View Full Version : Ankaragücü Karıştı
pegahmet10
16.Aralık.2007, 22:33
Alınan başarısız sonuçların ardından 2 teknik direktörle yollarını ayıran ve dün görüştüğü Mesut Bakkal ile de yardımcı antrenör krizi nedeniyle anlaşamayan sarı-lacivertlilerde, maddi sıkıntılar da en üst seviyeye çıktı.
Transfer ücretini alamayan ve Futbol Federasyonu'na başvurarak yasal süreci başlatan Tolga Doğantez, gereken sürede ödeme yapılmaması üzerine sarı-lacivertli kulüple ilişkisini kesti.
Ankaragücü'nün, daha önce de aynı şekilde fesih aşamasına gelen İbrahim Ege'ye ödeme yaparak kadroda tuttuğu öğrenilirken, şu an aynı durumda olan Metin Akan, Mehmet Yılmaz ve Cem Can'ın, ödeme yapılmaması halinde Tolga ile aynı yolu izleyeceği öğrenildi. TOLGA: "BAŞKA ÇARE KALMADI"
Konuyla ilgili konuşan Tolga Doğantez, kulüpte kalmak için çok çaba sarf ettiğini, ancak gelinen noktada sözleşmeyi fesih etmenin dışında başka çaresi kalmadığını belirterek, ''Kulübün sözleşmeyi tek taraflı feshettiği doğru değildir. Futbol Federasyonu'na başvurarak sözleşmeyi bitiren benim. Aslında bu hakka Beşiktaş maçı öncesinde de sahiptim, fakat beklemeyi tercih ettim. Dün akşama kadar karşımda bir muhatap aradım ama bulamadım'' diye konuştu.
Ankaragücü'nde kendisiyle aynı durumda bulunan 4 futbolcu daha olduğunu ifade eden Doğantez, sözlerini şöyle tamamladı:
''Bu davranışım, benimle aynı durumda olan diğer arkadaşlarımın da menfaatine olacaktır. Bu davranışımın herhangi bir transfer nedeniyle yapıldığının düşünülmesini istemiyorum. Şu ana kadar hiç kimse ile herhangi bir transfer görüşmem olmadı. Ancak ara transfer döneminde de bazı girişimler yapmak zorundayım. Sonuçta profesyonel bir futbolcuyum ve ekmeğimi futboldan kazanıyorum. Elde ettiğim bu hakkın futbolcuların menfaatine olacağına inanıyorum.''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Doğru dürüst topçuda yok zaten iyice hapı yuttuk...
IcedEarth
16.Aralık.2007, 23:36
Ankaragücü kötü yönetilmenin sıkıntısını yaşamaya devam ediyor. 100 yıllarında 2. ligde mi olacaklar yoksa?
KaPaLı
16.Aralık.2007, 23:56
Tolga'nın gitmesine ne kadar sevindim anlatamam. Haberlerde büyük ihtimalle Gökhan ve El Yasa'nın gittiği söyleniyo. Oradan gelecek parayla alt liglerden Gökhan gibi işine yarayacak oyuncular almalı mutlaka yoksa bu kadroyla çok zor.
Trabzonspor
17.Aralık.2007, 00:41
ankarasporla bırlesselerde barı yırtsalar düşmekten
Universal
17.Aralık.2007, 01:23
İçimizde Ankaragücü taraftarı olabilir ama; hiç kimse kusura bakmasın. Ankaragücü bunları yaşamaya müstehaktır. Yıllar önce birinci lige dönemin Cumhurbaşkanı Kenen Evren tarafından özel bir izin ile birinci lige çıkarmışlardı. Hak etmeden ligden düşmüşlerdi. Bu gidişle bu sezonda haksız yere ligden düşecekler. Ama şu var Ankaragücü düşer ise gerçekten çok iyi bir şekilde toplarlanır ve bir sezon sonra tekrar Süper Lige çıkarlar. Çünkü; arkalarında çok büyük bir taraftar kitlesi mevcut. İyi bir başkan ve kulüpten iyi bir teknik adam ile yollarına devam edebilirler.
