View Full Version : Fm 9.2.0 Yenilikleri
frkara
21.Aralık.2007, 03:24
1-Oyun hızlanmış.
2-Maça girerken setting up match çıkmıyor(en güzeli bu benve)
3-Ronaldo'nun Corinthians'da olması.
4-Sakatlıkların azalması
5-Forvetlerin gol atamama sorunu giderilmesi
Bunlar benim gördüğüm en bariz yenilikler olmuş sezin gödrüklerinizi burda paylaşabiliriz.
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 03:25
Aslında biri orjinal metni çevirse iyi olur ve ya ben çevirebilirm ama uzun sürer :D
mehmet152574
21.Aralık.2007, 04:17
1-Oyun hızlanmış.
2-Maça girerken setting up match çıkmıyor(en güzeli bu benve)
3-Ronaldo'nun Corinthians'da olması.
4-Sakatlıkların azalması
5-Forvetlerin gol atamama sorunu giderilmesi
Bunlar benim gördüğüm en bariz yenilikler olmuş sezin gödrüklerinizi burda paylaşabiliriz.
Ben oyunu steamden aldım ve doğal olarakta steamden yükledim yeni patch'i
Fakat bu söyledilklerinin hiçbirinde bir değişiklik yok bende. Özellikle setting up match konusu.Bende yine çıkıyor o yazı maçlara grerken ve beklemeside cabası.
Sakatlıklar desen daha çok.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
frkara
21.Aralık.2007, 04:24
Ben oyunu steamden aldım ve doğal olarakta steamden yükledim yeni patch'i
Fakat bu söyledilklerinin hiçbirinde bir değişiklik yok bende. Özellikle setting up match konusu.Bende yine çıkıyor o yazı maçlara grerken ve beklemeside cabası.
Sakatlıklar desen daha çok.Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.
noescape85
21.Aralık.2007, 04:32
Aslında biri orjinal metni çevirse iyi olur ve ya ben çevirebilirm ama uzun sürer :D
Eğer öyle bir yeteneğin var ise; ve bunu becerebilecek kapasiteye sahip iken, bu isteği yapabiliyorsan burada: bu beleşçiliğe girer.
Şayet ben çevirmeyi düşünecek olsam bile; bu mesajından sonra, ben amelemiyim diye ?! kendime sorarım..
Her konuya öyle böyle post atmaktansa; gerekli yazalım en azından..
mehmet152574
21.Aralık.2007, 04:38
[quote=frkara;1325022]Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.[/quo O zaman benim steamden yüklediğim patch de sorunvar.Anlamadımkiben hiçbirşey.Oyuna girdiğm zaman 9.2.0. versiyon yazıyor ama oyunda hiçbir değişikliik yok.Bendede yine SETTİNG UP MATCH yazıyor maça girerken ve her maç oyuncum sakatlanıyor.Bu sene hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan.
Acaba patch'i yeniden rapidden yüklesem olurmu bilginiz varmu yada böyle birşeyle karşılaşan varmı ? Yardım ve bilgi lütfen
frkara
21.Aralık.2007, 04:53
O zaman benim steamden yüklediğim patch de sorunvar.Anlamadımkiben hiçbirşey.Oyuna girdiğm zaman 9.2.0. versiyon yazıyor ama oyunda hiçbir değişikliik yok.Bendede yine SETTİNG UP MATCH yazıyor maça girerken ve her maç oyuncum sakatlanıyor.Bu sene hiçbirşey anlamadım ben bu oyundan.
Acaba patch'i yeniden rapidden yüklesem olurmu bilginiz varmu yada böyle birşeyle karşılaşan varmı ? Yardım ve bilgi lütfen[/QUOTE]
O zaman ronaldoya bak Corinthians da değilse bir sorun var demektir.
mehmet152574
21.Aralık.2007, 05:14
Baktım ronaldo corinthiansda ve 11 ay sakat.
Ama yinede bir sorun varmıış gibime geliyor.Çünkü maç motorunda hiçbir değişiklik yok bende.Yine kaleci asistleri kanattan sürekli olarak adamları rahat geçme ve setting up match.35 metreden atılan ve tavana asılan şutlar.
Taktik olarak kesinlikle sorun yaşamıyorum maçları kazanmakla ilgili bir sorunum yok ama bir farkda yokmuş gibi geldi bana senin sıraladığın maddelere istinaden
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 05:17
Eğer öyle bir yeteneğin var ise; ve bunu becerebilecek kapasiteye sahip iken, bu isteği yapabiliyorsan burada: bu beleşçiliğe girer.
Şayet ben çevirmeyi düşünecek olsam bile; bu mesajından sonra, ben amelemiyim diye ?! kendime sorarım..
Her konuya öyle böyle post atmaktansa; gerekli yazalım en azından..
beleşçiliğe girmiyor işim var ve zamanım yok :smismileyiw2:
noescape85
21.Aralık.2007, 05:21
beleşçiliğe girmiyor işim var ve zamanım yok :smismileyiw2:
Uzatmak istemiyorum ama; o zaman neden biri çevirse diye istek yapıyorsun ki ?
Zamanın olduğu bir zaman okursun kendin, nasıl olsa o okuduğunu anlayabilecek yetenek varmış :icon_wink:
Herneyse :)
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 05:27
Aman yav geceleyin çeviriyorum:) tartışma olarak algılanmasın bu konuştuklarımız sonra uyarı falan geliyor:) bir de cevap yazmazsan sevinirim uzuyor sonra konu;)
maestro_alper
21.Aralık.2007, 06:24
setting up match bende de çıkıyor . RAR'lı dosyayı indirip kurdum ama ...
mehmet152574
21.Aralık.2007, 06:56
setting up match bende de çıkıyor . RAR'lı dosyayı indirip kurdum ama ...
ben hiçbirşey anlamadım bu oyındangerçekten.Her maç oyuncum sakatlanıyor.Biraz önceki maçımda 4 kiş birden sakatlandı.Artık iyice soğumaya başladım.On yıldır hergün oynarım bu oyunu ama hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim.
SI forumlarındada yeni yamadan sonra sürekli sakatlıktan şikayet ediliyor. Bu gidişle daha çooook yama çıkar.SI bu sene iflas etmiştir.Bukadar başarısız bir oyun daha önce hiç çıkmamıştır sanırım.
Centurion
21.Aralık.2007, 07:25
ben hiçbirşey anlamadım bu oyındangerçekten.Her maç oyuncum sakatlanıyor.Biraz önceki maçımda 4 kiş birden sakatlandı.Artık iyice soğumaya başladım.On yıldır hergün oynarım bu oyunu ama hiç bu kadar kötüsünü görmemiştim.
SI forumlarındada yeni yamadan sonra sürekli sakatlıktan şikayet ediliyor. Bu gidişle daha çooook yama çıkar.SI bu sene iflas etmiştir.Bukadar başarısız bir oyun daha önce hiç çıkmamıştır sanırım.
yanlış anlamayın, 10 yıldır oynadığınıza göre, oyun tecrübeniz benim kadar var demek ki, ama antreman yoğunluğu nasıl?
adamlarınız toplam antreman olarak ne kadar çalışıyor?
medium/high/intensive?
OnuldinhoHizmet
21.Aralık.2007, 07:42
Öncelikle herkese iyi geceler...
daha 9.2.0 yüklemedim ama ben 9.1.0 oynarken bile hiç o kadar fazla sakatlık yaşamıyordum sadece bazı oyuncuların vardı sakatlık potansiyeli yüksek olan onlarda zaten maçlarda sakatlanıyordu birde alt yapıdaki gençler sakatlanırdı bence antreman programı ve en önemlisi fitness hocaları ben hep en yükseğini alıyordum başta buna hiç dikkat etmedim ve mütiş sakatlıklar oluyordu ancak yeni kariyerlerimde bu konuya dikkat ettim ve sonuç başarılı oldukça azaldı sakatlıklar bence bunu da bir deneyin derim...
mehmet152574
21.Aralık.2007, 07:52
yanlış anlamayın, 10 yıldır oynadığınıza göre, oyun tecrübeniz benim kadar var demek ki, ama antreman yoğunluğu nasıl?
adamlarınız toplam antreman olarak ne kadar çalışıyor?
medium/high/intensive?
Sorduğun soruda kesinlikle haklısın.Tabiki hıgh antreman yaptırmıyorum.Hatta sakatlıklar arttıkca düşürdüm bile.Söylemek istediğm şu ki; yama 9.1.0 da sakatlık problemi yaşamazkın yama 9.2.0 ile bereaber sürekli sakatlık yaşıyorum.Zaten dediğim gibi SI forumlarındada bir çok kişi bu konudan şikayetci.Antremanlarla ilgili uğraşmayı çok sevdiğim için vede sürekli olarak oyuncu yetiştirmeyi özel zevk yaptığım için kesinlikle bundan kaynaklanmadığına eminim.Koçllarımda ortalamanın üzerinde olması dolayısıyla bundan yanada birproblem olduğunu zannetmiyorum.Ben bunun tamamen yeni birhata olduğunu düşünüyorum.
eXcitinG
21.Aralık.2007, 08:21
Bende sakatLıkLarda bir azaLma oLduğunu gözLemLedim.
Setting Up Match yazısı da çıkmıyor. Oyunda bir hızLanma konusuna bende katıLıyorum ama CPU yu %100 oLarak kuLLanması sorunu haLa gideriLememiş.
