View Full Version : Bütçe sorunu
lordhot
04.Ocak.2008, 21:16
Arkadaşlar benim 200.000 kişilik stadyumum var
staff ımın maasları cok düşük , takımdaki oyuncuların maasları düşük
AMA HER AY 110 MİLYON $ CİVARI ZARAR EDİYORUM!!!
sebebini bir türlü bulamadım Lütfen!! eğer sebebini biliyorsanız bana yardımcı olur musunuz?? .....:icon_sad:
El Barto
04.Ocak.2008, 21:19
Editör kullandınız mı?
Birde finansınızda giderlerinize bakın hangisi çok yüksek.
mgokalparslan
04.Ocak.2008, 21:30
takıma çok fazla transfer yaptın mı,yaptıysan genelde taksitle mi yaptın?
noescape85
04.Ocak.2008, 21:56
Her ay 110 milyon $ çok büyük bir mebla, ve bu şekilde düzenli olarak bir para gideceğini zannetmiyorum.
Taksitli transferin bile olsa, böyle büyük rakamlara transferleri gerçekleştirmen zor hadi gerçekleştirdin diyelim taksite bölsen bile bu kadar rakam düşmez.
Ya rakamı yanlış telafuz ettin veya başka birşey, finansından SS verebilir misin ?
Sanırım editör kullanmışsın.Editörü kullanırken takıma borç koymuşsundur.
Ne yaptığınızı bilmediğiniz hile programlarını kullanmanızın sonu.
Böyle programlar ile zevk almaya çalışarak zevk alınamaz, aksine sıkıcı hale gelir.
Zevk veren zor olanı hilesiz başarmak.
Eğer zevkli bir oyun arıyorsanız İngiltere en alt ligden başlayın ve kesinlikle hile yapmadan..
Ayrıca hile yerine güncel futbol taktikleri ve ince detayları araştırın, dünyanın en büyük kütüphanesi var elinizde, Internet.
Biz gençlikten çıkarken Internet yeni çıkmıştı, aylık 100 lira ödüyorduk, yine de günde 1-2 saat girerken herkesle kavga ediyorduk, kullanın bunu..
noescape85
05.Ocak.2008, 09:37
Ne yaptığınızı bilmediğiniz hile programlarını kullanmanızın sonu.
Böyle programlar ile zevk almaya çalışarak zevk alınamaz, aksine sıkıcı hale gelir.
Zevk veren zor olanı hilesiz başarmak.
Eğer zevkli bir oyun arıyorsanız İngiltere en alt ligden başlayın ve kesinlikle hile yapmadan..
Ayrıca hile yerine güncel futbol taktikleri ve ince detayları araştırın, dünyanın en büyük kütüphanesi var elinizde, Internet.
Biz gençlikten çıkarken Internet yeni çıkmıştı, aylık 100 lira ödüyorduk, yine de günde 1-2 saat girerken herkesle kavga ediyorduk, kullanın bunu..
Güzel bir nokta, araştırın ama, araştırırken; bir taktik download + koy taktiği takıma, elinde space tuşunda ilerle, buda zevk vermez.
Herşeyi kendin baştan çizeceksin, en güzeli bu. Editörlerle değil oyunun kendi içinde elverdiği normal seçeneklerle.
Ceyh10
06.Ocak.2008, 01:47
büyük ihtimalle editör kullanmışsın ondan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum