Log in

View Full Version : Asistanımı Kovamıyorum

Universal
25.Aralık.2007, 01:58
Oyunda personellerim ile yollarımı ayırıp kendime iyi bir ekip kurmak istedim. En başta asistanımı gönderecektim ama; gelin görün yönetim 700bin €'luk tazminatı ödemek istemedi. Benim istediğim bir ismin asistanım olması şaçmalık değil mi? İnsan istemediği birisi ile nasıl çalışabilir ki? Transfer bütçemde 7milyon € kaynak bulunmakta buradan düşerekde kovabilirsin. Oyunda bunun düzeltimesi gerektiğini düşünüyorum.

zzzeeeggg
25.Aralık.2007, 02:10
kaç yıllık anlaşma imzanlanmış ona bak, biraz maaş zam yaparak vereceğin tazminat düşebilir.

2. seninle birlikte ilk geldiği içinde olabilir.

Universal
25.Aralık.2007, 02:43
kaç yıllık anlaşma imzanlanmış ona bak, biraz maaş zam yaparak vereceğin tazminat düşebilir.

2. seninle birlikte ilk geldiği içinde olabilir.

Zam yapmak ile tazmiantın düşmesinin ne alakası var ki? Sonuçta aldığı ücret arttığında tazminatta artıyor. Asıl sorun oyundaki mantıksızlık. Ben istemediğim bir kişi benim asistanım. Hadi oyuncuyu koymuyorsunuz anlarım. Onu oynatmam takımdan ayrı antremana çıkarırım ve onu bir şekilde uzak tutarım. Ama istemediğim bir yardımcının olması şaçmalık.

Büyük ihtimalle 2010'da bitecek sözleşmesi. Zaten o zaman mutlaka gönderilecektir. Ama ben bir sezon geçirmek istemiyorum.

baristayfur
25.Aralık.2007, 02:55
yeni bi sözleşme önererek sözleşme süresini kısalt sonra kov.bazen işe yarayabiliyor.ama çoğu zaman süreyi kısalttrmıolar orasıda ayrı bi konu

a.arıcı-11
25.Aralık.2007, 03:05
Mendiondo'dan bahsediyorsan hiç umutlanma:D Adamı kesinlikle kovamıyorsun bide üstüne yönetim adamla senden habersiz sözleşme uzatıyor:D

Bende deli oldum o işe...

cureshot
25.Aralık.2007, 03:06
Sözleşmesi bitecek diye sakın güvenme kardeşim çünkü kulüp otomatik kontrat yeniliyor stafflarla. Yapman gereken asistanın olmasını istediğin adamını koç olarak kulübe katıp sonra asistan sözleşmesi imzalamak. Bunu yapınca asistanın olacak o herife koçluk sözleşmesi imzalatmak.

Universal
25.Aralık.2007, 03:16
Mendiondo'dan bahsediyorsan hiç umutlanma:D Adamı kesinlikle kovamıyorsun bide üstüne yönetim adamla senden habersiz sözleşme uzatıyor:D

Bu kadarda olmaz ki... Yok artık umarım Si Games buna çözüm bulur.

Sözleşmesi bitecek diye sakın güvenme kardeşim çünkü kulüp otomatik kontrat yeniliyor stafflarla. Yapman gereken asistanın olmasını istediğin adamını koç olarak kulübe katıp sonra asistan sözleşmesi imzalamak. Bunu yapınca asistanın olacak o herife koçluk sözleşmesi imzalatmak.

Bu iyi bir yöntemmiş. Ama kulüpler bazen iki asistanana izin vermiyor.

cureshot
25.Aralık.2007, 03:17
Bu kadarda olmaz ki... Yok artık umarım Si Games buna çözüm bulur.

Bu iyi bir yöntemmiş. Ama kulüpler bazen iki asistanana izin vermiyor.

Adamı koç olarak alacaksın zaten. Direkt asistan olarak alamazsın, izin vermezler. Ama koç olarak alıp asistan sözleşmesi imzalayabilirsin. Mevcut asistanını ise önce koç yapmalısın yoksa asistan sözleşmesi imzalayacak olan yeni adamın bir etkinliği olmaz.

Universal
25.Aralık.2007, 03:20
Adamı koç olarak alacaksın zaten. Direkt asistan olarak alamazsın, izin vermezler. Ama koç olarak alıp asistan sözleşmesi imzalayabilirsin. Mevcut asistanını ise önce koç yapmalısın yoksa asistan sözleşmesi imzalayacak olan yeni adamın bir etkinliği olmaz.

Koçluk sözleşmesini ya kabul etmesse? Bu sefer iki asistanla beraber mi yola devam edeceğim.

cureshot
25.Aralık.2007, 03:22
Koçluk sözleşmesini ya kabul etmesse? Bu sefer iki asistanla beraber mi yola devam edeceğim.

