Log in

View Full Version : Havuz Hatası

matrockmamy
21.Aralık.2007, 03:15
http://img124.imageshack.us/my.php?image=adsztn9.jpg

fenerbahçe ile 4 başarılı sezonun ardından milli tkımın başında getirildm. fakat "national pool" bölümüne giremiyorum.

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 05:47
Hatanızın çözümü için aşağıdaki adımları uygulamayı bir deneyin.

I can't play the game due to an XML parsing error

Eğer masaüstünde kısayol varsa aşağıdakileri uygulayın:

FM kısayoluna sağ tıklayınız.
Buradan Özelliklere griniz.
Target Field yani Hedef'e "fm.exe"'den sonra --reset_preferences bunu ekleyiniz. Yani görülmesi gerekeşn şekil şudur: "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
Daha sonra Tamam'a basın ve oyunu kısayol ile çalıştırmayı deneyin.

Oyunu çalıştırdıktan sonra Hedef sonuna eklediğiniz komudu kaldırmanız gerekmekte, eüer kaldırmazsanız her oyun açışınızda bu komut özelliklerinizi sıfırlayacaktır.

Eğer Masaüstünde kısayol yoksa aşağıdakileri uygulayın:

Oyununuzu Steam ile indirdiyseniz
oyununuz'un fm.exe dosyasını burada bulacaksınız. C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
Eğer DVD ile yüklediyseniz, exe dosyanız C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/ burada olacaktır.

fkayadelen
08.Ocak.2008, 07:10
Hatanızın çözümü için aşağıdaki adımları uygulamayı bir deneyin.

I can't play the game due to an XML parsing error

Eğer masaüstünde kısayol varsa aşağıdakileri uygulayın:

FM kısayoluna sağ tıklayınız.
Buradan Özelliklere griniz.
Target Field yani Hedef'e "fm.exe"'den sonra --reset_preferences bunu ekleyiniz. Yani görülmesi gerekeşn şekil şudur: "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
Daha sonra Tamam'a basın ve oyunu kısayol ile çalıştırmayı deneyin.

Oyunu çalıştırdıktan sonra Hedef sonuna eklediğiniz komudu kaldırmanız gerekmekte, eüer kaldırmazsanız her oyun açışınızda bu komut özelliklerinizi sıfırlayacaktır.

Eğer Masaüstünde kısayol yoksa aşağıdakileri uygulayın:

Oyununuzu Steam ile indirdiyseniz
oyununuz'un fm.exe dosyasını burada bulacaksınız. C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/
Eğer DVD ile yüklediyseniz, exe dosyanız C:/Program Files/Steam/SteamApps/Common/Football Manager 2009/ burada olacaktır.

bu şekilde yaptım fakat aynı hatayı tekrar alıyorum...biryerlerde yanlış birşeylermi yapıyorum acaba?

BeeTLeJuiCe
08.Ocak.2008, 21:57
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71425

Şu başlıkta XML ile ilgili hataların çözüm yollarını deneyin olmaz ise tekrar araştırırz. Belkide dediğiniz gibi birşeyi yanlış yapmışsınızdır.

Melekovic
09.Ocak.2008, 00:15
XML hatası ile alakası yok.Durum eğer düzgün olarak irdelenirse hata Türkçe yamadan kaynaklanmaktadır.Kaldı ki gözlemlenmemiş,hata raporunda kodların denk gelmediği belirtiliyor.

Çözüm olarak burada Bahadır kardeşimin aynı durumu olmuştu.Siteden bulabilirsin eğer karambole sağa sola savrulmadıysa.

Türkçe yamayı kaldıracaksın.Kod oyunda hata oluşturmuş olabilir Türkçe yama yüzünden.Eğer yine aynı hatayı veriyorsa oyununu silip yeniden yükleyeceksin.Eğer hala Türkçe yama ile oynamak istiyorsan arkadaşlarına danış,belki iyi çalışan vardır onların dediklerini yükler onlarla denersin.

fkayadelen
09.Ocak.2008, 16:21
bilgi için ikinizede teşekkür ettim...problem türkçe yamadan kaynaklanıyor sanırım.turksportalın bir an önce hatasız bir yama çıkarması dileyiğle...