View Full Version : Oyuncu Kaydetme Sorunu
Redrum
18.Aralık.2007, 04:41
Arkadaşlar oyunumda, ocakta transferler yaptım. Toplamda takımımda 5 yabancı var. Oyuncuları transfer ettiğimde sadece report, ve training vardı, numara verme yoktu. Neyse dedim, squad ekranında en alttaki sekmeden değiştiririm dedim. Bi baktım orda change butonu yok. Daha sonra dedim transfer sezonu bitince kaydederim. Bana hiç değiştirme menüsü falan gelmedi. Güzelim Adriano'yu Galatasaray'a getirmişim, oynatamıyacak mıyım yarım sezon??:uzgun::(:(
Melekovic
18.Aralık.2007, 04:46
Tek bir sorum olacak.Türkçe yama kullanıyor musun abisi?
KaPaLı
18.Aralık.2007, 04:47
Yok kaan abi ben ingizlice oynuorm bendede olmuştu allahtan fazla kadro değişikliği yapmamştım.
Redrum
18.Aralık.2007, 04:51
Yok ingilizce oynuyorum abi, sadece 9.1.0 patch yüklü..
El Barto
18.Aralık.2007, 04:52
2008'de de vardı bu sorun bu seride de devam ediyor heralde. Oyunu daha önce kaydettiyesen tatile gitme yolunu deneyebilirsin.
Redrum
18.Aralık.2007, 04:57
Tatile çıkılsa keşke:) Fakat tatile çıksam da ne değişecek ki? O ekran çıkmıyor bile.. Ayrıca böyle trajik bişe olduğu halde biz hala patch ne zaman çıkacak diye mi konuşuyoruz?
Redrum
18.Aralık.2007, 05:23
Arkadaşlar nolursunuz ya, yok mu şimdi bi çözümü bunun????
El Barto
18.Aralık.2007, 05:25
Olabilecek çözüm olarak aklıma gelen sadece bu Raşit maalesef.
cureshot
18.Aralık.2007, 05:27
Çözümü yok, ama her zaman olan bir sorun değil bu. 6 sezonluk kariyerimde sadece bir devre arasında oldu bana ama asıl sorun şu ki o gerizekalı adamın şimdi beni niye oynatmıyorsun diye isyan etmeye başlayacak? :D:D
Redrum
18.Aralık.2007, 05:30
Ya acaba yedek savei denesem olur mu? Yada en iyisi yarını beklemek ya. Lanet olsun böyle oyuna. Arsenal'e özel oyun yapacağınıza önce şu kritik hataları düzeltin. Oyunu çıkarmadan önce 2 hafta bile ilerlememişlerdir oyunda Allah bilir.
KaPaLı
18.Aralık.2007, 05:36
Ya acaba yedek savei denesem olur mu? Yada en iyisi yarını beklemek ya. Lanet olsun böyle oyuna. Arsenal'e özel oyun yapacağınıza önce şu kritik hataları düzeltin. Oyunu çıkarmadan önce 2 hafta bile ilerlememişlerdir oyunda Allah bilir.
Arkadaşım saçmalama istersen. Testerlar kaç kere deniyo bu oyunu.
Redrum
18.Aralık.2007, 05:41
Arkadaşım saçmalama istersen. Testerlar kaç kere deniyo bu oyunu.
Abicim herhalde öyle olduğunu bende biliyorum da, sanırım bu iş ya lafta, yada fazla önemsemiyorlar.
KaPaLı
18.Aralık.2007, 05:45
Ben sana şöyle söyleyeyim. Ben bu hatayı 3. sezon sonra aldım. Onların denedikleri sanıyorum sezonluk. Datayı kontrol etme amacıyla her sezon yeni oyun açıyolar. Yani böyle hataları bulmaları zor.
xxvolkan09xx
18.Aralık.2007, 22:22
bendede olmusdu bu, pek hata olarak saymaya gerek yok
ben böyle yapmisdim: bi hazirlik maci düzenledim o transfer etdigim bir oyuncuyu ilk 11e aldim sonra forma numarasi yok diye uyariyor ve forma numarasi vermek icin sana o sayfayi götürüyor (::)
Redrum
18.Aralık.2007, 23:20
ben böyle yapmisdim: bi hazirlik maci düzenledim o transfer etdigim bir oyuncuyu ilk 11e aldim sonra forma numarasi yok diye uyariyor ve forma numarasi vermek icin sana o sayfayi götürüyor (::)
Allah Razı olsun kardeş:)
bloodstar
18.Aralık.2007, 23:38
uyduruk 3 kuruşluk bi adam transfer edip onu kaydederken öteki adamıda kaydedebilirsin ama hazırlık maçı daha ucuz bi yol doğrusu :)
El Barto
19.Aralık.2007, 04:06
Tatile gitmek yerine bu seride de bunu bulduk. SIGames ne kadar kötü yaparsa yapsın bir çözüm bulunuyor. :)
Redrum
19.Aralık.2007, 04:09
Yok 3 kuruşluk adamı transfer edince de squad numbers çıkmıyodu, fakat ben bu taktiği deneyecektim, meğersem hiç gerek yokmuş. Bir önceki yedek save'imi açtım, bir baktım numara verilebiliyor:)
Oghuse
19.Aralık.2007, 04:13
Gerçekten yaratıcı çözümmüş hazırlık maçı oynatmak belki oyuncu almadanda genç takımdaki bir oyuncuyu oynatarakta kayıt yaptırabiliriz..Yani illa ki transfer gerekmez..