Log in

View Full Version : Banko Taktik: 3-5-2

prceXtu
27.Aralık.2007, 05:01
Kariyerimin en zirve dönemlerinde olduğum, maçlarda 3'er, 5'er atarak kazandığım dönemlerde dahi 3-5-2 taktiğine karşı hiç bir şekilde oyun tarzımı oturtamadım. Defans yaparsan oyunu kendi yarı sahanda kabullenip er geç gol yiyorsun. Atak oynayayım diyorsun bu seferde saçma sapan kontra ataklardan gol yiyorsun..

Bence AI'e karşı oynanan maçlarda en korkulması gereken taktik budur. Ben hiç bir çözümünü bulamadım. Pek maç kazandığımı da hatırlamıyorum. Total Dominasyon taktiğini kullanıyorum extradan geliştirdiğim de taktiklerim var ama bu taktiğe karşı koyamıyorum. Benim gibi düşünenler var mi ?

enforcer
27.Aralık.2007, 06:10
katılıyorum... 3-5-2 ye karşı oyun zor oynanıyor pek kullanılan bir taktik değil bundan kaynaklanıyor olabilir 4 lü defans olduğunda hücum şekli bellidir ancak 3 lü defans olduğunda açıktaki oyuncular hücumun-defansın kalıbını etkiliyor...

juanov
27.Aralık.2007, 06:11
AI demişsin bundan kasıt rakip takip ise haklısın.ben de en dandik takımla da oynasam 3-5-2 ye karşı koyamıyorum.burda sanırım asıl sorun 5 li orta sahayı geçemememiz bunun çözümü tam olarak nedir ben de bilmiyorum

Steven_Gerrard
27.Aralık.2007, 11:09
denemedım ama sunu denemenızı önerırım.. 4-5-1 uzun bi forvet we oyunu kanatlardan oynamak..

murat taşlı
27.Aralık.2007, 16:45
4-5-1 gibi oynuyorum 2 oyun kurucu kullanıyorum
-
- - - -
-
- -
- -
-
diziliş böyle hiç sorun yaşamadım.
.
.