PDA

View Full Version : Gol nasıl kaydedilir.

sertanbaba
24.Aralık.2007, 22:04
Merhaba abilerim ve sn. arkadaşlarım benimkisi teknik bir sorun değil ama bir şey danışıcam.Ben kariyerimde güzel bir gol attı oyuncum golü nasıl kaydedicem(kaydetmeyi biliyorum )ama nasıl internet bağlantısı ile göndericem.Arkadaşıma bir gol göndericemde.:)

Melekovic
24.Aralık.2007, 22:09
Msn üzerinden yolla,olmadı e-maille yolla,istersen rapidshare,speedyshare gibi sürücülere yükleyip linkini yolla o çeksin verdiğin linkten.Sonrada matches klasörüne koyup view highlights tan izlesin.

Sormak istediğin bu muydu?Yoksa ayrı bir şey mi?

sertanbaba
25.Aralık.2007, 21:06
Msn üzerinden yolla,olmadı e-maille yolla,istersen rapidshare,speedyshare gibi sürücülere yükleyip linkini yolla o çeksin verdiğin linkten.Sonrada matches klasörüne koyup view highlights tan izlesin.

ben şunu istiyorum aynı ss gibi ama bunda video çekiyorsun. Anlatabildimmi?

sertanbaba
25.Aralık.2007, 21:06

ben şunu istiyorum aynı ss gibi ama bunda video çekiyorsun. Anlatabildimmi?

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 03:40
Sanırım oyundan kaydettiğiniz golü hareketli foto'ya çevirek istiyorsunuz.
VidGIF programı var bu programı kullanarak elindeki video'yu GIF formatında hareketli bir resme dönüştürebilirsin.

Redrum
26.Aralık.2007, 04:02
Sanırım arkadaş maçı kaydetmiş fakat gol videosunu nasıl kaydeceğini soruyo. Benim böyle bir sorunum var aslında.

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 04:28
Sadece golü kaydetme gibi bir seçenek oyunda mevcut değil. Maçı kaydedebiliyorsunuz. VidGIF dosyası ile videodan belli bir aralıktaki bölümü hareketli fotoğraf şeklinde kaydedebilirsin.

Eğer sadece golün gerçekleştiği bölümü kaydetmek istiyorsan, MovieMaker gibi programları kullanarak video'yu kesip, biçebilirsin. :)

El Barto
26.Aralık.2007, 04:30
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723

Bu konuyu bir ziyaret et bakalım yardımı olabilir.

sertanbaba
26.Aralık.2007, 23:43
çok teşekkür ederim.