View Full Version : MP Antalyaspor Transfer Haberleri | M'Bolhi ve Makoun
Namzet
02.Eylül.2013, 17:29
Aissati 3 m €'ya Terek'e gitmiş
bilmania
02.Eylül.2013, 17:36
Aissati 3 m €'ya Terek'e gitmiş
Yazık olmuş. :icon_mad:
attirson
04.Aralık.2013, 20:40
Bate Borisov'da forma giyen 32 yaşındaki Alexander Hleb, MP Antalyaspor'da ...
Kariyerinde Arsenal, Barcelona gibi takımlarda da forma giyen futbolcunun önümüzdeki hafta Antalya'ya gelmesi bekleniyor.
Ofansif orta sahada görev yapan Alexander Hleb, Belarus liginde mücadele eden Bate Borisov ile 2013 yılında 23 maçta forma giydi. Belaruslu futbolcu 2013 yılını 3 gol ve 7 asist ile tamamladı.
Oynadığı takımlar;
Stuttgart (2000-2005, 2009-2010)
Arsenal (2005-2008)
Barcelona (2008-2009)
Birminghan City (2010-2011)
Krylya Sovetov Samara (2010-2011)
Wolfsburg (2011-12)
Bate Borisov (2012-2013)
BaGa TaRKaN
04.Aralık.2013, 20:53
Adam Sağbek Başladı, Sağ Açık Oynadı Şimdi Forvet Arkasında mı :D
Adam Sanırım Bırakana Kadar Her Mevkide Oynayacak :zuhaha Kaleciliğini de Görürsek İyi Olurdu :n:
MuraTBudaN
04.Aralık.2013, 20:56
İyi bir transfer , son hazırlık maçında da bize karşı resital yapmıştı eğer yanlış hatırlamıyorsam.
SAİT71
04.Aralık.2013, 21:07
milli maçta bizim savunmayi hallaç pamuguna donderip gol attırmıştı bende bu tur klas oyuncuların milli takımımızda birseylerin değişmediğini bize ispatladığını yazmıştım ligimiz adına çok iyi bir transfer. Bence drogba sno gibi adamların burayı tercih etmeleride babel ve bu tarz transferlerde etkilidir
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 23:13
Harika transfer olmuş ama Samet Aybaba varken anca orta sıralarda takılır Antalyaspor.
attirson
04.Aralık.2013, 23:26
Gencer 3-4 tane yıldız alıcaz demisti devre arası icin ilki geldi bakalım digerleri kimler olacak.Ben Sezer veya Toraman'dan birinin alınacagını düsünüyorum Toraman daha agır basıyor.Samet Aybaba'da Toraman'ı kim istemez demisti.
anil luque
05.Aralık.2013, 01:53
Çok iyi transfer.
sakary Ali
05.Aralık.2013, 02:29
Sıcak sulara insin biraz Hleb.
MoisHaLe
05.Aralık.2013, 02:43
Çok iyi transfer faydalı olacaktır diye ümit ediyorum.
Yobo'yla da anlaşmışlar. İyi transfer olabilir Antalya için de yaş ortalaması çok yüksek bir takım zaten iyice arttırıyorlar yaş ortalamasını sıkıntı olabilir.
http://www.antalyasporum.com/haberlerim/item/1718-joseph-jobo,-mp-antalyaspor-yolunda.html
attirson
06.Aralık.2013, 15:16
İnşallah gelir çok iyi olur Antalyaspor için.Anton Ferdinand ve Baros'la yollar ayrılacak büyük ihtimalle yabancı sınırını gececek hem Hleb hem Yobo gelirse.Diarra'nın yanına bir forvet alınıp Isaac'te gönderilebilir aslında.
di canio
06.Aralık.2013, 17:17
Bu sezonki transferler için yaratılan kaynak keşke takımın başındayken Mehmet Özdilek'e de sunulabilseydi. Hoca varken doğru düzgün transfer bütçesi verilmedi, -bence- hoca yokken Antalyaspor için önemli paralar harcanıyor. "Samet Aybaba hoca değil" değil benim demek istediğim. Sadece Mehmet Özdilek'e göre daha kötü görüyorum.
attirson
06.Aralık.2013, 19:14
Bu sezonki transferler için yaratılan kaynak keşke takımın başındayken Mehmet Özdilek'e de sunulabilseydi. Hoca varken doğru düzgün transfer bütçesi verilmedi, -bence- hoca yokken Antalyaspor için önemli paralar harcanıyor. "Samet Aybaba hoca değil" değil benim demek istediğim. Sadece Mehmet Özdilek'e göre daha kötü görüyorum.
Kesinlikle.Mehmet Özdilek zamanında en iyi yabancı Ali Zitouni idi gecen seneyi saymazsak bir tek gecen sene dogru dürüst kadro verdiler sakatlıklara ragmen 15 kisiyle 2 yedek kaleciyle gidilen deplasmanlara ragmen 7. bitirdi.
Eski yönetim kulubün bütçesini kullanarak transfer yapıyordu yeni yönetimse elini cebine atan bir yönetim. Aradaki fark bundan kaynaklanıyor.
uAburak89
09.Aralık.2013, 18:48
Quaresma'yı istiyormuş Antalya.
ForsakeN
09.Aralık.2013, 18:51
Antalya büyük kulüplerin gözden düşen oyuncularına takmış vaziyette.
nerazzuri
09.Aralık.2013, 19:13
Aissati,İsaac,Diarra,İnceman Mehmet hocaya da gayet iyi transferler yapıldı aslında.
Hleb,Quaresma,Yobo vs. yaşı geçmiş göz boyamak üzerine transfer bunlar.
Quaresma haberinin kaynağı Fotomaç o yüzden pek inandırıcı değil. Fenerbahçe'den Yobo'yu ve Holmen'i istiyorlar.
Hleb transferini Samet Aybaba veto etmiş.
kaanbjk07
09.Aralık.2013, 22:57
Victor Obinna ile görüşülüyormuş.
SAİT71
09.Aralık.2013, 23:44
Hleb transferini Samet Aybaba veto etmiş.
Yemin ediyorum futboldan anlamıyor bu adam. Sen kimsin Hleb'i veto etmek kim yahu.
attirson
09.Aralık.2013, 23:47
Bu kadar yabancının ismi geciyor ama kimler gidecek onu merak ediyorum.
footballer33
10.Aralık.2013, 01:59
Samet'in futbol bilgisi, kapasitesi bu kadar işte. :) Drenthe'yi istemez, Gökhan Süzen'i alır. Hleb'i istemiyormuş şimdi de. Yarın gider, Mustafa Sarp'ı alın der.
CeNTeR_TR
10.Aralık.2013, 02:06
Samet Aybaba'nın lisansı alınmalı yahu elinden :)
Önce Drente - Gökhan Süzen örneği var arkadaşın yazdığı gibi.
Şimdi de Hleb'i istememiş Uğur Boral'ı falan alsalar ya :zuhaha
Fearless Coward
10.Aralık.2013, 02:43
Hleb'i 3 büyüklere koy Aslanlar gibi oynar.Adam Hleb'i veto etmiş Gökhan Süzen kadro dışı kalmış şimdi gider onu alır kesin. :D
attirson
10.Aralık.2013, 14:58
Hleb'i 3 büyüklere koy Aslanlar gibi oynar.Adam Hleb'i veto etmiş Gökhan Süzen kadro dışı kalmış şimdi gider onu alır kesin. :D
Aynen bekliyorum böyle bir hamle.
byariff
18.Aralık.2013, 03:21
semih senturk antalyada hayirli olsun
uAburak89
29.Aralık.2013, 21:58
Arif'in yazdığı gibi, Semih Şentürk transferi bitmiş.
https://twitter.com/GultekinGencer/status/417349434310418432/photo/1
attirson
29.Aralık.2013, 21:59
Aissati Antalyaspor'da !
MedicalPark Antalyaspor, sezon başında Rusya'nın Terek takımına 3.1 Milyon Euroya sattığı İsmail Aissati'yi yeniden renklerine bağladı.
Başkan Gültekin Gencer, müljdeli haberi Trabzonspor maçı sonrasında Hava alanında gazetecilere verdi.
Rusya'da uyum sağlayamayan Aissati ligin ikinci yarısında kırmızı-beyazlı takımda kiralık olarak oynayacak ve bonservis bedeli ödenmeyecek.
İsmail Aissati, 4 Ocak'ta Antalya'da olacak.
Fas asıllı Hollandalı futbolcu MP Antalyaspor'da geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giymiş 3 gol atıp 9 asistle sezonnu tamamlamıştı.
Harbiden komedi. :D
europeanconquer
29.Aralık.2013, 22:00
Satılması saçmalıktı zaten,dönmesi iyi oldu bence Antalya adına.
attirson
29.Aralık.2013, 22:02
Aybaba sistemi degistirmezse Semih Antalya'da da yedek kulübesinde oturmaya devam eder.Antalya'nın taktigi topu salla ileri Diarra yakalarsa atarız yakalayamassa başka bahara şeklinde.Semih tek forvet oynayamaz bu takımda.
BaGa TaRKaN
29.Aralık.2013, 22:03
Yılın En Çok Akıllısı Antalyaspor'a Tebrikler :)
Çok Akıllıca Bir Hamle Sattığı Adamdan Her Türlü Kazanç Sağladı Aissati Bence Antalyaspor'un Efsanelerinde Yer Almalı
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 22:03
Aissati'yi zaten yollamaları hataydı yine iyi işler yapar Antalya'da ama Samet Aybaba olduğu sürece vasat takım olarak kalacaklar hep.Başkanlarını anlamak güç madem bu kadar iyi bütçen var sağlam bir hoca da getirsene be adam.
attirson
29.Aralık.2013, 22:07
Aissati'yi zaten yollamaları hataydı yine iyi işler yapar Antalya'da ama Samet Aybaba olduğu sürece vasat takım olarak kalacaklar hep.Başkanlarını anlamak güç madem bu kadar iyi bütçen var sağlam bir hoca da getirsene be adam.
Başkan Aybaba konusunda sacmalıyor işe arkadaslıgı karıstırıyor.Ben 3 sene burdayım hocada burda olacak demis eski arkadaslarmıs.
footballer33
29.Aralık.2013, 22:09
Başkan Aybaba konusunda sacmalıyor işe arkadaslıgı karıstırıyor.Ben 3 sene burdayım hocada burda olacak demis eski arkadaslarmıs.
O zaman Antalya'dan bir yol olmaz bu zihniyetle. İstediği kadar transfer yapsın yani, değişen bir şey olmaz.
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 22:11
O zaman Antalya'lı arkadaşlara geçmiş olsun. :D
europeanconquer
30.Aralık.2013, 01:56
Araya Alexander Hleb'i de sıkıştırmışlar.
Hayırlı olsun.
kaanbjk07
30.Aralık.2013, 02:07
Taktiksel transferler değil isimsel transferler oluyor.
Bordo61Mavi
30.Aralık.2013, 02:47
Bu saaten sonra mecburi boyle transferler oluyor. Tekrar asansor takim olmak istemiyorlar.
