View Full Version : FM09 Multi Sorunu
AttilaTheHun
31.Aralık.2007, 05:09
Arkadaşlar öncelikle iyi oyunlar herkese. Ben ve arkadaşım farklı bilgisayarlarda multiplayer FM/Cm oynuyoruz. Birbirimize gittiğimizde tek bir blgisayarla oynumuza devam etmek istiyoruz. Yeni menajer eklemeden nasıl devam edeceğiz? ( Yeniden farklı bilgisayarlara geçtiğimizde takımlardan birini nasıl bağlı değil göstericez) Çok komik bir soru ama lütfen yardım... (tekrar farklı bilgisayara geçince takımların kontrollerini alamıyoruz.Yani bağlı değil olmuyor direk oynanıyor oluyor FM09 da)
BeeTLeJuiCe
31.Aralık.2007, 05:13
Aynı sorunu bir ortak kariyerde bende yaşamıştım, aynı bilgisayardan 2 takım yönetince, farklı bilgisayarlara geçtiğinde tekrar o takımı yönetmek için istediğin takımın menajerini istifa ettirip kontrolü almak gerekiyor. O takımdaki başarılar falan gidecek ama başka yolu bildiğim kadarıyla yok.
AttilaTheHun
31.Aralık.2007, 05:19
İlgnizi için teşekkürler.Fm08de yeni menajer ekledikten sonra kaydedip çıkınca sorun kalmıyordu.09 da olmuyor hiçbir şekilde ::(
ozan6141
31.Aralık.2007, 06:40
oyunun tatile gidebiliyorsa yerine geçmek istediğin menajeri tatile göndere bas karşına çıkan pencerenin sol alt köşesinde bişey var bende türkçe olduğu içini bilemicem ama türkçesi bu ağ alıcısından koptu yazısının yanına tick koy sonra tatile gönder...
AttilaTheHun
31.Aralık.2007, 07:27
Deneyeyim kardeş. Teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeş çok çok çooook teşekkür ederim.Sorunumuz çözüldü sayende
ozan6141
01.Ocak.2008, 05:06
Ne demek önemli değil kardeş iyi oyunlar... iyi seneler....