View Full Version : Ankaragücü Transfer Haberleri
goosfraba
07.Mayıs.2010, 15:58
doğru isimlerle ilgileniyor ankaragücü.
KaPaLı
07.Mayıs.2010, 16:04
Ankaragücü'nün transfer listesinde bir çok yıldız isim bulunuyor.
Devre arasında Sapara, Vittek, Geremi gibi oyuncuları kadrosuna katan Başkent ekibi, önümüzdeki sezon içinde önemli isimleri listesine aldı.
Başkan Ahmet Gökçek ve yardımcı antrenör Ümit Özat'ın yürüttüğü transfer harekatında, listede Fernando Morientes, Ariza Makukula, Pierre Wome ve Momammedou İdrisou gibi isimler bulunuyor.
Marsilya'da forma giyen Fernando Morientes 34 yaşında ve İspanyol futbolunun en önemli golcüleri arasında yer alıyor.
Sarı-Lacivertlilerin gündemindeki bir başka forvet ise Almanya'da Freiburg'ta oynayan 29 yaşındaki Kamerunlu İdrissou.
Bir diğer forvet adayı ise bu sezon Süper Lig'in gol krallığında zirvede bulunan Kayserisporlu Makukula. Portekizli oyuncu ile temasa geçildi bile.
Sol bek için düşünülen isim ise Ümit Özat'ın Köln'den takım arkadaşı Pierre Wome.
Daha önce Gençlerbirliği için Türkiye'ye gelen Wome, kırmızı-siyahlı takımla anlaşma sağlayamamıştı.
KAYNAK: HÜRRİYET ANKARA
Wome'yi çok isterim takımda. Eğer Vittek gidecekse Makukula gelsin. Diğer türlü aynı tarz 2 oyuncu olacak takımda.
Diğer iddia'da Paul Le Guen. En son Trabzon maçınıda izlemişti Le Guen.
A.Gücü’nün Trabzonspor’u 1-0 yendiği maçı izleyen Kamerun Milli Takımının Fransız teknik direktörü Paul Le Guen’in gelecek sezon için A.Gücü ile anlaştığı iddia edildi.
Fransız basınında yer alan iddialara göre Le Guen, A.Gücü'nü çalıştıran Roger Lemerre'in yerine Ankara ekibinin başına geçecek. Le Guen, Kamerun Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı Song'u da A.Gücü'ne götürecek.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:03
Gerçekten önemli hamleler yapıyor Ankaragücü transferde...
Lim10
07.Mayıs.2010, 17:07
Le Guen benim hayran olduğum bi teknik adam.Lyon'u Lyon yapan Le Guen'dir.İnşallah gelir.
Alicanfmfan
08.Mayıs.2010, 00:20
Le Guen gelirse müthiş olur ama olası bir başarısızlıgında gönderilmeyecek istikrar olacaksa gelsin müthiş bir hamle yapmıs olur Ankaragücü yönetimi.
Addolorato
08.Mayıs.2010, 10:29
Bence Le Guen Song'u izlemeye geldi Ankaragücünü çalıştıracağını sanmıyorum..
SAİT71
08.Mayıs.2010, 11:48
Bizim medyayı bilmiyor musunuz? Eto'o da Song ile reklam çekmek için 5-6 saatliğine İstanbul'a gelmişti hemen transfer görüşmesi dediler... Le Guen'in geleceğini sanmıyorum fakat gelirse iyi iş yapmış olurlar..
bjk_melo_151
08.Mayıs.2010, 18:34
Daha paralarını ödeyemiyorlar. İlk başta parasal durumunu düzeltmeli Ankaragücü.
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 12:36
Rodrigo Taddei ve Mido isimleri var en son olarak, Polonya'dan oyuncu izleniyomuş..
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:40
Adamlar maaş veremiyor gündemdeki isimlere bak :D
KaPaLı
14.Mayıs.2010, 14:36
Ankaragücü Kris Boyd'la görüşmeye başladı bugün...
Ankaragücü İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında son 2 sezonda gol krallı olan Kris Boyd, görüşüyor.
Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven Kris Boyd'un transferinde henüz bir gelişme olmadığını ve görüşmelerin yeni başladığını söyledi.
http://www.sporkeyfi.com/media/haber/a/76f32edcd084febb0d5378a1fb486564.jpg
A.FaruK
14.Mayıs.2010, 14:52
Kris Boyd mu vay bee :) :)
Invincible
14.Mayıs.2010, 16:05
Once takımdakı gereksız adamları yollamalılar bunlar takımı toplama takım yapmaya calısıyor
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2010, 16:12
Lemmere den Le guene , Le guenden baska birine
Once biraz istikrar saglanmasi lazim. Kamp oncesi hocalari bulsun ve tranferler bitsin ozaman Ankaragucu seneye cok iddiali girer
KaPaLı
14.Mayıs.2010, 17:19
Once takımdakı gereksız adamları yollamalılar bunlar takımı toplama takım yapmaya calısıyor
Takımdan kimler gitti biliyomusun ? Bu sene 25 oyuncunun kontratı bitiyo.. Ve çoğuyla sözleşme imzalanmadı.
nekop
15.Mayıs.2010, 01:17
Kris Boyd'un adı devre arasından beri Trabzonspor'lada anılıyor.Sözleşmesi bitiyor galiba alınabilirse çok faydalı olur.
BaGa TaRKaN
15.Mayıs.2010, 01:20
ulen boyd gelirse yer yerinden oynar süper forvet yav iskoçyada gol krallığı bile var genç olması avantaj
KanaKe
15.Mayıs.2010, 01:47
boyd ankara'ya zor gelir.. türkiye'ye gelirse istanbul'a gelir.
deniz.91
15.Mayıs.2010, 14:42
Boydun peşinde bir çok ingiliz varken türkiyeye gelmez
ozaniel
15.Mayıs.2010, 15:52
Ankaragücü bence kaliteli Türk isimleri de kadrosuna katması gerek. Yabancı sınırı nedeniyle 8 yabancının hangisi oynayacak problemi olacak.
Boyd, Rangers'in teknik direktörü tarafından "yavaş ve ağır" olduğu gerekçesiyle avrupa maçlarında oynatılmıyor diye duymuştum. İskoç ligindeki dandik takımlara gol atıp gol kralı oluyor diyorlardı :D
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 01:59
http://cravencottagenewsround.files.wordpress.com/2008/06/biglewandowski.jpg
1.84 boyunda
79 kilo
Defansif orta saha
Ankaragücü bombaları patlatmaya hazırlanıyor...
Glasgow Rangers'ın gol makinası Kris Boyd'un transferini bitirmeye çalışan Ankaragücü, Polonyalı maestro Mariusz Lewandowski ile görüşüyor... Lewandowski'nin transferini Ümit Özat'ın istediği ve Özat'ın bu futbolcuyla görüşmek için hafta içinde Polonya'ya gittiği ifade edildi... Sarı-lacivertli ekibin Lewandowski'yi renklerine bağlamak için yoğun bir çaba sarfettiği ifade ediliyor...
LEWANDOWSKI KİMDİR ?
10 sezondur Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen Lewandowski komple bir orta saha oyuncusu olarak gösteriliyor.. Polonya Milli Takımı'nda da sürekli olarak forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu 59 milli maçta 6 gol atmayı başardı...
Lewandowski, Donetsk'de 165 maçta 19 gol attı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu daha çok defansif özellikleriyle ön plana çıkıyor... Lewandowski, güçlü fiziği, kondüsyonu ve hava toplarındaki başarısıyla tanınıyor...
Lewandowski, 2009 yılında en iyi Polonyalı futbolcu seçildi...
Lewandowski, ayrıca Ukraynalı taraftarlar tarafından Shakhtar Donetsk tarihinin en iyi 11'ine seçildi...
Lewandowski, Shahtar Donetsk forması altında 4 lig şampiyonluğu, 3 Ukrayna Kupası, 2 Ukrayna Süper Kupası ve 2009 yılında UEFA Kupası'nı kazandı...
Lewandowski, 2006 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da forma giydi.
Mariusz Lewandowski haberleri çıkmaya başladı.. Devre arası görüşülen adamlardan biriydi.. Rajnoch gelmişti Lewandowski yerine. Alınırsa müthiş katkı yapar takıma..
Ümit Özat futbolcu izlemek için hafta içi Doğu Blok ülkelerine gidiyo.. 6 oyuncu varmış gözleminde..
HooijDonk07
16.Mayıs.2010, 08:58
Kris Boyd Ankaragücü'ne gelmez 2 senedir gol kralı adam kanıtladı kendini ispanya yada ingiltere gidebilir.
KaPaLı
20.Mayıs.2010, 18:45
Serkan Kırıntılı'nın bileti kesilmiş yönetim tarafından..
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 12:45
Ankaragücü'nde sürpriz ayrılık
Ankaragücü, geçen sezonun ikinci yarısında takımının başına getirilen Fransız teknik direktör Roger Lemerre ile yollarını ayırdı.
Basın sözcüsü Avni Kavlak, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sezonun ikinci yarısında, ligin bitimine kadar anlaşma yapılarak göreve getirilen Roger Lemerre ile karşılıklı el sıkışılarak, vedalaşıldığını kaydetti.
Lemerre, kulüp başkanı Ahmet Gökçek ve diğer yöneticilerle vedalaşırken, Ankara'da çok güzel günler geçirdiğini, taraftarlardan ve tüm Ankaragücü camiasından büyük yakınlık gördüğünü söyledi.
Bu arada Kavlak, Ankaragücü'nün yeni teknik direktörünün ilerleyen günlerde yapılacak toplantıyla kamuoyuna açıklanacağını da sözlerine ekledi.
İnternetspor
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 12:48
Takımın başına Ümit Özat geçti.
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 12:54
Uc buyuklerin yonetimi elestiriliyor, ama Ankaragucu tam felaket. Nerde isi bitmis yabancilara dunya para verip al, sonra maaslarini odeme, kadrondaki oyuncu sayisi 40'i bulsun, sonra takimi git U.Ozat'a emanet et. Para nasil carcur edilir herkese gosteriyor A.Gucu yonetimi.....
di canio
23.Mayıs.2010, 12:54
Takımın başına Ümit Özat geçti.
Ümit'in sezon içinde ki davranışlarına bakılırsa yeni bir haber değil :) Zaten takımın başındaymış gibiydi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2010, 12:59
Lemerre kovuldu!
Ankaragücü, geçen sezonun ikinci yarısında takımının başına getirilen Fransız teknik direktör Roger Lemerre ile yollarını ayırdı.
Basın sözcüsü Avni Kavlak, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sezonun ikinci yarısında, ligin bitimine kadar anlaşma yapılarak göreve getirilen Roger Lemerre ile karşılıklı el sıkışılarak, vedalaşıldığını kaydetti.
Lemerre, kulüp başkanı Ahmet Gökçek ve diğer yöneticilerle vedalaşırken, Ankara'da çok güzel günler geçirdiğini, taraftarlardan ve tüm Ankaragücü camiasından büyük yakınlık gördüğünü söyledi.
Bu arada Kavlak, Ankaragücü'nün yeni teknik direktörünün ilerleyen günlerde yapılacak toplantıyla kamuoyuna açıklanacağını da sözlerine ekledi.
LigTv
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2010, 13:35
Lemerre'nin gidip Ümit Özat'ın başa geçirilmesi doğru bir hamleymiş gibi gelmiyor bana.Yine de hayırlı olsun.
TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2010, 21:16
10 Haziran'da resmen başlayacak olan transfer sezonu öncesi piyasada hareketlilik sürüyor.
Yeni sezonda yola Ümit Özat ile devam edecek olan Ankaragücü, Manisaspor ile 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Güven Varol'la 3 yıllık ön protokol anlaşması yaptı.
Ankaragücü yönetimi ile Güven Varol arasında öğle saatlerinden beri süren pazarlık sona erdi. Güven, Ankaragücü'nün teklifine 'evet' derken, 3 yıllık ön protokol anlaşması yapıldı.
Beşiktaş'ın da ısrarla istediği belirtilen Güven Varol'a Sarı-laciverli yönetim bir kaç gün içersinde resmi sözleşme imzalatacak.
Başkan Ahmet Gökçek, Ankaragücü'ne yakışan transferleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Taraftarımız ve kamuoyu 100. yılında çok farklı bir Ankaragücü görecekler" dedi.
DHA
deniz.91
27.Mayıs.2010, 21:32
Ankaragücü Aydın Toscalıyı alıyormuş heralde bilgisi olan varmı
Zekirdek
27.Mayıs.2010, 23:17
10 Haziran'da resmen başlayacak olan transfer sezonu öncesi piyasada hareketlilik sürüyor.
Yeni sezonda yola Ümit Özat ile devam edecek olan Ankaragücü, Manisaspor ile 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan Güven Varol'la 3 yıllık ön protokol anlaşması yaptı.
Ankaragücü yönetimi ile Güven Varol arasında öğle saatlerinden beri süren pazarlık sona erdi. Güven, Ankaragücü'nün teklifine 'evet' derken, 3 yıllık ön protokol anlaşması yapıldı.
Beşiktaş'ın da ısrarla istediği belirtilen Güven Varol'a Sarı-laciverli yönetim bir kaç gün içersinde resmi sözleşme imzalatacak.
Başkan Ahmet Gökçek, Ankaragücü'ne yakışan transferleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Taraftarımız ve kamuoyu 100. yılında çok farklı bir Ankaragücü görecekler" dedi.
DHA
Bütün sene beni tribünde kanser eden boş boş koşan takıma bir faydası olmayan ve stadtan izlemeyipte bir tek maçını TV den izleyenlerin beğendiği, kaleye vurduğu şutun kaleye yetiştiremediği, tribünden hep ıslıklanan ve hiçbir işe yaramamyan Güven'in ayrılmasına en çok ben çok sevindim. Sokağa çıkıp konvoylar oluştursak yeridir.
Sırf adam takımdan ayrıldı diye kombine alacağım ve Yılmaz nerden kırdı bunun ayağınıda bizim takıma geldi.
Invincible
27.Mayıs.2010, 23:52
Güven varol bence yetersiz bir adam sut cekemıyor kosamıyor cok kotu bir transfer olmuş
KaPaLı
28.Mayıs.2010, 06:02
Güven transferiyle ilgili diyecek hiçbirşey bulamıyorum. Önce Ümit Özat'ı getirdiler takımın başında. Sonra geçen sezon devre arasında, gelecek sezonun kadrosunu kuruyoruz diye oyuncu kiralayıp bunları sezon sonunda yolladılar takımdan. 5 oyuncu alıcaz gençler hariç dendi. Bunlardan 1 tanesi Güven'se eğer bu sezonda bitmiş demektir hayırlı olsun.
Aydın Toscalı büyük ihtimalle bu hafta imzalayacak Deniz. Zewlakow - Aydın - Güven'e imza töreni yapacaklar..
BaGa TaRKaN
28.Mayıs.2010, 06:21
Devre Arasındaki Transferlere Bakıyorum Birde Şimdikine Arada Çok Büyük Bir Kalitesizlik Var Gıptalı Transfer Yapan Yönetim Bu Sefer Berbat Transferler Yapmaya Çalışıyor. Ümit Özat Daha İyice Pişmesi Lazım Yanına Tecrübeli ve Büyük Bir T.D Olması Lazım. En Az Lemerre Gibi Bir İnsana İhtiyaç Var Daha İyiside Olabilir.
Böyle Gitmezler İnşallah:( Eğer Böyle Devam Ederlerse Yeni Sezonda da Çok Büyük Fiyasko Yaşarlar...
A.FaruK
28.Mayıs.2010, 12:09
Güven o kadar kötü mü yaa :)
GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2010, 21:21
Bir de biz istiyormuşuz.Nasıl bir futbolcu merak ettim valla.
Deus Dominus
28.Mayıs.2010, 22:39
Güven'i Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum biraz. Onun gibi mücadeleyi bırakmayan, çok koşan, hırslı bir oyuncu tabii onun kadar verimli değil. Bal yapmakta zorlanan ama çabalayan bir arı gibi :)
Varonil
28.Mayıs.2010, 22:40
Güven hızlı,oyun içinde mücadeleyi bırakmayan bir oyuncu.Ankaragücü ayarında bir takım için iyi bir transfer.
KaPaLı
29.Mayıs.2010, 00:00
I would like to inform everyone associated and interested in my career at Ankaragucu that i have taken the decision to terminate my contract with immediate effect. I thank my teammates for their kindness and extend the biggest thank you to the supporters who believed in me and showed faith through difficult times..
The club has gone through an immense deal of scrutiny during last season for many reasons and i understand that financial difficulties have made it difficult for them to fulfill all of their obligations. My love for Turkey has not been affected and i am eager to be a part of an improving Turkcel Super lig producing performances that will aid , highlight and showcase the potential we have here.
Representing the Super Lig as an honest and senior professional has been an honour during last season and it can continue to be for future seasons.
I have done everything possible to remain at this club, i have asked many people for help and i am satisfied that my decision is the right one.
I will release statements through my Turkish Lawyer Cem papila, who i have instructed to handle these affairs while i take time to consider my future during the seasonal holiday.
Darius Vassell
Şok bir kararla Darius Vassell'in kontratı fesh edilmiş.. Gökçekler kendilerinden önce gelen futbolcuları tek tek temizliyo takımdan..
tarikko
29.Mayıs.2010, 00:02
Valla Guven o kadarda kotu bir transfer degil bana gore.Ankaragucu icin iyi transfer..
KaPaLı
29.Mayıs.2010, 13:57
Burak Çalık Ankaragücü’nde
Altay’ın Ümit Milli golcüsü Burak Çalık, Süper Lig takımlarından Ankaragücü’ne transfer oldu.