Kisisel beceri ile puan veya puanlar kazandirabilecek adamlar
Ajax'tan Eyong Enoh'la anlaşıldı.
http://skorer.milliyet.com.tr/eyong-enoh-antalyaspor-da/medical-park-antalyaspor/detay/1816733/default.htm
BaGa TaRKaN
03.Ocak.2014, 21:52
Enoh Süper Bir Transfer Hleb, Semih Hikaye Enoh Çağ Atlatır Antalya'yı
europeanconquer
03.Ocak.2014, 21:57
Hleb Konyaspor'da deniyor,ne derece doğru bilmiyorum.
KanaKe
04.Ocak.2014, 15:36
Hleb'i veto etmesi normal sezonda en fazla 15 mac oynar kronik sakatligi var... siz hlebi hala arsenal günlerindeki gibi felan saniyorsunuz galiba :) 32 yasina girdi
attirson
04.Ocak.2014, 17:23
Hleb'i veto etmesi normal sezonda en fazla 15 mac oynar kronik sakatligi var... siz hlebi hala arsenal günlerindeki gibi felan saniyorsunuz galiba :) 32 yasina girdi
Bunu düsünen bir adam Baros'u niye aldı peki ? Adam sezonu kapattı işte.
attirson
05.Ocak.2014, 02:57
Eyong Enof transferindeki krizin sebebi belli oldu : "Fotoğraf"
MP Antalyaspor'da bitti denen transferlerde çelişkiler devam ediyor. Başkan Gültekin Gencer, fotoğraflı olarak duyurduğu ve bugün (Pazar) Antalya'ya gelecek dediği Eyong Enoh transferi ile ilgili futbolcunun menajerinden sert açıklamalar geldi.
Antalyaspor'un, Ajax ile anlaştığını ancak futbolcunun kendisi ile anlaşmadığını bildiren menajer Stephan Braendli : "Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer bizi hayal kırıklığına uğrattı. Henüz Antalyaspor ile anlaşmadan Başkan kendi twitter hesabından anlaşılmış gibi fotoğraf paylaştı. Profesyonelce davranmadı. Enoh'u Frankurt ve Hull City'de istiyor. Frankurt'un teklifi daha ciddi" dedi.
Kırmızı-beyazlu kulübün kira bedeli + 800 bin euro satın alma opsiyonu karşılığında Ajax ile Enoh için anlaştığı ancak Antalyaspor Başkanı Gencer, imza olmadan fotoğraf paylaşması nedeniyle futbolcunun Antalyaspor'a gitmek istemediği Hollanda basınında yer aldı.
Yahu bu kadar reklam pesinde kosan bir baskan olamaz adam sırf adını duyumak icin yapmadıgı iş kalmıyor kaç tane oyuncuyu kesin olarak anlasmadan acıkladı kaç oldu artık bu Atiba'yı yazdı Hleb'i yazdı Cenk Ahmet'i yazdı daha da vardır belki ama suan aklımda yok ve hiçbirini alamadı.Şimdi böyle kaliteli bir oyuncuyuda reklam aşkı yüzünden kaptıracak.Zaten 15 günde bir Türkiye'de en çok konusulan kulup baskanı listesini filan yayınlıyor Twitter'dan 2. 3. filan oluyormus.Adam reklam yapıcam diye küme düsürecek takımı ondan korkuyorum en kısa sürede hem Samet hemde başkandan kurtulur umarım Antalyaspor.
goosfraba
05.Ocak.2014, 03:02
sabredememiş, hırsına yenik düşüp transferi de yatırmış.
IcedEarth
05.Ocak.2014, 03:11
Elbette Arsenal günlerindeki gibi değil. Zaten o günlerdeki gibi olsa Antalya'da işi ne? Premier Lig'in orta sıra takımlarından birinde olurdu en kötü ihtimalle. Ama şu durumunda bile aşırı maliyetli olmadığı sürece Antalya'da Lua Lua etkisi yakalardı Hleb.
Bordo61Mavi
07.Ocak.2014, 17:52
Antalya bizden Giray'i almis. Hadi hayirli ugurlu olsun
nerazzuri
07.Ocak.2014, 18:00
semih şentürk, nordin amrabat(kiralık),giray kaçar. hepsini açıkladı başkan. yobo ile görüşmelerin devam ettiğini de söyledi.
Bordo61Mavi
07.Ocak.2014, 18:29
@NAmrabat53: Tonight back 2 my city Istanbul. Inshallah a good and succesful end of the season WITH Galatasaray!! En buyuk Cimbom!!
Kacis yok Antalya, Amrabat israrla Gs diyor. Naz etmeyin alin iste bizden Alanzinho'yu
attirson
07.Ocak.2014, 18:36
Enoh , Semih , Giray garantilenen transferler ama Amrabat olmayacak heralde attıgı twite bakılırsa gelse çok iyi olurdu büyük ihtimalle Aissati kiralanır simdi transferler güzel gerçekten hele Giray'a çok sasırdım müthiş bir transfer oldu bence.Yobo'da gelirse savunma hattı harika olur.
byariff
07.Ocak.2014, 18:55
yobo luks olur giray gelirse emre-giray ikilisi harika olur
amrabat da cok iyi transfer ama iste samet hocayla olmaz...
Fearless Coward
07.Ocak.2014, 19:26
Hleb'i de alsalardı tam olurmuş.Onu veto eden Samet Aybaba bu adamları da oynatamaz.
footballer33
07.Ocak.2014, 20:52
Giray hamlesi sürpriz oldu. Şu kadroyu yönetecek iyi bir hoca olacaktı ki, Antalya ilk 5'e rahatlıkla oynardı bence.
HooijDonk07
08.Ocak.2014, 18:45
Giray hamlesi sürpriz oldu. Şu kadroyu yönetecek iyi bir hoca olacaktı ki, Antalya ilk 5'e rahatlıkla oynardı bence.
Giray'ı yazacaktım ama tam emin olamadım Antalya da diye döner mi memleketine dönmez mi diye kuzeni demişti ama . Mehmet Özdilek gitmeseydi şu takım ilk 5 değil ilk 3'te olurdu :)
William Rookwood
09.Ocak.2014, 23:27
Semih Şentürk ile sözleşme imzalanmış. Semih geç bile kaldı başka bir takıma geçmek için. Son iki yıldır neredeyse hiç oynayamadı.
BaGa TaRKaN
10.Ocak.2014, 04:04
Demedi Demeyin Semih de İlk Antremanda Sakatlanır Hleb Gibi
KanaKe
10.Ocak.2014, 16:42
Semih artik bitmis futbolu birakmasi yakindir ben sanmiyorum Antalya'da yeniden patlama yapsin....
IcedEarth
10.Ocak.2014, 16:56
15 senelik profesyonel kariyerinde sadece 1-2 sene adam gibi top oynamış birinden bahsediyoruz. Semih hiçbir zaman öyle abartıldığı kadar büyük bir futbolcu olmadı. Hiçbir zaman tam bir maçı oynayacak fizik gücüne ulaşmadı, hayatı boyunca da bu yüzden yedek kaldı. Bu saatten sonra Antalya Semih'ten nasıl bir katkı bekliyor merak ediyorum.
attirson
11.Ocak.2014, 16:38
Semih ceza sahası icinde dokunur kafa vurur son vurusları iyi Antalya'nın ihtiyacı olan da bu mutlak gol pozisyonlarını gole cevirsin yeter kimse Semih'in topu alıp calımlarla gol atmasını beklemiyor iyi bir fırsatcı ve yarar saglayacagını düsünüyorum.
Joseph Boum imzaladı
Fenerbahçe'de Joseph Yobo transferinden sonuç alamayan kırmızı-beyazlı takım 3 gündür Antalya'da olan Kamerunlu stoper Joseph Boum sözleşme imzaladı.
Amrabat yada Volkan Şen'den biri alınacakmıs kesin.Baska transfer olursa büyük ihtimal kulübeye yapılır.
Antalya kadrosu çok şişti yalnız hiç oyuncu elden çıkarmayacaklar mı ? Yobo'nun alternatifinin de Boum olması komik.
attirson
11.Ocak.2014, 17:00
Ben Aissati'yi merak ediyorum geldi dedi baskan sonra ses seda yok unutuldu gitti. :D
Bordo61Mavi
11.Ocak.2014, 23:10
Volkani alin Alanzinho ve Janko bedava gelsin :D
Fearless Coward
12.Ocak.2014, 15:36
Baros'un sözleşmesi feshedilmiş.Zamanında yaşadığı sakatlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı ülkesinde oynar bırakır artık diye düşünüyorum.
Baros'un sözleşmesi feshedilmiş.Zamanında yaşadığı sakatlıklardan sonra bir türlü toparlayamadı ülkesinde oynar bırakır artık diye düşünüyorum.
zaten sezonu kapattığı için fesh ettiler futbolu bırakır muhtemelen direk antalya sportif direktörlük teklif etmiş zaten
attirson
12.Ocak.2014, 16:24
Gültekin Gencer kalan 2 yabancı kontenjanının dolacagını söylemis.
Suicider
12.Ocak.2014, 16:28
Umarım onlardan biri amrabat olur.
attirson
13.Ocak.2014, 23:45
Joseph Yobo transferinde sıcak gelişme !
Kanal VTV'de canlı yayına katılan Başkan Gültekin Gencer, kırmızı-beyazlı ekipte stoper transferinin devam edebileceğinin siyalini verdi.
Gencer'in açıklaması şöyle;
"2 tane stoper transferi yaptık. Giray ve Boum'u aldık. Dany ve Yobo trasferlerinde çok bekletildik yaptığımız transferlere rağmen Dany'inin menajeri dün öğleden sonra kulübümüze geldi görüştük. Menajer, Dany'inin Karabük'e gitmek istemediğini belirtti. Bugün de Yobo'nun menajerinden telefon geldi. Transferi kapatmış olsakta Yobo bize kiralık gelmek istedi biz de teklifimiz ilettik. Bekleyip göreceğiz"
Biraz sacmalamaya basladı sanki Boum , Giray , Musa , Emre 4 tane stoper var birde Yobo'yu getirmeyi düsünüyor ne yani 3 büyüklerden gelmek isteyen her oyuncuyu alacak mı ? :D
attirson
03.Mayıs.2014, 18:37
Musa , Koray , Zeki , Diarra ve kalırsa Emrah (sanmıyorum) dısında bugun oynayan herkes gitmeli ve gidecektir zaten.
attirson
11.Haziran.2014, 18:22
10 yılda 14 takımda görev almıs Engin Korukır Antalyaspor'un basına getirildi.Basarılı da olabilir ancak böyle bir risk nasıl alınabilir.Gültekin Gencer takımı 3. lige düsürüp zirvede bırakmak istiyor heralde.
davidvilla
11.Haziran.2014, 18:24
10 yılda 14 takımda görev almıs Engin Korukır Antalyaspor'un basına getirildi.Basarılı da olabilir ancak böyle bir risk nasıl alınabilir.Gültekin Gencer takımı 3. lige düsürüp zirvede bırakmak istiyor heralde.
ana bizim izmitli engin abi o ya :D
kocaelispor'un eski topcularından.
hatta şöyle söyleyeyim izmitspor'da antrenorken ben onun altyapıdaki bir futbolcusuydum b gençtim o zamanlar :)
di canio
11.Haziran.2014, 18:36
Bir dönem Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapmıştı sanırım. Yanılıyor da olabilirim. Hikmet Karaman'la çalıştı diye bana kesinmiş gibi gelen bir bilgim var. O da yanlış çıkabilir tabi.