pegahmet10
17.Aralık.2007, 04:22
İçimizde Ankaragücü taraftarı olabilir ama; hiç kimse kusura bakmasın. Ankaragücü bunları yaşamaya müstehaktır. Yıllar önce birinci lige dönemin Cumhurbaşkanı Kenen Evren tarafından özel bir izin ile birinci lige çıkarmışlardı. Hak etmeden ligden düşmüşlerdi. Bu gidişle bu sezonda haksız yere ligden düşecekler. Ama şu var Ankaragücü düşer ise gerçekten çok iyi bir şekilde toplarlanır ve bir sezon sonra tekrar Süper Lige çıkarlar. Çünkü; arkalarında çok büyük bir taraftar kitlesi mevcut. İyi bir başkan ve kulüpten iyi bir teknik adam ile yollarına devam edebilirler.
1.Ankaragücü haksız bir şekilde çıkmadı alnın teriyle büyün büyük takımlara diz çöktürdü kenan evrenmi sahaya çıkıp oynadı...
2.Düşerse geri gelemeyebilir örnek çok ''Adanademirspor,Adanaspor,Göztepe;Karşıyaka''... bunlarda büyük camia ve büyük taraftarlara sahip takımlar bunlar neden gelemedide şişirme istanbul b.b. ankara b.b,hacettepe gibi takımlar var...
Universal
17.Aralık.2007, 04:36
1.Ankaragücü haksız bir şekilde çıkmadı alnın teriyle büyün büyük takımlara diz çöktürdü kenan evrenmi sahaya çıkıp oynadı...
2.Düşerse geri gelemeyebilir örnek çok ''Adanademirspor,Adanaspor,Göztepe;Karşıyaka''... bunlarda büyük camia ve büyük taraftarlara sahip takımlar bunlar neden gelemedide şişirme istanbul b.b. ankara b.b,hacettepe gibi takımlar var...
Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı Türkiye Kupasında yendi. Ama ikinci ligde aynı başarıyı gösteremeyip çıkma potasına giremediği halde Kenan Evren'in isteği ile bir üst lige çıkartıldı.
KaPaLı
17.Aralık.2007, 04:38
Ahmet Göztepe - Adanaspor biraz farklı. Onlar kulubu tekrardan kurmuş gibi geldiler.
Ankaragücü seyircisi diğer seyircilerden farklı. Ankarada 4 tane takım olmasın rağmen ve 3 büyük takımlar varken sadece Ankaragücü sevgisi vardır içlerinde. Adana Demirspor'un içinde çok başka takım taraftarı olan arkadaşım var. Göztepe yine aynı şekilde. Bu takım düşerse tek sorumlusu vardır Cemal başkan.
pegahmet10
17.Aralık.2007, 04:47
Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı Türkiye Kupasında yendi. Ama ikinci ligde aynı başarıyı gösteremeyip çıkma potasına giremediği halde Kenan Evren'in isteği ile bir üst lige çıkartıldı.
ligte aynı başarıyı gösteremeyibilr cumhurbaşkanlığı kupasına kadar kaldırmış bir takım zaten birinci lig ayarı bir takımdır...
Ahmet Göztepe - Adanaspor biraz farklı. Onlar kulubu tekrardan kurmuş gibi geldiler.
Ankaragücü seyircisi diğer seyircilerden farklı. Ankarada 4 tane takım olmasın rağmen ve 3 büyük takımlar varken sadece Ankaragücü sevgisi vardır içlerinde. Adana Demirspor'un içinde çok başka takım taraftarı olan arkadaşım var. Göztepe yine aynı şekilde. Bu takım düşerse tek sorumlusu vardır ceMAL başkan.