Eğer mevcut asistanına koçluk sözleşmesini imzalatamazsan 2 asistanın olur ama sonradan sözleşme imzaladığın adamın bir etkinliği olmaz, öylece durur orada. Basın toplantılarına girmesini isteyeceğin, sana rapor sunacak, maç sırasında geri bildirim sağlayacak olan adam ilk asistanın olur.

dentaconstantin
25.Aralık.2007, 03:59
Dediğin sorunu ben de yaşadım.Sözleşmeyi feshetmek istediğinde yönetim izin vermiyor.1 senelik kontrat teklif ettim asistanıma kabul etti ama sonra baktım ki yönetim asistanımla 4 yıllık sözleşme yenilemiş.Bu sorununu ancak bir editörle halledebilirsin.Sözleşmesini geçmiş zamana kaydedersin ve sözleşmeyi parasız feshedersin ama bu da hile oluyor ne yazık ki.

mgokalparslan
25.Aralık.2007, 04:10
arkadaşlar birden fazla asstan menajer varsa hangisinin asıl asistan menajer olması neye bağlıdır? ca,maaş,takımdaki süre vb. etkilerden hangisi daha etkilidir?

cureshot
25.Aralık.2007, 04:25
Sıra önemlidir. Takımında ilk kim asistanlık etiketi almışsa, o görünür.

Universal
25.Aralık.2007, 05:07
Eğer mevcut asistanına koçluk sözleşmesini imzalatamazsan 2 asistanın olur ama sonradan sözleşme imzaladığın adamın bir etkinliği olmaz, öylece durur orada. Basın toplantılarına girmesini isteyeceğin, sana rapor sunacak, maç sırasında geri bildirim sağlayacak olan adam ilk asistanın olur.

Teşekkürler açıklama için, umarım yönetim sözleşme yenilemez.

Cengo
25.Aralık.2007, 05:32

Kıl bir durum, ben de anlamadım, hoca da hazır ama bu sefer coach rotasyonunda yediği için kullanmıyorum.

Universal
25.Aralık.2007, 07:03
Kıl bir durum, ben de anlamadım, hoca da hazır ama bu sefer coach rotasyonunda yediği için kullanmıyorum.

Cengiz abi, bu koyu renk ile çizdiğim yeri anlayamadım.

realbeck
25.Aralık.2007, 07:40
bu sorun bende de var..tim flowers benim asistanım.daha iyi birini buldum ama izin vermiyolar..kontratını da 1 yıla indirdim..bir sezon sonra baktım ki 3 yıl daha uzatılmış..

sardokar
25.Aralık.2007, 19:47
Al sana bir bug daha. Daha önceden böyle bir sorun yoktu.

Cengo
26.Aralık.2007, 05:58
Cengiz abi, bu koyu renk ile çizdiğim yeri anlayamadım.

Hoca buldum, parayı da kabul ediyor..

Ducaz
26.Aralık.2007, 06:10
bu sorun bende de var..tim flowers benim asistanım.daha iyi birini buldum ama izin vermiyolar..kontratını da 1 yıla indirdim..bir sezon sonra baktım ki 3 yıl daha uzatılmış..

bu tim kaleciydi dimi ya =S

Cengo
26.Aralık.2007, 06:18
bu tim kaleciydi dimi ya =S

Tim Howard'dı o, ABDli Milli kaleci.

Universal
26.Aralık.2007, 06:59

Bende dün aynı işlemi gerçekleştirdim, umarım yönetim uzatmaz. Asistan aramaya başladım. Kaliteli asistanları Fenerbahçe'ye getirmek zor oluyor.

Hoca buldum, parayı da kabul ediyor..

Çok zor durum, hocayı bulmuşsun parada anlaşıyorsun umarım o aşamaya bende gelirim. :)

The Dark Lord
26.Aralık.2007, 17:16
asistanlar çok yüzsüz he adam para almadan gitmiyo :D

pappi
24.Şubat.2008, 05:45
klüp neden kendisi sözleşme yeniliyor ki? fm2008 de kontratı bitmek üzere olan personelin 6 öncesinden haberi geliyor.isteğe göre sözleşme yapılıyor yada yapılmıyordu.oyunun ayarlarına yada menajer ayarlarına bakın,belki klübün personelle anlaşmasını kapatan bi özellik falan vardır.

Jhemre
25.Şubat.2008, 04:31
Senden sonra göreve başladıysa karşılıklı fesh edemezsin. Ama senden önce kulüpteyse karşılıklı fesh edebilirsin. Data editor'den kulüpte ne zaman işe başladığına bak. Eğer ağustos 2008 vs diyorsa, kovamazsın. Çünkü örneğin İngiltere'de sezona hatırladığım kadarıyla 8 temmuzda başlıyor. E adam ağustosta gelmiş ama historysinden geldiği tarihe bakarsan 2008 diye göreceksin büyük ihtimal, yolu yok yani...