View Full Version : Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]
goosfraba
17.Aralık.2007, 00:43
http://www.hizliresim.com/2008/12/16/5018.jpg (http://urlal.com)
BlackEagle19o3
17.Aralık.2007, 00:50
2 takımın form durumuna baktığında Gs'lı arkadaşlar rahat bir galibiyet alabilceklerini düşünebilirler fakat derbilerin havası farklı olur.Hiç kimse öyle 2-3 farklı rahat bir galibiyet beklemesin.Mustafa Denizli'ye çok iş düşüyor bu maçta, taktiksel ve psikolojik olarak takımı maça iyi hazırlamalı.Oyuncu seçiminde yanlış yapmamalı.Oyuncular arasından da kaptan Delgado artık üzerindeki ölü toprağını artmalı.Nobre-Holosko ikilisiyle başlarsak maça çok zorlarız Gs defansını ve mutlaka gol veya goller buluruz.Umarım bu sefer hakemlerin damga vurduğu bir derbi izlemeyiz.''Şeref'iyle oynayıp Hakkı'yla kazananların torunları bu maçtan İnşAllah alınlarının akıyla ayrılacaklardır....
Varonil
17.Aralık.2007, 00:57
Galatasaray maçın favorisi gibi gözüküyor,fakat derbilerin favorisi olmaz.Beşiktaş'ta Delgado'nun artık toparlanması gerekiyor.Nobre Galatasaray'ı sever,bu maçta gol atabilir.
Açıkcası berabere biterse sevineceğim.Bizim işimize yarayan tek sonuç çünkü ..
I3esiktas
17.Aralık.2007, 01:01
Bence Holosko - Bobo ikilisiyle baslaması Lazım ilerde en azından top tutabilelim. Aralara atılacak topları Bobo daha iyi degerlendirir. İlerliyen dakikalarda Nobreyi alırsak Yorgun Galatasaray Defansını zorlar.
bugra 1905
17.Aralık.2007, 02:40
Galatasaray Takımı Kendi Evinde İyi Oynuyor Baros-Lincoln İkilisi Gol Yada Goller Atar Orta Sahayı Ayhan-Topal Kurup İleride Aydın-Arda-Lincoln Zaten Kötü BJK Savunmasını İyi Bozar Galatasaray Sahasında Puan Vermez
cureshot
17.Aralık.2007, 02:50
Açıkçası Delgado oynarsa GS'nin galip geleceğini düşünüyorum çünkü Ayhan ve Sabri'nin de gelişiyle ön libero ikilisinin Topal-Ayhan veya Topal-Barış olacağını düşünürek Delgado'nun o bölgede kaybolacağını ve bu nedenle 1 kişi eksik oynayacak olan BJK önünde GS'nin orta saha hakimiyetini ele geçirerek formda hücum oyuncularıyla Sivok'un oynamayacağı BJK savunması karşısında, Denizli'nin şu anki sitemini de ele alarak, bol pozisyon bulacağını sanıyorum ki bu durumda ASY'de GS maç vermez gibime geliyor. Bu maç Arda'nın maçı olabilir. :)
IcedEarth
17.Aralık.2007, 03:09
Bu maçı alamazsak Skibbe zora girecek, oyuncuları iyi motive etmeli bu derbiye.
Emurafu
17.Aralık.2007, 04:25
Galatasaray Takımı Kendi Evinde İyi Oynuyor Baros-Lincoln İkilisi Gol Yada Goller Atar Orta Sahayı Ayhan-Topal Kurup İleride Aydın-Arda-Lincoln Zaten Kötü BJK Savunmasını İyi Bozar Galatasaray Sahasında Puan VermezSabri iyileşirse büyük ihtimal sag bek'e geçer..Aydın'nın ilkonbirde oynayacagını pek sanmıyorum.Skibbe söyle bir ortasaha çıkarırsa çok iyi olur.Barış-Topal-Ayhan-Arda.Böylece ortasahamız çok savaşcı olmuş olur..Rakibede çok az pozizyon veririz..Baros ve Lincoln uyumu umarım devam eder:D
El Barto
17.Aralık.2007, 04:29
Hiç umudum yok bu maçı kazanacağımıza dair hatta puan alacağımıza dair. Muhteelen yenileceğiz ve lige havlu atacağız -bence zaten attıkta-
DeNiZ_1903
17.Aralık.2007, 04:39
Bu maçtan çok umutluyum , artık Ali Samiyen deplasmanından puan alma vakti geldi ! Nobre - Holosko - Bobo üçlüsüne de büyük iş düşecek bu maçta , Delgado'nun da çıkış maçı olacağına inanıyorum . :1:
RaSenGan
17.Aralık.2007, 04:44
Beşiktaş'ın orta sahası çok zayıf.Güçlü orta sahamızla ve hücum hattımızla rahat geçeriz Beşiktaş orta sahasını..Bu sayede gol ve goller bulabiliriz.Savunmada kişisel hata yapılmazsa bu maçı alırız.
Alicanfmfan
17.Aralık.2007, 04:53
Öncelikler her iki tarafada başarılar.G.Saray baya agır basıyor.Kazanırız sonuç tek fark olmasında son dk lere rahat girelim Nobre'nin Servet in yanında eriyip gidecegini düşünüyorum :D.Favori bizi ve İnşAllah ta kzanırız
Orce
17.Aralık.2007, 06:15
Çok Rahat ve Farklı Yenebileceğimiz Bi Maç
Ama Bız Ne Zaman Favorı Gosterılsek Rahat Cıkıyoruz Maclara ve Kaybedıyoruz İnşallah Yıne Oyle Olmaz
Barış - Ayhan - Topal - Arda 4'lüsüyle Kurmalıyız Orta Sahayı Gecılmez Zaten Bu Orta Saha
Umarım Lincoln v Baros Uyumu Futbolu Bu Haftada Devam Eder
nerazzuri
17.Aralık.2007, 08:16
Bana çok rahat bir maç olacak Galatasaray açısından. Formsuz hedefsiz bir Beşiktaş var karşlarında, bunu değerlendireceklerdir.
BeaT
17.Aralık.2007, 19:28
galatasaray kazanacaktır ama ben berabere bitmesi tarafındayım :) beşiktaş fenerbahce macından ders alırsa bence adam adama savunup galatasarayın silahlarını etkisiz hale getirip sonra vurması gerekir beşiktaş için hiç kolay maç olmayacak bir sürpriz yaşanacak olursa oda galatasaray tarafında olur kanımca metalist macındaki gibi pozisyon bulmakta zorlanırsa galatasaray sürpriz çıkabilir ama genede favori galatasaraydır.
Fernando Gago
17.Aralık.2007, 21:30
Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum . . .
PesimiSTyLa
17.Aralık.2007, 21:41
Derbilerin favorisi olmaz diye klişe bir laf her zaman söylenir; fakat derbilere baktığımızda da %90ında ev sahibi takım kazanır. Şuanki duruma göre ibre bizden yana. SamiYen'de hiç mac kaybetmemiş olmamız, son haftalardaki müthiş formumuz vs ibreyi bize ceviriyor; fakat oyuncular daha önce oldugu gibi bunun rehavetine kapılmamalı. Onlar her mac gibi konsantre olup, hırslı mücadelesini sürdürmelidir.
Kadro olarak şöyle birsey iyi olur diye düşünüyorum:
Sanctis
Sabri - Meira - Servet - Hakan
Barış - Mehmet - Ayhan - Arda
Lincoln
Baros
Bu kadro ile Mehmet - Ayhan - Barış ile ortasahada çok koşan, kontrolu elimizde tutan bir hüviyete bürünürüz. Teknik ayaklarımız ile de gol ararız. Takımıma güveniyorum. Galibiyet bekliyorum ve devre arasına moralli girmeyi umut ediyoruz...
Onurap
17.Aralık.2007, 22:35
Bence ayhan oynamamalı oyunu yavaşlatıyor bi işe de yaramıyor..M.güven bile daha iyi oynadı geçen hafta..
Sabri beke barış orta sahaya geçip ileride nonda baros lincoln olmalı..Hertha deplasmanına 2 ön libero çıktık bi şey olmadıda kendi sahamızda bjk ye 3 ön libero çıkmanın bi anlamı yok..
DeNiZ_1903
17.Aralık.2007, 22:48
Yalnız birşeye dikkatinizi çekerim bu sezonki derbilerin tüm favorileri derbi maçlarda çoğunlukla yenildi veya berabere kaldı , hiçbirşey belli olmaz :) Ama şu durumda Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alması daha ağır basıyor tabi ,söylediğim gibi umutluyum..Galatasaray çok iyi hücum ediyor ve iyi top yapıyorlar eğer defansta ipleri sağlam tutarsak forvetlerimizde iyi motive olursa güzel bir maç bizi bekler.
a.arıcı-11
17.Aralık.2007, 23:05
Maçın kaderi Mustafa Denizli'nin elinde.Eğer Gökhan Zan'ı yanına oturtmazsa Beşiktaş için kötü bir gece olur.Ne yapıp ne etmeli ama o adamı oynatmamalı.Defansın göbeğini Zapo-Sivok ikilisyle oluşturp önliberoda Cisse'nin yanına Uğur İnceman'ı koymalı.Bu kadroyla çıkarsa Beşiktaş en azından dengeli bir maç izleriz.Yok Kadıköy'dekine benzer bir takımla çıkarsa sahaya Galatasaray'ın bizim kadar cömert ve lakayıt olmayacağını Beşiktaş'ı ezeceğini düşünüyorum.
eXcitinG
17.Aralık.2007, 23:07
Sivok cezası nedeni iLe derbi de görev yapamayacak.
PesimiSTyLa
17.Aralık.2007, 23:30
Bence ayhan oynamamalı oyunu yavaşlatıyor bi işe de yaramıyor..M.güven bile daha iyi oynadı geçen hafta..
Sabri beke barış orta sahaya geçip ileride nonda baros lincoln olmalı..Hertha deplasmanına 2 ön libero çıktık bi şey olmadıda kendi sahamızda bjk ye 3 ön libero çıkmanın bi anlamı yok..
Ayhan ? Yavaslatıyor ? Oyunu ? Ne yaptın yahu? Ne alıp veremediğiniz var Ayhan ile? Adam bu yıl takımın en iyilerinden. Skibbe nin Ayhanı kenarda oturtması sâfi saçmalık olur. Barış zaten ön libero olmayacak. Sag acık. Sabri ile Barış sag kanadı kullanacak yani.
KaPaLı
17.Aralık.2007, 23:35
Emre senin söylediğin dizilişle olursa Beşiktaş'ı ortasahada yıkar zaten Galatasaray. Çok güçlü ve savaşçı bir ortasaha olur öyle.
Maç içinse favori Galatasaray ama ben Beşiktaş'ın kazanmasını isterim. Bu skor Fenerbahçe'ye çok yarar hem.
Onurap
18.Aralık.2007, 00:38
Ayhan ? Yavaslatıyor ? Oyunu ? Ne yaptın yahu? Ne alıp veremediğiniz var Ayhan ile? Adam bu yıl takımın en iyilerinden. Skibbe nin Ayhanı kenarda oturtması sâfi saçmalık olur. Barış zaten ön libero olmayacak. Sag acık. Sabri ile Barış sag kanadı kullanacak yani.
Ayhan iyi felan değil geçen maç m.güven oynadı arattımı ayhanı ki bana kalırsa çok daha fazlasını yaptı..Ayhan oyunun iki yönün oynuyor ama ikise yarım :)
Barış linderoth topal m.güvenden spnra gelir ayhan
PesimiSTyLa
18.Aralık.2007, 00:40
Yıllardır bi halt yiyemeyen M.Güven 1 mac oynadı diye adam oldu, Ayhan'dan iyi topcu olduysa bizde birsey bilmiyormuşuz demek ki.
KaPaLı
18.Aralık.2007, 00:44
Yıllardır bi halt yiyemeyen M.Güven 1 mac oynadı diye adam oldu, Ayhan'dan iyi topcu olduysa bizde birsey bilmiyormuşuz demek ki.
Fenerbahçeliyim ama dışarıdan bakarsan Emre'nin söylediği çok doğru. Ayhan bu takımda çok eksik varken bile çıktı tek başına savaştı ortasahada. Geçen sezon sol kanatta bile oynadı. Mehmet güven değilmiydi geçen sezon İnönü'deki maçta smaca çıkan.
Emurafu
18.Aralık.2007, 03:44
Ayhan ve Mehmet Güven'i tartışmam bile..Emre'ye aynen katılıyorum:)..Mehmet güven yıllardır kendini hiç geliştiremedı.Ona verilen sans bir Oguz'a bir Özgürcan'a verilmedi:)..Haaa Hakkınıda yemeyelim Gençlerbirligi maçında çok begendim..Umarım devamı gelir;).Emre'nin kurdugu kadroyu bende düsünüyorum umarım hocamızda aynı kadroyu çıkarır:)
Onurap
18.Aralık.2007, 06:09
Ayhan ve Mehmet Güven'i tartışmam bile..Emre'ye aynen katılıyorum:)..Mehmet güven yıllardır kendini hiç geliştiremedı.Ona verilen sans bir Oguz'a bir Özgürcan'a verilmedi:)..Haaa Hakkınıda yemeyelim Gençlerbirligi maçında çok begendim..Umarım devamı gelir;).Emre'nin kurdugu kadroyu bende düsünüyorum umarım hocamızda aynı kadroyu çıkarır:)
Ya yapmayın Allah aşkına ayhan bu sezon iç iyi felan oynamıyor top kapmada bile çok aciz..Belki derbi atmosferiyle yarın farklı oynar bilemem ama genel olarak durum bu..Ankaraspordaki teo weeks bile çok daha iyi ayhandan abartmayın..
World Hollow o1
18.Aralık.2007, 07:00
bu maçdan beraberlik çıkar diyor gönlündem geçen.
2-2 ve ya 1-1
iki takm taraftarlarıda umarım birbirlerini kırmadan üzmeden bir futbol izleyip olaysız ve ya mutlu şekillerde staddan ayrılırlar.
iki takımada başarılar kanımca.(:
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 02:41
Ya yapmayın Allah aşkına ayhan bu sezon iç iyi felan oynamıyor top kapmada bile çok aciz..Belki derbi atmosferiyle yarın farklı oynar bilemem ama genel olarak durum bu..Ankaraspordaki teo weeks bile çok daha iyi ayhandan abartmayın..
M.Güven'in oyunu neden iyi gözüktü anlatayım;
M.Güven G.Birligi macında iyi oynadı ama neden?Çünkü yanında her yere basan defansif görevleri mükemmel bir şekilde yerine getiren Mehmet Topal vardı M.Güven'e AYHAN kadar iş düşmedi ama Ayhan.Ayhan oynadıgı dönemde orta sahada mecburiyetten Meira oynuyordu ve Meira'da Mehmet Topal gibi degildi onun gibi kosuyor pres yapmıyordu.Ayhan 2 kişilik oynuyordu affedersin ama bi taraflarını yırtıyordu,sorumluluk alıyordu.M.Güven'in sorunluluk aldıgı FTK Ankaraspor macında gördük üst üste pas yapamadı.Ayhan bu takımın belli bir yere kadar ilk 11'inde banko oyuncusudur.Kötü oynayabilir,abuk sabuk paslar atabilir,ama onun kadar takımda çok az mücadele eden ve sorumluluk alan 3-4 futbolcu var.Yani Ayhan'a sallayanlar biraz daha düşünsün. Ayhan-Barış-M.Topal bu 3'lü mükkemmel olucak.Türkiye'de çok az Ayhan gibi oyunu 2 yönlü oynayan futbolcu,degerini bilmeliyiz.
Raten
20.Aralık.2007, 02:10
Kalbim berabere bitmesini istiyor ama herkesin derbilerin havası farklıdır demesine rağmen Galatasaray'ın favori olduğunu ve bu maçtan 2-0 galip ayrılacağını düşünüyorum.
maNga 33
20.Aralık.2007, 02:15
Galatasaray'ı daha avantajlı buluyorum....
deniz.91
20.Aralık.2007, 04:06
Galatasaray saha avantajıyla ve yıldızlarıyla sonuca gidecektir iddaada 1 oynayacm bu maça
Cengo
20.Aralık.2007, 08:51
BU maçların favorisi olmaz, kesin over.
Aydin
20.Aralık.2007, 09:43
Ayhan bence şu an türkiyede hem defansif hem de ofansif oynayabilecek tek oyuncu. dmc ve amc oynayabiliyor. yeteneği kısıtlı olsa da mücadeleci olması yeterli benim için.
Mehmet güven ise Allah vergisi yeteneksizliği ile her an patlayabilecek olan saatli bomba görevini üstlenmemesi için yedekte veya tribünde oturtulsun bir zahmet.
anil luque
20.Aralık.2007, 18:41
bu sezon anketler yanıltıcı oluyor bayaa bundan oncekı derbılerde favorı olanlar kaybetmıs dılegım bu hafta da boyle oolması =) galatasaray futbolunu yavas yavas oturtmaya basladı suan en kalıtelı topu oynayan takım acıkcası ve lıncoln adeta onu elestırenlere laflarını yedırtıyor .. sıvok olsa bu kadar tedırgın olmazdım ama sıvok yokken lıncoln bızı cok zorlayabılr.. ben delgado'dan bıseler beklıyorum bu macta ve tabıkı holosko .. puan ya da puanlarla ayrılırız umarım alı samı yen'den
King_Theoden
20.Aralık.2007, 18:57
Rahat maç olacak diyen Galatasaraylı arkadaşlarım ben sizin kadar rahat değilim. Sonuçta Beşiktaşla oynuyoruz ve favoriyiz yani biz değiliz rahat olan. Favoriler kazanmak zorundadır ve rahat olmazlar. Bence kolay maç olmayacak bizimde Beşiktaşında yapamadığı şey belli Takım savunması. Orta sahası forvetini daha iyi çalıştıran takım kazanır.
Melekovic
20.Aralık.2007, 19:51
Maçı Rüştü'ye ters gelen ortaların isabeti tayin eder.O tür ortaları yapan Kewell bu maçta oynamıyor.Rüştü genelde çok iyi ard arda kurtarışlar yapabilen ama bu yaşına kadar bir yan topta ya da kavisli ortada hala ne yapacağını öğrenemeyen bir kalecidir.Bu tür Galatasaray'ın yapacağı her orta tehlike yaratır.Zaten Rüştü'nün eski yedeği Volkan nispeten aynı tür özellikleri kapmıştır.
Bu maçın kaderini kısaca Rüştü tayin eder.İyi gününde ise Beşiktaş 3 puanı alıp kaçabilir.Mustafa Denizli içinse bu haftadan sonra tatile giriyor olması ligin çok iyi oldu.Çünkü kendi düşündüklerini takıma adapte edemedi.Beşiktaş iyi oynadığı anlarda bile maç içi anlaşmazlık sorunu yaşıyor.Sanırım devre arası bu sorun çözülecek ve Denizli takıma hakim olacaktır.
Memedov
20.Aralık.2007, 19:58
Galatasaray farklı kazanır diyen arkaşlaradır sözüm. derbilerin havası farklıdır. Ben Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama gönlüm beraberlikten yanadır.:)
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2007, 01:35
Galatasaray daha oturmuş sistemi ve kadrosuyla,daha formda olması ve ev sahibi olması sebebiyle bu maçın favorisi kesinlikle.Tek umudum takımımızın bu maça en iyi şekilde hazırlanıp derbi maçların o farklı atmosferi sayesinde puan alması yönünde.Beklentilerimi en aza indirmiş bir şekilde bu maçı bekliyorum..Umarım bu sefer Mustafa hocanın stratejesi tutar..Ayrıca kaybedersek yarıştan kopacağımızda düşünmüyorum..
Formsuz hedefsiz bir Beşiktaş var karşlarında
Formsuza evet ama hedefsize hayır..
BlackEagle19o3
21.Aralık.2007, 01:38
Bana çok rahat bir maç olacak Galatasaray açısından. Formsuz hedefsiz bir Beşiktaş var karşlarında, bunu değerlendireceklerdir.
Hedefsiz ? :icon_biggrin: Şu Fenerbahçe'nin lider olduğu ligde Beşiktaş nasıl oluyor da hedefsiz kalıyor :icon_razz:
extensor
21.Aralık.2007, 07:23
Ayhan bence şu an türkiyede hem defansif hem de ofansif oynayabilecek tek oyuncu. dmc ve amc oynayabiliyor. yeteneği kısıtlı olsa da mücadeleci olması yeterli benim için.
Mehmet güven ise Allah vergisi yeteneksizliği ile her an patlayabilecek olan saatli bomba görevini üstlenmemesi için yedekte veya tribünde oturtulsun bir zahmet.
Mehmet Güven'in tekniği ve oyunu geniş alanda görebilmesi, üstelik pasları üst düzeydir. Ancak önemli mental ve fiziksel sorunları vardır. Cesaret, çeviklik. Her futbolcunun (bu düzeyde) iyi veya kötü yanları vardır. Ön yargıyla bakmazsak rahatlıkla görebiliriz diye düşünüyorum.
Maça gelecek olursak. Galatasaray'ın sağ kanadı ne etkinlikte kullanacağı çok önemli. Büyük maçlarda iyi oyunlar oynayan bir Hasan Şaş bu maç için biçilmiş kaftan ancak yok. Extra'dan Aydın'ı maça iyi motive ettirebilirse teknik heyet... İşte o zaman bu maç Aydın'ın doğuşu olabilir.
Keza Ön libero eksikleri Beşiktaş'ı zor duruma sokabilir. Toraman ve Gökhan'ın markaj bilmemesi Baroş'u çok rahatlatabilir. Eee Lincoln'ü adam akıllı rahatsız edecek sert oynayacak bir defansif orta sahada yok Beşiktaş'ta... Hal böyle olunca Lincoln'ün asistlerini Baroş'un gollerini görmek mümkün...
Beşiktaş'ta Nobre'nin oynamak istemeyeceği en önemli ikili Meira ve Servet'tir diye düşünüyorum. Çünkü bu oyunculara karşı en önemli yeteneği olan fiziğini kullanamayacaktır.
Delgado'nun etkinliğini ve önemli maçlarda ki formsuzluğunuda Topal bertaraf edecektir...
Zira Bek ve Kaleciler olarakta Galatasaray bir iki boy önde Beşiktaş'tan...
Beşiktaş'ın üstün olduğu bir yön göremiyorum şu anda ve Galatasaray yener diyorum...
Saygılar...
RaSenGan
21.Aralık.2007, 20:22
Bu maç kesinlikle bir kırmızı kart çıkacak.(: Ya faulden ya da hakemi yanıltmaya yönelik hareketten..Sert bir maç bekliyorum.
Belgorth
21.Aralık.2007, 20:23
Beşiktaş'ın üstün olduğu bir yön göremiyorum şu anda ve Galatasaray yener diyorum...
Mustafa Denizli Beşiktaş'ın üstün olduğu tek yönü :)
KaPaLı
21.Aralık.2007, 22:01
Rahat maç olacak diyen Galatasaraylı arkadaşlarım ben sizin kadar rahat değilim. Sonuçta Beşiktaşla oynuyoruz ve favoriyiz yani biz değiliz rahat olan. Favoriler kazanmak zorundadır ve rahat olmazlar. Bence kolay maç olmayacak bizimde Beşiktaşında yapamadığı şey belli Takım savunması. Orta sahası forvetini daha iyi çalıştıran takım kazanır.
Çok güzel söylemişsin abi. Bunlara örnekte gördük. Galatasaray Şükrü Saraçoğluna gelirken herkes fark olur falan diyodu ama fark yedi gitti. Beşiktaş geldi kesin yenerler formdalar falan dendi, Onlarda yenildi evlerine döndü. Sonuçta bir Anadolu takımıyla oynanan maçlar değil bunlar. 2 Ezeli rakibin yaptığı maçlar ve hiçbir zaman favorisi olmaz.
Jesus_FB
21.Aralık.2007, 23:16
Beşiktaş kazanıcak gibi bir his var içimde
Universal
22.Aralık.2007, 00:03
Galatasaray'ın oynadığı oyun ortada. Baros, Lincoln ve Arda gibi çok önemli hücüm silahlarını sahipler. Eğer iyi kullanılarsa bunları Beşiktaş'ı yenerler.
I3esiktas
22.Aralık.2007, 00:12
Yavaş Yavaş Kızılaya adımlarımızı atalım macın baslamasına 2 saat kaldı :D
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 00:35
Umarım bu akşam bir hakem hatası olmaz ve çok heyecanlı,zevkli bir karşılaşma seyreder taraflı tarafsız herkes..
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 00:41
Besiktas bu macta hizli adamlarini cok iyi kullanmasi lazim, baska turlu bu mactan 3 puanla ayrilamazlar. Holosku bu macin kaderini belirlicek adam.
Ilk yarinin son haftasi, cok guzel bi karsilasma olacak.
Emurafu
22.Aralık.2007, 00:47
Linderoth 18 kişilik kadroda var:)
bugra 1905
22.Aralık.2007, 00:52
Beşiktaş Kimi Kullanırsa Kullansın Samiyende Galatasaray Bir Adım Önde Çünkü Lincoln Çok Formda Baros Kendini Buldu Ardanın Ölüsü Bu Takıma Yeter Servet Bir Başına Takım Morgan Kalesinde Panter O Yüzden Beşiktaşın Galibiyet Şansı Az Ama Duran Toptan Delgado-Tello İkilisinde Biri Gol Bulursa Beşiktaş Erken Gol Bulursa Galatasaray Çok Zorlanır Diye Düşünüyorum Adına Namına Şanına Yakışır Bir Derbi Olsun Bol Gollü Olsun(Tabi Çok Zor Ama) Kartların Az Çıktığı Hakemin Derbi Baskısını Kaldırıp Mükemmel Yönetim Gösterdiği Bir Maç Olsun
Emurafu
22.Aralık.2007, 00:56
Beşiktaş onbiri belli oldu !!
----------Rüstü---------
--Ekrem-Zapo-Gökhan-Seric---
-----Toraman-Cisse----
-Holosko-Delgado----Tello
--------Nobre---------
Seric'in tarafını iyi kullanırsak gol bulabilecegimizi düsünüyorum.Bekleri iyi kullanabiliriz..Toraman ve Lincoln kapışmasıda ilginç olacak..Kart'ta cıkabilir ikisinden birine:)
bugra 1905
22.Aralık.2007, 01:00
----------Rüstü---------
-----Toraman-Cisse----
--------Nobre---------
Seric'in tarafını iyi kullanırsak gol bulabilecegimizi düsünüyorum.Bekleri iyi kullanabiliriz..Toraman ve Lincoln kapışmasıda ilginç olacak..Kart'ta cıkabilir ikisinden birine:)
Sol Taraf Koridor Olur Ayrıca Lincoln O Müthiş Oyunlarından Birini Oynarsa Toraman Yada Cisse İkilisinden Biri Kırmızı Kart Görür Ekrem İse Tam Görev Adımı Her Yerde Oynuyor
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 01:02
Besiktas kazanacani dusunuyordum ama beklentimde uzak bi kadro olmus. Galatasarayin kadrosunu sabirsizlikla bekliyorum :)
BlackEagle19o3
22.Aralık.2007, 01:05
----------Rüstü---------
-----Toraman-Cisse----
--------Nobre---------
Kadrodaki 10 kişi kesin gibi zaten.11. adam Seriç, Ali Tandoğan, Uğur İnceman 3lüsünden biri olacak.Seriç oynarsa; Toraman ön libero, Ekrem sağ bek( senin yazdığın gibi) , Uğur oynarsa; Toraman sağ bek,Ekrem sol bek , Ali Tandoğan oynarsa sağ beke geçecek , Ekrem sol bek...Tabi Mustafa bu belli olmaz.Kesin dediğimiz adamlarda bile oynama yapabilir.Bir bakmışız Bobo ilk 11:)
Emurafu
22.Aralık.2007, 01:06
Samiyende herkez'e bayrak dagıtılıyor:)
Bizim sag taraf Sabri-Barış
Sol taraf Hakan-Arda olacak gibi:)
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 01:08
Eğer Emrah abinin kadro kesinse bence mevcut şartlarda çıkarabileceği en iyi 11 lerden birisini çıkartmış Mustafa hoca.Ali Tandoğan'ı sahada görmektense Seric'i yeğlerim daha iyi.Umarım bu maçta Seric kendisine verilen şansı iyi değerlendirir..
bugra 1905
22.Aralık.2007, 01:09
Bobonun 11De Olmaması Doğru Çünkü Çok Kopuk Oynuyor Ama Nobre Biraz Ömer Üründül Yorumu Olacak Ama Sistemi İşletiyor Ha 2 Forvet Oynasa Bobo-Nobre Olabilir Ama O Zamanda Formda Bir Holosko Kesilir O Yüzden Doğru Tercih Yaptı Mustafa Denizli
Emurafu
22.Aralık.2007, 01:12
Verdigim kadro dogrumuş..NTVsporda söylediler...Beşiktas takımı samiyen'e gelince sormuşlar ögrenmişler..
extensor
22.Aralık.2007, 01:12
----------Rüstü---------
-----Toraman-Cisse----
--------Nobre---------
Beşiktaş'ın çıkarabileceği en mantıklı kadroydu bu. Ben olsam Bobo - Nobre değişikliğine giderdim.
Emurafu
22.Aralık.2007, 01:15
Linderoth 18 kişilik kadrodan çıkarıldı..Sabri yedekte...Bahri havadır söyledi:)..Kadroyu tam duyamadım:(
fenerbahce_1907
22.Aralık.2007, 01:16
GALATASARAY
De Sanctis
Servet
Meira
Hakan Balta
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Lincoln
Milan Baros
Nonda
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 01:17
GALATASARAY
De Sanctis
Servet
Meira
Hakan Balta
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Lincoln
Milan Baros
Nonda
Bu kadro 3 lu defansmi, yoksa Baris mi sag bektemi oynicak ????
Emurafu
22.Aralık.2007, 01:18
Gençlerbirligi maçı düzeni ile çıkıyoruz.Beşiktasın maçta bekleri sorunlu kanatlara önem vermemiz gerekirdi..Sabri-Barış,Arda-Hakan çok iyi olurdu..Geride dikkat etmemiz gerekir..
Yataghan
22.Aralık.2007, 01:24
Beşiktaş alır gibime geliyor.
LaigLeNoiR
22.Aralık.2007, 01:31
Beşiktaş'ın da kadrosu Emrah'ın dediği gibi galiba.
Seriç bu maçın en dikkat çeken oyuncusu.Umarım hatalı oynamaz.Ayrıca o kanada dikkat etmek lazım.Tello çünkü oynadığı son maçlarda tamamen defansı bırakmış sadece ofans oynuyordu.O yüzden o kanattan çok baskı yiyebiliriz.
Emurafu
22.Aralık.2007, 01:35
Beşiktaş'ın da kadrosu Emrah'ın dediği gibi galiba.
Seriç bu maçın en dikkat çeken oyuncusu.Umarım hatalı oynamaz.Ayrıca o kanada dikkat etmek lazım.Tello çünkü oynadığı son maçlarda tamamen defansı bırakmış sadece ofans oynuyordu.O yüzden o kanattan çok baskı yiyebiliriz.Sabri ve barış kozunu kullanmamız lazımdı..O taraf sadece Barış'a kaldı..
Nonda hep ortasahada kalıyor..Hiç ceza sahası içinde top beklemiyor..insallah yine ortasahada beklemez adam lincoln ve barosdan geride oynuyor..Misal kanata gelip Ardadan top alıyor ozaman kafayı kim vuracak:)
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 01:37
Seric'in yanında bir tane daha soru işareti var ki o da Gökhan Zan.Umarım bu maçta 2 side hatasıza yakın oynarlar..
Emurafu
22.Aralık.2007, 01:42
Hamit Altintop maçta olacak Haldun üstünelin yaninda, yoksa hamiti mi aliyoruz :D:D Vallah süper olur:n:
Onurap
22.Aralık.2007, 01:56
3 lü defans? çok kötü oldu açıkçası bjk nin bu dizilişte galip gelebileceğini düşünüyorum..
Addolorato
22.Aralık.2007, 02:00
Barış Sağ Bek Oynar Gibime Geliyor..
IcedEarth
22.Aralık.2007, 02:08
Barış Gençlerbirliği maçında sağ beke yakın oynamıştı, yine o tip bir göreve soyunacak ve başarıyla üstesinden gelecektir. Kadro bakımından biz daha avantajlıyız, bu maçı kazanacağımızı umuyorum...
El Comandante
22.Aralık.2007, 02:13
http://img70.imageshack.us/img70/5016/sopalifk2.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/7034/sopali2gl5.jpg
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 02:13
yahu şuan maçın başlama seramoni olmadan önce çok güzel görüntüler çıktı yaa
helal olsun çok sevindirdi bu görüntü beni.. :)
IcedEarth
22.Aralık.2007, 02:25
Servet attı 1-0 oldu. Helal olsun beee :)
Şimdi kontrollü oynamak lazım. Fenerbahçe derbisi gibi olmasın bu maç ta...
batuhanry
22.Aralık.2007, 02:25
GOOOOOOOLLLL !! Serveetttt!! Servet attıı!!
LadroN
22.Aralık.2007, 02:29
servettt oh be rahtladım ama kontra ataklarda kalbim 200 de atıyodur kesin:d
fenerbahce_1907
22.Aralık.2007, 02:30
Delgado attı 1-1
LadroN
22.Aralık.2007, 02:31
VAY DELGADO ATTI GOLUNU :d TUH BE KOTU OLDU MAC UST BİTCEK :D
IcedEarth
Delgado attı, korktuğum başıma geldi. Şimdi iyice dikkatli olmak lazım. Bu derbi de üst bitecek herhalde...
Aşk-ı Şehir
Matias Emilio Delgado DK:13 1-1
fenerbahce_1907
Galatsaray penaltı atacak
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 02:32
Delgadoooooooo.İşte bu be oğlum..
1-1
LadroN
22.Aralık.2007, 02:32
COK atraksiyonel bir maç :D
RaSenGan
22.Aralık.2007, 02:33
2-1 Gol Baros.Müthiş bir maç oluyor müthiş.
El Comandante
Ne mac oluyor be :D
Baros 2-1 ...
fenerbahce_1907
Baros penaltıdan attı 2-1
IcedEarth
Ve penaltıyı Baros gole çevirdi 2-1 öne geçtik :zuhaha Bu nasıl maç kardeşim :zuhaha
batuhanry
Şöyle Baros, 2-1. :)
Aşk-ı Şehir
22.Aralık.2007, 02:34
Milan Baros. DK:16 2-1 Anlaşılan güzel bir derbi oluyor...
LadroN
22.Aralık.2007, 02:36
galatasaraya kazansın da isterse 10 a 9 bitsin:D
bu arada besiktas kasap gibi oynuyor yani bırakında futbol oynuyalım bu arada galatasarayımız için 3 defans kotu olmus ikni yarı nonda cıksın sabri girsin bu mac biizm olur
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 02:39
inanmıyorum maçın olduğunu unuttum :D
a.arıcı-11
22.Aralık.2007, 02:40
bu maç böyle biter.Daha fazla gol olmaz kanımca olursada BJK oyundan kopunca GS farkı arttırır.
Bu arada golleri izleyenler tarif edebilirmi?
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 02:42
bu maç böyle biter.Daha fazla gol olmaz kanımca olursada BJK oyundan kopunca GS farkı arttırır.
Bu arada golleri izleyenler tarif edebilirmi?
Anlatılmaz yaşanır:D
LadroN
22.Aralık.2007, 02:44
taraftar costu yakın meşaleleri de millet taraftar görsün :D
IcedEarth
22.Aralık.2007, 02:45
Nonda'nın adı hiç geçmiyor maçta. Sanki oyunda yok...
LadroN
22.Aralık.2007, 02:47
aynen nondanın adını yeni duydum nonda cıksa sabri girse seric te sasırır bu kadar cok kontra yemeyiz
RaSenGan
22.Aralık.2007, 02:49
Nonda niye oynuyor ki anlamadım gitti.
Aşk-ı Şehir
22.Aralık.2007, 02:52
Nonda = Potansiyel Tehdit. Gökhan Zan'ı yormak için oyundadır Nonda. ;)
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 02:53
Nonda oyunu çok yavaşlatıyor...
LadroN
22.Aralık.2007, 02:53
Nonda niye oynuyor ki anlamadım gitti.
valla kimse anlamadı yanlız değilsin genclerbirlği macından dolyaıdır ama o macta da okadar mukkemel oynamadı ardanın golundeki pasından dolayıdır bide arda çok etkili diktinizi cekerim kewell varken kant deistirdikleri için etkisizdi ama şimdi iyi oynuyor
IcedEarth
22.Aralık.2007, 03:01
İkinci yarıda Nonda çıksın Ümit Karan girsin. Gökhan Zan'ı yormak gerekse Ümit fazlasını bile yapar...
loladam
22.Aralık.2007, 03:01
Galatasaray bir gol daha bulursa rahatlar ama böyle devam ederse Beşiktaş oyundan kopmadığı sürece Galatasaray'ı sürekli sıkıştırır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İkinci yarıda Nonda çıksın Ümit Karan girsin. Gökhan Zan'ı yormak gerekse Ümit fazlasını bile yapar...
Ümit sakat bildiğim kadarıyla.
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 03:04
Nonda en önemli hareketi Lincolnü rüştü ile karsı karsıya bırakarak yaptı. Müthiş düşündü . Lincoln o golu atsa bitmişti olay.
El Comandante
22.Aralık.2007, 03:05
2.yari da Nonda ciksin,Sabri girsin.4-4-1-1 oynayalim,daha kontrollü oynayalim.
Hem Bjknin zaaflarini daha iyi degerlendiririz.
Belgorth
22.Aralık.2007, 03:06
ilginç bir istatistik, Galatasaray ilk yarı boyunca ilki 31. dakikada olmak üzere sadece 4 faul yaptı.
Nocna Mora
22.Aralık.2007, 03:11
Nonda bence işini çok iyi yapıyor adının geçip geçmemesi önemli değil. Yalandan da olsa alan kapatıyor. İleriye atılan yüksek topları indiriyor. Arda ve Lincoln etkili oynuyorlar. Ayrıca 3'lü defans oynamadığımızı gördüm ben ama Barış yalnız kalıyor sağda. Ayrıca Meira defansda biraz daha derinde durmalı ileride durduğu zamanlarda ara topu yiyebiliriz..Son olarakta orta sahayı çok iyi geçiyoruz..
Bence böyle oynuyoruz
----------------------De Sanctis
-----------------Meira----------Servet
----Barış-------------------------------------Hakan
------Mehmet Topal-----Ayhan
-----------------------Lincoln-------------Arda
----------------Nonda-------Baros
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ek olarak;
İlk yarıda müthiş bir 20 dakika izledik. Ardından tempo düştü. Galatasaray iki golden sonra biraz daha durgun oynamayı tercih etti. Beşiktaş ise maçın başından beri açık bir futbol sergiliyor ama hucüm organizasyonlarında başarısız kalıyor.
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:22
güzel derbi oluyor..
3 gol'de ymek yerken olmuş :d
izleyemedim gitti golleri.
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 03:27
Ayhan'a çarpan top biraz alçalsa kaleye gircekti:D:D:D
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:29
Beşiktaş 10 kişi kaptan gemiyi terk etti (:
Nedvedmania
Delgado Kırmızı kart !
KaF KeF
Ne kadar da kolay kırmızı kart çıkartmak yahu..(:
IcedEarth
22.Aralık.2007, 03:30
O kart çıkacak tabi. Lincoln'e çıkınca laf olmuyor, sarısı olduğunu bilerek o hareketi yapıyorsa kırmızıyı göze almış demektir...
RaSenGan
22.Aralık.2007, 03:30
Önceden sarı kartı varsa çok kolay.
KaF KeF
22.Aralık.2007, 03:31
Önceden sarı kartı varsa çok kolay.
Hadi ya Aygün..Bak bilmiyordum..(::)
Addolorato
Kart Tamamen Hakemin Yanlış yorumlaması ;
Orda Delgado El İşaretleriyle ben bir kere yaptım kart gösterdin diyordu hakem ise kart beklentisi olarak algıladı ve kırmızı gösterdi ben bunları yazarken ahanda Baros Ahanda Gol
3-1 :)
Nedvedmania
Kırmızı kart çıkarmadı sarı kart çıkarttı
Kural açık ve net :
Hakeme itirazın cezası sarı karttır
Gooooooooooool milan BaroŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
World Hollow o1
Futbolu öğretmiceksin hakeme zaten o biliyor yapacağını üstüne birde kaptansın kart nerde diyorsun !
3-1 oldu çok şahane bir gol !
kopar burda maç !
RaSenGan
22.Aralık.2007, 03:32
Maç koptu artık.Umarım farkı daha çok açarız.
IcedEarth
Maç biter, Baros gol kralı olur :)
KaF KeF
Kırmızı kart çıkarmadı sarı kart çıkarttı
Kural açık ve net :
Hakeme itirazın cezası sarı karttır
Peki her zaman neden çıkmıyor bu kartlar. ?
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:33
3-2 oldu Holoskooo çok sağlam bir gol daha :D
Addolorato
Holosko 3-2 Yaptı Bu gece rahat yok bize.
loladam
5-1 olacağı kanaatindeyim. Delgado'yada yazık oldu. 3-2 oldu bu arada. :D
SiR ToMaSRoSiCkY1
Asist Lincoln:D:D
IcedEarth
22.Aralık.2007, 03:34
Onu çıkartmayana soracaksın. Aynı karttan Lincoln 2 kere gördü bu yıl...
Aşk-ı Şehir
Maç bitti mi? Daha yeni başlıyor...:)
SiR ToMaSRoSiCkY1
Holosko attı...
Nedvedmania
Noluyor yahu 3-2 oldu :D
Çünkü türk hakemleri kalitesiz. Kuralları es geçiyorlar.
Cengo
22.Aralık.2007, 03:35
Berabere biter umarım :D
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 03:36
nobre ve seriç çıktı
bobo ve uğur inceman girdi.
Yağmur baya arttı
Addolorato
Beşiktaş 10 Kişi Beraberlik için bastırırlarsa gol yerler. Korkak oynarsa yenilirler ya farkı göze alıp bastıracaklar yada şerefli malubiyet denilen şeyden olcak.
SiR ToMaSRoSiCkY1
Yağış acayip arttı.Galatasaray farka gidicek...
World Hollow o1
hakem Ardayada sarı göstermeliydi hak yedi bak şimdi
Arda'da hoca kart dedi devam ettirdi heralde posizyon soğumasn diye, devam ettirdi
Universal
22.Aralık.2007, 03:37
Berabere biter umarım :D
Kuponda yattı bitebilir. :D
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 03:37
Nonda çıkmalı Sabri yada Aydın girmeli.Sağ kanattan atağımız yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cüneyt Çakır ne yapmaya çalışıyor yahu.Resmen Arda'yı engelliyor adam...
Cengo
22.Aralık.2007, 03:40
Holosko'nun golü çok güzeldi bu arada.
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:41
şuan oyunu çok iyi yönetiyor Cüneyt Çakır..
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 03:41
arka arkaya faul ler yapılıyor bize.
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:44
çok temiz bir penaltı.!
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 03:45
Penaltı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uğur inceman Lincoln e penaltı yaptı.
Lincoln kullansın ya :D
batuhanry
22.Aralık.2007, 03:45
Penaltı. Baros için hat-trick şansı. :)
Hat-trick oldu. :p
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 03:46
Milan baroş goooooool 4-2
IcedEarth
Baros 2 penaltı bir de normal golle 2. hat trickini de yapmış oldu. Şimdi bu maç biter...
Nedvedmania
beş beş beş beş sesleri tribünlerde :)
Universal
22.Aralık.2007, 03:48
Beşiktaş taraftarı artık deplasmanda üçlü çekmeyi bırakıp, Yıldırım Demirören yeter diye bağırıyorlar...
Nedvedmania
artık 4-2 den 4-5 olmaz. Tebrikler AslAnlAr !
World Hollow o1
Penaltı hatalı kullanıldı ama daha topa dokunmadan bütün oyuncular çizgiyi geçti.
Aşk-ı Şehir
22.Aralık.2007, 03:49
Penaltılar Beşiktaş'ı bitirdi. Tam bastırıp öne geçeceği veya beraberliği yakalayacağı anlarda penaltılar geldi. Maç biter bu golden sonra...
IcedEarth
22.Aralık.2007, 03:50
Aslanlarımızı tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar ve hakkıyla kazandılar bu maçı. Bize de tezahürat yapıp yarın formayla okula gitmek düşüyor artık...
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 03:51
holosko çok şık geçti vurdu ama Morgan geçit vermedi :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Penaltı hatalı kullanıldı ama daha topa dokunmadan bütün oyuncular çizgiyi geçti.
bu kural herzaman ihlal ediliyor. Özellikle her penaltıda buna dikkat ediyorum bende.
Cengo
22.Aralık.2007, 03:52
Penaltı değil, aynısını Lincoln de yapıyor.Ayrıca öyle pozisyon penaltı ise Ts'dan özür dilenmeli.
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 03:54
Penaltı değil, aynısını Lincoln de yapıyor.Ayrıca öyle pozisyon penaltı ise Ts'dan özür dilenmeli.
Resmen alıp yere vuruyor.Bıraksa içeri bir pas gol olabilir.Yapma Cengiz Abi:)
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:55
Resmen alıp yere vuruyor.Bıraksa içeri bir pas gol olabilir.Yapma Cengiz Abi:)
Abartma yusuf maçı izleyemeyende almışda yerden yere tutmuş vurmuş dicek sende.
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 03:56
Galatasaray kapanıyor.Kesin az önce söylenen marşta çalıntıdır:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abartma yusuf maçı izleyemeyende almışda yerden yere tutmuş vurmuş dicek sende.
Biraz abartı...:)
GeanyGS
22.Aralık.2007, 03:56
Hayret ya Baros'u cikardi
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 03:57
Hey Allah'ım ya Baroş u çıkartığ sabriyi soktu
SiR ToMaSRoSiCkY1
Sabri giricek:D
El Comandante
2.penalti net ,yapmayin arkadaslar.Lincoln adami gecmis,adam Lincoln´e sariliyor,resmen gecmesine izin vermiyor,lütfen objektif olalim.Yakismiyor böyle mesajlar ...
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 03:58
bi Aboo dedi zaten penaltı değildi diye.
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 03:59
2.penalti net ,yapmayin arkadaslar.Lincoln adami gecmis,adam Lincoln´e sariliyor,resmen gecmesine izin vermiyor,lütfen objektif olalim.Yakismiyor böyle mesajlar ...
Sanki arkadaşlar başka maçı izliyor:)
Cengo
22.Aralık.2007, 04:00
bi Aboo dedi zaten penaltı değildi diye.
Bu yaptı, ben yapmadım hocam yapmışsın :icon_biggrin:
Bence değil, penaltı diyene de itiraz etmem.
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 04:00
Beşinci gole yaklaştığımız anlardan...
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 04:01
servetin kafası üst direkte patladı.
GeanyGS
22.Aralık.2007, 04:01
Sivas macinda Meira yok.
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 04:02
Alakası yok.
@Yakismiyor böyle mesajlar ...
diyince tek sizin mesajınızın olduğunu belirttim.
RaSenGan
Sivas macinda Meira yok.
Emre Güngör yerini doldurur bir sorun yaşanmaz.
SiR ToMaSRoSiCkY1
Servetin bu günkü performansı sevindirici....
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 04:03
Lincoln ün burnu kanıyor.
4 tribün sırayla Sarı Kırmızı Şampiyon Cimbom diye bağırıyor :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş bu yenilgiyle çok büyük ve derin bir yara aldı.
BeeTLeJuiCe
22.Aralık.2007, 04:08
Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı :D
Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi. :)
Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Aralık.2007, 04:11
Lincoln o pozisyonda penaltıyı söktü kaptı :D
Önce Lincoln sarıldı, sonra Uğur samimiyeti arttırdı ardından Lincoln bunu değerlendirdi. :)
Baros'un çıkıp Nonda'nın etkisiz bi halde sahada dolanması biraz enteresan.
Bir gol atsın diye bekletiyor:D
GeanyGS
22.Aralık.2007, 04:11
Su Mehmet Guveni alacagina Aydin'i alip Baris'i ortaya cekseydi keske. Aydin'dan umutlu oldugum kadar Mehmet'ten degilim.
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 04:12
Son dakikaya kadar koştu ya Galatasaraylılar helal olsun..
güzel bir derbi oldu gerçekten (: ellere sağlık.
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 04:13
Ve maç bitti
Galatasaray 4-2 Beşiktaş
Universal
22.Aralık.2007, 04:16
Tebrikler Galatasaray, beklenen bir sonuç oldu. Beşiktaş'ın bir kişi eksik kalması Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdü.
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 04:16
Hangisinden bahsediyorsun? Gerci 2 si de %100 penalı da. Lincolnün düşürüldüğünü diyorsun sanırım. O pozisyon %100 penaltı. Lincoln cok zarif sıyrıldı. Ugurdu sanırım, sarıldı adama.Benim gözümde zaten pen degil diyen fanatiğin allahıdır ki bunu da sen diyebilirdin sadece :)
Takımımı kutluyorum... Farklı galip geldik. Holoskonun golü mükemmeldi. Aynı sekilde Lincoln&Baros A.Ş nin golü de cok güzeldi. 5 istedim. Olmadı. Direk vs izin vermedi. Olsun takımımı tebrik ediyrum...
El Barto
22.Aralık.2007, 04:18
tebrikler Galatasaray'a. Zaten ümitli değildim bu maçtan. Havlu attık artık. :)
Cengo
22.Aralık.2007, 04:19
Hangisinden bahsediyorsun? Gerci 2 si de %100 penalı da. Lincolnün düşürüldüğünü diyorsun sanırım. O pozisyon %100 penaltı. Lincoln cok zarif sıyrıldı. Ugurdu sanırım, sarıldı adama.Benim gözümde zaten pen degil diyen fanatiğin allahıdır ki bunu da sen diyebilirdin sadece :)
Takımımı kutluyorum... Farklı galip geldik. Holoskonun golü mükemmeldi. Aynı sekilde Lincoln&Baros A.Ş nin golü de cok güzeldi. 5 istedim. Olmadı. Direk vs izin vermedi. Olsun takımımı tebrik ediyrum...
Yahu tezahürat konusunda ne sacmalıyorsunuz? Hangisi fenerin? 3 lü mü :zuhaha İnleyen nagmelerin kimin oldugu belli. Yeter YD yeter de fenerindi pardon :)
Bu kadar basit bir yorum açıkcası beklemiyordum, penaltı tartışmasını bile fanatikliğe bağlamak esasen fanatikliktir.
RaSenGan
22.Aralık.2007, 04:20
Tebrik ediyorum takımımızı.İyi oynadık ve maçı kazanmayı hakettik.
Lucas Neill
22.Aralık.2007, 04:21
Bu da penaltı değilse hangisi penaltı arkadaşım kabullen Lincoln motor etti Uğur'u oda indirdi yere.Baros çok iyiydi Lİncoln Arda süperdi Nonda oyunda gözükmesede Baros'a çok iyi alanlar yarattı bi tek Ayhan aksadı bazı bölümlerde tebrikler Aslanlara...
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 04:21
Bu kadar basit bir yorum açıkcası beklemiyordum, penaltı tartışmasını bile fanatikliğe bağlamak esasen fanatikliktir.
PekaLa.......
Belgorth
22.Aralık.2007, 04:22
Bu yaptı, ben yapmadım hocam yapmışsın :icon_biggrin:
Bence değil, penaltı diyene de itiraz etmem.
o pozisyon penaltı değil mi sana göre? penaltıyı açıkla o zaman bana. 10 kusurlu hareketi say rica edeceğim, bak bakalım rakibini tutmak ya da ilerlemesini engellemek bunlardan birisi mi?
ikinci sarıdan kırmızıyı da tartışmak yersiz, Mustafa Denizli bile "elinle haraket yaptın yürü soyunma odasına" dedi resmen pozisyon ardından Delgado'ya, net bir şekilde de gösterildi bu televizyonda
Nocna Mora
22.Aralık.2007, 04:22
Lincoln ve Baros bugün iyi oynadılar. Baros çok hareketliydi yine Arda da yapabileceğini fazlasıyla yaptı. Ben 80'de Lincoln'ün yerine Aydın girseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama sokmadı Skibbe. Penaltı kararları %100 doğruydu. Ayrıca hakemi tebrik etmek istiyorum taktığı FİFA kokartının hakkını sonuna kadar verdi umarım böyle devam eder..
Aydin
22.Aralık.2007, 04:23
Delgado'nun atılışı yanlış. adam benim pozisyona sarı verdin diyordu. el kolla sarı kart istemedi yani. cüneyt çakır yine katletti bir derbiyi bence.
Lincoln'ün 2. penaltısı penaltı değil gibi duruyor ama Uğur ilk başta Lincoln'ü çekiyor, sonra da elini formadan bırakıyor ama Lincoln'den bırakmıyor. Penaltı verilmeyebilirdi ama o pozisyona penaltı vermemek için de çok katı bir hakem olunması lazım bence.
Onurap
22.Aralık.2007, 04:23
Ayhan beni delirtti.. :(
Belgorth
22.Aralık.2007, 04:24
hocam, Galatasaray sözkonusuysa hayatında bir defa bile tarafsız yorum yapabildin mi ki sen? ben bilmiyorum açıkcası, okuduğum her yorum olumsuz, her karar aleyhte. şimdi sen söyle yapmıyor musun fanatiklik allahını seviyorsan.
sakary Ali
22.Aralık.2007, 04:25
Delgado'nun pozisyonu tamamen haksız!!!!Maçın bittiği an bu oldu zaten..
Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
LaigLeNoiR
22.Aralık.2007, 04:26
Tebrikler Galatasaray'a.
Nocna Mora
22.Aralık.2007, 04:28
Hakem orda yanlış yorumladı.Delgadoya o pozisyondan öncede faul yapılmıştı.Ve o faul yapılınca Delgado hakeme gidip ben 1 kere yaptım kartı hemen veriyorsun dedin ama hakem yanlış yorumladı..
Bence öyle değildi bence anlattığı şuydu
Konuşarak: Orada bana kartı hemen verdin
Elle: Burada da ver.
Cengo
22.Aralık.2007, 04:29
hocam, Galatasaray sözkonusuysa hayatında bir defa bile tarafsız yorum yapabildin mi ki sen? ben bilmiyorum açıkcası, okuduğum her yorum olumsuz, her karar aleyhte. şimdi sen söyle yapmıyor musun fanatiklik allahını seviyorsan.
Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.
Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.
İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
PesimiSTyLa
Öyle olmuş olabilir; fakat Delgado elini göstriyor. Hakem nerden bilsin Delgadonun dilini. Türkce olsa belki vermeyebilirdi; ama elini kaldırıy. Bu da bu sezon cıkan kurala göre kart. Burda tartışılması gereken Cakırın kararı degil. Çünkü o kuralı uyguladı. Burada bu kuralı cıkartanın hatası var Çünkü o bi reflekstir. Bu kural cok sacma. Bu tartışılmalı...
