PDA

View Full Version : Yılın Sözü Aragones'ten !

Alicanfmfan
03.Ocak.2008, 11:50
Yılın sözünü söyledi!

Fenerbahçe'nin İspanyol Teknik Direktörü Luis Aragones'in 2008 yılında söylediği küfürlü bir söz İtalyan La Gazzetta dello Sport tarafından yılın sözü seçildi. Avrupa'nın önemli spor gazetelerinden olan La Gazzetta dello Sport'ta yapılan, futbolcu veya teknik direktörlerin yıl içerisinde kullandığı sözlerin bulunduğu ''yılın en iyi sözü'' anketinde birinci Luis Aragones oldu.
Aragones'in, İspanya milli takımı teknik direktörü olduğu sırada söylediği 'Günaydından daha çok s....git diyorum' şeklindeki sözü 20 bin kişi tarafindan oylanarak yılın sözü seçildi.

Kaynak : AA

Cengo
03.Ocak.2008, 13:01
Hocaların hemen hemen hepsinin ağzı bozuktur.

Hiç Bobby Knight diye birini duydunuz mu?
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bobby%20knight

Beş para etmez adamlarsınız, size cevap bile vermiyorum, basın toplantısı yok demişti medyaya.

Basın toplantılarında örn: özel yaşam girince küfür ederdi hiç korkmadan, basının korkarak konuştuğu biridir, kimse kötü soru sormaya cesaret edemez.Bir oyuncusuna sandalye fırlattığı için kovuldu.
ABD Kolej Ligi'nin en büyük 3-4 koçundan biri sayılır, süreli bağırıp çağırarak motive etmeye çalışırdı.

-

Bobby Knight’ın Indiana Üniversitesi’ndeki başarılarla dolu kariyeri ise bir öfke sonucu çöküşe dönüştü. Üniversite başkanı Myles Brand Knight’ın yakın zamandaki davranışını “saldırgan ve düşmanca” olarak nitelendirdi. Brand’a göre Bobby Knight son zamanlarda Spor Departmanı’ndaki emir-komuta zincirine aldırmıyor, üniversitenin yöneticilerini ve diğer çalışanları mahcup duruma düşürecek hareketlerde bulunuyor, mezuniyet etkinliklerine katılmayı reddediyor ve dayanışmadan yoksun davranışlarda bulunuyordu.
Pazar sabahı yapılan telefon görüşmesi sırasında Başkan Brand Bobby Knight’a istifasını sunma şansı verdiyse de Knight bu teklifi reddetti. Bunun sonucunda da Başkan kendisine koçluk görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi.
Bu kararın verilmesini kolaylaştıran bir olay ise Perşembe günü, Bloomington’daki IU kampüsünün spor salonunda yaşandı. Bobby Knight’ı en fazla eleştiren kişilerden biri olarak kabul edilen radyo programcısı Mark Shaw’ın üniversitenin 1. sınıfına giden üvey oğlu, Knight’ın kendisini kolundan çektiğini ve küfür ettiğini iddia etti. Olay polise intikal etti ve bir soruşturma başlatıldı.
59 yaşındaki Knight, şehirdeki çoğu kişi için hala bir kahraman ve işinden kovulması üzerine üniversite kampüsünde yürüyüşler düzenlendi.
Knight kariyeri boyunca kazandığı 763 galibiyete karşın sadece 290 kez mağlup olmuştu ve North Carolina koçu Dean Smith’in “tüm zamanların en fazla kazanan üniversite koçu” rekorunun sadece 117 galibiyet gerisindeydi. Bobby Knight, Indiana Üniversitesi’ni 1976, 1981 ve 1987 yıllarında NCAA’in tepesine çıkarmıştı. Son zamanlarda ise pek fazla başarı elde edemeyen takım, son 6 sezonun dördünde ilk turda saf dışı kaldı ve son olarak 1992’de Final-Four’a kaldı.

Kaynak: Ntv

DeNiZ_1903
03.Ocak.2008, 18:13
Ben yılın sözünü Mourinho'dan bekliyordum ama... :D

fm26mer
03.Ocak.2008, 19:49
Fatih Terimin bıyık muhhabbeti vardı bide:D

Fernando Gago
04.Ocak.2008, 02:38
Asi Genç(!) :D ...

Universal
04.Ocak.2008, 04:39