapara til RBK.no.
Ankaragücü ligger på 14.plass i serien, men har hentet kjente fotballnavn som Darius Vasell og Geremi. Sapara tror også spill under den tidligere franske landslagssjefen Roger Lemerre vil øke hans sjanser inn mot sommerens VM.
- Årets verdensmesterskap med Slovakia er veldig viktig for meg, og sjansen til å spille fast der øker gjennom spill i Tyrkia.
Sapara har vært i RBK siden gullsesongen 2006, og reiser til Tyrkia med svært blandede følelser.
- Jeg tenker på alle venner i Rosenborg og Trondheim, jeg har hatt noen fantastiske år i klubben. RBK har verdens beste fans, og jeg er veldig takknemlig for det de har gitt meg. Men dette er en ny sjanse for meg i en spennende klubb i en stor liga, avslutter Sapara.
Rosenborg and Ankaragücü will probably agree on a transition for Marek Sapara in a short time. Slovak was Thursday morning on a trip to Turkey, where he hopes to be finally ready for the new club.
- This will be a new and great challenge for me, the club has a skilled trainer and has secured a number of good players. I believe that the team is good, and think and hope there may be games in the Champions League after a while, "said Sapara to RBK.no.
Ankaragücü is on 14.plass in the series, but has taken well-known football names such as Darius Vasell and Geremi. Sapara also believe games under the former French coach Roger Lemerre will increase his chances against this summer's World Cup.
- This year's world championships in Slovakia is very important to me, and the chance to play real where increases through the game in Turkey.
Sapara has been in the RBK gold season since 2006, and travel to Turkey with very mixed feelings.
- I think of all the friends in and Rosenborg Trondheim, I have had some fantastic years at the club. RBK has the best fans, and I'm very grateful for what they have given me. But this is another chance for me in an exciting club in a big league, end Sapara.
http://www.rbk.no/incoming/article160235.ece Kaynak (::)
BeeTLeJuiCe
28.Ocak.2010, 16:16
Rothen, Sapara, Geremi, Hürriyet, Aydın, forvette Vassel.
Bence uzun bir forvette almaları lazım. Sadece Vassel yetmez. Birde başka kim var bu takımda forvet onuda bilmiyorum :D
KaF KeF
28.Ocak.2010, 16:16
İlhan Parlak var..:p
eXcitinG
28.Ocak.2010, 16:19
Sapara yı DenizLi de çok istemişti DeLgado ya aLternatif oLarak. Adam Ankaragücün`e geLdi. Vay be.
Addolorato
28.Ocak.2010, 16:21
Ankaragücü iyi kadro kuruyo umarım verim alırlar aldıkları adamlardan..
KaPaLı
28.Ocak.2010, 17:01
Rothen, Sapara, Geremi, Hürriyet, Aydın, forvette Vassel.
Bence uzun bir forvette almaları lazım. Sadece Vassel yetmez. Birde başka kim var bu takımda forvet onuda bilmiyorum :D
Mustafa Sol bek için Hayrettin defans içinde Zewlakow gelebilirmiş :D Forvete bakalım kimi alacaklar onu yapmazlarsa zaten bu kadar transferin anlamı olmayacak.
Yarın sabah geleceğini söylemiş Sapara. Karşılama olacak herhalde : )
KaPaLı
28.Ocak.2010, 17:15
Geremi bu akşam Ankara'ya geliyor. Rothen'le beraber çalışmalara başlayacakmış.
SAİT71
28.Ocak.2010, 19:26
Sapara, Rothen, Zewla güzel transferler.. Anadolu takımlarının çapı genişledi :D
BeeTLeJuiCe
28.Ocak.2010, 19:41
Ankaragücü Nonda'yı alabilir...
KanaKe
28.Ocak.2010, 19:42
Alirsa güzel olur, Nonda bu ligde 35-36 yasina kadar rahat oynar.
Gerçekten Nonda mantıklı geliyor alabilir Ankaragücü bu da 6 ay önceki bir haber..
http://www.cnnturk.com/2009/spor/futbol/07/29/ankaragucu.nondanin.pesinde/537000.0/index.html
Ankaragücü Nonda'yı alacak bence de..
sananes
28.Ocak.2010, 20:24
ankaragücünün böyle oyuncular getirmesi sevindirici özellikle rothen adamım yaa:) siyasete girmek istemiyorum ama ankaragücü başkanının babasının partisi bi sonraki seçimlerde kaybederse rüzgar tersine dönmez umarım
BeeTLeJuiCe
28.Ocak.2010, 20:34
Gerçekten Nonda mantıklı geliyor alabilir Ankaragücü bu da 6 ay önceki bir haber..
http://www.cnnturk.com/2009/spor/futbol/07/29/ankaragucu.nondanin.pesinde/537000.0/index.html
Ankaragücü Nonda'yı alacak bence de..
O haber yazdan kalma, benim haberim daha yeni tazecik :D
Avrupadanda isteyen takım varmış Nonda'yı.
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2010, 21:08
Marek Sapara nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum.Sezon başında bizimlede adı geçmişti çünkü.Hayırlı olsun.
el.nino
28.Ocak.2010, 21:32
sanki 5.büyüğü görüyorum ankaragücünde.ama takım olması gerek.
C h A o S
29.Ocak.2010, 03:39
A. Gücü Pavon'u bitirmek üzere
Ankaragücü, Real Zaragoza'nın defans oyuncusu Francisco Pavon'un transferinde sona yaklaşıyor..
Sarı lacivertliler, bir dönem Real Madrid forması da giyen Zaragoza'nın İspanyol futbolcusu Francisco Pavon'un transferini gerçekleştirmek için, futbolcunun menajeri ve avukatıyla masaya oturdu. 30 yaşındaki defans oyuncusu Pavon için Real Zaragoza Kulübü ile anlaşan Ankaragücü yönetimi, oyuncunun menajeri ve avukatı ile akşam saatlerinde Ankara'da pazarlığa başladı. Anlaşma sağlanması halinde Zaragoza'nın savunma oyuncusu Ankaragücü'ne imza atacak.
FRANCİSCO PAVON KİMDİR?
2001–2007 yılları arasında Real Madrid'de toplam 106 maçta forma giyen ve 4 gol atan Francisco Pavon, 2007 yılında transfer olduğu Zaragoza'da 42 maçta forma giyip 5 gol kaydetti
A.Gücü fenalarda :)
SAİT71
29.Ocak.2010, 03:41
Yahu bu A.Gücü'de abarttı :D Valla kadrosu büyük takımlarınkine yaklaşmakta. Helal olsun böyle güçlü yönetimler olursa iyi kadrolar görebiliriz.
Bordo61Mavi
29.Ocak.2010, 03:45
Yapilan transferler nasil bi takim kurcak merak ediyorum :)
KaPaLı
29.Ocak.2010, 09:58
Nonda'yı dün ben GECEKONDU forumunda yazmıştım alacaz görürsünüz diye. Ama Nonda'dan daha bomba bir transfer var diyolar.
Sabah sabah haberlere bak :p Sapara gelmeden önce Seneckyle konuşmuş onun referansı olunca düşünmeden kabul etmiş. Ama şimdi yabancı sınırı dolayısıyla Senecky'le yollar ayrılacak sanırım. Brabec kesin olarak yollandı takımdan.
Sivasspor'lu Hayrettin için Ceyhun takası önermişler ve kabul edilmiş sanırım. Hayrettin'de imzayı atabilir.
BaGa TaRKaN
29.Ocak.2010, 10:13
Sapara Rothen Pavon Valla Gurur Duydum Süper Transferler. Bu Takım Eğer Uyumu Sağlarsa İlk 5i Rahat Zorlar. Ama Takım Olmayı Bilmek Lazım. Umarım 2.Yarı Bambaşka Olur Ankara İçin
Varonil
29.Ocak.2010, 10:59
Evet,Ankaragücü uyumu yakalarsa iyi sonuçlar alıp üst sıraları zorlayacaktır bu transferlerle.
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2010, 11:45
Nonda'yı dün ben GECEKONDU forumunda yazmıştım alacaz görürsünüz diye. Ama Nonda'dan daha bomba bir transfer var diyolar.
Sabah sabah haberlere bak :p Sapara gelmeden önce Seneckyle konuşmuş onun referansı olunca düşünmeden kabul etmiş. Ama şimdi yabancı sınırı dolayısıyla Senecky'le yollar ayrılacak sanırım. Brabec kesin olarak yollandı takımdan.
Sivasspor'lu Hayrettin için Ceyhun takası önermişler ve kabul edilmiş sanırım. Hayrettin'de imzayı atabilir.
Senecky beğendiğim bir kaleci aslında onu takımda tutsalar çok daha iyi olur, sol bek alıp şu yabancı adamı yollayabilirler, Hayrettin ve Uğur Demirkol gayet yeter sol bek için.
KaPaLı
29.Ocak.2010, 12:34
http://transfermarkt.co.uk/en/verein/868/mke-ankaraguecue/uebersicht/startseite.html
Heyt kadroya bak :p ama hala Geremi gözükmüyo kadroda.
KanaKe
29.Ocak.2010, 14:31
(.de) uzantili sitelerinde gözüküyor :)
barahir
29.Ocak.2010, 15:36
Bu para nerden geliyor acaba:)
ShevAnil
29.Ocak.2010, 15:39
Senecky iyi kaleci bence. Yazık etmesinler...
GodfatheR
29.Ocak.2010, 15:45
İsmail abi sana gerekli açıklamayı yapacaktır :n:
RaSenGan
29.Ocak.2010, 15:51
İso abiyi kızdırdın şimdi :D
barahir
29.Ocak.2010, 15:56
Kötü bişey ima etmedim ki sordum sadece.)
KaPaLı
29.Ocak.2010, 15:58
Yardım kutusu yaptılar Ankara'lı iş adamları için 30 Trilyon para toplandı. Yönetime giren adamlar belli paralar ödeyerek girdiler yönetime.
Senecky iyi kaleci bence. Yazık etmesinler...
Forvet alma durumuna göre karar verilecekmiş. Bebbe - Meye yabancı sınırı dolayısıyla gönderilebilir.
İsmail abi sana gerekli açıklamayı yapacaktır :n:
İso abiyi kızdırdın şimdi :D
Olm niye öyle diyosunuz ne yaptım şimdiye kadar Ankaragücü aleyhine konuşanlara :n:
barahir
29.Ocak.2010, 16:04
Bebbe Türk Olmamışmıydı bi ara? Öyle bi söylenti çıkmıştı.. Kamerunda oynadı diye Türk kimliği iptal edildi diye..
KaPaLı
29.Ocak.2010, 16:09
Türk vatandaşlığına geçmişti ama Kamerun forması giydiği için vatandaşlık düştü.
KaPaLı
29.Ocak.2010, 16:19
Rothen: "Tıka basa kültür dolu bir ülke"
Ankaragücü'nün yeni futbolcusu Rothen, Fransa'nın Monte Carlo radyosuna yaptığı açıklamalarda futbola tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.Yeni takımı Ankaragücü'nü ve geliş şartlarını anlatan Rothen "Türk yöneticiler kısa bir zamanda takıma katılmış olmamdan memnunlar, ben de takıma çabuk kavuştuğum için mutluyum, kiralık olarak geldim ama kulüp ile sözleşme imzalamamı engelleyici hiç bir şart yok, Pazar günü yapılacak maçtaki kadroda yer almak istiyorum" dedi.
Satış opsiyonu olmadığını, bunu bizzat kendinin istediğini, sebep olarak da mayıs ayında sona erecek olan süper ligin kalan 3 ayında hem kulubün kendini, hem de kendisinin Super ligi deneme arzusu olduğunu bildiren Rothen "Eğer herkes bu tecrübeden memnun olursa satış opsiyonu ön plana çıkabilir" dedi.
Şu andaki tek arzusunun futbol oynamak olduğunu açıklayan Rothen Ankaragücü tesislerinden çok etkilendiğini, Ankaragücü yetkililerinin bu tesisler için "dünyanın en büyük antreman tesisleri" demelerinde haklı olduklarını, gerçekten de bunun çılgınca bir şey olduğunu söyledi.
Türkiye için "tıka basa kültür dolu bir ülke" diyen Rothen her şeyi öğrenmek arzusunda olduğunu söyledi.
Rothen'den inciler :)
Hayrettin transferi iptal olmuş. Sivas yönetimiyle anlaşmış Hayrettin.
bugra 1905
29.Ocak.2010, 16:29
Oh Hayronun Gitmediği İyi Oldu
KaF KeF
29.Ocak.2010, 20:22
Pavon transferi yatmış..
KaPaLı
30.Ocak.2010, 10:03
Njitap Geremi
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=28562 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tff.org%2FDefa ult.aspx%3FpageId%3D30%26kisiId%3D28562)
Jerome Rothen
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1307444 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tff.org%2FDefa ult.aspx%3FpageId%3D30%26kisiId%3D1307444)
GEREMİ VE ROTHEN İMZA ATIYOR
Ankaragücü'nün yeni transferleri Geremi ve Rothen bugün imza atıp sarı lacivertli olacaklar.
Ankaragücü kulübünden yapılan açıklamaya göre Geremi ve Rothen bugün saat 12.30'da Saray Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.
Erich Brabec Sparta Prag'da..
Ankaragücü ile yollarını ayıran Çek savunmacı Erich Brabec, ülkesinin takımlarından Sparta Prag ile sözleşme imzaladı.
Sparta Prag'dan yapılan açıklamada, 32 yaşındaki savunma oyuncusunun 2011-12 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladığı kaydedildi.
Sezona Ankaraspor forması altında başlayan ancak Başkent ekibinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından küme düşürülmesinin ardından Ankaragücü'nün yolunu tutan Brabec, daha önce Rusya, Avusturya, İsviçre liglerinde de boy göstermişti.