Gencer'in hala başkan koltuğunda oturabiliyor olması garip zaten. Geçenlerde bazı eski yöneticiler, futbolculardan oluşan geniş katılımlı bir topluluğun Antalyaspor'un durumu ve izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili toplantı yaptığı haberi vardı. Ne oldu kim bilir.
attirson
11.Haziran.2014, 18:43
Bir dönem Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapmıştı sanırım. Yanılıyor da olabilirim. Hikmet Karaman'la çalıştı diye bana kesinmiş gibi gelen bir bilgim var. O da yanlış çıkabilir tabi.
Gencer'in hala başkan koltuğunda oturabiliyor olması garip zaten. Geçenlerde bazı eski yöneticiler, futbolculardan oluşan geniş katılımlı bir topluluğun Antalyaspor'un durumu ve izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili toplantı yaptığı haberi vardı. Ne oldu kim bilir.
Mustafa Denizli degil de Hikmet Karaman'la calısmıs hatta o önermis Antalyaspor'a.Gerçi Denizli'yle de calısmıs olabilir ama ben görmedim.
Aday cıkmadıgı icin baskanlıga devam ediyor Gültekin Gencer.Bırakmaya niyetliydi zaten ama aday cıkmadı.Gecen sene Akıncıoglu bıraktıgında 9-10 tane aday vardı.Sece sece bunu secmisler. :uzgun:
di canio
11.Haziran.2014, 18:53
Açıkçası beni ilgilendirmiyor Antalyaspor'un durumu. Ben Süper Amatör'deki ilçemin takımını daha çok önemsiyorum Antalyaspor'dan. Süper Lig'de, hatta 1. Lig'deki takımlar bulundukları bölgenin, şehrin futbolunda bir canlılık yaratır. Ya da yaratmalı. Benim ilçeme bugüne kadar Antalyaspor'un hiç bir faydası olmadı. Epey yetenekli genç çıktı ilçeden, Antalyaspor bir kere bile dönüp, nasıl sizin gençler demedi mesela. Zaten çoğu da amatörde sürtmekten harcandı gitti. Birçok yerde böyledir belki ama Alanyaspor ve Fethiyespor 3. Lig'deyken bizim ilçeye hoca gönderip genç oyuncuları takip ediyordu. Birkaç çocuğu da götürdüler altyapısına. Antalyaspor ilimizin takımı diyoruz ama altyapısına yetenekli çocukları sokmak için kendisi uğraşmadığı gibi sen tonla adam sokuyorsun araya, tonla para döküyorsun. Girenler de böyle girebiliyor.
BaGa TaRKaN
16.Haziran.2015, 23:14
Antalyaspor'da Samuel Eto'o ve Ronaldinho Sesleri İyice Yükselmeye Başladı. Eğer Böyle Bir Şey Olursa Şehir Yıkılır.
KanaKe
19.Haziran.2015, 15:45
Antalyaspor Eto'o ile FaceTime üzerinden anlaştı (http://videonuz.ensonhaber.com/izle/antalyaspor-eto-o-ile-facetime-uzerinden-anlasti)
telefonla transfer etmisler etoo yu :) gelmesse acayip rezil olur antalya baskani... gerci bu bizim türk kulüplerinin baskanlarinda yüz yok gelmesede bir bahane uydurulur...
bjk_melo_151
20.Haziran.2015, 00:12
Tamamen balon haber bence. Zamanında sabık Maliye Bakanı Unakıtan da Eskişehirspor'a Ronaldinho'yu alıyordu. İki sene evvel Antalyaspor ekonomik olarak batmanın eşiğindeydi. Şimdi Ronaldinho'yu falan getirtiyor. Hiç realist bir haber değil.
europeanconquer
20.Haziran.2015, 10:59
Görüşmenin videosu var ama ben olacağına ihtimal vermiyorum.Olursa da sadece bir tanesi olur,ikisi birden gelmez,gelirse batarlar.
attirson
20.Haziran.2015, 11:50
Daha 15 gün önce Boum maasını alamadıgı icin kampı terketti 3-5 bin euro icin şimdi Ronaldinho'nun 3.5 Eto'nun 3 mn alacagından bahsediliyor.Bunlar büyük ihtimalle Gazprom ve Rixos'un hediyesidir.Zaten başkan kulubun kasasından para cıkmayacak yönetim ve sponsporlarla alıyoruz demiş.
Edit:
Başkan Gültekin Gencer, ''Samuel Eto'nun sponsoru İati'nin sahibi Levent Aydın ve Antalya Mermer'in sahibi Emin Gülmez'dir '' dedi.
Gencer, Ronaldinho'nun da sponsorları hazır, Afellay'da bizden haber bekliyor dedi.
