View Full Version : Asistan menejer sinir bozucu
dogusgc
24.Aralık.2007, 22:25
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. FM 2009 oynuyorum seçtiğim takım Fenerbahçe Asistan menejerde Mendiendo bu adamın değerleri (taktik, teknik, vs.) çok kötü bununla çalışmak istemiyorum tüm koçları antrenörleri değiştirdim ama bu adamı gönderemiyorum bide yönetim her sen mayısta sözleşmesini sormadan uzatıyor ne yapacağım çok sinir bozucu bişey.
Sözleşmeyi fesh et dediğimde ise şöyle bir yazı çıkıyor '' Board block Mendiendo departure'' lütfen yardım edin. şu an oyun tarihi 09.05.2010 eğer 5 gün içinde çözüm bulamazsam yönetim direk 2012 yılına uzatacak bunun sözleşmesini.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Melekovic
24.Aralık.2007, 22:29
Kulupte ne kadar para var ve Asistan menejerini kovunca ne kadar tazminat istiyor?
Trabzonspor
24.Aralık.2007, 22:33
abı karsılıklı fesh edınce para gıtmıyo sanırım yoksa ben mı yanlış bılıyorum :D?
dogusgc
24.Aralık.2007, 22:45
kulüpte 30 milyon dolar a yakın para var luganoyu sattım devre arası fesh etmeye kalkınca 525.000 dolar gibi bir rakam ödeneceği söyleniyor ama yönetimden dönüyor. deli oldum oyuna başladığımdada yollayamadım şimdidide gitmiyor. acaba save dosyasıyla oynayabilmek mümkün mü ?
Apex1912
24.Aralık.2007, 22:47
Bende tazminat 1 milyon € olmuştu sözleşme yeniledikten sonra. Kovmak imkansız hale gelmişti. Add manager yapıp başka takımı seçip onu almaya çalıştım o takımda tazminat yüzünden almasını engelledi. Ben de kurtulamadım ve kariyerimin sonuna kadar mendinedo ile devam ettim :)
dogusgc
24.Aralık.2007, 22:48
bide sıkıntı başka asistanda getirememem illede bir tane olacakmış.
hatta abarttım kurtulmak için yeni kullanıcı açtım istemesemde sırf denemek için bu mendiondo 500.000 alırken benden 1.600.000 teklif ettim, 1.600.000 de imzalama ücreti ama o teklifide kabul etmiyor sanki fenerbahçeye kazık çaktı bela gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende diğer kullanıcıda tazminat sorunu çıkmıyor ama mendiendo kabul etmiyor bu fiyatları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde bu menejerlerin sözleşmesinin yönetimce uzatılma işlemini kapatacak bir ayar vs yokmu oyunda?
Melekovic
24.Aralık.2007, 22:56
abı karsılıklı fesh edınce para gıtmıyo sanırım yoksa ben mı yanlış bılıyorum :D?
gitmiyor abisi de bu tek taraflı fesh olmuş ya da çift taraflı olsa bile ortada büyük bir para dönmüş olabilir kulupte fesih icin cimrilik yapmıştır :D:D:D
Oyuncuya gelince illa gitmesini istiyorsanız kuluplere önerip ,tabi cok revacta oyuncu degilse guncel fiyatından bir indirime giderek,kurtulabilirsiniz. Belki oyuncu burun kıvırabilir ama bir kac kere gönderdiniz mi en azından şu benim haftalık maaşın 2 sene üzerine sen tamamla der :D:D:D
Asistan konusuna gelince hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çünkü en fakirinden en zengin kulube de gitsem çaycının bile gidip gitmeyeceği ile ben ilgileniyorum :D:D:D Acaba kontrat yenileme secenegini asistana mı bıraktın çünkü sözleşme yenilemezsen sözleşme bitiminde senin çalışanına ya da oyuncuna güle güle demen ya da haftadan haftaya çalıştırma ya da oynatma hakkın var eger bir yerle anlaşamazlarsa.
cureshot
24.Aralık.2007, 23:08
gitmiyor abisi de bu tek taraflı fesh olmuş ya da çift taraflı olsa bile ortada büyük bir para dönmüş olabilir kulupte fesih icin cimrilik yapmıştır :D:D:D
Oyuncuya gelince illa gitmesini istiyorsanız kuluplere önerip ,tabi cok revacta oyuncu degilse guncel fiyatından bir indirime giderek,kurtulabilirsiniz. Belki oyuncu burun kıvırabilir ama bir kac kere gönderdiniz mi en azından şu benim haftalık maaşın 2 sene üzerine sen tamamla der :D:D:D
Asistan konusuna gelince hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çünkü en fakirinden en zengin kulube de gitsem çaycının bile gidip gitmeyeceği ile ben ilgileniyorum :D:D:D Acaba kontrat yenileme secenegini asistana mı bıraktın çünkü sözleşme yenilemezsen sözleşme bitiminde senin çalışanına ya da oyuncuna güle güle demen ya da haftadan haftaya çalıştırma ya da oynatma hakkın var eger bir yerle anlaşamazlarsa.
