Log in

View Full Version : 9.2.o versiyonu

asyakaraca
25.Aralık.2007, 23:31
arkadaşlar oyunda kayı tyapamııyorum. birde ayarlar hemen geri değişiyor.nasıl düzeltilebilirim

Redrum
25.Aralık.2007, 23:41
Abicim herhalde c.rack kullanıyosun. Hemde hatalı bir kırek. Sanırım para birimi de arnavut parası oluyor. Bunların çözümü yok sanırım, ama olsa bile burda bulamazsın zira burdaki sorun tamamen illegal olarak oyunu aldığın için.

heavy86
26.Aralık.2007, 00:42
Korsan oyun hakkındaki sorular kesinlikle yanıtlanmaz !

World Hollow o1
26.Aralık.2007, 01:01
C.rack ve Muhteviyatı
- Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır.

nokta .... !

Redrum
26.Aralık.2007, 01:08
Kusura bakmayın da, hadi bakalım işine git diye adama bağırarak belki bazı çevreler tarafından ilgi çekmeye çalışıyosunuz fakat, adamı da aydınlatmazsan bu ne biçim forumdur. Yardım etmeyelim tamam da, en azından aydınlatalım.

oguzkahn
26.Aralık.2007, 01:28
Kusura bakmayın da, hadi bakalım işine git diye adama bağırarak belki bazı çevreler tarafından ilgi çekmeye çalışıyosunuz fakat, adamı da aydınlatmazsan bu ne biçim forumdur. Yardım etmeyelim tamam da, en azından aydınlatalım.
kardeşim ne demelerini bekliyorsun al sana c.rack diyecek halleri yok burada c.rack olmaz burası resmi araştırma sitesi!

boran19_6886
26.Aralık.2007, 01:58
Arkadaşlar.
Abimiz 34 yaşında.
Bir soru sormuş.

"Abicim burası resmi site ve burda bu tür konular hakkında cevap vermemiz doğru değil :)"

diyeceğiniz yerde sanki çok büyük bir şeyi kanıtlamış gibi ünlem işaretleriyle cevap veriyorsunuz.
"hakan sükürü" cevap vermiş işte sizce o insan anlamıyor mu da ardına iki kez daha yazıyorsunuz ? Hem abinize hem de ahlakınıza ayıp ediyorsunuz. Ayrıca bu şekilde davranarak site kurucularının yıllarca host paraları vererek kurdukları sitedeki bir çok üyenin siteden soğumasına sebep oluyorsunuz.

Redrum
26.Aralık.2007, 02:28
Arkadaşlar.
Abimiz 34 yaşında.
Bir soru sormuş.

"Abicim burası resmi site ve burda bu tür konular hakkında cevap vermemiz doğru değil :)"

diyeceğiniz yerde sanki çok büyük bir şeyi kanıtlamış gibi ünlem işaretleriyle cevap veriyorsunuz.
"hakan sükürü" cevap vermiş işte sizce o insan anlamıyor mu da ardına iki kez daha yazıyorsunuz ? Hem abinize hem de ahlakınıza ayıp ediyorsunuz. Ayrıca bu şekilde davranarak site kurucularının yıllarca host paraları vererek kurdukları sitedeki bir çok üyenin siteden soğumasına sebep oluyorsunuz.

Aynı şeyi ben yazacaktım net gitti. Arkadaşlar ünlem işareti ne demektir Allah aşkına? Şahsen benim hiç hoşuma gitmiyor. Ne o öyle karşındakini azarlar gibi. Hiç hoş değil. Onu geçtim karşımızdakinin belki bizden iki kat daha yaşı var. Biraz saygı duymak lazım. Neyse daha fazla uzatmayalım da, tartışmaya dönmesin, fakat anlayışla karşılamanızın çok zor olmadığına inanıyorum, lütfen daha anlayışlı yaklaşın yardım isteyenlere.

GeanyGS
26.Aralık.2007, 02:35
Arkadaslar konuyu dallandirmayalim. Elestirdiginiz arkadaslarimizin kotu bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa idi daha farkli yaklasirlardi. Zaten asyakaraca abimizde kotu bisey sormamis. Sorunun cevabini bir cok arkadasimiz tum iyi niyetiyle vermis uzatmaya gerek yok. :)

boran19_6886
26.Aralık.2007, 02:53
Arkadaslar konuyu dallandirmayalim. Elestirdiginiz arkadaslarimizin kotu bir niyeti oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa idi daha farkli yaklasirlardi. Zaten asyakaraca abimizde kotu bisey sormamis. Sorunun cevabini bir cok arkadasimiz tum iyi niyetiyle vermis uzatmaya gerek yok. :)

Beyefendi kendi adıma konuşayım dallandırmak gibi bir şey söz konusu değil o sizin nacizane düşünceniz.Ben rahatsızlığımı dile getirdim bir arkadaşta benimle aynı şeyi düşündüğünü beyan etti.
Yalnız; bir şey bir insana bir kez söylenir değil mi ?
Neyse onu da geçtim burası sanal bir alem;yazıyla anlaşıyoruz noktalama işaretleri kullanıyoruz. Niyetlerini değil tavırlarını gözlemleyebiliyorum şu an.
Velhasıl ortada bir şey yok gibi gözükse de ard ardına "c.rack yasak!" kelimeleri görmek hoş olmuyor :)

GeanyGS
26.Aralık.2007, 02:57
Benim amacim polemik yaratmak degil lutfen yanlis anlasilmasin. Sadece ortam yumusasin istedim, o arkadaslardanda cevap gelip konu uzamasin istedim yani kimseye cevap hakki dogmayan bi mesaj yazmak istedim kisaca :) Yanlis anlasildiysam ozur dilerim, haddime olmayan biseyde soylemis olabilirim fark etmeden.

ama butun arkadaslarimizin iyi niyetli oldugunu savunmaktayim hala :p

BeeTLeJuiCe
26.Aralık.2007, 03:11
Arkadaşlarımızın açıkladığı gibi sitemizde kırek ve benzeri konularda yardımcı olamıyoruz.

Oyununuzda sorunlu kırek kullandığınız için oyunun kapanmaması, sadece çıkarken kaydetme, bazı ayarların değişmesi, para biriminin değişmesi gibi hatalar alıyorsunuz. Bunun çözümü şu malesef yok, ayrıca korsan oyunlarda ortaya çıkan hatalar olduğu için yardımcı olamıyoruz. ;)