ForvetLer için ise bence 901 ve 902 aynı. Benim forvetLer her ikisinde de aynı şekiLde boL goL atıyor zaten :D
mehmet152574
21.Aralık.2007, 08:57
Setting Up Match yazısı da çıkmıyor. Oyunda bir hızLanma konusuna bende katıLıyorum ama CPU yu %100 oLarak kuLLanması sorunu haLa gideriLememiş.
ForvetLer için ise bence 901 ve 902 aynı. Benim forvetLer her ikisinde de aynı şekiLde boL goL atıyor zaten :D
O zaman benim steamden yükldiğim yamada sorun var. Başka birşey aklıma gelmiyor.Çünkü bende setting up match yazısı çıkıyr ve sürekli olarak oyuncularım sakatlanıyor.Şu anda oynamaya devam ediyorum ve son maçımda yine 2 kişi sakatlandı.Setting up match da cabasıç
Acaba rapıdden tekrar yamayı yüklesem faydası olurmu?
goosfraba
21.Aralık.2007, 09:09
O zaman benim steamden yükldiğim yamada sorun var. Başka birşey aklıma gelmiyor.Çünkü bende setting up match yazısı çıkıyr ve sürekli olarak oyuncularım sakatlanıyor.Şu anda oynamaya devam ediyorum ve son maçımda yine 2 kişi sakatlandı.Setting up match da cabasıç
Acaba rapıdden tekrar yamayı yüklesem faydası olurmu?
Denemekte fayda var. bir de oyundayken, Game Status alanında yama 902 olarak görünüyor değil mi?
mehmet152574
21.Aralık.2007, 09:12
Denemekte fayda var. bir de oyundayken, Game Status alanında yama 902 olarak görünüyor değil mi?
evet görünüyor onda sorun yok.
Ama sttıng up match yazısı sizdede çıkmıyor değilmi?
goosfraba
21.Aralık.2007, 09:15
evet görünüyor onda sorun yok.
Ama sttıng up match yazısı sizdede çıkmıyor değilmi?
Yamayı daha yüklemediğim için bilemiyorum. Ama siz, mümkünse yamayı tekrar indirip kurabilir misiniz?
mehmet152574
21.Aralık.2007, 09:18
Yamayı daha yüklemediğim için bilemiyorum. Ama siz, mümkünse yamayı tekrar indirip kurabilir misiniz?
Tamam teşekkürederim şimdi deniyorum.
BeaT
21.Aralık.2007, 09:43
benim sevdiğim bir yenilik ise bilmiyorum ben yeni gordum yada ama zannetmıyorum 3d boyutunda takımın grafik goruntulerı ekranda simge durumuna kucultebiliyoruz daha once oylece ekranı kaplayabiliyordu simdi ihtiyacımız olunca bakabiliyoruz.
frkara
21.Aralık.2007, 21:57
6-Tranbzonspor'lu kalecialeci syla hazırlık maçları ve ilk 5 maç oynayamıyor hatırlarsaniz gerçekte de lisansı yetişmediği için maçlarda oynayamamıştı.
emma
21.Aralık.2007, 22:24
bende activaston sorunu var...
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 22:31
Demek ki oyunun korsan :)
CeSC FaBReGaS
21.Aralık.2007, 22:36
Oyun bencede bariz bir şekilde hızlanmış.Bende 9.1 de sakatlık pek olmuyordu.Ama 9.2 de tam tersi her maç en az 2 sakat veriyorum.
eXcitinG
22.Aralık.2007, 18:59
KaLeciLer geri dönmüş. 901 de bir sezonda oynadığım maçLarda rakip ya da kendi kaLecim topu topu 1-2 kez maçın yıLdızı oLurken 902 de oynadığım 8 maçın 3 de rakip birinde kendi kaLecim maçın yıLdızı oLdu.
Kanat bindirmeLerinde 901 de her çizgiye inen rahatça orta açabiLiyor iken 902 de bu biraz daha zorLaştırıLmış, herkes çizgiye inip rahat orta açamıyor, açsa biLe ortaLarın büyük bir yüzdesi isabetLi oLmuyor.
901 de ki taktikLer 902 de sıkıntı yaratıyor. En mantıkLısı 901 üzerinden devam ederken 902 e geçenLer bence sıfırdan 902 iLe kariyere başLasınLar. Taktik konusunda daha az sıkıntı çekersiniz.
