View Full Version : Pro Evolution Soccer 2009 + Kargo 50 YTL
Muhammet Celik
05.Ocak.2008, 02:49
http://www.aralgame.com/content_files/prd_images/pc/010692b.gif
Merhaba,
Eniştem iş için Amerika’ya gitmişti. Abimle çok oynadığımız için bize oyunu hediye almış ama abim de oyunu orijinal aldığı için satıyorum. Bu arada hiç kullanılmamış yani sıfırdır. Fiyat kargo dahil 50 YTL.
E-Posta:
[email protected]
Nedvedmania
05.Ocak.2008, 03:00
orjinal ile korsan arasında bence hiç bir fark olmadığı için fazla talep olmaz sanırım.
orjinal ile korsan arasında dünyalar kadar fark var.
korsan alırsan anca arkadaşın gelince iki kişilik oynarsın. bunun dışında hep makineye karşı oynarsın.
orjinalle istediğin zaman nikaraguadaki elemanlarla bile netten maç yaparsın.
Nedvedmania
05.Ocak.2008, 03:06
E işte sadece o farkı var :) Hiçbir farkı yok derken yan anlam ve mecaz anlam karışık söyledim :)
PesimiSTyLa
05.Ocak.2008, 03:20
E işte sadece o farkı var :) Hiçbir farkı yok derken yan anlam ve mecaz anlam karışık söyledim :)
En büyük fark o işte :) Karsılıklı oynamak ile pc ye karsı oynamak bambaska birsey.
Bende cok düşünmüştüm orji almayı ama sartlar elvermemişti:) Umarım alıcı bulursun.
2-3 tane Türk pes sitesi var netten turnuvalar düzenleyen. Onlara girdiğin zaman tek farkın çok büyük fark olduğunu anlayabilirsin diyeyim.
Aşk-ı Şehir
05.Ocak.2008, 03:28
Bilgisayarımın özellikleri yeterli olsa 1 dakika düşünmez alırdım bu oyunu...:)
YozGatGFB66
05.Ocak.2008, 14:40
yanLiz Hocam.. Fifa 2009 Aglatmis Pes'i Koltugu sallantida.. 2005 den beri pes oynadim.. 2008 de beklentileri karsilayamamisti 2009 da bence hic karsilayamadi.. Ama FIFA super bi dirilis gosterdi. O ne Sahane bi oyun.. :D
Muhammet Celik
05.Ocak.2008, 21:21
Ben yapay zekâ ile hiç zevk almıyorum. Çünkü bir müddet sonra yapay zekânın ne yapacağını biliyorsun ve çok rahat yeniyorsun.
Bu oyunun hastası olanlara kesinliklere tavsiye ederim. Netten karşılıklı farklı kişilerle maç yapmak gibi bir şey yok birde üstüne turnuvalar eklenince mükemmel ötesi oluyor.
Evet, FIFA 09 bu sene mükemmel satış sağlamış ama nedense ben bir türlü PES 3 çıktıktan sonra bir türlü sevemedim...
Bu arada değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sağlıcakla Kalın.
Nocna Mora
08.Ocak.2008, 00:55
ABi ben almak istiyorum nerede oturuyorsun hemen buluşalım gerçekten:)
Muhammet Celik
08.Ocak.2008, 03:01
Merhaba Taylan,
Bayrampaşa/İstanbul'da oturuyorum. Uygun ise buraya ya da bana E-Posta atınız.
Sağlıcakla Kalın.
medievil
02.Ağustos.2009, 19:47
orjinal ile korsan arasında dünyalar kadar fark var.
korsan alırsan anca arkadaşın gelince iki kişilik oynarsın. bunun dışında hep makineye karşı oynarsın.
orjinalle istediğin zaman nikaraguadaki elemanlarla bile netten maç yaparsın.
Aşırı lagdan dolayı online dan pek zevk alınmıyor. Yanı bende arkadaşa katılıyorum şuan için orjinalin hiç bir avantajı yok. pes 2010 da online altyapıyı değiştirirler umarım. Bizde rahat rahat online maçımızı yaparız.