Sparta Prag'ın ezeli rakibi Slavia Prag forması da giyen 32 yaşındaki futbolcu, iki kez de milli takımda oynamıştı.
Bugün veya Yarın akşama kadar 2 transfer daha yapılacakmış. Rothen - Geremi antrenmanlara katılmışlar. Sapara'da katılacakmış bugün. Onun imzası yeni gelen transferlerle beraber olacak sanırım.
bjk4ever
30.Ocak.2010, 10:58
Su an kac yabancisi var A.Gucunun?
Rothen, Geremi, Zewlakow, Sapara, Brabec, Konate, Meye, Bebbe? Bu kadar mi?
DenizlispoR
30.Ocak.2010, 11:01
Meye ile Bebbe gitti diye biliyorum.Vassel'de var yabancıların arasında.Brabec'te gitti.
IcedEarth
30.Ocak.2010, 11:22
Senecky ne oldu?
bjk4ever
30.Ocak.2010, 11:22
Seneck'yi unutmustum, onu da sayarsak demek ki 1 bos kontenjan daha var.
KaPaLı
30.Ocak.2010, 11:47
Şu anda tam 8 yabancı var. Konate'nin sözleşmesi feshedildi. Gelecek oyunculara göre. Meye - Theo'da yollanabilir. Ama Theo'yu çok istiyo Lemerre Senecky yollanacak sanırım.
KanaKe
30.Ocak.2010, 12:12
Theo kaliteli bir oyuncu, Ankaraspor'da oynarken cok begenirdim :) Gönderirlerse hata yaparlar..
yunusgs
30.Ocak.2010, 12:14
Şu anda tam 8 yabancı var. Konate'nin sözleşmesi feshedildi. Gelecek oyunculara göre. Meye - Theo'da yollanabilir. Ama Theo'yu çok istiyo Lemerre Senecky yollanacak sanırım.
Senecky gibi bir kaleciyi yollamak kötü olabilir.Ligde en beğendiğim kalecilerden bir tanesi.
SAİT71
30.Ocak.2010, 12:18
Pavon olmamış galiba ama daha iyisini alır A.Gücü.. Weeks kalmalı bence potansiyeli olan bir oyuncu...
LaigLeNoiR
30.Ocak.2010, 16:54
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_eu_Geremi_Rothen_Sapara.jpg
Ankaragücü'nde imza şov
Ankaragücü, daha önce anlaşmaya vardığı Njitap Geremi, Jerome Rothen ve Marek Sapara ile sözleşme imzaladı.
Sarayköy Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Ahmet Gökçek, yöneticiler Avni Kavlak, Ahmet Sarı ve Mehmet Ercan, yardımcı antrenör Ümit Özat ile yaklaşık 50 taraftar katıldı.
Sarı-lacivertliler, Kamerun Milli Takım oyuncusu ve son olarak İngiliz Kulübü Newcastle United forması giyen Njitap Geremi ve İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında kiralık oynayan Fransız oyuncu Jerome Rothen ile sezonu sonuna kadar, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı forması da giyen ve Norveç Ligi'nin şampiyon takımı Rosenboorg'tan transfer edilen Marek Sapara'yla ise 2,5 yıllık sözleşme yaptı.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek imza töreninde yaptığı konuşmada, şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını, bunun için de güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirterek, ''Transfer, yapılan eleştirilere cevabı sahada verecek. Bu yönetim, Ankaragücü'nde bugüne kadar yapılmayanları yapıyor'' dedi.
''Türkiye'nin gücü Ankaragücü'' parolası ile yola çıktıklarını ifade eden Gökçek, ''Güçlü bir kadro oluşturacağımızı söyledik. Bugün bu sözleri yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Aldığımız oyuncular için 'yaşlı' diye spekülasyonlar yapılıyor. Ancak 3 büyükler, bu yaştaki oyuncuları getirdiklerinde 'yıldız' diye lanse ediliyor. Transfer yapmış olmak için, oyuncu almıyoruz. Bu oyuncular ve gelecek olanlar, takıma büyük katkı sağlayacak. Eleştirilere gereken cevabı sahada verecekler'' diye konuştu.
Geremi ve Rothen'in sezon sonuna kadar sözleşme yaptığını, ancak transfer opsiyonunun Ankaragücü kulubünde olduğunu ifade eden Gökçek, şunları söyledi:
''Böyle isimleri takıma getirmek çok zor. Ankaragücü'nün tarihine baktığınızda dünya çapında isim yapmış böyle oyuncuların olmadığını görüyoruz. Marek Sapara, benim Ankaraspor'dan bu yana çok yakından izlediğim ve beğendiğim bir oyuncu. 2,5 yıllık sözleşme yaptık, 1 yıl da opsiyonu var. Kulübüne gerçekten ciddi bir bonservis bedeli ödeyerek aldık. Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri olacağına eminim. Norveç'te iki kez yılın futbolcusu seçildi. Takımının şampiyonluklarında önemli pay sahibiydi. Hem Ankara hem de Türk futbolu çok kaliteli bir isim izleyecek.''
Başkan Gökçek, gündemdeki Ricardo Costa'nın kendisi ile anlaştıklarını, ancak son anda kulübü Wolfsburg'un sorun çıkardığı için transferin gerçekleşmediğini, Pavon'dan ise daha genç bir oyuncu buldukları için vazgeçtiklerini söyledi.
Geremi, Rothen ve Sapara ise Ankaragücü'ne gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ''Burada iyi şeyler yapmak istiyoruz. Tesisler gerçekten çok üst düzeyde. Takım şu an için alt sıralarda ama elbirliğiyle hak ettiği yere taşıyacağız. Lemerre ve Özat ile birlikte çalışacak olmamız bizim için avantaj'' dediler.
Ümit Özat ise yaptığı açıklamada adımları yavaş ama sağlam attıklarını kaydederek, ''Yapılan eleştiriler zamansız ve acımasız. Hepsi takımlarında oynayan futbolcular. Geremi, Real Madrid, Chelsea ve Newcastle Unıted gibi ünlü ekiplerde forma giydi. Rothen, geçen sezon PSG'de 34 maç oynadı. Marek, göreceksiniz Dünya Kupası'nda kendinden söz ettirecek. Sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor olmasaydı bu paralara kesinlikle alamazdık'' dedi.
Ankaragücü'nün, her sene şampiyonluğa oynayan bir takım haline geleceğini belirten Özat, ''Daha önce İstanbulspor, 2 sezon önce Sivasspor, basamakları 3'er 5'er çıktı ama sonuç ortada. Başarının adı teneke kupa değildir. Biz her yıl koyduğumuz hedefe koşacak ve ona ulaşacak bir ekip oluşturmak için çaba harcıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.
SAİT71
30.Ocak.2010, 16:56
off rüya gibi süper oldu hayırlı olsun türk futboluna :)
Deus Dominus
30.Ocak.2010, 17:28
gelecek patch çok güzel olacak :) Ankaragücü ile bir kariyer yapmak farz oldu.
tarikko
30.Ocak.2010, 17:29
Valla tebrikler imza şov olmuş resmen :)
CeNTeR_TR
30.Ocak.2010, 17:31
Bu sene için değilde önümüzdeki sezon Ankaragücünü izlemek keyifli olacak.