İZMİR- Süper Lig’e çıkma şansını Konyaspor’la oymnadoığı dramatik maçta kaybeden Altay’da yaprak dökümü başladı. Siyah Byeazlı takımın Ümit Milli golcüsü Burak Çalık, yönetimin kararıyla Süper Lig yolunu tuttu.
Geride kalan sezonun ikinci yarısından itibaren yeni yönetimiyle büyük atılım yapan Ankaragücü Yıldız golcü için İzmir’de Altay yönetimiyle anlaşimaya vardı. Burak’ıun bonservis bedeli ve Ankaragücü’nden alacağı para henüz açıklanmazken, genç yolcu takımının aksine gelecek yıl Süper Lig’de mücadele edecek.
Vassell'i yollayıp Burak Çalık'la anlaşmak nasıl iştir anlamıyorum..
BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2010, 14:04
Ankaragücü yönetimine gelmek için şov yaptılar, şimdi gene kendi bildiklerine okuyacaklar.
Kiralanan tüm yabancılarda gönderilmiş sanırım. Artık Tita'yı, Ayman'ı falan alırlar.
KanaKe
29.Mayıs.2010, 14:40
Şok bir kararla Darius Vassell'in kontratı fesh edilmiş.. Gökçekler kendilerinden önce gelen futbolcuları tek tek temizliyo takımdan..
Cem Papila avukatligini yapiyormus :D bir ara hakem degilmiydi o ? bu arada Türkiye'de devam edebilirim diyor.
KaPaLı
29.Mayıs.2010, 14:44
Bunu konu olarak açmak istedim. Herkesin bu kulüpte neler döndüğünü daha bariz bir şekilde görmesi için...
Az çok hepimiz biliyoruz nelerin çevrildiğini...
Lafı daha fazla uzatmadan, bir röportajı buraya aktarıyorum.
Fatih AKALIN'a teşekkür ederim.
Vassell ile roportaj yaptığım ve 3-4 kez görüştüğüm için aramızda kalmasını söylediği ve benimde açıklamadığım konuları bir bir açıklıyorum.
Biride çıkıp yalanlasın bakalım.
1) Vassell aylarca otelde tutulup ev alacağız vaadiyle kandırıldıktan sonra, otelden kovulmuştur ve bu haber maalesef sitelerde ve tvde çıkmıştır. Kendisiyle roportaj yapmak isteyen tüm ingiliz ve Türk televizyonlarının tekliflerini takıma zarar vermemek için geri çevirmiştir.
Söyleyin hangi dünya yıldızına böyle davranılsa 1 dakika durur?
2) Vassell'e aylar sonra ev alınmış, yerleşimi sağlanmıştır. Kışın ortasında eve yerleşen Vassell, tam 3 hafta boyunca doğalgaz bağlanmadığı için evde soğukta oturmuş ve hasta olmuştur. Her gün klüpten yardım istemesine rağmen ilgilenen olmamış, en son Melih Gökçek antrenmanı izlemeye geldiğinde tercuman aracılığıyla Vassell'e bir istegin varmı dediğinde, doğalgaz konusunu öğrenmiş ve hemen ekip gönderip yaptırmıştır. Bu kadar ayıp birşey olurmu, söyleyin eleştirenler...
3) Dünyanın en iyi hocaları arasında Mourinho'nun arkasından 2.ci olarak gösterilen kurt hoca ümit özat, Vassell antrenmanlarda iyi çalışmıyor diyerek, haksız yere adamı 5 hafta oynatmamıştır. Ardından sakatlanan Vassell, ingiltereye doktoruna tedavi olmak üzere gitmiş, gitmeden Lemerre'den izin almıştır. Vassell yokken, ingiltereye kaçtı diye haber çıkartılmış, birde üstüne noterle tespit yaptırılmıştır. Kendisini arayıp nerdesin diye olayları anlatan brogginin telefonu üzerine şok olan Vassell, ilk uçakla Türkiyeye dönmüştür. Dönünce niçin böyle oldu sorusuna ümit özat, ''sen benden izin almadan nasıl gidersin'' diye çıkışarak cevap vermiştir.
Cuma günü tedavisini yarıda kesip gelen Vassell, hiç antrenmana çıkmamasına rağmen, sırf taraftarın önünde kötü duruma düşmesi için, sakat sakat ve antrenmansız olarak 2 gün sonra gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmıştır. Bu maçta taraftarın kendisine verdiği büyük desteği arkasına alan Vassell attığı golle maçı bize 1-0 kazandırmış ve yönetimle ümit özata kapak niteliğinde cevabını vermiştir.Zaten bu konuda, taraftara olan sonsuz teşekkürlerini, roportajda da genişçe anlatmıştır Vassell...
4) Tüm Türkiye'ye rezil olduğumuz fenerbahçe maçından 3 hafta önce sezonu kapattığı açıklanan Vassell, bu maçın bizim için önemini bildiğinden, ingiltereye gidip 3 haftalık yogun tedavi gormuştur. Onunla yaptığım gorusmelerde, sakatlığım kotu ama guclenip oynamak istiyorum, nasılsa sezonun son maçı, sakatlığım kotuleşsede 3 ay lige ara verileceğinden yazın çok çalışır arayı kapatırım demiştir. Millet tatili düşünürken, o sırf taraftarı mutlu etmek adına boyle çalışmış ve maçta oynayacak duruma gelmiştir. Asıl komedi ise burada başlamıştır. Vassell 3 hafta sonra dondugunde, kendisine soylenen ilk söz, niçin döndün olmuştur. Kendisinin kadroda düşünülmediği belirtilmiştir. Durum karşısında çok üzülen Vassell, antrenmanlara çıkmıştır. Bir anda Vittek'in sakatlanmasıyla da, mutlaka oyna talimatı verilip u dönüşü yapılmıştır. Ama usta hocamız ümit, Vassell'in 10 kat iyisi olan ilhanı oynatarak Vassell'i tüm çabasına rağmen son 20 dakika maç 0-3 ken oyuna almıştır. Ayrıca, Vassell ingiltereye gitti, bi dahada dönmez diye hemen, digiturku, dogalgazı iptal edilmiştir. Dondugunde ise yine açılmamıştır. Bu kadar komik durumlar acaba 3.ligde bir takımda olurmu cok merak ediyorum...
5) En önemlisi burası.Vassell, Aston Villada oynayan cok unlu bir stoper ve Leeds United'da oynayan, tüm dunyanın peşinde olduğu genç forvet ile Ankaragücü'ne gelmeleri konusunda yogun çaba harcayarak baglantılar kurmuş, ikna etmiştir.
Kendisine sen ikna et biz alıcaz denen Vassell, son aşamaya geldiğinde, Ümit Özat'tan, benim gidip izlemem lazım cecabını almış ve tabiiki izleyin demiştir. Daha sonra izlemeye bile gitmeyen ümit, istemiyorum şeklinde konuyu kapatmıştır. Hadi stopere birşey demiyorum ama bahsi geçen forvet belki 2 yıl sonra 30-40 milyon dolarlık bir oyuncu olacaktır, kalıbımı basarım... Burada Vassell'in tum cabaları boşa çıkartılmış, adam arkadaslarına karşıda mahcup duruma düşürülmüştür...
6) Kendisiyle yaptığım röportajda, taraftarı ne kadar cok sevdiğini, tüm olumsuzluklara rağmen takımı ne kadar cok sevdiğini, seneye mutlaka kalmak istediğini dile getiren Vassell bugun nasıl bu duruma gelmiştir, anlamak cokta zor değil. Boyle bir yonetim olmaz, olamaz...
Saydığım tum maddelerdeki olaylar tamamen gerçektir ve Vassell hiçbirini forumlara yazmamam ve başkalarıyla paylaşmamam konusunda benden söz alarak bana anlatmıştır. Bunları dinledikten sonra üzüldüğüm için ne yapsam diye dusunerek, yaptığım roportajla belki dernekleri ayaklandırabilmek için çaba sarf ettim, hatta saolsun antixden Holiganguc ve Feykbey cok ilgi gosterdiler ve roportajı yayınladılar. Ama gereken orgutlenme olmadı ve Vassell'i kaybettik.
Bu kadar kotu davranılan bir oyuncunun, yinede yönetime ve Ümit'e en ufak kotu bir soz soylemeden, yaşadıklarını kimsenin bilmesini istemeden, hala burada kalmak istiyor olması bizim için buyuk bir şanstı ama onu bile değerlendiremedik.Gerçekten yazık...
7) Ömrümde hiç kimsenin sırrını kimseyle paylaşmadım. Ama artık herkes herşeyi bilsin. Vassell'den çok özür diliyorum. Ama hala adama problemli oyuncu diyenler olduğu için sinirden oturdum yazdım tüm olayları. Okuyun ve sonra karar verin. Hala yönetimi savunmayın...
Güle güle Darius, gerçekten büyük futbolcusun, ve yönetimdende, yönetimcilerdende on kat koyu ANKARAGÜÇLÜSÜN.
Takım hakkında konuşurken gözlerin parlıyor. Bunu gören taraftarlar hep seninle olacak. İnşallah hak ettiğin bir klüpte oynarsın. Ankaragücü seni kaybettiği için ne kadar üzgünsem, hak ettiğin bir klüpte oynayacak olduğun içinde o kadar mutluyum.
http://www.ressim.net/upload/1825a037.jpg
TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2010, 17:46
Bunları sıradan yerli bir oyuncuya bile yapsan elinden geldiğince isyan eder, sesini duyurmaya çalışır ama Vassell kulüp zor duruma düşmesin diye bunu medyayla paylaşmamış. Eğer bunlar doğruysa Vassell hem çok mütevazi hem de sağlam karakterli bir adammış. Ve yine bunlar doğruysa Ankaragücü yönetimi sağa sola ders vermeye kalkacağına Vassell gibi her ne kadar kariyeri düşüşte olsa da dünyaca ünlü bir oyuncuya sahip çıksaymış.
KanaKe
29.Mayıs.2010, 17:49
Ümit Özat'i hic getirmeyecekti Ankaragücü.. adam daha antrenörlük lisansini alali 1 sene olmadi direk takimin basina getirdiler..
KaPaLı
29.Mayıs.2010, 18:14
Çok büyük tepki var şu anda gökçeklere. Kendilerini kurtaralım derken, Ankaragüçlülerin oylarını alalım derken iyice batırıyolar kendilerini.. Vassell, Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazmış içinde bulnduğu durumla ilgili..
Hürriyet. com dan
Sezon başında Ankaragücü'ne büyük umutlarla getirilen İngiliz golcü Darius Vassell'in, kulübü ile yaşadığı sıkıntılarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığı ortaya çıktı.
29 yaşındaki futbolcu, kendi internet sitesinde dün yaptığı açıklamada Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığını ifade etmişti. Bugün ise Vassell'in, Başbakan'a, yaşadığı sıkıntıları anlatan bir mektup yolladığı ortaya çıktı.
Kendi imzasını taşıyan mektupta şu ifadeler yer aldı:
"Bana, geçmişte futbol oynadığınızı ve bu sebeple içinde bulunduğum durumu çok iyi anlayacağınız söylendi. Şu anda kendimi çok kötü hissediyorum.
Aklım futboldan ziyade başka konularla meşkul. Kulübümle aramızda son 5 aydır yaşanan kontrat problemi ve sıkıntılar sonucunda, 'Eve dönmek istiyor muyum?' diye kendime sormaya başladım. Cevabım, hem evet, hem de hayır. Çünkü geri dönüşüm hiç şüphe yok ki, iki taraf için yani Türkiye ve İngiltere için de başarısızlık olarak ifade edilecek. Ancak burada kalırsam can güvenliğimin olmaması da dahil pek çok konuda bana yapılanları kabul etmiş ve kayıtsız kalmış olacağım."
Başbakan'a yazılan mektupta, kendisiyle ilgili konuların futbol basınında büyük ilgiyle takip edildiğini vurgulayan Vassell, "'Benden bu konuda ne yapmamı bekliyor sunuz?' diye sorabilirsiniz..Ben 10 yıl İngiltere Premier Ligi'nde oynamış, 23 kez A Milli formayı giymiş ve bu forma altında 6 gol atmış bir futbolcuyum. Bu sebepten dolayı görüşlerim dünya futbol çevrelerinde saygı ve merakla dinlenmekte. Benim düşüncem ileride Türkiye'ye yerleşmek..Ayrıca Türkiye'de futbolcu yetiştirilmesinde yardımcı olmak da istiyorum. Türk futbolculara yardımcı olarak İngiltere ve Türkiye arasında bir köprü kurmak istiyorum" dedi.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek ve babası Melih Gökçek ile aralarının hiç de iyi olmadığını dile getiren İngiliz golcü, "Kulüp başkanı ve babasıyla olan ilişkilerim son derece gerilmiş durumda. Ben bu sıkıntılarım hakkında İngiliz Büyük Elçiliği'nden tavsiye aldım. Ankaragücü'ne gönderdiğim ihtarlar nedeniyle gelecek günlerde burada kalıp kalmayacağıma karar verilecek. Bu sebepten biliyorum ki ilerleyen günlerde yaşayacaklarım çok zor ve stresli olacak" diye konuştu.
Vassell, muktubunda şunları söyledi:
"Bana iletilen, kulübün bana olan borcunu hakkımda uyduracağı asılsız iddialar ve bunlara bağlı keseceği cezalar ile tarafıma ödememe yoluna gideceğidir. Beni Türkiye'den göndermeyi planladıklarını öğrendim. Kulüp başkanımın babasının Ankara'da çok büyük gücü ve hakimiyetinden dolayı kendimi büyük bir baskı altında hissediyorum. Bu nedenle çok bunalmış durumdayım."
"Geçtiğimiz günlerde yaptığım bazı konuşmalar beni hiç de bulunmak istemediğim bir noktaya çekti. Politik bir takım çekişmelerden o kadar uzağım ki, bilmeden bir polemiğe mi sebep oldum bilmiyorum. Kamuoyunda bilindiği üzere kaldığım otelden zorla çıkartılırken, elimde Atatürk resmi ile fotoğraflandım. Daha sonra bazı kişiler tarafından asla kabul edilemeyecek politik hakaret yapmakla suçlandım." "Yaşadığım bunalımlı ve kaygı dolu dönemleri atlatabilmem için doktorlar ilaç bile verdi. Burada kimsesi olmayan ve yalnız olan biriyim. Kulübüm bana destek olmuyor." "Ankara'yı gerçekten bilen ve tanıyan birinden tavsiye almam gerektiğini hissediyorum. Bana yardım edebilir misiniz bilemiyorum. Türkiye'yi bu şekilde terk etmek istemiyorum.
Saygılarımla Darius Vassel.."
Sekopej
29.Mayıs.2010, 19:13
Geçen sene yaptıklarıyla ligi karıştırmışlardı, Ümit Özat'ı takımın başına geçirerek, ne kadar iyi futbol bilgileri olduğunu da görmüş olduk. Koskoca camiayı oyuncağı gibi kullanıyor.
Neyse, umarım Vassel'i ülkemizden bir takım alır, mesela Kayseri, forvet transferi de yapacaklar nasılsa.
Vay anasını Ümit Özat bunca yıl herkes sana saygı duydu,kalp krizi geçirince herkesin yüreği ağzına geldi.Bir de şu yaptıklarına bak hiç yakıştı mı acaba ?
Darius Vassell Ankaragücü ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti
KaPaLı
30.Mayıs.2010, 14:44
Dün Vassell'e mail yollamıştım sitesi üzerinden cevap atmış.
Thank you Ismail
I would love to come back, im sorry it is like this but you are right... My career and family are so importantand i want to play football with happiness and belief but most importantly security ..
Darius
Sitesinin açılışına koyduğu yazıda da güvenlikten bahsetmişti. Ankara'da Vassell'i tehdit edenler var sanırım. Nasıl bir işse Vassell gönderildi dün itibariyle. Yerine düşünülen adam John Utaka...
Altay'lı Burak Çalık içinde oyuncuyla anlaşılmış ama Altay başkanı zorluk çıkarıyomuş. Büyük ihtimalle alınacak.. 700 bin TL bonservis parası ödenecek Burak için.
http://www.vassell.net/Darius/Q%26A.html
Soru - 5 What fans love you the most? Aston Villa, Manchester City or Ankaragucu?
I would have to say Ankaragucu!!
nerazzuri
30.Mayıs.2010, 14:54
Ankaragücü ne yapmaya çalılşıyor? Birileri bana anlatabilir mi?
Ankaragücü ne yapmaya çalılşıyor? Birileri bana anlatabilir mi?
Heralde Vassel i göndermek istediler takım bulamıyınca bunları yaptılar aklıma başka bişey gelmiyor.En iyi Kapalı bilir.
KaPaLı
30.Mayıs.2010, 15:36
Heralde Vassel i göndermek istediler takım bulamıyınca bunları yaptılar aklıma başka bişey gelmiyor.En iyi Kapalı bilir.
Ümit Özat'ın yapmaya çalıştığı şey çok belli. Yönetimde bunu istiyo hoş. Ümit kendisinden daha kariyerli, taraftara sözünü geçirecek birini istemiyo. Rothen - Vittek o yüzden yollandı diyenler bile var. Aldığı adamlarda zaten ortada. Hırs yaptı kendine taraftar tepki gösterince. Ama ne yaparsa yapsın, taraftar Ümit'i istemiyo. Böyle yaptıkları daha kötü oldu. Çünkü ortalık fena karıştı şimdi.
Vassell'i göndermek isteme olayı değil. Yıldırıp alacağından vazgeçirmeye çalışıyolardı Vassell'i. Türk futbolcusu sandılar ama adam hakkını arıyo şu anda. Sonuna kadarda haklı.
I hope that you find your new hero very soon because you deserve a footballing ambassador to spread the word about your
fanatical support.
The club will try very hard to bring new players which is an exciting time
and the president will want to build a good ankaragucu team for your fans to enjoy
Gecekondu'dan birine cevap olarak yollamış..