Bedlamite
22.Aralık.2007, 19:34
arkadaşlar ben henüz yamayı kurmadım ama birkaç sorum olacak yama hakkında ;
1. Forvetlerin gol atma sorunu yaşayan arkadaşlar gözle görülür bir değişiklik farkettimi yeni yama ile ?
2. Yeni yama sizce oyunun kullanılabilirliğini olumlu olarak % kaç etkiledi yani genel kanı nedir ?
şimdiden teşekkürler :)
The Dark Lord
22.Aralık.2007, 22:57
arkadaşlar ben henüz yamayı kurmadım ama birkaç sorum olacak yama hakkında ;
1. Forvetlerin gol atma sorunu yaşayan arkadaşlar gözle görülür bir değişiklik farkettimi yeni yama ile ?
2. Yeni yama sizce oyunun kullanılabilirliğini olumlu olarak % kaç etkiledi yani genel kanı nedir ?
şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşım en başta şunu söyliyeyim, bu yama bana orjinal fm almaya itti onun için bu yamanın yeri bende ayrıdır:)
ilk soruna gelirsek. 901 de baros her maç nal topluyodu şimdi resmen kendine geldi her maç golünü yazıyo hat rick yaptığı bile oluyo yani baya gerçekçi olmuş:icon_biggrin:
kullanabilirlik fmde zaten hep %90 :) fark ettiğim başka bir özellik ise mesela denizli ile dışarda oynuyosun hiç atak olmadan dk 35 kadar geliyodu şimdi takımını gol atmaya çıkardığın zaman karşı ekip pek dayanamıyo tabi avrupada bu iş daha zor. mesela 901 de lig maçlarına 4 2 4 çıkayım rakipin hiç tehtini görmüyordum 20. dk da falan atak bulmaya başlıyodum. şimdi o konuya el atılmış takımlar oyuna daha açık başlıyo
sardokar
22.Aralık.2007, 23:12
zebil gibi bir messi, bir maradona, bir pele! olacak regenler çıkıyordu o sorun giderildimi acaba?
prceXtu
23.Aralık.2007, 00:42
Bende kesinlikle setting up match cıkmıyor.Sakatlık konusunda ise o konuda bir şey diyemicem ama bende olmuyor.Belki şansdır ama SETTİNG UP MATCH KESİNLİKLE çıkmıyor.
Eminmisin bende çıkıyor ?
Bedlamite
23.Aralık.2007, 00:44
Arkadaşım en başta şunu söyliyeyim, bu yama bana orjinal fm almaya itti onun için bu yamanın yeri bende ayrıdır:)
ilk soruna gelirsek. 901 de baros her maç nal topluyodu şimdi resmen kendine geldi her maç golünü yazıyo hat rick yaptığı bile oluyo yani baya gerçekçi olmuş:icon_biggrin:
kullanabilirlik fmde zaten hep %90 :) fark ettiğim başka bir özellik ise mesela denizli ile dışarda oynuyosun hiç atak olmadan dk 35 kadar geliyodu şimdi takımını gol atmaya çıkardığın zaman karşı ekip pek dayanamıyo tabi avrupada bu iş daha zor. mesela 901 de lig maçlarına 4 2 4 çıkayım rakipin hiç tehtini görmüyordum 20. dk da falan atak bulmaya başlıyodum. şimdi o konuya el atılmış takımlar oyuna daha açık başlıyo
yardımın icin sağol arkadasım :) ama benim bi sorum daha var :) oyuncu profillerinde değişiklik var mı çünkü bi yerde Iblisevic in profili değişmiş gibi gördümde..
The Dark Lord
23.Aralık.2007, 02:07
Tabiki var... Yeni oyun açtında ya da oyunu editörde açtığında göreceksinki oyuncu özellikleri ca pa larında oynamalar olmuş zaten yamanın text inde bunlar yazıyor... iblisevic profilinde hafif oynama olmuş evet.
Bedlamite
23.Aralık.2007, 02:15
Tabiki var... Yeni oyun açtında ya da oyunu editörde açtığında göreceksinki oyuncu özellikleri ca pa larında oynamalar olmuş zaten yamanın text inde bunlar yazıyor... iblisevic profilinde hafif oynama olmuş evet.
Valla açıkcası yamanın textine sadece şöyle bi göz gezdirdim dikkat etmemişim sağol yardımın için tekrar :)
yzgulec
23.Aralık.2007, 02:23
Bende 9.2 yamasından sonra sakatlık sayısı çok çok arttı. Aynı 9.1 yamasından önceki duruma döndü. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyundan hiç zevk alamıyorum bu yüzden.
NOT: 9.1 deki aynı antreman programını kullanıyorum ve fitness coach'larım da değişmedi. Eskiden normal sayıda sakatım varken yeni yamayla birlikte sakatlıklar coştu resmen.
The Dark Lord
23.Aralık.2007, 02:46
Bende 9.2 yamasından sonra sakatlık sayısı çok çok arttı. Aynı 9.1 yamasından önceki duruma döndü. Siz ne düşünüyorsunuz? Oyundan hiç zevk alamıyorum bu yüzden.