İsmail Aissati'de geri dönüyormus.
diktac
20.Haziran.2015, 17:36
Eto'o ve Ronaldinho geliyor :D
footballer33
22.Haziran.2015, 13:49
Eto'o-Roni demek ha! Barca'dan Antalya'ya, vay be! :)
Bu sene Mersin-Antalya maçına gidilir o zaman. Başka türlü izleyemem çünkü bu ikiliyi. :)
attirson
22.Haziran.2015, 15:29
Roman Pavluychenko iddiaları da var.İşin cılkını cıkaracaklar.Hucum hattı yaş ortalamasını 35 yapmaya calısıyorlar heralde.
europeanconquer
23.Haziran.2015, 12:47
https://pbs.twimg.com/media/CILQXs-UAAA3Dhq.jpg
Eto'o transfer olmuş gibi çek panpa :zuhaha Şu ortadaki uzun saçlı dayı Sampdoria başkanıymış.
Bunlar Milano'ya tatile gitti onu söyleyeyim ben,Eto'o olmadan geri dönecekler :n:
DenizlispoR
23.Haziran.2015, 16:02
%100 düştü gözüyle bakıyorum şu an Antalya'ya,transfer stratejileri(var mı ki gerçi) hiç hoşuma gitmiyor.
footballer33
23.Haziran.2015, 21:31
Dün Eto'o-Roni ikilisi diyorduk da, ikisi de gelmeyecek bence. Şu görüntüde ben onu çıkardım.
diktac
23.Haziran.2015, 21:42
"Her şey tamam. Anlaşma sağladık. Eto'o ile Antalya'ya geliyoruz. Eto'o'nun yanında eşi ve bir yakını da var. Akşam 22.00 civarında Antalya'da olacağız"
Başkanın açıklaması
attirson
24.Haziran.2015, 01:06
Bu İtalya'nın uçuş sistemi ilgincmis 23.00'dan sonra uçak kalkışına izin verilmiyormus o yüzden yarın sabaha sarkmıs.
bjk_melo_151
24.Haziran.2015, 01:10
Bu İtalya'nın uçuş sistemi ilgincmis 23.00'dan sonra uçak kalkışına izin verilmiyormus o yüzden yarın sabaha sarkmıs.
Olmayacak bu transfer...
World Hollow o1
24.Haziran.2015, 05:00
Yaktın türkiye'yi kara oğlan. :)
Namzet
24.Haziran.2015, 13:48
Eto'o bitmemiş
Leonadias
24.Haziran.2015, 13:52
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/images/news/658x370/2015/06/24/fft104mm3736709.jpg?d=24.6.2015%2013:52:06
Antalyaspor, yıldız futbolcu Eto'o ile yapılan transfer görüşmelerine ara verildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Başkanımız Sn. Gültekin Gencer, As Başkanlarımız Levent Aydın ve Okan Alanyalı, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İrfan Erdoğan ve Emin Özgür Kasapoğlu ile birlikte 22.06.2015 Pazartesi günü İtalya' nın Milano kentine Samuel Eto ile görüşmeye gitmişlerdir.
Milano şehrinde futbolcu ve menajeri ile görüşülmüş olup aynı gün akşam heyetimiz, futbolcunun davetlisi olarak yemekte tekrar bir araya gelmişlerdir.
Ertesi günkü görüşmelerde ekonomik şartlarda futbolcu ile yıllık 3 milyon Euro ve menajerleri ile de 300.000 bin Euro olmak üzere toplamda yıllık 3.300.000 Euro ile anlaşma sağlanmıştır.
Ancak ekonomik şartlar haricinde diğer bazı detaylarda anlaşma sağlanamamıştır.
Antalya şehri ve Antalyasporumuz için bir proje transferi olarak düşünülen Samuel Etoo, her ne pahasına olursa olsun transfer edilmesi değil, kulübümüzün menfaatleri de gözetilerek hareket edildiğinden dolayı detayların netleşmesine kadar üzerinde düşünülmesi için görüşmelere ara verilmiştir.
Heyetimiz 24.06.2015 (bugün) TSİ saat 15:00'da Milano dan şehrimize hareket edecektir.
Kamuoyuna önemle duyururuz."
Antalyaspor A.Ş
Barak
24.Haziran.2015, 14:48
Başlı başına saçma bir transferdi. Şuan Eto'ya 500Bin Euro bile verilmez. Mourinho Eto'o için Drogba'dan daha genç ama sahada bastonla geziyor demişti.
bjk_melo_151
24.Haziran.2015, 15:18
Başlı başına saçma bir transferdi. Şuan Eto'ya 500Bin Euro bile verilmez. Mourinho Eto'o için Drogba'dan daha genç ama sahada bastonla geziyor demişti.
Antalyaspor nire Chelsea nire? Bizim ligde oynardı. Maddi açıdan muhalifim. Eto'o'ya kulp takacaksak, futbolu bırakalım o zaman...
Barak
24.Haziran.2015, 15:34
Antalyaspor nire Chelsea nire? Bizim ligde oynardı. Maddi açıdan muhalifim. Eto'o'ya kulp takacaksak, futbolu bırakalım o zaman...
Eto'o Anji'den sonra tamamıyla bitti. Gerçek yaşıda muhtemelen 36-37 diye düşünüyorum. Afrikalılar da bu durum çok var malumunuz. Eto'ya 2 sene boyunca toplam 6.6 Milyon Euro boşa para verilecek. Onun yerine git 3 tane genç forvet al elbet biri tutar. Satarkende kar edersin.
attirson
24.Haziran.2015, 17:42
Eto'o sonunda bitti. :D
http://i.hizliresim.com/7kGE1W.jpg (http://hizliresim.com/7kGE1W)
sentugo
24.Haziran.2015, 18:02
Yıllık 4 milyon euro olunca tabi ki biter. Yıllık ücreti Belediye'nin zorlamasıyla yerel firmalar tarafından karşılanacakmış ama kaç yıl? 1 yıl mı 2 yıl mı yoksa hepsi mi karşılanacak?
