Log in

View Full Version : İnanılmaz Değişim

frkara
18.Aralık.2007, 00:17
----------------------

Nocna Mora
18.Aralık.2007, 00:30
Umarım düşündüğüm programdır :D

Redrum
18.Aralık.2007, 00:46
Bu adamlar en az -9 olduğu için, doğaldır gelişmesi.

mertayasava
18.Aralık.2007, 01:23

Geliştir de koy bakalım o zaman.

Centurion
18.Aralık.2007, 01:24

bRNCE DE..

Fc Bayern'in adamları her zaman gelişir, dışarıdan gelen adamlar ise santana, marquinhos, balotelli gibi adamlar..

Sadece antreman programı ile alakalı değil bu gelişmeler demek istiyoruz, konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın bizi..

plator17
18.Aralık.2007, 01:24
kardes bana ozelden hemen bı rapıd at deneyek bakalım

GReeN BeReT
18.Aralık.2007, 01:34
Bir sitede harika bir antreman programı buldum bunu sizle paylaşmak istedim ama Türk sitelerinden alıntıları sadece yöneticiler yapabileceği için kabul edilmedi.Ama ben size programın (+)larını göstermek istededim isteyene özel mesajdan link(rapid'den)atabilirim.

-Yapımcısı Türk olan bir yama sadece yapımcı tarafından yayınlanmalıdır. Başka birine ait bir çalışmayı, kendi çalışması gibi gösterip burada yayınlayan arkadaşlar, bu durum farkedildiğinde siteden uzaklaştırılacaklardır.

Sadece ilk cümleye bakmak yeterli,gerisine bakmaya gerek yok çünkü zaten alıntı olduğunu belirttiniz ancak eklemek istediğim bir nokta var.Konuyu onaylamayan bendim ve size Türk yapımcılarının dosyalarını sadece kendilerinin yayınlayabileceğini belirttim,yöneticiler alıntı yapabilir diye bir şeyden de bahsetmedim.Ha linki buradan vermişsin ha buradan resmen antrenmanın her şeyini gösterip isteyene linki özel mesajdan gönderirim demişsin,benim için bir farkı yoktur.O yüzden bu konu da Gma'ya gider.