NOT: 9.1 deki aynı antreman programını kullanıyorum ve fitness coach'larım da değişmedi. Eskiden normal sayıda sakatım varken yeni yamayla birlikte sakatlıklar coştu resmen.
valla ben fitness coach ları değiştirdim uzun süreli sakatlanmalar pek olmuyor. bide bknz galatasaray 13 sakatı vardı bi aralar hala 5 sakatı var yani gerçekde de oluyo böyle şeyler. sanırım bizler oyunu gerçekden oyun gibi oynamak isitiyoruz :) siz oyundan zevk alamıyorsanız skibbe de zevk alamıyodur heralde takımdan :D
yzgulec
23.Aralık.2007, 02:58
valla ben fitness coach ları değiştirdim uzun süreli sakatlanmalar pek olmuyor. bide bknz galatasaray 13 sakatı vardı bi aralar hala 5 sakatı var yani gerçekde de oluyo böyle şeyler. sanırım bizler oyunu gerçekden oyun gibi oynamak isitiyoruz :) siz oyundan zevk alamıyorsanız skibbe de zevk alamıyodur heralde takımdan :D
Ben sakatlıkların oyuna gerçek hayattakine benzer şekilde yansıtıldığını düşünmüyorum açıkçası. En azından her sakatlanan futbolcu 1 aylığına sakatlanmıyor. Ayrıca takımların bazen hiç sakat vermediği dönemler de olur. Oyunda bir oyuncu düzelirken hemen diğeri onun yerine sakatlnıyor. Nöbetleşe sakatlanıyorlar sanki. Yoksa sakatlıklar futbolun bir parçası tabii ki.
uniwherecity
24.Aralık.2007, 02:30
arkadaşlar birşey soracagım .
ben fm yi korsan olarak aldım ve oyunumu oynuyordum .
yanlış anlaşılmasın korsanla ilgi bir cümle kurmayacağım .
ancak oyunu ilk çıktıgı zaman korsan aldım ve oyunda bayagı bir ilerledim .
tek şikayetim maç motorundaki bekleme idi .
bunuda sadece anlatım yaptım macı izlemeden oynuyordum .
ve dayanamadım oyunumu oynamayı biraktim ancak kardeşim oyunundan büyük bir keyif alarak oynuyor . bende anlamadım ama valla öyle zevkle oynuyor :D
neyse lafı uzatmayım . ona dedimki steam de 45 milyona inmiş ben alacagım dedim . hem 9.2.0 yamasını cok merak ediyorum hemde oyunu artik dogru duzgun oynamak istiyorum . şimdi soruma geceyim .
eger ben steam'den oyunu alirsam ve sorunsuz bir şekilde yuklersem elimde orjinal bir oyun olacak .
peki bu oyunda kardeşim korsanda oynadıgı oyunu bu orjinaldede ayni şekilde oynayabilirmi ?
saveli dosyayı başka biryere kopyalasam sonra korsanı komple silsem orjinali yuklesem o korsandaki saveli dosya orjinalde çalışırmı ?
lütfen biran once bilen arkadaslar yardım etsin . bu gece almayi düşünüyorum oyunu . . .
NOT : duydugum kadariyla korsanında C-RaC_Ki çıkmış ama nereye kadar surda 2 ay sonra tekrar bir yama cıkacak . her yamada 2 hafta beklemek yerine orjinalini alirim o gun oynarım :D
noescape85
24.Aralık.2007, 02:49
peki bu oyunda kardeşim korsanda oynadıgı oyunu bu orjinaldede ayni şekilde oynayabilirmi ?
saveli dosyayı başka biryere kopyalasam sonra korsanı komple silsem orjinali yuklesem o korsandaki saveli dosya orjinalde çalışırmı ?
lütfen biran once bilen arkadaslar yardım etsin . bu gece almayi düşünüyorum oyunu . . .
KE SİN LİK LE çalışır :)
Umarım yeterince açık oldu.
Bunuda Turksportal forumlarından öğrendiğim ile not düşeyim: sadece data yenilenmemiş olur, yani yeni transfer güncellemesi oyuncu profili geliştirilmesi, düşürülmesi vs geçerli olmaz, ama oyun hataları vs düzelir ve versiyonun 9.2 olur.
Bende senden birşeyi öğreneyim. Bendede şu an 29.99 $ gözüküyor steamda oyun, tüm dünya genelinde yapılmış bir indirim mi yoksa benim DNS ayarlarından ip'im Türkiye olmadığı için mi gördüğüm fiyat diye merak ediyordum ve 5 dakika önce bir yerde sormuştum.