Gerçi 3 milyon da diyorlar...
SrgnSRMC
24.Haziran.2015, 18:11
3.3 milyon yıllık toplam 9.9 milyon 3 yıllık sözleşme tamamı sponsordan diyorlar
attirson
24.Haziran.2015, 18:12
Tamamı sponsordan ama 3.3 her yıl degil.300 bin euro bir defalıgına menajerlerine verilmis.3 mn Eto'nun alacagı.Onun da hepsini sponsor karsılayacak diyorlar.
diktac
24.Haziran.2015, 18:17
Hayrılı olsun.
Tamamını sponsor karşılayacakmış.
World Hollow o1
24.Haziran.2015, 18:26
Hayır o değilde neden 3 yıllık. Abi bu sponsor bu parayı verebiliyorsa seneye versin yahu 1 adama bağlanır mı tüm para.
sentugo
24.Haziran.2015, 18:48
https://pbs.twimg.com/media/CIRmRCXUwAAifB6.png
Hayır madem sponsor da niye sponsorun adı yok? Sponsor reklam karşılığında vermeyecek mi bu parayı? İmza töreninde belli olur her şey.
attirson
24.Haziran.2015, 21:48
sentugo
Sponsorlar İATİ ve Antalya Mermer.Ayrıca önceki mesajında yazdıgın gibi kimse kimseyi zorla sponsor yaptırmadı.Bu İATİ ve Antalya Mermer'in sahipleri Antalyaspor'da yönetici.Kendi istekleriyle yaptılar bu transferleri.Aynı şekilde Ronaldinho transferi de olursa onu da yöneticiler kendi ceplerinden alacaklar.
sentugo
24.Haziran.2015, 22:34
Benim bildiğim onlar Ronaldinho'nun sponsorları. Eto'o nunkiler Antalya Belediyesi'nin talimatıyla yerel kurumlar firmalar...
Barak
24.Haziran.2015, 23:58
Valla Ülkeye yazıkya şu transfer yapılanmasını adam akıllı yapan 1 tane kulüp olmaz mı? Kendi takımıma bakıyorum. Krasic, Kezman gibi zamanının sükse oyuncuları Şampiyonlar Ligi ön eleme kaybedilince
alındı sırf taraftara şirin gözükmek için Ortega 3. ytıldız sonrası şimdi Nani 4.yıldız sonrası, Öbür tarafta BJK yaptığı transfer hataları sonrası kulüp batağa sürüklendi ha keza TS'de aynı şekil, GS'de bunlardan aşşağı kalır yanı yok... Şimdi Antalyaspor Tatil yapması için Eto ve Ronaldinho'ya dünya beri para veriyor.
Eniyi ihtimalle Turizimi tanıtmak için ekstra bir reklam olur. Başka da bir cacık olacağını düşünmüyoruım.. Ama inşallah yanılırım çok faydalı işler yaparlar
mustangshelby
25.Haziran.2015, 14:27
http://store.donanimhaber.com/c4/82/9b/C4829B0B76DD75ECF2CD20A5C189B831.jpg
Eto'o bitmiş dedikleri kadar varmış. :)
BaGa TaRKaN
26.Haziran.2015, 00:40
Eto'o Bence Verilen Para Az Değil 3M Euro Eto'o Gibi Bir İsme Az Bile Bu Parayı Kat Be Kat Çıkartır Antalya. Ayrıca Fizik Olarak da 1 Sene Hatta 2'yi Bile Çok Rahat Zorlayarak Oynar.
Bu Arada Bielsa Haberleri de Bayağı Çoğaldı Eğer Bielsa'da Gelirse Antalya Şampiyonluğa Oynar Tabi Tutarsa.
diktac
26.Haziran.2015, 00:55
Bielsa gelir Antalya coşar :)
LaigLeNoiR
29.Haziran.2015, 14:27
Eski Trabzonspor'lu Ondrej Celutska ile sözleşme imzalandı.
Bordo61Mavi
30.Haziran.2015, 06:51
Ronaldinho'da yolda :)
futbolu degistiren adam geliyor. 2002 Dunya kupasindan sonra hepimizin begeniyle izledigi adam, bence cok guzel bir transfer
footballer33
02.Temmuz.2015, 22:42
Evet, Mersin-Antalya maçına akarız bu sene. Hiç kaçarı yok. :)
BaGa TaRKaN
02.Temmuz.2015, 23:19
Bende Gençler-Antalya Maçını İple Çekiyorum Fikstürün İlk Haftalarda Olmasını Temenni Ediyorum.
Barak
03.Temmuz.2015, 00:28
MP Antalyaspor Transfer Haberleri | Samuel Eto'o ve Celutska (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70461&page=14)
Şu Eto'o'nun yanından Celutska'yı silin ya :D Drogba, Sabri gibi durmuş :n:
SAİT71
04.Temmuz.2015, 01:30
Arshavin kolo toure fekanda geliyo deniyo oyleyse iyice veteranspor olacak antalya
William Rookwood
04.Temmuz.2015, 14:01
Maaliyetlere baktığım zaman tüm para Eto'o ve Ronaldinho'ya yatırılıyor herhalde. Takımın geriye kalan kadrosunda da kalede Zülküf, defansta Baki Mercimek olur. :)
KanaKe
07.Temmuz.2015, 20:49
ronaldinho askiya alinmis diye okudum.. yüksek ücret talep etmis..
William Rookwood
08.Temmuz.2015, 23:44
Valdes'de bitmiş.
