View Full Version : Squad Harmony
Arkadaslar fiorentinayla oynuorum takıma (mehmet topuz)+(medel) 2 transfer artı 1de kiralık(belletti) oyuncu aldım.ilk senem 30 maç geride kaldı şampiyonlar liginden avaraj farkıyla elendim uefada ilk turda 1 golle elendim ve ligde 7.sıradayım ve squad harmonye bi bakıım dedim squad harmony:%0 olmuş bunu ne yaparak düzeltebilirim acil yardımınızı bekliorum(konuya hakim birinden)
:icon_neutral:
Bedlamite
25.Aralık.2007, 20:29
Arkadaşım konuya senin açından ne kadar hakimim bilmiyorum ama kendi takımımın öyle bi sorunu olmadıgına göre beceriyorum demektir :) Takımda sorunlu oyuncu var ise mesela 11 oynamak isteyen gitmek isteyen vesaire sorunlarına çözüm bulman gerekir takım konusmaları ve basın toplantılarında takım ve oyuncular adına olumsuz eleştrileri abartmaman veya acıklamalarında dikkat etmen gerekir, ayrıca takımın kendi içinde uyumu önemli yani takım oyuncularının birbirleri arasındaki ilişki ve tabi takımla herhangi bir koç arasındaki ilişki. Birde harmony sadece A takımı icin gecerli değil reserve takımında uyum icinde olmalı squad harmony genel olarak ölçülür..
noescape85
25.Aralık.2007, 21:12
Arkadaşım konuya senin açından ne kadar hakimim bilmiyorum ama kendi takımımın öyle bi sorunu olmadıgına göre beceriyorum demektir :) Takımda sorunlu oyuncu var ise mesela 11 oynamak isteyen gitmek isteyen vesaire sorunlarına çözüm bulman gerekir takım konusmaları ve basın toplantılarında takım ve oyuncular adına olumsuz eleştrileri abartmaman veya acıklamalarında dikkat etmen gerekir, ayrıca takımın kendi içinde uyumu önemli yani takım oyuncularının birbirleri arasındaki ilişki ve tabi takımla herhangi bir koç arasındaki ilişki. Birde harmony sadece A takımı icin gecerli değil reserve takımında uyum icinde olmalı squad harmony genel olarak ölçülür..
Doğrudur imzamı atarım.
Reserve takım kullanmam, gelecek vaadeden 4-5 oyuncum anca durur, onlarda kiralıktadır.
Benim % 90 şu anda, bir yedek oyuncumu oynatmadım 4-5 maç, üzüldü biraz, baktım hemen 85 e falan düşmüş, oynattım tekrardan morali düzelince %90 a tekrar geldi.
Bu örnek sanırımyeterlidir senin için..
Takımında üzgün oyuncu olmasın, gitmek isteyen varsa ver yolunu veya farklı şekilde takımında ikna et..
arneas
25.Aralık.2007, 21:47
Taktik değişikiğini fazla yapma
oyuncuları tam yerlerinde oynat
irfankeskin61
26.Aralık.2007, 00:18
eğer takımda bu uyum eksikliğinden dolayı mutsuz olan oyuncular varsa ki vardır :) hepsiyle yeni sözleşme imzalayarak artırabilirsin squad harmony i
spawn_21
26.Aralık.2007, 01:16
squad harmony nedir ? ve nerden bakılır?
heavy86
26.Aralık.2007, 03:18
Abi , hani sana aylık rapor geliyor ya ,
işte sizden memnunuz fln. diye board'dan..
işte oraya girip bakıyorsun, fm açık olmadığı için bu kadar anlattım üzgünüm
tesekkürler degerli bilgileriniz için :tur::tur:
ogcj_me
26.Aralık.2007, 03:28
reserveleride kapsaması kötü
Cengo
26.Aralık.2007, 05:45
Abi , hani sana aylık rapor geliyor ya ,
işte sizden memnunuz fln. diye board'dan..
işte oraya girip bakıyorsun, fm açık olmadığı için bu kadar anlattım üzgünüm
Oraya gerek yok, confidence'de var zaten.
x010urx
18.Mart.2008, 05:57
abi nolur bu harmony nerden bakılıyor bişe yazın bi resim ekleyin ben bulamıyorum
BeeTLeJuiCe
18.Mart.2008, 06:10
Confidence Sekmesine tıkladığında görebilirsin.
cess41
19.Mart.2008, 22:17
Takım ekranına gir.Under 21,Tactic,training falan var sol tarafta hemen onların altında CONFİDENCE var.Ordan bakabilirsin squad harmony'e.