Demek fiyat sendede 29.99 $ yani 45 ytl gibi ? Dns ayarlarında değişiklik varmı ki ?
uniwherecity
24.Aralık.2007, 03:01
evet var :D
Dns ayarlarımı güncellemedim ama bir kaç dosya yukledim .
youtube gibi sitelere girebilmek için .
noescape85
24.Aralık.2007, 03:10
evet var :D
Dns ayarlarımı güncellemedim ama bir kaç dosya yukledim .
youtube gibi sitelere girebilmek için .
system32\drivers\etc'deki hosts dosyasından bahsediyorsun sanırım :p
Tamam cevap için teşekkürler, artık çok geç zaten :D
uniwherecity
24.Aralık.2007, 03:15
neden aldınmı oyunu yoksa :D
bende teşekkur ederim senin cevabin için . bende bu gece almayi planliyorum oyunu .
yinede aksi görüş olursa arkadsların burda soylemesini rica ediyorum geceye kadar .
cemilverim
24.Aralık.2007, 04:33
:s7: :s7::s7::s7:
9.0.2 yi yukledikten sonra ayarları kaydedemiyorum. confirm etıklıyorum kaydedildi diyo ama kendi bildigini okuyo yıne para birimi de arnavut leki ayarlardan degıstırıyorum. contınue ye bastıktan sonra hersey basa donuyo...??????
bunla ilgili bilgi ve tavsıyesı olan arkadaslardan cvp beklıyorum...
prceXtu
24.Aralık.2007, 04:37
Penaltılar hiç gol olmuyor !
KanaKe
24.Aralık.2007, 04:40
evet benimde ilgimi cekti , David Villa'nin penaltisi 20 ilk kez penalti kacirdigini gördüm.. normalde hepsini atiyordu :D
noescape85
24.Aralık.2007, 05:33
neden aldınmı oyunu yoksa :D
bende teşekkur ederim senin cevabin için . bende bu gece almayi planliyorum oyunu .
yinede aksi görüş olursa arkadsların burda soylemesini rica ediyorum geceye kadar .
Evet :)
Şimdi tamamen geç :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1329005#post1329005
Aksi görüş olursa; bekle gece 3-4e kadar sen :p anca analiz ederim her ince ayrıntıyı =) ben sana pm'den özet geçerim ; ) veya burada arkadaşlar paylaşırlar ki önceki sayfalarda yazan arkadaşlarda var :)
uniwherecity
24.Aralık.2007, 07:23
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.
arkadaslar ben steamden tam aliyordum boyle birşey cikti bu ne demek ?
açıklayabilirmi birisi ?
Bedlamite
24.Aralık.2007, 07:31
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.
arkadaslar ben steamden tam aliyordum boyle birşey cikti bu ne demek ?
açıklayabilirmi birisi ?
satın alma işlemi tamamlanamadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı firması tarafından reddedildi.
Belli sebeplerden dolayı kredi kartı hesabınız dondurulmuş olabilir. Eğer böyle bir hatanın olmadığını düşünüyorsanız bilgilerinizi kontrol ettikten sonra tekrar satın almayı deneyiniz..
çevirisi bu arkadaşım..hesap bilgilerini kontrol et yada kredi kartı firmanla irtibata geç..
freshpen
24.Aralık.2007, 07:36
Fm 9.2.0 yama geldiii oyun eski fromuna döndü eskiden çok agırdı şimdi jet gibi mac arasında yükme yaparken uykum geliyordu şimdi sabah ezanı okuyo ben hala başındayım artık tükçe yamayıda yetiştirin yeni yıl hediyesi olarak turksportal ekibi sizleri bekliyoruz herkese başarılar bol gollu geceler haaa bu arada genç yetenekli ve ucuz alıp çok para oyuncu satmak istiyen arkadaşlar seri a atalanta'nın alt yapısı genç yetenek kaynıyor inter ve barca fena kapışıyor adamları enson 9 milyon Euro'ya dialo'yu sattım fena oyuncu 16 yaşında bilginize atalantada italyada lider takımda 17-18 yaşında 6 oyunca var italya karıştı yaw :D
uniwherecity
24.Aralık.2007, 07:40
satın alma işlemi tamamlanamadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı firması tarafından reddedildi.
Belli sebeplerden dolayı kredi kartı hesabınız dondurulmuş olabilir. Eğer böyle bir hatanın olmadığını düşünüyorsanız bilgilerinizi kontrol ettikten sonra tekrar satın almayı deneyiniz..
çevirisi bu arkadaşım..hesap bilgilerini kontrol et yada kredi kartı firmanla irtibata geç..
tşklr şimdi yaptim .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tşklr arkadaslar sizin sayenizde sadece burda degil tum turksportal içeriginden bana yardımcı oldunuz şimdi oyunu indiriyorum .
aslinda ben pek bu sekilde int oyun indirmeyi sevmezdim ne olur ne olmaz diye .
ama guvendigim adamlar bana bir sorun olmaz dediler .
sizinde yardımlarınızda oyunu indirmeye başladım .
tum turksportal ailesine yardımlarından dolayi çok tesekkur ederim .w
Bedlamite
24.Aralık.2007, 07:53
Kendi adıma birşey değil dostum :) başka birşeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım..
The Dark Lord
24.Aralık.2007, 08:04
oyun alım mevsimi açıldı. satışların yamadan sonra patlaması aslında siagames e bi mesaj gönderiyo ama anlarlarmı bilinmez
efe24
25.Aralık.2007, 01:54
Türk vatandaşlıgına geçme 10 yıl olarak gözüküyordu,düzeltilmiş mi acaba?
uniwherecity
25.Aralık.2007, 06:06
Türk vatandaşlıgına geçme 10 yıl olarak gözüküyordu,düzeltilmiş mi acaba?
zaten 10 yil degilmiydi ki o ?
ben zaten dogrusunu 10 yil olarak biliyorum . önceki fmlerde 5 yildi .
oyunumda 10 sene sonra full yabanci oyuncu oluyordu kadro bu sekilde daha dogru ve daha guzel :)
not: kendi adıma :D
biglion
25.Aralık.2007, 07:19
5 yıl benim için daha iyiydi ya neyse.
Milli takımda oynamayan oyuncular içiin 5 yıl oynayanlar için 10 yıl.
Universal
25.Aralık.2007, 07:25
Abi yapma, takımda dört forvetim vardı üçü sakatlandı. Ama en güzel yanı doktorların verdiği süreden daha çabuk iyileştiler. :)
efe24
26.Aralık.2007, 01:51
zaten 10 yil degilmiydi ki o ?
ben zaten dogrusunu 10 yil olarak biliyorum . önceki fmlerde 5 yildi .
oyunumda 10 sene sonra full yabanci oyuncu oluyordu kadro bu sekilde daha dogru ve daha guzel :)
not: kendi adıma :Dbenim bildiğim farketmiyor milli takımda oynayıp oynamaması dikkat ederseniz oyunda milli takımda hiç oynamamışsa 1850 gün mü ne öyle bişey bugun den örnek verirsek eger sene sonu eger alex Türk vatandaşlıgına geçmeyi kabul ederse Türk pasaportu alıcak.
aslanonur
26.Aralık.2007, 05:48
Sofiane feghouli adlı 18 yaşındaki fransızın potansiyeli oyundaki en yüksek potansiyel olarak gözüküyor fm genie scout 2009 a göre =) bir önceki yamada potansiyeli bu kadar çok değildi
sardokar
26.Aralık.2007, 16:52
zebil gibi bir messi, bir maradona, bir pele! olacak regenler çıkıyordu o sorun giderildimi acaba?
Bu sorunun cevabını verebilecek yokmu hala?
neverthere
26.Aralık.2007, 18:17
setting up match yazısı 3D'de hâla mevcut ama bekleme süresi daha az;text oynayanlar için de tamamen kaldırıldı diye biliyorum.
Belki bu içinde bulundugunuz "setting up match" ekranı ile ilgili fikir ayrılıgının sebebi olabilir.
uniwherecity
26.Aralık.2007, 21:45
Bu sorunun cevabını verebilecek yokmu hala?
zebil gibiden kastının ne oldugunu bilmiyorum ancak .
regenlerin 9.1.0 ile 9.2.0 arasında bir fark yok bu konuda .
regenler yine çok çıkıyor . hatta database i en yuksekte yaparsan bazen ara transfer döneminde bile oyuncu cikiyor .
Omer90
26.Aralık.2007, 22:09
ilk önce şunu belirtiyim bazı arkadaşlarında dediği gibi bende b yama sayesinde orjinal oyun aldım ve iyikide almışım:D.sakatlık eskisi gibi çok olmuyor tabi bu benim fikrim.hepinize bol fmli günler.
sardokar
27.Aralık.2007, 00:30
zebil gibiden kastının ne oldugunu bilmiyorum ancak .
regenlerin 9.1.0 ile 9.2.0 arasında bir fark yok bu konuda .
regenler yine çok çıkıyor . hatta database i en yuksekte yaparsan bazen ara transfer döneminde bile oyuncu cikiyor .
oyuncular tabi çıkacak ama 17 yaşında 160-170 ca 190 pa ile çok fazla adam çıkarsa bir özelliği kalmaz bu işin. Regenlerin hepsi pele gibi geliyor mübarek. Bana göre buda bir bug bu konudan şikayetçi olan yokmu?