Belgorth
arkadaşlar, es geçtiğiniz nokta şu: o el hareketi FIFA tarafından centilmenliğe aykırı hareket olarak tescillendi, sen ne manada yaparsan yap hareket ve cezası değişmiyor. derdin varsa sözle anlat, adam FIFA hakemi, akıcı bir şekilde yabancı dili olmak durumunda. yani rahatlıkla anlaşabilirsin. yapmaman gereken tek şey o hareket.
diğer yandan biri bana söylesin "ben bir defa yaptım, ona da sarı kart gösterdin" demek de kart istemek değil mi zaten? bunun da cezası yine sarı kart :)
World Hollow o1
Gözüm yapma ALLAH için Futbolcunun bunu söyleme gibi bir hakkı yok futbolda hakemi zaten oraya olaylardan sorumlu olarak koymuşlar öbür türlü her kafadan ses çıkcak o zaman herkes hem hakem hem oyuncu olarak oynasın (:
bu karar çok yerinde oldu bi dahada futbol öğrenmeden maç yönetmeye çalışmaz olur biter (:
Nocna Mora
22.Aralık.2007, 04:30
Abi yapma allahını seversen nasıl penaltı değil buz gibi penaltı uğur formaya değil Lincoln'e asılıyor. Linoln devam etmeye çabalıyor bırakmadığını görünce uğur'un o da bırakıyor lütfen dikkat biraz ya;)
Belgorth
22.Aralık.2007, 04:31
Evet tarafsız bakmaya çalışıyorum ama biraz Galatasaray aleyhine olunca hemen alevleniyorsunuz, burası Galatasaray forumu değil, bu yaptığınız hiç hoş değil, neler yazılıyor, bir kere sizleri eleştirdiğimi hatırlamıyorum son dönemde Fenerbahçe için.
Çok basit bir pozisyonu nerelere getirdiniz, eğer bunları görmek istemiyorsanız konu ile ilgili adminlere başvurursunuz.
İlk elini koyan ve rakibi rahatsız eden Lincoln, pozisyonun videosunu yayınlama fırsatım olsa da yayınlasam.
bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 04:32
Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...
Fernando Gago
22.Aralık.2007, 04:34
Beşiktaş hakem kurbanı oldu söylenecek fazla söz yok , Tebrikler Galatasaray ...
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 04:35
Ortada çekme yok, ikisi de birbirinin omzuna elini atmış.
tam halay kıvamına gelmiş ki hakem penaltı çaldı :D
bu ne gergin ortam yahu.
2 3 posizyon için kalb kırmaya değer mi?
adamlar orda sadece kendileri kaldırdı paraları biraz daha sakin olalım :)
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 04:36
Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını daha özen göstersen iyi olur.
Cengo
bakamıyorsun ama hocam tarafsız. bak sana ne dedim, 10 kusurlu harekete bak, bunu direkt olarak bulacaksın. adam geçmiş seni bir defa elini koyamazsın önüne, bu ilerlemesini engellemek için yapılmış bir harekettir ve ceza sahası içinde bunun cezası penaltıdır. başka bir açıklaması yok.
İlk pozisyon faul ise ikinci pozisyon değerlendirilmez.
Basketbolda çifte faul diye bir kural var.Lincoln'un yaptığını söylüyorum, bunu görmezden geliyorsanız sorun yok.
Tarafsız baktığımı biliyorum, bu yüzden de hiç sıkıntım yok.
Vallahi senin yrumun; ama 1 kere göremedik Gs yi tebrik ettigini. 1 kere göremedik bizim aleyhimize bir hatayı konuştugunu-ki kesinlikle hata degildi L10 un pozisyonu- Sende obj olamıyorsun çünkü...
Hiçkimseyi tebrik etmedim ki zaten, kendi takımı bile bol bol eleştiririm.Kazanınca tebrik etmek gibi alışkanlığım yok, eleştiri benim için daha değerli, kötü olan noktaları çıkarır, her şeyi toz pembe göstermez.
Eğer ben fanatik isem sizden daha fazla fanatik olmadığımı düşünüyorum.Gayet itidalli yazmaya çalışsam da, aylarca yazmasam da yine de aynı şeyleri yazarark üstüme geliyorsunuz, bilmem farkında mısınız?
Addolorato
Kart Tamamen Hakemin Yanlış yorumlaması ;
Orda Delgado El İşaretleriyle ben bir kere yaptım kart gösterdin diyordu hakem ise kart beklentisi olarak algıladı ve kırmızı gösterdi ben bunları yazarken ahanda Baros Ahanda Gol
3-1 :)
Biz 4. sayfada ne dedik :) ?
Lucas Neill
22.Aralık.2007, 04:38
Servet kendisinin beceriksiz olduğunu söyledi:D
Nocna Mora
Artık yorum yapmıyorum. Bence herkesin görüşü kendinde kalsın yoksa ortam boşu boşuna geriliyor. Kimine göre iyi hakem kimine göre kötü hakem hiç farketmez kişiden kişiye değişen bir şey bu ne de olsa..
hepinize iyi akşamlar....
Cengo
Abooo senin objetif bakış açın buysa bize birşey demek düşmez. Ama her mesajın tartışma çıkarıyor. Bundan sonra mesajlarını atarken dikkat et.
Tartışma çıkarak bir yazı yazmadım, bana göre penaltı değildir, sana göre penaltıdır.Galatasaray'a gram eleştiri yok iken ben fanatik oluyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir.
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 04:41
Tartışma çıkarak bir yazı yazmadım, bana göre penaltı değildir, sana göre penaltıdır.Galatasaray'a gram eleştiri yok iken ben fanatik oluyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir.
tartışma çıkaracak bir mesaj yazmadıysan nasıl oluyorda 5-6 kişi senin mesajını tartışıyor ?
Evet sen her konuya objektif bakıyorsun ama herkez seni yanlış anlıyor.
BlackEagle19o3
22.Aralık.2007, 04:42
Hocam ne diye ufaktan ufaktan laf koyuyorsun. Buyur analiz et pozisyonları tartışalım seninle.
niye onla tartışıyorsun emrecim gel tartışalım senle
Kırmızı kart mı doğru ?
2. penaltı mı ?
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 04:43
Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.Gökhan Zan atılmalıydı ilginç ki sarı ile görmedi.2.golde Holosko eliyle düzeltti :).
Galatasaray: 4 - 2 :Beşiktaş
:)
Belgorth
22.Aralık.2007, 04:43
Kırmızı kart mı doğru ?
2. penaltı mı ?
her ikisine de evet. buyur tartışalım.
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 04:44
Kırmızı kart dogru tabi kart işareti yaparsan sarı yı yersin.Gökhan zan neden kk görmedi dirsegi saglam yapıstırdı.
Addolorato
22.Aralık.2007, 04:44
Kırmızı Kart Yanlış Bence Bunu Bir Galatasaraylı olarak söylerim.
Lucas Neill
22.Aralık.2007, 04:45
Kırmızı kart mı doğru ?
2. penaltı mı ?
İkisi de doğru bence kart işareti yapmak sarı kart cezasını aldı...Penaltılarda Arda'nın ayağına basılıyo, 2. penaltıda da Lincoln çok güzel geçti Uğur'u sarıldı enteresan bi müdahale yaptı penaltı işte sabaha kadar tartışalım...
PesimiSTyLa
Kırmızı kart mı doğru ?
2. penaltı mı ?
Tartışalım könk. Kırmızı kart pozisyonu bana verdin buna niye vermiyorsun diyo diyeceksin. Peki bu da bir kart istem biçimi degil mi? ki Cüneyt Cakır D10 un dilini biliyor mu bakalım ? Hakem eminim oradaki ele odaklandı sadece. ve kartı verdi. Bence doğru. İlk kartın tartışması olmaz zaten..
Gelelim penaltıya. Lincoln Uğuru gecti. İlerliyor, Uğur arkadan sarıldı. Bence net penaltı. İlk penaltı zaten tartışılmaz. Farkettiniz mi bilmiyorum. Rüştü hakeme gitmeden önce Holosko ve Arda ya soruyo pen mi diye? 2 si de evet deyince hakeme gitmiyor bile...
Buyur sen konuş simdi könk :)
Alicanfmfan
O zaman Meira konyaspor maçında hareket yaptı sarıyı yedi.Lincoln fenerbahçe maçında yaptı sarıyı yedi .Delgado'da yaptı ve atıldı.Delgado yaktı Beşiktaş'ı
sakary Ali
22.Aralık.2007, 04:46
Geçiniz efenim , geçiniz..Üstelik Hakem hep takdir hakarını beşiktaştan yana kullandık.
Nasıl Beşiktaştan yana kullandı.Maç 4-2 olduktan sonra hatasını bastırmak için Beşiktaşa faul çalmaya başladı ayrıca Arda bariz şekilde kendini attı hakemin gözleri önünde hakemde gördü kural ne diyor sarı kart demiyormu ama sarı kart yok..
Bir şey daha Beşiktaşa çalınan ilk faul dakikası 31 küsürlerdi yani Galatasaray bu dakikaya kadar hiç faul yapmadı..
Belgorth
22.Aralık.2007, 04:47
arkadaşlar yapmayın. orada "bana ilk hareketimde sarıyı gösteriyorsun ama" demiş olması da zaten pozisyonda sarı kart istediği anlamına çıkar. hareket olmasa bile bunun cezası sarı karttır. sözle söylese hakem tolare edebilir ama hareket eklenince neyi tolare edecek. yapmayın lütfen. hep hakemler suçlu oyuncular sütten çıkma akkaşık gibi konuşuyorsunuz.
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 04:47
Nasıl Beşiktaştan yana kullandı.Maç 4-2 olduktan sonra hatasını bastırmak için Beşiktaşa faul çalmaya başladı ayrıca Arda bariz şekilde kendini attı hakemin gözleri önünde hakemde gördü kural ne diyor sarı kart demiyormu ama sarı kart yok..
Bir şey daha Beşiktaşa çalınan ilk faul dakikası 31 küsürlerdi yani Galatasaray bu dakikaya kadar hiç faul yapmadı..
Ne zaman yenilseniz hep hakemler hep hakemler degil mi.Hakem dua edin Gökhan Zan'ı atmadı.
Aydin
22.Aralık.2007, 04:48
Beyler ister tebrik eder, ister etmez. Size ne ki? boşuna tartışıyorsunuz.
isteyen istediğini yazar. takılmayın bunlara.
Ayrıca burada çok ağır yazı yazan arkadaşlar biraz dikkat diyorum. Bir arkadaş siteden atılmasına sebebiyet verecek şeyler yazmış. Buna rağmen bir anlık sinir için siteden uzaklaştırmak istemiyorum kimseyi. Biraz daha dikkat.
Addolorato
22.Aralık.2007, 04:48
Yabancılarda şu kart olayında insiyatif gösterilmeli açıkcası. Adamlar dilimizi bilmiyor İngilizcede bilmiyorsa mecbur elleriyle iletişim kurmak zorunda. Onun dışında hakemin hiç bir hatası yoktu :)
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 04:49
Kırmızı kart dogru tabi kart işareti yaparsan sarı yı yersin.Gökhan zan neden kk görmedi dirsegi saglam yapıstırdı.
ya ALLAH için sende amma şişiriyorsun yapma gözüm ya..
sanki posizyon icabi öyle bir olay olmadıda adam işi gücü bıraktı saha ortasında Dirseği vurdu.
siz bu kafayla konuşursanız NTVspor, Kanal1 gibi Avrupa liglerini gözlerinizi kapamadan izlersiniz..
biz çıtı pıtı lig istiyoruz adam FİFA hakemi kusura bakma o kadarda küçülmeyelim Lütfen biraz sertlik olsun ligimizde bizde kaliteli futbol izleyelim, ay kaydı ay kırmızı diye ağlanmasın. / ağlanmasın lafı laf icabi alınılmasın / (:
feanorringeril
22.Aralık.2007, 04:49
İyi de, bu söylediğiniz gibi olsa da farketmez. "Ben bir kere yaptım, ona da göster" demek de sarı kart gerektirir. Ne fark eder, ikisinde de kulağını gösteriyor, birinde sağdan gösteriyor birinde soldan. "Ama sağ kulağını sol eliyle gösterdi" gibi bir izah tarzı mı var. : )
Herşeyin de ötesinde, her futbolcu sorumluluğunu bilecek. Üstelik kaptanlık pazu bandı ile sahada bu oyuncu. Ağzını açmayacak. Ötesi yok.
Ergün Penbe de bu liglerde oynadı, bir kere kırmızı kart gördü. Hakeme herhangi bir şekilde itiraz etmek ne kazandırmış, kime kazandırmış daha önce? Geçin bunları..
Maç içinde söylenecek fazla birşey yok. Baros ve Lincoln' ün başarısı devam ediyor. Arda ne görev verirseniz verin yerine getiriyor. Ancak daha çok sorumluluk aldıkça toğu ayağında daha fazla tutmaya başladı. Örneğin Lincoln ile pas alışverişi yaptıklarında bu sorun yok. Baros ile yok. Ancak bir başka oyuncuya pas atarken sonucunu daha fazla düşünüp pas vermekten vaz geçiyor. İyi mi kötü mü, belli olmaz..
...Galatasaray' lı oyuncular ne yaptığını bilerek oynuyor. Herkes sorumluluğunun bilincinde. Yardımlaşma üst düzeyde. En çok takım görüntüsünü ne mutlu ki G.S. veriyor ligde. Hatalar var mı var. İnşallah devre arasında minimuma iner bunlar ve UEFA 'da elenmeden ligde başarılı tabloya çizmeye devam ederiz.
Beşiktaş bu gün çok kötü oynadı. Bu kadar dağınık oynayacaklarını düşünmüyordum. Çok koşacaklarını düşünüyordum. Yapmadılar.
Çakır bana göre çok iyi yönetti karşılaşmayı. Penaltı kararları doğru. Üstte açıkladığım üzere kırmızı kart da doğru. Gördüğünü tereddütsüz çaldı. Hatası çok az, sinir yönetimi çok iyiydi. Tansiyonun yükselmesine izin vermedi. Oyuncuları sakin tuttu. Soğukkanlı kaldı. Ve açıkçası maçın ardından üstüne yürüyen o kafile her kim ya da kimin-nerenin görevlisiyse işte o adamlar ki türkiyede futbolun içine edenler, katledenler, kimsenin değil ancak işte o kendini bilmez şahısların sonuna kadar cezalandırılması gerekiyor. Üzüldüm o görüntülere. Cüneyt Çakır çok iyi bir maç yönetti.
Belgorth
22.Aralık.2007, 04:50
Yabancılarda şu kart olayında insiyatif gösterilmeli açıkcası. Adamlar dilimizi bilmiyor İngilizcede bilmiyorsa mecbur elleriyle iletişim kurmak zorunda. Onun dışında hakemin hiç bir hatası yoktu :)
Cüneyt Çakır FIFA hakemi, TOEFL gerekiyor bu dereceyi alabilmek için. yani bildiğin ana dili gibi İngilizce konuşuyor. ayrıca Delgado İngilizce biliyor, dudaklara dikkat edin maçta arkadaşlarıyla İngilizce anlaşıyor.
LaigLeNoiR
22.Aralık.2007, 04:50
Galatasaraylı arkadaşlardan ricam var.
Zaten kazanmışsınız tebrik ederim.Sinirli olan Beşiktaş'lı arkadaşlarınıza bence gergin dozda cevap vereceğinize galibiyeti kutlayın.
Ortamı da boşuna germeye gerek yok.Herkes maçı izledi ve kendince yorumunu yaptı.Burada birbirinizi ikna etmeye çalışmayın,eğer illa bunu yapıcaz diyorsanız etrafınızdaki insanları da düşünün ve rahatsız etmeden yapın.
Ben bir Beşiktaş'lı olarak rica ediyorum sizden.Hiç de hoşlanmıyorum bu durumdan.
TEBRİKLER !!!
extensor
22.Aralık.2007, 04:52
Tahmin yazısında söylediklerimin hemen hepsi gerçek oldu.
"Toraman ve Gökhan'ın markaj bilmemesi Baroş'u çok rahatlatabilir(3 gol attı)...Eee Lincoln'ü adam akıllı rahatsız edecek sert oynayacak bir defansif orta sahada yok Beşiktaş'ta... Hal böyle olunca Lincoln'ün asistlerini Baroş'un gollerini görmek mümkün... " demişiz.
Atılan 3. gole baktığınız da anlarsınız. Gökhan ve İbo'nun Lincoln'ün ayağında ki topa bakarken arkalarında kaçırdıkları Baroş'u unutmaları bir markaj komedyasıdır.
"Beşiktaş'ta Nobre'nin oynamak istemeyeceği en önemli ikili Meira ve Servet'tir diye düşünüyorum. Çünkü bu oyunculara karşı en önemli yeteneği olan fiziğini kullanamayacaktır." demişiz.
Nobre'de çok etkisizdi. İlerde top tutup takımını atağa taşıyan Nobre ayakta zor durabildi bu ikiliye karşı...
"Delgado'nun etkinliğini ve önemli maçlarda ki formsuzluğunuda Topal bertaraf edecektir..."
Golü dışında Delgado'da etkisizdi. (Golde ne savunma, ne Santics hatalıydı. 4'lü halinde ileri çıkmış ve Delgado'yu açık ara ofsayta düşürmüşlerdi ki. Arda farkında olamadan Delgado'yu takip etti. Eee ofsayt bozmayı ne bilsin Arda? İyi niyetinin kurbanı oldu diyelim... 2 dk sonra penaltıyı yaptırınca yine gönüllerdeki yerine oturdu zaten) Delgado'nun sarı isterken kırmızıyı görenler kafilesine katılması, neden büyük futbolcu olamadığının, neden senelerdir üstüne koyamadığının göstergesidir belkide... Çünkü düşünemiyor onun yeteneklerine sahip olanlar düşünüyor ama o kendini maça kaptırıyor. Zihnini daha temiz tutamıyor. Ara pasları atamıyor. Maç içinde kalamıyor. Etkinliğini yansıtamıyor. Ben varım. Ben Delgado'yum diyemiyor.
Mustafa Denizli'nin ona karşı verdiği tepkide büyüklüğünün göstergesiydi. Zira bir Yılmaz Vural gibi taklalar atarak itiraz etmedi pozisyona... Haksızsın çık dedi eliyle... O yüzden Mustafa Denizli büyük hoca.
"Zira Bek ve Kaleciler olarakta Galatasaray bir iki boy önde Beşiktaş'tan...
Beşiktaş'ın üstün olduğu bir yön göremiyorum şu anda ve Galatasaray yener diyorum..." demişiz.
Barış'la Seriç'i kıyaslamaya Ekrem'le Balta'yı kıyaslamaya da gerek bile yoktur. İlk gol ise bir kaleci hatası Rüştü kontrol edemedi.
Neyse tahminlerim dışında bir iki şey daha ekleyeyim. Sağ açık performansı çok önemli olur demiştik Galatasaray açısından. Neden Skibbe orayı kullanmadı muamma.
Bunu gören Denizli 10 kişi kalınca... Bari sol beksiz oynayayım dedi. Yinede sol beksiz takıma sağ açığı koyamadı Skibbe.
Zira neden fizik kondisyon olarak yerlerde olan bir Ayhan'ı 70'lerde çıkarıp. Geçen hafta çok iyi oynayan Mehmet Güven'e şans vermedi. Muamma. Rakip 73'te tüm oyuncu değişikliklerini bitirirken neden Skibbe sadece iki değişiklik yaptıki o adamlarda toplamda 15 dk oynamadı.
Neden Nonda'yı çok kötü bir fiziğe sahipken, 90 dakika oynatma gereği duydu Skibbe. Neden 80. dakikada Nonda - Ümit değişikliği dahi olsa yapmadı... Muamma.
3-1 ve 4-2'den sonra farka gidebilecek. Gidemese bile oyunu kontrol edecek bir Galatasaray yaratması gerekirdi Skibbe'nin. Şuursuzca kapanmanın mantığı ne? Muamma...
Bu arada kahvehaneden çıkarken 70-80 yaşlarında Beşiktaşlı bir amca şöyle dedi.
"Demek ki tekme tokatla olmuyormuş... Demek ki top oynamayı bilmek gerekiyormuş..."
Saygılar.
sakary Ali
22.Aralık.2007, 04:52
Bu arada golden sonra İ.Toraman kameralara çok kötü yakalandı..:D
BlackEagle19o3
22.Aralık.2007, 04:53
Tartışalım könk. Kırmızı kart pozisyonu bana verdin buna niye vermiyorsun diyo diyeceksin. Peki bu da bir kart istem biçimi degil mi? ki Cüneyt Cakır D10 un dilini biliyor mu bakalım ? Hakem eminim oradaki ele odaklandı sadece. ve kartı verdi. Bence doğru. İlk kartın tartışması olmaz zaten..
Gelelim penaltıya. Lincoln Uğuru gecti. İlerliyor, Uğur arkadan sarıldı. Bence net penaltı. İlk penaltı zaten tartışılmaz. Farkettiniz mi bilmiyorum. Rüştü hakeme gitmeden önce Holosko ve Arda ya soruyo pen mi diye? 2 si de evet deyince hakeme gitmiyor bile...
Buyur sen konuş simdi könk :)
Hakemler peki neden Delgado'nun eline odaklanıyor.Orda adam bişey anlatıyor.İlla dilini bilmesine gerek yok, futbolda vücut dili diye bişey var.Ben bir kere yaptım hemen kartı gösterdin diyor.Yani sitem var , istek yok.O kart verilen pozisyonlarda ; kart isteyen adamlar ,düşer düşmez ellerini kaldırıp hakemden kart istiyorlar. Delgado usülü ile anlatıyor.
2. penaltı ise , Uğur lincolne sarılmıyor.Elini omzuna atıyor , aynısını lincoln de Uğur'a yapıyor.Basit bir ikili mücadele.Lincoln ise kurnaz ya, hazır ceza alanındayım atıyım kendimi yere diyor.
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 04:53
Galatasaraylı arkadaşlardan ricam var.
Zaten kazanmışsınız tebrik ederim.Sinirli olan Beşiktaş'lı arkadaşlarınıza bence gergin dozda cevap vereceğinize galibiyeti kutlayın.
Ortamı da boşuna germeye gerek yok.Herkes maçı izledi ve kendince yorumunu yaptı.Burada birbirinizi ikna etmeye çalışmayın,eğer illa bunu yapıcaz diyorsanız etrafınızdaki insanları da düşünün ve rahatsız etmeden yapın.
Ben bir Beşiktaş'lı olarak rica ediyorum sizden.Hiç de hoşlanmıyorum bu durumdan.
TEBRİKLER !!!
Katılıyorum sana. Ama Besiktaslı arkadaslar eminim şuan cok kızgın. Doğru olan kararı bile bu kızgınlıkla yanlış yorumlayabilirler. O yüzden Besiktaslı arkadaslar da sagduyulu mesajlar atarsa ortam gerilmez düşüncesindeyim. Yoksa Kerem ve benim burada tarttıştıgım gibi uygun uslupla tartışmada sakınca görmüyorum :)
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 04:54
2.Penaltıya penaltı degil diyen arkadaşın futbol bilgisinden çok ciddi şüphe ederim.Lütfen yani 2 penaltıda dogruydu..
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 04:56
Hakemler peki neden Delgado'nun eline odaklanıyor.Orda adam bişey anlatıyor.İlla dilini bilmesine gerek yok, futbolda vücut dili diye bişey var.Ben bir kere yaptım hemen kartı gösterdin diyor.Yani sitem var , istek yok.O kart verilen pozisyonlarda ; kart isteyen adamlar ,düşer düşmez ellerini kaldırıp hakemden kart istiyorlar. Delgado usülü ile anlatıyor.
2. penaltı ise , Uğur lincolne sarılmıyor.Elini omzuna atıyor , aynısını lincoln de Uğur'a yapıyor.Basit bir ikili mücadele.Lincoln ise kurnaz ya, hazır ceza alanındayım atıyım kendimi yere diyor.
Valla katılmıyorum Kerem. Msn den de tartışırız. Burada uzatmayalım, ama "Bana verdin buna niye yok?" demek de benim persfektifimde kart istemedir.
Penaltı pozisyonunun %100 oldugunu da hala savunuyorum. Neyse uzatmayalım, msnden de konuşuruz. Gerci fikirlerimiz degişmez ama :p
sakary Ali
22.Aralık.2007, 04:57
Delgado'nun pozisyonda hakem sarı kartı veriyor..Tamam yanlış anladı diyelim..Ya hakemin gözü önünde Arda kendini atıyor..Hakemde bunu görüyor.Ama kart vermiyor??Niye?
deniz.91
22.Aralık.2007, 04:59
Hakem bence hayet iyyid galatasaray kazanmasını bildi tebrik ederim
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 05:03
abi bu lafını kim görse güler (:
Kusura bakma ama sen burda sinir bir ve mağlubiyetin üzerinde etki ettiği şekilde konuşuyorsun.
yahu daha ne yapacak adam ceza sahasında tabi bırakacak işte futbol cambazı buna deniliyor, ama değil Cüneyt Çakır kim gelirse gelsin bu penaltıyı her türlü verirdi hemde tereddütsüz..
yahu ceza alanına topla girmek 1-0 ken 2-0 öne geçmek gibidir yapma gözün seveyim :)
El Barto
22.Aralık.2007, 05:04
Uğur yaptığı hareketin penaltı olduğunu bildiği için itiraz bile etmedi biz forumu yıkacağız neredeyse. :)
erdemzorer10
22.Aralık.2007, 05:07
Beşiktaşın artık hakemlerle uğraşmayı bırakması lazım artık..her sene aynı senaryo..ne zaman başarısızlık olsa herkes hakemlere saldırıyor..
cisseyi,zapoyu,seriçi alırken suç kimde peki ??sen git her sene en az 20 milyon euroyu çöpe at sonra gel yenilince hakeme suç at..yönetimin zihniyeti çok kötü..
maça gelince : Skibbe 60tan sonra aydın,sabri gibi hızlı oyuncularla takviye yapsa 4te kalmazdık diye düşünüyorum..genel olarak vasat bi maçtı fakat rahat kazanmayı bildik..Tebrikler Aslanlar!!!!
Bordo61Mavi
22.Aralık.2007, 05:09
Demekki ates dustugu yeri yakiyormus.
Galatasaray macin cogunu bi kanatli oynasada golleri atip kazanmasini bildi. Ben Nonda yerine Aydini sahaya surerdim, iki kanat cok daha etkili olurdu. En azindan ikinci yarida boyle bi hamle beklerdim
anilton
22.Aralık.2007, 05:11
Öncelikle G.Saray'ı tebrik ediyorum...
Penaltıları tartışmaya gerek yok sanırım.İkiside penaltı.Asıl tartışılması gereken penaltıların yapılış şekli.İlk penaltı;Holosko'nun hatası,girmese auta gidecek top.Orada seni geçse ne olur sanki.Daha dikkatli davranmalıydı.İkincisinde ise Uğur ısrarla yapıştı Lincoln'e.Lincoln'de cin gibi aldı penaltıyı anında...
Ama kartlar konusunda aynı şeylleri söyleyemeyeceğim malesef.Delgado'nun ilk hareketine kırmızı verse itiraz etmem ama ikinci sarı son derece yanlış.Televizyon başında Delgado'yu duymadan ben bile anlıyorum ne anlatmak istediğini,Cüneyt Çakır ise dinlemiyor bile,direk eline bakıyor.Demekki futbolcunun baş parmağı ile işaret parmağı birleşince kart verilir diye bir kural var,öğrendiğimiz iyi oldu...
İlk yarım saat G.Saray'ın faul bile yapmamış olmasıda son derece garip.Ayhan'ın "Holosko'ya tekmesi,kendini yere atması ve Tello'yu bariz bir şekilde indirdikten sonra itiraz etmesi" olaylarını topladığında dünyanın her yerinde kırmızı kart eder...
Keza Arda'nın kendini atması ve ardından kart göreceğini anlayarak tamam hocam faul yok demeside çok komikti.Kendini attıktan sonra kalkıp faul verme hocam ama kartta yok diye pazarlık kavramıda doğmuş oldu böylece futbolda.Serdar Özkan'a ve G.Zan'a arkadan yaptığı faulleri ise saymıyorum bile...
Futbol'a gelirsek,G.Saray'da Baros,Lincoln ve M.Topal dışında gerçekten iyi oynadı diyebileceğimiz futbolcu yok.Aksine kötü oynadı bence G.Saray bugün.İyi oynasaydı zaten 10 kişi kalmasına rağmen bu kadar açık oynayan Beşiktaş'a 6'da atardı 7'de...
Bize gelirsek;her zaman olduğu gibi basit gol yeme hastalığımız sürdü.İlk golü ve penaltılardaki hatalar ortada zaten.Diğer gol ise klasikleşen Lincoln-Baroş AŞ. birlikteliğinden doğdu.Hücumda ise iyi oynadığımız kanısındayım.Holosko,Tello,Delgado güzel varyasyolar denediler.İkinci yarıda 10 kişi kalmasaydık Bobo'nun da girmesiyle daha farklı bir sonuç çıkabilirdi ortaya...
