View Full Version : Transfer için 22 milyon Euro.!
Onurap
31.Aralık.2007, 05:48
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_237727_galatasaray3570_414_232.jpg
Transfer için 22 milyon Euro
Geçen sezon başında Kalli´nin gelişiyle müthiş bir kadro revizyonuna giden Galatasaray´ın, son 2 yılda transferler için 22 milyon Euro bonservis bedeli ödediği açıklandı.
http://img.mynet.com/spr2/Baros4.jpg
Geçen sezon başında Kalli’nin gelişiyle müthiş bir kadro revizyonuna giden Galatasaray’ın, son 2 yılda transferler için 22 milyon Euro bonservis bedeli ödediği açıklandı. Bu paranın 3 yıllık vadeye yayıldığı, bundan sonra böylesine köklü değişimler yaşanmayacağı bildirildi. Kadro değişiminin bundan sonra en fazla 1-2 oyuncuyla gerçekleşeceği vurgulandı.
Nocna Mora
31.Aralık.2007, 05:57
Değiyor mu değiyor yoruma gerek yok;)
Fernando Gago
31.Aralık.2007, 06:24
Adnan Polat yönetimide büyük yatırımlar yaptı Galatasaray , Şu anlık performasna baktığımızda değdiğini görüyoruz ...
erdemzorer10
03.Ocak.2008, 20:27
bu kadar büyük bir değişimi 22 milyon euroya yapmak futbol piyasası için bir devrimdir..
Yalnız birşey dikkatimi çekti, gazeteler haber yaparken fenerbahçe söz konusu ise maaşlarıda katıyor her seferinde. Gsde bu yok:)
PesimiSTyLa
03.Ocak.2008, 20:42
Yalnız birşey dikkatimi çekti, gazeteler haber yaparken fenerbahçe söz konusu ise maaşlarıda katıyor her seferinde. Gsde bu yok:)
Onu alınan oyuncu tutmadıgında yapiyorlar :n: Gecen sene Lincoln tutmadı diye 15-18 milyn Eurolardan bahsediyorlardı. 2.5 dan 4 yıllık anlasma 10; 5 de bonservis 15 Milyon çöpe gitti diyorlardı :D Bu sene hepsi tuttu öyle hesaplamıyorlar :p
Bu sene onu Güiza'ya yapiyrlar :icon_biggrin:
Onu alınan oyuncu tutmadıgında yapiyorlar :n: Gecen sene Lincoln tutmadı diye 15-18 milyn Eurolardan bahsediyorlardı. 2.5 dan 4 yıllık anlasma 10; 5 de bonservis 15 Milyon çöpe gitti diyorlardı :D Bu sene hepsi tuttu öyle hesaplamıyorlar :p
Bu sene onu Güiza'ya yapiyrlar :icon_biggrin:
He ya.. doğru dedin.
GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 08:06
Önemli bir iş gerçekten bonservislerine sadece 22 milyon Euro vererek takımı baştan aşağıya başarılı bir şekilde yenilemek..
a.arıcı-11
04.Ocak.2008, 19:41
Galatsaray yönetimini tebirk etmek gerekiyor.Adnan Polat ve ekibi ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha gösterdiler.
Kewell'da Baros'da ilk geldiğinde ben dahil bir çok kişi pili bitmiş adamlar bunlardan bişey olmaz demişti ama yönetim onlara inandı ve başarıyı yakaladı.Tek eksikleri teknik direktör şu an için.
Az ve öz kaliteli oyuncular alırsak,bütçede bi sorun yaşamayız.
Alicanfmfan
05.Ocak.2008, 07:37
Bu sene artık oha dedirtecek transferler yapan yönetimimizi kutluyorum.Dünya karması gibi birşey olduk :p .Tek eksigimiz sağ bek mevkisi orayada ilerleyen senelerde , Ramos , Cicinho'yu getiriri yönetim :n: