View Full Version : Yükleyici genişletme için başka bir yer seçin
brtl
30.Aralık.2007, 11:00
:s7::(Oyunu oynarken bir hata aldım oyunu sildim (keşke silmez olaydım) 2 gundur ugrasıyorum setup dosyaasını actıgımda belırlı bır %99 a kadar dosya yüklüyor fakat daha sonra YÜKLEYICI GENISLETME ICIN BASKA BIR YER SECIN dıye bırsey cıkıyor. Bir turlu yapamadım Lütfen yardım Sımdı den tesekkurler...:s7:
alisefer
30.Aralık.2007, 11:06
hatanın ss sini koyman mumkun mu??
brtl
30.Aralık.2007, 11:31
http://img155.imageshack.us/my.php?image=adszzq1.png
Deniz
30.Aralık.2007, 17:59
Arkadaşım,BiLgisayarında oyunu nereye yükLemeye çaLışıyorsan,orada fazLa yer yok diyor.C'ye yükLüyorsan,D'ye dene.Boş oLan bir sürücüye yükLersen çözüLür.
brtl
30.Aralık.2007, 23:28
olmuyor D ye kurmayı da denedım aynı hatayı verıyor bu arada C'de 20 gb bos yer var:)
Melekovic
30.Aralık.2007, 23:34
Question:
Receiving error message "please select another location to extract" when installing software.
Answer:
This error is due to a corrupt file associated with InstallAnywhere located in a Temp folder on the local machine.
The correct the error, clear all files in the local Temp folders:
C:\Temp
C:\Windows\Temp
C:\WINNT\Temp
C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temp
Yani burdan alnaşılacağı üzere temp dosyalarında ne varsa silip tekrar deneyeceksin. Installanywhere ile bağlantılı bozuk bir dosya buna sebep olabiliyor diyor çünkü.Bir de böyle yapıp dene.Olup olmadığını haber ver.
brtl
30.Aralık.2007, 23:53
yok abı ne yaptıksam olmuyor. dun format attım makıneye gene olmadı ::(
alisefer
31.Aralık.2007, 01:18
oyun da sorun olabilir???
BeeTLeJuiCe
31.Aralık.2007, 01:39
Kaan Abi'nin dediklerini yaptıktan sonra olması gerekiyor. Format attın ama sen genede sil bi o dosyaların içini sonra tekrar dene.
Yada setup dosyanda problem olabilir.
Melekovic
31.Aralık.2007, 02:52
Ek olarak steamden indirdiğini ya da orjinal cd olduğunu sende varsayarak söylüyorum abisi, çünkü 2008 konusunda benzer bir konu olmuş korsanla alakalı diye kapamışlar ama bu hata çoğu zaman korsanla alakalı değildir.
Formatlamana rağmen tempdeki dosyaları silmen gerekiyor,buna rağmen olmamışsa sırasıyla 2 deneme daha hakkın var:
1- Oyunu kurarken çalışan anti-virus ve firewall programların varsa kapa.İç çakışma yapıyor olabilir.
2-Java son sürümünü yükle yeniden dene.
3- Denildiği gibi save dosyanda bozukluk olabilir bunun 2 sebebi vardır.Birincisi cddeki bozulma,ikincisi ise internetten çekim sırasındaki byte algoritmalarının hafif bir kesinti anında yanlış yüklenerek birbirine eklenmesi,dosya tamamlansa bile hata oluşturması.Bunu yamayı indiren bazı arkadaşlarımız yaşamıştı.
Bu değerler ışığında denemelerini yaparsın abisi.
brtl
31.Aralık.2007, 11:15
ilginiz için tesekkurler ... büyük olasılıkla cd den flashdiskten attım oyunu sımdı oynuyorum :)