Sağlık olsun...
Memedov
22.Aralık.2007, 05:11
Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. pozisyonlara gelecek olursak Delgado'nun kırmızı kartı bana göre biraz ağır kaçtı. Delgado orada bana hemen sarı kart verdin burda niye vermiyorsun demeye çalıştı ama el hareketi hem kendisini hem de Beşiktaş'ı yaktı. Kartı gördükten sonrada Mustafa Denizliye gidip ben ne yaptım dedi, Mustafa Denizli yüzüne bile bakmadı el ile yaptıgı kart hareketini gösterdi.
ikinci penaltıda ise Lincoln hakemi yanılttı bence. o kadar müdahale ile düşecek bir futbolcu degil Lincoln kendini yere bıraktı açıkçası. Baros ve Lincoln sezon sonuna kadar bu performanslarını sürdürebilirlerse lige damgalarını vururlar. tebrik ediyorum ikisinide.
Son olarak eklemek istediğim birşey var, Rüştü Beşiktaş'ın kalecisi olamaz. olmamalıdır. artık geçti Rüştü'den bu işler.
I3esiktas
22.Aralık.2007, 05:12
DeLgado Lugano gibi hakemlere gözlük tak demiyo, Topu alıyo yere atmıyo Nazik bir şekilde hakeme diyo ben yaptım sarı kart gösteriyosun diyo ama hakem yanlıs anlıyor 2. sarı kart gösteriyor. Hiç bir ligde bu harekete sarı kart vermezler ama biz çağ dışı kalmışız. 2. Penaltı pozisyonu Yan hakemde bi sorun var sanırım Ugur inceman Lincoln Tutmadı bile kafasının üstünde ellerini açıyor Ama ilginç biz şekilde Direk Penaltı oluyor.
Bir Lafımda Mustafa Denizliye;
Ya kardeşim sen galatasaray'ın maç videolarını izlemiyomusun? Arkaya çok top kaçıran bir defans karşısında nie nobre holosko ikilisini sokuyorsun anlamış gibi degilim. Seric denilen adam ligde 2 defa forma giymiştir belki adam, Adamı gönderecem diye medyaya söylüyorsun bu adamdan bu laflardan sonra hayır gelirmi? Gökhan ZaN Denilen adam Besiktasta nasıl tutuluyor onuda anlamış degilim Bu kadar ruhsuz bu kadar cılız bir adam yokya.
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 05:12
Bu arada golden sonra İ.Toraman kameralara çok kötü yakalandı..:D
Niye ne yaptıki göremedim :)
sakary Ali
22.Aralık.2007, 05:13
Son olarak eklemek istediğim birşey var, Rüştü Beşiktaş'ın kalecisi olamaz. olmamalıdır. artık geçti Rüştü'den bu işler.
aynen abi..bi ara sakatlandı oyundan çıkacak diye sevindim :) ama çıkmadı ..
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 05:14
13esiktas, tamam bizim lig çağ dışı kalsın, hadi çağa dahi giremesin.
UEFA' bu kadar mal mı be kardeşim adama Kokart versin?
sakary Ali
22.Aralık.2007, 05:15
Niye ne yaptıki göremedim :)
4.golden sonra İ.Toramanı gösterdi Ligtv hani gol yedikten sonra üzülürlerler ya İbrahim Toraman'da tam o an küfür etti.Ağzını okuyunca anlaşılıyo..
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 05:15
TRT de maçı tekrar izlemenizi tavsiye ederim. Bal gibi penaltı ikiside.
1. si tartışmaya gerek yok.
2. side kolunu kasmış lincoln ü engelliyor. Açık penaltı.
kırmızı kartdada Delgadonun yüz ifadesine bakın isterseniz. Nekadar sinirli bir ifadesi var. eliylede kart işareti yapıyor. Bunları toplarsak sonuç Sarı kart oluyor.
Hakemi tebrik etmek lazım
sakary Ali
22.Aralık.2007, 05:16
Delgado’nun Açıklaması
21.12.2008 21:24
Arjantinli Futbolcumuz Delgado, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart için şunları söyledi:
“Bana yapılan faul sonrasında hakeme İngilizce olarak ‘Yaptığım ilk faulde bana kart gösterdin burada rakibe niye göstermiyorsun’ diye sordum. Amacım kesinlikle rakibe kart gösterilmesini istemek değildi. Pozisyon sonrasında rakip için kart isteme hareketini yapmadım. Çünkü bu hareketin kart gerektirdiğini biliyorum. Sadece bana gösterilen kartı sorguladım. Ama hakemin duyduğunu sanmıyorum.”
scar face
22.Aralık.2007, 05:18
Maç öncesi Galatasaray'ın kazanacağına emindim ama Beşiktaş iyi mücadele etti.Biraz şanssızlık ve Lincoln faktörü nedeniyle yenildiler.Artık bundan sonra Bjkyi zor günler bekliyor.
DeNiZ_1903
Maç ortada , haklı iki penaltı , haksız bir kırmızı kart işe yaramayan Beşiktaş defansı , fırsatçı Galatasaray forvetleri ..İlk yarının sonlarına doğru iyi oynadık ama ikinci yarı gerçekten çöktük , Delgado'nun hakeme kart istediği için (!) atılması ile daha da oyundan düştük ve bu skor ortaya çıktı , son vuruşlarda da başarısızdık yakaladığımız net fırsatları da gole çevirebilirdik ama ruhsuz ve ölü adamlarla anca bu kadar oluyormuş , ayrıca hakemin maçı iyi yönettiği fikrine de kesinlikle katılmıyorum , basit basit fauller ve bir kart verdi.
I3esiktas
Kokart var diyosun, BöyLe pozisyonları Gitsin Avrupa maçlarında versin bakalım o kokart elinde kalırmı.
Nocna Mora
22.Aralık.2007, 05:19
Lütfen objektif olun yorumlarınızda maçın sinirinden kurtulamamış Beşiktaşlı arkadaşlar.. Rica ediyorum. Gidin bir daha seyredin pozisyonları öyle yazın; Bu bir eleştiri ve ya gönderme değil sadece küçük bir ricadır
Lütfen! ;)
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:21
Mustafa Denizli'yi bi konuda tebrik ederim.Kart gördü Delgado .Biri neden dedi Mustafa Denizli kart işareti yaptı eliyle yani oda biliyor bizde bun u tartısıyorusz.
sakary Ali
tamam kardeşim kokart var diyorsun o zaman Ardaya niye sarı kart vermediğini biri bana açıklasın..Hakem yoksa o pozisyonu görmedimi bal gibi gördü...
El Barto
Ah keşke Hakan Şükür'de biraz objektif olsa. :)
nouma16
22.Aralık.2007, 05:23
illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!
I3esiktas
22.Aralık.2007, 05:26
Ya adama 2 kere üst üste faul yapılıyor 10sn icinde adam haklı ama diyor ben 1 kere yaptım sarı gördüm diyor. Ama Hakem Napıyor direk 2. sarı kart gösteriyor kırmızıyı veriyor. Çok ilginç bumu kokartlı hakemimiz?
ShevAnil
illa psikopat mı olcak gerekecek allah aşkına söleyin nobre'nin ibb'ye attığı golle servet'in attığı golün arasında ne fark var?
ayrıca şunuda söleyin arda'nın yaptığı kart işaretine nie kart verilmiyoda delgado'ya veriliyo bide ayhan denen futbolcumsunun holosko'ya attığı tekmeye nie kart çıkmıyo anlatacak varsa çıksın hodri meydan!!!
Nobrenin Golünde Kaleci Topu Eliyle Tutmuştu, Burda Tutmadı :)
Arda Hakeme Kart İşareti Yapmadı, Özür Diledi :)
Ayhan'ın Sarı Kartıda Es Geçildi, Peki Gökhan Zan Niye Atılmadı ?
Burası Galatasaray - Beşiktaş Konusu.
Nocna Mora
Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
El Barto
22.Aralık.2007, 05:27
Arda kart işareti yapmadı tam yapacaktı vazgeçti ve yok yok hoca yok bişiy dedi. LÜTFEN tekrarları seyredip gelin...
Tekrarı seyredip geldim ben Taylan. Kart istemedi ama kendini yere attı. Buda kuralda sarı kart değil mi? Ama bazen kurallar çiğnenebilir ;)
nouma16
22.Aralık.2007, 05:28
arda'nın yaptığı lig tv anca bir kez gösterdi maç esnasında yakalayamamış olabilirsiniz ancak nobre'nin golüyle servet'in golü aynı yanlızca formalar değişik
Aydin
zamanında bu hakem, fb-gs maçını da katletmişti ve yöneticiler bir daha istemiyoruz demişlerdi.
aradan 2 sene geçti. yine cüneyt çakır. bir galatasaraylı olsam da, her ne kadar oyunumuzla bence galibiyeti hakeden taraf olduğumuzu düşünsem de hakem sayesinde hiç içime sinmeyen bir galibiyet aldık. keşke böyle olmasaydı.
Beşiktaşlı arkadaşlara sabır diliyorum.
PesimiSTyLa
Ayhan'ın kartı konuşulacaksa G.Zan, Zapo, Toroman'ı da konuşalım :s
I3esiktas
22.Aralık.2007, 05:29
Sonuçta kendini yere attı ve hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptı.Hakemi aldatmaya yönelik hareketler bildigim sarı kart olur ama çag dışı kalmış ligimizde onada vermezler
ShevAnil
22.Aralık.2007, 05:29
Uefanın Gözlemcilerini Verdiği Puanlara Göre Cüneyt Çakır'ın Genel Puanı 8.5'un Üstündeymiş Sanırım.. Halaa Neyi Tartışıyoruz Anlamadım. Güzel Bir Galibiyet Oldu Bizim İçin İyi Oynamadan Kazandık.
El Barto
22.Aralık.2007, 05:30
Zaten Türkiye'de 8.5'dan aşağı not alan yok ki :)
I3esiktas
22.Aralık.2007, 05:31
Ya anıl 8.5 degil istiyosa 20 versinler geldi bu maçı katletti kardeşim hakkımızı yedi. Ama bu yenilgiyi tek hakemde bulmuyorum tabi Mustafa denizlidede pay var bu yenilgide futbolculardada.
nouma16
22.Aralık.2007, 05:31
bak ne güzel kendinde demişsin oynamadan kazandık diye ne kadar doğru!!!
ShevAnil
22.Aralık.2007, 05:32
Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:33
Her hakem beşiktaşı katlediyor degil mi çıkarın şu gözlükleri.Burda hakem katlediyorsan Avrupa'dadamı hakemler katlediyor .Lütfen beyler..
EreN
22.Aralık.2007, 05:34
Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim :)
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:36
Yorumları hiç okumadım burdaki, kendi kişisel düşüncelerime gelirsem.
Öncelikle Galatasarayı güzel oyunu ve galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Tribünler güzeldi. Gerçekten sopalıları geçin, pankarta hasretiz kendi stadımızda maalesef yasak. İmrendim doğrusu. Maça beşiktaşta galatasarayda hızlı başladı. Her iki takımda golleri buldu. Maç çok eğlenceli geçti benim adıma. Delgado çok haksız şekilde oyun dışı kaldı. Ona gelene kadar bir kaç farklı futbolcu atılabilirdi atılan tekmelerden dolayı. Hakem Gs'ye çok kolay fauller çaldı. Bunun yanında yapılan çok sert hareketlere de sadece uyarıyla geçiştirdi. Ben hakemi beğenmedim açık konuşayım. İlk penaltı barizken ikincisi gerçekten çok basit bir penaltıydı. Hani vermese kimse niye vermedin diyemez. Beşiktaş ise sanki hakeme inat aşırı sert futboluna devam etti. İlk golde tam süzemedim ortamdan dolayı ama faul var gibi geldi bana. Herşeye rağmen Galatasaray favoriydi ve güzel oynayarak kazandı maçı. Sonuç öyle ya da böyle 4-2. Daha ötesi boş konuşmalar olur sanırım. Ek olarak Beşiktaş defansif açıdan bence çok kötü bir takım. Anlayamadığım şekilde beceriksiz hareketlerle top kayıpları bir büyük takımda bu kadar olmamalı. Hakem biraz daha iyi olsaydı belki maç berabere bitebilirdi. Yorgun olduğum için çokta uzun yazamıyorum. Yazılacak çok şey var çünkü. Ben ilk defa bir Gs - Bjk maçını bu kadar tarafsız izledim :)
G.Saray'ın gollerinin hepsi faul degil mi sana göre :D
El Barto
22.Aralık.2007, 05:37
26-27. haftaya kadar maçları izlemeyin Beşiktaşlı arkadaşlar teknik direktörümüz öyle dedi. :) Şaka gibi... ;)
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 05:37
http://www.galatasaray.org/images/giris/3766__089splash_hafta16gs4bjk2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_fe4b809df241cf3f847c4d8e529e2cff.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_c1b59f7084f25df0a1e05817e1181796.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_56e85c5f210b51d367299ba7c175111e.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_7fe461a698d7a116994f99cf50dabd1f.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_0bfeeba35c68b0d8c6f39ffb4da26d84.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_49f196ff81303f504d4e16a01f02ca55.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_d720b370fbf0c9b709b3796b6adb0877.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_a226265e659ba4619857dd23f69969e3.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_3030246ce6c15d89d0e54d100846fa88.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_db8f17c132f7bab93a7a9d3a596159b2.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_58ad8d5209e14fcfdf548f3e7b0688d6.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_0cee8e96a7864bdd853928237e815e1c.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_5decedf6b22193c37377d3bccb51d5b7.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_a0c09b46715a65c314f12a386f8503f3.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_8f3a12751e9b1b9686c7cdd040d64605.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_bba1c9f4815e38be470ef094e8ece7b9.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_4f77b216e6c9f4598366425b6caa97bd.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_26363b0f286de82f4562c1c7b67ac278.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_f3c2f4d47d7cce9b3556f3d4e52863f1.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_373657a86d180e1eaaaaac2ff650beb8.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_365eb5ca00af1b4a1df43d4f40522c8b.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_ab42e972008686df46834f5154943cf7.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_1c8a1fa3e790a5aafc0ef41c0c8a01c5.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/4/513/B_d11806e545b63d05823a6b4f8b200529.jpg
BlackEagle19o3
22.Aralık.2007, 05:38
Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.