Bu takım küme düşmez ama bizi bu hallere getiren her sene Cemal aydındır bu kesin bir şey tabii ama ankaragücü son haftalara doğru deplasmanda bir galibiyet alır her sene aynı(Trabzonspor,Antalyaspor,Erciyes vs...) ligte gene kalır ama biz artık bunu istemiyoruz.Her kesimden destek bekliyoruz valisinden,beldiye başkanından,emniyet müdüründen,milltevekilinden,iş adamalrından ama yok...100 yıllık bi kulup böyle olmamalı helede başkent takımı değil mi?Biz hala ankaragücü nasıl lige çıkmış bunu tartışıyoruz diğer takımlar çokmu temiz?
Universal
17.Aralık.2007, 05:10
Sonuçta kurallar açık ve nettir, ikinci ligde belli dereceye girenler sadece bir üst ligde oynamaya hak verilir. Ankaragücü giremediği halde bir üst lige çıktı bu adil bir karar değildi. Pendikspor'da Fenerbahçe'yi eledi onlarında çıkması gerekirdi o zaman...
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 05:18
ankarasporla bırlesselerde barı yırtsalar düşmekten
Niye birleşecekmiş yahu. Ankara şuanda yukarılara oynayan bir takım. Ankaragücü ise kümede kalmaya oynayan bir takım. Birleşme konusu gündemdeydi hatta Ankaraspor Ankaragücünün içine dahil olacaktı fakat Ankaraspor süper Ankaragücüde kötü bir performans çizince bu proje iptal oldu (İptal edenin ellerinden öpeyim :) )
Universal
17.Aralık.2007, 05:21
Ankaragücü'nün birleşmesi şaçmalık olur. Takımda ATATÜRK'ün izi vardır. Buna tamamen karşıyım. Herkes kendi takımına baksın.
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 05:22
Ankaragücü'nün birleşmesi şaçmalık olur. Takımda ATATÜRK'ün izi vardır. Buna tamamen karşıyım. Herkes kendi takımına baksın.
Bencede ama Atatürk konusunu anlıyamadım ?
KaPaLı
17.Aralık.2007, 05:23
Niye birleşecekmiş yahu. Ankara şuanda yukarılara oynayan bir takım. Ankaragücü ise kümede kalmaya oynayan bir takım. Birleşme konusu gündemdeydi hatta Ankaraspor Ankaragücünün içine dahil olacaktı fakat Ankaraspor süper Ankaragücüde kötü bir performans çizince bu proje iptal oldu (İptal edenin ellerinden öpeyim )
Ankaraspor kim ya ? Ankara halkının paralarıyla yapıyo o transferleri. ANkaragücü'ne ettiği yardım ne ? Ankaragücü'nün mazisi yeter çöpspor'un üstünde olmak için. Kötü yönetilme sorunları yüzünden burda bu takım. Her sene harcayacak milyon euroları olmadığı için burda.
Ben çok eminim Melih Gökçek'in söz verdiği 2 oyuncu kadro dışı bıraktıkları Tita - Eren olacak.
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 05:35
Ankaraspor kim ya ? Ankara halkının paralarıyla yapıyo o transferleri. ANkaragücü'ne ettiği yardım ne ? Ankaragücü'nün mazisi yeter çöpspor'un üstünde olmak için. Kötü yönetilme sorunları yüzünden burda bu takım. Her sene harcayacak milyon euroları olmadığı için burda.
Ben çok eminim Melih Gökçek'in söz verdiği 2 oyuncu kadro dışı bıraktıkları Tita - Eren olacak.
Ankaragücüne yardım mı etmemiz lazım ? Ne yapayim maziyi. Beni Ankaragücü ilgilendirmez. Ankaraspor ilgilendirir. Şuandada Ankarayı gayet güzel temsil ediyor.
KaPaLı
17.Aralık.2007, 05:43
Ben yardım etsin demiyorum. Ama ankarasporu savunurken birazda Ankaragücünün veya diğer Ankara takımlarının niye başarısız olduğunu söylemen gerekir.
Maziyi nemi yapayım ? Ankaraspor'un adı yokken Ankaragücü vardı.