KaPaLı
30.Ocak.2010, 18:02
http://adm.sporx.com/img/2010/01/301264863398.jpg
Heyyy yavrum heyy görüntüye bak hele :)
mpaker66
30.Ocak.2010, 18:09
wawwwww sapara ha harika :D
bjk4ever
30.Ocak.2010, 18:27
Bildigim kadariyla Umit Ozat yardimci antrenoru degil?
EDIT: benim hatam, pardon
CeNTeR_TR
30.Ocak.2010, 19:53
Ümit Özat'ın Yardımcı Antrenör oLması Lazım
Ahmet Göktaş
30.Ocak.2010, 19:54
vizyon meselesi.
Revolution
31.Ocak.2010, 03:48
Geremi,Rothen,Sapara,Vassell inanılmaz işler yapıyor Ankaragücü gerçekten helal olsun Sapara'yı her yıl FM'de alırdım yahu :)
KaPaLı
31.Ocak.2010, 09:34
Müthiş transferler yaptı yönetimi tebrik etmek lazım. Hep diyodum şova döküyolar diye hakkaten şov yaptılar dün yine :) 3 tane yıldızla transfer döneminin bitmesine az süre kala sözleşme imzaladılar.
1 gün kaldı artık transferin bitmesine ama hala 2 oyuncu ismi geçiyo.
KaPaLı
31.Ocak.2010, 10:05
Göze hoş gelecek hareketler yapıyo. Ankaragücü'nün otobüsü icralık olmuştu Ankaraspor'un plakasını geçirmişlerdi otobüse. AS plakalı otobüsle gidip geliyolardı. Hafta içinde AG 1910 plakayı geri aldırdı mesela. Aldığı adamlar kalite adamlar hep şovunuda yapıyo taraftar böyle şeyleri seviyo.
Ama Gecekondu bir türlü bedava bilet olayı yüzünden sevemedi Gökçekleri. Anti-X çok seviyo genelde Maraton bedava bilet olduğu için. Her maçta büyük başkan Ahmet Gökçek diye bağırıyolar. Ben umutluyum bişeyler yapacağından çok genç ve inanılmaz hırsı var. Gereksiz adamların hepsini yolluyo takımdan. İlgilendiği oyuncularda öyle düşük profilli adamlar değil. Ricardo Costa için Lille'le kapıştı Ankaragücü. Oyuncu onları tercih edince başka alternatiflere yöneldi. O zaman bile Pavon'la ilgilendiler. Zewlakow ismi geçiyo. Yaşı geçmiş adamlar bir yerde ama öncelikli hedefleri kulubun adını duyurmak. Sonrada icraatlarını gerçekleştirmek.
KaPaLı
31.Ocak.2010, 10:57
TRANSFERLER SÖZ VERDİ
Yeni transferlerimiz; Geremi, Rothen ve Sapara ise Ankaragücü’ne gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ”Burada iyi şeyler yapmak istiyoruz. Tesisler gerçekten çok üst düzeyde. Takım şu an için alt sıralarda ama elbirliğiyle hak ettiği yere taşıyacağız. Lemerre ve Özat ile birlikte çalışacak olmamız bizim için avantaj” dediler.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza12.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza12.jpg)
“ADIMLARIMIZI SAĞLAM ATIYORUZ”
Yardımcı antrenörümüz Ümit Özat ise yaptığı açıklamada adımları yavaş ama sağlam attıklarını kaydederek, ”Yapılan eleştiriler zamansız ve acımasız. Hepsi takımlarında oynayan futbolcular. Geremi, Real Madrid, Chelsea ve Newcastle Unıted gibi ünlü ekiplerde forma giydi. Rothen, geçen sezon PSG’de 34 maç oynadı. Marek, göreceksiniz Dünya Kupası’nda kendinden söz ettirecek. Sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor olmasaydı bu paralara kesinlikle alamazdık” dedi. Ankaragücümüz’ün, her sene şampiyonluğa oynayan bir takım haline geleceğini belirten yardımcı antrenörümüz Özat, ”Daha önce İstanbulspor, 2 sezon önce Sivasspor, basamakları 3′er 5′er çıktı ama sonuç ortada. Başarının adı teneke kupa değildir. Biz her yıl koyduğumuz hedefe koşacak ve ona ulaşacak bir ekip oluşturmak için çaba harcıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza6.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza6.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza4.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza4.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza5.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza5.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza7.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza7.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza8.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza8.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza9.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza9.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza10.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza10.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza13.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza13.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza11.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza11.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza14.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza14.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza15.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza15.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza16.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza16.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza17.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/01/ankaragucu_imza17.jpg)
KaF KeF
31.Ocak.2010, 18:55
Ankaragücü Lille´in slovak golcüsü Robert Vittek´i alıyormuş..
kaynak: l´equipe
izmer96
01.Şubat.2010, 14:21
A.Gücü'nden bir transfer daha!
Ankaragücü, Çek savunma oyuncusu Jan Rajnoch ile anlaştı. Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav takımında forma giyen Rajnoch'un menajeri Pavel Zika, Ankaragücü ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.
Çek Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen 28 yaşındaki Rajnoch, geçen sezon Bundesliga takımı Energie Cottbus'da kiralık oynamıştı.
Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 14:28
:/ Rajnoch pek tanımıyorum , umarım Brabec gibi çıkmaz. Tam Geremi,Sapara,Rothen gibi isimlerin üstüne biraz hafif kalmış gibi sanki.
Addolorato
01.Şubat.2010, 14:31
Aha İsmail abinin favorisi Rajnoch geldi :D
SAİT71
01.Şubat.2010, 14:34
Kaliteli transfer en azından milli takım kariyeri var..
Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 14:38
Fm profili koyan olursa tanıyalım oyuncuyu biraz.
KaF KeF
01.Şubat.2010, 14:48
http://i50.tinypic.com/2gvkln5.jpg
Suicider
01.Şubat.2010, 14:51
profili sağlam duruyor :) hadi hayırlı olsun
Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 14:53
Uf o profil ne öle ya :|Hayırlı olsun.
SAİT71
01.Şubat.2010, 15:35
Fm profilinde 2 maç oynamış. Nasıl bir kariyer ki bu :D
Şaka-şaka
Profil sağlam boş transfer yapmazlar diye düşünüyorum. Ankaragücü için ümitliyim. Umarım dahda iyi olurlar. 100 yıllarında. Yeni yönetim ellerinden geleni yapıyor.
Yanlışın var abi, milletide yanıltıyorsun:mad:
3 maç oynamış :D :D
WC Qualifiers Europe 2010 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fspielplan%2Fwm-quali-europa-2010%2F) http://loft1.weltfussball.de/bilder/wappen/mini/49.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fteams%2Ftschechien-team%2F) Czech Republic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fteams%2Ftschechien-team%2F) http://loft1.weltfussball.de/bilder/flaggen_neu/49.gif DF
Friendlies 2009 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fspielplan%2Ffreundschaft-2009%2F) http://loft1.weltfussball.de/bilder/wappen/mini/49.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fteams%2Ftschechien-team%2F) Czech Republic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fteams%2Ftschechien-team%2F) http://loft1.weltfussball.de/bilder/flaggen_neu/49.gif DF
Friendlies 2008 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fspielplan%2Ffreundschaft-2008%2F) http://loft1.weltfussball.de/bilder/wappen/mini/49.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fteams%2Ftschechien-team%2F) Czech Republic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.worldfootball. net%2Fteams%2Ftschechien-team%2F) http://loft1.weltfussball.de/bilder/flaggen_neu/49.gif DF
:D :D
BaGa TaRKaN
01.Şubat.2010, 15:38
Ne Takım Oldu Yav Rüya Takım Vallahi. Bu Kadroya Şampiyonluk Bile Yakışır:director:
Fifa2010 Oyunumda Transfer Güncellemelerini Yaptım Ortaya 100.Yılda Rüya Takım Oluştu. Bu Kadroyu Koruyup Başkentten Ligi Sallayabiliriz.
http://i47.tinypic.com/2q1c9q1.jpg
http://i46.tinypic.com/wrave0.jpg
Oyun: Ankaragücü - Aston Villa Maçındaki Görüntüden Alınmıştır.
http://i45.tinypic.com/kezy8i.jpg
Dipnot: Legend Modda İlk Yarı Skoru:D Ankaragücü 4-1 Aston Villa Goller Vassel2 M.Çakır, Bebbe
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2010, 01:32
Ankaragücü Vittek'i de almış.
Revolution
02.Şubat.2010, 01:44
Hayırlı olsun Ankaragücü'ne Vittek de boş bir oyuncu değil..
DenizlispoR
02.Şubat.2010, 09:57
Ohooo bu ne biçim transferler :D.
izmer96
02.Şubat.2010, 10:05
Ankaragücü Vittek'i de almış.
vittek transferini hic biryerde goremedim kaynak varsa gosterebilirmisin
SAİT71
02.Şubat.2010, 10:42
vittek transferini hic biryerde goremedim kaynak varsa gosterebilirmisin
http://www.sporx.com/futbol/superlig/182585/?takim=100&ref=AKM1
GodfatheR
02.Şubat.2010, 10:52
Vittek ha vay be ne transferler bunlar böyle :D
izmer96
02.Şubat.2010, 11:04
sapara , geremi , rothen , rajnoch , vittek , vassel bu 6 oyuncu gs , bjk , fenerden sonra en kaliteli oyuncular ligde su anda eger takim olmayi becerebilirlerse ankaragucu nun onu acik gibi gozukuyor tabi bu kadar transferin devre arasinda yapilmis olmasi tersde tepebilir ama alinabilinesi bir risk dir bu bence
SAİT71
02.Şubat.2010, 11:05
İşte bir yıldız alırsan diğerlerine referans gösterip takımı böyle donatabilirsin. Helede hoca Lemerre gibi biriyse vede maddi açıdan sağlamsan.. Bu saatten sonra A.Gücü takım olabilirse 3. bile olabilir.. Şuan olmasada seneye..
KaPaLı
02.Şubat.2010, 12:28
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83783 :D
İstediğim adamlar alındı desem hiçte yanlış olmaz. Vittek benim golculuğunu çok beğendiğim 10 pozisyon bulsa en az 6-7 tanesini gol yapabilen birisi. Nürnberg'te oynarkenden beri çok beğeniyodum zaten.
Rajnoch zaten söylemeye gerek bile yok :) Benim her oyunda aldığım müthiş bir joker. Stoper - Defansif ortasaha - Ortasaha her yerde oynayabilir. Hürriyet - Adem eksik olursa Rajnoch geçer ortasahaya. Defansta eksik olursa defansa geçer.
Ahmet Gökçek iyi transferler yaptı son günde. Vittek değilde başka birini bekliyoduk ama onlar olmadı sanırım. Yinede müthiş işler başardı bu oyuncuları alarak.
bursa_mc
02.Şubat.2010, 12:30
Ankaragücü büyük sükse yaptı.Seneye muhteşem girebilirler..
Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2010, 12:34
Benim aklım çok karıştı. A.Gücü bişeyler yaptı ama anlamadım ben. Kimler geldi kimler gitti şimdi. Bir rekora imza atmıştır heralde A.Gücü 200 adam alıp 150 adam göndermek gibi. :p
BeeTLeJuiCe
02.Şubat.2010, 12:41
Ranjoch, Vittek, Geremi, Sapara, Rothen, Theo, Senecky, Meye, Broggi
Meye,Senecky hangisi gönderildi acaba transferlerden sonra?
SAİT71
02.Şubat.2010, 12:50
Vittek sezon sonuna kadar kiralık olarak alınmış..
BeeTLeJuiCe
02.Şubat.2010, 12:56
Sapara bonservisiyle, diğer transferler opsiyonlu kiralandı.
meyede seneckde gönderildi:)
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2010, 13:42
Ranjoch, Vittek, Geremi, Sapara, Rothen, Theo, Senecky, Meye, Broggi
Meye,Senecky hangisi gönderildi acaba transferlerden sonra?
Sporyolu'nun haberine göre ikisi de gönderilmiş Mustafa.
Ankaragücü'nde Robert Vittek'in transferinin ardından, takımdan gidecek yabancılar belli oldu..
Ara transferde daha önce Geremi, Rothen ve Sapara'ya imza attıran Ankaragücü, 4. yabancı transferini Vittek'i alarak yaptı... (Bütün bu isimlerin transferlerini ilk olarak SPORYOLU'nda okumuştunuz) Vittek'in transferinin ardından Ankaragücü'nde yabancı oyuncu sayısı 10'a yükseldi... Federasyonun 8 yabancı sınırlaması nedeniyle şu anda 2 yabancıyla yolların ayrılması gerekecekti...
Bir de yabancı stoperle anlaşan Ankaragücü, 3 yabancıyla yollarını ayırdı... Ankaragücü, kaleci Stefan Senecky, Roguy Meye ve Bebbe ile yollarını ayırma kararı aldı...
Senecky'in ülkesine döneceği, Meye'nin ise Fransa'ya kiralanacağı bildirildi... Bebbe, ise Türkiye'den bir takıma transfer olacak...
http://www.sporyolu.com/news_detail.php?id=14520
yunusgs
02.Şubat.2010, 14:07
Senecky'e yazık oldu.Çok beğendiğim bir isimdi.Kalede kim oynayacak şimdi?
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2010, 14:17
Serkan Kırıntılı'yla yola devam ederler.
yunusgs
02.Şubat.2010, 14:17
Serkan Kırıntılı'yla yola devam ederler.
Doğru o da iyi kaleci.Türk olmasıda avantaj.