BaGa TaRKaN
08.Temmuz.2015, 23:46
Valdes Yalan Haberdir. Cezayirli Kaleci M'bolhi ile Anlaşılmıştı.
SAİT71
09.Temmuz.2015, 01:01
Saka maka ismi gecen oyuncular hep veteran. Gerci bizim lig icin cok sorun olmaz ama reklam icin etoo ve roni yeter diger yerlere saglam genc adamlar alinmali
footballer33
09.Temmuz.2015, 22:18
Antalya çok dengesiz bir takım kuruyor yalnız. Bir tarafta Roni, Eto'o, Valdes; diğer tarafta Joseph Boum, Mehmet Sedef, Sezer Badur falan. :)
bilmania
10.Temmuz.2015, 17:52
Antalyaspor 150 Bin €'ya LASK Linz'den Oğuz Mataracı, Sivasspor'dan Kadir Bekmezci, Karşıyaka'dan Rıdvan Şimşek ve Coritiba'dan Chico'yu kadrosuna kattı.
playeray
12.Temmuz.2015, 00:19
Ronaldinho Fluminense ile anlaşmış.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:47
Jean Makoun resmen Antalyaspor'da
Spor Toto Süper Lig' Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği galibiyetleri ile başlayan Antalyaspor, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Beyaz - kırmızılı ekip Atletico Mineiro'dan Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao ile prensipte anlaştı.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, prensipte anlaşma sağladıkları Brezilyalı futbolcu Guilherme Milhomem Gusmao'nun 2 gün içinde Antalya'ya geleceğini söyledi.
Kamerunlu orta saha
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun'u transfer etti.
Antalyaspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hasan Subaşı Tesisleri'nde, kulüp başkanı Gültekin Gencer'in de katıldığı tören ile 32 yaşındaki futbolcu, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Daha önce Aston Villa, Olympique Lyon, Lille ve Olympiakos takımlarında oynayan ve en son forma giydiği Aston Villa tarafından serbest bırakılan oyuncunun, 71 kez milli takım forması giydiği bildirildi.
Beş futbolcuyla yollar ayrılıyor
Takımın iyi olması için nokta transferler yaptıklarını vurgulayan Gültekin Gencer, "İlk iki maça baktık, takviye yapmamız gereken hangi noktalar varsa onları tamamlamaya çalışıyoruz. Eksiklerimizi ve fazlalıklarımızı göz önüne aldık ve bir plan yaptık. Transfer konusunda ciddi kararlar aldık. Bu doğrultuda Osman Çelik, Ahmet Aras, Koray Aslan, Erman Kılıç ve kaleci Hasan'dan kendilerine kulüp bulmasını istedik" diye konuştu.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:47
3 yıllık İmza Antalyaspor M'Bolhi'yi kaptı
Antalyaspor, Cezayir milli takımının kalesini koruyan Raish M'bolhi'yi transfer etti.
Spor Toto Süper Lig'de iki haftada 6 puan kazanarak adından söz ettiren Antalyaspor'da bu sezon 13'üncü transferini gerçekleştirdi. Antalyaspor, yaz transfer döneminin bitimine 1 hafta kala, 29 yaşındaki kaleci M'bolhi'yi renklerine bağladı. Başkan Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende ilk iki haftayı galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını, galibiyet serisinin devamını istediklerini söyledi. Daha önce Raish M'bolhi ile görüştüklerini ve anlaşma sağlanmasına rağmen transferi beklemeye aldıklarını anlatan Gencer, TFF'nin yabancı transferine ilişkin baremleri yarıya düşürmesi sonrası kaleci transferine ağırlık verdiklerini belirtti. Mbolhi'nin son dünya kupasında Cezayir milli takımında en iyi üç kaleciden biri olarak gösterildiğine dikkati çeken Başkan Gencer, 'Reis' diye seslendiği M'bolhi'nin sözleşme imza töreninde, "Haftaya Raish M'bolhi ile başladık. Devamı gelecek" dedi.^
'İNGİLTERE VE TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELDİ'
M'bolhi ise iddialı ve üst düzey performans veremeye çalışan bir kulüp olduğu için Antalyaspor'u tercih ettiğini kaydetti. Antalyaspor'da üst düzey sezon geçirmek istediğini vurgulayan M'bolhi, “Özellikle İngiltere ve Türkiye'den 4-5 kulübün yakın teması, teklifi oldu. Ama haziran ayında geldiğimde o sıcaklığı gördüğüm ve başkanla tanıştığım için bana en uygun yerin Antalyaspor olduğuna kanaat getirdiğim. Antalyaspor'a gelmekten mutluyum" diye konuştu.
ETO'O MUTLULUĞU VE FORMA İSTEĞİ
Antalyaspor'un büyük bir transfer politikası uyguladığını ve önemli futbolcuları kadrosuna kattığını aktaran M'bolhi, Samuel Eto'o transferinin spor dünyasında yankı uyandırdığını söyledi. Eto'o ile oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen M'bolhi, “Güzel galibiyetlere ben de bir şeyler katarak galibiyet serisine devam etmek isterim. Benim tek isteğim Antalyaspor formasını giyerek, oynamaya başlamak" dedi. Başkan Gencer'in Gençlerbirliği maçında Fornezzi'nin kurtarışını hatırlatarak, “Bu saatten sonra Fornezzi'den formayı zor kapar sanırım" sözlerine M'bolhi, “Bakarız, çalışmayla olur her şey" karşılığını verdi.
3 YILLIK İMZA
M'bolhi, daha sonra kendisini 3 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. M'bolhi Antalyaspor formasıyla poz verdi.