Aramızdaki fark bu bak
Ankaraspor (http://www.hitresim.com/upload/Ankaraspor%20logo-IyR.jpg)
Ankaragücü (http://www.buyutec.net/data/media/20/ankaragucu.gif)
Since 1910
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 05:47
Ankaraspor yokken çokmu başarılıydı ankara takımları ? Hala söylüyorum Geçmiş önemli değil. Şimdi ve gelecek önemli. Anadoludan bir takım (özellikle Ankaradan) ilini çok güzel bir şekilde temsil ediyor. Neresi hoşuna gitmedi anlıyamadım.
KaPaLı
17.Aralık.2007, 05:54
Benim hoşuma gitmiyo değil arkadaşım. Ama 100. yılını kutlayan bir kulup varken kusura bakmada belediyenin paralarını harcayan, sadece bu yıl birşeyler yapmış geçtiğimiz yıllarda harcadığı paraya oranlar hiçbirşey yapamayan bir kulube ben başarılı diyemem.
her maçtan önce bedava otobüs kaldıran forma dağıtan kulup yerine Her maç en az 4-5 bin taraftar çeken bir kulubu tercih ederim.
Universal
17.Aralık.2007, 05:56
Bencede ama Atatürk konusunu anlıyamadım ?
Ankaragücü, İstanbul'da sanatkarlar tarafından kurulan bir futbol kulübü, savaş yıllarında Cephe'ye silah gerektiği için bu kulüpteki oyuncular cepheye silah taşıdılar ve bu sırada çoğu kişi ne yazıkki şehit oldu. Atatürk'ün isteği ile takım Ankara'ya taşındı ve ardından Atatürk'ün isteği ile rengini ve ismini değiştirdi. Ardından da Makine Kimya Endüstri Ankaragücü ismi ilede mücadele ediyor.
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 05:57
Benim hoşuma gitmiyo değil arkadaşım. Ama 100. yılını kutlayan bir kulup varken kusura bakmada belediyenin paralarını harcayan, sadece bu yıl birşeyler yapmış geçtiğimiz yıllarda harcadığı paraya oranlar hiçbirşey yapamayan bir kulube ben başarılı diyemem.
her maçtan önce bedava otobüs kaldıran forma dağıtan kulup yerine Her maç en az 4-5 bin taraftar çeken bir kulubu tercih ederim.
Ben zaten genel olarak başarılı demiyorum. Bu sene başarılı ve desteklemeliyiz diyorum.
Neyse ne sen beni ikna edebileceksin nede ben seni boşuna konuşmayalım :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaragücü, İstanbul'da sanatkarlar tarafından kurulan bir futbol kulübü, savaş yıllarında Cephe'ye silah gerektiği için bu kulüpteki oyuncular cepheye silah taşıdılar ve bu sırada çoğu kişi ne yazıkki şehit oldu. Atatürk'ün isteği ile takım Ankara'ya taşındı ve ardından Atatürk'ün isteği ile rengini ve ismini değiştirdi. Ardından da Makine Kimya Endüstri Ankaragücü ismi ilede mücadele ediyor.Teşekkürler bilgi için
Teksasvega16
17.Aralık.2007, 06:19
Tribüneki Akıl Çok Farklıdır Arkadaşlar yönetimdeki akıl daha çok farklı tribünün amacı Takımla tamamen Bütün olmaktır yönetimin amacı takımın finansal sorununu üstlenmektir her maçtan sonra hakemlere maçı sattı diye demeç veren cemal aydın bu demeçlerini sürdürüpte hiçbir bertaraf yapmamıştır cemal aydın dır bu takımı bu hale getirilmesinin sebebi
pegahmet10
17.Aralık.2007, 06:25
Cemal aydın hala antramanları izliyor maçlara geliyor kenidini onursal başkan yapmış ne yapıyorsun be adam sen kendi kendini nasıl onursal başkan yapıyorsun ne verdin ankaragücünde 11 yılda nasıl kenidini onursal başkan yapıyorsun...İstediğin zaman başkanlık yapablicek Cemal istediği zaman yönetimi fesh edebilecek ne anladım ben bu işten babasının malı sanki...