Xacubona
30.Mayıs.2010, 22:10
Vassell iyi adamdı yav 7 ay parasını odememıs herhalde Ankaragücü böyle dedikodular dolasıyor ortada.
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2010, 13:22
Bu tür olaylar ancak bizim gibi ülkelerde yaşanır maalesef.
RasAnt
01.Haziran.2010, 11:38
Gitti Vassel ankaragücü içim kötü oldu bence.
KaPaLı
02.Haziran.2010, 17:36
Gökhan Emreciksin için Aydın Karabulut'u önermiş yönetim.. Aydın takımdan ayrılmak istiyodu zaten.. Kayserispor devreye girmiş.
KaPaLı
02.Haziran.2010, 20:26
Samsunspor'dan Turgut Şahin'le 5 yıllık anlaşmaya varıldı...
anilton
02.Haziran.2010, 20:30
Turgut müthiş transfer...
vego
02.Haziran.2010, 20:32
bonservis ödenecek mi yoksa bir yıldızımızı bedavaya mı kaptırdık :(
Zekirdek
02.Haziran.2010, 20:35
Tribüne formasını attığında taraftar almaya bile uğraşmıyor. Başkası atınca yağmalanıyor. :)
Güven'i Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum biraz. Onun gibi mücadeleyi bırakmayan, çok koşan, hırslı bir oyuncu tabii onun kadar verimli değil. Bal yapmakta zorlanan ama çabalayan bir arı gibi :)
Tuncay'ın attığı şutlar kaleye yetişiyordu. Ayrıca önemli olan çok koşmak değil anlamlı koşmak. Atlet değil ki bu adam boş boş koşmaması lazım.
Güven hızlı,oyun içinde mücadeleyi bırakmayan bir oyuncu.Ankaragücü ayarında bir takım için iyi bir transfer.
Güven hızlı değil hızlı olsa bile çok güçsüz hemen bırakıyor bırakmak zorunda kalıyor. Bacaklara falan bakın hiç kas yok kız bacağı gibi sadece ağdası eksik.
Valla Guven o kadarda kotu bir transfer degil bana gore.Ankaragucu icin iyi transfer..
AnkaraGücü'nün almadığı adam mı var. Bir sezonda 17 yabancı değiştiren bir ara 40 tan fazla lisanslı futbolcu barındıran bir klüp.
Ayrıca Güven gittikten sonra okulda bütün arkadaşlar sevinçle çoşmuştuk. :)
KaPaLı
02.Haziran.2010, 21:01
Turgut konusunda şu an için net bir açıklama yok. Yarın 3 oyuncuyla sözleşme imzalanacağı haberleri dolaşıyo ortalarda.. Turgut içinde net bir açıklama yapılır herhalde.. Bonservis ödenmiştir 2011 yılında bitiyo sözleşmesi..
AnkaraGücü'nün almadığı adam mı var. Bir sezonda 17 yabancı değiştiren bir ara 40 tan fazla lisanslı futbolcu barındıran bir klüp.
Geçiş döneminde geldi o kadar oyuncu. 2. devrede alınan yabancılara bakarsak hiçte kötü tercihler olmadı. Gelen yabancılar sürenin kısıtlı olması ve birazda yönetimin işgüzarlığı yüzünden bu sayıya ulaştı.. Bu sezon hiçte öyle olmayacak. Yeni bir planlama yapıyo yönetim. Oynamayan adamların hepsi yollanıyo kulupten. Onların yerine daha iyi oyuncular alınıyo. Güven sadece yedek kulubesinde oturacak. Hürriyet - Rajnoch oynayacak ortasahada.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Haziran.2010, 23:20
A.Gücü'ne yeni golcü
Ankaragücü, Samsunspor'un forvet oyuncusu Turgut Doğan Şahin ile anlaştı.
Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, bir çok kulübün peşinde olduğu, Samsunspor'un santraforu Turgut Doğan Şahin ile anlaştıklarını bildirdi. Samsunspor kulübü ile bonservis konusunda el sıkıştıklarını belirten Kavlak, Turgut ile 1-2 gün içerisinde sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.
Turgut'un önümüzdeki sezon Ankaragücü formasını giyeceğini ifade eden Kavlak, Ankaragücü'nün uzun yıllar Turgut'tan faydalanmayı istediğini söyledi.
LigTv
KaPaLı
03.Haziran.2010, 11:17
Samsunspor.org'dan yapılan açıklamadır;
İçinde bulunduğumuz sezonun sona ermesi ile birlikte merak konusu olan kulübümüz futbolcusu Turgut Doğan şahin’in transferi ile ilgili yeni gelişmeler olmuştur. Söz verdiğimiz üzere derhal ve hiçbir şüphe bırakmayacak şekilde kamuoyu ile paylaşıyoruz;
Futbolcumuzun satışı ile ilgili Sayın Galip öztürk dışında üç kulüp ile görüşülmüş, ciddi pazarlıklar yapılmıştır. Bunların içerisinde Samsunspor menfaatlerine uygun düşen Ankaragücü teklifi değerlendirilmiştir.
Buna göre, Ankaragücü Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Gökçek ve kulüp yetkilileri ile 01 Haziran 2010 günü Ankara’da yapılan toplantı sonucunda ön anlaşmaya varılmıştır.
Anlaşma şartlarına göre kulübümüz, belirlenen ücrete ilaveten iki Ankaragücü futbolcusunu lisans hakları ile bedelsiz transferini alacaktır. Bunun dışında uygun şartların oluşması durumunda, devam eden kamp sonrasında karar verilmek üzere iki Ankaragücü futbolcusunun iki yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırılması kararlaştırılmıştır.
Diğer taraftan, her iki takım için de sezon başında ve uygun bir tarihte Samsun’da Samsunspor-Ankaragücü Dostluk Maçı organize edilmesi konusunda da anlaşmaya varılmıştır.
Bu transferin başından bu güne Samsunspor menfaatleri birinci önceliğimiz olmuştur.
Kulübümüzde oynadığı sürece oynadığı futbol kalitesi, takım anlayışı, efendiliği ve düzgün hayatı ile ciddi katkılar vermiş olan futbolcumuz Turgut Doğan şahin’in çıkarları da gözetilmiştir.
Bu transferin her iki takıma, futbolcularımıza hayırlı olmasını dileriz.
Transfer kesinleşmiş.. Gidecek oyuncular konusunda net bir isim yok ama büyük ihtimalle Barbaros - Cihan - İlkem 3'lüsünden biri olacak..
bay e-ko
03.Haziran.2010, 11:42
Turgut iyi transfer kanatı alıp götürür :) Bazen taraftar sinirlenip kendisine sövebilir ancak yavaş yavaş taraftarda alışır ona :)
Ancak şunu belirteyim ki Galip ÖZtürk gene Samsuna çalım attı :)
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2010, 12:28
Turgur bu haliyle en azından ilk devre oynayamaz Ankaragücünde. :)
KaPaLı
04.Haziran.2010, 12:02
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/04/kasimpasa3.jpg
Ankaragücü geçen sezon Paris Saint Germain'den kiraladığı Jerome Rothen'i ikna etmeyi başardı.
Daha önce Paris Saint Germain'de kalacağını açıklayan Fransız futbolcu için ısrarını sürdüren sarı lacivertliler başarıya ulaştılar.
Rothen'i ikna eden Ankaragücü yönetimi tecrübeli futbolcu ile pazarlık masasına oturdu ve son pürüzleri gidermeye çalışıyor.
A.FaruK
04.Haziran.2010, 12:40
Çok iyi iş başarmış olur takımda tutabilirse Rothen'i.Bide Sapara vardı o kalcak mı takımda kiralıkmıydı o.
KaPaLı
04.Haziran.2010, 12:52
Sapara'nın 3 yıllık kontratı var Ankaragücü'yle..
Geçen seneden kalacak yabancılar; Marek Sapara, Jan Rajnoch, Theo Lewis Weeks.
Anlaşılmaya çalışılan; Jerome Rothen, Robert Vittek.
World Hollow o1
04.Haziran.2010, 12:55
Rothen'le birlikde onun gibi dünya çapında bir topçu daha getirse hani şu Ahmet Gökçek pekte fena olmaz.. :)
KaPaLı
04.Haziran.2010, 13:02
Ahmet Gökçek'in de katılacağı Aydın Toscalı'nın imza törenini canlı anlatımla okuyucularına duyuracak...
İmza törenine basın sözcüsü Avni Kavlak ve genel menajer Ender Yurtgüven de katılıyor...
Aydın 2 yıllık sözleşmeye imza atıyor...
AHMET GÖKÇEK: 100. yılımızda önemli transferler yapacağımızın sözünü verdik. Aydın ile buna başlıyoruz. Transferde önem verdiğimiz şeylerin başınra tecrübe geliyor. Aydın, yıllardır Kayseri'de belli bir standartın üzerinde oynadı. Ankaragücü'ne çok şey katacaktır. Aydın'ı Ümit hocamız ikna etti. Aydın ile çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.
AYDIN TOSCALI: 100. yılda Ankaragücü'nde olmaktan dolayı mutluyum. Büyük bir camiaya geldiğimin ve beklentilerin büyüklüğünün farkındayım. Kayseri'deki istikrarımı buraya yansıtmak istiyorum. 100. yılımızda Ankaragücü'nü hakettiği yere getirmek istiyoruz...
AHMET GÖKÇEK: Geçen sezon kiralık olarak gelen isimleri kadromuzda tutmak istiyoruz. Bununla ilgili netice Pazartesi belli olacak... Bunun dışında milli oyuncularla görüşüyoruz...
TÜRKİYE KUPASI'NI İSTİYORUZ
100. yılda şampiyon olamamak da başarısızlık değil. 100. yılında şampiyon olamayan takımlar var. Son 10 yılda Ankaragücü'nün bulunduğu yer belli. Olabildiğince ligi üst sıralarda bitirmek ve Türkiye Kupası'nı kazanmak ve gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda oynamak istiyoruz...
Tüm Avrupa tarafından kabul edilmiş milli takımlarında forma giyen baskıyı kaldırabilen oyuncular alacağız. Bu doğrultuda Dünya Kupası'nı da yakında izleyeceğiz. Bu isimleri ayın 10'undan itibaren teker teker kaumouyuna tanıtacağız...
EMRE GÜNGÖR GÜNDEMİMİZDE DEĞİL
Bazı gazetelerde Emre Güngör ile anlaştığımız yazılıyor. Emre Güngör ile bir girişimimiz olmadı ve gündemimizde değim
ROTHEN İLE ANLAŞMAK ÜZEREYİZ
Rothen'in bonservisi elinde. Kendisiyle büyük ölçüde anlaştık. Geçen sezon aldığından daha az bir para almayı kabul etti. Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda bunu biraz daha düşürmek istiyoruz. Pazartesi günü bu konu kesinlik kazanacak.
ELYASA KONUSU
Elyasa'yı teknik direktörümüz Ümit Özat'ın raporu doğrultusunda yeni sezonda kadromuzda düşünmüyoruz. Kendisi serbest bir oyuncu istediği kulüple görüşebilir. Ama bildiğim kadarıyla Fenerbahçe'yle anlaşma gibi bir durum ortada yok.
KORAY'A TRABZONSPOR'DAN TEKLİF
Koray'a teknik direktörler yoluyla bir teklif yapıldı. Bizim de böyle bir transfere karşı Trabzonspor'dan ciddi bazı oyuncular istiyoruz. Yine teklifte bulunurlarsa bu şekilde görüşebiliriz.
SAMSUNSPOR'A 4 FUTBOLCU
Samsunspor'dan aldığımız Turgut Şahin'e karşı 2 oyuncumuzu kiralık ve 2 oyuncumuzu bonservisiyle birlikte vereceğiz.
http://www.sporyolu.com/images/other/aydin222.jpg
http://www.sporyolu.com/images/other/aydin444.jpg
http://www.sporyolu.com/images/other/aydin333.jpg
http://www.sporyolu.com/images/other/aydinnnn.jpg
World Hollow o1
04.Haziran.2010, 13:11
Aydın Toscalı iyi bir transfer olacak..
İsmail abi bu Ankaraspor'dan gelen elemanlara ne olacak seneye Ankara'damı devam edecekler FM'de gördüğüm kadarıyla ertesi sene Ankaraspor'un kadrosu resmen felç oluyor kafadan 50 oyuncu oluyor, yoksa Hürriyet Edizler vs. satın mı alındı?
KaPaLı
04.Haziran.2010, 13:18
Şu anda hiçbirisi belli değil Serhat. Çoğu futbolcu döndü Ankaraspor'a. Bazılarının zaten sözleşmeleride bitiyo. Ama Ümit Özat 5 oyuncu alıcaz gençler hariç demişti.. Gerekli olanlar kalacak büyük ihtimalle.
Hürriyet - Mehmet Çakır - Ediz - Özgür - Adem Koçak - Umut Sözen - Theo Weeks büyük ihtimalle kalacak takımda. Geriye kalanlar yollanacak takımdan.
World Hollow o1
04.Haziran.2010, 13:35
Güzel abi.. :)
Yerli transfer olarak o zaman pek oyuncu transfer yapmayacak öyle değilmi A.Gücü?
KaPaLı
04.Haziran.2010, 14:43
Yerli olarak anlaşılan Aydın Toscalı - Güven Varol - Turgut Doğan Şahin var şu anda.. Samsunspor'a yollanacak oyuncu konusunda Kağan Söylemezgiller'in ismi geçiyo.. Umarım doğru haber değildir.. Kağan gelecekte çok iyi topçu olacak eğer bu gelişimini sürdürürse.
AYDIN TOSCALI RESMİ İMZAYI ATTI
Ankaragücümüz’ün yeni transferi Aydın Toscalı, Saray Spor Tesislerimizde düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
Saray Spor Tesislerimizde gerçekleştirilen ve Başkanımız Ahmet Gökçek, Basın Sözcümüz Avni Kavlak ile Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven’in hazır bulunduğu imza töreninde Aydın Toscalı, kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
BAŞKAN GÖKÇEK; “TRANSFERLERDE TECRÜBEYE ÖNEM VERİYORUZ”
Başkan Gökçek, Aydın’ın takıma çok şey katacağına inandıklarını belirterek, “100. yılımızda önemli transferler yapacağımızın sözünü verdik. Aydın ile buna başlıyoruz. Transferde önem verdiğimiz şeylerin başında tecrübe geliyor. Aydın, yıllardır Kayseri’de belli bir standardın üzerinde oynadı. Ankaragücü’ne çok şey katacaktır. Aydın’ı Ümit hocamız ikna etti. Aydın ile çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza7.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza7.jpg)
AYDIN TOSCALI; “BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİĞİMİN FARKINDAYIM”
Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu ifade eden yeni transferimiz Aydın Toscalı ise, “100. yılda Ankaragücü’nde olmaktan dolayı mutluyum. Büyük bir camiaya geldiğimin ve beklentilerin büyüklüğünün farkındayım. Kayseri’deki istikrarımı buraya yansıtmak istiyorum. 100. yılımızda Ankaragücü’nü hak ettiği yere getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza8.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza8.jpg)
İSİMLER 10 HAZİRAN’DAN SONRA AÇIKLANACAK
Açıklamalarından ardından imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninin ardından ise Başkan Gökçek, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Başkan Gökçek, yeni sezonda üst sıralara oynamayı ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istediğimizi belirterek, “100. yılda şampiyon olamamak da başarısızlık değil. 100. yılında şampiyon olamayan takımlar var. Son 10 yılda Ankaragücü’nün bulunduğu yer belli. Olabildiğince ligi üst sıralarda bitirmek ve Türkiye Kupası’nı kazanmak ve gelecek sezon Avrupa Kupaları’nda oynamak istiyoruz” dedi. Transfer çalışmalarında Avrupa çapında kabul görmüş futbolculara temasa geçildiğini belirten Gökçek, “Tüm Avrupa tarafından kabul edilmiş milli takımlarında forma giyen baskıyı kaldırabilen oyuncular alacağız. Bu doğrultuda Dünya Kupası’nı da yakında izleyeceğiz. Bu isimleri ayın 10′undan itibaren teker teker kamuoyuna tanıtacağız” dedi.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza6.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza6.jpg)
ROTHEN’LE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞTIK
Başkan Gökçek, bazı basın yayın organlarında Galatasaray’ın milli stoperi Emre Güngör ile anlaştıklarına dair çıkan haberleri ise yalanladı. Geçtiğmiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Paris Saint-Germain’den gelen Fransız yıldız Rothen’i yeni sezonda da takımda tutmak istediklerini ifade eden Başkan Gökçek, “Rothen’in bonservisi elinde. Kendisiyle büyük ölçüde anlaştık. Geçen sezon aldığından daha az bir para almayı kabul etti. Kulübümüz menfaatleri doğrultusunda bunu biraz daha düşürmek istiyoruz. Pazartesi günü bu konu kesinlik kazanacak” diye konuştu.
Savunma oyuncuları Koray Çölgeçen’e Trabzonspor’un teklifte bulunduğunu ifade eden Gökçek, “Koray’a teknik direktörler yoluyla bir teklif yapıldı. Bizim de böyle bir transfere karşı Trabzonspor’dan ciddi bazı oyuncular istiyoruz. Yine teklifte bulunurlarsa bu şekilde görüşebiliriz” dedi.
Sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe’yle anlaştığı iddia edilen Elyasa Süme ile ilgili bir soruya ise Başkan Gökçek, “Elyasa’yı teknik direktörümüz Ümit Özat’ın raporu doğrultusunda yeni sezonda kadromuzda düşünmüyoruz. Kendisi serbest bir oyuncu istediği kulüple görüşebilir. Ama bildiğim kadarıyla Fenerbahçe’yle anlaşma gibi bir durum ortada yok” şeklinde cevapladı.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza2.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza2.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza4.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza4.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza5.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza5.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza3.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza3.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza1.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/aydin_imza1.jpg)
Fearless Coward
04.Haziran.2010, 15:39
Aydın çok iyi bir transfer oldu bence..Ankaragücü bu sezonda transferlerde bombaları patlatacak anlaşılan..
di canio
04.Haziran.2010, 16:11
İmza töreninde Ümit Özat'ın olmaması ilginç :)
sananes
04.Haziran.2010, 16:12
turgutu bilmemde samsunda savaş diye bi adam var bana bi takımın yönetimini verseler hemen onu transfer ederim
KaPaLı
04.Haziran.2010, 16:43
İSİMLER 10 HAZİRAN’DAN SONRA AÇIKLANACAK
Açıklamalarından ardından imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreninin ardından ise Başkan Gökçek, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Başkan Gökçek, yeni sezonda üst sıralara oynamayı ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istediğimizi belirterek, “100. yılda şampiyon olamamak da başarısızlık değil. 100. yılında şampiyon olamayan takımlar var. Son 10 yılda Ankaragücü’nün bulunduğu yer belli. Olabildiğince ligi üst sıralarda bitirmek ve Türkiye Kupası’nı kazanmak ve gelecek sezon Avrupa Kupaları’nda oynamak istiyoruz” dedi. Transfer çalışmalarında Avrupa çapında kabul görmüş futbolculara temasa geçildiğini belirten Gökçek, “Tüm Avrupa tarafından kabul edilmiş milli takımlarında forma giyen baskıyı kaldırabilen oyuncular alacağız. Bu doğrultuda Dünya Kupası’nı da yakında izleyeceğiz. Bu isimleri ayın 10′undan itibaren teker teker kamuoyuna tanıtacağız” dedi.
JR Gökçek vermiş coşkuyu imza töreninde :n:
KaPaLı
04.Haziran.2010, 16:48
İmza töreninde Ümit Özat'ın olmaması ilginç :)
Ankara eski valisi Mustafa Gönül'ün cenazesi vardı. İmza törenide erkene alındı o yüzden. Ümit katılmayıp cenazeye gitmiş. JR Gökçek'te imza töreninden sonra katılmış. . Zaten normalde katılmıyo. Sportif direktör olduğu zaman katılmıştı. Artık hoca oldu böyle işlerde bulunmaz pek..
KaPaLı
10.Haziran.2010, 01:07
http://www.since1910.net/_Medya/Images/Ankaragucu/Sporcular/2561_hurriyet-gucer.jpg
Hürriyet Güçer 5 yıl daha Ankaragücü'nde..
World Hollow o1
10.Haziran.2010, 01:15
Hürriyet oyun tarzını beğendiğim Türkiyede nadir profesyonellerden birisi, sempatik geliyor bana nedense :)
A.gücü için çok iyi iç transfer..
KaPaLı
10.Haziran.2010, 01:23
29 yaşında Hürriyet. Futbolu Ankaragücü'nde bırakmak istiyorum deyip kabul etmiş teklifi..
KaPaLı
10.Haziran.2010, 01:51
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/ba/Ilan0410.JPG/367px-Ilan0410.JPG
İngiliz yıldız Darius Vassell’i gözden çıkaran A.Gücü’nün Premier Lig takımlarından West Ham tarafından serbest bırakılan Brezilyalı " ILAN " Araújo Dall'Igna'yı istediği duyuruldu.
SkySports'a yer alan habere göre Ilan'ın peşinde Bundesliga ekipleriyle birlikte Newcastle ve Bolton da bulunuyor.
1.81 boyunda
29 yaşında
goosfraba
10.Haziran.2010, 02:18
birkaç kez milli de olmuştu. peşinde newcastle ve bolton varsa türkiye'ye gelmesi zorlaşır.
Alicanfmfan
10.Haziran.2010, 02:43
Eski Saint-Etienne'li olan Ilan mı , İso ?
Özgür Çetin
10.Haziran.2010, 02:52
Tanımıyorum vallahi:D
goosfraba
10.Haziran.2010, 02:54
konfederasyon kupasında, alex'in bize gol attığı maçta o da oynamıştı diye hatırlıyorum.
eski st. etienne'li.
Alicanfmfan
10.Haziran.2010, 02:59
O İş yapar o zaman :)
nekop
10.Haziran.2010, 03:36
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/ba/Ilan0410.JPG/367px-Ilan0410.JPG
İngiliz yıldız Darius Vassell’i gözden çıkaran A.Gücü’nün Premier Lig takımlarından West Ham tarafından serbest bırakılan Brezilyalı " ILAN " Araújo Dall'Igna'yı istediği duyuruldu.
SkySports'a yer alan habere göre Ilan'ın peşinde Bundesliga ekipleriyle birlikte Newcastle ve Bolton da bulunuyor.
1.81 boyunda
29 yaşında
Sunderland kariyerimde 7 oyuncumu Maradonavari bir şekilde çalımlayarak ceza sahası dışından müthiş bir gol atmıştı. Bu yüzden hiç sevmem bu adamı gelmesin Türkiye'ye. :D
A.FaruK
10.Haziran.2010, 09:48
Futbolcu tipi var bu adamda :) :)
KaPaLı
10.Haziran.2010, 10:56
eski Saint Etienne oyuncusu ILAN. Konfederasyon kupasında oynamıştı bize karşı. Hatta kafa topu direkten dönmüştü.
Bugün 10 Haziran. JR Gökçek bugün bombalar patlatacak ( MIŞŞŞŞŞ ) Bakalım nerede patlayacak bombalar..
A.FaruK
10.Haziran.2010, 11:03
Elinde patlamaz inşallah :)
Merev
11.Haziran.2010, 18:15
A.Gücü ile Darius Vassell arasında yaşanan gerginlikler Anadolu kulüplerini zor durumda bıraktı.
Populer oyuncu getirmek isteyen kulüplerimiz, futbolcuların Vassell'i örnek gösterip ağır şartlar sürmesi üzerine elleri kolları bağlandı.
Anadolu kulüpleriyle, A.Gücü arasında bir sorun çıkacak gibi gözüküyor...
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/06/agucu-anadolu-kuluplerini-zor-durumda.html
Varonil
15.Haziran.2010, 20:53
http://img580.imageshack.us/img580/3912/151276609128.jpg (http://img580.imageshack.us/i/151276609128.jpg/)
A.Gücü bonservisini aldı
Golü attı, bonservisini Ankaragücü kaptı! Ankaragücü geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak bulunan Slovak golcü Robert Vittek'in bonservisini aldı. Başkent ekibinde kiralık olarak oynayan golcü oyuncunun bonservisi için sarı-lacivertlilerin, Fransız kulübü Lille'e 2.3 milyon Avro ödeyeceği öğrenildi.
Vittek, Dünya Kupası'nda mücadele eden ülkesi Slovakya'nın, Yeni Zelanda ile 1-1 berabere kaldığı maçta Slovakya'nın tek golü de atan isim oldu.
15.06.2010
Kaynak : DHA
yunusgs
15.Haziran.2010, 22:36
Bu iyi bir haber Ankaragücü için.Bugün gayet iyi oynadı Slovakya'da ve golünü de attı Vittek.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 23:27
Ankaragücü için muhteşem oldu...Vittek oldukça iyi bir forvet Ankaragücü için.
KanaKe
16.Haziran.2010, 02:25
Vittek seneye cosar demedi demeyin :) en az 15 gol atar.
KaPaLı
17.Haziran.2010, 20:57
Michal Zewlakow ile transferlerine bir yenisini daha ekleyen Ankaragücümüz, Polonyalı yıldız oyuncu için imza töreni düzenledi. Saray Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Yönetim Kurulu Üyemiz Nadir Koç ve Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven’in katıldığı imza töreninde Yunanistan’ın Olympiakos takımından transfer ettiğimiz tecrübeli oyuncu Zewlakow, kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
KAVLAK; “DEĞERLİ OYUNCULARI KADROMUZA KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İmza töreninde bir konuşma yapan Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Zewlakow’un Ankaragücümüz’e çok faydalı olacağına inandığını belirterek, “Polonya milli takımının kaptanı, 96 kez milli olmuş bir oyuncuyu kadromuza katıyoruz. Son 7 yıldır yurt dışında oynuyor. 3 yıl Anderlecht ile şampiyon oldu. Son 4 yılın 3′ünde Olympiakos’da şampiyon oldu. Son 7 sezonda 6 şampiyonluk yaşadı. İnşallah Ankaragücü’nde de bir şampiyonluk yaşar. 31 kez Şampiyonlar Ligi’nde oynadı. Son sezonunda 44 maç oynadı. Kendisine hoş geldin diyoruz. Ankaragücü’ne çok yararlı olacağına inanıyoruz. Ankaragücü, bu şekilde değerli oyuncuları kadrosuna katmaya devam edecek” diye konuştu.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza2.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza2.jpg)
ZEWLAKOW; “ANKARAGÜCÜ’NDE BÜYÜK POTANSİYEL VAR”
Yeni transferimiz Zewlakow ise, Türkiye’de yeni bir maceraya atıldığını ifade ederek, “Kariyerimde yeni bir maceraya başlıyorum. Belçika ve Yunanistan’daki kariyerimin ardından Türkiye’ye geldim. Türkiye, benim yurt dışında forma giyeceğim 3. ülke olacak. Buraya gelmeden Türkiye’yi fazla bilmiyordum. Kulüp hakkında bazı bilgiler aldım. Bugüne kadar hep şampiyonluğa oynayan takımlarda oynadım. Ankaragücü’nün de bunu başaracağına inandığım için geldim. Burada büyük bir potansiyel var. İki gündür buradayım ve bunu hissediyorum. Zirveye oynayacak bir takım olacağımızı düşünüyorum. Bunu başaramasak bile en kötü ihtimalle Avrupa Kupaları’na gideceğimizi düşünüyorum” dedi. Zewlakow, Ankaragücü’nün hedeflerinden çok etkilendiğini ifade ederek, “Kulübe gelmemde iki insanın emeği var. Başkanımızın vizyonu beni çok etkiledi. Hedefleri olan ve buna ulaşmak için her şeyi yapabilecek bir kişi. İkincisi ise hocamız. Kendisini oynadığı takımlardan tanıyorum. Olympiakos’da teknik direktörüm Zico’dan da bilgi aldım. O da Ümit Özat hakkında olumlu referans verdi. Benimle yakından ilgilendi. Kendisiyle çalışacak olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yeni bir maceraya başladım. Umarım başarılı olurum” ifadelerini kullandı. İmza töreninde Basın Sözcümüz Avni Kavlak tecrübeli oyuncu Zewlakow’a Lehçe-Türkçe sözlük hediye etti.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza9.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza9.jpg)
NADİR KOÇ’TAN VİTTEK MÜJDESİ
İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yönetim Kurulu Üyemiz Nadir Koç, golcü oyuncumuz Vittek’in bonservisinin alındığı müjdesini verdi. Slovak oyuncumuz Vittek’in bonservisini Fransa’nın Lille kulübünden 2 milyon 100 bin Euro’ya alındığını ve Vittek ile 1-2 gün içinde sözleşme imzalanacağını belirten Koç, Jerome Rothen ve Uğur Uçar ile de görüşüldüğünü, bu iki futbolcuyu da büyük ihtimalle kadromuza katacağımızı söyledi.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza1.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza1.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza4.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza4.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza3.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza3.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza5.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza5.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza6.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza6.jpg)
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza7.jpg (http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/06/zewlakow_imza7.jpg)
SAİT71
17.Haziran.2010, 23:12
Bence 34 yaşındaki bir stoper tercih edilmemeliydi.. Ne kadar iyi olursa olsun artık 34 yaşına basmış.. Umarım yararlı olur..
KaPaLı
18.Haziran.2010, 12:39
İmza törenine yönetim kurulu üyeleri Avni Kavlak ve Kaan Geçit katılıyor ile Ender Yurtgüven katılıyor...
SÖZLEŞME 5 YILLIK
AVNİ KAVLAK: Üçüncü imza törenindeyiz. Turgut ile beraberiz. Hangi isimle anılmak istediğini sorduk. Kendisi Doğan ismini kullanılmasını istedi. Ankaragücü'ne 5 yıl süreyle iyi bir hizmet edeceğini düşünüyoruz. Ümit Milli Takım da oynuyor. Kendisini Ankaragücü'nde geliştirerek A Milli takıma yükseleceğine inanıyoruz...
DOĞAN ŞAHİN: Ankaragücü'ne geldiğim için çok mutluyum. 100. yılda Ankaragücü'nün hakettiği yere geleceğini düşünüyorum. Ankaragücü'nde kalıcı olmak ve uzun yıllar burada oynamak istiyorum. Daha sonra ise A Milli Takım'da oynamayı ve Avrupa'da mücadelemi sürdürmeyi istiyorum
KAAN GEÇİT: Ankaragücümüz, adı Doğan Şahin ama aslan gibi bir santrafor kazandı. Ne o ne de biz bu transferden pişman olmayacağız. Doğan'ın Ankaragücü'ne çok faydalı olacağına inanıyoruz.
ENDER YURTGÜVEN: Robert Vittek'in kulübü Lille ile bonservis konusunda kesin anlaşmaya vardık. Vittek. Paraguay maçına Ankaragüçlü Vittek olarak çıkacak. Vittek ile daha önce prensip anlaşması yapmıştık. Kendisiyle de en az 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bu süre daha da fazla olabilir
http://yukleresim.com/images/86932978742010333790.jpg
http://yukleresim.com/images/99081139331343125833.jpg
http://yukleresim.com/images/88873255483972419722.jpg
KaPaLı
18.Haziran.2010, 17:33
http://www.forumfutbol.com/galatasaray-resimleri/data/media/4/uur_uar_5.jpg
Yönetim Uğur için, "Bu oyuncumuz elimizde yetişti. Ancak sakatlığı futbolcumuzu geriye götürdü. Kendiside istediği performansı gösteremeyince yolları ayırmak zorunda kaldık" dedi.
Genç Uğur ise "Yuvamdan ayrılmak zor, ama zamanı gelince de gitmesini bileceksin. Bende form yakalamak için Ankaragücü'nü seçtim. Galatasaray'da devamlı oynayamayacağımı bildiğim için bu kararı aldım" dedi.
Galatasaray bu transferle 1 milyon doları kasasına koyacak.
Kaynak: DHA
GeNç KaRTaL
18.Haziran.2010, 20:23
Uğur iyi transfer.Eğer sakatlanmadan önceki ritmini yakalayabilirse 1 milyonun hakkını verir.Umarım elinden geleni yapar da sönüp giden genç yeteneklerden olmaz.
KaPaLı
18.Haziran.2010, 21:45
http://www.since1910.net/_Medya/Images/Haber/ugur-ucar-ile-4-senelik-anlasma-saglandi.jpg
Ankaragücümüzde transfer şov devam ediyor. Son olarak Galatasarayın başarılı genç oyuncusu Uğur Uçar ile 4 yıllık anlaşamaya varıldı.23 yaşındaki futbolcu için Galatasaray a 1 milyon tl para ödeneceği açıklandı.
Uğur Uçar 5 Nisan 1987, İstanbul, Türkiye doğumlu, Türk millî futbolcudur.
Altyapıda yetişip son yıllarda A takımda en çok forma şansı bulan isimlerden biri olan Uğur Uçar, savunmanın sağında görev yapmaktadır ve geçen sezon, Eric Gerets döneminde,Kayserispor'a kiralanmıştır.
Karl-Heinz Feldkamp ile beraber tekrar Galatasaray'a dönen Uğur, 2007-2008 sezonunda defansın vazgeçilmezi oldu. Son üç yıldır Ümit Milli Takım'da da forma giyen Uğur, karlı zemin nedeniyle ertelenmesi istenen Konyaspor maçında Batista ile çarpışarak diz kapağını kırdı. Ayrıca 2007-2008 sezonunda sakatlanmadan önce Turkcell Süper Ligin en iyi sağ beki seçilmişti.
Yaklaşık 1 yıl süre ile sakatlığı bulunan Uğur Uçar, 5 Şubat 2009 tarihli antrenmana fizyoterapistler eşliğine katılmıştır. 21 Şubat 2009'da takımla birlikte çalışmalara başlamıştır. Uğur Uçar'ın sahalara dönüşü, 2008-2009 sezonunun son maçı olan Sivasspor karşılaşmasında olmuştur.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.turkspor.net/images/news/vittek.jpg
Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Vittek'in bonservisi için Lille ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Yurtgüven, Robert Vittek'in sarı-lacivertli kulübe transferine ilişkin bir soruyu, ''Vittek'in kulübü ile bonservis konusunda kesin anlaşmaya vardık. Kendisiyle de daha önce prensip anlaşması yapmıştık. Vittek ile en az 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bu süreyi uzatmak için görüşüyoruz'' şeklinde yanıtladı.
Varonil
18.Haziran.2010, 21:57
Uğur'un Ankaragücü'nde devamlı forma giyebilecek olması önemli.Sakatlanmadan önceki performansına da ulaşıp çıkışa geçerse,çok faydalı olacaktır Ankaragücü'ne.
uAburak89
18.Haziran.2010, 22:06
1 milyon TL mi, dolar mı, avro mu, her yerde başka yazıyor yahu.
KaPaLı
18.Haziran.2010, 22:18
1 Milyon TL'ymiş.. Bende 1 milyon € yazmıştım ama Anti-X sitesi yazdıysa doğrudur.. Yönetimin yayın organı onlar : )
uAburak89
18.Haziran.2010, 22:23
Ankaragücü açısından iyi, Galatasaray açısından yanlış bir transfer. Yine de hayırlı olsun, umarım başarılı olur Uğur.
Revolution
19.Haziran.2010, 02:26
Uğur 2 sene boyunca düzenli oynarsa Gökhan Gönül'den sonra sağ bekin değişilmezi olur..
KaPaLı
21.Haziran.2010, 01:56
Bilal Kısa, İlhan Parlak, Mehmet Çakır, Ediz Bahtiyaroğlu, Adem Koçak ve Barbaros Barut'tan kulup bulmaları istendi.. Bulamazlarsa takasta kullanılacaklar..
BeeTLeJuiCe
21.Haziran.2010, 02:05
Barbaros hariç hepsi Ankaraspor futbolcusu değil mi bunların?
KaPaLı
21.Haziran.2010, 02:06
Burak Çalık, Ankaragücü'yle görüşmek için yarın Ankara'da olacak..
KaPaLı
21.Haziran.2010, 02:07
Mustafa bende öyle dedimde Gökçek deyince düşüneceksin. Almıştır bonservislerini sene içinde.
Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2010, 02:14
Mehmet Çakır'ın ve Ediz Bahtiyaroğlu'nun sözleşmeleri zaten bitiyor ki.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=571606
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=422817
Kaldı ki Bilal Kısa, İlhan Parlak, Adem Koçak hala Ankaraspor'un futbolcuları.
(TFF'nin sitesine göre)
KaPaLı
21.Haziran.2010, 02:17
2. Mustafa, TFF'ye göre Vittek 2011'e kadar Ankaragücü'ndeydi : ) Ama sezon biter bitmez Lille dönmüştü.
Aşk-ı Şehir
21.Haziran.2010, 02:44
Orasını bilmem İsot ben TFF'nin sitesinde yazanları aktardım sadece. :)
KaPaLı
22.Haziran.2010, 14:28
http://www.ressim.net/e/upload/6a9066c8.jpg
Transferde geçtiğimiz sezon patlattığı bombalarla manşetleri süsleyen Ankaragücü, yeni sezondaki ilk bombasını da patlatmak üzere. Başkent'in sarı-lacivertli kulübü 100. yılını kutlayacağı 2010-2011 sezonunda ilk flaş transferini gerçekleştiriyor.
Ankaragücü'nün futbol kariyerini İngiltere Premier Lig'e geçenm sezon veda eden Hull City'de devam ettiren bir dönem Barcelona'da da forma giymiş, Brezilyalı yıldız Geovanni Deiberson Maurício'nun transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi. Orta sahada görev yapan Geovanni, etkili frikikleri ve uzaktan attığı şutlarla dikkat çeken oyuncu, tam bir 10 numara.
30 yaşındaki yıldız oyuncu ile geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un da ilgilendiği haberleri basına yansımıştı.
Kariyerine Brezilya'nın Cruzeiro takımında başlayan daha sonra burada ortaya koyduğu performansla İspanyol devi Barcelona'nın dikkatini çeken Geovanni, 2001-2003 arasında iki sezon Katalan kulübünün formasını giydi. Daha sonra Benfica'da 3 yıl, Cruzeiro'da da 1 yıl oynadıktan sonra Brezilyalı oyuncu Premier Lig'in yolunu tuttu. 2007-2008 sezonunu Manchester City'de geçiren Geovanni, son 3 yıldır Hull City forması giyiyordu. Hull City'de 60 maç forma giyen sambacı oyuncu, 11 gole imza attı.
Haber: Hilmi SEVER
Addolorato
22.Haziran.2010, 15:05
Geovanni çok sağlam futbolcu gelirse büyük katkı sağlar..
izmer96
22.Haziran.2010, 15:06
Ankaragucu ugrasiyor , iyi isler yapmaya calisiyorlar , dogru hamleler bunlar , olucak biseyler olucakda Umit Ozat'la olurmu onu bilmiyorum
DenizlispoR
22.Haziran.2010, 15:07
Geovanni çok iyi transfer olur , kaç yıldır EPLde oynuyor .
Revolution
22.Haziran.2010, 22:41
Geovanni çok iyi bir oyuncu Barça'dayken bayılırdım kendisine çok katkı sağlayacak bence Ankaragücü'ne...
KaPaLı
22.Haziran.2010, 22:57
http://img205.imageshack.us/img205/4796/77936773.jpg
Ankaragucu har underskrevet, når en vigtig overførsel kup ved Justice John Erhenede på en fri transfer.
Den nigerianske har aftalt priser på 19 mayis Stadion og vil blive medlem af klubben den 1. juli.
Erhenede brugt tre år med Kolding, hvor han scorede 11 mål i 45 optrædener.
Ankaragucu has signed off a major transfer coup by Justice John Erhenede on a free transfer.
The Nigerian has agreed terms at the 19 mayis Stadium and will join the club on July 1.
Erhenede spent three years with Kolding, scoring 11 goals in 45 appearances.
Justice John Erhenede haberleri çıktı..
KaPaLı
22.Haziran.2010, 23:15
Üstteki haberi bugün ben uydurdum :D Facebook'ta arkadaşım bu eleman :D Danimarka 2. liginde oynuyo :D Ankara siteleri sallama haber yapıyolar acaba araştırırlarmı diye. Adamlar direk olarak sitede yayınladılar :n: :n: Resmi bile değiştirmemişler :n:
Bu mesajımın orjinal hali. Bağımsız bir sitede yazmıştım.
http://yukleresim.com/images/35489293273604336011.jpg
http://www.klasspor.com/tr/haber/13789-Ankaragucunde_Justice_John_Erhenede_iddiasi.html Buda haberi yapan site :D
ANKARAGÜCÜ'NDE JUSTİCE JOHN ERHENEDE İDDİASI
Ankaragücü'nün Danimarka 2.Lig takımlarından Kolding FC takımında forma giyen 24 yaşındaki Justice John Erhenede ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.
Ankaragücü'nün Danimarka 2.Lig takımlarından Kolding FC takımında forma giyen 24 yaşındaki Justice John Erhenede ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.
Nijeryalı futbolcunun sağ kanatta oynadığı ve 3 sezonda 62 maç oynadığı ifade edildi.
Danimarka gazeteleri Erhenede'nin Ankaragücü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını iddia etti.
GodfatheR
22.Haziran.2010, 23:23
Allahım ne günlere kaldık. Müthiş bir basınımız var. (:
Revolution
22.Haziran.2010, 23:45
Hahahahah olamaz böyle birşey gerçekten ya :zuhaha
KaPaLı
22.Haziran.2010, 23:46
http://www.sporyolu.com/news_detail.php?id=17884
Diğer sitede atladı hemen :D
http://yukleresim.com/images/77541044165976163284.jpg
Söyleyeyim bebeyede sevinsin :n: Danimarka 2. liginde sürünüyo :D
vego
22.Haziran.2010, 23:52
:n: koptum valla
DenizlispoR
23.Haziran.2010, 01:00
Ahahaha İsmail abi senden korkulur :zuhaha
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2010, 12:33
Uğur Uçar 1.3 M TL karşılığında Ankaragücü'nde. Ntvspor
SAİT71
23.Haziran.2010, 15:59
Oldu olacak bizide Fener'e felan transfer et :D
KaPaLı
25.Haziran.2010, 16:59
http://mancity.theoffside.com/files/2009/11/geovanni.jpg
Ankaragücü bir transfer bombasını daha patlatmak üzere. Futbol kariyerini İngiltere Premier Lig'e geçen sezon veda eden Hull City'de devam ettiren, bir dönem Barcelona'da da forma giymiş, Brezilyalı yıldız Geovanni Deiberson Maurício'nun menajeri görüşme yapmak için Ankara'da.
Manager, Ankaragücü'nden zaman istemiş düşünmek için. JR Gökçek'te görüşmelerde bulunmak üzere yurtdışındaymış..
KaPaLı
25.Haziran.2010, 17:03
2 gün önce haber sitesinde yayınlattığım haber gereğinden fazla bomba etkisi yaratmış : )
Ankaragücü tribünlerini bilenler, onları bilir. İhtiyarlar tribünü vardır. Bu tribündeki abilerin Cengiz Topel Yıldırım'la arası çok iyi. Dün Cengiz başkana göstermişler benim yaptığım haberi baya güldük dedi.. Eski yönetimden Abdullah Karaata'da bu haberleri görmüş dün akşam oda özel tebriklerini iletmiş : ) Hayretler içinde kalmış 2 başkanda. Vallahi helal olsun demişler. : )
KaPaLı
30.Haziran.2010, 13:03
Avni Kavlak, Ahmet Gökçek'in transfer çalışmaları nedeniyle yoğun bir çalışma içinde olduğunu ve bu yüzden törene katılamadığın belirtti.
AVNİ KAVLAK: Ankaragücü yeni sezona çok daha güçlü bir şekilde girecek. Aramıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz. Onları yakından tanıyorsunuz. Anlatmaya gerek yok.
NADİR KOÇ: Ankaragücü, Türkiye'nin gücü olacak. Büyük hedeflerimiz var. Bu sezon gerekeni yapacağız.
HÜRRİYET: Bu sene 100. yıl. Beklentilerimiz büyük. Ankaragücü'nden aldığım paranın çok üzerinde teklifler almama rağmen buradan ayrılmak istemedim. Şampiyon olamayan tek başkent Ankara. Bu özleme son vermek istiyoruz. Kaptan olarak buna inanıyorum.
UĞUR: Ankaragücü camiasına geldiğim için çok mutluyum. Emeği geçen başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. 100. yıl hem kendim hem de takımın başarısı için çalışaçağım. Ligi üst sıralarda bitirmek istiyorum. En azından bir kupa kazanmak istiyoruz
GÜVEN: Köklü ve güçlü bir kulübe geldim. Ankaragücü forması giyecek olmaktan onur duyuyorum. 100. yılda bana bu formayı uygun gördükleri için çok mutluyum
ENDER YURTGÜVEN: Vittek, öncelikle Lille takımına 'Ben Ankaragücü'nde oynamak istiyorum' dedi. Böylelikle rahatça bonservisini aldık. Kulübüne böyle konuşan birisinin İtalyan basınındaki açıklamalarını yadırgamıştım. Kendisiyle dün konuştum. Bana böyle açıklamalarda bulunmadığını söyledi. Ankaragücü, Vittek konusunda çok önemli bir iş yapmıştır. Vittek, şu anda Dünya Kupası'nın en çok konuşulan isimlerinden birisidir. Vittek ve Sapara, 21 Temmuz'daki Hollanda kampına katılacaklar. Vittek, bu kampa katılana kadar spekülasyonlar çıkacaktır. Buna da hazırlıklıyız.
Geovanni, konusunda katıldığım radyo programında kesin cümleler kullanmadım. Bu futbolcunun menajeriyle Ankara'da konuştuk. İki taraf arasında para konusunda bazı farklar var. 1-2 gün içinde bu transfer olumlu ya da olumsuz bir şekilde sonuçlanacaktır. Geovanni için limitlerimizin üzerine çıkmak istemiyoruz.
Rothen konusunda ise kendisine yönetim kurulunun belirlediği teklifi yaptık. Kendisiyle sürekli temas halinde değiliz. Onun bize dönüş yapmasını bekliyoruz..
KONUŞMALARIN ARDINDAN HÜRRİYET 5, UĞUR 4, GÜVEN İSE 3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI.
http://yukleresim.com/images/16431253160156315910.jpg
http://yukleresim.com/images/71927730113699047780.jpg
http://yukleresim.com/images/86513171283712282174.jpg
http://yukleresim.com/images/02052287946921034844.jpg
http://yukleresim.com/images/34077478716136333031.jpg
HooijDonk07
30.Haziran.2010, 22:30
Ankaragücü'nün bu sene bu transferlerle ilk 5 oynamasını beklemiyorum açıkcası.
KaPaLı
02.Temmuz.2010, 01:36
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/07/1_temmuz10_aant2.jpg
Serkan Kırıntılı kadro dışı bırakıldı aklını başına toplaması için. Stefan Senecky takıma geri çağrıldı. Serkan affedilirse bile ciddi rakip geldi artık Serkan'a.
Aydın Karabulut ve Uğur Demirkol süresiz olarak kadro dışı ve satılık listesindeler.
KanaKe
02.Temmuz.2010, 01:41
Serkan'in Fener'e gelmesini isterim.
KaPaLı
03.Temmuz.2010, 18:37
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/07/ag_test7.jpg
1 Nisan falanda değil ama ! Çıkıp şaka desen JR Gökçek Başkan !
izmer96
03.Temmuz.2010, 19:50
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/07/ag_test7.jpg
1 Nisan falanda değil ama ! Çıkıp şaka desen JR Gökçek Başkan !
Geovanni mi o ?
eXcitinG
03.Temmuz.2010, 19:53
Tita değiLmi ?
KaPaLı
03.Temmuz.2010, 19:57
Tita o yaa. Adamlar şaka gibi. Rothen'i almadılar Tita'yı alıp geldiler.
izmer96
03.Temmuz.2010, 20:01
Nasil ya ben Rothen'in bonservisi alindi diye okumustum bi yerde 2-3 hafta once
KaPaLı
04.Temmuz.2010, 01:48
Geçen sene oynayacağı ücretin dahada altına anlaşılmasına rağmen adamla bir türlü sözleşme imzalamadılar. Önce Stefan geldi şimdide Tita. Devre arası sıkışırlarsa bunları yollarlar yerlerine alırlar elden çıkma 1-2 yabancı. Bebbe'yi bekliyorum ben bakalım onu alacaklarmı.
KanaKe
04.Temmuz.2010, 01:48
Tita Gökcek'lerin uzaktan akrabasi sanirim nereye giderseler yanlarinda götürüyorlar. :)
Deus Dominus
04.Temmuz.2010, 01:59
Tita iyi oyuncu, teknik, zeki. İş yapar Ankaragücü'nde yalnız Sapara varken gerek var mıydı? bence yoktu...
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 11:28
Delgado ve Holosko 1 yıl kiralık olarak Ankaragücü'nde..
+2 yerli oyuncu daha alınacak 1 tanesi büyük ihtimalle Ümit Karan..
Altidore ve Manageriyle görüşülmüş fiyatta anlaşmışlar ama gelmekten son anda vazgeçmiş..
Varonil
16.Temmuz.2010, 11:35
Olağanüstü 2 transfer.Satın alma opsiyonları verilmiş mi peki?
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 11:38
Şu an için net birşey yok. Ama yönetimden alınan duyumlar bu şekilde. Bu bilgi aldığım çocuk devre arasında Sapara - Vittek'te söylemişti. Ankaragücü'nde çok yönetici olduğu için haberler dağılıyo..
anil luque
16.Temmuz.2010, 11:42
Ankaragücü adına mükemmel iki transfer olur yani onların kadro kalitelernin üstünde 2 oyuncu Delgado ve Holosko.. Bizim açımızdansa yabancı kontenjanına byük fayda sağlayacağı için olumlu bir hamle..
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 11:46
Bu arada dün ilk hazırlık maçında Sivas'a 3 tane attı takım. Daha sakat olanlar ve takıma katılmayanlar var. Sapara - Vittek, Hollanda kampına katılacakmış. Delgado - Holosko + 2 Türk transferinden sonra takım iyice güçlenecek .
Sivasspor; Akın, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Diallo, Hayrettin, Mehmet Naz, Zita, Cihan, İbrahim, Sedat, Kamanan.
Ankaragücü; Senecky (Bora), Uğur, Aydın (Ediz), Zewlakow (Özgür), Koray (Muhammet), Hürriyet (Kaan), Güven, Theo (Adem), Umut (Kağan), Mehmet Çakır (Abdullah), Metin.
Goller: Metin Akan ( 2 ), Hürriyet ( P )
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 12:58
Amerika Milli Takımının ileri ucundaki sporcu için üç haftalık yoğun transfer görüşmeleri sonrası sporcunun anlaşma sağlanmak üzere iken son anda vaz geçmesi sonucu forvet hattına takviye için transfer çalışmalarına tekrar başlandı.
Yapılan planlamaya göre iki yerli ikide yabancı futbolcu transferi için girişimlerin devam etmekte olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz
Oyuncu; Jozy Altidore.. Türk oyuncu; Ümit Karan + 1 oyuncu diyolar onun kim olduğunu kimse söylemiyo fiyat yükselir diye.
Vittek ve Sapara kesin olarak Hollanda kampına katılıyolar 21 Temmuz'da.. Sözleşme toplu olarak imzalanacak sanırım..
Tita Antalyaspor'a kiralık olarak verildi tekrar
Aşk-ı Şehir
16.Temmuz.2010, 13:05
Allah aşkına alın büyük golcü Ümit Karan'ı...
Crocodile1963
16.Temmuz.2010, 13:08
Allah aşkına alın büyük golcü Ümit Karan'ı...
Adama sorarlar o büyük golücüyü neden kaptan yaptınız diye ?
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 13:17
Stadta imza töreni yaptınız diye :]
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 13:38
Dün maçtan sonra Koray'la konuşmuş birisi.
Yunus Emre Yüksel'in Koray Çölgeçen İle Kısa Bir Röportajı
Emre Gecekondu: Tebrikler..
Koray Çölgeçen: Sağol Kardeşim, Asist Yaptım İlk Golu Attırdım Metin'e.
E:Tebrikler.. Takım Nasıldı Abi, Arkadaşlık Havası..
K:Çok İyi Oturmaya Başladı Takım. Ezdik Sivas'ı. İlk Yarı Biz Oynadık 2. Yarı Yedek Takım. Sorunlar Var Antep Bana Ve Kulübüme İyi Para Verdi Ama Gitmem Ben Burada Bırakacağım Futbolu! Ben parayı ilk planda tutmuyorum, ben Ankaragücü'nü seviyorum para az alsamda burada kalacağım jübile
burda.
Koray: Biz para ile büyümedik Emre'm sevgi önemli, sevilmediğin yere git, paran olsun cebinde ne yapayım öyle parayı...
Adam Koray Çölgeçen :j:
Varonil
16.Temmuz.2010, 13:49
İyi bir kadro kurdu Ankaragücü;
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/5426_MKE_Ankaragücü.jpg (http://www.footballuser.com/5426/MKE_Ankaragücü)
Bilmiyorum Ümit Özat'ın kafasında nasıl bir şablon var ama,böyle uygun gözüküyor.+2'de de Theo ve Rajnoch var.
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 13:51
Her şey iyi yalnız defansta sıkıntı yaşayabilir Ankaragücü.
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 13:57
http://yukleresim.com/images/09595234942589056455.jpg
Takım bu şablonla oynayacak. Geçen senede böyle oynatmıştı geldikten sonra. Senin yazdığında çok eksik var. serkan yollanacak takımdan büyük ihtimalle. Zewlakow'dan kanat yapmak istiyo. Stoper oynatmayacak onu. Ortasahada alternatifi çok olduğu için Geremi oynamayacak. Dün Theo - Güven oynadı Hürriyet'in yanında. Zaten Tello olursa Geremi shoot out olacak :] Nerede olduğu bile belli değil şimdilik.
Aygün defans sıkıntı yaşanacak en son yer. Jan Rajnoch var daha takımda.
KanaKe
16.Temmuz.2010, 14:45
Zewlakow stoperde oynamiyormu niye sol beke koydun? kanat olmaz o adamdan cok agir bir oyuncu
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 14:46
Aygün defans sıkıntı yaşanacak en son yer. Jan Rajnoch var daha takımda.
En son yer mi :) Yapma abi o kadar da sağlam bir defans hattı yok.Hücum çok daha iyi.
El Barto
16.Temmuz.2010, 14:46
A.Gücü bu şablonla oynasın yirler A.Gücü'nü gol atmakta zorlandığı her maçta. :p
KaPaLı
16.Temmuz.2010, 15:09
Ümit Özat Zewlakow'u kanatta düşünüyo. Dün Zewlakow sağda Uğur solda oynadı ilk yarı. 2. yarıda Özgür Çek sol kanada geçti Uğur sağa geçti.
Emre geçen sezon bu şablonla oynadı. 15 gol yedi takım. 3 GS 3 FB 3 Sivas attı zaten. Takımı oturtursa gol yemiyo. Süper Ligi anlamaya başlamış zaten savunma kendi yarı sahasında hareket etmiyo. O yüzden adamda kaçırmıyolar.
El Barto
16.Temmuz.2010, 15:19
Ben biraz uzaktan takip edince. :)
Tabii ligde gol atmayı düşünen yok pek zaten. :p
Ama sağlam olur Tello Holosko falan da katılırsa.
izmer96
16.Temmuz.2010, 15:22
tello , holosko , delgado 3 ude giderse Ankaragucune , tam pilot klup gibi olucak yahu , halbuki bu adamlarin G.Antepe gitmesi gerekmiyormu :D
El Barto
16.Temmuz.2010, 15:30
Gaziantep ile ipleri kopardık. O bir tane santrforları vardı ya Cesar mı Santos mu ne. Onu vermediler diye. :zuhaha
SAİT71
16.Temmuz.2010, 15:32
Gaziantep ile ipleri kopardık. O bir tane santrforları vardı ya Cesar mı Santos mu ne. Onu vermediler diye. :zuhaha
Hayatta inanmam :D
deniz.91
17.Temmuz.2010, 02:07
Delagado ve holoskonun ankargücüne geleceğini pek sanmıyorum bjk kiralamak yerine satmayı düşünür heralde satmaya kalksa taliplisi çok olacaktır zaten
KaPaLı
18.Temmuz.2010, 23:11
Biraz Önce Kagan Söylemezgiller'le Konustum Koray Çölgeçen Takımdan Ayrıldı Apar Topar Tesislere Geldi Vedalastı Morali Bozuk Sinirli Stresli Bi Hali Vardı Dedi.
Hadi diyoruz Gökçekler yapar birşeyler. Ama Koray gibi bir adamı takımdan yollamak saçmalık. Gideceği takımda inşAllah parlarda Gökçekler kafalarını vursa. Tabi vuracak kafaları varsa.
deniz.91
18.Temmuz.2010, 23:58
Koray nereye gidiyormuş peki bizdende hangi mantıkla yollandığını çözemedim hala
KaPaLı
19.Temmuz.2010, 00:28
Bursaspor'a gitmiş sanırım. Sivasspor maçından sonra Gaziantep çok iyi para veriyo ama ben gitmek istemiyorum demişti. Yönetim zorla satmış Koray'ı..
deniz.91
19.Temmuz.2010, 01:09
Bizdende aynı durumda ayrılmıştı çok beğendiğim bir oyuncu üzüldüm
KaPaLı
19.Temmuz.2010, 11:21
Aynen Coşkun Theo Weeks. Adam eşşek gibi koşuyo ya. Biraz tekniği geliştirse çok iyi topçu olacakta boş koşuyo işte.
Zaten bu takımıda bozdular. Koray gitti. Kağan'ıda yollarlarsa taraftar yürüyecek söz verenlere.
KaPaLı
19.Temmuz.2010, 12:13
http://u.goal.com/41700/41739.jpg
Delgado'nun takıma gelmeyi kabul etmemesinin ardından Paraguay'lı Edgar Benitez'le görüşmeye başlamışlar..
izmer96
19.Temmuz.2010, 15:17
Sapara yolcumuki once Delgado olmayinca Benitez?
KaPaLı
19.Temmuz.2010, 20:20
Sapara ve Vittek'in durumları belli değil.
Koray için'de çok karıştı ortalık. Rant-X doğru karar deyip yönetim şakşakçılığı yaparken. Gecekondu Koray'ın gitmesine çok büyük tepki gösteriyo. Hollanda kampına gitmeden önce antrenman tesislerine gidebilir taraftarlar. Ümit Özat içinde çok güzel düşünceler var herkeste.
Ahmet Göktaş
19.Temmuz.2010, 20:40
Delgado , Holosko ve Tello A.Gücü'ne gitmiş ama Beşiktaşın haberi yok henüz demekki. :zuhaha
Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 02:05
Sapara ve Vittek'in durumları belli değil.
Koray için'de çok karıştı ortalık. Rant-X doğru karar deyip yönetim şakşakçılığı yaparken. Gecekondu Koray'ın gitmesine çok büyük tepki gösteriyo. Hollanda kampına gitmeden önce antrenman tesislerine gidebilir taraftarlar. Ümit Özat içinde çok güzel düşünceler var herkeste.
Bence en büyük transfer ne olur biliyor musun İso , senin su hep söyledigin gruplar var ya Rant-X vsvs felan , onları dagatacaksın bitireceksin o zaaman büyük bir iş yapar yönetim.
KaPaLı
21.Temmuz.2010, 02:11
Gecekondu
Sol Kapalı
Genç Güçlüler
Büyük Ankaragüçlüler
İhtiyarlar
Anti-X
Sokak
Tunalı
Şu anda aklıma gelen gruplar. Eryaman ve Demet bu sene Anti-X'ten ayrıldı. Onlarda yeni grup kurarsa rekora doğru gidiliyo tribünlerde. Anti-X dağıtmazlar. Yoksa kim 90 dakika el salla başkan el salla diye bağıracak !
Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 02:13
Bu dedigin ''el salla başkan'' diy bagıran grup , yönetimin adamlarının taraftar toplulugu gliba ?
KanaKe
21.Temmuz.2010, 15:51
Vittek ile Sapara'yi elinde tutamazsa Ankara seneye küme düser. Ümit Özat ile olacak is degil zaten bu daha dünden belli ellerindeki en iyi 2 adamida tutamazlarsa isleri cok zor.
izmer96
22.Temmuz.2010, 19:29
Robert Vittek resmen Ankaragücü'nde
Ankaragücü'nün anlaşma sağladığı Slovak yıldız Vittek, Lille ile tüm bağlantılarını kopardı.
http://u.goal.com/102100/102174_news.jpg
Robert Vittek resmen Ankaragücü'nde. Dünya Kupası'nda Slovakya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri çeken Vittek, kupadan önce Ankaragücü ile anlaşmıştı.
Golcü kulübü Lille ve Ankaragücü arasındaki resmi işlemler bugün itibariyle sona erdi ve Slovak yıldız Ankaragüçlü oldu.
Ankara temsilcisinin Vittek için Fransız kulübüne2 milyon avro bonservis ücreti vereceği açıklandı.
Profesyonel futbol kariyerine Bratislava'da başlayan Slovak oyuncusu 2008 yılının yaz transfer döneminde Lille takımında transfer olmuştu.
Vittek, 2010 Dünya Kupası'nda Yeni Zelanda ve İtalya'ya attığı gollerle adından söz ettirmişti.
Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2010, 20:02
Adama sorarlar o büyük golücüyü neden kaptan yaptınız diye ?
Stadta imza töreni yaptınız diye :]
Burda zeka demostrasyonları yapılmış cevap vermeden geçemeyeceğim.
Biz sizin 2 takımınız gibi o sezon öncesine kadar yıllarca ligde durup 1 arpa boyu kadar ilerlememiş değildik. Lige yeni çıkmış bir takımdık ve ondan bir önceki sezon ligden düşmekten son anda kurtulmuştuk. Ümit Karan gibi bir futbolcuyu transfer etmek o zaman bize müthiş moral vermişti. Çünkü Ümit Karan kariyeri olan, Türkiye'yi tanıyan bir oyuncuydu. Ama ne zaman ki Bucaspor'a haber yolladı beni alın diye işler o zaman değişti. Ayrıca Ümit Karan saha içinde kaptanlık görevini çok iyi yaptı. Saha dışında ise bir kaptan gibi davranmadı. Ayrıca Ümit'in gitmesini istememin 2 tane nedeni var. 1- Takımda yer bulamayacak ve bunun sonucunda huzursuzluk çıkaracak. 2- Takımda en yüksek ücreti alan oyuncu.
Daha laf çarpacak mısınız? :) Onlar içinde cevap yazayım mı? Vassel'inde ne umutlarla karşılandığını gördük. Lafla olmaz bu işler. Transfer icraatınızı görelim. Kimleri aldınız onu yazın hele. Böyle şeyler yormayın siz kafanızı. :) :) :)
tarikko
01.Ağustos.2010, 11:20
Süper Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Ankaragücü, gözünü İtalya'ya çevirdi.
Uğur Uçar, Güven Varol ve Zewlakow'u renklerine bağlayan, Vittek'in bonservisini alan sarı-lacivertliler, İtalyan devi Roma'nın formasını giyen Rodrigo Taddei ile görüşmelere başladı.
Brezilya asıllı olan ve İtalyan pasaportu taşıyan Taddei'nin, Ankaragücü'nün teklifine olumlu yaklaştığı ve imzanın an meselesi olduğu kaydedildi.
Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek'in 30 yaşındaki yıldız oyuncunun transferini çok istediği ve gerekirse İtalya'ya çıkarma yapacağı öğrenildi. 5 sezondur Roma'da oynayan Taddei, 154 maçta 22 gole imza atmıştı.
Sporx
SAİT71
01.Ağustos.2010, 12:26
Valla alırsa süper olur..
Addolorato
01.Ağustos.2010, 12:49
Ümit Özat paramız yok diyor adamların yazdıkları isimlere bak..
World Hollow o1
01.Ağustos.2010, 13:08
Basın yazıyor Resmi site yazmıyor ki..
KanaKe
01.Ağustos.2010, 13:45
Ümit Özat ne bilecek para olup olmadigini kulübün finansindan o mu sorumlu ? Blöf yapmistir.
Addolorato
01.Ağustos.2010, 14:29
Ümit Özat ne bilecek para olup olmadigini kulübün finansindan o mu sorumlu ? Blöf yapmistir.
Teknik Direktör bilmeyecekte kim bilecek yahu takımdaki maddi durumu. Ona göre liste veriyorlar yönetime.
SAİT71
01.Ağustos.2010, 14:57
Bence yönetimle diyaloğu vardır. Zaten yönetim söyler maddi durumu hocaya.
goosfraba
05.Ağustos.2010, 17:20
stanislav sestak'ı kiralamış ankaragücü.
GodfatheR
05.Ağustos.2010, 17:22
Müthiş transfer Vittek-Sestak çok iş yapar TSL'de.
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2010, 17:28
Süper ikili olmuş gerçekten beğendiğim iki iyi oyuncu.
SAİT71
05.Ağustos.2010, 17:35
Slovakya milli takımını topyekün alacak galiba :D
Addolorato
05.Ağustos.2010, 17:55
Vittek - Sestak süpürür ligi..
SAİT71
05.Ağustos.2010, 21:25
Klukowskı ve Taddei geliyor diyorlar. Hatta %100 diyenler bile var. Doğru mu acaba?
deniz.91
06.Ağustos.2010, 00:27
Sestak çok iyi transfer üöit özat takımı iyi oynatırsa ankaragücü tutulmaz
vego
07.Ağustos.2010, 01:11
Ankaragücü, Slovak yıldız Stanislav Sestak ile 1 yılı kiralık ve 3 yıllık opsiyonlu sözleşmeyi imzaladı.
Saray Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Ankaragücü Yönetim Kurulu Üyeleri Avni Kavlak, Levent Çamur ile genel menajer Ender Yurtgüven katıldı. Başkent temsilcisi Sestak'ın bonservisi için opsiyon hakkını da Slovak oyuncunun kulübü Bochum'dan aldı.İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, "Sestak'ın Ankaragücü'ne büyük katkı yapacak. Sestak ile 1 yıllık kiralık ve gelecek sezondan itibaren 3 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalıyoruz. Diliyorum ki Sestak, bu seneyi de bizimle beraber geçirecek. Sestak'ın Ankaragücü'ne büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Transfer konusuna bazı isimlerle görüşmeler sürüyor. Kulüp tarafından açıklanmayan futbolcu isimlerine rağbet gösterilmemesi gerekiyor" dedi.
Slovak yıldız Sestak ise, "Ankaragücü'ne transfer olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Buradaki tesislerden çok etkilendim. Böyle büyük bir camianın bir parçası olmaktan son derece mutluyum. Takımımın için terimin son damlasına kadar çalışacağım. Milli takımdan arkadaşmlarım Vittek ve Sapara, Ankaragücü'nden övgüyle söz ettiler. Buraya gelince bana az bile anlattıkları farkettim" diye konuştu.
Teknik heyetin raporu doğrultusunda şu anda 3 yabancı sol bek ile görüştüklerinidile getiren Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, "Bu isimlerden birisini kadromuza katacağız. Bunlardan bir tanesi Kanadalı oyuncu Michael Klumkowski. Sol bek transferinin ardından teknik yönetiminin raporu doğrultusunda belki bir transfer daha yapabiliriz. Romalı oyuncu Rodrigo Taddei ile ilgilenmiyoruz" ifadelerini kullandı.
A.FaruK
07.Ağustos.2010, 01:29
Klukowskı ve Taddei geliyor diyorlar. Hatta %100 diyenler bile var. Doğru mu acaba?
İmza an meselesi. Bende duyum aldım.
deniz.91
07.Ağustos.2010, 01:35
Taddei müthiş olur diğerini bilmiyorumda
ShevAnil
07.Ağustos.2010, 01:39
Sestak ------ Sapara ------ Taddei
------------- Vittek ----------
Çok fazla ofansif olur sanki Ankaragücü için.
Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2010, 15:02
Sestak çok iyi bir transfer...
SAİT71
07.Ağustos.2010, 15:11
Klukowski Kanada milli takımının sol beki. Oda iyi bir transfer..
KLUKOWSKİ ANKARAGÜCÜ'NDE
http://www.sporanki.com/uploads/haber/1281019157.png
100. yılında başarıyı hedefleyen Ankaragücü flaş bir ismi daha kadrosuna kattı.
100. yılında başarıyı hedefleyen Ankaragücü flaş bir ismi daha kadrosuna kattı. Radyospor.com'un ulaştığı bilgilere göre Ankaragücü, Kanada milli takımının sol beki Michael Klukowski'yle anlaştı.
Belçika'nın Brugge takımında forma giyen sol bek oyuncu Michael Klukowski'yi renklerine bağladı. Brugge kulüp menajeri Luc Devroe bu oyuncunun transferiyle ilgili olarak, "Klukowski'ye dört yıllık yeni bir sözleşme teklif ettik. Başka kulüplerden de teklifler olmasına karşın, Klukowski Ankaragücü'ne gitmeye karar verdi. Kararını değiştirmek istedik ancak dönmedi. Bu aşamadan sonra satmaktan başka çaremiz kalmadı" dedi.
Michael Klukowski'nin bir kaç gün içerisinde Türkiye'ye geleceği ve resmi imzayı atacağı öğrenildi.
KAYNAK: RADYOSPOR
izmer96
07.Ağustos.2010, 15:18
yine cok iyi nokta bir transfer daha , Ankaragucu , Gaziantep , Eskisehirspor , Kayserispor , lig bu sene hic olmadigi kadar zor olucak
KaPaLı
14.Ağustos.2010, 04:18
Stanislav Sestak'la beraber Rodrigo Taddei'de gelecekti takıma ama yıllık ücreti çok yüksek olduğu için vazgeçilmiş..
Plzen'de oynayan David Limbersky ve Club Brugge'de oynayan Michael Klukowski'yle görüşüyo şu anda yönetim.. İlerleyen günlerden bu oyunculardan 1 tanesi gelecek.. Türk olarakta 1-2 isimle görüşüyolarmış.
Eğer Meye gelmeseydi takıma Drago Gabric ismi geçiyodu sol kanat için ama Meye takıma gelince vazgeçmişler..
Bordo61Mavi
18.Ağustos.2010, 21:22
Gabric Ankaragucune kiralandi soylentileri var
KaPaLı
20.Ağustos.2010, 00:46
Gabric için bir girişim yok. Takımda yabancı sınırı dolu şu anda. Meye gönderilirse alınabilir yanlız.
Club Brugge takımından Kanadalı Michael Klukowski bugün takıma katıldı. Sol bek oyuncusu Klukowski, fizikli güçlü bir oyuncu. Uzaktan kaleyi gördümü affetmiyo hiç.
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/08/klukowski1.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/08/klukowski5.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/08/klukowski3.jpg
Aşk-ı Şehir
20.Ağustos.2010, 02:25
Klukowski'nin gelmesi bizim açımızdanda hayırlı oldu. Yoksa Volkan Yaman'a Ankaragücü yolu gözükmüştü hafiften...
KaPaLı
20.Ağustos.2010, 02:57
Mustafa bence o haberler menajer oyunu. Klukowski, Plzen'in sol beki Limbersky bide 3-4 tane daha adamla görüştüler sol bek olarak. Hiç Türk oyuncu gündeme gelmedi. Volkan'ın kontratı ne zaman bitiyo ? Fiyat artırma çabası olabilir.
Aşk-ı Şehir
20.Ağustos.2010, 04:13
Mustafa bence o haberler menajer oyunu. Klukowski, Plzen'in sol beki Limbersky bide 3-4 tane daha adamla görüştüler sol bek olarak. Hiç Türk oyuncu gündeme gelmedi. Volkan'ın kontratı ne zaman bitiyo ? Fiyat artırma çabası olabilir.
Yok yahu Volkan bi ara ciddi ciddi geliyodu size doğru. :) Daha sözleşmesi 2012 mayısında bitiyor...
Ahmet Göktaş
20.Ağustos.2010, 22:22
Kluwoski falan Ankaragücü 1-2 iyi transferden sonra yine klasik anadolu takımı transferlerine dönmüş tekrar. Kadrosunda 2-3 iyi oyuncusu var ama böyle ne olacağı belli olmayan oyuncuları alarak bence yine düşme tehlikesini yakından hissederler her sene oldugu gibi...
KaPaLı
20.Ağustos.2010, 22:34
Mehmet Çakır'ı isteyen Manisaspor'dan Josh Simpson istenmiş.. Yabancı sınırı var ama hala yabancı oyuncu istiyo yöneticiler.. Eğer 24'ünde olacak kongrede devam kararı çıkarsa o tarihten sonra sürpriz olabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2010, 21:24
Sestak Ankaragücü için çok kaliteli bir transfer fakat diğer transferlerini beğenmedim.
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 00:10
Kötü denen Klukowski coşkularda ; ) Fenaa kademe yapıyo.
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 11:52
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/08/msp_ag4.jpg
Bu sahneyi maç içerisinde sık sık gördük. Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncularından Ömer Aysan ve Gökhan Emreciksin 1 tane düzgün bindirme yapamadı. Gökhan'ı sol kanada aldı Hakan hoca bu seferde Uğur Uçar'a takıldı (:
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 11:53
Sercan Yıldırım Ankaragücü'nde (:
http://www.ankaragucu.org.tr/wp-content/uploads/2010/08/ag_21agustos10_sant3.jpg
Zekirdek
23.Ağustos.2010, 12:04
Mehmet Çakır'ı isteyen Manisaspor'dan Josh Simpson istenmiş.. Yabancı sınırı var ama hala yabancı oyuncu istiyo yöneticiler.. Eğer 24'ünde olacak kongrede devam kararı çıkarsa o tarihten sonra sürpriz olabilir.
Simpson sol kanat ve forvet için çok kaliteli bir isim. Alırsanız çok iyi bir oyuncu almış olursunuz. Zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Geçen sene 1+1 sözleşme imzalamıştı.
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 12:07
Yaa işte kesin birşey yok. Yabancı sınırı dolayısıyla yatabilir iş. Gökçekler, Mehmet Çakır'ı yollamaz takımdan. Eğer kongrede devam kararı çıkarsa Türk 1-2 tane oyuncu gelebilir takıma.. Bu takas yoluylada olabilir, bonserviside alınabilir.
deniz.91
23.Ağustos.2010, 12:29
Yaa işte kesin birşey yok. Yabancı sınırı dolayısıyla yatabilir iş. Gökçekler, Mehmet Çakır'ı yollamaz takımdan. Eğer kongrede devam kararı çıkarsa Türk 1-2 tane oyuncu gelebilir takıma.. Bu takas yoluylada olabilir, bonserviside alınabilir.
abi ne kongresi yine ya ayda bir kongre yapılıyo heralde ankargücünde:)
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 12:45
Geçen seçimlere katılmayan üyeleri katıldı gibi gösterip oy kullandırtmış Gökçek Family's. O yüzden iptal davası açıldı. Gökçeklerde genel kurulu toplama kararı aldılar. Aslında almalarındaki asıl amaç farklı, tüzük değiştirmek istiyolar ama seçim kararıda çıkabilir o kongreden.
TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2010, 02:58
Geremi Larissa'ya gitmiş.
http://www.yukleresim.com/images/54862662172500788924.jpg (http://www.yukleresim.com/)
deniz.91
25.Ağustos.2010, 10:55
Gerimiyi niye yolladı yönetim
KanaKe
25.Ağustos.2010, 15:51
ümit özat istememistir.. geremi zaten sirf secilmek icin bir kozdu 6 ay sonunda dogru dürüst oynatmadan gönderdiler...
Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 16:26
Nasıl bir yönetim anlayışı varsa artık bu ankaragücünden komedi resmen herşeyleri :zuhaha
RasAnt
25.Ağustos.2010, 18:52
Ankaragücü yönetimi ilginç bir yönetim anlayışına sahip
KaPaLı
26.Ağustos.2010, 00:59
Gökçeklerle dalga geçene bak hele. (: Yazık sana.
Geremi'yi doğru düzgün oynatmadımı ? Geremi her oynadığı maçta yattı. Takımın en çok kazanan oyuncusuydu. Vittek'in parası yatmadı ama Geremi'nin yattı. 1 tane olumlu hareketi yok maçlarda. sürekli takımı 10 kişi oynattı. Gitmesi en iyisi oldu.
nerazzuri
28.Ağustos.2010, 00:08
Drago Gabric'i sezon sonuna kadar kiraladı Ankaragücü.
Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 00:22
Kiralık oyuncu almakla yada 6 aydan sonra oyuncuları göndermekle hangi uyumu nasıl yakalacağını sanıyor ki bu takım ?
Revolution
28.Ağustos.2010, 00:23
Kiralık oyuncu almakla yada 6 aydan sonra oyuncuları göndermekle hangi uyumu nasıl yakalacağını sanıyor ki bu takım ?
Luce zamanında Galatasaray'da 5 küsur oyuncu kiralıktı. (3. yıldızı taktığımız sene)
Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 00:34
A.gücü bir Galatasaray değil. Galatasaray kiralar oyuncuları , oyuncular gittikten sonra daha iyilerini de alıp koyabilir oraya. Ama anadolu takımlarının bir Kayseri , Bursa gibi istikrar yakalamaları lazım kadroların başarılı olabilmek için. Kadrosunu her sene değiştiren takımlar eninde sonunda tutunayıp düşüyor dikkat ederseniz.
Revolution
28.Ağustos.2010, 00:51
Gabriç yeni bir çıkış arayacaktır Ankaragücü'nde. Ama bende katılıyorum Ankaragücü'nün kötü yönetildiğine. Oysa potansiyeli o kadar fazla ki...
ShevAnil
28.Ağustos.2010, 00:51
Şenol Güneş, Gabric'i hiç istemiyor kadroda. Performansından memnun kalınırsa sözleşme imzalatılabilir. Hayırlı olsun beğendiğim bir oyuncu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2010, 00:13
Gabric fena transfer değil...
KanaKe
29.Ağustos.2010, 00:42
gabric ts adina vasat transferdi beklenilen performansi yansitamadi ankaragücünde is yapar.. fena oyuncu degil oyun stilini begeniyorum yasida genc bildigim kadari ile.
KaPaLı
23.Aralık.2010, 16:34
Bugün istifa etmesi beklenen yönetim devam kararı aldı ve transfer çalışmaları başladı. İlk aşamada 2 yabancı ve 1 yerli oyuncu var akılda ama takımda yer alan oyunculardan bazıları gönderilecek takımdan, onların yerine oyuncu bakacaklar birde.
Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2010, 17:51
Bugün istifa etmesi beklenen yönetim devam kararı aldı ve transfer çalışmaları başladı. İlk aşamada 2 yabancı ve 1 yerli oyuncu var akılda ama takımda yer alan oyunculardan bazıları gönderilecek takımdan, onların yerine oyuncu bakacaklar birde.
Sen yönetimin devam etmesine şaşırdın mı İsmail? :)
KaPaLı
23.Aralık.2010, 18:17
Hiç şaşırmadım nedense. Mahkemeden çıkan kararın uygulamaya konması 1,5 yıl bulacağı söyleniyor. Bu zaman içinde gökçekler istediği gibi kulup içinde at oynatacaklar. Şu anda mevcut durumda zaten onlara karşı çıkan kişi sayısı çok az.
Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2010, 18:29
Hiç şaşırmadım nedense. Mahkemeden çıkan kararın uygulamaya konması 1,5 yıl bulacağı söyleniyor. Bu zaman içinde gökçekler istediği gibi kulup içinde at oynatacaklar. Şu anda mevcut durumda zaten onlara karşı çıkan kişi sayısı çok az.
100 yıllık Ankaragücü kulübü ile oyun oynuyorlar resmen...
KaPaLı
23.Aralık.2010, 18:38
Adamlar geçen haftadan beri perşembe bırakıyoruz dedi, sonra bugün sabah açıklama yaptılar bırakmıyoruz oyuncuların ödemelerini yapıyoruz dedi.
Ama şöyle bir çelişkide var, dün ben oyuncuların menajerlerinden biriyle konuşma fırsatımız oldu. Yabancı bir oyuncunun menajeri. Adam yabancıların ödemeleri yapıldı, yerlilerin ödemeleride yapılıyo dedi. Ama çıkan haberlerde bu adamların 11 aydır para alamadığı lafları var. Ne yapmak istediklerini kendileride bilmiyo bence.
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 18:43
Ne yalan söyleyeyim bekliyordum böyle bir açıklama :D :D Her şey beklenir bu yönetimden..
Aşk-ı Şehir
23.Aralık.2010, 20:19
Adamlar geçen haftadan beri perşembe bırakıyoruz dedi, sonra bugün sabah açıklama yaptılar bırakmıyoruz oyuncuların ödemelerini yapıyoruz dedi.
Ama şöyle bir çelişkide var, dün ben oyuncuların menajerlerinden biriyle konuşma fırsatımız oldu. Yabancı bir oyuncunun menajeri. Adam yabancıların ödemeleri yapıldı, yerlilerin ödemeleride yapılıyo dedi. Ama çıkan haberlerde bu adamların 11 aydır para alamadığı lafları var. Ne yapmak istediklerini kendileride bilmiyo bence.
Yabancıların parasının ödendiği ve sadece yerlilerin parasının ödenmediği konuşuluyodu zaten. Ülkemizdeki bu yabancı merakınıda anlamış değilim. Bırak gitsin arkadaş Theo Weeks, Jan Rajnoch Yerine Kağan gibi oyuncular oynar. Bu arada Hürriyet ile Adem'in isimleride bizle geçti bugün yerel medyada var mı sende böyle bir bilgi? Ben duymadım hiç gerçi ama. :)
KaPaLı
23.Aralık.2010, 23:02
İyi hatırlattın Mustafa, Hürriyet için Gençlerbirliği ismi daha ağırlıklı geçiyo.
Adem'in olayıda tamamen menajer oyunu. Haa olurda alırsa Eskişehirspor Adem'i yaptığı en anlamsız transfer olur. Heleki elinde Alper, Doğa gibi adamlar varken.
Aşk-ı Şehir
24.Aralık.2010, 01:00
İyi hatırlattın Mustafa, Hürriyet için Gençlerbirliği ismi daha ağırlıklı geçiyo.
Adem'in olayıda tamamen menajer oyunu. Haa olurda alırsa Eskişehirspor Adem'i yaptığı en anlamsız transfer olur. Heleki elinde Alper, Doğa gibi adamlar varken.
Doğa muhtemelen ayrılacak takımdan. :)
Bordo61Mavi
24.Aralık.2010, 06:44
Doğa muhtemelen ayrılacak takımdan. :)
Trabzon istiyormus dogrumu ?
TR.CaPTaiN
27.Aralık.2010, 19:45
A.Gücü'nde 5 isim gönderildi!
Ankaragücü'nde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 5 futbolcu ile yollar ayrıldı.
Ankaragücü, Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat Duruer ile yollarını ayırdı.
Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat Duruer ile yollarını ayırdıklarını söyledi.
Yurtgüven, 5 futbolcuya da kulübe yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, ''Teknik heyetin raporu doğrultusunda böyle bir karar alındı. Kendilerinden kulüp bulmalarını istedik. Bundan sonraki spor yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz. Transfer politikamızı teknik heyetin raporu doğrultusunda yürüteceğiz'' diye konuştu
Sporx
titates1
27.Aralık.2010, 20:15
İyi isimler gitmiş havada kapar diğer takımlar bu oyuncuları
BaGa TaRKaN
27.Aralık.2010, 20:16
Şu Murat Bizim Buraya Gelse Keşke Çok Beğeniyorum:)
KaPaLı
28.Aralık.2010, 00:30
Bu Ümit Özat ciddi ciddi futbol kurallarından anlamıyo. Takımda altyapıdan yetişmiş tek oyuncu Murat Duruer - sol kanatta, ortasahada kullanabileceği alternatif oyuncu Murat Duruer - Yedekte kalsa, tribündede otursa ses çıkarmayan Murat Duruer ama takımdan gönderilen yine Murat Duruer. Yedek olarak kimi alacak acaba altyapıdan.
Stoper oynayacak adam yok. Muhammed'i yolluyo takımdan. Bu kadar adam yolladıklarına göre bunlardan daha iyilerini alacaklar, ama şöyle birşey var o adamlar kulubu tercih edecekmi.
Sheriff
28.Aralık.2010, 00:50
Gerçekten teknik heyet raporu doğrultusundamı gönderildiklerini sanıyorsunuz. En fazla alacağı olan oyuncular gitmiş işte.
KaPaLı
28.Aralık.2010, 01:11
Ben biliyorumda neyse. 1-2 bişey duyduk sağdan soldan.
barahir
28.Aralık.2010, 01:19
Yuh Mehmet Çakır nasıl yollanır?
LaigLeNoiR
28.Aralık.2010, 12:36
Oyun oynamasınlar kimseyle böyle bu iş gitmez. Ateş yanmayan yerden de duman gelmez.
Ne var ne yoksa ortaya dökülsün sonuçlarına herkes katlansın. Ankaragücü takımınının yeri bende başkadır. Her başkente gittiğimde mutlaka maçını izlerim tribünden ama yönetimin yaptığı yanlışlar kırkı aştı.
O yüzden taraftara daha fazla yazık etmeden ne yapıyorlarsa yapsınlar.
KaPaLı
03.Ocak.2011, 00:32
http://news-poland.com/upload/news/2620pobraniak_470.jpeg
Kiralık ve satın alma maddesiyle gelecek diyorlar..
nerazzuri
03.Ocak.2011, 02:28
oha derim ismail, bu sefer harbiden oha derim.
BaGa TaRKaN
03.Ocak.2011, 02:30
Aslında Kendini Kanıtlayamadı 2-3 Sene Öncesinden Çok Şey Bekliyorlardı, Çok Üst Düzey Bir Oyuncu Değil Ama Ligimizin Yıldız Oyuncusu Olur Onuda Belirtelim:)
KaPaLı
03.Ocak.2011, 11:59
oha derim ismail, bu sefer harbiden oha derim.
Bende şu an için oha diyorum Serkan. Yönetimin gayrı resmi transfer organı Anti-X 'de gelecek diyolar sürekli.
KaPaLı
06.Ocak.2011, 18:40
http://www.slavia.cz/data/novinka/foto_32402.jpg
Jaroslav Cerny, Ankaragücü'nde.. Slavia Prag tarafından açıklandı transfer.
Záložník Jaroslav Černý po skončení smlouvy ve Slavii bude působit v Turecku. Podle agenturních zpráv se na rok a půl upsal tureckému klubu Ankaragücü.
Slavia se s tímto tureckým klubem utkala v rámci letního soustředění v Seefeldu v červenci 2009, prohrála tehdy 1:2, Jaroslav Černý ale v utkání nenastoupil kvůli zranění.
Jaroslav Černý působil ve Slavii od ledna 2008, nastoupil do 62 ligových utkání, ve kterých vstřelil 8 branek, v červenobílém dresu oslavil dva mistrovské tituly. Po skončení podzimní sezony dostal od Slavie nabídku na prodloužení smlouvy, kterou nepřijal.
http://www.slavia.cz/Jaroslav-Cerny-bude-hrat-v-Turecku
anil luque
06.Ocak.2011, 18:47
Cerny hayırlı olsun ancak Obraniak'a hiç ihtimal vermiyorum şahsen. Avrupa'dan daha büyük talipleri var diye biliyordum..
KaPaLı
08.Ocak.2011, 23:10
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs186.snc3/19367_218639678236_217179528236_3359079_3031112_n. jpg
Ergin Keleş 1,5 yıllık sözleşme imzaladı..
KaPaLı
08.Ocak.2011, 23:21
http://www.since1910.net/_Medya/Images/Haber/ankaragucu-2-transfer-birden-yapti1.jpg
2 yeni transfer..
Radoslav Cerny - Ergin Keleş.
KaPaLı
10.Ocak.2011, 12:58
http://4.bp.blogspot.com/_XwGmhOeaFq4/S_J_hJLbk1I/AAAAAAAADdg/lxlr8N5ul3k/s1600/Serdar+%C3%96zkan.jpg
Ankaragücü sezon başında geldiği Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Serdar Özkan'ın transferini bitirdi.