Ne kadar meraklısınız kırmızı kartlara, bence bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart çıkarmak...
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:39
Son resimd Hasan Kabze'yi kastediyor herhalde :D .Ayrıca Tomas'ın ve Altıntop'un gollere sevinmesi beni çok mutlu etti :)
EreN
22.Aralık.2007, 05:40
G.Saray'ın gollerinin hepsi faul degil mi sana göre :D
Evet.(::)
.....
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:40
Ne kadar meraklısınız kırmızı kartlara, bence bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart çıkarmak...
Kerem bencede bu kural olmamalı ama gidipte.Tozo'ya,Meira'ya ve Lincoln'e veriyorsa,Delgado'yada verilmeli ama kural olarak saçma bi kural.Kural oldugu için uygunlanmak zorunda
EreN
22.Aralık.2007, 05:41
Son resimd Hasan Kabze'yi kastediyor herhalde :D .Ayrıca Tomas'ın ve Altıntop'un gollere sevinmesi beni çok mutlu etti :)
K' uA karşı olması gerekiyor. O pankartta BJK'nin tezahüratına yapılan kontranın küfürsüz tek kısmı oluyor.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 05:42
Maçın ilk yarısını fazla izleyemedim.2.yarının tamamını seyretme imkanı buldum.Öncelikle maçtan önce dileklerim arasında zevkli,heyecanlı bir maç olmasıda vardı.Bu dileğim yerine geldi diyebilirim..
Maça Rüştü gibi tecrübeli bir kalecinin yapmaması gereken basit bir hata yüzünden 1-0 geride başladık.Bu gole cevap sayımız gecikmedi.Daha golün sevincini atlatamamışken Galatasaray penaltı kazandı.Holosko ceza sahasında hiç gerek yokken Arda'ya müdahalede bulununca Galatasaray tekrardan öne geçmenin sevincini yaşadı.Holosko burada çok hatalıydı;fakat onada fazla kızamıyorum.Çünkü asıl işi savunmada Arda'yı durdurmak değil.Neyse bu golle Galatasaray bizim beraberlik golüyle hareketlenmemizi engellemiş oldu.İlk yarının sonuna kadarda bu golden sonra pek tempo olmadı..
2.yarıya topa hakim taraf olarak başladık.Galatasaray kalesine yavaş yavaş yüklenmeye başlayacaktıkki Delgado'nun kırmızı kart pozisyonu meydana geldi.Pozisyon hakkındaki yorumum ise;Delgado'nun hakemden kart istemediği yönünde.Bildiğim kadarıyla hakemden kart istediğin zaman sarı kart ile cezalandırılıyorsun.Delgado orada benim pozisyonumda sarı kart göstermiştiniz diyor.Hakem sarı kart işaretini görünce direk kırmızıyı yapıştırdı.Göstermeyebilirdi diye düşünüyorum ama göstermesinede yanlıştı diyemiyorum.Neyse bu kırmızı kart bizim için büyük dezavantaj oldu.Üstüne birde Galatasaray'ın golü geldi. 3.golde Lincoln'ün araya çok iyi hareketlenen Baros'u iyi gördü.Burada Gökhan Zan'ın Baros'u takip etmede her zamanki gibi hantal kalınca golü yedik.3.golü yiyince tamam bu iş bitti dedim.Fakat Holosko Tello'nun pasıyla ceza sahasına iyi girdi ve çok iyi bir vuruşla tekrardan umutlarımızı tazeledi.Bu golden hemen sonra Mustafa hoca oyuna müdahale etti.Fakat bu müdahalesi pek etkili olmadı.Çünkü 10 kişi olmamız bizi çok zorluyordu.Derken Galatasaray bir kez daha penaltı kazandı.Penaltı hakkındaki düşüncem şöyle;Evet orada Uğur'un müdahalesi var.Fakat Lincoln'ünde eli Uğur'un vücudunda.Uğur'un bu hareketi Lincoln'ü tutup indirecek şiddette değildi.Lincoln istese çok rahat kurtulabilirdi.Fakat o kendisini yere bırakmayı tercih etti.Hakemde penaltıyı verdi.Bu kararındada hakeme %100 yanlış karar verdi diyemiyorum.Vermeyebilirdi demekle yetinebiliyorum sadece.Bu golden sonra tekrar pozisyonlar bulmaya başladık.Bobo,Holosko ve Zapo ile 3 kere önemli pozisyonlar bulduk farkı tekrardan 1'e indirebilmek adına ama değerlendiremedik.Maçın sonlarında iyice oyundan düştük 10 kişi olduğumuz için.Galatasaray 5.golü bulabileceği pozisyonlar buldu değerlendiremedi.Ve böylece maçtan önce büyük kesimin beklediği gibi Galatasaray maçı kazanmasını bildi.Tebrik ediyorum..
Mustafa hocanın bu maçtaki tercihlerinde fazla hata olduğunu düşünmüyorum.Sivok'un eksikliğini hissettik.Holosko ve Tello bizde göze batan isimlerdi.Galatasaray'da ise Arda,Lincoln ve Baros göze batan isimler oldu.Ayrıca Skibbe'nin maçı iyi yönetemediğini düşünüyorum.Yapacağı bir kaç hamle ile daha farklı bir skor elde edebilirdi.Açıkcası bu akşam Mustafa Denizli'den şanslıydı.Takımı 2 kere kritik anlarda penaltı kazanarak bu maçı kazanmasını bildi.Tekrar tebrik ediyorum Galatasaray'ı galibiyetinden ötürü..
Sheriff
22.Aralık.2007, 05:44
Servet ve Holosko arasındaki hız-hızlanma farkınıda görmüş olduk bir pozisyonda, GS lehine faul çalındı pek alakası yoktu faulle ama neyse anlatmak istediğim o değildi..
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:45
K' uA karşı olması gerekiyor. O pankartta BJK'nin tezahüratına yapılan kontranın küfürsüz tek kısmı oluyor.
O tezahüratı biliyordumda .Onun için oldugunu tahmin etmemiştim :)
Nedvedmania
22.Aralık.2007, 05:47
evet uA Karşının K sı. uA kareografilerinin yüzde 95 inde K harfini görmek mümkün :)
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 05:48
Servet ve Holosko arasındaki hız-hızlanma farkınıda görmüş olduk bir pozisyonda, GS lehine faul çalındı pek alakası yoktu faulle ama neyse anlatmak istediğim o değildi..
Hızdan kastın Servet'in hızlı oldugu mu :D
anilton
22.Aralık.2007, 05:49
Evet.Ve bu pozisyonun bir kere bile tekrarı gösterilmedi.Ne oldu orada anlamış değilim.İkisi aynı topa koşup omuz omuza vurdular ve Servet yıkıldı,faul çaldı.Burada Holosko'nun gücüde çok iyiydi...
extensor
22.Aralık.2007, 05:49
Servet o pozisyon da hızlı davrandı ve topu taça vurdu. Topa vurmak için duraklamak zorundasınız... Depar atarken aniden duraklamak kolaymıdır? Arkasında kalan holoskoysa ARKADAN Servet'e çarptı. Servet'te zaten ayakta zor durabileceği durumda yere düştü. Faul çalındı.
Bu at gözlüğü nedendir? Kendi görüşlerinizi dikte ettirmek için çaba sarfetmen nedendir?
Evet Holosko daha iyi hızlanır aşikar. Belki bir iki adım da daha hızlı koşar o da tamam. Ama bu pozisyon örnek verilecek pozisyon değil ki...
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 05:50
uA Karşı - uA'nın alt kolu. Anadolu yakasından gelen taraftarlar.
DeNiZ_1903
22.Aralık.2007, 05:54
Valla Servet ile Holosko'nun mücadelesinde ayıboğan lakaplı Servet'in yere yıkılması ve Galatasaray'ın ilk golünün Nobre'nin İBB'ye attığı ve sayılmayan golle arasındaki benzerlikler çok dikkatimi çekti nedense , hakemlerimiz iyi yapıyor bu işi :) Mustafa Denizli ve YD de devam etsinler alkışlasınlar masaya yumruklarını vursunlar ama bu takıma sahip çıkacak biri gelsin artık..
Burak Duran
22.Aralık.2007, 05:57
Harika bir galibiyet aldık... Beşiktaşlı arkadaşlar bence hakeme yükleneceğine takımlarının oynadığı berbat oyuna baksınlar... Penaltılara laf eden kişi bence futboldan zerre kadar anlamıyor... Ayrıca servet-holosko arasında ki mücadeleye takmak ayrı bir gariplik... Ondan daha önemlisi ozaman gökhan zan niye hiç kart görmedi? hakemi dövmesi mi gerekiyordu anlamadım... Neyse bunlara takılmamak gerek mükemmel bir oyun oynadık... Özellikle attığımız 3. gol tam bir futbol dersiydi... Galibiyeti hak ettik... Bence bunu hazmetip rakibi tebrik etmek gerekir
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 06:01
Macta benim gözüme carpan ve begendigim 4 isim; Servet, Arda, Lincoln ve Baros. Baros'un golünde; Lincoln & Baros AŞ dedik ama orada Arda'nın oyuncuları üstünne cekip Bjk defansını boşaltması 1. hareket, Barosun ck geriden oraya koşu yapması 2, Lincolnün harika pası 3, Baros kontrol ve gol nokta. Gercekten mükemmeldi.
Servet gol attı, 2 gol daha atabilirdi. İlk yarı 6 pasda bomboş kafa vuruşu auta gitti birde direkten dönen topu var. Savunmada da cok iyi kademeye girdi. Arda da inanılmaz koştu. Bi ara düşüp bayılacak diye korktum, Hele ilk yarı. Oyunda da gayet etkiliydi. Son haftalarda olan düşüklüğü bu macta gitmiş gibiydi. Lincoln ve Baros da bildigimiz gibi :)
Devreyi 3 puan ile kapatmamız sevindirici...
Bu arada Tomas tribündeydi, gollerden sonra yasadığı sevinc gercekten bizi duygulandırdı. Onu da seviyoruz...
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 06:04
Bencede hakeme bu kadar yüklenmenin bir manası yok.Kararları yanlış veya doğru.Bunu burada tartışmamız bu maçın sonucunu değiştirmeyecek maalesef.Ki bence hakemin verdiği kararlara %100 yanlış diyebilmekte mümkün değil..
Galatasaray savunmasında bugün araya atılan toplarda çok etkili pozisyonlar bulduk.Skibbe takımını bu yönde daha iyi çalıştırması gerekiyor diye düşünüyorum.O zaman Galatasaray Avrupa'da ileriki turlarda fazla zorlanmaz..
Bu mağlubiyet ile zirve yarışında ağır bir yara almış olduk.Fakat yarıştan koptuğumuz söylenemez.Devre arasında Mustafa hoca takımı daha iyi hazırlayabilirse şansımız olur.Ayrıca 17.haftada üstümüzdeki 4 takımın birbirleriyle maçları olması farkı azaltabilmemiz için büyük şans..
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 06:04
Arda istedi mi oynuyor yahu :D
extensor
22.Aralık.2007, 06:05
Bu arada Tomas tribündeydi, gollerden sonra yasadığı sevinc gercekten bizi duygulandırdı. Onu da seviyoruz...
Oda sizi seviyor :D
PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 06:06
Oda sizi seviyor :D
eheheh sagolsun. :D
Belgorth
22.Aralık.2007, 06:08
Delgado’nun Açıklaması
21.12.2008 21:24
Arjantinli Futbolcumuz Delgado, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart için şunları söyledi:
“Bana yapılan faul sonrasında hakeme İngilizce olarak ‘Yaptığım ilk faulde bana kart gösterdin burada rakibe niye göstermiyorsun’ diye sordum. Amacım kesinlikle rakibe kart gösterilmesini istemek değildi. Pozisyon sonrasında rakip için kart isteme hareketini yapmadım. Çünkü bu hareketin kart gerektirdiğini biliyorum. Sadece bana gösterilen kartı sorguladım. Ama hakemin duyduğunu sanmıyorum.”
kırmızıya boyadığım cümle kart istemek değilse ben de dinozorum. yeşil ise aklının ne kadar karışık olduğunu ortaya koyuyor.
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 06:10
kırmızıya boyadığım cümle kart istemek değilse ben de dinozorum. yeşil ise aklının ne kadar karışık olduğunu ortaya koyuyor.
Kendi kendine çelişiyor yahu :D
I3esiktas
22.Aralık.2007, 06:12
@Belgorth
Sen kendini aşmıssınya Her şeyi bu kadar rahat anlıyabiliyomusun konuşmadan?
EreN
22.Aralık.2007, 06:14
Baros geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı.
World Hollow o1
22.Aralık.2007, 06:16
Şimdi posizyonu izledimde aslında Delgado'nun art niyeti yok ama işte anlık bir karar geriye çeviremiyorsun ne olursa olsun..
Burak Duran
22.Aralık.2007, 06:22
Denizli bile sari kart yapmaman lazimdi diyor delgadoya... tecrubeli bir oyuncuysan yapmayacaksin o hareketi
Alicanfmfan
22.Aralık.2007, 06:22
Baros her hafta böyle.Allah nazarlardan saklasın :)
I3esiktas
22.Aralık.2007, 06:24
Ya ben anlamıyorum Tecrübeyle ne alakası var adam kart felan istemiyor adama 2 kere faul yapılıyor ben 1 kere yaptım sarı kart gösteriyorsun diyor kart istemişmi oldu? Ha buna sarı kart diye ısrar edenler neden Ardayada sarı kart demiyorlar?
Burak Duran
22.Aralık.2007, 06:25
Ya ben anlamıyorum Tecrübeyle ne alakası var adam kart felan istemiyor adama 2 kere faul yapılıyor ben 1 kere yaptım sarı kart gösteriyorsun diyor kart istemişmi oldu? Ha buna sarı kart diye ısrar edenler neden Ardayada sarı kart demiyorlar?
ardaya niye kart gostercek?????