View Full Version : İlginç Pazarlık
Fernando Gago
31.Aralık.2007, 06:27
Bir tarafta Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, öte tarafta Telegol yapımcısı Serhat Ulueren… Canlı yayın öncesi şaşırtıcı konuşmalar, pazarlıklar… İşte Medyaspor farkıyla o şok video!
Beşiktaş Kulübü Mali Genel Kurulu'nun 4 gün öncesi...
Başkan Yıldırım Demirören'in isteğiyle, Çarşamba gecesi olmasına rağmen TELEGOL ÖZEL programı Star TV yayın akışına konmuş...
Ve işte canlı yayın öncesi, seyirciyle buluşmadan önce, SPOR MÜDÜRÜ ile KULÜP BAŞKANI arasında geçen o ilginç (!) konuşmalar:
http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=16584
Kaynak:MedyaSpor.com
anilton
31.Aralık.2007, 06:42
Tipe bak yahu...
Rezil ettin bizi,rezil ettin!!!
Bordo61Mavi
31.Aralık.2007, 09:53
Boyle adamlarda para oluyor iste, biz istemedigimiz halde bazi seylere sahip oluyolar. Ceksin ellerini Bjkden artik.
Insana baktimi biraz sempati gorecen, soguk bi ifadesi var herzaman.
Cengo
31.Aralık.2007, 10:02
O site Haluk Ulusoy'un yalnız, bilmem herkes farkında mı?
Belgorth
31.Aralık.2007, 14:20
kimin olduğu yapılan konuşmaların içeriğini değiştiriyor mu ki?
Deniz
31.Aralık.2007, 17:44
Sigarasında eLine oh :D PazarLıkta önemLi husus.
KanaKe
31.Aralık.2007, 19:53
O kadarda abartilacak bir durum yok.. bazi seyleri söylememesini istemis sadece..
a.arıcı-11
31.Aralık.2007, 20:24
Ne alaka bu video yayınlanıyor anlamadım.Taa Tigana döneminden falan bahsediliyor.Okan Koç diyor ama sitede geçen çarşamba günü yayınlanan yazıyor.Zaten böyle kolpa bişey Haluk Ulusoy'un sitesinden beklenirdi...
İçerik olarakta takılacak birşey göremedim ben.Her canlı yayından önce konuklar sunuculara şu soruyu sorma diye söyler.
anilton
31.Aralık.2007, 20:34
Evet pazarlık yapmasında bir sorun yok ama Fikret Orman konusu Beşiktaş başkanına yakışmıyor...
Ayrıca Tuğrul Yenidoğan'ın yaptığıda büyük şerefsizlik.Bu videoyu zamanında yayınlayacaktın.Bjk Tv'yi alamayınca değil...
İşiniz gücünüz Beşiktaş'ı karıştırmak.Başkan başarısız,yöneticiler başarısız,muhalefet başarısız,Beşiktaş'lı yazarlar başlı başına rezalet,hepsi birbirine düşmüş durumda.Camiayı paramparça yaptılar.Bizde başarı bekliyoruz işte...
GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 07:05
Evet pazarlık yapmasında bir sorun yok ama Fikret Orman konusu Beşiktaş başkanına yakışmıyor...
Ayrıca Tuğrul Yenidoğan'ın yaptığıda büyük şerefsizlik.Bu videoyu zamanında yayınlayacaktın.Bjk Tv'yi alamayınca değil...
İşiniz gücünüz Beşiktaş'ı karıştırmak.Başkan başarısız,yöneticiler başarısız,muhalefet başarısız,Beşiktaş'lı yazarlar başlı başına rezalet,hepsi birbirine düşmüş durumda.Camiayı paramparça yaptılar.Bizde başarı bekliyoruz işte...
Çok iyi yazmışsın.Ellerine sağlık Anıl.Yazdıklarınla %100 aynı şeyleri düşünüyorum..