MaTRaKaN
02.Şubat.2010, 14:29
Ankaragücü eğer bu kafayla giderse ; 4. büyük olur ;)
Sekopej
02.Şubat.2010, 14:43
Şimdi bu serbest bırakılan oyuncular başka takımlarla anlaşabilecek mi? Transfer dönemi ne zaman sona eriyor? Serbest bıraktığın oyuncuyu da aslında düşünmek gerekir, transferin son günü oyuncuya hadi kendine kulüp bul demek pek hoş bir durum değil.
KaPaLı
02.Şubat.2010, 22:15
Zaten çoğu gitti Bebbe Diyarbakırspor'a gitti. Senecky Fransa'ya gitti. Meye'nin durumu hakkında net bilgim yok. Vassell - Theo ve Broggi dışındaki bütün yabancılar yollandı takımdan.
Alınan adamlar günlük duruyo. Yaşları Vittek ve Geremi'nin fazla. Ama kariyerli ve hala bitmemiş adamlar. Sapara'dan çok şey bekliyorum ben. Müthiş top tekniği var. Eğer iyi uyum sağlayabilirse takım arkadaşları maestro gibi yönetir takımı.
barahir
02.Şubat.2010, 22:18
Yeni Stad ne zaman yapılcak? ya da var mı böyle bi çalışma
KaPaLı
02.Şubat.2010, 22:21
Stad çalışması çok zor usta ya :) Yıllardır stad çalışması olacak ama bir türlü başlayamadı. Zaten boş alan bulmakta sorun.
Bu arada gelecek hafta yapılacak olan Bursaspor maçı ASAŞ stadına alındı :)
barahir
02.Şubat.2010, 22:22
Cevabı kendin verdin Asaş'ın yerini alsın Ankarasporla beraber bi stad yapsınlar..:)
KaPaLı
02.Şubat.2010, 22:23
Hocam ASAŞ Ankara'da değilki :n: ASAŞ'a gitmek için 1buçuk saat yol gidiyosun :n:
BeeTLeJuiCe
02.Şubat.2010, 22:45
Hocam ASAŞ Ankara'da değilki :n: ASAŞ'a gitmek için 1buçuk saat yol gidiyosun :n:
O kadarda değil, 30 dakika sürüyor trafik varsa.
RaSenGan
02.Şubat.2010, 22:47
O kadarda değil, 30 dakika sürüyor trafik varsa.
Ona kalsa uçağa binip gidiceksin :D
SAİT71
03.Şubat.2010, 12:06
Yeni Stad ne zaman yapılcak? ya da var mı böyle bi çalışma
Ankara 19 Mayıs Stadı çöküyor!
http://haber7media.noc.com.tr/haber/haber7/photos/127720100203094723709.jpg
Her hafta on binlerce kişiyi ağırlayan Ankara 19 Mayıs Standının yanına inşa edilen spor salonu yer altı sularının yönünü değiştirdi. Stada doğru akan sular nedeniyle yapının etrafında derin çökmeler oluştu.
Federasyon stat analizi istedi. Ankaragücü ve Gençlerbirliği yüksek maliyet nedeniyle analizi yaptırmıyor. Ancak stadın etrafında oluşan çökmeler, tehlikenin sinyallerini veriyor
Türkiye'de bir felaket yaşanmadan, yetkililer çözüm aramıyor. Trafik kazalarından sonra yaya geçitleri yapıyoruz. Dere yataklarında yapılaşmaya izin verip, canlar gidince, 'Önümüze geleni yıkacağız' gibi sahte demeçleri alkışlıyoruz. İşte AKŞAM Gazetesi, bir felaketi önceden duyurmayı kendine görev sayıyor. Ankara 19 Mayıs Stadı, 1936 yılında hizmete girdi. Yani tam 74 yıl önce. O tarihten bugüne sayısız faaliyete ev sahipliği yapan bu stat, şimdi adeta 'Çöküyorum' diye bağırıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, sezon başında 19 Mayıs Stadı için güvenlik sertifikası istedi. Gençlik Spor Ankara İl Müdürlüğü de bu talebi, stadın kullanım hakkına sahip olan Ortak Girişim'e (Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nden oluşuyor) iletti.
ÇÖKÜNTÜLERE YAMA!
Ancak stadın ölçümleri yüksek maliyet gerektirdiği için Ortak Girişim topu İl Müdürlüğü'ne attı. Üzerine düşen görevden kaçan Ankaragücü ve Gençlerbirliği, TFF'ye de hala bu güvenlik sertifikasını göndermedi. Oysa stadın çevresinde çökmeler oluşmaya başladı bile. 19 Mayıs Spor Kompleksi'nin yanına yapılan ve 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın oynanacağı yeni salon inşaatı, Ankara'nın yer altı sularının da dengelerini değiştirdi. Yer altındaki güzergahı, salon inşaatı sırasında değiştirilen sular, şimdi 19 Mayıs Stadı'na yöneldi.
Ayrıca yine stat yakınında bulunan Gençlik Parkı'ndaki inşaatlar ve yeni düzenlemeler de bu yer altı sularının akıntısını, komplekse çevirdi. İl Müdürlüğü, stat çevresindeki çöküntüleri, yamalarla dolduruyor. Stadın beton ömrünün de yıllar önce bittiği, Bayındırlık Bakanlığı'nın yaptığı incelemede ortaya çıkmıştı. 19 Mayıs Stadı'nın yıkılıp, yenisinin yapılması için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, projesini hazırladı. Çim yüzeyin raylarla stat dışına taşınacağı, dört katlı ofislerin yer aldığı bu 50 bin kapasiteli stadın projesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığını yaptığı kurula, bu ay içinde sunulacak.
Akşam
Ankaragücü'nde başlatılan ''yeni yapılanma''nın bedeli yaklaşık 19 milyon euroyu buldu.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:42 TSİ 04 Şubat. 2010 Perşembe
ANKARA - Turkcell Süper Lig temsilcilerinden Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek yönetiminin koyduğu ''100. yılda şampiyonluk'' hedefine ulaşmak amacıyla başlatılan ''yeni yapılanma''nın bedeli yaklaşık 19 milyon euroyu buldu.
Cengiz Topel Yıldırım'dan sonra Ankaragücü başkanlığına seçilen Ahmet Gökçek yönetiminin, 100. yılda başarı adına yollarını ayırdığı futbolcuların ve yeni transfer edilen futbolcuların değerleri, Almanya'nın ''www.transfermarkt.de' isimli internet sitesine göre, toplam 18 milyon 793 bin euroya ulaştı.
Son yıllarda borçlar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyan sarı-lacivertli kulüp, Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçilmesinin ardından 100. yıl için yeniden yapılanma sürecine girdi. Ankaraspor'dan birçok futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katan daha sonra da teknik direktörlük görevi için Roger Lemerre ve yardımcısı Ümit Özat ile anlaşan Gökçek yönetimi, ara transfer döneminde 8 futbolcuyu kadroya kattı. Gökçek yönetimi, teknik direktör Lemerre ve yardımcısı Ümit Özat'ın kulübe kazandırılması için verilen ücretin haricinde, yeni 8 transfer için 8 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.
Almanya'nın ''www.transfermarkt.de'' sitesinden derlenen bilgilere göre, sarı-lacivertli kulübün yollarını ayırdığı futbolculardan bonservisi en yüksek olan isim 1 milyon 335 bin euro ile Luiz Henrique de Souza Santos oldu. Abdülaziz Solmaz ve Diego Padilha ise 44 bin 500 euro ile gönderilen futbolcular arasında bonservis bedelleri en az olan isimler olarak dikkati çekti.
KAPTANIN DEĞERİ 150 BİN EURO
Ankaragücü'nün bir dönem kaptanlığını da yapan ve Denizlispor'a gönderilen Ceyhun Eriş için Başkent temsilcisi sadece 150.000 bin euro bedel aldı.
Başkent ekibinde daha önce 2003-04 ve 2006-07 sezonlarında forma giyen Eriş, Sarı-lacivertli takım adına çıktığı 45 karşılaşmada 9 gol kaydetti.
Takımının zor duruma düştüğü anlarda aldığı sorumlulukla önemli görevler üstelenen, Eriş sarı-lacivertlerin galibiyetlerinde önemli rol oynadı. Ceyhun Eriş, Başkent ekibindeki etkili performansıyla (A) Milli Takım formasını da giymeyi başardı.
YENİ TRANSFERLER ''EL YAKIYOR''
Ankaragücü yönetiminin ''100. yıl''da başarı ve yeni ''yapılanma'' için kadroya kattığı futbolcuların bonservis bedelleri adeta el yakıyor. Yönetim, göreve geldiği günden bu yana 8'i yabancı 19 futbolcuyla yollarını ayırırken, 5'i yabancı toplam 8 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
Başkent ekibi yönetimi, Real Madrid ve Chalsea gibi dünyaca ünlü takımlarda forma giyen Kamurunlu orta saha oyuncusu Geremi'yi renklerine bağlayarak transfer döneminin ''flaş'' takımları arasında yer aldı.
Ankaragücü'nün yeni yabancılarından Marek Sapara Rosenborg'tan, Jerome Rothen PSG'den, Jan Rajnoch ise Mlada Boleslav'dan transfer edildi.
''www.transfermarkt.de'' sitesinde yer alan rakamlara göre, transfer edilen futbolculardan en pahalı isim 2 milyon 670 bin euroyla Marek Sapara oldu. Kağan Söylemezgiller ise 50 bin euro bonservis ücretiyle sarı-lacivetli takıma yeni katılan oyuncular arasında bonservis ücreti en ucuz futbolcu olarak dikkati çekti.
KaPaLı
05.Şubat.2010, 10:19
Başarılı olmak istiyosan büyük oynayacaksın. İ.Melih Gökçek'in oğlu nede olsa büyük yatırım peşinde hep.
RaSenGan
05.Şubat.2010, 19:50
19 Mayıs Stadı sezonu kapatmış :D Yeni stad alırsınız :p
barahir
05.Şubat.2010, 21:01
Alınmaz, yapılır aygüncümm:)
RaSenGan
05.Şubat.2010, 21:30
Biliyorum da Ankaraspor'un sahasını kastettim ben :)
SAİT71
06.Şubat.2010, 11:14
Stad projesi meclise sunulacak galiba 50.000 kişilik. Umarım yapılırda kurtuluruz şu 19 M'den...
KaPaLı
06.Şubat.2010, 11:20
O stadın yıkılması zor biraz. Şu anda sadece yenileme çalışması yapılacak. Başka bir yere stad yapmayı düşünüyolar ama 19 Mayıs gibi merkezi yerde olması zor.
KaPaLı
22.Nisan.2010, 18:32
İspanya ve İngiltere'den dünyaca ünlü forvet oyuncularıyla görüşülüyomuş. İspanya'da oynayan oyuncuyla görüşmeler olumlu gidiyomuş şu anda. İspanya'nın büyük takımlarından birinde oynuyo.
KanaKe
22.Nisan.2010, 19:17
Ankaragücü forvetten önce defansa oyuncu almali.
Addolorato
22.Nisan.2010, 21:04
İspanya ve İngiltere'den dünyaca ünlü forvet oyuncularıyla görüşülüyomuş. İspanya'da oynayan oyuncuyla görüşmeler olumlu gidiyomuş şu anda. İspanya'nın büyük takımlarından birinde oynuyo.
Ibrahimovic falan geliyor heralde..
KaPaLı
22.Nisan.2010, 21:07
Yok o kadar değil :) İspanya'nın kalburüstü takımı. Çok iyi tanınıyo ülkemizde bu takım.
GeNç KaRTaL
22.Nisan.2010, 21:26
Sevilla olabilir kanımca.Kanoute geldi direk aklıma.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 23:49
Evet Kanoute olabilir bence de o isim...
KanaKe
23.Nisan.2010, 01:31
Kanoute yalan olur :D
Alicanfmfan
23.Nisan.2010, 01:56
Ankaragücü önce gereksiz oyuncuları satsın yahu :D
KaPaLı
23.Nisan.2010, 08:36
:) :) :) :) :) :) Yönetimden alınmış haber o isim bakalım umarım gerçekleşir.
Defans konusunda Karabük'lü Engin'le anlaşıldığı haberleri var ne kadar doğru bilinmez tabi. Şu aşamada ben defans istemem açıkçası Rajnoch gibi bir aygır var defansta. Onun yanında hızlı birisi olursa olur. Zaten Ediz gidecek takımdan. Umarım Rothen kalır takımdan. Röportaj vermiş hafta içi Ankaragücü'nden çok iyi bahsediyo.
Gereksiz adamlarda gidiyo Alican merak etme :) Hoş gereksiz çok oyuncuda kalmadı devre arası hepsi gönderildi.
DenizlispoR
23.Nisan.2010, 08:47
:) :) :) :) :) :) Yönetimden alınmış haber o isim bakalım umarım gerçekleşir.
Defans konusunda Karabük'lü Engin'le anlaşıldığı haberleri var ne kadar doğru bilinmez tabi. Şu aşamada ben defans istemem açıkçası Rajnoch gibi bir aygır var defansta. Onun yanında hızlı birisi olursa olur. Zaten Ediz gidecek takımdan. Umarım Rothen kalır takımdan. Röportaj vermiş hafta içi Ankaragücü'nden çok iyi bahsediyo.
Gereksiz adamlarda gidiyo Alican merak etme :) Hoş gereksiz çok oyuncuda kalmadı devre arası hepsi gönderildi.
Abi Engin sağ bek oynuyor Ranjoch göbekte .Elyasa'ya yedek olur en azından Cihandan iyidir :n:.
KaPaLı
23.Nisan.2010, 08:51
Öyle olduğunu bende biliyorum :D Defans sadece stoperdenmi oluşuyo :D
El Yasa yollanabilir takımdan istikrarsızlığı yüzünden. Geçen sene Kayseri'ye gidecekti son anda anlaştı takımla.
DenizlispoR
23.Nisan.2010, 08:53
Öyle olduğunu bende biliyorum :D Defans sadece stoperdenmi oluşuyo :D
El Yasa yollanabilir takımdan istikrarsızlığı yüzünden. Geçen sene Kayseri'ye gidecekti son anda anlaştı takımla.
Ankaragücünün sağ bek yedeği yok ki abi adam gibi :D.Alın işte mis gibi adam :n:.
Lim10
23.Nisan.2010, 09:26
Kanoute ha:) 3 büyüklerin izleyemediği doğru transfer politikasını devre arasından beri Ankaragücü izliyor.Umarım gerçekleşir bu transfer.
titates1
24.Nisan.2010, 23:28
Kanoute imkansız
A.FaruK
24.Nisan.2010, 23:42
Vittek ve Vassel bence çok kaliteli iki forvet bu sene kadro oturmadı tam diye tam kapasite oyanayamadılar diye düşünüyorum bunların yanında bi tane daha forvet çok gereklimi acaba(Gerçi Vittek kiralık gidebilir galiba).Ankaragücü iki veya üç tane nokta transfer yaparlarsa çok can yakar gelecek yıl gibime geliyo çok kaliteli yerli ve yabancı topçular var takımda.Bunlar benim düşüncelerim tabi pek takip edemiyorum ankaralı arkadaşlar konuya daha hakimdir tabi.
KanaKe
25.Nisan.2010, 01:08
Kanoute'den bahsediyoruz :) her nekadar 30 yasini gecmiste olsa avrupa'da ki en iyi 20 forvet arasina girer.. sevilla'da kariyerini noktalar bu saatten sonra..
titates1
25.Nisan.2010, 19:16
Vittek ve Vasselin yanına değil Kanoute alınacak olsa ikisinide ezer geçer zaten ... ayrıca ben Kanoute Ankaragücüne gelebiliyosa hemen Fenerbahçem alsın.
KaPaLı
28.Nisan.2010, 11:29
http://www.since1910.net/_Medya/Images/Haber/bulent-uygun-gundemde-yok1.jpg
Bülent Uygun Gündemde Yok.
Ankaragücünde hareketli günler yaşanmakta
Önemi büyük fenerbahçe maçı öncesi çeşitli açıklamalar yapılmaktadır, konuyla ilgili olarak görev alan yöneticimiz Sn: Ayhan Atalay Hakemler konusunu işlerken Ankaragücü için hoca konusunda kendi kişisel düşüncesini belirtmiş eğer bir gün hoca ile ilgili değişiklik olursa gönlümden geçen Bülent Uygun veya Ertuğrul Sağlam dır demiştir,
Aldığımız bilgi doğrultusunda Ankaragücü klübünün Bülent Uygunla ilgili olarak uzaktan yakından şu ana kadar bir teşebbüsü ve düşüncesi olmadığını öğrenmiş bulunuyoruz.
Sn. Atalay ın bir gün olursa düşüncesini saygıyla karşlıyor Değerli Taraftarlarımızı dernek olarak üstlendiğimiz misyon gereği
bilgilendiriyoruz.
Ankaragücünün gündeminde şuan için Bülent Uygun veya hoca ile ilgili bir madde veya çalışma yoktur
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2010, 11:47
Eğer Lemerre ile yollar ayrılacaksa Bülent Uygun iyi bir seçim olabilir Ankaragücü için.
Sekopej
28.Nisan.2010, 12:11
Kulübün yöneticisi böyle bir açıklama yapacak, sonra da medyada oyunlar başladı, işte Ertuğrul Sağlam'ın aklı karışsın, Bursa'nın aklı karışsın diye haber yapılıyor denecek ki diyenler var şu anda, medya uydurmasu bu haber diye ama bilmiyorlar ki kendi yöneticileri daha maça 15 gün varken konuşmaya başladı.
TR.CaPTaiN
28.Nisan.2010, 13:22
Kendi kulübü bile Atalay için onu önemsemeyin demeye getirmiş. :}
Bülent Uygun için en iyi adres Kayserispor'dur. Maddi imkan var, güzel bir stat var, istikrara önem veren sabırlı bir yönetim var. İki taraf için de iyi olur. Bülent Uygun'u seven bir kişi olarak Ankaragücü'ne gitmesini istemem. Ankaragücü suların bir türlü durmadığı bir kulüp. Bülent Uygun'un Ankaragücü'nde istediği ortamı bulabileceğini ve başarılı olabileceğini sanmıyorum.
KaPaLı
29.Nisan.2010, 11:06
http://www.turksesigazete.com/resim/umut%20bulut.jpg
Umut Bulut ile yeniden
Trabzonspor'da son haftalarda yaşananlar nedeniyle topun ağzına konan Umut Bulut eski takımı Ankaragücü ile el sıkıştı.
Son olarak Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart ile gözden düşen Umut Bulut'a eski takımı Ankaragücü teklifte bulundu. Teklife yeşil ışık yakan Umut Bulut'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Bu haberler çıktıktan sonra Umut'un sezonluk performansına baktım hiçte fena değil. 10 gol altına düşmemiş hiç. 2006 yılında Trabzonspor'a gitmişti.
http://yukleresim.com/images/kujcm2hjixrw99t7feuo.jpg
KanaKe
29.Nisan.2010, 11:16
Umut süper lig icin iyi bir forvet Ankaragücü'ne geri dönerse tekrar cikisa gecebilir.
Bordo61Mavi
29.Nisan.2010, 12:24
Bi zahmet alin :)
World Hollow o1
29.Nisan.2010, 14:28
Umut'un 3 büyüklerde çok rahat oynaya bilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum Ankaragücü'ne gitmesi onun için en kötü seçenek olacaktır. umarım böyle bir durum yoktur..
KaRaBükLü KraL
29.Nisan.2010, 14:44
Bence Umut A.Gücü için gayet faydalı olur Vittek ile boşuna yabancı durdurmasınlar takımda Umut Vittek'ten iyi iş yapar:):):)Vittek'te henüz çok iyi bi numara göremedim ben:D:D:D
A.FaruK
29.Nisan.2010, 14:51
Bence yanılıyosun yaa Vittek iyi topçu izlediğim kadarıyla fena oynamadı bu sezon
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:23
Vittek her türlü iyi oyuncu Umut'tan...(Bence :))
KanaKe
30.Nisan.2010, 19:26
Vittek zamaninda Bundesliga'da cok büyük isler yapmis bir oyuncu.. Nürnberg'te oynarken ligin en iyi 5 golcüsünden biriydi.. Fransa'ya gittikten sonra formu bayagi düstü.
KaPaLı
07.Mayıs.2010, 15:56
Forvet için Ariza Makukula - Fernando Morientes - İdrissou isimleri var..
Broggi ayrılacak takımdan onun yerinede Pierre Wome düşünülüyo.. Ümit Özet ilgileniyomuş bu transferle...