Ara transferde uzun süre sessiz kalan ve önceki gün Jaroslav Cerny ve Ergin Keleş'i alarak sessizliğini bozan sarı lacivertli yönetim Serdar Özkan'ı da kadrosuna dahil etti.
Ümit Özat'ın isteği doğrultusunda yapılan transfer ile Ankaragücü'nün transferi kapattığı öğrenildi.
Serdar Özkan'ın bugün veya yarın Ankaragücü kampına katılması bekleniyor.
BaGa TaRKaN
10.Ocak.2011, 20:44
Artık Her Sene Bir Alt Tabakaya Düşer Serdar:D Gerileme ve Çöküş Dönemi Başlamıştır Hayırlı Olsun:zuhaha
CeNTeR_TR
10.Ocak.2011, 21:07
Ey gidi Serdar Özkan :)
Zamanında Anıl (Anilton ) ile Serdar için baya tartışmıştık ben kalitesiz olduğunu idda etmiştim Anıl gelecek vaad ediyor demişti :) O tartışmanın olduğu sezondan önce Serdar bizde kiralık olarak oynamıştı o izlenimlerimden dolayı öyle demiştim.
Şimdi aklıma geldide ne kadar boşa kürek çekmişiz.Nereden nereye.
Sheriff
10.Ocak.2011, 21:29
Serdar belkide kendini bulur Ankaragücünde. Hayırlı olsun..
C h A o S
10.Ocak.2011, 21:55
Serdar kafasızın teki.Bilmiyorum çok para kazandığından dolayımı kendini futbola veremiyor ama artık bir şeyler yapmalı.Böyle giderse dahada düşer.Bakalım neler yapacak.
CeNTeR_TR
10.Ocak.2011, 21:59
Para kazanmasıyla alakalı değil :)
Samsundayken para mara kazanmıyordu ama lanet edilen oyuncu halindeydi.Kışın ortasında yakası bağrı açık Samsunda fink atan bi tipti.Futbolcudan çok artist gibi etrafda dolanmayı seviyordu.
Bizden sonra ne olduysa patlama yaptı ama en sonun da çok daha iyi patladı.
C h A o S
10.Ocak.2011, 22:04
Aslında bileklerine çok hakim ve topa yakışan bir oyuncu.Zaten genel görüşte bu.Herkes Serdar'ın patlama yapmasını bekliyor.Ama hep hayal kırıklığı yaratıyor.Ben bize gelirken patlama yapar diye ümit ediyordum ancak yine bekleneni veremedi.Ama yinede kötü oyuncu değil.İnşallah A.Gücü'nde bulur kendini.
anil luque
10.Ocak.2011, 23:26
Para kazanmasıyla alakalı değil :)
Samsundayken para mara kazanmıyordu ama lanet edilen oyuncu halindeydi.Kışın ortasında yakası bağrı açık Samsunda fink atan bi tipti.Futbolcudan çok artist gibi etrafda dolanmayı seviyordu.
Bizden sonra ne olduysa patlama yaptı ama en sonun da çok daha iyi patladı.
İşte en büyük problem burada. Turgut abinin dediği sapına kadar doğru. Bu adam Beşiktaş'a geldikten sonra da aynı halttan muzdaripti. İstanbul'un hatırı sayılır cafelerinden birinin sahibi arkadaşımın abisiydi. Serdar efendi her Allah'ın günü bir şekilde fırsat bulup o cafeye gider abi hatun var mı 1-2 bir şey ayarlasana şeklinde muhabbetler yapar. Günahını almak gibi olmasın ama arkadaşım bizzat şahit olduğu muhabbeti anlatıyor yani. O yaşta o fırsatları elde edebilmek ve sonrasında böyle saçma sapan muhabbetlerle geri tepmek. Haketmeyenlere geliyor ya bu fırsatlar en acısı da bu. Bari Ankaragücü'nde toparlansa futbolumuza hizmet edebilse..
CeNTeR_TR
10.Ocak.2011, 23:50
İşte en büyük problem burada. Turgut abinin dediği sapına kadar doğru. Bu adam Beşiktaş'a geldikten sonra da aynı halttan muzdaripti. İstanbul'un hatırı sayılır cafelerinden birinin sahibi arkadaşımın abisiydi. Serdar efendi her Allah'ın günü bir şekilde fırsat bulup o cafeye gider abi hatun var mı 1-2 bir şey ayarlasana şeklinde muhabbetler yapar. Günahını almak gibi olmasın ama arkadaşım bizzat şahit olduğu muhabbeti anlatıyor yani. O yaşta o fırsatları elde edebilmek ve sonrasında böyle saçma sapan muhabbetlerle geri tepmek. Haketmeyenlere geliyor ya bu fırsatlar en acısı da bu. Bari Ankaragücü'nde toparlansa futbolumuza hizmet edebilse..
Doğru olma olasılığını tartışmaya bile gerek yok çünkü çok doğrudur bu yazdıkların ve arkadaşının sana söyledikleri.Çünkü ben bizzat yaşadım bu tür muhabbetleri kendisi Samsundayken (:
O yüzden bu kafadaki adamdan hiç bir yol olmaz.He olur nasıl olur 2-3 maçı hatırlanır ama daha'da ötesi olmaz.
anil luque
11.Ocak.2011, 00:11
Bu gidişle maalesef öyle gözüküyor abi , yetenek olarak aslında hiç de yabana atılmayacak bir oyuncu bence kendisi. Ama işte insan elindekinin değerini bilmiyor maalesef. Fiziki açıdan Beşiktaş'a geldiği günden bugüne bir arpa boyu yol katedemeyen bir kişilik yani. Ama cafelerde fink atmak varken kim gidip kondisyon salonunda kendini heba eder. Benimki de laf.
Gareth Bale takım maçı ve antrenmanlar dışında kendine kalan 3 günün 2 sini salonda geçiriyor kendisini güçlendirmek için. O'nun enayiliği tabi. Basit bir bek oyuncusuyken aşama aşama katedip kim dünyanın en iyi sol açıklarından biri olmak yolunda ilerlerki , ne gerek var.
KaPaLı
12.Ocak.2011, 22:50
http://img204.imageshack.us/img204/4842/serdarozkanankaragucumu.jpg
Sheriff
12.Ocak.2011, 23:30
İyi iyi, baya karşılaşırız kendisiyle artık :zuhaha
RaSenGan
12.Ocak.2011, 23:31
İyi iyi, baya karşılaşırız kendisiyle artık :zuhaha
Ortak gittiğiniz mekanlar var sanırım :D
Sheriff
12.Ocak.2011, 23:37
Ortak gittiğiniz mekanlar var sanırım :D
Daha gelsinde bakalım olur nasılsa :zuhaha
CeNTeR_TR
12.Ocak.2011, 23:52
Kontes - Parlement tarzı pavyonlarda kesin rastlanacakdır
Sonrasında Gloria Jeans - Starbucks gibi kısmen elit yerlere takılacakdır
Ardından Hilton'da Bilkent Sheraton'da jazz müzik eşliğindeki parti ve kokteylerde görülecekdir
Arjantin ve Çankaya uğrak mekanı olacakdır
En sonunda ise bi ihtimal Ankara'da kalır veya Bank Asya 1.Lig 1.Lig Bank Asya !
Umarım yanılan ben olurum.
Sheriff
12.Ocak.2011, 23:53
Kontes - Parlement tarzı pavyonlarda kesin rastlanacakdır
Sonrasında Gloria Jeans - Starbucks gibi kısmen elit yerlere takılacakdır
Ardından Hilton'da Bilkent Sheraton'da jazz müzik eşliğindeki parti ve kokteylerde görülecekdir
Arjantin ve Çankaya uğrak mekanı olacakdır
En sonunda ise bi ihtimal Ankara'da kalır veya Bank Asya 1.Lig 1.Lig Bank Asya !
Umarım yanılan ben olurum.
Sen geri kalmışsın biraz Turgut, yeni trend Park Caddesi :D
CeNTeR_TR
12.Ocak.2011, 23:55
Sen geri kalmışsın biraz Turgut, yeni trend Park Caddesi :D
:D En son geçen sene Ankaradaydım Burak , Bizim arkadaşın babası Sheraton otelinin Bar , Vestiyer işletmeciliğini yapıyor genelde otelde oluyorum :icon_biggrin:
Sonrasında ise sabah'ın ilk saatleri olduğu için bana her yer Aspava'da yemek yemek oluyor :p
SAİT71
13.Ocak.2011, 02:14
Hayırlı olsun Serdar için. Burda kendini gösterecektir. Çünkü büyük bir düşüşe geçti kariyer olarak. Mecbur artık kendini ispatlamaya... :)
Bu arada Y.Mahalle Taşkına yolunuz düşerse buluşma yapabiliriz. Serdarıda çağırın oda gelsin :D
ozaniel
13.Ocak.2011, 23:34
Serdar da İbrahim Akın gibi senede 4-5 maç parlar, kalan maçlar yatar bence. Hatta İbrahim Akın kadar yeteneği de olmadığı için daha alt liglere düşer.
KaPaLı
14.Ocak.2011, 09:09
O değilde benim en çok kullandığım atkıdan vermişler eline. Dün Ankara'ya giderken atkıyı taktım resim aklıma geldi durdu :p Dönerken baktım püskülün 1 tarafı sökülmüş :p Gelir gelmez atkıyı bile cünüp etti herif :n: :n: :n:
Yönetim şakşakçıları öyle bir isim yazdılarki yazsam gülmekten kriz geçirirsiniz. Ben Mozaik yapayım resme en iyisi. Çünkü ben ilk okuduğumda sağlam güldüm adamlara.
http://yukleresim.com/images/21232635496142418423.jpg
izmer96
14.Ocak.2011, 09:27
Essien mi o ?
KaPaLı
14.Ocak.2011, 09:29
24 Numara (: İngiliz, 1.66 boyunda.
nerazzuri
14.Ocak.2011, 09:51
shaun wright-phillips :schaf: ohaha yok canım artık.:D
SAİT71
14.Ocak.2011, 16:17
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/10_04/WrightPhillips2GET_468x360.jpg
Gerçek gibi :D
KaPaLı
14.Ocak.2011, 23:30
Shaun Wright Philips için gerçekten teklif varmış.
Revolution
15.Ocak.2011, 01:45
Gelirse, kusura bakmayın ama çocuk olur :D
KaPaLı
15.Ocak.2011, 01:57
Melih Gökçek twitterda sorulan soruya ben ilk görüşmeleri gördüm ama uzadı görüşmeler, umarım iyi sonuçlanır yazdı Philips ve Fatih Tekke için.
Ayrıca bu haberi yayan Cengiz Paça'yla konuştu birisi oda doğrulamış bu bilgileri. Yinede ben pek ihtimal vermiyorum nedense. Nede olsa soyadı Gökçek (:
Bordo61Mavi
15.Ocak.2011, 05:12
Fatih Ankaragucune giderse Umit Ozat ile nasil anlasabilcek cok merak ediyorum :)
KaPaLı
15.Ocak.2011, 12:42
Turgut Doğan Şahin alacaklarını alamadığı gerekçesiyle tek taraflı feshetti kontratını..
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2011, 19:37
Ankaragücü Fatih Tekke ile anlaşmış.
Rehavi
15.Ocak.2011, 19:39
Biz Tekke den birşey anlayamadık, alın siz hayrını görün :)
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2011, 19:41
Biz Tekke den birşey anlayamadık, alın siz hayrını görün :)
Keşke Fatih'ten faydalanabilseydik.Bobo'nun sakat olduğu dönemlerde baya işimize yarardı formda bir Fatih ama olmadı.Yeni kulübü hayırlı olsun.
KaPaLı
15.Ocak.2011, 23:07
Ara transfer döneminde anlaşmaya vardığımız Serdar Özkan, Ergin Keleş ve Jaroslav Cerny Saray Spor Tesislerimiz�de düzenlenen törenle resmi imzayı attı.
Saray Spor Tesislerimiz’de yapılan imza törenine Başkan Vekilimiz Nadir Koç, Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Genel Menajerimiz Ender Yurtgüven ve futbolcularımız Serdar, Ergin ve Cerny katıldı. Galatasaray’dan bedelsiz olarak transfer edilen Serdar Özkan ile 2.5, Manisaspor’dan bedelsiz alınan Ergin Keleş 1.5 ve Slavia Prag’tan kadromuza katılan Jaroslav Cerny 1.5 yıllık imza attı.
NADİR KOÇ, “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!”
Törende ilk konuşmayı yapan yönetim kurulu üyemiz Nadir Koç, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacaklarına inandığını belirterek, “Aramıza katılan arkadaşlar takımın gücüne güç katacaklardır. Hedefimiz çıtayı yükseltmek ve her zaman dediğimiz gibi Ankaragücü’nün Türkiye’nin gücü yapmak. Her şey güzel olacak” dedi.
SERDAR ÖZKAN, “ANKARAGÜCÜ’YLE ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”
Yeni transferlerimizden Serdar Özkan 100 yıllık bir camiaya geldiğini söyleyerek, “Ortaya konan düşüncelerle, benim düşüncelerimde ortak bir noktaya vardık ve Ankaragücü’ne geldim. Takımı en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Ankaragücü neden şampiyon olmasın. Önümüzde Bursaspor örneği var. Biz de Ankaragücü’yle şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
ERGİN KELEŞ, “ANKARAGÜCÜ FORMASINI GİYMEK HAYALİMDİ”
Ankaragücü’nün son derece büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Ergin Keleş ise, “Ankaragücü yıllardır bu ligde söz sahibi takımlardan. Her futbolcu gibi benimde böyle büyük bir kulüpte forma giymek hayalimdi. Saha içi ve dışında sergileyeceğimiz tutumlarla, Ankaragücü’nü başarıya taşıyacağız” diye konuştu.
JAROSLAV CERNY, “BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
Ankaragücümüz’e geldiğinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Çek oyuncumuz Cerny, “Takım içerisinde gerek kendi ülkemden gerekse Slovakya’dan arkadaşlarım var. Arkadaşlarımın bu takımda olması benim için büyük bir avantaj. Ankaragücüne gelirken de arkadaşlarımın burada oynaması tercih yapmamı daha da kolaylaştırdı. 2 günden bu yana Ankara’yı geziyorum ve çok beğendim. Hedefleri olan bir takıma geldim ve çıtamızı daha da yükselterek hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
MENAJERİMİZ YURTGÜVEN MERAKLARI GİDERDİ
Hakkında çıkan istifa haberlerine ve Turgut Doğan Şahin hakkında bilgi veren Genel Menajerimiz Yurtgüven, “Turgut’un sözleşmesini tek taraflı feshettiği doğru. Ancak bize henüz resmi bir belge gelmedi. Turgut çok iyi niyetli ve saf bir arkadaşımız... Aklına girenler oldu. Hatadan dönecek ve tekrar aramıza katılacaktır. Ancak Turgut şu andan itibaren sıkıntılı bir sürece girdi. Tavrını sürdürürse sonuçlarına katlanır. Bu konuda Başkanımız Sayın Ahmet Gökçek’e bilgi verdim. İstifam söz konusu değil” diye konuştu.
Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Genel Menajerimiz Yurtgüven, Yusuf Şimşek transferinin gerçekleşmediğini belirterek, “Bir futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295094634_0.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295094638_4.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295094845_2.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295093798_0.jpg
http://www.ankaragucu.org.tr/uploads/photo_galeri/orta/1295094333_4.jpg
KaPaLı
15.Ocak.2011, 23:20
http://2.bp.blogspot.com/_dMoj7O7E6sM/TH7mLxECdbI/AAAAAAAABQ0/LvNsPEK9n4o/s1600/fatihtekke-uefa.jpg
Fatih Tekke Ankaragücü'nde
Basın Sözcümüz Avni Kavlak, Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığını bildirdi.
Basın Sözcümüz Kavlak, yaptığı açıklamada, milli futbolcu Fatih Tekke ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek, “Fatih Tekke ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 1,5 yıllık bir anlaşmaya vardık. Artık milli futbolcumuz 100. yılımızda Ankaragücü formasıyla ter dökecek” dedi.
Basın Sözcümüz Kavlak, önümüzdeki günlerde Fatih Tekke’nin imza töreninin gerçekleştirileceğini belirtti.
Revolution
16.Ocak.2011, 00:47
Fatih Tekke hayırlı olsun. Çift forvette verim alınabilecek bir isim..
Lucas Neill
17.Ocak.2011, 17:22
TRANSFER: Ankaragücü Karabükspor'dan sağ bek Mehmet Çoğum'u transfer etti.
KaPaLı
17.Ocak.2011, 18:39
Vizyonsuz herifler.
Hafta başından beri şakşakçıları ısrarla Shaun Wright Philips gelecek dedi, " TESADÜFEN " tesislerden geçiyordum SWP ordaydı dedi, Onu dedi bunu dediler Turgut Şahin'i takımdan yolladılar.
bjk4ever
17.Ocak.2011, 23:10
Kulup batma asamasindaydi da nasil oluyor da F.Tekke falan aliniyor, SWP'in adi geciyor biri aciklasin yahu???
KaPaLı
17.Ocak.2011, 23:51
Şöyle oluyor. Fatih Tekke, Serdar Özkan vs vs vs veya yabancıların bütün hakları Ankaragücü A.Ş. diye bir şirkette. Ama bu şirketin Ankaragücü'yle bir alakası yok. Sadece isim hakları kullanılarak açılmış bir paravan şirket. Oyuncuların bonservisleri bu şirket üzerinden alınırken Ankaragücü Spor Kulubune fahiş fiyatlarla kiralanıyolar. Yani kısaca Ankaragücü Spor Kulubu diğer kulup ve menajerlere borçlanmayıp Ankaragücü A.Ş. isimli şirkete borçlanıyo şu anda. Ve bu şirketin sahibi şu anda yönetimde olan " sözde " yöneticiler.