PDA

View Full Version : FM'nin Hayatımıza Kazandırdıkları Ve Bizden Götürdükleri!

LeHeb
22.Mart.2006, 20:34
Evet arkadaşlar bu çok önemli bir konu. Sizden Fm oynarken ne gibi yetenekler kazanıyoruz ve ne gibi yeteneklerimizi köreltiyoruz..vb. şeyleri yazmanızı istiyorum. Açılışı ben yapıyim

Kazandırdığı: Futbolda taktik bilgisini geliştiriyor bu kesin
Kaybettirdiği: Hayatta belkide en verimli olabileceğimiz zamanları bilgisayar başında öldürüyoruz.

benyaben
22.Mart.2006, 22:17
kazandıdığı:boş zamanlarımı değerlendiriyo,futbolcularla ilgili ön bilgi alıyorum
kaybettirdiği:zamanımı bilgisayar başında geçirsemde o kadar FM oynamam onun için fazla bişey kaybettirmez hatta FM nin kaybettireceği hiç bişey yok:)

Nedvedmania
22.Mart.2006, 23:07
kazandırdığı : ingilizce oynuyosam ingilizcem gelişiyo
kaybettirdiği: zaman , elektrik parası , bilgisayarda çok yerkezplaması ... say say bitmez

Maymuncuk
22.Mart.2006, 23:12
Kazandırdıkları:İngilizcem geliştii,Fıtbol mantalitem gelişti,Hayatımda en zevk aldığım oyun haline geldi..
Kaybettiklerim:Bu oyun kaybetemeye değer ama .. ;;)

koray_capello
22.Mart.2006, 23:15
kazandırdığı:hiç denecek kadar az
kaybettirdiği:belkide herşey

ridvanu
23.Mart.2006, 12:57
Kazandırdığı: hanfi takım hangi ülkenin takımı, Turksportal da güzel muhabbetler iyi arkadaşlar futbolcu ve kulüp geçmişleri
hangi takım hangi kupayı ne zaman almış...vs.

Kaybettirdiği: olm o herif şu takımda diye iddaya giriyorum FM ye güvenip
meğerse benim sölediiim takım sezon başında oyunda transfer etmiş o futbolcuyu

Eray Dengiz
23.Mart.2006, 19:42
Kazandırdığı: İngilizcesiz FM oynayamıyorum yani o kadar bir gelişti :) Ayrıca tüm futbolcuların özellikleri olsun oynadıkları takımlar olsun iyice ezberledim :D bunların yanında tabikide TURKSPORTAL

Kaybettirdiği: Fazla zaman kaybettirmedi çünkü zevk için oynuyodum saatlerce değil. Fazla bişi yok 1-2 saat dışında :)

DeDe
23.Mart.2006, 22:21
Kazandırdığı:futbol bilgisi ki hemen hemen bir amatör küme teknik direktörü kadar taktik bilgisine sahibimdir herlade :),v.a. şeyler işte..
Kaybettirdikleri : herkesten farklı aile yaşantısı.ve kol kaslarım(çünki oğlumla vakit geçirebileceğim başka zaman olmuyo ve genelde kucağımda oluyo iş dönüşü.ee yavru kartalda 10 kg olunca kol kasları iptal haliyle)..vede hafta sonu tatilleri..ama bence en güzel tatil FM :)

Sir DEATH
23.Mart.2006, 22:30
kazandırdığı: uykusuz geceler.
kaybettirdiği:uykuklu geceler.

gorkemyilmazkarasu
23.Mart.2006, 23:02
kazandırdığı:futbol ve strateji ile ilgili herşey
kaybettirdiği:2 senelik üniversite sınavı (pişman değilim yine olsun yine yaparım.zaten yapıyorum şuan :D :D :D)

askmeloveman
26.Mart.2006, 22:42
acilin acilin millet
herkes duysun sesimisi ;)
hueuuhueuheuh

Nedvedmania
27.Mart.2006, 17:52
acilin acilin millet
herkes duysun sesimisi ;)
hueuuhueuheuh

O Nedemek oluyo şimdi:confused: :confused: :confused:

manager_42
29.Mart.2006, 20:14
Kazandırdıkları: Futbol bilgisi :D
KAybettirdiği(veya kaybettirdikleri) : Meram Fen Lisesi, Meram Anadolu Lisesi vss vs...

mummy
30.Mart.2006, 12:43
kazandırdığı:tsl şampiyonluğu-uefa kupası-ve bırdeuğur yıldırımı tekrar kazandım sakatlık sonrası
kaybettırdıkleri:fenerbahceye bu oyunda bıle galatasaray olarak kaybettim