Abi bu durum benim de başıma gelmişti. Bunun kontrat yenilemeleri asistana bırakmakla filan alakası yok çünkü o sadece oyuncular için geçerli. Ben de pek muhterem Burak Sadık Dilmen'i yollayamamıştım. Arkadaşın dediği gibi kulüp de otomatik kontrat yeniliyor herifle. Staff için böyle bir şey söz konusu galiba. Asistan menajer olarak getirmek istediğim adamı koç olarak almıştım, sonra asistan yapmıştım ama etkinliği yoktu adamın, asistan olarak hala bu Burak gözüküyordu. Sonra Burak'la koç olarak sözleşme imzaladım. Yani yapman gereken kardeşim asistan olarak almak istediğin adamı koç olarak getirip asistan olarak sözleşme imzalattıktan sonra ilk asistanın olacak zırtapozla koç olarak sözleşme imzalamak.
Rais
24.Aralık.2007, 23:16
Bazıları çok aşırı istiyor :) 2M$ isteyen bile var.İnsan ebesinin gözü diyesi geliyor :).İlk sene sabır et 2nci sene tazminatı düşüyor ztn :).
brotha
24.Aralık.2007, 23:28
tazminatin staffin ne kadar istemesiyle ilgisi yok saniyorum. yillik maasi ve sozlesmesinin bitimine ne kadar kaldigiyle alakali saniyorum. orn. 2 sene daha var sozlesmesinin bitimine ve yillik 500 000 euro aliyor eger sozlesmesini fesh etmek isterseniz 1 000 000 euro gerekiyor
dogusgc
24.Aralık.2007, 23:49
Abi bu durum benim de başıma gelmişti. Bunun kontrat yenilemeleri asistana bırakmakla filan alakası yok çünkü o sadece oyuncular için geçerli. Ben de pek muhterem Burak Sadık Dilmen'i yollayamamıştım. Arkadaşın dediği gibi kulüp de otomatik kontrat yeniliyor herifle. Staff için böyle bir şey söz konusu galiba. Asistan menajer olarak getirmek istediğim adamı koç olarak almıştım, sonra asistan yapmıştım ama etkinliği yoktu adamın, asistan olarak hala bu Burak gözüküyordu. Sonra Burak'la koç olarak sözleşme imzaladım. Yani yapman gereken kardeşim asistan olarak almak istediğin adamı koç olarak getirip asistan olarak sözleşme imzalattıktan sonra ilk asistanın olacak zırtapozla koç olarak sözleşme imzalamak.
Anladım dediğinizi ama mendiondo denen adam asistan menejerlikten başka bir sözleşme imzalamıyor aldığının 2 katını veriyorum koç olarak , gözlemci olarak ama istemiyor adam tam bir baş belası. çözüm bulunmuyor yani buna benim oyunda. ingilizcemde kuvvetli olmadığı için yabancı forumlardada arayamıyorum
Bu benim oyunun save dosyası üzerinde oynama yapmaya yarayan bir program mevcutmu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bazıları çok aşırı istiyor :) 2M$ isteyen bile var.İnsan ebesinin gözü diyesi geliyor :).İlk sene sabır et 2nci sene tazminatı düşüyor ztn :).
Arkadaşım bunu biliyorum ama benim sıkıntımda tam burada başlıyor zaten mendiendo denen adamın sözleşmesinin bitmesine tam bir sene kala yönetim direk 2 yıllık kontrat imzalıyor o yüzden tazminatın düşme şansı hiç olmuyor ki...
baristayfur
25.Aralık.2007, 03:15
burada paylaşmak nekdar doğru bilmiorm ama FM modifier die bi program vardı.oradan kayıtlı oyununu değiştrebiliodn hertürlü.onu indrp o adamın sözleşmesini kendi elinle bitir..oyun içinden olmuosa başka çözüm yok
biglion
25.Aralık.2007, 07:10
Arkadaşım bide sen açtınmı acaba bilmiyorum ama Milan,Real gibi takımların birine girip bu adama teklif yap daha kabul etmeyenine rastlamadım.
Artık oda olmadı kariyerin çok ileride değilse data editör'den kov şu adamı yeni oyuna başla kebep gibi
dogusgc
25.Aralık.2007, 15:55
Arkadaşım bide sen açtınmı acaba bilmiyorum ama Milan,Real gibi takımların birine girip bu adama teklif yap daha kabul etmeyenine rastlamadım.
Artık oda olmadı kariyerin çok ileride değilse data editör'den kov şu adamı yeni oyuna başla kebep gibi
Dediğinide yaptım hiçbir teklifi kabul etmiyor aldığının 3 katıda olsa teklif adam az bulup reddediyor. Olmazsa kariyerime yeniden başlarım ne yapayım bende
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
burada paylaşmak nekdar doğru bilmiorm ama FM modifier die bi program vardı.oradan kayıtlı oyununu değiştrebiliodn hertürlü.onu indrp o adamın sözleşmesini kendi elinle bitir..oyun içinden olmuosa başka çözüm yok
Bulmaya çalışayım bu programı.
İnşallah olur teşekkürler.
cumali
26.Aralık.2007, 00:36
aynı sorunu ben de galatasaray da burak dilmen le yaşıyorum
bütün teknik ekibimi baştan aşağıya değiştirdim fakat burak beyin sözleşmesi 2015 yılına kadar ve yönetim tazminat yüzünden sürekli blockluyo
dogusgc
26.Aralık.2007, 07:38
Real Time Editor v2.0 diye bir program kurdum ama bunda sadece futbolcular değiştirilebiliyor sanırım.
Modifier için ise birtek çincesi çıkmış sanırım deneyemedim o yüzden Mendiondo ile şimdilik mecburen devam ediyorum. Bir Gelişme olursa yazacağım :(
BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 07:48
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70901
Bu Mendiondo hakkında burdada konuşulmuş burayada bakabilirsiniz. ;)
biglion
26.Aralık.2007, 08:53
adam su katılmamış belaymış anlaşılanda aynı durum sağ olsun Burak Sadık Dilmen'dede var gitmiyor gitmiyor gitmiyor!
plator17
26.Aralık.2007, 23:19
bu mendıondo mu ne ıse ıspanyol adam sozlesmesı 2 seneye bı uzuyo bende kovamadım her yolu denedım adam bas belası napak kader ıste :D
YozGatGFB66
27.Aralık.2007, 03:09
" http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69651 "
Kardesim eger bu adamdan kurtulmak icin hileye bile basvururum diyorsan buyur.. bu real time editor u indir.. oyuna girdikten sonra calistir load game de mendiondo nun profiline bak oyunda sonra current screen dersen istedigin ayarlari ypabilirsin baska takima yolla kurtul :)
dogusgc
30.Aralık.2007, 21:44
arkadaşlar mendiondo mudur nedir bu adama kovabilmek için hileye başvurdum. bir program çektim. adamın profilinden kontrat süresini oyundaki tarihten 3 gün sonraya aldım ve 5000 gibi bir tazminatla kovdum artık çok mutluyum. Sitee program paylaşımı varmı bilmediğim için programın linkini koymuyorum eğer sorun olmaz derlerse mod arkadaşlar ekleyebilirim buraya. 350 KB lık bir program. Kayıtlı oyun editörü yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
" http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69651 "
Kardesim eger bu adamdan kurtulmak icin hileye bile basvururum diyorsan buyur.. bu real time editor u indir.. oyuna girdikten sonra calistir load game de mendiondo nun profiline bak oyunda sonra current screen dersen istedigin ayarlari ypabilirsin baska takima yolla kurtul :)
Ben bu real time editor u kurdum ama kontratlarla ilgili yerleri bulamamıştır sonra başka bir program bulup onunla işimi hallettim.
hakan60
31.Aralık.2007, 09:41
Arkadaşım bende aynı sorunu yaşadım.İngiltereden arsenal,liverpool ikisinden birinin menajeri oldum öyle kurtuldum.Real,barca,at madrid hiç birinin teklifini kabul etmedi ama ing lerinkini kabul etti.Bu arada gittiğin ing kulübünün menajerinide kov yoksa gine alamazsın.:icon_smile: