PDA

View Full Version : Siz de katılıyor musunuz ?



Schumy
18.Aralık.2007, 18:59
Ben 7 senedir Fm, Cm oynarım hiç bu kadar hatalı bir oyun çıkmamıştı hiçbir sene. Sanki FM 2010'un demosunu yayınlamışlar hataları giderip birkaç eklenti yapıp FM 2010 u çıkaracaklar. Saha var 3d var Stadyum yok, oyunda Crash Dumps, Go On Holiday, ve Uninstall gibi garip problemler var. Dediğim gibi bu sene resmen hayal kırıklığı oldu. Umarım seneye daha iyi bir oyun yaparlar...

cureshot
18.Aralık.2007, 19:06
Umarım seneye daha iyi bir oyun yaparlar...

Hiç sanmıyorum. Seneler geçtikçe bu oyun özellik anlamında ileri giderken, oyundaki hatalar ve saçmalıklar yüzünden can sıkıcılığı da o derece ileri gidiyor.

digger041
13.Ocak.2008, 02:56
bende 7 8 senedir oynuyorum bu kadar sorun cıkartan bi menejerlik gormedim bu sene fm hayal kırıklığı gerçekten bu şekilde yapmazlar ins seneye

Deniz
13.Ocak.2008, 03:37
3D yapalım derken,oyunun geneli hatalı çıktı.En iyisi 2-3 sene 3D'siz devam etmekti.Orjinalliği şart biçtiler.

Summit
13.Ocak.2008, 06:20
Oyunun bu kadar hatalı olmasının en büyük nedenlerinden biri bence bir senede oyunu bu kadar çok konuda "bir anda" geliştirmeye çalışmaları. (Aktivasyon kodu zart zurt da bunların içinde)

World Hollow o1
13.Ocak.2008, 06:51
anlamam gitti, şansıma bahtıma mıdır nedir arkadaş şu FM hayatınında hiç daha ciddi bir problemle karşılaşmadım, inşALLAH'da olmaz ama bunlar doğal şeyler daha ilk senede sizlere elinden geldiklerince vere bileceklerini veriyorlar.

bir insandan bile aynıları olur 1 yaşındaki beklentiler farklı 20 yaşında olduğunda beklentiler olur 3D konusunu pek sorun etmeyin, ilk sene olduğu için ister istemez sorun olacaktır.

Crash Dumps hatasını 1 kez aldım, onuda belgelerimden sildim şuan hiç bir sorun çıkartmadı 2012 yılındayım kayıtlı oyunumun yandığını hatırlamıyorum, o hatayıda Skin eklediğimden aldığımı düşünüyorum...

Go Holiday'in konusunu bence sorun değilde maç içerisindeki ne kadar bilginiz olduğunuzu ölçerek ortadan kaldıra bilirsiniz, yenikken ve ya takım berabere iken neler bildiğinizi ortaya çıkarta bilirsiniz. ( Zaman geçirmek Yeni Sezon için gün beklemek için kullanılıyorsa o farklı durum )

ben yinede şükür ediyorum, oyun daha yeni orjinal dağıtımına başlandığında, sistem gereksinimlerine baktım ekran kartı tutmuyor diye bir hayli hayal kırıklığına uğramıştım fakat 128 RAM ekran kartı ile 3D'nin tozunu attırdım, bu sene 0 YTL ile aldığım oyunu ( aman çaldığım oyunu ) zevkle oynadım bilmem konuyla ilgili açıklama oldu ve ya olmadı yazımda ama bende içimdekileri bu konuya dökmek istedim...

teşekkürler.

tibet
14.Ocak.2008, 04:53
ben fm den ümidi kestim ztn cm nin ekran görüntüleri baya bi büyüledi beni oyunu geç çıkartıcaklar fm nin bu rezilliğini gördükten sonra işe daha çok asılırlar gsl bi db le oyun eskisi kadar populer olabilir...

Batuhandemirel
14.Ocak.2008, 06:30
go on holiday sorunu diye bir sorun yok, sadece sahte oyunlarda var o; bu yüzden SI'ı suçlamak ne kadar mantıklı? ayrıca 3d motor ilk defa kullanılıyor ve stadyumların olmaması da doğal. bir de stadyumlar olsa bu sefer oyun çok kasıyor sorunu yaşanıcak. crach dumps'ı ise fm 2008de yaşamıştım bu oyunda hiç başıma gelmedi.

vincent71
14.Ocak.2008, 07:43
bence oyundaki hatalardan öte artık oyuncular yani bizler fm den , hep aynı oluşundan sıkıldık..yani normaldir bu tarz bir menajerlik oyunundan zaten fazla bir yenilik beklenmez..sadece her sene yeni oyuncuların profil updateleri fln, taktiksel açıdan bile çok fazla bir yenilik olabileceğini düşünmüyorum ilerde.genel olarak da çok bir yenilik olamaz sanırım, işte bu yüzden biraz fm/cm serileri sıkmaya başladı sanırım..

yapımcılar uzun yıllardır ısrarla uzak dursalarda oyuna biraz genişlik ve yenilik katmak açısından yönetimsel bir takım ayrıntıları oyuna aktarsalar belki iyi olaiblirdi..fifa nın serilerinde de yer alan stadyum, finans vs gibi konular..hatta gene onlardamıydı yoksa başkasında menajerin hayatı bile katılmıştı yok evleniyorsun fln :) tabi bu belki abartı ama artık sanırım bi takım yenilikler lazım..