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69252&page=3
kral_67
28.Aralık.2007, 07:12
maç motoru baştan aşağı değişmiş gibi sanki...
9.1 de adamlar istedikleri zaman gelip gol atıp sonrada maç bitene kadar oyunu klitliyolardı istedğin kadar debelen ne yaarsan yap değiştiremiyodun durumu...
taktiklerin etkisi çok azdı ve 2. maçta aynı taktikle çıkamıyodun...
çok fazla gol kaçıyodu...
vs vs vs bence bunlar epey giderilmiş...
ancak sakatlık durumunda değişen birşey olmamış...
bu duruma sakatlık sorunuda diyemiyorum çünkü gerçek hayattada durum fmden farksız zaten...
klarnetci
29.Aralık.2007, 01:12
Arkadaşlar acaba bu 9.2.0'da şu meşhur "crash dumps" ile ilgili bi düzelme,gelişme varmı ? yine eskisi gibi "crash dumps" hatası veriyomu yada daha mı az veriyo?
prceXtu
29.Aralık.2007, 01:15
Daha almadım ben o hatayı. Giderilmiş sanırım
MyLifer
29.Aralık.2007, 03:36
- Türkiye Kupasında ki deplasman golü kuralı düzeltildi.
- Süper Lig kulüpleri artık kendi alt yapısındaki U23 oyuncuları maç günü seçebilecekler
- Türkcell Süper Lig'de sezon ortasında yeni sözleşme imzalamış olan teknik direktör ve teknik ekipler yenilendi.
- 9.1.0 ile birlikte oyuncu değerlendirmelerinde SI ve Turksportal forumlarında ki şikayetler dikkate alınarak çeşitli düzenlenmeler yapıldı.
- Türkiye Birinci Lig kulüplerindeki hatalar giderildi. Oyuncu değerlendirmeleri CA/PA dengelemeleri üzerinde çalışmalar yapıldı.
- Türkiye İkinci Lig kulüplerindeki hatalar giderildi.
- Türkiye İkinci Lig kulüplerinin güç dengeleri düzenlendi.
- Türkiye Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig kulüplerinin teknik adamlarının kullandıkları taktikler oyuna yansıtıldı.
- Türk takımlarının Türk vatandaşlığına sahip 18 yaş altı yabancı oyuncuları kadrolarına katmaları hatası düzeltildi.
- Türkiye kulüplerinin, B takımı tarzı kulüplerle olan ilişkilerinde artık daha fazla oyuncu kiralık olarak gönderilecek. Genel olarak yamada bulunan düzeltmeler ise şöyle;
- Italya C2 ligi seçildiğinde hata veren Italya kupası problemi çözüldü
- Oyuna devam edilirken "TRANSFER_MANAGER::create_promotion_cash_info." olarak karşılaşılan hata çözüldü
- "TRANSFER_MANAGER::transfer_player." hatası çözüldü
- "fixture_rules->does_player_need_registered - NULL squad_selection_rules passed in." hatası çözüldü
- MAC sürümlerinde farklı bir database kullanırken başlangıçta veren klasör bulunamadı problemi çözüldü.
Turksportal böyle bir açıklama yapmış zaten.
eleftropoulos
29.Aralık.2007, 03:49
allahım ya şu settings up yazısı çıkmasın herşey hata olsun razıyım delirtti ya iyice yokmudur bu illeti kaybetmenin bi yolu
MyLifer
29.Aralık.2007, 03:57
Bu yamayla kalkıyormuş o sorun galiba, arkadaş öyle demiş. Bende henüz indiriyorum sonucu yazarım buraya.
eleftropoulos
29.Aralık.2007, 05:22
yok aga kalkmamış ya ben de hala devam ediyor..
kamaros
29.Aralık.2007, 18:13
nasıl bi oyundur 12 yılın en kötü oyunu kaş yapalım derken göz çıkarmışlar fm2007 den sonra gerileme başladı ve gittikçe daha kötüye gidiyor oyun çıkar çıkmaz aynı anda yama çıkması böyle sorunların çıkacağını belli etmişti..9.02 yamayı indirmedim okuduğum kadarıyla pek bi şe farketmiyor..sakatlık konusunda antrenörlerle alakalı oyunda bi problem yok ama şu forvetlerin dağlara taşlara şutları bide settings up yazısı deli etti beni oyun gerçekçilikten uzaklaşmış resmen hiç olmayacak goller ve karşı karşıya dağlara giden şutlar... inşallah en kısa zamanda şu oyunu düzeltirler...
heavy86
29.Aralık.2007, 21:18
antramanda , antrenör seçerken 7 yıldızlı olmasına dikkat et , özellikle shooting coach'ın..
Benim karşı karşıya çok nadir kaçırıyor..
David villa zaten harika bir adamdır :)